Nokia 6310i - opinie
Telefony Nokia Nokia 6310i Opinie o Nokia 6310i

Nokia 6310i

w sumie: 252
  • 0

    1. ~Artur  2004-10-17 16:52:00  host: 212.160.172.70

    Telefon bardzo dobry pod wzgledem czasu czuwania.....Polecam dla osbób, które przeprowadzają mega długie rozmowy.

  • 0

    2. ~Sever  2005-02-04 20:01:00  host: ahs145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon bez bajerów,ompletnie bez bajerów!! duuuza cegła-tylko dla panów z teczką

  • 0

    3. ~1  2005-02-07 21:14:00  host: pulsar.tvknet.pl

    Bardzo uzyteczny telefon, bateria starcza na dlugo, nie dla szpanu, biznes.

  • 0

    4. ~Jarek  2005-02-10 01:25:00  host: xe58.internetdsl.tpnet.pl

    pan bez teki kupuje wkrótce... śliczny telefon, praktycznie bezawaryjny, nic nie skrzypi, bez zbędnych wodotrysków, ma za to to co niezbędne.

  • 0

    5. ~makoban  2005-02-12 11:39:00  host: host-80.48.115.80.ltv.pl

    jeśli komuś zbędny jest kolorowy wyś. to ten telefonki jest poprostu idealny dla niego! poprostu wypas telefonik!

  • 0

    6. ~fonator  2005-02-12 23:09:00  host: dvh7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pod wzglendem wyglądu jest do dupy ale majedem plius irda !!!hałas

  • 0

    7. ~KaRoLeX  2005-02-13 21:42:00  host: alo6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest lux innego nie trzeba szczerze POLECAM

  • 0

    8. ~zbyhu  2005-02-16 19:24:00  host: aje114.internetdsl.tpnet.pl

    super pod względem wyglądu. Jestem z niego zadowolny. Zgadzam się z Jarkiem, że ma to co niezbedne...........i ma bluetootha a konkurncja ?

  • 0

    9. ~KAma  2005-02-17 23:16:00  host: bvi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój stary go ma i polecam!Ani razu nie był w naprawie i ani razu nic mu się nie stało kiedy spadł z biurka.Twarda 3 letnia sztuka :)

  • 0

    10. ~kioto  2005-03-02 17:17:00  host: gw2-1.eggs.pl

    sewer to telefon nie dla wieśniaka

  • 0

    11. Ths  2005-03-18 16:06:05  host: buf207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nie jest idealny jednak uważam że najlepszy z Nokii
    Wady:
    1. brak automatycznej blokady klawiatury
    2. można łatwo uszkodzić oprogramowanie poprzez wgrywanie loga graficznego przez Oxygen'a (sam uwaliłem swoją)
    3. gabaryty (zalezy jak dla kogo)

  • 0

    12. ~jaay  2005-03-23 13:13:00  host: chello084010085169.chello.pl

    Najwazniejsze są jednak zalety tego telefonu:dobra bateria, mała awaryjność, proste menu a reszta to rzecz preferencji.

  • 0

    13. ~jaay  2005-03-23 15:13:00  host: chello084010085169.chello.pl

    Nokia 6310i ma najważnieksze zalety bateria i niska awaryjność nawet w trudnych warunkach plus łatwe menu a wady to jakie głupoty wymyslacie

  • 0

    14. ~robjack  2005-03-28 12:35:00  host: ip-83-238-168-82.netia.com.pl

    Telefon musi być dobry,skoro tak długo trzyma sie w cenie. Ja kupiłem kiedyś SonyEriccson T610 telefon bez zarzutów ale z ceny leci jak wszystkie inne telefony z bajerami. Teraz mam zamiar sprzedać go i kupić sobie Nokie 6310i. Uważam że telefon jest do rozmowy, nie do gier głupich dzwonków czy też zdjęć(lepszy jest aparat fotograficzny, telefony robią kijowe zdjęcia, to zabawka dla dzieci w przedszkolu. serio!!!).Dlatego wybieram TEN

  • 0

    15. ~Eddy  2005-04-10 18:09:00  host: bch177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz bardzo długo i jestem z niego zadowolony, obudowa się troche starła ale oprócz tego jest to telefon najlepszy dla tych którzy stawiaja na funkcję a nie na wygląd :)

  • 0

    16. ~  2005-04-13 21:31:00  host: asb158.internetdsl.tpnet.pl

    Również jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii 6310i. Zero bajerów. Toporny niezawodny wyświetlacz. Po wielu crash testach (upadek na chodnik, loty nurkujące z biurka, itp.) mogę szczerze powiedzieć, że to twardy zawodnik. Bateria po 3 latach trzyma 1,5 tyg., przy czym nie doładowuje jej jak to sie zaleca po całkowitym rozładowaniu. Moja ocena to pełna dycha. Dodatkowo ani razu nie była w serwisie :)
    Osobiście nie mogę patrzeć na te kolorowe disco wyświetlacze.

  • 0

    17. ~  2005-05-07 18:25:00  host: 82.160.7.130

    ma bluetooth ale jak ją włożysz do kieszeni to spodnie spadają. wole mniejsze i lżejsze fony.

  • 0

    18. ~batys  2005-05-24 14:24:00  host: 193.30.160.67

    telefon nie trzena reklamować - 100% doskonalości - on ma słuzyć do dzwonienia a nie do fotek i innych cudów - jesli chcesz kupic telefon do połaczeń to nie napalaj sie na wyglad tylko badz profesjonalny kup nokie 6310 i lub stary 6210 - bedziesz kimś

  • 0

    19. ~Vallee de Larmes  2005-05-31 14:35:00  host: bnc3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem 6310i a wczesniej 100 innych telefonow. Idealny, najlpeszy, wytrzymaly. TO jest wlasnie telefon a nie zabawka. Polecam dla kazdego kto szuka telefonu w normalnej cenie na lata. pozdrawiam

  • 0

    20. ~  2005-06-01 21:00:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    3110 jest lepsza :D

  • 0

    21. ~Joe  2005-06-09 11:57:00  host: nat.cyberx.pl

    Sprawdziłem, bateria trzyma 2 TYGODNIE bez użytkowania telefonu.

  • 0

    22. ~Tomek  2005-06-19 17:48:00  host: nat-pra.aster.pl

    Bardzo dobry fon! Widzialem dzis taki za 180zl(i nie byla to wbrew pozorom 6310 tylko 6310i) Obudowa wytarta ale mozna kupic nowke za 20zl czyli za 200zl masz fona ktory trzyma bardzo bardzo dulgo.Funkcje ma najpotrzebniejsze chyba ze ktos lubi ogladac filmy na fonie albo slychac muzyki albo grac to wtedy polecam Nokie N-Gage ale takie chodza po 500-600zl, a bateria trzyma krotko. Zalezy co komu potrzebne czy to zeby fon trzymal dlugo czy zeby mial bajery bo jak na razie to nie za bardzo sie da obie rzeczy pogodzic, chyba ze ktos kupi sobie 2 fony na rozne okazje:D

  • 0

    23. ~Tomek  2005-06-19 17:53:00  host: nat-pra.aster.pl

    W mojej malej 8210 bateria trzyma 2 dni mi to w sumie starcza, ale niektorym na pewno nie wiec musza kupic duzego fona

  • 0

    24. ~Aries  2005-06-20 14:18:00  host: vs138.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest SUPER! Męski rozmiar ( klawiatury nie trzeba obsługiwać przy pomocy zapałki ), ma wszystko co potrzeba do wykonywania połączeń i współpracy z PC.Bardzo mały pobór energii, więc bateria wystarcza na długo, dobra jakość wykonania. Jedyna wada ? - zupełnie, ale zupełnie nie nadaje się do wykonywania czynności innych od tych do jakich został telefon wymyślony ;-) ( mam tu na myśli robienie przy pomocy telefonu fotek, słuchanie muzyki, czy oglądanie filmów ;-)

  • 0

    25. ~romani  2005-06-21 18:03:00  host: taurus13.de.ihost.com

    Dwie doby pod wodą.Dwie doby suszenia na szafie.Włączyłem, działa bez zarzutu.Mam go od conajmniej roku.Najlepszy jaki miałem.Fakt że bez zbędnych bajerów.

  • 0

    26. ~  2005-07-03 22:46:00  host: afe162.internetdsl.tpnet.pl

    nawet fajny i latwy w obsludze ale cegla maksymalnie duuuuza jak basz grobe p-alce to oka ale dla mnie o beznadzieja najlepsza komóra to SE K700i ja jej nie mam ale w 1 gim moze tylko musze miec w kazdej klasie swiadectwo z paskiem narazie dobze idzie:)

  • 0

    27. ~  2005-07-17 10:12:00  host: nat1.dami.pl

    Ja także uważam że ten telefonik jest dla prawdziwych facetów, miałem już mnustwo telefoników z bajerkami a jednak wróciłem do niego - prostota obsługi, niezła bateria, wytrzymałość. Polecam

  • 0

    28. ~mikinowacki  2005-07-25 21:19:00  host: bdz191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według mnie to jest drogi gówniany telefon bo jest i cegłą i nie ma zadnych fajnych funkcji. Jak chcecie telefon tej wielkości za tą samą cenę tylko duzo lepszy kupcie sobie nokie 7650 jest o wiele fajniejsza

  • 0

    29. ~Bvaski  2005-08-08 21:35:53  host: host-62-141-196-18.swidnica.mm.pl

    posiadam taka nokie jest wypasiona jak dla mnie najlepszy telefon na rynku, ma wszystko co potrzebne w telefonie a jak ktos zdjecia chce robic to nie sobie kupi cyfrowke,

  • 0

    30. ~bodzioo  2005-08-15 19:04:30  host: sggw137-004.sggw.waw.pl

    fonik cudowny, dlugo trzyma bateria i jest wart uwagi ale raczej dla osob ktore dzwonnia, bo polifoni i innych bajerow to on nie ma, a minusem jego jest to ze czasami sie zawiesza, glownie na skrzynce z wiadomosciami, ale to podobniez wina oprogramowania, po prostu program trzeba dobrze wgrac i jest ok na jakis czas. Polecam

  • 0

    31. ~cinek  2005-08-22 15:22:44  host: dsc222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    21 wiek wszędzie pełno kolorowych wyświetlaczy a ja kupiłem sobie NOKIE 6310i i jestem z niej bardziej zadowolony niz z innych telefonow które miałem do tej pory.........polecam ten telefon wszystkim ktorzy cenia dobrą baterię i wytrzymaly telefon

  • 0

    32. ~Kruk  2005-08-28 18:26:46  host: saturn.czajen.pl

    Nokia 6310i to najlepszy z telefon wyprodukowany przez firme Nokia.

  • 0

    33. ~Joe  2005-09-02 15:49:04  host: nat.cyberx.pl

    Studencie! Chcesz rwać laski na komórkę?;))) Tylko na 6310i! Od razu widać że jesteś ktoś a nie gówniarz np. z K700i i gołą babą na tapecie.

  • 0

    34. ~axlop  2005-09-03 21:33:02  host: 217.153.194.14

    po prostu swietny telefon, nie zadna tam zabawka z aparacikiem i kolorkami. polecam kazdemu kto szuka urzadzenia do mobilnej komunikacji

  • 0

    35. ~Araya  2005-09-03 23:40:48  host: xdsl-665.lubin.dialog.net.pl

    ten fon RZĄDZI!

  • 0

    36. ~Flopps  2005-09-05 16:25:08  host: aud155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6310 traktuję jako mój drugi telefon. 3 lata na służbie, ani jednej awarii, bateria trzyma tydzień. Każdy biznesmen Ci powie, że to najlepszy telefon. Wiele osób go poszukuje i chce go mieć bo jest niezawodny!

  • 0

    37. ~lenka  2005-09-07 09:19:06  host: bq66.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon świetny pod każdym pozorem jesli nie ma sie wymagań co do kolorowych zabawek.Telefon po 2 latach użytkowania działa do 2 tygodni bez ładowania, z tym ze ładuje go, jak całkiem "padnie" bez doładowywania . Jestem z niego w 100 % zadowolona jak z poprzedniczek- 5110 i 6150. POLECAM!!!

  • 0

    38. ~Lucas  2005-09-14 01:24:02  host: polsl4-107.rybnet.pl

    Bardzo dobry telefon jako firmowy, starcza na dużo rozmów po jednym ładowniu baterii, bez problemowy i bez awaryjny oraz bez głupich zbędnych bajerów typu tapetki i chore dzwonki ;-]

  • 0

    39. ~Barry Kent  2005-09-21 22:16:34  host: cdz190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go prawie 3 lata i jedyna wada jest brak automatycznej blokady klawiatury. W zasadzie nie spotkalem lepszego telefonu. Wszystkie badziewiaki z aparatami, ktore robia niby zdjecia, maja kiepskie baterie. Kazdy kto ceni sobie wysoka jakosc uzywa tego telefonu. Szkoda ze Nokia robi teraz takie badziewie, zamiast kontynuowac dobra tradycje. Jesli ktos go kupi to na pewno szybko nie zmieni na inny.

  • 0

    40. ~Joe  2005-09-28 12:38:56  host: nat.cyberx.pl

    Ej, sorry ale jego nie ma w Twoim Planie w Orange.

  • 0

    41.  2005-10-05 19:32:59

    To jest fajny telefonik.... Solidny, a nie jakas zabawka...
    Powinni wydac jego nowa wersje... np. z kolorowym wyswietlaczem, mp3 itd...

  • 0

    42. ~  2005-10-08 17:48:41  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Cudeńko-bez specjalnych bajerów,ma bluetooh i jest bardzo wytrzymaly i trwaly jak to Nokie-GIT :)

  • 0

    43. ~0800  2005-10-15 20:21:23  host: yr42.internetdsl.tpnet.pl

    mam taki telefon od dwóch lat jest idealny. nigdy sie nie zepsół bateria dawniej trzymała 17 dni teraz 13

  • 0

    44. ~zpwit  2005-10-22 18:44:13  host: 82.160.108.18

    Nokia 6310i - ideał! Ale mankament nie do wybaczenie to brak automatycznej blokady klawiatury.Trzeba go pilnować,bo bardzo łatwo nawiązuje niechciane połączenia!

  • 0

    45. ~Bartof  2005-11-01 15:55:39  host: chello084010035004.chello.pl

    Goąco polecam telefon nie do zdarcia.. moj juz nie raz leciałz duzych wyskos i i nic nawet sie nie wyłączył... cód nie telefon..

  • 0

    46. ~Stiki  2005-12-22 00:47:56  host: router.tvgawex.pl

    Nie ma lepszego telefonu. Moze o tym swiadczyc to jakie osoby go uzywaja... spojrzcie na ludzi ktorych praca jest codzeinne obcowanie z telefonami komorkowymi - 90% nich posiada wlasnie 6310i. Dlaczego? Bo laczy on prostote, funkcjonalnosc i wytrzymalosc... nie wspominajac juz o zywotnosci baterii. Sam korzystam z tego telefonu juz bardzo dlugo i jestem MEGA zadowolony. Jestem osoba ktora czesto wyjezdza i nie za bardzo mam czas na ladowanie telefonu. A telefony ktore mi sie rozladowywaly po 1 dniu byly irytujace. 6310i przy tej samej czestotliwosci dzwonieniewysylania wiadomosci email lub sms dziala mi 9dni. Polecam ten telefon wszystkim... nie dajdzie sie nabierac na promocje!

  • 0

    47. ~Eddy  2005-12-25 22:20:56  host: xdsl-2699.zgora.dialog.net.pl

    Miałem ten telefon przez 2 lata, telefon najlepszy an rynku dla ludzi aktywnych. Teraz kupiłem SE K700i ale Nokie 6310i (juz w opłakanym stnie) zostawiam bo moze sie jeszcze przyda jak ten SE padnie;)

  • 0

    48. ~  2005-12-31 20:26:28  host: cik239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest wypasony




  • 0

    49. ~tq  2006-01-16 00:02:51  host: xdsl-1004.zgora.dialog.net.pl

    powiem tylko tyle - PANCERNIK- niezniszczlny PANCERNIK

  • 0

    50. ~vanici  2006-02-10 14:22:18  host: rt0.helion.pl

    moja 6310i spadala na kamien, beton, metal i co tam jeszcze, wyglada jak weteranka wielu bitew, ale chodzi to cudo dalej, jestem bardzo zadowolony, ale to juz model raczej nie do kupienia :(
    ponoc jako nastepca 6230i tez sie sprawdza - nie wiem, ale zamierzam sie przekonac

  • 0

    51.  2006-02-15 21:56:14

    Co gadacie że jest niesdosępna ! Miałem ten telefon 2lata i jest super ! Wymieniłem na 6630 Music Edition ! Ale 6310i na allegro NOWA kosztuje około 1000zł ! Pozdrawiam !

  • 0

    52. ~6310i  2006-02-26 11:49:40  host: cke100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest najLEPSZY!

  • 0

    53. ~Obserwator  2006-03-28 11:21:09  host: 157.25.9.126

    Używam ten model 3,5 roku. Był ze mną w różnych ekstremalnych warunkach (atmosferycznych i nie tylko) - jest niezniszczalny. Bateria trzyma 7 dni (rozmawiam przeciętnie 2 godz. dziennie)
    Polecam ten telefon każdemu, komu zależy na niezawodności ,a nie na bajerach multimedialnych. Ciężko mi chwalić ten model, więc napisze tylko, że wad w nim nie stwierdziłem. W styczniu na dwudziestoparostopniowym mrozie lekko się "mulił" wyświetlacz, ale rozmowe prowadziłem normalnej jakości. Czego chcieć więcej?
    Pozdrawiam

  • 0

    54. ~suchas  2006-04-04 20:19:24  host: all61.internetdsl.tpnet.pl

    spoko telefon tylko szkoda ze nie ma poli.ale tak to jest OK

  • 0

    55. ~jasiek777  2006-04-09 21:46:59  host: bu138.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem telefon nokia 6310i i niestety nie nazbyt dobrze doprecyzowano stan bateri..tj. miala trzymac 7 dni lekko a trzyma 3,5 doby:( Mam pytanie czy jakbym chciał kupic baterie....to warto kupic nieoryginalna bateria np. li-polym 2200 mAP na allegro ktore sa po ok 20 zl?? czy to bedzie dobra bateria?? jak dlugo moga trzymac takie cuda?? a jelsi jakies laternatywy to prosze o podpowiedzi. To wazne z gory dziekuje!! i o co chodzi z tymi bateriami ultracienkimi?? jakie sa rodzaje i czym sie róznia?

  • 0

    56. ~Herring_TesT  2006-04-14 07:26:54  host: bow148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jasiek777 z takimi pytaniami zapraszamy na forum dyskusyjne :)
    Co do telefonu moze bede jego szczesliwym posiadaczem...mialem kiedys telefon NOKIE 6100 , a dokladnie jakies 2 tygodnie temu.Dzialal bez zarzutow =) Jednak zdecydowalem sie go oddac i zamierzam tym razem kupic SOBIE wlasnie TEGO phona~!
    pO tym co przeczytalem w waszych opiniach wydaje mi sie ze bede z niego w 100% zadowolonyz! Jezeli naprawde trzyma 2 tyg. to FUUL MAX telefon.
    Co prawda bedzie troszkie mial porychana obudowe jak to uzywka i trzeba bedzie wymienic ladowarke.Cena jeszcze nie uzgodniona ale zejdzie nisko bo ja sie o to postaram :]

  • 0

    57. ~  2006-04-17 23:39:16  host: 217.96.23.2

    po prostu bez awaryjny telefon polecam wszystkim

  • 0

    58. ~barnabulec  2006-04-24 19:04:24  host: host86-134-192-20.range86-134.btcentralplus.com

    Nokia 6310i to najbardziej niezawodna komóra. Czas działania baterii rozwala czaszkę. Design to po prostu bajeczka - rozkład klawiszy dopasowany do męskiej łapy, lecz i kobiety potrafią dostrzec wszechstronne zalety tego fona. Prostota połączona z geniuszem. Nokia 6310i - moim telefonem. Najlepsza komóra na świecie, lecz nie dla smarkaczy - szybko się znudzą brakiem kolorowego wyświetlacza, mp3, radio, aparatu i innych odpustowych zabawek, które w telefonie są zupełnym nieporozumieniem.

    Masz dość telefonowego chłamu - tylko Nokia 6310i Cię zadowolić może. hehe

  • 0

    59. ~mikigeo  2006-05-03 00:26:54  host: 195.117.179.2

    Jest oszałamiający!!! Nie mam nic do dodania.

  • 0

    60.  2006-05-30 16:31:33

    Mimo wymiany na 6230i w Plusie zostawiam ja jako zamiennik.

  • 0

    61. ~adiego  2006-06-17 20:06:05  host: actf141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos z was uzywal tego telefonu z bezprzedwodowa sluchawka bluetooth? Jak z jakościa takiej rozmowy? Czy cos przerywa, jaki jest max zasięg miedzy telefonem a słuchawką?

  • 0

    62.  2006-06-20 03:47:08

    adiego: wszystko OK. Zaięg zalezy od typu przeszkody max ok. 20m.

  • 0

    63. ~kamillo  2006-06-29 20:46:33  host: abza114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja wpadla mi do jeziora wysuszylem ja i dziala ale potem mi spadla na beton i cos z wyswietlaczem sie stalo ale teraz mam nowa i jestem zadaowolony

  • 0

    64. ~Polar  2006-07-03 17:07:04  host: epb88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 6310i zajefajny telefon a ta bateria jeszcze lepsza jeszcze niewidzialem lepszedo telefonu dla firm naprawde polecam duza pamiec na numery i bateria czyma 2 tygodnie

  • 0

    65. ~Chmiel  2006-07-21 13:11:23  host: router.jmdi.pl

    Świetny telefon niazawodny, nigdy mnie nie zawódł a jeśli nawet coś się stan ie z oprogramowaniem to można przywrucić mu ustawienia fabryczne i dalej działa jak nowy :) . a ponadto nadaje się znakomicie do otwierania piwa z butelek sam sprawdziłem :)

  • 0

    66. ~klaus  2006-07-29 15:58:36  host: bxe250.internetdsl.tpnet.pl

    nie polecam kupowac podrabianych paneli do tych oto tel. po2 tygodniach całkowicie schodzi farba sam tel bez zazutow

  • 0

    67. ~xoni  2006-08-13 17:59:55  host: adam10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam swoją 6310i już 3,5 roku. Przeżyła naprawdę wiele. Jak miała dwa dni upadła mi na czternastostopniowym mrozie na beton. Podniosłam ją i prócz kilku zadrapań na obudowie nic jej nie było. Co do baterii na początku trzymała 21 dni! Tak 21 dni. Teraz trzyma około 10-12. Każdemu gorąco polecam ten telefon. Jest super!!!

  • 0

    68.  2006-08-23 11:25:23

    dlaczego nokia zakończyła produkcję:(((
    to model flagowy:) symbol statusu życiowego:)

  • 0

    69. ~nokiaaa  2006-08-31 11:53:37  host: eut172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon ma funkce wystarczajace, mogly by byc dzwonki polifonczne by dzwieki byly przyjemniejsze, a przede wszystkim moglaby byc mniejsza, bardziej damska. Telefon wytrzymały, raz wyladowal w serwisie, bo antenka wewnetrzna nawalala i nie łapalo zasiegu przy rozmowach. Ale to samo sie nie zrobilo tylko spadła no i akurat uderzyla sie w tamta czesc. Ogolnie telefon spox. Nastepca tej nokii juz nie jest taki "super" bateria trzyma 2-3 dni, a to jest baaaardzo malo. Pozdr dla posiadaczy tego fona. Papa

  • 0

    70. ~Jack  2006-09-06 17:05:30  host: 83.238.234.154

    To jest sztuka! Zrobili telefon ładnych pare lat temu a cena ani drgnie! Niezawodność i trwałośćto droga do sukcesu. Inne marki mogą tylko pozazdrościć. Bez multimediów a jaki fon!

  • 0

    71.  2006-09-07 17:50:01

    nokiaaa to masz wadliwy egzemplarz(baterie):P pierwsze slysze zeby ten fonik 2 dni trzymal, no chyba ze po komunikacie ze slaba bateria:PP tydzien to u niego srednio-normalny wynik, wiec sprawdz sobie baterie np w mpunkcie lub germanosie:)

  • 0

    72. ~Krzysiek 6310i  2006-09-12 21:50:10  host: bzg122.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo solidny używam go 3 lata i bateria wytrzymuje ok 7-9dni przy tym rozmawiająć 1h dziennie, z włączonym bluetooth. Dobrze współpracuje z słuchawką nokia hs-37w Polecam obudowe czarno-złotą

  • 0

    73. ~wiewior  2006-09-14 17:11:34  host: dzp106.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie czy mozna ladowac ten fon kiedy sie chce? czy trzeba poczekac az calkiem padnie bateria prosze o szybką odpowiedz

  • 0

    74. ~wiewior  2006-09-14 17:15:15  host: xk250.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie czy mozna ladowac ten fon kiedy sie chce? czy trzeba poczekac az calkiem padnie bateria prosze o szybką odpowiedz

  • 0

    75. ~Pompey  2006-09-18 18:37:31  host: bfz76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten fonik ma pamieci??

  • 0

    76. ~Ktoś  2006-09-25 15:44:01  host: 83.68.70.63.kutno70.tnp.pl

    Nierozumiem fenomenu ceny tego fona! Niema nic! 0 bajerów, ma tylko dobra baterie i z tego powodu kosztuje ok 800zł!??Wytłumaczcie mi bo nierozumiem...dobra niech bedzie sobie tam jaki jest ze prosty i ze tylko do dzwonienia ale co to za cena!!!Może on też służy jako łopata :D

  • 0

    77. ~merk  2006-09-27 16:47:44  host: 82.160.247.105

    Ten fenomen nie jest do wytłumaczenia. Trzeba go zrozumieć. Aby go zrozumieć trzeba poużywać taki telefon. Ja mam go od roku i nie zamienie się na nic innego. nie wiem czy ukaże się na rynku jeszcze coś takiego, szczerze wątpie. Zawsze porownuje go do starego mercedesa, który ma przejechane milion kilometrów i chodzi. Przy czym nowe wynalazki motoryzacji nie potrafią nawet połowy tego przejechać :-). szczerze polecam ten telefon, jest najbardziej dopracowany pod względem ergonomi i funkcjonalności, po prostu ideał.

  • 0

    78. ~hwdp  2006-10-06 21:17:15  host: bit118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mOZNA NAGRANIA ZDYKTAFONU USTAWIC JAKO DZWONEK?????????? pROSZę O SZYBKA ODPOIEDZ:)

  • 0

    79. ~k0n1u  2006-10-07 16:21:06  host: abxg175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wręcz boski fon :D fon służy do dzwonienia i do esów czasem :D

  • 0

    80.  2006-10-15 02:00:01

    Spoko telefonik!Używałem go 3lata i byłem BARDZO ZADOWOLONY!Bateria trzymała mi około 10dni a czasem dłużej!Ani razu nie byłem z nim w serwisie!Bardzo pożądna obudowa odporna na upadki itd!Narazie telefonik sobie leży na biurku i tżyma bateria(kiedy z niego nie rozmawiam)jakieś 14dni.Wymieniłem na NOKIE 6230i z nadzieją że będzie mi równie dobrze służyć jak model(niezniszczalny)6310i.PoZdRaWiAm James123.

  • 0

    81.  2006-10-25 20:31:30

    Mam ten tel od dwóch dni, polowałem na niego od dłuższego czasu i wierze że będzie mi długo i bez awaryjnie służył. Wiem ,ze N 6310i to najlepszy telefon jaki został wyprodukowany. Wcześniej miałem siemensa CX65, był ok ale bateria zaczęła padać i stwierdziłem po co mi kolorowy wyświetlacz skoro nie korzystam z tego, tzn nie jarają mnie tapetki i tego typu głupoty, aparat tez służył jako dekoracja, potrzebowałem czegoś porządnego i dlatego kupiłem 6310i. Pozdrawiam i polecam wszystkim ten telefon :)

  • 0

    82. ~Kulfon  2006-11-09 22:28:04  host: chello087207247048.chello.pl

    Telefon swietny poszukiwalem go dobre o,5 roku bateria trzyma 10 dni polecam

  • 0

    83. ~geo  2006-11-20 22:34:58  host: ebz48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wczechczasów. Solidne wykonanie (niech no taka Motka RAZR lub KRZR spadnie z 1,5 metra na posadzkę), rewelacyjna bateria (oczywiście tylko orginalny li-polimer 1100 mAh Nokii, a nie jakieś niby 2200 mAh podróby), czytelny wyświetlacz (żaden kolorowy TFT nie ma szans w pełnym słońcu), intuicyjna obsługa, brak zbędnych wodotrysków, klawisze działające wzorcowo, akustyka genialna. Jedna wada - bateria działa tak długo, że zwykle zapominam, gdzie zostawiłem łądowarkę. Jeśli ktoś chce przede wszystkim dzwonić, to nie ma lepszego telefonu. Szkoda, że zaprzestano produkcji.

  • 0

    84. ~dybu  2006-11-26 15:07:15  host: 213-238-96-9.adsl.inetia.pl

    telefon niepowtarzalny.smiesza mnie opinie ludzi ktorzy mowia ze to łopata lub szmelc. ten telefon trzeba uzytkowac zeby zobaczyc co jest naprawde wart.mam go 4 lata,kupilem niedawno tylko oryginalny pane przedni co i tak mnie szarpnelo za kieszen bo 90zl ale mam gwarancje ze przez kolejne lata bedzie hulał bez zarzutu.mysle ze model 6310 w zupelnosci starczy. 6310i to oczywiscie tak jakby porownywac mercedesa e-class do s-class. ale zawsze to mercedes:P naprawde polecam ten telefon dla ludzi ceniacych prostote a zarazem niezawodnosc i niezniszczalnosc.

  • 0

    85.  2006-11-30 19:03:50

    ostatnio kupilem ten fonik dwuletni (rodzynek:D) za 300 zlotych, bateria orginalna jeszcze i trzyma 6 dni, przy normalnym korzystaniu, zawsze chcialem miec go:) choc teraz mam e50 to czasem odpoczywam od mnogosci funkcji jakie oferuje, na rzecz tego modelu. pozdrawiam uzytkownikow, bedzie wam jeszcze dlugie lata sluzyl:)

  • 0

    86. ~imperator  2007-01-05 18:42:21  host: host-81-190-59-219.lublin.mm.pl

    W jakim rozszerzeniu nagrywa on z dyktafonu? AMR? i czy można nagranie z dyktafonu ustawić na dzwonek???

  • 0

    87. ~Bq  2007-01-22 11:59:31  host: acwd181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wspanialy. Mi bateria trzyba 7 dni, no ale jak tu ktos pisze ze jemu 21 dni trzymala to naprwde niezle! NAJLEPSZY TELEFON, mialem tez noki 3310, nadal mam alenie uzywam, tez jest swietna. Nie rozumiem ludzi co sie jaraja kolorowymmi wyswietlaczami itp.

  • 0

    88. ~Rodzyn  2007-01-23 18:01:33  host: host-81-190-40-133.szczecin.mm.pl

    krótko zwięźle i na temat: CU, MIÓD I MALINY.Mam 6210 i 6310i są COOLOWE i mają to co potrzeba :-) żadne tam zabaweczki

  • 0

    89. ~Palindrom  2007-02-03 18:32:04  host: apn-99-33.gprspla.plusgsm.pl

    Miałem serię 5110 -> 6210 -> 6310i W tej chwili posiadam trzy Nokie 6310i, z których tylko dwie zamierzam sprzedać. Jest to tak znakomity telefon, że nie wolno się go pozbywać (zostanie jako awaryjny). 1) Czy baterię można doładowywać? TAK. Akumulator litowo polimerowy został bodajże jako pierwszy wprowadzony w tym właśnie modelu. Ma on lepsze osiągi od litowo-jonowych, w ogóle nie ma efektu pamięciowego. 2) Czy można ustawić nagranie jako dzwonek? NIE. Po co? Ten telefon służy do KOMUNIKACJI, nie do zabawy. Jako taki jest niezawodnym, doskonałym narzędziem. Polecam!

  • 0

    90. ~Zielnik  2007-02-08 10:30:57  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    Przekozacki, meganiezawodny, niezastąpiony!!! Chyba więcej nie trzeba o nim pisać:) I na bank nie będzie nigdy już nokia takiego telefonu produkować bo im sie to nie opłaca bo jest on niezniszczalny!!!A jak wiadomo producentom niezależy żeby telefon był niezawodny przez 5 czy 6 lat tylko sie rozwalił mając 24 miesiące i jeden dzień ;) tak więc niestety trzeba z żalem stwierdzić że nigdy już nie będzie takiego fona :/ POPROSTU RODZYNECZEK ;))

  • 0

    91. ~Tomek  2007-02-23 13:38:22  host: sub209-140.elpos.net

    Ten telefon jest jak Mercedes W124. Tylko znawcy wiedzą ile jest wart .... Jest wspaniały poprostu mam ten telefon 4 lata i jeszcze mi sie nie znudził. Mysle ze jeszcze długo go nie wymienie...

  • 0

    92. ~  2007-02-27 12:52:06  host: ip-84-201-219-3.it-net.pl

    To telefon z epoki kamienia łupanego albo i wcześniej.Polecam wszystkim neandertalczykom i pozdrawiam.

  • 0

    93. ~Junior  2007-02-28 00:06:44  host: h82-143-146-51-static.e-wro.net.pl

    Zgadzam się z Tomkiem to Mercedes wśród telefonów :D Tylko szkoda że cena obudowy też jak z Mercedesa :( Niestety zaprzestali produkcji tego telefonu bo Nokia nic już by nie sprzedała :]

  • 0

    94. ~darnel  2007-03-01 00:14:45  host: inet20909nc-3.eranet.pl

    Posiadam ten telefonik. Lezy sobie spokojnie. Mimo ze ma 4 lata, to bateria ww stanie czuwania na ladowanko jest w stanie poczekac i 16 dni! To jakis fenomen. Mam tez n6020, n6630, n6610i i sagema myx5/2 i jeszcze n3310, ale ten telefon jest wyjatkowy. Do dzwonkow i pisania jest idealny! W kieszeni praktycznie znika. Chce jej kupic nowy panel, bo zasluzyla na nowy laszek. Polecam ten telefon, jesli ma sluzyc jako narzedzie do komunikacji.

  • 0

    95. ~bazam  2007-03-19 18:28:34  host: acec102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprostu najlepszy telefon jaki NOKIA wypuściła na rynek. Już się taki model nie powtórzy. Fakt że nie ma w sobie nic ale chyba to jest w nim najpiękniejsze. Zmieniałem telefon 2 razy i zawsze wracam do 6310i.

  • 0

    96. ~arrgsm  2007-03-29 21:39:38  host: cdk140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma dusze i za to go kocham:)

  • 0

    97. ~Elo  2007-04-03 22:52:55  host: pc-77-46-22-12.euro-net.pl

    moze mi ktos wytlumaczyc czemu ktos sprzedaje te telfony po ~700 zl i ludzie je kupuja? przeciez to jest zwykly telefon? Wg mnie nigdy nie dal bym tyle kasy na taki telefon...

  • 0

    98. ~tq  2007-04-25 17:39:11  host: xdsl-4791.zgora.dialog.net.pl

    to nie jest zwykły telefon poczytaj komentarze to zrozumiesz :)

  • 0

    99. ~fokstrot  2007-04-26 21:43:38  host: mmfnfnfm1f1f1.net.autocom.pl

    dolaczam do grona szczesliwych uzytkownikow 6310i. uzywam nieprzerwanie od 4 lat. telefon sprawuje sie bez zarzutu. planowana zmiana telefonu? nigdy!

  • 0

    100. ~Fokus  2007-05-01 13:47:15  host: cpc2-lutn6-0-0-cust854.lutn.cable.ntl.com

    Dzisiaj przyszedl mi poczta ten oto fonik, zaplacilem za niego prawie 90 funtow w Anglii i od razu mnie urzekl, mam go w kolorach czarno-zloty. Jest super zajebisty i byl wart swojej ceny! Wszystko smiga ladnie i bez zastrzezen, telefon doskonaly. Polecam wszystkim, raz skorzystasz z tego fonika i juz nie bedziesz chcial miec innego;)

  • 0

    101. ~Nokia 6310i  2007-05-04 14:21:46  host: hsiproxy.astra-net.com

    Ten telefon to jest Mercedes wsrod telefonow... to jest klasyk ale w niezlym wydaniu... mialem duzo roznych telefonow z aparatami z mp3 ale tak naprawde to nie jest potrzebne...ten telefon ma to co trzeba ---> bateria 3ma w ch** czasu zasieg ma wszedzie...nic wiecej nie potrzeba...POLECAM go kazdemu naprawde WARTO :D

  • 0

    102. ~rzuf  2007-06-04 09:51:34  host: cyc130.internetdsl.tpnet.pl

    700- 800 zł i idą jak ciepłe bułeczki:) Używam już którys rok z kolei i nie ma lepszego telefonu na świecie.Jedyne co w nim zrobiłem to sima się pozbyłem.To jest telefon do pracy a nie do zabawy.Jako ciekawostkę ( która pewnie znacie) to zobaczcie jakich telefonów używają ci co zajmują się komórkami... sklepy; komisy itp:)

  • 0

    103. ~Ivar  2007-06-07 21:32:35  host: bfh158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piękny telefon i niezawodny. Bateria trzyma baaardzo długo. Miałem go przez pewien czas, wspaniały model. Nieraz za nim tęskniłem ;]. Żaden nowy telefon nie ma szans, jednak wygrywa klasyka. Szkoda że teraz nie ma telefonów tak precyzyjnie wykonanych i niezawodnych jakościowo.

  • 0

    104. ~piotrek007b  2007-06-11 16:50:54  host: ehs215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon. Bateria trzyma baardzo długo. Nie ma kolorowego wyświetlacza, polifonii. Ale mimo tego jest super. POLECAM

  • 0

    105. ~tq  2007-06-19 23:58:31  host: xdsl-5083.zgora.dialog.net.pl

    Mam go od niedawna. Brat przywiózł mi z IR. Wymieniłem baterię, obudowę i mam super telefon do pracy. Bateria trzyma nieprzyzwoicie długo - 5 dni spokojnie. Soft (jeśli można nazwać menu softem) działa suuuuper szybko. To telefon dla ludzi konkretnych - tylko rozmowy i sms`y. Nic więcej. I do tego ten telefon został stworzony. Moim zdaniem najlepszy telefon w historii NOKI.

  • 0

    106. ~Moreno  2007-07-02 11:29:53  host: 83-145-179-138.cable-modem.tkk.net.pl

    mam ten telefon juz 4 rok....i co?? i do cholery nic sie z nim nie dzieje:(:( chodzi jak nówka a o baterii nie wspomne to jakis fenomen chyba ze mam jakis zaczarowany telefon??kazdy buisnessman mysle ze ma ten telefon i go sobie chwali poprostu telefon nie do zdarcia!

  • 0

    107. ~a  2007-07-10 12:07:19  host: aka198.internetdsl.tpnet.pl

    mam samsunga z400 a tego pożyczyłem. to jest kozacki telefon nie ma lepszego. kit ze nic nie ma ale to jest to.

  • 0

    108. ~Zawiedziony  2007-07-19 09:20:46  host: cumulus.imgw.poznan.pl

    Jestem zawiedziony bo jeszcze nie mam tego telefonu. Wał na allegro jeden pucybut wykręcił ale już zamówiłem nowiutką sztukę za 800 zł. Uważam, że ten telefon jest warty tej ceny. Potrzebuje telefon do dzwonienia a nie żeby urządzać z niego salon rozrywki.

  • 0

    109. ~ja  2007-07-21 22:11:36  host: cji72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgodzicie się z tym że nokia wymyśliła E50 jako następce 6310i??:)

  • 0

    110. ~vector  2007-07-22 13:58:26  host: 80.51.245.110

    Używałem ten telefon trzy lata. Teraz mam Nokie 6021. Porównanie to tak jakby z Mercedesa przesiąść się do Dacii Logan

  • 0

    111. ~Kiler  2007-08-02 12:22:08  host: edd26.internetdsl.tpnet.pl

    Ja swój kupiłem 3 lata temu od kierownika magazynu w Plusie. Świetny! Bateria trzyma nadal prawie 2 tygodnie :) i bez zbędnych bajerów.

  • 0

    112. ~jaa  2007-08-10 23:43:07  host: ggf162.internetdsl.tpnet.pl

    Co wy w tym gó.... widzicie?? Ten telefon jest daremny! Nie mam telefonu full wypas ale na takie coś to bym sie napewno nie wymienił...

  • 0

    113. ~traszql  2007-08-11 11:16:39  host: bvg64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od kiedy dowiedzialem sie co to telefon komorkowy zaczalem szukac idealu, od kiedy dowiedzialem sie o 6310i musialem jej wyproboac.. i wtedy znalazlem.. a ja tak dziwnie mam ze nie potrafie uzywac jednego telefonu dlugi czas, wiec mialem dziesiatki telefonow i zawsze wracam do 6310i, cos w tym jest, a jako ciekawostke powiem ze za kazdym razem placilem drozej za ten telefon :) szkoda ze za kilka lat ten model bedize tlko wspomnieniem, DLACZEGO NOKIA GO NIE PRODUKUJE?!?!?!?!

  • 0

    114. ~xkorespondent  2007-08-22 10:26:06  host: unregister065028239087.c28.msk.pl

    miałem 6310i 7 lat, i kochałem ten telefon nie chciałem innego... Niestety zalałem go słoną wodą... Teoretycznie działaale ma jakieś zwarcie na płycie głównej i dlatego szybko zrzera baterie (3 dni spokojnego urzytkowania- kilka rozów dziennie po pare minut) i około 2mm prawej strony wyświetlacza sie zalało, kupiłem nową 6300 i telefon też mi się podoba, fajny wyświetlacz, naprawde wyraźny, ale co z tego jak ma dopiero 3tyg, a bateria siada po 2 dniach podobnego urzytkowania jak wcześniejszy model....6310i to najlepszy telefon jaki kiedykolwiek wyprodukowali, chyba że telefon ma służyć jako centrum rozrywki to nie polecam!

  • 0

    115. ~USER  2007-08-27 01:27:32  host: 179.11.inds.pl

    Ten telefon wg. mnie to prawdziwa LIMUZYNA!!! Ma 2 wady fabryczne!!! Droga bateria na której zmianę mnie nie stać (nie ma potrzeby) i panel przedni, który po 4 latach ma wyraźne oznaki użytkowania. TO JEST JEDYNY TELEFON Z WYśWIETLACZEM MONO I PROSTYMI DZWONKAMI KTóRE WSZęDZIE SłYCHAć!!! WKRóTCE TYLKO DLA KONESERóW. CZEKAM NA JEGO NASTęPCE "N6410i", który bedzie miał Wi-Fi oraz kolorowy wyświetlacz ;) za resztę bajerów dziękuje producentowi. MóJ WYMAżONY IDEAł (;

  • 0

    116. ~ja  2007-09-10 14:26:58  host: static-ip-87-248-75-9.promax.media.pl

    telefon super poprostu nigdy bym nie zmienil na inny niestety swoj rozwalilem a nielatwo to zrobic

  • 0

    117. ~  2007-09-14 19:54:51  host: acff141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Uważam, że ten telefon jest warty tej ceny. Potrzebuje telefon do dzwonienia a nie żeby urządzać z niego salon rozrywki." - takie teksty to żal patrzeć. Jak chce sie telefonu i tylko i wyłacznie to sie kupuje stanconarny albo jakis stary siemens albo sony (z rolką). wydawanie 800 zł za telefon który nie ma nic.. to wywalanie kasy w błoto (dzwonic mozna z telefonu za 30zł do zakupienia w komisach). Za 800zł to mozna kupic telefon z 2mpx aparatem mp3 playerem fleshem a nawet wifi. A dlugosc uzytkowania zalezy tylko od UZYTKOWNIKA. Kupują tą nokie tylko ludzie którzy nie potrafią dbać o telefon i którym najnowsze zabawki nie odpowiadają bo przy 10 godzinnyej zabawie w stylu telefon ->

  • 0

    118. ~  2007-09-14 20:13:56  host: acff141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    acha .. co do tych "mercedes wśród telefonów" ... raczej fiat 126p. MERCEDESY cechują sie tym ze kazdy wybudowany model jest piekny, stylowy Bezpieczny posiada mnóstwo funkcji i udogodnień.. skużane tapicerki, komutery pokładowe z gps em.. i po tym rozrózniamy mercedesy... to samochody wykraczające poad miary swoją perfekcyjnością .. dbałością o klienta, jego WYGODĘ i KOMFORT uzytkowania. (klima, zestawy audio z prawdziwego zdazenia itp) Natomiast ta wasza nokia.. co ma ?? Fukcję dzownienia.. smsów i snake .. Yeah co za wygoda uzytkowania, mnogość funkcji itp. ps. Dla uzytkownikow ktorzy wydają TYLE kasy na telefon by uządzać nim "lot z przeszkodami" uswiadomie że mozecie za 500 zł kupic motorolki..z seri RAZR (obudowa z utwardzonego lotniczego aluminium).. przezyją wiecej, oferują 10x wiecej i kosztują duzo taniej. . . Jezeli jednak nie macie na co kasy wydac.. to ja moge numer konta podac

  • 0

    119. ~s4lem  2007-09-23 13:57:18  host: fin146.internetdsl.tpnet.pl

    105 napisal ze mu bateria trzyma 5 dni spokojnie...hahaha to musisz miec naprawde zla baterie :) mialem ten telefon przez 4 lata oryginal nic nie bylo wymieniane bateria 1,5 tygodnia trzymala bez problemu... ten telefon jest zajeb***y!!! Jedyne co mi sie w nim zepsulo w ostatnich dniach to wibracja poniewaz niefortunnie kilka razy wypadl mi na podloge (powroty z imprez ) polecam ten telefonik wszystkim ludziom robiącym interesy... a jezeli chodzi o nastepce to juz jest piekna NOKIA E50 ktora wlasnie sobie zakupilem, jednak czy bedzie tak niezawodna jak poczciwa NOKIA 6310i to sie wkrotce okaze.

  • 0

    120. ~Adasko  2007-09-29 13:37:56  host: w3cache.jaw.vectranet.pl

    to ze poczyta komentarze to mu nic nie pomoze jak bys mial taki telefon przez rok dwa to bys zrozumial ze on jest nawet 1000zł warty :) pozdro all

  • 0

    121. ~maciekxt  2007-10-05 21:17:32  host: abhd66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha i na pewno nie jest wytrzymalsza i bardziej nie zawodna od niej żadna motorola razr. Nie znasz sie ma rzeczy!

  • 0

    122. ~maciekxt  2007-10-05 21:19:28  host: abhd66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taką nokie można kupić w ładnym stanie za 250zł. A telefon jest nie do zdarcia. Jest to jedna z najlepszych nokii w historii. Ktoś kto ją ma wie o co chodzi. Telefon do dzwonienia, a nie do chodzenia po gwarancjach. A co do komentarzy 117 i 118 to widać że osoba je pisząca nie ma pojęcia o dobrych telefonach. Nie zastąpiony w firmie!

  • 0

    123. ~pavelo  2007-10-06 21:49:13  host: 87-205-195-201.adsl.inetia.pl

    wiecie co zastanawiam się dlaczego ten mercedes wśród telefonów jest nadal taki drogi jak widzę że ludzie go kupują za 600-700 zł to aż żal d*** ściska...

  • 0

    124. ~Yei  2007-10-30 18:11:32  host: hv4.internetdsl.tpnet.pl

    do urzytkownika 118....mialem ta nokie i nadal ja mam...mialem 2 razr'y...zaden nie wytrzymal miesiaca....te 'niezniszczalne' badziewia sa do dupy....najgorsze motorolki a mialem ic wiele...aktualnie pracuje na jednym z nie wielu modeli E1120 i tej noki i oba telefony wiele wytrzymuja..nokia wiele razy glebła w błoto do jeziora i nigdy jej nawet nie rozkręcałem by ja przeczyścic....wiec człowieku zamknij morde i kup sobie jakiegos super wyjebane siemensa s75...

  • 0

    125. ~  2007-11-03 14:26:50  host: aack36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bo jest idealnie wyprofilowany, klawisze są duże, świetnie rozłożone i (niestety) nie jest już produkowany :( Moja 6310i zakupiona prawie 5 lat temu na firme w sieci idea nadal się trzyma i szczerze mówiąc nie zamieniłbym jej na żadne badziewie 1000w1 z dżojstikiem,mikroskopijnymi guzikami i powolnym os'em.

  • 0

    126. ~  2007-11-23 17:59:48  host: ciq215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja nokia ani razu nie widziala serwisu, obudowa nie oryginalna, ale i tak ani razu nie była wymieniana, czasami ją ładuje, nie rzucam nią ale pare upadków zaliczyła. nie bał bym sie rzucić nią w kogoś, a póżniej dokonczyc rozmowe, piekny,prosty a wiec funkcjonalny, moze i mam mało funckji a i tak nie potrafie ze wszystkich koozystac. kolezanka zobaczyła ze go mam, to sie pyta za ile go sprzedam, a jej ze to nie jest na sprzedaż, czasam chce go sie pozbyć ale po co? nic mi w nim nie przeszkadza, i nie naprzykrza mi sie

  • 0

    128. ~demiki  2007-12-10 23:15:26  host: aayh229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wzór dla innych telefonów nie do osiągnięcia, mogliby wznowić produkcję i nazwac to retro.

  • 0

    129. ~Stefano  2007-12-13 20:06:33  host: 212.160.172.70

    Telefon suuper a dla tych niedorobieńcó co im za mało bajerów to - poczekajcie jak telefony będą miały kawiarenkę, jadłodajnię i małą lalkę dmuchaną wbudowaną to już wszystko będzie. My tymczasem będziemy chodzić do knajpy na piwo, do restauracji na szamkę, bedziemy słuchali muzy na koncertach albo na dobrym HiFi, zdjęcia i filmy bedziemy robić porządnymi aparatami i kamerami a laski będziemy wyrywać w realu!!!

  • 0

    130. ~DorKe  2008-01-19 23:33:36  host: pub150.warcnet.pl

    kurcze ten telefon jest naprawdę niesamowity. nie martwię o nic w tym telefonie, bateria z ręka na sercu BPS-2 działa 10 dni, obudowa twarda, słuchawka bezprzewodowa działa, nie wiesza się nawet w -15stC (sam sprawdzałem)to telefon dla koneserów. Oczywiście, że tu nie ma kolorowego wyświetlacza itp bo to jak sama nazwa mówi "telefon" a nie gameboy. widziałem ostatnio na allegro NOWY kosztuje 1300 zł i jest zainteresowanie, więc to samo za siebie mówi...a co do mercedesa mhmm to 124 jest także najbardziej ceniony nawet dziś. jak ktoś się zna na wartościowych przedmiotach, które staja się kultem to wie o czym mowa. NOKIA 6310i to klasyk dla ludzi z klasą!Pozdrawiam

  • 0

    131. ~  2008-01-27 19:07:11  host: abkp52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    możecie powiedzieć po co w tym telefonie irda bluetooth i java bo nie bardzo rozumiem??? używacie wogóle tych funkcji?

  • 0

    132. ~scovron  2008-02-02 15:46:35  host: host85146962.galileusz.3s.pl

    miałem wiele telefonów. Kilka noki, raz motorole, raz siemensa. Aktualnie bawię się samsungiem ale jedno jest pewne tak dobrego tel. jak 6310i nigdy już nie będę miał. Bateria trzymała 10 dni, nigdy się nie zawiesił a do tego wyglądał jak na tamte czasy super. Dla mnie telefon 10/10. Szkoda że już takich nie robią...

  • 0

    133. ~Łoszek89  2008-02-07 20:08:48  host: adcl180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon używany i mam go od 3 latek. Gorąco go polecam dla osób, które dużo gadają :D Mi trzyma ponad 4h rozmów. Telefonnaprawde ponadczaswy. Wyświetlacz super, słońce się nie odbija jak w nowych aparatach, że nic nie widać... Nic innego nie zastąpi starej ale jarej Nokii 6310i. Gorąco polecam. Telefon wart swojej ceny. Pozdro

  • 0

    134. ~mateo  2008-02-15 19:12:29  host: aaey72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    130: tylko że już teraz nie ma nowych 6310i...wszystkie refurbished.

  • 0

    135. ~Fan Nokia  2008-03-08 18:10:14  host: dbw237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon, jeden z najlepszych. Telefon do dzwonienia i smsowania , nie dla dzieci i niedorosnietych doroslych , co potrzebuja telefonu do ktorego napcha sie od groma mptuch ... Jak patrze na tych maniakow telefonow - tandet ( zazwyczaj sonyericssony np. k750i ) to sie ciesze , ze niemusze sie z nimi utorzsamiac...

  • 0

    136. ~Tomek  2008-03-13 13:45:40  host: ip-83-238-172-20.netia.com.pl

    To nie jest Mercedes, to jest ROLLS ROYCE SILVER SHADOW, mam go bardzo dłuuuuuuuugo, przeżył już u mnie i Samsunga E700 i Motorolę V3xx, i służy mi jak wierny przyjaciel. Wcalę się z nim delikatnie nie obchodzę, a on działa i działa i wiem, że będzie działał...

  • 0

    137. ~  2008-03-13 21:07:30  host: dao233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sa dostepne jeszcze nowe 6310i,sa to telefony nowe , sprowadzane z niemiec , gdzie znajduja sie resztki produkcji w magazynach

  • 0

    138. ~RoniN_  2008-04-03 16:15:45  host: cpc1-linc9-0-0-cust353.nott.cable.ntl.com

    Co tu duzo mowic, mialem n73, sprzedalem i kupilem ...6310i, a druga sprawa ostatnio ladowalem baterie, dalej jest full a ja ...zapomnialem kiedy ja ladowalem :D. telefon nie do zdarcie i ponadczasowy. wszytkie te "nowoczesne" to tylko zabawki pelniace role telefonu a to jest telefon w pelnym tego slowa znaczeniu!!!

  • 0

    139. ~Nokia  2008-04-13 11:14:05  host: djk187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam sie z toba RoniN , moj tata dostal w orange nokie n95 za 1zl , jezu jaki szajs , warzy 1 gram , plastik taka tandeta , tandeciarstwo , po 2 dniach sprzedal i kupil sobie 8800 i inny swiat normalnie... A , i tez jestem szczesliwym urzytkownikiem 6310i :) Super telefon , nie nudzi sie , piekny

  • 0

    140. ~wiarus1033  2008-04-20 10:33:17  host: host-89-228-252-64.olsztyn.mm.pl

    Ja sprzedalem wlasnie 6300 i kupilem 6310i, te nowe telefony są do bani. Bateria nie wytrzymywala 12 godzin (a telefon kupiony nowy w salonie). Wrocilem do 6310i - i mam problem rozwiazany

  • 0

    141. ~zolw-ed9@o2.pl  2008-04-20 21:07:49  host: adio132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i stalo sie. Dzisiaj oddalem swoja N95 8GB swojej ukochanej - a sobie sprawilem rodzyneczka 6310i w idealnym stanie. powiem tak - ten telefon jest niesmiertelny, przepiekny, przewytrzymaly jesli chodzi o baterie - dzis mija 3 dzien od naladowania a jest nadal 7 kresek. N95 musialbym juz ladowac 2 razy. poza tym chyba juz wyroslem z zabawek typu wszystko w jednym. Od nawigacji mam nawigacje w aucie, od robienia zdjec - prawdziwa cyfrowke. No a telefonu potrzebuje po prostu do gadania i pisania-zapominajac o ladowarce. Łezka sie w oku zakrecila, ale tego telefonu juz nikomu nie sprzedam - po prostu KULT. PS chrzanie koorowe wyswietlacze, szczegolnie w pelnym sloncu jak mam napisac esa. ;-)

  • 0

    142. ~zbiku  2008-05-05 18:29:26  host: 94-199.espol.com.pl

    czym wy sie podniecacie ? normalna nokia pasztet, wielki kloc, nie ma to jak n95 8GB ostatecznie następca 6310i E51

  • 0

    143.  2008-05-06 17:35:46

    Super telefon , nigdy nie widzialem dresa z tym telefonem tylko biznesmenow. Telefon nie dla dzieci - potrzebujacych wielofunkcyjnych tandetnych zabawek.

  • 0

    144.  2008-05-11 11:54:16

    I dobrze zrobiliscie , najlepszy telefon , ja mam ten kremowo srebrny , nie sprzedam go nigdy. Te dzisiejsze to takie byle co co sie nudzi po 3 tygodniach urzywania , albo za tydzien po kupieniu juz jest stara. Ten jest wygodny do pisania , pisze duzo i np w Nokia 3110c pisanie bylo okropne , palce bolaly od wciskania tych topornych klawiszy a w tym sa IDEALNIE wymierzone i nie musze sie wysilac zeby je wkliknac , ale tez same sie nie wklikuja przez przypadek. Mam gdzies te zacofane dzieci szpanujace K750i / a teraz w modzie K800i.

  • 0

    145.  2008-05-20 15:28:54

    zbiku a n95 to nie kloc? haha Zabawka dla kogos co nie ma aparatu cyfrowego ani nic i moze sobie pozwolic tylko na telefonik gowienko taniejacy z dnia na dzien

  • 0

    146. ~semperfi1  2008-05-21 12:16:38  host: ip194-162.zetosa.krakow.pl

    Nokie 6310i kupiłem zaraz na początku 2002. Telefon jest nie do pobicia - szczególnie dla osób ceniacych niezawodność, piękno, prostotę oraz przede wszystkim KLASĘ. Bateria? Co tu dużo pisać; przez pierwsze lata tak żadko używałem ładowarki, że zapominałem gdzie ją odkładałem. Nawet teraz - po prawie sześciu latach bateria wytrzymuje 1,5 tygodnia. Obudowa? Chyba pancerna. Przetrzymała niezliczoną ilość upadków a mimo to wygląda lepiej niż niejeden półroczny telefon. Idealny rozkład klawiszy, intuicyjne funkcje - 6310i można obsługiwać z zamkniętymi oczami. Jakość połączeń i szybkość pracy jest zadziwiająca jak na telefon sprzed sześciu lat. Niedawno dostałem firmową E90 a 6310i poszła do szafy. Na szczęście już po tygodniu przekonałem się co zrobiłem. Teraz w szafie leży E90 i nie zanosi się na zmianę.

  • 0

    147. ~grabash  2008-06-07 11:31:12  host: host-85.232.230.224.marsoft.com.pl

    do uzytkownika 118: ty sie na samochodach nie znasz... teraz mercedesy ssa takie jak mowisz i ich klasa spadla niewirygodnie, a wsiadz sobie do modeli z lat 90 to poczujesz roznice przede wszystkim w jakosci wykonania a nie w jakis pierdolach typu bajery.... bajery nie jezdza i nie placa za serwis... nokie oczywiscie polecam

  • 0

    148. ~anonimek  2008-06-11 00:50:26  host: dynamic-78-8-84-87.ssp.dialog.net.pl

    Telefon dla ludzi biznesu..

  • 0

    149. ~steve-o  2008-06-17 16:29:13  host: dxp218.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie zamienilem 6300 na 6310i. W dzisiejszych czasach projektanci teefonow zapominaja ze ma on sluzyc to dzwonienia i ewentulanie pisania smsow, jakos rozmow o niebo lepsza niz w 6300, nic nie trzeszczy w sluchawce, dzwiek czysty. Telefon klasa

  • 0

    150. ~James Bond  2008-06-18 00:01:46  host: aalp224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też go używam...

  • 0

    151. ~Rincon  2008-06-18 20:36:52  host: host-87-99-52-9.lanet.net.pl

    posiadam ten telefon 3 lata. 3 lata ten sam. Oprócz porysowanej obudowy wszystko śmiga jak należy. Mojemu bratu spadł z drugiego piętra na gruz. Tylko się wyłączył. Model o którym mówię, trzymam właśnie w ręce i nigdy go nie zamienię. Gdy mi się zepsuje kupię taki sam model na allegro :D Naprawde z całego serca polecam! Albo NIE! NIE kupujcie go, bo wykupicie wszystkie modele i juz nic nie zostanie ;)

  • 0

    152. ~misiek  2008-06-19 09:37:55  host: dxp218.internetdsl.tpnet.pl

    pytanie do opluwaczy tego telefonu. DLACZEGO WASZE SWIECACE ZABAWECZKI TRACA POLOWE WARTOSCI W 3 MIESIACE?

  • 0

    153. ~Zen  2008-07-07 12:28:25  host: dxz2.internetdsl.tpnet.pl

    Nie lubię się powtarzać, ale to co tu pisze większość użytkowników to prawda - to jest po prostu bardzo solidnie wykonany telefon! Polecam dla ludzi, którzy potrzebują prawdziwego telefonu:)

  • 0

    154. ~chemicq  2008-07-12 12:12:08  host: h-b209-248.resetnet.pl

    jak ja zalowalem ze sprzedalem, kupilem wtedy e50... niby wszystko ok ale jakosc dzwieku nie ta a bateria w e50 1/3 tego czasu trzyma co w 6310i. dzis znowu kupilem 6310i, co prawda mam dwa aparaty, bo mms czasem chce wyslac czy odebrac ale glowna karta oczywiscie w 6310i :) ocena 10/10 dla 6310i i 7/10 dla e50.

  • 0

    155. ~arek  2008-07-12 16:08:22  host: aqf31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W chwili kiedy pojawił się na rynku uznany został za jeden z najlepszych jakie wyprodukowała Nokia.Telefon służy wiernie i niezawodnie 5 rok.Po 4 latach była zmieniana obudowa, baterii nie wymieniałem nigdy.Myślę, że gdyby umieścić go w kategorii niezawodności znalazłby się w czołówce.

  • 0

    156. ~robert  2008-07-20 09:00:26  host: gw.itfsystem.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu ponad 6lat. Panel przedni w dobrym stanie nadal ja nie noszę telefonu razem z narzędziami to może i dlatego ;)Aparat jest naprawdę świetny, dla tych co tel. służy im głównie do rozmów. Zadziwiające jest dla mnie to, że ceny baterii BPS-2 nadal wynoszą około 150zł a panela przedniego koło 130zł, i to były by największe minusy, czyli ceny akcesoriów do niego. Bateria trzyma już tylko 3 dni niestety ale tel. ma 800godzin więc ma prawo.

  • 0

    157. ~Puni  2008-07-23 16:00:05  host: public52242.xdsl.centertel.pl

    _________ Zawsze uwielbiałem nowości, chociaż byłem kolekcjonerem legendarnych ekskluzywnych NOKI. Przez ręce przeszło mi wiele telefonów. Jest rok 2008 pracuję na 6310i. Przez 3 lata dorastałem do tego telefonu, szefowie teraz w dużych firmach i korporacjach chodzą z tym telefonem jako swój jedyny. Nie mam absolutnie żadnego obciachu wyciągnąć 6310i i położyć przy najnowszych telefonach. Ludzie zaczynają zwisać jak słyszą ile ten telefon trzyma i jaka jest wygoda jak się go trzyma. Nieśmiertelna nokia.

  • 0

    158. ~Nokia  2008-08-15 16:12:29  host: ti0099a340-dhcp0030.bb.online.no

    Nie rozumiem ludzi którzy narzekają, że telefon ma mało funkcji. Może nie rozumieją, że WTEDY nie było kolorowych wyświetlaczy i innych pierdół? Kiedy ten telefon się pojawił miał kupę funkcji, których dotąd nie było, lub takich, które należały do rzadkości i to go wyróżniło! A dzisiaj? Co z tego, że nowe modele mają mp3, aparat itd, skoro funkcje te ma prawie każdy "telefon"? Następnym przełomem na miarę 6310i będzie chyba dopiero Nokia Morph...

  • 0

    159. ~  2008-08-16 20:24:53  host: bcv200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dorzucam swoje trzy grosze o 6310i.mój pierwszy niestety służy mi tylko jako ladowarka baterii.dwa nastepne mam w kieszeni plus dwie baterie- właściwie to nie wiem jak czesto je ładuje ale chyba dość rzadko bo nie pamiętam :-)))))))))))). polecam wszystkim którzy telefonu uzywaja do rozmów a aparat fotograficzny do robienia zdjęć

  • 0

    160. ~misiek21  2008-08-20 20:50:16  host: public48055.xdsl.centertel.pl

    Nokia6310i najlepszy telefon na swiecie ja go własnie mam i mi długo trzyma bateria

  • 0

    161. ~Fokosmok  2008-08-28 06:58:26  host: cpc1-lutn3-0-0-cust907.lutn.cable.ntl.com

    Kupilem ten telefon za 500zl 2 lata temu ale mial wade, byl skldany z czesci, i zle to zrobili, glosnik siadal wiec rzucilem nim mocno o podloge i sie rozlecial. Jednak dzisiaj kupilem znowu za te sama cene na ebay 6310i, telefon jest po prostu zejebisty i ta jedna usterka w tym jednym modelu mnie nie zraza! Polecam

  • 0

    162. ~urban  2008-08-28 15:30:52  host: 77-253-107-57.adsl.inetia.pl

    Nie ma lepszego telefonu!!!Niezawodny i piękny zarazem.Polecam go wszystkim wart jest swojej ceny nawet 1000zł za nowy egzemplarz.

  • 0

    163. ~fat  2008-08-28 16:31:12  host: 79-65-102-212.dynamic.dsl.as9105.com

    właśnie wymieniłem SE k850 na te nokie... tj zamieniły się miejscami szafa/kieszeń :) hehehe :)

  • 0

    164. ~sb  2008-09-09 01:08:37  host: 106-25.espol.com.pl

    Jak sie chce miec mp3 kupuje sie creativa np jak aparat to nikona a nie pakuje sie wszystkie gówna w jeden miniaturowy bajer szkoda ze tostera jeszcze nie ma i szwajcarskiego scyzoryka i nitki jak Rambo w nożu. Telefon ma dzwonić i łączyć się ze swiatem dlatego ta nokia to Poezja!!!!! I juz

  • 0

    165. ~mb  2008-09-13 01:24:26  host: staticline10615.toya.net.pl

    To jest najgorszy telefon jaki wyprodukowała Nokia bo jest niezniszczalny i niezawodny ma wszystko co powinien mieć telefon ale trzeba mieć dobrą pamięć żeby pamiętać gdzie jest ładowarka. Uwielbiam go

  • 0

    166. ~Alex  2008-09-15 00:29:42  host: 87-205-33-64.adsl.inetia.pl

    U?ytkuj? ten telefon od nowo?ci tzn od grudnia 2002 ! Jest niesamowity. Ca?y czas na oryginalnej baterii, nie wy??czany na noc. Po 6 latach bateria trzyma tydzie? przy normalnym u?ytkowaniu (na pocz?tku trzyma?a 2 tygodnie). Telefon nigdy nie by? naprawiany!, nie wiesza si?, nie gubi zasi?gu. Oryginalna obudowa troch? si? wy?lizga?a, ale nie p?ka, nie trzeszczy. Po prostu solidne i niezawodne narz?dzie pracy. Jak stary mercedes. // Uwaga na pseudoodnawiane sk?adaki na allegro, kupujcie tylko od I w?a?cicieli lub fabrycznie nowe. //

  • 0

    167. ~karol  2008-10-25 19:19:58  host: 88-50.tau.pl

    Sprzedałem E50 i powróciłem do 6310i. Telefon niezawodny. Dobra stara Nokia tak jak dobry stary Mercedes 124, nie ma porównania z nowościami!Pozdrawiam użytkowników 6310i.

  • 0

    168. ~  2008-10-25 22:09:48  host: inet20908ni-2.eranet.pl

    Ostatnio sprzedałem SE K800i i dołożyłem kasę i kupiłem ten telefon.Napisze krótko-super telefon.Mercedes wśród telefonów !!.Wiem co mówię bo mam mercedesa z 2005r full opcja.Pozdrawiam

  • 0

    169. ~Mike  2008-10-27 23:24:02  host: dynamic-78-8-154-116.ssp.dialog.net.pl

    Dyskusja prowadzona w powyższych postach jest absolutnie nielogiczna. Porównujecie tu dwie różne kategorie produktów. Współczesne telefony to nie żadne telefony (używana nazwa jest kwestią tradycji językowej), lecz miniaturowe komputery z kamerami i digital tv na pokładzie, a omawiana Nokia to prymitywny telefon. Oczywiście, gdy ktoś pyta TYLKO O TELEFON to jest to ideał. Natomiast jeśli ktoś potrzebuje kieszonkowego substytutu laptopa czy kamery - to np. N96 czy E66 albo SE W860 spełnią jego wszystkie oczekiwania, a 6310i literalnie żadnego. To tak jak by porónywać czołg do bolidu F1 pod kątem zdolności poruszania się w terenie. Tak na to zagadnienie patrzą "wyznawcy" 6310i. To absurdalne postawienie sprawy, gdyż ja np. szukam czegoś, co w znacznym stopniu zastąpi mi komputer, odbierze maila, pokaże prezentację w PP, naręci film. To robi np. mój LG Secret, który również jest bardzo solidny (i o niebo lepiej wykonany od 6310i - szafirowe szkło, tytan, kavlar. Zaś do pracy i nawigacji GPS używam N78. 6310i jest dla mnie bezużytecznym zabytkiem. Nie potrzebny mi do niczego kieszonkowy automat telefoniczny. Sorry Winetou.

  • 0

    170. ~rahim  2008-10-29 12:14:43  host: inet20909ng-0.eranet.pl

    perła cukiereczek,cudo.i to jest prawdziwy telefon,dzwonic napisac sms,dzwonic i dzwonic,za za ok tydz.upomni sie o ładowanie,telefon dla ludzi z klasa i wiedzacych czego chca od zycia, mam go od 5lat i nie zmienie nie sprzedam,kupie nowy jak sie rozleci i jestem w stanie dac nawet za niego 1000zł. przez ten telefon mam szacunek dla nokii,ale dlaczego!!!!nie produkuja go dalej.

  • 0

    171. ~ale szajs  2008-11-05 19:42:49  host: pc0159.ebeskidy.pl

    ale szajs !!! nie wiem za co oni chcą tyle kasy !!! nie polecam !!!

  • 0

    172. ~towotowo  2008-11-07 12:06:47  host: 213.25.99.211

    używam 6310i od 6-ciu lat na oryginalnej baterii. Trzyma 6 dni. To tyle

  • 0

    173. ~Taaz  2008-11-07 14:06:58  host: 77-253-159-242.adsl.inetia.pl

    Miałem go kiedyś,ale byłem głupie,że sprzedałem,kumpel twierdził,że to śmieć i chciał ją za jakieś śmieszne grosze sprzedać,kupiłem ją,dzięki sprzedaży K550im. Jestem bardzo zadowolony,a jej cena ciagle rośnie! :D Jak na razie używany model 6310i w ładnym stanie można wyrwać za 300 zł....

  • 0

    174. ~Moren  2008-11-19 20:23:45  host: apn-77-115-105-227.gprs.plus.pl

    Rewelacyjny telefon. Nie przypadkiem tak trzyma cenę. Używane są często droższe niż nowe obecnie sprzedawane. Nokia 6310i to klasa sama dla siebie. Najlepszy telefon jaki kiedykolwiek ukazał się na rynku. Następcy nie ma i chyba nie będzie.

  • 0

    175. ~Barcude  2008-11-24 17:19:09  host: klient-82-160-221-36.strefawifi.kolnet.eu

    Teraz już wiemy, że jest to od lat oficjalny telefon Lecha Kaczyńskiego, więc...hmm szkoda, że wyszło to tak późno,hehe. Mimo wszystko, jak ktoś chce się chociaż troszkę poczuć jak prezydent Rzeczpospolitej Polskiej to ten telefon jest idealnie dla niego,ee, polecam.

  • 0

    176. ~Narciude  2008-12-31 10:47:58  host: cii203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fon norma super ;0

  • 0

    177. ~ora  2009-01-30 08:51:37  host: hot122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od prawie 6 lat i nie zamienię go na inny model. Jest super: bateria , menu itp. szystko czego potrzebuję. Polecam wszystkim.

  • 0

    178. ~lysy brzeziny  2009-02-08 13:45:27  host: proxy.city-net.pl

    nokia 6310i to najlepszy tel jaki udało sie nokii wyprodukowac ,wczoraj wpadł mi do wody zalał sie całkowicie, po 2 godz działa bez zazutów. polecam kazdemu kto nie musi robic zdjec i bawic sie telefonem. pozdrawiam wszystkich urzytkownikow nokii 6310i

  • 0

    179. ~mobil  2009-02-14 19:00:55  host: 78-131-137-163.tktelekom.pl

    ja mam tą NOKIĘ 4 lata i nie zamienił bym na inny telefon.Jest poprostu OK.Telefon jest po to żeby ODEBRAĆ ODDZWONIĆ I ODŁOŻYĆ Koniec KROPKA.

  • 0

    180. ~  2009-02-17 14:55:48  host: abtg209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupilem na dniach nokie 6310i uzywana oczywiscie na allegro za niecale 150 ziko i jestem zadowolony:))Pozdro

  • 0

    181. ~xxx  2009-02-21 18:06:40  host: 17.ludowa.netcominternet.pl

    zbiku...jak dorośniesz to zrozumiesz dlaczego

  • 0

    182. ~Jerzo  2009-02-24 00:20:52  host: 77.223.203.255

    Wszystko fajnie ale jak teraz dostać ten super telefon z dobra obudową baterią nie wydając 1300zł za nówkę z 2004 r....Chińskie podróby atakują!!

  • 0

    183. ~  2009-02-25 12:31:44  host: bvu151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 169: A, możliwe. Ale czy twój "Sekret" otworzy prezentację o wielkości 100 MB na jakich często operuję? Czy odbierze 15 MB załącznika? A czy nie musisz czekac 5 minut zanim twój telefon-zabawka Cię namierzy przez GPS i czy podczas jazdy nie musisz się wpatrywac w malutki ekeanik? Do GPSu jest GPS. Do maili jest komputer (może byc laptop). No prezentacji jest komputer. Do zdjęc jest lustrzanka. A do dzwonienia jest telefon, a nie jakiś gadżet. Jest takie powiedzenie, że jak coś jest uniwersalne to jest do D***.

  • 0

    184. ~Random  2009-02-27 17:40:15  host: imo242.internetdsl.tpnet.pl

    Nie do zabicia. :) ... uzywam do kompletu z iPhonem z którym muszę nosić w torbie ładowarkę. Dzielą obowiązki: nokia rozmowy, iPhone rozmowy + internet. Idealnie.

  • 0

    185. ~Cygan  2009-02-28 14:00:47  host: 22-102-cust.westnet.ie

    Java? Poniewaz ten telefon ma tez gry i programy. Bluetooth? Bo w wielu radiach samochodowych jak i sluchawkach bt jest wbudowany zestaw glosnomowiacych bt, z ktorymi ten telefon wspolpracuje. Irda? Moze i mniej przydatne, ale sluzy do wysylania wizytowek na niektore telefony ktore obsluguja ta funkcje.

  • 0

    186. ~kuba  2009-03-05 13:18:16  host: b14.idd.net.pl

    jest to jak wszystkim wiadomo telefon biznesowy Bluetooth służy do połączenia się ze słuchawką Bluetooth, a irda do przesłyania notatek.

  • 0

    187. ~  2009-03-14 20:23:47  host: f96-028.opera-mini.net

    6310i to to czego mi potrzeba.spełnia moje wszystkie oczekiwania.mam go od 2002roku.używam jeszcze służbowej e 51. Fajna ale jeśli ktoś ceni wytrzymałość baterii ponad wszystko to 6310i nie ma sobie równych.

  • 0

    188. ~Laska  2009-03-21 17:13:01  host: adtb164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Posiadam ta nokie 6310i i jestem z niej bardzo zadowolony :) Jest to telefon dla ludzi ktorzy lubia klepac esy (bardzo dużo) i rozmawiac (godzinami) . Telefon nie do zdarcia!

  • 0

    189. ~  2009-03-28 17:49:01  host: 17.ludowa.netcominternet.pl

    telefon używany można kupić za 150 zł na allegro, do tego baterie (nową) za 120-140 zł i chodzi rewelacyjnie.

  • 0

    190. ~Mistrzunio  2009-04-13 16:03:54  host: adpc179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rzeczywiscie ten telefon jest bardzo dobry nawet po tylu latach, moj pierwszy telefon zresztą. Aczkolwiek wygodniej mi posiadac telefon z aparatem, chociazby dlatego, azeby robic zdjecia na sprawdzianach ;)

  • 0

    191. ~Smok123  2009-04-15 04:00:51  host: c-71-194-14-221.hsd1.il.comcast.net

    Telefon kultowy, ale tylko do dzwonienia!!! Dla mnie nie przydatny calkowicie!!! Nokia N95 za to spisuje sie na medal!!!!!!!!!!! NIe powiem nic zlego na 6310i bo korzystalem z tego telefonu dosc dlugo, lecz technika idzie do przodu i teraz zwykly telefon jest mi nie potrzebny.

  • 0

    192. ~Kubaa  2009-05-05 10:25:04  host: sub220-21.elpos.net

    Siemka ja teraz ponownie używam tej noki, mimo że niedawno kupiłem sobie toshibe g900 nie nadaje się ona do dzwonienia tak jak Nokia. Mimo że ma 6 lat. 3 była używana naon stop i kolejne 3 lata sporadycznie bateria trzyma przy intenzywnym użytkowaniu około 10dni

  • 0

    193. ~Dyzio  2009-05-08 10:10:55  host: host-89-229-18-2.torun.mm.pl

    Ja miałem n95 i ja zamieniłem na 6310i bo jest zajebista co tu duzo mowic

  • 0

    194. ~Orfi  2009-06-10 09:53:57  host: apn-77-114-1-95.dynamic.gprs.plus.pl

    Też mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony. Ten który mam teraz,posiadam od 2005r. Wcześniej miałem jeszcze 2 takie,od 2002r.Telefon działa dobrze a jakość dźwięku jest dużo lepsza niż np.w E50. 6310i jest idealny do prowadzenia długich rozmów i pisania SMS-ów.Jedyną czynnością, którą przy tym telefonie wykonywałem, to podwyższenie wersji softu z v5.51 na v.7.0 .

  • 0

    195. ~Luke  2009-06-14 12:28:06  host: public2039.cdma.centertel.pl

    Telefon nie do zdarcia :) Nie zniszczalna, nie zatapialna, bateria mimo lat wciąż trzyma ponad 10 dni. Polecam !!!

  • 0

    196. ~Luke  2009-06-14 13:39:59  host: public1263.cdma.centertel.pl

    Telefon nie do zdarcia :) Nie zniszczalna, nie zatapialna, bateria mimo lat wciąż trzyma ponad 10 dni. Polecam !!!

  • 0

    197. ~klakii  2009-07-25 09:39:55  host: apn-77-112-162-238.dynamic.gprs.plus.pl

    tel jest super nie do zdarcie lepszy niż te zabaweczki polecammm

  • 0

    198. ~Levy  2009-08-06 09:31:17  host: 77-254-55-91.adsl.inetia.pl

    Extra telefonik, kiedys zamieniłem 6310i na 6230, E50, 9500... i inne, ale szybko powróciłem do super maszyny jaką jest Nokia 6310i. Współczesne telefony mają tyle bajerów że można się zgubić a połowy tych ich funkcji sie nie uzywa. Do przeglądania internetu mam laptopa,do robienia zdjec lustrzanke a dzwonie z 6310i...

  • 0

    199. ~JK  2009-08-12 23:33:58  host: cqf231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie odnośnie tego telefonu. Czy jest możliwość ustawienia, aby sms-y po wysłaniu automatycznie zapisywały się w skrzynce nadawczej? Osobiście nie miałem tego telefonu w ręku, ale na pewnej stronie spotkałem się z informacją, że nie ma takowej możliwości, a jest to dla mnie dosyć istotne. Dzięki z góry za odpowiedź.

  • 0

    200. ~  2009-08-16 22:19:00  host: inet20908na-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    bateria nie do zdarcia

  • 0

    201. ~Krzysiek  2009-08-22 08:37:35  host: epr41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam własnie go kupiłem na allegro i jestem ciekaw jak sie bedzie sprawowwał :)

  • 0

    202. ~Krzysiek  2009-08-22 20:07:50  host: epr41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam własnie go kupiłem na allegro i jestem ciekaw jak sie bedzie sprawowwał :)

  • 0

    203. ~iop  2009-09-03 09:16:53  host: 217.147.104.142

    chyba mialem jakies nieszczescie, bo nigdy zaden telefon mi nie dzialal tak krotko jak ten, po miesiacu musze go wyrzucic do kosza. Juz po paru dniach pekla mi lekko obudowa, a wczoraj telefon spadl z metra na drewniany parkiet i calkiem sie rozwalil (pekl). Mialem juz kilka innych telefonow i zaden nie byl taki delikatny

  • 0

    204. ~michal  2009-09-07 19:42:36  host: dynamic-78-8-199-47.ssp.dialog.net.pl

    mam pytanie gdzie go moge kupic nowego i za ile albo gdzie moge go jeszcze dostac w sieci jak tak to w której??

  • 0

    205. ~MM  2009-09-30 18:11:51  host: agnieszka130.net.autocom.pl

    ODP. 204 (michal) kolego w żadnej sieci go już niestety nie dostaniesz, może może gdzieś w którymś salonie w magazynie gdzies lezy jakas zakurzona sztuka, ale to raczej znikome. Nowe sa na allegro, powiedzmy że nowe, gdyz nie wiem jak to sprawdzić czy rzeczywiście są nowe, ale cenę mają też nie małą. pozdrawiam i życzę lupienia nowej !!!

  • 0

    206. ~misiek  2009-10-31 11:01:10  host: bns26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ekstra,ale już nie ma nowych te co są na allegro są odnawiane do stanu nowego i piszą że nigdy nie używane.Gdzie by się uchowało tyle 6310i przez 5 lat po końcówce produkcji.

  • 0

    207. ~melonek  2009-11-26 17:54:38  host: chello087206059002.chello.pl

    wpisuja *#92702689# -> wyświetla informacje o dacie zakupu, produkcji, naprawie itp. ale nie ma opcji exit wiec trzeba wylaczyc z palca. Pytanie - nie uszkodze telefonu wpisujac ten kod ?

  • 0

    208. ~chudi  2009-11-27 11:35:28  host: esg68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam wielki szacunek do tego telefonu. Mozna powiedzieć, że jest "niezniszczalny". Baterie trzymają bardzo długo. Nie zdarzają się zawieszenia. A przecież oba (moje i żony) mamy już od wielu, wielu lat. Oczywiście brak bajerów - idealny dla osób, które używają go tylko do rozmów i SMS.

  • 0

    209. ~Teflon  2009-12-01 21:17:37  host: dgx59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Takie telefony chodzą jeszcze po 2000 zł na allegro ... Przecież to jest śmieszne . Co z tego ,że tyle trzyma bateria .Moja nokia 1208 jest 20 razy tańsza ,a trzyma 8 dni na baterii . Za 2000 zł. można by kupić Blackberry ,albo Nokię biznesową . Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego cena rośnie cały czas ??

  • 0

    210. ~dioda  2009-12-25 16:44:38  host: host-89-191-166-189.tvteletronik.pl

    niezawodny telefon wytrzymały bateria trzyma około 11 dni już kilka razy upadł mi z dużej wysokości w szkole nawet gram nim w nogę hehe gorąco polecam choć mam 16 lat

  • 0

    211. ~banicki  2009-12-31 09:39:53  host: aaso44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena rośnie bo to najlepszy telefon na świecie. Trzeba lat żeby się o tym przekonać :)

  • 0

    212. ~krasny  2010-01-12 16:53:21  host: 87-205-21-177.ip.netia.com.pl

    Ideał. Udało mi się ostatnio zakupić sztukę za śmieszne (w stosunku do reputacji) 600zł. Znalazłem je w sklepie haloo-gsm.pl. Stan idealny, bateria trzyma jak za starych dobrych czasów. Nie ma takiego drugiego TELEFONU, jak nazwa wskazuje, służy on do telefonowania i w tym jest najlepszy. Kolejny 6310i, po tych wszystkich cudactwach na rynku naprawdę odświeżająca zmiana, a raczej powrót do korzeni.

  • 0

    213. ~krasny  2010-01-12 20:01:07  host: 87-205-21-177.ip.netia.com.pl

    Ideał. Udało mi się ostatnio zakupić sztukę za śmieszne (w stosunku do reputacji) 600zł. Stan idealny, bateria trzyma jak za starych dobrych czasów. Nie ma takiego drugiego TELEFONU, jak nazwa wskazuje, służy on do telefonowania i w tym jest najlepszy. Kolejny 6310i, po tych wszystkich cudactwach na rynku naprawdę odświeżająca zmiana, a raczej powrót do korzeni.

  • 0

    214. ~schabowyj  2010-01-17 18:38:01  host: host-81-190-89-185.gdynia.mm.pl

    mówiąc krótko0 i po młodzieżowemu "debeściak" z tej nokii. tylko kozacy z takimi chodzą ;)))

  • 0

    215. ~śpiochmeister  2010-01-21 11:54:47  host: 83.2.42.71

    Klasa sama w sobie, żywa legenda wśród telefonów. Wytrzymała, z dobrą baterią, wygodna obsługa, Bluetooth…czego chcieć więcej?? Byłem posiadaczem tego modelu. Co mnie zniechęciło?? W zasadzie tylko jej gabaryty. Można do tego przywyknąć, ja jakoś nie mogłem, bo musiałem chodzić z etui doczepianym do paska, a nie jestem szczerze mówiąc do tego przyzwyczajony. Niemniej jednak polecam z czystym sumieniem ten model. Za około 300 lub więcej zł można nabyć pewny aparat.

  • 0

    216. ~wojtas  2010-01-21 14:55:16  host: acaq52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem wiele telefonow, róznego typu zwykle z systemami symbianem, windowsmem i ostatnio androidem, wszystkei telefony bardzo czesto wymieniałem i zawsze wracałem do niezastapionej 6310i telefon poprostu perelka. Do zabaw systemy a do kontaktu nokia 6310i!!! ZDECYDOWANIE polecam

  • 0

    217. ~dżyku  2010-02-03 19:41:11  host: 81.15.219.45

    Jeżeli ktoś zobaczy u mnie ten aparat to się śmieje ale też jest ździwiony że ktoś ma jeszcze ten aparat, niestety telefon jest do rozmowy(to co jest do wszystkiego jest do niczego)

  • 0

    219. ~thomyk  2010-02-21 22:22:26  host: a248.net136.okay.pl

    wlasnie sobe kupilem te nokie uzywke za 100 zl naallegro juz zamowilem obudowe nowa cała , wyczyszcze zaloze i bedzie super, wole sie bawic nia niz moja omnią :) bardzo dobry telefon

  • 0

    220. ~piotr  2010-03-28 21:29:17  host: host-89-230-146-121.inowroclaw.mm.pl

    Najlepszy telefon jaki mialem, mam go juz od hmm... 6 lat. nie wiem czy wiecie ale te telefony sa bardzo drogie nowe okolo 1800 zł! Ale polecam!

  • 0

    221. ~p  2010-04-05 09:51:45  host: 89.230.159.136

    mam pytanie czy bateria od noki e52 jest tak samo dobra jak w tej noki 6310i prosze o odpowiec

  • 0

    222. ~Mateusz  2010-04-12 09:16:32  host: 088156164109.rzeszow.vectranet.pl

    Mam pytanie, ze względu że telefon nie obsługuje długich wiadomości, mam pytanie czy można pisać smsy łączone tzn smsy po więcej niż 160 znaków?

  • 0

    223. ~niech żyje PLAY  2010-04-16 18:52:00  host: host9.cybermax.pl

    Czemu Telepolis nie zamieszcza jeszcze jednej rubryki z opisem : Data wprowadzenia modelu na rynek ? Czy przez tyle lat prowadzenia tego serwisu nikt z Was naprawdę na to nie wpadł?...

  • 0

    224. ~  2010-04-27 08:38:02  host: jrc-prs-rtr.task.gda.pl

    Witam, kupilem wczoraj Nokie 6310i na allegro jak nowa. Obecnie mam Asusa P320 ale....ma niby wszystko.....Dobrze mi sie go uzywa ale nie do dzwonienia ! Ten rysik......masakra...Cenie prostote, trwalosc, jakosc......

  • 0

    225. ~lapka  2010-05-03 19:18:42  host: cpc3-asfd3-0-0-cust235.1-2.cable.virginmedia.com

    najlepszy telefon na swiecie !!!!! po prostu brak slów i tyle ta bateria no i jakosc rozmowy mam nadzieje jak bym z kims w cztery oczy rozmawia£!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten telefon zawsze bédzie poszukiwany

  • 0

    226. ~Qrap  2010-05-18 18:44:49  host: abcy215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SMS można przeciągnąć na trzy wiadomości

  • 0

    228. ~soth84  2010-06-16 17:49:34  host: chello087207229136.chello.pl

    Mam iPhone'a, ktory po JB ma wszystko czego człowiek moze zapragnac od telefonu, ale nie baterie... drugi numer mam wlasnie w 6310. uzywajac go dosc czesto baterie laduje srednio co 10/14 dni, przy kilku rozmowach dziennie [oryginalna bateria]. Dlatego tez nie dziwie sie ze srednie ceny uzywek na allegro zaczynaja sie od ok 300 zl. To telefon, ktory jeszcze dlugo bedzie ze mna =]

  • 0

    229. ~  2010-06-27 19:29:26  host: 89.147.95-79.rev.gaoland.net

    a a ja go nigdy nie zmienie:) johny rabka

  • 0

    230. ~pal666  2010-09-06 00:12:48  host: apn-77-115-203-136.dynamic.gprs.plus.pl

    Trzy lata temu moja 6310i trafiła do szuflady z powodu uszkodzonego wyłącznika: wyłączyłem ją i włączenie okazało się niemożliwe. Jakoś tak się złożyło, że telefon poleżał sobie trzy latka, w końcu ją naprawiłem. Jakież było moje zdziwienie, gdy po naprawie i włączeniu okazało się, że telefon działa od razu a wskaźnik naładowania baterii pokazuje cztery kreski ! Bateria LiPoly trzymała energię trzy lata ! Szczerze mówiąc, gdyby ktoś mi powiedział cos takiego - nie uwierzyłbym mu.

  • 0

    231. ~Niedowiarek  2010-09-28 17:46:12  host: t24-03.opera-mini.net

    230. ~pal666: No i Ty mówisz to Nam, a My (przynajmniej Ja) Tobie nie wierzymy/wierzę.

  • 0

    232. ~steveo  2010-10-30 22:31:02  host: chello087206007018.chello.pl

    z ta bateria historyjka to lekka przesada, sam jestem uzytkownikiem tego modelu ale w takie cuda to nie wierze

  • 0

    233. ~Radek  2010-12-05 12:15:41  host: 87-207-253-183.dynamic.chello.pl

    Z tą baterią to może być prawda. Mam w domu motorolkę z uszkodzonym joystickiem, leżała w szufladzie ponad 2 lata i jakie było moje zdziwienie kiedy po tych 2 latach udało mi się ją włączyć, ba było jeszcze pół baterii :)

  • 0

    234. ~berta  2011-01-16 20:11:57  host: aark110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to prawda z tą baterią ale tylko w pierwszych latach telefonu. Obecnie sa made in china i one tyle nie trzymają tamte były made in germany i made in hungary i ten telefon faktycznie ponad 2 tygodnie użytkowania i bateria trzymała. Miałam kiedys taki i się pozbyłam bo pojawiły sie nowsze. Teraz kupiłam taki na allegro i jakiez było moje zdziwienie jak batreyjka wytrzymuje 5 dni;( Poczytałam i juz wiem w czym rzecz...

  • 0

    235. ~dcd  2011-01-31 18:03:08  host: host90j.j.i24.pl

    e52 to następca 6310i

  • 0

    236. ~  2011-02-26 13:55:21  host: user-109-243-218-38.play-internet.pl

    Po HTC HERO znów n6310i :)

  • 0

    237. ~hot  2011-03-06 20:27:57  host: 088156055214.olsztyn.vectranet.pl

    Z baterią to faktycznie jest prawda mam nokie 6310i z 3marca 2003 i użytkuje ja do dzisiaj telefon zakupiony w salonie i do tej pory nic ani serwisu ani usterek bateria ciągle ta sama od nowości niestety trzyma już tylko tydzień wcześniej bylo lepiej ponad dwa tygodnie,do dlugich rozmów i odbierania i wysylania sms-ów idealna nawet kąpiel w jeziorze jej nie zniszczyla .Produkcja telefonu Made by Germany .

  • 0

    238. ~kaper  2011-06-01 22:28:00  host: 178.183.233.128.dsl.dynamic.eranet.pl

    A ja potwierdzam - miałem identyczny przypadek: z powodu uszkodzenia włacznika telefon poleciał do szafki na jakies 2 lata przerwy, az do dzisiaj - odpalam telefon, a tam ku zdziwieniu 5 kresek baterii ;O 6310i to niezniszczalny telefon ;) BTW: Moja bateria jest Made in Japan :)

  • 0

    239. ~Wowa  2011-08-24 01:09:16  host: z47-04.opera-mini.net

    Mam ten telefon od jesieni 2003 r. i od tego czasu jest nieprzerwanie na służbie. Dziś służy mi jako tel. "domowy". Gdyby tak został skonstruowany Titanic, nie było by o czym kręcić filmów.

  • 0

    240. ~Pikul  2011-11-27 11:12:33  host: user-46-113-81-156.play-internet.pl

    Witam moze ja cos powiem na temat tego telefonu; Nokia typowo biznesowa telefon do dzwonienia i generalnie do pracy. Chcesz aparat w telefonie? Idz po lustrzanke!! Moze muzyke? Zapraszam po mp4 :) Tutaj masz pewnosc ze telefon Ci do pracy posluzy bardzo bardzo dlugo. Osobiscie mialem ten model, po 9 -ciu latach przesiadka na samsunga Omnie i900

  • 0

    241. ~Antoś  2012-02-12 21:50:32  host: user-31-174-110-77.play-internet.pl

    Mója ma 10 lat,pokiereszowana obudowa,ale roboczy,toma prawo.Bateria 1350mah,19dni trzyma. Gdyby nokia 6310 miała koła,to byłaby porsche:-),Tylko prawdziwy facet z jaj..mi,to zrozumie,jak podzwoni z niej trochę.Pozdro dla użytkowników 6210,6310,6310i

  • 0

    242. ~Antoś  2012-02-12 21:55:42  host: user-31-174-110-77.play-internet.pl

    Wielu pyta dlaczego ona dalej w wysokiej cenie.Mercedes po 20 latach też nie tanieje a drożeje,po drugie jak jest popyt na coś dobrego a niska podaż,to cena jest wyższa.Fony po 600-1000zeta,na ogół są w stanie b.dobrym,bądż nowe nawet z zagranicznych magazynów,tak więc jeśli kupicie taki rarytas nówkę,to na 10 lat macie super telefon.Na 100%.

  • 0

    243. ~Artur Stępień  2012-03-15 21:17:22  host: 178.252.25.222.internetia.net.pl

    Antoś-zgadzam się-męski telefon dla mężczyzn a nie chłopców! swojego muszę tylko zrewitalizować -siada mu wyświetlacz,i zacznę go używać jako służbowego .dodam ,że jestem p.h. w budowlance i trochę gadam...

  • 0

    244. ~luki1234  2012-03-30 11:23:08  host: ipi51.internetdsl.tpnet.pl

    najlepszy tel jaki miałem. Bateria trzymała 2tygodnie, miał węża, bt i bardzo dobrą jakość rozmów. Miałem ten telefon kilka razy i gdyby nie to, że tel potrzebuję jako router wifi, miałbym ten telefon cały czas. Bardzo polecam!!!!

  • 0

    245. ~stanki  2012-05-14 18:01:38  host: dynamic-78-8-48-204.ssp.dialog.net.pl

    obecnie na alegro sa nokie 6310i jako nowe po 200 - 300 zł sprowadzane z chin czy ktoś moze powiedziec cos wiecej o tych telefonach czy sa warte uwagi ???

  • 0

    246. ~CIUP  2012-05-23 00:42:01  host: aghr112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przygodę z telefonami zaczynałem od Nokii 5110. To była rewelacja. Bateria trzymała ok. miesiąca (przy wyłączaniu w nocy). Potem przyszła kolej na 6210. Też rewelacja. Jak na tamte czasy piękny design i oczywiście niezawodność. Potem...no cóż 6610 i 6101 - to już trochę zabawki anemiczne i gorzej wykonane. Po latach kupiłem 6310i na Allegro za 150zł. Telefon jest genialny. Prosty, funkcjonalny, solidny. Wygląd rewelacja! Po prostu klasyk!

  • 0

    247. ~Roberto  2012-11-29 20:15:02  host: 088156249136.koscierzyna.vectranet.pl

    Najlepszy telefon na świecie !!!

  • 0

    248. ~nick  2012-11-29 20:18:09  host: 088156249136.koscierzyna.vectranet.pl

    Kolega znalazl taki na zlomie,padal na niego deszcz ,przelezal zime.. Przyszlismy do domu i podlaczylem go pod ladowarke bo posiadam taki sam i co najlepsze wszystko!!!ok ,tylko ang menu. Zaznacze ze lezal wyswietlaczem do gory. Takich "telefonow" juz sie nie robi.....

  • 0

    249. ~Andrzej  2013-03-07 19:12:42  host: eww198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nokie n8 i 6310i, polecam 6310i. Ten telefon kupiłem w 2002 roku za kupę kasy, po 10 latach i 100 innych w tym czasie, a zawsze wyższej półki znowu kupiłem 6310i i mając dwa jestem z niej bardzo zadowolony,

  • 0

    250. ~sebastianjagiełło  2013-07-21 22:34:48  host: 89-68-183-51.dynamic.chello.pl

    mam kilka niemieckich z japońskimi bateriami, rarytasy, skupuje wszystkie w całej Warszawie, lokacja kapitału ;) ktoś chciałby w idealnym stanie z baterią trzymającą 2 tyg. z oryginalnymi kompletami i kartonikami? zapraszam ;) 536 967 224

  • 0

    251. ~Piotr  2014-01-04 23:34:06  host: dynamic-78-8-126-131.ssp.dialog.net.pl

    Kupiłem Nokię 6310i w 2014 roku, telefon do dzwonienia, bardzo dobra bateria, zasięg jest dostępny nawet w podziemiach gdzie mój nowy telefon gubi go całkowicie. Najlepszy telefon jaki powstał.

  • 1

    252. ~Ruszard B.  2014-06-05 18:14:01  host: 176-106-105-173.mtk-tv.pl

    Miałem przez ostatnie dwa lata kilka smartfonów: Nokię Lumię, Samsunga Galaxy i Iphona 4s. Wszystkie sprzedałem, bez żalu. Tydzień temu kupiłem nokię 6310i. Jeżeli czytasz moją opinię pewnie zastanawiasz dlaczego? Otóż telefon służy mi do zarabiania pieniędzy, miałem już dosyć tych przereklamowanych "szczekaczek", przez które nie można swobodnie przeprowadzić rozmowy z kontrahentem. Kolejna rzecz to bateria i zasięg oraz jakość wykonania. Ergonomia - jadąc samochodem nawet po ciemku, bez patrzenia na klawiaturę mogę napisać sms, wybrać kontakt z listy, odebrać połączenie. Jak coś notuję to telefon mogę przytrzymać ramieniem, w każdej chwili jednym przyciskiem mogę nagrać rozmowę, notatkę. Pozostaje też ważna kwestia prestiżu - będąc na ważnym spotkaniu z poważnymi ludźmi w warszawie na stole leżały trzy takie nokie i tylko jeden iphone (oczywiście mój - czułem się jak burak). W końcu co to za mężczyzna, który do dzwonienia używa aparatu fotograficznego połączonego z konsolą do gier i multimediów z wodotryskami. Nie po to ktoś kiedyś wymyślił telefon komórkowy, aby z nim biegać i szpanować że się ma 16 GB i aparat w HD. Życzę każdemu, szczególnie młodym ludziom, którzy nie mieli nigdy styczności z normalnym telefonem, jakim jest nokia 6310i, aby kiedyś go spróbowali. Uwolnicie się od wiecznego grzebania w internecie w swoich smartfonach i grania w głupie gry, a znajdziecie czas na ciekawsze życie w świecie rzeczywistym. Pozdrawiam fanów 63 - Ryszard B.

  • 0

    253. ~martini  2014-10-12 11:59:43  host: apn-5-60-5-248.dynamic.gprs.plus.pl

    Typowy telefon do dzwonienia. Bezawaryjny i przyciągający spojrzenia właścicieli *** smartfonów.
    Mam 2 sztuki i jedną mogę odsprzedać, stan idealny- gg 3442737 lub mail- martibra@interia.pl

  • 0

    254. ~xyz  2014-10-15 09:48:15  host: 82-160-121-63.tktelekom.pl

    Właśnie wróciłem do telefonu o którym prawdę mówiąc zapomniałem i leżał ładnych pare lat na dnie szuflady... Jak wspomniał przedmówca bez żalu rozstałem się z dotykowym kaflem, i z przyjemnością wróciłem do cegły... jakość, prostota i solodność.

  • 0

    255. ~martini  2014-11-05 13:21:52  host: apn-5-60-80-250.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam 3 oryginalne, ładne Nokie 6310i na zbyciu. Bez ingerencji i napraw. Polecam- gg 3442737
    Możliwość kupna przez alledrogo lub olx. Pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet