Nokia 6300i - opinie
Telefony Nokia Nokia 6300i Opinie o Nokia 6300i

Nokia 6300i

w sumie: 66
  • 0

    1. ~punkers  2008-03-27 08:44:54  host: dmr243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To teraz jak WiFI dodali to bateria będzie trzymała 1 dzień. Nokia mogła by podawać rzeczywiste czasy czuwania baterii a nie jakieś kosmiczne, wyssane z palca. Potem ludzie się naczytają i reklamują że im bateria trzyma tylko 2-3 dni. Tyle ma trzymać i nic się z tym nie zrobi. Czas 340 godzin - bez karty SIM i bez dotykania telefonu...

  • 0

    2.  2008-03-27 11:25:02

    no to ciekawiej brzmi teraz :))

  • 0

    3.  2008-03-27 19:21:59

    Wiecie moze czym sie rozni ten telefon ad znanej mi 6300?

  • 0

    4. ~karolek  2008-03-27 20:37:02  host: 83-145-146-104.cable-modem.tkk.net.pl

    a czym on sie różni od zwyklej 6300?

  • 0

    5. ~Tomek  2008-03-27 21:05:21  host: fw-ds3.univ.szczecin.pl

    Wyglada mi na 6300 tylko inny kolor.Bez sensu

  • 0

    6.  2008-03-27 21:47:29

    czym się różni od poprzednika?

  • 0

    7. ~Karolina  2008-03-28 14:35:28  host: host-81-190-197-60.gizycko.mm.pl

    rozni sie to czyms od noki 6300 bez ''i'' jedna pewnie literke wstawili, funkcjami tez sie pewnie nie rozni, a cena 200w gore ;D

  • 0

    9. ~gam01  2008-03-30 16:39:57  host: bzc20.internetdsl.tpnet.pl

    zapowiada się super, fajny wygląd i świetne parametry :D

  • 0

    10. ~jim  2008-03-31 15:08:43  host: 212.160.172.70

    Ludzie czytajcie dokładnie, a nie oglądajcie. Różni się tym, że ma WiFi, a to już bardzo wiele, złącze A/V i można korzystać z wiekszych kart.

  • 0

    11. ~Sptt  2008-03-31 15:48:43  host: n20.pro-internet.pl

    Tym sie rozni ze posiada WiFi

  • 0

    12. ~h_mako  2008-03-31 15:58:03  host: s-01.wroclaw.dialog.net.pl

    mam 6300 i z tego co widzę to różnica jest tylko w tym, że dodali wifi, tel ma większą pamięć wewnętrzną (30MB, 6300 ma ok.8MB ), w zestawie jest większa karta pamięci (512MB, 6300 miało 128MB) i możliwość obsługi kart do 4GB (w 6300 jest do 2GB). pozostałe funkcje identyczne

  • 0

    13. ~Rafi  2008-03-31 16:10:44  host: cpc4-kemp3-0-0-cust305.lutn.cable.ntl.com

    ludzie!!! co wy czytac nie potrawicie??? Roznica miedzy 6300 a 6300i polega na tym iz w nowym modelu mamy teraz wifi czyli bezprzewodowy internet prawdopodobnie z funckja ogladania filmow na youtube :) szkoda tylko ze nie ma symbiana bo bylby to rekord w takim malym i lekkim fonie s60v3 :) pozdro 600

  • 0

    14. ~asd  2008-03-31 20:54:17  host: agromanrtr.starnettelecom.pl

    Róni się tym, ze w 6300i dodali WiFi

  • 0

    15. ~dajmon  2008-03-31 23:04:20  host: ekh186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tym sie różni że ma wi fi

  • 0

    16. ~shalomon  2008-04-01 07:44:28  host: aaka139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon pozwala na połączenie z WLAN, odtwarzanie plików video 3GPP oraz posiada zintegrowa aplikacje do rozmów przez VoIP. 6300 tego nie mm.

  • 0

    17. ~slowik  2008-04-01 19:50:00  host: 195.182.20.138

    @~punkers dokładnie masz racje 340 godzin - bez karty SIM i bez dotykania telefonu i BEZ WIFI, a 6300 rzeczywiście trzyma 3 no moze czasem 4 dni.

  • 0

    18. ~żal  2008-04-01 20:20:32  host: host-89-229-75-30.szczecin.mm.pl

    Dla ułomnych przypominam że na tej stronie internetowej jest coś takiego jak "porównanie telefonów" ---.---

  • 0

    19. ~paweł beniak  2008-04-02 00:26:47  host: hmi226.internetdsl.tpnet.pl

    idealny model dla osób lubiących telefony o małych rozmiarach i dużej ilości funkcji . Nie ma w nim symbiana wiec nie będzie się mulił

  • 0

    20. ~rafi  2008-04-07 14:49:52  host: 82.146.225.64

    Jestem ciekaw czy teraz zrobią 6120i classic z Wlanem.

  • 1

    21.  2008-04-08 18:52:47

    drogi pawle beniaku .... gdy producent przewiduje symbian, to wybiera mocniejszego procka. A tu symbian może sie komuś ciąć gdy ma czymś zawalonego procka i mi tu nie pieprz durnot.

  • 0

    22. ~pikacuz  2008-04-09 18:01:43  host: cbr98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dajcie juz spokoj z tym muleniem Symbiana. Wszystkie nowe telefony z Sym bianem smigaja az milo, bo maja szybkie procesory.

  • 0

    23. ~MisiekK  2008-05-27 12:56:36  host: 87-205-49-181.adsl.inetia.pl

    po doświadczeniach z E50 nigdy więcej symbiana, jakos tam procek im nie wyszedł nie wspomne o sofcie. W 6300 mam wszystko co tam dograłem, do tego od pół roku sie nie zawiesił, a jak mialem E50 to codziennie.

  • 0

    24. ~loadman  2008-06-12 23:39:26  host: 87-204-211-100.ip.netia.com.pl

    #23 Proponuje sie pobawić Nokią 6120 ;)) bardzo szybki na symbianie i bez zawieszania sie ;) w porównaniu z 6120 nokia E50 odpada na starcie...

  • 0

    25. ~  2008-06-22 11:57:15  host: 77-253-162-32.adsl.inetia.pl

    nie znam się na wifi więc proszę mi napisać czy ten telefon odbiera darmowy internet "resman"?

  • 0

    26. ~pop  2008-07-02 12:12:23  host: 088156072042.kro.vectranet.pl

    25. Jezeli skonfigurujesz to odbierze Ci internet rzeszowski jesli bedziesz w zasiegu hotspot'a

  • 0

    27. ~Bos  2008-07-04 15:16:43  host: bcd25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6300i ma inny kolor i WiFi, więc jest duża różnica. 200 złotych to dużo ,ale za te 200 złotych możmy za darmo po necie serfować.

  • 0

    28. ~Iza  2008-07-23 16:20:43  host: acyk29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od 6300 różni się tym ,że karta pamięci w zestawie ma 512 mb. Ogólnie świetna

  • 0

    29. ~pedro30@onet.eu  2008-07-24 23:40:01  host: dwl66.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem wam tak : Kupielm dzisiaj 3 godziny temu ten telefon .Wrzeszowie w mediamrkt dalem za niego 759 zl .6300i jest wiele lepszy pamiec zewnetrzna to 30 mb nie 8 , posiada Wifi w rzeszowie kolo pomnika odbiera bez problemu posiada takze HSCSD i CSD , jest ciezszy od zwyklej 6300 ten wazy 93 a tamta 78 g .dostalem 512 z mapami nokia maps i opera czego nie ma w zwyklej 6300 a takze posiada specyficzny kolor . :) Swietna jest 6300i ale powiem wam szczerze ze mialem klopot w wyborze bo za 799 zl stoi w MM w rzeszowie N73 :) ale postawilem na Wifi nie na symbiana. Jeden mankament mam tylko do nokii, Jesli zaladujemy ja cala muzyka to nasz odtwarzacz w 6300i lub zwyklej 6300 zmuli telefon przy karcie 2 gb na okolo 6 minut a w przypoadku 1 gb na okolo 3 minuty....

  • 0

    30. ~sender  2008-07-29 09:04:16  host: ahe98.internetdsl.tpnet.pl

    No to pedro30 trochę dałeś tyłka. Trzeba było brać E51. Poza "brakiem" wideorozmów jest symbian który śmiga aż miło, wifi, voip i co tylko zechcesz.

  • 0

    31. ~Dabman  2008-08-07 22:51:39  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    Dziś dostałem za przedłużenie umowy 6300 za 53PLN, jakiś czas temu czytałem, dziś zaś zauważyłem na allegro 6301 - o samo co 6300 tylko z WiFi + większa pamięć. Ale czym znów się różni 6301 od 6300i? skoro obydwie mają taką samą pamięć wbudowaną ( 30mb ) i WiFi. Tylko kolorem? nie wierze...

  • 0

    32. ~cycek  2008-08-16 01:43:28  host: azk242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rozni sie tym ze ekran sie zupelnie wygasza i wiecej oszczedza baterii, jak sie wifi wlaczy to niestety szybko bateryjke ssie :)bez korzystana z bajerow tylko rozmowy i sms trzyma okolo 3-4 dni ale jak zaczniesz korzystac z dobrodziejstw to... nawet w niecaly dzien bateria pada :)

  • 0

    33. ~zorc  2008-08-28 01:10:43  host: d90-141-40-181.cust.tele2.pl

    witam a mozna wlaczyc gg zeby za darmo bylo bez placenia za obonament mobilny gg a co z skype mozna zainstalowac jakiegos skype zeby rozmawiac za darmo z ludzmi przez neta?? pozdro

  • 0

    34. ~matys 6230  2008-09-02 21:32:30  host: nat-01-034.rtk.net.pl

    ma wifi ty sie rózni

  • 0

    35. ~robinho  2008-09-16 17:07:56  host: adto103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moglby mi ktos powiedziec jak sie wifi wlancza w tym telefonie zeby zadarmo chodzic po necie??

  • 0

    36.  2008-10-04 16:10:40

    niech mi ktośpoda numer gg albo komórki żeby sie popytac o ten telefon , głównie mi chodzi jak się wyświetlają strony przy korzystaniu z wifi ?? czy tak samo jak w noki e51 tzn widok taki jak na kompie..

  • 0

    37.  2008-10-05 11:26:49

    jak wygląda internet na tym telefonie ? taki sam jak na kompie ? bo w e51 taki sam jest

  • 0

    38.  2008-10-05 14:01:33

    jak wygląda internet na tym telefonie ? taki sam jak na kompie ? bo w e51 taki sam jest

  • 0

    39.  2008-10-05 23:15:04

    jak wygląda internet na tym telefonie ? taki sam jak na kompie ? bo w e51 taki sam jest

  • 0

    40. ~e51  2008-10-14 11:42:20  host: inet20908nh-1.eranet.pl

    nareszcie zrobili model, ktory nie ma Symbiana a ma WiFi. Gratulacje. Nie kazdy potrzebuje kto chce miec wifi chce miec rowniez symbiana przez ktorego telefon wlacza sie 5x dluzej i chodzi wolniej (wyjatkiem jest E51 gdzie jest procesor niemal 400MHz i 96MB pamieci). Osobiscie mam E51 i jestem z niej bardzo zadowolony, jednak nie wykorzystuje symbiana, bo telefon mi sluzy do rozmow/smsow/WiFi. 6300i ma jednak za slaba baterie. Moja nokia (1020mAh) pozwala mi na kilka godzin smigania na WiFi i spada bateria o polowe. Tutaj bateria jest mniejsza (870mAh) i moze byc tragedia z czasem czuwania, ale moze dzieki temu ze nie ma symbiana bedzie jako-tako. za kilka dni sie przekonam, bo kupuje mojej mamie 6300i. Jak narazie jest slabsza od mojej tylko z powodu braku WCDMA, wideokonferencji, 100MB mniej wbudowanej pamieci, brak symbiana, gorszy gprs, slabsza bateria. Ale i cena nizsza o ok. 50-100zł. Ciekaw jestem jaka przegladarke wrzucili do 6300i jesli taka jak do E51 to rewelacja bo ona przebija nawet Opere Mobile!

  • 0

    41. ~ss  2008-10-26 21:06:08  host: aaxo237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym sie rozni 6300i od 6301??

  • 0

    42.  2008-11-13 16:07:54

    jak sprawdzic adres karty sieciowej w tej nokii?

  • 0

    43. ~on  2008-11-25 21:25:00  host: cyb196.internetdsl.tpnet.pl

    czy ma radio ta 6300i

  • 0

    44. ~pan k  2008-12-24 23:11:50  host: staticline50110.toya.net.pl

    czy odtwarzacz mp3 w 6300i rozni sie od tego w 6300?

  • 0

    45. ~pan k  2008-12-24 23:22:00  host: staticline50110.toya.net.pl

    czy w tym telefonie mozna wymieniac obudowy??

  • 0

    46. ~Pawlik  2008-12-26 21:09:36  host: ipa196.bjm.pl

    Radio ma i pięknie działa!. Ja kupiłem tą nokię nowa po okazyjnej cenie 450zł. Na razie jestem po 2 ładowaniach baterii, po pierwszym razie (2h ładowania) bateria trzymała mi tylko 2 dni ale ją katowałem- formatować tego nie trzeba bo i tak telefon odłącza dopływ energii. Za drugim razem trzymałem 3h i bateria trzyma mi już 3 dzień i potrzyma myślę że 4 dzień wytrzyma. Potem będę ładował całą noc, wtedy bateria będzie już dobrze przygotowana na przyszłą pracę, tel powinien trzymać 3-4 dni przy użytkowaniu: 30min rozmowy, 10sms dziennie + muzyka(mp3) lub wifi do 15min. To się okaże.

  • 0

    47. ~Martu$ka;)  2009-01-04 20:14:10  host: gimli.dream.net.pl

    Ma radio ;] Wiem bo ja mam taki telefon ;)

  • 0

    48.  2009-01-05 19:43:52

    ludzie co wy za szopki odstawiacie jest tu kilka wypowiedzi ze ta nokie mozna lekko za 200zł wyczarowac....;/ prosze bardzo jak mi znajdziecie ta nokie za taka cene(ale zeby nie była przejachana przez walec) to od razu biore i jeszcze ta osoba ma odemnie 50zł:) a wiec czekam .......

  • 0

    49. ~  2009-02-01 10:00:49  host: adkj54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    różni się wi-fi

  • 0

    50. ~p.  2009-02-01 21:10:22  host: c161-213.icpnet.pl

    Mnie bateria trzyma 4 dni przy bardzo intensywnym użytkowaniu telefonu. Mam tylko jeden problem: z menu zniknął mi kalkulator! Czy ktoś ma taki sam problem lub wie jak temu zaradzić oprócz oddania telefonu do serwisu?

  • 0

    51. ~nowy  2009-02-17 12:28:17  host: aekk140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się zapisywać w tym telefonie lub w noki 6300 smsy bezpośrednio na karcie pamięci ?

  • 0

    52. ~ardst  2009-02-28 21:18:23  host: abka208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jezu! ludzie, czytacie w ogóle specyfikacje fonów? Bo sie raczej nie znacie! A stwierdzenie rozni sie to czyms od noki 6300 bez ''i'' jedna pewnie literke wstawili, funkcjami tez sie pewnie nie rozni, a cena 200w gore" Pan inteligencją nie grzeszy, różni się choćby tym że posiada wi-fi, a następnym razem nie pisz o czyś o czym w ogóle nie masz pojęcia

  • 0

    53. ~lolek  2009-03-18 12:27:35  host: cache.btk.net.pl

    Czym sie różni od 6300??Tym że ma Wi-Fi

  • 0

    54. ~MM  2009-03-27 23:17:20  host: agnieszka130.net.autocom.pl

    RÓŻNICA MIĘDZY 6301 a 6300i - zapomniałem dodać jeszcze że różnią się kolorem podświetlenia klawiszy jak i również kolorem bocznych świateł LED.

  • 0

    55. ~qwetrtry  2009-05-11 17:20:10  host: admz242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma inną grubość i ma wifi najpierw przeczytajcie dokladnie a potem piszcie

  • 0

    56. ~  2009-06-07 21:39:19  host: f142-058.opera-mini.net

    Witam. Mam ten telefon od stycznia i powiem Wam ze jest super. Ogromny plus za wytrzymalosc tego telefonu. Ja pracuje na budowie i nie ukrywam zd telefon jest ze mna w tych ekstremalnych warunkach. Prowadze czeste rozmowy w ciagu dnia i nie tylko, pisze wiadomosci a bateria trzyma 3 dni. Oczywiscie jak bym mial 6 godzin rozmowy dziennie to by nawet doby nie wytrzymal. Piekna sprawa z tym WI-FI. Coraz wiecej jest miejsc gdzie ten darmowy internet (chodz wolny) ma dobry zasieg. Mozna ogladac 90 % stron www. Nie dzialaja za bardzo strony z rozbudowanym flash-em. Ja uzywam oryginalnej opery mini zainstalowanej w telefonie.No i nie radze wchodzic na konta bankowe bo ten telefon nie ma antyvirusa. Co do modyfikowanego menu to nie mam obiekcji. Telefon dziala szybko, nie wiesza sie, obsluga kart micro SD do 4GB. Co do aparatu to jak by mial auto focus to by bylo ok, ale i bez tego ladne zdjecia robi. Pozdrawiam.

  • 0

    57. ~6300i  2009-07-03 12:06:11  host: host-87-116-250-119.mielec.mm.pl

    6300 od 6300i różnią się tym że 6300i ma wi fi

  • 0

    58. ~jacguszi  2009-07-07 15:22:04  host: apn-77-112-70-176.dynamic.gprs.plus.pl

    56 podoba mi się twój tok rozumowania,wynika z niego że głównym żródłem wirusów w necie są strony bankowe.

  • 0

    59. ~loox  2009-07-16 13:36:28  host: 77.87.0.254

    różni się tym że ma wifi :) a to dużo

  • 0

    60.  2009-12-16 00:59:37

    fajny telefon ale mam dylemat.pomóżcie mi wybrać między tym modelem a 5630...który szybciej chodzi, ma lepsze bajery i będzie mi słuzył długo bo ceny sa podobne

  • 0

    61. ~klaudia  2009-12-18 13:00:25  host: chello089072178119.chello.pl

    gdzie mozna kupic ten telefon, oprocz oczywiscie allego :(?

  • 0

    62. ~ppp  2010-01-02 23:18:44  host: 188.146.31.44.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    w sklepie

  • 0

    63.  2010-01-18 20:58:14

    a czy da się na tym zainstalować Mini-operę aby swobodnie korzystać z netu?

  • 0

    64. ~magda  2010-02-27 23:43:19  host: chello089073190078.chello.pl

    jak mam znalezsc wi fi w tym fonie

  • 0

    65. ~NOKIA  2011-06-15 11:24:23  host: 195.20.110.67

    Telefon 6300 a 6300i rożni się tym,że z końcówką 'i' ma wifi.

  • 0

    66. ~nokia poland  2011-12-22 20:22:47  host: master.inter-wlan.pl

    nokia 6300 różni się tylko o wifi ale przez blutoorh też można siedzieć na 6300 bo sam siedze ;p

  • 0

    67. ~6-tec  2013-10-30 20:28:55  host: 89-77-140-46.dynamic.chello.pl

    Witam Czy w tym telefonie można udostępniać Internet żeby działał jako router np.: można na tablecie serfować po necie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet