Nokia 6500 slide - opinie
Telefony Nokia Nokia 6500 slide Opinie o Nokia 6500 slide

Nokia 6500 slide

w sumie: 770
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    2. ~  2007-05-31 20:46:52  host: cvo170.internetdsl.tpnet.pl

    A czy jest SYmbian?

  • 0

    3. ~mroku  2007-05-31 21:29:08  host: aex202.internetdsl.tpnet.pl

    ale bez symbiana :( :(

  • 0

    4. ~Boncio  2007-05-31 23:42:47  host: achu9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Następca 6288, pytanie czy lepszy od E65...

  • 0

    5. ~d@arq  2007-06-01 00:02:59  host: 87.118.115.69

    ciekawe ile to cacko będzie kosztować... komóra full wypas i wyjście TV... tylko trochę za ciężka... no ale cóż za takie "wnetrze" to i waga nie przeszkadza!

  • 0

    6. ~jamek  2007-06-01 00:55:17  host: ip-89-174-83-94.multimo.gtsenergis.pl

    Jakoś nigdzie nie ma tego telefonu... Nokia 6500 jest inna, a slide też góglowi nie pomaga :P

  • 0

    7. ~  2007-06-01 07:38:50  host: 80.50.44.38

    Gonią z bajerami Sony Ericssona, nawet podobne szczegóły stylistyczne dają.

  • 0

    8. ~ganda  2007-06-01 07:41:12  host: djm121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajne halo! Nastepca 6288

  • 0

    9.  2007-06-01 19:37:41

    a co nokia nie ma bajerów w telefonie? post nr 7 ?

  • 0

    10. ~CraSher  2007-06-01 21:16:24  host: abuo76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WoW! Oni nigdy nie porzucą series 40! I ludzie nadal będą kupować telefony za 1600 zł które będą starzeć się 3x szybciej niż smartphony. (na s60v1 do dziś pojawia się coś nowego...). Ale fajny jest, trzeba przyznać, wolałbym od LG Shine.

  • 0

    11.  2007-06-01 21:35:38

    :) ehh pomysle nad zmiana telefonu... szkoda, ze bez symbiana :/

  • 0

    12. ~lala22  2007-06-02 00:07:11  host: host195-116-74-139.cable.wsm.wielun.pl

    nie wiecie moze jaka rozdzielczosc ma ta kamerka QCIF? prosze o szybkom odpowiedz, z gory dzieki :-)

  • 0

    13.  2007-06-02 16:02:39

    prawdopodobnie 144*176

  • 0

    14. ~Gligi  2007-06-03 09:59:28  host: rr62.internetdsl.tpnet.pl

    Wygład wykonanie niczego sobie.Ciekawe czy jest HSDPA w nim, bo to chyba staje się normą

  • 0

    15. ~zaqwsx  2007-06-03 11:01:49  host: pc-90.ds5.tuniv.szczecin.pl

    przede wszystkim powinna być informacja czy ma HSDPA czy nie.

  • 0

    16. ~prezes  2007-06-03 19:28:16  host: beitris.static.korbank.pl

    nokia i tak zawsze będzie nudna. Zawsze srebrne lub czarne, menu zawsze to samo te same funkcje, mało bajerów i ten przytłaczający wygląd.

  • 0

    17. ~nokia zal  2007-06-03 19:29:06  host: beitris.static.korbank.pl

    już alcatel jest od noki lepszy

  • 0

    18. ~  2007-06-03 19:39:55  host: nat-7.autocom.pl

    szkoda ze nie ma symbiana

  • 0

    19.  2007-06-04 21:16:24

    to pierwszy od dawna telefon Nokii tak wyposażony bez symbiana więc nie narzekajcie jest spory wybór, a niektórzy wolą bez:)

  • 0

    20. ~mlodociany  2007-06-05 14:10:01  host: dcq210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    haha ludzie co wy tu wypisujecie... "alcatel lepszy od nokii", "nokia nduna zawsze srebrna albo szara" haha.. a jaka ma byc? rozowa? jup sobie obudowe inna albo oryginal psiknij sprayem.. jezlei ktos zabiera sie za dodawanie komentarza na temat telefonu niech sie najpierw dwa razy zastanowi... bo pozniej ludzie cyztaja te wasze opinie i sie plakac chce... Wedlug mnie nie ma sie co spiesdzyc z ocenianiem i poczekac az wejdzie na rynek i przeczytac testy i recenzje.

  • 0

    21.  2007-06-06 17:48:31

    Nareszcie nokia która mi się podoba. Elegancka, solidna i bez spowalniacza symbiana.

  • 0

    22.  2007-06-07 17:26:16

    myślę, że ma symbiana ... choć nigdzie nie sprawdzałem ... ale powinna mieć ... Ciekawi mnie jaką pojemność ma bateria w tej nokii. Wizualnie przypomina mi nieco ( przedni panel) n95...

  • 0

    23.  2007-06-08 16:30:03

    mały zgrabny bes finezyjnych klawiszy i powykzywianej obudowy kamerka i wyswietlacz ponadprzeciętną...:) no i obudowa z aluminium nie bedzie sie scierac zadna farba...:) wreszcie bedzie mozna silikony i inne pokrowce wyzucic:) komfort z uzytkowania napewno bedzie leprzy:):):)

  • 0

    24. ~:)  2007-06-09 11:32:18  host: host-81-190-110-251.gdynia.mm.pl

    ta nokia jest superancja , moj kumpel ją ma , filmy kreci jak cyfrówka.spadła mu z drugiego pietra na beton i nic sie jej nie stało xD tez ją kupie.

  • 0

    25.  2007-06-15 21:16:32

    moj kumpel ją ma - gratuluje wyobrazni :) nie ma co

  • 0

    26. ~;>  2007-06-16 18:35:50  host: 88-199-169-66.tktelekom.pl

    gdzie można kupić ten model noki??na allegro jej nie ma..

  • 0

    27. ~Quake  2007-06-19 08:32:38  host: guz186.internetdsl.tpnet.pl

    zakręcisty tell, jestem tylko ciekaw ile kosztuje ???? hehe ciężko go znależć...:-(

  • 0

    28. ~:)  2007-06-21 17:04:58  host: host-81-190-96-86.gdynia.mm.pl

    Do 25 : nie gratuluje wyobraźni tylko ma ją z zagranicy/ w polsce bedzie dopiero w lipcu lub sierpniu .

  • 0

    29. ~  2007-06-22 13:36:01  host: bdp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to mistrzostwo świata... aparat, a pamięć!... Ciekawe jaka cena...

  • 0

    30. ~  2007-06-22 13:43:34  host: bdp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to mistrzostwo świata... aparat, a pamięć!... Ciekawe jaka cena...

  • 0

    31. ~K.  2007-06-23 14:15:32  host: aaje187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    em.... nie jestem zbyt doświadczony co to symbian?? odpiszcie szybko!!!!!

  • 0

    32. ~Miras  2007-06-26 18:22:09  host: unregister011009144195.c9.msk.pl

    na dziendobry szacynek dla MLODOCIANA ma racje popieram go,alkatel lepszy:)hehe(prawie ci sie udalo)oni produkuja jeszcze fony chyba stacjonarne:)fon ci sie spodoba bardziej jak go bedziesz mial w rece i symbian to cos takiego jak win 98 xp itd a ma wyjsc w lipcu lub sierpni za 370euro(przeliczcie se oczywiscie Nowiutki) tyle wiem i posiada praktycznie wszystko moze inne marki maja lepsze bajery ale to drobne i tylko sa w SE i Samsungach.polecam tego fona

  • 0

    33. ~miras  2007-06-26 18:23:02  host: unregister011009144195.c9.msk.pl

    i znajdzcie mi marke oprocz niki ktora ma 16.700 000milionow kolorow wyswietlacza

  • 0

    34.  2007-06-28 15:52:44

    do miras po co ci chłope 16 mln. kolorów w telefonie?? będziesz ogladał telewizję??

  • 0

    35. ~Filippooo  2007-06-29 13:21:13  host: ecy30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cudooo... Piękne Cudoooo... Funkcjonalne Cudooo... Drogie Cudooo... :/

  • 0

    36. ~Enter  2007-07-04 11:42:11  host: eip144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @miras: Popieram OLO. Po co Ci 16 mln. kolorów... Chyba tylko po to, żeby Ci się bateria szybciej rozładowała bo i tak na oko nie odróżnisz wyświetlacza 262 tys. od 16 mln., a to że gradient żółtego w pomarańczowy będzie odrobinkę dokładniejszy no to nie przesadzajmy. Tyle ludzi ma wyświetlacz z 65 tys. kolorów i nie narzekają na brak kolorków... Najlepsze to były czasy Nokii 3310: było w zasadzie kilka dobrych telefonów i nikt nie marudził, że nie ma kolorowego wyświetlacza, polifonii, internetu, aparatu, mp3 i co? i było dobrze :D

  • 0

    37. ~ZipZap  2007-07-05 10:51:44  host: aaiw59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taaa...świetny telefon... Podoba mi się taka jakość filmów zdjęć i duża możliwość wbudowanej pamięci:) ... KUSI ... Chyba go kupię:) i polecam oczywiście wszystkim:)

  • 0

    38. ~premier  2007-07-05 22:30:15  host: akw61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedno co mnie zaciekawiło w opisie to EDGE Class 32 . co to ma być?? to chyba błąd ;D

  • 0

    39. ~Prezol  2007-07-06 14:46:04  host: spc1-bagu6-0-0-cust743.bagu.broadband.ntl.com

    Dawno temu nie bylo radia, telewizora, zarowki a kiedys nawet to kola nie bylo i prawdopodobnie tez bylo dobrze. Kolego "Enter" zajrzyj do slownika i wyszukaj haslo "postęp". Pzdr

  • 0

    40. ~asiek  2007-08-16 12:40:32  host: aalj145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nikt nie pisze nic o mp3...jak z odtwarzaniem?sprawdza sie?jest wystarczjaco glosno?bo w 7373 narzekaja ludzie,ze mimo,ze glos na max to zle slychac...:/dziekuje ze odpowiedzi.

  • 0

    41. ~D.V.  2007-08-19 15:18:21  host: aacc238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta koma mi się bardzo podoba i jest bardzo funkcjonalna napewno sobie ją kupie jak wejdzie na nasz polski ryneczek... Ja ja oceniam na 10... P.S. alcatel nie jest lepszy!!!!

  • 0

    42. ~yyyy  2007-08-31 22:16:50  host: bwq106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taa moja babcia miala ta nokie przed wojna, bueheheheheheh, premiery jeszcze nigdzie nie bylo lol

  • 0

    43. ~n8800 sprzedam  2007-09-11 17:24:50  host: pr203.internetdsl.tpnet.pl

    spoko loko /// dokladnie ja czekam na ten tel , juz ze 2 miesiace ... telefon jest fizycznie w formie prototypu ale tylko u przedstawicieli ...premiera pewnie gdzies okolice pazdziernik listopad ...

  • 0

    44. ~Nick  2007-09-12 01:24:47  host: acng228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To, że nie ma Symbiana to tylko zaleta i być może właśnie dlatego zdecyduje się na tą Nokie. Pozatym mam pytanie: czy nowe slidery Nokii są solidne, bo przypomina mi się stara 7650 kumpla, której po 2óch m-cach górna część bujała się jak szalona. Czy teraz Nokia ulepszyła prowadnice czy dalej rozpadają się po 2óch no może 3ech miesiącach?

  • 0

    45. ~Halina  2007-09-19 12:15:28  host: 87-205-189-72.adsl.inetia.pl

    Nie moge sie doczekać kiedy ten fonik wyjdzie na Polski rynek, ciekawe ile bedzie kosztował

  • 0

    46. ~pawi000  2007-09-20 12:58:13  host: ac8f749f.ipt.aol.com

    wlasnie ide zobaczyc ten telefon i jak mi sie spodoba to go kupie,jest w kazdej sieci w londynie i powiem tyle ze jest niedrogi na abonament tylko 30funtow przez 18 miesiecy.

  • 0

    47.  2007-09-20 19:51:02

    fajny fonik czy ktos wie kiedy bedzie w sprzedaży i za ile?

  • 0

    48. ~Daniel  2007-09-27 10:11:33  host: s01cfpi.pkobp.pl

    Witam, czekam już trzy miesiące na ten telefon. Mam najnowsza nokię z symbianem i ja jak i większość serwisantów i znających się na rzeczy ludzi doskonale widzą, że symbian to największe badziewie i krzywda jaka można zrobić fonowi. Czekam aż się ta nokia w końcu pojawi bo na szczęście nie ma badziewnego symbiana.

  • 0

    49. ~Ranyi  2007-09-29 13:48:11  host: kompik.net.245.111.62.in-addr.arpa

    Slida jeszcze nie , ale classic można na dniach odnaleśc w salaonach Rtv AGD Mix Electronics :)

  • 0

    50. ~tom  2007-10-08 21:47:34  host: gw1-gts.polanet.pl

    Ludziska juz nie musicie sie klocic, pierwaza sztuka tego modelu wlasnie pojawila sie na allegro, Telefon jest super i dzieki bogu to nie symbian. cena 1790, troche duzo ale naprawde warto!!!!!

  • 0

    51.  2007-10-11 11:31:51

    slide jest juz na allegro za 1500

  • 0

    52.  2007-10-11 22:12:34

    nareszcie jakas ladna nokia

  • 0

    53. ~Acocieto  2007-10-13 19:12:18  host: 80.50.233.62

    @Daniel nr 48!! Masz najnowsza nokie z symbianem, a ktora to 7650 :D ? Ty nie wiesz jakie symbian daje mozliwosci dziecko. Mam teraz 2 nokie z symbianem n73 i 6680. Odrazu mowie symbian wersja 8.1 i starsze to porazka z szybkoscia, ale n73 CUDO!! Na symbianie mozesz pograc w gry n-gage i nie tylko wygladaja jak gry na komputrze z koncowki XX w. 97-00 r. bardzo latwo sie sciaga jak zainstalujesz office ;) !! Aparaty maja wiekszy zoom!! Ta nokia ma 8xzoom a n73 16x...Carls Zeiss nic do dodania :D...Jedynie co mi przeszkadza to babarety. Chociaz 6120 to maly potworek z prockiem 369mhz (wiecej od n95-330mhz) jesli nawet tnie Ci sie telefon z symbianem wystraczy wejsc na nokia.pl i zaktualizowac oprogramowanie!! no problem. Jesli Ci nie pasuje symbian to zamknij sie!! Pzdr.

  • 0

    54. ~ja  2007-10-14 10:13:04  host: xchg.math.uni.lodz.pl

    panasonic ma bodajrze jeszcze 16 mln, i mialem nawet wczesniej od nokii, ale co z tego jak pod wzgeledem funkcjonalnosci nawet jej nie dorownuje...

  • 0

    55. ~Rafał  2007-10-14 15:13:57  host: chello084010180193.chello.pl

    Czy ten telefon będzie dostępny w salonie orange, era, play lub plus? prosze o szybką odpowiedz

  • 0

    56. ~Kamil  2007-10-17 22:40:08  host: abxc11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już go mam :-) i jest genialny:-) Perfekcyjne wykonanie, nie takie badziewie jak N95... Telefonik z najwyższej półki

  • 0

    57. ~  2007-10-18 00:37:05  host: host86-144-75-74.range86-144.btcentralplus.com

    siema mam ten telefon od 4 dni w orange uk koszt telefonu to okolo 320 funtow jest warty uwagi poniewaz posiada wszystko co potrzeba szczegulna uawge naleszy zwrocic na aparat 3,2mp carl zeissrobi o niebo lepsze zdjecia od n73 jak rowniez n95 [5 mp] odtwarzacz jest glosny i wyrazny nikt na to nie powinien narzekac chodz brak symbiana jest minusem to to jego brak moze byc rowniez zaleta

  • 0

    58.  2007-10-18 23:58:40

    jeżeli ktoś z Was ma tego fona, to proszę o info jak długo trzyma bateria /dla mnie to dość ważne/i ogólne wrażenia

  • 0

    59. ~toku  2007-10-19 16:56:46  host: gmq162.internetdsl.tpnet.pl

    będzie dostępny w erze jest juz w wersji classic ma wejść slade telefon jak telefon - cięzki metalowa obudowa - taki aparat do celnego rzucania lol bawiłem się przez chwilkę - jest to alternatywa dla E65nie mówiąc o 6288 (straszny) cena w erze ma być wyższa niż N73 (też niezbyt mnie zadowalający) cena wersji classic jest porównywalna z N73

  • 0

    60. ~esc0bar  2007-10-27 21:34:40  host: 155.170.wmc.com.pl

    Dzisiaj mialem okazje pobawic sie tym telefonem. Przywiozl mi go kolega, ktory kupil go w sieci O2 w Wielkiej Brytanii. Telefon jest piekny - design wysmienity. Slide dziala swietnie - otwiera i zamyka sie perfekcyjnie. Sam system jest prosty jak konstrukcja cepa. Symbianu tutaj nie uswiadczysz, ale za to jest radio i wiele innych przydatnych funckji. Ten telefon zdobyl moje serce przede wszystkim wygladem (solidna blacha, metaliczna klawiaturka) i wygoda w uzyciu. Ale jednak jak na polskie warunki jest stanowczow za drogi. Wyglad to nie wszystko - w takim pulapie cenowym musi miec cos wiecej niz tylko znakomity obiektyw i wyglad. Z mojej strony taka solidna 6.

  • 0

    61. ~shreq ;]  2007-10-29 22:59:19  host: abyk88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja sobie kupiłem ja w angli i jestem bardzo z niej zadowolony :) wcześniej miałem nokie n70, nie była zła ale ten telefon to jest master :D polecam go wszystkim którzy chcą nabyc ten kom albo zastanawiają się nad tym i jeszcze jakimś :) ludzie ten kom to maybach wśród telefonów :D

  • 0

    62. ~shreq  2007-10-29 22:59:54  host: abyk88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jezeli chodzi o dźwięk to jest niezły :) owiele lepszy niż w nokii n70 :)

  • 0

    63. ~Rafik  2007-10-30 12:07:45  host: 195.136.118.4

    Odtwarzacz jest po prostu wypas!!!! Wszystkie walkmeny SE moga sie schowac!!! Zajebiste brzmienie i basik! bebenki pekaja przy 80% glosnosci!!! Naprawde mialem tyle telefonow glownie SE (np.k800, w810) i NOKIA (np 6288, n95) i ten telefon spelnia wszystkie moje oczekiwania! Jest zrobiony z najlepszych materialow i elegancko sie prezentuje! Wyswietlacz bardzo ladny, sam telefon bardzo zgrabny, JEsli chodzi i foto jest wporzadku zdjecia sa bardzo ladne ostre brakuje tylko ksenonowej lampy;/ i moglby konkurowac z k800i Tutaj chcialbym zwrocic uwage na zdjecia robione na testach w internecie!!! Nie sugerujcie sie tym!!! Aparat poprostu nie ma pokrywy dlatego tez latwo go zatluscic trzeba na to uwarzac i jak robimy zdjecia trzeba go przetrzec i jest git!!! Na testach w internecie tego nie robiai i zdjecia wygladaja jak za mgla! Co do softu jest w miare stabilny moze raz dwa mi sie zresetowal ale to jest wszystko do poproawki! BATERIA dla mnei idealna 3-4 dni przy czestym korzystaniu z multimedi 6-7 dni przy normalnym korzystaniu! wkoncu nie musze biegac do ladowarki co drugi dzien! POLECAM TEN FONIK daje 10/10 !!!

  • 0

    64. ~hakerus123  2007-11-02 18:38:26  host: bhr26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam nokije 6288 czekam tylko na 6500 slide jak sie pojai w playu (mam taką nadzieje) to wtedy kupie ją na allegro mysle ze za 800zł

  • 0

    65. ~stokrotka773  2007-11-03 09:33:59  host: 213.143.131.129

    Co do mp3 odtwarza bardzo dobrze dzwiek lepszy i glosniejszy niz w Sony Ericsson W850i i K850i, osobiscie posiadam wersje slide i jestem bardzo zadowolona, telefonik naprawde sliczy, niestety bateria trzyma 2-3 dni, ale cos za cos :D

  • 0

    66. ~HellBoy  2007-11-04 00:22:51  host: 80.51.38.245

    Do Acocieto - sam jesteś dziecko. Każdy ma prawo do swojego zdania. Jedni wolą fona z symbianem, inni bez. Jak Cię bawi granie na komórce to nic innym do tego, Twoja sprawa. Osobiście miałem 6 nokii z Symbianem oraz 1 MDA z WM 5 i obecnie chodzę z N6230i. Uważam, że jest bezbłędna i dodatkowo nie ma symbiana.

  • 0

    67. ~HellBoy  2007-11-04 00:24:19  host: 80.51.38.245

    Poza tym to inni mogą się z Ciebie pośmiać - wyemuluj na swojej nokii Wiedźmina naprzykład :)

  • 0

    68. ~HellBoy  2007-11-04 00:29:23  host: 80.51.38.245

    Do MIRAS - "i znajdzcie mi marke oprocz niki ktora ma 16.700 000milionow kolorow wyswietlacza" 1. Po co ci tyle? 2. Motorola Z8 oraz Z10

  • 0

    69.  2007-11-04 11:15:33

    ~Acocieto - sam jesteś dzieciak. Zrozum, że nie każdy chce mieć symbiana w telefonie inie każdy uważa go za dobrą rzecz. Sam miałem szećś telefonów z Symbianem, a wróciłem do poczciwej N6230i. Miałem też MDA z WM 6. To dopiero daje możliwości... ogromne jek na telefon i z których przeciętny użytkownik w 70% nie kożysta.

  • 0

    70. ~Prezol  2007-11-07 20:53:24  host: acyf72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hakerus123 - mam dokladnie identyczny plan. Co do sieci i co do ceny. Oby mam sie szybko te plany zrealizowaly. Pzdr

  • 0

    71. ~Raval  2007-11-08 20:04:09  host: chello084010180193.chello.pl

    Co sądzicie o Noki 6500 slide i E65? Który lepszy i dlaczego?

  • 0

    72. ~  2007-11-08 21:12:34  host: 80.51.237.189

    Czy po kilku miesiącach użytkowania slider działa nadal poprawnie, czy też ma jakieś luzy ?

  • 0

    73.  2007-11-10 15:30:45

    Słuchajcie mam możliwość zakupu w Angli nokii 6500 slide i nokii 6290. Nie mogę sie zdecydować, bo obydwa są ładne i także praktyczne i funkcjonalne. Proszę was o radę w tej sprawie! Z góry dzieki!!

  • 0

    74. ~haras  2007-11-11 15:27:48  host: byy74.internetdsl.tpnet.pl

    Czy na 6500 wgrywa się takie same aplikacje jak na symbiana s60?Czy jakies inne?

  • 0

    75. ~sone1978  2007-11-11 18:34:08  host: adgt40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pozdrwienia dla przedmówców. sam w swoim życiu miałem ze 30 róznych telefonów. zaczynałem od ericssona gf768. były alcatele, ericssony, simensy, nec, samsungi,lg, panasonic, sonyericssony i nokie. było d750i, k800i, 9300 comunicator, 6630, teraz męczę e65 i 6280. moim zdaniem symbian to męczarnia. wgrywanie, sprawdzanie, kombinowanie i po co? żeby pograć w gry, coś z funkcji sobie dodać. np. żeby eski szły bez polskich znaków, alarm powtarzał się sam i w wybrane dni, aby klawiatura się automatycznie blokowała itp. tel bez symbiana ma to wszystko w oryginale, więc po co symbian?? dla ludzi, którzy lubią się bawić. jak dla mie jedyny pożytek z symbiana to możliwość zainstalowania navi. osobiście bardzo odpowiada mi obudowa typu slider. od czasu 6280 uważam to za najlepsze rozwiązanie, dlatego kupiłem e65. jest cieńszy może ładniejszy ale upierdliwy z powodu symbiana. aby normalnie z niego kożystać musiałem wgrać chyba z 6 aplikacji. paranoja. reasumując - gotów byłbym już teraz kupić 6500 slide i dać nawet te 1400 zł. na allegro - tylko zdrowy rozsądek mi to odradza. ale poczekam do 100 za komplet w kartonie i łykam go od razu. ma extra wygląd, super wyświetlacz i wnioskuję że równie dobry aparat. to dla mnie 3 najważniejsze cechy. ma też "męskie" klawisze. że ciężki - nie szkodzi. communikator ma około 170g i też nie przeszkadzało. kupię go na 100% a wtedy zamieszczę swoją o nim opinię. jeszcze raz pozdrowienia.

  • 0

    76. ~SqUn  2007-11-12 09:44:45  host: adhk117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiałem się na abo. w erze... Teraz gdy ten telefon będzie tam dostepny raczej się skusze i wymienie moją 6288 na ten model

  • 0

    77. ~swistak  2007-11-13 13:56:18  host: arx186.internetdsl.tpnet.pl

    design i funkcje zajebiste, juz bym go chcial, ale... no wlasnie brak symbiana go dyskwalifikuje

  • 0

    78.  2007-11-13 23:02:37

    czy ten telefon pojawi sie w biznesplusie ??

  • 0

    79. ~jogobella  2007-11-15 13:52:34  host: 87-205-169-141.adsl.inetia.pl

    fajna koma ale 5610 lepsza

  • 0

    80. ~Michu  2007-11-23 13:40:39  host: rev-dns-node8.olsnet.eu.org

    Mam ogromną prośbę do posiadaczy tego telefonu! Chciałbym się dowiedzieć czy posiada on funkcje makro (czy jest dobra) i czy rzeczywiście nagrywa video o rozmiarze 640x480. Sam posiadam nokie 6233 która posiada takowe video i na komputerze wygląda to znakomicie, jak na kamerę w aparacie. Za wypowiedzi dziękuje z góry.

  • 0

    81. ~Z@ku  2007-11-23 14:05:43  host: chello062179051019.chello.pl

    Mam Pytanie czy wszystkie nokie 6500 slide maja taka akcje ze jak odbiera sie połączenia klapka to trzeba poczekać 3 sek. i dopiero słychać drugą osobę?? ??? proszę o odpowiedź??

  • 0

    82. ~inkluz  2007-11-24 15:37:11  host: general-kt-194.t-mobile.co.uk

    Witam. Telefon mam od 3 tygodni. To prawda wyglada wysmienicie. Konstrukcja bardzo udana ale nie bez wad. Po pierwsze aparat cyfrowy 3.2 mp z optyka zeissa, mozna dac sie nabrac ze to ten sam co w N73, niestety tak nie jest. Zdjecia w pomieszczeniach nawet w ciagu dnia wychodza marniutkiej jakosci. Po drugie - owszem wejscie na sluchawki jest ale jest to wejscie na mini jack, czyli zwyklych sluchawek nie podlaczymy no chyba ze kupimy przejsciowke. Po trzecie wbudowany glosnik przy maksymalnej glosnosci troche trzeszczy. Po czwarte dla mnie najbardziej istotne ma problem z lacznoscia przez bluetooth (nie mozna sie polaczyc z laptopem). Wiem ze "wady" ktore tu wymienilem moga byc dla Was malo istotne. Masa ludzi ma przeciez aparat cyfrowy oraz odtwarzacz mp3 i powiem szczerze ze ten tel moze byc jedynie uzupelnieniem tego zestawu. Gdyby nie aluminiowa obudowa i bardzo elegancki wyglad powiedzial bym ze to zwykly tel za niemale pieniadze. pzdr

  • 0

    83. ~inkluz  2007-11-24 16:42:26  host: general-ld-218.t-mobile.co.uk

    Witam. Telefon mam od 3 tygodni. To prawda wyglada wysmienicie. Konstrukcja bardzo udana ale nie bez wad. Po pierwsze aparat cyfrowy 3.2 mp z optyka zeissa, mozna dac sie nabrac ze to ten sam co w N73, niestety tak nie jest. Zdjecia w pomieszczeniach nawet w ciagu dnia wychodza marniutkiej jakosci. Po drugie - owszem wejscie na sluchawki jest ale jest to wejscie na mini jack, czyli zwyklych sluchawek nie podlaczymy no chyba ze kupimy przejsciowke. Po trzecie wbudowany glosnik przy maksymalnej glosnosci troche trzeszczy. Po czwarte dla mnie najbardziej istotne ma problem z lacznoscia przez bluetooth (nie mozna sie polaczyc z laptopem). Wiem ze "wady" ktore tu wymienilem moga byc dla Was malo istotne. Masa ludzi ma przeciez aparat cyfrowy oraz odtwarzacz mp3 i powiem szczerze ze ten tel moze byc jedynie uzupelnieniem tego zestawu. Gdyby nie aluminiowa obudowa i bardzo elegancki wyglad powiedzial bym ze to zwykly tel za niemale pieniadze. pzdr

  • 0

    84. ~eloszka  2007-11-24 16:54:30  host: chello062179051019.chello.pl

    NA PYTANIE CZY WASZE NOKIE TEZ MAJA OPÓŹNIENIE JAK GO ODBIERACIE KLAPKA??

  • 0

    85. ~Budyn  2007-11-24 17:05:09  host: ader157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam . mam ten telefon od 2 miechow wszystko jest ok tlyko brak symbaina wileki minus...:/pzdr...

  • 0

    86. ~Razzi  2007-11-24 21:57:35  host: aege218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz lepiej kupic n95 za taka sama cene

  • 0

    87. ~Halina  2007-11-28 14:20:56  host: 77-253-246-106.adsl.inetia.pl

    Mam ten tel od 6 dni bardzo mi sie podoba kupiłam go za 1200zł z gwarancją na rok, aparat 3,2Mpix jest świetny tylko na zbliżeniu robi malutkie zdjęcia, radio jest super dźwięk o wiele lepszy niż w se k750i jedyny minusik to bateria przy długich rozmowach szybko sie wyczerpuje najdłużej trzymała mi dwa dni ale ja non stop przez niego gadam tak ogólnie jest ZAJE......

  • 0

    88. ~ra  2007-11-29 10:11:21  host: aq34.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie, nie kupujcie nowości, bo to jest tak jak kupowanie Visty przed SP1. Poczekajcie aż telefon się zadomowi, znajdą się kolejne wersje oprogramowania i ujawnią się wszystkie wady z solidnością wykonania. Ja żałuję bardzo zakupu super nowości 6120c - szajs taki, że szkoda gadać, przynajmniej jeśli chodzi o jakość wykonania i jakość materiałów.

  • 0

    89. ~mcienk  2007-11-29 21:04:11  host: ip-83-238-10-6.netia.com.pl

    Kupiłem ten telefon przywieziony z Anglii z pewną nieśmiałością, ale im dłużej go mam tym bardziej mi się podoba. Świetnie wygląda, dobrze leży w dłoni, obsługa intuicyjna. POLECAM

  • 0

    90.  2007-12-01 21:24:01

    mam pytanko czy wasze nokie 6500 slide maja taka akcje jak odbieracie za pomoca klapki to macie opoznienie z 4 sekundy?????????????????????

  • 0

    91. ~speed race  2007-12-02 12:32:26  host: px240.internet.piotrkow.pl

    seimka chciałbym sie zpytac co jest lepsze cif vga czy qcif w UMTS-ie

  • 0

    92. ~yony  2007-12-03 17:42:33  host: dvb206.internetdsl.tpnet.pl

    Ktoś wie kiedy "slide" będzie dostępny u naszych operatorów ?

  • 0

    93.  2007-12-05 14:00:13

    Czy ten tel. ma możliwość przeglądania zdjęć jako pokaz slajdów na pełnym ekranie z karty pamięci, bo mój Samsung E900 nie ma takiej opcji, chyba go wymienie

  • 0

    94. ~hector  2007-12-07 15:44:14  host: 83.238.144.24

    Czy jeśli przypiszę do kontaktu zdjęcie to podczas przychodzącego połączenia wyświetla się ono na pełnym ekranie, tak jak np. w NOKII 6300?:)

  • 0

    95.  2007-12-07 16:02:02

    Czy jeśli przypiszę do kontaktu zdjęcie, to będzie ono wyświetlane na pełnym ekranie tak jak w NOKII 6300?:)

  • 0

    96. ~kosajk  2007-12-08 22:01:31  host: bws54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria

  • 0

    97. ~janex  2007-12-11 12:13:08  host: 213-94-253-133.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net

    ja aktualnie uzytkuje N6300 i jak zobaczylem tego fona to sie w nim zakochalem :) widze w nim dobrego nastepce. niestety w komisach w irlandii jeszcze go nie widzialem :) pozdrawiam

  • 0

    98. ~mały  2007-12-19 12:25:05  host: dxh135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam fona od miesiąca,powiem tak.. jesli ktos nie potrzebuje symiana to jest najlepszy fonik z firmowym softem jaki mialem w zyciu !!!! Obsluga ... marzenie :) same paluchy trafiaja na odpowiednie klawiszki :), jakosc dzwieku (muza i rozmowy) jest super, radio ok.. mp3 takze, zdjecia jak na fona zupelnie znosne.. wprawdzie to nie dziewiecio pixelowa matryca i teleobiektyw.. polecam !

  • 0

    99. ~tomasz florczak  2007-12-19 16:30:33  host: dmb10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam Nokie 2600 i że to najlepszy model Noki ! Wspaniały wyświetlacz i czaderskie gry ! Ten fonik nie ma aparatu i mp3 ale ma cudowną polifonię !!! To njlepsza Nokia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    100. ~magda  2007-12-25 01:28:51  host: aefa52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja od wczoraj mam ten telefon, sprowadzany z niemiec więc niestety niemam polskiego softa. zdjęcia- bdb, jakość muzyki- super. z wyglądu mi się podoba. myślałam, że będzie bardziej "toporny" ale miło się zaskoczyłam. ciekawe jakie będą moje opinie po dłuższym czasie.

  • 0

    101. ~tom-kom  2007-12-26 11:47:26  host: un-158-235.domainunused.net

    Mam pytanko czy opłaca sie ta komorke bardziej niz sony ericssona k800i bo bardziej mi soe podoba ta nokia ale jest drozsza od tego sony ericssona a ma mniej funkcji co mam wybrac poleccie mi

  • 0

    102. ~tom-kom  2007-12-26 11:49:17  host: un-158-235.domainunused.net

    ktora lepsza nokia 6500 slide czy sony ericsson k800i

  • 0

    103. ~przemek_gsm  2007-12-26 13:22:28  host: azl208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.czy ktos przykladajac glosnik do ucha slyszy lekkie syczenie wyswietlacza?

  • 0

    104. ~ktos  2007-12-26 20:00:19  host: akb73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje sciagniecie simlocka ?

  • 0

    105. ~Luka  2007-12-28 01:52:34  host: proxy2a.interkam.pl

    Witam. Zakupiłem ten telefon żonie na gwiazdkę (sprowadzony z Anglii, ze zdjętym Lockiem i wgranym polskim menu- WERSJA SLIDE) i muszę powiedzieć, że jest znacznie ładniejszy i poręczniejszy niż moja N73. Wykonanie obudowy jest bardzo solidne (aluminium) choć jest dość ciężka, to nie jest to jakimś znaczącym minusem (za to bardzo wytrzymała). Ma lepszy wyświetlacz niż N73 (lepszy kontrast nom i te 16 mln kolorów robi swoje), ale jest to widoczne dopiero przy bezpośrednim porównaniu, kładąc telefon przy telefonie. Bardzo dobrze i co najważniejsze głośno odtwarza dźwięk jak na Nokię(czego nie można powiedzieć o N73) zarówno przez słuchawki (mini jack) jak i wbudowany głośnik. Brak Symbiana nie jest jakoś katastrofalnie zauważalny (nom może poza prawdziwymi zapaleńcami, którzy używają go w pełni) i nie stanowi dużego problemu. Zdjęcia są nieznacznie lepsze niż na N73, ale wiadomo, to tylko telefon z aparatem, a nie aparat. Slider chodzi bardzo dobrze, nie rozsuwa się sam, nie ma luzów, cała bryła jest zwarta i solidnie wykonana. W końcu wszystkie wejścia (ładowarka, mini jack, mini USB są na górze i są rozdzielone - można jednocześnie podłączyć słuchawki i ładowarkę). Telefon kupowałem w komisie w Warszawskim KDT i na pierwszym stoisku (zaraz przy wejściu), na którym nie dokonałem zakupu zauważyłem dziwną rzecz - 5 telefonów z rzędu nie miało możliwości zapisu zrobionych zdjęć bezpośrednio na karcie pamięci, a jedynie w pamięci telefonu, mimo iż podobno były nowe, więc uważajcie na to. Bluetooth łączy się dobrze z moją Nokią jak i Samsungami oraz blutem w laptopie Benq, który posiadam (tylko te na razie sprawdzałem). Telefon się nie zacina, a przy dobrze sformatowanej baterii i przy średnim użytkowaniu trzyma ok. 5 dni (ale wszystko zależy od częstotliwości użytkowania) przy słuchaniu muzyki, robieniu zdjęć i częstym dzwonieniu ok.2-3 dni, ale to przy na prawdę intensywnym użytkowaniu. Ogólnie telefon wart był tych 1200 zł. Polecam.

  • 0

    106.  2007-12-28 20:34:28

    *90 - mój też tak ma. *92 - jest już Saturnie, Media Markcie, w sklepie Vobis też go widziałem. Ja osobiście kupiłem sobie i żonie w Media Markcie, tam był 100zł tańszy niż w innych sklepach. *94 - fotka wyświetla sie na całym wyświetlaczu. Dla zainteresowanych tym modelem powiem tylko, że telefon jest wygodny w użyciu, menu jak to u noki. Dodano kilka funkcji, których nie miałem w N6280. Dopatrzyłem się jednej wady, ma chyba słabszą antenę. W miejscu mojego zamieszkania na N6280 UMTS miałem na poziomie dwóch kresek, na 6500 S mam cały czas GSM, dopiero jak przełączę fon z dwuzakresowego na UMTS to po kilku sekundach wskakuje mi zasięg i wacha sie miedzy jedną a dwiema kreskami.

  • 0

    107. ~wariacik  2007-12-30 12:46:36  host: public-gprs5951.centertel.pl

    Co to za tel. czy lepszy niz n73?? ciekawi mnie jaki on jest wogole?? mam 6270 i nie jesten z niej za bardzo zadowolony!

  • 0

    108.  2007-12-30 14:15:23

    ~inkluz - nie wiem dlaczego nie możesz połączyć swojego telefonu z laptopem - połączyłam moją N6500s z laptopem Asusa bez żadnych problemów (może masz coś źle skonfigurowane w laptopie)- również łączenie z PC oraz z zestawem samochodowym. Mój egzemplarz telefonu jest wyprodukowany na Węgrzech, ma wgrany najnowszy soft 4.81 z listopada 2007 r. Pozdrawiam

  • 0

    109. ~Hube  2008-01-03 10:55:27  host: apj66.internetdsl.tpnet.pl

    Skąd masz soft 4.81 skoro na stronach nokii najnowszy to 3.80 ??

  • 0

    110. ~bartoss  2008-01-04 22:52:24  host: ejp178.internetdsl.tpnet.pl

    ej mam pytanko czy w tym tel. jest w zestawie karta pamięci???

  • 0

    111. ~pawwccioo700  2008-01-05 13:04:42  host: acou218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie kiedy on wyjdzie i będzie można go kupić

  • 0

    112. ~martix  2008-01-05 15:39:58  host: ecr110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, jest on przecież dostępny na Allegro, ja wczoraj go kupiłem za 1160 zł z przesyłkę i pełną fakturą vat + karta 1GB. Otrzymam ją pewnie w środę więc napiszę czy jestem z niej zadowolony. :)

  • 0

    113.  2008-01-05 22:00:50

    ~Hube - na stronie Nokii jest dostępny soft 4.81 (podajesz swój product code i wyświetla Ci najnowszy soft. Jeżeli zainstalujesz na komputerze najnowszy PC Suite to też Ci wyświetli, że jest nowy soft do tego telefonu.

  • 0

    114.  2008-01-06 18:40:49

    *110 - jest karta 256 MB

  • 0

    115. ~komarek226  2008-01-07 20:06:09  host: ads236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze ktos powiedziec jakiej jakosci wychodza zdjecia z tego fonika??

  • 0

    116. ~P  2008-01-08 18:52:46  host: alq115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest tu jakis spec ktory potrafi odpowiedziec na pytanie czy ten telefon pojawi sie w jakiejs polskiej sieci a jezeli tak to kiedy. Bede wdzieczny za odpowiedz.

  • 0

    117. ~Luka  2008-01-09 19:33:17  host: proxy2a.interkam.pl

    Zdjęcia, oczywiście jak na aparat telefoniczny :) , są całkiem niezłe ( wyglądają lepiej niż z N73 - lepszy kontrast, mniej szumów), ale to dalej tylko zdjęcia z telefonu... A w standardzie jest karta 256MB

  • 0

    118. ~młody  2008-01-11 15:29:05  host: chello087207197229.chello.pl

    Witam wszystkich!mam małą prośbę może mi ktoś doradzić jakiego fona wybrać NOKIA 6500 SLIDE czy NOKIE N73.Niech ktoś mi doradzi.Z góry wielkie dzięki!!

  • 0

    119. ~K  2008-01-11 19:01:34  host: din33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik dostepny juz w plusie, ale tylko w biznesie

  • 0

    120. ~peter8888  2008-01-12 08:54:01  host: acxn144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich, nie kupujcie noki n95 bo to totalna poraszka, kupiłem nową i po sformatowaniu baterii i średnim używaniu tylko przy odbiorze połaczeń wytrzymuje max 10 godzin a nikia 6288 3 dni. Jednym słowem porzaszka

  • 0

    121. ~Prezol  2008-01-12 13:51:52  host: alg67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *119 sprawdzalem plusa (biznes) i nie ma tam tego telefonu. Chyba mylisz modele.

  • 0

    122. ~stan  2008-01-14 16:33:24  host: chello089079189178.chello.pl

    No własnie mam problem z tym telefonem , w ustawieniach,melodia-wybieram melodie z karty pamięci,ale po mewnym czasie ustawienie te resetuje mi sie do ustawień domyślnych/Nokia.tune/.Czy ktoś wie w czym problem, oprogramowanie aktualne,dzwoniłem do serwisu w Gdańsku ale nic sie nie dowiedziałem, zdziwienie.

  • 0

    123. ~chudy  2008-01-14 19:31:19  host: ajt28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefonik. mam go zaledwie 2 dni ale juz smialo moge owiedziec ze jest super bombastatyczny! :D

  • 0

    124. ~tomato  2008-01-14 19:34:17  host: 212.160.210.213

    czy ta nokia ma coś takiego jak nokia 6300 a mianowicie migającą diode która informuję o nieodebranym połączeniu lub smsie... ? bo to całkiem dobra funkcja...

  • 0

    125. ~znawca  2008-01-15 22:50:09  host: vlan.efekt.net.pl

    telefonik zajebisty i to dobrze że nie posiada synbiana bo synbian todo bani jest tylko muli teleon!!!!!

  • 0

    126. ~Art  2008-01-17 16:46:54  host: 078088218170.klc.vectranet.pl

    Czy ten telefon robi filmy w VGA???

  • 0

    127. ~pedro  2008-01-19 07:12:51  host: 88-199-125-164.tktelekom.pl

    brak symbiana to zaleta a nie wada. mam go 2 dzień. bardzo fajny telefonik. mały, ładny z bardzo dobrym wyświetlaczem. a co do baterii to chyba trudno wymagać żeby trzymała 2 tygodnie przy wyświetlaczu 16 mln kolorów i z tymi wszystkimi odtwarzaczami. narazie odkryłem jedną istotną dla mnie wade - lekko trzeszcząca obudowa przy rozsuniętym sliderze. ale idealnego telefonu nie wymyślono więc polecam Nokie 6500 Slide. pozdro

  • 0

    128. ~  2008-01-22 19:35:09  host: bnm190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon dostępny jest teraz w erze! To dobra wiadomość a teraz zła... Kosztuje około 1300zł.

  • 0

    129.  2008-01-22 23:34:36

    *127 - ja mam go 3 tygodnie i nic mi nie trzeszczy. *124 - nie ma takiej diody. *122 - mojej żonie robiło się to samo, wgrałem najnowszy soft, ale nie pomogło. Obecnie przebywa w serwisie w warszawie, a to z powodu że wrocławski serwis miał starszy soft od tego który ja wgrałem. W mojej raz też zmieniły się dzwonki, ja przeniosłem jednak dzwonek z karty do fona i od tamtej pory jak narazie nizmieniły się ustawienia ani razu. Co do samego telefonu z czystym sumieniem mogę go polecić.

  • 0

    130. ~  2008-01-24 11:29:09  host: afn11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak symbiana albo windowsa mobile, brak WIFI - telefon dla lamerów u których liczy się tylko wygląd

  • 0

    131. ~dudus0210  2008-01-24 18:06:18  host: abwy146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie stalem sie posiadaczem tego tel. Jak na razie nie widze zadnych wad.. flesch jest znakomity.. video 640x480, czego SE nie posiadaja..super Optyka Carl Zeiss, stabilizacja obrazu, i znakomita metalowa obudowa :) Bardzo Polecam :)

  • 0

    132. ~mm  2008-01-25 20:31:18  host: olimp.top.net.pl

    w końcu nagrywa filmiki 640x480 czy nie??

  • 0

    133. ~pedro  2008-01-26 15:59:23  host: 88-199-125-164.tktelekom.pl

    *129. masz racje że nie powinno nic trzeszczeć. sprawdzałem inną nokie w sklepie i wszystko było w porządku. musze swoją dać do reklamacji.

  • 0

    134. ~wit  2008-01-27 16:51:23  host: aye136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam wymienić mój 6233 na ten telefon gdyż jest w Erze i w moim abonamencie mam go za 1 zł. Mam tylko kilka pytań do użytkowników... Czy telefon ma slot kart pamięci za zewnątrz (jak moja 6233) czy jest on wśrodku pod bateria? Czy bateria długo trzyma bo w moim świetnie lepiej niż w 6230i! i jak uważacie lepiej 6500 Slide, E61i czy E51? Szkoda że nie ma on HSPDA i WI_FI to jest związane z internetem i szybkością jego przekazu nie? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź z waszej strony ;)

  • 0

    135. ~  2008-01-30 13:42:40  host: aiz17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *122 i*129 ja również miałem ten sam problem. Podobnie jak kolega *129 przeniosłem porządany dzwięk z karty na pamięc telefonu. Odkryłem jeszcze jeden mankament. Mianowicie po otwarciu tylnej obudowy telefon nie pokazuje karty pam. a więc co za tym idzie może to właśnie przyczyna resetowania ustawień w których elementy znajdują się na karcie pamięci. Jak już wcześniej pisałem że telefon jest super tak dalej podtrzymuję tą opinie. Ma w sobie wszystko czego potrzeba no i ten 3,2 mpix aparat ;)

  • 0

    136. ~czarnyyy  2008-01-31 19:09:53  host: fei50.internetdsl.tpnet.pl

    mam na oku trzy telefony i nie wiem co wybrac nikie n73 czy nokie 6500 slide czy moze motorole V8. ludzie pomóżcie szybko i z góry dziękuje za pomoc

  • 0

    137. ~Ivan  2008-01-31 23:01:18  host: gimli.dream.net.pl

    CZY WASZ 6500SLIDE PRZY DŁUGIEJ ROZMOWIE (30-40 min.) TEZ SIE NAGRZEWA TAK JAK MÓJ ?? Proszę o odpowiedź, bo nie wiem czy ma tak być czy wysyłać do serwisu?? Pozdroo

  • 0

    138. ~Kazek  2008-02-01 22:44:25  host: ip-85-219-166-2.ibd.gtsenergis.pl

    A ja kupilem sobie SE W910i :)

  • 0

    139. ~punisher  2008-02-02 14:11:28  host: di178.internetdsl.tpnet.pl

    tak nagrywa w rozdzielczosci 640 na 480

  • 0

    140. ~mario  2008-02-03 00:04:57  host: 75.108.jawnet.pl

    jezeli po pewnym czasie resetuja wam sie ustawienia tel. tnz. ustawiona melodyjka badz tapeta z karty pamieci to wina jest zbyt slabo przygieta blaszka pod tylnia obudowa ktora naciska przycisk, ktory sprawia, ze karta jest wlozona i widziana przez tel. to takie zabezpieczenie.. ja dogialem blaszke tak by mocniej dociskala przycisk (taki malutki obok wejscia na karte pam.) i od tamtej pory nic mi sie nie resetuje... pozdrawiam

  • 0

    141. ~d  2008-02-03 18:26:16  host: fed194.internetdsl.tpnet.pl

    jak wyciagniecie karte pamieci w telefonieto automatycznie powraca do ustawien domyslnych dzwonkow, jesli mieliscie dzwonek z karty i nie powraca do tego ustawienia po wlozeniu karty. radze skopiowanie dzwonka do pamieci telefonu i problem z glowy. szczesliwy posiadacz n6230i

  • 0

    142. ~lukaaass  2008-02-03 21:07:56  host: aajw186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam !! Wlasnie kupilem ten telefonik. Jest dosyc ciezki , dziwie sie ze praktycznie nikt o tym nie pisze ,bo ja po przerzuceniu sie z innego tele bylem lekko zdziwiony :).I mam pare pytan co do niego.Czy jest jakis sposob na to ze jak ustawiam motyw/tepete/dzwonek/itp z karty pamieci to po wyjeciu karty nawet na chwile wsyzstko sie resetuje i musze all od nowa ustawiac:/ a dwa to moja klapka ma leciutke lecz wyczuwalne luz jak naciskam przycisk na klapce. Wadliwy model?? Prosze o wypowiedz profesjonalistow:)

  • 0

    143. ~lukass  2008-02-03 21:27:46  host: aajw186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i dwa pytania. Jak ustawiam z karty pamieci - tapete/motyw/dzwonek/itp , i ja na chwile wyjme to wszystko mi sie kasuje i musze ustawiac wszystko od poczatku. Wiem ze to logiczne ale moze jest na to jakis sposob? A dwa ze mam leciutkie luzy na klapce , wyczuwalne jak naciskam klawisz.Wadliwy model? Prosze o wypowiedz profesjonalistow:)

  • 0

    144. ~wendzik  2008-02-04 14:37:51  host: 77-253-141-147.adsl.inetia.pl

    Witam jestem posiadaczem Nokii 6500....i mam pytanie do was jak moge skorzystac z opcji wideo rozmowa..

  • 0

    145. ~Krystek  2008-02-04 14:45:53  host: ip-89-174-167-34.ibd.gtsenergis.pl

    Czy jest czarna wersja tej Nokii 6500Slide ?

  • 0

    146. ~sexi-luki  2008-02-07 16:34:46  host: 226.182.54.80.sta.gaja.net.pl

    fon jest extra! :D mam go i jest niezawdony :* a nie ma opóźnien ani nic innego :) buzzi

  • 0

    147. ~Marta  2008-02-08 19:42:25  host: aeia146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam wersję Slide prawie od tygodnia i naprawdę jestem zadowolona. Prosty w obsłudze [jak na Nokie przystało], ogolnie cechy typowo dla telefonu sa i działają bez zarzutu. Poza tym dzwonki mp3 jakościowo - świetne i głośne, aparat bardzo dobry, przez sluchaweczki elegancko mozna posluchac radyjka =P, a wyswietlacz... po prostu bomba. Dla przykladu: moja kolezanka kupiła ostatnio Samsunga J600 i przesłała mi tapetę: w Samsungu oczywiście wyglądało to ładnie, ale kiedy zobaczyłam ten sam obrazek na ekraniku Nokii... Nie ma porównania. ;D Jedyne co mnie w nim wkurza to głosnik, który jest umieszczony z tyłu i to w dodatku bardziej na dole, niz u góry... Kiedy trzymamy telefon albo polozymy na stole, dzwiek niestety jest przytłumiony... Chyba, ze trzymamy lub polozymy go ekranem do dołu. =P To by było na tyle. Pozdrawiam i polecam. =)

  • 0

    148. ~Ivan  2008-02-08 23:08:12  host: gimli.dream.net.pl

    Wasz SLIDE przy dłuższej pogadance ( 30-40 min.) tez sie tak nagrzewa bardzo?? Zwłaszcza tylnia obudowa??

  • 0

    149. ~stefanolo  2008-02-10 18:29:10  host: nat-pra.aster.pl

    robi filmy w vga - 15 kl/s

  • 0

    150. ~majka  2008-02-12 07:40:26  host: adbi34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 tygodni i mam mały problem , zablokowany telefon wkładam do kieszonki w torebce i jak tylko podniosę torebkę to od razu słyszę dźwięk odblokowania , sprawdzam rzeczywiście odblokował się , zanim przyjadę z pracy to co chwilę ten telefonik się odblokowuje, obawiam się że jak gdzieś lekko ręką przycisnę torebkę to zacznie mi wybierać nr. i dzwonić do kogoś, czy ktoś wie co z tym fantem zrobić

  • 0

    151.  2008-02-13 01:51:02

    Obudowa troszkę skrzypi. To chyba jedyny minus. Puki co jestem bardzo zadowolony i nie potrzebuję już nic a nic więcej. Do tego ten wygląd...:]

  • 0

    152. ~hurri  2008-02-13 21:04:32  host: bvk253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z klapkami "klapkami" często spotykałam się, że się zacinją, przerywają. Czy z klapką rozsuwaną jest podobnie? Ja mam teraz Nokie 6103. :P

  • 0

    153. ~Kar@l  2008-02-15 14:02:45  host: emx135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Co zrobic zeby wlaczyc przedni aparat w tej noki???

  • 0

    154. ~daro0524  2008-02-16 15:18:48  host: 77-253-148-94.adsl.inetia.pl

    w środę będę miał ten tel zobaczymy jak się sprawdzi miałem już kilka nokii na symbianie kilka samsungów p510___ideał sprawdźcie ten telefon ciężko było go zdobyć ale działa do dziś,miałem samsunga d 600 był spoko d 900 średnio dobry teraz mam e 50 i bateria trzyma mi około 1 dnia góra 2 ale to dlatego że dużo rozmawiam. ogólne pytanie do użytkowników tego fona opłaca się z mieniać z e50 na 6500 slide !!!!!!!

  • 0

    155. ~Łukasz  2008-02-20 14:33:03  host: aavt252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy można się nim łączyć z netem no i czy da rade GPS do niego wrzucić?

  • 0

    156. ~anna21  2008-02-21 14:27:56  host: abom227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    każdy telefon sie nagrzewa, po tak długiej rozmowie. Nic mu nie jest.

  • 0

    157. ~radek  2008-02-21 20:19:45  host: absi235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos z was miał problem z klawiszami w nokii slide? kupilem go misiac temu i od tego czasu ciagle sa z nim problemy :-( nie dzialaja klawisze nawigacyjne :( w drugim telefonie pojawiła sie ta sama wada :( mam nadzieje,że uda sie to naprawic...

  • 0

    158. ~  2008-02-21 23:29:51  host: 078088093052.soc.vectranet.pl

    Witam wszystkich uzytkowników 6500 SLIDE! Czy może mi ktoś powiedzieć, czy można do tego tel. zainstalować nawigacje? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam!

  • 0

    159. ~  2008-02-25 00:27:58  host: 212.87.241.96

    121-jest juz w erze i plusie(elastyczna) WIEC PEWNIE I W ORANGE NIEDLUGO BEDZIE.. 122 dzwonki powinny byc przechowywane na pamiecie telefonu(20mb to naprawde malo) gdyz po wyl/wl telefonu 'system' sie resetuje ;) 145 Tak:) czarny jest ladniejszy porownywalem oba, polecam ta nokie

  • 0

    160. ~  2008-02-25 00:28:21  host: 212.87.241.96

    nie da sie nawi wgrac

  • 0

    161. ~pedro  2008-02-25 22:54:05  host: 88-199-125-164.tktelekom.pl

    158* Można mieć nawigacje. Ja mam NaviExpert 3.0 na tej Nokii z GPS-em NaviBe 337 (moduł dobry i tani ok. 140 PLN). Działa bez zarzutu.

  • 0

    162. ~  2008-02-26 20:41:45  host: aall37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    majka musisz mieć torebkę zapinaną na magnes,miałem to samo z kaburą.Pozdrawiam.

  • 0

    163. ~  2008-02-27 13:43:47  host: 212.87.241.96

    161* mozna? masz 65oo slide i masz navi? mozesz mnie odeslac do miejsca gdzie i jak mozna to zrobic???

  • 0

    164. ~nocarz1@wp.pl  2008-02-27 22:17:09  host: chello087207042246.chello.pl

    Czytałem z uwagą waszych opinii i w większości przypadków są pozytywne . O to mi chodziło ,właśnie dzisiaj otrzymałem ofertę lojalnościową od przedstawiciela ERY i będę ją miał w ciągu tygodnia za 99 pln w abonamencie 120,60 pln Hurrrra !!!!

  • 0

    165. ~proki13  2008-03-01 11:42:15  host: gpl170.internetdsl.tpnet.pl

    116. ~P 2008-01-08 18:52 alq115.neoplus.adsl.tpnet.pl Czy jest tu jakis spec ktory potrafi odpowiedziec na pytanie czy ten telefon pojawi sie w jakiejs polskiej sieci a jezeli tak to kiedy. Bede wdzieczny za odpowiedz:fon jest w erze dotepny...pozdroooooooooo

  • 0

    166. ~JARO  2008-03-01 20:27:44  host: cpc4-acto10-0-0-cust5.brnt.cable.ntl.com

    niech mi ktos powie ile trzyma bateria przy normalnym uzytkowaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    167. ~Marta  2008-03-02 20:20:30  host: aehu154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *153: przedni aparat służy do wideorozmów.

  • 0

    168. ~pedro  2008-03-03 17:31:34  host: 88-199-125-164.tktelekom.pl

    161* stronka naviexpert.pl - tam jest opisane wszystko co i jak

  • 0

    169. ~Motoman  2008-03-03 18:41:05  host: eoh106.internetdsl.tpnet.pl

    Jak włączyc latarke w slide??

  • 0

    170. ~Mirakles  2008-03-03 22:48:37  host: dwer18-58.npgo.pl

    JAK WŁĄCZYĆ PRZEDNIA KAMERKĘ POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    171. ~mete  2008-03-07 19:08:47  host: abdq90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w moim telefonie piszczy,jakby jakies zwarcie!!!!gdy przystawi sie tel do ucha,do rozmowy ,slychac pisczenie..czy to normalne?tel za taka kase i takie rzeczy?w zyciu czegos takiego nie mialem.

  • 0

    172. ~Cezar  2008-03-10 20:58:09  host: acng1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mój chyba ma wade mam go miesiąc i juz od rosówania telefonu mam porysowaną klawiature nie wiem czy to normalne... pozatym narazy ma zawiechy:-(

  • 0

    173. ~Krzysiek  2008-03-11 19:21:47  host: ekb155.internetdsl.tpnet.pl

    od niedawana posiadam sildera i co jakiś czas telefon ne widzi karty pamięci i zmienia dzwonek na standardowy czy ktoś wie co jest grane oddawać do naprawy???

  • 0

    174. ~Pawel  2008-03-13 12:38:36  host: 82-36-136-101.cable.ubr02.perr.blueyonder.co.uk

    Mam ten telefonik od listopada i mam go juz dosyc!!! wiesza sie, po dluzszej rozmowie jest wrecz goracy, ostatnio mi sie nawet zresetowal i wykasowal mi wszystkie numery telefonow z pamieci :/ Najprawdopodobniej sprzedam go ze stwierdzeniem ze to moja ostatnia nokia (a mialem ich pare) i przezuce sie na sony ericsson, moze k850i.

  • 0

    175. ~aras  2008-03-14 15:41:35  host: 77-253-103-8.adsl.inetia.pl

    Witam Serdecznie. Moze mi ktos powiedziec jak ten telefonik spisuje sie podczas odtwarzania Mp3?? Czy Głosnik wyrabia? glosno? Pozdrawiam

  • 0

    176. ~Irma  2008-03-14 21:28:34  host: byg135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytając wypowiedzi o tej Nokii dochodzę do wniosku że piszecie bzdury.Trzeba naprawdę mieć ten fon i z niego korzystać żeby pisać opinie o nim.Przywiozłem go z Anglii 4 miesiące temu i wszystko działa ok.Wychodzi na to że na polski rynek rzucają szajs made in krzak.To jest moja kolejna Nokia którą mam z Anglii i nigdy mnie nie zawiodła.Pozdrawiam szczególnie zaślepieńców SE.

  • 0

    177. ~eriko  2008-03-16 20:32:58  host: 193.120.116.178

    Witam! Czytajac opinie stwierdzilem, ze zakupie sobie ten oto fon. Mam go kilka godzin w prawdzie, ale jak narazie jestem pod wrazeniem. Nokie to prawdziwa klasa, a i tu elegancja i przejrzystosc menu zostala zachowana:). Tylko mam jedno pytanie do uzytkowniko: jak zmienic te opcje klawiszy Standby na wyswietlaczu, zeby nie byly one widoczne? Mialem wczesniej Nokie 5200 tam bylo to malo skomplikowane: Menu/Settings/Display/Active Standby/i off... tu w 6500 nie moge tego znalezc;/. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

  • 0

    178. ~eriko  2008-03-16 20:53:05  host: 193.120.116.178

    ok:) juz nie trzeba. Jak pisalem nokie maja zawsze przejrzyste i latwe menu, po kilku minutach znalazlem to czego szukalem.

  • 0

    179. ~grzes  2008-03-17 14:56:22  host: 078088172174.elb.vectranet.pl

    Witam wszystkich.Mam ten telefonik od tygodnia i chyba cos z nim nie tak;bateryjka trzyma 1 dzien gora dwa.Formatowalem baterie juz w nie jednym fonie i nigdy na tak krotko nie starczala.Co z waszymi bateryjkami???Reklamowac,czy to normalne w SLIDERZE?A tak poza tym to fonik super.Pozdrawiam:)

  • 0

    180. ~Mongra_21  2008-03-19 16:33:11  host: aaz74.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie odnosie blokady klawiatury:)) czy klawiature mozna zablokowac na kod ??:> tak jak w N 6230i ??

  • 0

    181. ~Manie  2008-03-20 23:31:25  host: 77-87-127-128.rev.masterkom.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodniu i mam z nim problem bo mi bateria trzyma 2-3 dni a pisze nim esy i dzwonie.Nie gram w zadne gry ani nic a on trzyma tylko 2 dni.Wy też tak macie?Czy wasze dłuzej trzymaja.Wydaje mi sie ze powinien wiecej wytrzymac...

  • 0

    182. ~  2008-03-21 10:47:11  host: aegk92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od wczoraj mam telefon- jak na razie jestem b. zadowolona ale mam jeden problem! czy baterie trzeba formować (formatować)? bo w instrukcji nic nie ma na ten temat a myślałam, że z każdym nowym telefonem trzeba tak robic

  • 0

    183. ~pabloo  2008-03-22 20:08:08  host: acaj154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wlaczyc przedni aparat

  • 0

    184. ~Mea Culpa  2008-03-24 17:02:52  host: host-89-230-141-67.inowroclaw.mm.pl

    Bardzo przyjemny telefon. Zdecydowałem sięgo kupić. :) Odnośnie poniższego komentarza - WIFI mam w Ipod'zie Touch wiec niepotrzebne mi drugie w telefonie. :P To jak wygląda telefon jest tylko dla mnie. On ma mi służy, nikomu innemu. A lans mam w d... Pozdrawiam

  • 0

    185.  2008-03-24 19:26:27

    Witam wszystkich. Jestem właścicielem tego aparatu od około 1 miesiąca, z czego od ponad 2 tygodni aparat leży w serwisie. Wszystko było by fajnie, gdyby nie fakt grzania się telefonu w trakcie rozmowy, gubienie kontaktów i problemy z ładowaniem. Jeśli chodzi o solidność wykonania, to też mógłbym sporo na ten temat powiedzieć - po 2 tygodniach użytkowania tego "solidnego i dobrze wkykonanego" aparatu, obudowa przy pisaniu SMS-ów zaczęła trzeszczeć. Oczywiście aparat oddałem do serwisu do naprawy, ale mijają już 2 tygodnie, a w serwisie mi powiedzieli, że czekają na dostawę części i nie wiedzą ile jeszcze to potrwa. Czad. Generalnie moja opinia jest taka - być może kiedyś Nokia była producentem świetnych, niezawodnych aparatów, ale teraz jest to taki sam szajs jak inne aparaty, co przy cenie zakupu aparatu jest skandaliczne! Powiem szczerze, że zdecydowałem się przekonać jak to jest mieć nokię po tym, jak miałem 3 aparaty SE, z którymi naprawdę nigdy nie miałem żadnych problemów. Póki co jestem bardzo nią rozczarowany i gorąco odradzam zakup tego modelu innym użytkownikom. Pozdrawiam serdecznie.

  • 0

    186. ~tfiolka  2008-03-25 11:02:39  host: 193.19.165.15.osk.enformatic.pl

    Witam. Powiedzcie mi proszę, Wasze egzemplarze Nokii 6500 Slide mają luz na sliderze.Ja jestem posiadaczem tego modelu od 7 dni i mam odczucie, że luz między dwoma częsciami telefonu się powiększył. Przede wszystkim odczuwalne jest to po rozsunieciu telefonu i podczas naciskania klawiszy nawigacyjnych lub klawiszy słuchawki-jest takie specyficzne odczucie stykania się górnego panelu z dolnym podczas nacisku na klawisze.Slider ma również luz na boki(ok.1mm).Pozatym luzem nie mam zastrzeżeń.Proszę o Wasze spostrzeżenia z użytkowania tego fona. Pozdrawiam!

  • 0

    187. ~punek  2008-03-25 15:15:44  host: di178.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanie konkretnie to mi glosnik strasznie trzeszczy czy w kazdym tak jest czy nie bo muzyka powinna glosniej grac a nie kurw a tak ryczec

  • 0

    188. ~tfiolka  2008-03-25 17:49:34  host: 193.19.165.15.osk.enformatic.pl

    Witam. Powiedzcie mi proszę, Wasze egzemplarze Nokii 6500 Slide mają luz na sliderze.Ja jestem posiadaczem tego modelu od 7 dni i mam odczucie, że luz między dwoma częsciami telefonu się powiększył. Przede wszystkim odczuwalne jest to po rozsunieciu telefonu i podczas naciskania klawiszy nawigacyjnych lub klawiszy słuchawki-jest takie specyficzne odczucie stykania się górnego panelu z dolnym podczas nacisku na klawisze.Slider ma również luz na boki(ok.1mm).Pozatym luzem nie mam zastrzeżeń.Proszę o Wasze spostrzeżenia z użytkowania tego fona. Pozdrawiam!

  • 0

    189.  2008-03-26 20:36:45

    Witam Pytanie do wszystkich posiadaczy Noki 6500 Slide. Powiedzcie prosze, slider w Waszych Nokiach ma luz. Ja mam telefon około tygodnia i przy otwartym sliderze luz między dwoma częsciami telefonu jest dosyć mocno odczuwalny! Czuć go przede wszystkim podczas przyciskania klawiszy nawigacyjnych lub słuchawki przy otwartym telefonie. Dodatkowo górna część w wysunięciu ma luz poziomy około 1mm. Nie wiem ,czy luz ma wpływ na rysowanie się klawiatury numerycznej - bo coraz wiecej rysek ujawnia się na klawiszach. Pytam, bo nie wiem, czy mi się trafił taki wadliwy egzemplarz, czy to bolączka tego modelu? Z góry dziękuje za odpowiedz! Pozdrawiam Tomasz

  • 0

    190. ~basia  2008-03-27 13:43:42  host: inet20908nh-1.eranet.pl

    gdzie jest jakiś folder jakiś do odczytu karty pamięci?? może ja jestem jakaś niekumata albo z moim coś jest nie tak albo ja nie wiem. chce coś nagrać(np. fotki lub muzykę z komputera), a się nie da, bo nie wiem jak mam to zapisać na karcie pamięci. Tak samo zdjęcia - nie mogę przełączyć, żeby zdjęcia były tam zapisywane. Baardzo PROSZĘ O POMOC!

  • 0

    191. ~yonas  2008-03-28 18:52:52  host: host84-38-90-82.tvkdiana.pl

    mam pytanko czy ta nokia to ma osłonke na aparacik?

  • 0

    192. ~bartek  2008-03-30 12:03:57  host: aeen205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam małe pytanko jaki on jest ma jakies wady czy ten telfon tez tak bedzie sie psuł... jak 6288 bo piszecie ze 6500 slide to nastepca 6288 miałem kiedys 6288 i miałem ja 7 razy na gwarancji az brakło miejsca w gwarancji do wpisywania...i sprzedałem ja za niecałe 200 zł nie chce popełnic tego samego błedu z góry dziekuje..czekam na odpowiedz Pozdrawiam

  • 0

    193. ~danek  2008-03-30 23:51:09  host: mickiew-m-ce17719522377.c195.msk.pl

    Czy ktoś z użytkowników tego tel. ma go w czarnym wykończeniu. Chciałbym wiedzieć jak sie to sprawdza w codziennym użytkowaniu, czy nie rysuje sie nadmiernie albo nie ściera ?? proszę o info

  • 0

    194. ~dani  2008-03-31 21:43:18  host: public15791.xdsl.centertel.pl

    witam Was.Dostałem Nokie z T-Mobile (Niemcy)i o dziwo bez zdjęcia blokady działa , tylko mam problem z wybieraniem numerów z książki , gdyż zamiast widzieć nazwiska według alfabetu to mam wszystko pomieszane . czy coś żle mam ustawione czy muszę jednak zdjąć blokadę?

  • 0

    195. ~Doherty  2008-04-02 19:11:12  host: chost-214.mtm-info.pl

    Mam pytanko zastanawiam sie nad kupnem Nokii n80 lub wlasnie 6500. Cena nie gra tutaj zadnej roli.Prosze o odp. pozdro;]

  • 0

    196. ~Kazekk  2008-04-04 14:58:36  host: god58.internetdsl.tpnet.pl

    179 . mam SE W910i i w pierwszym tygodniu uzytkowania bateria rowniez trzymala mi tylko 1 dzien ale to tylko dlatego ze bardzo duzo sie bawilme tym cackiem. Teraz uzywam go normalnie i spokojnie korzystam z ladowarki raz na 4-5 dni. Po niedzieli bede mial Nokie 6500 slide i sam sprwadze ile z powyzszych opinie jest prawda. Pozdrowionka Kazekk

  • 0

    197. ~Bartek  2008-04-05 15:23:40  host: aedq93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam ten telefon od jakiegos tygodnia baterie pierwszy raz swormatowałem jak narazie trzema 3 dni bardzo fajny jest ten telefon jest fajny i zgrabny jedym mocnym jego minusem jest to ze strasznie rysuje sie klawiatura kiedy sie otwiera i zamyka klawiatur. a tak to jest spoko

  • 0

    198. ~Daro  2008-04-06 17:03:03  host: gqp26.internetdsl.tpnet.pl

    Pozdro dla wszystkich posiadaczy N6500slide! Posiadam ten telefon już od kilku tygodni i niestety nie miło mnie zaskakuje:( Bateria po sformatowaniu daje rade 2dni,telefon zawiesza się i zauważalne są luzy na slidzie. To fabryczne wady telefonu. Nie polecam.

  • 0

    199. ~unadarek  2008-04-06 21:07:48  host: 195.117.211.172

    otwarcie klapki tylnej i resetowanie to jest zabezpieczenie po to aby podczas walczonego telefou mozna bylo wymienic karte microSD - prosta sprawa -po to jest 20mb pamieci wewnetrznej zeby tpetki i tematy tam trzymac a nie na karcie która mozna wymieniac bez wyłaczania go.

  • 0

    200. ~byly uzytkownik Noki  2008-04-11 10:47:03  host: auy183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do doherty, nie kupuj N80. Ja od zawsze używałem tylko Nokii i po zakupie N80 (mój pierwszy tel. z Symbianem)zraziłem się (wolno chodził, wieszał się itp). Wtedy kupiłem K800i i jak dla mnie rewelacja. Teraz przymierzam sie do Samsunga G800 (nie wiem czy to dobry wybór ale podoba mi sie ten telefon). Natomiast wybierając pomiędzy N80 i 6500 Slide wybrałbym zdecydowanie 6500.

  • 0

    201. ~maximvs  2008-04-11 16:42:35  host: public-gprs82568.centertel.pl

    witam. mam ten telefon od 2 miesiecy jest super! nie wiem dlaczego ci wszyscy tak marudza tutaj jak półgłówki!!!! telefon sie nie wiesza, nie trzeszczy obudowa!!! co do klawiszy nawigacji trzeba je ustawic aby dzialaly! aparat super foty! faktem jest ze batyeria sie grzeje ale nic za baterie nie poradzimy a odczycie ciepla jest wieksze poniewaz jest metalowa obudowa!!!! faktem jest ze nie znalazlem mozliwosci uruchomienia kamery przedniej bez rozmowy!!? telefon bez symbiana z takimi funkcjami to zaleta i to duza!!! a jesli sie ktos zna to pamietajcie ze EDGE jest tu KLASY 32!!! brak 30kl/s to maly minus no ale aparat w nim ZEISSA to REWELA! swietne kolory !!! super dziala strumieniowy przesyl muzyki czyli A2DP BLOOTOTH STEREO - POPROSTY REWELACJA SUPER WSPÓŁPRACUJE Z SONY X-PLODE W SAMOCHODZIE.!! POLECAM WART SWOJEJ CENY A WSZYSTKIM KTÓRZY MARUDZA POLECAM TROCHE NAUKI Z INSTRUKCJA!!!! NARA!

  • 0

    202. ~endi  2008-04-12 13:04:32  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    Witam. Telefon extra. Mam tylko jeden problem. Mianowicie godzine ustawilem w telefonie ok natomiast jak dostaje smsa to godz otrzymania jest o 2 h w plecy. Czy ktos wie co na to poradzic ??? Pozdro.

  • 0

    203. ~Chanel  2008-04-12 16:45:05  host: host-n1-70-80.telpol.net.pl

    Chciałabym kupić Nokie 6500 slide. Jakie ma wady i zalety? czekam na opinie...

  • 0

    204. ~manio  2008-04-13 08:15:18  host: ws-60.netmax.net.pl

    Mam tę noke od 4 dni kompletna obora zawiesza sie blokuję sie klawiatura nic dobrego nie moge o niej powiedzieć a poza tym po pieciu dniach na klawiaturze są juz ślady obtarcia wracam do mojej 6233 nigdy mnie nie zawiodła.

  • 0

    205. ~lubie ciastka  2008-04-16 09:16:07  host: epz200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lubie ciastka bo sa dobre a ten telefonik nie moze ich piec no chyba ze sie nagrzeje a ty zjebcu nie mow ze sie nagrzewa bo to od ciepłej ręki!!

  • 0

    206. ~GFM  2008-04-17 18:21:17  host: fhg58.internetdsl.tpnet.pl

    197 : jak go rozsuwasz to kciukiem nacisnij z boku a nie z gory... Od tego klawisze siadaja ...

  • 0

    207. ~anirak  2008-04-18 09:31:42  host: ip-81-210-16-227.netia.com.pl

    ja mam ten telefonik od jakiegoś miesiąca i mam sporo problemów... często mi się zawiesza... :( zwłaszcza gdy klapka jest opuszczona... no i nie doszłam do tego jak zrobić zdjęcia przy użyciu kamerki z przodu??? ale ogólnie fajny telefonik...tylko żeby się tak nie zawieszał:(

  • 0

    208. ~Dev!l  2008-04-18 15:24:43  host: staticline12763.toya.net.pl

    MAM PYTANKO : CZY KTOS Z WAS WIE JAK WLACZYC KAMERE PRZEDNIA JEST MI TO BARDZO POTRZEBNE ALBO MOZE NIE TYLE POTRZEBNE CO DENERWUJACE , WIDZE ZE JA MAM Z PRZODU ALE NIE UMIEM Z NIEJ KORZYSTAC |||||||| HELP !!!!!!!!!!!!!! :p:D

  • 0

    209. ~poniedziałek  2008-04-19 12:42:25  host: 213-238-105-221.adsl.inetia.pl

    ludzie czemu takie bzdety piszecie co wy uzywki macie ja mam ten telefon i zadnego problemiku z nim nie mam jest idealny chodzi git nokia to nokia a nie jakies wynalaski.pozdrawiam!

  • 0

    210. ~  2008-04-20 17:07:02  host: host-101.222.foxnet.com.pl

    co prawda telefon 3 dni chodził dobrze bawiłem sie nim i wogole extra 3-go dnia ogladałem sobie tapetki i sluchałem muzyki i nagle tam gdzie jest glosnik telefon sie zrobił tak goraca ze prawie by mnie to mniejsce poparzyło dym był z tego troche a śmierdzialo jakby sie cos spaliło tel. sie wyłaczył ,wlaczylem spowrotem o dziwo dziala wszystko tylko ze juz maialem poł bateri gubi zasieg! wiesza sie ! i teraz swerwis noramlnie masakra !! :(6500 slider taka cena taka BEZNADZIEJA ZA TAKA KASE TAKIE KLOPOTY ODRADZAM!!!

  • 0

    211. ~  2008-04-20 18:17:36  host: unregister219000139079.c0.msk.pl

    majka poprostu masz torebke zapinana na magnes telefon na to reaguje tak samo mi sie działo jak fsadzałem go do kabury zamykanej na magnes

  • 0

    212. ~NOKIA xDD  2008-04-21 21:54:20  host: adt159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też mam zamiar zakupić ten telefon... podoba się i w ogóle tylko mnie martwi żeby nie rysowała ta klawiatura.? I czy sie ściera obudowa oby nie ale tak co widzę po tym co piszecie to za bardzo się z tym nie zgadzam gdyż nie mam jeszcze tego tel. ale mialem 6280 i nie mialem zastrzeżeń xDD wiadomo że będą minimalne luzy pomiędzy gółrną częścią tela a pomiędzy dolną częścią to logiczne w telefonach rozsuwanych że sie luzują szyny po jakimś czasie jak się chce można wymienić ale po namyśle kupie tego fonika i mam nadzieje ze nie będę zaskoczony że to co piszecie stanie się prawdą !!! Pozdrawiam aha jeszcze jedno ja sie dziwicie że są jakieś wady to się kupuje tela z dobrych rąk i np. xDD może nowy ??? NARA i odpiszcie na temat tej baterii oki?? czekam z góry dzięki. chyba ze do tego fona pasuje bateria od tela muzycznego to wtedy będzie trzymała wam bateria ponad tydzień tak zrobiłem w Noki 6280

  • 0

    213. ~asia  2008-04-23 17:01:21  host: dam191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od dwóch dni. mam pytanie, czy w waszych nokiach obudowa po prawej stronie nie przylega idealnie ? po lewej stronie wszystko jest dopasowane perfekcyjnie. proszę o odp. :)

  • 0

    214. ~FlameOfFire  2008-04-24 20:46:27  host: asm210.internetdsl.tpnet.pl

    witam wszystkich mam takie pytanko czy ten telefon ma symbiana i jaką wersję z góry thx :)

  • 0

    215. ~snake  2008-04-26 19:51:18  host: nat210.skomur.pl

    164 gratuluje ;) abona,ment 120 pln i telefon za 99 hue hue hue a wejdź sobie na ebay.co.uk i zobacz mozna tak jak ja łyknac 2 tygodniowy telefon bez simlocka za 50 pounds ;) przelicz sobie wartos kontraktu podpisanego z Erą ;) pozdrawiam ;)

  • 0

    216. ~eryk  2008-04-27 01:12:52  host: chello083144126104.chello.pl

    Telefon super. Mam go od ponad 3 miesiecy. Zgadza sie ze klawisze sie rysuja lecz jest to widoczne tylko pod slonce, nie przeszkadza, obudowa po 3 miechach trzeszczy. Ale za to jest glosna, mam karte 2 GB wgrywam teledyski, mp3 i kapitalnie gra na glosniczku. Kreci swiene filmy video i robi dobre zdjecia. Polecam wgranie najnowszego softu poprzez kabelek usb i Nokia Pc Suit, wtedy wszystko smiga ze az milo. Wyswietlacz rewelacja, jak narazie jestem bardzo zadowolony z tego fona.

  • 0

    217. ~~~  2008-04-27 19:19:09  host: chello089076210201.chello.pl

    @Dev!l: z niej sie nie da korzystać, jest przeznaczona tylko do videorozmów.

  • 0

    218.  2008-04-27 19:49:17

    Porazka przez ten caly telepolis juz nie wiem co wybrac wlasnie biore abonament w erze i mialem problem czy wziasc SE W910i czy wlasnie 6500 i teraz juz mnie wpisy o tych klawiszach ze sie scieraja zaczynaja denerwowac :/ ogladam na allegro uzywane i nie widze zeby byly przetarte moze ktos pokazac zdjecia i udowodnic ze tak jest mam wrazenie ze to zwykly atak na nokie ! Mi to lata czy to bedzie SE SAMSUNG LG czy NOKIA tel ma mi sie podobac a 6500 mi sie podoba ma byc czytelny miec proste menu radi mp3 i aparat ta nokia jest ciezka i dobrze mi sie ja trzyma w reku ale niech ktos w koncu pokaze te klawisze bede wdzieczny :)

  • 0

    219. ~Prezol  2008-04-27 20:50:28  host: aeat148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktos sie orientuje czy ten telefon pojawi sie w ofercie play'a? A jesli tak to kiedy mozna sie go spodziewadz. Dzwonilem na BOK ale mi oczywiscie powiedzieli ze nie maja takich informacji.

  • 0

    220. ~mariunto5  2008-04-27 20:59:28  host: sub220-127.elpos.net

    niestety przedniej kamery nie da się włączyć.Uaktywnia się sama podczas wideo rozmowy

  • 0

    221.  2008-04-27 21:20:53

    anirak nie da się zrobić zdjęcia kamerą z przodu ona jest tylko do wideo rozmów

  • 0

    222.  2008-04-27 21:23:28

    dev!l niestety nie da się włączyć kamery z przodu ona automatycznie się uruchamia podczas wideo rozmowy

  • 0

    223. ~cj  2008-04-28 02:25:36  host: 194-144-150-165.du.xdsl.is

    jaka maxwsadze tu karte?

  • 0

    224. ~padaka  2008-04-29 21:30:17  host: chello087207098061.chello.pl

    Ten telefon to porażka... droższa wersja 6300 tyle że 6300 sie tak nie psuje. non stop.miałem go to w ciągu miesiąca miał 3 razy softa robionego.nie polecam.nie bądźcie naiwni

  • 0

    225. ~autografk  2008-04-29 22:36:24  host: alm246.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich użytkowników Noki 6500slide. Telefon Posiadam od 2-óch miesięcy. Wygląd ma rewelacyjny, jeżeli chodzi o sprawność: bateria najkrócej wytrzymuje 2dni, najdłużej 4dni. Wadą telefonu jest fakt, że zdejmując tylnią pokrywę wyciera się plastik w obudowie, który przytrzymuje te dwa zabezpiecznia po bokach. W ten sposób telefon nie wykrywa karty pamięci. Z ładowaniem nie było rzadnych problemów, zdjęcia robi odpowiedie jak na właściwości techniczne aparatu. Zaleta i wadą jednocześnie jest fakt posiadania 16milionowej kolorystyki wyświeltacza. Jak do tej pory nie zawiesił się. By uruchomić przednią kamerkę należy wykonać połączenie wideorozmowy, jest to jedyny sposób. Przy wkładaniu do kabury telefon samoczynnie odblokowywuje klawiaturę co może spowodować niechciane połączenie się. Ogólnie jestem zadowolony z aparatu, choć software mógłby być trochę bardziej ulepszony.

  • 0

    226. ~autografk  2008-04-29 22:39:11  host: alm246.internetdsl.tpnet.pl

    Co do oglądania poprzez kabel telewizyjny, po wyprubowaniu okazuje się, że wszystko widoczne jest na czarno biało jak sytuacja wygląda u was??

  • 0

    227. ~PtG  2008-04-30 14:46:06  host: ip-52-4.apus-net.pl

    Dev!l możesz ja włączyć tylko do wideo konferencji musisz mieć wlączony trub sieci UMTS i zadzwonić do operatora żeby Ci tą usługę odblokował jak to zrobisz to będziesz mógł podczas rozmowy widzieć sie z tą osobą do której dzwonisz pod warunkiem ze osoba z ktorą rozmawiasz ma aparat 3G i odblokowaną usługę jak Ty.sprawdzalem w Krakowie na 2ch takich samych nokiach 6280 dziala REWELACJA

  • 0

    228. ~Lilith  2008-04-30 16:08:46  host: 89.19.81.236

    jezu, przednia kamerka jest tylko do videorozmów!!! nie do robienia zdjęć!! zresztą wystarczy pomyśleć: po co wam robienie zdjęć w rozdzielczości 144x176 gdy można mieć około 2048x1536 z kamerą 3.2 Mp??! hę?:D

  • 0

    229. ~PYTAM. POWAŻNIE.  2008-05-01 19:14:50  host: aap89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest lepszy od N73?.... Mam n-serię, ale z symbiany nie korzystam, a Slide mnie urzekł jak nie powiem co!!

  • 0

    230. ~  2008-05-01 19:58:13  host: abht20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie ile czasu moze trwac jedno nagranie tak maksymalnie?

  • 0

    231. ~  2008-05-01 20:45:03  host: public-gprs105811.centertel.pl

    Już nie mogę tego czytać. Niektórzy piszą tylko o wadach telefonu. Jak komuś jest mało niech sobie kupi n95 czy nawet n96, a nie kupił sobie 6500 slide i ciągle narzeka a to że symbiana nie ma, a to bo aparat nie taki. Przestańcie ten telefon nie jest jakimś super wynalazkiem telekomunikacji ale jak ktoś się na niego decyduje niech troche o nim poczyta, może niech idzie do salonu obejrzeć, niech poradzi się sprzedawcy a nie kupi w ciemno i tylko narzeka. Według mnie ten telefon jest wystarczający tak samo dla nastolatka i osoby dorosłej.

  • 0

    232. ~  2008-05-07 10:33:41  host: staticline13522.toya.net.pl

    kamera z przodu jest do prowadzenia wiedorozmów a nie do robienia zdjęć. A wideorozmowy można prowadzić tam gdzie operator udostępnia tą usługę. I to właśnie operator jest podmiotem odpowiedzialnym za to czy przednia kamera działa w telefonie - marka i model telefonu jest nieistotny. pozdro600

  • 0

    233. ~sime  2008-05-10 00:03:23  host: cyi210.internetdsl.tpnet.pl

    Dziś odebrałam. Super telefonik. Mam jednak jedno "ale"... Brak jest w moim aparacie synchronizacji godziny otrzymania smsa z rzeczywistym, wyświetonym na wyświetlaczy czasem. Tzn. każdy sms przychodzi teoretycznie około 2 godzin wcześniej, wg tego, co zapisano w szczegółach wiadomosci niż czas rzeczywisty. Czy to się gdzies ustawia? Proszę, pomóżcie. Z góry dzięki!

  • 0

    234. ~glenton  2008-05-10 01:36:56  host: w3cache.slp.vectranet.pl

    siemka! Tel ten użytkuję od 1 miesiąca. Owszem obudowa w prawym/lewym rogu(zależy jak patrzeć) nie przylega idealnie ale to jest mały pikuś! Dzwonki grają rewelka! Nic nie trzeszczy! Bateria przy normalnym użytkowaniu-7 dni!!! Szybki i ZERO zwiech! P O L E C A M ! ! !

  • 0

    235. ~pat_200  2008-05-10 16:51:22  host: nat-8.autocom.pl

    do 213! nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale zauwazylem to samo. po prawej lekko odstaje obudowa, po lewej jest ok. ciekawe czy u innych tez tak jest

  • 0

    236. ~wariat  2008-05-11 15:09:24  host: adua218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widze ze duzo jest komentarzy o grzejacej sie z nie wiadomego powodu obudowie, mialem kupywac ten telefon ale zdecydowalem sie jednak na 6300, rowniez stylowo piekny ale i funkcjonalny nie wiele mu brakuje do 6500s. zastanawia mnie tylko jak dlugo trzyma bateria w 6500s

  • 0

    237. ~  2008-05-13 15:51:07  host: 088156242024.bel.vectranet.pl

    Jezu.......jak kupujecie uzywane to sie nie dziwcie....ja mam kolegów ktorzy ta komórke maja i jest dobrze

  • 0

    238. ~konri  2008-05-14 07:37:28  host: cch167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest zajefajny mam go już od 2 miesięcy anirazu mo się nie popsuł fajnie że jest metalowy mój kolega ma nokie 6300 ona też jest metalowa prubował ją żucić o ciane i troche mu się rozwaliła

  • 0

    239. ~aaa  2008-05-15 15:02:39  host: apn-77-115-71-249.gprs.plus.pl

    A mi się on bardzo podoba. Wszystko działa dobrze. Nic mi nie trzeszczy, strzela, ani piszczy. Mam go od miesiąca i działa super.

  • 0

    240. ~NOKIA  2008-05-16 20:45:10  host: acb52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gorszego juz nie wymyslili jest na platformie 6280 S40 ZAL.PL powinni juz symbiana zamontowac a jeszcze na to nie ma zasłonki NIE POLECAM!!

  • 0

    241. ~izka  2008-05-17 15:04:31  host: dhcp6-209.eastwest.com.pl

    a ja mam ją od 1 dnia i jest super, nigdy wczesniej nie pisałam smsa na czerwonym seruszku i pomarańczowo czerwonym tle hehe, uwielbiam fajne motywy;) Póki co zauważyłam, że ma jakieś sekundowe opuźnienia, ale się przyzwyczaję pewnie;) Ogólnie to polecam:) Jak na taką cenę (850 zł płaciłam) powinien mieć aparat 5 mpix hehe;p

  • 0

    242. ~Pawel  2008-05-17 22:51:35  host: inet20909ng-3.eranet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca, wcześniej miałem N73,przed nią 6233,6020....jak widać mam porównanie do innych nokii.Moim zdaniem model 6500slide jest zdecydowanie przyjemniejszy w obsłudze niż N73.Działa zdecydowanie szybciej,nie namyśla się jak N73.Obsługa bardziej intuicyjna-jak to w Nokii.W N73 trzeba się zastanawiać gdzie i co jest.Wyświetlacz ma więcej kolorów w 6500 w N73 jest większy. Aparat ten sam 3,2 MPX,zdecydowanie szybciej się włącza niż w N73.powiecie ale w Symbiana można tyle rzeczy wgrać, owszem ale można też dogrywac programy do 6500.Dalej odtwarzać MP3 na plus dla 6500, Radio z RDS-em w 6500, znów plus dla 6500.Jakbym miał polecać to 6500slide.N73 może zrazić do marki Nokia.Oczywiście to moje subiektywne zdanie.pzdr.

  • 0

    243. ~grzesiek  2008-05-18 14:22:10  host: xy138.internetdsl.tpnet.pl

    tak jest z obudowa, ale to po to by chronic klawisze glosnosci i to normalne:)

  • 0

    244. ~grzesiek  2008-05-18 14:23:36  host: xy138.internetdsl.tpnet.pl

    ach, i jeszcze jedno. przy rozsuniętej klapce rozsunięta część się trochę kiwa na boki, mam nadzieje ze nie odpadnie:P u was tez tak jest?

  • 0

    245. ~Piter  2008-05-18 18:52:21  host: sub249-146.elpos.net

    witam. mam ten telefon tydzień czasu. Czarna wersje... Telefon jest po prostu zajefajny! Super design, wszystko dopracowane, obsługa full wypas, aparat na prawdę spoko!!! tylko jedna rzecz mnie martwi: mianowicie menu sie zacina! przywróciłem ust. fabryczne, sformatowałem kartę i nic... miał ktoś taki problem??? Szkoda trochę, bo psuje mi trochę jego użytkowanie. Pomóżcie PLEASE!!!

  • 0

    246. ~kamilek  2008-05-22 05:05:10  host: dxy50.internetdsl.tpnet.pl

    do basi: zainstaluj PC SUITE i będziesz kopiować z telefonu do kompa i odwrotnie co tylko zechcesz.... a do wszystkich: jak kupicie fona nie z polskiego salonu to są problemy... hehe... tylko telefony z polskich salonów nie wieszają sie i nie ma z nimi problemu... angielskie są tańsze i nawet po zdjeciu simlocka i wgraniu polskiego menu są problemy.... dlatego zawsze kupujcie fona z polskiego salonu... ja kupiłem 6500 z ery i jestem zadowolony... nic się nie wiesza i jest git... fakt ze wcześniej miałem fona z symbianem(6630) i troszkę obsługa się różni... ale ogólnie zaje...fajny telefon... POLECAM.... Pozdrawiam...

  • 0

    247. ~  2008-05-24 07:57:08  host: cpc2-scun1-0-0-cust191.nott.cable.ntl.com

    zastanawiam sie nad kupnem6500 polecacie

  • 0

    248. ~vertigo  2008-05-27 12:27:43  host: 212.87.229.245

    Nokia 6500slide, czyli przerost formy nad treścią!!! Posiadam aparat od miesiąca z czego prawie połowę czasu spędził w serwisie. Wymienionio w nim wszystko oprócz obudowy i wyświetlacza a i tak jakość rozmów kiepska, fotki słabe a dźwięk mp3 ledwie przeciętny. Zdecydowanie odradzam.

  • 0

    249. ~  2008-05-31 12:00:18  host: 153.19.13.12

    A mozna w tym telefonie zrobic wieksza czcionke do pisania sms?

  • 0

    250. ~daw  2008-05-31 14:45:21  host: aamo211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze;POMOCY!!!!!!!! wlasnie kupilem ten telefon i nie moge otworzyc tylnej obudowy tam gdzie jest bateria a boje sie ze cos urwe; jak to zrobic napiszcie!!!!!!!!!!

  • 0

    251. ~miszu  2008-05-31 17:10:10  host: abdd43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki ma system operacyjny?symbian jak tak to który? v2?

  • 0

    252. ~boy  2008-06-01 20:29:57  host: 153.19.13.12

    Czy da sie zmienic wielkosc czcionki podczas pisania sms?

  • 0

    253. ~szypki  2008-06-02 14:18:22  host: 119.11.107.99

    troche malo odporny na uderzenia, fonik spadl mi z balkonu z 3 pietra i rozsypal sie na kawalki, zlozylem go i dziala ale obudowe mam peknieta, kiedys mialem 3310 to spaddla mi z 7 pietra i nic ale to moze dlatego ze na trawe a nie na beton

  • 0

    254. ~wonski  2008-06-02 14:20:24  host: 119.11.107.99

    ktorego wybrac mam czarnego cz srebnego?

  • 0

    255. ~ba  2008-06-03 09:17:52  host: dut98.internetdsl.tpnet.pl

    600 zł za nowa salonowa taka nokie to duzo...?

  • 0

    256. ~  2008-06-03 16:14:54  host: 93.96.152.100

    siema mam ten telefon od miesioca i zaczynajoł sie problemy typu grzeje sie podczad dzwonienia i po odtwarciu klapki ma spuzniony zapłon niewiem czy te obiawy soł normalne ale denerwujoł

  • 0

    257. ~ana  2008-06-03 20:57:40  host: host-89-228-107-52.olsztyn.mm.pl

    Do endi: w ustawieniach godziny musi być być ustawiona strefa czasowa +1

  • 0

    258. ~gogo  2008-06-03 21:51:59  host: ahl59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam ten telefonik. Bardzo solidny i ogólnie jestem zadowolony. Mam tylko pytanie jak w aparacie włączyć tryb nocny, serię zdjęć oraz regulować balans bieli. Nie wiem czemu ale opcje te są w opcjach aparatu na szaro i nie można ich wybrać. Jeżeli ktoś się waha nad wyborem to niech bierze go:D Przede wszystkim bije wszystkie SE na głowę jeżeli chodzi o wyświetlacz. To naprawdę robi różnicę.

  • 0

    259. ~ivie  2008-06-04 17:14:33  host: penni.static.ip.wro.korbank.pl

    dostałam używany parę dni temu. skoro używany to wiadomo, obudowa porysowana i tylna klapka trochę powgniatana. fakt, klawisze porysowane od slidera, ale widoczne jest to raczej pod światło. jak na razie się nie wiesza. zdjęcia prawie jak z normalnego dobrego aparatu. tylko... nie mogę połączyć się z pc suite, choć nie mam żadnego kodu zabezpieczającego, a chciałabym powrzucać coś na nią. jakieś pomysły? :)

  • 0

    260. ~keker  2008-06-04 18:27:22  host: epn186.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik superowski :) mam porownanie do k800i :] bo wzeielem z wymiany nokie i soniaka Zdjecia jakosciowo sa podobne z minimalna przewaga k800i ale pozatym nokia deklasuje soniaka wykonaniem no i nie ma tego durnego dzojstika :)

  • 0

    261. ~Wycior  2008-06-04 19:51:42  host: aaan82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytając brednie wypisywane na tym forum dochodzę do wniosku że głos zabierają Ci którzy nie mieli tego telefonu w rękach .Telefon jest super a używam go już prawie rok od czasu jak przywiozłem go z Anglii.Nic sie nie wiesza nie ma luzów.Tylko na polski rynek Nokia wypycha takie kicze.

  • 0

    262.  2008-06-05 22:01:17

    No to doradziliście, koledzy mają 6500s i nic się nie dzieje, a tu widzę same problemy, nic tylko wieszać się...

  • 0

    263. ~Kamilq  2008-06-08 13:32:59  host: cwp146.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ten 'wiesza' się tylko wtedy kiedy ma zawaloną całą pamięć, jeśli jest jednak troche miejsca to śmiga bez zarzutu ...

  • 0

    264. ~Krystof  2008-06-09 12:40:38  host: cpc1-pete2-0-0-cust252.pete.cable.ntl.com

    "wejdź sobie na ebay.co.uk i zobacz mozna tak jak ja łyknac 2 tygodniowy telefon bez simlocka za 50 pounds ;)" pokaz mi ktory to tel to go łykne ?? hmm..

  • 0

    265. ~  2008-06-10 00:02:13  host: aehb184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten tel 3 m-ce i nie mam absolutnie zadnych problemów! zdjęcia są świetne jak normalnym aparatem robionie, klawisze mi sie nie rysują ani nic sie nie wiesza. Jak dla mnie telefon cudo, a Ci co maja problemy to moze po prostu jakies felerne modele dostali :P

  • 0

    266. ~didi6  2008-06-10 21:22:01  host: user-5441b0b5.lns2-c7.dsl.pol.co.uk

    Czy komuś pokazuje się biała kreska podczas użytkowania,albo ekran traci chwilowo ostrość???

  • 0

    267. ~  2008-06-12 17:59:01  host: acud78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja powiem tak. telefon bardzo fajny, wyświetlacz bajka, foty bardzo dobre , a filmy przy max. detalach są w b. dobrej jakości jka na telefon, głośniok spoko. Nie będe się rozpisywał więc mówie że telefon naprawde bardzo dobry i godny polecenia. Jedyne do czego się przyczepie to to że przy przewijaniu filmów jak np. chcę cofnąć lub przyśpieszyć pare sekund to gdzieś tak na jedną może pół sekundy, wyświetlany film robi się taki jakby biały (no wiecie jaki) i troche bardziej spikselowany (tak jest u mnie przy max. detalach filmu a jak przy innych to nie wiem). Tak to innych wad nie zauważyłem poza tym że jak ktos wczesniejm napisal, po lewej stronie od strony aparatu klapka od baterii troche bardziej odstaje niz ta po prawej ale tak chyba jest w kazdym (chyba). Ale jak mówiłem z telefonu jestem bardzo zadowolony i polecam.

  • 0

    268. ~michał kielce  2008-06-12 18:51:02  host: 81.219.212.2

    WITAM WSZYSTKICH "ZNAWCÓW",MAM TEN TELEFON I JESTEM BARDZO MILE ZASKOCZONY,JEST BARDZO PROSTY W OBSŁUDZE I BARDZO ELEGANCKI.MUSZĘ NAPISAĆ ŻE NIE MA BAJERÓW,GPS,ALE DOBRY APARAT,SZYBKI INTERNET,DUŻY WYŚWIETLACZ.W ERZE ŚMIGA WSZYSTKO SUPER,JEST PRZEGLĄDARKA JAHOO,MOŻNA ZOBACZYĆ MAPY BEZ NAWIGACJII,ODBIERAĆ EMAIL,SUPER TELEFON,ALE NIE DLA GADŻECIARZY.

  • 0

    269. ~maciej  2008-06-13 21:20:01  host: adfn38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W który miejscu ten telefon ma mikrofon ???

  • 0

    270.  2008-06-14 21:55:06

    A jak jest z odtwarzaniem dzwieku ? dobry ma glosnik ? a w playmobile jest ta obudowa metalowa ?

  • 0

    271. ~BOB  2008-06-15 14:41:28  host: 82.177.126.197

    WAŻNE!!! wymieniłem telefon w vodafone na nokie 6500 slide, czy można wgrać polski język bez utraty gwarancji?

  • 0

    272. ~josif777  2008-06-18 10:46:21  host: c204-136.icpnet.pl

    czytając forum to można śmiało stwierdzić że jeszcze żaden producwnt telefonu nie jest w stanie wyprodukować modelu który by odpowiadał polskim użytkownikom. Każdy się wiesza, bateria się grzeje, obudowa się rysuje, klapka klekocze i by tak jeszcze można. A czy komuś przyszło do glowy ile sztuk danego modelu jest produkowane na świecie, ile elektroniki jest wsadzone w te pudełka? Wystarczy sobie to uświadomić i wtedy można się cieszyć że "tylko" się wiesza albo tylko siię grzeje. Nie ma sprzętów idealnych, każdy ma wady i tylko my możemy liczyć na to że ominiemy akurat ten trefny model, choć przy takiej ilości sprzetu to naprawde trudne. Pzdr

  • 0

    273. ~...  2008-06-19 11:00:11  host: host243-89-206-8.limes.com.pl

    Kupiłam w erze telefon k750i ... telefon po roku użytkowania zaczął odmawiać posłuszeństwa ... tzn przestały działać klawisze itp. Teraz mam zamiar kupić sobie nowy telefon i zastanawiam się nad tą nokią ... czytałam jak na razie każdy wpis... i nadal nie mogę się zdecydować ... czy to na pewno warto ? może jakaś inna nokia?

  • 0

    274. ~gibon93  2008-06-19 21:04:17  host: adga1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Komórke mam wprawdzie od tygodnia ale jest zajebista:) tylko mam pytanko czy mozna na nia wklejac cale filmy?? a tym ktorym ta komorka sie nie podoba to moga przecierz sobie kupic Nokie N95 czy jakas i niech nie pierdola ze komorka jest slaba czy cos

  • 0

    275. ~lopcio186  2008-06-21 16:48:25  host: host-ip198-206.crowley.pl

    ludzie potrzebuje pomocy mam ta nokie 6500 slide i mam problem z karta pamieci!! wogole mi jej nie czyta!!

  • 0

    276. ~dantex76  2008-06-21 19:11:22  host: inet20908na-0.eranet.pl

    do didi6 biała cieniutka kreska migająca na całej szerokości wyświetlacza? Hm. Też to mam. Pytanie czy aby przypadkiem nie fiksuje...

  • 0

    277.  2008-06-22 13:02:30

    didi6. Mi się pokazuje na różnych wysokościach ale na prawie całej szerokości wyświelacza biała kreska. Efet ten pojawia się czasem często czasem rzadziej. Miałem w ręce innego czarnego slida i nie zauwżyłem tego efektu. Będę reklamował, bo do 10 dni w erze można zwrócić telefon wraz z umową w celu reklamacji. Dam znać jaki bdzie tego skutek.

  • 0

    278. ~miki  2008-06-22 13:59:53  host: wiszaceogrody.limes.com.pl

    Co jest z tym modelem ? -wiadomości wysłane w totalnym bałaganie.Żadnej logiki.W innych modelach od najnowszej do najstarszej-tutaj jakiś bajzel. - zielona słuchawka uruchamia cały rejestr połączeń a nie tylko wybieranych ! ja chce jak było kiedyś ! Kto się prosił o takie durne zmiany ? - jakieś dziwaczne tłumaczenia np. ODŁĄCZ co się chyba dotyczy wyłaczenia drzemki w trakcie jej odliczania. Oczywiscie ani instrukcja ani suuport Nokii nic nie wiedza na temat drzemki. Kurka wodna jak można spitolić nowy model. Miałem 6280 i było super. Zachciało się nowego...

  • 0

    279. ~TS  2008-06-22 19:45:15  host: chello089079129155.chello.pl

    CZesc,mam taki mały problem ponieważ każdy sms przychodzi teoretycznie około 2 godzin wcześniej, wg tego, co zapisano w szczegółach wiadomosci niż czas rzeczywisty. Czy to się gdzies ustawia? Proszę, pomóżcie. Z góry dzięki

  • 0

    280. ~kOjOt  2008-06-23 12:48:47  host: aeq130.internetdsl.tpnet.pl

    Witam Mam pytanie.Nie bawem bede mial Nokie 6500 slide z irlandii czy nie bedzie problemu ze zdjęciem sim locka i wgraniem menu w jezyku Polskim?prosze o odpowiedz

  • 0

    281. ~raziel  2008-06-24 16:23:20  host: siec.sauridnet.pl

    kOjOt, z tego co słyszałem zdjęcie simlocka jest drogie - ok. 200zł, ale możliwe do wykonania. A jak wygląda sprawa z polskim menu to nie wiem.

  • 0

    282. ~liberty  2008-06-24 19:23:53  host: aeda154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da rade jakos sciagnac sim locka online bez placenia grubej kasy??

  • 0

    283. ~b  2008-06-24 20:22:29  host: abup172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam ją od dzisiaj, bardzo fajna mała poręczna choć niestety troche za cięzka (123 gramy) i jednak ściąga troche kieszeń, nie lubie tego. Czy ktoś wie jak w tym telefonie w edycji mmesa mozna ustawić kolor tła bo nie moge tej opcji nigdzie znaleść? Do tej pory wszystkie moje Nokie i Sony Ericssony miały taką mozliwość a w tej nie moge tego uświadczyć. Fajny bajer, można wysyłając komuś rozweselić telefon. Jeżeli ktoś wie jak do tej funki dojść prosze o pomoc, będe wdzięczny.

  • 0

    284.  2008-06-25 15:49:39

    he he wymieniłem już 2 takie aparaty. Pierwszy miał walnięty wyświetlacz, ale był idealny( czyli dobrze spasowana obudowa), drugi gubił zasięg i jakość rozmów jak za komuny, a obudowa tragicznie spasowana. Górny suwany element z wyświetlaczem był za duży po 2-3mm po obu stronach.Wyglądało to tak jakby był z innego modelu Teraz mam 3 aparat i: jakość rozmów - średnia obudowa kiepsko spasowana - z prawej strony 1 mm wystaje. Chyba sprzedam ten fon... Szczęsliwy ten , który trafił na idealny aparat....

  • 0

    285.  2008-06-25 15:51:33

    ludzie!!!! ustawiajcie "GMT +2" w ustawieniach daty i godziny..

  • 0

    286. ~michał  2008-06-25 18:20:33  host: 89.174.66.2

    Witam. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile naprawdę kosztuje ten telefonik. Bo w różnych sieciach na kartę różnie. A mnie ciekawi ile taki dosyć nowy w komisie by kupił! Prosiłbym o szybką odpowiedź.

  • 0

    287. ~marcin  2008-06-27 18:51:47  host: boc33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefo i jest super!!!

  • 0

    288. ~jasio  2008-06-29 11:34:24  host: chy177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie moze czy nokia 6500 slide otwarza muzyke w formacie acc??

  • 0

    289. ~skipper  2008-06-29 19:41:33  host: 226-goc-14.acn.waw.pl

    DO MICHAŁ Ja kupilem 6500 slide (czarna wersja) nówkę w salonie Vobis za 999zł. W komisach są tniej, ale tam bym sie nie odważyl kupić!

  • 0

    290. ~mmm  2008-07-04 20:04:52  host: chello084010250004.chello.pl

    hahaha ludzie nie rozsmieszajcie mnie, telefon nie jest od spadania, jak ci spadl to jestes glupi i tyle bo sie popisujesz telefonem na balkonie. A tak apropo telefonik super polecam. Muzyka jest super, aparat tez, i po co wam symbian jak i tak nie bedziecie go umieli obsluzyc, lepiej w nokie 6500 zainwestowac bo jest metalowa obudowa i wogole sie nie wiesza. polecam

  • 0

    291. ~maribell  2008-07-08 12:39:01  host: aqh199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki za opinie na temat tego telefonu bo właśnie mam zamiar go kupić =)))

  • 0

    292. ~rosearcana  2008-07-08 14:06:21  host: 212.87.229.245

    przerost formy nad treścią. z niekłamaną radością pozbyłem się tego bubla. słaba jakość rozmów, źle spasowany, przeciętne fotki. zdecydowanie odradzam.

  • 0

    293. ~afracz  2008-07-08 22:56:23  host: chello084010191246.chello.pl

    czy wie ktos jak właczyc przednią kamere? zeby sobie zdjęcia np.zrobić czy to może tylko w moim tel nie działa.Dzieki:D

  • 0

    294. ~~~  2008-07-10 22:00:12  host: chello083144071223.chello.pl

    No, po lektuże tyh opinji fcale sie nie dziwiem, rze w radju i telewizi lecom takie, a nie inne reklamy. Som dostosowane to słóhajoncyh je elyt. Pozdro...

  • 0

    295. ~robert  2008-07-11 22:00:02  host: 089-101-210009.ntlworld.ie

    Wie ktos czy da sie ustawic blokade klawiatury zaraz po zsunieciu klapki bez czekania/naciskania srodkowego klawisza bo jakos nie umiem znalesc. ps. moj tez odstaje ok 1mm z prawej strony ale idzie z tym zyc :)

  • 0

    296. ~NOKIA 6500S  2008-07-11 22:11:25  host: 193-34-1-1.chelmnet.pl

    JAK WŁACZYĆ TA DIODE CO NA TO SWIATŁO DZIAŁA.???

  • 0

    297. ~pob  2008-07-12 15:24:36  host: dwe132.internetdsl.tpnet.pl

    super fon szkoda ze nie kręci filmów z 30 klatkami na sekundę. widziałem porównanie do k800i gra 3 razy głośniej (na głośniku)

  • 0

    298.  2008-07-20 00:06:00

    hej kupiłam ten fonik z irlandii, zdjęłam simloka i nie ma zasięgu, lecz karty sim czyta> Czy ktos może wie, co sie dzieje i jak to naprawić. z góry dzięki :(((

  • 0

    299. ~Artur  2008-07-20 18:33:40  host: host-89-229-180-182.lomza.mm.pl

    W mojej nokii pojawia się od czasu do czasu biała pozioma kreska na wyświetlaczu. Czy ktoś wie czego to jest przyczyna (tel. mam z irlandii więc odpada reklamacja)Za wszelki odpowiedzi DZIĘki/////

  • 0

    300. ~s(L)ay  2008-07-21 11:13:40  host: staticline13516.toya.net.pl

    telefon mam od paru dni, wiec czuje sie zobowiazany cos napisac:P najpierw plusy: duży ekran na którym bez problemu mozna ogladac filmy w mp4, do tego 16mln kolorów, głosnik - syty, miesisty, glosny (k850i,N6300 wymiekaja!), wykonanie telefonu - metalowa obudowa sprawia wrażenie solidnej i jest dopracowana w każdym szczegole, kolejnym plusem jest dostęp do aparatu i łatwość (nie jakość) robienia zdjęć. Teraz minusy: aparat fotograficzny (carl zeiss czy szajs?!)- autofocus działa tragicznie, zdjęcia wychodzą najczęściej w nienajwyzszej ostrosci (lepsze robi centymetr cienszy samsung x820! nie wspominając już o SE k850i), wielkość telefonu - to cegła, szybkość uruchamiania aplikacji, otwierania smsów, czegokolwiek - ten telefon zastanawia się na każdym kroku, nawet podczas rozsuwania... i na końcu jego cena - można spodziewać się czegoś więcej za te same pieniądze. to jedynie moja subiektywna opinia. nie jestem fanem zadnej marki;)

  • 0

    301. ~dami  2008-07-21 22:39:53  host: aaks3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko tego typu czy jest jakakolwiek mozliwosc odtworzenia na tym telefonie pliku z worda bądź acrobata readera???????????????????

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet