Nokia 6555 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6555 Opinie o Nokia 6555

Nokia 6555

w sumie: 68
  • 0

    1. ~dibi  2007-08-22 00:12:22  host: aoo178.internetdsl.tpnet.pl

    "microUSB" - buhahah

  • -1

    2. ~  2007-08-22 12:17:35  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    kolejny złom z symbianem:P

  • 0

    3.  2007-08-22 19:35:59

    z ostatniego zdjęcia mi tam się ona kojarzy trochę z motką V3 :P

  • 0

    4.  2007-08-22 21:20:59

    Łoo, całkiem fajny model. Niby 'już to grali', ale bardzo ładna obudowa. 1.3MPx trochę mało, jednak 2.0 Nokii nie jest zbyt dobre, a 1.3 skutecznie obniży cenę. Fajna :) 1400zł? :|

  • 0

    5. ~BUA  2007-08-23 14:19:57  host: static-ip-77-89-67-41.promax.media.pl

    wysw. 16mln kolorow a aparat 1,3mpx... smiechu warte!!!

  • 0

    6.  2007-08-28 20:37:30

    ehh... wygląda okropnie :/

  • 0

    7. ~arczi  2007-09-03 22:42:06  host: apn-100-122.gprsbal.plusgsm.pl

    telefon ciekawy, ale dlaczego aparat taki słaby??

  • 0

    8. ~gość  2007-09-04 14:49:33  host: aka114.internetdsl.tpnet.pl

    co do parametrów to nic nowego nie pokazuje, mimo tego, że wielu w zupełności by wystarczył... ale za to strasznie podoba mi się jej wygląd jest śliczna

  • 0

    9. ~ElJac  2007-09-05 14:02:41  host: host-81-190-96-146.gdynia.mm.pl

    Jak to jest: czas czuwania krótszy niż czas rozmów?!

  • 0

    10. ~xyz  2007-09-09 13:36:56  host: epc218.internetdsl.tpnet.pl

    czuwanie jest w godzinach a rozmowy w minutach :

  • 0

    11. ~ja  2007-09-22 11:10:53  host: cez172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do opini nr 2 chcialbym zauwazyc ze on nie ma symbiana.....

  • 0

    12. ~~KaKaO~  2007-10-11 20:57:10  host: host80-54-74-238.cable.wsm.wielun.pl

    to czemu ma ten przycisk skoro nie ma symbiana? w niektorych nokiach jest to przycisk od Menu :P

  • 0

    13. ~kuleczka  2007-10-15 20:21:44  host: bbservice87.mmpnet214.tnp.pl

    jest swietna, 16 mln kolorow cos wspanialego, aparat jest slaby, ale to telefon a nie cyfrowka, idealny dla kobiety, ale moglby byc niebieski kolor.

  • 0

    14. ~Amfol  2007-10-17 17:42:34  host: aabw50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma Symbiana Jełopie!!

  • 0

    15. ~marvin7  2007-10-30 22:17:12  host: eat220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląd nawet fajny. Tylko to jest motka v3. Ja mam motke v3 i jest fajna nie żałuje tego wyboru.

  • 0

    16. ~Madzia :D  2007-11-01 12:06:23  host: 83-145-164-78.cable-modem.tkk.net.pl

    Heh telefon obudową przypomina mi Samsung x680 :/ Wogóle 16 mln kolorów a aparat1,3 Megapiksela :/ Dlatego ja biorę Nokię 7373 ;] Dla mnei wystarczy ;]

  • 0

    17. ~E tam  2007-11-14 00:06:09  host: bzk170.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie tam podobna do motki! Po prostu piękna "klapka",do tego dochodzi nieporównywalnie lepsze menu.Co do parametrów nie ma się czego czepiać.Aparat w telefonie to tylko dodatek. Raczej czepiałbym się ceny tego fona.Produkują je masowo na wschodzie z materiałów niskiej jakości.Do tego podrobione akcesoria,baterie.

  • 0

    18. ~kit  2007-12-19 15:35:37  host: chello087207025081.chello.pl

    a jak z baterią??? długo trzyma przy małym eksploatowaniu????

  • 0

    19. ~  2007-12-19 20:29:30  host: staticline18862.toya.net.pl

    to co kupować go czy nie

  • 0

    20. ~demon  2008-01-03 11:55:05  host: chk23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napiszcie cos o bateri tego telefonu mnie interesuje ale co z ta bateria.nie zamierzam ladowac co drugi dzien

  • 0

    21. ~inga  2008-01-05 16:49:43  host: public-gprs39214.centertel.pl

    Czy do tego telefonu można dokupić kartę pamięci? Jeżeli tak to jaką?

  • 0

    22. ~wm  2008-01-12 13:54:01  host: host4-47.btk.net.pl

    " kolejny złom z symbianem:P " (2 komentarz) widze ze ktos sie dobrze zna na telefonach !!i umie czytac!!TEN TELEFON NIE MA SYMBIANA!!

  • 0

    23. ~pati  2008-01-13 11:02:35  host: abxi201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ta komoreczke;) jest super;) dla mnie jest swietna. wart kupic. bateria wytrzymala;) naprawde;) p.s. a po co lepszy aparat w komorce? lol. przeciez komorka jest zeby dzwonic a nie cykac zdjecia. za ta cene koma mozecie miec aparat 7 pikseli czy wiecej to po co wam 2 w komie? bez sensu.

  • 0

    24. ~Karolcia:*  2008-01-13 17:04:39  host: 82.160.21.229

    pati mam pytanie: też ją chę mieć. Z jakiej sieci masz? Ja chciałabym mieć z Ery, też chce ją sobie kupić,ale za złotówkę. Odpisz! Nie widziałam żeby była ona dostępna w Polskich salonach a jednak.

  • 0

    25.  2008-01-14 13:04:05

    Witku czy nie wkradł się tu błąd gprs klass 32 edge klass 10 ???

  • 0

    26.  2008-01-14 14:47:45

    pampi21, rzeczywiście coś tu nie gra. Przeszukując sieć odnalazłem EDGE klasy 11 i GPRS klasy 30. Na stronie Nokii podane są prędkości, które wydają się potwierdzać 10/11 klasę EDGE-a. Wstępnie poprawiłem na 11, jak coś do nas dotrze, w odpowiedzi na zapytanie do Nokia.pl, to poprawimy. Dziękujemy i pozdrawiamy!

  • 0

    27. ~  2008-01-16 09:43:35  host: apn-77-114-66-221.gprs.plus.pl

    Nokia odpowiedziała, że GPRS i EDGE w tym telefonie jest w standardzie Multislot class 32. Poprawka naniesiona. Dziękuję i pozdrawiam!

  • 0

    28.  2008-01-29 14:40:01

    ehh.. telefon dla mnie pierwsza klasa, sam jego wygląd ;D a co do aparatu, to od zdjęć jest chyba cyfrówka no nie?? a tak po za tym, wyświetlacz elegancki, kolorów dużo to i od razu prądu więcej pobiera, ale widzę że akumulator nie jest najgorszy, tak więc może podoła ;)osobiście mam zamiar nabyć ten telefon drogą kupna, w MEDIAMARKT kosztuje bodajże 780;- tak więc nie jest to aż tak wygórowana cena, choć chciałoby się żeby była przynajmniej o jedną trzecią mniejsza.. ale co zrobić, wkońcu to Nokia, więc w dużej mierze płacimy za markę a nie za produkt.. reasumując, telefon wart uwagi, bo parametry ma w normie, a nawet ponad normę ;) jeszcze ostatnie, czy ktoś kto posiada go mógłby napisać coś o nim?? jaki dźwięk, jakość MP3, jak z żywotnością akumulatorka, etc. był bym bardzo wdzięczny:) pozdrawiam

  • 0

    29. ~Anka  2008-02-27 20:47:42  host: 89.174.60.74

    Witam wszystkich. mam jedno (może naiwne) pytanie...Otóż chciałabym się dowiedzieć czy ten telefon ma polskie menu? Dziękuję wszystkim z góry za odpowiedź. Pozdrawiam

  • 0

    30. ~wiola  2008-03-10 11:11:22  host: 213.25.189.50

    chce kupic ten telefon powiedzcie mi jaka może byc jego cena?oczywiscie tel musi byc nowy nie uzywany wiec cena na allegro mnie nie interesuje...

  • 0

    31. ~rudaewa  2008-03-21 14:53:39  host: achy156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tel od miesiąca, kupiłam za 844 zł i mam mieszane uczucia,ładny jest ale strasznie szybko sie rysuje obudowa,bateria mi kiepsko trzyma

  • 0

    32. ~gsm  2008-04-19 11:33:09  host: bsb153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komuś się nawet przyśniło że ma symbiana....hahaha:))

  • 0

    33.  2008-05-02 00:51:43

    Motorola V6 normalnie

  • 0

    34. ~  2008-05-02 19:01:49  host: 217.96.23.2

    To ze jest aparat 1,3 to nie znaczy ze slaby bo czasami aki 1.3 robi lepsze zdjecia niz 2.0

  • 0

    35. ~~~  2008-06-14 13:03:20  host: np-16-152.prenet.pl

    ja mam motke z aparatem 2 mpx i wyswietlaczem 256 tys kolorow i robi zdjecia takie sobie to nie wyobrazam sobie zdjecia na tym telefonie ;|

  • 0

    36. ~bartii  2008-07-08 12:18:26  host: xdsl.036.c84.petrotel.pl

    takie cos to tylko u noki 16 mln kolorów z aparatem 1,3 no naprawde postarali sie cofnąć w czasie do świetności noki 3110 classic nokia chyba ogłupiała

  • 0

    37. ~blood  2008-07-18 18:38:02  host: host86-135-200-3.range86-135.btcentralplus.com

    Co jest śmiesznego w microUSB może to ,że nie wiesz o jego istnieniu

  • 0

    38. ~lolll  2008-07-25 13:49:45  host: aamy207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola k1- jest tańsza, ładniejsza i lepszy aparat...

  • 0

    39. ~majka  2008-07-29 15:21:50  host: public50430.xdsl.centertel.pl

    Widzę że tu same jełopy na tym forum się wypowiadają.LUDZIE!!! co wy chcecie żeby zawsze wszystko działało w nieskończoność tak jak buty niszczą się od chodzenia tak telefony od użytkowania.JAK KTO DBA TAK MA!!!!!

  • 0

    40. ~kania  2008-08-28 14:41:03  host: chello089077067141.chello.pl

    widzialam ten telefonik za 650 zl w salonie ...mam pytanie czy polifonia jest dobra czy taka sobie ?pozdrawiam

  • 0

    41. ~Elusia  2008-09-03 18:15:23  host: aalc86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    buuu i tak nie wiem czy wymieniac nokie 6131 na ten tel czy jednak zostawic sobie starsza..

  • 0

    42. ~ZIOOM  2008-09-24 07:52:34  host: got210.internetdsl.tpnet.pl

    oryginalna bateria działa dzień przy normalnym użytkowaniu... czyli smsy i mp3 ;) a to trochę za krótko... głośnik wbudowany pyrczygdy ustawimy dźwięk trochę głośniejszy niż jedna kreska ;) podłączenie do ładowarki uniemożliwia wygodne korzystanie z telefonu no chyba ze ktoś jet leworęczny ;) wiem bo mam ten telefon od jakichś dwóch miesięcy... aha i nie obchodzą mnie jego wszystkie wady, ten telefon ma w sobie to coś... ta niepowtarzalność... widzieliście kiedyś człowieka z takim telem? bo ja nie ;) i o to chyba chodzi, żeby się wyróżniać ;) dzięx narka...

  • 0

    43.  2008-09-25 17:06:45

    Mam ten telefon już ponad 6 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Bateria trzyma ok. 3 -4 dni przy codziennych rozmowach długości ok. 50 do 60 min. Oczywiście uprzednio poprawnie są sformatowałem (3 x pełne ładowanie i rozładowanie). Polifonia na dobrym poziomie, zdjęcia raczej kiepskie (1.3 mps). Ale poza tym mankamentem jest ok!!!

  • 0

    44. ~Kay  2008-10-24 09:33:30  host: 80.50.4.94

    oki a teraz pytanie odnosnie telefonu.. czy jest mozliwosc zeby po zamknieciu klapki non stop wyswietlal sie zegarek analogowy tak jak to ma miejsce podczas otwartej klapki? nie moge tego nigdzie znalezc:/ moze dlatego ze menu mam po niemiecku a jeszcze z serwisu mi nie przyslali polskiego softa:/

  • 0

    45. ~d  2008-11-11 18:46:05  host: system858917593.mtvk.pl

    Ta nokia jest prawie idealna tylko za długa nieco ;P

  • 0

    46. ~qwerty  2008-11-16 18:40:27  host: ayd110.internetdsl.tpnet.pl

    czy macie podobny "problem" z klapką? po złożeniu da sie wyczuc delikatne luzy. podobnie jest z elementem który zakrywa baterie. dodam ze telefon jest nowy, zakupiony w salonie nokii. reklamować?

  • 0

    47. ~Z  2008-11-20 17:03:02  host: b14.idd.net.pl

    jak jest z tą baterią ? mało trzyma ? chcę kupić te cacko ale zastanawiam się bo piszą ze bateria trzyma 1 dzień x| prawda to ? może mi ktoś powiedzieć , ktos kto ma ten telefon ?

  • 0

    48. ~dsdsds  2008-12-03 22:36:26  host: 1.ryb.airbites.pl

    większosć nokii ma takie luzy. zreszatą nie tylko nokia tak ma. SE też

  • 0

    49. ~darek  2008-12-12 16:16:42  host: 77-253-185-7.adsl.inetia.pl

    z baterią jest nienajlepiej. ja chyba kiepsko ją sformatowałem , bo często rozmawiając trzyma góra trzy dni. kupiłem ją dla wygladu , i nie żałuję. te delikatne luzy , są ale to mi nie przeszkadza. największym mankamentem jest podłączenie ładowarki , fatalnie się obsługuje telefon podczas jego ładowania. do "kay" - owszem taka możliwośc jest , ja sobie ustawiłem to w ten sposób że analog się pokazuje tylko przez kilka minut , a potem przechodzi na cyfrowy bo tam jest też datownik. wadą jest że po kilkumiesięcznej eksploatacji są problemy z zewnętrznym głośniczkiem , trzesczy i daje kiepski głos. chyba coś się z nim stało od częstego mocnego zamykania klapki. lepiej jakby ją puszczać po dłoni żeby nie uderzała tak mocno w obudowę. fotki nie sa rewelacyjne , ale wystarczające , muzyka jak to z takiego głośniczka daje się odróżnic basy od trebli no i udaje się rozpoznać melodię i wykonawcę :)) nie słuchalm przez sluchawki , ale pewnie jest dużo lepiej. przydałoby się jakieś ułatwienie możliwości nagrywania rozmowy lub włączania dyktafonu podczas takowej. aha , i wkurzyło mnie jedno, w kalendarzu a właściwie to w liście kontaktów, wpisując czyjes urodziny nie udało mi się znaleźć możliwości aby to przypomnienie zadziałało w danym dniu. po co tak rozbudowany kalendarz skoro trzeba wpisywć te rzeczy osobno ? design jest zaje...sty. takie rzeczy lubię.

  • 0

    50. ~marcjana  2009-03-01 15:38:21  host: 86-57-n1.aster.pl

    Telefon mam od niedawna ale już mogę powiedzieć, że jest super, jeszcze ładniejszy na żywo niż na zdjęciach. Ma wszystko co potrzebne, jeżeli używasz go główne jako telefonu a nie dla szpanu. Bateria jest ok, przy normalnym użytkowaniu trzyma ok 4 dni. Bardzo wygodna klawiatura, klapka faktycznie ma małe luzy po zamknięciu, ale chyba ten typ tak ma. Ponadto ma ładne dźwięki, aparat ma fajny zoom i robi naprawdę nie najgorsze zdjęcia. Jedyny minus tego telefonu jaki odkryłam to taki, że nie można regulować głośnością budzika, który jest naprawdę głośny. Do "Darka" - ja mam zapisane w kalendarzu przypomnienia o urodzinach i bez problemu włącza się alert wtedy kiedy trzeba. Generalnie bardzo polecam!

  • 0

    51. ~hhhhh  2009-03-12 18:38:36  host: 82.139.146.101.koba.pl

    ale radia nie ma .szkodaaaaaaaaa

  • 0

    52. ~a2rh  2009-04-14 23:11:56  host: ffm246.internetdsl.tpnet.pl

    MINUSY:T9 tragiczny w porównaniu z innymi modelami - w trakcie pisania nie ma żadnego skrótu-wykonujesz cały rytuał trzeba go włączyć, potem wyłączyć trzeba się też nagimnastykować żeby dodać mu coś do słownika- bateria rzeczywiście słaba- bardzo słabe zabezpieczenie zamknięcia baterii, bardzo często samo się otwiera Chociaż telefon ładny to jednak minusy utrudniają jego użytkowanie

  • 0

    53. ~migotka  2009-05-02 16:30:08  host: cust-nat.amelek.gda.pl

    odkupiłam ten tel. od znajomego ale mam pytanie czy wam też tak cicho gra ? mój chłopak twierdzi że to niemożliwe i że napewno jest walnięty jakiś głośnik. Co wy na to?

  • 0

    54. ~mda  2009-05-04 09:09:45  host: serwer.kznmail.pl

    Mam ten telefon od września. Bateria trzyma około 3-4 dni (przy częstym dzwonieniu), Aparat jak na 1,3 robi naprawdę dobre zdjęcia (przydałaby się tylko lampa), Głośniczek działa przyzwoicie. Minusów większych nie dostrzegam. Pewnie zmienię go dopiero w październiku, jak mi się skończy abonament. Tak więc naprawdę polecam ten telefon.

  • 0

    55. ~gsm_fan  2009-05-23 00:13:46  host: user41-221.satfilm.net.pl

    Nokia 6555 jak dla mnie to stylowy telefon. Używam telefonu do dzwonienia, pisania smsów i mmsów. Telefon przy prawidłowym użytkowaniu czuwa na baterii 3-4 dni, ludzie w końcu go używacie prawda ?! To ile ma trzymać 14 dni ?!. Zauważcie, że jeśli dzwonimy, to bateria ma określone parametry zasilania. Posiada 2 wyświetlacze, klawiatura funkcjonalna, praktyczna. Telefon ma zasięg 3G. Piszecie, że nie ma radia, połączeń wideo 3G. Jak chcesz mieć kombajn to zapraszam na targi rolnicze. Nie dajcie się zwariować, telefon ma służyć do komunikacji. Ten ma wiele funkcji, odtwarzacz mp3 i video dzwonki, aparat i kamera. Użytkuję telefon od 6 miesięcy. Jak dla mnie w porządku. Od 1998 jestem klientem gsm. Nokia nigdy mnie nie zawiodła. Polecam bardzo!!!

  • 0

    56. ~SYLWIA  2009-06-07 18:06:01  host: cpc2-newe2-0-0-cust794.cdif.cable.ntl.com

    MAM GO OD KILKU DNI ALE NIE MA POLSKIE MENU MOZE ZNACIE JAKIES OPROGRAMOWANIE DO NIEGO PROSZE O POMOA A ZASTAL KUPIONY W UK

  • 0

    57. ~MrLukaszek  2009-07-15 16:21:13  host: host-89-230-83-39.rzeszow.mm.pl

    karta wchodzi micro SD ZA 1GB ZA 15 ZŁ

  • 0

    58. ~dzikus  2009-07-19 20:23:11  host: 83.142.205.218

    Ja mam ten telefonik od roku i jestem bardzo zadowolona bateria przy dużym użytkowaniu wytrzymuje 3 do 4 dni :)

  • 0

    59. ~Anulkaaa  2009-09-25 16:59:11  host: host-89-231-242-240.mielec.mm.pl

    PROSZE NAPISZCIE MI COŚ O TEJ NOKI..JAK JEST Z TĄ BATERIĄ I KLAPKĄ? ZASTANAWIAM SIĘ CZY JĄ KUPIĆ NA ALLEGRO..

  • 0

    60. ~  2009-10-11 15:20:59  host: 188.33.38.53

    chce kopić ten telefon

  • 0

    61. ~Gwiazda  2009-11-11 12:23:22  host: 212.244.116.132

    A ja mam problem z gg... Ma ktoś gg w tym telefonie? Bo ja chciałam sobie śćiągnąć i żadne mi nie chce działać ;/;/;/

  • 0

    62. ~kasztan  2009-12-07 20:24:16  host: 83.68.91.176.mielec91.tnp.pl

    jak w tym telefonie ustawic zeby mozna bylo wysylac mms. probowalam juz na necie tak jak pisalo ale nic z tego nie wyszlo.. wie ktos moze?

  • 0

    63. ~ziutek  2010-01-28 20:02:17  host: nat-5.autocom.pl

    Tel super.Bateria trzyma mi 2 max do 3 dni ale jestem zadowolony.Czasem sie wiesza ale to nic!Normalne,w koncu o tylko elektronika!Ostatnio wysiadl mi glosnik zewnetrzny i jak slucham mp3 to strasznie charczy ale to tez nic!Przynajmniej nie chodze po ulicy juz i slucham muzyki no i ludzie sie tak na mnie nie patrza!Aha!Zapomnialem dodac ze jakis miesiac po zakupie wylal mi wyswietlacz i teraz nie widze kto dzwoni ale to sie mozna zawsze zapytac nie?!To chyba tyle na temat tego telefonu.Zachecam do zakupu tego fona bo naprawde warto i nigdy nie zapomnicie tego zakupu!Pozdrawiam...

  • 0

    64. ~  2010-08-16 18:13:08  host: 89.241.252.210

    Widze ze opinie sa rozne ja mieszkam w Uk tutaj kosztuja 50 funtow ten telefon jest naprawde fajny i latwy w obsludze mi bateria trzyma ok 4 dni.sa dostepne w 4 kolorach .Naprawde fajny telefonik i wart tych 50 funtow.pozdrawiam

  • 0

    65. ~nokia 6555  2010-09-12 14:15:18  host: kats.giment.net

    hej znalazłam ten telefon w sklepie e-halo tam cena jest przyjazna dla portfela hehe ale mniejsza o to dręczycie se ze nie ma radia i ma słaby aparat owszem zdjęcia nie bedą najlepsze jak widac ale telefon słuzy do sms i dzwonienia a do zdjęc to jest cyfrówka!!!! mam zamiar go kupic bo zauroczył mnie jego wygląd i cenaa na allegro prosze uważac jezeli w aukci nie bedzie pudełka z zawartoscią tylko sam telefon bedzie to znaczyło ze telefon został po prostu skradziony z klapką nie ma problemu nie trzeba nią walic o obudowe bo sie bedzie psuła i głosnik tez przez to i mam pytanie czy nowy ten fonik ma na tylniej klapce taką naklejkę półkolna czy to jest obrazek wtopiony w obudowę ?????

  • 0

    66. ~Wloduniak  2010-10-26 20:39:07  host: 178-36-64-118.adsl.inetia.pl

    zalety: ładna obudowa minusy: wiesza się, po roku wysiadł głośnik wewnętrzny, micro usb, luźna bateria która lata w obudowie i powoduje samoistne wyłączanie Nie polecam

  • 0

    67. ~eliza  2010-11-02 14:32:05  host: 91-123-168-137.lublin.hypnet.pl

    nie polecam, sam się wyłącza, bateria krótko trzyma

  • 0

    68. ~Michał13  2011-01-29 18:09:26  host: ell141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem jej posiadaczem już dwa lata i tyle powiem że aparat 2.0 robi ciekawe zdjęcia niema Symbian'a ale to jeden z jego atutów minusem jest tylko głośnik który charczy na pełnym ciągu i słabe basy na słuchawkach a na baterie jest sposób wystarczy kawałek brystolu wsadzić by mocniej przylegała do styków i problem rozwiązany .Chyba ze 20 razy zdarzyło mi ją upuścić z 1 do 1,5 m i wciąż wygląda i działa bez zarzutu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet