Nokia 6230i - opinie
Telefony Nokia Nokia 6230i Opinie o Nokia 6230i

Nokia 6230i

w sumie: 1349
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›
  • 0

    1. ~M.Piech  2005-03-01 18:13:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    Więc po woli... 1)dobrze, że zwiększyli rozdzielczość, ale szkoda, że go nie powiększyli wyświetlacza, tylko sztucznie wymusili rozdzilczość 2)nareszcie nowy aparat-1 Mpx 3)ciekawe czy nadal jest tak beznadziejna polifonia

  • 0

    2. ~nvm  2005-03-01 18:36:00  host: azm141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hm. No moze nadal bolaczka jest maly (tym razem o lepszej rozdzielczosci) wyswietlaacz, no ale reszta robi wrazenie (majac na wzgledzie ze to nie jest smartpohne)

  • 0

    3. ~Wojtek  2005-03-01 21:37:00  host: dial-3570.zgora.dialog.net.pl

    Orany przecierz to kolejny niewypał noki gdzie taki maly wyswietlacz ma sie do aparatu 1.3Mpix.

  • 0

    4. ~BKX18  2005-03-01 22:14:00  host: bvz24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystko fajnie, ale ta rozdzielczosc to chyba jakis maly blad :)))

  • -1

    5. ~stics  2005-03-02 08:51:00  host: 195.94.216.178

    Kolejny telefon dla upośledzonych...

  • 0

    6. ~Wojtek  2005-03-02 22:55:00  host: dial-1815.zgora.dialog.net.pl

    Masz 100% racje "stics"

  • 0

    7. ~BKX18  2005-03-03 23:43:00  host: bvq246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sprawdzilem dane na stronie nokia.com i rzeczywiscie rozdzielczosc wynosi 208x208 SZOK! Nokia sie postarala :)

  • 0

    8. ~polan  2005-03-05 00:24:00  host: systemy186.toya.net.pl

    dla mnie najwiekszą zaletąa 6230i jest wlasnie MALY rozmiar i duza ilosć funkcji. Po prostu mieszanka super

  • 0

    9. ~Neo  2005-03-06 15:43:00  host: duu42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeden z najlepszych telefonow...polecam :)

  • 0

    10. ~Basiula  2005-03-06 20:36:00  host: 194.63.135.18

    a mi tam się podoba :P ja bym mogla nawet moją motke v300 zamienić.... ale mojego se k700 NIGDY!!! prawdą jest ze mogliby dać większy wyświetlacz

  • 0

    11. ~  2005-03-07 12:38:00  host: net-com.net.pl

    co lepsze k 700i czy 6230 ??

  • 0

    12. ~WitekT  2005-03-07 13:31:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    13. ~daro  2005-03-15 16:48:00  host: adn78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie chcialelem kupic sobie nokie 6230i ale nie moge jej nigdzie dostac. czy ona jest juz na rynku? jak tak to gdzie mozna ja dostac i jaka jest cena??? czy ktos wie?

  • 0

    14. ~ice_man  2005-03-15 16:49:00  host: adn78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super nokia ale gdzie ja dostac?

  • 0

    15. ~Mar55  2005-03-17 16:49:00  host: afu99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tego telefonu jeszcze nie ma w sprzedazy jak szukasz jakiejś noki do wejdz na www.nokia.pl

  • 0

    16. ~Ths  2005-03-18 15:46:00  host: buf207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    porażka bateria LiIon zastosowali by juz polimer

  • 0

    17. ~adaś32  2005-03-19 13:13:00  host: pg171.boleslawiec.sdi.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 tygodni. ma wyświetlacz do dup* !!!. jak na 1.3 mpx. to stanowczo za mało. nie polecam.

  • 0

    18. ~Tommyp11  2005-03-20 10:40:00  host: amh188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O serio masz telefon którego nie ma na rynku? Idź pobaw się swoim telefonem-zabawką i nie zaśmiecaj komentarzy.

  • 0

    19. ~zgrywus  2005-03-20 22:49:00  host: axk30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tommyp11 o czym ty gadasz, jak na rynku nie ma. Jak jakieś lamery nie wiedzą co to allegro.pl to niech sie nie rozpisują. Co za ludzie.

  • -1

    20. ~marcin  2005-03-22 19:05:00  host: gi226.internetdsl.tpnet.pl

    telefon do bani i drogi!!! nie polecam teraz na 1 miejscu sa soniaki a nokia to badziewie, nie wierzcie nokii ze bateria trzyma dłuzej albo ma lepszy zasieg to była sciema polecam sony!!!!!!!!!! nokia jest opózniona 1,3 mp to przeszlosc a do tego taki ekranik, wszystkim osobom pracującym przy tym modelu gratuluje zrobienia taliego g***a za takie pieniadze was powaliło chyba!!

  • 1

    21. ~jimmi12  2005-03-23 10:43:00  host: fc226.internetdsl.tpnet.pl

    Schowajcie sie ta nokia Jest Superrr bede ja miał ale nie z Polski tak sie znacie na telefonach no i napewno ją macie!!! AHAHAHAHA

  • 0

    22. ~  2005-03-27 19:00:00  host: aos197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgrywus - dla zwykłego zjadacza chleba tego telefonu jeszcze nie ma (będzie gdzieś w maju, czerwcu). Jak na razie to mają ją tylko przedstawiciele jakiś firm. A - przeszukałem allegro - dla twojej wiedzy często tam zaglądam - i nic nie znalazłem. Zobaczyłem aukcje które odbywają się poza terenem Polski - i zwracam honor, parę telefonów znalazłem. Ale czy tak szybko da się ściagnąc fona zza granicy?

  • 0

    23. ~qwerty  2005-03-28 14:18:00  host: rejon109.ztpnet.pl

    ludzie nie narzekajcie na wielkosc wyswietlacza. mialem siem cx65, ten ma poprostu tv a nie wyswietlacz, ale co z tego skoro przez to bateria trzymala srednio 2-3 dni przy rozsadnym urzywaniu.

  • 0

    24. ~czester  2005-03-31 10:46:00  host: 83-145-180-191.cable-modem.tkk.net.pl

    masz racje marcin teraz żądzą sony ericssony. kupuje sobie dzisiaj k500i. Kozacki telefonik ma nawet sekwencje nagrywania wideo i odtwarzacz mp3 a po za tym ma 12 MB

  • 0

    25. ~CLK  2005-04-05 21:12:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    marcin: masz racje, ten telefon to padło...

  • 0

    26. ~  2005-04-12 16:34:00  host: amh254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czester - a N6230i to tego nie ma? :-)

  • 1

    27. ~wacho  2005-04-14 16:14:00  host: chello062179006145.chello.pl

    k700i vs. 6230(i)
    wygrywa nokia :P

  • 0

    28. ~  2005-04-14 17:22:00  host: akl74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na ring wchodzi k750i - może być różnie...

  • 0

    29. ~Wilk  2005-04-18 19:54:00  host: pD9FB9B18.dip.t-dialin.net

    nie wierze tylko w jedno ze bateria(akumulatorek) wytrzymuje 1000 X ladowan.
    jezeli srednio wytrzymuje nokia 5 dni (gwarantuja 240 godz. co daje 10 dni) ale liczac polowe to daje 5000 dni -> to jest ~13,5 lat mialaby wytrzymac???
    co Wy na to? moze ja ja zle mysle....

  • 0

    30. ~Dawid  2005-04-22 18:23:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Jak robia telefon o takich funkcjach to by mogli poprawic wyglad i powiekszyc wyswietlach, po co mi aparat 1,3mp jak jest tak maly, ze na nim nic nie widac.

  • 0

    31. ~mike  2005-04-29 18:06:00  host: proxy2.tkdami.net

    marcin, jak chcesz wiecej niz 1,3mpix, to kup sobie aparat cyfrowy

  • 0

    32. ~koper  2005-05-01 21:15:00  host: afk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no na moje fajna

  • 0

    33. ~Andruś  2005-05-02 08:34:00  host: avd201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    marcin pamiętaj, że aparat w telefonie to jest i będzie (w europie) na razie tylko zabawką

  • 0

    34. ~Stasiu  2005-05-06 23:56:00  host: apis.izacom.pl

    Witam szczeze to osoba która pisze ze nokia to badziewie sie absolutnie niezna na telefonach i niewiem dlaczego wogule zabiera głos marcinie zastanów się co piszesz nokia to najleprze telefony na całym świecie a sony-ericsony za drugim!!!
    pd.Pozdrawiam wszystkich tutejsego forum...

  • 0

    35. ~FAN NOKI6600  2005-05-07 11:18:00  host: ato187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST DO BANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!mam nOKIE 6600 TO DOPIERO WYPAS !!

  • 0

    36. ~dsaf  2005-05-09 21:57:00  host: energis3.konstancin.net

    1.3 mega piksela jaka przeszlosc stary???? dopiero co weszlo 1.3 do komorek... co ty gadasz...

  • 0

    37. ~Tu$  2005-05-12 21:17:00  host: bxb88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1,3 mega pixela to jak na telefon bardzo dużo jest mały ale to tez jego zaleta. moim zdaniem ma za mało kolorów jak na tą cene ale po co więcej najważniejsze ze ma mp4!!a za 2 miesiące napewno będzie tani.

  • 0

    38. ~Kosmiczny  2005-05-17 21:22:00  host: 62.233.214.26

    kupiłem tel.. kika dni temu jest super coprawda cena około 1300 jest niemała lecz jak ktoś chce wszechstronny telefon to polecan . ma wszystko to co telefony 3gen. /ktura za rozsondne pieniądze ruszy dopiero za około 2 lata / nikt ze sobą nietaszczy codiennie aparatu , kamery ,odtwarzacza mp3 ani radia a telefon to ma fotki 10/15cm. wychodzą przyzwoicie a do wbudowanej pamięci 32MB morzna dokupić za około 170zł kartę 512MB i to na mp3 wystarczy !!!!!!

  • 0

    39. ~jimmi12  2005-05-21 21:48:00  host: fc226.internetdsl.tpnet.pl

    NAJLEPSZY TELEFON !!!!! i powiększyli wyświetlacz Smiertelncicy głupcy i nieudcznicy A ten (Wojtek i Stec są sami upośledzeni !!!!!!!!! głupki Na MAXA!!!

  • 0

    40. ~Pablo  2005-05-25 20:06:00  host: dsq137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyjebisty radio mp3 kamera 1,3 megapicsel 60min nagrywania wideo poprostu odlotttttttttttttttttttttttttt

  • 0

    41. ~ArdyH  2005-05-28 02:46:00  host: es194.internetdsl.tpnet.pl

    o jezu doslownie jak niektorych slucham to mnie sie robi zle
    ma aparat 1,3pixeli i ma maly wyswietlacz a niech powie kto kupuje aparat cyfrowy i ma duzy wyswietlacz ??
    bo 90% na rynku maja male i jakos kazdy kupuje i nie marudzi po to ma aparat by zrobic zdjecie i przegrac na kompa a nie stekac ze maly- to kup sobie palma i ma duzy wyswietlacz albo motorole a100 i nie marudzic jak stare baby
    naprawde ludzie sie zachowuja jak dzieci

  • 0

    42. ~Mario  2005-06-03 19:12:00  host: sub214-233.elpos.net

    Pewnie masz soniaka marcin. Ja chcę mieć ten telefon

  • 0

    43. ~Polan  2005-06-03 23:41:00  host: proxy.toya.net.pl

    ten mój cud marzenie telefon jest już w Erze !! :D i nawet cena nie jest jakaś zabójcza jak wszyscy przewidywali ! :D

  • 0

    44. ~Szymon  2005-06-04 00:03:00  host: brh2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy pojawi sie test tego telefonu ??

  • 0

    45. ~WitekT  2005-06-05 00:54:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Szymon: z Nokią mamy dobre układy, więc raczej szybko. :)

  • 0

    46. ~kamaro2  2005-06-06 17:13:00  host: mail.kielpin.pl

    chalo !!! Ta no kia jest fajna co wy wszyscy sie na nia uwzieliscie !!!! ma1.3mpx . mp3 idb. Mozna ja dostac w salonie PlusGSM !!!
    Będe ja mnial w środe nóweczke z salonu !!! Nie wiem tylko czy mozna nagrywac ja sekwencje wideo????????? gdybyscie mogli odpiszcie!!!

  • 0

    47. ~M.Z.  2005-06-06 23:20:00  host: cybermirror.one.pl

    Ta nokia jest już dostępna w erze, ale szkoda, że taka droga :(.

  • 0

    48. ~Szymon  2005-06-07 23:32:00  host: bqq74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WitekT: To spoko, czekam niecierpliwie

  • 0

    49. ~Janusz  2005-06-09 07:55:00  host: avp214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Nokię 6230i tydzień.Bardzo dobry telefon,przydatne funkcje, np. nagrywanie rozmów do 1 godziny,Video do 1 godz,bardzo czytelne czytanie SMS pogrubiona trzcionka,chodzi na stronach www,mały ,lekki,aparat cyfrowy 1,4 Mpix 1280x1024-jakość zdjęć niezła ,dz się drukować 9x13cm.wyśmienita ostrość wyświetlacza, nie gorszy od 256 tys. kol. w Sony Ericsson.Ogólnie ok.Pozdrawiam.

  • 0

    50. ~polan  2005-06-11 14:39:00  host: systemy186.toya.net.pl

    ten wpis robię tak bez sensu ale choruję na ten telefon i aż mnie skręca, że dopiero za lekko ponad miesiąc kończy mi się umowa w Erze, a potem to będzie... aaaaaaaaaaaaaa , faktycznie choruję ;)

  • 0

    51. ~bodek  2005-06-15 01:44:00  host: gate.szwajcarska.pl

    moze mi ktos wyslac zdjecia jakie ten telefon robi, i jakis krucitki filmik na mail

  • 0

    52. ~alcatel  2005-06-16 21:30:00  host: bjc81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    syf i tyle

  • 0

    53. ~Maslo  2005-06-17 19:12:00  host: abj134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy moze mi ktos wyjasnic jedna rzecz? Mianowicie wszedzie jest napisane, ze ten telefonik ma wyswietlacz 208x208 pixeli. Jak to mozliwe skoro Nokia 3650 ma 176x208 pixeli i duzo wiekszy wyswietlacz. Byc moze jest to upakowanie pixeli na cal, to w takim razie jakie sa wymiary np. w cm tego wyswietlacza? Bo nigdzie (nawet w internecie) nie ma innej wartosci jak 208x208. Z gory dzieki :-)))

  • 0

    54. ~Krzysiek  2005-06-17 22:06:00  host: aon198.internetdsl.tpnet.pl

    a ja tam nie narzekam mam narazie se t630 i mi sie podoba ale kupuje ta noki bo mi się trafiła tanio z angli kumpel przywiózł i chce ja sprzedac za 650 wiec żal by jej było nie wziąść bo mi sie zabujczo podoba i jest zajebiście funkcjonalna

  • 0

    55. Navar  2005-06-21 22:31:48  host: gprs5.plusgsm.pl

    Masło otóż wyświetlacz jest nieznacznie ale powiększony bo z 27,3x27,3mm na 30x30mm więc wychodzi że ma też mniejsze piksele (w zupełności wystarczy). Uważam, że telefon ten oferuje najwięcej funkcji jak za te pieniądze a nie jest smartfone'm. Do tego jakość i intuicyjność nokii i wypasiony odtwarzacz MP3. Tylko dokupić karte 512MB i szafa gra. Aparat dobry ale jak ktoś chce robić zdjęcia powinien sobie sprawić cyfrówkę choć te zrobione Nokią też są całkiem zadowalające. A przede wszystkim jest ładny i mały więc można go mieć zawsze przy sobie w odróżnieniu od smartfone'ów-cegieł.

  • 0

    56. ~navar  2005-06-22 02:01:00  host: gprs5.plusgsm.pl

    A teraz chciałbym dodać teraz trochę o wadach tego telefonu... Tak tak, też je posiada. Główną wadą telefonu jest jego wolniejsza praca w porównaniu do 6230 a dzieje się tak dlatego, że telefon ma praktycznie tą samą architekturę (ten sam procesor) ale bardziej "zajmujący" wyświetlacz (wyższa rozdzielczość) no i menu 3d również dodatkowo obciążające stary poczciwy procek. Spowolnienie da się przeżyć ale to takie przyzwyczajenie - nowszy powinien być szybszy albo przynajmniej taki sam. Wyświetlacz przez to że nieznacznie większy niż w poprzedniku i o wyższej rozdziałce wpływa również na szybsze rozładowanie baterii. Poza tymi małymi wadami (coś kosztem czegoś) telefon jest godny polecenia i nie sądzę żeby ktoś kto będzie posiadał go w swych wyjątkowych łapkach poczuł się rozczarowany a jeżeli już to napewno dumny...

  • 0

    57. ~Bootoonoon  2005-06-23 13:14:00  host: pa79.sulejow.sdi.tpnet.pl

    Widzialem dane techniczne i sam telefon I mowie... LUDZIE!!! TEN TELEFON JEST K***a ZAJEBISTY!

  • 0

    58. ~kj  2005-06-24 11:50:00  host: th28.internetdsl.tpnet.pl

    Mialem juz wiele telefonow wielu roznych firm, ale teraz powrocilem do Nokii i chyba juz przy niej pozostane- oczywiscie 6230i. Wiekszosc waszych opinii jest malo obiektywna. Spojzcie na to z innej strony; do czego wykorzystujemy telefon. Jezeli do robienia zdjec, to faktycznie wyswietlacz w tym modelu Nokii nie jest wystarczajacy, ale jezeli chcemy miec wkieszeni maly, zgrabny telefonik z taka iloscia funkcji, ze szok- to Nokia jest w sam raz. Dla mnie najwazniejsza rzecza w tym modelu jest to, ze poprzez funkcje laczenia Bluetooth moge synchronizowac go z moim PC i dowolnie i szybko przenosic dane z jednej rzeczy na druga, a zwlaszcza Outlooka, gdzie mam wszystkie kontakty, adresy, kalendarz i przypomnienia. Po zsynchronizowaniu z moja nowa Nokia 6230i, co zajelo zaledwie minute, mam wszystko przy sobie w telefonie. Przerzucilem sie wlasnie z Motoroli V3- przereklamowanej z reszta. Tak; piekny wyswietlacz, ladne wykonczenie, super pasuje do kieszeni, ale tak wolnego telefonu z tak mala iloscia funkcji jak V3ka to juz sie nie spotyka. Powinien kosztowac o 500 zl mniej. Wracajac do Nokii- bateria trzyma jak w zadnym innym telefonie i nikt mnie nie przekona, ze jest inaczej. Funkcje Menu- proste jasne i czytelne. Podsumowujac: dla kogos kto w telefonie szuka bardziej pomocy w kontaktach i nawet w pracy a nie tylko zabawy- ten model Nokii jest rewelacyjny. POLECAM!

  • 0

    59. ~janio  2005-06-27 20:07:00  host: bxe94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie rewelacyjny telefonik, prosty w obsludze i ma "wszystko" czego potrzebuje. Aparat jest swietny tylko zeby zobaczyc zdjecia lpiej je najpierw zgrac na kompa bo na tym tycim wyswietlaczu to malo mozna poogladac. Nagrywanie i odtwarzanie plikow video tez rewelacyjnie oceniam. Bateria niestety nie dorowna 6310, trzyma mi jakies 4/5 dni.

  • 0

    60. ~bingo  2005-06-29 20:09:00  host: dvg173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czytam te opinie i nie moge sie nadziwic, fani sony ercssona jak chca wychwalac jak alaha model k700i to niech ida gdzie indziej pierdolki pisac, poprostu zal wam tylek sciska starszy model nokia 6230 juz bije wasz fon na leb i szyje w komisie drozszy zaledwie o 60 zlotych i mam gniazdo na karty pamieci:) nokia 6230i jest wypasiona w kosmos i zamienie ja dopiero jak wejdzie nokia n91 lub n90 wczesniej jej nie sprzedam..... pozdrawiam

  • 1

    61. ~ROBERT-AW  2005-07-02 14:31:00  host: bgj150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon drogi! to fakt ale ma aparat 1,3mpx, i to jest wazne bo nie trzeba juz cyfrowki nosic ze soba, jesli ktos napisal ze 1,3 mpx to przeszlosc to jaka firma ma lepszy???. siemens tez ma 1,3 w s65 i to wszystko. sony ( k500, k700 )maxa ma 0,3 mpx a t630 jeszcze mniej, to jest ta nowoczesnosc??,
    dodam ze sony-ericson lubi sie zawieszac! wiem bo mialem to "cudo"-sa to zacofane telefony. teraz mam motorolle e365 i aparat ma 0,3mpx-malo. jak kupie inny to tylko nokie 6230i lub siemensa s65 ze wzgledu na aparaty, ale poczekam az ceny spadna!
    a, wyswietlacz jest wystarczajacy do robienia zdjec bo potem i tak zrzucam fotki do kompa, "wisi" mi sam wyswietlacz.
    jesli ktos mysli ze 1,3mpx to tez lipa, to dodam ze do standardowych-domowych zdjec wystarcza, jesli ktos ma zamiar powiekszyc to gorzej!, cyfrowki taz maja niby 4,0mpx tylko ze polowa interpolowanej wiec i tak lipa bo normalnie uzywamy tylko 2,0mpx, jesli ktos niewierzy niech sprawdzi
    nokia ok!
    jestem za !!!!

  • 0

    62. ~qwer  2005-07-04 11:00:00  host: s30.telpol.net.pl

    Mam nokie 6230i wiec co do wyswietlacza lepszej jakosci niespotkałem miałem siemensa sxc1 oraz se s700 co do zdjec to laik nie odruzni ich od zdjec z aparatu cyfrowego dzwonki mp3 bardo głosne telefon posiada zboku głosnik naprawde poleca:-)wada moze byc bateria ktura wytrzymuje 3-4 dni.

  • 0

    63. ~dany  2005-07-08 18:44:00  host: host-81-190-123-246.gdynia.mm.pl

    te aparaty nawet jak by miał 10 mega pixseli i tak nie są dobre mająsyfiaste matryce i nie mają optycznego zoomu

  • 0

    64. ~  2005-07-09 08:31:00  host: amj126.internetdsl.tpnet.pl

    hahah od kiedy nokia nie ma wymiennych obudow? chyba ze w comunicatorze. poprawic:)

  • 0

    65. ~Tomek  2005-07-09 17:29:00  host: nat-pra.aster.pl

    Nie wiecie co to dobry telefon bo nie mieliscie Symbiana. Jak ktos ma fona z symbianem to potem nie kupi tak beznadziejnego fona za taka kase.

  • 0

    66. ~WitekT  2005-07-09 22:35:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    To oczywiste, że Nokia 6230i ma wymienne obudowy, a u nas był błąd. Dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    67. ~Aisha  2005-07-14 15:10:00  host: bmo165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta stronka jest głupia!Ja chce najpierw zobaczyć ten telefon i pobawić sie nim troszke!Chciałabym go zobaczyć od środka!Więc zróbcie coś takiego.Prosze:)

  • 0

    68. ~vs-marcin  2005-07-18 12:15:00  host: gaja.tpnet.pl

    marcin: swoja wypowiedzia udowadniasz tylko swa niewiedze i nieznajomosc rynku gsm :/

  • 0

    69. ~xllx  2005-07-19 20:30:00  host: 85.219.137.68

    I slusznie nie ma co sie rozpisywac o tym teleeeeefonie.

  • 0

    70. ~Blondyn  2005-07-20 12:38:00  host: szlaksolny.orawski.pl

    Super fon, mam go parę tygodni. Zdjęcia wypasione, wyświtlacz niczego sobie, dziki temu że jest mały nie trzeba często go ładować, trzyma 3-4 dni, przy normalnym użytkwaniu. Polecam

  • 0

    71. ~Maciek  2005-07-21 13:55:00  host: brb133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Badziew jakich mało, pracuję w Idei i wiem ile Nokii wraca do serwisu. A tak poza tym, to od jutra będzie dostępna w Idei, szkoda tylko, że trzeba będzie takie g***o ludziom wciskać.

  • 0

    72. ~macias  2005-07-23 21:43:00  host: s1.eurodruk.com.pl

    ale jesteście grzmoty. przecież powiększyli wyświetlacz!

  • 0

    73. ~wojtek_kwiatek  2005-07-24 16:39:00  host: dzl184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA rlz... kolejny świetny model... Ciekawostka, w wielu miejscach można wersję (i) kupić w tej samej cenie co bez...

  • 0

    74. ~abraham  2005-07-27 17:18:00  host: home.utb.com.pl

    po pierwsze sony juz nie robi telefonow panie marcinie a po drugie widocznie nigdy nie miles nokii skoro tak twierdzis. Dostac tą noki jest naprawde trudno ja zamowiłem sobie z Ery kuriera to mi znalazł gdzies na magazynie i przywiozł do domu bo w zadnym saqlonie nie znalazłem

  • 0

    75. ~rzetelny  2005-07-30 13:21:00  host: cafeschodki-gw.krakow.sint.pl

    Ludzie, ten telefon nie jest dla przecietnego badziewiaka, a tylko badziewiak ktorego nie stac na taki telefon moze go krytykowac

  • 0

    76. ~annihil  2005-07-30 15:53:00  host: 80.51.238.62

    Miałem do niedawna dylemat jaką kupić Nokie 6230i czy Samsunga D 500.Jednak zdecydowałem sie na samsunga.Jest lepszy za tą samą cene :)

  • 0

    77. ~dario  2005-07-31 22:39:00  host: 227-212.81-161.gts.tkb.net.pl

    Mam ten sprzęcik od miesiąca i nie narzekam. Jeżeli ktoś chce mieć niezły telefon a przy okazji parę dodatkowych funkcji to szczerze polecam. Dodatki( aparat,kamera, mp3, itp) są na dobrym poziomie. Jeżeli ktoś oczekuje topowych parametrów to należy kupić je sobie oddzielnie za grubsze pieniążki. Ale faktem jest że bateria mogłaby być nieco lepsza.

  • 0

    78. ~michas  2005-08-04 15:42:51  host: gate.rdi.pl

    Posiadam ta komórke i musze stwierdzic ze jego najwieksza wada jest aparat :] beznadziejne zdjecia a tak pozatym wszystko OK !! :P pozdro

  • 0

    79. ~ktoś  2005-08-05 15:14:34  host: awd9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k750i vs 6230i Nokia nie ma najmniejszych szans w tym starciu...

  • 0

    80. ~  2005-08-05 16:00:32  host: aaa26.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefon wszystkim durniom ktorzy tylko wierza w marke NOKIA. Jak czytam te peany na cześć tego gowna to szlag mnie za chwile trafi. Sam stary duren dalem sie nabrac i wzialem to cudactwo w erze. Teraz lezy to w szufladzie a ja uzytkuje mojego 2 letniego sagema 6. Cudowna nokia wymaga noszenia w kieszeni ladowarki bo po 20 min rozmowy pada bateria. Ludzie czym wy sie zachwycacie? To najwieksze badziewie jakie kiedykolwiek mialem w reku. Ile to żre pradu przy wyswietlaczu wielkosci paznokcia?

  • 0

    81. ~regi  2005-08-08 18:40:53  host: bo146.internetdsl.tpnet.pl

    marcin. powiem ci jedno. co z tego że te twoje "soniaki" mają więcej bajerów niż nokia ??? jest cos takiego w telefonach jak niezawodność i właśnie w tym nokia wiedzie prym. co z tego ze masz naszpikowany bajerami telefon jak po 3 miesiącach wszystko sie rozleci a bateria bedzie trzymac 2 dni ??? Nokia to jest marka nie do podrobienia. Zresztą zobacz ktora firma ma największą sprzedaż.

  • 0

    82. ~fork  2005-08-10 12:35:42  host: anb202.internetdsl.tpnet.pl

    Mam dwa telefony, nokia 6230 oraz SE s700i. 6230 jest technologicznie starszy od SE ale to go wcale nie usprawidliwia.Najwazniejsza w tel jest ergonomia , nokii daleko do wygody jaka daje SE, legendy o dlugo trzymajacych nokiach tez mozna wyrzucic na smietnik.Jak po 3 dniach umiera mi SE to przynajmniej wiem ze sie napracowal ( zrobil pre niezlych zdjec, pograł mi radime czy mp3 , pare pokazow slajdow znajmomym :) ) a nokia pada po 3 dniach TYLKO rozmów. Wogóle nie korzystam z "możliwości" nokia bo są denne. Nie znam Samsungów ale z tych dwóch firm zdecydowanie wygrywa na dzień dzisiejszy SE. W nokii teraz placi się jedynie za markę jakiej jeszcze nie ma SE. Ale poczekajmy jak SE sie umocni na rynku tez bedzie sprzedawal gowno za wysoką kase :)

  • 0

    83. ~jaro812  2005-08-14 03:53:53  host: awy67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    marcin przesadził z tą opinią- ale ma racje- sony-ericsson zaczyna górować. maiłem 6230i-była ok tylko słaba bateria jak na te wszystkie zabawki co ma w sobie no i ten wyświetlacz... a tu nagle aparat z 2Mpix.-gdzie? SONY_ERICSSON!!! naprawde jestem pod wrażeniem- jak narazie jeszcze go poznaje ale już bym go nie zamienił na 6230i!!!

  • 0

    84. ~Ghost89  2005-08-14 10:30:39  host: 82.177.176.5

    O Fuck a myslałem że mnie już nic dzisiaj nierozsmieszy. Poprostu jak widze wypowiedzi że ten telefon jest badziewny to mi się śmiać chce. To jest jeden z z najlepszych telefonów na rynku! Poczytajcie dokładnie KARTA pamięci Irda BT 1.3mp na wyswietlaczy wysokiej rozdzielczości(208x208) nieźle mp3 ten fonik jeszcze odtwarza! poprostu niewiecie co piszecie a jesteście o niebo starsi odemnie

  • 0

    85. ~pater  2005-08-14 23:24:44  host: host-81-190-10-191.gdynia.mm.pl

    ci ktorzy mowia ze ten tel jest do bani sa poje***i to super tel (MP3, MMC, Radio, 1,3Mpix moglby robic troche ladniejsze zdjecia ale nie wymagajmy za duzo od telefonu kom.

  • 0

    86. ~Tomek  2005-08-15 15:24:27  host: nat-pra.aster.pl

    Ciekawe co zobaczysz na takim wyswietlaczu jak on jest malutki, nawet cx65 4x tanszy telefon ma wiekszy wyswietlacz no rozdzielczosc 208x208 to duzo ale i tak wyswietlacz fizycznie malutki jak na dzisiejsze standarty. Tym wyswietlaczem nokia dal ciala reszta jest spoko, brakuje symbiana bo java to sie nadaje. Wiec telefon jest dobry dla ludzi ktorzy sie na nich malo znaja i nic nie rozbudowuja programowo. Ciesza sie tylko gierkami i mp3kami.

  • 0

    87. ~cool999  2005-08-18 23:39:56  host: ares.euro.net.pl

    ludzie wyscie sa poje... a moze komus wlasnie zalezy na malych rozmiarach i mnogosci funkcji, a takze wymiennych kartach pamieci (czego SE K700i czyili konkurent do tej Noki nie oferuje), wyswietlacz fakt moglby byc wiekszy, ale za to Nokie szanuje za wymienne obudowy i wykonanie moja stara dobra 6610 spadla mi juz chyba ze 100 razy i dziala do tej pory bez zajakniecia, moja dziewczyna ma SE K700i i sam jej go doradzilem, ale wg mnie taki fon jak K700i bez wymiennych kart pamieci to porazka SE, a ta nokia w stosunku do 6230 jest juz lepsza... natomiast SE z modelem K750i, chyba przeskoczyl cenowo o pulke wyzej, moim zdaniem nie trafione - trzeba bylo dolozyc do K700i karty pamieci, wtedy bym go kupil, a tak wymieniam 6610 na 6230i bo na SE K750i mnie nie stac... a tak btw to kumplowi spadl SE T630 1 raz (slownie jeden raz) i poszedl do naptrawy, a moja NOKIA to weteran, mowcie co chcecie, ale kiedys z moja starsza jeszcze 3210 wszedlem do morza bo o niej zamonialem ze mam w spodenkach i wyszedlem, rozebralem na czesci, wysuszylem na reczniku poskladalem i dzialala.... To jest wlasnie JAKOS !!!!!!!!! a w kwestii ergonomi klawiszy i prostocie funkcji to SE jeszcze duzo brakuje do NOKI !!!!!

  • 0

    88. ~danny  2005-08-22 17:18:10  host: fs102.internetdsl.tpnet.pl

    telefon spox jest wszystko co ma byc w nopwoczesnej komorze radio MP3 aparat z niezla rozdzielczoscia do tego zabezpieczenia np:menu telefonu kodem.po prostu full wypas

  • 0

    89. ~mati_7893  2005-08-23 11:35:10  host: cpm180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No moim zdaniem ten telefon to najlepszy z NOKII, ale i tak za bardzo się nie znam! Mógł by mieć większy wyswietlasz, ale chyba to wszystko co mam do powiedzenia o wadach! A z plusami to tyle bajerów że... można nim podrywać panny, hehe! Nie wiem czy go se kupać czy moze siemensa m65. Pozdrowienia!!!:)

  • 0

    90. ~Homzi  2005-08-24 23:00:50  host: bjf19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A teraz troche bledow (moja wersja softu - 3.3):
    - dziala troche wolno, ale znosnie
    - przy zmianie motywu/themes dzwonek zmienia sie na domyslny (trzeba to za kazdym razem poprawiac)
    - gry/programy mozna wgrywac tylko przez kabel/podczerwien - przez bluetooth sie nie da:(
    - telefon jest duzo cichszy niz np. 6020 - wkurzajacy jest slynny problem ze wzrastajacym dzwonkiem - przez ok. 5 sekund dzwoni ciszej, pozniej glosno - w przypadku rozmowy jest to obojetne, ale SMSa nie da sie uslyszec bedac w drugim pokoju
    - logo operatora czasami w niektorych sytuacjach (np. wychodzenie z menu 'idz do') zanika na chwile - nie wiem dlaczego, po chwili wraca 'na miejsce'
    - glupi dzwiek powiadomienia - wczesniejszy byl lepszy
    - jesli mamy do kontaktu przypisane zdjecie, to dalej jest ono bardzo male zamiast zajmowac cala powierzchnie wyswietlacza
    - niewygodne umiejscowienie klawiszy zmiany glosnosci - sa za wysoko
    - zegar w trybie oszczedzania energii jest bardzo maly - duzo gorszy od tego z 6020, a takze z 3100/6100 itp.
    - przesylajac wiadomosci z uzyciem Nokia PC Suite nie zwieksza sie licznik wiadomosci w telefonie
    - w przypadku T9 trzeba klikac * wiecej razy niz dotychczas aby uzyskac znak myslnika
    - w przypadku automatycznej blokady klawiatury (ustawiony czas dluzszy niz 14 sekund) wlacza sie podswietlenie ekranu - po co?
    - Nokia PC Suite potrafi sie czasem zawiesic:(

    Funkcji multimedialnych (radio + mp3) nie testowalem, gdyz dla mnie telefon jest glownie do dzwonienia + czasami aparat. Ogolnie nie jest najgorzej, a nowy soft powinien wyeliminowac z czasem wiekszosc problemow.

  • 0

    91. ~mati_7893  2005-08-26 21:19:23  host: dra94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dowiedziałem siem ze w grach ma jakiegos minigolfa 3D i jakies jeszcze 2 gry pozdrawiam:):):)

  • 0

    92. ~mati_7893  2005-08-28 13:24:20  host: dtl75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem wam coś... ten fon jest zaje***ty! Ale normalnie tak jest sssuuupppeeerrr ze az mi braknie słów. Aaa... i jeszcze coś :P:P:P piszecie, że SE są najlepsze... moim zdaniem są to tylko dobre komórki i się często zawieszają... bawilem się fonem mojego byłego kolegi no i się mi zacieła... chciałem ją wyłączyc... ale nadal chodzi... wyjąlem barerie... i CHODZIŁA!!! Bardzo dziwne no ale prawdziwe. Aaa... i jeszcze jedno... te osoby jak Homzi, alcater itd to chyba są... to są pesymiści... niech lepiej nie wytyczają małych wad tylko duze wady. I niech spojrzą na zalety. Polecam, pozdrawiam, papa :P:P:):)

  • 0

    93. ~Luka  2005-08-29 12:23:07  host: c12-100.icpnet.pl

    Plusem jest to ze w nokii jest karta pamieci K700 jej nie ma

  • 0

    94. ~Wierzba256  2005-08-29 17:11:47  host: darth.ghnet.pl

    Sprawdzał ktoś czy N6230i obsługuje karty pamięci 1GB? jak tak to jakiego producenta ta karta

  • 0

    95. ~grucha  2005-08-31 19:52:11  host: prosie15.aster.pl

    dziala z karta pentagram 1bg, super telefon!!!

  • 0

    96. ~mati  2005-09-01 14:54:02  host: 213-238-82-91.adsl.inetia.pl

    marcin nokia to nie badziewie sony ericsson tak a k700i nie porównujmy z tym cudem

  • 0

    97. ~Martinii  2005-09-03 20:02:07  host: axo132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co ty za głupoty opowiadasz Marcin. Sony to jeszcze gorzej. A po drugie z nokią nie jest tak źle bo do zasiegu jest prawda sam mam nokie i zasieg zazwyczaj jest swietny nie mówiac o innychtelefonach. Także jeżeli amsz pisac takie głupoty to idź opowiadaj je swoim kolegóm z piaskownicy.

  • 0

    98. ~wazzi  2005-09-05 16:00:26  host: c24-164.icpnet.pl

    ktos mi moze odpowiedziec na pytanei ile czasu realnei bez ladowania dziala ten telefon??

  • 0

    99. ~marcin  2005-09-05 17:01:05  host: atd88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ciebie chyba powaliło ! znajdź mi telefon o takich parametrach taniej !!

    NOKIA RULEZZ !! A Sony to gówno !!!!

  • 0

    100. ~Simon  2005-09-12 16:36:09  host: awg98.internetdsl.tpnet.pl

    Czy u was w salonach też nie ma tej nokii i trzeba na nią czekać conajmniej tydzień ?? (chodzi mi o erę)

  • 0

    101. ~kkk  2005-09-17 02:25:40  host: xdsl-2931.wroclaw.dialog.net.pl

    zdziwlilem sie wyswietlaczem-pozytywnie; mimo malych wymiarow zdjecia,obrazki sa bardzo wyrazne i ostre... mimo ze nie lubie nokii musze ten model pochwalic

  • 0

    102. ~STUDENT  2005-09-18 12:31:09  host: klik18.klik.bydgoszcz.pl

    Heh ... A ja mam NOKIE 6210 od 5 lat i nie zamienie jej nigdy w zyciu. Pozdrawiam. BTW Telefon jest do dzwonienia a nie szpanowania. Ł=

  • 0

    103. ~Marxin  2005-09-18 22:56:46  host: bke152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dylemacik czy TO czy se D750i czy K750i. i z tego wszystkiego najlepiej wypada D750i.
    1. dostępność
    2. cena
    3. se-pożądna marka
    4. ta nokia to kolejny niewypał.

  • 0

    104. ~wojtek  2005-09-24 20:09:19  host: gprs7.orange.pl

    Czy ktoś może porównać Nokię 6230i z Sony Ericsson K600i ? Oba telefony są w Orange za podobne ceny (Nokia trochę droższa).

  • 0

    105. ~SiMoN  2005-09-27 23:23:19  host: awg98.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam wszystkim ten telefon. Po przeczytaniu wielu uwag dot. baterii sformatowałem ją w swoim telefonie 3x 12h ładowania non stop. Teraz telefon trzyma mi 5 dni przy 5 min rozmowy i 10 smsach dziennie. Mp3/radio/aparat - 5 min dziennie. Więc jeśli zakupicie ten telefon sformatujcię pożądnie tą baterie, bo w przeciwnym przypadku może wam trzymać góra 2 dni tak jak to ma miejsce u niektórych użytkowników którzy zlekceważyli sobie formatowanie baterii. pozdrawiam

  • 0

    106. ~lolek  2005-09-28 20:38:37  host: wh179.internetdsl.tpnet.pl

    Gratuluje pomuslu sony to taki sam syf jak i ich sprzet audio i wideo co chwile sie cos wali mam soniaka i co chwile sie wiesza a to juz wymiwniona sztuka :( NIE KUPUJTA TEGO GOWINKA !!!!!!!

  • 0

    107. ~grze  2005-09-30 19:48:35  host: ab98.internetdsl.tpnet.pl

    wyświetlacz jest dobry bo wtedy telefon się robi taki mały i sprytny

  • 0

    108. ~lolek  2005-10-02 09:41:16  host: dwz5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Soniaki na 1 miejscu a to dobre. Chyba ze chodzi o serwis :)

  • 0

    109. ~Nadin  2005-10-09 15:11:31  host: aic141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde dobijacie mnie ludzie niewiem czy kupic ten fonik z angli czy wziasc cos innego zescie mnie rozbili ale on jest zajebisty przeciesz mp3,mp4 radio ,Bluetooth,irda , USB, aparat a to ze maly wyswietlacz to co ale wy tak po nim jezdzicie a co powiecie o sony ericssonie T300 kto wymyslil zeby to telefonu z wyswietlaczem 250kolorow dawac aparat !!!??? wszystko sie zlewa a ta nokia jest zajefajna

  • 0

    110. ~Siemek  2005-10-11 14:24:09  host: w3cache.ceron.pl

    Witam
    Ci którzy go krytykuja poprostu nie mieli z tym telefonem styczności ja go posiadam i jest o niebo lepszy OD K700 itp. i całej konkurencji!!!!!! Poprostu to Cud a ci którzy pisza ze ma mały wysiwtlacz niech wybiora sie do okulisty!!!!

  • 0

    111. ~mariusz  2005-10-11 20:35:35  host: aos225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie mikrofony są uszkodzone - witajcie serwisy i dyskusje o tym dlaczego was nie słychać - praktyk

  • 0

    112. ~  2005-10-11 21:50:45  host: host-81-15-141-207.kalisz.mm.pl

    ja uwarza

  • 0

    113. ~Michałek  2005-10-11 21:57:58  host: host-81-15-141-207.kalisz.mm.pl

    Super telefon kupiłem do miesiąc temu. Jest rewelacyjny, ekran wcale nie jest mały. Polecam wszystkim którzy cenią komfort w dobrej cenie.

  • 0

    114. ~NuLL  2005-10-12 01:32:03  host: aig70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Porównywanie 6230i wraz z SE K700i to wg mnie tragiczna pomyłka. Karta pamięci i jej brak - a to właśnie dla niej się kupuje Nokie. Dla mnie telefon z playerem MP3 i 41 megabajtami brzmi jak dowcip - i tak jest. Porównianie 6230i oraz K750 mija się z celem jakoże są to telefony z innej półki cenowej. Bateria - owszem do **** - zawsze mozna zmienic - mnie osobiscie to ze doladowywuje sie telefon codziennie nie przeszkadza. Aparat - cyfrak to może nie jest - ale do zrobienia fotki do aukcji się nada. Co co wszechobecnego piprzenia nt malego wyswietlacza. Co bedzie jak telefon bedzie mial 4mpx - będzie się składał z wyswietlacza oraz obiektywu. Aparaty z tej polki cenowej nie sa kierowane do bogatej mlodziezy podobnie jak wszelkiego rodzaju smartphone'y. Mnie osobiscie jest potrzebny maly telefon - a malego telefonu z duzym wyswietlaczem nie da sie zrobic wiec coś za coś. Dla mnie powazna zaleta jest Plug&Play - brak potrzeby instalowania jakiegos softu czy cus. O gigu pamieci nie wspominam

  • 0

    115. ~kris  2005-10-13 19:10:28  host: 213-238-91-215.adsl.inetia.pl

    tel jest super ma duzy wypas i nie wygląda jak pustak.miałem wczesniej 6600 i ten fon jest duzo lepszy chodz brakuje mi symbiana.wyswietlacz jest super i robi fajne zdjęcia.bardzo go cenie za wyglad małe wymiary i mp3 i za to ze to jest nokia miałem wcześniej se i nigdy nie kupie fona tej firmy bo to jest złom techniczny maja do bani menu.polecam nokie 6230i nie pożałujecie

  • 0

    116. ~Kisiel  2005-10-13 21:06:29  host: cab196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wypas nieczego mu nie brakuje bateria trzyma tydzien !! Pozdrawiam Kisiel

  • 0

    117. ~Klaudia  2005-10-17 14:08:33  host: host-ip180-184.crowley.pl

    Ej kochani pytanko dobre zdjęcia z tego idą ? Bo mam zamiar taki sobie strzelić wiem że mały wyswietlacz ale jaka jakość zdjęc

  • 0

    118. ~Miszku  2005-10-19 16:02:35  host: qx174.internetdsl.tpnet.pl

    Wyświetlacz mały 30x30 mm o dużej rozdzielczości - problem z grami, te na Nokię 6230 wyświetlają się na 1/4 ekranu. Ale trzeba osiągnąć kompromis między funkcją telefonu - czyli w miarę dużymi klawiszami a wielkością ekranu - tu proszę ocenić Siemensa s65. SonyEricsson T700i nie ma kart pamięci i strasznie powolny transfer na PC - zrzut filmiku 1,7MB zajął 30 minut, co czyni go bezużytecznym do tej funkcji. Klawisze ma wygodnie i ekran duży a opcja wyświetlania zdjęc na pełnym ekranie w układzie poziomum to dobry pomysł. Przy kwadratowym ekranie Nokii to jest niemożliwe. coś za coś.

  • 0

    119. ~Krzysiek  2005-10-19 17:16:01  host: staticline10622.toya.net.pl

    Posiadam taki już miecha i jest super. Wyświetlacz lux w porównaniu do innych kom... I wcale nie przeszkadza mały rozmiar. Rozdzielczość się liczy. Tylko trochę krótko bateria trzyma...

  • 0

    120. ~Seba  2005-10-21 15:54:18  host: dial-3461.lubin.dialog.net.pl

    A właśnie że ten telefon można kupić, zobaczcie se na allegro. I chyba go kupie bo moja stara nokia 3510i jest po prostu za stara ;]

  • 0

    121. ~monii  2005-10-23 19:13:07  host: ccg132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od 3 dni i naprawde jestem zadowolona ;-) Polecam wszystkim

  • 0

    122. ~mroff  2005-10-24 14:30:56  host: bq220.internetdsl.tpnet.pl

    tez mialam 3510i i teraz mam 6230i i jest naprawde godny polecenia!

  • 0

    123.  2005-10-24 16:20:07

    mam ten telefonik i jest zajefajny strasznie, tylko jedynym bledem NOKII jest wsadzenie takiej slabej baterii do niego, powinna byc mocan Li-Poli!!!!!!!!! Ogolnie polecam go:)

  • 0

    124. ~m@c!eR  2005-10-24 20:25:06  host: brv17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia w porownaniu si SE albo nawet Sagem to niewypal :/ BARDZO duze ceny i male wlasciwosci

  • 0

    125. ~m@c!eR  2005-10-24 20:25:07  host: brv17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia w porownaniu si SE albo nawet Sagem to niewypal :/ BARDZO duze ceny i male wlasciwosci

  • 0

    126. ~sebcios  2005-10-25 18:39:42  host: c118-64.icpnet.pl

    telefonik ogólnie fajny,ale co z tą baterią.Wytrzymuje mi 2 dni-przekleńswo.Czy wszyscy macie takie same problemy??? Aparacik rewelka i odtwarzacz mp3.No i co z tego-ta słabiutka bateria.pozdro:)

  • 0

    127. ~filiposs  2005-10-26 07:10:02  host: avy231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia jest w porzo...itd. A rcję macie,że powinien byc większy wświetlacz. To jest w niej zje****pzdr

  • 0

    128. ~Kamil  2005-10-28 10:34:03  host: clm193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc wszystkim.
    Mam pytanie-mam Nokie 6600 i chcialem zamienic na N6230i? Niech ktos mi doradzi czy warto! W mojej 6600 denerwuje mnie kalendarz-w 6230i jest wygodniejszy-ma wieksze mozliwosci. Rozwiazaniem do d**y jest stosowanie UNIKODU przez nokie np. w 6600-co gorsze nie ma wyboru czy chcemy uzywac unikodu czy nie. Pisanie metoda slownikowa T9 juz nie jest takie przyjemne,bo trzeba wiekszosc slow przerabiac zeby nie wyslac kilku sms-ow. Telefon ostrzega zapytaniem ale co z tego-pozniej trzeba szukac i przerabiac slowa, a pisanie tradycyjne?-znowy sie cofac jak technika idzie do przodu :-) Przed N6600 mialem 6610-bylem bardzo zadowolony tylko jak zaczely wchodzic tel.z aparatami foto i zaczely sie pokazywac wyswietlacze 65tys. kolorow to chcialem sobie odmienic. Podoba mi sie to w 6230i ze jest taka mala a jak wypasiona. 6600 jest troche duza-ale nie da sie zrobic malego telefonu i zeby mial taki wyswietlacz. Plusem w tych telefonach sa karty pamieci-super sprawa chociaz przy oddawaniu telefonu do serwisu. Robimy kopie pamieci i przewaznie jest tak ze jak odbieramy z serwisu to mamy wyczyszczona pamiec tzn. spis telefonu i wtedy przywracamy z karty dane zapisane wczesniej i wszystko jest w telefonie :-) Powiedzcie czy mozna na 6230i zciagac przez podczerwien lub kabel na telefon tapety, dzwonki, gry itp. z netu za free. Tak robie na swoja 6600-przez IRDE zciagam tapety, dzwonki TRUE TONE, gry, motywy i wszystko za free. Tylko trzeba troche poszukac w necie. Jak chcecie to sobie wejdzcie na www.infonokia.pl-tam jest troche rzeczy do zciagniecia. Niech ktos mi doradzi jak sie spisuje 6230i i czy warto zamienic 6600 na 6230i.
    Pozdrawiam wszystkich maniakow komorek :-)

  • 0

    129. ~gall anonim  2005-10-28 20:04:01  host: ava122.internetdsl.tpnet.pl

    co wy pieprzycie!!erikson to china!!!złom!nokie rządzą!poza tym mam 6230i i 256MB MMC i jest wyoas!!!!!

  • 0

    130. ~Gangsta  2005-10-30 22:22:24  host: nat-pra.aster.pl

    Cienki telefonik pada na plecy przy K750i ktory go pokrywa w calosci:D Straszne gowienko malutki wyswietlacz, slaba bateryjka, gowniana optyka aparatu, pad jest nieporozumieniem. Ogolnie dno. Mialem go 2 miesice i to byly najgorsze miesiace w moim zyciu. Wymienilem na K750i i teraz jest jazda--zdjecia jak w cyfrowce, mp3 gra lepiej, wyswietlacz jest miliard razy lepszy. Oplaca sie max 200-300zl doplaty i masz juz porzadny telefon, a nie byle gowienko z wyswietlaczem jak w N3210.

  • 0

    131. ~Macio  2005-10-31 10:56:12  host: dhz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy mozecie wiedziec! mam ten tel i jest za****sty. fotki robi super mam karte 512mb to pelno mp3 wchodzi! polecam ten telefon

  • 0

    132. ~Żuczek  2005-10-31 15:34:34  host: ip-193-19-212-33.metro.comel-it.com

    Świetna polifonia szkoda ze ekran maly, ale fajny bo ładna rozdzielczosc i duzo kolorkow. Ma wszystko duzo więcej niz zwykly telefon, a najlepsze jest to ze mozna nagrywac film wideo jedną godzine :] Sam bede go miał 8 kwietnia 2006 :]

  • 0

    133. ~Żuczek  2005-10-31 17:58:33  host: ip-193-19-212-33.metro.comel-it.com

    Super telefon. Ci od Nokii sie postarali ;]

  • 0

    134. ~Gosiaczek  2005-11-01 09:20:36  host: 9.3.systemx.com.pl

    MAm obecnie SE k700i i jestem w szoku pod wzgledem mozliwosci moze i kasy wydalam na nowiusi i jedyna wada to slaba bateria ale testowalam wiele cacek i SE powalil mnie takiego tela jeszcze nie mialam jakosc zdjec bajery mp3 radio doslownie czego dusza pragnie i powiem tak kiedys przez wiele lat nokia panowala na rynku praktycznie zawsze najdorzej chodzila a teraz SE panuja nie da sie caly czas byc rewelacyjnym ludzie jest XXI wiek i konkurencja w tej chwili bije nokie totalnie fani nokii testujcie SE a zobaczycie roznice !!!

  • 0

    135. ~yurek  2005-11-01 23:54:37  host: prosie9.aster.pl

    witam! mam pytanie do uzytkownikow n6230i czy tez mozecie wgrac tylko kilka gier do swojego tel?? ja mam ten tel i na gry i aplikacje jest przeznaczone niecale 2 mb. czy tez tak macie?? dzieki za odpowiedzi. pozdrawiam- Y

  • 0

    136. ~Ewita12  2005-11-03 16:12:22  host: aeh21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakos duzo tych funkcji...... czyli na pewno drogo.Dla mnie najwazniejsze zeby byl aparat,polifonia,mp3,65 tys kolorów(moze byc więcej)i tani :)

  • 0

    137. ~Oskaliber  2005-11-03 21:00:48  host: ebm99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z jednej strony dobrze ze maly wyswietlacz bo to dobrze wyglada, a nie ze wyswietlacz jest na 4/5 telefony i milimetrowa klawiatura. Z drugiej strony troche szkoda, ze taki maly bo zdjecia moglyby byc lepsze. Za kilka dni chyba bede ten telefon miał (mam nadzieje, bo to zalezy od prau czynnikow) to napisze jak sie sprawuje na real.

  • 0

    138. ~Oskaliber  2005-11-03 21:03:57  host: ebm99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdania sa zroznicowane, na ten temat. Mi sie 6230i podoba z ogolnych opisow. Standardowy wyglad, mala, bardzo rozbudowana. Nie tylko z wyświetlacza się składa telefon.

  • 0

    139. ~patryk065  2005-11-04 16:29:24  host: byf223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kur** czemu ludzie podają nie poprawne dane ta nokia ma 850mAH jeżeli chcecie to wedzcie sobie na strone www.nokia.pl tam są prawdziwe dane.

  • 0

    140. ~zbigniew boniek  2005-11-04 23:30:30  host: 81.15.135.3

    mowie wam babowa komorka bo sam ja mam wszytko w niej fajnie tylko ze nie ma w niej video konferencji no ale co do mp3 tez fajnie tylko mlo pamieci ma ale zawsze mozna powiekszyc do 1G

  • 0

    141. ~Oskaliber  2005-11-05 11:52:12  host: ebo95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za granicą już są karty 2GB do tego telefonu.

  • 0

    142. ~zielak  2005-11-08 00:25:06  host: 83.68.67.63.kutno67.tnp.pl

    jeden z najlepszych modeli nokii...oczywiście nie liczę tutaj 9500....no ale...polecam...--)))

  • 0

    143. ~pitu91  2005-11-10 19:54:50  host: host-n3-86-136.telpol.net.pl

    co za shit!!!

  • 0

    144. ~Oskaliber  2005-11-10 23:31:07  host: pa92.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

    Od jakis 6 godzin mam juz ten telefon. Wlasnie formatuje baterie,zeby sie ladnie sprawowala. Dla mnie wypas. Aparat... po prostu zatkalo mnie jak zobaczylem te jakosc.Radyjko tez cool,juz zamowilem na allegro kabel i bede sluchal MP3 :D Ekran wcale nie jest taki maly, przynajmniej dla mnie bo w czasniej mialem 3510i. Ogolnie super telefon, polecam wszytkim, potem napisze jak ta bateria na serio trzyma...

  • 0

    145. ~Carmen  2005-11-15 23:14:08  host: aka34.internetdsl.tpnet.pl

    niestety nie mam jeszcze tego fona ale na niego czatuję!! mogę go mieć już w sobote ale przy tym abonamencie co chcę to dam za niego 800 zł. a nie jestem w stanie teraz za niego tyle dać!! Jak myślicie czy tak w styczniu-lutym będzie on tańszy?? chcę sprzedać swój tel. i za niego zgarne tak 300zł. ale chyba aż tak tanio to ta nokia nie zejdzie!! a tak w ogóle to uważam że jest to fajny fonik... ci co marudzą coś na temat "aparatu i 1,3Mpix przy takim wyświetlaczu" to dla mnie są jakimiś bezmózgami... ludzie to w końcu tel. a nie aparat cyfrowy... chcesz większy wyświetlacz - kup sobie cyfrówkę!! jak na tel.to bardzo dobrze! a poza tym jest coś takiego jak zoom!! jak dla mnie NOKIA wygrywa!! mam teraz motorolkę i przy wysyłaniu pisaniu esów przycina się a NOKIE tego nie mają!! właśnie zmieniam softa a potem go sprzedam i będę czekać na 6230i...

  • 0

    146. ~Junior  2005-11-20 23:25:56  host: bzo251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kamil też miałem Nokię 6600 i ten sam problem.Zmieniać czy nie?Ale godzinę po zakupie Nokii 6230i nie miałem już wątpliwości.To był BARDZO DOBRY wybór.
    Zdecydowanie polecam ten model.

  • 0

    147. ~Fajter  2005-11-21 11:22:38  host: dnn192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6230i jest zajefajna, Mam ja od 3 miechów i na nic innego bym niezmienił. SE k700i to sie umywa przy tej nokii.Pzdr

  • 0

    148. ~sonczyk  2005-11-24 19:09:25  host: bir141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie mozna sciagnac jakies gry do tego tela? pozdrawiam

  • 0

    149. ~jacek  2005-11-28 16:45:06  host: bxq233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k700 nie ma karty. 6230 ma lecz ma gorszy wyswietlacz. według mnie k700 ma gorszy głośnik.

  • 0

    150. ~jacek  2005-11-28 16:48:31  host: bxq233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "M.Piech" czy ty słuchasz polifoni w noki 6230i??? wejz nie pisz mi tu o polifoni.

  • 0

    151. ~M...  2005-11-28 19:02:44  host: dxp53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest najlepszy z wszystkich noki.Ludzie kupujcie go, bo jest tego wart.

  • 0

    152. ~Kamil  2005-11-28 23:30:52  host: cln213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZESC WSZYSTKIM i czesc JUNIOR.
    Sprzedalem swoja N6600 i mam od tygodnia N6230i i powiem wam ze super telefon !!!
    Z cegla 6600 meczylem sie-a to cudenko SUPER. Malutka, wypasiona, funkcjonalna poprostu extra. Nareszcie kozystam w pelni z kalendarza, sms-y normalnie i szybko mozna pisac (nie ma unicodu :-),a do tego slownik w sms-ach jest rozbudowany tzn.sa dwa rodzaje i ja kozystam z drugiego ktory proponuje slowa-wlasciciele 6230i wiedza o co chodzi. Po N6600 zostala mi irda i zciagam na 6230i rozne tapetki, dzwonki i inne pierdoly za FREE !!!
    Kazdemu kto sie zastanawia czy wziac sobie N6230i to polecam ten fonik. Niektorzy polecaja SE-bawilem sie K750i i innymi i moim zdaniem to sa wynalazki. Nokia to nokia i narazie swojej 6230i nie zmieniam. Pozdrawiam wszystkich. CZESC

  • 0

    153. ~yaro  2005-11-29 20:17:28  host: chello087207197127.chello.pl

    A dla mnie telefon extra cool bajerancki...ma dużo bajerków a funkcjonalność jak zwykle u nokii wzorowa. No i ten elegancki wygląd...5 z plusem

  • 0

    154. ~Siwy  2005-12-01 17:02:24  host: adw25.marton.net.pl

    Soniaki na 1 miejscu gdzie? Chyba w serwisach! Wiadomo ze se nigdy nie przebije noki w tej dziedzinie, a przynajmniej do tej pory jest znacznie w tyle. Mialem kilka razy se ( od t630, przez k500i do k700 ) i noke tez juz niejedna posiadalem. Aktualnie uzytkuje 6230i od jakiegos miesiaca. Bateria 4 dni przy duzej ilosci smsow, rozmowach, robieniu zdiec i sluchaniu muzyki wiec nie ma mowy o tym zeby bateria byla jakimkolwiek minusem tego telefonu ( chyba ze ktos nie potrafi sobie sformatoac jej!). Mp3 i polifonia swietna jakos, zdiecia zarowno dobrze wygladaja na tele jak i na monitorze komputera ( oczywiscie na monitorze bezprecedensowo lepiej ). Telefon szybko smiga, nie ma sciec ani zamulen. Blisko 200 sms na skrzynce rowniez wystarcza. Telefon wygodny w rece a co za tym idzie smsy dobrze sie pisze ( az palce sie pala ). Telefon posiad rowniez wiele ukrytych funkcji ktorych nie poznacie poki sami nie wezmiecie go do reki. Cena dosc wysoka bo nie kazdy moze poswiecic 1000 zl na telefon jednak mysle ze ten telefon jest dobra inwestycja. Czesto ludzie pytaja n6230i czy k700, ja bym mogl pytac raczej czy na 6230 czy k700 bo se nie ma polotu do 6230i. Nawet wygladem nokia prezentuje sie bardziej estetycznie i elegancko, oczywiscie jezeli ktos woli kupic telefon zeby cynic to zachecam do kupienia se jednak dla ludzi ktorzy potrzebuja telefonu a nie zabawki zdecydowanie bardziej zadowoleni beda z nokii. Tyle w tym temacie, POZDRO

  • 0

    155. ~ivan  2005-12-03 14:49:56  host: 80.51.194.112

    ten telefon jest najlepszy na swiecie!! przesiadlem sie na noiego z 6680 i jestem pod wrazeniem. jest duzo szybszy od 6680 (symbian robi swoje) ale tez wolniejszy od 6230, nie wiem, dlaczego, moze przez te motywy :/ wyswietlacz to dzielo sztuki, NIGDZIE nie widzialem wyrazniejszego!! maly a wyswietla zdjecia w calosci wieksze niz 6680. polifonia 64 tonowa drugi plus (6230 tylko 16 tonow, brzeczala jak radyjka za komuny :] ) mam go juz tydzien i do tej pory nie moge moge ustwic, zeby czas polaczen pokazywal sie, jak gdzies dzwonie to jest dla mnie jedyna zagadka :D streaming video troche slaby, ale to przez lacza :/ tvn24 da rade ogladac ale to katorga!! zdjecia ladne, ale przydalby sie autofocus, jak w k/d750i ;] tylko pod tym wzgledem nokia jest gorsza od SE. polecam ten telefon kazdemu, tym bardziej, ze stanial juz do 700 pln. w ogole nie zaluje zakupu. jakby jeszcze nokia zdolala wepchnac w takie male cudenko symbiana, to bym chyba nigdy zlego slowa na nokia nie powiedzial :D ...acha, raporty w smsach powinny wygladac jak w mmsach (jaka flash sms a nie zwykly sms) za duzo roboty, zeby je pozniej skasowac :/ ogolnie w skali 10cio oczkowej, daje 9,87 :D

  • 0

    156. ~Wojtex  2005-12-03 16:22:22  host: nat.babilon.ds.pw.edu.pl

    Mam pytanie, Czy ktos sprawdzil jak dlugo wytrzymuje bateria przy sluchaniu mp3 przez zestaw sluchawkowy? Z gory dzieki za info.

  • 0

    157. ~pep  2005-12-04 13:55:53  host: dyl115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich.
    Własnie zakupiłem to cacko w programie wymiany aparatów w Plusie. Kosztował mnie 49 zł netto. Jutro dostarczy mi go Kurier. Już nie mogę się doczekać. :-)))

  • 0

    158. ~Gruby  2005-12-05 15:22:11  host: ip-193-19-212-33.metro.comel-it.com

    Ta Nokia jest zarąbista i ma zarypisty aparat :D

  • 0

    159. ~tneiro  2005-12-05 15:32:37  host: student.ifd.uni.wroc.pl

    Właśnie go zakupilem i mam nadzieje ze sie nie zawiode:) Pozdrawiam wszystkich!!

  • 0

    160. ~BART  2005-12-08 21:51:30  host: 83-70-237-127.b-ras1.prp.dublin.eircom.net

    TO KUP SOBIE SONIACZA I NIE ZAWRACAJ BANI LUDZIA JESZCZE POWIEDZ ZE SONAIACZ ALBO MOTOROLA SA LEPSZE OD NOKI????????CZLOWIEKU ZASTANOW SIE

  • 0

    161. ~BaRtley  2005-12-09 17:46:03  host: czh90.internetdsl.tpnet.pl

    hej ja mam ten telefon jest ogólnie bardzo zadowolony z wyjątkiem krótkiego czasu gotowośi tzn wytrzymałości bateri, która poda po 70 H przy umiarkowanym użyciu mimo zapewnień Nokii o 300H, SMIECH. Bo taka cena a taka słaba bateria.

  • 0

    162. ~faland  2005-12-15 15:01:31  host: pa228.grabowiec.sdi.tpnet.pl

    Ej, no co wy? Wyswietlacz za maly? A co wy filmy chcecie na nim ogladac albo zdjęcia? Moze najlepiej niech wmontuja wielki wyswietlacz o rozdzielczosci 1280x1024 zebyscie mogli zdjecia sobie ogladac w real wielkosci, co? Porazka panowie, telefon jest do rozmowy... A chcecie filmy ogladac i zdjecia to kupcie sobie kompa... Zero inteligencji HaHaHa

  • 0

    163. ~huberth  2005-12-15 15:45:04  host: tx186.internetdsl.tpnet.pl

    Wy którzy wyrażacie krytykę na temat tak dobrego tel!!! Elegancja, prestiż, świetny aparat,karty pamięci,rejestracja wideo,super głosniczek. Rozmiar wyświetlacza nie ma tak wielkiego znaczenia, dla tych dla których ma proponuję zakup MDA!!!! Jak dla mnie super telefon i nie psuje się jak tak wychwalane soniaki!! POZDRO

  • 0

    164.  2005-12-16 12:23:35

    Mam go od dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej miałem 6310i ;-)

  • 0

    165. ~klusio  2005-12-16 19:57:46  host: 212.244.108.70

    jest zajebista ma spoko mp3 stereo noi mała jest git najlepsza

  • 0

    166. ~Forest_90  2005-12-17 18:59:02  host: dsd89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mam tego telefonu ale mi siem podoba i bede go brał... :)

  • 0

    167. ~to tylko ja  2005-12-18 19:57:35  host: pb119.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl

    w noki 6230i wg. mnie niczego nie brakuje.mało który telefon ma tak zajebisty aparat,który robi tak ładne zdjęcia.ogółem nokie to najlepsze kom. gdyż są łatwe w obsłudze i wogóle...

  • 0

    168. ~aloli  2005-12-18 20:33:10  host: acx97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po przeczytaniu ocen chociaz nie wszystkich to dotyczy napisze pie****te gowniarze jak chcesz miec aparat to se kup Canona eosa i bedziesz mial fotki zarobiste poprostu wasze opinie sa do dupy.trzeba cenic ja za inne ugodnienia zwiazane IrDA Bluetooth CSD HSCSD
    GPRS i itp a nie z tym czy bede mogl miec o 15 wiecej mp3 czy nie.poprostu debile..

  • 0

    169. ~tneiro  2005-12-19 14:50:00  host: student.ifd.uni.wroc.pl

    No i sie nie zawiodlem:) Mam ta nokie od 2 tygodni i jak na razie spisuje sie super. Baterie mam dobrze sformatowana bo wiem jak sie to robi. Ogolnie duzo rozmawiam bo ok 1-1,5 godziny dziennie. W dodatku gdy ciagle bawie sie roznymi innymi funkcjami (a jest ich na prawde sporo:) to bateria w takich warunkach wytrzymuje mi pelne 24 godziny. Wedlug mnie to nie jest zle a z reszta nie ma co sie rozwodzic nad bateriami bo jest to najslabsze ogniwo kazdego telefonu i zawsze mozna je wymienic na lepsze za niewielkie pieniadze. Polecam goraco ten fonik wszystkim. Pozdrawiam!!

  • 0

    170. ~ASsassIN  2005-12-19 20:44:43  host: bvi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~stics uposledzony to jestes ty to jeden z najlepsiejszych modeli nokia dla biznesu szkoda ze jestes wiesniakiem to starczy ci soby bo to jest dopiero badziewie a ten aparat to jest lepszy o 1/10 od noki i kosztuje 400zl wiecej za to gowno co proponuje se to niedalbym 500zl NOKIA rulezzzzzz!!! i pamietajcie o tym wiechole

  • 0

    171. ~jacek ass  2005-12-20 01:28:27  host: ajc86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokie są do bani a sony eriksony żądzą

  • 0

    172. ~cudak  2005-12-22 22:13:13  host: aql98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ty marcin ogranij sie jesli masz jakies pojęcie co piszesz bo widze ze raczej nie

  • 0

    173. ~  2005-12-25 17:21:47  host: 212-dom-1.acn.waw.pl

    Telefon jest po prostu świetny! Dostałem go na gwiazdkę i jestem w 100% zadowolony! WSZYSTKIE INNE WYSIADAJĄ! Przede wszystkim:
    - extra aparat
    - wymienna karta, czyli multum filmów, zdjęć i innych!
    - Internet i zarąbiste gry
    - WIELE WIĘCEJ!

    Spokojnie mogę powiedzieć, że lepszy od K700i (Sony Ericsson), który także mam! P.S. Dla tych co szukają - Podczeriweń jest obok aparatu [to wypukłe]

  • 0

    174. ~mikas  2005-12-29 16:15:47  host: atd226.neoplus.adsl.tpnet.pl


    Dawno czegoś takiego nie było na rynku! powiem tyle - POLECAM

  • 0

    175. ~x]  2005-12-30 21:00:15  host: 64-mi2-3.acn.waw.pl

    luuudzie..jakie soniaki?? przeciez to taki chłam... jakies made in china, a wy sie tak tym podniecacie. jeszcze ktos wspomniał o samsungu, to jeszcze jakieś takie do ludzi, ale SONY!?!?
    N6230i też mam i jest wypasik jak dla mnie rozszerzona MMC 256Mb i jest miodzio

  • 0

    176. ~mich121  2005-12-30 21:42:38  host: bxf132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super mam go juz dwa miesiące i jestem zadowolony na 100% mały, zgrabny, a dotego tyle funkcji bomba :):)

  • 0

    177. ~sebol  2006-01-02 18:02:50  host: enw57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wg mnie jest to bardzo zjefajny telefon fkt moglby byc wiekszy wyswietlacz ale fotki i filmy wychodza dobre polecam telefonik kazdemu !!!

  • 0

    178. ~zombik  2006-01-03 23:10:40  host: ip-85-198-249-151.broker.com.pl

    jestem zdecydowany kupic ten aparat.nokia to nokia i nikt jej klasy nie odbierze poza tym nie mozna miec wszystkieg w jednym a to ze wyswietlacz za maly .dla slepcow proponujw multi kino narka

  • 0

    179. ~magda  2006-01-04 19:05:04  host: olimp.top.net.pl

    wiecie co czepiacie sie telefonik jest super a to ze ma maly wyświetlac a dużą rozdzielczośc i zdjec nie widac to sobie wrzućcie na kompa zdjecia i bedzie lux komem sie robi a nie ogląda :D:D komóra mała,zwinna i poręczna wszedzie sie mieści :D

  • 0

    180. ~jakub1919  2006-01-06 22:29:41  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon spoko...Mam 6020 i sądze że to jest coś podobnego.Ma lepszy wyświetlacz i aparat ale jest o wiele droższy!!!!!!!!!Fajny telefonik!!!!!!!!!

  • 0

    181. ~badyl  2006-01-07 10:34:38  host: abdl206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę mi pomuc co mam wybrać nokię 6230i czy tez se k700i

  • 0

    182. ~badyl  2006-01-07 10:42:43  host: abdl206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze o pomoc w wyborze nokia 6230i czy tez se k700i

  • 0

    183. ~jakub1919  2006-01-07 23:03:32  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Więc bdyl...Moim zdaniem NOKIA jest lepsza...Mam 6020 i nie narzekam...Ale te NOKIE(6020.6230,6230i)mają szybko ścieralne obudowy i nie są szczelne...Natomiast w SONY ERICSSINACH nie ma takiego problemu!!!!!!!!!Aparat napewno ma lepszy NOKIA,natomiast SONY ERICSSIN ma więccej pamięci wbudowanej aż 40mb...

  • 0

    184. ~didek_matrix  2006-01-09 17:00:51  host: host-81-190-180-133.gorzow.mm.pl

    Właśnie nie długo bede mial go z orange'a. O ile widze i widzialem jest zajefajny... I nie mowic ze jest zly bo macie chyba cos z dekielkiem! SE moze ma lepszy wys., ale dupne marki nie dorownaja funkcjom Nokii!
    Pierwsze telefony komorkowe byly z Nokii i to oni maja doswiadczenie a nie jakies lipne firmy!

  • 0

    185. ~restol  2006-01-09 19:31:56  host: 87.207.53.4

    co lepsze k700 czy 6230i ? co to za pytanie? ja jakis czas temu wlasnie SE wymienilem na nokie,jak ktos umie czytac ze zrozumieniem to wie ktory jest lepszy. co do ekranu to co wy marudzicie wcale nie jest taki maly jak ktos chce miec efekty niech idzie do kina.

  • 0

    186. ~Spike  2006-01-10 09:24:39  host: adq115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawi mnie dlaczego na temat tego telefonu w ypowiadają sie osoby które nigdy nawet nie trzymały go w dłoniach. Nie rozumiem też jak można ten telefon porównywać z przestarzałym K700i (dwa różne segmenty rynkowe) Ja ma oba te telefony i w sumie oba mi się podobają, lecz jeśli chodzi o mnie to wolę N6230i, chodzi o funkcjonalność. I niech mi ktoś znajdzie telefon o tych gabarytach i tyloma funkcjami ci N6230i.

  • 0

    187. ~kewals  2006-01-10 19:29:48  host: 195.116.232.98

    czy ta nokia moze byc uzywana jako kamera web

  • 0

    188. ~Yyystek  2006-01-12 13:39:33  host: abnr208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik tylko nie wiem czy długo bateria trzyma. Chce sobie go kupić i nie wiem ile on kosztuje

  • 0

    189. ~borys  2006-01-12 20:43:35  host: bdk73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony to ścierwo i jest beznadziejny.

  • 0

    190. ~radek  2006-01-12 21:00:29  host: atm128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem badziewie

  • 0

    191. ~kubba  2006-01-13 22:28:34  host: dsv127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wkrad sie blad: PONIEWAZ W OFERCIE ORANGEE TWOJ MX (wszedlem nalink) NIE MA TEGO TWELEFONU!s skzoda ze drogi...

  • 0

    192. ~stics killer  2006-01-15 08:57:13  host: pa197.wieruszow.sdi.tpnet.pl

    Masz coś Stick do posiadaczów nikii 6230i. Ciekawe jaki sam masz phonik. Gówno bez polifonii!!! :)

  • 0

    193. ~kenndzior  2006-01-15 23:25:15  host: proxy.promax.media.pl

    porownaie K700 a 6230i beznadzie. Nokia ma mozliwosc rozbudowy pamieci do 512 K700 tylko 41. Noki ma mniejszy wyswietlacz to minus K700 ma wiekszy to + Kazdy wybiera telefon jaki chce, kazdy ma jakies plusy i minusy

  • 0

    194. ~robrob  2006-01-16 02:11:57  host: abtd58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale normalnie inteligencja paruje od tych komentarzy

  • 0

    195. ~joke  2006-01-16 15:16:09  host: lesna2-64-128-255.euro-net.pl

    Nie wiem kto pisze ze ta nokia jest zla.Chyba jej nigdy nie widzieli.Telefon 1 klasa bardzo fajny,ladny i zdjecia wychodza eleganckie ,bateria trzyma na luzie 5-6 dni.Ona jest 100 razy lepsza od sony ericsonow!

  • 0

    196. ~fala  2006-01-19 15:40:11  host: akz103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon fajny:) ale baterja trzyma 6-7 dni ?? chyba tylko u ciebie :P baterja to szajs:/

  • 0

    197. ~ołówek  2006-01-20 16:11:33  host: dl66.internetdsl.tpnet.pl

    co wy k**wa wiecie ja mam se k700i i to jest telefon do du*y!!najlepsze sa nokie 6230i i 6670

  • 0

    198. ~b2k  2006-01-20 23:21:43  host: proxy.lublin.enterpol.pl

    Ogólnie jestem zadowolony, ale brakuje mi symbiana , bateria trzyma bardzo krótko (sprawdzałem z niedowierzaniem na testerze, ale bateria jest w porządku, a telefon wytrzymuje 24-36h), pare niedociągnięć.
    ogólnie nie mam zamiaru zostać dłuzej przy tym modelu, poszukam czegos z symbianem. Pozdrawiam

  • 0

    199. ~dorocia  2006-01-23 22:12:19  host: host-81-190-22-24.torun.mm.pl

    gdzie się ustawia kontrast wyświeltacza?

  • 0

    200. ~melesio  2006-01-24 09:26:49  host: bdp188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spox fon

  • 0

    201. ~olo  2006-01-24 10:21:02  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    Mam go od tygodnia dokladnie (kupilem nowy)...i juz jest w serwisie w Wa-wie.A trybie aparatu cyfrowego obraz sie zacina.Najpierw w lokalnym punkcie zaktualizowali oprogramowanie i powiedzieli, ze jest ok. Wrocilem do domu no i przykra niespodzianka.Znowu to samo.Poszedlem go oddac znow do serwisu i teraz musze czekac 2 tygodnie.Fart,ze dostalem telefon zastepczy (przywilej klubu nokia).Jestem ciekaw,czy ktos mial taki sam problem z aparatem cyfrowym w tym telefonie??

  • 0

    202. ~Mkj  2006-01-24 14:49:01  host: 81.15.135.3

    Mam ten telefon i jest ok. Wystarczy ludza którzy mało wymagaja bo z Nokia 6670 lub 6630 wypada słabo!

  • 0

    203. ~kudłaty  2006-01-25 09:28:03  host: staticline10548.toya.net.pl

    mam ten telefon od wczoraj i nie mam o nim zdania . Radio i mp3 grają , fotki i odczyt zdięć jak na tak mały ekran i rozmiary telefonu to gitara ale naj większą wadą jest to że jest wolny jak sanki w maju, jak naciśniesz jakiś klawisz to odpowiedź usyskasz jutro a to wszyskich dobije !!!!!!!!

  • 0

    204. ~  2006-01-25 13:25:35  host: ipbp618-23.il.pw.edu.pl

    Bez przesady! W porownaniu z np. 6610 to jest rakieta! Przynajmniej u mnie wszystkie funkcje wlaczaja sie plynnie i natychmiast po wyborze. Ogolnie, jest to najlepszy telefon jaki kiedykolwiek mialem. Ma wszystko co potrzeba: foto, mp3, radio, dyktafon, mmc i jeszcze mnostwo innych bardzo przydatnych funkcji. To juz nie jest telefon!-To jest male male przenosne urzadzenie wielofunkcyjne! Jedyna wade jaka zauwazylem to troche niewygodny przycisk nawigacyjny (szczegolnie w bok trudno sie naciska). Dla mnie obecnie najlepszy telefon!!! Goraco polecam!

  • 0

    205. ~dorocia  2006-01-25 18:20:29  host: host-81-190-22-24.torun.mm.pl

    ktoś mi powie gdzie sie kontrast ekranu ustawia?

  • 0

    206. ~  2006-01-27 13:35:26  host: cqv99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Wystarczy ludza którzy mało wymagaja bo z Nokia 6670 lub 6630 wypada słabo!"

    buhaha słabo? porówanj sobie te telefony chociazby na tej stronie (do Mkj)!!! A z reszta gdzie ty zmiescilbys 6670 czy 6630? Chyba, ze w neseserze!haha Mam 6230i i narazie nie widze telefonu który móglby ja zastapic! Pozdrawiam!


  • 0

    207. ~olaooo  2006-01-27 18:01:29  host: aclr49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie dzisiaj dostałam ten telefon i juz mnie lekko wkurwia...nie wiem co ale zjebalo sie cos z dzwiekiem:/
    nie wiem czy polecac czy nie ....

  • 0

    208. ~dibo  2006-01-29 14:17:42  host: un174.generacja.pl

    co bysci radzili kupic tom nokie czy siemensa sx1??

  • 0

    209. ~johnyB  2006-01-30 13:48:58  host: eem181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon już od około miesiąca i jestem z niego naprawdę zadowolony, przesiadłem się z k700i. Od k700i jest lepszy pod tym względem iż można mu rozszeżyć pamięć dokupując kartę do 512MB. Zdjęcaia na kompie wyglądają łaqdniej niż z k700i, wyświetlacz, fakt mały, ale jakością przewyższa np nowego samsungaZV10 który ma niby 262tys kolorów, albo motorolę V3. Bateria nawet może być.

  • 0

    210. ~Robert  2006-01-30 19:29:38  host: dqs194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Muj brat ma taką kome jest SUPER!!!

  • 0

    211. ~wyciag  2006-01-31 23:43:16  host: pa38.machowa.sdi.tpnet.pl

    zarabisty telefon!!co wy chcecie od wyswietlacza,telefon nie jest do robienia zdjec tylko do dzwonienia i pisania sms.A 1.3 mgp to jest po to zeby po zgraniu na kompa bylo spox zdjecie.Ci co im sie nie podoba ten model to niech sie...

  • 0

    212. ~Badmojo  2006-02-01 13:49:10  host: 193.0.117.249

    Mam taki od miesiaca i jest super. Bateria tez jest spoko. Zdjecia robi porzadne ale pamietajmy ze to nie aparat cyfrowy(glownie traci na optyce)MEGA funkcjonalny. To co najlepsze z nokii + wachlarz funkcji. W motoroli musialem przeczytac instrukcje a tutaj wszystko intuicyjnie (jak w windows :P) i jeszcze jeden plus: Nie ma SYMBIANA. Genialny!

  • 0

    213. ~MB  2006-02-03 16:21:16  host: net_usr.compensa.pl.227.238.195.in-addr.arpa

    Właśnie czekam na 6230i. Kurier ma przybyć w środę. Dla mnie najważniejszym elementem była obecność EDGE. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

  • 0

    214. ~sterol  2006-02-07 23:07:22  host: eor58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim! posiadam ten telefonik i jest zajebisty, po prostu bomba. ma zajebiscie duzo pamieci a mp3 co za jakosc slucha sie jak z dobrego sprzetu muzycznego.Nie zgadzam sie z tymi co mowia ze ten elefon jest do bani, NOKIA była, jest i bedzie najlepszym telefonem na swiecie.

  • 0

    215. ~rafcio  2006-02-09 11:30:34  host: c-67-173-70-54.hsd1.il.comcast.net

    ja moge go komous opchnac jak ktos chce ze 900 zl i bedzie twoj do tego dorzuce ladowarke samochodowa i karte MMC (pamiec) ktora ma 1GB tak wiec piszcie ZIOMAL100@AOL.COM

  • 0

    216. ~aslan91  2006-02-09 17:56:23  host: arq226.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon zaje***ty. Poprostu świetny. Telefon zdecydowanie lepszy od nokii 6630, ten (6230i) włącza sie szybko, a tamten (6630) włącza sie WIEKI. Zdjęcia na nim wychodzą świetne, nawet po zrobieniu odbitek są super, kamerka robi śliczne wideo. Nawet po powiększeniu karty, oglądałem na tym telefonie Shreka 2 i poprostu cudownie. Mp3 całkiem niezłe, trochę drogi, ale wart swojej ceny. Jak weźmie się go do ręki to poprostu nieda się oderwać od niego oczu, gdyż kolorystyka jest naprawdę śliczna, prawie identyczna jak w SE K750i. (przypominając ze nokia 6230i ma 65 tys. kolor, a SE k750i ma 256 tys. kolor!!!) Polecam baaaaaaardzo ten telefon.

  • 0

    217. ~  2006-02-10 23:06:27  host: apn-99-85.gprspla.plusgsm.pl

    "nie wierzcie nokii ze bateria trzyma dłuzej albo ma lepszy zasieg to była sciema polecam sony" w takim razie nie miales nigdy soniaka ja mialem dwa bo skusilem sie na bajery i nigdy wiecej soniaka nie kupie po 1. bateria trzyma 2 gora trzy dni po 2 mieszkam w centrum warszawy i musze stac przy oknie zeby rozmawiac a i wtedy przerywa z nokia nie ma takiego problemu

  • 0

    218. ~Wojtek Nisko  2006-02-13 17:45:43  host: w3cache.tvkdiana.pl

    soniaki to piekne telefony polecam je w szczegulnosci sam mam jeden z modeli :)

  • 0

    219. ~Piotrek Bieruń  2006-02-13 23:27:35  host: 80.48.222.254

    Ludzie co wy tu piszecie Nokia kontra Se to jak by Mercedesa do fiata chcieć porównać troszke wiedzy na temat początków gsm i marek by się przydało

  • 0

    220. ~cheser  2006-02-14 20:24:07  host: 213.77.7.228

    zajebisty telefonik mi bateria trzyma 10 dni a lamusie jak byś chciał wiedziec to miałem k750i i zamieniłem go na ten i jestem zadowolony jestem wyczep zdjecia wyczep radio mp3 luz fon extra

  • 0

    221. ~chester  2006-02-14 20:51:46  host: 213.77.7.228

    a podrugie jest taka opinia ze SE k750i ma 256 tyś. kolorów a nokia ma 65 tyś. to prawda
    ALE NOKIA MA EDGE ZA POMOCA KTÓREJ MOŻNA WIDZIEC OSOBE Z KTÓRA ROZMAWIASZ A SE TEGO NIE MA !!!!!!!!!! I WCALE NOKIA NIE JEST GORSZA SE BY MIAŁ DUŻE PROBLEMY Z NOKIĄ

  • 0

    222. ~CHESTER  2006-02-14 20:56:11  host: 213.77.7.228

    NIE NO CO Z TEGO ŻE MAŁY WYŚLETLACZ TO JEST MAŁA ZGRABNA KOMÓRA A NIE KOBYŁA Z MONITOREM WOLE JAK MA TAKI WYŚLELACZ NIZ JAKĄS KOBYŁE

  • 0

    223.  2006-02-14 22:17:45

    wyswietlacz 65tys...a czy widac az taka roznice straszna miedzy 65 a 262?? a bateria wtedy cierpi i to jak..uUu:] a tu nokia zastosowala bardzo wyrazisty - bardzo dobrze czytelny wyswietlacz ktory w 100% zdaje egzamin iwystarcza...a przy czym bateryjka 3ma mi az 5 dni: nie to co SE czy Siemensy...szajsy jakich malo..co nokia to nokia..moze jedyna wada to polifonia..nokia zawsze miala w tym opoznienia;/ ale ogolem mam telefon od miesiaca...ani jednaej zwiechy....ani nic innego !! jak najbardziej polecam !!! ZGRABNY i WYSTARCZAJACO NAPCHANY BAJERKAMI FONIK :)

  • 0

    224.  2006-02-15 11:20:04

    niewiem co jest grane...ale gdy lacze sie z kompem przezIRDE - telefon wykrywa, wszystko OK ale jak chce wejsc na Phone Browsrer czy z okienka moj komputer, czy z samego Pcsuite ktore sciaglem do tego modelu ze stronki nokii wyskakuje mi komunikat:"nie można ukończyć operacji" :( co jest grane?? telefon m iwykrywa ale nieumiem wejsc na niego, powrzucac muzy, tapet igier:( nic...czy ktos mi poradzi??...

  • 0

    225. ~Damian  2006-02-15 22:28:34  host: cvq27.internetdsl.tpnet.pl

    od wczoraj mam nokie 6230i i moim zdanie jest super tylko troche malo pamieci na aplikacje:(

  • 0

    226. ~matt  2006-02-16 12:56:23  host: aob242.internetdsl.tpnet.pl

    Majk, nie przesadzaj, ze az tak strasznie bateria ucierpi jesli bedzie wiecej jak 65 tys. kolorow. Bo to bujda, tym bardziej, ze nokia nigdy nie popisala sie zywotnoscia baterii, wiec tu nawet 65, tys. to mogloby byc za duzo ;) Polifonia do tylu, a czytsoc i natezenie dzwieku w porownaniu z SE to juz wogole beznadzieja. Natomiast tel. to nie aparat cyfrowy, ale skoro aparat jest lepszy to i fajnie jest ogladac fotki na aparacie (z wyswietlaczem lepszej jakosci) a nie ganiac z kazda fotka zeby zarzucic do kompa. Jesli jednak nawet bateria ma na tym troche ucierpiec to i tak lepiej kupic nowa baterie pozniej niz meczyc sie z beznadziejnym telefonem, w ktorym trzyma dlugo bateria. A dostep do pradu chyba macie czesciej niz raz na tydzien, chyba ze sie myle? ;)Ja do tej pory zawsze mialem Nokie, ale zaczynam byc zwolennikiem SE. Choc nie twierdze, ze Nokia jest calkiem zla. Nie jestem maniakiem zadnej marki, po prostu lubie miec dobry i funkcjonalny tel. z roznymi bajerami. W Nokii niestety te bajery przewaznie za duzo waza (nie mam na mysli tego tel., bo on az tyle bajerow tez nie ma). No i ceny jeszcze sa jeszcze niezbyt konkurencyjne, no ale placimy w koncu za marke ;)

  • 0

    227. ~grzep  2006-02-16 13:31:10  host: 212.127.68.104

    Takie małe pytanko. Zamierzam zmienić swoją starą 6600 na 6230i. Czy warto? Czy może jeśli mam możliwość to od razu łapać SE 910i. Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    228. ~:)))  2006-02-16 15:38:41  host: 195.188.250.67

    telefon spox ale baterie to mogliby robic juz lepsze pod taki telefon :/

  • 0

    229. ~artur  2006-02-17 18:29:59  host: host-81-190-241-196.malbork.mm.pl

    telefonik super polecam :)

  • 0

    230. ~Alien  2006-02-19 12:00:33  host: 80.244.146.194.ip.tnp.pl

    Ludzie czy wyscie powariowali? Mi bateria trzyma 6-7 dni wystarczyło ją zformatowac pożądnie i to załatwia sprawe naprawde ludzie ludzie.... P.S. jak by ktoś miał jakieś linki z tapetami na nokie 6230i(208x208) to bym był niezmiernie wdzieczny. Pozdro 4 all

  • 0

    231. ~Łysy  2006-02-19 19:24:58  host: ecs120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia jest super mugbym ją mieć zmienić za sfuj telefon!!!!!

  • 0

    232. ~lionar  2006-02-20 23:23:52  host: aakg7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria w noki 6230i jest do bani,poza tym spoko

  • 0

    233.  2006-02-22 01:14:01

    mi bateryja styka na max 2 dni bo mocno gadam w pracy..i to jedyny mankament, tak to jest dokladnie tym czego oczekuje od fona nie chce nic innego..

  • 0

    234. ~basia  2006-02-25 09:54:23  host: chello084010202131.chello.pl

    dziwne, że większość krytycznych wypowiedzi pochodzi od osób, które nie miały nawet tego aparatu w ręku. A jest naprawdę fajny... Pozdrawiam

  • 0

    235.  2006-02-25 16:17:44

    mam mały problemik pomóżcie mi prosze może ktoś zna jakąś stronkez tapetami do nokia 6230i bo właśnie ją mam i bajerancka prosze o szybkie napisanie plz pozdro!!!

  • 0

    236. ~marcin  2006-02-25 21:44:43  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    mam problem bo posiadam obecnie sagema myX6-2 i chcialem go zamienic na nokie 6230i ale tu tyle negatywow o niej!!! mozecie mi doradzic??? moj adres MarcinM673@interia.pl

  • 0

    237. ~Agata26  2006-02-26 19:02:23  host: host-81-190-188-127.kwidzyn.mm.pl

    Mam te nokie od m-c, juz raz wymienialam baterie i dalej lipa...Bez uzywania telefonu trzyma mi 2 dni!!!!czy ta nokia tak ma czy moze ja mam pecha i powinnam aparat wymienic??poza tym telefon super

  • 0

    238. ~piter  2006-02-27 16:45:24  host: aczt238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co tobie polfonia jak to ma mp3 ale ty pewnie nie wiesz co to jest :)

  • 0

    239. ~rsmax  2006-03-01 23:02:44  host: proxy.in.net.pl

    właśnie go kupiłem, jest extra poza przestarzałym już wyglądem, wyświetlacz i aparat są niesamowite!!! SE zwłaszcza K700 do pięt mu nie dorasta niczym!

  • 0

    240. ~Artur_93  2006-03-02 21:47:57  host: s51.zjz.pl

    nokie 6230i mam juz pol roku i to dobry telefon zaleta to ze filmy nie klatkuja i wsyztko plynnie chodzi ale to ze maly wyswietlacz to sie zgodze troszke mnie to denerwoje

  • 0

    241. ~Norbi  2006-03-03 13:03:23  host: 62-29-148-45.ols.vectranet.pl

    Marcin. Co ty p******.,Sony?!?!?! Może od razu Sagem??? K**** pewnie nawet nie miałeś go w rękach więc nie gadaj. Jak cię nie stać to nie kupuj. Ekran ma zajebistą rozdzielczość, a jak chcesz jakiś duży ekranik to se kup 7650, albo 3650. A nie... W zamyśle ten telefonik miał być mały i mieć dużo funkcji. Teraz duże ekraniki mają przede wszystkim mydełka albo jakieś cegiełki. Mam ten telefon od prawie dwóch miesięcy, kupiłem go w abonamencie 250zł idea dla firm za 1zł. I nie wiem czy wiesz ale SONY to gówno w telefonach, może go lubisz, ale niedługo zaczną takich ludzi zamykać... Życze kolorowych i miekkich ścian... ;)))

  • 0

    242. ~lionar  2006-03-03 17:46:25  host: aalz237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brawo Norbi !!! popieram .

  • 0

    243. ~jaghielooo  2006-03-04 16:24:45  host: 81.15.135.6

    mam ta komorke jkaies 5 miesiecy i jestem z tego dumny bateria trzyma mi z uzwyaniem przweaznie 3 dni a bez uzwyania tylko z chwilami 5 dni i to na luzie nie jest taka droga jka innym sie to wydaje polecam ja kazdemu i trzeba byc glupi jesli komus sie ta komorka nie podoba bo to jedna z malutkich najlepszych komorek i jeszcze jkaos wyglada a nie jak jakies prostokatne cegly

  • 0

    244. ~Karol  2006-03-09 11:01:56  host: xdsl-7143.wroclaw.dialog.net.pl

    Telefon jest ok...Maly i sporo w niego wcisneli...Mialem w zyciu wieeeele telefonow ale znow wracam do niego...Wyswietlacz maly ale jaki!!!Dobrze pomysleli z kontrastem...Wyrazny,nie meczy oczu..Ladnie lezy w dloni,dzwiek ok...Ci ktorzy mowia ze mp3. do bani i zdjecia tez to niech sie walna w łeb!!!Przeciez to qwa mac nie jest APARAT o super mozliwosciach, ani ODTWATRZACZ z pamiecia 1G,ani tez TV PLAZMA z duuuzym ekranem tylko zwykly TELEFON!!!!i radze o tym pamietac...Wiec nie moge sie zgodzic z wieloma wypowiedziami tutaj bo sa od ludzi ktorzy chyba na oczy 6230i nie widzieli a co dopiero mowic o "przetestowaniu" tego DOBREGO telefonu...Daje mu 9.5/10 punktów.

  • 0

    245.  2006-03-10 18:41:37

    Ten telefon nie tylko jest zły ale takze damskiego pochodzenia,widzialem i sie smialem,wygladal jak jakas zabaweczka dla pań :):):)
    Lepsza NOKIA 6100 juz =)

  • 0

    246. ~bartek  2006-03-14 14:05:59  host: proxy2.tkdami.net

    spoko telefonik polecam gazdemu sam ga mam i jestem bardzo z niego zadowolony super zdiecia i filmy

  • 0

    247. ~Młody  2006-03-17 13:03:44  host: bfr148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wyłączyć logo operatora

  • 0

    248.  2006-03-18 13:59:04

    Super fonik Nokia jest najlebsza a nie tam jakieś SE czy Siemensy Nokia była pierwsza na rynku i pokazuje coraz wiecej co potrafi.Ten model jest super moze ma ktos taki na sprzedaz potańiosci;-] prosze o kontakt.Nokia gurą,Nokia jest najładniejszymi i najwytrzymalszymi modelami.Miałem Se K750i i upadł mi z wysokosci 1 m i już sie rozlał wyswietlacz a 3 lata temu miałem nokie 7650 i żucałem nia o podłoge i nic jej nie było.:-]

  • 0

    249. ~Damian  2006-03-20 15:43:52  host: host-81-190-246-33.grudziadz.mm.pl

    co wy pier*******. to zjebisty fonik. Mam go już ponad miesiądz i bateria trzyma 3 dni ale ciagle cos na niej robie. :-)))))

  • 0

    250. ~nikia góra!!!!!!!!!!  2006-03-22 11:40:56  host: host-81-190-246-33.grudziadz.mm.pl

    to fajny telefon, chociaż ma aparat 1,3mp t i tak robi lepsze zdjecia co sony ericsson z 2mp. Szkoda ze nie ma w nim lampy, ale tak to jest zajebisty. mogli sie posatarac o wiekszy wyswietlacz. :):):):)

  • 0

    251. ~Ryszardo  2006-03-26 13:28:50  host: bfk247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam mały problem z tym telefonem, a mianowicie, gdy wysyłam do kogoś sms-a to do tej osoby nie dochodzą polskie znaki, mimo że u mnie się wyświetlają, jak wysyłam do mojej siostry sms-a, która ma taki sam telefon, też nie dochodzą polskie czcionki

  • 0

    252. Anonymous  2006-03-26 22:59:12  host: gk3.eranet.pl

    Czy ktos mial taki przypadek, ze wlaczyl mu sie samoistnie tryb zestawu sluchawkowego i za zadne skarby swiata nie chce sie wylaczyc - wkladanie i usuwanie zestawu nic nie zmienia.

  • 0

    253. ~klu  2006-03-27 18:19:35  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    TElefonik poprostu wypas z pozoru na zewnątrz nie widac funkcji jakie posiada ale wystarczy odpalic to mp3 albo aparat 1.3Mpx i juz sie robi mokro w majtach jest poprostu wypas a ci co mówią ze jest do dupy to niech sie nauczą go dobrze obsługiwac bo jest funkcji w piz du.Bardzo dobra komunikacja z kompem i w porównaniu z smarphonami 60 series sie nie wiesza z kartą 512mb którą posiadam i sam testowałem:D ten phon jest nie jednym przykładem że NOKIA JEST NAJLEPSZĄ FIRMĄ TELEFONÓW NA śWIECIE nie chce obrażac tu innych ale tak jest do innych nic nie mam:d
    LG tez lubie:D a foty z niego to poprostu magia:D
    6230i RULEZ

  • 0

    254. ~  2006-03-27 19:25:12  host: os-gornik.bochnia.pl

    Porownywac SONY MOTOROLE I.T.P do NOKI to tak jakby porownac POLONEZA DO MERCEDESA.GENIALNY TELEFON WYPAS.jedyne co powinno byc lepsze to bateria.jak dla mnie MISTRZOSTWO

  • 0

    255. ~KBW  2006-03-29 16:22:23  host: bcf236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mnie denerwuje to że jest wolny!!! słaba bateria!!! jednak za mało pamięci wbudowanej!!! ale tak to jest wporzo

  • 0

    256. ~Aga  2006-03-30 17:44:57  host: bacha-nat.os1.kn.pl

    Świetny fonik!!! Kupuję go w sobotę i już nie mogę się doczekać! :))

  • 0

    257. ~ktoś  2006-03-31 20:00:05  host: acor214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyć tryb głośnomówiący w sony ericson k700i błagam potrzebuje tego

  • 0

    258. ~klusio SANDOMIERZ  2006-04-01 15:34:59  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    do aga kupiłas juz tą nokie?? jak tak to jak sie podoba i co myslisz??:D pzdr

  • 0

    259. ~Kamila  2006-04-03 18:07:38  host: 195.136.99.11

    tego telefonem nazwać nie można! to jest totalny szajs! ten telefon rozleciał się mi po 2 tygodniach użytkowania! żenada!

  • 0

    260. ~benton  2006-04-03 20:31:33  host: os-gornik.bochnia.pl

    telefon zajebisty co za głupie porównania z K 700i.nie ta klasa.drogi trudno za jakośc śię płaci.jeżeli ktoś pisze że Nokia to badziewie niech zobaczy ceny używanych i zastanowi się za co się płaci.za jakośc oczywiście.i jeszcze prestiż marki.za MERCEDESA SIĘ PŁACI I ZA NOKIE TEZ.jezeli ktoś uważa że takie pieniądze [duże]wyżuca się w błoto to lepiej niech za taką kwote kupi sobie dwa K700i i będzie podwójnie szczęśliwy[pewnie ze cztery miesiące]A TERAZ POWAŻNIE KAŻDY KUPUJE TO NA CO GO STAC I CO MU ODPOWIADA PO CO DORABIAC DO TEGO IDEOLOGIE.

  • 0

    261. ~dziki  2006-04-03 21:09:16  host: acrs115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wedlug mnie ten telefon jest zajebisty,ja juz sie przejechalem na innych markach telefonow narazie zostaje nokia:)Ci ktorzy mowia ze ta nokia to badziewie to maja najebane w baniakach:)

  • 0

    262. ~PATKA*  2006-04-07 12:46:28  host: abde203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no jasne! ten telefon jest najlepszy na rynku :) I nie mówicie, że k700i "jest lepszy", bo nie jest!!!!! NOKIA RULEZ!

  • 0

    263. ~NOKIA  2006-04-07 18:50:29  host: host-81-190-247-81.grudziadz.mm.pl

    mialem k700i. Własnie kupilem se 6230i, nie ma co porownywac. NOKIA PANNY!!!!!!!!!

  • 0

    264. ~waldex44  2006-04-08 21:56:44  host: ntwklan-62-233-169-78.devs.futuro.pl

    czym sie rozni wyswietlacz 6230 od 6230i bo ja nie widze roznicy a mialem te die nokie?????????????

  • 0

    265. ~kl  2006-04-08 23:04:00  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    do waldex 44 : koles wyswietlacz rózni sie tym ze ma wiecej pixeli czyli wieksza rozdzielczosc
    6230 ma 128x128 a 6230i ma 208x208 i nie gadaj ze nie widac róznicyy!!!!!!!

  • 0

    266. ~GQ  2006-04-09 13:35:26  host: aakh207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny przestarzały badziew nokii. Doda coś a reszta nadal stara jak świat. Co to za wyświetlacz?! Wygląd do ... Nawet głupiej diody i lusterka nie dodali z tyłu. Nie wspomne o idiotycznym jak zawsze menu, dla opóżnionych w rozwoju. Niby łatwe? Haha.
    Jeśli nie chcecie "modnego" telefonu noki, kupcie sobie SonyEr K750i (ma autofocus). I tyle. Albo taniego sagema x6-2, niewiele gorszy a ma mp3 i karte pamięci +aparat 1,3 (tylko bez menu Orange!). Chyba tylko w polsce sie tak ślinia na widok noki.

  • 0

    267. ~LASKA  2006-04-09 17:39:28  host: host-81-190-247-81.grudziadz.mm.pl

    MAM PYTANKO CO LEPIEJ KUPOWAC NOKIE 6230I, CZY SAMSUNGA X700. ODPISZCIE PROSZE :)

  • 0

    268. ~paff  2006-04-10 23:12:02  host: kolorowe.rq.pl

    jaki śmietnik, masakra, a telefon wziąłem, bo dali za złotówkę, za nic na świecie nie zamieniłbym mojej 6310i, ale teraz będę miał szansę sprawdzić co innego. A wyświetlacz? to nigdy większy, jak ktoś potrzebuje, proszę bardzo, nawet TV kieszonkowy polecam, ja dzwonię i nie chcę by wyświetlacz zjadał baterię.

  • 0

    269. ~marta  2006-04-11 16:31:12  host: pb130.zgora.sdi.tpnet.pl

    Czy mozna ta nokie podlaczyc do glosnika?? A sony ericssony k750i/d750i mozna?

  • 0

    270. ~chris  2006-04-12 20:29:37  host: nat-tar.aster.pl

    telefon najlepszy nie to ce te szajsy Sony Ericssony no oprócz D750i

  • 0

    271. ~Qra  2006-04-12 21:13:57  host: aczy232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój K700i jest do bani planuje kupić tą nokie myśle że sie nie zawiode ! Oby =] =>>

  • 0

    272. ~  2006-04-12 21:50:30  host: 82.160.253.238

    telefon w glownej mierze sluzy do rozmow,a nie do robienia zdjec

  • 0

    273. ~weronisia  2006-04-14 12:25:13  host: host-62-141-251-238.tomaszow.mm.pl

    ta nokia jest zajebista długo trzyma bateria ,a mp3 to poprostu marzenie nie mówiąc już o aparacie który tez jest niezły :) polecam

  • 0

    274. ~danio64  2006-04-17 12:38:18  host: dynamic-86-111-97-67.tvk.torun.pl

    se k700i sie kryje do nokii 6230i po 1 niema karty pamięci podruge nokia ma wiekszy wyswietlacz 208x208 a se 176x220 i wdodatku w n6230i bateria trzyma dłużej niż se . miałem se k700i i wiem cos na ten temat . mam n6230i i jestem bardzo zadowolony .nokia jako telek jest zajefajna.

  • 0

    275. ~danio64  2006-04-17 12:40:34  host: dynamic-86-111-97-67.tvk.torun.pl

    nokie 6230i mozesz kupic w DOMARZE lub na zamuwienie w serwisie nokia

  • 0

    276. ~tomo  2006-04-17 14:54:55  host: nat-biezanow.lama.pl

    jeden z najlepszych telefonow! Mialem przedtem sony ericssona k700i ale Nokia jest duuuuzo lepsza! ma juz karty pamieci lepszy aparat, wyswietlacz (mniejszy ale jakosciowo lepszy od k700i) no i polifonia 64 kanaly a K700 tylko 40. Polecam 6230i!!!

  • 0

    277. ~pcet  2006-04-17 16:27:00  host: host-195.225.121.115.bait.pl

    wszyscy narzekają na mały wyświetlacz.
    Przy większym była by to cegła, a tak mamy eleggancki i zgrabny fonik

  • 0

    278. ~konba  2006-04-18 09:13:54  host: ajy213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że nie pokazuje czasu połączenia podczas rozmowy...

  • 0

    279. ~BONO_88  2006-04-18 19:42:06  host: aasm193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    marcin , miałem soniaka i jest do bani jezeli chodzi o uzywanie telefonu w pracy jest beznadziejny , nokia jest 100% lepsza hyba ze chodzi o to komus żeby se pograc na telefonie to niech se kupi n-gage QD . żaden telefon nie doruwnuje nokii ,ja juz sie przekonałem

  • 0

    280. ~MŁODY  2006-04-18 20:00:23  host: os-gornik.bochnia.pl

    jak pobieram np. tapetę z innego telefonu to ona jest nie na cały wyświetlacz można ją zapisac w galerii albo ustawic jako tapete i jest tak samo.konsultant z erze powiedzial ze tak ma byc.a z zdjeciami nie ma tego problemu oczywiście tymi zrobionymi przez ten telefon,bo jak prześle z innego to znowu 3/4 ekranu.pozdrawiam

  • 0

    281. ~młody  2006-04-18 20:12:14  host: os-gornik.bochnia.pl

    jak pobiore np.tapete z innych telefonów to zawsze mam ją na 3/4 wyświetlacza niewiem dlaczego pytałem konsultanta ery to powiedział że tak ma byc.pytam bo nie ma sensu ściagac tapet np z gazety bo będe miał mały kwadrat na wyświetlaczu.POZDRAWIAM

  • 0

    282. ~benton  2006-04-18 20:21:18  host: os-gornik.bochnia.pl

    mam pytanko czy jak odbierzecie wiadomośc graficzną np.tapetę to jest ona na cały wyswietlacz bo u mnie nie.niewiedziec czemu.gorzej gośc z ery powiedział ze tak ma byc.pozdrawiam

  • 0

    283.  2006-04-19 00:41:03

    szkoda ze niema w nim wbudowanego karabinu maszynowego...uuu...to najwieksza wada tego telefonu..i chyba jedyna:D:D

  • 0

    284. ~patrol  2006-04-20 13:11:13  host: c140-179.icpnet.pl

    Dobra kazdy z was gada ze nokia jest nie wiadomo jaka dobra i wszyscy jadą na se k700i bo to ze nie ma slotu na karty pamieci i 1.3 mpix ale zauwazcie tez malutki wyswietlacz przestarzaly design i TA CENA ONA POWALA NA KOLANA JAK BY DOBRZE POSZUKAC TO MOZNA KUPIC 2 SE K700I ZA CENE TEJ NOKII a czy warto ocencie sami ja juz bym wolal K750i za taka cene ktory bije tą nokie pod kazdym względem...

  • 0

    285. ~marian  2006-04-21 08:02:09  host: host-81-190-234-198.chelm.mm.pl

    mam od ponad 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. jesli chodzi o baterię, to przy normalnym użytkowaniu spokojnie chodzi 4 dni, oczywiście jeśli korzysta się z aplikacji, głównie gier, aparatu foto to może paść po 1 dniu

  • 0

    286. ~sivy007  2006-04-22 20:29:45  host: bcx11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyjasnie 1.3 Mpix to jakosc zdiec na monitorze komputera lub na wydrukach. Chcac mniec zdiecia na telefonie w takiej jakosci musialbys nosc ze soba plecak zeby miec gdzie pomiescic telefon ktory by cie zachwycil taka jakoscia zdiec na swoim monitorku.

    Wiekszy wyswietlacz? Ok fajnie by bylo, jednak wiekmszy wyswietla jest jednoznaczny z wiekszym poborem mocy. Dodam jeszcze ze zdiecia na wiekszym wyswitlaczu nie zawsze sie prezentuja lepiej. Porownywalem zdiecia z n6230i do zdiec z k700i i d500. K700i i d500 maja wieksze wyswietlacze od noki jednak zdiecia na nich w porownaniu do noki wygladaja jak za mgla... A do tego wyswietlacze w tych tele sa tylko odrobine wyższe niż w noki wiec duzej różnicy w wielkości nie ma za to jest w jakości!!

    Wracając do zdiec chcialem jeszcze dodac ze zdiecia z nokii maja rozmiary od 350 do nawet 600-650 kb!!! Natomiast z d500 i k700i w okolicach 200kb. Kazdy może się domyślic ze wiąże się to z jakościa zdiec na wydrukach i monitorach bo na wyświetlaczach telefonów nie ma to wiekszego znaczenia.

    Teraz jeszcze słowo do fanatyków SE. Zgadzam sie z wami ze SE zrobil znaczny postęp w dziedzinie telefoni komórkowej! Ich telefony wytrzymuja juz wiecej niż jeden upadek na ziemie... Mogli by jeszcze porpacować na Joystickami które padaja masowa zacinaja sie od kurzu i szybko psuja w skutek slabej żywotności. Do tego jeszcze nalezy dodac ze w telefonach marki SE spotykamy sie z efektem "rozciagania" pixeli co przedstawiane jest naiwnym klijentom jako zdięcia w wysokiej rozdzielczosci... nic podobnego! Kazde zdięcie moge troche powiekszyc na prostym "paincie" i otrzymuje ten sam efekt. Tak wiec proponuje poczytac zapoznać sie ze sprzetem który zachwalacie!


    Zahaczając jeszcze o cene... Owszem cena jest wysoka ale wiąże się to z wysoką jakością! Jeśli komuś zależy na tym zeby telefon "kosmicznie" wygłądal ( niekoniecznie działał ) to wybiera telefonony z niższej pułki.

  • 0

    287.  2006-04-24 18:54:36

    czlowieki ten fon jest znakomity mam go miecha i mnie ciagle zaskakuje:P pozdro dla posiadaczy nokii

  • 0

    288. ~~~>ŻuCzEk  2006-04-25 16:42:36  host: ip-193-19-212-17.static.metro.comel-it.com

    Kocham ten gienialny telefon. To jest cud techniki, ma wszystko co potrzeba. Mógłby mieć jeszcze lampę błyskową, ale to nie jest takie potrzebne. Pozdrawiam posiadaczy tej Gienialnej marki Nokia =)

  • 0

    289. ~Bartek  2006-04-26 22:21:01  host: cly28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZESC WSZYSTKIM!!!
    Mam od paru miesiecy N6230i i moge sie dolaczyc do opinni wielu osob,ze ten telefon jest poprostu super!!!
    Jedyna wada jest to,ze nie mozna zrobic sobie kopii w karcie pamieci np.nr.telefonow zapisanych w pamieci telefonu. Oddajac tel.do serwisu mozna stracic wszystkie numery. Mialem wczesniej N6600 i w takich modelach z symbianem jest mozliwe zrobienie kopii pamieci spisu telefonow na karcie pam.
    A tak ogolnie wszystko jest ok. Ma wszystko co potrzeba w telefonie. Mozliwosc dostosowania funkcji przypisanych do klawisza nawigacji, ustawienie potrzebnych funkcji w pozycji "idz do" oraz prawy klawisz.
    Widze,ze poruszany jest problem tapet-to jest chyba wina tego wyswietlacza 208x208. Jak chcecie zciagnac sobie jakies tapetki, tematy (motywy) typowe dla tego tel to zapraszam na str:
    www.nokia6230i.at
    Po zalogowaniu trzeba wybrac lewe okno,a pozniej tez po lewej stronie jest pozycja "downloads" i tam sa tematy (motywy) -"themes" i tapety-"wallpaper".
    Na tej stronce sa super tapetki w roznych kategoriach dostosowane do calego wyswietlacza. Naprawde polecam-nie bedziecie zalowac. Ja kupilem sobie na allegro port IRDA i zciagam sobie rozne rzeczy za free (tapetki,motywy, dzwonki MP3 itp.
    Wydaje mi sie ze ten model jest jednym z bardziej udanych telefonow. Podobno ten model N6230i jak i 6230 to nastepcy N6310i-tez bardzo udany i dobry tel.
    Pozdrawiam wszystkich posiadaczy N6230i. CZESC

  • 0

    290. ~6230i  2006-04-28 00:26:22  host: bwz237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten model ma moja mama xD a ja zastanawiam się czy kupić ją, czy N90. Bo podobna ta N90 jest strasznie wielka, ale przyzwyczaiłem się do telefonów z klapką... może V3? :)

  • 0

    291. ~swiatex  2006-04-29 21:00:32  host: proxy.gd.marton.net.pl

    mam telefon od miesiąca. Wyświetlacz mały, bateria nieistnieje, mała karta w zestawie. Telefon godny polecenia, jest mały i poręczny, przeszkadza mały wyświetlacz ale można przeżyć POLECAM!!

  • 0

    292.  2006-04-29 22:58:53

    Mam ten telefon od tygodnia a jak czytam te wasze posty to mi się płakać chce!! Większość z Was chyba nie ukończyła nawet podstawówki - błąd na błędzie, a tok rozumowania na poziomie przedszkolaka. Ta NOKIA to największe badziewie jakie kiedykolwiek widziałem!! Aparat 1.3 MPixel - jak na te czasy to chyba wynik poniżej przeciętnej?? Nokia mogła się troche bardziej postarać... Wystarczy spojerzeć na konkurencje - Canon EOS 5D (12.8 MPixeli), czy choćby zwykły Sony DSC-R1 (10 MegaPixeli). Wnioski chyba nasuwają się same! Śmiech i totalna porażka. Po drugie radio - stereo duży plus, ale o RDS to już zapomnieli. Brak odtwarzacza DVD też troche mnie rozczarowało jak na telefon za 800 zł.
    Transmisja po EDGE - zaledwie 256 KB/s podczas gdy zwykła neostrada oferuje łącza nawet powyżej 2 GB/s. A już największą porażką jest ten miniaturowy wyświetlacz. Zdjęć na nim wogóle nie widać. Co do jakości rozmów to nie wiem bo nie po to kupiłem telefon, żeby rozmawiać! Bateria niestety słaba - przy 15 minutach słuchania mp3, 5 minutach radia, zrobieniu 10 zdjęć i 4 minutach grania dziennie - wytrzymuje 2 dni - porażka!

  • 0

    293. ~  2006-05-01 11:35:58  host: 83.238.44.2

    ja mam ten telefon jusz 2 miesiące i jestem zadowolona ci co takie bzdety piszą na temat noki6230i to mają coś z deklem bo zrowy człowiek bzdur nie pisze

  • 0

    294. ~lalaczka123  2006-05-01 16:03:26  host: abcp178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak komuś się nie podoba to niech nie kupuje i nie krytykuje później! Widziały gały co brały! Jak was nie stać... To nie jest wina telefonu. Mi się bardzo podoba ten telefonik a i jeszcze SE K800i. Też jest suuuper! :)

  • 0

    295. ~  2006-05-02 21:50:38  host: oo6.ipartners.pl

    Nie wszystkich stać na wszystko, a i tek nokia 6630 jest droższe bo kupiłem ją na początku marca w Erze za 1950zł(brutto), a 6230i była za 1200zł(netto) tanocha i staroć.

  • 0

    296. ~kriu  2006-05-04 23:05:50  host: acxr221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie - telefon służy przede wszystkim do rozmów a nie dziecinnych zabaw z obrazkami!

  • 0

    297. ~Bua  2006-05-06 10:01:53  host: bkv202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki telefon lepiej wziąść: Motorole v3 czy Nokie 6230i??

  • 0

    298. ~  2006-05-06 18:34:31  host: 212.203.137.188

    ten telefon to mało w porównaniu z ich możliwościami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    299.  2006-05-07 21:12:20

    Ja tam nie wiem czemu wszyscy tak narzeakja na ten telefon,mam go od pół roku i sprawuje się dobrze.Wybrzydzacie ,że cienki wyświetlacz a w dodatku jeszcze mały,słaby aparat itp. przecież wyświetlacz jest bardzo dobry, a jak ktoś chce większ toniech powiększy sobie kieszenie bo odrazu telefon bedzie większy ,a co do aparatu to jest to tylko tefefon ,a nie tam jekiś super aparat z 10 Mpix !!

  • 0

    300. ~misiek  2006-05-08 10:06:36  host: eku210.internetdsl.tpnet.pl

    moglibyscie mi powiedziec jakie oprogramowanie ma ta nokia 6230i??

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet