Nokia 6510 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6510 Opinie o Nokia 6510

Nokia 6510

w sumie: 47
  • 0

    1. ~raf  2005-01-03 19:05:00  host: host50-99.crowley.pl

    Bardzo dobry telefonik, bez zastrzezen, wszystkie potrzebne funkcje (bez zbednych polifonii i kolorowych wodotryskow).

  • 0

    2. ~Mendus  2005-01-31 18:45:00  host: saturn.czajen.pl

    Telefonik swietny, bardzo funkcjonalny i leciutki. Polecam wszystkim.

  • 0

    3. ~leon  2005-03-25 12:17:00  host: uwm-a006-233.uwm.edu.pl

    Mam go juz trzeci rok i caly czas dziala bez problemow. Jest dobrze wykonany, ma dobra baterie. Nie ma tylu bajerow, ale dziala za to bez zarzutu jako urzadzenie do rozmow. Jesli potrzebujecie telefonu, to polecam!!!

  • 0

    4. ~tomek720  2005-04-15 19:17:00  host: 213.77.27.62

    super telefonik, mam go chyba rok i gdyby nie idąca naprzód technika nie myslabym o nowym. Telefon jest malutki, bateria trzyma bardzo dlugo-sam jestem w szoku. Poza tym ma radyjko i fajne jak na tamte czasy podswietlanie. naprawde polecam

  • 0

    5. ~Paulo21  2005-07-24 15:46:00  host: w3cache.lama.net.pl

    W prawdzie telefonik mialem juz chwile temu, moge go polecic kazdemu kto szuka dobrego, solidnego telefonu z dobra bateria :) Polecam z czystym sumieniem :)

  • 0

    6. pisar  2005-07-24 17:51:57  host: 217.153.83.98

    Telefonik jest w deche ale znalazłęm jedna wade i nie wiem czy to usterka czy gdziesz w ustawieniach czeeba pozmieniać ale nie umiem dzielic sms'ów moge tylko 160 znaków i nic wiecej. Jak moze mi ktos pomóc to niech napisze.

  • 0

    7. ~WitekT  2005-07-24 17:55:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    pisar: 6510 nie obsługuje długich SMS-ów.

  • 0

    8. ~konrad  2005-08-10 23:26:48  host: aty225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokie mam rok ale ma ona 3 lata wymieniłem w niej baterie i telefon trzema mi nawet 2 tyg :) jest on cholernie wytrzymały na solidne wstrząsy. Jest super gdyby to ze są już nowsze telefony to bym został przy noki :)

  • 0

    9. ~  2006-01-24 19:07:05  host: apt182.internetdsl.tpnet.pl

    jest bardzo dobry

  • 0

    10. ~dcr  2006-02-17 00:06:04  host: afa50.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to prawdziwa rasowa NOKIA z czasow gdy ta nazwa nie znaczyla masowki z Azji. Dla ludzi potrzebujacych jako urzadzenie do rozmawiania i sms-ow w 100% spelnia wymagania. Polecam.

  • 0

    11. ~do dcr  2006-03-09 09:20:25  host: eby34.internetdsl.tpnet.pl

    napewno dla ludzi potrzebujacych jako urzadzenie do smsow, mnie ten telefon wkurza przez te smsy, 160 znakow zrobisz i dupa a jak ktos ci przesle z 2 albo 3 to tez wszystko sie rypie... pod tym wzgledem telefon jest do d..

  • 0

    12. ~el_diablo  2006-04-26 11:17:26  host: 82.177.118.200

    Mam go od 4 lat i ciągle działa. Bateria trzyma 7-8 dni. Jedyne wady do jakich mogę się przyczepić to trochę za małe przyciski odbierz/odrzuć i głosniej/ciszej, za cichy dzwonek i brak możliwości włączenia stałego alarmu (tylko jednorazowy). Poza tym w pełni zaspokaja moje potrzeby telefoniczne.

  • 0

    13. ~KwiateK  2006-05-04 19:16:37  host: sniezka.bmj.net.pl

    Tel jest zajebisty bez zastrzezen.Polecam go tym ktorzy potrzebuja tel do rozmow i sms

  • 0

    14. ~pindrus  2006-05-14 21:20:09  host: aun92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma liste zadan nazwana inaczej lista spraw.

  • 0

    15. ~Allan .M  2006-08-23 16:35:18  host: auu208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że niema kolorowego wyświetlacza i foto Ale plusem jest radyjko i dyktafon ale w przyszłości chcę mieć nokie 6020 albo 6230 pozdro dła posiadaczy noki 6020 i 6230 a i 3200 i posiadaczy nokii 3100 .Pozdro.:-)

  • 0

    16. ~Alan.M  2006-08-23 16:37:17  host: auu208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ten telefonik jest jest gruby od strony pleców człowieka.pozdro:-)

  • 0

    17.  2006-09-11 01:48:33

    jeden z lepszych telefonikow Nokii, maly zgrabny, elegancki, lux bateria:) 4 lata bezproblemowego dzialania, az go nie popsulem:( co ciekawe dziala, tylko go czyms metalowym musze wlaczac, bo mi przycisk wypadl:/ jakis tandetny panel chcialem zalozyc... zajebiscie podoba mi sie ten model:) wada jest dluuuuuuuuuugie otwieranie skrzynki odbiorczej przy prawie zapchanej skrzynce, ale wystarczy usunac zbedne wiadomosci i juz jest ok:) wytrzymaly i zgrabny:) uzywki nie sa drogie, w zamian mamy idealny tele do rozmow i sms, i radia czasem mozna posluchac:D

  • 0

    18. ~tomek  2006-11-21 08:57:52  host: eex155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo funkcjonalny, jesli komus zalezy wylacznie na rozmawiania i pisana sms-ow to telefon nadaje sie do tego idealnie. Uzytkuje juz go grubo ponad 3 lata, spadl mi xx razy, nawet na beton i trzyma sie znakomicie, zadnych uszkodzen. Polecam, oczywiscie teraz technika poszla nieco naprzodw wiec ten telefon moze wydawac sie nieco wiekowy ale dla kogos kto szuka prostego telefonu to ten nadaje sie w sam raz.

  • 0

    19. ~beata  2006-12-27 16:14:42  host: bqc41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo dobry. Nie jestem osobą wymagającą jakiś super gadżetów dlatego był idealny. Miałam go około 3, 4 lata. Przeżył już swoje i niestety sie zepsuł:( ale naprawde go polecam!!!!

  • 0

    20. ~Arturek  2007-01-10 14:09:47  host: piaski.nat.renicom.pl

    Telefon jest zajebisty i wogule nie aa rzekam tylko jest jedna rzecz hujowa ze da sie tylko jednego esmsa napisac da...a tak po zatym to jest zajebisty polecam 8-D

  • 0

    21. ~JAJO  2007-03-08 13:25:54  host: efg98.internetdsl.tpnet.pl

    TELEFON JEST EXTRA,ŻYJE 5 LAT,NIERAZ ANI NIE DWA DOSTAŁ W ŁEB I USZEDŁ Z ŻYCIEM,JEST PIEKNY,ZGRABNY I POWABNY-KUPUJCIE GO ZANIM WYKUPIĄ GO MUZEA.PZDR

  • 0

    22. ~lisek  2007-05-02 19:43:51  host: eav234.internetdsl.tpnet.pl

    mam już go dość długo i nie narzekam jest super polecam!!

  • 0

    23. ~  2007-07-22 10:15:12  host: 2.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    Juz 7 lat sprawuje sie bez najmniejszeg problemu.Klasa sama w sobie

  • 0

    24. ~t.  2007-09-01 01:52:58  host: 87-205-173-65.adsl.inetia.pl

    używałem go 5 lat i jest SUPER; jest b.mały lecz wszystko ma na miejscu więc to jego zaleta; akum. do 14 dni, w trasie 2 dni (ustawiczne logowanie w roamingu+ dużo rozmów+ radio); nawet upadki mu nie zaszkodziły :); jego technologiczny następca to 6230I

  • 0

    25. ~Tein  2007-09-03 13:26:28  host: hv4.internetdsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec jak wypada wielkoscia do 6610? ;p

  • 0

    26.  2007-10-12 16:27:58

    jak widac po komentarzach telefon swietny. wg mnie najlepszy telefon wsrod tych bez kolorowego wyswietlacza. teraz mam zamiar do niego wrocic, szkoda ze ciezko go dostac.

  • 0

    27. ~MM  2007-10-28 21:27:54  host: dbt118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NAJLEPSZY TELEFON JAKI WIDZIALEM I MIALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mial tata , mialem ja ma znajomy i zyje nadal!!!!!!!! szkoda ze sprzedany juz

  • 0

    28. ~Piotrekm  2007-11-29 22:55:00  host: do-szkoly.kalety.net

    telefonik spoko mam go juz ze 4 lata i chodzi dale jest w idealnym stanie bateria trzyma około 10 dni i ma nadal swoją pierwszą orginalną baterie i jest malutki leciutki i w ogole spoko do dzwonienia i sms-owania zpadł mi z 2 metrów na beton i nic poza drobną ryską na tylnej zasowce z bateri.

  • 0

    29. ~grzech  2008-01-09 19:35:55  host: w3cache.sistbg.net

    używałem tego telefonu 4 lata, a mam teraz 6070 i chyba wróce do niego -bo jest niezawodny (bateria długo trzyma- nawet po tylu latach, wytrzymały na uderzenia -miała klika twardych upadków na asfalt i w dodatku bardzo funkcjonalny

  • 0

    30. ~  2008-02-06 14:51:36  host: adex60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon nie jest zbyt fajny ma mało bajerów dla starszych osób jest w sam raz...

  • 0

    31. ~neboo  2008-04-26 20:50:39  host: c172-17.icpnet.pl

    mam juz nowszy telefon ale ta nokie zachowalem sobie - mam do niej sentyment. jest to zgrabny niezawodny telefon i nie potrafie sie z nim rozstać:D polecam go wszystkim którzy cenią sobie mały rozmiar;) jedyną wadą dla mnie jest za cichy głośniczek ale być może się "zużył" przez ten okres kilku lat użytkowania:)

  • 0

    32. ~Johny  2009-04-06 17:03:15  host: aaqq252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiem, ze jest rok 2009 ale kupie ten telefon bo mam już dość nowych zawodnych zabawek... tyle razy sie zawiodłem na tych multimedialnych kombajnach, że mam dość... Ta nokia dzwoni, smsuje i to mi wystarczy. Zależy mi na czymś solidnym co by długo trzymało i chyba znalazłem... pozdrawiam wielbicieli starych niezawodnych modeli nokii ;)

  • 0

    33. ~gregory  2009-05-07 07:32:20  host: gny18.internetdsl.tpnet.pl

    kolega Johny ma rację ten telefon to jeden z lepszych modeli jaki wyszły kiedykolwiek:) Ja mam go ze 4 lata i ciągle z niego dzwonię i smsuję.

  • 0

    34. ~Mlody  2009-05-13 11:01:48  host: aaer54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko co do tej noki czy ona łący smy czy jak się dostaje wiadomo np na 3 widomości to przychodi to jakby dwie osobne wiadomości??

  • 0

    35. ~Elektro  2009-07-22 20:32:12  host: 77-254-155-59.adsl.inetia.pl

    Bardzo dobry telefon jak na swoje czasy, a i teraz radzi sobie całkiem nieźle. Nadal imponuje między innymi: poręcznymi gabarytami, niezawodnością, wytrzymałością, długo "trzymającą" baterią, czy też wygodą użytkowania.

  • 0

    36. ~~anonim  2009-07-27 19:35:46  host: sub217-251.elpos.net

    Telefon posiadam już ponad 5 lat i nadal spisuje się wzorowo. Zadnych zwiech, nie gubi zasięgu. Jedynie co się popsuło to zatrzask od klapki. oryginalną baterię wymieniłem dopiero po nieco ponad 4 latach użytkowania. Obecna ma ponad rok ale jeszcze dłuuuuugo wytrzyma.

  • 0

    37. ~mikoangelo  2010-01-03 17:13:15  host: adct212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, wytrzymały, bateria trzyma bardzo długo! Mnie średnio 4-5 dni ale bardzo dużo pisze i trochę dzwonie bez tego 7 dni spokojnie.

  • 0

    38. ~frenchman  2010-02-15 18:07:17  host: ip-89.171.9.58.static.crowley.pl

    Moja 6510 jest z roku 2002 i z oryginalną baterią trzyma 3 do 4 dni. Po ośmiu latach brutalnego użytkowania wszystkie funkcje wciąż działają bez zastrzeżeń choć obudowa wygląda jakby po nim tramwaj przejechał. I ten napis Made in Finland na naklejce w środku...poezja...

  • 0

    39. ~karol  2010-12-22 12:07:28  host: c94-35.icpnet.pl

    jak dla mnie telefon tak samo kultowy jak 3310, jest lekki nie zawodny, pancerny, prosty w obsłudze, bateria trzyma 5 czy 6 dni, mam go chyba 8 lat od nowości i zawsze do niego wracam, i nigdy go nie sprzedam bo wiem jak ciężko teraz kupic ten telefon :D jeśli ktos szuka telefonu na wszystkie okazje i nie jara się pierdołami to polecam :) jedyny minus jest tylko taki że nie ma opcji wysyłania długich wiadomości ;/ gdyby to miał był by PERFEKCYJNY !!!

  • 0

    40. ~  2011-01-08 17:13:41  host: bgv158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój tata jest projektantem obudow do noki i wyjdą takie wersje jak n95 n8 x3 x2

  • 0

    41. ~M  2011-02-22 03:11:10  host: 62.244.131.200

    Miałem to ścierwo 8 lat temu po ok 20 mies wypadł guzik z płyty głównej od podglasniania. Za 2 mies wyłącznik szlak trafił.

  • 0

    42. ~zbooY  2011-03-28 22:36:51  host: user-46-112-244-11.play-internet.pl

    tylko kwestia baterii i braku neta w srodku wiec czas na zmiany, kusi Samsung lub Xperia Mini ale tak malych telefonow nie robia tera, lekki i jeszcze sluzyl jako miarka bo ma dokladnie 10cm dlugosci ;-) z radia nie korzystalem bo bateria juz slabawa ale jedna ladowarka w biurze, druga w samochodzie i w domu i jakos nie moge sie z nia rozstac

  • 0

    43. ~mm  2011-06-14 20:17:19  host: avh44.internetdsl.tpnet.pl

    kolego powiedz tacie zeby zrobil metalowe obudowy to dych starych nokii

  • 0

    44. ~KOnv!ct  2012-02-09 14:29:49  host: bom19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mówią że ideałów nie ma?:D telefon w moim domu od 2002 roku nadal działa, niezniszczalny malutki, śliczne niebieskie podświetlenie;) no po prostu poezja :)

  • 0

    45. ~Danny  2012-11-22 21:17:10  host: 82.146.248.4

    Kiedyś NOKIA miała właśnie takie "Mercedesy" wśród telefonów. Minęły piękne czasy. Coraz więcej "reklamówek" się pojawia, które zaraz po gwarancji do niczego się nie nadają. A tu? Sama esencja GSM :)

  • 0

    46. ~gool  2012-12-18 17:56:42  host: bet37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Był niezawodny. Po dwóch lub trzech umowach zmieniłem go na nokię 6303. Trafił do syna, a ten zgubił go na nartach, przeleżał pod śniegiem trzy miesiące. Odnaleziony, po naładowaniu baterii i osuszeniu normalnie odpalił. Leży w szafie, sprawny do dzisiaj.

  • 0

    47. ~foxus  2013-11-06 15:33:03  host: public-gprs515078.centertel.pl

    Świetny telefon, działa do dziś, długi czas pracy, dobra jakość dźwięku, możliwość nagrywania notatek w trakcie rozmowy powoduje że sprawdza się jako słuchawka służbowa.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-129-96.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet