Nokia 6300 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6300 Opinie o Nokia 6300

Nokia 6300

w sumie: 1474
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›
  • 0

    1. ~ad  2006-11-29 16:53:10  host: adae216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmmm... bardzo ciekawy telefonik.. mały mulitimedialny kombajn.. bardzo ciekawie sie zapowiada.. ale cena może być zimnym prysznicem : pozdr.

  • 0

    2. ~ad  2006-11-29 16:58:09  host: adae216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmmm... bardzo ciekawy telefonik.. mały mulitimedialny kombajn.. bardzo ciekawie sie zapowiada.. ale cena może być zimnym prysznicem : pozdr.

  • 0

    3. ~body  2006-11-29 17:45:17  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    sony ericsson t610, tyle ze bez joystika. I po co takie telefony robia :/

  • 0

    4.  2006-11-29 18:30:37

    A co tu jest z t610??? Technicznie czy wizualnie??? Widac, ze masz pojecie hehehe. Mnie sie podoba. Alternatywa dla E50 (bez symbiana)

  • 0

    5.  2006-11-29 21:47:04

    w opisie jest dwa razy push to talk

  • 0

    6.  2006-11-29 22:52:26

    Skarpyta: dzięki, już poprawione! :)

  • 0

    7. ~  2006-11-30 03:05:48  host: aayj22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon plus bateria z E50 i mielibysmy idealna zabawke :)

  • 0

    8. ~  2006-11-30 09:27:28  host: apn-99-42.gprspla.plusgsm.pl

    t610 nie ma joysticka :)prosze sie ze mna nie klocic,bo mam takiego i wiem,ze to jest tylko przycisk imitujacy joystick :)

  • 0

    9. ~RobertX  2006-11-30 15:44:50  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    Oczywiscie ze wizualnie! Technicznie to maly kombajn.

  • 0

    10. ~KORNIK  2006-12-01 13:55:58  host: 82.160.48.66

    Siemens C-75 tylko z większą ilością kolorów. Widać jak NOKIA jest w tyle z technologią. Mniej pamięci własnej niż c-75, brak Irdy. Według mnie model zupełnie niepotrzebny. Chociaż nie powiem jak na NOKIĘ to nawet ładny.

  • 0

    11. ~krawiec  2006-12-01 17:50:03  host: zaczek.nat.student.pw.edu.pl

    wygląd ok, technika dobra, czekam na pierwszy test. Oby jak najszybciej był dostępny w Polsce

  • 0

    12. ~s(L)ay  2006-12-01 22:28:17  host: system8589174239.ptvk.pl

    odpowiedź Nokii na Motorole L7

  • 0

    13. ~  2006-12-03 10:38:50  host: etna.magma-net.pl

    Z telefonami to tak jest że ze zawsze super wygladaja na reklamach graficznych niż w rzeczywistości. Już nie raz się o tym przekonałem. Cena tego modelu ma sie kształtować ok 250 euro.Mi się podoba że ma duzy wyświetlacz wzgledem wielkości telefonu. Naturalnefotki znajdziecie podtym linkiem : http://www.newmobile.nl/eur/en/photos.php?phone_id=1c470ba

  • 0

    14.  2006-12-03 12:30:52

    zadnen siemens ani se!! A na glupie pytania po co robie rozne telefony powiem tak: gdyby byly zaledwie 2 modele na rynku to byscie narzekali ze tak malo i nic nie robia! Zadowolic wiecznie narzekajacych polakow jest chyba niemozliwoscia.Ludzie wlaczcie te swoje mozgi!! (o ile cos jest w tej pustej glowie).

  • 0

    15.  2006-12-14 22:43:08

    kupie go, ale dlaczego niebieskie LED'y ...

  • 0

    16. ~  2006-12-15 17:35:45  host: 195.189.142.172

    Czy obudowa jest rzeczywiście metalowa? I co to jest ta FOTA?

  • 0

    17. ~D.K.system  2007-01-04 19:42:43  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Zaczynam wierzyc w Nokiie

  • 0

    18. ~``grzechu``  2007-01-05 12:45:52  host: eoi20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia zawsze będzie najlepsza ale ja poszukuje modelu n92!

  • 0

    19. ~józio  2007-01-11 21:20:23  host: bfn12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszyscy macie racje

  • 0

    20. ~sl@wek  2007-01-26 21:11:27  host: olimp2219.resetnet.pl

    do kornik: co ty dajesz!! nokia jest w tyle z technologia??? to znjadz jakas nie-nokie, ktora ma ekran 16 mln kolorow!! nawet jakies k800 czy d900, niby takie boskie, a ekran 260 tys., a ekran jest najwazniejszy prawie, dla mnie przynajmniej...

  • 0

    21. ~Dj Łosiu  2007-01-29 18:09:26  host: aasx96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No komóreczka może bć mój stary mi ją chce zakupić! Ale 6280 lepsza!

  • 0

    22. ~  2007-01-31 21:06:29  host: 195.189.142.172

    Kiedy wreszcie będzie na rynku i za ile???

  • 0

    23. ~  2007-01-31 21:09:26  host: 195.189.142.172

    P.S. Denerwujecie mnie z tą "MODERACJĄ"!!!

  • 0

    24. ~  2007-02-14 00:02:08  host: host-217-172-248-125.lodz.mm.pl

    mam od 3 dni, bateria wystarcza na jeden dzień, menu jeszcze angielskie, bardzo dobre wykonanie,matalowa obudowa, diody filoetowe nie przeszkadzają, mozna je wyłączyć ,wyświetlacz swietny, zdięcia na poziomie 6280 , ocena bardzo dobry i ładny, dałem 1150 zł.

  • 0

    25. ~pepe  2007-02-17 19:28:45  host: abmn107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to mnie załamałeś bateria tylko jeden dzień??? marzenia moje prysły :(((

  • 0

    26. ~fred_poz  2007-02-19 01:32:58  host: rtr-104.core.lanet.net.pl

    Kupilem jedna sztuke w Walentynki tak na test...fonik mega super...na nastepny dzien kupilem druga...to idzie wyrwac za max 1000pln...oczywiscie treba pokombinowac. Wezcie pod uwage ze ja w branzy GSM pracuje 9 lat i pierwszy raz mnie tak tel Nokia zszokowal dopracowaniem wszytkich sczegolow wizulanych i technicznych !!!! GORACO POLECAM !!!! To bedzie tel roku 2007...Nokia ma racje w swych opisach !!!! Ja mam dostep do wszystkich fonow i uzyywam je za darmo kiedy chce...i jak widze ze ktos pisze ze frajerska 6280 jest od tego lepsza to wiem ze nigy nie widzial i uzywal 6300 i ogolnie jest laik w tych sprawach!!!! Pozdrawiam !!!!

  • 0

    27. ~amstil  2007-02-20 08:00:18  host: ip-84-201-210-15.it-net.pl

    To jak jest w końcu z tą baterią, bo jeśli to prawda, że trzyma jeden dzień, przy normalnym użytkowaniu telefonu, to chyba jednak lepiej kupić 6233 z baterią litowo-polimerową.

  • 0

    28. ~CWN  2007-02-21 08:33:17  host: smok.rozgadana.pl

    Właśnie co lepsze? 6233 czy 6300??? Pod względem technicznym to wiem, ale niech wypowie się ktoś kto miał styczność z tymi dwoma telefonami... Sam używam 6230i i brakuje mi w tej Nokii UMTSu :( Nadrabia za to 32 megową pamięcią wewnętrzną i niezawodnością.

  • 0

    29. ~6233  2007-02-22 14:27:48  host: z95l171.static.ctm.net

    Miałem okazję dzisiaj przetestować "na żywo" zarówno Nokie 6233 jak i 6300, ponieważ również miałem problem z wyborem i .... kupiłem 6233. A zdecydowały o tym funkcje telefonu. Nokia 6300 owszem zgodzę się że jest o wiele ładniejsza od 6233, ale na tym właściwie jej zalety się kończą. Więc decyzja należy do Was, ja wybrałem to, co bardziej mi się przyda, czylu UMTS i dłuższy czas pracy na baterii, bo telefon dla mnie właśnie służy do pracy, jest urządzeniem użytkowym, a nie do tego żeby leżał na biurku i żeby go podziwiać, jak to on ładnie wygląda. Pozdrawiam.

  • 0

    30. ~marcin  2007-02-25 00:34:08  host: 98.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    jak sie nie myle to siemens juz nie robi telefonów.A nokia n95 czy 6300 to dosyc ciekawe rozwiazania.Mysle ze modele takie jak ten wypełniaja luke pomiedzy 2600 a N95

  • 0

    31. ~radeek  2007-02-25 00:57:52  host: host-217-172-248-125.lodz.mm.pl

    miałem 6233 - dobry telefon tylko paskudny, potem 6280 , dobry ale duży i tragiczne rozsuwanie , 6300 świetny, mały zgrabny, ze bateria jeden dzień? tak mają ostatnio wszystkie tyle używam i tak zawsze ładuje co dziennie, polecam 6300 to jest nowa jakość, 6233 to historia

  • 0

    32. ~rako  2007-03-02 22:19:24  host: bis1.os.amsnet.pl

    Bluznisz twierdzac, ze 6233 to historia. 6233 to po prostu lepszy telefon. N6300 jest tylko lzejsza. :) Poza UMTSe,. ktorego 6300 nie ma prosze zwrocic uwage na rozdzielczosc video. 6300 ma jedynie dwie podstawowe rozdzielczosci. Gdziez jej pod tym wzgledem do 6233 - 640/480. To moze miec dla kogos znaczenie, krotkie klipy to przydatna funkcja, a krotkie klipy w swietnej jakosci to juz cos. :)

  • 0

    33. ~cml  2007-03-04 08:49:00  host: chello062179045243.chello.pl

    opinie o baterii to bajka - na pewno trzyma wiecej - ma przeciez baterie lepsza niz 6233 a tam trzyma ok 6-8 dni w zaleznosci od uzytkowania. oprocz 3G to jest to samo co 6233 tyle ze wyglada super, jest cieniutka i ma ochrone na wyswietlaczu - jak tylko sie szerzej pojawi to kupuje :)

  • 0

    34. ~ultramaryna  2007-03-04 15:28:06  host: ajg26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Orientujecie się może, kiedy będzie dostepna w Erze?

  • 0

    35. ~ultramaryna  2007-03-05 19:14:11  host: ajt34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy wejdzie do sprzedaży w Erze?

  • 0

    36. ~  2007-03-11 14:42:13  host: cpc3-hudd6-0-0-cust628.hudd.cable.ntl.com

    mam kozacka jest..dawno nie bylo takiego modelu udanego ze sredniej gamy nokii....POLECAM

  • 0

    37. ~  2007-03-23 19:44:43  host: vlan.efekt.net.pl

    pepe ta bateria tyle trzyma bo nie jest jeszcze dobrze sformatowana....

  • 0

    38. ~Bzdura89  2007-03-25 14:27:18  host: bwk169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czytam te wasze opinie i sie zastanawiam czy kupic nokie 3250 czy wlaśnie 6300?? pomóżcie najlepiej ,niech piesz ktoś kto ma styczność z tym komem!! z góry thx

  • 0

    39. ~Marcin  2007-03-28 21:10:44  host: epc20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy nokia 6300 ma dwa głośniki stereo? bo w n6233 dźwięk jest super

  • 0

    40. ~mike  2007-03-31 10:56:23  host: 87-205-76-18.adsl.inetia.pl

    do CML, 6233 trzyma 6-8 dni, nie zachwalaj go, mi trzymal ten tel gora 3 dni!

  • 0

    41. ~pepe  2007-04-04 18:07:06  host: abmu97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam !! genialna, idealny wyświetlacz, tak wykonanego telefonu nie widziałem nigdy, super wygląd swietna obudowa rewelacyjne przyciski , bałem się o baterię ale jest tak po sformatowaniu komuś kto gada nie dużo jak ja wytrzyma 4 max 5 dni, kto duzo rozmawia 2 dni to bedzie max ale polecam!!!! aha przy mnie gość w sklepie wcisnął w nią większą baterię bl-5c i ponoć jest ok więc możecie spróbować powidzenia!!!!!

  • 0

    42. ~pepe  2007-04-04 18:12:04  host: abmu97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam !! genialna, idealny wyświetlacz, tak wykonanego telefonu nie widziałem nigdy, super wygląd swietna obudowa rewelacyjne przyciski , bałem się o baterię ale jest tak po sformatowaniu komuś kto gada nie dużo jak ja wytrzyma 4 max 5 dni, kto duzo rozmawia 2 dni to bedzie max ale polecam!!!! aha przy mnie gość w sklepie wcisnął w nią większą baterię bl-5c i ponoć jest ok więc możecie spróbować powidzenia!!!!!

  • 1

    43. ~stfu!  2007-04-05 01:32:55  host: cjg137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niektórzy z Was nie wzięli pod uwagę, że wyświetlacz posiada 16 mln. kolorów, za czym idzie zwiększone zapotrzebowanie n baterię...

  • -1

    44. ~sebek20  2007-04-05 21:55:10  host: c80-216-98-45.bredband.comhem.se

    ten telefon dziala jak laptop ma wbudowane radjo i podobno to lolkmen

  • 0

    45. ~satoot  2007-04-07 09:22:27  host: eta140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy są tylko srebrne? Nie ma wersji czarnej?

  • -1

    46. ~isia  2007-04-07 09:46:51  host: ecg124.internetdsl.tpnet.pl

    wcale nie jest fajny ten telefon a baterie to codziennie trzeba ladowac chyba ze sie go nie uzywa tylko glaska lepsza jest nikia 6233 glosniki stereo i wogole wypas a wy zachwalacie jakies gowno!

  • 0

    47. ~ego  2007-04-10 20:49:51  host: xdsl-9753.lubin.dialog.net.pl

    Kochani !!!!!!!! ta bateria w tej nikijce trzyma 14 dni!!!!!!!!!!!

  • 0

    48. ~pepe  2007-04-11 12:33:23  host: ablm107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    isia - jak chesz 6233 to sobie kup kwestia jest taka czy zależy ci na wygladzie jak nie to noś sobie 6233 bo każdemu komu podoba sie 6300 6233 podobać się nie może - proste jak drut. ego - jak ci może trzymać 14 dni - nie ma szans tyle to trzyma w info Nokii 5dni to max z min iloscią rozmów - udowodnij że nie piszesz gupot

  • 0

    49. ~wild geese  2007-04-11 13:24:08  host: xdsl-3156.wroclaw.dialog.net.pl

    ~6233 - Powodzenia w takim razie z siecia UMTS. Bateria przy niekorzystaniu z aparatu trzyma gora trzy dni. W sieci GSM znacznie dluzej. 6300 funkcjonalnoscia nie odbiega niczym od 6233 (nie ma tylko wspomnianej obslugi 3G). Mozna tez zwrocic uwage na jakosc dzwonkow - w 6233 sa czystsze niz w 6300, ale tu zalezy tez, co zdecydujemy sie zagrac.

  • 0

    50. ~Krzysztofradio  2007-04-16 10:11:45  host: 157.158.42.7

    Kupilem 6300 zonie tydzien temu. Sam mam 6233 i dlugo jej nie zamienie. (dla zauinteresowanych moj post na 6233 nr 244). Wrazenia: Bateria slaba, 3-4 dni, ale z zabawa i ustawianiem, wiec mysle, że 4-5 wytrzyma przy nomalnym uzytkowaniu. Wyswietlacz lepszy (16 mln kolorow robi swoje) wygodniejszy w obsludze oddtwarzacz muzyczny, ale sluchawki gorsze niz te w zestawie 6233, gorsze basy, ale to wina sluchawek, nie telefonu. Ładne menu z tematem Noir.nth (przypomina bardzo Viste). Mimo, ze jest jeden glosnik mono, to jest funkcja porzeszania dźwieku, ktora calkiem niezle sie sprawuje. Niestety co ozczowuje najbardziej to rozdzielczosc video- maxymalnie 174x144 (dla porownania 6233 640x480). Tak niska ozdzielczosc dotyczy nie tylko kreconych klipw, ale rowniez plikow video zaimportowanych do telefonu, np. w formacie .3gp- nietety, telefon nie chce nawet odtwarzac klipow o rozdzielczosci wyswietlacza czyli 240x320 (6233 bez problemu).Plik musi miec max. rozdzielczosc 174x144, wiec kiepsko. Tyle wrazen i roznic miedzy 6233 i uzytkowania po tygodniu.

  • 0

    51. ~pepe  2007-04-16 16:52:18  host: aahn92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja i tak dodam swoje 3 grosze - nie wygłupiajcie się że słuchacie muzy na głośnikach 6233 jezu nie macie discmanów, ipodów, wież hi fi. Nie macie aparatów cyforwych, kamer ludzie telefon mam byc telefonem. Dla mie ma być funkcjonalny ładny z fajną batrią(dla tego o nią pytałem na początku dyskusji)a nie stacją multimedialną bo i tak nigdy nią nie będzie Posłuchajcie Ja mam kino domowe Sony, ipoda, nikona d80 i nokie 6300 i każde z tych urządzeń spełnia dla mnie swoją rolę i zaspokaja moje potrzeby ktoś kto chce mieć to wszystko w telefonoie dla mnie jest poprostu naiwny !!!!!!!!narka

  • 0

    52. ~maciek  2007-04-20 09:47:33  host: nat-8.autocom.pl

    wczoraj tj 19.04.2007 odebralem ja z nokia poland. jest przyjemna w dotyku, fajnie lezy w dloni. Doskonale sa klawisze. Meni ok. Po przesiadce i 3 miesiecznej mece z nokia E50 jestem super zadowolony

  • 0

    53. ~sl4yer  2007-04-20 20:50:25  host: chello084010165027.chello.pl

    a gdzie symbian? :(

  • 0

    54. ~#51 ~pepe  2007-04-21 10:16:40  host: pk222.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    jeszcze parę lat temu nie pomyślałbyś że można mieć radio w telefonie, o aparacie i odtwarzaczu multimedialnym już nie wspomnę. A teraz z tego korzystasz. Sam sobie zaprzeczasz. Gdyby dla Ciebie telefon miał być tylko telefonem to nie kupiłbyś Nokii 6300 tylko 3310 :)"Telefony" już są stacjami multimedialnymi a w przyszłości będzie jeszcze gorzej, będziesz mógł np podłączyć komórkę do tv i oglądać filmy. No ale jak ktoś lubi się okablowywać i nosić po wszystkich kieszeniach osobno radyjko, osobno odtwarzacz mp3, osobno ipoda, osobno dyktafon, osobno aparat, osobno telefon to jego sprawa ;) Życzę Ci tylko żebyś nie pomylił kabelków bo zrobi Ci się zwarcie :) Pozdrawiam

  • 0

    55. ~yyy  2007-04-22 15:10:30  host: 82.160.102.34

    fakt ma wszystkie funkcje,tylko baterie trzeba codziennie ładowac.....:(

  • 0

    56. ~pepe  2007-04-22 22:27:42  host: abmi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chłopie kable to może używasz ty. Ja używam bluetootha i wymiennych kart pamięci itd i widzę że mnie nie zrozumiałeś. - nokie 6300 kupiłem ze wzgledu na wrażenia estetyczne, dlaczego miałbym kupić 3310 uważasz że nie ma między nimi różnicy??? -przkonaj mnie że jadąc na super wakacje trzaskasz zdjęcia telefonem ha ha nigdy nie uwierze (polecam kaplice sykstyńską już widzę zdjęcia z twojego telefonu ha ha ), ja mam od tego nikona i topbie też polecam coś więcej niż aparat w telefonie - ipod po co? a no po to że w żadnym telefonie na mam 80 giga na pomieszczenie mojej muzy mam jeszcze sypać przykładami czy choć trochę cię przekonałem i jeszcze raz powtarzam dla niektórych liczy się też estetyka z gustami sie nie dyskutuje ale dla mnie 6300 to jeden z najładzniejszych obecnie telefonów

  • 0

    57. ~over  2007-04-23 16:29:45  host: 82.160.102.34

    hej,telefon kozacki,tylko niezamocna bateryja,i jak sie wychodziz supermatkety to trzeba go przeniesc nad bramką bo zacznie piszczeć:)

  • 0

    58. ~oko  2007-04-24 18:56:28  host: pa65.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mam kilka pytań: 1.Jaka jest jakośc dzwięku przy słuchaniu radia i mp3? 2. Można do niej podłączyć inne słuchawki niż standardowe?

  • 0

    59. ~tex  2007-04-24 18:59:09  host: pa65.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    Ty mnie też nie zrozumiałeś... Nigdy bym nie rozbił pamiątkowych zdjęć telefonem! W ogóle to nie chce mi się gadać... :))

  • 0

    60. ~tex  2007-04-24 22:25:09  host: qf130.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    pepe mnie również ten telefon się podoba dlatego chcę go kupić. Chciałbym też wykorzystywać wbudowane radio i odtwarzacz mp3, tylko nie jestem przekonany co do jakości dźwięku. Napisz czy warto na tym słuchać muzę :)

  • 0

    61. ~zio  2007-04-25 08:24:57  host: aazd83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odp.54 mozna juz podłączyc telefon do TV

  • -1

    62. ~kn  2007-04-25 13:41:32  host: neurobit.vlan143.enoch.lubman.net.pl

    do uzytkownikow - ma irde??

  • 0

    63. ~bateri  2007-04-25 14:01:01  host: eip90.internetdsl.tpnet.pl

    "bateria słaba, krótko trzyma" jak wam cos nie pasuje to kupcie sobie nokie z 2 kolorowym wyświetlaczem, albo skonstruujcie baterie ktora będzie trzymała miesiąc!! opinie na ten tam są żałosne. wielcy elektronicy się znaleźli... chcieli by nie wiadomo jakie cudo i to w dodatku najlepiej za free. LECZCIE SIE!!!

  • 0

    64. ~Duży  2007-04-26 15:31:54  host: efj193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma ktoś pojęcie jak zaimportować listę kontaktów z Samsunga D-520 do Nokii 6300? Z góry dzięki.

  • 0

    65. ~pepe  2007-04-26 18:38:06  host: aahi61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    -odp 60 tex jak pisałem muzy na nim nie słucham bo mam ipoda który gra rewelwcyjnie ale słuchałem na niej radia i jest ok, myślę iż jakby były lepsze słuchawki to do muzy była by super -odp 64 duży a próbowałeś przez Outlooka ja tak zgrywam kontakty oczywiśce są dwa warunki 1 czy uzywasz outlooka i czy samsung sie z nim współpracuje a tego to nie wiem bo nie miałem samsunga sumując to naprawdę fajny telefon tylko gdyby miał tysiączkę baterie pewnie był by juz idealny

  • 0

    66. ~  2007-04-27 08:35:13  host: res-243-6.sdc.pl

    Odp.60 i 65. Mam 6233 i 6300. Niestety oba telefony mają inne złącza słuchawkowe. 6300 nie posiada PopPort, więc można podłączyć tylko firmowe słuchawki Nokii, które przynajmniej te w zestawie są kiepskie. Niespotkalem się z przejsciówką na zwykły jack 3,5 mm tak jak AD-46 w 6233. Słuchając radia lub mp3 tego samego pliku z obu telefonów przez słuchawki dołączone do zestawu 6233 wypada zdecydowanie lepiej, lecz jeśli podłacze do 6233 przez przejściówke dobre słuchawki douszne (Sennheiser, Creative, Sony) to dopiero jazda. Tak więc dużo zalezy od słuchawek, bo wg mnie możliwości samego oddtwarzacza są takie same (przyzwoity korektor).

  • 0

    67.  2007-04-28 10:13:32

    To może jako właściciele (użytkownicy) tego telefonu powiecie jak jest z baterią? Ile dni trzyma i przy jakim użytkowaniu? Z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    68. ~ultramaryna  2007-05-01 13:20:10  host: ajr36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zakupiony w piątek, pierwsze ładowanie w sobotę rano i jeszcze do wieczora (dzis jest wtorek) chyba na jednej kresce pociągnie. Korzystam normalnie (parę wejść na onet.lajt, kilka filmów i zdjęć, 32 minuty rozmów... wygląda na to, że nie jest źle :)

  • 0

    69. ~jacun  2007-05-01 18:19:12  host: 210-180.compnet.com.pl

    Hej wiesz jak skonfigurowac w noki 6300 przeglądarke opere bo am ale mi nie dziala?

  • 0

    70. ~michal  2007-05-04 11:12:27  host: cable-4-119.stella.net.pl

    a przy odtwarzaniu muzyki (przy wł. MP3) można pisać smsa, robić zdjęcia i wogóle korzystać z funkcji telefonu? :P B to jest dla mnie ważne.

  • 0

    71. ~Paula  2007-05-04 22:09:54  host: chello089078169044.chello.pl

    Interesują mnie klawisze. Dobrze się pisze smsy?

  • 0

    72. ~mariner  2007-05-06 15:23:18  host: zs82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon dopiero jeden dzień ale już jestem zachwycony. Jeśli chodzi o moje wymagania wobec telefonu to spełnia je wszystkie. Mam natomiast problem z ustawieniem mini opery. Myśle jednak że jest to sprawa odpowiedniego skonfigurowania słuchawki i wszystko będzie działać. Odp. 70 i 71 Podczas słuchania muzy i radia można swobodnie korzystać ze wszystkich funkcji tel. Jeśli natomiast chodzi o klawisze to uważam że smsy pisze sie dobrze

  • 0

    73. ~patrykkkkk  2007-05-06 20:11:37  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    telefonik hmm... zajebisty...;] hehe... tylk dlaczego tak cicho dyktafon nagrywa??? i jak zmienic rodzaj menu w tym tel??? pzdr.

  • 0

    74. ~augusto  2007-05-06 21:27:08  host: byx18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zróbmy ranking ile trzyma bateria ? Czekam na wasze wpisy . U mnie 7 dni .

  • 0

    75. ~  2007-05-07 13:40:07  host: acsu81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troszke lipa ze nie polimerwoa bateria a taki dobry fon

  • 0

    76. ~  2007-05-07 16:47:30  host: chello089078169044.chello.pl

    Czy obudowa się szybko rysuje i czy na słońcu wszystko dobrze widać przez wyświetlacz? Wybralibyście ten model czy 6300?

  • 0

    77. ~Paula  2007-05-07 22:36:44  host: chello089078169044.chello.pl

    sorka, ten model czy 6233?

  • 0

    78. ~alabama  2007-05-08 10:45:25  host: static-62-233-168-99.devs.futuro.pl

    Zainteresowalem sie tym telefonem,mam jednak pare istotnych dla mnie pytan: czy mozna ustawic haslo dostepu do karty pamieci i wiadomosci?czy mp3 mozna wrzucic na dzwiek budzika i smsa?

  • 0

    79. ~Matiz  2007-05-08 12:14:02  host: static35.debica197.tnp.pl

    mam pytanko gdzie w tym telefonie znajduje sie miejsce na karte pamieci?? na bocznej stronie telefony czy moze tak jak w nokii 6600 kolo karty sim??

  • 0

    80. ~Jacun28  2007-05-08 18:55:13  host: 210-180.compnet.com.pl

    MATIZ--miejsce na karte pamieci jest pod obudową z prawej na dole patrząc od tylu.Fonik fajny polecam!!!Mam opere wnim ale niechce mi dzialac,jaką konfiguracje nalezy wybrac mam z ery tak tak

  • 0

    81. ~Marcoo  2007-05-08 20:53:50  host: k163-24.dwudziestolatka.ds.uni.wroc.pl

    Moja dziewczyna ma ten telefon w Erze od 2 tyg. więc siłą rzeczy dość dużo "bawiłem" się nim i doszedłem do wniosku że nie ma porównania do mojego SE K510i - jakość zdjęć, mp3 i przyjemność z codziennego użytkowania - SE rulezzz!!! A jestem już doświadczonym użytkownikiem telefonów GSM więc wiem co mówię:) Słuchajcie się mnie starego wyjadacza!

  • 0

    82. ~pepe  2007-05-08 20:59:58  host: aahk209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    -mozna wrzucić dzwięki na budzik i sms -karta jest pod tylną klapką z boku

  • 0

    83. ~Sony Erik  2007-05-08 21:23:07  host: chello084010086093.chello.pl

    Mam d750i trzyma 7 8 dni przy słuchaniu muzyki cąły czas jest ideałem z 1 gigową kartą nie tnie sie ale tą nokię 6300 też kupuje bo musze miec 2 telefon i trzymałem ją w reku i jest naprawde ładna najwyżej bede ładować codziennie:)

  • 0

    84. ~cytryna  2007-05-08 23:29:40  host: ahl99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Marcoo....Ta słuchawka jest w Erze od piątku 27 więc nie ma jeszcze 2 tygodni :D Z baterią wcale nie jest tak tragicznie.

  • 0

    85. ~mariner  2007-05-09 00:37:18  host: zs82.internetdsl.tpnet.pl

    Marcoo zabawne ale u mnie jest podobna sytuacja ale na odwót tzn ja mam 6300 a moja laska SE K510i :) więc mam tez porównanie tych 2 telefonów. Z moich obserwcji wynika że SE przy 6300 to plastikowa zabawka. 6300 jest znakomicie wykonany. Smukła metalowa obudowa idealnie leży w dłoni. Wyświelacz naprawde robi wrażenie. Jeśli chodzi o funkcje to ma wszystko co telefon bez symbiana mieć powinien. Jak ktoś weźmie go do ręki pobawi sie chwile to nie wierze że sie nie zakocha. Nie jestem fanem NOKI. Przez ostani rok posiadałem SE k700 znam i doceniam niektóre zalety SE ale ten model NOKI powalił mnie na kolana.

  • 0

    86. ~mariner  2007-05-09 00:59:18  host: zs82.internetdsl.tpnet.pl

    6233 czy 6300. Miałem ten sam problem i zanim kupiłem miałem te 2 telefony w ręku. Są to bardzo podobne telefony. Różnica jest taka że 6233 ma o niebo lepsze nagrywanie filmików i odtwarzanie ich. Natomiast 6300 jest smukły ładniejszy i doskonale wykonany. Nagrywanie filmów telefonem i odtwarzanie ich mnie osobiście nie interesuje natomiast zależało mi na żeby nie nosić w kieszeni gróbej cegły. Brałem jeszcze pod uwagę najcieńczego slidera Samsunga D900 ale i on przegrał z perfekcją NOKI 6300

  • 0

    87. ~mariner  2007-05-09 14:21:12  host: zs82.internetdsl.tpnet.pl

    Dziś miałem okazje korzystać z tego telefonu w pełnym słońcu. Wszystko widać idealnie pod każdym kontem padania światła. Specjalnie kręciłem sie jak idiota a wyświetlacz zawsze czytelny. Bardzo duży plus

  • 0

    88. ~  2007-05-09 19:45:04  host: cxu211.internetdsl.tpnet.pl

    Mam 6233 i jest to kapitalny telefon lecz lubie zmieniac tel. i mysle o 6300(jedyny tel ktory podoba mi sie wizualnie bardziej niz moja obecna nokijka)i chcialem zapytac czy co do mozliwosci jest jakis postep czy tez jest tylko ladniejszy?Bo gdyby chodzil gorzej to chyba bym sie zalamal.Do 81-mialem k510 i byl to koszmar dla mnie(mozliwosci tylko na papierze w rzeczywistosci w ogole nie dawal rady)takze porownania napewno nie ma.

  • 0

    89. ~  2007-05-09 19:51:16  host: cxu211.internetdsl.tpnet.pl

    Mam 6233 i jest to kapitalny telefon lecz lubie zmieniac tel. i mysle o 6300(jedyny tel ktory podoba mi sie wizualnie bardziej niz moja obecna nokijka)i chcialem zapytac czy co do mozliwosci jest jakis postep czy tez jest tylko ladniejszy?Bo gdyby chodzil gorzej to chyba bym sie zalamal.Do 81-mialem k510 i byl to koszmar dla mnie(mozliwosci tylko na papierze w rzeczywistosci w ogole nie dawal rady)takze porownania napewno nie ma.

  • 0

    90. ~ascot  2007-05-09 22:41:07  host: boq55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od jednego dnia i telefon super tylko jest jedno "ale"-klawisz nawigacyjny w dol chodzi wedlug mnie ciezko i czesto slysze jakby ocieral sie o gumke w srodku co powoduje skrzypienie ktore denerwuje niesamowicie.wada fabryczna czy taki model mi sie trafil?co robic?gwarancja?

  • 0

    91. ~Krzysztofradio  2007-05-10 08:55:55  host: res-243-6.sdc.pl

    Aktualizował już ktoś oprogramowanie z wersji 4.70 do 4.71? Dziś widzę, że jest dostepne. Wiecie może jakie są różnice? Czy po aktualizacji nadal dostepny jest czarny temat nokii przypominający Vistę "noir.nth"? Pozdroawiam Krzysiek

  • 0

    92. ~patriota  2007-05-10 22:40:05  host: drg68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedługo ten telefon trafi w moje ręce. Mój szwagier ma 8800 i jest spox.

  • 0

    93.  2007-05-11 12:59:46

    Już mam! Wyśmienity wyświetlacz. Wszystko i w każdych warunkach widać. Mp3 gra głosno i wyraźnie zarówno na głośniku jak i na słuchawkach. Spasowanie jak i użyte materiały są najwyższej klasy. Mankamenty jaki ma ten telefon: kłopotliwie wciska się przyciski pod wyświetlaczem, ale można się do tego bardzo łatwo przyzwyczaić; zasłonięcie USB jest wykonane z dosyć twardego plastiku i może się kiedyś urwać. Dzisiaj będę w serwisie i dowiem się ile taka naprawa kosztuje. Po sprawdzeniu wytrzymałości baterii wrzucę na forum pełny test.

  • 0

    94.  2007-05-11 21:42:59

    Rozważam kupno tej nokii. Zaniepokoiła mnie jednak informacja o wzbudzaniu alarmu na bramkach w supermarketach przez Nokię 6300. Czy użytkownicy tego telefonu mieli juz takie przypadki? Proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie. To bardzo ciekawe i nigdy wcześniej przy żadnym telefonie nie spotkałemie z taką sytuacją. Szczerze mówiąc, jeśli to prawda to nie uśmiecha mi się za każdym razem tłumaczyć ochronie że nic nie zwinąłem, albo wyłączać telefon przed każdym wejściem do marketu. Proszę o opinie użytkowników

  • 0

    95.  2007-05-11 22:41:05

    Alarmy w supermarketach wzbudzane przez ten telefon to bzdura.

  • 0

    96. ~Lisboa  2007-05-12 00:15:10  host: abcp166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiście, że alarmy to bzdura! A swoją drogą ciekawe, jaką dużą karierę robią takie "rewelacje". A niby dlaczego ten telefon miałby wzbudzać alarm? Bo jest metalowy? Ludzie, przecież wtedy musielibysmy opróżniać kieszenie z monet, bo w marketach byłoby istne pandemonium. Bramki hałasowałyby cały czas. Jakis debil wymyślił ciekawą historyjkę, a inni ja powtarzają, udając jeszcze, że im się to przydarzyło. Co innego bramki na lotniskach, które mają wykrywać właśnie metal. Ale to chyba nie stanowi problemu, bo celnicy telefony komórkowe i tak każą wkładać do koszyczka. Pozdrawiam wszystkich fanów 6300!

  • 0

    97. ~chromess  2007-05-12 00:39:45  host: cpc1-derb1-0-0-cust445.lei3.cable.ntl.com

    czy może mi ktoś powiedzieć jakiwniej jest soft series 40 3rd edition czy series 40??

  • 0

    98.  2007-05-12 13:25:23

    proszę o opinie użytkowników nokii 6300 bo zastanawiam sie którą wybrać czy 6300 czy 6131

  • 0

    99. ~pablo_key  2007-05-15 08:45:25  host: xt265c.stansat.pl

    jesli chodzi o baterie to chyba można wymienic na polimerową i bedzie lepiej.

  • 0

    100. ~sebarosz  2007-05-15 09:45:53  host: pf90.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl

    czy przy robieniu zdjeć można wyświetlacz obracać do pozycji poziomej tak jak np. w 6280

  • 0

    101. ~netDragon  2007-05-15 21:33:48  host: host-81-190-40-239.szczecin.mm.pl

    Mam takie pytanie czy ten telefon posiada dwa stereofoniczne głośniki tak jak 6233 czy posiada tylko jeden który gra mono i jak to się przekłada na słuchawki czy grają głośno czy cicho. Mam obecnie nokie 7610 i ona ma głośnik mono co odbija się na słuchawkach grają raczej cicho no a bez nich szkoda pisać i powiedzecie czy nie bardziej opłaca sie kupić nokii 5300 zależy mi na tym żeby telefon ładnie i głośno grał więc czekam na opienie...

  • 0

    102. ~dzwiedz  2007-05-15 22:37:37  host: 088156096069.stk.vectranet.pl

    powiem tak na temat marketow. kupilem kiedys nokie 6670 w mediamarkt i non stop na bramkach mi pikalo. wkurzylem sie i rozebralem go. i co zobaczylem? pod panelem znalazlem jeden pasek metalowy, pod bateria drugi i na tyle panelu trzeci! sciagnalem je i problem znikl. pozdro...

  • 0

    103. ~nokiomaniak  2007-05-16 16:11:53  host: abih60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim skromnym zdaniem ten telefonik jest po prostu piękny. Sam zastanawiałem się co wybrać bo kończyła mi się umowa i jak pies do jeża zbierałem się do podpisania aneksu. Głównie dlatego że nie wiedziałem jaki telefon sobie zapodać.. Poczytałem, poszperałem na necie i poszedłem sobie do salonu ery z myślą nokia 6300 lub se k610i i w momencie gdy oba te telefony jednocześnie trafiły do moich rąk decyzję podjąłem w 1 sekundę. Tak też radzę każdemu, kto nie może się zdecydować: tzn. wybrać wstępnie na spokojnie w domu kilku faworytów zależnie od potrzeb i preferencji a następnie wszystkie na raz do rąk i szybko okaże się który nam najlepiej leży. Mam tą nokijkę kilka dni i jak na razie nie żałuję wyboru a co do baterii bo ten temat wiele osób nurtuje to jest całkiem niezła wszystko zależy od prawidłowego sformatowania i od tego jak się telefon eksploatuje (doładowywanie baterii itp. ). Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę trafnych wyborów.

  • 0

    104. ~dc  2007-05-17 18:54:08  host: cce141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcailbym sie zapytac czy ten telefon ma zdjecia sekwencyjne

  • 0

    105. ~nokiomaniak  2007-05-17 20:23:18  host: aadx151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dc : Tak ma zdjęcia sekwencyjne z tym że można wykonać tylko trzy zdjęcia o dużym rozmiarze lub pięć mniejszego rozmiaru. Mam nadzieję, że pomogłem... pozdrawiam.

  • 0

    106. ~pablo_key  2007-05-18 22:57:52  host: apn-99-84.gprspla.plusgsm.pl

    Juz pytałem ale moze ktos bedzie cos wiedział. Czy uzywacie standardowych baterii czy polimerowych??? Te drugie powinny trzymac dłżej. pozdr.

  • 0

    107. ~skoczek69  2007-05-19 00:17:35  host: buf8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo podoba mi sięten fon, i mam w związku z tym pytanie, czy obudowa jest metalowa z tyłu i z przodu ? czy jest podatna na zarysowania (czy jest lakierowana) miałem wcześniej 6230 i bardzo dobrze się zpisywał i byłem zadowolony bo miał to czego potrzebowałem, a tu widzę że jest to wszystko tylko że w lepszym wydaniu, tak że jest dobrze, tyle że zastanawiam się nad wyborem pomiędzy 6300 a n70. obydwa wielofunkcyjne telefony za niedużą kasę.

  • 0

    108. ~sebek  2007-05-19 20:03:59  host: dik128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przesiadlem sie z 6310i na 6300 i bardzo sie zawiodlem odnosnie trzymania baterii wiecej zastrzezen nie ma

  • 0

    109. ~Krzysztofradio  2007-05-21 08:16:00  host: 157.158.42.7

    Aktualizował już ktoś oprogramowanie z wersji 4.70 do 4.71?. Wiecie może jakie są różnice? Czy po aktualizacji nadal dostepny jest czarny temat nokii przypominający Vistę "noir.nth"? Pozdroawiam Krzysiek

  • 0

    110. ~soniek  2007-05-21 22:25:12  host: 82.146.255.122

    Witam! Mam dwie nokie 6300 już od 3tygodni. Moje wrażenia: Wygląd zajefajny! co do funkcji.. mogło być lepiej np. odczytując sms chciałbym bez wchodzenia głębiej w menu zobaczyć o której godzinie wiadomość została odebrana, a jednak trzeba (to taki drobiazg). Poza tym aby podłączyć USB trzeba się trochę natrudzić bo trzeba zdjąć tylną obudowę i wtedy siłą wyciągnąć zasłonkę portu (z czasem można ją uszkodzić) idąc dalej bateria: przy długich rozmowach niecałe 2 dni. Co do jakości połączeń mam małe zastrzeżenia (czasami jest kiepsko) słychać jakieś dziwne trzaski i przeszkadzający hałas, również stosując słuchawki -NIE jest to zależne od zasięgu. No i na koniec aparat: jak na 2MPx przy dobrym świetle jest całkiem nieźle, trochę gorzej już przy małym oświetleniu, filmy robi w bardzo małej rozdzielczości co jest niezadowalające. To było by na tyle

  • 0

    111. ~wlodek  2007-05-22 19:01:34  host: host-89-229-144-151.plock.mm.pl

    Czy ktoś może dowiadywał się Erze jak z dostępnością tego telefonu. Dziwi mnie też cena tego fona w abonamencie, gdyż jest on tańszy od N6280 , której cena na allegro wynosi ok. 750 zł , a N6300 ok. 900-950 zł. Proszę o odp. i z góry dzięki.

  • 0

    112. ~nokiomaniak  2007-05-24 11:48:21  host: abib51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mogę tylko powiedzieć o moich doświadczeniach z salonu Ery: mówisz - masz, żadnego problemu, żadnego czekania telefon od razu dostałem jak tylko wymyśliłem że to ten ma być

  • 0

    113. ~nokiomaniak  2007-05-24 11:52:51  host: abib51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlodek zerknij jeszcze na to allegro bo ci się chyba coś pokićkało ja tam widzę że ceny są dość podobne...

  • 0

    114. ~  2007-05-24 13:30:47  host: arv202.internetdsl.tpnet.pl

    mam nadzieje że mi ktoś pomorze mam do wyboru dwa telefony n6300 lub n e50 co radzicie słyszałem tylko tyle że n6300 krótko trzyma bateria a ne50 lubi się zawieszać i trudne menu z góry wielki dzięki pozdro.

  • 0

    115. ~vis  2007-05-24 18:37:13  host: c78-65.icpnet.pl

    do Krzysztofradio Tak aktualizowałem, ale nie wiem co to daje poza lepszym samopoczuciem! Motyw "noir" - nadal dostępny. Aktualizację robiłem przez kabel, i coś mi na końcu wysiadło, powatarzałem i to samo?! Nie wiem? Musiałem anulować, ale nowa wersja się wgrała.

  • 0

    116. ~wlodek  2007-05-25 12:42:46  host: host-89-229-144-151.plock.mm.pl

    Dzięki za odpowiedź . Fakt, gdy później dokładniej przejrzałem aukcje , ceny są podobne.Moje przeoczenie.

  • 0

    117. ~~luk  2007-05-28 19:17:57  host: aol90.internetdsl.tpnet.pl

    Na + Ładny, zgrabny, prosty w obsłudze, świetny wyświetlacz, dobry aparat, głośny i wyraźny dzwięk. Na - Słaba bateria. Ja osobiście (pomimo słabej baterii) jestem z niego bardzo zadowolony.

  • 0

    118.  2007-05-29 12:20:07

    Również stoje przed wyborem nowego telefonu... i bardzo mi sie podoba ta Nokia. Nie zastanawiałbym sie nad kupnem tego telefonu gdyby nie informacje na temat baterii w tym phonie. Spotkałem sie kilka razy z opinia, że bateria Bl-4c w tym telefonie przy srednim uzytkowaniu( mp3 player, radio FM, rozmowy,sms) trzyma 2-3dni. Ponoć niektorzy zmieniaja w tym telefonie baterie na Bl-5c i wtedy phonik pracuje troszke dłuzej. W ogole bateria Bl-4c ma takie same gabaryty jak Bl-5c ? skoro tez pasuje do 6300... W sumie tel. komorkowego uzywam do dzwonienia i sms, a dodatkowe funkcje typu- mp3 player, aparat photo, przegladarke www - sporadycznie, wiec w moim przypadku bateria powinna troche dluzej trzymac... Podsumowujac mam 2 pytania: 1. Czy fabryczna bateria Bl-4c jest dobra i ile trzyma dni ? 2. Czy możliwe jest uzywanie w tym telefonie baterii Bl-5c. Dzieki

  • 0

    119. ~ja  2007-05-29 21:37:29  host: gate-euler-dialog.walbrzych.dialog.net.pl

    podobają mi się 3 nokie 6300 5300 7373 mam miesiąc na wybór co mi poradzicie bo niewiem co wybrać?Pomóżcie

  • 0

    120.  2007-05-30 16:29:12

    Zastanawiam sie nad kupnem noki 6300. Kilkoro z was pisało ze w tym telefonie bateria jest słaba, co to znaczy? Tak mniej wiecej jak długo wytrzymuje?

  • 0

    121.  2007-05-30 20:12:11

    Wiecie kiedy będzie w Plusie dostępna?

  • 0

    122. ~Pakosc  2007-05-31 13:07:53  host: arccs-126.ad.ic.ac.uk

    A ja mam maluszki problem co wybrac Nokie 6300 czy E65; od razu zazanacze, ze nie dbam o to jaki jest tam system, jak dziala aparat, czy jest wifi czy nie. Chodzi mi glownie o dzwonienie, sluchanie mp3 i wytrzymalosc baterii. Bawilem sie juz kazdym z nich, lecz niestety tylka kilka minut, a to troszke za malo by wychwycic powazniejsze wady badz zalety, wiec jesli ktos mial do czynienia z w/w telefonikami, bylbym dzwieczny za rade. Dzieki

  • 0

    123. ~nokiomaniak  2007-06-01 08:39:01  host: bjh217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W sprawie baterii: u mnie trzyma 7-8 dni ale zaznaczm, że ja się nie bawię telefonem....

  • 0

    124.  2007-06-01 13:05:40

    ej czy w tym phonie nie ma problemu z polskimi ogonkami w esach? znaczy czy jak sie pisze z polskimi znakami to jednego esa nie wysyla w kilku esach?

  • 0

    125. ~goska  2007-06-01 14:40:11  host: host217-34-78-221.in-addr.btopenworld.com

    Moze ktos mi poradzi, czy kupic 6300, czy N70, czytałam, ze Skoczek69 miał ten sam problem, ale nie znalazlam odpowiedzi.

  • 0

    126.  2007-06-01 22:58:54

    Mam pytanie. Jaka jest głośność rozmówcy, głośno słychać ? Jaka wygoda pisania sms na tej klawiaturze ?

  • 0

    127. ~  2007-06-02 12:23:50  host: ip-185-2.uznam.net.pl

    ladniutki tel od razu zamowilem pokrowiec krusella(45 zl allegro)zeby go nie zniszczyc pozdro

  • 0

    128. ~krolu  2007-06-03 17:28:26  host: 87-205-36-140.adsl.inetia.pl

    te telefony sa jakies dziwne mam taki od kilku dni i bede musial go oddac, z reszta tak samo jak dwoje moich znajomych telefon widzi karte przez pare minut i pozniej przestaje. Gdyby nie ten mankament to telefon wypasik:)) moze ktos wie jak ten problem rozwiazac bo nie chce go oddawac :P

  • 0

    129. ~  2007-06-03 23:01:49  host: 84.208.214.234

    Miałem n73, zamieniłem na 6300 i nie żałuję. Akumulator trzyma 3 dni, mógłby dłużej, poza tym żadnych problemów. Telefon spadł mi nawet raz z wysokości ok. metra na parkiet i nic, bez draśnięcia, działa dalej. U mnie, co do dźwięków jest idealnie. Podczas rozmów czysto i wyraźnie, odtwarzanie muzyki ok. Mniej spasiony niż n73 ale stwierdziłem, że po co mi tyle wodotrysków. A telefon ładniejszy, zgrabniejszy, czytelne menu, wygodna obsługa i pisanie sms'ów mimo małej klawiatury, nie muli, co zdarzało się w n73(sybian).

  • 0

    130. ~skoczek69  2007-06-04 01:35:31  host: btz30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mp3 i radio są jakości takiej jak na 6230 czy lepszej ? bo ta z z 6230 mi odpowiadała więc sądze że tu może być tylko lepiej, i czy obudowa łatwo się rysuje, oraz czy wyświtlacz jest zabezpieczony szybką ze szkła czy tworzywa ??

  • 0

    131. ~Remik  2007-06-04 14:30:24  host: port-87-234-156-134.dynamic.qsc.de

    Witam.Wiadomosc DO WSZYSTKICH MAJACYCH PROBLEMY Z KARTA PAMIECI!!! Ja mieszkam w niemczech i tutaj na amazon mozna przeczatac kilkadziesiat postow pod rzad dotyczacych problemow z karta. Jest to juz oficialna wiadomosc od Nokii i problem jest znany. nokia podaje, ze problem lezy w sofcie, ale fachowcy pisza dodatkowo, ze podobno sa problemy z napieciem. Dobrze, ze ja wczesniej przeczatalem opinie na temat tego telefonu, bo chacialem go kupic przez amazon i nie zrobilem tego gdyz balem sie zwrotu do serwisu.Poszedlem do miasta i zaplacilem 30€ wiecej niz na Amazon, ale mam telefon sprawdzony przeze mnie w salonie. Wlasnie znajac problem poprosilem o przetestowanie go wczesniej i jak sie okazalo dobrze zrobilem bo pierwszy egz.mial ten problem.Problem mozna rozpoznac przez pierwsze 5 minut. jesli jest to sie uaktywnia, a jesli nie to wiadomo, ze nie ma. Prosze was wszystkich, aby kto to ma to od razu do seriwsu bo nic sami nie zrobicie, no chyba, ze juz jest dostepny na nokia.pl. Ja teraz mam prosbe do wszystkich w Polsce kt.maja ten telefon - jaki macie soft? Ja mam w niemczech 04.71. I drugie pytanie: Nie mam pol menu. Nie przeszkadza mi to, ale fajnie jak by byl pol.jez. Cha aktualizacja softu ze strony Nokii wgrywa tez jezyk? Prosze o odpowiedz bo mi bardzo zalezy. Pozdrawiam. Remik.

  • 0

    132. ~Bart94  2007-06-04 14:50:04  host: proxy.lipska.net.74.13.83.in-addr.arpa

    mam motorole e1 rokr i bede ja wymienial tylko mam problem nie wiem czy wymienci ja na nokie 6300.

  • 0

    133.  2007-06-04 15:08:43

    Witam.Wiadomosc DO WSZYSTKICH MAJACYCH PROBLEMY Z KARTA PAMIECI!!! Ja mieszkam w niemczech i tutaj na amazon mozna przeczatac kilkadziesiat postow pod rzad dotyczacych problemow z karta. Jest to juz oficialna wiadomosc od Nokii i problem jest znany. nokia podaje, ze problem lezy w sofcie, ale fachowcy pisza dodatkowo, ze podobno sa problemy z napieciem. Dobrze, ze ja wczesniej przeczatalem opinie na temat tego telefonu, bo chacialem go kupic przez amazon i nie zrobilem tego gdyz balem sie zwrotu do serwisu.Poszedlem do miasta i zaplacilem 30€ wiecej niz na Amazon, ale mam telefon sprawdzony przeze mnie w salonie. Wlasnie znajac problem poprosilem o przetestowanie go wczesniej i jak sie okazalo dobrze zrobilem bo pierwszy egz.mial ten problem.Problem mozna rozpoznac przez pierwsze 5 minut. jesli jest to sie uaktywnia, a jesli nie to wiadomo, ze nie ma. Prosze was wszystkich, aby kto to ma to od razu do seriwsu bo nic sami nie zrobicie, no chyba, ze juz jest dostepny na nokia.pl. Ja teraz mam prosbe do wszystkich w Polsce kt.maja ten telefon - jaki macie soft? Ja mam w niemczech 04.71. I drugie pytanie: Nie mam pol menu. Nie przeszkadza mi to, ale fajnie jak by byl pol.jez. Cha aktualizacja softu ze strony Nokii wgrywa tez jezyk? Prosze o odpowiedz bo mi bardzo zalezy. Pozdrawiam. Remik.

  • 0

    134. ~xyz  2007-06-04 16:23:22  host: gate2.intermedia.net.pl

    mam pytanie który telefon jest lepszy nokia 6300, czy nokia 6280?

  • 0

    135.  2007-06-04 17:42:22

    mam podobny problem jak kolega ~krolu z kartą pamięci w 6300, telefon widzi ją przez jakieś 5 minut po czym wyskakuje komunikat że karta została wyjęta, chociaż dalej tam jest, kupiłem sobie karte 2gb i dalej to samo, może ktoś wie jak rozwiązać ten problem? za info z góry dziękuję

  • 0

    136. ~atr  2007-06-04 20:56:10  host: 80.50.232.222

    Mam to samo co krolu i jeszcze dżojstik skrzypi, telefon nawet fajny ale leży w serwisie tak że się zawiodłem.

  • 0

    137. ~harison  2007-06-05 18:47:38  host: asc87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6300 mam od 3 tygodni.Bateria trzyma od 2(mp3,częste rozmowy,blu,filmiki,foto)do 6-7 dni.super obudowa ze stali,cienki(nie trzeszczy,nie ma wrażenia że zaraz sie rozleci w dłoni),prawie go nie czuć w kieszeni(polecam kaburke albo smycz).wyświetlacz czytelny w pełnym słońcu,duża czcionka.jakość mp3 jak dla mnie dobra(z głośnika)i jeszcze lepsza w słuchawkach.Słuchając radia pojawiają sie sporadycznie trzaski,szumy(prawdobodobnie brak rdsu albo słaby wzmacniacz,albo inne zakłócenia).minusem jest jack 2,5mm(powinien być 3,5mm),kamerka robi filmy w rozdzielcześci 176x144(bardzo małe) do ok 1 min.foto ok.chociaż w momencie robienia zdjęcia obraz wydaje sie być ostry,po naciśnięciu i zapisaniu zdjęcia staje sie lekko rozmyty.minus to brak lampy a tryb nocny do du....y. Zatyczka do mini usb za ciężko wychodzi(nietrudno ją urwać),lepiej łączyć przez blu.Pisanie sms-ów bez problemu(mam duże paluchy). Wg.mnie za dużo podmenu. Potrzebne funkcje "za bardzo ukryte". telefon nigdy sie mi nie zawiesił,nie wyłączył itp.

  • 0

    138. ~h  2007-06-05 21:34:17  host: 80.51.167.166

    Nokia 6300 - Mam dylemat, bo mnie osobiście się podoba, bajerki w sam raz dla mnie [brak UMTS-a nie wadzi], tylko szkoda, że podnieśli cenę w Erze, przez co zastanawiam się także nad zakupem SE D750i/w810i LG KU800, Samsungiem Z400 i Nokią 6151. No cóż mam małe pytanko [jestem tylko fotoamatorem], czy jakość fotek wykonanych za pomocą tego fonu są porównywalne z SE D750i.

  • 0

    139. ~To Ja KaJa  2007-06-06 23:52:04  host: cxn154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do was wszystkich czy probowaliscie wgrac w ta nokie dzwiek o formacie AMR?? Ja taki wgralam i przyporzatkowalam do osoby dzwoniacej i wogole nie slyszalam tel. pozatym jak odtwarzam tego typu dzwonki to tez bardzo cichutko graja...moje pytanie brzmi czy mam uszkodzonego fona czy poprostu ten typ tak ma?? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz...:)

  • 0

    140. ~AQ  2007-06-07 18:51:58  host: 217.8.174.205

    Telefon super!! mega jest!! Nie ma co porownywac tego telefonu do k750i bo nie ma z czym porownywac :D k750i to trabant w porownaiu z nokia! A mam pytanie, czasami dosc slabo slychac rozmowy telefoniczne, czy jest jakas mozliwosc podglosnienia ? Nie liczac bocznych klawiszy ?

  • 0

    141. ~Ania  2007-06-09 15:02:51  host: cxn154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy wasze nokie 6300 tez tak bardzo cicho odtwarzaja dzwieki w formacie amr?? Bo mój tak i nie wiem czy te modele tak maja czy musze zareklamowac swoj tel.Z góry bardzo dziekuje za odpowiedz:)

  • 0

    142. ~Jorg  2007-06-10 22:19:25  host: pc-113-143.strong-pc.com

    Ja mam ten sam problem co krolu oddałem fona do serwisu zobaczymy co tam zdziałają

  • 0

    143. ~Kris  2007-06-11 02:19:12  host: kol.rz.vline.pl

    U mnie bateria trzyma trochę ponad 2 dni nawet jak telefon leży bezczynnie i bez karty SIM. Miałem już wiele telefonów i w żadnym nie było jeszcze tak kiepsko. Oczywiście bateria była formatowana, chyba, ze już ją ktoś używał wcześniej. Poza tym to telefonik jest super extra. Zastanawia mnie jedna rzecz: Piszecie, że trzyma Wam np 3 dni, u mnie nawet trochę mniej, nijak się to ma do specyfikacji podanej przez Nokie (14,5 dnia). Rozumiem, że to 14,5 to teoria, ale w najgorszym razie telefon powinien chociaż połowę tyle wytrzymać (rzecz jasna przy mało intensywnym użytkowaniu). Swój aparat mam zamiar reklamować, tylko obawiam się, że nawet go dobrze nie sprawdzą i stwierdzą, że według nich jest wszystko ok, i co wtedy? Macie jakieś pomysły?

  • 0

    144. ~daraS  2007-06-12 10:57:34  host: dbd161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "cbool" nie ma problemu z pisaniem smsów w tym fonie jeśli chodzi o polskie znaki. trzeba zmienic tylko jedną opcję w ustawieniach sms i wszystko będzie ok. :) całkiem niedawno nabyłem ten telefon i jedyne co mogę mu zarzucić to nie najlepsza bateria. trzyma 2-3 dni przy średnim użytkowaniu. co do aparatu troszke się zawiodłem... poprzednio miałem Sagema mzX6-2 ale zdjęcia były porównywalne jakością... przy dobrym świetle nawet całkiem niczego sobie. jednak troszke gorsze oświetlenie i tak nie najciekawiej to wygląda. ale przecież to nie aparat cyfrowy, cudów wymagać nie można. :) ogólnie telefon bardzo ładny i prosty w obsłudze. jak najbardziej polcam. :)

  • 0

    145. ~6300_user  2007-06-13 08:45:39  host: 206.19.210.7

    Od tygodnia jestem posiadaczem tego super phona. Dla mnie jest to telefon kompletny: ma swietny wyglad + funkcje,bajery. Bateria w tym telefonie nie jest taka najgorsza jak niektorzy pisali... Może komuś trzymać 2-3, ale wtedy musi uzywac czesto Mp3 playera, radio albo grać w gierki. Mialem dylemat czy kupić ten telefon, wszystko przez komentarze na temat baterii, bramek w supermarketach i itp. i mam wzkazowke dla wszystkich wahajacych sie - kupujcie bo naprawde warto !!!

  • 0

    146.  2007-06-13 16:20:30

    telefon super nie wiesza się, nie ma żadnych problemów z kartą pamięci,bateria trzyma około 5 dni

  • 0

    147. ~k750i  2007-06-14 18:09:06  host: adag81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @AQ: jaki trabant! SE ma lepszy głośnik a na 6300 nie wiem czemu nie działał odtwarzacz mp3 ... poza tym nokia ma fatalne przyciski boczne od głośności, trzeba je dość mocno wciskać noi 10 stopniowa skala głośności :/

  • 0

    148. ~  2007-06-14 21:32:30  host: akademik1.ar.krakow.pl

    skąd macie te telefony?? może baterie są nieoryginalne i dlatego tak krótko trzymają. Jeśli gdzieś z komisów bądź nieautoryzowanych sklepów sprawdźcie numer baterii na stronie nokii. POZDRO

  • 0

    149. ~miotła  2007-06-15 08:39:11  host: cjl62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc! mam pewien problem. nie wiem gdzie można podłączyć ładowarke do mojego phona. nawet z kolegami mi się nie udało znależć tego wejscia 3 dni nad tym debatowaliśmy! prosze pomózcie

  • 0

    150. ~M  2007-06-15 22:19:47  host: etl97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY ZE CACUSZKO POSIADA IRDE

  • 0

    151. ~setka  2007-06-16 22:40:37  host: aayi35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam , mam ten telefon kilka dni. Czy u was też jest obluzowane gniazdo ładowarki, jak się włoży końcówkę? Mam wrażenie , jakby coś się odlutowało , bo wtyczka bardzo się rusza, niby nie przerywa ładowania...ale. Jakim programem wgrać kolorowe logo operatora, bo pojawia się problem z programem MobiMb, niby logo się pojawia, ale po restarcie fona logo ginie!!! Czy można stosować przejściówkę CA-44 do starego typu ładowarki?

  • 0

    152. ~Gonia  2007-06-17 18:41:54  host: gen1.ster-net.pl

    witam wszystkich! potrzebuje szybkiej i konkretnej odpowiedzi.. mam dylemat czy kupic nokie 6233 czy 6300, musze sie zdecydowac w najblizszych dniach wiec.. SOS!

  • 0

    153. ~grzecho  2007-06-18 12:28:56  host: router.komtech.com.pl

    Ja niedawno wziałem telefon z salonu, i oczywiście miał wade.Z tego co wyczytałem Nokia przyznała sie już do tej własnie usterki.W wielu modelach 6300 sa problemy z czytnikiem karty pamięci.Także telefon po 5 minutach gubi karte.Telefon leży już drugi tydzień w serwisie.NIe powiem że nie jestem zawiedziony.

  • 0

    154. ~sajmonxx  2007-06-18 20:55:23  host: 2.ver.airbites.pl

    Witam, W dniu dzieiejszym zauwazylem iz przy wlaczaniu aparatu na ekranie pojawiaja sie dwie linie ktore sie przecinaja. Gdy reguluje zoom zmieniaja pozycje. Nie wiem czy jest to problem natury technicznej czy tez wcisnalem cos przez przypadek.

  • 0

    155. ~diksia  2007-06-18 21:27:48  host: aawn80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy odtwarzacz w Nokii 6300 odtwarza również pliki w formacie MP3?Bo mam ten telefon od 2 dni i mam wgrane MP3, ale odtwarzacz nie chce wcale mi ich grać- pokazuje się tytuł piosenki, ale jak włączam play, to zaczyna grać piosenka wgrana fabrycznie, tylko że z formatem AAC. Nie wiem, w czym problem. Czy to jakaś wada techniczna?Dzięki z góry za wszelką wskazówkę?

  • 0

    156. ~krool  2007-06-19 16:19:26  host: ail24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest boski kupielm karte 1GB i jego mozliwosci sie poszezyly odrazu :D a bateria kicha max 4 dni bez uzywania :(

  • 0

    157. ~aga  2007-06-20 17:25:16  host: chello087207191149.chello.pl

    hey. zauważylam że dzwonek w mojej nokii 6300 na początku gra cicho po czym staje sie glośniejszy. I dzwięk wcale nie jest ustawiony na "rosnący" lecz na "ciągły". Wydaje mi się, że wcześniej ten problem nie występował. Czy w waszych nokiach jest podobnie??? Nie wiem czy to jakaś wada czy ten model poprostu tak ma

  • 0

    158. ~setka  2007-06-22 17:18:28  host: aazk118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aga: dzwonek głośniejący to norma w telefonach Nokii, tych nowych.

  • 0

    159. ~becia  2007-06-22 21:06:36  host: cns245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja właśnie zastanawiam się nad nowym telefonem i mam na oku właśnie tę nokie i SE k750i i mam wielki dylemat. SE widzialam, bo brat ma ale nie wiem jak z nokią. jeden i dugi i sie podoba. dlatego chcialam poznac wasze opnie.z góry dzięki.

  • 0

    160. ~fokstrot  2007-06-23 14:20:58  host: mmfnfnfm1f1f1.net.autocom.pl

    wlasnie sie zastanawiam czy brac nokie 3210 od kumpla czy 3310i. oba telefonu w super stanie, wszystkie funkcje w nich smigaja ale 3210 bardziej mi sie podoba. co byscie wybrali?

  • 0

    161. ~kris  2007-06-23 16:21:26  host: 87-205-215-144.adsl.inetia.pl

    jestem zażenowany waszymi opiniami telefon jest ideal a co do tego czy ma irde to nie wiem co was to obchodzi jak irdy juz nikt nie uzywa bo jest wolna i beznadziejna!!!!!!

  • 0

    162. ~6300 afr  2007-06-25 18:39:52  host: dsn232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon luks bateria trzzyma m ponad 5 dni

  • 0

    163. ~wolf  2007-06-27 12:43:07  host: nat-dzi-1.aster.pl

    mam pytanko.Czy w opisywanej noki (6300), jest możliwość odpalania plików tekstówych, np. worda,czy cokolwiek ?prosiłbym o ewentualne sprawdzenie.W brew pozorom,jest to dosc wazna funkcja w telefonie -> dość czesto wykorzystywana na uczelni i zawsze sie sprawdza :P pozdrawiam! i z góry dziekuje za odpowiedz.

  • 0

    164. ~mierzeja11  2007-06-27 14:33:33  host: xdsl-16603.lubin.dialog.net.pl

    ja kupilem ten twelefon i bateria trzyma mi 7 dni :-) wiec nie wiem ale moze moja jest wyjatkiem...ale tak jest, wyswietlacz nieprawdopodobny, ale aparat duzo gorszy niz w moim drugim telefonie K800i

  • 0

    165. ~wolff  2007-06-27 16:34:23  host: nat-dzi-1.aster.pl

    czy wspomniany telefon (nokia 6300) ma mozliwość odtwarzania plików tekstowych?! z góry dziekuje za odpowiedz.

  • 0

    166. ~piarys  2007-06-28 14:16:14  host: efl178.internetdsl.tpnet.pl

    tak,właśnie sprawdziłem,czyta txt

  • 0

    167. ~kb  2007-06-28 17:22:58  host: gw8.knc.pl

    czy przypomnienia (wpisy z kalendarza) mozna wyswietlac w tym telefonie na pulpicie?

  • 0

    168. ~wolf  2007-06-28 23:28:43  host: nat-dzi-1.aster.pl

    wielkie dzieki :) dobre i to :P ale pliku worda juz nie czyta? ;/ bo jednak on jest poręczniejszy...

  • 0

    169. ~wolf  2007-06-28 23:36:11  host: nat-dzi-1.aster.pl

    wielkie dzieki :) dobre i to :P ale pliku worda juz nie czyta? ;/ bo jednak on jest poręczniejszy...

  • 0

    170. ~SEBA  2007-06-29 13:16:13  host: public-gprs21498.centertel.pl

    MAM NOKIE 6300 2 DNI.MAM MAŁY PROBLEM GDY WYSYLAM MUZE ALBO ZDJECIA PRZEZ BLUETOOTH Z INNEGO TEL NA SWOJA NOKIE TO WSZYSTKO MI ZAPISUJE W TELEFONIE A NIE NA KARCIE PAMIECI CO MUSZE ZROBIC ZEBYM WSZYSTKO ZAPISYWALO MI KARCIE PAMIECI.Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ.POZDRAWIAM

  • 0

    171. ~piarys  2007-06-29 13:47:13  host: efl178.internetdsl.tpnet.pl

    worda nie czyta

  • 0

    172. ~piarys  2007-06-29 14:26:16  host: efl178.internetdsl.tpnet.pl

    worda nie czyta

  • 0

    173. ~MATEK6300  2007-06-29 16:39:00  host: chello089078143090.chello.pl

    MóJ TATA MA SE k800i ktory ma 3,2 Mpx a ja mam nokie 6300 ktora ma 2.0 Mpx i uwazam ze aparat w nokii robi duzo lepsze wyrażniejsze zdjecia szkoda ze nie ma flesza

  • 0

    174. ~sd  2007-06-30 09:45:49  host: bfe56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy warto przesiadac sie z N6233 na 6300?? tak do konca to nie wiem czy jest to oplacalne?

  • 0

    175. ~Sadownik  2007-06-30 15:42:36  host: host-81-190-75-61.gdynia.mm.pl

    Witam, kupiłem tę Nokię kilka dni temu i żadnych wad nie zauważyłem. Wszystko super jak to w Nokii, szczerze Polecam.

  • 0

    176. ~lasic23  2007-07-01 10:27:55  host: ip-217-98-4-63.static.xcore.pl

    telefonik 6300 mam od jakiegoś czasu i mogę stwierdzić że to jeden z najlepszych telefonow w swojej klasie. to telefonik dla ludzi którzy stawiają na slidność przejrzystość i funkcjonalność trzeba pamiętać że to telefon głównie służy do dzwonienia a jeśli przy okazji ma mnóstwo funkcji do zabawy to plus dla ludzi którzy się bawią fonem. ten telefonik jest zrobiony z bardo solidnych materiałów nic nie tzeszczy i jest dobrze dopasowane. a co do menu to jak większość noki w tym przedziale cenowym "mówie o nowszych modelach" barzo prosta obsługa. aparat 2megapixel robi niezłe zdjęcia jak na telefon odtwarzacz muzyki całkiem barzo dobry i muzyka gra dobrze choć słuchawki nie najlepsze i lepiej zmienić na innej firmy ma wejście na nini jacka więc to nie problem.a jeśli chodzi o baterie to przy normalnym urzytkowaniu czyli "słuchaniu 1hmuzyki 1h grania i 1h zdwonienia i kilku esemesów.trzyma około 4dni. a jesli ktoś kupuje telefon nie do zabawy tylko do komunikacji to przy codziennym dzwonieniu 20min trzyma nawet do 7dni wiec całkiem nieżle. czas który opisuje jest po wyłączeniu dla niektórych zbędnych funkcji jak naprzykład Bluetooth dzwięk klawiszy wygaszacz ekranu wibracje te funkcje można włoczyć w określonym celu ale cały czas to bateria umyka." telefon ten zasługuje na szacuneczek ijest jak dlamnie bardzo dobry a wygląd jak dla mnie super. POLECAM!!!

  • 0

    177. ~krzysztofradio  2007-07-03 09:15:17  host: res-243-6.sdc.pl

    Zgadzam się Kolega lasic23 (wypowiedź 176), lecz TELEFON 6300 NIE MA STANDARTOWEGO MINIJACKA 3,5 mm NA SŁUCHAWKI. Wejście jest mniejsze więc jakiekolwiek inne słuchawki po za Nokiowymi nie wchodzą w grę. Mało tego, Nokia nie oferuje nawet żadnej przejściówki do 6300 na inne słuchawki (np. tak jak w 6233), wieć jesteśmy skazani na rzeczywiście nienajlepszej jakości słuchawki firmowe. Pozdrawiam

  • 0

    178. ~sider  2007-07-05 17:48:14  host: 67-162.89-161.tel.tkb.net.pl

    kupiłem - naprawiłem - uzywam padł blok cyfrowy brak wibracji ale serwis sie postarał i wszystko działa pozdro

  • 0

    179. ~lena  2007-07-06 10:21:41  host: aod190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy sa inne kolory nokii 6300 ??

  • 0

    180. ~wacka  2007-07-06 20:42:09  host: abre119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo polecam ten telefonik! Robi świetne zdjęcia! Jedna wada: kiepskie nagrywanie na dyktafon! A takto jest super! Bez zarzutów! POLECAM!

  • 0

    181. ~rgd  2007-07-06 20:44:12  host: abre119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zauważ że K800i to Cyber Shot i ma 3.2 megapiksele a nokia 2

  • 0

    182. ~ZoZoL  2007-07-07 20:30:38  host: 088156096147.stk.vectranet.pl

    Który telefon lepiej kupić?? Nokie 6280 czy Nokie 6300??

  • 0

    183. ~piter_14@op.pl  2007-07-08 16:07:57  host: ehn78.internetdsl.tpnet.pl

    witam Mam problem z połączeniem telefonu z komputerem za posrednictwem kabla usb. Kilkukrotnie udało mi sie połączyć telefon z komputerem ale połączenia były krótkotrwałe. Wyczytałem coś o czasie autoblokady i żeby połączyć telefon z komputerem potrzebuje odblokować telefon. Prosze o pomoc najlepiej o odpisanie na emaila. POZdrawiam

  • 0

    184. ~nowy  2007-07-10 11:13:18  host: mail.aflofarm.pl

    WADY to nie ma regulacji wyświetlacza (żadnej tzn. kontrastu, nasycenia), bateria trzyma do 4 dni przy 10 min rozmowy dziennie (mam 2 takie telefony i w obu to samo), nie ma w tym telefonie personalizacji menu (można zmienić tylko położenie elementów w menu głównym a podmenu to już nie, kiepski dźwięk przy odtwarzaniu (miałem motke i soniaka o 100% ładniejsze brzmienie) Zaleta to tylko ładny wyświetlacz i ładne zdjęcia i to wszystko.

  • 0

    185. ~sitt  2007-07-10 19:36:46  host: nat1.giganet.biz.pl

    a ile trzyma bateria

  • 0

    186. ~Mebleusz  2007-07-11 22:24:35  host: aaia38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam telefon od 3 dni i jestem zachwycony jego możliwosciami i wyswietlaczem! naprawde polecam

  • 0

    187. ~Aga  2007-07-12 20:08:39  host: 212.160.172.70

    Witam was ponownie czesto zostwiam opisy bo czesto zmieniam telefony .dzis kupiłam nokie 6300 i uwazam ze jest zajebi.....naprawde swietny tel kupiłam go na własny koszt w sklepie i jestem zadowolona .mam 4 miesiące n 6103 ale zawiodłam sie na niej a ta jest cudowna .Naprawde polecam go ale ten tel ma tylko era

  • 0

    188. ~sebek  2007-07-13 15:19:48  host: aadm170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie jest zle bateria trzyma krotko nie wiesza sie nie wyklada papruch wszedl za szybke a tu juz w tej klasie telefonu bardzo brzydko!!!

  • 0

    189. ~  2007-07-13 19:11:51  host: nat-5.mikolow.net

    te telefon jest do bani nic nie ma ! nie ma jak to nokia 3310 albo motorola e770v ! sam mam motorole e770v i jest wpozadku nie psuje sie itp a wogole po co wam aparat w telefonie 2 mega piksele ? to nie lepiej se kupic cyfrowke ? chyba tak haa ;] a tak wogole harnijcie mnie w tyłek dzieciaki ha ha ha :] ohohoh :] p.s. srzedam dom ! ;] stan surówy ;d hasion nr 5 kontener 2 ;] pozdro :d RUCH RUCH HKS RUCH RUCH HKS !!

  • 0

    190. ~Wujek  2007-07-13 23:46:05  host: ac8d0063.ipt.aol.com

    dzieki chlopy:P,kupuje ten telefon!!!wyglad i solidnosc na wysokim poziomie +menu oczywiscie pozdro

  • 0

    191. ~ryszard  2007-07-14 01:16:41  host: epc43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nokie 6300 już pięć dni i jestem bardzo zadowolony. Tylko bateria kiepska, trzy razy już ładowałem!!! Choć nie słucham muzyki, ani nie gram. Rozmawiałem przez ten czas może z 15 minut.

  • 0

    192. ~ada  2007-07-14 19:52:15  host: ddk216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić nokie 6300 bardzo mi się podoba,cieszy mnie to że większość opini jest pochlebna,jestem już po 30-tce więc cenię sobie opinie młodych.Dzięki!!

  • 0

    193. ~pekamed  2007-07-14 21:06:43  host: aob146.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie bateria kompletnie do kitu, trzyma 24godziny, kiszka

  • 0

    194. ~Pakosc  2007-07-14 22:50:05  host: ip-81-1-78-97.cust.homechoice.net

    Witka Bardzo wazne jest by formatnac bateria 3-4 razy tj. miec pewnosc, ze fonik jest rozladowany i ladowac przez co najmniej 10godz. (przy fonku wylaczonym). Po kilku razach bateria trzyma mi juz 3 dni, a rozmawiam dosyc sporo i slucham zdziebko muzy. ... i jeszcze maly szczegol - nie uzywam ladowarki dodanej do tej nokii, jest cholernie slaba, uzywam od nokii 6234.

  • 0

    195. ~Pakosc  2007-07-15 10:27:05  host: arccs-126.ad.ic.ac.uk

    Zapomnialem dodac, ze po zablokowaniu klawiszy ekran jest podswietlony jeszcze przez kilkadziesiat sekund (zrzera to batryjke), ale mozna to ominac naciskajac po blokadzie klawisz zakonczenia rozmowy {czerwona sluchawka} - ekran gasnie calkowicie niemalze natychmiast.

  • 0

    196. ~aloyzy  2007-07-15 13:50:37  host: pronet.jasman.pl

    kupilem ten telefon wczoraj i jak dotad super jest ;-) ale mam jedno pytanie czy wie ktos jak sformatowac baterie?

  • 0

    197. ~Leo  2007-07-16 10:16:57  host: 193.243.147.201

    Do ~qloyzy: Trzeba wystukać na klawiaturze polecenie FORMAT BAT: i już jest sformatowana. Dobrze jest często defragmentować baterię - to zwiększa jej trwałość... :)

  • 0

    198. ~kaszana  2007-07-16 15:49:13  host: public-gprs43505.centertel.pl

    zastanawiam sie nad kupnam tej noki moze mi ktos powiedziec czy da sie klawiature zablokowac kodem tak aby ktos nie powolany nie mogl wejsc do menu

  • 0

    199. ~znawca  2007-07-17 07:11:07  host: router.komin-ec2.ronus.pl

    ja wiem jak sie formatuje bateryjke:) jak ci sie rozładuje telefon do konca to podłącz go do pisirka i ładuj przez 12 godz az sie zaswieci:P

  • 0

    200. ~OKi  2007-07-17 12:24:21  host: 212.122.215.110

    Aby sformatować baterię należy ją wyładować do zera a potem na wyłączonym telefonie ładować ją na maxa - niektórzy twierdza ze nawet 10-12 godzin. Należy powtórzyć tą operację 3-4 razy.

  • 0

    201. ~  2007-07-18 17:57:23  host: dwp58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomnuszcie która nokia jest najlepsza 5300 6288 a moze 6300? Mam dopiero 13 lat i nieznam sie tak dobrze na fonach wiem zeby miała bluetooth, ładnie wygladała, duzo pamieci. Teeraz sprzedłem K700i za za 140zł(ale straciłem) PPPPPPPPOSZCIE

  • 0

    202. ~myszun  2007-07-20 16:58:26  host: host-81-190-149-205.olsztyn.mm.pl

    Telefon mam od trzech tygodni, na razie działa bez zarzutu, bateria trzyma 4-5 dni. Po trzymiesięcznych mękach z 6131 czuję że mam w końcu dobry telefon.

  • 0

    203. ~damian 15  2007-07-20 19:58:09  host: 80.48.5.19

    Witam! mam takie pytanie; czy motywy/tematy od nokii 6280 pasują do nokii 6300???? z gory dziekuje

  • 0

    204. ~dr  2007-07-20 20:04:59  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    do 196: aby sformatować baterię, należy zakupić gips i rozrobić go z wodą, potem ok. 200 gr gipsu wkładamy do talerza na którym wcześniej leży nasza bateria.. czekamy aż gips zaschnie i wyciagamy baterię, w ten sposób uzyskasz format baterii... a tak całkiem serio to nazywa się to formatyzowaniem baterii a nie jak wszyscy głośno mówią "formatowanie" - to zupełnie inna bajka :)

  • 0

    205. ~dr  2007-07-20 20:11:57  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    UWAGA to co poniżej dotyczy tylko baterii Li-ion i LI-Poli: Naładować do pełna i używać. Baterie Li-ion ładujemy jak często się da, najlepiej ich wogóle nie odpinać od ładowarki, z doładowaniem włącznie. Najlepiej będąc w domu mieć telefon stale w ładowarce. Sam osobiście cały mobilny sprzęt jaki posiadam z ogniwami li-ion czy li-poli doładowuje codziennie w nocy, chyba że jestem poza domem. W przypadku tych ogniw nadmierne rozładowanie może uszkodzić baterie. Bateria rozładowana poniżej progu samoodcięcia i pozostawiona bez ładowania bardzo szybko się uszkodzi. Bateria do pełnej pojemności dojdzie po kilku cyklach doładowania, przyczym nie muszą to być rozładowania do dna (wręcz nie powinny być). Tak eksplaatowana bateria będzie bardzo długo chodzić bez ładowarki (np na wyjeździe) i będzie długo żywotna.

  • 0

    206. ~krzysztofradio  2007-07-21 12:21:57  host: m90.net81-64-176.noos.fr

    Czesc. Aktualizowal juz moze ktos soft z 4.70 lub 4.71 na 5.00? Jakie sa roznice? Jakies zauwazalne dla uzytkownika? Pozdrwiam

  • 0

    207. ~GaR  2007-07-21 23:11:10  host: bos30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tej nokii lub SE K610i. prosze o dorade! chce uzywać telefonu również do słuchania muzyki wiem może ktoś udzielić jakiś info na ten temat? wiem że w SE mp3 działa dość dobrze a jak jest tutaj? i ostatnie pytanie gdzie w tym fonie jest wejście na karte? tak jak w SE z boku telefonu czy tak jak w starszych nokiach pod baterią? z góry dzieki za pomoc

  • 0

    208. ~mik3  2007-07-23 10:12:32  host: aaxc123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko a z tą baterią to naprawde nokia spaliła mam nadzieje ze wyjdzie jakas zastepcza wersja o wiekszej mocy:/ bo moja trzyma 3 dni na nowym fonie -zal:/

  • 0

    209. ~michał  2007-07-23 12:19:39  host: brv6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema chce kupić telefon 6300 nie wiem tylko czy nie jest lepszy k550i pomużće

  • 0

    210. ~Żelek  2007-07-23 13:35:45  host: azj18.internetdsl.tpnet.pl

    jak zrobić połączenie konferencyjne w tym telefonie?? bo niby można prosze o odp. z góry dzięki

  • 0

    211. ~subi  2007-07-23 17:35:52  host: xdsl-13922.zgora.dialog.net.pl

    mam pytanie.czy nokia 6300 współpracuje z modułami gps?i czy jest lepsza od nokii 6288?z góry dziękuje i pozdrawiam

  • 0

    212. ~kroku  2007-07-25 12:02:44  host: chello089077007129.chello.pl

    bateria trzyma 3 dni przy normlanym uzytkowaniu, ktos pisal ze bateria dziala 24 godziny chyba masz ja zepsuta :)

  • 0

    213. ~Michello  2007-07-26 15:15:50  host: eme218.internetdsl.tpnet.pl

    Siema wszystkim . prosze o pomoc w wyborze telefonu . Myśle nad nokia 6300 i samsungiem z400 . prosze pomózcie im więcej opini tym lepiej . piszcie wszyscy dziękuje za pomoc . pozdr.

  • 0

    214. ~Michello  2007-07-26 15:18:40  host: eme218.internetdsl.tpnet.pl

    Siema wszystkim . prosze o pomoc w wyborze telefonu . Myśle nad nokia 6300 i samsungiem z400 . prosze pomózcie im więcej opini tym lepiej . piszcie wszyscy dziękuje za pomoc . pozdr.

  • 0

    215. ~Kara :) :*  2007-07-27 10:31:53  host: adaq83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie! Czy ta komórka jest ogólnie dobra? -to pytanie jest kierowane do właścicieli tej komórki... Bo za chwile mam zamiar ją sobie kupić... Czekam na odpowiedź.

  • 0

    216. ~barthaz  2007-07-27 10:35:35  host: aar237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich koneserow nokii :) Mam takie male pytanko donosnie nokii 6300. Niepokoi mnie ta bateria gdzie u jednych trzyma 24h a u innych troche dluzej. Czy mozna wymienic baterie na mocniejsza i jaka to ma byc, bo nie mam zielonego pojecia :P Chcialbym sobie oszczedzic np. ladowania telefonu w samolocie badz gdzies w duzszej trasie. Jak widze narazie jedna wada tego telefonu jest wlasnie bareria :P

  • 0

    217. ~mar  2007-07-29 10:42:46  host: 80.50.233.62

    hej mam pytanie czy ten telefon ma wejscie na kabel USB ??bo mam kabel NOKI N80 i nie wiem czy bedzie pasował??i wogole pytanko czy da sie rzucic piosenki z kompa na ten tel,bo nie zabardzo znam sie na tym. góry dzieki za odp

  • 0

    218. ~greg  2007-07-29 15:28:54  host: h40n2c1o1032.bredband.skanova.com

    lol XD nic nie wiecie haha

  • 0

    219. ~czarny  2007-07-29 21:52:08  host: cpc4-lutn3-0-0-cust690.lutn.cable.ntl.com

    witam...nie wiecie moze ile kosztuje zdjecie simlocka(nokia 6300)...

  • 0

    220. ~czarny  2007-07-29 21:58:21  host: cpc4-lutn3-0-0-cust690.lutn.cable.ntl.com

    witam...nie wiecie moze ile kosztuje zdjecie simlocka(nokia 6300)...

  • 0

    221. ~  2007-07-29 21:58:39  host: pc221-153.kopnet.pl

    z tego co sie dowiedzialem to pasuje tu bateryjka od nokii 6230 tylko trzeba ja lekko podpilowac a ze do 6230 byly ocniejsze bateryjki wiec bez problemu bedzie smigac :)

  • 0

    222. ~Wiciu  2007-07-30 22:17:18  host: btz97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie..... w zestawie nie ma kabla do komputara. z ktorych nokii podchodzi kabel?? jestem troche niedoswiadczony prosze o wyrozumialosc..

  • 0

    223. ~punki7  2007-07-31 14:21:46  host: bva190.internetdsl.tpnet.pl

    da sie zablokowac klawiature kodem ogólnie tel. jest zaje....fajny.POLECAM naprawde

  • 0

    224. ~  2007-07-31 23:03:08  host: bki203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy bateria znajdująca się w nokii 6300 BL-4C delikatnie mówiąc słaba do tego telefonu ,jest kompatybilna z BP-4L /LI-POLIMEROWA 1500 mAh/która teoretycznie jest o wiele lepsza

  • 0

    225. ~overseass  2007-08-01 19:36:59  host: pc5-251.chomiczowka.waw.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu. Mam pytanie - jaka jest tu wielkosc czcionki? Czy mozna cos przeczytac bez uzywania lupy? Bo w E50 to sa bardzo male literki. Od kiedy jest ten telefon na rynku polskim?

  • 0

    226. ~noco  2007-08-01 22:55:53  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Witam wszystkoch posiadam ta Nokie od 2 miesięcy i uważam że ten telefonik nie ma wad :) mi przy normalnym uzytkowaniu bateria trzyma 4 dni. Telefonik naprawde spelnia wszystkie moje wymagania. Ma bardzo dobra jakosc odtwarzania dzwonkow i muzyki. Dzwnoki graja glosno. A sama obudowa z aluminium nadaje telefonikowi doskonaly design. Gdy wezmiemy ten telefon do reki na pierwszy rzut oka widac ze nie mamy do czynienia z jakaz plastikowa zabaweczka tylko z powaznym fonem :) ZDECYDOWANIE POLECAM TEN FONIK!!!!

  • 0

    227. ~era  2007-08-02 15:49:45  host: dfr250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widząc wasze opinie naprawdę nie wiem co kupic: Nokie 6233 czy 6300.... mam prośbę do użytkowników tych dwóch telefonów... powiedzcie szczerze kilka plusów i minusów tych modeli!!!

  • 0

    228. ~janex  2007-08-02 15:59:49  host: eef14.internetdsl.tpnet.pl

    simlock to koszt okolo 200zl na temat baterii za duzo nie powiem bo mam tego fona dopiero od wczoraj soft v5.00 nie wiem jakie roznice do poprzednich baterie mozna tez wieksze dokupic w sklepach nokii ta ma 880 mAh i powinna w zupełnosci stykac, pamietac ze z czasem ona bedzie pracowac lepiej

  • 0

    229. ~  2007-08-02 20:58:37  host: acqu128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem tej pięknej nokii już dwa tygodnie i w ciągu tygodnia ładuje ją dwa, jak słucham muzyki to trzy, raz i nie należe do tych co używają telefonu do "pokazywania ziomkom". przyznam tylko, że Bluetooth jest prądożerny i ten telefon z włączonym cały czas bluetooth'em długo nie wytrzyma. a co do funkcji i opray menu, powiem jednym słowem SO COOL. s40 3d jest naprawde extra i tematy nokii są o wiele lepszym rozwiązaniem niż te z SE. świetnym pomysłem jest także "aktywny ekran gotowości" wszystie dane na głównym ekranie. nokia w tym modelu zainstalowała także nowy odtwarzacz mp3 i przyznam, że dobrze zrobili!! (co do tematów, to pasuja tematy z nokii 5300, a 6280 jeszcze nie sprawdzałem) gdybyście mieli pytania piszcie niebawem tu zajrze.

  • 0

    230. ~ziom  2007-08-03 14:18:35  host: 80.51.198.246

    zamierzam sobie kupic ten telefon narazie probuje skombinowac na niego kase moze za dwa lata go w koncu kupie

  • 0

    231. ~zgredzia :)  2007-08-03 15:40:15  host: abif240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no więc phi:) od 2 dni mam tą NOKIE :) i moge odpowiedziec na wszystkie te banalne pytanka..:) dla tych którzy chca porónac to niech sobie wejda na stronke np Ery :) porównaja ten telefonik. co do baterii:) to logiczne ze bedzie trzyamala krócej jak ktoś bedzie non stop jej uzywal:)bateryjka jest nieco mniejsza ale powinna trzymac 3-4 dni.jesli chodzi o wejdzie USB to takowa nokia je posiada :) i karte pamieci o pamięci 117MB ale mozna dokupic za 2G nawet a i jeszcze pameitac telefonu jakies 7,5MB mozna bez problemu rpzegrywac wsyzstko:) jest po prostu superandzkim telefonem!! zreszta to nokia;) od razu wiadomo ze super jakosciowo poza tym ma elegandzki wyglad i wszscy chwala ten telefon dlatego zdecydowalam sie na zakup jej:)

  • 0

    232. ~GTS  2007-08-03 16:02:09  host: aaew50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już jakiś czas i bateria nie jest zła, ciągle słucham muzyki, czasem zrobie zdjęcie, smsy i około 40 minut rozmów dziennie, w takim trybie trzyma mi 3 dni. telefon bajka, wcześniej miałem k750 i teraz jestem zadowolony dużo bardziej, wyświetlacz jest wprost bajeczny, obudowa budzi respekt, jest dla mnie wprost idealny. Dla tych ktorzy pytaja o simlocka: w tej chwili około 150-200pln... Sam wolałem zmienic siec dla tego telefonu, niż sciągać simlocka. Nie żałuje ani jednej wydanej na niego złotówki.

  • 0

    233. ~hellomoto  2007-08-04 09:44:31  host: aaxw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma wejscie usb (kabel mini usb), w zestawie nie dostalem kabla ale mam od mp3, baterie ma rzeczywiscie slaba

  • 0

    234. ~hellomoto  2007-08-04 09:45:04  host: aaxw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    karte pamiecie ma po boku jak zdejmiesz klapke od baterii to ja zobaczysz

  • 0

    235. ~hellomoto  2007-08-04 09:45:12  host: aaxw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma wejscie usb (kabel mini usb), w zestawie nie dostalem kabla ale mam od mp3, baterie ma rzeczywiscie slaba

  • 0

    236. ~miromax  2007-08-04 21:59:21  host: cce167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA 6300 to bajeczka :) ekran, wygląd. To jest telefon dla ludzi którzy mają i klasę i styl. Bajeczny telefon ... ja polecam ... mam go od ERY za 100 złtych w abonamencie 120 minut gratis. Panie i Panowie - jestem z tego tytułu kurcze szczęśliwy, bo szczęka wszystkim opada na jego widok :) :D trzeba mieć żeby oceniać bo bateria 5 dni wystarczy ...to norma gdyż moja zdechła Motorola E398 padała znacznie wcześniej :) Ta NOKIA albo żaden inny telefon w tej kategorii cenowej.

  • 0

    237. ~miromax  2007-08-04 22:01:02  host: cce167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na obrazku nie widać tej NOKII. Nokię 6300 trzeba potrzymać.... wtedy sie człowiek w niej zakochuje ...tak jak ja :)

  • 0

    238. ~MARI  2007-08-06 16:54:08  host: 80.50.233.62

    hej mam ten telefon tydzien i jestesm zadowolona.W zestawie nie bylo kabla usb wiec zamaiast nego kupilam Bluetooth adapter za 40 zł ,jedyna wada tel jest to ze bateria krotko trzyma.

  • 0

    239. ~Tomek  2007-08-06 18:00:43  host: 88-96-81-113.dsl.zen.co.uk

    Kupilem ten telefon 3 dni temu.Jak na razie formatuje baterie ale robi wrazenie.Zaplacilem w o2 w Anglii 99,95 funta na karte.W Polsce nie ma mowy o kupnie telefonu tej klasy za te cene.Mam pytanie.Ile kosztuje zdjecie simlocka do tego modelu?

  • 0

    240. ~kriss  2007-08-06 20:55:51  host: net1-1-1.bdi.net.pl

    Bateria rzeczywiście słabiutka , ale tak jak koledzy mówią można podpiłować od 1600 i 3100 i wejdzie Niestety jak ktoś mówi o aluminiowej obudowie to widział nokie na obrazku jest to blacha dosyć ciężki ale ładnie leży. Wyświetlacz cool SE 750i kładzie, aparat taki sobie. Kabel pasuje od aparatu Canon bez problemu przenosi dane na karte. No i cena karty 2gb 70 zł więcej nie trzeba

  • 0

    241. ~wojtus  2007-08-07 09:13:39  host: nat5.eurocom.olkusz.pl

    zdjecie simlocka moge Ci zrobic za darmo :)

  • 0

    242. ~Silent  2007-08-07 13:28:52  host: aov242.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze o pomoc! jestem uzytkownikiem se k 750i chce go wymienic na nokie 6300 tylko nie wiem czy mi sie to oplaca... doradzcie mi co mam zrobic...

  • 0

    243. ~dexter  2007-08-07 22:35:28  host: aafm202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten tel, ale powiedzcie co jest z ta karta pamieci?? czy we wszystkich 6300 jest ten problem?? prosze o szybka odpowiedz:D

  • 0

    244. ~komorka  2007-08-08 17:39:19  host: 88-96-81-113.dsl.zen.co.uk

    Czesc.Mam pytanie.Mam ustawiona rozdzielczosc 1200 na 1600 i jakosc zdjec najlepsza a zdjecie zajmuje mniej pamieci niz w nokii ktora ma 1,3 mpix aparat.Czy na kompie zdjecia beda gorsze?Czemu tak jest????Ile kosztuje w komisie zdjecie simlocka z 6300? Dzieki z gory

  • 0

    245. ~miromax  2007-08-08 19:40:32  host: cab241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Silent: ja doradzam wymienić ceglastą 750-kę na smukła 6300. Nokia nie dość że jest ładna i prezentuje się wyśmienicie ma te same funkcje, ale lepsze bo od NOKII. Tyle w temacie.

  • 0

    246. ~fabi  2007-08-09 15:32:13  host: public-gprs43685.centertel.pl

    Ja zamieniłem sony ericssona k750i na nokie 6300 i jestem zadowolony. Więć polecam.

  • 0

    247. ~pekamed  2007-08-09 15:37:23  host: aob146.internetdsl.tpnet.pl

    zasilanie-dno, nie polecam, chyba ze kabelek non stop, a wtedy to lepiej stacjonarny kopic

  • 0

    248. ~Janeczka  2007-08-09 16:23:48  host: 88-96-81-113.dsl.zen.co.uk

    Mam pytanie.Robilam zdjecia w najwyzszej rozdzielczosci i jakosci a to samo ujecie z Nokii 6131 i mniejszej rozdzielczosci zajmowalo duzo wiecej pamieci.Czy moje zdjecia sa gorszej jakosci w takim razie?I ile w serwisie kosztuje zdjecie simlocka z o2?

  • 0

    249. ~hmm  2007-08-10 03:25:34  host: gw-147-37.siec.alfa.pl

    @Silent oczywiście że ci się nie opłaca... przecież SE ma lepszy aparat w praktyce (też 2MP) lepszą baterię (Li-Poly)... zamienił stryjek siekierkę na kijek ??

  • 0

    250. ~  2007-08-10 13:28:51  host: p05-11.opera-mini.net

    k750 to taki dziadek stary ale jary ;-) i wszystko mający oprócz edge i wyświetlacza 16mln, za to nokia nie ma joya i rds-u :-) silent mogę kupić tego dziadka. howgh

  • 0

    251. ~lukasz  2007-08-11 01:11:57  host: cpc3-stok9-0-0-cust20.bagu.cable.ntl.com

    Podoba mi sie ten telefonik,jestem w anglii i chcialbym go sobie kupic tylko z tego co tutaj czytam simlock z tej nokii kosztuje kolo 200 zlwiec raczej nie bedzie mi sie to oplacalo bo tel kosztuje 100 funtow,lepiej kupic na allegro:)

  • 0

    252. ~~~tYmEk  2007-08-11 19:04:38  host: ddx4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niewiem jaka komorke mam wybrac nokie 6300 czy Nokie 6080 hmmm... pomożcie!!!!

  • 0

    253.  2007-08-12 22:32:30

    do 251 ja kupilem go dzisiaj w Carphone Warehouse i zaplacilem 100 plus 10 na kredyt w O2 i telefonik nie ma simlocka

  • 0

    254. ~Barylka  2007-08-13 02:34:04  host: asy194.internetdsl.tpnet.pl

    DO WOJTUSIA || CZY MOGLBYS MI PODAC SWOJE GG ? JAK COS TO PISZ 8512840 CZEKAM :))I Z GORY DZIEKUJE

  • 0

    255. ~Tomek  2007-08-13 18:07:13  host: 88-96-81-113.dsl.zen.co.uk

    Ja go kupilem w o2 za 99,95 ale niestety ma simlocka.Czy to prawda ze zdjecie go kosztuje az 200 zlotych???Jesli nie to prosze o informacje ile naprawde to kosztuje.Pozdrawiam.

  • 0

    256. ~Tomek  2007-08-13 18:13:38  host: 88-96-81-113.dsl.zen.co.uk

    Ile naprawde kosztuje zdjecie simlocka z tego telefonu?Kraza rozne wersje.Jestem teraz w Uk i nie wiem.Pozdr

  • 0

    257. ~Tomek  2007-08-13 18:13:49  host: 88-96-81-113.dsl.zen.co.uk

    Ja go kupilem w o2 za 99,95 ale niestety ma simlocka.Czy to prawda ze zdjecie go kosztuje az 200 zlotych???Jesli nie to prosze o informacje ile naprawde to kosztuje.Pozdrawiam.

  • 0

    258. ~miromax  2007-08-15 08:41:21  host: cby249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdjęcie simloka dla kogoś kto pracuje w Anglii to jakiś problem ?? :) Cennik od 20 - 300 złotych :) Pozdrawiam.

  • 0

    259. ~Brazylijczyk  2007-08-16 14:31:35  host: adad43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam forumowiczów.Mam taki dylemat, niedawno zakupiłem Nokie N70 czarną z symbianem i w zasadzie jest to telefon ok, ale jak pokazało życie dla mnie ciut za duży i symbian też nie jest mi w zasadzie potrzebny.Czy warto zamienić bądz sprzedać ją by kupić 6300 ? napiszcze jeżeli możecie coś konkretnego w tym temacie. A może ktoś ma ochote sie zamienić? Interesuje mnie jedynie zamiana na 6300 w bardzo dobrym stanie, moja N-ka to prawdziwa igła, wyglada tak jak ją producent włożył do pudełka. Nr gg: 98 05 955.

  • 0

    260. ~marcin 8706  2007-08-16 20:50:11  host: ip-80.54.187.204.eltronik.net.pl

    Powiem tylo tyle o tym telefonie mialem go przez miesiac bo reszte czasu spedzal w serwisach. JEDEN WIELKI BUBEL!!!

  • 0

    261. ~slawek  2007-08-17 16:54:07  host: 194.74.238.60

    nom podobno kosztuje 200 zl tez to slyszalem... chcialem zapytac czy moge ogladac filmy na tym telefoniku takie po 700 mb ?? dziki za odpowiedz ... jak bede mial karte 2 gb :)

  • 0

    262. ~eFcia  2007-08-17 22:50:22  host: bbk225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potrzebuję konkretnej odpowiedzi. Zależy mi na dobrej jakości dźwięku. W którym telefonie otrzymam to, czego poszukuję czy w Nokii 6300 czy w SE k800i. CZekam na odpowiedzi.

  • 0

    263. ~b  2007-08-18 09:52:30  host: adac112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jest z moim textem? napisałem tu dwa razy koment, i nie zamieściliście go ?!

  • 0

    264. ~Magda  2007-08-18 10:47:36  host: dns.dew.pl

    SE K800i czy Nokia 6300? Nie zależy mi na jakości muzyki-chciałabym tylko robić fajne zdjęcia. No i podobno Nokia mimo że ma mniej Mpx robi ładniejsze fotki? Dodam że estetyka wykonania też jest ważna;)

  • 0

    265. ~skiwol  2007-08-18 11:46:04  host: des228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie zastanawiam sie nad nokia 6300 i SE k750i no i moze jeszcze Se k610i co poradzicie??

  • 0

    266. ~siaraboss  2007-08-18 14:41:49  host: aair161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też mam nokie 6300 i nieumiem z niej ściągnąć simlocka. do Wojtusia podaj mi swój numer gg to sie jakoś dogadamy ok?? ściągniesz mi simlocka z tej nokii?? to mój numer gg 1774183 pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź

  • 0

    267. ~  2007-08-19 11:49:02  host: cfc179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    `kriss - chyba ty 6300 widziales na zdjeciu jezeli piszesz ze jest ciezki. ciezko to ty myslisz czlowieku

  • 0

    268. ~pookey  2007-08-19 16:20:55  host: fn162.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś mi może powiedzieć jaki mam kupić kabel i ile kosztuje żeby podłączyć ten tel z kompem??

  • 0

    269. ~Monika  2007-08-19 16:28:19  host: dua188.internetdsl.tpnet.pl

    Suuuper tel.mam go dopiero nie cały miesiac a jestem z niego baaardzo zadowolona.:D Polecam :P POzdrowionka :) :)

  • 0

    270. ~gocha  2007-08-20 14:53:22  host: host86-133-247-7.range86-133.btcentralplus.com

    helou kupilam tego fona kilka dni temu w uk w carphone warehouse z karta--nie ma simlocka. telefon bardzo mi przypadl do gustu..jedyne co mnie martwi to to, ze po okolo 12 godzinach intensywnego uzytkowania- sluchanie mp3, bluetooth itepe, padla mi swiezo sformatowana [naladowana na full] bateria :/ czy jest na to jakis sposob??

  • 0

    271. ~Marcin  2007-08-20 21:58:52  host: bzv226.internetdsl.tpnet.pl

    Hej! Dla wszystkich zainteresowanych Nokią 6300,to telefonik który mozna polecić jest tylko jedna wada słaba bateria gdyż wytrzymuje od 3 do 5 dni w zależności od uzytkowania, ale coz coś za coś ten wyświetlacz to bajerek..polecam kazdemu

  • 0

    272. ~Krzysiek  2007-08-20 23:37:35  host: bjb216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak tyle kosztuje simlock i to nie jest najgorsza cena.

  • 0

    273. ~brazylijczyk  2007-08-21 13:27:45  host: aczg58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak myslicie, czy korzystna jest zamiana z Nokii N70 właśnie na 6300 ? są w podobnych cenach i właśnie mam zamiar wymienić N70 czarną z Orange na taką nową bez simlocka.Prosze podpowiedzcie czy to dobra zamiana.

  • 0

    274. ~daro  2007-08-22 11:00:09  host: host-81-190-165-36.gorzow.mm.pl

    czy ten telefon ma latarke albo flash?

  • 0

    275. ~sola  2007-08-23 12:19:05  host: abrd201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon wykonany perfekcyjnie, do wyswietlacza nie mozna sie przyczepic,fotki? no coz, tu male rozczarowanie poniewaz moja stara nokia 6680 (1,3Mpix) robila lepsze foty no ale w koncu telefon to nie cyfrowka. mp3 graja ladnie i glosno. menu swietnie zaprojektowane. w kieszeni w ogole go nie czuc:)cena przystepna tzn 690 za nowke. jesli ktos sie zastanawia nad zamiana k750i na 6300 to niech lepiej sie nie waha i wybierze nokie. sony ericssona sprzedalem po 5 dniach urzytkowania a tej nokii dllluuuugggooo nie wymienie na inny tel. serdecznie polecam!!!

  • 0

    276. ~michal  2007-08-23 16:45:35  host: nat17.piotrkow.net.pl

    tomek ja kupilem w Carphone Warehouse tez w o2 i nie mial simlocka ja zaplacilem 109.95 fuli. telefonik bardzo fajny tylko nie wiem mnieszcza mi sie ze 3 smsy ..pomocy!!!!!!!!11

  • 0

    277.  2007-08-25 18:57:31

    Piękny design.Zaawansowane funkcje.Ale z testem telefonu z tej strony zupełnie się nie zgadzam przynajmniej jeśli chodzi o sieć Orange. Rwie głosem czasem zrywa połączenia. Oddałem do serwisu, wymienili soft i ponoć dostroili antenę.Dalej lipa. Sprawdzałem na innej 6300 w Orange ta sama Lipa. Telefon super po warunkiem że używasz Go w Plusie.Jestem abonentem Orange i czasem używam prepaid Plusa.Cieszcie się telefonikiem bo jest spaśny ale tylko w Plusie bo ma lepszy zasięg :)

  • 0

    278. ~Ozz  2007-08-25 23:19:49  host: host-87-74-74-10.bulldogdsl.com

    a ja kupiłem już druga 6300 w phones4u i żadna nie ma sim locka : )

  • 0

    279. ~mati  2007-08-26 14:40:34  host: cfj161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria beznadziejna w tym tel

  • 0

    280. ~xyz  2007-08-27 16:06:51  host: bzv226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i jestem z niego bardzo zadowolony,ma tylko 1 wadę słaba bateria ponieważ wytrzymuje 3-4 dni ,jeżeli komuś nie sprawia kłopotu ładowania co 3 dni telefonu to polecam go każdemu to jeden z lepszych telefonów na naszym rynku!!!

  • 0

    281. ~JareeK  2007-08-28 11:29:22  host: 213.25.189.50

    dajcie mi dokladny adres zeby mozna bylo kupic ta nokie na o2.prosze o odpowiedz.

  • 0

    282. ~monia  2007-08-28 13:33:59  host: eqc24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka!moze mi ktoś doradzić czy kupić Nokie 6300 czy E50??nie wiem na co się zdecydować...z góry dzia!

  • 0

    283. ~Cinkusek  2007-08-28 23:41:10  host: gnc162.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem z niego zadowolony za zdjecie simlocka zaplacilem 180 zl ; ] jedynymi jego wadami jest to ze szybko bateria siada i elementy ze stali nieerdzewnej sie szybko rysuja ; ]

  • 0

    284. ~Tomek  2007-08-29 15:29:35  host: 88-96-81-113.dsl.zen.co.uk

    WITAM.CZY KTOS WIE ILE KONKRETNIE KOSZTUJE ZDJECIE SIMLOCKA 6300???KAZDY PISZE CO INNEGO.JAK KTOS WIE TO BYLBYM WDZIECZNY ZA INFO I GDZIE KONKRETNIE TO JEST.TO JEST PROBLEM NAWET DLA KOGOS PRACUJACEGO W ANGLII (DO POSTU 258) BO PO TO KUPILEM GO TUTAJ ZEBY KUPIC TANIEJ.JAKBY BYLO INACZEJ TO KUPILBYM W POLSCE.POZDRAWIAM

  • 0

    285. ~zbig  2007-08-29 21:08:54  host: 62.87.237.100

    dziwne mi mówili w erze że ona nie ma wejścia na kartę pamięci czy to prawda????

  • 0

    286. ~krzychu  2007-08-29 21:13:55  host: 62.87.237.100

    który lepszy on czy nokia 5300?????

  • 0

    287. ~Shalimar  2007-08-30 11:52:31  host: widzew.4web.pl

    Mam ten telefon od jakiedoś czasu i musze przyznac ze po przeczytaniu opinii o tym telefonie trochę jestem zdziwona.Ja jestem bardzo zadowolona z tego modelu rewelacyjny wyświetlacz,wygodna klawiatura a po dobrym sformatowniu bateria trzyna mi 4-5 dni.Nie mam mu nic do zarzucenia

  • 0

    288. ~krzysztof  2007-08-31 09:27:32  host: res-243-6.sdc.pl

    sławek(261) Obejrzysz nawet wieksze, ale nie o rozmiar chodzi. Przede wszystkim plik musisz skonwertowac do 3gp, ale to nie wszystko, nie może mieć większej rozdzielczości niż sam telefon potrafi nakrecic, więc w rtym przypadku 128x176. Ogladanie filmu przy tej rozdzielczości na wyswietlaczu 240x320 powoduje powiekszenie cyfrowe, wiec totalna kaszana (normalny film po konwersji do 3gp 128x176 nie zajmie ci wiecej niz 30-60 MB. Co innego 6233 - tu mozesz oglac w 240x320 i jest bajka

  • 0

    289. ~wacka  2007-08-31 16:56:04  host: abqh138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdjęcie simlock'a z mojego akurat kosztowało 300zł... Ale opłaca się bo tel jest super...:)

  • 0

    290. ~  2007-08-31 22:41:17  host: staticline17260.toya.net.pl

    Właśnie stoję przed decyzją przedłużenia umowy. Chcę zmienić też telefon w oferie promocyjnej. Pomóżcie mi dokonać wyboru. Mam na uwadze: SE 750i, SE 550i, Nokię 6131 i Nokię 6300. Co radzicie. Telefon ma mi służyć głównie do rozmów i sms-ów. Z góry dziękuję.

  • 0

    291. ~fabi  2007-09-01 18:20:45  host: public-gprs40017.centertel.pl

    Ważne!!!! nie aktualizujcie oprogramowania przez strone NOKIA, w w szczególności jeśli macie telefon nie kupiony od polskiego operatora. Efekt będzie taki, że nowy soft będzie bez polskiego języka, a serwis nokii ok 70 zł życzy sobie za wgranie spowrotem języka polskiego a trwa to tylko 10 minut.

  • 0

    292. ~discoteq  2007-09-03 19:41:36  host: dxw71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś jakim programem da sie wygenerować kod do odblokowania simlocka do tej nokii 6300 w erze? Wiem, że da się ściągać simlocka z tego telefonu kodem ...

  • 0

    293. ~Rami  2007-09-04 10:58:01  host: narutowicza3.lsj.pl

    Zdjęcie simlocka w salonie Ery kosztuje 500 zł netto ;)

  • 0

    294. ~Olek  2007-09-05 19:32:19  host: dvh130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go i jest niezniszczalny chociaż robia sie ryski z tylu obudowy. nadrabia to np świetnym wyświetlaczem

  • 0

    295. ~MATEUSZ  2007-09-06 18:04:51  host: efv147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo fajny lecz na starcie radze kupic karte pamieci a z bateria jest ok 6 dni no problemo

  • 0

    296. ~Tony  2007-09-07 17:07:34  host: akh234.internetdsl.tpnet.pl

    Oczywiście weź SE k750i to solidna i niezwodna maszyna telefon który wygrywa z wszystkimi jeśli chodzi o trzymnie bateri to jednak jest Li Poli szybko naładujesz dużo podzwonisz.

  • 0

    297. ~adi  2007-09-08 10:10:51  host: c79-154.icpnet.pl

    Telefon bardzo dobry,wyswietlacz wspanialy ale bateria....max. 2 dni!!!!Pozatym warty polecenia,pod warunkiem ze mamy dwie baterie :) Pozdro

  • 0

    298. ~Brazylijczyk  2007-09-08 15:01:02  host: aczb167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Greg 277) telefon kupiłem od pewnej wysyłkowej firmy od razu bez simlocka a karte mam z Orange, śmiga na kartach sim z Orange bez problemu.Kolego nie wiem jakie jest pochodzenie twojego telefonu i jakie cuda dziwy z nim robisz ale karta sim z Orange nie jest problemem dla tego fona.Polecam wszystkim którzy mają abonamenty w Pomarańczy a wachaja sie z zakupem fona przez opinie tego Pana.Ogólnie telefon jest poprostu świetny i cięzko sie do czegoś przyczepić.Rewelacja.

  • 0

    299. ~ktosik  2007-09-09 11:46:53  host: host-ip21-133.crowley.pl

    czy da sie w tym telefonie ustawic tapete na "caly" wyswietlacz?? albo jesli juz jest mniejsza zeby tlo bylo inne niz biale?? niepodobaja mi sie te buzki graficzne jak sie wysyla smsy, da sie wgrac jakies inne? wczesniej mialam sony ericssona i byly fajne :)

  • 0

    300. ~carlo  2007-09-10 12:54:43  host: nat-8.autocom.pl

    10. ~KORNIK 2006-12-01 13:55 82.160.48.66 Siemens C-75 tylko z większą ilością kolorów. Widać jak NOKIA jest w tyle z technologią. Mniej pamięci własnej niż c-75, brak Irdy. Według mnie model zupełnie niepotrzebny. Chociaż nie powiem jak na NOKIĘ to nawet ładny. CO TY OPOWIADASZ!!tak sie sklada, ze mam obecnie te dwa telefony. C75 i 6300. nawet nie ma co porównywac!!c7 to sam plastik jak od ruskich.wykonanie fatalne, bateria słabiutka. soft lipny bo sie wieszał co chwile. im dłużej go używałem tym bardziej mnie wnerwiał!nokia cudeńko! wykonanie i dizajn;) zgrabna, metalowa, fajny plastik jak w iPodach vid.tylko guziki mogłyby być tez metalowe;P i szkoda ze nie ma wrsji z czarnej stali..to dopiero byłby szpan:Da co do pamięci to o ile dobrze pamiętam c75 miał wewn. około 7mb??i brak slota więc sie ciut wygłupiłeś;)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet