Nokia 6290 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6290 Opinie o Nokia 6290

Nokia 6290

w sumie: 113
  • 0

    1.  2006-11-29 14:41:27

    A on czsem nie ma symbiana? Na symbianos jest napisane, ze ma!?

  • 0

    2. ~justynizzle  2006-11-29 16:03:38  host: atc114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    orientuje sie ktos ile ta nokia kosztuje?? powyzej 500 zl?? prosze odpiszcie

  • 0

    3.  2006-11-29 17:40:45

    z tego co czytalem to ma byc w nastepnym roku i ma kosztowac 325 euro

  • 0

    4. ~body  2006-11-29 17:43:52  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    justynizzle, ten fon jeszcze nie wyszedl i bedzie kosztowal nieco wiecej jak 500 zl... cena nie powinna przekroczyc 1200 zl zalezy czy ma symbiana ;)

  • 0

    5.  2006-11-29 21:13:11

    po samych klawiszach widać że ma symbiana... :]

  • 0

    6. ~habet  2006-11-30 12:24:35  host: acrz4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik ma symbiana

  • 0

    7. ~Fezo  2006-11-30 22:56:02  host: elv178.internetdsl.tpnet.pl

    FOTOSIEK jak ty po kalwiszach poznajesz że fon ma symbiana ????????

  • 0

    8. ~MJ  2006-12-01 12:31:31  host: c154-186.icpnet.pl

    Jak telefon ma symbiana to ma taki klawisz jak tutaj z lewej takie male dwie strzaleczki :) tym uruchamiasz menu :) telefon ok chociaz cena pewnie bedzie zaporowa pozdro

  • 0

    9. ~viper1989  2006-12-02 16:42:54  host: fif18.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ma symbiana i będzie super, po oznaczeniach jest jakby kontynuacją 6280 i 6288.Będzie świetny a z ceną jest różnie nawet jak ma symbiana może pójść po pewnym czasie szybko w dół jak np6630. Myśle że jak go w prowadzą to będzie kosztował ok 1200 na allegro ale myśle że szybko zejdzie z ceny bo nie ma dużo większych gadżetów które dopiero się pojawią za pare lat typu aparat z dużą matrycą

  • 0

    10. ~kopcik  2006-12-10 09:34:05  host: agd50.internetdsl.tpnet.pl

    czesc mam prosbe czy moglby ktos napisac jaka ona jest dluga po rozlozeniu i czy ma lepsze mp3 od sagema my x6-2?? odpiszcie szybko to dla mnie bardzo wazne:)pozdro dla fanow nokii i sagema

  • 0

    11. ~kopcik  2006-12-10 09:36:36  host: agd50.internetdsl.tpnet.pl

    i jeszcze jedno czy bardzo sie muli??a jak ktos by mogl to niech da link do zdjec zrobionych tym telefonem i ewentualnie filmu nim nakreconych plis to bardzo wazne

  • 0

    12. ~  2006-12-12 18:30:58  host: eaa202.internetdsl.tpnet.pl

    no super komóra ciekawe ile kosztuje w orange albo w plusie

  • 0

    13. ~sirk  2006-12-14 18:09:21  host: gge134.internetdsl.tpnet.pl

    kopcik ty sobie chyba jaja robisz przecież ten tel będzie dostępny w pierwszym kwartale 2007 wiec jak ktoś ci ma przesłać lub pokazać fotki z niego?? a tak do telefonu mam 6101 i chetnie sie przesiade na to cacko jak cena bedzie w moich raliach :D

  • 0

    14.  2007-01-07 11:09:00  host: 212.122.214.186

    Ten telefonik to jest dobry. Im dlużej na niego patrzę tym bardziej mi się podoba.

  • 0

    15. ~  2007-01-12 21:16:11  host: beitris.static.korbank.pl

    żal żal i jeszcze raz żal nokie są nieco przereklamowane są niewarte swojej ceny.Zamiast tej noki to można sobie kupić k800 wiem że jak się słyszy k800 to jest się wkórzonym bo wszyscy mówią o nim ale k800 jest naprawde tego wart. mój kuzyn pracuje w vodafone UK ta nokia tam jusz jest ale podobno wiesz się tak jak n70 a pozatem ma niwyczuwalne klawisze. nie warto kupować

  • 0

    16. ~  2007-02-05 10:47:47  host: 212.160.172.70

    a co to ta symbiana

  • 0

    17. ~gibki8  2007-02-05 20:16:32  host: acwy191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam nokie e50 też z symbianem i powiem wam szczerze że nawet fajne to jest. Wrzucasz na fona co chcesz i kiedy chcesz. Po prostu wolna amerykanka. Cena tego telefonu nie powinna przekroczyć 1700 złotych

  • 0

    18. ~Neuspeed  2007-02-17 11:37:57  host: dvh242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy ona wyjdzie ?

  • 0

    19. ~ziom  2007-02-18 20:50:38  host: abwu176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wie ktoś moze czy ten telefon jest dostepny w sieci era??

  • 0

    20. ~daveandnokia  2007-02-21 16:37:53  host: bze163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dopiero będzie pod koniec marca tego roku dostepna, więcej można sie dowiedzieć na stronie www.t-k.pl PS. jakby ktoś pytał, czy ten telefon ma Symbiana, to odpowiedź brzmi: TAK! Można to rozpoznać po klawiszu, który wystepuje tylko w Symbianach, niektóre osoby już się domyślaja o który klawisz chodzi... a jest to klawisz menu (taki z dwoma małymi kwadracikami, jeden jest zapełniony w środku, a drugi nie, i zaokrąglenia... tak przy okazji...) Pozdros

  • 0

    21. ~paula296  2007-03-18 12:44:35  host: chello089078169044.chello.pl

    Nokia 6290 czy 6131? ;)

  • 0

    22. ~cieply  2007-03-23 23:56:04  host: w3cache1.icm.edu.pl

    czy ta nokia tez ma taki fajny przycisk jak nokia 6131? chodzi i o klawisz do otwierania klapki :) prosze o odpowiedz. :) i jesli mozna to wlasnie czy telefon bedzie w sieci ERA :) pozdrawiam

  • 0

    23. ~cieply  2007-03-24 00:09:32  host: w3cache1.icm.edu.pl

    czy ta nokia tez ma taki fajny przycisk jak nokia 6131? chodzi i o klawisz do otwierania klapki :) prosze o odpowiedz. :) i jesli mozna to wlasnie czy telefon bedzie w sieci ERA :) pozdrawiam

  • 0

    24. ~  2007-04-01 13:05:34  host: beitris.static.korbank.pl

    on chodzi bez simlocka po 1150zł

  • 0

    25.  2007-04-07 18:13:49

    HEJ TO JESZCZE RAZ JA. POTRZEBUJę TWOJEJ POMOCY!! MAM JEDNO ZASADNICZE PYTANIE: CZY WIE KTOś Z JAKIEGOś PEWNEGO źRóDłA, KIEDY NOKIA 6290 BęDZIE DOSTęPNA NA ABONAMENT LUB MIX, NAJLEPIEJ W PLUSIE ?? PROSZę O NIEZWłOCZNą ODPOWIEDź. PODRAWIAM!!

  • 0

    26.  2007-04-07 19:51:32

    CZEść!! MAM CZTERY WAżNE PYTANIA: 1) JAKIE DODATKOWE FUNKCJE MA TELEFON Z SYMBIANEM JAKICH NIE MA TELEFON BEZ SYMBIANA 2) CZY DWA KLAWISZE, KTóRE ZNAJDUJą SIę KOłO ZEWNęTRZNEGO WYśWIETLACZA PEłNIą JAKąś FUNKCJę CZY Są TYLKO BEZWARTOśCIOWYM DODATKIEM 3) DLACZEGO NOKIA 6290 DOSTAłA NA TEJ STRONIE TAKą NISKą OCENę MIMO, żE MA TYLE PRZYDATNYCH, NIEZBęDNYCH I NOWYCH FUNKCJI 4) KIEDY TELEFON TEN STANIEJE DO BARDZIEJ 'LUDZKIEJ' CENY PROSZę O JAK NAJSZYBSZą ODPOWIEDZ!! LICZę NA TWOJą POMOC!! POZDRAWIAM UżYTKOWNIKóW TELEPOLIS, FANóW: NOKII I TELEFONóW Z KLAPKą ~!!

  • 0

    27.  2007-04-08 13:43:17

    CO ZNACZY ŻE ;TELEFON CHODZI BEZ SIMLOCKA' ?

  • 0

    28. ~Ortega  2007-04-10 08:08:24  host: coa52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon można kupić na Allegro do 1200 zł, i to przeważnie z wszystkimi dodatkami. Jak dla mnie bomba, jedyną wadą jest brak WiFi - niby ma to E65, ale ja nie lubię slajderów.

  • 0

    29.  2007-04-10 09:23:59

    I_NEED_YOU od zadawania pytań JEST FORUM !

  • 0

    30.  2007-04-10 10:53:59

    Ok.Sorry.Teraz już wiem. Nie płacz...

  • 0

    31. ~A front jou love  2007-05-06 21:29:16  host: del96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki syf po 1130 niewarto lepiej kupoić nokie n 95

  • 0

    32.  2007-05-18 22:41:00

    A front jou love - pokaż mi cwaniaczku neostrady Nokie N95 za 1130 nówke.

  • 0

    33. ~Jur  2007-05-29 17:31:56  host: pronet.jasman.pl

    Mam ten telefon tydzień, jest niezły. Bardzoooo mile mnie zaskoczył, choć jeszcze do końca nie poznałem jego możliwości. Godny polecenia!!!!

  • 0

    34. ~werka  2007-06-01 21:56:18  host: nowomiejska.sieci.fonet.pl

    Mozna wiedziec o co chodzi z tym symbianem bo ja niezbyt poinformowana jestem..

  • 0

    35. ~Renatka :)  2007-06-03 11:34:14  host: dsl114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od wczoraj. Dla mnie bomba. Szczerze go polecam! Zdjecia super, muzyczka też. Mile mnie zaskoczył :) Pozdro :*

  • 0

    36. ~mkforever1  2007-06-04 13:16:17  host: s202.adsl.elcuk.pl

    Witam, jestem posiadaczem tego telefonu i mogę z czystym sumieniem polecić go każdemu. Z tego co wiem to telefon ten posiada symbiana w wersji 9.2 a nie 9.1 tak jak jest w opisie na tej stronie. Pozdrawiam,

  • 0

    37. ~  2007-06-14 21:52:40  host: 89.174.171.49

    nieuki pierdolone po kilka razy pytać co to symbian co za wieś w komentarzach. ps Super to jest ale moja ciepła kupa na Twoim telefonie , obsrańce jara was klapeczka i szpan kupcie sobie hełm z radiatorem na banie z otwieraną szybką.

  • 0

    38. ~Sylwek  2007-06-20 16:06:07  host: gny218.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od 2 tygodni jest ok, chodzi dobrze nie wiesza się, zdjęcia jak na komórkę całkiem całkiem, stronki www fajnie się obsługuje, ogólnie jestem b.zadowolony, brakuje przycisku jak 6131 do otwierania klapki, ale nie można mieć wszystkiego :( dźwięk czyściutki i głośny oczywiście stereo :) pozdrawiam

  • 0

    39. ~michau  2007-06-21 11:34:21  host: esc162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo podoba mi sie ten telefon jest lepszy od noki N90 od N71 po za tym wygląda zaje*****e ma wszystkie funkcje i jest o wiele wiele tańszy od noki N93 czy N93i tamte wiadomo sa lepsze ale wsrod swoich rywali jest THE BEST ------------------------------------------- NOKIA FOR EVER

  • 0

    40. ~Pawełek  2007-06-27 18:27:11  host: 87-205-210-146.adsl.inetia.pl

    Mam teraz dylemat..:( kupić teraz nokie 6131 czy czekać jeszcze miesiąc, do następnej wypłaty i kupić sobie ten telefonik czyli nokie 6290??????!!!!!!????? Błagam pomóżcie!!!!!!

  • 0

    41. ~An  2007-06-27 21:50:00  host: abbu73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdecydowanie zalecam poczekac do nastepnej wyplaty. Nokia 6131 trzyma bardzo krótko, razem z moją znajomą robiłyśmy zdjęcia i odrazu wysiadł, gdy się nie używa to trzyma od 2-3 dni,zdecydowane zalecam kupić 6290.

  • 0

    42. ~MATT  2007-07-01 22:59:40  host: dynamic-87-105-35-25.ssp.dialog.net.pl

    z tego co wiem będzie w Orange tylko i to już niedługo

  • 0

    43. ~Kinder  2007-07-04 00:02:45  host: cit26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o ludzie, ona nie ma zadnego przycisku do otwierania klapki (na szczescie) dlatego wlasnie nie kupilam 6131, po co telefon z klapką zeby go otwierac guzikiem?? Dla mnie cała przyjemnosc w telefonie z klapką to wlasnie otwieranie klapki :]= Po co wam przycisk?? nie rozumiem az tak jestescie leniwi zeby niechcialo sie wam otwierac klapki?? to beznadziejne.... czy ktos jest mojego zdania??? a tak przy okazji to moj blog ;p;p wwww.pamietniczek22.bloog.pl wchodzcie!!!!

  • 0

    44. ~Kinder  2007-07-04 13:15:44  host: chh63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    błagam Was wszytkich, kto wie tego proszę o odpowiedź!!!! Za paRE dni chce sobie sprawić nowego fonika, i który jest lepszy pod względem funkcjonalnści i wyglądu?? Nokia 6290 czy nokia 6131 (denerwuje mnie ten przycisk bo po co telefon z klapką jak nie można jej otwierać samemu, tzn można ale wtym modelu strasznie ciężko się otwiera, i słyszałam ze po paru miechach klapka sama sie otwiera i nie chce zamknąć) czy Nokia 6125??? Proszę o pisanie odpowiedzi na moim gg 257363, ponieważ prosiłabym o jak najszybszą odpowiedź a na tą stronkę żadko wpadam, dlatego błagam o szczerą odpowiedź posiadacza lub kogoś kto się bardzo zna na fonach, który mam wybrać. zgóry bardzo dziękuję. :) Liczę na Was!!!!

  • 0

    45. ~miki211  2007-07-04 15:16:09  host: apn-100-141.gprsbal.plusgsm.pl

    ja korzystam z tego tel już prawie od miesiąca i jeśli miałbym go zamienić to tylko na nokię e65 lub któryś z komputerów multimedialnych. Ten telefonik ma wszystko co do życia potrzebne a nawet trochę więcej. Wszystkim POLECAM!!!

  • 0

    46. ~Telehubis  2007-07-12 20:36:07  host: 61-mo4-8.acn.waw.pl

    telefon mam od tygodnia. rzeczy jakie sa zle wg mnie to: mala czcionka sms (niestety chyba nie ma mozliwosci zmiany tego) ale da sie zyc z tym. aparat sredni (ale w koncu to nie canon). Poza tym telefon super. godny polecenia!

  • 0

    47. ~Renatka  2007-07-23 17:29:54  host: drj165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czcionke można zmienić na małą, normalną i duża, więc git

  • 0

    48. ~has  2007-07-24 16:38:44  host: aapt11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 6290 juz 3 tyg jedyna wada to obidowa..nie spala ani razu a juz sie strasznie porysowala.Aparat super, mnustwo innych funkcji do odkrycia, niestety nie jest dla kobietek z dlugimi pazurami:)

  • 0

    49.  2007-07-24 21:32:28

    czy ktos moze napisać ile ta komórka tak naprawdę trzyma ??? przy średnim i dość dużym używaniu

  • 0

    50.  2007-07-24 21:33:40

    prosze o szybko odpowiedz..pliss...dzieki wielkie :D

  • 0

    51. ~c  2007-07-30 10:03:56  host: acxc33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do tych co kupiliile tak komórka kosztowała i w jakiej sieci???:)

  • 0

    52. ~noname  2007-08-02 14:24:32  host: ckm80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przy intensywnym słuchaniu muzyki, nagrywaniu filmow itp trzyma mi 3 dni. Jezeli "daje jej spokoj" potrafi trzymac tydzien.

  • 0

    53. ~Qs@  2007-08-03 20:42:49  host: ajx34.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefonik od 3 dni... przez ten okres przy wiekszym uzytkowaniu i zabawie stracilem prawie cala bateryjke.telefonik ogolnie super ! jedynym jego mankamentem jest ... liczba funkcji - by je wszystkie poznac trzeba niejedna nocke zarwac :)

  • 0

    54. ~yaq??  2007-08-07 18:16:39  host: dpb13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z aplikacjami Tom Tom probowal ktos??

  • 0

    55. ~Qs@  2007-08-10 17:19:28  host: ajx34.internetdsl.tpnet.pl

    nie probowalem,ale mysle ze pojdzie bezproblemowo.jakis domyslny system nawigacyjny ma wbudowany w sobie,ale jest dosc prosty i prymitywny i pozbawiony wiele funkcji ktore sa w Tom Tomie.a aplikacji na to jest od zatrzesienia wystarczy przejrzec niektore fora.

  • 0

    56. ~Kinia  2007-08-11 16:47:52  host: chello089078056216.chello.pl

    Nie wiecie może czy ten telefonik ma dzwonki mp3 ??

  • 0

    57. ~grzegorz  2007-08-13 22:01:29  host: aaaa181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kinia bardzo idiotyczne pytanie ten telefon ma PRAWIE WSZYSTKO oczywyscie ze ma dzwonki mp3

  • 0

    58. ~MISIUU21  2007-08-18 20:02:12  host: bdi163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Kupuje ten tel w nie dlugim czasie!! Moze ktos mi powiedziec czy chodzi 2 gb karta pamieci w 6290? pozdro

  • 0

    59. ~paweł  2007-08-22 20:23:01  host: h82-143-157-79-static.e-wro.net.pl

    Czy ktos moze mi powiedziec czy tentelefon ma korektor muzyczny i jakiej jakosci jest dzwiek??pozdr

  • 0

    60. ~pawel  2007-08-26 14:20:10  host: h82-143-157-79-static.e-wro.net.pl

    czy ktos wie czy ten telefon obsługuje real player??

  • 0

    61. ~Ghost  2007-08-27 20:24:00  host: host-538ea9eb.elsat.net.pl

    Elo ja mam pytanie czy w orange jak chcialbym wplacic calosc na karte go wziasc dostalbym ten fon?

  • 0

    62. ~Anusia  2007-08-28 10:56:49  host: bnb18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupiłam nowiutki telefonik dwa miesiace temu na allegro od chłopaka, który kupił go w polskim sklepie noki (mam paragon) i zapłaciłam 1000zł. W sumie to trafiła mi się okazja, bo za tą cenę dostepnę były telefony kupowane za granicą i sprzedawane w polskich komisach... Tylko sim locki ściagali... ;-), a potem jeszcze wypisywali że gwarancja jest... hahaha!!! Radze, jesli już kupujecie telefonik, zwracajcie uwagę, czy był on kupiony w polskim salonie Noki, bo w innym przypadku możecie pomażyc o prawdziwej gwarancji... Z tego co się orientuje, to telefon nie jest dostępny w żadnej polskiej sieci...

  • 0

    63. ~Kris  2007-09-02 16:49:29  host: serwis-internet.net

    Nie...W 6290 wchodzi tylko 1GB i dlatego kupie sobie raczej 6267,bo jest lepsza,tak mi sie wydaje...Czy ktoś doradzi tak szczerze???

  • 0

    64. ~Qs@  2007-09-07 13:00:10  host: user56-061.satfilm.net.pl

    -> MISIUU21 - ja mam w tym telefonie 2gb karte i smiga bez problemu ! -> pawel - dzwiek w telefonie jest czysty i wyrazny, a gdy dodamy efekt 3d dzwieku stereo w dwoch glosniczkach ... po prostu bajka :) REAL PLAYER jest juz zaisntalowany... -> Ghost - niestety w orange nie ma tego telefonu-podobnie jak w innych sieciach :P -> Kris - ja mam w mojej noki 6290 karte 2 gb i mi wszystko dziala i wykrywa ;p ! porownaj sobie te 2 telefoniki, ale ja bym jednak wybral 6290 ;)

  • 0

    65. ~  2007-09-11 23:01:46  host: aczu139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już 5 miesięcy i chodzi idealnie. Mam w nim kartę 2 gb i wszystko działa. Telefon godny polecenia!

  • 0

    66. ~Fx  2007-09-16 22:49:42  host: bk222.internetdsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie ten telefon to bubel. 2 x oddaje go na serwis. Po jednym dniu pracy telefonu przestaje działać przycisk multimedialny. Wyłacze tel w sobote wieczorem załacze w niedziele rano a date mam wczorajszą. Bateria przy uśpionym telefonie trzyma 4 - 5 dni jak chcesz z telefonu korzystać to musisz ładować co drugi dzień.

  • 0

    67. ~hetman  2007-09-19 04:12:14  host: abug10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jakiej rozdzielczosci ten fon nagrywa filmy? czy jest to format mp4?

  • 0

    68. ~J  2007-10-08 11:02:16  host: pronet.jasman.pl

    Jak z każdą rzeczą zawsze może sie trafić wadliwy towar, ale od razu bubel. Mam go ponad 5 miesięcy i nic mu się nie dzieje, wręcz przeciwnie chodzi super. Oglądam filmy, teledyski, słucham muzyki (karta 2 gb). Jedyna wada to może, że się trochę rysuje obudowa. Pozdrawiam pechowca!

  • 0

    69. ~J  2007-10-10 13:44:55  host: pronet.jasman.pl

    Oczywiście mp4. Bardzo dobrze konwertuje na te pliki (bardzo dobra jakość) Nokia video manager.

  • 0

    70. ~emil  2007-10-16 18:23:02  host: abeg219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wyłączyć w tym telefonie "klikanie" przy robieniu zdjęć??

  • 0

    71. ~  2007-10-25 19:46:21  host: cue194.internetdsl.tpnet.pl

    A mam pytanie; czy ten telefon można dostać w Erze albo innej sieci? I mniej więcej ile by on kosztował? pozdro

  • 0

    72. ~madzikka  2007-10-30 18:34:23  host: pc13-196.cable.tmark.pl

    A jaka jest jakość MP3 bo ja teraz mam nokie 3250 i chciala bym ja zmienic na ta ;) ale czy wogule warto ?

  • 0

    73.  2007-10-31 13:59:03

    Słuchajcie chce kupić ten telefonik, ale mam pytanie jak długo trzyma bateria? Czekam na odp.!!! Z góry dzięki

  • 0

    74. ~Vicary  2007-11-05 00:25:08  host: aatx3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy dobrze zrobie, jezeli kupie ten telefon w MM bez simlocka, za 1050zł ?

  • 0

    75. ~  2007-11-06 16:13:55  host: clb184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy 1050 zł za ten telefon (nowy, bez simlocka) to dobra okazja?

  • 0

    76.  2007-11-07 21:17:45

    bateria trzyma 4 dni przy zwykłym korzystaniu - 30 min www, 20-30 sms, 30 min rozmowy, 30 min grania dziennie. :-)

  • 0

    77. ~sun  2007-11-21 14:10:03  host: chello087207033080.chello.pl

    Dzisiaj kupilam zajebisty fon i jestem bardzo bardzo zadowolona.kupilam w allegro no fakt jest jeden minus cena 1299zl ale warto pelna gwarancja 24miesiecy i karta 2 gb i bez simlocka prosto z Nokii Poland.jest taki zarabisty ze szkoda mowic!!!!Pozdawiam dal uzytkownikow nokii6290

  • 0

    78. ~Rogal  2007-11-24 17:15:12  host: abyn56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    madzikka - w tym telefonie nie musisz sluchac mp3-jek :] Mozesz sluchac muzyki w formacie eAAC+, dziwiek jest niemalze identyczny do mp3 a pliki zajmuja 2,3 mniej miejsca. Ogolnie jakosc muzyki jest bardzo dobra dzieki stereofonicznym glosnikom i takim zabawkom jak aqualizera, mozliwosci dodania poglosu itp.

  • 0

    79. ~Ewelina  2007-12-01 22:41:20  host: static28.ostrow60.ptc.pl

    a ja dzisiaj kupiłam sobie ten telefon i póki co nie narzekam, a wręcz przeciwnie ;)

  • 0

    80. ~megan  2008-01-18 21:03:15  host: bnq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć! Chcę sprawić sobie ten telefon, ale po narysowaniu wymiarów tego fona byłam zaskoczona, był on strasznie wielki i nie wiem czy nie za duży dla dziewczyny... Nie wiem czy wy też tak uważacie. Czekam na odp. :-)

  • 0

    81. ~Gościu  2008-01-23 22:16:47  host: h231080.net.pulawy.pl

    ile smsów się mieści w skrzynce?

  • 0

    82. ~Vodka  2008-02-10 00:03:47  host: adbo29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pisze po necie że do tego telefonu można tylko kartę 1gb czy to prawda?

  • 0

    83.  2008-02-19 19:17:28

    Odebrane 461; wysłane 482; w tym wiele smsów łączonych i mmsów :-) i nic a nic się nie muli (uprzedzając pytanie). Pzdr.

  • 0

    84. ~J  2008-02-27 04:16:37  host: aczh216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja w swoim mam 2gb i chodzi super (zajęte mam już ponad 1,5gb).

  • 0

    85. ~ona xXD  2008-03-05 16:10:00  host: chello087207005043.chello.pl

    czy on nie ma przypadkiem 3megapiksele ?

  • 0

    86. ~cegła  2008-03-09 13:02:43  host: nat-22.mikolow.net

    nokia 6131 jest dupiata szybko psuje się wyświetlacz mały i duży teraz mam 6290 i jestem zadowolona

  • 0

    87. ~olcia  2008-03-24 00:50:53  host: adky150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos moze mi odpowiedziec czy w tym foniku sa raporty doreczenia? Chodzi mi o to czy nie trzeba za kazdym razem podczas pisania smsa ustawaic tak jak w motce v360;( Ile w koncu trzyma bateria po całkowitym jej formatowaniu czyli 3 razach? Ile kosztowały Wasze nokie6290? Zastanawiam sie nad zakupem tego telefoniku bo bardzo mi sie spodobał;)Czy nie zdziera sie farba z obudowy? Prosze o odpowiedz;)

  • 0

    88.  2008-04-02 20:14:42

    farba się nie zdziera, można ustawić automatyczne żądanie raportów, które po odbriorze gromadzone sa w osobnym folderze. Bateria - j.w. 3-4 dni, choć jak używam naprawdę intensywnie, to w ciągu dnia może nawet paść (chodzi prawie non stop transmisja danych ;-) )/ Pzdr.

  • 0

    89. ~:::::  2008-04-10 09:14:34  host: 80.48.225.66

    zakupiłem juz ten telefon tylko nie mam czasu na szukanie dodatkow moze ktos zna fajne programy . Telefon jest oki :D

  • 0

    90. ~olcia  2008-04-20 22:19:18  host: admf101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzięki za odp! :-)

  • 0

    91. ~olcia  2008-05-01 23:59:00  host: admj182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzięki za odp. Pozdrawiam ;-) P.S. Telefonik miałam w rece i bardzo duzy jest jak dla mnie do mojej reki... no i troszke za ciezki choc tak, to baaardzo fajniusi

  • 0

    92. ~ziom  2008-06-08 14:44:34  host: aaoj107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanko czy ten telefon mozna kupic w Plusie i w taryfie kubali 25? i za jaką cene przede wszystkim !!! piszcie !!!

  • 0

    93. ~nokia6290  2008-06-20 15:48:09  host: adcx164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy telefon ma lampe blyskowa??

  • 0

    94. ~ziomek  2008-06-21 22:19:37  host: aaoa77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko w jakiej cenie jest ten telefon w Plus-ie ?? np. w taryfie kubali 25 ... lub w tej nowej co weszła "elastyczna" czy jakaś.. wie ktoś może??? prosze o szybką odpowiedz z góry dzięki !!!

  • 0

    95. ~;  2008-07-31 13:15:09  host: dst49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od roku. Muszę przyznać, że łatwo rysuje się wyświetlacz, a obudowa jest bardzo mało odporna. Niestety tel mi kiedyś spadł i kawałek plastiku odleciał:( Zdjęcia robi średniej jakości, ale myślę że rekompensuje to dźwięk. Tak, aparat ma lampę błyskową. Łatwo jest się poruszać po internecie, co uważam za największy plus ;) Ogólnie jest dość łatwy w obsłudze i praktyczny :D Pozdrawiam

  • 0

    96. ~lila  2008-08-29 11:42:26  host: adc90.internetdsl.tpnet.pl

    czy sa w tym telefonie buzku takie ikonki zołte

  • 0

    97. ~vojtek  2008-09-14 16:49:37  host: acza204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można w tym telefonie zablokować klawisze zewnętrzne?

  • 0

    98. ~karola  2008-09-20 14:02:37  host: aawv132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukam telefonu takiego jak ten. Ale nie jestem pewna czy to dobry wybor? pomocy!!!!

  • 0

    99. ~MC  2008-11-01 13:01:28  host: 77-45-28-124.sta.asta-net.com.pl

    Czy ten telefon ma GPS??

  • 0

    100. ~Robcio  2008-11-13 21:41:31  host: w3cache.n.intelink.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego fonu lub noki 6555 i 6103 mozecie doradzic ktory lepszy

  • 0

    101. ~perelka4  2008-11-26 08:42:27  host: alpha.ckp.pl

    Fonik super przejrzalam wszystkie nokie ta najlepsza ma lampe błyskową, chodzi karta 2gb i jest pelno aplikacji na niego starczy poszukac w google ma rowniez real player bo ktos pytal:)

  • 0

    102. ~:)  2008-12-10 13:44:53  host: 18-202.89-161.tel.tkb.net.pl

    Bateria to chyba największa zaleta tego telefonu. Zewnętrzny odbiornik GPS bluetooth. Mnóstwo dodatkowych funkcji w końcu to Symbian - Adobe, Quickoffice, WorldMate. Bardzo przydatna funkcja notatek, bardzo prosta. RealPlayer, Odtwarzacz Flash. Kabel USB. Możliwość trybu offline, często przydatna. Mozna odczytywać smsy na ekranie zewnętrznym, co jest dużym plusem. Głośniki stereo - jakość muzyki najwyższa klasa i bardzo głośno. Działają gry nawet z Nokii serii N. Malutki po złożeniu, ekran bardzo fajny. I kolejny wielki plus, bardzo dobra klawiatura. Wygodnie się pisze, bardzo przejrzysta i szybka. Zdjęcia bardzo dobrej jakości, flash itd. Obsługa radia, mp3 na ekranie zew. Czego chcieć więcej :-)

  • 0

    103. ~kaszub.abc.pl  2009-01-18 10:13:46  host: giw61.internetdsl.tpnet.pl

    mam nokie 6290 i w sumie git uzywam juz 6 miesięcy i cały czas jestem zadowolony troszkie lepszy mogł byc aparacik 2.0 to troszkie mało

  • 0

    104. ~tomasz  2009-02-11 15:23:38  host: ghm186.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefon,poniewaz jest w nim mega duzo fajnych funkcji :):):) mam go od wrzesnia i jestem z niego bardzo zadowolony :):):)

  • 0

    105. ~smolkers  2009-03-14 10:11:55  host: 194.156.44.21

    nie ma wi-fi a to jedna z podstawowych dziś funkci telefonu :-)

  • 0

    106. ~telehubis  2009-04-08 13:40:28  host: pc.2191494.ip.amg.net.pl

    telefon mam juz prawie 2 lata i musze powiedziec ze jest naprawde dobry. jedynym minusem jest brak wifi, choc mi to akurat bardzo nie przeszkadza...

  • 0

    107. ~Natalia  2009-04-20 10:41:23  host: bvr105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko :) Czy może mi ktoś napisać za ile kupię taki telefon ? I jeśli ktoś go ma to fajny jest ?;p Jakie są jego zalety a jakie wady ?:D Bardzo proszę o odpowiedź :) Z góry dziękuje ;]

  • 0

    108. ~Michał  2009-05-27 17:26:56  host: alnca3.alfanet24.pl

    Na ten telefon musisz przeznaczyc cos kolo 1000-1200zl(jesli mowa o nowym) telefon ma mega duzo fajnych funkcji i wszystko w nim jest czytelne :D:D:D:D chodzi w nim karta 2gb wiec nie masz sie czym przejmowac tylko musisz uwazac na to zeby Ci nie upadl za mocno bo mi raz upadl na chodnik i pekla mi plyta glowna a tego nie da sie zrobic ale kupilem drugi taki sam bo naprawde jestem z niego bardzo zadowolony :):):)

  • 0

    109. ~ja  2009-06-26 17:54:22  host: acum158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cóż mogę dodać. kupiłam ten telefonik zaraz po tym jak wszedł na polski rynek i mam go do dziś co świadczy o tym że nie jest on byle jaki:) dźwięk rewelacyjny, dużo lepszy niż w niektórych "muzycznych" telefonach. Po prostu rewelacja gorąco polecam!!!:)

  • 0

    110. ~  2010-04-07 15:06:11  host: 62.29.174.65

    Kupiłem go jak tylko wszedł na rynek i mam go do dziś. Jest ok, ma sporo funkcji, ale też sporo bugów. Często na małym wyświetlaczu nadal widnieje ikonka od sms'a, którego wcześniej odczytałem. Czasami, jak otwieram nowego smsa to się resetuje. Aktualizacji oprogramowania już do niego nie ma niestety :(.

  • 0

    111. ~marcin  2010-06-10 14:03:40  host: br01.cyberx.pl

    mam takom nokie i terz 2 6300 polecam te telefony nara

  • 0

    112. ~Ola  2011-07-04 07:12:08  host: v02-16.opera-mini.net

    Ja mam ten telefon jest badzo dobry i nic sie nie muli wszystko działa jak trzeba.

  • 0

    113. ~kris  2011-09-28 18:32:46  host: lokis04.lokis.net.pl

    Kupiłem go żonie w prezencie 4.5 roku temu.Działa dalej bez większych problemów.Bardzo doby dżwięk i materiały użyte do jego wykonania.Niestety Nokia nie uaktualnia już oprogramowania do tego fona.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet