Nokia 6260 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6260 Opinie o Nokia 6260

Nokia 6260

w sumie: 120
  • 0

    1. ~kosimazaki  2004-10-28 22:06:00  host: cix183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musze go miec :)

  • 0

    2. ~nokiamaniak!  2004-11-02 18:29:00  host: kepler2.ksiezyc.pl

    ojj1 telefon jest extra! ciocia przywiozła mi z emiratów arabskich! trzeba było w grać pl język i jest świetnie! nie miałem lepszego tela (no oprócz 7610- lepszy aparacik:) wypas! kupujcie szybko!

  • 0

    3. ~koralik  2004-12-12 20:59:00  host: abi165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon fajny ale szkoda ze z klapka ten wyglad uniwersalny damsko meski al moze byc moze i ma duzo funkcji ale i tak bym go nie kupila:)

  • 0

    4. ~Neo  2004-12-30 21:02:00  host: dum209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawde zaje.... zabawka:)!! Goraco polecam ,lecz ma jeden minus miom zdaniem na taki duzy i wyrazny wyswietlacz zdjecia powinny zajmować raczej cala czesc wyswietlacza , a nie tylko mala jego czesc ...:(

  • 0

    5. ~Hjubert  2005-02-14 16:49:00  host: afc42.internetdsl.tpnet.pl

    mam Nokie 6230 i zastanawiam sie nad wymianą na 6260. Sam nie wiem 6230 jest super ale jej grubośc mi troche przeszkadza. 6260 wygląda bosko i ma wiekszy wyswietlacz. Sam juz nie wiem.

  • 0

    6. ~pRzemoo  2005-02-22 00:26:00  host: avc191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mi może powiedzieć czy darady na nim zrobić z mp3 dzwonek albo z midi.

  • 0

    7. ~nrn  2005-03-02 10:43:00  host: il30.internetdsl.tpnet.pl

    Witam , Telefonik ma wszystko to co bym chcial :) ! Niewiecie moze ile ten telefon kosztuje w niemczech ?? POzadr.....

  • 0

    8. ~emandem  2005-05-22 21:59:00  host: dde172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko ok, tylko ta slaba jakos dzwieku...ja nie wiem jak oni moga tak slaby procsor dzwieku wstawiac...ale poza tym bez problemow chodzi bateria 3 dni mi trzyma.no i telefon NAPRAWDE sie wyroznia w tlumie, naprawde unikalny

  • 0

    9. ~tracer17  2005-06-04 17:23:00  host: bha197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aktualnie mam siemensa sx1...Czytam sobie opisy tej nokii i sam już nie wiem czy wymienić swój na tego czy nie.. Może ktoś mi podpowie bo jaj jastem w kropce...

  • 0

    10. ~exos66  2005-06-06 18:22:00  host: afw5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Macie maly blad ta Nokia wazy 130g. a nie 109g. Pozdro :)

  • 0

    11. ~WitekT  2005-06-07 22:40:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    exos66: dzięki za zwrócenie uwagi - już poprawione! :)

  • 0

    12. ~  2005-06-10 18:29:00  host: prosie1-1.aster.pl

    zamierzam sę ją kupić, tylko powiedzcie, czy można ładować do niej wszystko, tak jak ma się to w przypadku 6600??

  • 0

    13. ~Gegan  2005-06-11 21:15:00  host: prosie9.aster.pl

    Błagam. Potrzebna pomoc. Kupuję sobie telefon, ale plus oferuje go tylko w srebrnej obudowie, która jest obrzydliwa. Wie ktoś gdzie (i czy wogóle) ktoś mógłby mi, najlepiej na legalu, chociażby częściowo wymienić obudową na czarną?? Najlepiej, jeżeli okazałoby się że w salonie nokii, ale za ile i czy wogóle??

  • 0

    14. ~sonya  2005-06-12 09:41:00  host: aut39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można ładować wszystko jak na każdym Symbianie. Mam tą Nokę od kilku dni, jest świetna, bardzo elastyczne oprogramowanie, co wgram to chodzi :) Standardowo można ustawić mp3, amr lub mid jako dzwonek. Otwarzacz pozwala na przewijanie piosenek w obu kierunkach :) . Tylko mało pamięci, 32 + wbudowana to jakoś tak mało w dzisiejszych czasach, no ale od czego mamy Allegro. Miło widziany kabelek na USB gdyż IrDA to "czas na kawe" okropnie wolno transferuje :]

  • 0

    15. ~Gegan  2005-06-13 20:16:00  host: prosie6.aster.pl

    juz też ją mam. Dosłownie od 6 godzin zajebista. szkoda tylko, że jest srebrna. Cóż i tak jest zafajnista. Tylko dlaczego nie ma rzadnych tapet w standardzie??

  • 0

    16. ~cool999  2005-08-14 12:06:51  host: ares.euro.net.pl

    Czy ta Nokia ma wymienne obudowy?

  • 0

    17. ~PREZES  2005-08-22 08:46:55  host: bjq86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon, ale znowu nokia nie popisala sie do konca, bo aparat jest do du** w takim telefonie powinno byc minimum 2 MPX !!!!!!!!!!!!!!! Szczegol, a jaki wazny. Pozdro

  • 0

    18. ~  2005-08-23 20:17:51  host: pa141.widawa.sdi.tpnet.pl

    pytanko do ludków którzy mają 6260 - ładne robi fotki? A filmiki są z dzwiękiem i czy jakoś w miare wychodzą?? Za kilka dni kupuje to cudo i chce wiedzieć co i jak z tym. ODP...

  • 0

    19. ~  2005-09-20 22:15:13  host: CAG-EP-dbp-NC02-e0.energis.pl

    mam pytanie... jak duża jest ta nokia po rozłożeniu??? bo rozumiem że złożona to 102mm.... proszę o odp!;0

  • 0

    20. ~konio  2005-10-17 15:49:34  host: router2-2a.mtm-info.pl

    mam ten telefon i zdjęcia nie są brzydkie a filmy są naprawde dobrej jakosci ma ona real playera no jest troche duza po rozłożeniu ale pozatym ok fajny motyw z ukryciem kamery 2 godziny jej szukałem:P pozdr

  • 0

    21.  2005-12-11 20:55:54

    Powiedzcie mi szczerze! Jak jest z obsługą klawiszy pod wyświetlaczem! Jak dla mnie troche dziwnie to wygląda. Byłbym nawet skłonny go kupić, ale lepszym rozwiązaniem wydaje się 7272 (gdyby nie brak bluetootha i złącza na karty), może motka v3?? Kto wie! się okarze!

  • 0

    22. ~  2005-12-21 17:24:31  host: hipernet113.brda.net

    ile kosztuje

  • 0

    23. ~bobik  2006-01-17 13:34:35  host: atb36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z dzwiekiem i dzwonkami, sa glosne i wyrazne czy raczej kaszanka ??

  • 0

    24. ~  2006-02-08 19:08:14  host: czk139.internetdsl.tpnet.pl

    jestem zainteresowany tym fonem ale moglibyscie powiedziec jak sie ma do dzwonkow mp3? dobrze slychac no i te zdjecia i filmiki (0.3 mpixela to malo jak na taki telefon).

  • 0

    25. ~szczur  2006-03-08 09:55:32  host: dph228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajna koma, ale trzeba pamiętać ;
    co się kręci to się kidyś wykręci.
    NARA.

  • 0

    26.  2006-04-03 12:20:05

    fajny telefonik ale strasznie delikatny, nic mnie w nim nie zaskoczylo, spodziewalem sie czegos wiecej.

  • 0

    27. ~krs.  2006-04-09 22:11:33  host: gprs5.plusgsm.pl

    mam taką nokie od 4m-cy zajebioza,włozyłem karte 512i rada kupujcie firmówki bo jest wybredna mam kingstona z inna nie pracowała aparat no cóż kwestia oprogramowania poza tym śmiga bez problemów można do niej ładować wszystko ale przed zabawą zróbcie bakap softu.

  • 0

    28. ~  2006-04-17 19:41:56  host: abwg217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po rozłożeniu ma 120mm...myślisz, że ta nokia ma 20 cm po rozłożeniu :)?????

  • 0

    29.  2006-05-07 10:41:19

    zajebisty FON !!!! Mam go od miesiąca i jest superrr. Symbian WYMIATA !!!!!!!!!

  • 0

    30. ~alien  2006-05-16 20:06:10  host: efd23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko ile Ta nokia ma po rozłożeniu???(CM)

  • 0

    31. ~Lukas  2006-06-12 21:25:10  host: intern.xs4all.nl

    potwierdzam sam ja uzywalem przez pol roku i telefon wymiata - teraz przesiadlem sie na MDA III ale 6260 to jeden z lepszych symbianow jakie mialem

  • 0

    32. ~kefa  2006-07-25 21:38:40  host: inet20909-1.eranet.pl

    pilne wlasnie mam zamiar kupic telefo i zastanawiam sie ktory nokia 6260 czy 6230i

  • 0

    33. ~Maciek  2006-08-04 20:09:04  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    nokia 6260 ma wbudowany aparat cyfrowy o rozdzielczości VGA i bardzo dobrej jakości wyświetlacz a dotego symbian który umożliwia instalowanie w tym telefonie różnych programów i gier. 6230i ma aparat o rozdzielczości 1,3 Mpix oraz 3D głosnik w którym o wiele lepiej jest słuchać utworu o formacie mn3

  • 0

    34. ~ledluk  2006-08-22 22:35:53  host: 193.19.165.3.osk.enformatic.pl

    ale jak z niej sciagnac simlocka bo GInwin nie diząła ;(

  • 0

    35.  2006-08-24 17:27:51

    słyszałem coś głupiego w stylu ze tan com nie ma podświetlanych klawiczy czy to prawda :| ? bo osobiscie to jest dla mnei tak smieszne ...

  • 0

    36. ~Patryk  2006-10-13 08:40:39  host: avf153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam taką małą sprawę. Kupiłem fona wczoraj i przesłałem sobie mp3 przez blutha i zapisało mi w wiadomosciach i jak teraz mam przenieść to na karte pamięci bo pamięć fona się kończy a mam karte 512.

  • 0

    37. ~Diabelek  2006-10-16 21:22:21  host: c4-gkair-11078.tosa.pl

    swietny telefonik!! Troszke zbyt wolny... mam przy nim 1 GB dolaczonej pamieci !! ok 2000 esek!! naprawde gdyby mial szybszy procesor... ale mimo to goraco polecam!

  • 0

    38. ~blazzqo  2006-10-18 23:54:26  host: czh138.internetdsl.tpnet.pl

    Siema ziomale! W piatek sie zamieniam sie w ten sposob ze daje Nokie 7260 i 120 zl doplacam a gosciu mi daje Nokie 6260. Jak myslicie dobrze robie czy nie? w ogole slyszalem i widzialem ze to nawet dobry phon:) z wygladu to jest zaje...y. Ale chyba niezbyt praktyczny. Poradzcie mi co mam zrobic:) prosze prosze prosze

  • 0

    39. ~blazzqo  2006-10-19 00:32:01  host: czh138.internetdsl.tpnet.pl

    Siema ziomale! W piatek sie zamieniam sie w ten sposob ze daje Nokie 7260 i 120 zl doplacam a gosciu mi daje Nokie 6260. Jak myslicie dobrze robie czy nie? w ogole slyszalem i widzialem ze to nawet dobry phon:) z wygladu to jest zaje...y. Ale chyba niezbyt praktyczny. Poradzcie mi co mam zrobic:) prosze prosze prosze

  • 0

    40. ~Waldi  2006-11-03 22:51:59  host: proxy.net.pulawy.pl

    A jak z baterią? Ile trzyma przy normalnym użytkowaniu?? Przypuśćmy, że nie będę dużo słuchał muzyki. Chodzi mi o normalne kożystanie- dzwonienie i pisanie smsów.

  • 0

    41. ~Franek  2006-11-10 15:36:16  host: 213-238-67-158.adsl.inetia.pl

    mam sagema 6-2 i cgce wymieńić na nokie 6260 czy zostać przy sagemie czy wymieniać bardzo proszę o odpowiedz

  • 0

    42. ~Franek  2006-11-13 23:03:53  host: cwi2.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem nokie 6260 i mam pytanie przesyłam mp3 i moge wysłać gura do 1.200mb ponieważ mam tyle miejsca wolnego i niemoge zapisać na karte bo nie do chodzi czy moge zapisać bez pośrednio na karte pamieci a nie tymczasowo na telefonie proszę o odpowiedz

  • 0

    43. ~  2006-12-06 12:40:01  host: 193.19.165.3.osk.enformatic.pl

    dzwięk to kaszanka. Nie moge ściszac na słuchawkach odtwarzacza. Odtwarzacz ma straszną jakość mp3 :/ radio i słuchawki dziwnie nei wpółgrają. Ale poztym ok. Jeszcze bardzo deliktny i obrywosuje sie jak psu jajca

  • 0

    44. ~D.J  2006-12-18 00:12:58  host: 88-199-62-153.tktelekom.pl

    Mam pytanie mam zamiar kupic na gwiazdke nokie 6260 chodzi mi przede wszystki o glosnos dzwonkow mp3 i o jakos kamery oraz aparatu bo z wygladu jest zajebisty

  • 0

    45. ~zly6230  2006-12-19 00:36:09  host: gprs11.orange.pl

    do franka musisz ustawic skrzynke odbiorcza w telefonie na karte pamięci bo teraz masz pamięc telefonu. znajdziesz taką opcje w ustawieniach wiadomości.

  • 0

    46. ~Wiśnia  2006-12-22 15:56:07  host: aij186.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ostatnio kupiłem nokie 6260 z uszkodzonym oprogramowaniem i niewiem jakie trzeba wgrac prosze pomuszcie denx z góry pozdrawiam wisnia

  • 0

    47. ~mycek  2006-12-22 16:44:24  host: eth128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten fon ma megapixeli

  • 0

    48. ~olka  2006-12-23 09:41:44  host: aawv156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ja twż ma taki telefon i kupiłam z allegro od tak do nazwe debila. prosiłam żeby byl w bieknym stanie czyli obudowa nic nie porysowana a on mi przysłal telefon caly odrapany z kartą pamięci która w innych telefonach(MMC karta) (u mnie bracia maja telefony z karta pamieci MMc)jak wziełam karte co była o nowości w moim telefonie to okazało sie że mają wirusy a cała nasz rodzina ma telefon z symbianem 7.0s. od razu jadu do specialisty zeby usunął wirusy z telefonu. i od razu z moja mama kupiłysmy 512 kingstona( bardzo dobra karta polecam!!) to telefon chodzi ja cudo!!

  • 0

    49. ~olka  2006-12-23 09:43:03  host: aawv156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak można ustawić w moim telefonie zebym mogła wysylac MMS i wchodzic do internetu bo nie moge!! prosze o pomoc!!!

  • 0

    50. ~tapeworm  2007-01-17 22:08:40  host: dba127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Olka: zależy w jakiej jesteś sieci, ja też miałem z tym problem ale na stronce orange.pl był opic. na stronie Twojego operatora też powinien być.

  • 0

    52. ~daniel  2007-01-19 21:20:23  host: az30.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie tu jest irda????????

  • 0

    53. ~anka  2007-01-21 20:31:56  host: ajx27.internetdsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria tego telefonu????

  • 0

    54. ~=)  2007-02-21 16:33:17  host: public-gprs37230.centertel.pl

    kolejna badziewna nokia BUHAHAHA ;p jak ja nienawidze nokii... strasznie tu marnie w parametrach... Najbarddziej polecam SONY ERICSSON !! wypas !!! polecam bo są najlepszymi telefonami :)

  • 0

    55. ~lesiu89  2007-03-03 12:38:33  host: dhs39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad zakupem nokii 6260 czy benq-siemens EF81 i mam problem bo nie wiem który wybrac. który lepszy ?? nokia czy siemens wiem że siemens ma lepszy aparat ale czy cos jeszcze jest warte w nim uwagi ? pomocy !!!!

  • 0

    56. ~Katka  2007-03-03 14:50:06  host: 76-37.idc.net.pl

    ~daniel irda jest koło obiektywu aparatu ;) Telefon przyzwoity, mój mężczyzna miał i bardzo sobie chwalił.

  • 0

    57. ~kordek  2007-04-03 19:24:21  host: fad171.internetdsl.tpnet.pl

    kto wie ile ma megapikseli ten telefonik prosze o odpowiedź

  • 0

    58. ~color91  2007-04-04 21:06:14  host: byr138.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie ten fona ma do nokii 6600?? lesza jakosc dzwonkow?? jak z mp3 i radiem?? no i czy robi zdjecia w takiej jakosci jak 6600 czy gorszej?? bo oba maja VGA.

  • 0

    59. ~Mycaj  2007-04-11 21:16:23  host: user-87-239-7-35.dnet.pl

    Siemak kupilem tego fons i jestem zadowolony w 100% a najlepsze jest to ze jest oparty na systemie Symbian co daje mu wielkie mozliwosci.Do color91 6260 jest lepsza od nokii 6600 do ma mp3 na starcie bez programow i mozna ustawic jako dzwonek i ma radio i oczywiscie STEREO niewiem jak jest w 6600 ale mysle ze jest pol STEREO wiec jak masz problem z wyborem to polecam 6260 ;) a co do aparaatu to jest taki sam. Pozdro jak cos to pytac

  • 0

    60. ~Mycaj  2007-04-11 21:21:11  host: user-87-239-7-35.dnet.pl

    Do kordek i innych ktorzy nie wiedza ten fonik ma 0,3 mpx ale da sie zrobic programem do 1,0 albo 1,1 dokladnie nie pamietam

  • 0

    61. ~art  2007-04-20 22:09:31  host: aom66.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Czy ktoś wie jaką mapę z nawigacją można zainstalować w tym telefonie?

  • 0

    62. ~LOL  2007-04-29 10:42:42  host: user-87-239-7-35.dnet.pl

    Mozna zainstalowac ale za to sie placi i wedlug mnie to jest kijowe wiec nie poleCAm

  • 0

    63. ~buraczek  2007-05-01 17:08:16  host: epn186.internetdsl.tpnet.pl

    takie pytanie: jak w praktyce trzyma bateria?

  • 0

    64. ~buraczek  2007-05-01 18:04:44  host: epn186.internetdsl.tpnet.pl

    takie pytanie: jak w praktyce trzyma bateria?

  • 0

    65. ~zx  2007-05-24 15:14:23  host: enb54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon 2 lata (bez tygodnia). Kupilem w salonie plusa. 8 raz oddalem go na gwarancje - w sumie w serwiesie spedzil ponad 3 miesiace. Bledy jakie w nim wystepuja nie zostaly do tej pory naprawione. Telefon czesto sie wiesza - bluetooth, rozmowy przychodzace (ani odebrac ani odrzucic), problemy z ladowaniem baterii, aparat nie zawsze robi zdjecia, przez problemy z bluetoothem nie zawsze laczy sie z komputerem, mp3 gra tragicznie - muzyki na nim nie posluchasz bo mozna sie zdegustowac, dolacozne w zestawie sluchaweczki koszmarnej jakosci, radio juz troche lepiej ale bardzo kiepsko lapie stacje, zainstalowane dodatkowe programy dzialaja bardzo wolno - niektore uruchamiaja sie kilka minut, do tego wiele wiele wiele innych wkurzajacych drobnych bledow, ktore frustruja... Co prawda to nokia wiec menu, obsluga telefonu banalnie prosta, intuicyjna. Jednak to nie wynagrodzi braku niezawodnosci tego sprzetu. Do tego bateria trzymajaca srednio przy normalnym urzytkowaniu telefonu ok 36h. Ogolnie nie polecam telefonu. Nie wart swojej ceny! W momencie zakupu - 2 lata temu - cena w salonie wynosila 1800zl. W duzo nizszej cenie mozna miec zdecydowanie lepsze teleofny innych producentow.

  • 0

    66. ~PRZEMO  2007-06-04 21:25:13  host: biv116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ALE DLACZEGO ONA MA TYLKO 0,3 MPX.PRZECIEŻ TO DOBRY FON A MARNY APARAT. BO JA CHCIAŁEM GO KUPIĆ ALE WYDAJE MI SIE ŻE JAK ON MA TAKI SŁABY APARAT TO NIE KUPIE.POWIEDZCIE MI CZY FAJNE ZDJĘCIA PYKA.PROSZE

  • 0

    67. ~kacper 17_11331311313133333  2007-06-08 17:03:37  host: box212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak tam z tym symbianem??? jakie on ma głośniki???? jakie zdjęcia robi aparat??? prosze o porównanie z sony ercssonem k 700i. ;jak ma sie ten ,,obrotowy wyświetlacz"??? prosze o szybką odpowiedz,

  • 0

    68. ~Mike  2007-06-10 10:04:23  host: aajd154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i mam problem kiedy formatuje karte pamieci telefon zacina mi sien w poniedzialek wgrywam nowego symbiana mam nadzieje ze to zalagodzi ten problem

  • 0

    69. ~lukasz  2007-06-16 19:03:54  host: abfw207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo nagrywa filmy

  • 0

    70. ~luk  2007-06-16 19:15:11  host: abfw207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ona czasu nagrywa filmy

  • 0

    71. ~asiak  2007-06-24 22:21:35  host: cr3-gts.espol.com.pl

    własnie zastanawiem sie nad zkaupem tego telefonu! warto?

  • 0

    72. ~OLCIA  2007-07-02 16:16:18  host: ekp69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FAJNA NOKIA MAM TAKĄ TYLKO SIWĄ ALE NIERAZ DENERWUJĄCA..................ALE OKI APARAT SUPER

  • 0

    73. ~ciucmiz80  2007-07-03 22:40:53  host: 212.160.234.67

    Pieprzyć wszystkie opinie negatywne - ja mam 6260 i jest cool!!!!!!!!!

  • 0

    74.  2007-07-05 23:18:49

    miałem przez prawie rok, zamieniłem na e50 i jak by przylozyc symbiana nowego jakosc glosnika i mp3 oraz ekran i rozdzielszosc kamery to by bylo super, ale ogolnie bardzo fajny telefon juz z ponad 3 letnim stazem na rynku :) wg. mnie ma bardzo wygodna klawiature a ekran obrotowy to swietna sprawa:) pozdrawiam

  • 0

    75. ~Piwor  2007-07-17 22:00:36  host: chello089076141235.chello.pl

    Mam ten telefon od ponad roku, ojciec od ponad dwóch lat. Żadnych problemów, wszystko ładnie i płynnie chodzi. Nie wiem, skąd ludzie biorą te telefony, ze tak na nie jęczą. Telefon na 5+.

  • 0

    76. ~Grzana  2007-07-28 23:03:07  host: bbservice222.mmpnet205.tnp.pl

    ja mam pytanie bo kolega powiedział mi ze w tych telefonach najczęsciej siadaja wyswietlacze to prawda bo mam zamiar kupic ten telefon

  • 0

    77. ~  2007-07-29 16:29:20  host: bnr11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma pixseli

  • 0

    78. ~ZYGA  2007-07-29 20:20:43  host: 088156065022.bsk.vectranet.pl

    no to fajnie bo chcem go kupić, a i aparacik taki jak w 6600 którą mam , a zdjęcia bardzo dobre jak na VGA

  • 0

    79. ~wladeczek  2007-08-01 16:37:57  host: aaxk248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 4 lat i jeszcze ani razu nie był w serwisie. sprawuje się bardzo dobrze ,do :grzana ten telefon praktycznie się nie psuje , no chyba że ci upadnie albo coś

  • 0

    80. ~tabb10  2007-08-04 19:20:03  host: azu184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto wie gdzie wtym telefonie jest stoper i minutnik?? Bo ja nie wiem....Niech mi ktos powie. Proszę...

  • 0

    81. ~Drean  2007-08-07 23:07:10  host: user58.59.udn.pl

    aparat 0.3 mpx?? to banalny telefon za nic go nie kupie!!

  • 0

    82. ~~~martynka~~  2007-08-11 18:40:17  host: aaer103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak tak czytam te wasze posty na temat tego telefonu to az boje sie go kupic nie zalamujcie mnie...ja ten telefon widze u nas w sklepie po raz pierwszy kolezanka miala go i niewydawal sie taki straszny jak wy mowicie...

  • 0

    83. ~ja  2007-08-19 22:56:43  host: lan1.covernet.pl

    mam od 2 lat ale po sprawdzeniu obecnych promocji w salonach to utwierdzam sie ze mam cacko jedyna awaria to niedziala swiatelko na obudowie

  • 0

    84. ~_LoL_  2007-09-04 18:16:05  host: chello089078249229.chello.pl

    Gdzie go jeszcze mozna kupic nowego?

  • 0

    85. ~l3mur  2007-09-20 08:34:10  host: staticline17202.toya.net.pl

    popieram ZX. Ten telefon to porazka...glosnik jest tragiczny, telefon czasami sie sam wylacza. Mimo ze aparat jest 0.3 to zdjecia sa nienajgorsze. Ale od robienia fotek jest aparat cyfrowy... Coz wybor nalezy do was

  • 0

    86. ~kiniusia  2007-09-25 21:42:32  host: ecf250.internetdsl.tpnet.pl

    może ktoś napisać ile dni trzyma wam bateria?

  • 0

    87. ~paci  2007-10-02 16:08:19  host: nat-131-2.man.bydgoszcz.pl

    mam taka i jest superos i fajoska mimo to ze ma mało pamiec

  • 0

    88. ~posiadacz nokii 6260  2007-10-07 17:47:41  host: cfp82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie.. czy na tym telefonie chodzi mobilne gadu gadu ?

  • 0

    89. ~amit  2007-10-10 21:13:59  host: bwp98.internetdsl.tpnet.pl

    ahh. ja miałam ten telefonik nie cały tydzień i mi się popsuł ,ale spokojnie... koleś mi go sprzedał jak się psuł i tyle... jak dla mnie kom jest super. Bateria mi trzyma tylko 2 dni ,ale w telefonach z dużym ekranem tyle trzyma :) Fajnie się na nim filmy ogląda... nie narzekam na głośnik i jest obracany i to jest najlepsze... chociaz w takich telefonach szybko się psuje taśma a wymiana kosztuje ok. 120 zł...

  • 0

    90. ~hokahey  2007-11-16 11:55:23  host: btj144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokie 6260 mam od ponad roku. wyswietlacz ok, na aparacie cyfrowym mi nie zalezalo. jest to tel z symbianem i to stwarza ogromne mozliwosci. wszystko czego brak w oryginalnym oprogramowaniu mozna wgrac. wspolpacujac z odbiornikami GPS dziala jako GPS. bardzo dobry telefon choc dosc delikatny. po upadku uszkodzeniu w mojej nokii ulegl glosnik. jego plusy to: wyswietlacz duza wygodna klawiatura i przede wszystkim symbian.

  • 0

    91. ~Kajtek :):)  2007-12-04 14:34:26  host: adcx10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamair kupic ten telefon i mysle ze jest super a ,że ma aparat 0,3 mgx to ww niczym nie przeszkadza aha ile bateria trzema przy sluchaniu muzyki ???

  • 0

    92. ~6260  2007-12-13 20:58:09  host: multinet-1-49.kal.pl

    ej kurde :D ile max karte to czyta?

  • 0

    93. ~matrix101  2007-12-20 11:40:47  host: c161-113.icpnet.pl

    Witam! Mam tę Nokię od ok. miesiąca. Jak na razie super się sprawuje! Dokupiłem moduł GPS przez Bluetooth i TomTom chodzi super...z małym wyjątkiem. Po wgraniu polskich głosów nic w nawigacji nie słychać...np. "za 200 metrów skręć w lewo" itp. Czy ktoś wie jaka może być tego przyczyna? Pozdrawiam

  • 0

    94. ~6260  2008-01-04 21:42:32  host: civ113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest dobry dla kazdej osoby której sie podoba kazdy ma swoją opinie !!! Pozdrawiam jak pytanka to pisac na E-mail to odp co do tel !!!

  • 0

    95. ~Dawid  2008-01-22 15:51:24  host: 82.160.243.177

    ja mam takie pytanko, co najczesciej psuje sie w tym telefonie, prócz tasmy:) z góry dziekuje. Dawid

  • 0

    96. ~Dunek  2008-01-23 12:05:54  host: ebd68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahaha dobry fon ma symbiana ale wyslietlacz 65 tys. kolorów hahahaha tyle to ma nokia 6030 to juz widze jak sie fajnie na film patrzy czy oglada zdjecia ja mam nokie N70 i uwazam ze malo kolorow bo ma 260 tys pare a mogli by dac 16 milionow

  • 0

    97. ~michzak  2008-01-25 19:42:50  host: nat.dembego6.waw.pl

    Mam ten telefon od 2 lat i mogę przedstawić plusy i minusy: + bajerancki ekranik + Symbian + za możliwość wgrania mnówsta rzeczy + za dużą klawiaturkę + za to, że nigdy nie zgubił mi zasięgu (chyba, że w garażu, to oczywiste) - za baterię (u mnie trzyma max 2 dni) - za łatwość zerwania taśmy )ja tego nie zrobiłem, ale widzę że łatwo :) ) - za słaby aparat - za słaby głośniczek - za słaby dźwięk nawet w słuchawkach - za to, że u mnie jest zwalony soft :/ smsów nie mogę wysyłać, a po wymianie nie chodzi mi aparat :/ innym może wielkość przeszkadza, ale mi nie :) czy kupiłbym go jeszcze raz? nie. Wybrałbym Nokię 6670, ale to nie jest zły telefon :) więcej inf na moje gg: 5253829 pzdr

  • 0

    98. ~michzak  2008-01-25 19:43:33  host: nat.dembego6.waw.pl

    a i obudowę ma chyba pokrytą lakierem!!! wielki -

  • 0

    99. ~Juzwa Mikula rotki  2008-02-11 16:04:27  host: 87-205-1-165.ip.netia.com.pl

    Ten teleefon jest spokojnie lepszy od nokii n95 i samsunga g880i

  • 0

    100. ~daro mamto  2008-02-26 10:13:19  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    czy czestosie psuje

  • 0

    101. ~bezel  2008-03-05 17:36:31  host: aoe178.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest spoko tylko zła jakość mp3

  • 0

    102. ~Nos->  2008-03-06 19:43:19  host: abww122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia is The Best A ten model polecam mam go 1 rok i jestem zadowolony z niego bardzo:)Niekupujcie Sony Ericson tak to sa gowna ze szok po miechu dzoj sie rozpiernicza głosniczki charcza i panel sie sciegra menu scina np SE k750i np w800i same gowna.Tylko NOKIA

  • 0

    103. ~Arek Mazurczyk  2008-03-19 22:24:13  host: inet20909ni-1.eranet.pl

    Kupiłem ten telefon i jestem zadowolony , to co że ma 0.3 pixsela i tak zdjecia wychodza zajebiste. W ogóle ten fon jest the best.POLECAM!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    104. ~*PLC*Nos->  2008-03-30 21:56:08  host: abvo253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6260 mam ja od niedawna jestem z niej zadowolony i wcale niejest beznadziejna jak to pisze pan z nicem =) ten koles jest beznadziejny:) Telefon ma wszystko np ja mam pilot do tv mp3 i wiele innych programow karte pamieci mam 1gb i wsytarcz mi w zupełnosci::)Ja osobiscie polecam ten telefon:) Bateria trzyma mi 4-5 dni a dosyc duzo rozmawiam i pisze:)Polecam w 100% :)

  • 0

    105. ~kuba987  2008-03-31 22:02:25  host: etk218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka karte najwieksza bedzie to czytac o jakiej pojemnoscie??

  • 0

    106. ~niezadowolony  2008-05-19 22:01:02  host: public50259.xdsl.centertel.pl

    mam go i nie polecam innym. jesli ktos chce nosic cegielke w kieezeni to jak najbardziej, niech go kupi . na serio to na te czasy o wiele ale to wlele za DUŻY.

  • 0

    107. ~Nos  2008-06-03 06:09:18  host: abva252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie mam gdzies wasze negatywne opinie mam ten fon i jest ekstra!!!!Ale mam małe pytanko jaka wejdzie naj pamiec czy 2 gb bedzie działało mi??Plis o odp :)Pozdro

  • 0

    108. ~yy  2008-06-09 11:58:51  host: ip-89.171.148.129.crowley.pl

    nie polecam tego telefonu jest duzy, nieporeczny i nie ladny nie wyszedl nokii stanowczo dradzam

  • 0

    109. ~roberto  2008-07-05 13:38:14  host: 195.116.80.1

    Widze dość sporo osób jest zainteresowany jaka karta pamieci max( stabilnie działa zeby tel sie nie zawieszał )czy karta RS MMC 2 GB bedzie kartą stabilnie działającą.Proszę bardzo o informacje.Pytanie to padło już tyle razy a widze posiadaczy tez jest troszke :) a wiec prosze o informacje.Pozdrowionka.

  • 0

    110. ~ojejq.  2008-08-09 22:44:13  host: 194.181.62.15

    taa. mam tego fona i jest taki sobie,bo jest on bardzo duży. badziewnie słychać muzykę. i robi kiepskie foty. no i tyle. : p pozdrosy! :d

  • 0

    111. ~hehe  2008-08-13 10:40:56  host: ip-213-17-164-170.netia.com.pl

    Nigdy nie zrozumiem marudzenia, że telefon (!) robi kiepskie zdjęcia. Bo to jest telefon, a nie aparat. Przegra z najtańszym aparacikiem kompaktowym. Chcesz robić zdjęcia - kup aparat foto, który ma obiektyw, a nie soczewkę wielkości łebka zapałki, nie wspominając o większej matrycy. Mój działa dobrze. Nie zepsuł się, mimo już kilku upadków na podłogę. Brakuje mi tylko czegos szybszego niz gprs

  • 0

    112. ~dominika  2008-08-16 19:02:43  host: 81-175.89-161.tel.tkb.net.pl

    mam ten telefon juz hmm .. ok 2 lat i nie opwiem na niego zlego slowa! no moze czasami nie chce sie laczyc z kompem, ale to naprawde sporadyczne wypadki. ani razu mi sie nie popsul, nic mi nie trzeszczy po prostu bajecznie sie sprawuje ;)

  • 0

    113. ~6260  2008-10-16 21:09:39  host: guf146.internetdsl.tpnet.pl

    ja juz tego fona mam 2 lata lub wiecej bardzo dobrze sie sprawóje,nie wiesza sie itp. jestem zadowolony z niego!!

  • 0

    114. ~soviet  2008-10-27 17:53:09  host: absv226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SIEMA!ile kosztuje naprawa zasięgu i wejścia od ładowania??? odp. dzienki

  • 0

    115. ~wilu96  2009-01-10 14:49:37  host: cvw26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tę nokie hmm...Może pół roku i jestem bardzo NIE zadowolony. Telefon Jest bardzo wolny zanim włączy menu trzeba czekać czasami ponad 5/s.Wiem że to mało ale jak na telefon to powinno robić to w sekundę. Głośnik nie gra za głośno i bardzo szumi. Do tego taśma szybko się psuje. Bateria trzyma max 3dni (bez dzwonienia i pisania sms-ów). PO PROSTU ODRADZAM

  • 0

    116. ~grzesiek19876  2009-02-16 15:32:26  host: host-217.149.246.27.zdnet.com.pl

    tLEFON TO TELEFON DO ZDJEC JEST APARAT A TELEFON JEST OD DZWONIENIA

  • 0

    117. ~borys  2009-07-31 11:29:43  host: host-89-231-244-138.mielec.mm.pl

    mam ten tel i mam problem bo mam tylko 3 mb wolnego miejsca na pam. tel. i nie wiem jak gry i programy przerzucić na karte pamięci

  • 0

    118. ~ONE_DREAMS  2009-10-13 03:44:33  host: 212.244.228.230

    telefonik jest zarabisty mam go okolo 4 lat raz mis sie pospsul naprawa mnie kosztowala 100zl ale bylo warto telefonik jest bardzo wygodny symbian umozliwia bardzo duzo zeczy np nawigacje jak macie okazje to niuezalujcie telefon jest stary ale dalej ponad czasowy.

  • 0

    119. ~QWER  2010-01-01 22:23:00  host: 213-199-218-163.tktelekom.pl

    ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM TEGO TELEFOENU

  • 0

    120. ~  2010-02-06 16:38:15  host: api52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok pozatym sciagnalem aplikacje CONTROL FREAK - wgrywa sie drivera na komputer i do telefonu. pozatym aby aplikacja chodzila trzeba mieć Winampa-sterujesz winampem i całym kompem przez BT. sprawdźcie sami

  • 0

    121. ~spec  2010-02-06 16:44:11  host: api52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO PATRYK: wyslales co przez bt odtworz teraz ten plik naciśnij stop ale nie zamknij odtwarzacza wejdz sobie teraz w opcje i będzie zapisz i dalej chyba wiesz co robić.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet