Nokia 6250 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6250 Opinie o Nokia 6250

Nokia 6250

w sumie: 8
  • 0

    1. ~___  2006-05-17 21:29:50  host: cmv59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sprawdz cie sobie cenz na allegro buhahahhaha

  • 0

    2. ~  2006-12-31 22:20:37  host: beitris.static.korbank.pl

    mam tego fona od roku i raz mój głupi kolega zrzucił go z dachu to znaczy z 12 piętra na szczęście na trawe i nic mu się nie stało. polecam tego fona ale funkcje są ubogie

  • 0

    3. ~Vrai  2007-06-07 09:08:21  host: acpr237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na Allegro trochę kosztuje, ale jakość ma sswoją cenę - za taką wytrzymałość po prostu trzeba troche zapłacić, nawet jeśli tel ma już kilka ładnych lat, a nie ma mp3, bluetootha, aparatu, itp. To nie jest telefon dla szpanerów, to czołg dla extremalistów. Mozna nim ćwiczyć "rzut nokią w dal", nurkować spokojnie na 10m (nurkowałem, tel nie miał żadnej dodatkowej osłony), taplać w kałużach, wymieszac w betoniarce i po wszystkim nadal z niego rozmawiać. Bo służy właśnie do tego, do czego wymyślono telefony komórkowe - do rozmów i pisania smsów.

  • 0

    4. ~maciek  2007-09-04 18:45:38  host: ego205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Weście się nie ośmieszajcie ten telefon to tandeta mialem se k510i i mi się zepsuł po 2 miesiącach (zawilgotniał i nie morzna go naładować) teraz mam nokie 6020 i jest o wiele lepsza od tego złoma ma wiele więcej funkcji i ma kolorowy wyświetlacz

  • 0

    5. ~GUX  2008-01-15 14:50:58  host: host-86-63-134-21.pronet.lublin.pl

    to jet telefon ktory uratuje Ci zycie. Można z niego romawiac nawet plywajac. Jesli chodzi o wytrzymalosc to moj syn wbijal nim gwazdzie i nic mu sie nie stalo, a plywal ze mna to juz nie wiem ile razy. No i jego wielkosc. Pasuje idealnie do silnej dłoni.

  • 0

    6. ~  2008-11-22 12:17:24  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    ALE MA IRDE

  • 0

    7. ~Stefan.  2009-09-14 00:17:18  host: host-5db0d59e.sileman.net.pl

    Najbardziej solidny telefon świata. U mnie wytrzymał 7 lat. Nurkowanie na 5-6 metrów. Piaski Sahary. Mrozy Syberii. Uliczna walka zamiast kastetu. Poległ po upadku z dachu wysokościowca, z 40 metrów na beton spadł i... ciągle działa. Stracił tylko wodoszczelność.

  • 0

    8.  2010-03-03 21:19:23

    a ja zalicytowałem na allegro tego fona za 60 zeta... :P

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet