Nokia 6270 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6270 Opinie o Nokia 6270

Nokia 6270

w sumie: 109
  • 0

    1. ~Adams  2005-06-13 23:08:00  host: nat1.azartsat.pl

    Juz czuje ze to bedzie hit.Ten telefon jest poprostu piekny i dlugo nie bedzie czegos tak wspanialego.I ten aparat 2 mega cudo!!!!

  • 0

    2. ~jarek  2005-06-14 14:05:00  host: wit-r2.virnet.pl

    Brzydki jest. No i jak na taki wyświetlacz i parametry to powinien mieć Symbiana.

  • 0

    3. ~  2005-06-14 16:25:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Polifonia 24 głosy ale to nic! Są przeciez dzwonki mp3 i aac! :)

  • 0

    4. ~Tubus  2005-06-15 19:58:00  host: aphel.ltd.pl

    rozłorzony wygląda jak 3230 az dziwne ze nie ma symbiana

  • 0

    5. ~rysiek  2005-06-16 12:12:00  host: bej123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pierwsze skojarzenie to podobienstwo do 7650 ;) ale za ten symbian ma minusaaaaaaaa

  • 0

    6. ~vasa  2005-06-21 14:26:00  host: dmq239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakis taki sobie fon ;) ale to tylko moje zdanie.

  • 0

    7. ~flopps  2005-06-28 17:13:00  host: aue181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gdzie jest napisane że on nie ma symbiana?? :)

  • 0

    8. ~MIMILJON  2005-07-04 11:09:00  host: ra.osk.enformatic.pl

    Ten telefon jest piekny i tele.Ma wszystkie bajery martfi mnie tylko jego cena!!

  • 0

    9. ~heapek  2005-07-09 22:04:00  host: s13.Zabrze.Net.pl

    To, ze moze nie miec symbiana to chyba i jego plus, im mniej skomplikowane oprogramowanie, tym mniejsze prawdopoobienstwo bledow, pozatym cudo, zreszta nie ma napisane ze jest i ze nie ma... pozatym kusi 128MB twardego na komorce :]

  • 0

    10. ~ziom  2005-09-21 12:41:02  host: ppp22-49dynamic.athens.acn.gr

    hahahhaha brak symbiana? ale gowno gorzej byc nie moglo! to co on ma? bo z wygladu jest straszny no moze ten aparat 2mpix...... ale poza tym nic wiecej

  • 0

    11. ~ja  2005-11-05 11:19:47  host: alr47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie czy jest on juz w sprzedaży i za jaka cene???

  • 0

    12.  2005-11-10 12:02:20

    co najlepsze Nokia 6230i 6270 czy SE K700i ???

  • 0

    13. ~turek  2005-11-24 14:54:40  host: 82.160.22.130

    ma kosztować ok 300 euro

  • 0

    14. ~mistrz  2005-12-09 14:41:23  host: cmw120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od paru godzin i krótko : OPOR!! Glosy z tlumu ze nie ma Symbiana sa lekko nie na miejscu bo i bez niego spokojnie moze zastapic smartphone chociaz oczywiscie z nim byloby jeszcze lepiej. Podobna komorka ma wyjsc tez z Symbianem - N80.pozdrawiam

  • 0

    15. ~marcin gsm  2005-12-11 10:05:39  host: 83.9.16.140

    Zajebisty telefonik, ma fajne funkcje. tylko troche drogi jak dla przeciętnego człowieka. Ciekawo co jest lepsze czy ta nokia czy sony ericson k750i. Odkładam już kase i napewno będe posiadaczem jednego z tych telefonów tylko czekam aż ztanieją tak do 800 zł.

  • 0

    16. ~Krisss  2005-12-16 21:26:42  host: host-ip138-200.crowley.pl

    Witam. Ma ktoś już ten telefonik. Ciekawi mnie czy można do niego wgrywać programiki z rozszerzeniem .sis ??? tak jak do smartfonów z symbianem. Czyli nie przez jave.

  • 0

    17. ~Adrian  2005-12-20 15:28:21  host: csknet-84-234-38-240.csk.pl

    Wirusy takie jak Cabir bądź CommWarrior rozprzestrzeniają się właśnie poprzez technologię Bluetooth. Oprócz tego, CommWarrior potrafi się także rozprzestrzeniać poprzez słynne MMS'y (Multimedia Messaging System).

    Większość takich wirusów infekuje komórki, które wykorzystują system operacyjny Symbian.

  • 0

    18. ~max  2005-12-27 11:32:19  host: abxg36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bajka!!! metalowa obudowa, ten aparat 2 mpix, mp3, radio, poprostu cudo, musze go mieć!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    19.  2005-12-29 15:57:23

    na allegro już jest ich troche więc może ktoś już sprawił sobie takie cacko jak tak to niech sie pochwali

  • 0

    20. ~kaktus  2005-12-30 12:31:01  host: abxv90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i poprostu brak słów, telefonik bajka, a te zdecia,wyświeylacz i mp3 poprostu miodzio,jakość wykonania bardzo dobra, metalowe wstawki na przednim i tylnim panelu, tylko bateria trzyma tak 4 dni a przy dużym urzytkowaniu 2, ale naprawde polecam, jest to telofon bardzo luksusowy a jednocześnie bardzo nowocześnie wyposazony w najlepszej jakości sprzęt. Będę go trzymał tak długo jak się da bo szybko tego telefonu nie zamienie na inny,a kupiłem go za ponad 1500 zł na stronce noki, i nie żałuje. NOKIA jest najjlleeeppppssszzzaaaa!!!!!

  • 0

    21.  2006-01-02 10:38:56

    kaktus gratulacje zakupu tego fona ja natomiast mam zamiar sobie sprawić Nokie 6280 bliźniaczą do 6270 ale tamta mi się bardziej z wyglądu podoba i ma dodatkowo drugą kamerę czekam aż noki wprowadzi ją do sprzedaży i jestem ciekaw jaką cenę sobie zażyczą ale niezależnie sobie ją kupię :)

  • 0

    22. ~PHła  2006-01-16 10:31:51  host: host-62-141-215-146.swidnica.mm.pl

    Ej amożna rozbudowac pamięc w tym telefonie

  • 0

    23. ~zulugula  2006-01-18 12:31:56  host: dxy146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiadomo, co Nokia to Nokia, ja mam N7610 i po prostu jest świetna, ale już czekam aż stanbieje ta komórka to sobie ją sprawię. Jest debeściacka, żaden SE nie obije ją czy jakaś Motorolka, ja wolę wydać więcej kasy i mieć pożadny smartphone, a jesli ktos ma inne zdania to niech się popyta kolesi z giełd albo ze sklepów, ze Nokia pobija wszystkie telefony, mogą się skryć, Bo nokia tworzy z pasją...

  • 0

    24. ~pavvel  2006-01-20 08:57:14  host: ebd226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilemn go tydzien temu wszystko jest ok tylko ta bateria to jakas porazka 2-3 dni a co bedzie pozniej 24h :( bez sensu taki telefon a bateria z dupy

  • 0

    25.  2006-01-26 14:08:10

    nokia tworzy z pasja? ten telefon nie wyroznia sie niczym na tle konkurencji! kwestia wygladu to indywidualna sprawa..ale pod wzgledem mozliwosci to jest to juz standard. Samsung D600 na allegro jest tanszy o 200zl, SE K750 jest tanszy prawie o 400zl, co prawda nie jest clamshell'em i ma troche gorszy wyswietlacz..ale to i tak nie jest jeszcze tak duza roznica zeby placic tysiace za nokie!

  • 0

    26.  2006-02-03 10:30:59

    A on ma symbiana??

  • 0

    27. ~traktor  2006-02-10 00:00:50  host: user221.res133.jtibs.net

    hej ludzie ja kupiłem ten telefon dzisiaj nowiutki, ale nie wiedziałem ze nie ma symbiana jak bym wiedział to nigdy bym sie nie zdecydował na zkup tego telefonu juz załuje i mysle o jego sprzedaży. takiej klasy telefon o takich wymiarach wyswietlacza powinien go miec

  • 0

    28. ~makaronek  2006-02-10 23:16:25  host: staticline25065.toya.net.pl

    ok - zakupilem.. Wady tego, co telefon teoretycznie MA: Przede wszystkim tragiczne rozwiazanie umieszczenia karty sim - zebym w 21 wieku musial na karte sim klasc tekturke to jest skandal :/ zanim to zrobilem mialem co 15 min inny blad - "ograniczenia funkcji, wloz karte sim, niewlasciwa karta sim" - szlag mnie trafial. Druga rzecza, ktora mi nie lezy jest problem z plikami mp4 ktore miala bez problemu odtwarzac, a zadnego mi sie nie udalo jeszcze ;))

  • 0

    29. ~makaronek  2006-02-10 23:34:02  host: staticline25065.toya.net.pl

    jakosc wykonania budzi minimalne zastrzezenia - da sie wyczuc luzy boczne pomiedzy 2 czesciami telefonu (tymi co wzgledem siebie sie rozsuwaja ;) Z wad jeszcze - mala ergonomia przyciskow bocznych (przycisk od push to talk mi sie wlacza co 2 sek przypadkiem, ale sciszania nigdy nie trafilem za 1 razem :/), w moim egzemplarzu dosc krotka bateria, ale zle ja sformatowalem wiec to moze dlatego (za krotko ladowalem 1 raz, 2h) Ostatnie 3 wady - duza ziarnistosc na zdjeciach z aparatu, ograniczenie wielkosci zalacznika w mailu i bez sensu brak oslony na obiektyw aparatu

  • 0

    30. ~makaronek  2006-02-10 23:36:38  host: staticline25065.toya.net.pl

    jakosc wykonania budzi minimalne zastrzezenia - da sie wyczuc luzy boczne pomiedzy 2 czesciami telefonu (tymi co wzgledem siebie sie rozsuwaja ;) Z wad jeszcze - mala ergonomia przyciskow bocznych (przycisk od push to talk mi sie wlacza co 2 sek przypadkiem, ale sciszania nigdy nie trafilem za 1 razem :/), w moim egzemplarzu dosc krotka bateria, ale zle ja sformatowalem wiec to moze dlatego (za krotko ladowalem 1 raz, 2h) Ostatnie 3 wady - duza ziarnistosc na zdjeciach z aparatu, ograniczenie wielkosci zalacznika w mailu i bez sensu brak oslony na obiektyw aparatu

  • 0

    31. ~moadipek  2006-03-19 14:28:33  host: ece241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema.ja zakupilem ten fonik kmilka dni temu i moge powiedziec mialo ze jest super...a co do symbiana to moze i lepiej ze nie ma mialem wczesniej nokie 6630 i 6680 i ten symbian po prostu mnie wku...ia. wiesza sie a pozatym ten fonik bez symbiana i tak ma full funckji ktorych i tak ie nie zawze wykorzystuje nie wpominajac juz o telach z symbianem...ale i tak niedlugo zmieniam na nokie 8800:)

  • 0

    32. ~hehe  2006-04-13 19:01:56  host: chello084010246032.chello.pl

    zajebi... telefon!:) dostalam go wczoraj od chlopaka i po prostu jestem w 7 niebiE!! teraz mamy takie same telefony i jestesmy bardzo zadowolenie! tyle bajerow ze glowa boli:) polecam!!!!!!!!!

  • 0

    33. ~Szokal  2006-04-21 23:54:41  host: eiz71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem w marcu i sprzedaję, wkurza mnie non stop wysuwająca się klapka gdy noszę go w kieszeni od spodni. Wyciągając go z kieszeni telefon się otwiera i odblokowuje...niepotrzebnie oczywiście. Łatwo wybrać niechca co wtedy jakiś nr tel...a tak pozatym świetny dźwięk i zdjęcia też ok.

  • 0

    34. ~mboras  2006-04-26 08:26:45  host: 136.8.152.14

    Powiem tak telefonik bez emocji mam go i gdybym mial go kupowac jeszcze raz to chyba bym tego nie zrobil

  • 0

    35. ~  2006-05-10 00:54:06  host: enk109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go:) piękny i funkcjonalny! telefon kompletny krótko mówiąc, choć te luzy na klapce faktycznie ciut mnie drażnia:/ a pozatym penera:D pozdrawiam

  • 0

    36. ~ZIBI  2006-05-26 13:35:55  host: host-180-200.gaja.net.pl

    FAJNY TEL TYLKO TROCHE CEGLASTY!! I TO MI SIE W NIM NIE PODOBA NOWE TELEFONY POWINY BYĆ MAŁE A NIE WIELKOŚCI PUSTAKA

  • 0

    37. ~max  2006-05-27 12:48:12  host: abzv148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do operatora Witka; Mam pytanko własnie do cibie jaki ty uzywasz na codzień telefon kom.gdyz tyle co z ty z komórkami na codzien to mało kto ma do czynienia, wiec napewno masz w tym troche doświadczenia.??? A jeszcze co sądzisz na temat noki 6270???

  • 0

    38.  2006-05-27 13:56:42

    max: ja na codzień używam Ericssona T39, Motoroli T250 oraz Nokii: 6030, 6230i i N-Gage. 6270 miałem tylko w rękach, trudno mi się wypowiedzieć...

  • 0

    39. ~świeża  2006-05-27 15:16:35  host: eds1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar go kupic i wydaje sie fajny teraz mam samsunga d600 i wiele sie od siebie nie roznia z tego co czytam w porownaniach telefonow.... zakup racej bedize udany:)

  • 0

    40. ~max  2006-05-27 23:01:03  host: abzv148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witek: naprawde aż tyle telefonów potrzebujesz... mi by wystarczył jeden ale jakis z wyższej pułki może własnie ta nokia. Pytanko do użytkowników tej noki, czy naprawde ona jest taka duża, jaka jest jakośc mp3 i co waże ile trzyma bateria przy średnim urzytkowaniu??? z góry dzieki!!!

  • 0

    41. ~madzia  2006-06-03 17:17:30  host: w3cache.tsk.trzebnica.pl

    Telefon jest super , nie trzeba juz przenośnego mp3 na który był szął jakis rok temu jest wszystko w nim fotki tez super 500 zdjęć mozna zrobic na raz, nie trzeba cyfrówki ani odtwarzacza mp3 , wszystko w jednym, troche duzy , ale funkcjonalny i wygdony, POLECAM!!

  • 0

    42. ~Elvis  2006-06-06 22:07:39  host: w3cache.tsk.trzebnica.pl

    A Zauważyliście że jest zrobiony ze "śliskiego plastiku" Uwaga !!! Łatwo Wylatuje z rąk.

  • 0

    43. ~mucha  2006-06-09 17:13:05  host: actw18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko.
    Czy w tym telku sa 2 głosniki przez ktore graja mp3 ?

  • 0

    44.  2006-06-13 20:08:03

    Tak dokładnie 2:) Dzisiaj kupiłem tel.!! Miałem wcześniej 6680 i naprawdę ten model jest leprzy. Muzyczka świetna!! Dzwonki zajefajnie słychać!! Stare dzwonki przerobili i są świetne. Snake III!! Normalnie super cacko z dziurką!! Polecam!! Nieprawda, że klapka tak się rozsówa itp. Koleś chyba musiał żucać tym tel. Ogulnie polcam zobaczymy co zostanie z niego za dwa tyg. Polecam Fester14!!

  • 0

    45. ~aga:)  2006-07-31 22:37:45  host: ebl30.internetdsl.tpnet.pl

    mam prośbe czy ktoś mi może powiedziec czy z tego fonika można ściągnąć asimlocka?pozdrawiam:))

  • 0

    46. ~xxx  2006-08-14 00:25:42  host: fia190-202-100.dsl.mxposure.nl

    tak obiektywnie....mam kupic 6280 czy samsunga d800???

  • 0

    47. ~loczek  2006-08-15 23:43:34  host: acwb169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do hehe :ja też bym chciał dostawać od przyjaciół komórki z tej półki [ale raczej mi się to nie trafi]

  • 0

    48. ~xxxx  2006-08-25 03:05:54  host: sx78.internetdsl.tpnet.pl

    Mam dokładnie takie samo pytanie jak xxx!! Wiadomo że teraz 6270 chodzą po około 950-1000zł, natomiast D800 około 750-800zł. Czy warto dokładać 200zł na slot kart pamięci i aparat 2.0?No i przepraszam - jeszcze radio! Za to tracąc extra wygląd i wymiary (14,9mm) w przypadku D800? Pomóżcie!! Przesiadam się z K700i więc z doświadczeniem krucho..

  • 0

    49.  2006-09-07 16:18:59

    Czy ten telefon ma dobre MP3? Chodzi mi oto czy słychać szumy i czy warto go kupić. Jeśli polecacie mi inny to piszcie jaki!!! Proszę o odpowiedź!!!

  • 0

    50. ~Pael  2006-09-11 19:23:16  host: azj178.internetdsl.tpnet.pl

    Kupilem sflashowalem i po krzyku chodiz ladnei tylko moglby miec video tak jak 6280 640X480 nagrywanie ale coz nie mozna miec wszystkiego no i bateria ale to juz standard taki wyswietlacz zre jak smok.. poza tym gry chodza z n73 i n80 ksiazki tez mozna wgrac wie cluzik. aparat mi wystarczy w dzien fotki extra

  • 0

    51. ~kuba  2006-10-01 20:12:18  host: chello083144095052.chello.pl

    slucahjcie mam problem. uzywajac bluetootha moge wysylac wszystko a odebierac moge wszystko oprocz mp3??? wie ktos moze dlaczego????

  • 0

    52. ~cicik666  2006-10-08 17:30:01  host: enu165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel jakis czas i jest poprostu konkret!! Typowa funkcjonalna nokia ułatwiająca życie i znacznie podnoszaca prestiż użytkownika (jak kto potrzebuje, HA;) jest tylko jedno ALE... Jesli prowadzicie aktywny tryb życia (ew. aktywnie imprezujecie;) to omijajcie ten tel szerokim lukiem bo kazdy upadek powoduje nie rysy ale WGNIOTY w obudowie:/ :) no i luzy na klapce też nie zadowola pedantów... PZDR!

  • 0

    53. ~Mateusz  2006-10-08 21:41:22  host: abix44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie ile wam trzymie bateria??

  • 0

    54. ~cicik666  2006-10-10 02:06:52  host: enr244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma 2 dni chyba ze go będziesz tylko ogladal to 4 :D

  • 0

    55. ~Paweł  2006-10-11 13:52:35  host: dix221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie,że on jest cały z aluminium!

  • 0

    56. ~pawel  2006-11-07 12:40:13  host: ccb82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest niezły. Ale musze przyznać, ze dosyć szybko się rysuje i naprawde nie trudno o wgniecenia w aluminiowej obudowie. Pozatym brak mu platformy symbian i bateria tez moglaby byc mocniejsza. Pozdrawiam

  • 0

    57. ~15jacek15  2007-01-13 16:07:46  host: 213-238-98-246.adsl.inetia.pl

    chce kupic sobie ten telefon odpiszcie tylko szczerze jaki jest ten telefon i czy oplaca mi sie go kupic za:690zl odpiszcie szybko prosze!!!:)

  • 0

    58.  2007-01-15 23:39:17

    Hej!Mam aktualnie nokie5300 i zastanawiam się nad wymianą na ten model.Co o tym sądzicie?Warto????

  • 0

    59. ~Zet  2007-01-17 15:37:33  host: elc82.internetdsl.tpnet.pl

    Witam !. Kupiłem ten telefon gdzies 4 dni temu i jak narazie jestem w pelni zadowolony spelnia moje wszystkie wymagania czyli 2 glosniczki ktore slychac idealnie + dzwiek stereo ... aparat 2mpx wypas ogolnie bardzo serdecznie polecam !!!

  • 0

    60. ~szary  2007-01-21 00:03:43  host: ekl178.internetdsl.tpnet.pl

    tam jest jakis system wgrany ?? powiedzcie szybko proszę - musze kupic ale nie chce nokii z symbianami i tymi innymi shitami :)

  • 0

    61. ~Ebenezer  2007-01-24 14:07:22  host: avj185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #60 systemu nie ma żadnego i to właśnie szkoda, że nie ma symbiana :-( nawet sobie nie wyobrażasz jakie symbian daje możliwości- prawie nieograniczone :-) PZDR

  • 0

    62. ~6270  2007-01-25 13:03:49  host: chello087207111071.chello.pl

    ~Ebenezer symbian strasznie zacina telefon i dobze ze tu go nie ma np. w n70 jest symbian i sie strasznie zacina i zawiesza

  • 0

    63. ~amg line  2007-01-25 21:47:29  host: 088156011180.ols.vectranet.pl

    mam go pare miesięcy. Opcje, wygląd możliwośći nr1 ale jest małe ale -bateria uuuuuuuu. Ale jak lubisz ładować tel co 1-2 max 3 dni polecam

  • 0

    64. ~gmb  2007-01-27 17:16:36  host: beg147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie gdzie można ściągnąć do tego telefonu motywy.

  • 0

    65. ~15jacek15  2007-02-01 15:54:25  host: 87-205-68-248.adsl.inetia.pl

    Mayday!!!Wydaje mi sie ze ci sie nie oplaca ale wkoncu to twoj wybor

  • 0

    66. ~Szwagierek  2007-02-01 19:28:16  host: ajz147.internetdsl.tpnet.pl

    Mogę ten model kupić nawet w zadowalającej cenie tylko mam pytanie: Czy ten telefon ma wymienne obudowy???Pomocy i jest jeszcze jeden problem telefon raz na 3 dni łapie reset tz. wchodzę w galerię i biały ekran i po 3 sekundach wszystko jest oki co to jest????

  • 0

    67. ~jahooo  2007-02-06 19:41:06  host: bfh134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co mowic cokolwiek na temat bateryji. TERAZ kazdy telefon z wyswietlaczem, poprostu trzyma bardzo malo. Nie wiem czemu sie wyszyscy dziwią. Nie wazne jaki telefon ogladam, z ładnym wyświetlaczem, wszyscy przerazeni ze bateria trzyma krotko. czemu sie dziwicie. Taki jest urok DZISIEJSZYCH telefonow. Jak nie pasuje to zawsze z wyswietlacza kolorosego mozna zrezygnowac, bedzie trzymac bateryja, ze hoo ho :/

  • 0

    68. ~c  2007-03-06 16:01:52  host: epi95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jahoo-racja..przy czym sytuacja z bateria poprawiła sie np w N73!! a jeszcze w N72 bylo to samo (tyle wiem z autopsji). 6270 ma ładną ale podatna na zniszczenie NIEWYMIENNA obudowe-dlatego sie go pozbyłem... pozatym extra fon i ładniejszy nawet od 6280 jak dla mnie. a zawieszki..no cóz..i tak nic z tym nie robią w serwisie wiec trzeba sie przyzwyczaic;)

  • 0

    69. ~jankes  2007-03-30 23:28:55  host: avn53.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 10 lat ani razu sie nie zepsuł jest super polecam:)

  • 0

    70. ~kacper17_13  2007-04-01 14:23:50  host: bnx13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co lepiej kupic nokie 6280 czy nokie 6270???? mam dylemat bo chce kupi sobie taki tekefon ale on nie video-konferencji... A i jeszcze jedno czy ona dobrze lerzy w dłoni?? I jak sprawują sie te głośniki??? Prosze o szybką odpowiedź... Pozdro wszystkim...

  • 0

    71. ~kacper17_13  2007-04-01 14:41:04  host: bnx13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to znowu ja mam pytanie do czego służy to cos pod wyswietlaczem w noki 6280 bylo to nad klawiszami

  • 0

    72. ~kacper17_13  2007-04-01 14:42:35  host: bnx13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co lepiej kupic nokie 6280 czy nokie 6270???? mam dylemat bo chce kupi sobie taki tekefon ale on nie video-konferencji... A i jeszcze jedno czy ona dobrze lerzy w dłoni?? I jak sprawują sie te głośniki??? Prosze o szybką odpowiedź... Pozdro wszystkim...

  • 0

    73. ~Kosmo  2007-04-01 20:41:39  host: bse21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem co kópic samsung D600 czy nokia 6270 pomocy pozdrawiam

  • 0

    74. ~ktos123  2007-04-02 15:12:26  host: bqi79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepiej kupic nokie bo samsung to kicz i tyle...

  • 0

    75. ~michal11142  2007-04-21 16:11:05  host: h-87-199-23-142.dolsat.pl

    Ja ma na sprzedaż tą Nokię 6270 używana ale w bardzo dobrym stanie.Ma pudełko i resztę oprócz karty gwarancyjnej.Jeśli ktoś chce mogę mu ją na allegro wystawić a co do ceny sie dogadamy.

  • 0

    76. ~maciek  2007-04-27 02:40:11  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    siema! mam ten telefon od dnia i od razu odradzam! Po pierwsze obudowa slabej jakosci wykonanie tez nie najlepsze wyswuwana klawiatura jak w 7650 szybko sie wyrabia i telefon lata.Bateria to wiadomo ze jeden dzien ale spoko piekny i duzy wyswietlacz wiec mozna przezyc. Muzyka super gra, porownalem z w800 i nokia wypadla lepiej. Zdjecia tez niczego sobie. Dobra a teraz niech mi ktos powie dlaczego mi sie zawiesza w galeri. Pobawie sie troche w galeri poskacze miedzy folderami,plikami a tu zonk. Zawieszka na jakies 5 sekung pozniej ekran robi sie czarny zaraz po tym bialy i wraca normalnie do pulpitu jak nigdy nic.normalnie jak by sie resetował.Prosze o rady i pomoc!!

  • 0

    77. ~  2007-05-06 12:11:43  host: dhx157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na 6280 jest tak samo jak masz luzem pliki... może jakby byla do wylaczenia opcja podgladu miniatur to byloby dobrze

  • 0

    78. ~fester  2007-05-11 18:25:21  host: efi216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. A ja moge wymienic telefon nokie 6230i z doplata 100 zl na wlasnie oto ten model... Oplaca mi sie? Prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    79. ~fajna  2007-05-18 18:32:26  host: awk56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od dzisiaj telefon i nie bardzo sie z niego ciesze:( jest wielki i gruby:( ale funkcje i wszystko super

  • 0

    80. ~zulat  2007-05-19 15:06:30  host: aahy119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od stycznia 2006 roku ,obudowa jest troszke slaba bateria trzyma mi ok 3 dni ,ale nic sie nie zawiesz tylko mosze isc do serwisu bo nowy soft jest do niej ktory ulepsza cos tam sam nie wiem co jak zrobie to napisze ogolnie telefon fajny .Polecam

  • 0

    81. ~looozik  2007-05-23 21:58:55  host: aajf151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet ok jest ten tel, troche wielgachny ale da sie przyzwyczaic-lubi sie zawieszac ale i z tym sie poradzi-ogolnie jest ok:-) jestem zadowolona:-)

  • 0

    82. ~spox  2007-05-26 19:53:26  host: awx26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fester oplaca sie

  • 0

    83. ~pietja  2007-07-03 14:46:29  host: 80.51.196.2

    mam pytanko... ile on w koncu ma głosow polifoni?? tu pisze ze 24 w innych forach posze 64...?

  • 0

    84. ~Ryga  2007-07-07 16:57:48  host: acrh139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema zatanawiam sie nad kupnem 6270 teraz mam 6230i i nie wiem czy wymieniam na dobry model. zastanawiałem sie nad 6280 ale tam jest pottzebna $$$$$$$. ten telefon 6270 wydaje sie ok. aparat, karta. co radzcie?

  • 0

    85. ~aga66  2007-07-09 05:15:07  host: 088156120052.stk.vectranet.pl

    Porónujecie K750I i Nokię 6270- ok, oba mają apartay 2 mgpix ale o wiele lepszą jakość maja zdjęcia zrobione nokii.Nie wiem od czego to zalezy ale barway sa bardziej naturalne i naprawdę wyglądają jak zrobione z dobrego aparatu.K750i nie ma tego efektu.Widać pixele a kolory są sztuczne. Ja mam ten telefon a mąż ma K750I, i widzimy różnicę.Jednak co nokia to nokia;-) Dodajmy do tego ten cudny duzy wyświetlacz, efekt dźwieku przestrzenengo, karte pamięci- ja dokupiłam sobie 1GB.Telefon ma klasę,wygląda świetnie.

  • 0

    86. ~fajna  2007-07-09 17:02:23  host: ayz70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Ryga. oplaca sie, ja mam 6270 i jestem zadowolona:) nie czepiam sie, kazdy tel ma swoje wady a ten jest super

  • 0

    87. ~meery  2007-07-19 21:32:20  host: aagg248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde nie wiem ktory wybrac nokie 6280 czy 6270 ?? pomozcie, ktory jest mniejszy i lepiej lezy w dloni bo ze funkcje maja gicior to wiem, ale nie trzymalam zdanego w rece:/

  • 0

    88. ~ema  2007-09-02 20:50:37  host: elp72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie zwiazane co do tasmy od wyswietlacza nokii 6279... ile kosztuje jej wymiana i czy oplaca sie to wymieniac. pozdrawiam

  • 0

    89. ~piotr  2007-10-21 16:57:53  host: fcm242.internetdsl.tpnet.pl

    witam. ja mam zapytanie, czy te dwa głośniki to głośno grają, czy tylko dają przestrzenny efekt?

  • 0

    90. ~Wally xD  2007-11-12 19:22:20  host: adlj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam szanownie :). Mam do was pytanie :). zastanawia sie nad kupnem Nokii 6260 albo 6270. Nie wiem ktoa wybrac :). Jak mozecie to doradzcie :) Pozdrawiam i z gory DZIEKUJE :)

  • 0

    91. ~  2007-12-07 21:39:13  host: eby191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli koś słuchał troche z jednego głośnika a przeżuci sie na ten "the best" telefon to miła niespodzinka a dodać ten wymarzony aparat ma ten telefon od 3h

  • 0

    92. ~wariacik  2008-01-13 23:04:36  host: public-gprs104850.centertel.pl

    zamieniam tego tela na spv e650 i o wy na to?? wydaje mi sie ze to dobry pomysł pomóżie mi pliiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssss???????

  • 0

    93. ~pacho  2008-01-15 18:35:58  host: jerozolimskie.spray.net.pl

    Witam - mam ten telefon od marca 2005 i jak dotąd jest super. Dużo rozmawiam, więc raz na 2 dni ładuję. Przymierzam się do zmiany, ale trudno mi znaleźć godnego następcę.

  • 0

    94. ~trefniś  2008-01-22 14:44:19  host: dwl66.internetdsl.tpnet.pl

    czy przy tym telefonie da się wymienić obudowę?????????

  • 0

    95. ~JJJJ  2008-02-18 17:10:54  host: 82.160.29.7

    Do Wally xD jeśli słuchasz muzyki i robisz zdjęcia to 6270 a jeśli wolisz mieć symbiana i najróżniejsze programy to 6260 miałem oba telefony osobiście polecam 6270

  • 0

    96.  2008-02-19 22:01:54

    podobno nie da sie. tak ktoś wyżej pisał. mam ten telefonik, zadowolony jestem, jest strasznie wielki, gruby i ciężki.. tak to oki, wyświetlacz super, aparat.. taki se.. co to baterii nie wiem- mam go od dzisiaj, kupiłem od znajomej za 100 zł używany przez nią 2 lata, cały zestawik ;) czesem po wysunięciu klawiatury pojawia się czarny ekran. nie wiem czym to spowodowane jest, ale po chwili jest ok ;) java super, EDGE też, STEREO, super jakość MP3.. fajny ale duży. Pozdrawiam

  • 0

    97. ~1908  2008-03-29 12:10:57  host: aqz181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon naprawde najwyzszej połki Genialny dzwiek głosnikow(stereo) i niezły aparat Naprawde POLECAM !

  • 0

    98. ~logitek  2008-05-03 07:56:43  host: cpc1-derb6-0-0-cust776.lei3.cable.ntl.com

    ELo all a ja mam jeden problem na karte 1gb ponagrywałem sobie dużo aplikacji itd... ale w tej noki jak wchodzę do gallerie i na karte to jak w chodzę w jakaś aplikacje to za pewnym momentem on mi sie albo zacina albo sie sam wyłącza ! czy to może być wina tego ze za dużo plików ^^?

  • 0

    99. ~mazi  2008-05-13 23:05:39  host: riviera.nat.student.pw.edu.pl

    miałem nie polecam nikomu, sam się rozlazł, tracił zasięg, od nowości nie do końca "pewna" obudowa, bateria 3 dni, przy częstym użytkowaniu(darmowe rozmowy) dwa dni. Ogólnie bardzo nie polecam tego slide...

  • 0

    100. ~deszka  2008-06-30 14:14:47  host: aar82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam mały problem z nokia 6270 bo bateria mi nie trzyma kupiłem nowa za 49 zł oryginalna i tak samo trzyma,kto wie co to za problem??czy jest jakieś zwarcie na płycie??

  • 0

    101. ~marcin12391  2008-07-09 13:35:30  host: abiw188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon jest zaj***** Mp3 poprostu wymiatają aparacik cudowny a za taką kase bo do 300zł już go kupi i to eleganckiego naprawde polecam miałem go długo i nic mi się przy nim nie działo kupujcie ten fon jest super:)

  • 0

    102. ~marcin12391  2008-07-09 13:37:17  host: abiw188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do logitek wyłączał ci sie sam jak wchodziłeś na galerie w karte pamięci mojemu kumplowi sie tak działo w 6230i zmienił karte pamięci i wszystko mu chodzi najprawdopodobniej to karta pamięci a nie telefon

  • 0

    103. ~Grzybu  2008-09-20 11:33:42  host: acqk78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki problem z tym modelem. włączam go, normalnie wpisuje pin i jak sie pokazuje juz pulpit to sie resetuje i tak w kółko. co można z tym zrobić?

  • 0

    104. ~;)  2008-09-23 19:29:37  host: aanc184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można wymieniać w nim obudowę

  • 0

    105. ~:&  2008-10-06 21:24:53  host: abfw42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. juz drugi rok w ciągu tego czasu wymieniałem 2 razy taśmę od klawiszy (nigdy więcej rozsuwanych i z klapką) te wasze (resety) wina oprogramowania a szczególnie podłączania tel. pod komputer mechanizm rozsuwania ze tak nazwę szybko się zużywa. wytrzymałość na rysy i wgniecenia słabiutka. nie wiesz kiedy padnie całkowicie oprogramowanie i stracisz wszystkie dane. Odradzam…

  • 0

    106. ~;]  2008-11-04 18:19:43  host: 116.186.rev.vline.pl

    karzdy muwi ze jest gruba i duza ale moim zdaniem jest zajebista

  • 0

    107. ~lolek  2009-02-04 10:25:35  host: edx146.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak wyświetlacz w tym telefonie 6270 czy sie psuje??

  • 0

    108. ~AdiRadi  2009-02-22 14:55:06  host: acxe165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyświetlacz jest ok i sie nie psuje bo sam mam ten telefon. i jeszcze coś do tych co narzekają na ten telefon--->jeśli nie potrafacie obchodzić się z telefonem i bez litości go rozsówacie to nic dziwnego że się szybciej eksploatuje! nic nie trwa wiecznie, chyba ze wasza ciemnota. pozdrawiam wszystkich

  • 0

    109. ~generał  2009-07-14 11:28:59  host: 188.33.112.204

    WIE KTOŚ GDZIE JA KUPIE PANEL PRZEDNI+TYLNI SREBRNY????????A CO DO TELEFONU TO ZNUDZIŁ MI SIE I JEST DO DUPY, CHYBA ZE ZMIENIE W NIM PANEL, WTEDY BEDZIE JAK NÓWKA.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet