Nokia 6301 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6301 Opinie o Nokia 6301

Nokia 6301

w sumie: 47
  • 0

    1. ~bartek  2007-09-20 20:30:19  host: 195.116.80.1

    a do czego jest ta UMA?? fajnie że wygląda tak jak 6300. daje 10

  • 0

    2. ~  2007-09-20 20:36:29  host: apn-99-85.gprspla.plusgsm.pl

    bateria troche słaba :-( Rozwój techniki zatrzymuje się na słabej baterii. Funkcje fajne za 2 lata takie będą wszystkie telefony bo UMA to jednak przyszłość. Sami będziemy dostarczycielami usług telefoni komórkowo-stacjonarnej przez swoje domowe sieci wi fi. A kiedyś wydawało się to tylko snem szaleńca

  • 0

    3. ~myself  2007-09-21 16:28:02  host: aakt231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś czym różni się ten model od 6300?

  • 0

    4. ~hand  2007-09-22 15:07:53  host: chello087206094023.chello.pl

    zwykła 6300 z kilkoma dodatkami - a cena pewnie o 200 zł wyższa :/

  • 0

    5.  2007-09-22 17:28:45

    spodziewałem się siostry nokii 6300 i oto jest 6301

  • 0

    6. ~ja  2007-09-24 12:49:59  host: 217.153.7.42

    czy mi się wydaje, czy od 6300 różni się tylko tym, że ma więcej pamięci wbudowanej :>?? nawet baterię zostawili tą samą:)?

  • 0

    7. ~kalif  2007-09-25 22:04:08  host: abcn37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wifi, odrobinke wieksza, no i zolte podswietlanie. Czy warto? Na pewno tak, o ile będzie droższa o max 100-200zł od N6300 lub ew. jeśli wstawią ponad 1100mahową baterię:) pozdrawiam

  • 0

    8. ~  2007-09-26 15:44:13  host: 82.177.34.67

    to jest jesli sie nie myle 6300,,,

  • 0

    9. ~nLukasz  2007-09-26 17:05:01  host: host-81-190-74-219.gdynia.mm.pl

    Za takie pieniądze nigdy bym telefonu nie kupił.

  • 0

    10. ~Aga  2007-09-26 20:08:25  host: 212.160.172.70

    czesc wam oooooo jestem pierwsza fajny ale brazowy ja mam nokie 6300 i jestem z niej bardzo zadowoloona nie wyminila bym jej na inna roznia sie raptem pamiecia wielkosci i trochce gruboscia i ten braz.......hhmmmmmmm6300 jest fajniejsza duzo fajniejsza i ladniesza ale to oczywiscie moje zdanie

  • 0

    11.  2007-09-26 20:44:47

    Bez symbiana to po co było to produkować wogóle... Nawet TomToma nie zainstaluje... Co za syfy...

  • 0

    12. ~briszmann  2007-09-27 18:14:38  host: td82.internetdsl.tpnet.pl

    W sumie nie różni się niczym od 6300, tylko pamięcią wew. i maksymalną pamięcią karty, więc po co przepłacać?

  • 0

    13. ~vulpix  2007-09-28 20:46:44  host: bzv50.internetdsl.tpnet.pl

    czym to sie rozni od poprzedniczki?

  • 0

    14. ~wojtek  2007-10-08 21:35:30  host: duu82.internetdsl.tpnet.pl

    czym sie rozni od poprzednika ?? bo Wojtek nie czaic;) pozdro

  • 0

    15. ~Play  2007-10-10 20:46:31  host: 87.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Różnice miedzy 6300 to : -Brązowy kolor platyku -Żółte podświetlenie diod LED i klawiatury -Dodany moduł Wi-Fi 802.11 b/g, wraz z stechnologią UMA -30mb pamięci telefonu dla użytkownika (6300 miała 7.8mb) -Nieco większe wymiary: Nokia 6300: 106.4 x 43.6 x 11.7 mm, 91gr Nokia 6301: 106.8 x 43.8 x 13.1 mm, 93gr Przewidywana cena: 230 euro. Masię pojawić w sprzedaży pod koniec 4 kwartału tego roku. Pozdrawiam

  • 0

    16. ~macioch  2007-10-11 16:58:13  host: atropos.tpi.pl

    Ma Wi-Fi :-))))))

  • 0

    17. ~jj72  2007-10-27 16:54:06  host: router-gorne2.zamek.net.pl

    a co tak naprawde daje zastosowanie wi-fi w telefonie? nie bardzo wiem z czym to ugryzc.Pzdr

  • 0

    18. ~Andrzej  2007-10-28 13:30:50  host: router-gorne2.zamek.net.pl

    Po co jest wifi w telefonie???????warto doplacic zeby to miec czy lepiej jest kupic 6300?

  • 0

    19. ~loadman  2007-10-30 11:43:02  host: sk.ee.pw.edu.pl

    co z tego że ma Wifi skoro nie ma symbiana... i tak wole swoją N6120 :))

  • 0

    20. ~Leszek  2007-11-01 21:37:30  host: 85.219.210.142

    Ten telefon - gdy znajdzie się w hot spot, czy zasięgu własnej sieci bezprzewodowej, zachowa się jak IPhone - rozmowa przez internet, bez kosztów GSM. Czy teraz widać różnicę?

  • 0

    21. ~karol  2007-11-15 23:47:04  host: edu171.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda że mam tylko 6300 przydało by mi się wifi chyba ją wymienie u mnie można korzystać z neta za free przez wifi szkoda że jej nie było jeszcze w sprzedaży

  • 0

    22. ~ktosia ;D  2007-11-28 18:20:30  host: host-89-228-79-85.olsztyn.mm.pl

    ~myself : hmm.. kolorem obudowy.. ;D heh.. nawet fajny fonik :)

  • 0

    23. ~Flinston  2007-12-11 19:30:08  host: 77-253-107-17.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie... Ile ten telefon kosztuje ? bo kurde mam problem, wacham sie nad k800i ale szczerze mowiac zalezy mi na WiFi, jesli cena podobna to biore ta nokie... wiec, jaka jest cena ? ;> :P ;)

  • 0

    24. ~Debile z was i tyle!!!  2007-12-27 17:18:08  host: dzk26.internetdsl.tpnet.pl

    Boże jakie z was tłumoki przecież jak wół pisze że oprócz ilości pamięci i tego sraczkowatego podświetlenia od nokii 6300 różni się jeszcze tym że ma wi-fi. Ludzie nie róbcie z siebie na siłę debili. Przeczytajcie np post nr 15 autor Play. Jezu jak tak czytam to czasami mam chęć se żyły popodrzynać.

  • 0

    25. ~anonim  2008-01-06 13:54:04  host: nat228.and-net.pl

    dlaczego piszecie ze nie ma symbiana, na stronie noki wyraznie pisaze ze ma symbiana (s60), no wiec musi byc lepsza od 6300

  • 0

    26. ~Mrozik  2008-01-17 16:02:20  host: 088156217161.skr.vectranet.pl

    Ta nokia nie ma symbiana!! Zwroc uwage na to ze nie ma charakterystycznego przycisku dla symbina. N70 RLZ

  • 0

    27. ~Kamil  2008-01-27 21:11:02  host: wnc-wgix.silesialan.pl

    kurcze mam takie pytanie czy ten telefon ma symbiana

  • 0

    28.  2008-03-26 23:21:59

    Kamil: nie ma symbiana

  • 0

    29. ~  2008-04-04 09:26:01  host: host-213-25-175-17.instalnet.com.pl

    Telefonem z wi-fi oraz z symbianem jest nokia n80 i n95 ale one troche kosztują...

  • 0

    30. ~kasza  2008-05-16 06:55:42  host: dmq13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z video ? jest?

  • 0

    31. ~wasil  2008-07-09 14:02:14  host: 217.153.91.218

    wpiszcie sobie w google unifon i wejdzcie na stone orange zobaczycie do czego sluzy uma

  • 0

    32. ~wasil  2008-07-09 15:14:06  host: 217.153.91.218

    wpiszcie sobie w google unifon i wejdzcie na stone orange zobaczycie do czego sluzy uma

  • 0

    33. ~  2008-07-21 14:51:55  host: f142-058.opera-mini.net

    a czy ten telefon ma symbiana bo nie wiem czy go sobie nie kupic za 200euro ??

  • 0

    34. ~g,kcl,dcd  2008-08-31 11:12:08  host: emy27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia rozni sie od 6300 tym ze ma wiekszy wyswietlacz ma wiecej pamieci(30mb)i ze jest brązowa a cena powiekszy sie o 300zł (lepsza jest 5310 exprees music)

  • 0

    35. ~lol  2008-09-10 19:44:25  host: djt81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no on jest super

  • 0

    36. ~  2008-11-07 23:23:12  host: bwa27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba wiekszosc noki jest lepsza...mam telefon z przymusu od sierpnia , i jest tragiczny , nikomu nie polecam

  • 0

    37. ~krzysiek_s17  2008-11-18 20:37:38  host: bdp241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe jak się sprawuje ten telefonik ?? muszę coś kupić go grudnia i nie wiem co ;/

  • 0

    38. ~  2009-02-26 09:42:35  host: egi163.internetdsl.tpnet.pl

    ale ta koma ma glupi glosnik a jedyne ci w niej idealne to wyswietlacz, nie polecam;/

  • 0

    39. ~said  2009-05-17 08:30:00  host: host-81-190-232-181.wroclaw.mm.pl

    czy to znaczy,że gdy będzie w zasięgu hot spota mozna śmigać po niecie ta Nokią??czy tylko dzwonić za free??nie kaman

  • 0

    40. ~ktos  2009-05-19 22:26:59  host: aajb16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma jeszcze Wi-Fi ;D i mozna podlaczyc do elewizora

  • 0

    41. ~MM  2009-05-25 09:55:26  host: agnieszka130.net.autocom.pl

    ODP. 36, 38 - nie piszcie takich tekstów o tym telefonie bo pewnie go nie macie a dajecie o nim opinie, co to za wytłumaczenie "telefon ma głupi głośnik", zastanów się co piszesz, kup telefon, sprawdź, poużywaj pare dni a później pisz opinie o nim. Telefon godny polecenia, pozdrawiam :-)

  • 0

    42. ~Bociek  2009-06-17 08:25:21  host: 212.160.172.70

    Najwazniejsza funkcja tego telefonu jest UMA, poczytajcie troche o tym a potem sie wypowiadajcie

  • 0

    43. ~Bociek :P  2009-07-03 08:28:14  host: 212.160.172.70

    Ludzie poczytajcie o UMA bo ta funkcja w tym telefonie to głóny atut...

  • 0

    44. ~Rafcio972  2009-09-02 15:22:58  host: 77-254-149-95.adsl.inetia.pl

    cena to ok. 500-700 zł

  • 0

    45. ~eergfgd  2009-10-19 19:04:57  host: 87-205-35-231.adsl.inetia.pl

    Najlepszy fonik za tą kaskę. Kupiłem nowy za 380zł... nie wiem czy bym dostał równie dobry telefon innej marki z Wi-Fi. Wykonanie perfekcyjne, materiały bez zastrzeżeń, bateria spokojnie starcza na 4 dni pracy, design jest po prostu najlepszy i łatwość obsługi. Miałem SE k800i, to w porównaniu z Nokią, chciałem go po prostu rzucić o ścianę, za tą całą tandetę.

  • 0

    46. ~ZiOmEk  2009-11-03 13:23:37  host: public22575.cdma.centertel.pl

    ja mam iPhone 3Gs i mi się fajnie sprawuje ,a takie telefony mnie nie kręcą. :D

  • 0

    47. ~seykone  2009-12-21 19:41:29  host: amu166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opłaca się za taką cenę Wi-Fi-darmowy internet ale nie we wszystkich miejscach :) wystarczy modem bezprzewodowy z internetem i mamy internet za free w telefonie :))

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet