Nokia 6600 slide - opinie
Telefony Nokia Nokia 6600 slide Opinie o Nokia 6600 slide

Nokia 6600 slide

w sumie: 96
  • 0

    1. ~kazek  2008-04-29 01:15:37  host: god58.internetdsl.tpnet.pl

    Brak WIFI :( - fajnie wyglada jednak parametry nie zachwycaja, mam 6500 Slide i W910i oba są ok. Kazdy kupuje to co mu sie podoba i na co go w danej chwili stac.

  • 0

    2.  2008-04-29 08:15:26

    Wszystko OK tylko czemu nie ma Symbiana jak protoplasta?

  • 0

    3. ~RS81  2008-04-29 09:07:56  host: host8925159226.3s.pl

    co to jest ten akcelerometr ?

  • 0

    4. ~Blackscrew  2008-04-29 12:36:54  host: ip-213-17-162-22.project4.pl

    Co tu duzo mówić - nie jestem specjalnym fanem Nokii (szczerze - wolę Sony Ericssona i Motorolę), ale ta mnie URZEKŁA... Połaczenie stylistyki 8600 Luna z funkcjonalnością popularnej serii 6500, i ten wygląd - niesamowity, tym razem kosmiczny design przypominający N81 czy N96. Technicznie - nic do zarzucenia. Aparat 3.2 mpx - wystarczy jak na taki telefon (po co od razu 5.0 mpx?) Bateria NA PEWNO będzie trzymać długo. Byłem w Barcelonie w tym roku i myslałem, że Nokia nie zaprezentuje nic ciekawego, a tu proszę... :) Szykuje się hit w kategorii tanich high-endów - telefon będzie prawdopodobnie kosztował w przedziale 1200 - 1600 PLN brutto. Technicznie - nic do zarzucenia

  • 0

    5. ~Kili  2008-04-29 17:04:41  host: 088156039018.ols.vectranet.pl

    akcelerometr ?? Moze byc ciekawie.... :D

  • 0

    6. ~KornFanHead  2008-04-30 11:32:29  host: 057.registered.aka.ukw.edu.pl

    Fajne ale: nie ma Irdy (ja często jej używam w moim K810i) i zapewne bedzie droga, jak to Nokia. I brzydka po za tym.

  • 0

    7. ~l  2008-04-30 12:11:25  host: adoc182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    śliczna z wyglądu, fajny aparat..ciekawe jaka jakość dzwięku. i bez symbiana! jak bedzie w spzredazy powaznie zastanowię się nad kupnem;)

  • 0

    8. ~????????  2008-05-01 15:16:31  host: bvh202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dramat poprzednik nokia 6500 była o wiele ładniejsza

  • 0

    9. ~czesiomix  2008-05-03 18:20:18  host: ciw149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fspaniały

  • 0

    10. ~mici  2008-05-05 13:43:38  host: chello084010232043.chello.pl

    podoba mi sie śliczny i ta prostota nie ma napchane guzików;]

  • 0

    11. ~ninki  2008-05-08 18:42:28  host: host-86-111-101-232.tvk.torun.pl

    Nie ma TV-out? 3600 slide z tej serii i 6500 slide mają. Dziwne...

  • 0

    12. ~www.nawymiane.pl  2008-05-13 19:16:42  host: nat-28.it-net.pl

    ale 6600 juz bylo ;) beda dwie inne nokie 6600?? ciekawe ..

  • 0

    13. ~  2008-05-18 09:55:19  host: p10-15.opera-mini.net

    Jak wejdzie do sprzedazy i troche stanieje to sie bardzo powaznie zastanowie nad jej kupnem chociarz nie ma się w sumie nad czym zastanawiac BOSKA JEST!!! W oczy kuje tylko brak Symbiana wiec dla niektorych bedzie to przeciwskazanie do zakupu ale mi to nie przeszkadza :-D

  • 0

    14. ~aaaa  2008-05-18 11:50:37  host: acox13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczerze to 6500 slide jest lepszym telefonem od 6600 slide

  • 0

    15. ~l  2008-05-18 17:10:58  host: adpi169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie ..CUDO

  • 0

    16. ~Ahmed_bdg  2008-05-20 22:57:09  host: chello089076028203.chello.pl

    Ten telefonik bedzie mogl obslugiwac karty do 16 Gb a nie 4, bynajnmniej tak jest napisane na stronie noki;)

  • 0

    17. ~Meron88  2008-05-21 14:44:10  host: djx95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystkich posiadaczy Noki 6600 Uprasza sie o wymianę na Bestselerowy Model Siemens SX1 Który jest 100 razy lepszy niż ten cudak.

  • 0

    18.  2008-05-21 16:00:23

    hmm to samo co 6500 slide ale w ładniejszej obudowie ;)

  • 0

    19. ~krokiet  2008-05-25 13:37:11  host: xdsl-16088.lubin.dialog.net.pl

    w ładniejszej obudowie i + wideokonferencje

  • 0

    20. ~  2008-05-26 21:53:49  host: acsb5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos sie orientuje kiedy moze wejsc ta komorka na rynek i bedzie ja mozna kupic?

  • 0

    21. ~  2008-05-27 19:07:35  host: host-217-172-253-96.lodz.mm.pl

    Mam Nokie 6600 slide, zdobyłem dzięki stronce http://bux3.com/?r=adrianeq ;). Klikasz na "Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus". Rejestrujesz się, później w zakładce "Surf Ads" masz link, w który musisz codziennie wchodzić. W tydzień można zarobić 10$. Potem kase wypłacają na dwa sposoby: -przelew na konto -wysyłka przedmiotu, który kupiłeś za wirtualnie zarobione pieniądze.

  • 0

    22. ~frust  2008-05-27 19:12:30  host: 3t113.softpro2.pl

    tak banalnie proste rozwiazania, ze nie dziwie sie ze maja oznaczenia cyfrowe bo inaczej niczym nie roznily by sie.

  • 0

    23. ~marzena  2008-06-09 16:18:31  host: kr22.za.digi.pl

    Nie mam tego telefonu ale jka go zobaczylam to od razu mi sie spodobał :P:P

  • 0

    24. ~dge  2008-06-18 14:47:54  host: emn122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 miesiecy i polecam ,jakos dżwieku jest srednia ale to nie telefon muzyczny

  • 0

    25. ~ketjow  2008-07-18 16:59:34  host: got210.internetdsl.tpnet.pl

    kiedy bedzie go mozna kupic bo nigdzie nie moge znalezc takiego??

  • 0

    26. ~sajMOn  2008-07-25 15:55:05  host: host210-184.tvk.torun.pl

    Co ma w zestawie?

  • 0

    27. ~nik  2008-07-28 20:46:43  host: host210-184.tvk.torun.pl

    Czy korzystanie z Nokia Maps jest płatne?

  • 0

    28. ~RyChU  2008-08-02 17:59:55  host: 80.54.27.31

    akcelerometr to obracanie obrazu gdy obracasz telefonem

  • 0

    29. ~RyChU  2008-08-02 18:21:35  host: 80.54.27.31

    W zestawie producenta: - gwarancja producenta - polska instrukcja obsługi - telefon - akumulator - ładowarka - karta pamięci 512 MB

  • 0

    30. ~anna  2008-08-11 16:40:56  host: ip-89-174-125-239.multimo.gtsenergis.pl

    wejdzie w trzecim kwartale roku . Czyli na początek września najpóźniej powinna sie na rynku pojawić. Szkoda ze bez symbiana - spodziewałam się czegoś dużo lepszego .

  • 0

    31. ~b  2008-09-01 08:49:38  host: acci133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo dobrze że bez Symbiana, nie każdemu do szczęscia jest potrzebny symbian i wi-fi. Grunt żeby była mała zgrabna i funcjonalna i robiła przyzwoite zdjęcia. Sądze że powinna sie spisywać na medal. Jeżeli będzie robić zdjęcia na takim poziomie jak 6500 slide to napewno ją zakupie. Jej poprzedniczka jest jednak za ciężka i za masywna, ta prezentuje sie znacznie lepiej. Wydaje sie że ma też indykator w postaci niebieskiej diody sygnalizujący nieodeobrane połączenie i sms.

  • 0

    32. ~SHIBBY  2008-09-06 23:29:08  host: host-62-141-243-125.tomaszow.mm.pl

    Szok... i to niezbyt pozytywny... miałem nadzieję, że nowa 6600 będzie następcą starej. "Stara" 6600 z symbianem była przez długi czas dla niektórych marzeniem i sporo osób zna i wspomina bardzo miło tamten model. Jak dla mnie telefonik 6600 slide nienajgorszy, lecz niegodny noszenia nazwy po poprzedniku. Jak pojawi się u Polskich operatów, może będzie hitem. Ale wydaję mi się, że wszyscy o nim szybko zapomną...

  • 0

    33. ~ruda  2008-09-09 19:49:48  host: w42-51.md4.pl

    Kiedy bedzie dostepny w plusie??? jest powalajacy :)

  • 0

    34. ~janek109  2008-10-21 06:38:57  host: dynamic-78-8-20-99.ssp.dialog.net.pl

    akcelerometr - dzięki niemu telefon wie w jakiej pozycji sie znajduje i dzieki temu ustawia widok ekranu z normalnego na portretowy

  • 0

    35. ~blackfly  2008-11-03 12:05:37  host: apy171.internetdsl.tpnet.pl

    z czego jest wykonana obudowa? czy jest to metal jak w 6500s? czy obiektyw rowniez jest carl zeiss jak w poprzedniku?

  • 0

    36. ~  2008-11-21 17:17:21  host: adcp126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Obudowa z metalu jak w popredniku, obiektyw niestety nie jest carl zeiss. Telefonik ogolnie super. Malutki i zgrabniutki.

  • 0

    37. ~prezi  2008-11-25 08:48:12  host: azw95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a fotki mimo ze nie ma carl zeiss robi przyzwoite?

  • 0

    38. ~prezi  2008-12-22 10:23:26  host: azu153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.telefonik naprawde fajny. po 3 dniach uzytkowania jestem zadowolony.dosc duzy wyswietlacz przy tak malych gabarytach telefonu.jedynym minusem jest jakos dzwieku oraz umieszczenie glosnika na tylnej obudowie (gdy telefon lezy na biurku ciszej slychac glosnik)

  • 0

    39. ~prezi  2008-12-22 12:29:28  host: azu153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.telefonik naprawde fajny. po 3 dniach uzytkowania jestem zadowolony.dosc duzy wyswietlacz przy tak malych gabarytach telefonu.jedynym minusem jest jakos dzwieku oraz umieszczenie glosnika na tylnej obudowie (gdy telefon lezy na biurku ciszej slychac glosnik)

  • 0

    40. ~Darecki  2008-12-24 23:00:34  host: chello089076207042.chello.pl

    w opisie napisane jest ze telefon posiada akcelerometr lecz po zachowaniu telefonu zbytnio tego nie widac...bynajmniej w przypadku mojego telefonu :/. Działa to komuś wogóle ?

  • 0

    41. ~kasia xd  2009-01-04 13:53:33  host: inet20908ng-0.eranet.pl

    mam zamiar taka kupic . ale nie jestem co do niej przekonana. a po za tym czy ona sie nie psuje ? i czy bedzie akurat w ERZE ??

  • 0

    42. ~  2009-01-10 14:01:05  host: duq234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładny jest ale nie wiem czy ma dobra jakosc zdjec ... ;)

  • 0

    43. ~@nia  2009-01-10 14:02:11  host: duq234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny ale czy ma dobra jakosc zdjec ? ;D

  • 0

    44. ~anula  2009-01-10 18:31:14  host: host86-142-128-203.range86-142.btcentralplus.com

    ja mam ten telefonik i bardzo mi sie podoba tylko wkurza mnie bateria ponieważ krótko trzyma,nie wiem czy tak powinno być czy mam jakąś spieprzoną???

  • 0

    45. ~maxxxxxxxxxxxx  2009-01-14 17:42:20  host: apn-77-112-6-36.gprs.plus.pl

    wiecie może jak uaktywnic akcelerometr ?????

  • 0

    46.  2009-01-18 21:50:08

    hey ludziska, jak włączyć akcelerometr ???? nie moge sobie z tym poradzić

  • 0

    47.  2009-01-20 15:46:09

    No wlaśnie jak to włączyc ???????

  • 0

    48. ~tomek0990  2009-01-29 12:42:28  host: 79.191.15.101

    zastanawiam się nad kupnem telefonu i zwrócilem uwagę na nokię 6600 slide .. mam takie więc pytanie : czy to dobry telefon??? tzn ile bateria trzyma i takie tam.. z góry dziękuje i pozdrawiam:-)

  • 0

    49. ~toffikt  2009-01-29 23:40:45  host: adsy134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepraszam czy może ktoś wie czy ten telefon może byc podłączony do tv na którym wyświetlą się zdjęcia itp jak w przypadku np noki 6500 slide...????proszę o szybką odpowiedź:)))z góry dziękuję;)

  • 0

    50. ~marecki-76  2009-01-30 14:46:30  host: static-87-105-24-14.ssp.dialog.net.pl

    Telefonik jest super poza małym minusem. Jedyną wadą jest umieszczony glośnik w tylnej części telefonu, poza tym jest mały zwarty i przyjemny w obsludze . Wszystko co potrzeba to ten telefon posiada. Jak ktoś potrzebuje kombajnu to sie na pewno zawiedzie . Użytkuję go od dwóch tygodni i jestem mile zaskoczony tym maleństwem.

  • 0

    51. ~  2009-02-06 20:13:32  host: f142-178.opera-mini.net

    Telefon posiada również opcje powiadamiania o nowej wiadomości email, możliwość utworzenia na karcie pamięci kopii zapasowej ustawień, kontaktów, itp. Telefon automatycznie ściąga od operatora pełną konfigurację telefonu, zaraz po włożeniu karty sim. Brak zewnętrznego slotu na kartę pamięci. Nie posiada akcelenometru, obsługa kart do 4GB. Bateria trzyma od 1 - 1.5dnia. Czas ładowania baterii 1h 15min.

  • 0

    52. ~  2009-02-06 20:15:35  host: f142-178.opera-mini.net

    Telefon posiada również opcje powiadamiania o nowej wiadomości email, możliwość utworzenia na karcie pamięci kopii zapasowej ustawień, kontaktów, itp. Telefon automatycznie ściąga od operatora pełną konfigurację telefonu, zaraz po włożeniu karty sim. Brak zewnętrznego slotu na kartę pamięci. Nie posiada akcelerometru, obsługa kart do 4GB. Bateria trzyma od 1 - 1.5dnia. Czas ładowania baterii 1h 15min.

  • 0

    53. ~Eni  2009-02-12 00:43:43  host: 87-205-169-148.adsl.inetia.pl

    Telefon swietny ale co mu po akcelerometrze ja nie ma SYMBIANA! Symbian w nokii to podstawa! :(

  • 0

    54. ~  2009-02-15 13:46:12  host: gw5.atgsatel.pl

    Mam ten telefon od niedawna.Funkcje super, wygląd też,ale bateria trzyma 1-2 dni.;/

  • 0

    55. ~mała  2009-02-24 14:18:02  host: 85.134.206.111

    mam ten tel od 3 dni- fajniutki ale...... słaba jakosc dzwięku i ten głosnik z tyłu telefonu-lipa. zdjęcia robi super :)

  • 0

    56. ~Slide  2009-03-07 19:18:34  host: 81.15.178.106

    w jakiej obecnie sieci można by go nabyć? Sporo kosztuje, ale mi się podoba... Czy wszystkim bateria trzyma nie więcej niż 2 dni?

  • 0

    57. ~NIE MA WI FI  2009-03-11 22:49:47  host: dynamic-78-8-7-105.ssp.dialog.net.pl

    LIPA BRAK WiFi

  • 0

    58.  2009-03-19 13:21:53

    A wiec: nastepczyni nokii 6500s jest o wiele ladniejsza, mniejsza, lzejsza, przyjemniejsza w dotyku i obsludze, choc nie pozbawiona (malych) wad. Jednak kazdy telefon je ma. Przedni panel dosc szybko pokrywa sie cienkimi rysami, dlatego tez nalezy o ten telefon dbac - polecam go glownie kobietom. Widac odciski palcow na obudowie. Nie posiada zbednych dodatkowych przyciskow, funkcji i diod. Wszystko jest latwe do obslugi i bardzo czytelne. Niezwykle zgrabna 6600s posiada wszystko, co potrzeba jednak nie posiada akcelerometru (jak to niektorzy pisza, ze ma), symbianu (ktory skutecznie spowalnia telefon), wyjscia na tv (gdzie filmy w tv wygladaja zalosnie) i irdy (ktora jest zbedna). Obsluguje karty do 16GB (a nie do 4GB), ja mam karte 8GB i radzi sobie z nia znakomicie. Nie wiesza sie, nie jest mulowata i nie "gubi" plikow. Bateria trzyma od 3 dni (przy czestym uzytkowaniu) do nawet 6 (da sie zapomniec kiedy byla ostatnio ladowana). Aparat 3,2 robi swoje: fotosy bardzo dobre, gorszej jakosci przy slabym oswietleniu ale tak ma kazdy aparat z komorki. Filmy nagrywa w rozmiarze 640x480, czyli duze. Obraz plynny, nic nie miga i nie przeskakuje. Dzwieki nie lepsze i nie gorsze od poprzedniczki. Glosnik nie trzeszczy lecz niefortunnie umieszczony z tylu telefonu (z reszta 6500s tez tak ma), dlatego dzwieki sa stlumione gdy lezy "na plecach". Ja go klade "na brzuchu" i nie ma problemu ale mozna podpiac glosniki np. nokia md-8 lub md-4, wlaczyc radyjko z RDSem, wlasne mp3 lub filmy mp4 i wsjo gra jak w szwajcarskim zegarku. Melodia polaczenia poplynie przez glosniki przerywajac np. radio, a pogadamy przez podlaczony juz zestaw sluchawkowy. Dodam jeszcze, ze w zestawie ma min. bardzo dobrej jakosci sluchawki douszne. Podsumowujac: 6600s to nokia udana i godna polecenia w przeciwienstwie do nokii 6500s (ktora choc o tych samych niemal parametrach jest z gruntu telefonem bardzo awaryjnym). Jesli ktos zastanawia sie nad kupnem tego typu noki

  • 0

    59. ~jOHNY  2009-03-27 22:40:16  host: aaoh215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6500 slide w porównaniu do tej nokii jest wielgachny. Nigdy nie widziałem tak małego telefonu z takimi funkcjami i czytelnym wyświetlaczem...

  • 0

    60. ~Roki  2009-03-31 14:47:15  host: acwt118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA 6500 SLIDE TO JEST PORAŻKA ! MIAŁEM 3 takie telefony, 2 czarne z Ery i srebrny z Play, w tym czarny i srebrny uzywałem w przeciągu roku i czarny oddałem 3 razy do serwisu na naprawy ktore niczego nie poprawiały w koncu sprzedalem. Nastepnie srebrny byl raz w serwisie wiec od razu sie go pozbylem. 6500SLIDE wyglądem miażdzy wsyzstkie inne Nokie albo to co jest wadliwy telefonu to szok. Co do 6600Slide to mam nadzieje ze nic nie zostało wzięte z 6500S, no moze być muzyka bo grała elegancko, pozdrawiam

  • 0

    61. ~  2009-04-07 22:41:31  host: cpc1-scun5-0-0-cust852.nott.cable.ntl.com

    wlasnie czekam na niego

  • 0

    62. ~JoEB  2009-04-25 15:19:44  host: nat-241-17.man.bydgoszcz.pl

    Mam tę Nokię, może i fajna ale po 2 dniach wylądowała w serwisie Nokii. Powód? Trzeszczący i luźny slide(górna część komóry) Po wymianie na nowy element... to samo :( Masakra. Na moje pytanie dlaczego tak się dzieje, dostałem odpowiedź: "widocznie ten model tak ma. (k...a). Komóra za około 800-900 pln a na dodatek Nokia "tak ma" BRAWO NOKIA oraz Nokia Care.....

  • 0

    63. ~Brazylijczyk  2009-04-28 15:50:58  host: abue35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pieknie prezentuje się ta Nokia. Menu standardowe, nie zaskoczy niczym specjalnym posiadaczy 6300 czy 6500 slide. Wolę jednak osobiście to menu niż to z E51 którą obecnie posiadam, gdzie wszystko jest jednak mniej logiczne i intuicyjne i czasem trzeba się nieżle nagrzebać by coś znaleść. W 6600 slide jest aparat 3,2 mega z autofocusem i dwiema diodami led które całkiem nieżle dają sobie radę w ciemnych pomieszczeniach. Błędem natomiast jest nieumieszczenie diód sygnalizujących niodebrane połączenie czy nieprzeczytanego smsa. Nocą daje to przyjemny efekt a i w dzień też jest pożyteczne. Szkoda , bo bardzo lubię tą funkcję z 6300 i E51.

  • 0

    64. ~kjb  2009-06-07 18:47:12  host: apn-77-113-115-79.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon ten nie ma z boku przycisku, który podczas rozmowy umożliwi podgłośnienie lub ściszenie. Czy ktoś wie jak mozna "dać głośniej" podczas rozmowy. Większość telefonów ma takie przyciski z boku obudowy. Proszę o odpowiedź. pozdrawiam

  • 0

    65. ~wweell  2009-06-16 21:27:28  host: apn-77-115-202-68.dynamic.gprs.plus.pl

    a ja jestem bardzo zadowolony. telefonik super pod kazdym wzgledem

  • 0

    66. ~niunia  2009-07-08 21:50:37  host: apn-95-40-157-20.dynamic.gprs.plus.pl

    jak myślicie warto go kupić?

  • 0

    67. ~anetka  2009-07-23 21:02:45  host: bdr200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik juz jakis czas. Jest bardzo fajny. Polecam każdemu

  • 0

    68. ~qwertyuio  2009-08-10 16:36:24  host: 195.116.179.79

    Bardzo fajny telefonik. Polecam wszystkim którzy cenią przydatne funkcje i elegancki wygląd.

  • 0

    69. ~dawidkonopka53  2009-08-17 13:57:30  host: 62.233.252.1

    mam ten telefon czy ktoś wie gdzie mogę znaleść polskie menu

  • 0

    70. ~k  2009-08-25 16:36:09  host: 80.168.79.130

    mam ten tel z anglii i nie mam polskiego jezyka z co do przycisku podgloszenia rozmowy znajduje sie on na przedzie - ten kwadracik klikasz gora dol. nie wiem czy wada tego tel jest brak opcji sluchania radia na glos czy ja nie moge tej opcji znalezc

  • 0

    71. ~raffi0  2009-08-25 21:25:47  host: 75.v59.interkam.pl

    mam takie cudo 2 m-ce,fajny, mało spotykany, ale 2 razy już mi się zawiesił, to chyba wada nokii

  • 0

    72. ~ajuja  2009-08-28 10:06:28  host: czm250.internetdsl.tpnet.pl

    Hello. Dawno juz nie mialem Nokii. Czy w tym menu mozna juz dodac wiecej niz jeden budzik?

  • 0

    73.  2009-09-03 22:42:14

    A powie mi ktoś jak sprawuje się tu Nokia Maps, b z tego co czytałem to GPS-a to ona nie ma. To jak ta aplikacja działa ?

  • 0

    74. ~siema  2009-09-05 16:31:35  host: 194.181.129.162

    a czy ten telefon ma gps

  • 0

    75. ~franco baresi  2009-09-17 09:18:04  host: afid12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym zapytać się posiadaczy tego małego i rzadkiego cuda, czy ten telefon ma świecący klawisz główny który powiadamia sygnalizacją świetlną o nieodebranym połączeniu lub smsie tak jak np Nokia 6303 albo 6300 ( tam akurat były dwie diody) Proszę o w miarę szybką odpowiedz.

  • 0

    76. ~  2009-10-01 10:37:48  host: v01-05.opera-mini.net

    Czy w tym tel podczas surfowania laczy sie przez 3g czy tylko najwyzej przez edge?

  • 0

    77. ~kada  2009-10-05 21:37:57  host: 194.54.17.164.static.telsat.wroc.pl

    jak mozna zrobic zdjecie przednim aparatem??

  • 0

    78. ~Bluebird  2009-10-17 12:31:57  host: gih194.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki wkońcu ten telefon ma aparat?? na stronie nokii i wszystkich w necieznalazłem opis 3,2MPx a na klapce od baterii 5,0 MPx. Która jest poprawna??

  • 0

    79. ~SaS  2009-10-19 02:46:56  host: chello089075065177.chello.pl

    Jak dla mnie jest to 6500s w brzydszej wersji. Porównując, oba modele mają podobne funkcje (na papierze). Tylko ten wygląd. 6600s wygląda raczej na tel serii 5xxx, lub 2xxx. 6500s jest elegancka, metalowa. Przypomina (kolorystyką itp) trochę Deloreana. Że cięższa? No jeżeli dla kogoś 15g robi różnicę... Dla mnie 6600 jest krokiem w tył, bo oferuje to samo co 6500s, a stylistycznie jest gorsza.

  • 0

    80. ~kkkkk  2009-10-29 23:51:40  host: chello089078089246.chello.pl

    ludzie ale macie problemy!! guziki , aparaty i inne pierdoły! telefon jest po to aby dzwonić, a nie się bawić! to raz, a dwa NIE POLECAM! nabyłam ten telefon jakoś jak tylko wyszedł ponieważ zepsuł mi się wyświetlacz w nokii 6500 (miałam ją ok pół roku i 3 razy serwisowałam - problem z taśmą) i po 3 mieś mam to samo z tą nokią! telefony rozsuwane to szajstwo jakich mało ! nie serwisowałam jej bo już nie mam cierpliwości! chodze z połową działającą wyświetlacza i tylko dzwonie!

  • 0

    81. ~  2009-11-02 18:40:25  host: pppw130053.ostdsl.pl

    jak zrobic by lebiej gral ten telefon???:D

  • 0

    82. ~misha  2009-11-03 19:14:45  host: ip-217-98-101-234.eltronik.net.pl

    mam ten telefonik.. nie narzekam..jest świetny.. niczego mi w nim nie brakuje..oczywiście funkcji ma za dużo jak dla mnie.. ;DD

  • 0

    83. ~Packaged  2009-11-18 11:08:01  host: dynamic-78-8-115-219.ssp.dialog.net.pl

    Kto mi powie jakie mam głośniki wybrać do mojej noki : Nokia MD-4 czy MD-8 które są lepsze i które głośniejsze ???

  • 0

    84. ~Asia  2009-11-25 14:29:59  host: d54c4784b.access.telenet.be

    Stanowczo odradzam kupno tego "cuda"!! Mam go od czerwca tego roku i juz 3 razy byl w naprawie (2 razy glosnik, raz luzna obudowa- luzna do tego stopnia ze przy nacisnieciu na przedni panel kiedy telefon byl zamkniety przyciskaly sie klawisze pod spodem). Batrdzo dbam o ten telefon wiec to napewno nie z powodu zlego uzytkowania. Na marginesie znowu jest popsuty- znowu glosnik. Tym razem nie oddalam go do naprawy tylko wyklocam sie ze sklepem o zwrot kasy lub zamiane telefonu na inny. mam nadzieje ze mi se uda bo mam tego zloma serdecznie dosc!!!

  • 0

    85. ~No ja  2010-01-10 03:53:59  host: 195.116.179.79

    Bardzo fajny telefonik. Mam go już pół roku i jestem bardzo zadowolona. Ładnie wygląda, ma przyzwoity aparat, radio, odtwarzacz mp3. Polecam!

  • 0

    86. ~Mariszka  2010-01-28 09:55:52  host: nat.net.tele-plus.pl

    Orientuje sie ktoś może jakie sa widoki na ten telefon w erze? Mam wymianę w czerwcu, więc mam nadzieje, że do tego czasu ta Nokia tam się znajdzie. Pozdrawiam

  • 0

    87. ~agata1515  2010-02-03 22:28:20  host: ip-81-15-248-143.isp.tvkg.net

    mam pytanie. Gdzie w Noki 6600i slide przełącza się aparaty, z głównego na przedni?

  • 0

    88. ~pinki  2010-02-17 13:13:51  host: acre108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel ma 5mpx aparat, a nie 3,2 jak w opisie

  • 0

    89. ~bzyku  2010-03-04 14:36:06  host: public47817.xdsl.centertel.pl

    mam ten telefon od kilku miesiecy i jestem bardzo zadowolony. Zdiecia robi super, bateria trzyma mi od 4do 6 dni i naprawde dużo dzwonie i sie nim bawie. Naprawde telefon jest super

  • 0

    90. ~alore  2010-05-25 14:00:47  host: ego42.internetdsl.tpnet.pl

    Pinki, telefon ma 3,2 Mpx a nie 5 Mpx :) Nokia 6600"i" Slide ma 5 Mpx.

  • 0

    91. ~wa  2010-05-27 23:58:19  host: 195.116.179.79

    pinki- telefon ma 3,2 mpx. Opis się zgadza

  • 0

    92. ~Margotka  2010-06-04 18:58:58  host: apn-95-41-224-127.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon ładny i bardzo intuicyjny. Tylko ta wadliwość jest rzeczywiście dobijająca. Przez prawie rok chodził bez zarzutu a nagle na dwa tygodnie przed końcem gwarancji wyłączył się i nie chciał się już włączyć. Od oddania go do naprawy minęło dwa tygodnie i nadal nie wiedzą co mu jest. Przedłużyli okres naprawy o kolejne dwa tygodnie. A co do "lużnej" górnej klapki to kiedy kupowałam ten model ekspedientka sprawdzała 4 egzemplarze, żeby wybrać mi najbardziej stabilny. ;)

  • 0

    93. ~qwerty  2010-06-23 23:56:47  host: chello089074157134.chello.pl

    6600 ma 3,2 mpx a 6600i ma 5 mpx. ot różnica :P

  • 0

    94. ~wkurzony!  2010-09-01 14:05:56  host: apn-77-114-66-147.dynamic.gprs.plus.pl

    nie ma wejścia na słuchawki!!!!!!!

  • 0

    95. ~hajlo  2011-08-22 17:09:33  host: 78-86-20-60.zone2.bethere.co.uk

    fajny, nie duzy, czytelny, obudowa metalowa. przyjemnie lezy w dloni. dla mnie na 6+

  • 0

    96. ~  2013-09-29 19:32:15  host: user-164-127-9-167.play-internet.pl

    czy ktoś wie jak ustawic internet w tym telefonie?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet