Nokia 6600 fold - opinie
Telefony Nokia Nokia 6600 fold Opinie o Nokia 6600 fold

Nokia 6600 fold

w sumie: 76
  • 0

    1. ~MM  2008-04-29 03:49:49  host: 15-pra-22.acn.waw.pl

    Przydałyby się zdjęcia po otwarciu aparatu

  • 0

    2. ~raf  2008-04-29 09:19:18  host: anubis.lot.pl

    Fajny tylko szkoda,że nie ma zdjęć po rozłożeniu

  • 0

    3.  2008-04-29 19:47:12

    o0 nie ma symbiana ani ta ani slide

  • 0

    4. ~KornFanHead  2008-04-30 11:34:34  host: 057.registered.aka.ukw.edu.pl

    Kolejny zapychacz na rynku. Można powiedzieć profilaktycznie wypuśli coś co ma zbić kase. Nie wnosi nic nowego. Nokia jest jak komuna, myśli że jak da wygląd to wszyscy powinni być wdzięczni i nie nażekać że w środku nic się nie zmienia. Ale na szczęście ludzie nie są aż tak głupi.

  • 0

    5. ~Andie ... ... ...  2008-04-30 21:16:44  host: 77-253-117-158.adsl.inetia.pl

    yyy jaka ona jest w środku ??..??

  • 0

    6. ~mac  2008-05-07 17:05:56  host: adw121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na zdjeciach wyglada obiecujaco, oby na zywo bylo rownie dobrze. Nokia powoli zaczyna podchodzic powaznie do designu telefonow sredniego segmentu.

  • 0

    7. ~  2008-05-13 19:17:29  host: nat-28.it-net.pl

    Kolejna laska kolejna dziewczyna..... ;)

  • 0

    8. ~  2008-05-23 21:16:39  host: djf206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe jaki powód nazwania Nokii nr'em 6600. Żal, w niczym jej nie przypomina.

  • 0

    9. ~jaa  2008-08-05 21:12:17  host: 83.2.170.162

    http://www.mobilegazette.com/handsets/nokia/nokia-6600-fold/noki a-6600-fold-1.jpg

  • 0

    10. ~jooooo  2008-08-05 21:14:08  host: 83.2.170.162

    http://www.intomobile.com/wp-content/uploads/2008/04/6600fold7.j pg

  • 0

    11. ~konfa  2008-10-05 20:51:51  host: host81-132-93-145.range81-132.btcentralplus.com

    ta nokia jest swietna :) dla kobietek :P

  • 0

    12. ~Ela  2008-10-17 15:19:15  host: aaka20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce taki telefon :( dlaczego jest taki drogi? kurcze.. ech musi mi moja 6131 wystarczyc :(

  • 0

    13. ~Ja  2008-10-20 18:13:18  host: aatd207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co w tym badziewiu jest takie drogie, nie ma w sobie nic, skąd taka cena? Ktoś chyba sobie żartuje :/

  • 0

    14. ~mick  2008-10-20 22:51:46  host: nat73.mia.three.co.uk

    Kupiłem go miesiąc temu żonie i mam pytanko do osób które posiadają ten model. Czy gubi wam zasięg w pomieszczeniach bo ten tak dość często być może jest to spowodowane tym że nadajnik może się znajdować za daleko ale wątpię ponieważ moja n96 chodzi w tej samej sieci i bezproblemu mogę prowadzić wideorozmowe. Więc jeśli ktoś miał podobny problem to proszę o opinie. I jeszcze jedno czy antena jest w górnej czy w dolnej części?

  • 0

    15. ~mania  2008-11-03 17:10:30  host: apn-77-114-149-217.gprs.plus.pl

    ja mam ten telefon okolo tydzien jest naprawde fajny.maly ale masywny nie czuć plastiku.wyswietlacz zewnetrzny fajna sprawa bateria spoko 4 dni i to z rozmowami jedynie to ze widac linie papilarne bo telefon jest jak lusterko.a jesli chodzi o zasieg nie gubi mi w ogole jestem w sieci plus.muzyczka glosno gra i menu jak zawsze fajne jak w nokii.mam nadzieje ze bedzie mi sie spisywal dobrze i ze nic sie nie stanie z klapka ktora otwiera sie na magnes.

  • 0

    16. ~blackfly  2008-11-05 00:14:24  host: apg226.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon kupiles w jakims firmowym sklepie czy na allegro badz tez kogos z drugiej reki? na rynku jest duzo podrobek noki z napisem by nokia (ale uwaga by nokia to tez oryginalne telefony, jednak chinczycy robia podroby i tez na nich pisze by nokia)

  • 0

    17. ~hiia  2008-11-10 18:16:21  host: chello089076213024.chello.pl

    wITAM MAM PYTANIE ... CZY NA KLAPCE WYŚWIETLA SIE KTO DZWONI ?????

  • 0

    18. ~she  2008-11-17 16:20:41  host: 195.245.213.7

    tak wyświetla się:) mi jedynie brakuje tam info że przyszedł sms (jak nie słyszałam)...

  • 0

    19. ~marta  2008-11-18 13:30:36  host: arti.kz.vline.pl

    na klapce wyświetla się kto dzwoni, jakiego słuchasz radia i jakiej muzyki słuchasz, a gdy te funkcje masz wyłączone to jest zegarek wskazówkowy albo cyfrowy w zależności od wyboru.

  • 0

    20. ~aniaaaa  2008-11-29 09:59:55  host: 82.139.146.65.koba.pl

    czy ten telefonik ma stoper i minutnik??????

  • 0

    21. ~dziewczyna  2008-12-02 00:37:03  host: adud235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie odnośnie obudowy: czy na tej szarej zewnetrznej czesci zostaja jakies rysy czy i czy w ogole ten telefon mocno sie rysuje? i jak jest z obsluga wiekszej pamieci przez ten telefon? czy jesli kupie sobie karte o wiekszej pojemnosci to czy bedzie dzialal normalnie i sie nie zacinal?

  • 0

    22. ~mooon  2008-12-03 15:19:21  host: srv.cz2.com.pl

    Nic nowego? Pierwsza taka mala nokia z klapka i pamiecia zewnetrzna.

  • 0

    23. ~Rick  2008-12-18 20:00:25  host: apn-77-113-136-64.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon. I nie mogę znaleźć ustawienia które pozwalałoby na słuchanie radia przez głośnik (a nie przez słuchawki). Może nie jest to możliwe? Byłoby dziwne, bo np. w SE Z555i to się ustawia

  • 0

    24. ~Raval  2008-12-21 10:04:26  host: host-81-190-77-129.gdynia.mm.pl

    Ludzie zastanawiałem się o co chodzi wam z tym że po otwarciu nie można robić zdjęć.. oczywiście że można nie ma z tym żadnych problemów.. więc prosze skończyć z tymi mongolskimi teoriami ;)

  • 0

    25.  2009-01-18 21:53:21

    Co ta Nokia ma takiego w sobie, że w Saturnie kosztuje 1150 zł a w MediaMarkt'cie jeszcze więcej? : |

  • 0

    26. ~gosia  2009-01-19 13:24:53  host: chd198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi jaka jest grubość tego talefonu

  • 0

    27. ~  2009-02-01 23:00:12  host: inet20909nb-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Raval - ludziom nie chodzi o to ze nie można robić zdjęć tylko że nie jest pokazane jak ten tel wygląda po rozłożeniu.........!!

  • 0

    28. ~stan  2009-02-18 10:51:16  host: ghb178.internetdsl.tpnet.pl

    ta Nokia jest śliczna. Moja kobieta wymiękła jak ją dostała. Malusia, a dużo potrafi. To oczywiście było o telefonie, a nie o mojej kobiecie ;o)

  • 0

    29. ~MarekZ  2009-03-01 07:55:23  host: bat182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, Jak piszę SMS to po 2 zdaniach pokazuje, że to już dwa SMSy. Czy można to zmienić bo jest to bardzo kosztowne ustawienie. Marek

  • 0

    30. ~Anka  2009-03-09 17:04:52  host: ip-83-238-164-32.netia.com.pl

    Marek, musisz zrezygnować z polskich znaków i w ustawieniach edytora wiadomości wybrać język tekstu angielski.

  • 0

    31. ~szaza/monia  2009-04-05 19:21:04  host: 79.162.168.203

    nokie 6600 fold mam juz 2miesiace. zasieg mi nie spada,tylko czasem przelacza sie z 3g na gsm. niekiedy przycisk otwierania klapki zatrzeszczy i sie nie otwiera tel..cala obudowa zreszta trzeszczy od nowosci. po za tym tel dziala bez zarzutow no i przyciaga spojrzenia:)) polecam :)

  • 0

    32. ~Maggie  2009-04-10 23:45:56  host: chello087207174118.chello.pl

    Marek- Miałam to samo i niesamowicie przepłacałam za telefon! Nie musisz rezygnować z polskich znaków, musisz wejść w Wiadomości/Ustawienia wiadomości/Wiadomości SMS/Obsługa znaków i tam z "Pełna" zmienić na "Uproszczona". W ten sposób polskie znaki pojawiają się, kiedy piszesz sms, ale nie są wysyłane i 1 SMS z powrotem ma swoje 160 znaków. Pozdrawiam!

  • 0

    33. ~Iwona  2009-05-11 13:23:13  host: aefp176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Interesuje mnie zakup tego telefonu,posiadam obecnie nokie 6131 i niestety jej jakość jest tragiczna rysuje sie i schodzi lakier,chciałam zapytać wszystkich którzy posiadają ten model jak trwałą ma on obudowę?Łatwo się rysuje? Bardzo proszę o szczere odpowiedzi.

  • 0

    34. ~kuchar  2009-05-20 20:02:54  host: bhy154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może ktoś napisać czy na zewnętrznym wyświetlaczu jest info o nieodebranej rozmowie lub że przyszedł sms ???

  • 0

    35. ~kropka  2009-05-27 22:15:13  host: staticline18360.toya.net.pl

    telefon mam od miesiąca i jestem baaardzo zadowolona.oprócz fantastycznego designu,pełen jest praktycznych funkcji.polecam w 100%

  • 0

    36. ~tpmeczek102  2009-06-19 13:15:53  host: abfg199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 tygodni. Zalety: fajny wygląd, dobrze trzyma bateria. Wady: na zewnętrznym wyświetlaczu (szczególnie w pogodny dzień) nie bardzo można zobaczyć kto dzwoni, klapka "chodzi" trochę sztywno, tylna obudowa trochę trzeszczy. W porównaniu z Nokią 6555 (mam obydwa te telefony)- niestety wypada gorzej (jeśli chodzi o łatwość i praktyczność użytkowania). W tej Nokii 6600 fold jest lepszy aparat fotograficzny niż w Nokii 6555. Jednak - jak dla mnie 6555 wygrywa!!!

  • 0

    37.  2009-06-20 16:30:42

    Mam ten telefon od 3 tygodni. Zalety: fajny wygląd, dobrze trzyma bateria. Wady: na zewnętrznym wyświetlaczu (szczególnie w pogodny dzień) nie bardzo można zobaczyć kto dzwoni, klapka "chodzi" trochę sztywno, tylna obudowa trochę trzeszczy. W porównaniu z Nokią 6555 (mam obydwa te telefony)- niestety wypada gorzej (jeśli chodzi o łatwość i praktyczność użytkowania). W tej Nokii 6600 fold jest lepszy aparat fotograficzny niż w Nokii 6555. Jednak - jak dla mnie 6555 wygrywa!!!

  • 0

    38. ~tadammmmm.  2009-07-02 11:06:33  host: 83-143-103-1.welnowiec.net

    Boże, ludzie... 'Przydałyby się zdjęcia po otwarciu aparatu'. WYSTARCZY W GOOGLACH WPISAC NOKIA 6600 FOLD i wam wysoczą zdjęcia po otwarciu! Taki problem?

  • 0

    39. ~t  2009-07-06 09:10:26  host: abdx133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ponad miesiąc. Zalety: wygląd, bateria dobrze trzyma, wyraźny wyświetlacz, intuicyjna obsługa. Wady: trochę trzeszczy obudowa, w dzień nie widać kto dzwoni (na wyświetlaczu zewnętrznym). W porównaniu z nokią 6555, którą używam od ponad roku: chyba jednak lepsza jest ta 6555.

  • 0

    40.  2009-07-06 09:15:38

    Mam ten telefon ponad miesiąc i mam mieszane uczucia. Zalety: fajny wygląd, wyraźny wyświetlacz wewnętrzny, bateria dobrze trzyma. Wady: obudowa lekko trzeszczy przy pisaniu sms-ów i przy otwieraniu. Słabo czytelny wyświetlacz zewnętrzny (szczególnie w dzień - nie widać, kto dzwoni). W porównaniu do Nokii 6555, którą mam ponad rok - stawiam na 6555 (przede wszystkim ze względu na bardzo czytelny zewnętrzny wyświetlacz). No cóż - kwestia upodobań...

  • 0

    41. ~jarekkk123  2009-07-13 22:59:00  host: nat-a4.itcomp.pl

    Mam pytanie... Zakupiłem ten tel dzisiaj i szukam dźwięku przy zamykaniu i otwieraniu klapki. Czy to możliwe, że nie ma tej funkcji? Proszę o pomoc.

  • 0

    42. ~szaza/monia  2009-07-19 19:05:35  host: 79.162.156.71

    tel mam juz 5miesiecy. jestem zadowolona:) dziala spoko,nie traci zasiegu,nie wiesza sie,robi swietne fotki,glosno dzwoni.. i jak juz pisalam jes mala i kobieca:) polecam:)

  • 0

    43. ~lula  2009-07-21 19:04:22  host: rea.ipt.com.pl

    co to jest symbian???

  • 0

    44. ~jaja  2009-08-04 11:07:42  host: chello084010136192.chello.pl

    posiadam ten telefon, bardzo stylowy wygląd, zewnętrzny wyświetlacz jest super w stylu retro, nic nie trzeszczy jedyny minus to że strasznie się brudzi. Osobiście jestem bardzo zadowolony

  • 0

    45. ~Kasia  2009-08-18 19:15:55  host: bfe130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie jest latarka?

  • 0

    46. ~Magda  2009-08-19 12:28:03  host: 83-143-103-1.welnowiec.net

    Mam ten telefon od dwóch miesięcy i męczy mnie ciągle ten sam problem, a mianowicie chodzi mi o video. Kiedy nakręcam jest na strasznym przybliżeniu (nie da się tego oddalić), rozdzielczość mam najwyższą. Jak ściągnęłam te filmiki na komputer i odtworzyłam to leciały na okropnym przyspieszeniu, że filmik który trwa 30 sekund został otworzony w przeciągu 10 sekund. Nie wiem co się dzieje... Mógłby mi ktoś pomóc? Też tak macie? Pozdrawiam serdecznie!

  • 0

    47. ~Maria  2009-08-20 15:29:25  host: alnca3.alfanet24.pl

    POMÓŻCIE. Pobrałam oprogramowanie z Nokia Software Updater i uciekł mi j.polski. Jest ukraiński, ruski, azerbedżański itd. ale nie ma nic po polsku. Co zrobić ?

  • 0

    48. ~ete  2009-08-26 10:40:53  host: ajt150.internetdsl.tpnet.pl

    w jakiej sieci można go dostać na abonament?

  • 0

    49. ~meLuś  2009-08-26 22:16:08  host: bdi39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszytskich. mam ten telefon od tyggodnia, super naprawdę, tylko mam jedno pytanie, bardzo prosze o w miarę szybka odpowiedz. jeżeli telefon jest w stanie spoczynku, (zamknięta klapka) to co chwilka swieci się taka jakby 'lampka'..czy tak ma być?.. telefon na gwarancji, ale nie chce sie z nim juz rozstawac..

  • 0

    50. ~Maria  2009-09-02 17:07:27  host: alnca3.alfanet24.pl

    Wybierz menu.ustawienia.światła.efekty świetlne i wyłącz podświetlenie

  • 0

    51. ~aRnIe  2009-09-03 21:16:50  host: acco215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    49 --> to można wyłączyć w ustawieniach :)

  • 0

    52. ~malina  2009-09-19 13:10:09  host: dnt207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się czy kupić ten telefon bo jak czytałam specyfikacje tego telefonu wydawał się fajny ale czytając wasze opinanie nadal się zastanawiam... jak myślicie co powinnam zrobić??

  • 0

    53. ~Anet  2009-09-23 22:10:43  host: apn-77-114-96-20.dynamic.gprs.plus.pl

    wlasnie go zakupilam jest sliczny!! z klasa. jestem baaaaaaaardzo z niego zadowolona chociaz cena ponad 1000zł jest zbyt wygorowana jak za to co w sobie zawiera.

  • 0

    54. ~pio  2009-10-02 11:16:47  host: 188.33.1.137

    Co nowego??? Np. wyświetlacze w technologii OLED, pozwalające kilkukrotnie zmniejszyć grubość i rozdzielczość wyświetlacza. Dlatego na tak cienkiej klapce zamontowano dwa :) I zawsze takie "wygłaskane cacka" są drogie, choćby 8600.. Pozdrawiam

  • 0

    55. ~pytająca  2009-10-24 10:25:33  host: apn-77-113-71-177.dynamic.gprs.plus.pl

    czy naprawde ta obódowa tak strasznie trzeszczy i sie rysuje???

  • 0

    56. ~Pam;)  2009-11-10 22:08:16  host: aenf227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć wszystkim.!:) oczywiście mam ten telefon, i nie mam zastrzeżeń:) ale 2 pytania.. podobno telefon ma 2 aparaty.. jak włączyć ten 2 ?.. ii.. jeżeli magnesy się ścierają, tzn. dokładnie zchodzi z nich to czarne, to znaczy ze już nie beda chodzić? i czy da się je ewentualnie wymienić? z góry wielkie dzia;*

  • 0

    57. ~O nokii 6600f  2009-11-19 22:03:29  host: deb227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam Was:) mam bardzo ważne 2 pytania odnoście noki , do wszystkich. otóż męczy mnie problem tych magnesów. Zaczęły się ścierać i pokazuje się takie srebrne . jeśli cała czarna farba zejdzie magnesy przestaną działać? ii.. niby znajdują się 2 aparaty. To gdzie w takim razie ten 2, z przodu? pytałam WSZYSTKICH i nikt nie potrafi go znaleźć. ogólnie jestem bardzo zadowolona z tel:) pzdr i prosze o szybką odp:):*

  • 0

    58. ~Agi  2009-12-02 13:31:40  host: hio25.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanko odnośnie działania wyświetlacza zewnętrznego w nokii 6600 fold, stukam palcem w niego ale on nie dziala...może są jakieś ustawienia w menu-szukałąm ale nie znalazłam?? Proszę o pomoc z góry dziękuję:))

  • 0

    59. ~Nokia 6600f  2009-12-24 00:42:57  host: 81-219-137-196.adsl.inetia.pl

    Cześć wszystkim. Kupiłem ten telefon oczywiście nowy i nie działa otwieranie klapki guzikiem, tylko ręcznie trzeba otwierać, z tym jeszcze można sobie jakoś poradzić, natomiast klawisz "6" też nie działa i to już lekka przesada, nowy telefon a takie wady. Czytałem na różnych forach to problem z klapką jest dobrze znany i częsty, szkoda, że po fakcie za ten temat się zabrałem:( Pozdrawiam

  • 0

    60. ~mamba  2010-01-04 12:16:10  host: 83-145-160-19.cable-modem.tkk.net.pl

    telefon całkiem fajny ale czy mozna zainstalować w nim mobilne gg?

  • 0

    61. ~evavava  2010-02-05 19:15:31  host: host-89-231-113-54.warszawa.mm.pl

    bardzo fajny telefon tylko mam pytanko czy można do niego podłączyć zawieszke i jak to zrobić ?

  • 0

    62. ~Agi  2010-02-19 12:37:15  host: hio25.internetdsl.tpnet.pl

    wydaje mi sie że zawieszki raczej nie da się przywiescić-też miałam na to ochotę, ale nie znalazłam miejsca do tego przeznaczonego:)

  • 0

    63. ~gosia  2010-03-05 17:54:10  host: public-gprs126167.centertel.pl

    można, trzeba zdjąć tylną klapką i na dole jest haczyk na który należy założyć zawieszkę

  • 0

    64. ~Tom  2010-04-04 21:41:10  host: r6.ists.pl

    Maria: trzeba zmienić kod fabryczny telefonu, do którego przypisany jest konkretny pakiet języków. Poszukaj w googlach jaki symbol ma telefon z polskim menu do wyboru. Po zmianie kodu wgraj jeszcze raz software przez Nokia Software Updater i będzie OK. Miałem kiedyś taki problem z Nokią 6233... Pogooglałem trochę i obeszło się bez wycieczki do "speców" z komisu i zostawienia im 30 zł :-)

  • 0

    65. ~  2010-04-13 12:36:40  host: 152.62.109.57

    Hej. Posiadam ten telefon od roku i do tej pory bylam meeega zadowolona. Nie jestem wymagajaca jesli chodzi o opcje w telefonie ale wymagajaca jesli chodzi o wyglad telefonu. A ten prezentuje sie super. Idealny dla kobiet. Jest tylko jedno ale... Otoz po roku uzytkowania cos zaczyna mi sie psuc klapka. Nie cche sie otwierac guzikiem, za to pojawia sie napis: prosze otworzyc telefon recznie. I tak za kazdym, razem. JAk myslicie oddac do naprawy czy moze wy mieliscie podobny problem i udalo wam sie naprawic...

  • 0

    66. ~sz  2010-04-18 16:40:13  host: public72889.xdsl.centertel.pl

    oczywiscie jest taki haczyk na zawieszke pod tylna klapka. co do rysowania sie obudowy to fakt dzieje sie to szybko.. ja juz nie posiadam tej nokii,ale uzywalam jej przez rok wiec troche o niej moge powiedziec:) przycisk otwierania klapki czesto sie zacinal i trzeba bylo otwierac tel recznie.. w pogodny dzien nie bylo widac na klapce nawet godziny.. byly wady to teraz troche zalet:) 1; robi calkiem dobre fotki,bateria tez przyzwoicie trzyma..2: glosne dzwonki i dobre wibracje.. ogolnie polecam zwlaszcza teraz gdy jej cena spadla prawie o polowe od momentu pojawienia sie w Saturnie:)

  • 0

    68. ~sz  2010-04-25 12:58:01  host: public73802.xdsl.centertel.pl

    do -k oczywiscie ze nm sie otwiera tylko czasami cos nie zaskoczy i trzeba otworzyc tel recznie;)

  • 0

    69. ~Aga  2010-05-19 22:11:52  host: 86-63-105-193.sta.asta-net.com.pl

    Proszę napiszcie czy obudowa mocno sie rysuje.

  • 0

    70. ~spidi  2010-05-29 00:42:32  host: bbw173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam telefon jest bardzo dobry miałem go 2 miesiące ale niestety spadł mi z 6 piętra na budowie i nic z niego nie zostało ale gorąco polecam

  • 0

    71. ~  2010-09-08 00:07:21  host: ip189-117.ghnet.pl

    Ja mam telefon od tygodnia i jest on używany i bateria chyba padnieta bo trzyma 1,5-2 dni i jak sie podlaczy do ladowania to dalej pisze ze bateria słaba i moje zdjęcia nie są ładne są MEGA czerwone wszystkie twarze są czerwone problem z kontrastem i nie wiem czy to normalne czy mój ma ten problem. Pomóżcie bo nie wiem co robić z nim??

  • 0

    72. ~!  2011-01-08 08:21:21  host: ip-81-210-76-244.expro.com.pl

    Mam pytanie w tym telefonie są 2 aparaty jak się włącza ten drugi ?

  • 0

    73. ~David  2011-01-22 12:47:25  host: 213-134-178-146.home.aster.pl

    ten drugi aparat zapewne służy tylko do wideo-rozmów

  • 0

    74. ~David  2011-01-22 12:49:37  host: 213-134-178-146.home.aster.pl

    Pytanie, czy może ktoś opowiedziec? Chce sobie kupić taki telefon bo są to teraz groszowe sprawy, czy na tym przednim wyświetlaczu, jak się dostanie sms... jest jakas pokazana informacja o tym?

  • 0

    75. ~kasia  2011-02-01 00:20:13  host: terminal-1-145.retsat1.com.pl

    telefon mam od 1,5 roku,na początku nie specjalnie mi przypasował:/ ale w trakcie użytkowania nabrałam do niego sympatii:) bardzo ładny,bateria długo trzyma,zewnętrzny wyświetlacz rewelacja no i lampka,która sobie pulsuje a w momencie gdy mamy nieodebrane poł lub przyszedł sms pulsuje szybciej/intensywniej. Telefon mimo miernego aparatu na te czasy (2mpx) robi bardzo ladne zdjęcia,ładniejsze niż mój były tel samsung s8300 (8 mpx) telefon szykowny ale niestety nie znajdziecie tu nic nadzwyczajnego. Telefon do dzwonienia i smsowania. Polecam!:)

  • 0

    76. ~kenwo  2012-06-12 19:19:45  host: aeo30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kochani witam was serdecznie Szukam takiego telefonu dla swojej mamy , teraz ma szajsunga z klapką ale z mega minusem , mikrofon w szajsu jest umieszczony na przedniej ściance efekt tego taki ze więcej słychać dmuchania w mikrofon niż rozmowy jak jest w przypadku tej nokii ? Pozdrawiam Serdecznie

  • 0

    77.  2013-01-22 16:01:43

    bardzo udany zgrabny telefon. slużył mi wiele miesięcy:)) najlepsze jest to ze jako jedyna ze znanych mi nokii mogła wysłać mmsa wiekszego niż 300kb :))

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet