Nokia 6233 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6233 Opinie o Nokia 6233

Nokia 6233

w sumie: 629
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~Cino  2005-12-03 11:23:26  host: acv218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda do d... ale funkcje niezłe

  • 0

    2. ~Thomson  2005-12-03 14:19:51  host: 87.207.168.60

    Dla mnie ideał. to chyba nastempca N6230i

  • 0

    3. ~Ali  2005-12-03 15:33:07  host: 213-238-64-228.adsl.inetia.pl

    nie mogli odrazu takiego telefonu zrobić.Jeszcze tylko muszą popracować nad lepszą baterią.

  • -1

    4.  2005-12-05 14:04:04

    To tylko Kopia SE k750i, te funkcje i parametry SE ma juz od daaaawna, jednym slowem Droga podrobka...

  • 0

    5. ~Axel  2005-12-09 16:04:22  host: dwa.techmedia.com.pl

    Majkel: nooo ty sprtyny jestes... kopia SE750i.. ty go pewnie nigdy nawet w rece nie miales... ponad 2x taka wbydowana pamiec, wieksza rozdz... i w ogole SE nie mozna porownywacc do nokii...

  • 0

    6.  2005-12-13 16:49:47

    Całkim fajny telefon - niezły aparat, odtwarzanie wideo, radio i odtwarzacz mp3 za niezbyt wygórowaną kwotę. Telefon dla biznesu toto nie jest, ale dla zwykłych użytkowników lubiących bajery jak najbardziej.

  • 0

    7. ~Tunio  2005-12-16 16:15:32  host: host156-77.crowley.pl

    Tylko kiedy Nokia przestanie wrzucac tak samo wygladajace aparaty. IMHO, ze od czasow pojawienia sie SE T610 wszystkie telefony nokii poszly w wlasnie ten design, ktory jak dla mnie jest na maxa opatrzony no i juz przestarzaly. Co prawda N seria juz w sprzedazy ale trzeba bedzie poczekac kiedy dopracuja ta serie no i kiedy obniza ceny na te bestialsko drogi sluchawki

  • 0

    8. ~Kloe  2006-01-04 16:39:55  host: ayf45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na tej komurce można keęcić filmy? A ile kosztuje? Czy jest w plusie? A czy ktoś z was ma ją już???????????

  • 0

    9.  2006-01-05 13:55:10

    Nawet symbiana nie ma!! Niech żyje N70!!

  • 0

    10. ~poli  2006-01-06 10:43:36  host: 3.92.160.82.otvk.pl

    teraz mam 6230i jak tylko ceny tego cacka spadną poniżej 1500 to ją kupuję

  • 0

    11. ~konar 1  2006-01-07 11:13:37  host: abyr166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    axel:coś mało tych rewelacji noki jak na model,który wchodzi na rynek, se750i wszedł z 2mega to nokia miała zaledwie 1,3mega
    ale rewelacja!!!!jakościowo jak chińskie zabawki.

  • 0

    12. ~bolus pr01  2006-01-07 23:54:40  host: dga245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia RULEZZZ oni od zawsze robia najlepsze komy. myslicie ze dlaczego finlandia sie tak dobrze stoi. menu jest banalnie proste a poza tym nokieee sa niezniszczalne...SIEA pozdro nokiomaniacy

  • 0

    13. ~Robert  2006-01-08 23:35:22  host: proxy.uznam.net.pl

    Mam pytanie : kiedy można się spodziewać najwcześniej testu tego telefonu i czy Szanowna Redakcja postara się wykorzystać swoje "źródła" ;) do szybkiego pojawienia się takowego testu ?:)

  • 0

    14.  2006-01-08 23:53:27

    Robert: postaramy się tak szybko, jak mieliśmy N90. A może szybciej. ;)

  • 0

    15. ~wildboy  2006-01-12 01:49:07  host: pc_68_149.smrw.lodz.pl

    jak dla mnie telefon marzenie!!!wreszcie chlopaki z Nokii postarali sie o to zeby rozwinac wszystkie funkcje jakie dotad mial model 6230/6230i, pierwszego z telefonow ktory mial juz doslownie kazdy bajer!!!juz myslalem ze staneli w martwym punkcie i juz mialem sie przerzucic na siemensa ale jak tylko pojawi sie 6233 w naszym kraju to swoja 6230 daje braciakowi a sam inwestuje w TEN sprzet bez kitu!!!!!!!!!!siemens,motorola czy sony ericsson swoim sprzetem mnie nie zachwycaja niestety:/

  • 0

    16.  2006-01-12 10:42:28

    Czy nikt nie widzi ze Ona nie ma 2 kamery do videorozmow :-0 ;] albo ja jestem slepy ;)

  • 0

    17. ~ktoś :P  2006-01-17 08:55:09  host: amo18.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten fonik to jest wogóle na Polskim rynku....??

  • 0

    18. ~niunia :*  2006-01-18 18:14:49  host: ip-83-238-210-224.netia.com.pl

    ludzie ile kosztuje ten telefon?? można go zakupić wogole?? czekam na odp. a tak ogolenie to on jest wyjebany :)

  • 0

    19. ~lola  2006-01-22 20:32:57  host: chello087207147190.chello.pl

    ile kosztuje ten telefonik i w jakiej siecie można go kupic ??? czekam na odp :))

  • 0

    20. ~Grzegorz  2006-01-25 18:25:48  host: 86-63-120-181.asta-net.com.pl

    Totalny bajer. Mam nadzieję,że szybko pojawi się w Polsce. Ten operator, który wprowadzi go w promocji na nasz rynek, będzie dużo do przodu. Zyska mnóstwo nowych abonentów.

  • 0

    21. ~BlluF  2006-01-30 20:18:32  host: bvr75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak to jest następca noki 6230i i nie można porównywać noki do Se ponieważ Nokia jest zdecydowanie najlepszą firmą, choć nie większość aparatów ma mniej bajerów (są takie co mają) ale nokia ma bardzo wytrzymałe telefony oraz długo trzymają baterie, łatwa w obsłudze...dużo możliwości
    6233 jest świetny ale ma badziewiarski wygląd ;/ ale i tak jest ok

  • 0

    22.  2006-02-04 15:34:18

    NO Nokia zaatakowałam SonegoEricssona!
    Duzy wyswietlacz,wysoka rozdzielczosc,
    256 tys. kolorów,aparat 2.0 megapikselowy,
    8 kroty zoom, pamiec 70 MB no i oczywiscie głosniki stereo...ohhh SE musi szybko zadać cios rewanżowy.

  • 0

    23. ~michu6230i  2006-02-05 12:48:59  host: ayj120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm...przymierzam sie do kupna 6230i i jak widac juz jest jej godny następca ale zostane przy 6230i ze wzgledu na cene ale tak na serio to czy aby na pewno 6233 ma UMTS??prościej mówiąc wideokonferencje bo cos nie zauwazyłem aparatu z przodu ntego telefonu moze sie mule ale takie jest moje spostrzerzenie...;-) pozdrawiam wszystkich maniaków noki....

  • 0

    24. ~Robert  2006-02-10 14:50:11  host: proxy.uznam.net.pl

    michu6230i : kamery z przodu nie ma to fakt. A 3G to nie tyle mozliwosc prowadzenia rozmow video co szybkosc polaczenia pozwalajaca na to :)

  • 0

    25. ~Joystick  2006-02-13 15:27:05  host: 80.54.61.30

    Czy ta nokia ma Joystick?

  • 0

    26. ~Nemo  2006-02-24 18:23:51  host: xdsl-7825.zgora.dialog.net.pl

    W zasadzie byłem juz zdecydowany na N70 ze względu na zaawansowane funkcje aż znalazłem 6233, ktory nawet bardziej mi odpowiada bo n70 strasznie wolno chodzi a tego nielubie natomiast 6233 ma glosniczki stereo jest mniejszy lzejszy i jest dla mnie godnym nastepsca 6230, ktory jescze uzytkuje :) czekam na jakis test, wiecej danych i jezeli ceny niebeda zbyt wysokie to kupie, a jezeli niebedzie tanszy od n70 to jescze sie raz zastanowie

  • 0

    27. ~Robert  2006-03-14 10:54:34  host: proxy.uznam.net.pl

    I cos nie widac testu tego telefonu ani zadnych informacji na jego temat pomimo ze pojawil sie on na kongresie 3GSM w Barcelonie, jak rowniez na Cebit 2006 ;) Drodzy Panowie Adminowie czy da sie cos z tym zrobic w najblizszym czasie ?:)
    Pozdrawiam :)

  • 0

    28. ~  2006-03-27 18:26:02  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    czekam
    na nieg:D
    moze go zakupie ciekawe kiedy bedzie w plusie??:D pzdr

  • 0

    29. ~lol  2006-04-09 18:03:55  host: dqo244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest dostepny w sieci Sami Swoi za 5 zł ... co za idioci..czytac umiecie ?? www.nokia.pl >> modele telefonow >> opis sprzedazy n6233

  • 0

    30. ~jarek  2006-04-16 18:50:52  host: bfk152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy wyjdzie na rynek

  • 0

    31. ~jater  2006-04-16 18:53:40  host: bfk152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ona może kosztoiwać ja chcę ją mieć jak ktoś z was wie ile ona kosztuje niech mi to powie jest fajny fonik

  • 0

    32. ~  2006-05-14 21:58:22  host: aro50.internetdsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten fonik uzywany albo nowy bez sim-locka i bez zadnej sieci???ODP.ja mam 6230 i jestem zadowolony ale ten telefon(chodzi mi o 6233) jest super bije sonyericsona,simensa i wszystkie inne badziewiate marki!Mam zamiar go kupic tylko ile kosztuje?

  • 0

    33. ~mati  2006-05-16 20:41:01  host: abzu37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik naprawde super. Ma kosztowac około 350 euro czyli na nasze tak 1400 zł.Znalazłem stronke gdzie są jego rzeczywiste zdjiecia oto ona: http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r= telefony&c=A060108_162750_telefony_jm Już nie moge sie doczekac kiedy bedzie do kupienia, napewno na nią się skusze zastanawiałem się nad kupnem sony eri.k750i ale słyszalem ze sie czesto psuje, poczekam na tą nokie i napewno nie bedę żałować, gdyż nokia to nie ma co ukrywac ze jest najlepszą marką robiąca telefony kom., pozdro..

  • 0

    34.  2006-05-24 17:29:49

    Radio,MP,Aparat,rozdzielczość jakich mało,oto jego zalety! JUż się nie mogę doczekać,jak wyjdzie,ale jedno mnie martwi,czy wiziąść ten model czy może E60 :-/
    Zobacze co taniej wyjdzie i wybiore heh.
    Telefon zapowiada się świetnie,nie mogę się doczekać

  • 0

    35. ~majster  2006-05-27 13:29:24  host: c39-6.icpnet.pl

    Ciekawe ile będzie kosztować?

  • 0

    36.  2006-05-31 08:37:16

    http://www.telextreme.com.pl/shop/index.php-na tej stronie telefon będzie dostępny w sprzedaży już od dziś!!!! Wedłóg mnie telefon wypas, ma wszystko. Najlepiej wygląda w wersji Black. Na dodatek jest ze stali nierdzewnej. Nokia tym razem się bardziej przyłożyła. Niczego nie można zażucić nawed bateria podobno jest dosyć wytrzymała 14 dni czuwania i 4h rozmów. Myśle że będzie to hit tego roku.

  • 0

    37. ~mati  2006-06-02 10:56:08  host: abym73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    majster: słaby z cibie ten majster jak nie umiesz czytac, przeczytaj moja opinie wyżej i tam dokładnie pisze ze będzie kosztować około 1400 zł!!!!!

  • 0

    38. ~  2006-06-25 06:30:49  host: pb184.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl

    1400 zł chyba sobie żartujesz cieniasku

  • 0

    39. ~Robert  2006-06-26 18:18:50  host: proxy.uznam.net.pl

    Telefon juz dostepny w Polsce. Cena to na allegro 1349 PLN.

  • 0

    40. ~dorete  2006-06-30 19:40:38  host: acls101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka. pomożecie mi znaleść przykladowe zdjątka jakie robi ten fonik?? bo wybieram pomiędzyn 6230i a 6233 i zdjętka roboine 6230i juz mam i che porównać czy jest znaczna różnica w praktyce bo w teoretyce jest 0,7 mpx. czekam na odp. fnx z górki ;P i buźka wszystkim ;P :*

  • 0

    41. ~mundito79  2006-07-07 02:05:35  host: asa23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czołem. Posiadam ten tel 2 dni. Uważam, że jest to mistrzostwo świata. Zajefany aparat telefoniczny. I brak tego SYMBIANA!!! To duży plus dla Nokii. Bardzo przyjemna obsługa.

  • 0

    42. ~Robert  2006-07-09 15:54:46  host: awt178.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super. Stwierdzam to jako posiadacz :) Polecam jesli ktos sie jeszcze wacha :)
    `dorate : nie ma sie co zastanawiac :) Zdjecia tych dwoch telefonow sa nieporownywalne :) Smialo bierz 6233 - polecam :)

  • 0

    43. ~dorete  2006-07-10 20:03:57  host: aclk110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh dziękuje za pomoc :):):) ale wezme 6230i poniewaz mialam ja zaplacic a moj chlopak nie chce wziac kaski wiec wole ten tanszy a i ladnieszy ten tanszy no i nie bede sie cykac wychodzic na ulice :)::) a wiadomo jak w dzisiejszych czasach bezpiecznie :):) bede odwiedziac stornke i plotkowac na tremat komow :):):) buzka :*:*:*

  • 0

    44. ~gruby  2006-07-10 20:27:33  host: prosie17.aster.pl

    elo!Mam pytanko czy 6233 jest porownywalny z sony ericssonem W810i? Slyszalem ze W810i to hit sezonu!!!

  • 0

    45. ~Robert  2006-07-11 07:53:44  host: proxy.uznam.net.pl

    `gruby : posiadam oba te telefony i ciezko je porownac ktory lepszy. Jak dla mnie nokia, a bedac obiektywnym SE robi lepsze zdjecia (AF). Natomiast 6233 ma nagrywanie filmow VGA :) Porownujac funkcje odtwarzania dzwieku to moim zdaniem 6233 jest lepsza pomimo tego ze w810i to telefon z serii walkman :)

  • 0

    46. ~gruby  2006-07-12 17:24:09  host: prosie17-1.aster.pl

    Robert:Wielkie dzieki!!!

  • 0

    47. ~Pask  2006-07-13 22:34:42  host: btm82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6233 jest juz w sprzedazy, choc na razie w nielicznych sklepach. Trudno ja dostac i jeszcze trudniej akcesoria do niej kupic, bo to nowy model. Ja mam ten telefon od niecalych 2 tygodni i jestem bardzo zadowolona. Wygodny, bardzo funkcjonalne klawisze, duzy, czytelny wyswietlacz i masa przydatnych funkcji. Jeszcze na razie wszystkich mozliwosci tego telefonu nie poznalam, bo jest mocno skomplikowany, ale naprawde mi sie podoba. I nie zaluje tej sporej sumy pieniedzy, jaka na niego wydalam. Moim zdaniem warto w niego zainwestowac. Polecam! Oceniam go na 5 z plusem :)

  • 0

    48. ~kroywen  2006-07-17 00:01:56  host: fai98.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma mozliwosc ogladania zalaczników Office (word,excel)i pdf?
    jezeli tak to czy istnieje mozliwosc edycji, czy raczej tego typu pliki mozna obrabiac tylko w symbianach??

  • 0

    49. ~max  2006-07-19 00:21:35  host: chello062179077012.chello.pl

    ten telefon bedzie niedługo w Orange :) to dla zainteresowanych

  • 0

    50. ~kroywen  2006-07-19 19:34:13  host: fai98.internetdsl.tpnet.pl

    niedlugo?? tzn. kiedy?? za tydzień, niesiać czy pół roku??

  • 0

    51. ~bellanokia  2006-07-21 16:44:04  host: nat-154.ghnet.pl

    Bardzo fajny fonik :-D Zastanawiam się nad zakupem modelu NOKIA N70 oraz właśnie tym 6233 :-) Przyznam, że dstraszają mnie opinie na temat N70, że symbian spowalnia pracę telefonu :-/ A ta komóreczka jest naprawdę extra: wymienne karty pamięci, aparat z zoomem (x8), filmy wideo, radio, odtwarzanie mp3, sympatyczny ekran (nie za duży nie za mały - taki w sam raz), no i ten ładny "damski" wygląd ;-P
    Niech mi ktoś powie: czy model N70 jest faktycznie taki "cegłowaty" i ta klapka z tyłu bardzo się rusza?
    Pozdrawiaki dla Fanów NOKIA!!!
    NOKIA CONNECTING PEOPLE :-) :-) :-)

  • 0

    52. ~rysiek  2006-07-22 09:49:31  host: fai98.internetdsl.tpnet.pl

    mialem n70, nie moge zlego słowa powiedziec. moja dziewczyna mowila ze ma za male i za blisko polozone siebie przyciski. ale 6233 pokochalem od pierszego uscisku w dloni.nie wiem jak bedzie dialac ale mysle ze straszniej tragedii nie bedzie. jezeli mialbym wybierac to 6233 przed n70. kolejnym bedzie dopiero n73 albo nowszy.

  • 0

    53. ~bellanokia  2006-07-22 13:53:51  host: nat-154.ghnet.pl

    Drogi Ryśku, dziekuję za odpowiedź :-) Na razie zbieram kasę i czytam sobie różne opinie na temat N70 oraz 6233 :-) Jeśli ktoś posiada już 6233, to niech kliknie i powie, jaki jest :-D Wiem, że ten model nie ma symbiana, ale ogólnie jest pełen bajerów i po prostu śliczny :-D :-D :-D

  • 0

    54. ~  2006-07-26 12:53:56  host: 62.233.234.158

    Witam odpowiem na twoje pytanie posiadam nokie 6233 z racji tego ze haldluje telefonami miałem a raczej posiadałem prawie wszystkie modele i jesli chodzi ci oto czy n70 jest lepszy czy 6233 polecam goraco 6233 a to dla tego ze 6233 duzo czybciej chodzi jakosc dzwieku z głosników jest duzo lepsze w 6233 a to dlatego ze ma dzwiek przeztrzenny sa bardzo głośne i nawet jak wezmiesz mp3 na maxa to nic nie charczy bateria rewelka 2 dni przy 2godzinach rozmowy i słuchaniu mp3 i graniu w gry jesli chodzi o obudowe to zeczywiscie cos ma metalowego obramowanie oraz pasek gdzie jest aparat a niejest cała metalowa jak gdzies przeczytałem lecz na szczescie nic nie lata jest zbita elegancka i nawet sie nie czuje ze waży 110g. Ciekawoske powiem ze nagrywa wideo 640x480 i jakosc jest super nawet na komputerze mozna ogladac na sporym ekranie a jesli sciagnie sie program z internetu to mozna skonwertowac 3gp na avi i ma sie domowej roboty film. Zdjecia przy 2megapixel ach sa bardzo dobrze wyswietlacz na 6.

  • 0

    55. ~ower  2006-07-26 13:05:43  host: klatka-7b.olsnet.eu.org

    Nasycenie kolorów jest idealne a jesli chodzi o gry java 3d to marzenie wgrałem sobie gre cos podobnego to need for speed jezdzisz zbierasz kase ulepszasz samochód i te sale ulepszenia daja ci to ze szybciej prujesz po prostu rewelka.Do zestawu dostaje sie sluchawki bardzo ladne jak na nokiei karte 64mb ale polecam kupic sobie 1gb bo ja mam 512mb i mam troche filmów mp3 gier i tapet i karta pełna jesli lubisz nagrywac filmy to musi byc duza karta film 3min 640x480 zajmuje jakies 30mb tak na oko wiec sami rozumiecie.Długość filmów uwarunkowana jest wielkościa karty pamieci gier jawa można mieć ile sie chce niema jakiegoś limitu pamieci bynajmiej nie zauwazyłem co wiecej telefon ładuje sie jakies 1.5 do 1.45min wiec w zasadzie to nie duzo patrzac na motorole 3 godziny(e398). To w zasadzie wszystkogorąco polecam warta jest tych 1300zł czy 1400zł jesli ktos ma jakies pytania niech pisze postaram sie mu w miare możliwosci odpisać.

  • 0

    56. ~rysiek o.  2006-07-27 00:27:38  host: fai98.internetdsl.tpnet.pl

    jedyne co moge powiedziec po 2 dnich uzytkowania 6233 - "nice" 3G działa zajefajnie mail i te sprawy, szkoda ze tylko kaska przez to znika z konta.transmisja danych super.telefon wart swojej ceny.

  • 0

    57. ~bellanokia  2006-08-02 16:04:14  host: nat-154.ghnet.pl

    Stałam się szczęśliwą posiadaczką NOKIA 6233 i brak mi słów... Ten fonik to POEZJA!!! :-D :-D :-D W rzeczywistości wygląda jeszcze fajniej jak na tej stronie :-) Aparat jest znakomity - można robić różne typy zdjęć: kolorowe, czarno-białe, z różnymi efektami, no i oczywiście jest zoom x8 :-> :-> :-> Dzwonki, radio i odtwarzacz mp3 są po prostu genialne!!! Ekran jest idealny - duży i wszystko ładnie wygląda :-) Dostałam kartę pamięci 64MB, ale zawsze można dokupić większą. Jestem pod wrażeniem :-D Rok temu miałam inny model NOKIA z symbianem i powiem szczerze, że ten fonik jest tak wypasiony różnymi ciekawymi dodatkami, że naprawdę go nie potrzebuje :-P Bardzo wygodnie i szybko pisze się smsy - komóreczka działa jak burza: sprawnie i nie zawiesza się :-> Bateria trzyma parę dni - wszystko zależy od zabawy tym fonem ;-) Polecam zakup tego cudeńka ;-D NOKIA CONNECTING PEOPLE!!!

  • 0

    58. ~(OwCa)_słonko  2006-08-03 16:39:06  host: abez16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema... widze same pozytywy :D:D a ja mam mozliwosc sprowadzenia tego telefonu z anglii i sie zastanawiam wlasnie bo nie wiem jak z sim lockiem :| bo tam jest jakas nowa blokada zastosowana :| moze ktos cos o tym wie :D:D

  • 0

    59. ~bercikos  2006-08-04 04:19:37  host: w3cache.g.intelink.pl

    Ja mam pytanie dla mnie bardzo istotne gdyz przymierzam sie do zakupu tego telefonu. A mianowicie nigdzie nie wyczytalem czy nagrywa on filmy w rozdzielczosci 640x480. Prosze o osobe kompetenta o odpowiedz. Druga sprawa to czy do telefonu mozna dokupic zewnetrzna lampe blyskowa(gdyz wbudowanej nie ma). NP do K750i itd mozna dokupic pomimo ze juz ma wbudowana.//

  • 0

    60. ~Robert  2006-08-05 11:26:56  host: awt178.internetdsl.tpnet.pl

    Barcikos - Tak telefon nagrywa filmy wlasnie w takiej rozdzielczosci, wiem gdyz posiadam ten telefon (Jesli jestem malo wiarygodny to zapraszam na www.gsmarena.com - tam jest caly test i probki filmow). Natomiast na drugie pytanie odpowiedzi nie znam, a sam sie nie spotkalem z lampa blyskowa do tego modelu. Musisz poszukac w google lub allegro.

  • 0

    61. ~krz  2006-08-05 20:06:13  host: 88-106-166-244.dynamic.dsl.as9105.com

    pytanie do uzytkownikow: w jakim formacie ten telefon wysyla smsy? czy jest tak a) jak np w 6230, ze pomimo polskich znakow w tresci, sms jest wysylany bez polskich znakow, b)czy moze polskie znaki sa wysylane, i przez to sms ma tylko 70 znakow i placimy jak za zboze...

  • 0

    62. ~tom09  2006-08-06 19:00:54  host: abxu176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co powiecie o baterii tego telefoniku? Moze macie jakieś wiesci jak poprawic jej zywotność!! Pozdrawiam

  • 0

    63. ~Robert  2006-08-08 10:06:53  host: proxy.uznam.net.pl

    ~krz: niestety ten model wysyla sms z polskimi znakami lecz zawsze mozna ta opcje wylaczyc i wtedy wysyla standardowo bez polskich znakow, takze mozna wybrac

  • 0

    64. ~Emily  2006-08-08 21:19:46  host: 88-109-232-24.dynamic.dsl.as9105.com

    Czy wie moze ktos jak sciaga sie simlocka z tego telefonu? Czy mozna to zrobic przez internet?

  • 0

    65. ~patton  2006-08-08 22:58:05  host: adak63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja natomiast chciałbym zapytać czy ten telefon jest przystosowany do przyczepienia doń sznureczka, np. takiego do smyczy?

  • 0

    66. ~bobo  2006-08-09 14:36:13  host: 83.68.70.51.kutno70.tnp.pl

    Witam!Mam pytanko do kogoś kto się zna i mi doradzi! Zastanawiam się czy kupić sobie Sony Ericssona D750i czy tą nokie 6233.Ogolnie są porownywalne ale prosiłbym o rade. Pozdro

  • 0

    67. ~mixer  2006-08-09 16:13:50  host: 21.85-237-183.tkchopin.pl

    mam gorszy problem jaki tel.wybrac 6280 czy 6233 ????? i jeden i drugi jest zajjjjj
    pozdrawiam i proszę o dorade

  • 0

    68. ~MARO  2006-08-09 23:07:10  host: ev75.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich. Możecie pi powiedzieć czy ten fonik ma wideokonferencję i ile tak naprawdę ma pamięci wbudowanej. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję:)

  • 0

    69. ~Robert  2006-08-12 12:01:49  host: awt178.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie czytajcie troszke dokladniej to co mozna znalezc bez trudu w internecie. A jest juz mnostwo testow tego telefonu (link podalem wyzej wystarczylo wejsc na strone i znac minimalnie angielski...)
    ~patton: tak jest. Co widac na zdjeciach - jesli ma sie mozg i oczy...
    ~bobo: 6233 to lepszy wybor.
    ~mixer: to zalezy co kto lubi w srodku maja to samo. Roznice to brak lampy i inne karty pamieci.
    ~MARO: Videokonferencja tak przy dobrych wiatrach i cierpliwosci, a pamieci wbudowanej ma okolo 6 MB.

  • 0

    70. ~supernokia  2006-08-12 14:47:18  host: nat-154.ghnet.pl

    Do bobo: Kup NOKIĘ 6233, lub 6151 - jest bardzo funkcjonalna i na pewno będziesz zadowolony :-) Sony Ericsson robi dobre i ciekawe telefony, ale NOKIA bardziej się stara o najdrobniejsze szczegóły i foniki tej marki są wytrzymałe i bogate w różne bajery. NOKIA Connecting People :-) :-) :-)

  • 0

    71. ~bednar  2006-08-14 17:22:48  host: sn-prokocim.ramtel.pl

    Mam pytanie, czy ktoś wie czy w 6233 da sie otwierać załączniki do e-maili albo otwierać dokumenty pdf lub doc, xls, odf i inne?

  • 0

    72. ~waldi  2006-08-15 14:30:31  host: static-62-233-169-78.devs.futuro.pl

    kupilem ta nokie na allegro jest b .dobra jestem zadowolony nokia 6233

  • 0

    73. ~wa  2006-08-15 14:31:48  host: static-62-233-169-78.devs.futuro.pl

    mysle ze ajk kogos nie stac na 6233 to niech kupi sobie bajerancka i wypasiona 6230i

  • 0

    74. ~pietrus222  2006-08-16 17:38:09  host: nat-154.ghnet.pl

    Do wa: Racja, tylko,że cena nowej NOKIA 6230i to około 800zł, a nówka 6233 kosztuje już 1089zł na allegro :) :) :) Ten model ma ciekawsze funkcje, duży wyświetlacz, zoom x8, no i większe możliwości jeżeli chodzi o wymianę kart pamięci :) Telefonik extra!!!!!!!!!! Daję 10 :D

  • 0

    75. ~ANIA  2006-08-18 14:16:15  host: azj13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do locka w tym telefoniku to wydaje mi sie ze nie jest sciagalny!:( szkoda bo fajny jest.DAJE RADE:)

  • 0

    76.  2006-08-18 15:45:00

    Kupiłem wczoraj tego tela i coś mi nie pasuje. Na górze wyświetlacza są białe paski które prawie całkowicie zasłaniają godzinę i poziom baterii i zasięgu itp. To normalne czy tel uwalony?? nie wiem czy do serwisu oddawać pozdro

  • 0

    77. ~doktor88  2006-08-18 16:47:05  host: cjo26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie posiadam ten tel i na górze wyświetlacza są białe paski które prawie całkowicie zasłaniają godzinę i poziom baterii i zasięgu itp. To normalne czy tel wadliwy?? pozdro

  • 0

    78. ~asienka  2006-08-20 13:38:34  host: c105-119.icpnet.pl

    mam n6233 i jestem z niej bardzo zadowolona zarabisty duzy wyswietlacz, zdjecia wychodza cudnie telefon bez zarzutu goraco polecam

  • 0

    79.  2006-08-22 13:03:20

    Czy Telepolis przewiduje test tego telefonu?

  • 0

    80. ~Bartek  2006-08-23 10:50:52  host: auv211.internetdsl.tpnet.pl

    Czesc!
    Mam Nokie 6230i i niedlugo chce sobie wziac cos nowego.
    Myslalem miedzy ta Nokia 6233 a Samsungiem SGH-E770 (tel z klapka)
    Czy moze ktos mi doradzic co warto wziac?
    Od niektorych znajomych wiem,ze nie za wygodnie uzywa sie telefonu z klapka np.w samochodzie kiedy rece sa zajete, no i chyba jest wieksze ryzyko uszkodzenia telefonu z klapka jak np.spadnie itp. Moja Nokia 6230i juz tyle razy spadala i nic sie nie dzieje-chyba taka obudowa stala jest lepsza.
    Doradzcie mi cos-wielkie dzieki!!!
    Pozdrawiam
    P.S. N6233 jest juz dostepna w Plusie :-)

  • 0

    81. ~Playa  2006-08-23 14:42:19  host: 82.177.11.130

    Jaka jest rozdzielczość zdjęć tego aparatu przy 2Mpix ?

  • 0

    82. ~mello  2006-08-25 09:40:27  host: 193.71.161.191

    Mam problem. Dwa modele komórek mnie się bardzo podoba! Nie wiem którą wybrać, chodzi o modele Nokia 6233 i Nokia N72. Doradzcie mi proszę. Pozdrawiam

  • 0

    83. ~Bartek  2006-08-25 10:11:24  host: auv211.internetdsl.tpnet.pl

    To jeszcze raz ja.
    Wczesniej pytalem sie was czy lepiej wziac Nokie 6233 czy Samsunga SGH-E770 ale juz sie wyleczylem z Samsunga.
    Teraz prosze o doradzenie mi czy lepiej wziac Nokie 6233 czy Nokie 6131 (z klapka)?
    Z tego co czytalem to ta Nokia z klapka ma wewnetrzny wyswietlacz 16mln kolorow!!! Wygodna rzecza jest guzik do otwierania telefonu jedna reka-mialem okazje to wyprobowac i jest ok!!!
    Niech ktos mi pomoze co lepiej wziac z tych dwoch Nokii-wielkie dzieki!!!
    Pozdrawiam

  • 0

    84. ~kriss  2006-08-26 13:43:54  host: etna.magma-net.pl

    Bartek:6131 nie ma UMTS'a,ba zwykła baterie (6233 ma polimer) oraz ma kamerke 1,3mpx,reszta jest w zasadzie identyczna i raczej jest kwesta gustu niz doradzenia,poniewaz obydwa aparaty sa technicznie podobne,co do wyswietlacza 16mln,wg mnie jest on lepszy od 6233 ale tylko porownujac je obok siebie,inaczej nie powinienes zauwazyc roznicy...

  • 0

    85. ~Bartek  2006-08-28 10:17:00  host: auv211.internetdsl.tpnet.pl

    Czesc Kriss
    Gdyby byla mozliwposc pogadania to pewnie moglbys powiedziec cos wiecej ale twoja odpowiedz i opinnie znajomych pomogly mi w wyborze :-) Decyduje sie na Nokie 6233.
    Skoro mowisz,ze nie widac tak wielkiej roznicy w wyswietlaczach tzn. w liczbie kolorow (262tys. a 16mln).
    A w przypadku jak pozniej bede chcial np.sprzedac Nokie 6233 to ona raczej bedzie stala w cenie-przynajmniej tak mi sie wydaje, patrzac na Nokie 6230i ze stoi w cenie,a Nokia 6233 to przeciez chyba nastepca :-). A na ta Nokie 6131 to juz bedzie potrzeba jakiegos amatora na telefon z klapka.
    Pozatym w 6233 jest ta bateria Li-Polymer
    Dzieki za odpowiedz-pozdrawiam.
    CZESC

  • 0

    86. ~tom  2006-08-28 19:28:12  host: proxy-I-B.bsk.vectranet.pl

    czy komus wiesza sie ten aparat-jak ustawic optymalnie GSM

  • 0

    87. ~Runni  2006-08-29 18:01:54  host: cdif-cache-2.server.ntli.net

    6233 to bardzo udany nastepca 6230i.(jest juz inny nastepca 6230i, roznica w wiekszosci polega na obsludze sieci 3G i ma troszke gorszy wyglad, jak ktos nie wie to model 6234). 6233 ma duzo lepszy wyswietlacz 320x240 (6230i 208x208) i wieksza liczbe barw a takze obsluguje wieksza pojemnosc kart bo az do 2GB a to chyba styknie. Zreszta co tu sie rozpisywac, ktos kto mial 6230i bedzie jeszcze bardziej zadowolony z 6233. ktos kto nie mial tego telefonu w uzyciu nie ma pojecia o czym pisze. Smieszna teoria nigdy nie pokryje sie z uczaca praktyka...

  • 0

    88. ~paweł  2006-08-31 09:15:27  host: chello087207233186.chello.pl

    nie ma viedokonferencji i ma tylko 7 mb pamieci wbudowanej

  • 0

    89. ~mello  2006-09-01 10:43:49  host: bxu26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest to trochę dziwne, ale jak wysyłam wiadomość powiedzmy o godz. 09:21 to jak raport przyjdzie to pisze inna godzina 06:21:36 dostarczona (dwie godziny wstecz pokazuje), czemu tak się dzieje że wiadomość wysłana pisze bierząca godzina a dostarczona inna godzina!

  • 0

    90. ~Robert  2006-09-03 11:29:03  host: proxy.uznam.net.pl

    ~mello: zmien ustawienia czasu a dokladniej strefe czasowa na +3H to bedziesz mial dobra godzine raportow.

  • 0

    91.  2006-09-03 22:26:36

    Abdank: jeśli ktoś z forumowiczów będzie w posiadaniu tego modelu, to owszem, taki test pewnie zostanie zamieszczony na forum Telepolis.

  • 0

    92. ~enter  2006-09-07 14:55:59  host: 192.193.245.14

    ja sobie taki sprawilem i widze po komentarzach ze to byl bradzo dobry zakup

  • 0

    93. ~krisol  2006-09-08 12:59:57  host: xdsl-586.zgora.dialog.net.pl

    mam pytanie. ile wam, użytkownikom tego telefonu, bateria wytrzymuje?? u mnie po dwoch dniach musze ładować, mimo formatowania... prosze o odpowiedz. dzieki :-)

  • 0

    94. ~malgosia87  2006-09-09 19:25:41  host: 116.11.rev.vline.pl

    mam ten fonik od wczoraj i jak narazie jestem pod wrazeniem, poprzednio mialam 6610i,ten fon rozni sie od niego zarowno parametrami jak i wygladem menu.aparacik dziala super,menu jest bardzo przejrzyste,jest pare nowych funkcji i aplikacji.jedyna jego "wada" to wielkosc;/ nie miesci sie do tylnej kieszeni spodni.bluetooth dziala bez zarzutow,a obudowa poki co(i mam nadzieje ze tak zostanie) sie nie rysuje:), a glosniczki jak na fon sa zadawalajace,no i ta karta...jest naprawde mikro:D pozdrawiam:)

  • 0

    95. ~magda  2006-09-10 03:14:10  host: cdif-cache-2.server.ntli.net

    hej. mam pytanie: jak ustawic alarm ibracyjny tak aby byl rownoczesny z dzwnonkiem? (w ustawieniach jest informacja ze alarm wibracyjny jest wlaczny). Dzieki za wskazowki!

  • 0

    96. ~malgosia87  2006-09-10 20:31:54  host: 116.11.rev.vline.pl

    do magdy: menu->ustawienia-> profile->np.Ogolny-> przystosuj->sygnalizacja->TAK
    powinno dzialac:) pozdrawiam:)

  • 0

    97. ~Suzi  2006-09-18 19:42:52  host: bl30.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic sobie ten fonik ale mam pytanko: czy cyferki na klawiaturze są "narysowane" (takie że mogą sie zetrzeć) czy nie ?

  • 0

    98. ~Michal92  2006-09-19 17:30:39  host: dwo74.internetdsl.tpnet.pl

    Dobrze się słucha w niej mp3 przez słuchawki? Szczególnie na tym mi zależy. Wziąłbym N3250, ale nie ma jej w żadnej sieci. 6233 jest za to w plusie i biznes klasa za 499zł netto.

  • 0

    99. ~Michal92  2006-09-19 17:34:44  host: dwo74.internetdsl.tpnet.pl

    Dobrze się słucha w niej mp3 przez słuchawki? Szczególnie na tym mi zależy. Wziąłbym N3250, ale nie ma jej w żadnej sieci. 6233 jest za to w plusie i biznes klasa za 499zł netto.

  • 0

    100. ~Michal92  2006-09-19 19:02:10  host: dwo74.internetdsl.tpnet.pl

    Elo. Czy dobry jest odtwarzacz mp3 w tej komórce? Szczególnie na tym mi zależy. Ma on symbiana, bo nie moge tu wyczytać.

  • 0

    101. ~maciej  2006-09-21 16:21:53  host: aatr75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon. Kupilem ja 5 dni temu i ciagle odkrywam nowe udogodnienia. :)))

    Ma wszystko co mozna w telefon upchnac oprocz flesza i kamerki do wideokonferencji, ale flesz mi nie potrzebny, a wideokonferencje tym bardziej.

    Rownlegle mam sluzbowa 6230i z ktorej tez jestem zadowolony, ale 6233 mimo tego, ze jest nastepca 6230i to zupelnie inna klasa - wyglada bardzo elegancko i ma bardzo fajny duzy wyswietlacz na ktorym wreszcie mieszcza sie cale smsy.

    Goraco polecam ten apatacik.

  • 0

    102. ~  2006-09-27 10:20:22  host: v17.ceti.pl

    nic tylko kupować ;) to zbieram kase i śmigam na giełde ;) coś koło 1000zł chyba stoi ;) mam obecnie 6230i i mimo bateri która trzyma 2 dni jestem zadowolony

  • 0

    103.  2006-09-29 13:57:24

    Do tej pory miałem 6230i. Teraz mam 6233 srebrny. Telefon fajny. Można go zdecydowanie nazwać następcą 6230i. Plusy to: super wyświetlacz, kamera VGA, aparat 2mln, klient e-mail może jednocześnie ściąga maile z kilku kont e-mail (czego nie było w 6230i). Minusy: niewymienna obudowa, nie widać cyferek i literek na klawiaturze w kolorze srebrnym, na prawym przycisku skrótu nie mozna ustawić skrzynki odbiorczej, czasami się wiesza, czuć że jest cięższy od 6230i. Ale i tak gorąco polecam. Jeśli masz wybór to bierz 6233 i chyba w kolorze czrnym....

  • 0

    104.  2006-09-30 14:26:21

    No i nie ma portfela. Dziwne. 6230i miała.

  • 0

    105. ~Z  2006-10-03 14:18:08  host: chello212186131117.chello.pl

    6151 tez nie ma portfela, wniosek z instrukcji, 6233 ma tylko 7 MB pamieci, a 6151 - 30 MB i co kupić? może poczekam?

  • 0

    106.  2006-10-05 16:43:48

    Pamięć 7MB to jest minus. Ale przecież większość dużych plików i tak trzymasz na karcie pamięci. Karta 512MB kosztuje ok. 65zł. Można sobie dokupić.

  • 0

    107. ~junior  2006-10-08 12:42:06  host: aji114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    interesuje mnie jak jest rozwiazana w tym telefonie sprawa klapki zakrywajacej baterie.. nie widze jakos zadnego zatrzasku przytrzymujacego ja, czyzby wygladalo to podobnie do np nokii 6030 gdzie sie po prostu wysuwa bez zadnego zaezpieczenia (czesto wbrew woli posiadacza)?

  • 0

    108. ~junior  2006-10-08 12:42:31  host: aji114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    interesuje mnie jak jest rozwiazana w tym telefonie sprawa klapki zakrywajacej baterie.. nie widze jakos zadnego zatrzasku przytrzymujacego ja, czyzby wygladalo to podobnie do np nokii 6030 gdzie sie po prostu wysuwa bez zadnego zaezpieczenia (czesto wbrew woli posiadacza)?

  • 0

    109.  2006-10-09 14:26:25

    Klapkę cieżko się zakłada i nie ma mowy o tym żeby sama się wysunęła.

  • 0

    110. ~duczek  2006-10-09 21:20:58  host: dcg140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam prosbe co do uzytkownikow tej Nokii otoz na stronie noki wyczytalem ze ona ma "translator" i wlasnie nie wiem jak mam to odebrać. Ci co posiadaja 6233 niech mi napisza o co w tym chodzi. Proszę i Pozdrawiam.

  • 0

    111.  2006-10-10 20:43:45

    To taka wgrana fabrycznie mało użyteczna aplikacja java do tłumaczenia słów.

  • 0

    112. ~Adamsekk16  2006-10-11 17:39:59  host: 80.51.166.203

    Witam. Mam pytanko czy ta nokia 6233 ma radio z rds?? bo gdzies przeczytałem że niby tak. więc jak jest naprawde??? pozdrawiam ;)

  • 0

    113. ~Darwil  2006-10-12 20:56:51  host: 82-45-23-223.cable.ubr03.azte.blueyonder.co.uk

    Duczek.... translator tłumacz jest zawarty w grach tłumaczy 6 jezyków u mnie dodam że mam 6233 wersję angielską bo tu mieszkam, pozatym fon jest super

  • 0

    114. ~Ada  2006-10-15 16:15:10  host: 80.51.166.203

    To jak?? Odpowie ktoś na pytanko???

  • 0

    115. ~Kamilo  2006-10-16 12:16:20  host: bdr86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta nokia ma 7 mb na www nokii pisze tak a poco wiecej jak mozna miec karte microSD do 2 GB ! Aprat wypas !!!

  • 0

    116. ~Krzys$iek  2006-10-19 19:28:52  host: acxr28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A nie wie ktos ile ona kosztuje w Anglii??

  • 0

    117. ~maltom  2006-10-22 18:51:03  host: nat-154.ghnet.pl

    te artur ta nokia bedzie miec wymienne obudowy i jest to wyraznie napisane na stronie nokia oraz wielu innych w necie!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ze trudno bedzie ja wymienic. pozdro dla posiadaczy tego koma:)

  • 0

    118. ~  2006-10-22 20:56:49  host: beitris.static.korbank.pl

    mam dylemat. kupić nokie 6233 czy sony ericsona w810i? z góry dziękuje.

  • 0

    119. ~A99  2006-10-23 11:40:23  host: xd38.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś w praktyce porównywal tę baterię w 6233 (polimerową) z innymi bateriami Nokii, na przykład z baterią w 6230i? Albo przynajmniej napiszcie, jak długo bateria pracuje między ładowaniami.

  • 0

    120. ~  2006-10-25 14:55:21  host: cpt87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja dodam tylko szybko, że czas pracy wg producenta (340h) to czysta fikcja literacka. Telefon pracuje zgodnie ze swoim przeznaczeniem (jako telefon do pracy) 48 - max 72h i żąda już ładowarki. Poza tym aparat posiada wiele ciekawych funkcji ułatwiajacych pracę oraz poprawione takie usługi jak klient e-mail. UMTS to fajna sprawa ale w naszych warunkach nie działa to jak powinno. Co do jakości MP3 to 6230 chyba gra lepiej. Kolejną zaletą do MicroSD do 2GB. Ale jak już się rozpisałem to moja opinia w punktach: Dla kogo? - dla aktywnych biznesmenów - elegancki i funkcjonalny telefon. Pełna synchronizacja z MS Outlook, szybki bluetoot. Uzupełniając telefon o kabel USB można go traktować jak przenośny dysk. Zalety: - normalny jak na telefon klient e-mail, - elegancji wygląd, - pojemny wyświetlacz (pojemność informacji), - obsługa 2GB kart MicroSD, - mocowanie smyczy w dolnej cześci obudowy, dzięki czemu nie będzie się rysował wyświetlacz. - dobrze zrobiona ksiązka adresowa ale to już pisałem - pełna zgodność z MS Outlook. Rozmowy: Nie mam zastrzeżeń do jakości rozmów. Telefon dobrze wytłumia tło (szymy, trzaski i inne dzwięki zakłócające rozmowę np. na ulicy albo w głośnym biurze). Wady: - prądożerny. Mnie wytrzymuje 2-3 dni (ok 10-12h rozmów miesięcznie). Komuś kto jest lepszy ode mnie proponuję drugi akumulator bądź dodatkową ładowarkę w aktówce :) - metalowa obudowa - nie nie, to też fikcja tym razem inżynierska. Metalowa jest tylko "obrączka" wokół przedniego panelu (ja na zdjęciach wyżej). Telefon jest z plasiku i jak na 5-dniowy aparat to trzeszczy jak go mocniej złapać w dłoni. Wady cd. Z nokią jak z PCtami i MS - te same błędy konsekwętnie przenoszone na nowe modele/systemy. Ten sam beznadziejny odtwarzacz MP3, to samo tandetne radio, brak normalnego portu USD (trzeba sobie kabelek kupić), brak normalnego złącza mini-jack do słuchawek. Kolejne wady to upierdliwe trzymanie się formatów 3gp i amr zamiast zastosować kompres

  • 0

    121. ~ŁUKASZ PN  2006-10-26 09:04:02  host: eus133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM MAM OD NIEDAWNA N6233 I JESTEM ZADOWOLONY ALE NIE KAPUJE OCO CHODZI Z SMS-AMI ODLICZA MI ZNAKI OD 1000 I NIE WIEM ILE MOGE PISA NA JEDNEGO SMS-A PROSZE O ODP

  • 0

    122. ~  2006-10-28 17:32:53  host: aaxh198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no i ciekawostka - beteria wytrzymała ostanio 28h :) No cóż, rewelacyjny czas. Wykonałem ok 3h połączeń telefonicznych, troche transmisji danych i to wszystko.

  • 0

    123.  2006-10-29 20:22:33

    Mnie Bateria wytrzymała 9 dni!!! Mało rozmawiam. Gdzie jest napisane, że ma wymienną obudowę?

  • 0

    124.  2006-10-30 09:03:43

    Myślę o zakupie tego telefonu, czy ktoś może opisać jego możliwości odtwarzania dźwieku(MP3,AAC)-chodzi o głośność i jakość na wbudowanych głośniczkach.

  • 0

    125.  2006-10-30 09:25:16

    Myślę o zakupie tego telefonu, czy ktoś może opisać jego możliwości odtwarzania dźwieku(MP3,AAC)-chodzi o głośność i jakość na wbudowanych głośniczkach.

  • 0

    126.  2006-10-30 09:41:10

    Myślę o zakupie tego telefonu, czy ktoś może opisać jego możliwości odtwarzania dźwieku(MP3,AAC)-chodzi o głośność i jakość na wbudowanych głośniczkach.

  • 0

    127.  2006-10-30 09:51:13

    Chyba nie jest napisane, ale na allegro mozna kupic obudowy to pewnie da sie to wymienic... Ja na razie jestem na etapie formatowania baterii ale nie wyglada to najgorzej:) Moje ocena poki co: swietny wyswietlacz (choc d900/6288 maja lepszy), swietna klawiatura, duze mozliwosci poustawiania wszystkiego wedlug wlasnego widzimisie, swietne glosniki, niezla bateria, dobra kamera vga, kiepski aparat (chyba ze mamy dobre swiatlo...)

  • 0

    128.  2006-10-30 11:15:27

    Myślę o zakupie tego telefonu, czy ktoś może opisać jego możliwości odtwarzania dźwieku(MP3,AAC)-chodzi o głośność i jakość na wbudowanych głośniczkach.

  • 0

    129. ~madzia  2006-11-01 20:59:13  host: 213-238-75-5.adsl.inetia.pl

    mam dylemat co wybrać nokie 6233 czy sony ericcson k750i?? prosze o odp

  • 0

    130.  2006-11-02 08:22:09

    se ma tylko lepszy aparat i radio z RDSem, nokia ma edge/umts/lepsze glosniki i inne

  • 0

    131. ~oldschool  2006-11-03 10:29:50  host: 217.153.105.106

    mam w810i i teraz (firmowka) 6233. +lusy. miekko sie pisze na klawiaturce spory plus. wyswietlacz spory b.dobra rozdzielczosc ladnie na nim widac.no i szok..nagrywanie video 640x480. niewierzylem dopoki nie sprawdzilem.ale to prawda. reszta do bani.design wyglada jak badziew kopiowanie sonego noki nie idzie. mp3? niech ktos jeszcze powie moze ze to samo co w sonym...do bani.. nagranie filmu 640x480 powiedzmy 20sek to z 5mega conajmniej. dolozyli by karte wieksza chociaz. soniaka mam od roku i nieliczac tej kamery to jest ta nokia dalej sporo w tyle. polecam soniaki ;) thebesciaki

  • 0

    132. ~oldschool  2006-11-03 10:33:08  host: 217.153.105.106

    i to prawda ze ten telefon trzeszczy.tylnia klapka jest plastikowa.ale zeby nie bylo w w810i na poczatku ak samo trzeszczy guziczek poki sie niewyrobi co doprowadza do szaly..telefon za taka kupe kasy z plastikami ... :/

  • 0

    133. ~sq  2006-11-04 22:02:52  host: 213-238-121-71.adsl.inetia.pl

    Jakośc mp3 jest lepsza od k750i tylko trzeba umieć ustawić equalizer i gra świetnie dobre basy i wysokie tony wszystko w sam raz. Dzwięk stero w noki lest świetny nic nie trzeszczy nawet na maksymlanych ustawieniach equalizera i tak głośność tym wszystkim nie może poszczycić k750i. 6233 ma umts, edge a k750i niema. Jeżeli chodzi o aparat i o kamerę to tak zdjęcia z odległośći noki i se są takiej samej jakości natomisat z bliska to se robi lepsze bo ma AF. Filmy noki miażdżą SE rozdzielczość VGA mówi sama za siebie żadnych kratek itp ,więc SE nie tu nic do gadania. Wyświetlacz tu górą jetst nokia roz. QVGA i dobre nasycenie kolorów. Lepszą jakość wykonania i wygodę pisania oferuje zdecydowanie nokia obudowa nie trzeszczy nic nie skrzypi a pisanie to sama przyjemność. Jakośc wykonania k750i pozostawia wiele do życzenia pisze się nie wygodnie a obudowa strasznie skrzypi a po wyświetlaczem pojawiaja sie poaprochy i kurz. Widać to produkcje noki której zalezy na jakości produkcja w Niemczech nie to co k750i ,,made in china,, gdzie liczy się ilość nie jakość. Wszystkie te wnioski wyciągnełem bo użytkuje obecnie te 2 telefony i zdecydowanie lepsza jest nokia. Nie jestem żadnym fanem zagożałym noki bo sam wcześniej sądziłem ,że przy noki płaci się tylko za markę sam cały czas miałem tylko se ,ale się myliłem co do pochopnych ocen noki . Lepiej dopłacić trochę i kupić coś zdecydowanie lepszego niż tandete produkcją z chin. Następny mój telefon to napewno będzie NOKIA i tą markę i telefon 6233 POLECAM.

  • 0

    134. ~ko  2006-11-07 02:29:11  host: ekl218.internetdsl.tpnet.pl

    ale macie tu lipe w ogóle to powinno byc napisane jakiego symbiana obsługuje ten tel dla mnie jest to jeden z najlepszych produktów na świecie w tej branży!!!!

  • 0

    135. ~a  2006-11-08 18:45:53  host: 80.51.166.203

    witam. ktora nokie wybrac 6233 czy 6131??? prosze o odp.

  • 0

    136.  2006-11-09 21:14:56

    weź 6233. Filmy są w VGA

  • 0

    137.  2006-11-10 14:46:22

    witam, mam spory dylemat. nie wiem na jiki telefon się zdecydować. mam do wyboru nokie 6233, 6280, e50 i se w810i. proszę o odpowiedź.

  • 0

    138. ~  2006-11-11 13:29:59  host: ava114.internetdsl.tpnet.pl

    6233 jest high quality serio bo mam

  • 0

    139. ~sebo  2006-11-11 19:59:42  host: azh72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon tak glosno grajacych dzwonkow nie slyszalem a radio ma

  • 0

    140. ~kubanek  2006-11-15 20:11:41  host: die39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie malutki pytanko :D czy to cudenko posiada lampe blyskowa??

  • 0

    141. ~Grzeso  2006-11-21 14:40:38  host: 174-16-2-83-rawa.marton.net.pl

    Mozecie coś wiecej o tej baterii napisać?? ile trzyma?? bo na stronie noki jest ze 14 din ale czytam komentarze ze max 72h, a i nie wiecie za ile w abonamencie w erze sie go kupi??

  • 0

    142. ~kamerun  2006-11-22 09:43:55  host: pb221.szczecin.sdi.tpnet.pl

    fajny fon polecam jak zwykle dla zwolenikow patisonow to model do porónania z k750i wiec niema co wybierac placisz kase za marke polecam nokie jak cie stac np mercedes E 2005 modeo 2005 merc to stara tandeta za b.d.k wole starego mietka a za modelaka niedal bym wiecej niz 3000

  • 0

    143. ~Bartek  2006-11-23 05:20:36  host: cks59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Konczy mi sie wlasnie umowa i biore go na 100%. Ten model okreslany jest nastepca N6230i-wlasnie ja aktualnie mam i jedyna wada w tym modelu jest troche maly wyswietlacz. Ale widze,ze Nokia nie spi i dokonala zmian na lepsze. Bardzo podoba mi sie nowa platforma series40-ikony zasiegu i naladowania baterii na gorze i maja nowy wzor. Pozatym troche zmieniony kaledarz (glowny wyglad), lepsze funkje kalkulatora, dwa glosniki stereo i ta bateria-wyczytalem na str. Nokii,ze ma pojemnosc 1100mAh Li-Polymer.Taka bateria byla w poczciwej 6310i (chodzi o pojemnosc). Przy tym wiekszym wyswietlaczu to Nokia musiala zwiekszyc baterie-nareszcie. Jeszcze Nokia powinna dodac do niej flesh ale znajac zycie za jakis czas wpuszcza nastepce (np.6233i) i wtedy uzupelnia ja o lampe ale czas pokaze-zobaczymy jak bedzie :-) Narazie koncze, jak juz sobie ja wezme to dam znac jak pierwsze wrazenia. Pozdrawiam

  • 0

    144. ~karola  2006-11-23 14:37:49  host: static-62-233-214-10.devs.futuro.pl

    a czy ktos moglby dac mi znac czy da sie sciagnac simlocka z tego modelu sprowadzonego z Irlandii??z gory wielkie dzieki

  • 0

    145. ~yogurt  2006-11-26 18:55:07  host: wyznawca-85.streamcn.pl

    witam kupilem ten telefon niedawno na allegro za 909zł gwarancja 2 lata. Moim zdaniem jest to jeden z lepszych telefonow teraz na rynku !!! duzy wyswietlacz. Glosna muza glosniki stereo o to wlasnie chodzi !!! kocham go :) zmienilem z k700i !!! SE to jest kiepski !!! nokie rule !!! :)

  • 0

    146. ~scorpion  2006-11-27 10:31:25  host: 212.244.1.129

    Uzytkuje ten telefon juz miesiac i jestem bardzo zadowolonu duzo funkcji super wyswietlacz w/g mnie bardzo dobra jakosc video i zdjec, rewelacyjny glos co do baterii nie jest to ta 'sama' co w 6230i a juz na pewno tyle nie trzyma, moja 6233 wytrzymal najwiecej 7 dni ale cos za cos. (6230i nie miala takiej rozdzielczosci ani kolorowego wyswietlacza)Ogolnie uwazam ze jest to wysmienity telefon i naprawde go polecam. Pozdrawiam :-)

  • 0

    147. ~Tele  2006-11-27 12:44:26  host: host-81-190-216-223.wroclaw.mm.pl

    Cześć kupiłem ten telefon dwa tygodnie temu, i niestety jestem strasznie zawiedziony nie wiem czy ja trafiłem na taki slaby model, bo wszyscy go tutaj wychwalaja. Otoz : - tylna klapka juz mi sie wyrobila i straszliwie trzesczy jak pisze sms -kabel do laczenia tel z kompem(wziet z e50) co chwile przerywa mysle ze wejscie telefonu jest wyrobione -ta sama sytuacja z zestawem sluchawkowym wystarczy leko dotknac i i juz slychaj tylko przez jedna sluchawke - wszystkie klawisze funkcyjne po bokach(tzn. regulacja glosnosci, zdjecie i nim) chodza tak jak by byly uzywane przez dlugi czas tzn. sa wyrobione -bateria trzuma max 3 dni Czy ktos jeszcze ma takie problem, czy jest sens odawania go na gwarancje?

  • 0

    148. ~Małgorzata W.  2006-11-27 22:32:21  host: xdsl-6429.wroclaw.dialog.net.pl

    Kupiłam ten telefon. Wcześniej miałam n6230 (też super tel). Nokia 6233 jest bajerancka. Sliczna i funkcjonalna. Mp3 odtwarzają się bdb. Wszystko mi się podoba. Wyświetlacz ogromn :) Nie wiem tylko jak pozbyć się znaków głosowych, przypisały się jakoś tak automatycznie i nie mogę ich edytować ani usunąć.

  • 0

    149. ~Tele  2006-11-29 11:48:10  host: host-81-190-216-223.wroclaw.mm.pl

    Czesc to znowu ja, dla wszystkich szczesliwych posiadaczy tego telefonu, mysle ze mam wazne info. Czytalem gdzies ze ludzie sie skarza bo wszystkie dodatki do tego telefonu sa na karcie, z ktorej nie da sie tego zgrac, kopiowac, itd. otoz jest to prawda. Istnieje jednak mozliowsc za pomoca telefonu przemieszczania gier, tematow itd. z karty na telefon(za pomoca opcji przeies do). Jesli juz to zrobimy mamy mozliwosc dowolnego kopiowania tych aplikacji, np. na wieksza karte czy tez na komorke znajomej. Mam nadzieje ze komus pomoglem, prosilbym o odpowiedz na moje pytanie ktore widnieje pod 147 numerem. POZDRAWIAM

  • 0

    150. ~peter  2006-11-29 12:07:35  host: xdsl-482.wroclaw.dialog.net.pl

    kupiłem tę nokię dwa tygodnie temu i tak żałuję, że wracam do 6230i ! bateria wytrzymuje 1 dzień max, dłużej to chyba jak sie ją na noc wyłącza i w ogóle nie gada ani dotyka. obudowa trzeszczy jakby była z najpodlejszego plastiku, jest za duża - chodzi się z kawałkiem klocka. odtwarzacz mp3 i radio bez RDSa to poracha, nic nie zmienili, filmiki ok - ale ja swoje kręcę na aparacie cyfrowym, ale gdy chcę zrobić fotę nokią to w porównaniu z SE to kicha - brak AutoFocusa i lampy ją dyskwalfikuje. Wracam do 6230i - miała to wszystkoa, ale była mniejsza, dłużej trzymała, nie potrzebuję dużego wyświetlacza i filmów. 6233 - DNO

  • 0

    151. ~pasza  2006-12-06 19:15:45  host: 82.146.225.109

    jak chcecie lampę i zaj.. zdjęcia to aparat cyfrowy sobie kupcię, telefon jest do dzwonienia!!!

  • 0

    152. ~pasza  2006-12-06 19:56:12  host: 82.146.225.109

    jak chcecie lampę i zaj.. zdjęcia to aparat cyfrowy sobie kupcię, telefon jest do dzwonienia!!!

  • 0

    153. ~bt  2006-12-06 20:23:01  host: 195.245.213.9

    po pierwsze: w opisie jest błąd, bateria ma poj. 1100. Po drugie telefon służy do dzwonienia ( od biedy do pogrania i posłuchania muzy) a nie do cykania wschodów słońca. odnośnie se to nie są takie różowe, sypią się karty pamięci (orginalne również), joy nie wytrzymuje bardziej wymagajacych gierek, nie wspominając o tych niby super bateriach. poza tym nokia ma o wiele lepsze wyswietlacze (rozdzielczość). i do wszystkich co narzekają na różne dziwne usterki - nie kupiliście czasem telefonu na allegro lub w komisie :) opłacało się ?

  • 0

    154. ~maly  2006-12-06 21:49:29  host: 83.175.180.250

    czy jest mozliwosc ustawienia dzwonkow z plikow mp3 ??

  • 0

    155. ~Gosia  2006-12-08 17:02:51  host: 116.3.rev.vline.pl

    nie ma lampy blyskowej, bateria w moim przypadku trzyma 5-6 dni,ale duzo pisze i czasem dzwonie, zdjecia wychodza bardzo dobre ale zalezy od umiejetnosci robiacego, glosniki sa swietne, jedyna wada to to ze ten srebrny tyl sie troche rysuje,ale coz, poza tym naprawde swietny fon i polecam do kazdemu;) mialam z nia tylko raz problem (nie ustawiajacie fonu na dwa zakresy), poza tym super, i nie wiem co trzeba zrobic zeby bateria trzymala 1 dzien tak jak niektorzy tutaj pisza. goraco polecam

  • 0

    156. ~yogurt  2006-12-09 18:54:05  host: wyznawca-85.streamcn.pl

    lampart smieszne pytanie !!! hehe tu sie nie ma co zastanawiac wez nokie 6233 jest najsolidniejsza z tych wszystkich. Na poczatku odrazu skreslam marke SONY ERICSSON ktora moim zdaniem bardzo sie psuje !( wiem poniewaz przedtem mialem k700i) eh ! nie kupuj !jesli chodzi o nokie to nokia jest spoko z wygladu ale wszystko z plastiku spadnie ci i sie rozwali nie wyglada ten telefon na mocnego. 6233 swietnie wyglada i i nie jest solidnie zbudowany :) e50 - tez ma calkiem fajny wyglad chcialem se go kupic i mialem dylemat ale dobrze wybralem :) jestem szczesliwym posiadaczem tej ze wlasnie noki :) glosniki stereo to zabojstow w 6233 malo ktory telefon takie glosniki posiada :) pozdro !

  • 0

    157. ~yogurt  2006-12-09 19:01:55  host: wyznawca-85.streamcn.pl

    była to odp to tematu nr 137 ;) gosiu nie zgodze sie z toba ze bateria trzmie 5-6 dni jak duzo piszesz i czasem dzwonisz poniewaz ja tez duzo pisze czasem pisze i czasami gram albo zapodam se muzyke. mi trzymie nie cale 2 dni ! bateria duzo je poniewaz ta komorka to wypas nie dziwie sie. 5-6 dni to lekka przesada serio nie wiem ktory phon tyle wytrzymie jesli duzo sie pisze itp :)

  • 0

    158. ~mz  2006-12-12 08:37:34  host: abl162.internetdsl.tpnet.pl

    ~do yogurt: na jakiej podstawie nie mozesz sie zgodzic,ze komus innemu bateria trzyma dluzej niz Tobie?to uzasadnienie nie ma sensu -"mi trzymie nie cale 2 dni". Mam 6230i i w stanie czuwania trzyma mi ok.2 do 3dni.Dla odmiany kumplowi z pracy 6230i wytrzymuje 6-7dni... Niemozliwe?A jednak :)

  • 0

    159. ~mark  2006-12-16 22:40:46  host: bao93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm niektórzy porównują ta nokię do SE k750. Po pierwsze SE jest bardzo awaryjny i wszystkie jego podzespoły są wykonane w Chinach masakra a wiem to wszystko ponieważ pracuje w serwisie gsm więc szczerze nie polecam SE, więc w noki płaci się więcej za jakość wykonania a nie za możliwości.

  • 0

    160. ~Bartek  2006-12-17 11:26:37  host: clc67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni i stwierdzam,ze jest super!!! Wczesniej mialem N6230i tez super telefon ale mial pewne nie-dociagniecia :-) 6233 ma super klawiature-bardzo jest wygodna i yojstik jest super (w6230i byl troche za maly) Wyswietlacz ma super kolory, ostrosc itp. W menu wszystko czytelne, przez wrzucenie ikonki zasiegu, naladowania baterii i loga operatora oraz daty na gore wyswietlacza srodek jest caly widoczny (w przypadku zciagniecia jakiejs tapetki nic nie majta sie po srodku ekranu) W menu wiadomosci wreszcie zrobili oddzielny folder na rapeorty doreczen. Ci co duzo wysylaja sms-ow to uperdliwe bylo ciagle kasowanie raportow (widoczna byla kopertka) Dla tych ktorzy zastanawiaja sie czy wziac sobie tego fona to ja w 100% polecam. Mialem kiedys telefon z Symbianem (6600) i miala pewne braki i minusy i do tego wolno pracowala. N6233 jest troche podobna do Symbiana a szybko pracuje i jest super!!! Glosniczki extra, troche zmieniony kalendarz, rozbudowany kalkulator (mozna wykonac wiecej dzialan), w galerii mozna przenosic kilka plikow na raz (w menu "zaznacz" lub "zaznacz wszystkie") Ogolnie telefonik jest OK!!! Pozdrawiam

  • 0

    161. ~Bartek  2006-12-17 11:39:03  host: clc67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jeszcze raz ja. Jezeli macie chec zciagnac sobie jakies fajne tapetki na ta Nokie to zapraszam na str: www.zedge.no/ Jest tam full tapet z roznych kategorii w super rozdzielczosci, dzwonki mp3, motywy-tematy itp. Stronka jest anglo-jezyczna i trzeba sie zalogowac ale wszystko jest za free i warto. Ja cos pokabinowalem i jestem zalogowany i juz mam tyle tapet i przesylam je przez port podczerwieni (IRDA) Taki porcik mozna kupic np. w Media Markt lub na Allegro. Ja zainwestowalem 30pln (allegro) i zciagam rozne rzeczy i wszysto za free. Juz 100razy mi sie zwrocil ten porcik :-) Na tej stronce jest tylko male ograniczenie-limit zciaganych np.tapet lub dzwonkow. Na dobe po zalogowaniu przysluguje tak jakby 30 jednostek tzn. tapet itp. a nastepnego dnia znowu jest 30 jednostek i tak dalej :-) Milego zciagania. Pozdrawiam

  • 0

    162. ~  2006-12-17 16:31:04  host: abih171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    qrw....nienawidzę jak ktoś mi piep.. że telefon jest do dzwonienia, jak coś się nie podoba to spadać. Dla kogoś, kogo nie stać na kupienie wszystkiego oddzielnie, wtedy kupuje telefon, który ma to wszystko za znacznie mniejsze pieniądze spełniającym choć w najmniejszym stopniu te "wymogi". Owszem są i ludzie którzy kupują je dla "szpanu". ;)

  • 0

    163. ~  2006-12-24 16:58:52  host: wyznawca-85.streamcn.pl

    ~do mz: no to troche dziwne ze tobie trzyma 2-3 dni a qmplowi 6-7 dni ... ciekawe od czego to zalezy ;) Wesolych Swiat :)

  • 0

    164. ~miro  2006-12-27 13:28:03  host: out.doplaty.gov.pl

    Co do klapki to wada obudowy. Miałem ten sam problem. Polecam skorzystać z gwarancji.

  • 0

    165. ~xyx0@op.pl  2007-01-02 17:20:32  host: actd191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potrzeboje kodu do zdjecia sim locka z noki 6233-pomocy

  • 0

    166. ~qbax22  2007-01-06 11:31:17  host: dxu250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nokia 6233 już 2 miesiące i mi padło oprogramowanie, widać tylko biały ekran i nic więcej bateria trzyma 2-4 dni, zainstalowane aplikacje po paru uruchomieniach psują się i trzeba je usunąć i głośnik trzeszczy podczas rozmów a poza tym to wszystko super

  • 0

    167. ~peter  2007-01-07 16:36:53  host: ddd211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś ma problem, że przy wgrywaniu tematów zmniejsza się drastycznie ilość pamięci w telefonie przy założeniu, że nic nie jest zapisane w pamięci? A oprócz tego to telefon jest OK, trochę się wyrabiają klawisze i czasami soft zawodzi ale ujdzie.

  • 0

    168. ~MM  2007-01-13 01:05:13  host: lukasz10.net.autocom.pl

    Witam, posiadam ten telefon od 2 tygodni, nie mam żadnych uwag co do tego telefonu, baterie sformatowałem trzyma pięknie 5-6 dni przy rozmowach ok 30-45min dziennie i pisaniu 20-30 sms'ów, nie wiesza się aparat rewelacja, niec nie trzeszczy (jak ktoś otwiera telefon kilka razy na dobę i wyjmuje kartę sim to wtedy niestety tak jest) u mnie wporządku. Z karty pamięci i z telefonu, da się przenieść gdzie się tylko chce, usunąć też można co się chce. Co do podłączenia do komputera to użwyam bluetooth kupionego na allegro a nie przez kabel, koszt 30zł i rewelacja, nie ma żadnych problemów z połączeniem przesyłaniem i zabawą. Wszystko da się bez najmniejszych problemów zainstalować, działa bez problemów, nic się nie wiesza, nic nie trzeszczy. NAJWAŻNIEJSZE - nosze telefon w kieszeni w spodniach bez żadnego silikonu czy futerału, za wyświetlacz nie dostał się do tej pory ani jeden pyłek, nie ma kurzu, nie ma nic- czyściutko, a niestety w innym modelach telefonu po dwóch dniach za szybką wyświetlacza miałem pełno kurzu. POLECAM ten telefon, pierwsza moja Nokia do której nie mam żadnych zastrzeżeń, pamiętajcie tylko o sformatowaniu nowej baterii (nie ważne jaka jest, każdą nową baterię trzeba sformatować). Pozdrawiam :-)

  • 0

    169. ~mniedziel  2007-01-14 12:18:13  host: nat-10.autocom.pl

    do peter: jeden dzien to chyba jak caly czas na gierkach grasz :-) moim zdaniem świetny następca 6230i pozbawiony został wszystkich wad poprzednika!

  • 0

    170. ~moczymordzky  2007-01-17 00:43:27  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    mam ten telefon i wiele innych rzeczy; mp3 slucham na mp3 foty robie olimpusem c-725 - sa supe; telefonem dzwonie - i to jest najwazniejsze; ma dobry wyswietlacz; komunikuje sie z laptopem bez kabla; umts dziala bez kabla; co innego chcecie? aparta? mp3? powiem tak - jezeli kogos nistac na mp3 za 50 zyli i na aparat za 300 zyli to niech nie wypowiada sie na temat tego phona bo to nei ma sensu; dla biedoty najlepszy jest SE; i wszystko w temacie; mp3 aparat i inne bajery ktore sie uzywa raz na sto lat; z kompem wspolpraca jest super i o to chodzi;

  • 0

    171. ~bizon  2007-01-17 16:49:59  host: 81.210.10.190

    jaką naj wiekszom pamięć można do niego włożyć

  • 0

    172. ~piechoslaw  2007-01-18 18:51:19  host: chello089078013208.chello.pl

    ej serio tak malo trzyma ta bateryjka?

  • 0

    173. ~konrad218  2007-01-20 23:10:47  host: aasg161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie moze ktos jakie karty ten tel obsługuje?2gb??

  • 0

    174. ~Zbyszek  2007-01-21 14:32:55  host: acyz72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na stronach Nokii nowy soft 4.91 do ściągnięcia i upgrade'u przez Nokia Software Updater. Czy ktoś z Was już ściągał i czy ma polskie menu i słownik ?

  • 0

    175. ~kondziu133  2007-01-24 12:50:54  host: p508b693c.dip.t-dialin.net

    mam ten telefon jest super ale nie wiem w jaki sposob mozna wejsc do UMTS i prowadzic videorozmowy??

  • 0

    176. ~nes  2007-01-27 16:13:14  host: big229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszyskich którym bateria słabo trzyma... Wystarczy zmienić ładowarkę z ac-4e(bateria ładuje sie w godzię) na ac-3e (tu niestety bateria ładuje się ok 4 godz.) u mnie pomogło bateria trzymała max. 3dni a teraz wymiata 5-6dni. Polecam prztestowane! :-)

  • 0

    177. ~nes  2007-01-27 16:14:04  host: big229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszyskich którym bateria słabo trzyma... Wystarczy zmienić ładowarkę z ac-4e(bateria ładuje sie w godzię) na ac-3e (tu niestety bateria ładuje się ok 4 godz.) u mnie pomogło bateria trzymała max. 3dni a teraz wymiata 5-6dni. Polecam prztestowane! :-)

  • 0

    178. ~  2007-01-29 15:22:40  host: ablv19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma symbiana??

  • 0

    179. ~an  2007-01-30 12:21:16  host: ckw93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma symbiana, a najwieksza porazka warta odnotowania w ksiedze Guinessa chyba jest to ze do rozmow video jest... tylko jedna kamera z tylu telefonu, wiec albo ktos nas widzi i my jego nie, albo odwrotnie. Pekam ze smiechu i zajady mi sie robia jak czytam ze to taki fajowy telefon....

  • 0

    180. ~ana  2007-02-01 11:28:29  host: acqj200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam dylemat wziąc nokie 6233 czy 6103?? która lepsza??

  • 0

    181. ~GREGY  2007-02-01 15:02:27  host: chello089078024078.chello.pl

    KUPIŁEM TEN TELEFON. NEGATYWY TO: ZEGAR CYFROWY JAKO WYGASZACZ JEST ZA MAŁY,ABY ODCZYTAĆ TRZEBA ZE SOBĄ NOSIĆ LUPĘ.MOŻE KTOŚ WIE JAK ZWIĘKSZYĆ TEN ZEGAR.

  • 0

    182. ~  2007-02-01 17:18:51  host: pc-213-77-21-37.ds.ae.katowice.pl

    Witam! Wiadomo coś nowego na temat zdejmowania simlocka??

  • 0

    183. ~paweł  2007-02-01 19:06:57  host: abdt75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy chodzą mp4

  • 0

    184. ~lanzur  2007-02-03 14:40:24  host: ip85148038.gmk.net.pl

    Mam go i jest spoko. Tak chodzą mp4.

  • 0

    185. ~bn  2007-02-03 15:23:32  host: 213-134-178-116.net.autocom.pl

    ściągnełem gre z internetu ichcem przez kabel usb przesłać ale nie moge a muzyke i tapety przesyłałem plisss pomocy

  • 0

    186. ~lanzur  2007-02-04 18:19:09  host: ip85148038.gmk.net.pl

    Gry instaluje sie przez program Nokia PC Suite.

  • 0

    187. ~pyta  2007-02-05 13:05:15  host: bxq230.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi w końcu co co z simlockiem da się go zciągnąć z tej nokii czy nie koniecznie. Pozdrawiam ! PS. Telefon jedyny w swoim rodzaju

  • 0

    188. ~LORD  2007-02-05 15:07:44  host: abrd223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupić ten tel. ale czytałem na jakimś forum że ma do bani te słupki do podgłaszania dziwięku. prosze doradzcie!!! Pozdrowienia

  • 0

    189. ~Piechoslaw  2007-02-05 20:17:26  host: chello089078013208.chello.pl

    ej jaki fajny telefon z NOKIi mi proponujecie. wymagania: aparacik, karty microSD, filmiki no i real music xD

  • 0

    190. ~darw  2007-02-06 17:35:05  host: 83.238.236.94

    czy głaśnik jest lepszy i mocniejszy od N6230i??? Bardzo mi zalezy na słuchaniu mp3 i zastanawiam się czy głośniki chodzą lepiej i głosniej... Może ktos porównywał pod tym względem 6233 z SE serii W?

  • 0

    191. ~Adi ;)  2007-02-07 23:15:54  host: pudnet.info

    Witam. To będzie szczera wypowiedź, a nie jakaś tam ściema. Tak porównywałem, Nokia 6233 gra najgłośniej i najczystrzym dźwiękiem ze wszystkich tel które mogłem sprawdzić (poza tym ma 2 głośniczki i jest stereo), a miałem SE W810i i głośnik grał dosyć dobrze, ale do 6233 się nie umywa. Również w Nokii 6230i głośnik gra gorzej tzn. ciszej i mniej czysto. Największym atutem Nokii 6233 jest właśnie dźwięk na głośniczkach. Odp: na razie jeszcze nie wymyślili sposobu na zdjęcie simlocka, no chyba że w serwisie, a to kosztuje ok 300zł, albo można też ten tel kupić bez simlocka np na allegro. Odp do LORD słupki w porządku. Fakt baterię mogliby stworzyć mocniejszą, ale i tak jest dużo mocniejsza niż w Sony Eriksonach. Mankamentem w tym telefonie są dołączone słuchawki, króre nadają się tylko do słuchania radia, a do odtwarzania mp3 poarażka. Dlatego musiałem dokupić sobie do niej adapter i inne słuchawki, od razu widać różnicę. Jak na Nokię to zdjęcia robi takie sobie, przy 2mpix Sony Ericsson, Motorola i Sagem robią bardziej wyraźne zdjęcia. jakieś pytania, szczerze odpowiem moje gg 1111096, email: ninija656@op.pl

  • 0

    192. ~Ranger  2007-02-09 18:47:57  host: hakone.magma-net.pl

    zastanawiam się nad se w810i oraz nokia 6233 i niewiem co wybrac. jak myślicie, który byłby lepszy? (pod względem funkcji, jakości, wytrzymałości...)

  • 0

    193. ~MM  2007-02-11 00:10:07  host: lukasz10.net.autocom.pl

    Ludzie ale wy macie problemy, to zegar za mały, to nie ma kamery z przodu, to nie ma symbiana, kupcie Wy sobie najlepiej Nokie 3310 i będzie spokój. Telefon zajebisty a się go czepiacie. A co to kart pamięci to obsługuje max. 2GB, co do simlocka to rzeczywiście słyszałem jak wyżej w komentarzu że sciągną go za ok.300zł ale pewien nie jestem na 100%. Co do SE W810i i Nokii 6103 to N6233 wygrywa, jest na równi z SE W850i. A co do głośnika to 6230i przegrywa, po pierwsze 6233 ma stereo po drugi dużżżżżo głośniejsza. Przesyłanie danych polecam przez bluetooth np. z Allegro tyle V2.0 chodzi rewelacyjnie.Słupki do dźwięku są ok. Pozdrawiam :-)

  • 0

    194. ~opti  2007-02-11 16:51:30  host: acws232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam od piatku.. wszystko oki ale cos zaczal trzeszczec glosniczek i chyba jutro pojedzie na gwarancje, wyswietlacz super, dzwiek dzwonkow z dwoch glosniczkow wymiata.. klawiaturka wygodna i fajnie stuka sie smsy, duzo szybsza od 6230i.. ogolnei wszysto by bylo oki gdyby nie dobil mnie ten trzeszczacy czasami glosnik podczas rozmow

  • 0

    195. ~n series user  2007-02-11 18:02:17  host: ekh178.internetdsl.tpnet.pl

    jest bardzo cicha w poruwnaniu do n73me

  • 0

    196. ~marc  2007-02-12 14:34:36  host: 31-dz2-7.acn.waw.pl

    mialem wczesniej nokie 6330 i musze przyznac ze nokia 6233 bije ja o klase

  • 0

    197. ~  2007-02-12 19:06:48  host: acpw109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Co lepsze? 6233 czy 6280??????????

  • 0

    198. ~jdz  2007-02-12 20:27:00  host: acpw109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co Lepsze? 6280 czy 6233?????????

  • 0

    199. ~MM  2007-02-13 17:38:36  host: agnieszka130.net.autocom.pl

    Głośnik może trzeszczeć od tego że jest starsza wersja oprogramowania V3.xx, wgrają V4.91 i będzie ok :-)

  • 0

    200. ~LONGER  2007-02-15 17:57:09  host: akp87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie porownuj ze soba telefonow 2 wogole rozbieznych przdzialow cenowych, 6233 jest za 700 zl a n73 ME za 1700zl. Ja mialem 6233, teraz przymierzam sie do n73. Wybralem n73 nad se k800i za 2 glosniki. Mam nadzieje ze sie nie zawiode. Ale oglodajac film na www.mobile-review.com moge stwierdzic ze 6233 jest chyba najlepsza/jedna z najlepszych nokii co do jakosci muzyki z glosnikow. Poprostu fenomenalnie gra. Mozna sie zakochac. Telefon godny polecenia. Jego drugim mega atutem sa filmy 640x480 o jakosci ktorej nie powstydzily by sie niektore aparaty cyfrowe. Nwet gdy jest ciemno jakosc jest poprostu idealna. Pozdrawiam

  • 0

    201. ~w-woj  2007-02-16 07:06:00  host: c181-254.icpnet.pl

    Tel OK. Mogłaby być większa czcionka. Berdzo cichy budzik (może ktoś wie jak zrobić by dzwonił głośniej??)

  • 0

    202. ~opti  2007-02-18 00:52:21  host: acct34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MM, zgadza sie mialem soft 3.70 ale mimo tego glosnik na serwisie zostal wymieniony i zapodali 4.91 i wszystko gra :]

  • 0

    203. ~ewcik  2007-02-18 09:34:32  host: fad172.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko nie wiem na ktory telefon sie zdecydować Samsung Z300 czy Nokia 6233 lub Nokia 6234 Poradźcie coś

  • 0

    204. ~skolakow  2007-02-22 15:08:48  host: eeo49.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Mam Nokie 6230i - w ktorej tzw. playlista z utworami mp3 moze byc tylko i wylacznie tworzona za pomoca programu nokia pc suite. Dla mnie to niedogodnosc, poniewaz w telefonie mozna tylko i wylacznie sluchac wszystkich mp3 jak leci - bez mozliwosci skatalogowania utworow wlasnie w playlisty... Czy w modelu 6233i mozna tworzyc playlisty z utworami mp3 zgromadzonymi na karcie pamieci bezposrednio w telefonie i odtwarzac kazda playliste osobno??? Czy n6233i ma radio z RDS??? Dzieki za odp.

  • 0

    205. ~mixer  2007-02-22 17:59:48  host: beitris.static.korbank.pl

    żal żal żal kiepski wyświetlacz kiepski aparat co do dżwięku z głośnika to jest bardzo dobry dobra klawa niezadobry materiał z którego zrobiono tego tela , a najgorsz to że ma przeciętne mp3. se w810i jest o niebo lepszy lepszy aparat, mp3 grają jak w niebie, wyświetlacz jeden z najlepszych narazie dobra klawa,dobry dżwięk z głośnika , i słuchawki se walkman najlepsza jakość jedyny mankament to brak osłony na obiektyw aparatu foto ale to raczej nie przeszkadza kupujcie oczywiście se w810i aha zapomniałem dodać że w zestawie ma karte 512mb i kabel usb który w sklepie kosztuje 70zł pozdro dla fanów se

  • 0

    206. ~enro  2007-02-22 21:52:42  host: n01.satfilm.pl

    Jestem prawie pewien, że w niedzielę go kupię, ale mam problem. Czy w tym modelu potrzeba słuchawek Nokii, aby słuchać radia? Niektóre sklepy internetowe nie oferują w zestawie słuchawek. A co z tym trzeszczącym dźwiękiem. Jak wy sobie radzicie? Proszę o odpowiedź.

  • 0

    207. ~Joana.,.,.  2007-02-23 20:55:39  host: host86-137-7-23.range86-137.btcentralplus.com

    ta nokie mam od trzech miesiecy z glosnikiem nie mam problemu ale natomiast kiedy sciagnelam simlocka i uzywam innej karty telefon ciagle gubi zasieg zastanowcie sie jak go kupujecie a jeszce mam problem z pamiecia karta powinna miec pojemnosc 64 mb mnie wykrywa tylko okolo 50 bylam w serwisie z tym tel i niestety bez rezultatu

  • 0

    208. ~focus  2007-02-24 21:49:46  host: chello087207107055.chello.pl

    6233 czy d900? moc baterii i mp3 sms i radio VS piekny wyglad male gabaryty cudowny aparat co wybrac help. mam malo czasu na dezycje :P

  • 0

    209. ~MM  2007-02-25 00:20:16  host: lukasz10.net.autocom.pl

    ODP MIXER: Po pierwsze kolego wyswietlacz nokii 6233 jest lepszy, SE810i ma rozdzielczość 176x220 pixeli a N6233 240x320 pixeli na takiej samej powierzchni, więc co za tym idzie, nokia ma mniejsze pixele co powoduje lepszy wyraźniejszy obraz, co do aparatu są identyczne 2mpx, mp3 grają rewelacyjnie kwestia nowszego softu. ODP ENRO: niestety do radia musisz mieć słuchawki, działają jako antena :-( a trzeszczący dźwięk może być przez starszy soft, ja mam V4.91 i graja idealnie. ODP JOANA: co do simlocka, możę tak być, niedawno zdjęcie locka kosztowało 300zł i tak nie wiadomo czy robia to dobrze, dlatego polecam kupić 6233 oryginalnie bez simlocka, z karta się nie martw ja też tak mam z każdą teraz mam 1GB a dostępnych jest 988MB, chyba nokia tak ma, z każdej karty którą włożś do telefonu ubywa troche mb. Pozdrawiam :-)

  • 0

    210. ~bobik  2007-02-26 16:38:44  host: taos.magma-net.pl

    czy nokia 6233 ma funkcje ustawiania jasnosci wyswietlacza i czy nagrywa w mp4

  • 0

    211. ~swiatex  2007-02-27 11:59:53  host: 185-0-2-83-gd.marton.net.pl

    Więc tak , mam ten telefon od około miesiąca a może i więcej, wcześniej miałem 6230i spostrzerzenia: -bateria o niebo lepsza -głośniki też( grają lepiej niż w k750i- ja mam takie odczucia) - za mała pamięć na telefonie -dobrze wideo ale szkoda że w 3gp -świetny wyświetlacz -zdjęcia są dobre tylko przy dobrym o·świetleniu czyli jak w każdym phonie -bardziej zaawansowany kalkulator -lepszy odtwarzacz dźwięku -możliwość oglądania filmów na całym ekranie -wygaszacze we flashu I to jest mniej więcej wszystko

  • 0

    212. ~Piotrek  2007-02-27 12:11:13  host: bxq230.internetdsl.tpnet.pl

    Witam :) Mam problem, ponieważ nie wiem jak mam ustawić abym mógł pobierać tapety,muzykę itd. z wapstera! Ostatnio wysłałem sms żeby ściągnąć muze i nie mogę jej pobrac, mam ją w skrzynce usług i gdy naciskam pobierz wyskakuje mi "Połączenie danych pakietowych niedostępne" i nie wiem co musze ustaiwć żebym mógł to pobierac prosze o pomoc. Z góry dziękuje :) Polecam ten telefon jest suuuuper !!

  • 0

    213. ~  2007-03-01 15:27:11  host: egh186.internetdsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten fon na abonament

  • 0

    214. ~MM  2007-03-02 00:41:33  host: lukasz10.net.autocom.pl

    ODP PIOTREK: ustawienia telefonu pobierz sobie ze strony operatora, ja mam sieć orange, więc wchodzę na stronę klikam link "Ustaw swój telefon" i masz do wyboru opcję: ustaw internet, wap, mms, e'mail, klikasz podajesz nr telefonu i ustawienia przychodzą Ci w postać wiadomości sieciowej, aby ją aktywować musisz wpisać pin 1234 i to wszystko. Jeśli nie znajdziesz na stronie operatora, to też jest na stronie Nokii, wybierasz dany model, wchodzisz w zakładkę Pomoc i klikasz Skonfiguruj swój telefon aby skorzystać z usług mobilnych. I to wszystko :-)

  • 0

    215. ~mm  2007-03-03 21:31:23  host: bxi87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 5300 czy n70 lub s.e.k800i

  • 0

    216. ~Baton  2007-03-04 08:50:42  host: aaln42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam małe pytanko. Czy dostępne softy na stronie nokii są po polsku ???

  • 0

    217. ~onqu  2007-03-04 18:33:52  host: bsn169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie porownujcie Noki do sony ericsona.Nokie są wytrzymalsze.Bateria w nokiach (sformatowana )trzyma dłuzej niz w sony ericsonach , siemensach , motorolach ( o sagemach nie wspomne bo to dno) sam maiałem kilkadziesiąt telefonów i w mojej firmie nie kupiłbym jakiegoś tandetnego bubla z funkcjami.Ostatnio skradziono mi nokie 6230i (szkoda mi było bo dobrze sie sprawowała) ma bardzo podobne funkcje tyle że w 6233 jest lepszy aparat.mialem se K750i i upadł mi z 1 m na beton i po nim za naprawe musiałem zapłacic 300 zł (a zapłaciłem z niego w promocji 1 zł ) więc przewyzszały koszty telefonu ):P Nokia to dla mnie król.daje temu telefonowi najwyższą ocene.

  • 0

    218.  2007-03-08 18:03:12

    Witam! Chcę kupić telefon do 800zł. Co możecie mi doradzić oprócz tej nokii? Potrzebuje wytrzymałego telefonu z dobrym aparatem (jak na telefon) i odtwarzaczem mp3, czy ta nokia jest OKi? Proszę doradźcie!!

  • 0

    219. ~  2007-03-09 17:25:29  host: dwm140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napiszę krótko : telefon spoko ale aparat jest zje... nie ma porównania do dziecięcego SE 750

  • 0

    220. ~.:Mala:.  2007-03-10 13:07:09  host: 116.3.rev.vline.pl

    mozna tworzyc playliste tylo trzeba wejsc w tryb gotowosci, wtedy na pulpicie tworzy sie takie jakby dodatkowe menu, i tak jest odwarzacz, radio, kalendarz i takie tam;) a jesli chodzi o radio to bez sluchawem ani rusz;) glosniki sa super, a z karta 1GB te fon jest niezastapiony(tz trzeba ja kupic sobie, ale ceny bardzo teraz polecialy w dol) ;)polecam goraco;)

  • 0

    221.  2007-03-11 01:41:29

    głośniki wymiatają!!! i wszystko w temacie :P

  • 0

    222. ~luk  2007-03-11 12:39:29  host: arz226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon waży 110g, nie przeszkadza to za bardzo? Chce go kupić w tym tygodniu, ale zastanawiam sie jeszcze nad nokia E50. Ogladalem ostatnio E50 - troche za duzo w nim niepotrzebnych funkcji, co powoduje balagan, menu nie jest zbyt przejrzyste i latwe w obsludze. Czy w 6233 jest podobne? Co radzicie?

  • 0

    223. ~Blablabla  2007-03-11 14:43:35  host: efj36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według mnie ten fon jest beznadziejny!!! Muzyka ok jest głośna ale zależy o głośność czy o jakość??? Ja tam mam SE k800i i jestem z niego bardzo zadowolony...Nokia kiedyś była fajna...kiedyś a ten cały 6233 to szajs...ale na mniej zamożna kieszeń czemu nie??? Gdybym miał go oceniac dałbym mu 6/10

  • 0

    224. ~MM  2007-03-12 00:03:04  host: lukasz10.net.autocom.pl

    ODP Blablabla: Telefon jest bardzo dobry, jak chcesz mieć wszystko to kup sobie Notebooka, w porównaniu do twojego SE Nokia wygrywa :-) a co do dzwonków to jak chce sie mieć lepsze wystarczy żeby miały wieksze "bitrate" i 6233 bedzie grała piękinie i zdecydowanie dłużej w porównaniu do twojego SE :-)

  • 0

    225. ~secretservice112  2007-03-14 18:33:57  host: def2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon sprawuje się bardzo dobrze. Wszystko jest OK. Tylko bardzo się brudzi, szczególnie z tyłu. Muzyka jest czysta bez szumów. Pytanie do uzytkowników tego telefonu: W czasie instalowania nowych tematów (.nth) nastąpił jakiś dziwny błąd i straciłem prawie 5,5 mb pamięci. Czy komuś takie coś się zdarzyło? Nie mogę przez to praktycznie nic robić w pamięci telefonu. Jak ktoś miał podobny problem proszę o pomoc.Aha i jaka jest najnowsza wersja softu i czy jej wgranie coś zmienia w telefonie? Mail secretservice112@op.pl. Pozdrawiam.

  • 0

    226. ~wlasciciel_nokii  2007-03-14 21:20:23  host: mnch-4db006c7.pool.einsundeins.de

    Mam nokie 6233 od paru dni, jak naciskam klawisze to zamiast normalnego dzwieku slychac jakby brzeczenie. Na sluchawkach wszystko normalnie dziala. Czy wie ktos jak mozna to naprawic??

  • 0

    227. ~wlasciciel_nokii  2007-03-14 21:22:13  host: mnch-4db006c7.pool.einsundeins.de

    Mam nokie 6233 od paru dni, jak naciskam klawisze to zamiast normalnego dzwieku slychac jakby brzeczenie. Na sluchawkach wszystko normalnie dziala. Czy wie ktos jak mozna to naprawic??

  • 0

    228. ~MM  2007-03-15 00:38:55  host: lukasz10.net.autocom.pl

    ODP secretservice112: Pisałem o tematach troszę wcześniej. Więc tak dzieje się tak przez wgrywanie nie oryginalnych tematów. Oryginalne tematy Nokii sa prawie nie do zdobycia, jedynie jak ktoś zrobi kopię zapasową swojego telefonu do kompa to wtedy może skopiować temat, innej możliwości nie ma żeby zdobyć oryginalny temat, pozostałych nie polecam. Czeka się teraz aktualizacja softu i będzie wszystko ok. Powróci brakujaca pamięć. Najnowsza wersja to V04.91 , poniżej napiszę nazwy oryginalnych tematów: Marble.nth , Grey.nth , Blue Guitar.nth , Nokia.nht , Snake.nth , Billiard.nth , innych tematów nie polecam. Pozdrawiam :-)

  • 0

    229. ~Jolcia  2007-03-15 16:54:40  host: awk87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje taki telefo...(nie używany) Piszcie na gg 3063080 Będe bardzo wdzieczna!

  • 0

    230. ~secretservice112  2007-03-15 20:24:35  host: dde230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do użytkownika MM: bardzo dziękuje za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie: czy mogę dokonać darmowej aktualizacji softu w serwisie nokii i czy jest to płatna usługa? (telefon jest na gwarancji NOKIA POLAND).

  • 0

    231. ~MM  2007-03-16 14:24:04  host: agnieszka130.net.autocom.pl

    ODP secretservice112. Możesz iść do serwisu powiedzieć że telefon się wiesza i zakualizują soft bez problemu, z tym że nie masz telefonu przez ok 3 dni, jeśli natomiast powiesz że chcesz aby Ci zaktualizowali oprogramowanie beż żadnej przyczyny to będzie Cię to kosztować 50zł i zrobia na miejscu, tak jest u mnie w Krakowie, możesz też zrobić akualizację przez internet poprzez kabel, łączysz się ze strona nokii ale w tym wypadku nie wiem czy będziesz miał oprogramowanie w języku PL. W komisie u mnie jest to koszt ok 15zl i nie muszą rozkręcać do tego telefonu, czas to ok 10 min. OPD Jolcia: Ja kupiłem mój w sklepie na promocji bez simlocka za 888zł, ceny wachaja się średnio od 780zł do 999zł w zależności gdzie komis czy sklep.

  • 0

    232. ~max  2007-03-17 13:54:55  host: 195.73.175.115

    mam pytanie posiadam nokie 6233 kupilem na zachodzie oczywiscie nie posiada polskiego menu .Z robilem update na najnowszy soft 4.91 wpiytwalem kod produktu jakie posiadaa nokie z polskim menu i nic z tego .Jak mozna i czy wogole mozna programowo zmienic na polskie menu ??

  • 0

    233. ~secretservice112  2007-03-17 17:02:56  host: dcb207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do MM:czyli jak mówię w serwisie, że telefon się wiesza i robię mi aktualizację softu to wtedy jest darmowe? I czy aktualizacja softu do v4.91 zmienia coś telefonie?

  • 0

    234. ~MM  2007-03-19 00:52:23  host: lukasz10.net.autocom.pl

    ODP secretservice112: dokładnie tak, możesz powiedzieć że telefon Ci się często wiesza, słychać trzaski w słuchawce podczas rozmowy i pamięć telefoniu zmniejszyła się mimo miniumalnej ilości plików w telefonie. Oprogramowanie jest stabilniejsze, nie słychać trzasków i szumu w słuchawce gdy rozmawiasz, nie wiesza się no i wróci Ci "zagubiona" pamięć, tylko tak jak pisałem wcześniej nie polecam nie oryginalnych tematów. I jeszcze najważniejsze, zamiana softu kasuje wszystko z telefonu, trzeba przepisać kontakty notatki wiadomości itp. Pozdr:-)

  • 0

    235. ~jasio  2007-03-19 23:13:56  host: host-89-238-18-114.smgr.pl

    siema wszystkim mam tego tela od 2 miesięcy i tak: bateria trzyma max 6 dni srednio to 5 bo czasem filmy przenosze na karcie 1G a wgrywanie i zgrywanie ciągnie trochę prądu. przyciski i funkcje działają bez zarzutu. aparat robi zdjęcia bardzo dobre jak na 2 mgpixele,głośniczki stereo w telefonie naprawdę fajnie działają kto lubi nokię będzie z niej zadowolony a ludzie co mają Sony Er. niech piszą na swoim forum o tych swoich "super telach" a nie tu tu króluje nokia. więcej napiszę na gg 1515797

  • 0

    236. ~patryk  2007-03-21 20:40:00  host: bng151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon mam go już od dwóch dni i nie mam mu nic do zarzucenia doskonałe głośniki i zarombisty aparat poprostu kooollllllllllllllllllllll

  • 0

    237. ~KORNISZON BĘDZIN  2007-03-22 18:16:15  host: ikam.pl

    Świetny telefon. Mam od kilku dni i sprawuje się ok. Jeszcze jakby był lżejszy, ale za tą cenę (799} jest w sumie git. Morski przyjemny kolor podświetlania, bateria spoko trzyma od nowości, solidna klawiatura, 3 głośniki. SE w tym pułapie cenowym przegrywa w/g mnie.

  • 0

    238. ~Frutis  2007-03-23 11:53:43  host: cub90.internetdsl.tpnet.pl

    Kurcze no to faktycznie jest problem z tym i tematami bo wgrałem sobie około 50 tematów, naprawdę zarąbistych i telefon mi pokazuje 256 kb wolnej pamięci pomimo że nie mam ani jednego sms, a wszystko co sie dało przeniosłem na karte 1gb KINGSTONA,no i te wieksze tematy sie nie wgrywaja bo nie ma miejsca, a nie ma innego sposobu na przywrócenie miejsca jak reinstalka oprogramowania??? prosze o pomoc

  • 0

    239. ~adik  2007-03-23 23:34:34  host: atm.ssnet.pl

    ten telefon jest naprawdę ok :-) wszyscy kturzy go mają i są miłośnikami noki to potwierdzą.!

  • 0

    240. ~GREGY  2007-03-25 09:09:05  host: chello089076058164.chello.pl

    TELEFON SUPER. CZY KTOS WIE JAK ZWIĘKSZYĆ CYFRY W WYGASZACZU - ZEGAR CYFROWY, SĄ ZA MAŁE. A MOŻE SĄ JAIEŚ INNE ZEGARY KTÓRE MOŻNA WGRAĆ ?

  • 0

    241.  2007-03-25 17:23:21

    nigdzie nie moge znalezc danych na temat wielkosci obiektywu w noki 6233 moze mi ktos powie bo w se 750 to 4.6 a w se 800 to 5.2 pozdr

  • 0

    242. ~jsp  2007-03-25 20:51:35  host: 80-42-201-209.dynamic.dsl.as9105.com

    6233 fonik super, aparat moze mai gorszy od se k750 lub se k800, ale wszystkim innym bije sonoeryki. Mialem k 750 i byl to spoko fonik ale do se juz niewroce szkoda ze na obudowach maja made in china, ja na swojej noki mam made in germany i jak wszyscy wiemy niemcy niemaja problemow z jakoscia a niestety z chinskimi produktami jeszcze roznie bywa.

  • 0

    243. ~do greggy  2007-03-26 14:16:53  host: dck244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest taki temat ktory ma zegar w javie na tapecie workingclock czy cos takiego poszukaj na www.zedge.net

  • 0

    244. ~Krzysztofradio  2007-03-27 12:36:38  host: res-243-6.sdc.pl

    Mam ten model od lipca 2006, już z softem 4.91 (który od razu wgrywa się po polsku przez Nokia Software Updater)i muszę rozwiać niektóre wątpliwości. Jestem nokiarzem od czasow 3110 i gorąco polecam 6233 nie tylko gadżeciarzom, ale także zwykłym uzytkownikom, którzy wykorzystują telefon jedynie do dzwonienia. Ja wykorzystuję jego możliwości na maxa. Bateria trzyma 7-8 dni bez wyłaczania przy zwykłych rozmowach, SMS, MMS, natomiast do 4 dni, gdy słucham radia i muzyki, itp. Karta pamięci 2 GB Sandisk Ultra II. Jest szybka, telefon nie zwalnia, szybko odtwarza muzyke, filmy, nagrywa wideo i audio. Kamerka robi klipy z rozdzielczością 640x480 w super jakosci. Bije mojego starego Nikona na głowe. Jesli chodzi natomiast o fotki, to prawda - nienajlepsze, bardzo czuły aparat, lecz jesli używam do cyknięcia fotki klawisza pod wyswietlaczem (a nie z boku obudowy) to zdjęcia wychodzą ostre i nie poruszone, a jesli w dobrym nasłonecznieniu to super. Ostatnio drukowałem fotki 13x18cm i niektórzy mówią, że lepiej niż cyfrówka 2Mpx(ale warunek to dobre nasłonecznienie). Ja bedę neutralny i napiszę, że nie widzę różnicy. W samolocie oglądalem na nim film po uprzedniej kompresji do 3gp 240x320. Szczegoły w porządku, jednak w dynamicznych scenach robi się delikatna pikseloza, ale przecież to nie odtwarzacz HDDVD. Dyktafon może nieco zbyt cicho nagrywa. Podsumowując; ani razu mi sie nie zawiesił, czy coś nie chodziło. Na pewno szybszy niż symbiany, a podobne możliwości. Pozdrawiam Krzysiek

  • 0

    245. ~rafal  2007-03-28 11:49:46  host: xdsl-17869.wroclaw.dialog.net.pl

    telefon ok trzyma mi 5 dni brak gps hihi

  • 0

    246. ~piotrek  2007-03-29 20:54:33  host: bxq230.internetdsl.tpnet.pl

    Witam posiadaczy tego fona :] Mam mały problem no więc nie wiem jak to się stało ale gdy ktoś do mnie dzwoni to dźwięk dzwonka najpierw jest cichy a po chwili robi się głośno a mam ustawione sygnał jako ciągły wcześniej nie miałem tego problemu i teraz musze ustawić go na maxa bym coś słyszał jak dam o jedną kreskę ciszej to prawie go nie słysze a jak dam na maxa to dzieje się tak jak napisałem wyżej najpierw cicho a później normalnie. Wcześniej było wszystko ok nie miałem żadnego takiego problemu a co lepsze jak włącze MP3 to głośniczki grają normalnie głośno tylko problem pojawił się podczas przychodzących połączeń. Czy wgranie nowego softu coś pomoże ? Bo ja mam zdaje się ten starszy. Pomóżcie!!! Pozdro !!!

  • 0

    247. ~Krzysztofradio  2007-03-30 08:40:46  host: res-243-6.sdc.pl

    Piotrek, taką politykę dźwiękową Nokia stosuje od lat. Ma to zwiazek z jakimis postanowieniami zdrowotnymi, unijnymi, i takie tam pierdoły :) W nokiach tak już jest, że najpierw nieco ciszej telefon dzowni, a dopiero po kilku sekundach na maxa. To tak żebyś czasem nie ogłuchł :)(choć moim zdaniem jest to bardzo głupie, ale cóż. Trzeba się pezyzwyczaić. Zmiana softu nic tu nie da). Pozdrawiam Krzychu

  • 0

    248. ~rafal  2007-03-30 11:08:34  host: xdsl-17869.wroclaw.dialog.net.pl

    czy ktos ma moze stronke z aplikacjami wylacznie do 6233 oczywiscie aplikacje za free

  • 0

    249. ~rafal  2007-03-30 11:10:39  host: xdsl-17869.wroclaw.dialog.net.pl

    mam 6233 3 miech baterja trzyma 5 dni ale mam prozbe nie wiecie jaka jest obecnie najnowsza wersja softu ja mam 4,91 narka

  • 0

    250. ~Kuczyn  2007-03-31 17:59:27  host: cmf246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od jakis 3 miechów. Naprawde polecam! Bateria przy srednich rozmowach trzyma 7 dni wiec jak na telefon z dobrym wyswietlaczem i aparatem 2mpx to duzo:) Nic sie nie wiesza. Naprawde Supere telefonik, no i ta solidna obudowa:) nareszcie cos porzadnego:) Pozdrawiam

  • 0

    251. ~Kuczyn  2007-03-31 17:59:42  host: cmf246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od jakis 3 miechów. Naprawde polecam! Bateria przy srednich rozmowach trzyma 7 dni wiec jak na telefon z dobrym wyswietlaczem i aparatem 2mpx to duzo:) Nic sie nie wiesza. Naprawde Supere telefonik, no i ta solidna obudowa:) nareszcie cos porzadnego:) Pozdrawiam

  • 0

    252. ~Maxi  2007-03-31 18:15:12  host: bmx139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Design 6234 jest ładniejszy pozatym to super fonik(bo mam 6234 a to jest ten sam telefon)SE się chowają.

  • 0

    253. ~secretservice112  2007-03-31 19:40:24  host: dcc178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odp rafał najnowsza wersja softu to 5.10. Pakiet aplikacji można sciągnąć z sieci p2p. Czy ktoś zna jakieś strony gdzie można znaleźć oryginalne tematy do tej nokii?

  • 0

    254. ~MM  2007-04-01 01:09:39  host: lukasz10.net.autocom.pl

    ODP secretservices112: Kto chce oryginalne tematy do N6233 to proszę o e'maila. Tematy jakie moge przesłać to: Nokia, Marble, Grey, Blue Guitar, Billiard. Pozdrawiam :-)

  • 0

    255. ~rafal  2007-04-01 14:21:53  host: xdsl-17869.wroclaw.dialog.net.pl

    najnowszy soft to 5.10 mam pytanko czy sa jakies widoczne roznice pomiedzy 4.91 a 5.10 a drugie pytanko gdzie mozna sciagnac aplikacje lub gry na nokie 6233 oby nie stronka p2p

  • 0

    256. ~6233  2007-04-01 14:23:44  host: xdsl-17869.wroclaw.dialog.net.pl

    a czy moze ktos wie dlaczego era nie udostepnia gg na nokie 6233 chyba ze macie jakis patecik co do sciagniecia aplikacji gg na 6233

  • 0

    257. ~herkules  2007-04-01 17:41:54  host: nespo.zax.pl

    Siemka, zastanawiam sie nad kupnem , moze mi ktos powiedzieć czy on ma regulacje jasności wyświetlacza ??? Bo w 6230i to wyświetlacz w nocy jak jarzeniówka w oczy wali i nie da sie zmienic niestety dlatego mi tak zależy. Dzięki z góry

  • 0

    258. ~MM  2007-04-02 11:18:49  host: agnieszka130.net.autocom.pl

    Jakie są różnice miedzy softem v4.91 a v5.10, proszę napiszcie, dzięki.

  • 0

    259. ~6233  2007-04-02 11:25:16  host: xdsl-17869.wroclaw.dialog.net.pl

    herkules regulacj jasnosci nie ma ale jest naprawde jasny pobiez sobie aplikacje latarka i bedzie ok

  • 0

    260. ~woyytazz  2007-04-03 12:44:56  host: user-87-248-92-192.promax.media.pl

    elo mam ten telefonik od wczoraj i najbardziej jestem pod wrazeniem glosnikow stereo :) jak zapodalem sobie prodigy - voodoopeople to odlecialem :D telefon bajer a minusem moze byc brak latarki czy lampy blyskowej jakby to nazwac wczesniej mialem d750i fajne fotki robil chyba lepsze niz tu ! ale 6233 to juz lepsza podzialka wyswietlacza co daje zaje... efekt wyswietlania :d czysto przejrzyscie ...aha SE stereowanie te jojsticki bleeeee tutaj elegancko bez bolu palcow :) pozdro

  • 0

    261.  2007-04-04 10:33:38

    zmiany w 5.10: - Messaging - The email address length value has been optimized - Sending and receiving MMS improved - Improved downloading of SMIL info - AM or PM added if 12-hour time format is used in Message details - Browser - Improved downloading with Opera browser - Browser functionality improved when Hebrew language used - Downloading Java games improved - Browser bookmarks updated in German menu - HTTP Loader Context creation improved - Bluetooth/IRDA - Improved transfer of DRM SD protected content - UAProfile updated - Font size setting option available in all variants - Echo cancellation improved when CK-7W hands free used - Dictionary application available in all variants - Video streaming improved - Downloading of 3GP file improved - Improved support for AMR file with Media Player - IMSI detach sent to network when powering off due to low battery - Operator name list updated

  • 0

    262. ~m3chu  2007-04-04 18:03:13  host: nat-35.mikolow.net

    Witam :) Mam 1 małe pytanko... Kolega ma tego fona i starsznie cicho ten fonik gra a ma głośniki stereo... Czy tak jest we wszystkich modelach czy jest tak głośny jak nokia6230i??

  • 0

    263. ~6233  2007-04-04 18:08:46  host: inet20908na-0.eranet.pl

    moze tak jakos w jezyku polskim?

  • 0

    264.  2007-04-05 21:45:35

    jest glosniejszy niz 6230i, moze sie koledze glosniczek zepsul albo wyciszyl telefon:)

  • 0

    265. ~miszka  2007-04-07 21:25:28  host: amsterdam.leszcz.net

    a czy ten aparat ma lampe blyskowa i mozliwosc obslugi kart pamieci?

  • 0

    266.  2007-04-08 21:44:10

    lampy blyskowej nie ma, ale karty obsluguje:)

  • 0

    267. ~idea  2007-04-09 16:44:49  host: acgy148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze ktos powie jak wylaczyc wibre-dzieki

  • 0

    268. ~juventino  2007-04-10 08:58:13  host: abka39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę o sprawdzone info! Czy 6233 obsłuży słuchawki HS-20, AD-41 ?? bo nawet na oficjalnej stronie nokii ten telefon nie jest podany w kompatybilnych telefonach aczkolwiek wydaje mi się, że wtyczka jest ta sama i nie powinno być z tym problemu. A zależy mi na słuchawkach z pilotem a nie tylko jednym przyciskiem do zmieniania piosenek. dziekuje za odpowiedz

  • 0

    269.  2007-04-10 11:48:50

    wibre wylaczasz w profilach, wybierasz profil, dajesz przystosuj i tam masz alarm wibracyjny

  • 0

    270. ~PP  2007-04-10 15:14:48  host: aeq154.internetdsl.tpnet.pl

    Jak sprawdzić stan konta w simplusie bo ani na wyświetlaczu ani w nigdzie w menu nie mogę znaleść opcji do podglądu stanu konta :/ ??

  • 0

    271. ~Adi :)  2007-04-10 23:54:15  host: pudnet.info

    Witam. Do "juventino" kupiłem ten zestaw słuchawkowy i niestety mimo, że wejście pasowało to na wyświetlaczu było napisane że akcesorium jest niekompatabilne z urządzeniem, prosze nie kupować, bo miałem problem z ich sprzedaniem i straciłem trochę na tym kasy, pozdrawiam. Bez ściemy :)

  • 0

    272.  2007-04-12 16:43:22

    woyytazz a miales doczynienie z n73 6280 albo n91?? jak myslisz ktory najlepiej gra chodzi mi o mp3 ma glosniku??

  • 0

    273. ~Przemek 1987  2007-04-12 22:45:55  host: acgu141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam: Czy ta nokia ma video mms czyli wideorozmowy.

  • 0

    274. ~herkules  2007-04-13 10:43:09  host: nespo.zax.pl

    siemka! czy ten telefon ma blokade klawiatury na kod tak jak 6230i??? Przydaje sie bardzo jak sie ma dziewczyne itp :P

  • 0

    275.  2007-04-14 02:17:49

    ma:)

  • 0

    276. ~coldM  2007-04-16 13:30:49  host: host-89-228-75-240.olsztyn.mm.pl

    Mam pytanko bo spotkałem się z różnymi informacjami czy 6233 obsługuje gry java 3D? Oraz jaką ma ver. javy ? I jaki procesor?

  • 0

    277. ~toma  2007-04-17 00:30:56  host: bfs229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6233 obsługuje gry java 3d a procesor ma 237mhz

  • 0

    278. ~miisiek  2007-04-17 14:58:37  host: 4.76.classcom.pl

    mam ten telefon od 2 miesiecy, wszystko jest w porzadku oprocz tego, ze czasami wiesza sie przy wlaczaniu aparatu lub przelaczaniu na kamere, czy ktos ma podobny problem?

  • 0

    279.  2007-04-19 23:07:35

    mam pytanko do użytkowników 6233: Czy można w niej przewijać pliki video??

  • 0

    280.  2007-04-20 17:00:55

    czy w 6233 można przewijać pliki video?

  • 0

    281.  2007-04-21 13:29:40

    nie mozna.

  • 0

    282.  2007-04-25 17:09:11

    Jakby ktoś pytał... Nokia udostępniła wreszcie software w wersji 5.10 ;-)

  • 0

    283.  2007-04-25 17:40:17

    Jakby ktoś pytał... Nokia udostępniła wreszcie software w wersji 5.10 ;-)

  • 0

    284.  2007-04-25 17:43:48

    Nokia udostępniła na stronie phone software update software w wersji 5.10, jakby komuś nie chciało się regularnie sprawdzać ;-)

  • 0

    285.  2007-04-26 00:17:06

    sam o tym wspominalem w poscie 261:), a inni juz w 253

  • 0

    286.  2007-04-26 01:00:54

    JA MAM TYLKO JEDNA KWESTIE. PONOC TEN TELEFON NIE MA MOZLIWOSCI PRZEWIJANIA FILMOW WIEC PO CO W ODTWARZACZU MEDIOW OPCJA "INTERWAL FF/REW" WYDAJE MI SIE ZE JEST TO USTAWIANIE CZASU O ILE MA PRZESUNAC CZAS JEDNAK NIE UDALO MI SIE JESZCZE PRZEWINAC FILMU. CZY KTOS WIE COKOLWIEK NA TEN TEMAT?? :-(

  • 0

    287.  2007-04-27 00:31:19

    homzik - nie mówię o tym jaka jest najnowsza dostępna w ogóle ale, że 5.10 jest od bodaj 3 czy 4 dni dostępna do pobrania i zaktualizowania samemu ;-) Bo 5.10 ma datę 21.12.06 - więc przed 4 miesięcy - nie o to mi chodziło.

  • 0

    288.  2007-04-27 00:53:31

    homzik - nie mówię o tym jaka jest najnowsza dostępna w ogóle ale, że 5.10 jest od bodaj 3 czy 4 dni dostępna do pobrania i zaktualizowania samemu ;-) Bo 5.10 ma datę 21.12.06 - więc przed 4 miesięcy - nie o to mi chodziło.

  • 0

    289. ~Krzysztofradio  2007-04-27 08:37:21  host: res-243-6.sdc.pl

    Ustawienia Interwał ff/rew u mnie też nie dzaiłają w video, działaja natomiast strumieniowo lub podczas ogladania plikow w sieci :(

  • 0

    290.  2007-04-27 08:42:07

    Rany! Czy na dodanie postu tutaj trzeba półtora dnia czekać? Sam nie wiem już czy coś napisałem czy nie... No i dlaczego powtórzyło półgodziny później ten sam post? Nie pisałem dwa razy tego samego...

  • 0

    291. ~Krzysztofradio  2007-04-27 08:42:48  host: res-243-6.sdc.pl

    Uaktualniłem soft do 5.10. Telefon w reszcie sie nie zawiesza przy podawaniu numeru odbiorcy wiadomości przez ostatnio uzywane kontakty (jak w versji 4.91). Niestety jest też pierwsza zauwazalna przypadłość. Mianowicie przy jakim kolwiek potwierdzeniu zmiany ustawien blednie wyswietlacz (stając się tłem jasniejszym)podkreślając aktualnie wybraną funkcję lub jej zatwierdzenie. DW dotychczasowych wersjach było to normalne. Natomiast w 5.10 kilka razy wyswietlacz zachował mi sie jakby był zepsuty, blade tło i czcionki rozwarstwiły sie na 3 podstatwowe kolory, robi się pikseloza i wyswietlacz staje sie niewyrazny i nie czytelny na ułamek sekundy. Poza tym OK.

  • 0

    292.  2007-04-27 13:52:36

    ~Krzysztofradio - nie zauważam... chociaż resetowanie się telefonu przy wpisywaniu odbiorcy i w menu "otwórz rejestr" niezależnie od wersji oprogramowania się dzieje - a już 3 mam (tak więc nie wiem co znaczy "rejestr"). Nie zawieszał się też nigdy przy podawaniu z ostatnio używanych kontaktów. Co do podświetleń... właśnie od wersji 4.91 podświetla zapisz czy anuluj ciemną ramką ciemnymi literami (może to od tła zależy?) Wcześniej nie wiedziałem co mam podświetlone (korzystałem z menu opcje dla pewności), teraz wiem. Czy może mówisz o czymś innym?

  • 0

    293.  2007-04-28 01:17:47

    a mi sie na 4.52 nie zawiesza przy podawaniu kontaktow z rejestru... a update'owac nie chce bo szkoda mi nowych dodanych przeze mnie wyrazow w slowniku T9, opery mini itp. :)

  • 0

    294. ~Krzysztofradio  2007-04-28 12:29:12  host: 157.158.42.7

    Wlo, mowie o czymś innym, aczkolwiek juz jet to nomalnie. Zauwazylem, ze za kazdym razem po upgradzie softu telefon dziwnie mi sie zachowuje 1-2 dni, a potem normalnieje. Moze po prostu się dociera :) Juz wszystko OK, pracuje stabilnie i mam wrażenie, ze szybciej. Co do zawieszania się , to z 4.91 byly kłopoty nie tylko z moim egzemnlarzem. teraz nie znajdę, ale nawet na tym forum znalazlem kilka takich opini. Teraz nic się nie wiesza. Widać co do stabilnej pracy telefonu potrzebny jest nie tylko własciwy fimwae i dany egzemplarz. Albo się trafi albo nie. pozdrawiam

  • 0

    295.  2007-04-29 13:57:11

    Witam Mam taki telefon. Mogę powiedzieć że jest bardzo dobry. Miałem już N70, N90, 6280 6270, k800i, d820, MDA III, D900 i jeszcze pare starszych modeli. I dopiero ten telefon mi sie spodobał. Nie zawiesza sie, aparat w miare dobry, muzyka bardzo dobra, nie rysuje sie szybko, ładny wygląd i ogólnie jest bardzo dobry:) Polecam:)

  • 0

    296. ~Tomek  2007-04-30 16:37:58  host: eqp103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jak zdjoc obudowe z tego 6233 bo mam go juz chyba 4mieisace i jestem zadowolony chodz ja mam wersje angielska ktora ma duzo ladniejsze menu od polskiego i w angielskim daje se rade juz go obcykalem ten telefon jest super mam juz na nim 50gier:P

  • 0

    297.  2007-04-30 22:09:33

    homzik - to co to jest ten rejestr? Bo ja się chyba nie dowiem ;-)

  • 0

    298. ~Robert  2007-05-02 13:22:11  host: 193.24.200.38

    Przewijanie da sie z tego co weim ustawic tylko w mp3 w odtwarzaczu bo próbowałem i przewijaja sie piosenki o 5 sekund

  • 0

    299. ~Paulinka ;D  2007-05-02 18:58:04  host: ackg142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na wielkanoc dostalam ten telefon z Londynu, z sieci O2 . koma - mmmm ;d. cudo ;D kocham jąą xD ;D ale problem - z tej sieci nie ma mozliwosci zdjęcia simlocka... i nie wiem co robic mam teraz ;]] ;/

  • 0

    300.  2007-05-02 21:42:32

    wlo: rejestr to spis wszystkich wychodzacych/przychodzacych (odbieranych/wybieranych), jest w menu taka pozycja, no i jak wysylasz smsa do w polu 'do' jak klikniesz to tam tez masz opcje 'wybierz rejestr', ktora prowadzi wlasnie do tego spisu

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet