Nokia 6267 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6267 Opinie o Nokia 6267

Nokia 6267

w sumie: 136
  • 0

    1. ~weieser  2007-06-18 23:30:27  host: sggw137-005.sggw.waw.pl

    3g od nokii bez symbiana? no nareszcie...

  • 0

    2. ~slk  2007-06-19 01:33:00  host: 088156097079.stk.vectranet.pl

    Miałem 6131, telefonik prawie super, poza baterią, jakością materiałów i ekraniku pozbawionego szybki. Widzę że tu też szybki nie dali ale bateria robi wrażenie. Jak wyjdzie na rynek to sobie ją sprawię - taki sentyment do 6131. No a te klawisze na przodzie do obsługi MP3 to już całkiem dobre posunięcie, tego też mi brakowało.

  • 0

    3. ~Tomasz  2007-06-19 08:58:54  host: apn-99-34.gprspla.plusgsm.pl

    EDGE klasy 32?????????? chyba 12

  • 0

    4.  2007-06-19 09:07:15

    Przecież jest 6151, 6280 i inne :) Troche młodsza 6131.

  • 0

    5. ~vulpix  2007-06-19 11:58:52  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    Fajna ale wole 6290 :

  • 0

    6.  2007-06-19 16:22:12

    Nie Tomasz edge klasy 32 tak jak jest napisane

  • 0

    7.  2007-06-19 20:13:10

    szkoda, że nie robią już tego bocznego przycisku do otwierania tak jak to jest w 6131.

  • 0

    8. ~  2007-06-19 22:21:18  host: buf102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie 6131 ladniejsza i miala ten przycisk do otwierania klapli jedna reką a tu tego nie widze

  • 0

    9. ~s  2007-06-23 11:45:38  host: dus194.internetdsl.tpnet.pl

    jesli tylko czas czuwania bedzie lepszy od mojej 6131 to bedzie niezly telefon. Tylko dlaczego zrezygnowali z tego przycisku do otwierania??? Przeciez to calkiem przydatna rzecz :D

  • 0

    10. ~ja  2007-06-23 13:12:57  host: ech154.internetdsl.tpnet.pl

    Następca 6131 i tyle. wrażenia nie robi.

  • 0

    11. ~Misia  2007-06-25 21:22:47  host: ep227.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko;p kiedy ten telefonik bedzie juz w sprzedaży? i ile może około kosztować? :)

  • 0

    12. ~Misia  2007-06-25 21:24:14  host: ep227.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko;p kiedy ten telefonik bedzie juz w sprzedaży? i ile może około kosztować? :)

  • 0

    13. ~Paulinaaa  2007-06-26 14:49:02  host: azi114.internetdsl.tpnet.pl

    Telofonik super . Już niedlugo i bede go miala ;) 3 majcie sie :*

  • 0

    14. ~Aga  2007-06-27 21:40:00  host: bhy24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musze go kupić ale tani nie będzie !!!buziaczki

  • 0

    15. ~  2007-06-29 22:18:06  host: 212.244.210.66

    Strasznie mi Motkę przypomina :/

  • 0

    16. ~mróweczka  2007-06-30 19:11:38  host: 8.71.98.217.tvknet.pl

    ten tel jest zajebisty po prostu.juz nie moge sie doczekac zeby go kupic:) na stronie nokii jest napisane ze powinien byc dostepny w sprzedarzy w 3 kwartale 2007. "Cena detaliczna telefonu Nokia 6267 jest szacowana na 240 euro, bez podatków i dotacji." pozdrawiam

  • 0

    17. ~ya  2007-07-05 12:36:55  host: adm4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik fajny, bardzo funkcjonalny.. jak narazie nie znalazlam lepszego. Cena ok 1500zl.

  • 0

    18. ~ v  2007-07-18 08:10:45  host: 193.239.62.45

    jakiej rozdzielczości kręci filmy? Nokia 6280 ma 640x480.

  • 0

    19. ~x  2007-07-29 20:29:32  host: acxc33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo mi się podaba. jest superancki. bardzo chciała by go mieć. czy ktoś zna dokładną datę wejścia i cenę??? jak tak proszę o napisanie:)

  • 0

    20. ~za  2007-07-29 20:31:41  host: acxc33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś zna dokładną datę i cenę telefonu?? jak tak tp proszę o napisanie:)

  • 0

    21. ~biker  2007-08-03 12:16:25  host: hi90.internetdsl.tpnet.pl

    850 PLN

  • 0

    22. ~ v  2007-08-11 09:52:53  host: 193.239.62.45

    1085 zł na www.nokia.pl. I niestety filmy kręci 176x144.

  • 0

    23. ~nokoia  2007-08-17 13:59:05  host: aalc145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ona ma pamieci???;/;/

  • 0

    24. ~all  2007-08-22 22:23:58  host: rev-dns-node3.olsnet.eu.org

    na allegro stoi po 980 zł...

  • 0

    25. ~Karolka  2007-08-26 20:46:14  host: dxk46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podoba mi sie ten telefon ale chce wiedziwec czy ma dyktafon !? prosze o szybkom odpowiedz !! to dla mnie bardzo wazne !!

  • 0

    26. ~pod  2007-08-27 10:53:39  host: dxp93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefon ale nigdzie nie moge znalezc czy ma dykfatdon jet to dla mnie bardzo wazne prosze o szybkom odpowiedz !!!

  • 0

    27. ~debil  2007-08-28 11:31:35  host: acfm52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto mi da taki za darmo?

  • 0

    28. ~Kris  2007-09-02 17:03:19  host: serwis-internet.net

    W telefonie posiada 30MG,ale ma pamięć rozszerzalna do max.4GB!!!To sie opłaca...I w ogóle jest lepsza od 6290.Ma aparat CIF do połączeń wideo,a 6290 VGA,czyli gorszy...Poza tym 8x zoom,a tamta tylko 4x.6267 kosztuje 1085zł,a 6290-1225zł!!!Jak uważacie...6267 rządzi!!!:D:D:D

  • 0

    29. ~fado03  2007-09-06 15:33:08  host: cfd9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 6267 telefon zajefajny szkoda ze bateria trzyma max48godz zastanawiam sie czy nie oddac go do serwisu niech wymienia baterie albo dadza 2 producent pisze 300 godz czuwania chyba ze nie ruszac nie dzwojnic to moze wytrzyma 300godz

  • 0

    30. ~andzia  2007-09-06 16:02:51  host: klient-75-237-247.petrus.com.pl

    ma dyktafon a bateria powinna trzymać długo mam identyczną w mojej i trzyma ponad tydzień a ma ogromny ekran.

  • 0

    31.  2007-09-07 13:07:26

    andza masz napewno 6267 pytanie rozmawiasz sciagasz przez blututa i td.trzyma ci tydzen to nie zastanawiam sie oddaje ja do serwisu niech wymieniaja baterie a czy kupiony został w salonie firmowym czy tak jak ja w saloniku u chłopaków a tel z angli i wgranym polskim menu

  • 0

    32. ~andzia  2007-09-07 20:03:19  host: klient-75-237-247.petrus.com.pl

    z salonu nowa nie z angli wiesz co musisz ją z trzy razy skonfigórować czyli czekać aż sie wyładuje bateria i zostawić wyłączoną ładującą się komórkę na 12 godzin może pomoże ale powinno to się zrobić odrazu po zakupie nowej baterii

  • 0

    33.  2007-09-11 10:59:51

    cze andza dzieki za info ale czytałem ze nie trzeba tych batrii formatowac jak zdechła ładowałem na wył tel jak sie naładowała wł oddam tel do sprawdzenia bo pokazuje połowe bateri po 48 godz rozmawiałem łącznie max15min i zrobiłem 2 fotki a jak sie bawisz tel radio albo kamerea mp3 to po iluy dniach zdycha sprawdzisz to dla mnie bo chce miec pare dowodów bo jak zawioze gosc bedze sciemniał ze bateria 3dni trzyma a tak powiem ze kolerzanka ma i trzyma tydz

  • 0

    34. ~Paika  2007-09-19 20:48:09  host: chello089078169044.chello.pl

    A jak z klawiszami? Wygodne do pisania? W internecie nie znalazłam żadnego testu tego telefonu. Czy ktoś mógłby udostępnić przykładowe zdjęcia i filmik?

  • 0

    35. ~  2007-09-21 19:42:09  host: host81-159-49-99.range81-159.btcentralplus.com

    telefony to zguba kupcie sobie sznurek i puszke

  • 0

    36. ~Pa  2007-09-24 18:39:47  host: chello089078169044.chello.pl

    Może mógłby ktoś zauploadować w sieci zdjęcia z tej komórki?

  • 0

    37. ~eisik  2007-09-24 22:07:06  host: cyo2.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie go dosiadam ale to nie proste ,ma duzo funkcji i mozliwosci

  • 0

    38. ~katka  2007-09-26 21:06:04  host: 86-42-154-97.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net

    dla mnie nic ciekawego ot nokia maz dostal za darmo ale nic zajefajnego-jak dla mnie

  • 0

    39. ~tibi  2007-09-27 22:00:44  host: 16-40.89-161.tel.tkb.net.pl

    mam kilka pytań do użytkowników nokii 6267: 1.czy jest możliwość łączenia się bluetooth'em z innymi telefonami jak nokia(wiedza z autopsji) 2.czy interface odtwarzacza muzycznego jest przystępny łatwy w obsłudze i nie ma jakiś rażących wad 3.czy można ustawić jako dzwonek nadejścia sms'a własny plik czy wybór jest tylko spośród kilku melodii nokii 4.czy karoseria nie jest wadliwa, tzn czy się szybko nie niszczy ściera rysuje etc jak w przypadku np n76 bodajrze byłbym wdzięczny za odpowiedź bo brakuje mi tych kilku informacji by przekonać się że ta komórka jest perfekcyjna (jak dla mnie oczywiście) pozdrawiam

  • 0

    40. ~kFiAtÓsZeCzEk_MaĆ  2007-09-27 22:20:11  host: 16-40.89-161.tel.tkb.net.pl

    zwracam się do osób które to już nabyły nokię 6267 i są jej szczęśliwymi użytkownikami; mianowicie mam kilka pytań/dylematów, które to tylko wy jesteście w stanie rozwikłać, a chodzi również o opinię: 1.czy jest możliwość połączenia się 6267 z telefonem innej marki przy pomocy bluetooth'a (bo z IRDĄ był psikus) 2.czy interface odtwarzacza muzyki jest przystępny tzn. czy ma jakieś wady rzucające się w oczy 3.czy jest możliwość ustawienia własnego pliku jako dzwonek sms'a czy wybór jest tylko spośród kilku nokiasounds? 4.jak się sprawuje karoseria czy nie jest nadwrażliwa jak np. w przypadku bodajrze n76? dziękuje z góry i pozdrawiam moderatorów forum :*

  • 0

    41. ~piekara  2007-09-28 11:22:34  host: acdk91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon będzie mój. hehe:))

  • 0

    42. ~b  2007-09-29 17:03:32  host: acxh26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie ten telefon można kupić. PROSZE o podanie bo bardzo zależy mi na tej komórce

  • 0

    43. ~zeebeginner  2007-10-01 01:29:11  host: aaau144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    plusy: -wyswietlacz(e) -wideo(640na480) -cena -design

  • 0

    44. ~zeebeginner  2007-10-01 01:33:09  host: aaau144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    minusy: -mało pamięci wbudowanej -bateria bez rewelacji(ok. 3 dni) -telefon trochę muli( strasznie długo zapisują się nagrania wideo, zdjęcia, otwierają gry itp.)

  • 0

    45. ~hajduczka1  2007-10-08 15:40:30  host: 87-205-140-13.adsl.inetia.pl

    witam mam pytanie do tych co posiadaja ten telefon czyli do andzi i fado. wiem ze w nokii 6131 pada soft i jest to notoryczne czy ten model 6267 jest lepszy co z softem??

  • 0

    46. ~hajduczka1  2007-10-08 15:42:03  host: 87-205-140-13.adsl.inetia.pl

    witam mam pytanie do tych co posiadaja ten telefon czyli do andzi i fado. wiem ze w nokii 6131 pada soft i jest to notoryczne czy ten model 6267 jest lepszy co z softem??

  • 0

    47. ~*kata*  2007-10-10 11:08:52  host: eoo75.internetdsl.tpnet.pl

    mam kupić nokie 6131 czy 6267? pomocy!!!!!!

  • 0

    48. ~p  2007-10-11 09:02:26  host: chello089078169044.chello.pl

    6267 ma ulepszone funkcje. Ja kupię ten model.

  • 0

    49. ~dubson  2007-10-13 17:52:38  host: 195.187.79.5

    do ~b: telefon można kupić w sieci sklepów SATURN za 999pln ewentualnie przez internet ceny od 875pln w górę. Kupowałem przez electromarket.pl i jestem bardzo zadowolony zarówno z ich usłóg jak i z telefonu. polecam wszystkim

  • 0

    50. ~paika  2007-10-15 15:23:45  host: chello089078169044.chello.pl

    W POLTIM za 870 zł. A na Allegro już od 700!

  • 0

    51. ~paika  2007-10-16 16:58:55  host: chello089078169044.chello.pl

    Jeszcze nie widziałam, żeby w jakimś sklepie można było dostać ten telefon w kolorze innym niż czarny.

  • 0

    52. ~torello  2007-10-18 10:25:01  host: chello084010236058.chello.pl

    kupiłem ten telefon i wszystko jest ok. poza faktem że nie można nawiązać połączeń video w sieci Plus, w ogóle nie pojawia się na wyświetlaczu ikona 3G mimo że telefon jest w zasięgu i wszystkie ustawienia w telefonie są prawidłowo wprowadzone. Taki sam problem jest w Plusie z Nokią 7390. Prawdopodobnie sieć w ogóle nie przygotowała sie na ustawienia dla takich połączeń telefonów których nie oferuje w sprzedaży. Po prostu kicha.

  • 0

    53. ~torello  2007-10-18 10:34:19  host: chello084010236058.chello.pl

    dla zainteresowanych po za wcześniej wymienionymi wadami lub winą operatora (jeszcze czekam na odpowiedź) to telefon sprawuje się bez zarzutu ma bardzo sprawnie działający soft prosty w obsłudze odtwarzacz mp3, jakość zdjęć jest przy dobrym oświetleniu bardzo dobra, flesz trochę za mocny przy robieniu zdjęć z odległości ok. 2-3 m w niedoświetlonym pomieszczeniu, również nagrywanie plików video w rozdzielczości 640x480 działa bardzo dobrze. Jest w telefonie jedna fajna gra GOLF TOUR której nigdzie w polskiej wersji językowej nie można nabyć. Bardzo szybko działają klawisze są naprawdę bardzo dobrze zrobione, szkoda że telefon nie ma dwóch głośników jak Nokia 7390. Słuchawki dołączone w zestawie jakością dźwięku dają dużo przyjemności gorzej jest z materiałami tj. bardzo cienkie przewody i krótszy odcinek lewej słuchawki, bez sensu.

  • 0

    54. ~--kasiula  2007-10-18 15:39:24  host: ablq110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupić ten telefon i nie wiem czy on jest fajny. Podobno ma wiele funkcji i różnych dodatków. Z wyglądu jest super. Po otwarciu klapki wydaje sie prosty w obsłudze.

  • 0

    55. ~centauria  2007-10-21 09:14:00  host: byv59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ostrożnie ze sklepem POLTIM - Oszukują! Zamówiłem Nokię 6131 w kolorze srebrnym (taki opis i zdjęcie). Przed zamówieniem posłałem maila z pytaniem czy telefon jest z dystrybucji na Polskę i otrzymałem potwierdzającą odpowiedź. Otrzymałem telefon biało-srebrny z dystrybucji na Niemcy. Na maila ze skargą, że dostałem nie to co zamawiałem, otrzymałem lekceważącą odpowiedź, że telefony mają po połowie z Polski i z Niemiec więc widocznie mnie się trafił z Niemiec a co do koloru to mam się dobrze przyjrzeć zdjęciu... Żadnego ‘przepraszam’, totalne lekceważenie, ‘jak się nie podoba to można odesłać’. Owszem, można, tylko poco w ogóle w tym sklepie zamawiać?

  • 0

    56. ~Tomi  2007-11-05 08:42:50  host: nat2.foxnet.com.pl

    chce kupić ten telefon. I mam pytanie czy przez ten Bluetooth można sie łączyć z innymi telefonami??? prosze o odpowiedz

  • 0

    57. ~monika  2007-11-05 15:47:08  host: abjz12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dylematt czy kupic ten telefon czy nokie 5300 . Mam pytanko do posiadaczy czy jestecie zadowoleni z tego tela? wogole jakie ma wady i zalety ?

  • 0

    58. ~edelwolf  2007-11-12 22:33:32  host: nat-dzi.aster.pl

    mam nokie e65 i w sumie zainteresowalem sie nokia 6267. i jedno z moich pytan dotyczy, czy ta nokia otwiera jakiekolwiek pliki tekstowe? *doc, albo "txt? najlepiej *doc. z góry dziekuje.

  • 0

    59. ~ede  2007-11-14 15:46:18  host: nat-dzi.aster.pl

    bardzo interesuje mnie ta nokia. i mam 2 pytanie, jak ogolnie wypada jej głośność i czy otwiera pliki tekstowe (np. .doc) obecnie mam od niecałych 4 miechów nokie E65 i jestem mega z niej zadowolony, ale jakos chyba nie potrzebuje az takiego telefonu. hmm?

  • 0

    60. ~Paula  2007-11-15 21:01:46  host: chello089078169044.chello.pl

    Dzisiaj doszedł do mnie ten telefon zamówiony przez allegro. Jest świetny! Jego zalety: - świetny wygląd - wygodna klawiatura - dobre zdjęcia - świetna jakość odtwarzanej muzyki - wygodnie leży w dłoni - bardzo dobra jakość rozmów Tyle na razie zdążyłam wychwycić. Wad jeszcze nie poznałam. Ale jestem już zadowolona :)

  • 0

    61. ~krawat  2007-11-20 20:16:56  host: cfx48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma symbiana?

  • 0

    62. ~Mario  2007-11-26 19:44:00  host: abiv107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jego wadą jest jak prawie w każdej noki bateria trzyma max 4 dni. Miałem wcześniej 6131 i niema nawet co porównywać po prostu zajebisty fon. Polecam.

  • 0

    63. ~luizka  2007-12-16 12:16:34  host: bng170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma jakis przycisk do otwierania klapki?

  • 0

    64. ~niunia  2007-12-17 19:17:22  host: elh170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja jestem jego szczesliwa posiadaczka od poczatku grudnia i naprawde nie zauwazyłam zbyt wielu wad... czasem łapie zawieszki i pamieci ma troche mało ale poza tym jest wspaniały szczegolnie dla dziewczyn! polecam! a cena tez nie jest juz taka straszna... ok,1000zł

  • 0

    65. ~gelender  2007-12-23 20:39:10  host: bzf165.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten fon ma polskie menu??

  • 0

    66. ~Pleyo  2007-12-25 11:21:18  host: adsm254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma symbiana. telefon zajebiaszczy po prostu - latwy w obsludze, mp3, wejscie na karte pamieci, aparat 2mega pixele, niezle sie prezentuje. poki co ani razu nie zlapal u mnie zwiechy. polecam

  • 0

    67. ~ziom  2007-12-26 01:48:31  host: abiu245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla tych ktorzy wybieraja pomiedzy 6267 a 6290 .. ktos tu zapomnial ze 6290 ma symbiana :| a to duza roznica

  • 0

    68. ~  2007-12-28 09:31:04  host: 80.50.235.210

    Czy ktoś kto ma ten telefon może mi odpowiedzieć na pytanie czy jest on wytrzymały i coś o nim powiedzieć???Z góry dzięki...

  • 0

    69. ~Maniek  2007-12-28 09:34:24  host: 80.50.235.210

    Czy ktoś kto posiada ten telefon może mi odpowiedzieć na pytanie czy jest on wytrzymały???I coś jeszcze powiedzieć o nim ponieważ jestem na kupnie takiego telefonu i chce o nim wiedzieć jak najwięcej...

  • 0

    70. ~domilika  2008-01-04 13:15:23  host: aate170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    torello!! nawiązałam połączenie video z sieci PLUS i było super, pamiętaj, że zasięg 3G jest znacznie węższy od zwykłego, ja nie mam 3G ani w domu ani w pracy, mimo, że mieszkam i pracuję w Warszawie :P Telefonik jest super głośny, słuchawki faktycznie materiałowo pozostawiają wiele do zyczenia i co najlepsze nie ma ich na co zamienić, próbowałam kupić kompatybilne stereo z rozszerzeniem dźwięku orginały nokii - nie ma - w tej chwili maltertuje już 2 komplet a tel mam od września :P Czy wam też łapie "przycinki" podczas odtwarzania muzyki?? chyba muszę serwis zaliczyć

  • 0

    71. ~...  2008-01-05 09:43:33  host: 195.117.9.2

    Mam takie pytanie, jaka największa pojemnośc karty wchodzi do tego telefonu ??

  • 0

    72. ~Paula  2008-01-05 10:47:28  host: chello089078169044.chello.pl

    domilika, mnie też przycina się przy odtwarzaniu muzyki. Tak miałam od samego kupna. Zawsze gdzieś tak na 95 sekundzie..

  • 0

    73. ~Paula  2008-01-06 11:03:40  host: chello089078169044.chello.pl

    Pamięć można rozszerzyć do 4 GB :)

  • 0

    74. ~jaarek  2008-01-12 22:08:03  host: s177pc159.mmj.pl

    ma dyktafon :D dzis nagrywalem wyklady na studiach, sprawdza sie zaje :D

  • 0

    75. ~kasiag  2008-01-14 22:04:24  host: host-3-205.24.net.pl

    kupiłam ten telefon w sklepie media expert. Odniosłam bo po wylaczeniu na noc, juz nie wstał...dali mi nowy...odnioslam, bo nie wysyla sms(wina telefonu, nie karty!!)....dali mi 3 i az sie boje..ale mam teraz pomaranczowy na ktorego od poczatku mialam ochote, wiec moze przeznaczenie hehe:)

  • 0

    76. ~Gosik  2008-01-19 19:45:46  host: apn-77-113-100-159.gprs.plus.pl

    Ten telefon przyjmuje wam krótkie filmiki przesłane mmsem? jak to jest? bo mi strasznie spowalnia obraz w stosunku do dzwięku,przewija co pare sekund klatke-czy ja tak mam tyklo czy wy też? co może byc przyczyną tego?

  • 0

    77. ~el Toro  2008-01-24 17:53:36  host: public-gprs72445.centertel.pl

    a jak ze sluchaniem mp3?? dobrze działa??

  • 0

    78. ~???  2008-01-29 20:04:08  host: cjn250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hm, telefon naprawde super ale ma podstawową wadę : nie ma kalkulatora ;/ Czy ktos moze wie cos wiecej na ten temat ?

  • 0

    79. ~Jarpen  2008-02-03 14:09:06  host: rafal-miciuk.pol.akademiki.lublin.pl

    Mam ten tel od 2tygodni i jestem z niego dość zadowolony, wcale mi się nie tnie przy 2Gigowej karcie, trochę bateria krótko trzyma max do 2,5 dnia. A i najważniejsze telefon jest zbyt mało popularny, co oznacza że jest problem z konfiguracją niemal w każdej sieci szczególnie z gprsem i umtesm. Poza tym jest naprawdę fajny gorąco polecam.

  • 0

    80. ~Paula  2008-02-10 14:12:29  host: chello089078169044.chello.pl

    Gosik, jak prześlesz mi mmsa z filmikiem to Ci powiem jak to u mnie wygląda ;)

  • 0

    81. ~wers  2008-02-11 19:26:34  host: bvv157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki telefon ma podobne ustawiena w plusie do tego?

  • 0

    82.  2008-02-11 20:29:46

    Kupiłem tego fonika żonce, napiszcie z jakiego telefonu podejdą mi ustawienia mms, video itp w sieci plus!

  • 0

    83.  2008-02-11 20:41:20

    ~domilika z jakiego telefonu ustawienia masz?

  • 0

    84.  2008-02-11 21:53:38

    ~domilika z jakiego telefonu ustawienia masz?

  • 0

    85. ~Paula  2008-02-23 15:26:19  host: chello089078169044.chello.pl

    Oczywiście, że ma kalkulator!

  • 0

    86. ~Gosik  2008-02-24 15:30:34  host: apn-77-114-134-136.gprs.plus.pl

    Paula już wiem że ten aparat nie ma wideo mms:(szkoda:(((

  • 0

    87. ~marzencia  2008-02-26 11:06:29  host: fjt10.internetdsl.tpnet.pl

    to jest poprostu internet w kieszeni

  • 0

    88. ~Kasia  2008-02-26 11:08:51  host: fjt10.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to kompletny złom bo po miesiacu rozwalil sie glosnik.

  • 0

    89. ~Pa  2008-02-26 21:54:26  host: chello089078169044.chello.pl

    Kasia, po prostu trafił ci się wadliwy egzemplarz.

  • 0

    90. ~Camel  2008-02-28 12:38:51  host: actf154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od jakichś 4 miesięcy. Póki co, to ani razu mi się nie zawiesił, rozmowy są czyste, muzyka się nie tnie.. Z niektorymi filmami 3gp czasami sie zacinało, ale przewiniecie dalej rozwiazywalo ten problem. Aparat foto - jak dla mnie rewelacja, ale przy dobrym oswietleniu zewnętrznym. Na lampe blyskową nie ma co za bardzo liczyć. To od strony multimedialnej.

  • 0

    91. ~Camel  2008-02-28 12:44:28  host: actf154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Multimedia opisane, czas na technikę. Bateria do 4 dni trzyma spokojnie, nie mialam problemu z ustawieniami GPRS i MMS. Nawet wgrywac nie musialam, wszystko przepisało się razem z kartą sim (mam w orange). Bluetouth dziala nie tylko z innymi nokiami, laczylam się bez problemu z LG (chyba K900) i SE w200,k550i oraz samsungami (nie pamietam modelu), nie bylo problemu.

  • 0

    92. ~dlugi_xxx  2008-03-05 17:58:52  host: dmh99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam zamiar kupic ten telefonik i mam pytanko gdzie on ma glosniczek do dzwonkuw np 6230i ma z boku osobny i bardzo glosny jak jest z ta nokia??

  • 0

    93. ~Marek  2008-03-06 14:37:17  host: 82.177.132.5

    Kilka pytań do użytkowników 6267: 1)czy można ustawić opcje odbierania rozmowy przez podniesienie klapki jak to jest w Samsungach ? 2) czy można przypisac zdjęcie do kontaktu i czy ono podczas dzwonienia tej osoby pojawi się na zewnętrznym wyświetlaczu ? Z góry dzięki

  • 0

    94. ~:)  2008-03-07 19:22:44  host: 2.76.classcom.pl

    Na początku zamierzałam sobie kupić Nokie 6290 :) Ale jak byłam w sklepie i zobaczyłam cenę to myślałam że się przewrócę :( I natrafiłam na to cudeńko :D Jest niemal identyczny (oczywiście są też różnice główna to brak symbiana )lecz cena jest bardzo zachęcająca ale jeżeli ktoś ma dylemat między tym modelem a 6290 to zdecydowanie ten !!

  • 0

    95. ~Paula  2008-03-14 12:25:23  host: chello089078169044.chello.pl

    Głośniczek jest z boku. Naprawdę bardzo głośny. Ustawiam zawsze na pierwszą kreskę i jest dla mnie zbyt głośno :) Można odbierać rozmowy przez otwarcie klapki. Można przypisać do kontaktu zdjęcie i wyświetla się ono na zewnętrznym wyświetlaczu podczas połączenia przychodzącego.

  • 0

    96. ~Zioomalka  2008-03-16 16:16:47  host: 77.6.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    Chciałabym zacząć od tego, że mam go już miesiąc i jestem zadowolon ze wszystkiego oprócz słuchawek czy wie ktoś może czy pasują jakieś inne nie koniecznie od nokii moze być zupełnie inna firma licze na szybką odpowiedź z góry dzięki

  • 0

    97. ~em.dżej  2008-03-28 16:04:35  host: be161.osiedle.net.pl

    czy ktoś mi powie, jak zapisywać zdjęcia na karcie pamięci?bo mimo że ustawię folder docelowy : Karta pamięci, to teoretycznie robi zdjecie, ale go nie zapisuje, tylko od razu się wyłącza..jestescie w stanie mi pomoc?

  • 0

    98. ~Nataluśka  2008-03-30 12:23:00  host: ackr71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to mój najlepszy wybór w życiu. Mam o od grudnia.Jest doskonały, świetny design i łatwa obsługa. Posiada dużo funkcji, aparat jest super, a MP3 ... normalnie brak mi słów. Zachęcam do kupna, bo naprawdę warto. A z tymi słuchawkami zgadzam się z zioomalką.

  • 0

    99. ~ania  2008-04-16 21:25:26  host: adhp193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. od 2 miesięcy, jest super (bez porównania z poprzednim 6070 ;) ) wszystko ok, ponieważ kupiłam na allegro (kom jest z malezji się dowiedziałam) ma drobne niestyczności w obudowie i co do aparatu też mam małe zastrzeżenia - jak na 2mpx trochę słabo, zdjęcia tekstu - sieka (jeśli ktoś wie czy można coś z tym zrobić to PLS, PISZCIE), tak poza tym polecam, naprawdę świetny telefon!

  • 0

    100. ~ja  2008-05-01 00:03:53  host: host4-47.btk.net.pl

    do 97. Prawdobodobnie masz zepsuta karte pamieci tez mialem podobnie w samsungu

  • 0

    101. ~michał  2008-05-08 16:12:41  host: ewd228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy gadacie ze on nie ma symbiana jak ma

  • 0

    102. ~onaaaa  2008-05-14 18:48:55  host: b1-65.koba.pl

    hej mam pytanie chce wymienić telefon 6230i wlasnie na ten podel Nokie 6267.Jak myslicie ??Czy to dobry bedzie wybór??Bo wlansie zaczely mi sie podobac tel z klapka i zastanawiam sie czy on jest wytryzmaly i funkcjonalny

  • 0

    103. ~mloda  2008-05-17 11:29:55  host: abbu125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY! Kupiłam przedwczoraj tą nokię i jest wszystko ok oprócz jednej rzeczy.Jak słucham radia ,albo mp3 to nie moge sobie podgłośnić tymi przciskami + i - głośnośc jest ustawiona na 3 kreski a dalej nie chce się podgłośnić ...:/ Jak wybieram sobie dźwięk na dzwonek to wtedy jest na full,a jak chce posłuchać mp3 to tylko do 3 kresek ;(

  • 0

    104. ~Ewa  2008-05-17 13:33:26  host: nat-061.biskupin.wroc.pl

    hej, A ja mam takie 3 pytanka: 1.czy mozna wyłaczyc wibracje w tym modelu? 2.do czego służą dzwieki konca listy?? 3. czy można w nim właczyć dzwięki alarmu czy ostrzeżen (żeby sygnalizowała jak sie bateria rozładowuje). Dzieki wielkie

  • 0

    105. ~Paula  2008-05-24 16:21:32  host: chello089078169044.chello.pl

    Odp. na 103. Wyłącz i włącz telefon.

  • 0

    106. ~  2008-05-25 21:31:12  host: host-87-101-20-79.proxnet.pl

    ja mam pytanie ma tego fona o wczoraj... moja kolezanka ma taki sam gdy pokazywała mi gdzie co jest okazało sie ze tam gdze ona ma blutu ja nie... czy to możliwe żeby był gdzieś indziej? czy go wogóle nie ma...;/

  • 0

    107. ~AnulaPoznań  2008-06-07 15:29:04  host: eps250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA 6131 czy 6131 NFS czy 6267?... A może polecicie inny model??? Nie wiem na który mam się zdecydować... Przede wszystkim interesuje mnie wytrzymałość tego telefonu - odporność na uszkodzenia mechaniczne, zarysowania (a propo zarysowań: istnieje opcja wymiany obudowy?), zawieszanie (jeśli tak, to w jakich sytuacjach, na ile jest to częste i uciążliwe) itd. Jak długo wytrzymuje bateria (z uwzględnieniem częstotliwości użytkowania i celu - tzn. czy szybko pada przy długich rozmowach, słuchaniu muzyki czy... innych czynnościach - konkretnie jakich ;)) ? Jak wygląda dostępność na polskim rynku (sieć/punkt sprzedarzy) i cena? Chciałabym dowiedzieć się również czegoś więcej na temat problemów z konfiguracją w sieciach - co to oznacza? Jakie są tego konsekwencje? [Mnie interesuje tel. w Erze] Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! :)

  • 0

    108. ~snajper  2008-06-10 02:20:19  host: nat-ban-198-25.globalconnect.pl

    Telefon jest o.k ale bateria trzyma tylko 2 DNI!!! Na swojej stronie www Nokia pisze, że ten telefon działa 310 godzin w stanie czuwania-BZDURA!!! Reklamacji baterii oczywiście GNOJE z Nokii nie uznają - to mój ostatni telefon tej firmy.

  • 0

    109. ~enro  2008-06-10 23:23:37  host: n06.satfilm.pl

    odp. na 107 otóż telefon jest bardzo odporny na zawysowania (dzięki matowej obudowie nie widać na nim najmniejszej skazy), nie wiem jak z upadkami, telefonem nie rzucałem :P zawiesza się, ale na szczęście rzadko. trudno powiedzieć w jakich sytuacjach konkretnie. bateria ogólnie jest mocna, ale jeżeli słuchasz muzyki codziennie po kilka godzin, bateria nie ma szans działać dłużej jak 2 dni. najbardziej prądożerne są aparat i odtwarzacz. telefon kupisz najprędzej w sklepie internetowym. ja sam nie spotkałem się jeszcze z ofertą u operatorów. a co do konfiguracji, no cóż. ja mam karte z Ery, telefon kupiłem na Agito.pl, i jakoś nie musiałem go konfigurować. mms i internet działają bez problemu. ogólnie telefon jest świetny, mam go od ponad miesiąca. budzi wielkie zainteresowanie wśród ludzi (z racji iż jest tak rzadko spotykany), nie miałem z nim większych kłopotów. zawiesza się czasem, ale nie jest to szczególnie uciążliwe. polecam, jest wart swojej ceny.

  • 0

    110. ~snajper  2008-06-14 21:00:05  host: nat-ban-198-25.globalconnect.pl

    Nokia 6267 jest o.k. ale bateria jest do DUPY. 1-2 dni max.czuwania. Nokia dała za słabą baterię która nie nadaje się do tego telefonu. Nokia robi coraz gorsze telefony i mam nadzieję, że niedługo zaniknie tak jak to sie stało z BENQ. Uważam, że najlepszymi rynkami zbytu dla Nokii sa kraje trzeciego świata-Bangladesz, Mongolia,Ułan Bator.

  • 0

    111. ~znawca  2008-06-18 20:59:44  host: host-81-190-229-16.wroclaw.mm.pl

    Telefon ma 16mln kolorów więc trudno żeby działał dłużej niż 4 dni ...

  • 0

    112. ~gosia  2008-06-20 21:49:27  host: user15-006.satfilm.net.pl

    czy bateria na prawdę trzyma tylko dwa dni czy to wina źle sformatowanej baterii?

  • 0

    113. ~peciaq  2008-06-24 13:28:30  host: apn-77-115-205-106.gprs.plus.pl

    ja mam inny problem... zamiast wyroznienia w wiadomosci i w menu, mam pod spodem taką ikonkę, jakby kartka ze znakiem zapytania.. zamiast tego kwadratu co wyroznia, zaznacza czy coś tam.. i nie kumam o co chodzi ;/ a bateria slaba, to fakt, ale mozna ladować wieczorem, przed spaniem odlaczyc i dziala do wieczora znowu

  • 0

    114. ~AnA  2008-08-30 20:42:04  host: arp74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel 3 mies i jestem bardzo zadowolona. Jedyny mankament to słabo trzymająca bateria, ale przynajmniej szybko się ładuje :) no i z tyłu napis "Nokia" cały się wytarł ;P Ale jak najbardziej polecam!!

  • 0

    115. ~domino  2008-09-10 09:34:30  host: host-80.48.115.44.ltv.pl

    WERS skonfiguruj go na pleyu i ok.na stronie jest konfiguracja...pozdro..a tak dla ogółu trzeba naprawde dobrze sformatowac batrie 3x po 10-12 godzi po całkowitym rozładowaniu a jak sie słucha muzy to wszystkie krotko trzymaja,szczegolnie przez słuchawki.pozdro

  • 0

    116.  2008-09-15 18:14:33

    Słuchajcie mam ten telefon kilka dni i nie moge w nim znaleść wibracji=/ Ich nie ma czy co??

  • 0

    117.  2008-09-15 18:16:07

    Czy są w nim wibracje??

  • 0

    118. ~iza11  2008-09-25 23:15:45  host: host46.abaks.pl

    Są.Ustawienia-dźwięki-sygnalizacja.

  • 0

    119. ~Pleyo  2008-09-27 15:26:40  host: 77-253-117-11.adsl.inetia.pl

    są wibracje, telefon jest wytrzymały (spadł mi z otwarta klapką i z wyswietlaczem w dół na beton w czasie gry w koszykówkę i nic mu się nie stało). Bateria może za długo nie trzyma, ale nie jest taka słaba ma 1020mAh. Ale nie spodziewajcie się cudów po baterii w końcu ma 2 wyświetlacze jeden 16mln kolorów a drugi 265k. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego telefonu;]

  • 0

    120. ~Beti  2008-09-27 20:27:50  host: aegd55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już go jakieś pół roku i właśnie samych wibracji chyba nie ma. Jak ustawia się dzwonek to niby jakieś wibracje są... Ale właśnie jest to taka mała wada :/

  • 0

    121. ~jk  2008-10-07 21:56:54  host: public-gprs107317.centertel.pl

    czy telefon ma wideorozmowy w 3g ?

  • 0

    122. ~Natalka  2008-11-07 16:19:00  host: 77-253-47-21.adsl.inetia.pl

    Witam, chce własnie kupic ten telefon i mam pytanko, czy ten telefon ma kalkulator, wszędzie pisze, że nie ma ten telefon kalkulatora, a tu ktoś napisał, że ma kalkulator?! ( i jeszcze czy ma Stoper ) ?

  • 0

    123. ~Ewa  2008-11-26 12:11:17  host: 150.254.174.36

    witam, oczywiści ten telefonik ma kalkulator i stoper tez - w organizatorze :)

  • 0

    124. ~Anulka  2009-01-08 18:35:16  host: ifa178.internetdsl.tpnet.pl

    witam.. mam ten tel od 8 miesiecy i musze powiedziec, ze to rewelacja^^ spadl mi juz chyba z 15 razy i nic mu sie nie stalo male ryski ale to spoko... ma wszystko co potrzebnea zdjecia super sie robi^^ polecam go gorąco.. oplaca sie^^

  • 0

    125. ~Princessk@  2009-01-16 14:49:27  host: avi242.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka! Mam pytanko... Chcę sobie kupić właśnie ten telefon, ale nie wiem czy jest on wystarczająco dobry w porównaniu z moim Samsungiem U700??? To znaczy chciałam się dowiedzieć czy się nie zacina, aparat jest dobrej rozdzielczości itd... Prosze o pomoc! A i jakbyście jeszcze mogli to podajcie cenkę :*** .

  • 0

    126. ~  2009-02-09 18:52:06  host: aev135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Nie wiem co się stało, czy coś wcisnęłam nie tak, ale nie działają mi te dwa przyciski z boku (chodzi o zwiękaszanie i zmniejszanie głośności), bo jak włączę aparat i oddalam i przybliżam to one działają???

  • 0

    127. ~patryho  2009-02-19 12:11:15  host: 77-253-58-145.adsl.inetia.pl

    Czy jest możliwość dokupienia górnej (nie przedniej) części obudowy, bo mi się mocno wytarła. Macie ten sam problem?

  • 0

    128. ~Anulka...  2009-03-18 17:01:49  host: glf218.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od 11 miesiecy i musze powiedziec, ze jest fajny dobrze sie spisuje, ma to co potrzebne choc jego mala wada jest slaba bateria ale tak to polecam, choc mi sie juz znudzila i kupuje nowy^^

  • 0

    129. ~kapusniak  2009-04-12 01:12:55  host: ppp-214-85.21-151.libero.it

    gdzie sie sprawdza aktualny stan pamieci telefonu (nie karty pamieci)?

  • 0

    130. ~jolcia  2009-05-14 20:51:01  host: eeb96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest ok

  • 0

    131. ~69696969  2009-08-30 14:24:16  host: public27994.xdsl.centertel.pl

    mam pytanie- jak duza jest czcionka w tym telefonie?- chodzi głównie o czcionke spisu telefonów. z góry dzięki za odpowiedz. xoxoxo

  • 0

    133. ~Elwira  2009-10-07 15:35:03  host: lyo178.internetdsl.tpnet.pl

    Hej. w tym telefonie jest duża czcionka, wejdź do kontaktów a potem w ustawienia. Pozdrawiam

  • 0

    134. ~devily  2009-12-13 20:38:39  host: 94.78.149.92

    Telefon spoko, oczywiście kilka wad: farba trochę schodzi, trzeba blok. klawiaturę bo w kieszeni czasem się muzyka włącza, zdjęcia z bliska zdecydowanie gorsze niż np.6131. Ale poza tym kompaktowy, wygodny, wszystkie podstawowe funkcje, mp3 rewelacja. mam już ten telefon prawie 2 lata i myślę, że jestem z nim nieźle obeznana.

  • 0

    135. ~maniana099  2010-05-28 19:29:35  host: apn-77-115-69-144.dynamic.gprs.plus.pl

    Średnia jest ta nokia6267 nabardziej mi się podowa aparat bo morzna dobry film zrobić w cieności z dobrą jakościom

  • 0

    136. ~gosc  2010-12-09 00:12:18  host: ent165.internetdsl.tpnet.pl

    mam go juz 2 lata moj syn rzuca nim o podloge, gryzie itd :) nadal dziala, obudowa troszke sie starla i ciezko znalezc do dokupienia

  • 0

    137. ~sebastiano  2011-08-23 10:52:32  host: 77-253-105-181.adsl.inetia.pl

    mój ulubiony telefon mam go 4 lata działał zawsze bezawaryjnie, bardzo wytrzymały na upadki;]

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet