Nokia 6500 classic - opinie
Telefony Nokia Nokia 6500 classic Opinie o Nokia 6500 classic

Nokia 6500 classic

w sumie: 211
  • 0

    1.  2007-05-31 20:26:44

    Nokia ala Motorola L6 ? Dziwny z wyglądu ( oczywiście to kwestia gustu ^^ ). A czas czuwania ? Ok. 2 dni ... po co 16 mln kolorów ? 256 tys. w zupełności by wystarczyło. Zamiast pakowac coraz to lepsze wyświetlacze i funkcje, powinni sie głównie zastanowić nad nowymi, mocniejszymi bateriami. Za kilkanaście lat będziemy biegać z pięcioma zapasowymi w kieszeni :/

  • 0

    2.  2007-05-31 22:27:46

    O kurcze... Boski jest :P

  • 0

    3.  2007-06-01 00:20:15

    No kurcze! Ja stary fan boy Sony Ericssona muszę powiedzieć ze z obrazka i danych technicznych tego telefonu to ho ho. Bez OS'a, EDGE 32, 1GB wbudowane. No i nareszcie elegancki i klasyczny - nie jak wcześniej plastikowe zabaweczki. Czy Nokia wzorowała sie na W880i? Tak czy tak - brawo Nokia! Glosować w "ocen telefon" nie będę; Prawdziwi fan boye SE nie głosują ani na plus,ani na minus. Dajcie mi go do ręki, na tydzień, wtedy tak - zagłosuje. Pozdrowionka

  • 0

    4. ~nick  2007-06-01 08:13:55  host: clv54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląd ma świetny.

  • 0

    5. ~nokiomaniak  2007-06-01 09:00:55  host: bjh217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepiękny...aż się nie mogę doczekać...

  • 0

    6. ~  2007-06-01 11:27:43  host: aaay217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak na Nokię: zaskakujaco ładny i.. płaski. Cenowo pewnie nie będzie konkurencyjny, alee to moze taka jaskółka która będzie wróżyła coś nowego lepszego w linii designerskiej Nokii.

  • 0

    7.  2007-06-01 14:57:38

    Zgadzam sie z adiq'iem z bateriami...Ale co do tych wyswietlaczy to ja sie nie czepiam:/Nokia daje do swoich nowych telefonow wyswietlacze z 16mln kolormi i dobrze...Fonik ogolnie spoko!Maly napewno bardziej funkcjonalny niz motki...(wg mnie:P)

  • 0

    8. ~cinek  2007-06-01 22:54:26  host: biznes46.tarnow154.tnp.pl

    jak dla mnie to taki nokiowaty

  • 0

    9. ~  2007-06-02 02:33:06  host: 062016191204.customer.alfanett.no

    pitolisz cinek - sonyericssonowaty

  • 0

    10. ~  2007-06-02 10:33:25  host: abhz61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jaki ma być: motorolowaty czy może ericssonowaty! Jak ci się tak bardzo nokie nie podobają to po co je oglądasz?

  • 0

    11.  2007-06-02 12:30:40

    wreszcie pojawił sie jakis oryginalny wygląd nokii moze zmienili projektantow hehe no i odchudzili te wypasione cegly teraz czuje ze nokia zacznie zdobywac rynek task jak mialo to miejsce za czasów 3310 ;) pozdro

  • 0

    12. ~elvis  2007-06-02 22:14:15  host: bvp47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UMTS bez kamerki do video rozmów - porażka

  • 0

    13. ~elvis  2007-06-02 22:16:29  host: bvp47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UMTS bez kamerki do video rozmów - porażka

  • 0

    14.  2007-06-03 12:49:40

    Gitfonik, przynajmniej sądząc po parametrach. Zupełnie nie rozumię narzekań pozostałych czytających ta informację.

  • 0

    15.  2007-06-05 09:05:21

    A ja rozumiem :) SE K5xx w kieszeni, brak funduszy na ten przentowany i z tego wychodzi wielka frustracja ;) dorosnijcie i oceniajcie obiektywnie!

  • 0

    16. ~lipa  2007-06-05 14:27:24  host: 193.30.138.1

    wyglada jak nowsza wersja Siemensa C100

  • 0

    17. ~MM  2007-06-05 23:28:22  host: lukasz10.net.autocom.pl

    Rewelacja, jak tylko będzie dostępny zmieniam z 6233 na 6500 :-)

  • 0

    18. ~  2007-06-07 10:43:53  host: 062016191204.customer.alfanett.no

    ~elvis, UMTS bez kamerki, bo niektórzy mają tak paskudną facjatę, ze nie chcą jej pokazywać, w przeciwieństwie do Ciebie. UMTS nie po to został wynaleziony. Szybkość transmisji danych to główna zaleta tego systemu - internet, telewizja mobilna. Czyjś paskudny dziub na wyświetlaczu - to tak przy okazji...

  • 0

    19.  2007-06-07 17:22:04

    nie tyle kopia l7 co po prostu kolejny telefon z serii "szał na najcieńszy model"... jest stylowa, ma dużą pamięć i świetny ekran. mankament - bateria... ale nokia nie cechuje się mocnymi akumulatorami ... może prócz e61... ;P

  • 0

    20. ~ciach  2007-06-24 16:25:42  host: xdsl-4888.lodz.dialog.net.pl

    wyglada jak nastepca obecnej 6300

  • 0

    21.  2007-06-28 15:49:49

    ocenię jak zobaczę na żywo.Ale na pierwszy rzut oka wygląda ok.

  • 0

    22. ~Filippooo  2007-06-30 16:25:20  host: eau118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On nie ma slotu kart... :O A miało być tak pięknie :/

  • 0

    23. ~Filippooo  2007-06-30 16:26:02  host: eau118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprawka... Teraz zauważyłem że ma 1000 MB

  • 0

    24. ~pioga  2007-07-02 19:20:42  host: absh148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wygląda super!! Ale domyślam się, że będzie miał bardzo krótki czas działania. Bateria tylko 830mAh :-( podobnie jak w telefonie 6300, który trzyma 3 dni przy uzywaniu wszystkich funkcji i do 5 dni przy bardzo skromnym użytkowaniu.

  • 0

    25. ~Totti  2007-07-04 18:53:31  host: abod54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoczko wygloda....ale zawsze jest ale

  • 0

    26. ~oliwka  2007-07-09 10:08:48  host: feg234.internetdsl.tpnet.pl

    Byłby super gdyby nie to, że nie posiada symbiana

  • 0

    27. ~konrad  2007-07-15 22:20:03  host: chello087206140150.chello.pl

    mi sie podoba, szkoda ze jeszcze go nie ma w ofertach, bo musze wlasnie przejsc na abonament to bym go wzial

  • 0

    28. ~saper  2007-07-31 18:23:08  host: bsb69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, może to mógłby być następca mojej Nokii 6300... Za jakieś dwa latka może, bo nie zamierzam szybko się rozstawać z moim kochanym telefonikiem.

  • 0

    29. ~kate  2007-08-26 10:07:51  host: cbi195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie moze ktos jak sie go laduje, tzn z ktorej strony wchodzi to lacze usb i czy jest mozliwosc zmiany glosnowci w czasie rozmowy bo nie widze w tym telefonie przyciskow zmiany glosu.

  • 0

    30. ~mira  2007-08-28 09:25:25  host: 213-238-120-221.adsl.inetia.pl

    super!!!!!!!!!Kiedy może być w sprzedaży?

  • 0

    31. ~Fi  2007-09-01 00:57:09  host: abnh120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałem właśnie kupić 6300, ale poczekam do jesieni na ten model. Zapowiadana cena to 320 euro netto, czyli obstawiam początkową cenę w Nokia Polska 1299 zł.

  • 0

    32. ~kriss  2007-09-23 13:45:50  host: 90-156-49-30.as.kn.pl

    w przyszlym tygodniu bedzie w sprzedazy,poczatkowa cena ok 1100 netto,pozdr

  • 0

    33. ~vyq  2007-09-29 13:16:37  host: host-89-228-250-241.kalisz.mm.pl

    no i jest cena tego tela w nokia poland to 1585 zl brutto chyba lekka przesada

  • 0

    34. ~Ranyi  2007-09-29 13:45:25  host: kompik.net.245.111.62.in-addr.arpa

    :) Jajuz miałem ten telefonik w ręce , bardzio fajny :) chciałem kupic 6120 .. ale teraz jak handlowiec zrobi mi na nią dobrą cene to się chyba skusze lub poczekam , aż nam dostraczą slida :)

  • 0

    35. ~  2007-09-29 22:13:11  host: chello089079189178.chello.pl

    jest na Allegro-1600 zł, w Nokia Polska troche mniej niż 1600zł

  • 0

    36. ~unique  2007-10-01 19:04:42  host: gw.c18.pl

    Nokia 6500 Classic Black - 1585.00 zł,już dostępna w sklepie Noki

  • 0

    37. ~  2007-10-02 14:42:55  host: 108-253.echostar.pl

    Wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem tego cacka. Jedyny minus to brak radia.

  • 0

    38. ~Lucky  2007-10-07 09:41:13  host: chello087206187136.chello.pl

    Cena w Nokia Polska wynosi 1585 zł (dostępna jest tylko czarna).

  • 0

    39. ~lehu  2007-10-09 20:06:02  host: cpc1-warw7-0-0-cust489.sol2.cable.ntl.com

    chujnia jak nic nic dodac nic ujac mam to gowno

  • 0

    40. ~Zet  2007-10-09 20:35:10  host: chello089076130132.chello.pl

    Dziś nabyłem. Zmieniłem zawieszającą się Nokię E50 na ten telefonik. Spełnił wszelkie oczekiwania.

  • 0

    41. ~jersey18  2007-10-10 17:56:30  host: dkr121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy w polsce dostepna jest tylko czarna wersja?

  • 0

    42. ~Novy  2007-10-13 21:45:44  host: wroclaw.airbites.net

    Szkoda tylko, że telefonik ma WYŁĄCZNIE pamięć wewnętrzną pomimo tego, że jest 1GB.

  • 0

    43. ~marzena  2007-10-17 15:44:49  host: host81-158-29-104.range81-158.btcentralplus.com

    wizualnie bardzo mi sie podoba i nie ukrywam mysle o jego kupnie...wkrotce

  • 0

    44. ~wrzasqn  2007-10-19 10:24:49  host: wr3.contium.pl

    Mam go od ok. tygodnia. Telefon jest bardzo przyjemny w dotyku, wygląda też bardzo prestiżowo. Wyrazistość wyświetlacza jest genialna. Dźwięk jest bardzo czysty i mięsisty - zarówno w czasie rozmowy, jak i przy odtwarzaniu muzy na głos. Ma większe lagi niż 6233, którą miałem dotychczas. Klawiatura jest bardzo wygodna w użyciu i bardziej precyzyjna niż w 6233. Na baterii trzyma mi 2 dni (dużo gadam i bawię się jeszcze). Pewnym rozczarowaniem jest dla mnie brak możliwości nagrywania video w VGA, jak to było możliwe w 6233. Zdjęcia są za to lepszej jakości niż w 6233. Interfejs S40 został także mocno usprawniony w stosunku do 6233.

  • 0

    45. ~Kish  2007-10-21 15:34:12  host: ecl26.internetdsl.tpnet.pl

    Beznadzieja, lepiej kupić ładniejszą i dwa razy tańszą 6300 lub 7500 Prism, która posiada identyczne opcje + slot na karty i radio.

  • 0

    46. ~annnka  2007-10-28 21:18:36  host: apn-101-29.gprsbal.plusgsm.pl

    jaka nokie wybrac 6500 czy 6300??????

  • 0

    47. ~  2007-10-29 13:11:01  host: adcj214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CENA 1399ZŁ NA PÓŁCE

  • 0

    48. ~Wercia214  2007-10-31 19:53:13  host: ccl94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś za ile można tego fona kupić?? A da sie wbudować radio i system głosnomówiący to tego fona??

  • 0

    49. ~matylda  2007-11-01 19:53:41  host: 210-ego-2.acn.waw.pl

    a ja wlasnie ide na melanz i chyba sie ostro spije :) ps. kocham mojego michalka

  • 0

    50. ~pitek  2007-11-05 20:34:01  host: 217.98.40.12

    jakam najlepiej nokie kupic zeby bateria troche trzymała

  • 0

    51. ~  2007-11-11 00:24:11  host: host135.netwl.pl

    do pitka: nokia 5110 !!!

  • 0

    52. ~ącki  2007-11-12 22:00:51  host: w3cache.dzi.vectranet.pl

    pitek idz do dzika savy czyma ze4 dni na baterii fufa :)

  • 0

    53. ~Hondzia86  2007-11-13 10:43:03  host: acnr192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie uzekł ten telefonik:* jest boski bo cieniusi;) polujem na niegom:*

  • 0

    54. ~c  2007-11-18 21:57:05  host: chello089078137036.chello.pl

    Aż niebywałe że nie ma radia !!! No i tu sie załamałem bo napaliłem się na nią bardzo. Ech.

  • 0

    55. ~tobiasz  2007-11-20 14:41:10  host: aczj129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokie nie umywa sie do sony ericssona unique wpiszcie na google grafika to zobaczycie jaki jest zajebisty !!! pozdrawiam

  • 0

    56. ~axel  2007-11-28 23:56:20  host: aary126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest super!W Erze są tylko czarne. Gdziemożna kupić złotą? Chodzę po necie i nigdzie nie ma, nawet na allegro. Czy wiecie gdzie można zmienić obudowę na "złotą"

  • 0

    57. ~budyn  2007-11-29 18:34:06  host: adhp215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema telefon nie ejst zly mem go od 2 tyg sparawuje sie dobrze elegancki wyglad tlyko troszke slaby apart ale kolrami nadrabia:D ogolnie polecam 6500 slide marzenie:D

  • 0

    58. ~dzix  2007-12-03 12:24:54  host: amar.man.pulawy.pl

    Telefonik mam już od miesiąca. Wszystko super tylko bateriał ledwie dyszy po dwóch dniach średniego rozmawiania.

  • 0

    59. ~olivka  2007-12-10 11:34:01  host: 0356.smevpn.tpnet.pl

    A ja mam zamówiony juz ten telefonik i ma do mnie przyjść na dniach:)

  • 0

    60. ~glenton  2007-12-11 23:59:01  host: w3cache-2.who.vectranet.pl

    ale czy Ona jest szybka w działaniu, poruszaniu się po niej? Mam 6070 i strzela mnie jak ona wolno "chodzi"!

  • 0

    61. ~pytalski  2007-12-19 16:54:14  host: public-gprs109734.centertel.pl

    Co wybrać 6500c 5610 5310 czy e65?? Czy w tej noki można zminimalizować aplikacje??

  • 0

    62. ~owsikk  2007-12-29 16:22:18  host: zaczek.nat.student.pw.edu.pl

    mam 6300, bateria 860mAh to słabizna do takiego telefonu. Myślę że 830mAh w 6500 też porażka. Za to oba telefoniki nie mają symbiana przez co chodzą szybko i bez zawieszek :P

  • 0

    63. ~olaa  2008-01-05 23:07:40  host: aegj250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja kupilam wczoraj ten telefon i jestem zdziwiona ze po 70 znakach juz wskakuje druga wiadomosc. ktow moze wie dlaczego? prosze o pomoc

  • 0

    64. ~sebsz  2008-01-06 00:36:37  host: chello089077190089.chello.pl

    a jak mozna zdjac simlocka z niej i ile kosztuje jak sam nie dam rade z ery ?

  • 0

    65.  2008-01-06 18:08:39

    *63.~olaa - musisz w ustawieniach wiadomości zmienić obsługę znaków z pełnej na uproszczoną i będzie OKi :)

  • 0

    66. ~edi1006  2008-01-18 16:58:45  host: aefm208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest naprawdę super, jestem jego posiadaczką i jestem bardzo zadowolona :))a baterie trzeba dobrze sformatować wtedy chodzi nawet tydzień, narazei bez problemów :))

  • 0

    67. ~Kamilks  2008-01-30 22:03:58  host: host84-38-90-18.tvkdiana.pl

    czy ktos wie w jakim formacie nagrywa filmiki ten fon? czy w mp4? i w jakiej rodzielczosci, z gory dziekuje za odp

  • 0

    68. ~katek  2008-02-02 15:14:30  host: 088156025139.ols.vectranet.pl

    proszę mi powiedzieć czy ma to wpływ na baterie jeśli "bawię" się telefonem bez karty SIM????????

  • 0

    69. ~KlpK  2008-02-03 13:34:07  host: data-01.subscribers.sferia.net

    Czy ona ma symbiana?

  • 0

    70. ~ccvvv  2008-02-04 22:04:58  host: 081015146024.lcz.vectranet.pl

    a gdzie jest kamerka w wideorozmowach... tak jak w e51 nie z tej strony co trzeba ?

  • 0

    71. ~maciej  2008-02-06 22:58:33  host: acav174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebuje pomocy! nie wiem co sie dzieje z ta nokia... w trakcie gdy piosenka leci normalnie przez odtwarzacz, nie moge sciszyc albo podglosic... tylko moge >>| dalej i

  • 0

    72. ~uni  2008-02-08 14:52:02  host: staticline18344.toya.net.pl

    witam czy tym telefonem mozna zrobic wyrazne zdjecie tekstu tak jak np se k750i?

  • 0

    73. ~kate  2008-02-11 19:40:57  host: cbw197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jak wy, ale mi w telefonie potrzebny jedynie dobry kalulator, dyktafon, notatnik, kalendarz z glownym widokiem i podreczne menu w stanie oczekiwania, no i oczywiscie aparat z lampa bo pstrykam setki zdjec na pamiatke tak wiec nie musza byc super jakosci. telefon nie musi miec mp3, ani radia ani innych szmerow bajerow. tak jest w tym telefonie, jest cudowny i dokladnie taki jaki potrzebuje. cudo. czekam az zejdzie ponizej 500 zl na allegro i go biore. cud miod;))

  • 0

    74. ~Mirakles  2008-03-04 06:04:58  host: dwer18-58.npgo.pl

    jak wł zewn aparat ??

  • 0

    75. ~meee  2008-03-07 18:40:32  host: host-89-228-237-193.kalisz.mm.pl

    Telefon super.. mam go juz troche czasu i na niego nie narzekam. polecam

  • 0

    77. ~Martini  2008-03-17 20:54:33  host: chello087207192101.chello.pl

    Telefon super zobzcymy czy zastapi 6280,wydaje mnie sie ze jedynym minusem jest bateria ktora szybko pada.

  • 0

    78. ~mycek  2008-03-17 20:54:40  host: babilon.nat.student.pw.edu.pl

    telefon jest super, aparat jest super, odtwarzacz też jest super. tylko bateria nie jest super ale i tak jest nieźle.

  • 0

    79. ~~~Roxa  2008-03-23 13:12:38  host: abxf60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja dostaalam teleffonik ten cuudowny jest . ! .;dd . nowy caBkiem alee :( nie dziala cos mi ;((( ! nie wiem nie hce sie naladowac czy co ;|. niby jest pod ladowarka ale sie nie wlacza. ;/ wie ktos moze czemu :)?

  • 0

    81. ~nord79  2008-03-28 15:38:11  host: 80.48.255.226

    mój egzemplarz był już 4 razy naprawiany. Problemem są zakłócenia uniemożliwiające rozmowę i panowie w serwisie nie dają rady...Ogólnie nokia zaszła na psy, a szczególnie obsługa klienta szwankuje. W dziale reklamacji nawet nie chcą podać nazwiska kierownika (boją się odpowiedzialności, a może wstyd im że pracują dal Nokii??). Dzisiaj odbiera telefon po 4 naprawie i nie wierzę że będzie działał.

  • 0

    82. ~nord79  2008-04-01 10:01:38  host: 80.48.255.226

    ciąg dalszy mojej nieciekawej przygody z nokią6500 classic. Wczoraj odebrałem ją z serwisu. Była "naprawiana" po raz piąty, w dalszym ciągu bezskutecznie. Z telefonu nie nadaje się do użytku. Zdecydowanie odradzam kupno tego modelu!!! Kupcie sobie cokolwiek byle nie nokię.

  • 0

    83. ~  2008-04-06 01:33:15  host: ecf143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Ma ta nokia latarkę???

  • 0

    84. ~kapi  2008-04-10 20:14:33  host: public-gprs67608.centertel.pl

    wszyscy gadaj cos o bateri ze slaba ale nikt nie powie ile tak naprawde trzyma... JAKIŚ TAM 'pytalski' pytał sie o to czy można zminimalizować aplikacje w tym telefonie dolanczam sie do zapytanie... Telefonik ma 1GB pamięci jak to wychodzi w praktyce?? czekam na odpowiedz tych co się przechwalaja ze niby maja taki telefon...

  • 0

    85. ~palm  2008-04-12 06:39:49  host: inet20909nh-2.eranet.pl

    nord79 jesli tel 3 razy sie zepsuł to nalezy sie wymiana na nowy - wiec albo wciskasz kity i na oczy tego fona nie widziałes albo jestes tak tępy,ze nie znasz swoich praw

  • 0

    86. ~  2008-04-17 17:26:44  host: 77.232.68.195.otvk.pl

    Czy ktos ma problem z przesylaniem plikow przez BT ? u mnie automatycznie rozlancza pobieranie plikow

  • 0

    87. ~yo  2008-04-19 22:11:48  host: guu98.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma latarki ale ma lampe blyskowa

  • 0

    88. ~galu  2008-04-22 18:08:07  host: klienci-net2.pai.net.pl

    Kupiłem 2 sztuki, dla siebie i dla żonki, działa super, po co mi radio miałem wcześniej NOKIE 6233 i 6300 i ani razu nie słuchałem radia, radio mam w aucie i w domu, tyle wystarczy, a wracając do telefonu to jest super, działa 5-6 dni przy dość intensywnym rozmawianiu. Polecam !

  • 0

    89. ~  2008-04-25 13:22:59  host: 213.77.73.180

    w play dostepny tylko w play abo - brak na mix i w biznesie

  • 0

    90. ~mar_wro  2008-04-25 18:33:44  host: static-87-105-190-216.ssp.dialog.net.pl

    W Play od wczoraj jest za 1 zł w abonamencie za 40 zł !!!!

  • 0

    91. ~el bart  2008-04-28 21:25:13  host: nat-c1.itcomp.pl

    witam. moze mam glupie pytanie ale jestem laikiem jezeli chodzi o telefony. chcialem sie dowiedziec co polecacie bardziej tą nokie czy samsunga u700?;) pozdrawiam i czekam na odpowiedz;)

  • 0

    92. ~  2008-04-29 12:31:18  host: public-gprs14568.centertel.pl

    ~pitek: najlepiej kupić nokie 6310i

  • 0

    93. ~Maadzia  2008-04-29 19:17:43  host: cci104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałabym się dowiedziec czy on ma i gdzie mozliwos wideokonferencji bo cos mi sie wydaje ze nie bo mam ten tel . ? ! [ ? ]

  • 0

    94. ~Magda  2008-04-29 20:18:31  host: host-ip82-58.crowley.pl

    Mam pytanie: Czy w telefonie możliwe jest głośne odtwarzanie muzyki?

  • 0

    95. ~kasix  2008-04-30 21:37:02  host: abmg179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam 6300 i jestem zadowolona ma tak samo 16 mln kolorow i bateria czyma mi tydzien.

  • 0

    96. ~pidzej  2008-05-04 11:49:08  host: pq8.internetdsl.tpnet.pl

    w play są dostępne inne kolory niż czarny

  • 0

    97. ~nord79  2008-05-08 14:28:00  host: 80.48.255.226

    do palm: znam swoje prawa lepiej niż ci sie wydaje (tępy) człowieczku, telefon jest już drugi raz wymieniany na nowy. A twój komentarz = twoja kultura osobista

  • 0

    98. ~kris  2008-05-10 21:13:13  host: guu98.internetdsl.tpnet.pl

    mam tą komę juz 2 dzien :p bateria jest zajebista ładowałem 3h i trzymała mi przy intensywnym bawieniu się 1dzień i okolo 5h a zapomnialem zformatowac, od dzis juz zaczynam :) telefon bajka i polecam gorąco!!! nie ma radia to co?! wszędzie jest radio to w samochodzi w busie itp. wystarczy mi usb i swoje wgrywam :)

  • 0

    99. ~mxx1  2008-05-11 11:26:21  host: c62-215.icpnet.pl

    działał bez zarzutu, przez pięć miesięcy :( teraz nie chce mi sie bateria naładować. ładuje do pierwszego poziomu i koniec.

  • 0

    100. ~yossarian  2008-05-12 10:01:27  host: nat-97.ghnet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca, jestem bardzo zadowolony. System działa szybko i sprawnie, do klawiszy trzeba się trochę przyzwyczaić, bo są dość małe. Wygląd jak dla mnie rewelacja, ekran duży, wyraźny i czytelny nawet w ostrym słońcu. Z wad wymieniłbym baterię - na 3G działa 1,5 góra 2 dni, jeśli używa się też odtwarzacza mp3 i aparatu znacznie krócej.

  • 0

    101. ~KOLO  2008-05-15 21:09:11  host: aax67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon i jest naprawde super DŹWIĘK jest bardzo dobrej jakości na słuchawkach i na głośniku (można naprawde głośno słuchac muze) APARAT - poniżej przeciętnej, jestem zwolennikiem cyfrówek a nie aparatów w telefonie, więc nie używam BATERIA - mi wytrzymuje 3-4 dni przy częstym słuchaniu muzyki WYGLĄD - zajebisty cena - ja dałem za nią 730 zł - w sprawdzonym sklepie internetowym jednym słowem polecam ten telefon!!! mam pytanie do tych którzy również posiadają tą Nokie - czy można zrobić jakąś blokade na skrzynke odbiorczą i nadawczą SMS?

  • 0

    102. ~  2008-05-15 21:10:04  host: aax67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon i jest naprawde super DŹWIĘK jest bardzo dobrej jakości na słuchawkach i na głośniku (można naprawde głośno słuchac muze) APARAT - poniżej przeciętnej, jestem zwolennikiem cyfrówek a nie aparatów w telefonie, więc nie używam BATERIA - mi wytrzymuje 3-4 dni przy częstym słuchaniu muzyki WYGLĄD - zajefajny:) cena - ja dałem za nią 730 zł - w sprawdzonym sklepie internetowym jednym słowem polecam ten telefon!!! mam pytanie do tych którzy również posiadają tą Nokie - czy można zrobić jakąś blokade na skrzynke odbiorczą i nadawczą SMS?

  • 0

    103. ~Kolezanka  2008-05-17 20:02:23  host: cdq17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam złota bo w PLay'u

  • 0

    104. ~Skrzat  2008-05-27 09:18:48  host: nat-mo2.aster.pl

    Ja mam pytanie! Mam ten telefonik do kilku tygodni. Ostatnio mi sie zawiesił pod czas BLOKOWANIA KLAWAITURY ( automatycznie! ). Od tamtej pory w ogóle mi nie działa, a w ustawieniach mam włączoną opcje BLOKUJ AUTOMTYCZNIE. Próbowałam wszytkiego. Włączyc wyłaćzyc telefon. i nic. Nadal mi sie klawiatura nie blokuje. A recznie także nie moge dojsc jak zablokować. POMOCY :)

  • 0

    105. ~n.ik  2008-05-28 22:59:33  host: aanx206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest głośny? Chodzi mi o głośnik. Miałem nokie 5310 i była bardzo cicha :/ a potrzebuję głośny tel...

  • 0

    106. ~MatyS  2008-05-30 10:34:15  host: adki42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.wie ktos moze jak mozna regulowac glosnosc rozmow?? zeby glosniej bylo slychac podczas rozmowy??

  • 0

    107. ~kierownik_kubala  2008-05-31 14:29:14  host: abil132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie zlota sprzedaje w plusie w elastycznej... ;)

  • 0

    108. ~endi  2008-06-09 13:14:42  host: apn-77-113-157-216.gprs.plus.pl

    Witam. Mam pytanie: Czy fabrycznie nowa nokia 6500 classic posiada folie na wyswietlaczu. Bo kupilem taka w saturnie i nie miala. Pozdrawiam !!!

  • 0

    109. ~ZuMi  2008-06-11 20:44:26  host: erw113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    105. ~n.ik Ten telefon jest bardzo głośny:)

  • 0

    110. ~zybi  2008-06-20 17:22:23  host: daw253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam Cy te nowe nokie typu 6500 , n77 itp. mają tylko flesch czy to jest też latarka?? Proszę o odp

  • 0

    111.  2008-06-23 20:58:47

    do endi: moja 6500c nie miała folii na wyświetlaczu. Generalnie z moim fonem wszystko OK. Bateria długo trzyma, obudowa dobrze spasowana, telefon cały bajera, ale jest małe "ale". Obudowa delikatnie trzeszczy - mówie tu o elemencie plastikowym dolnym zsuwanym. Normalnie to nie przeszkadza, ale w czasie rozmowy, gdy trzymamy telefon osoba po drugiej "stronie" słyszy cholerne trzaski. Baaardzo duży minus. Szkoda że to plastik, a nie jakiś lekki stop metali.

  • 0

    112. ~  2008-06-24 14:26:04  host: gpmtib-2638cda8.mi.gov.pl

    a ja mam 6500 classic z RADIEM !! A wszyscy mowia, ze ona nie ma radia ;) Wersja USA ma ;)

  • 0

    113. ~Emila  2008-06-25 20:58:00  host: ip-81-15-248-16.isp.tvkg.net

    Mi nic nie trzeszczy. Dziwne. A też nie miałam foli na wyświetlaczy, tylko na obiektywie - że tak to ujmę i z tyłu na tym plastiku. Ogólnie telefon git. Nie narzekam. Wkurzają mnie tylko te polskie znaki których nie umiem wyłączyć i to że bateria trochę słaba, bo ja się nim dużo bawię ;p

  • 0

    114. ~al  2008-06-27 14:59:15  host: aakl10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może dlaczego moja Nokia 6500 Classic z oprogramowaniem v 04.84 05-12-07 nie chce współpracować z zestawem słuchawkowym bluetooth Nokia BH-211 ?

  • 0

    115. ~Behemot  2008-06-29 10:51:53  host: dph236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok, ale bateria bardzo słaba. Mam go zaledwie miesiąc a bateria od samego początku trzyma max 3 doby. (a telefonu używam jedynie do rozmów , pisania sms - a gadam nie za dużo), oraz jako uproszczonego organizera.) Strach pomyśleć jak często będzie go trzeba ładować za kilka miesięcy)

  • 0

    116. ~rychu  2008-07-10 23:45:34  host: 88.199.40.27.fuz.pl

    u mnie też nic nie trzeszczy. Ja miałem folię na wyświetlaczu przy zakupie - sprawuje się bardzo dobrze. Szkoda że nie odtwarza i nie nagrywa filmów w mp4. 3GP odtwarza tylko w rozdzielczości 176x144 wielka szkoda. Powinni to zmienić w nowszym firmware.

  • 0

    117. ~ewela29  2008-07-14 19:39:29  host: 87-205-240-11.adsl.inetia.pl

    witam. ja posiadam ten telefonik od dzisiaj... i wszystkim ktorzy kupili go nowego to mowie ze telefon ma folijke na wyswietlaczu tylko trzeba sie dobrze przyjrzec, bo na pierwszy rzut oka jej nie widac:)

  • 0

    118.  2008-07-19 01:24:22

    To nie jest telefon do filmów i mp3 , drogie dzieci... Więc nie narzekajcie , albo wracajcie do swoich tandetnych N95

  • 0

    119. ~click  2008-07-20 14:21:18  host: adkn9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy komos z was telefon tez sie tak szybko nagrzewa podczas rozmowy...tzn po okolo 15 minutach jest goracy!!!???

  • 0

    120. ~greg  2008-07-22 12:31:37  host: 088156077123.sie.vectranet.pl

    Sam jestes tandeciarz Cinkoskin sie znasz gówno na teleofnach tyle Ci powiem....

  • 0

    121. ~piotras_18  2008-07-23 16:16:34  host: adjy227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 21 czerwca, ale od 1 lipca jest w serwisie bo padł głośnik od mp3... Ogólnie telefon do bani. Odradzam zakup.

  • 0

    122. ~ewela29  2008-07-24 07:03:53  host: 87-205-194-156.adsl.inetia.pl

    witam. telefonik jest nawet spoko, bateria trzyma max 3 doby- wielki minus. u mnie nic nie trzeszczy ani jak narazie nic sie nie zawiesza... aparat na zewnatrz robi dosc ladne zdjecia, gorzej w pomieszczeniach... odtwarzacz super... a telefon podgłasnia sie w czasie rozmowy klawiszem nawigacji-tym gornym.

  • 0

    123. ~Kasia18  2008-07-28 21:37:15  host: ank154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Mam pytanie co do wysyłania sms-ów. Czy jest możliwość zmiany wielkości sms-a z 70 znaków na standardowe 160? U mnie po 70 znaku naliczają już 2 sms-a. Często wysyłam sms-y więc to jest problem;) z góry dziękuję za pomoc;)

  • 0

    124. ~Kasia18  2008-07-28 21:40:54  host: ank154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Mam pytanie odnośnie pisania sms-ów. czy jest możliwość zmiany wielkości sms-a z 70 znaków na standardowe 160? U mnie po 70 znaku naliczany jest już 2 sms. Wysyłam dużo sms-ów więc to jest problem. Z góry dziękuję za pomoc;)

  • 0

    125. ~perioz  2008-07-31 01:02:52  host: aaok125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia to obecnie najbardziej awaryjna marka na rynku. Dochodzi do tego beznadziejne wykonanie detali - sreberka na obudowie schodzą jak w chińskich zabawkach po kilku tygodniach używania, nawet w tak drogich słuchawkach jak E90.Pracowałem w serwisie tej firmy na Chrowacji i była tragedia - kilkanaście modeli w naprawie dziennie na 1 technika, a za czasów 6310i były 3-4 szt. Niestety projektanci tej marki schodzą na psy, głównie przez outsourcing, gdzie architekturę main board kupuje się jako gotowiec designed by china. Potem był Sagem i było znacznie lepiej - mniej terminali na rynku, ale wszedł iphone i zaczęły sie niekorzystne dla pracowników zmiany(iPhone to Sagem BTW).Teraz jestem w SE i muszę przyznać, że naprawdę telefony są bardzo solidne, trwałe, projekt bardzo przemyślany.Ale wiem, że można lepiej.

  • 0

    126. ~ktoś  2008-08-13 06:49:40  host: 60.195.238.158

    mam pytanie czy ten telefon ma symbiana??

  • 0

    127. ~Budyn  2008-08-15 20:49:51  host: adeo104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz od dobrych 6 miechow i nic sie nie psuje... wy ludzie albo nie umiecie sie obslugiwac alb0o jakas felerna produkcja Bateria slaba ale nic nie jest doskonale

  • 0

    128. ~zibi  2008-08-17 19:43:58  host: 191.182.stk.vectranet.pl

    jeżeli chodzi o ładowanie telefonu - czasami telefon nie ładuje to normalne ma długi czas oczekiwania na ładowanie nawet do 25 min po całkowitym rozładowaniu. Telefon pełny wypas - możliwości, możliwości, możliwości. po poszukiwaniu różnych programów do niego jeszcze ciekawszy. Pozdrawiam

  • 0

    129. ~lucynka  2008-08-19 15:56:13  host: ip-89-174-174-74.ibd.gtsenergis.pl

    A ja bardzo sobie chwalę ten telefon, jestem bardzo mile zaskoczona bo spisuje się doskonale, a bałam się go kupić po przeczytaniu niektórych Waszych opinii. Bateria trzyma mi 6-7 dni, wszystko działa bezawaryjnie, obudowa też bez zarzutu. A jesli chodzi o to, dlaczego telefon sie nie włącza pomimo podłączenia ładowarki to wszystko jest wyjasnione na samym początku instrukcji: "Jeśli bateria była całkowicie rozładowana, może upłynąć kilka minut, zanim pojawi siê wskaźnik ładowania i będzie można nawiązywać połączenia". Także ja osobiście polecam ten telefon:)

  • 0

    130. ~leszek g.  2008-08-19 23:35:00  host: epc20.internetdsl.tpnet.pl

    Drodzy Państwo Nokia 6500 CLASIC prosze nie mylić z slide jest to w tej chwili jedyny telefon na rynku który spełnia wymogi telefonu komórkowego - cienki, mały, super wygląd, prosta obsługa itd. czyli NOKIA dla osób z klasą. Dla osób poszukujących wrażeń, czyli - muzyczka, filmy, zdjęcia i jeszcze nie wiadomo co będą chcieli wgrać, a później coś im będzie się zawieszać polecam tzw. cegły typu N82, N95 / 8GB itd. czyli telefony dla ? bez komentarza.

  • 0

    131. ~bzyko  2008-08-21 13:45:04  host: bel242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Telefon jest super, posiada wszystko co powinien miec nowoczesny telefon, wygodny jest w uzytkowani, bardzo lekki i cieniutki:) Jedynym minusem jest slaba bateria;/ max 2 dni;/ Słyszalem ze tą baterie mozna zastąpić Baterią NOKIA BP-6MT ponoc trzyma 12 dni, czy jest moze osoba ktora moze to potwierdzic albo wie cos o tym??

  • 0

    132. ~6500  2008-08-27 13:19:43  host: iip34.internetdsl.tpnet.pl

    bluetooth co chwile sie rozłacza jak przesyłałem sobie z kuzynem muze...

  • 0

    133. ~  2008-08-27 23:45:34  host: gjp162.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem niedawno ten telefon i nie jest zbyt fajny. Za te pieniądze spokojnie można mieć lepszy i bardziej funkcjonalny. Jedynym plusem jest jej ładny i biznesowy wygląd. Jest trochę ciężka jak na swoje wymiary. Przyciski też nie zachwycają. Aparat robi okropne zdjęcia, pełno w nich szumu i pionowych kresek. W Samsungach, które miałem, aparat 2mpx robiły super zdjęcia. I nie wiem czemu, ale ten telefon nie ma szybki chroniącej wyświetlacz. Może to tylko mój model tak ma i tą dziwną milimetrową "wnękę". Na tylnej obudowie pozostają ślady po palcach. Brak możliwości włączenia przedniej kamery do robienia zdjęć, mimo że kamera z przodu nie jest najlepsza(0,3mpx) . Bateria jak na nokie słaba. Nie dość, że jest malutka(mniejsza niż np. w Noki 1600) co od razu wprawia w zakłopotanie to i tak bardzo krótko trzyma. Ogólnie telefon ma kilka wad i zalet więc zamierzam go sprzedać jak najszybciej.

  • 0

    134. ~Paula2001  2008-09-01 20:56:35  host: 77-254-128-2.adsl.inetia.pl

    Witam! Mam zamiar kupić sobie Nokię 6500 classic w kolorze złotym i w związku z tym mam pytanie do posiadaczy, tej nokii w tym kolorze. czy sreberko schodzi po jakimś czasie użytkowania? i czy nowa jest ona warta 600 zł?

  • 0

    135. ~olka555  2008-09-10 19:57:38  host: 77-253-47-150.adsl.inetia.pl

    zamierzam zakupić tą nokie 6500 classic:)) niektórzy mówią ze oddawali ten telefon do serwisu... zależy na jaką traficie może być dobra partia a może zła:)) a co do braku radia ja szczerze powiem ze mam sony ericsson prawie 2 lata i mam w nim radio ale tylko go raz włączyłam jak na początku kupiłam ten telefonik. a ta nokia to ma jeszcze jedna wadę ze ma pamięć 1 GB ale nie można za opatrzeć ten telefon w większą pamięć! pozdrawiam XDD

  • 0

    136. ~iceman  2008-09-12 20:44:34  host: bir224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    użytkuje telefon od około 2 miesięcy,fakty:1.najlepszy wbudowany głosnik jaki kiedykolwiek miałem w telefonie (a było ich dużo),pomimo tego że jest tylko jeden dzwięk jest czysty,bez zniekształcen,bardzo głośny.2.bateria,przy moim trybie użytkowania telefonu,sporadycznie sms,około 30-40 minut dziennie rozmów i trochę zabawy z fonem wytrzymuje 3-3,5 dnia,jak dla mnie dobry standart.3.świetna jakośc wykonania telefonu,elegancki wygląd,bardzo komfortowy w użytkowaniu.4.bardzo dobrej jakości wyświetlacz.Kto szuka telefonu z wifi,gps-em,swietnym aparatem będzie zawiedziony,kto szuka wygodnego,praktycznego i pięknie wyglądającego telefonu będzie zadowolony.

  • 0

    137. ~emiśka  2008-09-14 11:24:49  host: inet20908nj-2.eranet.pl

    szkoda że nie ma takich świecących diod z boku jak w N6300 ;(

  • 0

    138. ~Jessica  2008-09-14 17:37:00  host: adub121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja właśnie mam zamiar kupić ten fonik w kolorze czarnym. Byłam właścicielką iPhone 8GB i powiem tylko tyle, że po nim to już mi się odechciało cudów komórkowych. Dlatego mam zamiar nabyć tą oto piękną i funkcjonalną Nokię. Tylko mam takie pytanie: jaka jest różnica między czarną a złotą?? i czy telefon jest wygodny w obsłudze, np. czy nie wyślizguje się z ręki lub niewygodnie jest obsługiwać górną część klawiatury??? Błaaaagam o odp. : )

  • 0

    139. ~tyna  2008-09-14 23:36:18  host: aadd37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jak dla mnie to jest obrzydliwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    140. ~black  2008-09-17 19:24:09  host: 83.238.194.1

    Brak Złącza kart pamięci duuuuży minus!!!!

  • 0

    141. ~gag89  2008-09-19 17:48:05  host: public-gprs32046.centertel.pl

    Mam ten telefon od tygodnia. Ogólnie jest ok, ale coś dzieje się z kamerą/wideo. Nie widzę na ekranie obiektu który chcę sfilmować/sfotografować - ekran jest czarny. Czy ktoś też tak miał?

  • 0

    142. ~  2008-09-21 17:44:49  host: aaos141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam go jutro kupić w elastycznej 50 za 300 zł w plusie fajny;p

  • 0

    143. ~marcel  2008-09-22 17:36:45  host: 93.179.193.240

    mam nokie 6500 slide i czytam tu dziwne rzeczy ja mam i wibracje i radio i nic sie z nia nie dzieje. niewiem tylko jednego. czy da sie zalaczyc przednia kamere bez wideo rozmowy ? moze ktos wie?

  • 0

    144. ~stogencjusz  2008-09-23 08:35:57  host: 193.59.105.247

    Niby ładna,duży kolorowy wyświetlacz itp itd ale ma wiele wad dlaczego wideo jest w takiej niskiej rozdzielczosci???? zdjecia w ciemnosci wychodza paskudnie a to przez to ze lampa błyskowa nie działa jak powinna,głośnik troche trzeszczy przy słuchaniu muzy..Mam nokie 3120 classic i robi o niebo lepsze zdjecia a kosztuje mniej:) chcialem dodac ze zamówilem oba te telefony i porównalem nokia 6500 nie jest warta swojej ceny takie jest moje zdanie...

  • 0

    145. ~Andrez  2008-09-25 23:52:49  host: host-84-9-192-202.dslgb.com

    Bubel. Niech każdy zachwycony nim użytkownik posłucha muzyki na głośniku, na najgłośniejszym ustawieniu, przez około pół godziny. Jeżeli głośniczek nie zacznie charczeć to możecie nazwać się szczęściarzami. Swoją drogą polecam dać mu czadu gdy jeszcze jest na gwarancji. Mi padły już od Maja trzy takie telefony i mam już ich po dziurki w nosie. Teraz wymienię na Nokię 6220. Powodzenia fachowcy :-)

  • 0

    146. ~agacior  2008-10-09 22:48:02  host: ebj170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest fatalny. Cały czas się wiesza, nie wyłącza, dopóki nie wyciągnie się baterii, a wyświetlacz, który pokazuje wszystkie szczegóły niestety jest niczym nie osłonięty i lekkie puknięcie powoduje uszkodzenie. Tragedia. Wyrzuciłam go do kosza, po tym jak przestał się w ogóle włączać. Nikomu nie polecam. Tak jak jest ładny, tak niefunkcjonalny.

  • 0

    147. ~aga  2008-10-23 22:50:14  host: host86-165-98-59.range86-165.btcentralplus.com

    do " agacior " mam pytanie:to po co go kupowałaś?Skoro nawet z wyglądu Ci się nie podobał...a tak po za tym,to tel.jest fajowy dla ludzi,którzy nie wymagają zbyt wiele...

  • 0

    148. ~aga  2008-10-24 13:24:37  host: 195.94.215.34

    czesc, nie wiecie moze jak wylaczzyc 3G w tym tel?? bo to strasznie ciagnie baterie :/

  • 0

    149. ~;-  2008-11-06 20:04:57  host: abjw244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj dostałam ten telefon... ^^ Jak na razie mi się podoba, a co będzie potem --> zobaczymy.. ;D

  • 0

    150. ~iza  2008-11-07 14:42:54  host: chello089074008055.chello.pl

    mozecie mi powiedziec czy ma linijki w smsie jak sie pisze?

  • 0

    151. ~linil  2008-11-08 08:32:38  host: gby28.internetdsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się między tą Nokią a 5310. Pomóżcie! Pozdrawiam.

  • 0

    152. ~monika  2008-11-11 11:27:07  host: abjd148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak mogę sformatować ten telefon?

  • 0

    153. ~eff  2008-11-12 11:59:19  host: aawg237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich:) powiem wam szczerze ze chyba nie ma telefonu o ktorym nie jest cos zlego napisane na tej stronie. Kazdy ma swoje wymagania. Ja np nie szukam bajerow w telefonie bo i tak po miesiacu przestaje ich uzywac a za tel place kupe kasy. Poza tym zauwazyc mozna to ze im wiecej bajerow ma tel tym szybciej sie psuje. zreszta nie zawsze mozna miec to co sie chce:) Jak dla mnie ten telefonik jest ok :) pozdrawiam

  • 0

    154. ~emil  2008-11-13 19:38:02  host: ip-81-15-248-16.isp.tvkg.net

    Ja się nie skarżę.Mam ten telefon od czerwca i nic mu się nie dzieje. Już mi kilka razy spadł. na podłogę lub nawet chodnik - lubi latać i prócz drobnej rysy nic mu nie jest. czasami mu się zdarzy zwiesić na 30 sek - nie dłużej :D bateria trzyma kilka dni ale to dlatego że słucham dużo muzy. Głośnik jest super - głośny i czysty dźwięk. Zdjęcia wychodzą ładne ale w dzień a po ciemku z lampą to tragedia... Do klawiszy się szybko przyzwyczaiłam. wibracje przy wyciszeniu też da sie włączyć również długie smsy. Po prostu trzeba trochę pogrzebać w telefonie. Wyświetlacz jest ładny i nie było na nim folii ochronnej. Za to była na obudowie ;]

  • 0

    155. ~xxx  2008-11-24 13:07:52  host: 92.40.200.122.sub.mbb.three.co.uk

    siema telefon nie ma foli na wyswietlaczu bateria i tak jest lepsza od n95 8g :) a jak chodzi o regulacje dlosnosci podczas rozmowy jest oczywiscie gurny srebnym

  • 0

    156. ~grzegorzlesiu  2008-11-24 22:00:51  host: 82.177.200.8

    padlo pytanie czy sie nagrzewa po dluzesz rozmowie. Odpowiedz tak i to nawet bardzo ale w niczym to nie przeszkadza ale trzeba jak juz ktos wspomnial gadac po 20 minut :P

  • 0

    157. ~foka  2008-12-11 04:27:38  host: public-gprs95174.centertel.pl

    mam pytanie do lucynki jak to zrobila ze bateria tyle trzyma a pozatym smieszne opinie telefon sluzy do rozmuw a nie do bajerow

  • 0

    158. ~Bercik86  2008-12-13 16:19:45  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    czego ja kupuje tom komurkę bo mi sie podoba z wyglondu i rzeby słuchac i dzwonic i czasem se w cos zagrac jak jade na wycieczke

  • 0

    159. ~ela  2009-01-08 18:11:57  host: 81.15.179.40

    Mam go już od czerwca i wszystko dziła.Folie oczywiscie miałam na wyświetlaczu.Co do trzeszczenia tylniej klapki to czesem ale to rzadko.Bateria trzyma przy normalnym uzytkowaniu 6 dni.A jeśli się rozładują całkiem i chcecie ja szybciej naladowac to poczekajcie chwileczke wyłożcie ją i włóżcie jeszcze raz to od razu sie włancza.Super telefonik.Wszystkim się bardzo podoba mówia że tak orginalny cienki.

  • 0

    160. ~elmi23  2009-01-09 09:43:07  host: nat-23.nm.e-zet.pl

    Jak dla mnie telefonik super :) nic nie trzeszczy, muzykę słucha się bardzo dobrze - czysty dźwięk, bateria w porządku, super wygląd, super zdjęcia, bluetooth działa super. Folię na wyświetlaczu ma tylko tzreba się dobrze przyjrzeć. Mam go już 1,5 roku i folijka dalej na nim jest wszystko widać super. Duży plus za to że podczas słuchania muzyki można wchodzić w menu i robić co się chce :) super :) pozdrawiam.

  • 0

    161. ~dorottella  2009-01-10 20:32:26  host: abov217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie.mam go w erze ale chce miec w plusie. sciagnełam simlocka ale pisze ze nie można cofnąc ograniczen. czy to znaczy ze ten telefon ma wewnetrzną blokade simlocka i już zawsze bede miała w erze? błagam POMOCY!

  • 0

    162. ~endy  2009-01-12 19:00:39  host: chello089076217023.chello.pl

    Bercik86- ty analfabeto!!! Zostaw telefony dla inteligentniejszych a weż się za czytanie książek.

  • 0

    163. ~juventus  2009-01-16 16:27:40  host: public27925.xdsl.centertel.pl

    telefon mam zamiar kupić.z waszych opinii wynika ze telefon jest swietny dla osob ktore chca telefonu a nie zabawki. widzialem ten telefon i uwazam ze jest swietny i ma wszystko co powinno byc w telefonie.Pamiec tez wystarczy. w koncu to nie jest muzyczny telefon. POLECAM!!!

  • 0

    164. ~raZr  2009-01-19 15:34:39  host: dvr83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam telefon od przeszło roku, nic się nie psuje, bateria 2-3 dni, tylko plastikową klapke wymienilem bo zrysowana cała była :) Ogólnie telefonik godny polecenia. Dobijają mnie niektóre komentarze... Telefon drogie dzieci słyży do komunikacji. CHcesz zdjęc kup aparat cyfrowy, chcesz Mp3stereo kup ipoda a jak chcesz gier to kup SOny PSP to taka moja rada. Nie da sie upchać wszytkich tych urządzeń w jednym i żeby to działało idealnie robilo zdjęcia 10000000000000mega pixeli i gry jak na PCcie. przemyślcie to ;)

  • 0

    165. ~  2009-01-22 00:03:23  host: chello089079228017.chello.pl

    to nokia a nie jakieś kolorowe badziewia

  • 0

    166. ~True  2009-01-23 12:54:36  host: evdo-78-30-76-181.subscribers.sferia.net

    Telefon do niczego. Mam go już od dawna i cały czas się psuje. Dziadostwo!! Bateria trzyma mi bardzo krótko. Polecam inne nokie np.nokia 3120 classic.

  • 0

    167. ~m.  2009-01-29 16:38:14  host: 088156048068.ols.vectranet.pl

    mi się nic nie psuje,często gadam, bateria trzyma bez zarzutów, wszystko inne też. pozdr :)

  • 0

    168. ~  2009-01-31 22:48:27  host: 91-201-88-133.via.zamek.net.pl

    ja bym kupil 5310 (polecam)

  • 0

    169. ~adam  2009-02-07 15:36:26  host: 79.191.100.135

    czy komuś udało się na tym fonie odtworzyć filmiki o rozdzielczości większej niż 176x144 ? Próbowałem i nic, mam oprogramowanie 04.84, czy aktualizacja zmienia coś w tej kwestii ? Z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    170. ~RicoElectrico  2009-03-07 20:43:29  host: host-81-190-107-29.rzeszow.mm.pl

    ~Kasia18 bierzesz ustawienia sms > obsługa znaków uproszczona...

  • 0

    171. ~//aciek~  2009-03-13 02:13:28  host: host86-149-133-148.range86-149.btcentralplus.com

    @131. bzyko "Słyszalem ze tą baterie mozna zastąpić Baterią NOKIA BP-6MT ponoc trzyma 12 dni" Nie da się, BP-6MT jest większa od BL-6P i do 6500c się nie mieści, dziś sprawdzałem.

  • 0

    172. ~sdas  2009-03-19 20:00:45  host: guu98.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam tą komórkę więc trochę wam opiszę ;) Spośród SE K850i, K750i, K800i, Nokia6300, Sony Ericsson W310 czy jakoś tak to jest najgłośniejsza. Ma dobry głośnik. Aparat niezbyt dobry SE mają lepsze. Kolory jak w bajce 6/6! Odtwarza dużo rozdzielczości plików. Nagrywa dość przyzwoicie, aczkolwiek ma trochę słaby dyktafon co się wiąże z mikro. Dużo pojemności również ma. Nie narzekam jest bardzo dobra ta komórka. No i bateria troszkę słaba więc w podróż naładować i ładowarkę samochodową. Porównując ją z SE K750i nie jest gorsza, może nawet trochę lepsza. Polecam.

  • 0

    173. ~AG  2009-03-25 12:13:31  host: chello089075044229.chello.pl

    glosnik padl po raz drugi serwis ery tragedia!!!

  • 0

    174. ~piotr  2009-04-01 15:03:23  host: awj194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od ponad roku i jestem ogólnie z niego zadowolny, czy się komus podoba czy nie to zależy od gustu, niestety po pól roku głośnik zaczął trzeszczeć a po roku jak już się wy ladował tak już nie chciał się włączyć, oczywiście wszystko naprawione w ramach gwarancji, miałem już kilka noki które używałem po 2-3 lata i takie żeczy się nie zdarzały, wielkim minusem jest brak jakielkowiek ochrony wyświetlacza, bardzo łatwo go uszkodzić, kolejnym minusem jest bataria która nie trzyma za długo, ale to minus wszystkich nowych telefonów,

  • 0

    175. ~majkel  2009-04-07 13:50:01  host: proxy.tvoksywie.com.pl

    Witam od niedawna stalem sie klientem orange, zamowilem telfon Nokia 6500 Classic przez internet i ogolnie fajny telefon, ale mam maly problem. Osoby, ktore mam zapisane w pamieci telefonu nie wyswietaja sie pod zadna nazwa, kiedy ktos z mioch znajomych do mnie dzwoni Mam widoczny numer, ale jakby w ogole ta osoba nie byla wpisana w pamieci. To samo jest w skrzynce odbiorczej Tak jest z wiekszoscia aktualnych numerow. Czy ktos wie jak ten problem rozwiazac? Z gory dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    176. ~emu  2009-04-08 13:26:43  host: pat.trefl.com.pl

    a czy ktoś wie jak przyczepić do tego fona smycz?

  • 0

    177. ~mlodzian  2009-04-24 22:36:36  host: 194.181.245.189

    ja mam tego fona sprowadzony zostal z angli wszysko w nim dzialalo dopoki simlocka nie sciagnalem teraz to nie mam wibracji i jeszcze sie wylacza ale tak pozatym to jest dobry ma funkcje jakie sa potrzebne polecam

  • 0

    178. ~daniel  2009-04-28 06:40:01  host: elt68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chwalę telefon bo jest dobry, lecz i tak muszę go do serwisu oddać , dlatego iż mi opyłki metalu naleciały do głośnika i cholernie trzeszczy :( Telefon polecam!

  • 0

    179. ~  2009-05-06 19:57:56  host: esl98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tez chce kupic ten tel. i po przeczytaniu waszych opini jestem w 100% na niego zdecydowana. A Nokia 6500 slide to najwieksze gooowno jakie mialam!!!

  • 0

    180. ~necro  2009-05-15 11:14:13  host: doq179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś wie jak wyłączyć w nim wibracje?

  • 0

    181. ~pomoc  2009-05-17 12:59:20  host: ip5453f512.adsl-surfen.hetnet.nl

    napisze ktos w prosty sposob po kolei jak zdjecie z mms-s zapisac w pamieci(galeri). ja jestem w tej chwili za granica a dziewczyna ma problem i nie potrafi go ogarnac. pozdrawiam

  • 0

    182. ~nAT  2009-05-18 09:54:15  host: d90-141-113-123.cust.tele2.pl

    jaka jest maxymalna liczba znakow w sms-ie?

  • 0

    183. ~  2009-06-14 17:23:41  host: inet20907ni-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    kupiłem go prawie 3 tygodnie temu a miałem go z tego tydzień resztę czasu tel spędził w serwisie od nowości bluetooth działał w odległości do 10 cm oddałem go do serwisu i napisali mi że wszystko jest w nim ok idę znowu go oddać do serwisu i znowu przez 2 tygodnie nie będę miał tele a poza tym jedynym mankamentem to fonik fajny i polecam

  • 0

    184. ~ATS  2009-06-30 20:09:51  host: 94.254.181.133

    czy ktoś wie jak ustawić tel aby odebrane przez bluetooth pliki trafiały do pamięci karty sd zamiast do pamięci telefonu ??

  • 0

    185. ~rob  2009-08-21 11:10:24  host: abfl251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ATS - jak moga trafiac do karty pamieci tępaku, jak ten telefon ma wbudwowane 1gb wlasnej pamieci!

  • 0

    186. ~maurycy1313  2009-08-27 15:19:59  host: acda210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jako firmowy jako sam w sobie jest fajny ale się wiesza jak nie zrobisz mu resetu od czasu do czasu to masakra . jak bateria sie wyczerpie to po 2 godzinach sie włącza i tyle na ten temat dla zainteresowanych ,a no i czs rozmowy pzry wyłączonych wszystkich bajerach to 3 do 2,5 godzin max.

  • 0

    187.  2009-09-07 15:03:05

    ten telefon nie ma RADIO ??????????

  • 0

    188. ~46558  2009-09-12 22:34:03  host: public-gprs46558.centertel.pl

    ta nokia jest niepolecna prze specialistów z salonu bo jest błąd bo ta nokia niepowina mieć 3G bo niema połączenia wideo

  • 0

    189. ~  2009-10-21 15:06:36  host: 83.2.240.76

    taki zwykły

  • 0

    190. ~POMOCY  2009-11-01 09:34:47  host: 183-bem-17.acn.waw.pl

    Po zainstalowaniu najnowszego softu dla Nokii 6500 classic nie mogę nawiązać połączenia z żadną siecią (?) zwyczajnie w lewym górnym rogu zniknął symbol mocy zygnału.

  • 0

    191. ~FROGGG  2009-11-09 20:08:44  host: 77-255-113-80.adsl.inetia.pl

    mówie wam od razu że wyświetlacz jest bardzo kruchy , mi upadł na niego kluczyk od vw i sie rozlał, głośnik trzeszczy po ok mies. no ale wygląd ma zaje.....

  • 0

    192. ~MOni9090  2009-11-11 15:36:09  host: bxb39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 8 miesiecy, nigdy mi sie nie zepsuł, bateria trzyma około 4 dni przy normalnym użytkowaniu, obudowa się nagrzewa ale nie jest to wielki problem. Zdjęcia wychodzą ładne naweet. Telefon wytrzymały, po kilku upadkach nie ma nawet ryski. Mp3 w telefonie lepsze niż w noki 5300 bo nie trzeszczy . Telefon nie ma radia ale nie po to mi telefon zeby radia sluchac. Zaletą jest to , że jest zgrabny i cienki. Miesci sie w kieszeni nie to co niektóre cegły. Jesli się wyczerpie bateria to telefon nie włącza się od razu ale tak właśnie jest napisane w instrukcji.Telefon polecam wszystkim nie wymagającym użytkownikom. Pozdrawiam

  • 0

    193. ~p  2009-12-18 10:30:53  host: host-89-230-136-121.inowroclaw.mm.pl

    mam tom nokie juz kilka dni jest fajna

  • 0

    194. ~wojtek  2010-01-05 14:22:57  host: ackl183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobrze rozumiem, że ten wyświetlacz nie ma szybki nawet?? To jest tak, że jak się dotknie to widać jak się cośtam w nim przelewa? (piszę cośtam bo się nie znam :P) Z góry dzieki za odp. Pozdrawiam

  • 0

    195. ~foka  2010-01-17 08:24:23  host: public-gprs43837.centertel.pl

    mam pytanie jak mozna zlikwidowac napis daty z wyświetlacza w trybie gotowości w n6500c

  • 0

    196. ~mag  2010-01-18 11:22:39  host: bvs156.internetdsl.tpnet.pl

    prosze o info jak wyłączyć polskie znaki przy pisaniu sms

  • 0

    197. ~tomek  2010-01-26 16:34:31  host: h204.ds4.univ.gda.pl

    Witam, mam problem, podczas podłączenia telefonu do komputera padło mi oprogramowanie i telefon mi się nie włącza tylko wyświetlacz świeci się na szaro, w jaki sposób można przewrócić oprogramowanie?

  • 0

    198. ~Adi  2010-02-19 17:24:49  host: jwr6.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon Ludzie co niektorzy sie po prostu nie znaja JAK MARKA taka JAK NOKIA moze byc awaryjna jak produkuje najlepsze telefony na swiecie!! pomyslcie troche !! pozdrawiam tych, ktorzy doceniaja ta nokie ;]

  • 0

    199. ~ja  2010-03-09 17:15:00  host: 213.77.13.130

    Miałam ten telefon dwa tygodnie. Popsuł mi się wyświetlacz... Do dziś nie wiem, dlaczego. A teraz słyszę dźwięk dzwonka, ale niestety jak odbieram, to nie słyszę już nic... Być może na jakiś wadliwy model trafiłam. Poza tym polecam ten telefon. Prosty w obsłudze, bez bajerów.

  • 0

    200. ~kempn  2010-03-10 14:41:43  host: host27in72.infocoig.pl

    mam ten telefon od prawie roku. wyswietlacz - super. zdjecia jak z cyfrowki ale tylko w dzien. gdy jest szaro to pozostaje wiele do zyczenia mimo, ze posiada flesz.. klawiatura: po 5 miesiacach odpadl mi klawisz 6 (pisze duzo smsow no ale zeby mi klawisze odpadly?);p glosnik: naprawde mocny, solidny dzwiek. ale podczas rozmow co chwile cos strzela ;/ osoby, ktore rozmawiaja ze mna tez narzekaja na jakies trzaski.. ano i bateria. rowniez bardzo slaba.. przy duzej liczbie sms i godzinie rozmow nie wytrzyma nawet pelnej doby.. ale ogolnie telefon bardzo zgrabny, cienki tylko troszke wazy ;] ale to zaleta/wada stalowej, przedniej czesci panelu ;) bardzo wytrzymaly ;] (z tylu plastik) co do latarki - nie, nie ma jej. szybki rowniez ;] jak sie dotknie wyswietlacza to sie cos tam przelewa ;p hehehhe ;)

  • 0

    201. ~elo  2010-06-28 18:38:57  host: hfk194.internetdsl.tpnet.pl

    gruchot!!!!!!! kupilem go uzywany miesiąć podzialal i padl przy łądowaniu zaczoł się strasznie grzać i migać wyświetlacz i padł!!!

  • 0

    202. ~lusiek  2010-08-26 13:57:33  host: jul58.internetdsl.tpnet.pl

    Jak kupiłeś używany to ja się nie dziwie że tak padł. ;) ja ostatnio kupiłem bo widziałem że ktoś taki w autobusie miał, spodobał mi się od razu.

  • 0

    203. ~Maxpein  2010-09-21 13:22:34  host: jul58.internetdsl.tpnet.pl

    Zakupiłem tel pare tygodni temu i jestem zadowolony. Główne zalety telefonu wg.: -Wygląd -Dobrze pisze się smsy -Dobrze się rozmawia -muzyczka fajnie gra - -aparat zdjęcia w dzień poza pomieszczeniem robi super. Wady: -słaba bateria (trzyma mi 2-3dni głownie przy pisaniu dosc czestym smsow) -jak się bateria rozładuje to już się nie włącza (mój poprzedni tel. po rozładowaniu jeszcze się włączał raz czy 2razy, a ten za nic) -Zdjęcia w pomieszczeniu czy w nocy bardzo marne. Podsumowanie: Ta bateria gdyby była mocniejsza byłoby 5/5 (wg mnie oczywiscie), a tak daję 4,5/5. Tel. ma funkcje podstawowe, które są potrzebne, jakichś wypasionych funkcji nie potrzebuję.

  • 0

    204. ~przecinek  2010-10-16 22:44:16  host: 87-204-219-9.tbs-net.rekin.net

    Telefon jest niesamowity. Mam go juz kilka miesięcy i jeszcze mi się nie znudził! Kolorki piękne, bez żadnych awarii, super się na nim słucha muzyczki. Moim zdaniem jest po prostu boski :)

  • 0

    205. ~  2010-11-15 16:48:12  host: 119-036-000.adsl.szeptel.net.pl

    kupiłam ten telefon 5 miesiące temu używany i dobrze działał przez 4 miesiące, bateria słabo trzymała więc kupiłam nową i nie chciała działać 3 razy zamieniałam i teraz gdy ładuje to jedna kreska się załaduje na starej baterii nie wiem co robić? tak jest spoko gdyby nie da bateria. ładowarka pokazuje ze czasem ładuje czasem nie. chyba sprzedam telefon.. doradźcie mi co mam zrobić?? pozdrawiam:)

  • 0

    206. ~wercia  2010-11-21 18:37:14  host: user-46-112-16-115.play-internet.pl

    odradzam ten telefon!!!!!!!!! telefon nie chce sie ładować! a mam go nie cały rok! nie laduje sie nawet do połowy! zawiozłam go juz 5 raz z tym problemem!

  • 0

    207. ~  2011-06-25 16:01:30  host: 83.218.104.106

    taki telefon - sporo poobijany za 50zł opłaca się wziąść czy też nie??

  • 0

    208. ~ewuul  2011-09-15 17:19:31  host: acfr233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki problem... w tym fonie muzyka nie chce odtwarzac sie przez sluchawki tylko leci normalnie. pokazuje ze sluchawki sa podlaczone ale nie odtwarza;/ nawet w aplikacjach nie ma sluchawek tylko ladowarka.. ;/ co zrobic? pomocy ! :(

  • 0

    209. ~lppp  2011-10-12 19:01:46  host: 178235229017.olsztyn.vectranet.pl

    nie no telefon spoko, choć w dobie dzisiejszej rozwiniętej technologii to aparat wysiada, robi super zdjęcia na podwórku, w domu niekoniecznie. Jeśłi ktoś potrzebuje go tylko do pisania smsów czy dzwonienia to ok jest ok ;)

  • 0

    210. ~jaro  2011-11-17 08:36:32  host: gdc146.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ok ale aparat i glosnik to zal

  • 0

    211. ~Nutero  2011-12-10 20:16:53  host: public22653.xdsl.centertel.pl

    Kupiłem. Żałuje, a teraz chce sprzedać. Ogólnie byłby rewelacyjny jak za 100zł gdyby nie ta bateria i problem z ładowaniem. Raz się ładuje a raz nie. Czasem przez parę godzin (bywało że dni) ładowania po odłączeniu od ładowarki telefon padał. W lato dało się z tym żyć tylko że mamy zimę i bateria nawet jak jest naładowana na full to nie trzyma do wieczora. To jedyny aczkolwiek nie do zniesienia problem z telefonem. 1- za baterie i ładowanie, za całą resztę 7. Suma i tak licha. Odradzam.

  • 0

    212. ~hubert ;p  2012-01-28 20:22:25  host: gate1-rostarzewo.robnet.pl

    Telefon świetny:)

  • 0

    213. ~Macu  2012-11-27 20:58:26  host: 89-78-221-235.dynamic.chello.pl

    Ogólnie całkiem fajny telefon, nieźle wykonany. Ale ma dwie skreślające go wady. Po pierwsze, kiepskie jest wejście na słuchawki, szybko się wyrabia i wszystko przestaje stykać, w wyniku czego puszczamy muzykę innym ludziom. Po drugie, co jest zdecydowanie gorsze, potwierdzam problemy z baterią. Nie dość, że oryginalnie strasznie krótko trzymała, to również mam taki problem, że nie chce się naładować. Raz się uda, za innym razem ładuję 10 godzin i mam 1/5 baterii. Nie da się tego użytkować.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet