Nokia 6310 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6310 Opinie o Nokia 6310

Nokia 6310

w sumie: 32
  • 2

    1.  2006-01-05 22:04:01

    KULTOWA

  • 2

    2. ~maybach7  2006-08-06 09:21:29  host: dao53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klasyka gatunku

  • 1

    3. ~ALI  2006-08-20 20:40:49  host: apn-99-88.gprspla.plusgsm.pl

    mam ja i korzystam do dzisiaj, jest super, duze klawisze, bateria trzyma bardzo dlugo, dzwonek dzwoni glosno.

  • 1

    4. ~Tiffany97  2006-09-16 23:04:36  host: bif13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klasssa!!!!!!!!!!!!!!!!!!NA WYGLĄD? Opłaca mi sie go kupic za 300 zeta?

  • 0

    5. ~@@@@  2006-10-16 19:15:24  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    gdyby miała kolorowy wyświetlacz... to czemu nie?

  • 1

    6. ~ALI  2006-10-21 21:19:54  host: 212.2.99.43

    za 300 to nie, gora 200

  • 1

    7. ~kl@udi@  2006-11-16 13:02:59  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    To typowy telefon dla ludzi biznesy ... telefon ma wszystko oprócz kolorowego wyświetlacza ....chore...

  • 1

    8. ~LOL  2006-12-27 23:34:00  host: absd221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest świetny bateria trzyma 2 tygodnie !! Nie ma minusów po co kolorowy wyświetlacz niektórzy ludzie potrzebują tylko telefony do pisania sms-ów i dzwonienia to po co im kolory :)

  • 1

    9. ~@$%  2007-03-26 12:58:33  host: aagx198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedyś miałam tą komórę.....mówię wam,super!!! Szkoda,że nie ma kolorowego wyświetlacza i aparatu!!!!!Ale ma godnego zastępce-Nokia E50 to nowy smart fon dla ludzi sukcesu.

  • 1

    10. ~suchy  2007-06-01 10:53:03  host: 82.160.18.100

    mam 15 lat i jakoś mnie telefony z bajerami nie kręcą kupiłem sobie niedawno tą nokie i jestem zadowolony tylko szkoda ze ma monofoniczne dzwonki jak by miał polifonie to by była malina i jakoś mi bateria krótko trzyma max 5 dni może dla tego że jest za stara zamierzam ją wymienić

  • 1

    11. ~mis  2007-06-24 14:55:11  host: 80.54.35.250.midicom.pl

    co wy od niego chcecie :>?? on jest poprostu spoko. ma podczerwien i bluetooth :>

  • 0

    12. ~mefju  2007-07-06 15:37:00  host: rtr-27.core.lanet.net.pl

    do wersji bez i mozna przylutowac kolorowy wyswietlacz od 3510i, wgrac soft od 8910i i bedzie 6310 z kolorem :P

  • 0

    13. ~  2007-08-16 20:18:41  host: grg218.internetdsl.tpnet.pl

    Jest FU i Tyle Mam 6230i Ona jest niezła a to to gÓffNo

  • 0

    14. ~cybber KTX  2007-10-30 16:12:43  host: 213-238-108-148.adsl.inetia.pl

    Może dla niektórych jest fuuuu, ale on był produkowany pare lat temu i wtedy też wymiatał, ale wiadomo nadchodzą nowe co raz to lepsze modele...

  • 0

    15. ~Lechu e50 & 6310 OBRĄCA  2007-12-07 13:54:15  host: ecw162.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie są pojebani.Oni by chcieli 10 letniego fona z kolorowym wyswietlaczem,mp3,aparat am oże jeszcze GPS co pomyślcie troche....ja mam e50 do fakt jest nie zły ale ona dzięki 6310 taka jest i nie pierdolcie za dużo..że ma jakieś wady bo nie ma>??..!!!:D :PP

  • 0

    16. ~;Domelo  2007-12-16 14:50:04  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    gdyby mial mp3 ii aparat oraz kolorwy wyswietlacz to by k700 mial sie czego bac ;D

  • 0

    17. ~sekundo  2007-12-27 23:29:52  host: dgk87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To był najlepszy telefon w swojej klasie kilka lat temu. Ja do dziś go używam, bateria trzyma 5 dni.

  • 1

    18. ~Gała  2008-02-02 12:09:11  host: c175-252.icpnet.pl

    LUDZIE!! Gdyby on miał kolorowy wyświetlacz i aparat to nie byl by taki kultowy... Bo kultowość uzyskał dzięki niesamowitej baterii ;] a jakie telefon z aparatem i kolorowym wyświetlaczem wytrzyma 2 tyg ??!! trochę pomyślunku ;]

  • -1

    19. ~...  2008-02-28 23:22:49  host: aun81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest dzikie ma irde i bluetooth a ma wyswietlacz mono i bluetooth dziala na takiej platformie ?

  • 0

    20. ~DominikW  2008-04-01 15:11:47  host: inet20908ni-3.eranet.pl

    IRda do wymiany kontaktów, Bluetooth do słuchawki i internetu (komp via tel). Właśnie do tego jest GPRS w tym telefonie. No i bateria. To był telefon dla biznesmenów, którzy duuuzo rozmawiają przez telefon (to ci z przyklejonymi telefonami do ucha).

  • 0

    21. ~~~łudzie  2008-07-26 21:43:00  host: 77-253-143-54.adsl.inetia.pl

    ludzie! ten telefon jest nadal używany przez wielu ludzi i bardzo poszukiwany! jeśli chcecie sprzedać to w komisach przyjmą wam od ręki, minie tydzień a w komisie śladu po nim nie będzie!

  • 0

    22. ~Alquana  2008-10-02 15:44:34  host: cc.azsoft.pl

    Gdyby nie nabyte przyzwyczajenie do kolorowego wyświetlacza, na pewno do tej pory używałabym tego telefonu :) naprawdę doskonały w swej klasie.

  • 0

    23. ~  2008-10-27 12:03:16  host: 212.87.229.245

    ostatnia prawdziwa nokia, bo obecne modele odstają nawet od samsunga

  • 0

    24. ~parys88  2008-12-01 11:20:53  host: agk4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem tego fona. To co zachwycalo to oczywiscie bateria (3-letnia trzymala ponad tydzien!, nowka ponad 3 tygodnie!), oraz masywnosc, jakosc wykonania i WYTRZYMALOSC, to byla a moze i nadal jest prawdziwa CEGLA w pozytywnym tego slowa znaczeniu, jezeli ktos szuka telefonu do rozmow i sms (bardzo fajne duze klawisze) to tylko ten telefon! pozniej przesiadlem sie na SE i kilka jego modeli, oczywiscie nie zaluje bo trzeba bylo isc z postepem, ale ten telefon to prawdziwe cacko. Polecam i pozdrawiam;)

  • 0

    25. ~  2008-12-03 16:55:17  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    moc bateria

  • 0

    26. ~klasa1123  2008-12-04 17:20:21  host: inet20908ng-2.eranet.pl

    Świetny telefonik, Bateria długo trzyma, prosty , czytelny,telefon dla biznesu, jak widze z człowiek z tym telefonem to nigdy nie myśle co za ceeeeegła, tylko że ma niezmienny gust, dobry gust, zresztą po co mi mp3, mam za 70 zł w sklepie, a aparaty i tak kiepskie zdjęcia robią

  • 0

    27. ~m'tu  2009-01-26 17:55:58  host: acwz215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój tata używa tego telefonu od dobrych 6 lat i jest zadowolony niestety już ich nie produkują bo sie nie psuja ;) pzdrawiam

  • 0

    28. ~ja  2009-03-19 15:06:52  host: 80.51.153.116

    najlepszy telefon na świecie

  • 0

    29. ~Fajny Telefon  2009-07-06 17:34:18  host: 77-253-67-19.adsl.inetia.pl

    mam tę nokie od 10 lat i nadal działa ... serio :D polecam, ten telefon jest najlepszy :) narQa...

  • 0

    31. ~jack daniels  2009-12-13 10:44:19  host: 94-40-76-254.tktelekom.pl

    Witam mam tą zajiebistą nokie 6310 i mam pytanie próbował ktoś przekładać wyświetlacz z modelu 6310i. Czy można? Bo mam rozbity taki telefonik.

  • -2

    32. ~trr  2010-01-28 18:42:07  host: pogorze-zamek.limes.com.pl

    jo wszystko ? on nie ma nic , ludzie go kupuja chyba tylko dlatego ,ze jest drogi ,a pozatym nie wiem czemu jest taki drogi .

  • 0

    33.  2014-08-18 19:40:27

    Mam 2 pytania:
    1 - Gdzie dorwać płytę główną do tego telefonu? W moim przypadku ułamał się jeden ze styków ładowania baterii, oraz chyba uszkodził się sławny UEM; po podpięciu ładowarki do telefonu pojawia się komunikat "nie ładuje". Czy najlepiej zafundować sobie nową Nokię 6310?
    2 - Gdzie dorwać oryginalną ładowarkę, chodzi mi oczywiście o typ AC-2E? Mam zamiennik, i nie wiem czy czasem on mi nie spowodował takich jaj...

    Proszę o pilną odpowiedź - z góry dzięki.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet