Nokia 6234 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6234 Opinie o Nokia 6234

Nokia 6234

w sumie: 130
  • 0

    1. ~Azd19  2005-12-03 12:09:41  host: 82.160.112.66

    Wyglad jak to u noki w ostatnim czasie bywa nieciekawy ale funkcje jak na klase telefonu dobre jedno jest pewne klasowo telefon na podobnym poziomie co K 750i ale cenowo bedzie pewnie 2 razy drozszy od soniaka

  • 0

    2. ~Thomson  2005-12-03 14:28:52  host: chello087207168060.chello.pl

    hmm... to dziwne ale on ma takie same parametry co 6233! Wygląda z tesztą też prawie tak samo. hmm czyżby nokia zaczeła klonować swoje modele i dawać coraz to inne oznaczenia??? Nokia 6233 i 6234 są sygnałem że nokia powoli przechodzi z wyświetlaczy 176 x 208 z 65 tys. klorami na rozdzielczość 320 x 240 z 256tys. kolorami. to dobrze ale powinni też pomyśleć o zmniejszeniu ceny swoich produktów.

  • 0

    3. ~kuba  2005-12-03 22:40:46  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    thomson nie umiesz czytac? 6234 to 6233 dla vodafone!

  • 0

    4.  2005-12-03 22:49:52

    Miałem kiedyś Sharpa TM100 i ta Nokia bardzo mi przypomina tamten telefon, głównie ze względu na taki sam wyświetlacz i klawiature, nie wiem jak inni ale ja widze tu duze podobieństwo (z wyglądu)

  • 0

    5. ~Til@  2005-12-04 15:23:37  host: gw.wolbrom.com

    Wyglada tak jak 6233 ponieważ to jest ten sam telefon, tylko jak zauważyłes, pisze w tabelce, że ten model jest dla sieci Vodafone, a 6233 jest dla reszty.

  • 0

    6. ~typek  2005-12-04 17:54:11  host: cqy140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nareszcie jakas sensowqan nokia

  • 0

    7. ~UWG_Rysiu  2005-12-08 23:08:29  host: gatetk.biezanow.net

    słaby coś akumulator na taki wielki wyświetlacz i funkcje które telefon oferuje.

  • 0

    8. ~mir002  2005-12-12 00:14:21  host: pa153.kepice.sdi.tpnet.pl

    całkiem niezła nokia! ;]

  • 0

    9. ~Moti  2005-12-14 13:37:11  host: bwc77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje taka fura???

  • 0

    10.  2005-12-16 23:10:08

    Thompson, moze nie zauwazyles ale ten telefon przeznaczony jest tylko dla sieci Vodafone, a tamten dla wszystkich, czyli Nokia zaczyna robic telefony na zamowienie konkretnych operatorow, bo dowiedzieli sie pewnie ze to co robili im nie schodzilo, wiec beda teraz wypuszczali po 2 modele. 1 dla konkretnego operatora (Vodafone, Orange), a 2 dla ogolu

  • 0

    11. ~ola  2006-01-05 21:27:39  host: alj230.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe ile kosztuje? ale nawet fajna

  • 0

    12. ~konar1  2006-01-07 11:00:45  host: abyr166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co w niej takiego pięknego??
    lipa jak każda nowa nokia!!! to co reprezentuje już dawno na rynek wypuściła konkurencja np.soniaki

  • 0

    13.  2006-01-15 23:18:29

    Moim zdaniem kupując nokie placisz za firme.. ja uzywam sony ericssonow i jestem bardzo zadowolona sa to tel tanie ale bardzo wytrzymale i funkcjonalne. Tak wiec ten telefon choc przyznam funkcje ma dobre choc nie ma informacji o karcie pamieci(co dla mnie jest wazne...) aparat 2mpix 256tys kolorow fajnie ale pewnie kosztowac bedzie ok 1200zl albo i wiecej...

  • 0

    14. ~ewwa  2006-01-17 17:14:48  host: abrq209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy wejdzie na rynek??

  • 0

    15.  2006-01-31 21:43:34

    LUDZIE Z NOKII: WEZCIE TE FUNKCJE ZAPAKUJCIE W ŁADNIEJSZE OPAKOWANIE!!!

  • 0

    16. ~pietros83  2006-08-15 17:50:06  host: nat-154.ghnet.pl

    Fajny, ale ładniejszy jest model 6233 :) :) :)

  • 0

    17. ~zordon11  2006-08-24 18:34:29  host: pa206.plesna.sdi.tpnet.pl

    ten fon kosztuje w irlandii "tylko"199 euro zastanawiam się nad kupnem tego lub samsunga zv40

  • 0

    18. ~Fujitsu  2006-08-28 07:15:51  host: cwc146.internetdsl.tpnet.pl

    jest tóznica w tych nokiach 6233 i 6234, 6233 ma tylko 6 MB pamięci wewnetrznej i karte 64MB, a 6234 ma 70 MB wewnetrznej bez karty.

  • 0

    19. ~bogacz  2006-09-20 23:46:57  host: 86.41.218.179

    W Irlandii kupię go za 189 euro online z gratisowa dostawa do domu i oddadza mi 80 euro na rozmowy czyli ten fonik to dla mnie niecale 450 zeta he he i kto tu mowi o wysokiej cenie :D

  • 0

    20.  2006-09-25 21:46:37

    Jak czytam, że Soniaki mają takie funkcje, jak ta Nokia, to uśmiecham się lekko. Soniaki - żaden, a jest ich niemało - nie ma EDGE i UMTS na pokładzie. SE wychodzi z założenia, że albo rybki albo akwarium. Trochę śmieszna ta firma SE, bo na siłe wciskała do najtańszych aparatów bluetooth, a teraz nawet nie ma prawdziwie uniwersalnego aparatu z maksymalnie dostępnymi możliwościami komunikacyjnymi. Śmieszne.

  • 0

    21. ~tommy  2006-09-26 19:24:22  host: ip-89-168-18-93.cust.homechoice.net

    Zapomnijcie o kupowaniu jesli macie zamiar zdjac lock'a - hmm nie da sie - dlatego sa na allegro za 500zł . No chyba ze ktos bedzie sie bratał z vodafone :D

  • 0

    22. ~mm  2006-11-04 12:53:20  host: eth-437.warszawa.dialog.net.pl

    Se są najlepsze a nokia to zawsze byl syf.... który wygląda jak ruskie pudełko

  • 0

    23. ~chce kupić  2006-11-15 20:33:39  host: chv232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy da sie z niego zdiąć simlooka

  • 0

    24. ~soko  2006-12-09 11:09:33  host: bur60.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten Telefonik co prawda robione na licencji Vodafone ale simlocka mam zdjętego w Irl. i wszystko gra:D Pozdrawiam wszystkich negatywów tego telefonu:P

  • 0

    25. ~Maxi  2007-01-28 19:44:04  host: bkt164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    konar ale glupoty piszesz."To co ta Nokia reprezentuje to juz dawno sonika wypuścił..." g... prawda bo ta nokia to jest maszynka z technologia 3g. Wcale nie jest lipna bo ją mam i jestem zadowolony.Zdjęcia robi super i fajnie potem na kompie wychodzą, mp.3 i radio grają bez zarzutut. A porównując ją do SE k750i to ona wypada po stokroć lepiej począwszy od samego wyglądy i kształtów a skonczywszy na funkcjach. SE to zwykły telefon dla uczniaka a Nokia 6234 to maszyna dla biznesmana. Aha....i ktos tu pisal ze ona wyglada jak 6233 - to nie prawda bo akurat to co zrobili dla vodafone jest ładniejsze(w Polsce to typowa kanciata Nokia)Cięzko zdjąć smlocka ale wcale nie trzeba się bratac z vodafone jak ktros tu napisal.Wystarczy maila wysłać i simlocka macie z glowy.

  • 0

    26. ~Darianna  2007-02-05 22:42:50  host: polnoc.swa.inotel.pl

    MAXI powiedz mi gdzie mam wysłać maila żeby mi zdjęli tą blokadę. bo tak sie składa ze mam ten telefon i jestem zachwycona funkcjami ale nie mam tego kodu zebym mogła włożyć sobie kartę plusa. proszę podaj mi konkretnie maila . pozdrawiam

  • 0

    27. ~alternatyw  2007-02-15 11:02:56  host: cpc1-blac4-0-0-cust525.manc.cable.ntl.com

    primo: nokia ma styl, SE jest dla mlodziezy,telefony tej firmy sa z tandetnego tworzywa sztucznego, telefon nie moze szkrzypiec i piszczec.Szukalem telefonu 3 lata, znalazlem to nokia 6234, zdjecie simloka na wszystkie sieci kosztuje 20 funtow, wypelniajac formularz w sieci vodafone.

  • 0

    28. ~kamil  2007-02-19 12:25:02  host: cgn185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma Wideokonferencje bo tu piszse ze tak ale nie jestem pewny?

  • 0

    29. ~nebeski  2007-02-22 19:37:39  host: dns.ezbit.pl

    Telefon zawalisty.Radze usunac simlocka w Anglii. Borykam sie 2 tydzien z vodafon.... Pewnie podam, zeby usuneli w miejscu zakupu.. Pozdrawiam

  • 0

    30. ~Sp!k3  2007-03-07 15:57:51  host: abz34.internetdsl.tpnet.pl

    to jest cała 6233 robiona specjalnie dla Vodafone. Nic nowego...

  • 0

    31. ~DEnisek  2007-03-25 13:58:29  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    te nokia kosztuje 99 euro we wloszech :) w vodafone

  • 0

    32. ~adam  2007-03-28 21:37:03  host: 85-220-78-61.dsl.dynamic.simnet.is

    Kupilem ta nokie 6234 i jestem w siodmym niebie ma wszystko co potzebne i to mi sie podoba i dzialam w jezyku angielskim:)

  • 0

    33. ~Maxi  2007-03-31 15:53:44  host: bmw203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Darianna, przykro mi ale nie mamiętam tego adresu do vodafone. Ale wejdz do nich na stronę i tam powinien być w dziale Customer Care.

  • 0

    34. ~  2007-04-21 18:31:09  host: acca148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia jest super a jak ktos sie nie zna na telefonach to niech sie lepiej nie wypowiada na jej temat SE to zlomy i tylko tyle mozna o nich powiedziec

  • 0

    35. ~Obcy  2007-04-26 13:02:40  host: klb.atol.com.pl

    A gdzie to cudo ma kamerkę z przodu do rozmów video? Niby jest 3G ale kamery z przodu nie widzę... Mógłby ktoś wytłumaczyć? Wiem, że 3G to nie tylko rozmowy wideo ale chyba głównie o to chodzi a ten fon jest chyba bez kamery z przodu więc jak prowadzić taką rozmowę? Sony Ericsson V630i ma taką kamerkę, a tutaj?

  • 0

    36. ~waluś  2007-04-26 15:23:20  host: bwk49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja śćiągłem simlocka za full darmo he he

  • 0

    37. ~szwagier  2007-05-05 14:14:46  host: host86-135-215-78.range86-135.btcentralplus.com

    po co idioci ktorzy w ogole nie lubia nokii sie tu wypowiadaja??!!!

  • 0

    38. ~ewelcia  2007-05-10 23:26:25  host: acfk26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, znajomi zakupili mi telefon nokia 6234 w Hiszpani, tylko jest problem ze zdjęciem simlocka . Jeśli ktoś wie jak ściągnąc simlocka lub gdzie to można zrobić to prosze o kontakt na maila: ewelcia2312@wp.pl lub gg 8303074

  • 0

    39. ~Tybor  2007-05-12 21:58:58  host: ebw197.internetdsl.tpnet.pl

    Co wy tam wiecie Nokie to zawsze były szmelce. SE jest najlepsza. Taki telefon jak ta nokia to SE wypuścił już dawno temu. Pozatym Nokie mają słabe dźwięki nie to co SE

  • 0

    40. ~Lee  2007-05-15 22:00:01  host: dyc146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon z Vodafona i jakos nie musialem sciagac sim locka, nie wiem czy wiecie ale mialem juz chyba z 5 telfonow z vodiego i zadnego nie musial sciagac sim lockow bo byly juz zdjete prawdopodobnie.

  • 0

    41.  2007-05-17 19:19:08

    WITAM WSZYSTKICH ! Ostatnio sporo czytałem na temat zdejmowania Sim - locka z Tej noki i powiem że jesli ktoś będzie pojęty to sobie poradzi (jak tylko przeczyta tą wiadomość) ! https://online.vodafone.co.uk/dispatch/Portal/appmanager/vodafon e/wrp?_nfpb=true&_pageLabel=Page_Help_ContactUs&pageID=P CU_0002

  • 0

    42. ~Karolcia :)  2007-06-25 09:36:25  host: erl254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Nokie 6234 dostałam od mojego taty i jestem z niej bardzo zadowolona. Sim-locka zdjęli mi w Irlandii. Według mnie nokie są lepsze od SE, w ogóle nokie są najlepsze :). Pozdrawiam wszystkich właścicieli tej komórki!!!

  • 0

    43. ~pepo  2007-06-27 17:47:42  host: 62.160.19.211

    telefon znalazlem we francji na chodniku. oczywiscie ma simlocka na SFR (Vodaphone). Jaka jest szansa zdjecia simlocka w Polsce? Koszt?

  • 0

    44. ~pepo  2007-06-27 17:48:28  host: 62.160.19.211

    ..... Plus to w koncu tez w jakiejsc tam czesci Vodaphone, czy jest szansa ze telefon kiedys bedzie dzialal w Plusie?:D

  • 0

    45. ~MArcin  2007-07-01 00:12:07  host: abgy223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja wlasnie sciagnąłem simlocka i mam go w plusie tyle ze koszt usunięcia blokady to 300zl ale przynajmniej warto:>moge przynajmniej sterowac kompem z telefonu.tyle że wideo konferencje trzeba prowadzić odwracając telefon kamerką w swoja strone:> taki maly minus:>>>

  • 0

    46. ~dj cruiser  2007-07-06 15:07:05  host: csknet-83-142-58-187.csk.pl

    to własnie SE to szmelc i szjs koleżko NOKIA robi najlepsze telefony na świecie

  • 0

    47. ~Malaaa  2007-07-13 11:20:15  host: cpc2-cwma1-0-0-cust933.swan.cable.ntl.com

    Dlaczego uwazacie ze SE jest najlepszy...Ten telefon to naprawde szmelc przeciez kazdy wie, ze Nokia robi najlepsze proste w obsludze i nie psujace sie telefony... Mialam SE przez rok moze wyglad ma ladny i ma te rozne bajery ale jak nie mozna sie joyem poslugiwac bo sie zacina albo telefon sie wylaczy to chyba nie jest w porzadku sa fajne ale krotkotrwale... Teraz kupilam sobie Nokie 6234 jest poprostu boska!!! Polecam kazdemu. Jest elegancka ma duzo funkcji i nic mi w niej nie brakuje :) :) Nie wahajcie sie...To CUDENKOOOOOO!!!

  • 0

    48. ~Malutka  2007-07-13 11:22:23  host: cpc2-cwma1-0-0-cust933.swan.cable.ntl.com

    Czytam te wasze komentarze i nie moge uwierzyc jak ktos moze stac po stronie SE ja mialam rok ten telefon Joy sie ciagle psuje i nie jestem za bardzo zadowolona z tego telefonu.. Teraz kupilam Nokie 6234 normalnie cudenko...

  • 0

    49. ~sławi  2007-07-17 16:48:18  host: 149.254.192.192

    Witam mam nokię 6234 i ma simlocka w sieci vodafone UK czy ktos może mi powiedziec jak moge najszybciej sciagnąc simlocka i czy mozliwe jest to zrobienie kodem .Dzieki pozdrawiam

  • 0

    50. ~fdsfsdf  2007-07-25 11:30:41  host: 85.134.141.88

    Telefon wg mnie bardzo dobry, jest taki poręczny i nie duży a ma olbrzymi ekran, bardzo dobrze leży w dłoni klawiatura tez niczego sobie, wrażenie zrobil na mnie wyswietlacz, 320x240 i jak odtwarza filmy nagrane kamera:) Bardzo dobre i ładne fotki ale musi być raczej światło dzienne i robione na dworzu. W pomieszczeniach juz tak idealnie nie jest. Minus tego telefonu to chyba ten dziwny niespotykany symbian. Wszystkie aplikacje sa chyba na s60 i inne a na tego symbiana nic nie udało mi sie jeszcze znalesc. Wielka szkoda bo kupilam go wlasnie ze wzgledu na symbian i mozliwosc instalacji wszystkiego. Moze komus udalo sie cos wgrac(aplikacje symbianowe) Ja musze miec slownik ang-pol i jak mi sie nie uda wgrac to bede zmuszona znowu zmienic telefon a szkoda. Bo ten mi bardzo odpowiada. seawomanUSUNTO@o2.pl

  • 0

    51. ~Lisekwlkp  2007-07-25 22:45:06  host: epw243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! mozecie mi powiedziec czy on ma 2 glosniki do sluchani muzy czy jeden?? z gory dziex

  • 0

    52. ~stefan  2007-07-28 03:12:19  host: 83-71-89-148.b-ras1.mvw.galway.eircom.net

    fdsfsdf- ten telefon nie ma symbiana

  • 0

    53. ~129  2007-08-15 09:32:23  host: gig122.internetdsl.tpnet.pl

    Hej!!Ja ściągnełam simlocka ale włączyła mi sie jakaś blokada.Niewiem co to jest.Może to dlatego że już dużo razy wpisywałam kody do ściągnięcia simlocka??Niewiem.Pomożcie mi.Niewiem jaki kod mam wpiasć

  • 0

    54. ~moni$ka.  2007-08-16 16:50:02  host: bhb109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam od miesiaca... jest gites.. w prawdzie zaplacilam 250 zlotych za zdjecie simloca ale i tak wyszlo mi na plus bo z irlandii przywiozlam go za free (comiesieczne doladowania konta) nie bardzo jeszce ogarnelam wszystkie funkcje ale z czasem mysle sie obczaje ;P pozdro

  • 0

    55. ~moni$ka.  2007-08-16 16:50:19  host: bhb109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam od miesiaca... jest gites.. w prawdzie zaplacilam 250 zlotych za zdjecie simloca ale i tak wyszlo mi na plus bo z irlandii przywiozlam go za free (comiesieczne doladowania konta) nie bardzo jeszce ogarnelam wszystkie funkcje ale z czasem mysle sie obczaje ;P pozdro

  • 0

    56. ~dave  2007-08-25 02:05:38  host: gob150.internetdsl.tpnet.pl

    51: ma 2 głośniki - stereo

  • 0

    57. ~seba  2007-08-25 19:17:51  host: p5b20cfab.dip.t-dialin.net

    telefonik ma dwa glosniki, teraz mozna go kupic bardzo tanio ja za niego zaplpacilem 99€ i to bez simlocka

  • 0

    58. ~radzio  2007-08-26 23:39:16  host: host-89-229-170-143.wroclaw.mm.pl

    telefon bardzo fajny poreczny itd. ale szkoda ze nie ma flasha i 3.2mg

  • 0

    59. ~miras  2007-09-01 19:02:54  host: gnc114.internetdsl.tpnet.pl

    kurcze dlaczego nie mozna go skonfigurowac do mms i gprs.....a jezeli mozna to jak ..pomocy..napiszcie..plisss..

  • 0

    60. ~kolot  2007-09-03 12:46:49  host: acvy127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od 3 mie. i nie widze lepszego

  • 0

    61. ~nokia forever  2007-09-10 16:50:37  host: dis174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie bo w danych sa rozbierznosci telefon ma 70 mega pamieci wewnetrznej czy 6 i 64 na karcie bo rózne serwisy róznie podaja te dane i był bym wdzieczny ze ta dosc istotna dla mnie informacje

  • 0

    62. ~dave  2007-09-12 10:47:45  host: byy26.internetdsl.tpnet.pl

    mozna skonfigurowac wejdz na stronke nokii stamtad wysylasz gotowa konfiguracje a jak nie stamtad to ze strony operatora - jak nie ma do wyboru 6234 to wysylasz konfiguracje dla 6233. Tez sie meczylem z tym ale udalo mi sie zrocbni w koncu neta dla plusa. A ja mam inne pytanie - CZY KTOS WIE CZY JEST JAKIS SKROT ZEBY CHOWAC APLIKACJE JAVA ZEBY DZIALALY SOBIE W TLE? MOZE JAKIES SPECJALNE USTAWIENIA? JAK SURFUJE SOBIE CHCE ODEBRAC SMSA, MOZE INNE POMYSLY JAK TO ZROBIC?

  • 0

    63. ~NastyGirl  2007-09-23 14:29:16  host: p4fcc5ea2.dip.t-dialin.net

    Ja mam ten tel. juz jakos ponad miesiac.. musze powiedziec ze jest naprawde dobry. Duzo fajnych funkcji, niezacina sie i jest raczej wytrwaly. Nie wachalabym sie z kupnem :) A co do sim locka... zaplacilam 15 zl w komisie... dziwie sie tym suma typu 300zl!! ^^ Ludzie nie dajcie sie tak oszukiwac, pozdrawiam :)

  • 0

    64. ~Sunny  2007-09-28 18:58:27  host: nat2.foxnet.com.pl

    Hej! Moze mi ktos powiedziec o co chodzi w funkcji oprogramowanie -> kontakty w telefonie? Dlaczego w opisie telefonu powyzej nie ma danych na ten temat? Jak mam to odczytac? Brak? ;/

  • 0

    65. ~sebastian  2007-10-01 01:09:35  host: chello087207047073.chello.pl

    SPRZEDAN NOKIE 6234 Z POLSKIM MENU I FABRYCZNIE BEZ SIMLOCKA CALY KOMPLET KARTA PAM. 64 MB NOKII ORAZ SAMSUNGA D800 UZYWANY LUB ZAMIENIE NA JEDEN Z NAJWYZSZEJ PULKI NOKII N95 LUB E65.

  • 0

    66. ~ble  2007-10-04 16:01:07  host: w3cache.dolsat.pl

    telefon posiada 6mb wbudowanej pamięci

  • 0

    67. ~doms  2007-10-09 09:19:41  host: boz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje sciągnięcie polskiego menu? pozdtawiam

  • 0

    68. ~piotrek  2007-10-12 17:57:31  host: airspan-140-192-static.24.radom.pilicka.pl

    wiecie ja mam zamiar go kupic tylko nie wie czy sie opaca za 450 pomuzcie

  • 0

    69. ~marycysia9  2007-10-21 14:26:51  host: xdsl-4121.elblag.dialog.net.pl

    a ja go kupilam za 99 euro, bez simloka.

  • 0

    70. ~raku  2007-10-21 18:06:52  host: 212.183.136.193

    simlock zdejma w salonie vodafona za darmo, natomiast mam pytanko czy jest polskie oprogramowanie do tej nokii jezeli jest to skad sciagac

  • 0

    71. ~Maxi  2007-10-28 16:56:42  host: bmo118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od 8 miesięcy i spisuje sie znakomicie. Dwa głosniczki stereo...wypas - bardzo głośny jest ten telefon ze inne giną w konfrontacji z nim.Polskie menu można wgrać w komisie juz bezproblemowo za ok 40 zł. Dzwiek w słuchawkach bardzo czysty, zdjęcia super ale musi być naturalne oświetlenie, filmy kręci jak kamera, design bardzo fajny no i górna część obudowy ze stali nierdzewnej a nie z jakiegos badziewnego plastiku.(P.S Jesli ktoś ma zamiar kupić Nokie N70 to wlasnie polecalbym 6234 bo to te same funkcje zmieszczone w mniejszych gabarytach)

  • 0

    72. ~Andrew  2007-10-29 22:09:25  host: xdsl-9669.lubin.dialog.net.pl

    Nie moge wysłac MMSa z tego tel. ani ich odbierać. Mam aktywny RPRS ale MMSy nie idą ktoś wie dlaczego tak sie dzieje? Karte Sim mam z PlusMix

  • 0

    73. ~  2007-10-31 19:18:55  host: aczo191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam zamiar kupić te kome ale niewiem ile ona koszuje tak średnio to ile odp.

  • 0

    74. ~kristo  2007-11-01 17:46:02  host: 078088216231.klc.vectranet.pl

    super telefonik dodrzesie sprawoje

  • 0

    75. ~KRISTO  2007-11-01 18:18:41  host: 078088216231.klc.vectranet.pl

    BEZ PROBLEMU Z SIECI ERAMI SKOFIGOROWAKLI ALE DLA MODELU 6233 POLECAM SAM SPRWDZILEM

  • 0

    76. ~Paweł  2007-11-04 12:42:38  host: cyt156.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i ma 2 glośniki, niezle walą :D w calym domu slychac :D Mozna wiedziec gdzie zakupie kabel usb do niej? P.S. Wychodzą piękne zdjęcia... 6mb, ma tylko, ale producent [przynajmniej mi] dolacza 1gb mini sd :D Telefon polecam, wytrzymaly na upadki, latwy w obsludze, nie nawala, chociaz moze dokuczac zbyt dlugi czas wlaczania sie komorki, nie polecam wylaczac.

  • 0

    77. ~criminalman  2007-11-11 10:49:49  host: aaf246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kabel wystarczy najzwyklejszy, bo do tej Nokii nie trzeba instalować żadnych sterowników czy programów, podłączasz ją do portu USB i pojawia się dysk wymienny, albo jeszcze prościej kupić kartę pamięci z adapterem, ważne tylko żeby kabel pasował do wyjścia tego pod spodem

  • 0

    78. ~J.K  2007-12-10 18:06:40  host: 77-45-38-151.sta.asta-net.com.pl

    Miałem nokie z joyem i joy zepsula mi sie 3 razy!!! Pózniej przezucilem sie na SE tez z joyem i dziala bez zarzutu juz okolo rok!!

  • 0

    79. ~bartext  2007-12-13 20:37:15  host: 87-205-52-10.adsl.inetia.pl

    telefon 100% luxx qpilem w niemczech odrazu bez simlocka :] wiec problm. z glowy ;] naprawde polecam tego fona

  • 0

    80. ~pawlo  2007-12-21 18:13:27  host: btm37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik i tyle....

  • 0

    81. ~Piekarr  2007-12-28 17:16:30  host: 213.199.197.18

    ja mam problem bo ktos juz prubowal z niego sciagnac sim locka i go zablokowal.Moglem go sciagnac za 100 zl ale mam cos z softem ... musze wgrac nowego.Powie mi ktos czy to jest mozliwe samemu bo to kosztuje ok 400 zł

  • 0

    82. ~Zupcyk  2007-12-30 13:13:30  host: aef107.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem N80 ale juz nigdy takiej nie kupie poprostu szuflada jak nie wiem co a chodził gorzej niz zle i wyminiłem na 6234 nówke poprostu N80 sie chowa a w zdjeciach to nawet róznicy nie ma.

  • 0

    83. ~gabii  2008-01-13 12:51:51  host: den167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej. Mi rodzice kupili Nokie 6234 w Hiszpani. Sim-locka zdjeli za ok.70,00zł w Ostrowie Wlkp. Czekali na miejscu ok.1 godz. Jestem z niej mega zadowolona! Pozdro dla wszystkich jej posiadaczy!!!

  • 0

    84. ~kubik_90  2008-01-20 13:42:12  host: adfx202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do "tybor" ty pewnie nawet noki nigdy na oczy nie widziales a sie udzielasz se sa moze fajne ale nokie maja o wielw leprze telefony nie jedna nokia jest leprza od tych"twoich Se" wiec spadaj udzielac sie na temat SE

  • 0

    85. ~  2008-02-04 09:16:10  host: abpp136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś słyszał o DJ Wideo do noki 6234

  • 0

    86. ~Łukasek  2008-02-05 16:09:32  host: public54972.xdsl.centertel.pl

    nokie to najbardziej wyjechane w kosmos fony... nie to co te SE. są bardziej wytrzymałe, SE jak mi raz mi spad to sie rozdu**** a ta nokia spadła już wiele razy i sie nic jej nie stało... Pozdro dla tych którzy ją mają:D:D

  • 0

    87. ~ktoś??  2008-03-01 20:38:26  host: cyt156.internetdsl.tpnet.pl

    Taki szczególik. Nokia 6234 bije większość telefonów na głowę jeśli chodzi o głośność i jakość dźwięku... taki szczególik... ps. zrzćcie nokię z 2m i soniaka... zobaczymy który jeszcze będzie działał... logiczne że nokia.

  • 0

    88. ~djsdsa  2008-03-08 14:55:35  host: public-gprs73476.centertel.pl

    Ja ten telefon kupiłam za 3oozł bez simloka:)

  • 0

    89. ~korex  2008-03-23 15:53:00  host: 77-253-182-159.adsl.inetia.pl

    simlock kosztuje 50 złotych a po drugie ten telefon jest dużo lepszy niż SE

  • 0

    90. ~eryhe  2008-04-05 22:23:52  host: 1.93.48.80.easy-com.pl

    Czy wam ten telefon odtwarza mp4, bo ja przez przypatek zobaczyłem ze ten telefon odtwarza mp4. Jestem pod wrazeniem!

  • 0

    91. ~korex  2008-04-17 21:06:53  host: 87-205-177-58.adsl.inetia.pl

    Odtwazarza mp3,mp4 i aac

  • 0

    92. ~jaaa  2008-05-26 16:17:57  host: bpo83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja za ściągniecie sima zapłaciłam 30zł, więc nie wiem skąd sie tu komuś wzięło że 300zł... też mam fona z irlandii. i nie wiem czy mam byc zadowolona czy nie... mam go parę miesięcy ale wczoraj pisałam smsa i mi sie wyłączył i od tamtej pory się nie uruchamia... co mam zrobić??? pomóżcie...

  • 0

    93. ~Pajo  2008-05-27 15:05:40  host: gate.luknet.pl

    Czy ten telefon ma wejscie karty na micro SD czy mini ???

  • 0

    94. ~  2008-06-12 16:26:42  host: dynamic-78-8-21-214.ssp.dialog.net.pl

    macie simloka? ja kupilam bez simloka w niemczech

  • 0

    95. ~Bett  2008-06-23 15:16:55  host: diq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    93. - Pajo --> poczytaj sobie dane ogólne telefonu....

  • 0

    96.  2008-07-13 18:19:40

    Ten tel moze miec gg?? Bo pobralam sobie ale nie da sie otworzyc bo wyskakuje mi 'bład w polaczeniu z internetem' a konfiguracje i wszystko sobie przeslalam ;/ pliiizz pomozcie

  • 0

    97. ~kkajoj93  2008-07-18 13:25:12  host: 87-205-246-114.adsl.inetia.pl

    jest zajeeeeeeeeeee fajny :P

  • 0

    98. ~joreczek  2008-09-16 08:51:32  host: public21814.xdsl.centertel.pl

    a co z baterią??

  • 0

    99. ~  2008-09-20 17:00:06  host: acnu18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam ten tel już od około 8 miesięcy. Jego plusy to świetny wyświetlacz który powala większość innych telefonów swoją rozdzielczością i oczywiście głośniki stereo, które zagłuszają wiele nowych modeli. Jeśli chodzi o głośność pokona go tylko N73. również wielkim atrybutem jego jest nagrywanie wideo, jakość tego jest na wysokim poziomie. Jeśli chodzi o wybór telefonów wole dać więcej a kupić nokie

  • 0

    100. ~ola  2008-09-24 21:12:13  host: 82.158.218.48.dyn.user.ono.com

    Mam ten telefonik od jakiegoś czasu. Czy ktoś wie jak można wrzucić na niego Symbian, aby oglądać na nim filmy? Cyz moge sciagnac go z internetu i za pomoca BLUETOUTH przerzucic go na telefon i zainstalowac w telefonie, czy sa jakies inne sposoby?

  • 0

    101. ~chrabi  2008-10-20 14:33:29  host: ahg119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel ale nie mam do niego softa jak i z kad go ściągnoć

  • 0

    102. ~  2008-11-11 09:22:27  host: bek84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo wytrzymały i duży plus za dwa głośniki. ale szzkoda że bez symbiana . telefon mam 10 miesięcy i nie narzekam. doradzam go wszystkim pozdrawiam.

  • 0

    103. ~fun  2008-11-15 21:33:46  host: bew85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. ok 10,11 mc. i jest spoko nie psuje się, nie muli , dużo razy mi spadł nawet i ze sporych wysokośi i jest spoko ... poleam i pozdro.

  • 0

    104. ~  2008-11-21 10:08:08  host: cvz21.internetdsl.tpnet.pl

    Napiszcie jakies wady o ile ma ten fon bo chce go kupic ale patrze tez na zle strony tel.

  • 0

    105. ~Jankov  2008-11-21 10:08:54  host: cvz21.internetdsl.tpnet.pl

    napiszcie jakies wady ttego fona o ile ma bo chce go zakupic ale nie jestem pewien

  • 0

    106. ~lookaz  2008-12-17 14:17:57  host: ip-94-42-44-55.multimo.gtsenergis.pl

    Telefon bez wad.Jedyna wada,ale to w moim egzemplarzu to taka e brakuje mu polskiego menu.Aparat robi swietne fotki, bateria trzyma mi od nowosci okolo 7 dni.Obudowa kuloodporna wiec mozna nim nawet otwierac browara-co juz nie raz z braku laku robilem.Polecam osobom szukajacym naprawde mocnego telefonu!

  • 0

    107. ~  2008-12-29 10:58:36  host: bec35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę o szybką pomooc : niedziała mi klawiatura (do pisania). joystick działa wszystko działa jest ok podświetla klawisze. proszę o pomoc co może być przyzyną? dzieki z góry pozdrawiam.

  • 0

    108. ~Endrju  2009-01-07 13:52:26  host: chello089075025171.chello.pl

    Mam pytanie czy wasze Nokie 6234 mają ustawiony fabrycznie (bez możliwości zmiany) dzwonek, który w początkowej fazie jest cichy i potem narasta normalnie (nie jest to dzwonek narastający, który można przestawić jak w np. innych modelach)

  • 0

    109. ~KoRaS009  2009-01-27 19:16:43  host: eml34.internetdsl.tpnet.pl

    a moze mi ktos powiedziec czy glosniej gra niz 6233?? bardzo wazna jest dla mnie ta informacja...

  • 0

    110. ~mat  2009-02-08 17:29:00  host: bgu41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam 6234, telefon świetny, tylko bateria trzyma 2 dni. Ile wam trzymają baterie?

  • 0

    111. ~jari  2009-03-22 00:06:06  host: 161.18.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    mi też krótko, około 2dni,w maxie 3

  • 0

    112. ~jari  2009-03-22 00:07:23  host: 161.18.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    endrju, też tak mam i nie wiem jak to zmienić... :/ jest tak gdy ustawisz najgłośniejszy poziom dzownka

  • 0

    113. ~gosc  2009-03-22 21:11:14  host: ell71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon igła, drugi rok już mam i rewelacja. polecam w 100%

  • 0

    114. ~avril  2009-04-14 15:57:24  host: idc211.internetdsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria?

  • 0

    115.  2009-05-17 17:59:40

    Miałem tego fona fajny , wytrzymały i sporo podstawowych funkcji. Mi bateria trzymała 3/4 dni w zależności od użytkowania .

  • 0

    116. ~Juro  2009-05-21 17:07:27  host: ppp146141.ostnet.pl

    sprzedam nokie 6234 (w komplecie sluchawki-orginalne nokia, kabel usb, ladowarka i telefon z orginalna bateria) bez simlock,

  • 0

    117. ~misiek  2009-07-27 21:15:25  host: 80-54-56-105.bartnet.pl

    zajebisty telefonik chodzi w 100% :)) polecam

  • 0

    118.  2009-08-19 16:41:02

    Mam ten telefon już przez dwa lata i trudno się w nim doszukiwać jakichś minusów, bateria trzyma mi przy normalnym użytkowaniu 6-7 dni tylko trzeba wyłączyć 3G (od razu miałem oryginalną baterię 1100mAh nie wiem czemu tu piszą 970mAh. Zdjęcia wychodzą ładnie ale jak już ktoś wcześniej to podkreślił przy dziennym świetle, są troszkę rozmyte przy braku oświetlenia (ale to nie cyfrówka tylko telefon). Ani raz mi się nie zawiesił, super mocny dźwięk z głośników. Jest odporny na upadki. Ogólnie same plusy jak za tą cenę nie znajdziecie tak trwałego i zgrabnego telefonu. Osobiście jedyną rzeczą która mnie troszkę w nim drażni to przycisk włączający go po całkowitym rozładowaniu trzeba się ostro nagimnastykować jeżeli ktoś ma grubsze palce żeby go wcisnąć ale i tak daje mu 10/10.

  • 0

    119. ~owmorrde  2009-08-26 12:02:26  host: gnh98.internetdsl.tpnet.pl

    tez mam ten telefonik 3 latka i super jest :) odporny na upadki - OJ BARDZOOO ODPORNY, super glosne glosniki (Stereo) :) karta pamieci micro, mp3,filmiki, muzyka, odtwarzacz, aparat,irda,blutetooth, wszystko co trzeba ma :)

  • 0

    120. ~karus  2009-08-31 13:08:07  host: static-6-201-112-85.radom.pilicka.pl

    mam ten tel przez 2 lata i 2 miesiące bateria już jest nic warta aż zrobiła się wypukła i trzyma gdzieś tak pół dnia wibracje już nie działają i traci zasięg i wolno dość chodzi na karcie pamięci 1 giga to wszystko z minusów w sumie przeżył swoje . głośniki dają na prawdę dobrze ale już zaczynają mi trzeszczyć . ale i tak polecam ten tel tyle co on wytrzymał i nadal działa to jest wręcz niewiarygodne inny tel połowy by tego nie przetrwał. kamera i aparat super naprawdę polecam ten tel pozdro

  • 0

    121. ~dawid  2009-09-09 20:55:36  host: 212.87.240.5

    a ma symbiana??

  • 0

    122. ~mat  2009-11-27 16:02:35  host: public-gprs13601.centertel.pl

    ten telefon jest fajy bo głośno gra ale mi się zjebał główny przycisk od włanczania telefonu

  • 0

    123. ~andrew2111  2010-02-03 22:18:42  host: eff122.internetdsl.tpnet.pl

    do informacji: telefon nie posiada funkcji push to talk

  • 0

    124. ~Sarge  2010-04-16 23:53:20  host: 77-87-124-34.rev.masterkom.pl

    Potwierdzam wytrzymałość tego telefonu:)mam go 3 lata i ciężko mi się z nim rozstać. Przeżył otarcia kluczy, upadki i wszelakie niedogodności, a nadal śmiga jak nowy. Nigdy mnie nie zawiódł, zawsze działa jak trzeba. Określiłbym go rangą Weterana.

  • 0

    125. ~Góral  2010-05-24 12:36:40  host: acld143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam nokie 6234 już 2 lata ale zaczyna se sypać traci zasięg, głosnik nie działa, ale na to co przeszedł 2 razy był utopiony to i tak działa dobrze... polecam ten telefon :)

  • 0

    126. ~KST  2010-08-05 14:23:30  host: acwr165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 6234 to naprawdę fajny telefon. Mam go już 3 lata, naprawdę u mnie ten telefonik dużo przeszedł. Przeszedł zalanie i dalej śmiga znakomicie.

  • 0

    127. ~bukaj  2010-08-12 13:24:39  host: 88.220.69.4

    mam tą nokię 2 lata i jak narazie mnie nie zawiodła,głośno gra a bateria jest rewelacyjna...tel wyjątkowo bardzo wytrzymały i odporny ;))polecam naprawdę

  • 0

    128. ~speed714  2011-10-02 11:44:03  host: adnw229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem tę nokie 6234 i byłem z niej bardzo zadowolony.oprogramowanie wgrane z noki 6233 i działa elegancko pięknie.tego telefonu nie da sie porównać do k750i jak jest napisane dużo wyzej :) telefon bardzo oszczędny i wytrzymały. bateria potrafiła trzymać nawet miesiać w normalnym stanie użytkowania ( sms,rozmowy tel,odtwarzacz mp3 ) tel.fakt ma swoją wartość ale a[rawdę warto go mieć. polecam

  • 0

    129. ~blblblb  2011-10-09 17:07:15  host: 078088166228.elblag.vectranet.pl

    jest tu bląd :) nie da rady ładować przez usb tylko cienki wtyk

  • 0

    130. ~koba37  2012-03-19 17:56:12  host: evy145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo słabo słyszę,jak ktoś do mnie dzwoni i chodzi o ustawienia,bo głośnik jest nowy i dobry

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet