Nokia 6230 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6230 Opinie o Nokia 6230

Nokia 6230

w sumie: 464
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~salatruk  2004-09-01 15:44:00  host: pan3.elektrim.pl

    Mam Nokię 6230 od miesiąca. świetny telefon chociaż osobiście wolę telefon cienki, nawet większy - ten trochę jest przysadzisty. Ma jedną wadę, obudowa nie jest szczelna. Pierwszy raz zauważyłem aby w telefonie z wymienną obudową kurz dostawał się pod okienko. Tutaj tak jest i psuje to efekt oglądania szczególnie jasnych obrazów, kurz jest na wewnetrznej stronie okienka, jak i na samym ekranie.
    Drugi problem to dzwonki. Jeśli jest zaprogramowany dzwonek z Galerii, to przy odbieraniu połączenia przychodzącego słychać silny pisk sprzężenia. Na razie serwis kombinuje nad przyczyną. Poza tym telefon jest niezłym urządzeniem.

  • 0

    2. ~max  2004-09-01 21:18:00  host: avq78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon tylko niewiem czy w idei go kupie i za ile na kartę?? czy na coś?? pomóżcie mi!!

  • 0

    3. ~gutek  2004-09-13 00:25:00  host: cni218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tego aparatu nie można nigdzie dostać! Owszem jest w promocji w Plusie ale trzeba się nieźle nabiegać po !salonach! aby go znaleźć! Gdzieś słyszałem, że oficjalna wersja dotycząca błędu w sofcie jest kłamstwem i że prawdziwą przyczyną wycofania tego telefonu jest jakiś błąd ERY!(źle go wycenili czy coś takiego), który podobno powtarza się już któryś raz.

  • 0

    4. ~salatruk  2004-09-22 14:13:00  host: pan3.elektrim.pl

    Zasadniczo telefon jest świetny i nie można miecdo niego zastrzeżeń (mógłby bycbardziej płaski). W moim aparacie wystąpiła drobna usterka: kiedy jako dzwonek ustawiony był dźwięk z galerii (oryginalny Nokii, nie ściągany) przy odbieraniu połączaenia przychodzącego (zieloną słuchawką) następował klasyczny dźwięk sprzężenia, dopiero potem można było rozmawiać. problem był z serwisem Nokii. Telefon oddałem do naprawy gwarancyjnej 31.08.2004 i do dzisiaj (22.09.2004) nie mam telefonu. Serwisanci mówią, że u nich usterka nie występuje, a kiedy im pokazuję jak to wygląda przesyłają do serwisu innego i cała procedua zaczyna się od nowa-nie stwierdzają usterki, bo jak się dowiedziałem nie występuje ona po podłączeniu do stanowiska testowego. Cokolwiek by to nie było jest to model topowy i drogi, nie spodziewalem się takiej gehenny.

  • 0

    5. ~Cichy  2004-09-26 10:49:00  host: 213.25.140.3

    mam ten telefon juz ponad 3 m-ce, jestem z niego bardzo zadowolony :) jest solidnie zbudowany, funkcjonalny, mobilny, ma wszystko czego potrzebuje (zreszta, czego on nie ma ;) ), polecam!

  • 0

    6. ~Cichy  2004-09-27 18:37:00  host: 213.25.140.3

    telefon jest magiczny, ma wszystko co dusza zapragnie, uzytkuje go juz ponad 3 m-ce i jeszcze ani razu mnie nie zawiodl, moglby miec tylko wyzsza rozdzielczosc na zdjecia, mimo to sa b. dobrej jakosci jak na aparat w telefonie, polecam!

  • 0

    7. ~pioro  2004-10-09 23:25:00  host: pb56.torun.cvx.ppp.tpnet.pl

    Zajebisty telefonik! Ma wszystko czego potrzebuję(mp3, clipy, aparat). Konkuręcje rzuca na kolana!

  • 0

    8. ~meller2004  2004-10-15 14:15:00  host: proxy2.tkdami.net

    ale normalnie jest coś pięknego!!!!!!!mp3,radio,65tysiecy kolorów!!!!nie do opisania
    marze o tym cacku

  • 0

    9. ~DUCH  2004-10-21 16:11:00  host: proxy233.net.pulawy.pl

    NIE KUPUJCIE TEGO BUBLA.MA WIELE WAD ZA TYLE KASY TYLE WAD TO SKANDAL!!! Gdybym wiedział przed zakupem o wadach jakie ta nokia ma a ma ich za dużo jak na telefon za tyle kasy to bym se kupił SIEMENSA S-65!

  • 0

    10. ~  2004-10-30 12:47:00  host: atv41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo slaby telefon lepszy juz jest sagem myX5-2!!!!!!!!!!!

  • 0

    11. ~TiMEk  2004-11-04 00:04:00  host: w3cache.net.bronet.pl

    Cudo ... bawilem sie juz takim telefonem .. jak dla mnie to troche dziwaczny jest klawisz centralny .. ale ogolnie ma wszystko co powinien miec .. mp3 , radio , IRda, BT, MediaPlayer jakby dorzucili wyswietlacz 256tys. kolorow to nie mialby sobie rownych w tej kalsie :-D

  • 0

    12. ~Jurek  2004-11-25 01:43:00  host: po232.warszawa.sdi.tpnet.pl

    Ma słabą baterię. U mnie przy minimalnym uzytowaniu wytrzymuje 1 - 2 dni. Cieniutko...

  • 0

    13. ~Dawid  2004-12-02 16:16:00  host: dob122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon, mam go już 5 miesięcy i nie odkryłem jeszcze żadnej wady. Bateria starczy na 4-7 dni zależy od urzytkowania. Naprawde telefon godny polecenia, pierwszy godny zastępca nokii 6310(i)

  • 0

    14. ~rychu  2004-12-03 23:01:00  host: rychu.infinity.net.pl

    denerwują mnie opinie typu "nie kupujcie tego bubla..." "wolałbym siemensa s65"
    siemens robił i robi telefony gorsze od nokii . mam również wyżej wymieniony model i żadne tego typu usterki w moim aparacie nie występują.Może to wada oprogramowania??
    a co do serwisów to nigdy nie
    funkcjonowały jak należy......Pozdrawiam....

  • 0

    15. ~  2004-12-06 01:50:00  host: atw185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kocham ten telefon - ma wszysko czego mi potrzeba i wiele, wiele wiecej!! fakt, ze troche kosztuje ale wart jest swojej ceny. zaopatrzylem go w kart 512mb i jest zajeeeeeeeeeebiscie! ...na ten telefon to mozna nawet rwac laski:)

  • 0

    16. ~slawek  2004-12-11 20:05:00  host: ns1.daminet.pl

    mam 6230 tydzien czasu. niestety mp3 w poczciwym sl45i brzmi lepiej . czy u was tez nie da sie sterowac barwa dzwieku w radiu. dlaczego podzczas sluchania mp3 obcinane sa glosniejsze fragmenty?.polifonia takze brzmi lepiej np w t610.nie ma idealow sa tylko niezle telefony

  • 0

    17. ~Jaro  2004-12-12 18:19:00  host: akz200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6230 jest telefonem z wieloma bajerami szkoda tylko że ma mały wyświetlacz a poza tym jest spoko :)

  • 0

    18. ~scipio  2004-12-16 11:39:00  host: wg.mi.gov.pl

    Co myślicie wybrać Sonyericsson K700i czy Nokie 6230 ? Mam możliwość wyboru jednego z nich a różnica w cenie to 100zl wiecej za Nokie.
    Pzdr.

  • 0

    19. ~Daro  2004-12-17 15:05:00  host: dav119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6230 to telefon stylowy i elegancki. Mam go już pare chwil i niemoge się nacieszyć. Ma wszystko, a czekam na softa i będzie jeszcze więcej. Miałem kupić 7610, ale dobrze, że tego nie zrobiłem, bo 6230 była tego warta. Telefon godny uwagi. Pozdro dla posiadaczy!

  • 0

    20. ~Kortek  2004-12-21 23:06:00  host: host-ip202-200.crowley.pl

    Telefonik super,godny polecenia dla kogos kto lubi bajery,gdyby nie male wady.Po trzecim oddaniu do serwisu z powodu sprzezenia przy wyborze dzwonka z galerii sprzedalem go i wrocilem do starego 6310i.Bateria trzyma ok.2 dni(dosc duzo dzwonie)a to stanowczo za malo jak na telefon za tyle kasy.Poza tym 2 razy mi sie powiesil przy probie uzycia GPRS.Pozdrowienia

  • 0

    21. ~salatruk  2005-01-06 11:16:00  host: cqc75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pisałem wyżej o problemach ze sprzężeniem dzwonka. Po długich balatiacg serwis wymienił mi obudowę i płytę główną, sprzężenia nie ma ale dla odmiany zdarza się, że kiedy korzystam z zestawu głośnomówiącego to pomimo jego wyłączenia telefon nadal jest w trybie głośnomówiącym i bez względu na to czy jest włączony czy nie gada głośno. Trzeba wyłączyć i włączyć go ponownie aby to ustało. Poza tym telefonik lubię bardzo. Może trafiłem na kiepski egzemplarz, a na kiepski serwis to napewno.

  • 0

    22. ~Michał  2005-01-11 12:56:00  host: ns3.netis.net.pl

    Zastanawiam się czy kupić sobie ten telefon czy nokie 6600... jak myślicie???

  • 0

    23. ~SR  2005-01-15 16:31:00  host: nat04.piotrkow.net.pl

    dużo funkcji +;
    brak w zestawie kabla do transmisji danych-
    oprogramowanie na płycie z telefonem Nokia PC Suite 6.1.012 nie obsługuje komunikacji z Bluetooth-; nie można ściągnąć nowszej wersji ze stron nokia (6.41 ) -;

  • 0

    24. ~Michał  2005-01-17 13:40:00  host: ns3.netis.net.pl

    Co do siemensa SL45i to mp3 jest strasznie nie dopracowane nawet nie mozna wejsc do menu i nawet nie mozna sms-a napisac w noki 5510 ktora mialem wczrsniej bylo to duzo lepiej rozwiazane i brzmienie tez bylo lepsze... teraz mam zamiar zamienic siemensa na ta nokie 6230.. juz pare razy naciolem sie na takich producentach jak philips siemens.... noki is the best :D jak juz wprowadza jakas funkcie do telefonu to dziala ona jak nalezy :]

  • 0

    25. ~ BarySss...  2005-01-18 09:47:00  host: ha102.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest siwetny posiada praktycznie wszystkie funkcje , jest zarowno telefonem do pracy jak i do dobrej zabawy. Jak narzie nie dostrzeglem wad a mam go jush 5 miesiency. POZDRO

  • 0

    26. ~kurczak  2005-01-29 20:25:00  host: 80.51.76.1

    ten koles ktory stwierdzil ze dobrze zrobil ze kupil 6230 od 7610 jest delikatnie mowiac nienormalny bo tych 2 fonow nie powinno sie zbytnio porownywac i oczywiste jest ze 7610 jest o wiele lepsza bo jest na symbianie... nie mowiac o samym aparacie... Pozdro :)

  • 0

    27. ~pawel  2005-01-31 18:00:00  host: alu100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze, dorzuce pare slow od siebie na temat tego telefonu:
    1. klawisz nawigacji jest na poczatku irytujacy, dziala w 5 kierunkach (gora, dol, lewo, prawo i wcisniecie go w dol) i bardzo latwo mozna wcisnac funkcje zupelnie odwrotna od tej ktorej sie chcialo. trzeba troche czasu by sie przyzwyczaic do "odpowiedniego wciskania" albo to moze problem tylko sob z duzymi paluchami....
    2. tak jak zauwazyl moj poprzednik Salatruk kurz dostaje sie miedzy wyswietlacz a obudowe co jest duzym minusem dla nokii jak na telefon tej klasy. jakosc ogladania obrazkow albo w ogole korzystania z wyswietlacza spada i denerwujace jest ogladanie pylkow kurzu na ekranie, komus w nokii powinni zabrac premie i zdegradowac do funkcji parzenia kawy.
    3. nokia dodala w tym telefonie odtwarzacz mp4

  • 0

    28. ~pawel  2005-01-31 18:08:00  host: alu100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jeszcze koncowka mojego poprzendniego postu...
    3. nokia dodala w tym telefonie odtwarzacz mp3 ale jednoczesnie zapomnieli dac wiekszej baterii, ktora zniesie korzystanie z mp3 i normalna prace jako telefon
    ale jest sposob by te wszystkie mankamenty zniesc. Wymiencie mu karte pamieci ze standardowej na min.128 MB albo najlepiej 512 MB i ludzie 120 piosenek w telefonie!! nie trzeba kupowac oddzielnie odtwarzacza mp3 i nie trzeba wydawac kasy na te bzdurne dzwonki polifoniczne albo tapety!! Sami sobie ustawicie dzwonek w nokii 6230 na dowolny plik mp3 z waszym ulubionym utworem alb wgracie dowolne obrazki jako tapety :) yeah (tylko oczywiscie pomyslcie o jakims polaczeniu z komputerem, chyba kabel bedzie najszybszy). Dzieki mozliwosci wgrywania dowolnych obrazkow (ladne panienki dla facetow lub muskularni chlopcy dla Pań i mp3 do 6230 ten telefon stal sie dla mnie naprawde wszechstronnym urzadzeniem. Z karta pmaieci 512 MB i kablem do komputera by moc przesylac dane polecam!!

  • 0

    29. ~Lope  2005-02-07 16:25:00  host: 195.136.16.40

    Jak dla mnie extra telefon. Jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić to tylko do wyświetlacza. I nie chodzi o rozmiary tylko o lekka pixeloze;-) Za to Bluetooth rządzi!

  • 0

    30. ~ZEN  2005-02-11 13:34:00  host: e1cfpi.pkobp.pl

    Telefon jestst świetny ale: CZY KTOŚ Z WAS wymienial karte pamięci MMC na większą? Np 256 mam w swoim telefonie i... często nie odtwarza muzyki, jak ktoś dzwoni to jest zwykły dźwięk nokia tune albo po prostu bez dźwieku. I TO MNIE WQ :(

  • 0

    31. ~Saci  2005-02-12 09:38:00  host: staticline4137.toya.net.pl

    Jakiej jakosc ma ten telefon odtwarzacz mp3 ???

  • 0

    32. ~dazimu  2005-02-12 13:05:00  host: bka177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu. Jednak nie ktore komentarze mnie powstrzymuja. Czy w kazdym takiem telefonie wystepuje piszczenie przy wybraniu dzwieku z galeri, radia i mp3 wogle sie nie da sluchac?????? prosze o odpowiedz na e-maila badz tutaj. pozdrawiam

  • 0

    33. ~sebastian11  2005-02-15 17:28:00  host: pa90.leba.sdi.tpnet.pl

    siemka nie mam na razie telefonu bo sprzedałem motorole E398 i kto mi pomoże który wybrać SE Z1010,nokoia 6600,nokia6230,siemens s65,siemens m65,siemens sx1,nokia 7600,nokia 7200,motorola A925,SE P800

  • 0

    34. ~karol  2005-02-23 22:05:00  host: ajk61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No cóż...nie ma rzeczy idealnych!!!Macie do wyboru:albo dobra bateria(np.6310i)albo funkcjonalny telefon z wieloma bajerami 6230.Ja wybrałem drugie:)I nie żałuję!!!Podładować co jakiś czas nie zaszkodzi...Bateria słaba,ale za to funkcjami nadrabia!!!Nokia to nokia.Nec wbija się na rynek,ale zobaczymy jak długo będą się cieszyć.Same problemy z nimi...Pozdrawiam fanów Nokii:)

  • 0

    35. ~Robert  2005-02-24 21:56:00  host: 217.153.181.10

    Telefonik super:) Dla mnie wyglad nie jakis krzykliwy ale raczej tradycyjny za co go cenie choc to kwestia gustu :) W srodku wszystko w jak najlepszym porzadku prosto i dobrze rozbudowane zarazem :) Telefon godny polecenia :)

  • 0

    36. ~  2005-02-26 10:30:00  host: ho186.internetdsl.tpnet.pl

    Ja na twoim miejscu wzioł bym sobie SE P800 :D

  • 0

    37. ~Duży G  2005-02-27 22:32:00  host: pc168.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl

    to czyli ten tel ma polifonie 32 czy 16 glosową ? Bo w teście pisze ze ma 32 a tu ze 16??

  • 0

    38. ~karol  2005-02-28 12:28:00  host: ajh219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludziska!!!Pewnie że nie ma ideałów...To tak jak z muzyką.Nie każdy ma ten sam gust.Jedno jest pewne,że nowe technologie są drogie i tylko my się mozemy przekonać o błędach telefonów!!!Jesteśmy jak króliki doświadczalne dla nich a przy tym jeszcze im za to płacimy:)Taki świat.Ja zakupiłem egzemplarz 6230 i jest jak narazie bez awaryjny...miałem szczęcie albo jego data produkcji 21.12.2004 robi swoje bo juz błędy poprawili...Ogólnie każda firma ma swoje plusy.Ja przypodobałem sobie NOKIE:)Jak narazie dla mnie The Best firma w telefonii komórkowej.Pozdrawiam...

  • 0

    39. ~WitekT  2005-02-28 20:52:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Duży G - po przegrzebaniu materiałów papierowych i w Internecie dostałem sprzeczne informacje. ;) Jutro dowiem się bezpośrednio u źródła, czylo Nokii.

  • 0

    40. ~Gacek  2005-03-03 18:59:00  host: langusta.net

    Telefon jest super, użytkuje go od sierpnia 2004 i ani razu mnie nie zawiódł. Ma bardzo dobry jak na telefon aparat VGA (lepszy od T630), dobry odtwarzacz mp3 i super wyświetlacz 65tys. kolorów. Nie ma żadnych problemów z softem i jest dosyc trwały(wiele razy już "latał" :D ). Nie żałuje jego zakupu, gdyż wg. mnie dopiero teraz pojawiają sie jego konkurenci. W chwili zakupu był to zdecydowanie najlepszy telefon w swojej klasie. Pozdrowienia dla wszystkich userów 6230

  • 0

    41. ~ktoś  2005-03-04 11:29:00  host: aic128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uważam zejest to fajny telefonik

  • 0

    42. ~tomkacz1  2005-03-09 09:20:00  host: ip-195-140-238-220.unreg.tvk.wroc.pl

    kupiłe własnie telefon nokia 6230 i mam taki problem.Podczas gdy dzwoni telefon dzwiek dzwonka zaczyna sie sam podgłaszac a jest ustawiony na maksymalny dzwiek dzwonka.A drugi problem to gdy naładuje telefon jak jest wyłaczony pokazuje pełne naładowanie a gdy go włacze zaczyna doładowywac.Pomóżcie!!!!

  • 0

    43. ~fazafm.com  2005-03-10 16:53:00  host: w3cache2.icm.edu.pl

    super telefonik troszke szkoda ze wyswietlacza nie dali wiekszego ale i tak jest dobrze jedyna wada to chyba ta bateria bo jak widze bo komentarzach nie tylko mi tak slabo dziala ale kupilem na allegro baterie o pojemnosci 1500mAh i zobaczymy jak ona sie spisze dodam ze kosztowala okolo 25zl :)

  • 0

    44. ~adik666  2005-03-10 23:24:00  host: bqz106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No cóż zgadzam się z większościa telefon godny polecenia bardzo poręczny co do baterii to nie wiem bo dopiero mam go od niedawna i jest ona w trakcie formatowania. Bardzo dobry soft ,GPRS zaskakująco dobry , jak na aparat z telefonu komórkowego to całkiem ok (choc nadal uważam że aparaty w tel. kom. to głupota)Myśle że telefon jest wart swoich pieniędzy a pozatym to Nokia firma która mnie nigdy nie zawiodła pozdrawiam all!!

  • 0

    45. ~nokia 6230  2005-03-24 13:14:00  host: ip-195-140-238-220.unreg.tvk.wroc.pl

    Warto kupic baterie do noki 6230 o pojemnosci 1500mAh.Jeski ktos taka ma niech napisze czy warto.

  • 0

    46. ~WitekT  2005-03-24 18:29:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    nokia 6230: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    47. ~wrak  2005-03-26 16:45:00  host: eei168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik godny uwagi ale troch przy drogawy na tą klase telefonów

  • 0

    48. ~Pk  2005-04-10 20:49:00  host: nat-003.p-s-inter.net

    Z tego co przeczytalem często podnoszone są zarzuty odnośnie wielkości ekranu i wagi tel. Ja jestem troche wiekszym facetem i ten telefonik jest dla mnie jeszcze za lekki, a maly wieswietlacz to jego zaleta, jezeli ktos chce nosic telewizor w kieszeni to pozdrawiam. I jeszcze jedno - nie mialem zadnych z nim problemow i calkiem przyjemnie sie sprawuje. Dwie wady to tandetna obudowa (po cholere Nokia w tej klasie tel stosuje wymienne obudowy!!) i bateria. Pozdrawiam

  • 0

    49. ~dudoslav  2005-04-22 16:29:00  host: ab138.internetdsl.tpnet.pl

    Rada dla MAXa. Nie kupuj nic w idei. Mają mały zasięg (w porównaniu do Ery)i mało solidna firma.

  • 0

    50. ~Pater  2005-04-24 13:00:00  host: ip-83-238-208-162.netia.com.pl

    Czy do tego tela włoże MMC 1GB?

  • 0

    51. ~=)  2005-04-26 22:06:00  host: 83.68.66.84.kutno66.tnp.pl

    zarabistcie udany fon!! :)

  • 0

    52. ~robtus  2005-05-01 19:41:00  host: nat2.broker.com.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem Noki 6230 i chciałem dodać kilka swoich uwag.
    1. Zgadadzam się z salatrukiem - niestety nieszczelności obudowy w telefonie tej klasy to coś dziwnego. Tylna część obudowy lekko się rusza ale wystarczy coś położyć na bateri i już jest lepiej ale jak uszczelnić przednią część żeby nie wchodził kurz - nie wiem.
    2. Bateria niezła. Oczywiście przy korzystaniu ze wszystkich dodatków i licznych rozmowach trzyma max 3 dni/
    3. Reszta jak narazie bez zarzutu - GPRS działa super, ściąga emaile bez kłopotu; przesyłanie zdjęć, muzyki i wizytówek przez Bluetooth i Irde doskonałe; zdjęcia jak na telefon niezłe; nawet radyjko jest spoko. W sumie mogłoby być 11 pkt/10 gdyby nie ta obudowa.

  • 0

    53. ~MATiASS  2005-05-05 16:18:00  host: atl126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon to KICZ !! kupcie sobie 6600 To jest dopiero aparat !!kamera aparat mp3(wgranie aplikacji)radio internet to DOPIERO TELEFON a nie to co ten kicz 6230 bosh to jest gowno !

  • 0

    54. ~Wole_Szatynki  2005-05-06 14:26:00  host: no-dns-yet.demon.co.uk

    Czlowieku, 6600 nie ma Radia to o czym ty piszesz ???

  • 0

    55. ~MATiASS  2005-05-07 11:22:00  host: ato187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZLOWIEKU wiem co pisze NOKIA 6600 moze miec wszystko trzba wgrac tylko APLIKACJE i radio bedziesz mial z polaczenia GPRS bo sam mam takie aplikacje kupilem na ALLEGRO i wez sie zastanow PRZECIERZ chyba wiesz co to aplikacje na SYMMBIAN co ??

  • 0

    56. Rodi  2005-05-10 16:16:03  host: rozpylacz.igloonet.pl

    Jest to jeden z najleprzych telefonów komórkowych. Wszystkie 'podstawowe' funkcje posiada i ma fajny wygląd. Tylko szkoda że taki drogi ;(

  • 0

    57. ~Krzys  2005-05-11 12:03:00  host: 195.136.186.4

    Witam, mam pytanie , jesli ktoś byłby uprzejmy mnie oswicić i poradzić, jak przesłać zdjęcia do komputera. Wgrałem program z płyty CD będącej (PC suite 6) w zestawie zakupu i.... tu moja wiedza padła....:).. i co dalej... chyba nie jestem mocny w tym.....
    nie wiem jak to połączyć z bluetooth..

  • 0

    58. ~Martinez  2005-05-16 15:08:00  host: bl6.internetdsl.tpnet.pl

    Zdecydowanie polecam K700i, za tym telefonem przemawiają: doskonała polifonia, dużo lepsze niż w SL45i słuchawki i brzmienie mp3,wyjątkowo szybkie menu,które nigdy sie nie wiesza i bardzo krótki czas ładowania baterii, nieco ponad godzine. Jakość wykonania bez zarzutu, bardzo dobre tworzywa sztuczne i aluminium. Po pół roku użytkowania można powiedziec, że telefon zdał egzamin i nigdy nie zawiódł. Jednym słowem-wyjątkowo udany model SonyEricssona. Polecam!

  • 0

    59. ~margrabo  2005-05-21 12:45:00  host: gprs5.plusgsm.pl

    Same plusy, i dwa minusy kurz za wyświetlaczem, słaba bateria (w biznesie wystarcza do 15:00 po nocnym ładowaniu), lecz nie wrócę już do N6310i, musze sprawdzić N6650( może coś podpowiecie?)

  • 0

    60. ~Pk  2005-05-23 20:30:00  host: nat-003.p-s-inter.net

    U mnie bateria trzyma jak zloto (3 - 4 dni), a dzwonie duzo (ok 400 min msc) + zabawa.

  • 0

    61. ~Nowy  2005-05-25 18:39:00  host: g3a-osk-tp.onecik.pl

    U mnie po słabym użytkowaniu trzyma 4-5-6 dni na serio a wszyscy mówią :"e398 jest lepsza ,albo-to do k500i: nie martw się wiemy że masz gorszy"nie lubie takich zajadaczy a telefonik mam już albo tylko 2 miesiące i mały ekranik mi nie przeszkadza,ale żadne gry itp. mi nie chcą się ściągnąć z laptopa (ma IrDa)i nie chce a gry są na płytce od telefonu każdy wie.Martwią mie ceny wszystkich rzeczy zwłaszcza dodatków do tego bajerka.Obudowa(cena ze sklepu media markt)129zł,Kabel DKU 2-179 a mi się znudziła granatowa obudowa i co skoro jestem maniakiem oryginałów.Muszę kiedyś kupić,zastanawiałem czy da się włożyć obudowę od 6230i do 6230 jak ktoś wie proszę powiedzieć.(KUPUJCIE SILIKONOWE FUTERAŁY,JEDNE Z LEPSZYCH KOSZTUJĄ 20-30ZŁ JEŚLI WAZ RAZI KURZ POD MONITORKIEM,JA GO NIEMIAŁEM!to był tekst dla urażonych tym problemem.Bez obrazy ale skoro się miało kase na komóre to na futerały niema? Dziwnie.

  • 0

    62. ~robtus  2005-05-26 19:53:00  host: vr74.internetdsl.tpnet.pl

    Nowy - nie chodzi o kase na futerał ale o fakt, że w telefonie - było nie było z wyższej półki - takie numery jak kurz za obudową to jest nieporozumienie, a winą tego stanu jest wymienna obudowa - potrzebna jak łysemu grzebień. Ja przykładowo nie lubię takich futerałów (tak jak nie lubię seksu z prezerwatywą). Reszta jak pisałem świetna i z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon. BTW porównywałem go z 6230i i odliczając fajne bajerki (np. lepszy aparat) to nie ma większej różnicy.

  • 0

    63. ~SqUn  2005-06-02 21:37:00  host: dba209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam was! Mam pytanie! Chce zmienić telefon, ale mam dylemat! 6230 lub 6600 co wybrać? Wiadomo 6600 to Symbian, ale 6230 to mniejsze gabaryty i styl! Czy na 6230 znajdą się takie programiki w postaci np. javy jak na 6600? World, exel, słowniki... Osobiście sam nie wiem co bym wybrał! Każda ma jakieś zalety! pomóżcie! z góry dzięki

  • 0

    64. ~Johnny  2005-06-04 15:06:00  host: cgo185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja jest bardzo zadowolony z tego aparatu. Batera trzyma mi 3/4dni mimo, że słucham dużo mp3 i radia. Jedyna wada to aparat mimo że VGA to nie ma wogóle zoomu to już 3220 go ma:/

  • 0

    65. ~ja  2005-06-05 10:48:00  host: 82.177.83.75

    kto wie jak mozna wgrc mp3 z karty do odtwazacza. bo w tym telefonie sa dwa odtwazacze i w jednym dziala a w drugim odtwazaczu niema go .prosze o odpowiedz z gory dzieki

  • 0

    66. ~Paweł  2005-06-07 08:56:00  host: drr154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przymierzam się do kupna tego telefonu. Ale zastanawiam się czy nie jest lepszy se k700i albo samsung sgh-e820

  • 0

    67. ~adiisk8  2005-06-08 11:36:00  host: atn142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik, zero zastrzezen ale ta bateria!! dobijajace. 3 dni mi trzyma.

  • 0

    68. ~tom  2005-06-10 20:35:00  host: bdo197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma ktos jakas alternatywe dla 6320? o podobnych parametrach?

    pozdrawiam!!!

  • 0

    69. ~O_o  2005-06-11 09:23:00  host: beu52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O WIELE LEPSZA JEST NOKIA 6600 !!Ma tesh mp3 i radio trzeba wgrac tylko aplikacje !!mozna tez nagrac aplikacje ktora pozwoli robic zdjecia w rozdzielczosci 1,3 MPX !!!

  • 0

    70. ~robert  2005-06-11 10:42:00  host: aga17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest na karte w plusie lub w idei

  • 0

    71. ~BUMBUM  2005-06-11 22:09:00  host: ddd180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym tu się podniecać,za taką cenę to nic specjalnego,stylistyka do bani.Telefon bez symbiana za taką kwotę?? zresztą nokie zawsze jakiegoś bubla wypuszczą chociażby nowe symbiany 6260,6670 z jednym przetwornikie DAC co w rezultacie daje nam dźwięk pseudo stereo-kicha dosłownie.Juz chciałem kupic 6260 ale zdecydowałem się na sendo X,przedtem miałem SE P800 i motorole a925(troche za duza)ale to dopiero wypas.Nokie pod względem technicznym biją na glowę

  • 0

    72. ~kool  2005-06-13 10:11:00  host: cak184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może być parametry ma porównywalne z sagem x7 co nie jest atutem

  • 0

    73. ~olki  2005-06-16 08:56:00  host: cit83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam 6230 i co stwierdzam po tygodniu uzytkowania. Że rzeczywiście przy dzwonku slychać sprzężenia. Bateria kicha 1 dzien. Przypuszczam ze gdybym się dużo bawił to niewytrzymała by 1 dnia. Jak narazie zdażyło mi się 2x coś takiego że szybko śmiugałem odpalałem dźwięki itp to chodząc po MENU i np. książce tel zmieniał się dzwięk klawiszy takie tykanie w dół lub góre klawiszem. Mp3 działają, dzwonki ma super (można sobie nagrywać dyktafonem - nie będe podpowiadał co można robić na dobrych stronach z dzwiękami ;) ). Najgorsza jest cholera bateria. Zobacze co się będzie działo jak nie będę używał aparatu. Zamienię się równierz na baterię z NOKII N-gage QD tam jest bateria BLD6 a nie 5 (u niego trzyma 3-4 dni i dużo gra!). Zdjęcia robi porzepiękne (na komputerze wyglądają ZAJE... śmiało można robić sobie jaklieś domowe albumy za jego pomocą. Mam cyfrowkę SONY więc mi tak aż na tym nie zależy, ale robie piękne zdjęcia. Roki ostre nie jak np w 7650. Co do baterii to wcześniej miałem 6610, 7650,6610,7650, tymczasowo 6600 i znowu 6610 i stweirdzam że to jest ZAJEB.... telefon. Bateria śmieło od poniedziałku do piątku-soboty!

  • 0

    74. ~Lumley  2005-07-19 20:36:00  host: staticline13841.toya.net.pl

    Telefonik mam od 2 miesięcy i jak na dotychczas ani razu nie zawiódł,ani nie było z nim najmniejszych kłopotów.Co do jednego z poprzedików powyżej(zwrócił uwagę na klawisz 5-kierunkowy),to wystarczy klawiaturkę wymienić na tą z 6230i-wtedy chyla jak trzeba:)Tylko ta bateria-1-1,5 dnia:/Poza tym jest zaj....!!!I wystarcza mu spokojnie karta 128mb;)

  • 0

    75. ~NOSO  2005-07-27 12:41:00  host: bilbo.lnt.pl

    UWAŻAM ZE TEN TELEFON TO NAJGORZSZY SZAJS JAKI WYPUSCILA NOKIA !!! BAWILEM SIE TYM TELEFONEM I MUSZE POWIEDZIEC ZE JEST DO BANI!! SLABA BATERIA, DZIKO SIE NA NIEJ GRA NO I TEN KURZ WSZEDZIE WLAZI!! OGOLNIE NIE POLECAM !!!!!!!!!!!11

  • 0

    76. ~herstu77  2005-07-28 11:08:00  host: cbl233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ma ktos programik do ogladania tv na noki 6600??

  • 0

    77. ~Gregor  2005-08-11 21:00:34  host: 80.50.38.62

    a ja wam powiem ze nokie sa przereklamowane - popularne, owszem ale napewno nie najlepsze...

  • 0

    78. ~Radzio  2005-08-21 00:41:17  host: gr214.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon prawie rok i tylko pare razy mi sie zawiesil.jest to cudowny telefon,faktycznie kurz gromadzi sie za ekranem,ale co tam.pozdrwiam:D

  • 0

    79. ~ddd  2005-08-21 23:50:52  host: charon.generacja.pl

    nokia jak kazda inna. smutna, gruba i ciezka. nie ma sie czym podniecac.

  • 0

    80. ~  2005-08-23 11:17:09  host: cc126.internetdsl.tpnet.pl

    witam...zastanawia mnie jedna rzecz-czy mozna wgrac do 6230 symbiana? pozdr

  • 0

    81.  2005-08-23 11:22:21

    Nie można.

  • 0

    82. ~zen  2005-08-28 21:03:15  host: router.tvgawex.pl

    telefon luz, jak przystało na klasę biznes. i nie chodzi tu o jakieś badziewne mp3, czy zdjęcia bo nie do tego on służy. do dzwonienia jest najlepszy. nie ma sprzężeń jak tu się czyta, obsługa intuicyjna (jak to w nokii), prostota i profesjonalizm. polecam. żadne simensy czy inne - chyba, że ktoś używa tel do zabwy.

  • 0

    83. ~Marib  2005-09-01 08:31:44  host: 212.69.68.195

    telefoniki 6230 zaczynaja sie sypac ja nie wylanczam telefonu przez cala dobe ale jak mi bateria padla to nie moglem go wlaczyc pomoglo dopiero wyjecie bateri az do rozladowania wewnetrznej i tak jest za kazdym razem a co do bluetooth to w moim modelu niemozliwe jest ustawiemnie automatycznej akceptacji bylem w serwisie i owszem lookna na niego ale zapasowki nie maja ogolnie byl swietny ale zbliza sie rok jego urzywania i zaczynaja sie problemy

  • 0

    84. ~  2005-10-02 21:45:56  host: 82.160.71.100

    Same wady żadnych rewelacjii....siemens lg,motorola za tą samą kasę daje 100% więcej,dlatego polecany tylko dla dresiarzy:)

  • 0

    85. ~e  2005-10-09 09:48:05  host: pa29.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl

    BEZNADZIEJNA BATERIA !!!!!!

  • 0

    86. ~Adam  2005-10-17 15:07:54  host: bialystok18.bsk.vectranet.pl

    hmmm... dla mnie ten telefon nie jest cudem! nie posiada zoom, filmy wideo sa nie do ogladania a pozatym ten malutki wyswietlacz przesadza o wszystkim!!! ciezko sie go obsluguje

  • 0

    87. ~Kamilo  2005-10-19 20:17:04  host: ath106.internetdsl.tpnet.pl

    Ta komóra jest spoko. Gdy ja zobaczyłem odrazu sie mi spodobała, ma wszystko czego mozna tylko chcieć.Właśnie ja kupuje. Pozdrowienia dla Bielińca i klasy I TB1 w stalowej woli.Nara.

  • 0

    88. ~mtai  2005-10-26 22:15:11  host: 213-238-81-107.adsl.inetia.pl

    moglibyscie podac cene tej komurki bo za ch... nie wiem ile a jestem nia zainteresowany!!

  • 0

    89. ~halski86  2005-11-02 23:07:27  host: chello087207168178.chello.pl

    Ja tanm wole 6820a :D

  • 0

    90. ~  2005-11-05 17:55:35  host: host-81-190-126-51.stargard.mm.pl

    telefon ... świetny ... kupic go na karte możesz za ok 1500 zł.. bardzo polecam :d

  • 0

    91. ~Przem  2005-11-07 20:21:42  host: dhcp-212-122-208-153.iweb.pl

    lepiej w komisie nowy za okolo 750 - 800zl z gwarancja chyba ze 6230i to 950

  • 0

    92. ~marbury  2005-11-09 16:20:23  host: pa148.wojslawice.sdi.tpnet.pl

    witam mam zamiar kupic ten telefon ale niewiem w jakiej cenie powinien byc abym nie przeplacil...... pomocy!!!!!!!!1

  • 0

    93. ~deltavip20  2005-11-18 10:01:49  host: bml140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam od 3 tygodni i jest poprostu zajebisty polecam go wszystkim jescze mnie nie zawiódł bat trzyma 4 do 6 dni a możę ktoś ma jakieś bajetry do niego ??

  • 0

    94. ~  2005-11-23 15:31:30  host: ade77.internetdsl.tpnet.pl

    lipa.... powinni już robić telefony z lepszymi zdjęciami (7650)

  • 0

    95. ~  2005-12-07 19:07:25  host: dye13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku miechów. I szczerze musze napisac, że ten telefon to chyba najbardziej udany model noki. Tak jak kilka lat temu była to nokia 3310, tak teraz 6230 i 6230i. Jedyną wadą jest obudowa, pod którą dostaje się dużo kurzu :-(

  • 0

    96. ~witek93  2005-12-09 11:25:01  host: 195.136.99.86

    Jestem imformatic znam się troszke na tym ale mi się wydaje rze ta stroma to szajstwo.

  • 0

    97.  2005-12-12 14:46:12

    poprostu wyrąbany jest ten fonik! nima lepszego ;> ;] nie no sa lepsze... ale ten akurat bardzo przypadl mi do gusty! chociaż male wady ma zbyt maly wyswietlacz! ale do tego mozna sobie dorzucic karte mmc 1GB i wtedy jest cool... :)

  • 0

    98. ~Moti:)  2005-12-14 13:43:10  host: bwc77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest spoko mam go od 2 miesięcy i nie mam zastrzeżeń:) Polecam wszystkim 6230i nie mam nic wiecej niż ten szkoda wydawć tyle kasy za to samo co oferuje 6230!!!

  • 0

    99. ~bulko  2005-12-16 12:53:38  host: 217.97.156.130

    ta nokia JEST super szkoda tylko ,że nie ma mozliwosci takich jak N90

  • 0

    100. ~salatruk  2005-12-19 14:51:40  host: gate.forrest.pl

    Ja już mam 2 płytę główną i niezliczoną ilość wizyt w serwisie. Zawiesza się, przełąćza w tryb głośnomówiący - a producent uważa że to jest mała wada i odmawia wymiany telefonu na nowy. KOszmar.

  • 0

    101. ~Natalia  2005-12-19 20:10:16  host: aui75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nigdy głupcze niemów jak nie jestes pewien(a) czy na 100% jest zajebisty? bo zawsze może paść w naj miej oczekiwanym momencie. Ja też mam ten tel. ale uważam ze jest on biedny bo nie ma aparatu, gdybym wiedziała ze jest taki poryty nigdy bym go nie kupiła szkoda śiana. pa pa pozdro......

  • 0

    102. ~tworek88  2005-12-21 17:50:27  host: bye50.internetdsl.tpnet.pl

    sprzedać K700i i wziąść 6230i czy jednak zostać przy SE ??

  • 0

    103. ~ReMiX  2005-12-22 21:15:09  host: xciny.xen.pl

    ile to kosztuje? bo niewieze ze 1700 ... ciut zaruzo

  • 0

    104. ~artik  2005-12-27 22:35:35  host: w3cache.lublin.pl

    telefon który ma byc telefonem a nie pierdziawka do zabawy Jedyna wada to bateria
    musze codziennie ladowac, 4-5h rozowy i pada
    ale u mnie i u znajomego tak sie dzieje i jedynie N90 jest ok ale dla mnie za duza, Mily, dobry, poreczny z dobrym notatnikiem fonik. Polecać ? - to od Was zalezy czy chcecie czy nie, ja mówię Tak

  • 0

    105. ~paweł  2005-12-29 17:47:23  host: acfj247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to badziebie nie podskoczy nawet do SE k750i a pozatym tyle samo kosztuje coza porazka ;

  • 0

    106. ~Mam pytanie  2006-01-02 21:09:16  host: 62.29.134.2

    Mam pytanie dotyczące czasu ładowania baterii. W instrukcji jest napisane półtorej godziny przy stanie czuwania. Jednocześnie że dopiero po 3 pełnych cyklach bateria jest w pełni skonfigurowana. Mam problem bo nie wiem czy telefon daje znać że jest całkiem naładowany. Boję się, że jeżeli pierwsze 3 razy ładowałam tel. tylko te półtorej h to że źle zrobiłam coś źle i bateria w pełni pojemna( będzie krótko trzymać).

  • 0

    107. ~adi  2006-01-04 14:28:04  host: dip181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik

  • 0

    108. ~klup  2006-01-06 19:49:05  host: 213.199.243.150

    najlepszy kom na świcie

  • 0

    109. ~ZiOm 6230  2006-01-12 15:04:13  host: g2a-osk-tp.onecik.pl

    Mam nokie 6230 od roku i powiem jedno.... Telefon się nieżle trzyma na rynku,i nie tylko, także jest dobry, trwały po prostu ok. 2 dni temu mój kolega sie chwalił Sony E. K750i... po czym mu się zawiesił.Biały ekranik świecił bez przyerwy poszedł kom. do serwisu(nie umiał wyjąć baterii). Więc chcesz mieć telefon z klasą, prosty i trwały (czasami się wiesza ale wystarczy wcisnąć zieloną słuchawkę), mający mało wad to wybierzcie ten telefon.(NOKIE SĄ NAJLEPSZE, DE BEST!!!) :)pozdro dla posiadaczy tego koma takich jak ja.

  • 0

    110. ~werfel  2006-01-17 11:48:19  host: acwx128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Macie racje! Wypasiony telefonik.Tylko nie wiem czy u was tez tak cieniutko trzyma bateria. u mnie to max 2 dni, a tak srednio to 1,5 dnia. Moze mam złą fabrycznie baterie co?

  • 0

    111. ~rodzynaka13  2006-01-19 23:49:45  host: aclh111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do bani, ponieważ bardzo częst sie zawiesz i szybko psuje. Niekupujcie go bo jest za drogi jak na takie małe możliwości które może wykonać...
    :(

  • 0

    112. ~tomi19  2006-01-24 11:05:46  host: arx42.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest świetny dużo lepszy od k700

  • 0

    113. ~sagittarius  2006-01-26 20:53:49  host: proxy3.tkdami.net

    najlepszymi telefonami jest sonyericsson. a nokia to technologie ma jeszcze nie dopracowane i te telefony sa do bani np nokia 6610i (pada pamiec soft do dupy). wiec Ludzie kupujecie sonyericssona. sam mam k700i a wczesniej mialem t610i i jestem bylem i bede zadowolony z tej marki

  • 0

    114. ~  2006-02-04 18:43:33  host: awz53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Soniaki to badziewiaki polecam nokie 6230 to jest telefon ze stylem dla ludzi dobrze myslacych a nie takie teksty ze np "słaba bateria" albo "kurz wchodzi za obudowe"

  • 0

    115. ~thcm  2006-02-09 20:43:46  host: 213.77.105.210

    Więc tak mam telefon juz troche czasu i mi naprawde wystarcza, nie mam z nim zadnych problemow, lecz ma małe wady typu klawisz centralny (nie mam juz z tym problemow bo kupilem panel od 6230i) mały wyswietlacz, racje ze polifonia brzmi w SE lepiej, lecz po co komu polifonia jak są mp3, bateria trzyma 3 dni, nie jest żle, zdjęcia robi takie sobie przy slabym oswietlenie, jak sie patrzy pod duzym kontem na wyswietlacz nie za bardzo widac! POZDRAWIAM! w skali 1-10 daje mu 7-

  • 0

    116. ~Bobo-thc  2006-02-09 22:59:06  host: alh64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jezeli mozecie mi pomoc czy da sie w nim ustawic jako dzwonek dzwiek formatu mp3?? i czy ta polifonia 16biotwa nie jest słabiutka??

  • 0

    117. ~niQsia  2006-02-12 21:12:12  host: ip-85-198-224-20.broker.com.pl

    ogolnie to telefonik jest spoko ale ma bardzo maly wyswietlacz czego eni lubie i malo widac... i niewyraznie

  • 0

    118. ~KaKa  2006-02-15 20:28:39  host: nat08.piotrkow.net.pl

    Witam mam maly klopocik z moja 6230 zformatowalem karte pamieci i nie moge juz przesylac mp3 na tel czy ktos wie co z tym zrobic??

  • 0

    119. ~ziom  2006-02-19 15:56:12  host: 158.75.236.213

    świetny telefon. jedyna(oprócz 6020) fajna nokia

  • 0

    120. ~perez  2006-02-22 15:07:27  host: dwl218.internetdsl.tpnet.pl

    dobra przydatna durzo pamięci, poprostu dobra

  • 0

    121. ~ORETY  2006-02-24 20:05:19  host: aboj68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty tel. bateria trzyma tydzien, kurz mi sie zaden nie zbiera nie psuje sie i nie wiesza :D wiec jestem zadowolony wrzucasz jeszce wieksza karte i masz mp3 player ! :D pzodrOOO

  • 0

    122. ~krycha  2006-03-04 10:26:45  host: 80.244.131.27.mielec131.ptc.pl

    co jest lepsze 6230 czy e398 ? PILNIE !!!

  • 0

    123. ~adam14  2006-03-12 14:43:29  host: dxh25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie podoba mi sie wole 6130i jest lepsza !!!!!!!!!!!

  • 0

    124.  2006-03-13 14:02:16

    Ogladalem 6230 kolegi i byly dziwne takie jakby 'maźniecia' widoczne na LCD, szczególnie na standardowych tapetach. Co to jest?

  • 0

    125. ~PAJAK  2006-03-14 20:15:51  host: dum177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest porysana obudowa, wymieni obudowe na nową i będzie wszystko OK. Telefon zajebisty!!polecam!!!

  • 0

    126. ~iwa  2006-03-23 09:43:37  host: fx94.internetdsl.tpnet.pl

    wg ,mnie to jest wypas!

  • 0

    127. ~tulii  2006-04-09 15:00:47  host: ru234.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz 6 miesiecy i jestem bardzo z niego zadowolony.Świetne i głośne mp3,całe menu superrr.Naprawde polecam

  • 0

    128. ~tysia  2006-04-13 18:11:28  host: cye162.internetdsl.tpnet.pl

    Za gruby jak dla mnie :) I wizualnie też mi się nie podoba, wyglada jak zwykły telefon, ale w opcjach jest niezwykły!! :)

  • 0

    129. ~noob  2006-04-17 15:13:54  host: adap179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ha, telefon jest nawet dobry tylko irytuje mnie domyślna lista utworów w mp3playerze - nie wiem w jaki sposób jest organizowana nawet i nie wiem jak ją zmienić :/ mam tylko czytnik mmc i karte 512, a do komunikacji z kompem tylko IrDE

  • 0

    130. ~noob  2006-04-17 15:24:13  host: adap179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ha, telefon jest nawet dobry tylko irytuje mnie domyślna lista utworów w mp3playerze - nie wiem w jaki sposób jest organizowana nawet i nie wiem jak ją zmienić :/ mam tylko czytnik mmc i karte 512, a do komunikacji z kompem tylko IrDE

  • 0

    131. ~Krzysztof Jeżyna  2006-04-17 16:29:12  host: ejx116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mam tego telefonu ale myślę że jest nawet fajny, jeżeli ktoś wie za ile można go kupić w mix plusie to niech doda artykuł!!!
    A po drugie ten telefon to szajs

  • 0

    132. ~kozu16  2006-04-23 12:46:44  host: buh18.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny, bardzo mi sie podoba(mnialem go ale po 5 miesiacach go spzedalem). Bardzo nudne menu, na ciemnych tapetach nie widac godziny, nie ma zooma, daremny fon. Teraz mam w800i to jest dopiero telefon. Pzdro odradzam zakup tego fonu (NUDNY)

  • 0

    133. ~chicken  2006-05-07 18:47:50  host: ghost.vnet.pl

    chce wiedziec ile kosztuje ten telefon!!!

  • 0

    134. ~hoko  2006-05-08 15:33:07  host: system858917570.mtvk.pl

    badziewie to jest lepsza jest noki Nokia 6230i

  • 0

    135. ~Eclips  2006-05-09 08:15:54  host: 62.87.184.102

    Hmm, nie podoba mi sie wcale ale pewnie go kupie bo w moim SE p900 niema EDGE a ta funkcja jest mi potrzebna do polaczenia modemowego z iPlusem.

  • 0

    136. ~abw  2006-05-13 19:53:42  host: aczt105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam 6230i trzy miesiące i wcale nie jestem zadowolony.Kurz pod obudową, mało wrażliwy na wstrząsy,już mi się wiesza-muszę go wyłączać i włączać ponownie. Wcześnie miałem ericssona t610 i był dużo trwalszy i bardzej funkcjonalny

  • 0

    137. ~  2006-05-17 00:15:39  host: pl112.lublin.sdi.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie dotyczące tej noki a mianowicie jak z dźwiękiem mp3. ?? Czy miał ktos porówanie moze z soniakiem k700i ??

    z gory dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    138. ~michał6230  2006-05-24 13:20:35  host: 84.alpat.net

    telefon według mnie jest zaje... ale nie wiem czy moż na kupić karty mmc np.512mb.proszę o odpowiedź

  • 0

    139. ~orzech  2006-05-24 21:35:21  host: osiris.osk.enformatic.pl

    telefon jest spoko na poczatku mam go juz 6 miesiecy ale juz mi sie powoli nudzi a poza tym ma badiewskie menu niewiedac godziny jesli masz czarą tapetke telefon taki ooo tylko co mi sie podoba to jest głosny głosnij jak włanczasz mp3 i włąsci wie jest lepszy jesli chodzi o głosnosc od k700i pozdrawiaaaammmmmm

  • 0

    140.  2006-05-29 12:37:51

    michał6230: Można kupić karty nawet 1GB do tego telefonu i wszystko będzie śmigać bez problemu :)

  • 0

    141. ~adam  2006-06-07 22:24:26  host: pa50.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl

    fajny tel.tylok oprogramowanie do bani znaczni lepsze ma 6230i

  • 0

    142. ~lukasz  2006-06-10 11:57:32  host: eko98.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon!!!Nic lepszego za 400zł się nie kupi!!!Mam kartę 128MB oraz dokupiłem sobie jeszcze jedną baterie za 12zł o poj. 1900mAh i używam sobie tego telefonu jako odtwarzacza Mp3!!Telefon godny polecenia!!!

  • 0

    143. ~patryk  2006-06-12 11:01:01  host: NAT-4.autocom.pl

    wie ktoś jak tu utworzyć inną liste utworów niż "wszystkie utwory" ??????

  • 0

    144. ~michał6230  2006-06-14 16:23:03  host: 84.alpat.net

    mam takie jedno pytanko czy w tym tel można rozjaśniać i przyciemniać wyświetlacz??Z góry dzięx za odpowiedź

  • 0

    145. ~radek (platfus)  2006-06-19 13:01:41  host: host-ip136-13.crowley.pl

    nie znam się ale chyba fajny komurek

  • 0

    146. ~mecenas  2006-06-28 21:08:11  host: akb50.internetdsl.tpnet.pl

    a można go wziąć w mix plusie

  • 0

    147. ~Kiciuś  2006-07-08 16:46:51  host: btj72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy można wgrać softa z 6230i do tej nokii?

  • 0

    148. ~George 17  2006-07-09 15:45:07  host: 80.54.86.84

    Mam ten ten telefon prawie rok.Jeszcze mi się nie znudził.Ale marze o czymś nowszym.Kto mi poleci jakiś fajny telefon w stylu biznesowym

  • 0

    149. ~radddd  2006-07-10 15:23:53  host: public-gprs3436.centertel.pl

    ludzie podajcie mi liste kart pamięci mmc na tą nokie POzdrawiam

  • 0

    150. ~fester0707  2006-07-11 10:06:42  host: efl103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    George 17: Polecam nokie 7260 jest zajebista chociaż nie ma bloototha i mp3 ale jest radio. Może nie jest to najnowsza komóra ale mi sie bardzo podoba i mam ją od 3 miechów i cały czas sie nią bawię. NIe ma szans żeby ci sie znudziła!! a i jest bardzo ladna zewnętrznie!!

  • 0

    151. ~zielardinho  2006-07-11 21:08:36  host: ebn149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 6230 to zajebisty telefo

  • 0

    152. ~Kuba  2006-07-19 20:38:53  host: eum70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jest według waszej opinii lepsze. Nokia 6230 , Motorola L6 czy moze Sony Ericson k700i??

  • 0

    153.  2006-07-20 08:41:42

    Kupiłem karte pamięci,jest to Kingston 512 MB. Po włożeniu do telefnu (i sformatowanu) widzi tylko pojemnośc 80 MB. Sprawdzałem na aparacie cyfrowym - karta pamięci jest dobra (jest widoczna cała pojemność). Jeśli włoże do telefonu standardową karte 32 MB to 'widzi' ją całą. W czym tkwi problem?

  • 0

    154.  2006-07-20 08:43:35

    Kupiłem karte pamięci,jest to Kingston 512 MB. Po włożeniu do telefnu (i sformatowanu) widzi tylko pojemnośc 80 MB. Sprawdzałem na aparacie cyfrowym - karta pamięci jest dobra (jest widoczna cała pojemność). Jeśli włoże do telefonu standardową karte 32 MB to 'widzi' ją całą. W czym tkwi problem?

  • 0

    155. ~Napletek  2006-07-23 22:14:44  host: chello087206157210.chello.pl

    a więc kupie ten telefon :))))))))) ale tylko przejściowo bo ogólnie poluje na MDA compact / compact II ale PLUS go jak na razie nie oferuje za normalne pieniądze a sieci zmieniać nie chcę bo numer mam nie najgorszy. Ale nie podam ;))) hihi

  • 0

    156. ~Lol  2006-07-24 16:42:44  host: dio208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad tym fonem i cx75, 6230 jest chyba najpiękniejszy telem,siemens wygląddem nie grzeszy ale ma znacznie większy ekran-moja prośba i pytanie:CO BYŚCIE RADZILI?? Taka sonda tutaj...

  • 0

    157. ~  2006-07-24 19:27:13  host: host-62-141-228-69.kalisz.mm.pl

    co jest lepsze 6230 czy v3?

  • 0

    158. ~Napletek  2006-07-28 23:02:45  host: chello087206157210.chello.pl

    rozmysliłem sięnie będe go kupował bo szkoda kasy. lepiej poczekać na Qtec s110 (MDA Compact). Przynajmniej ma Windowsa. Pozdro dla posiadaczy ;)))))))

  • 0

    159. ~as  2006-07-28 23:15:35  host: NAT-8.autocom.pl

    Mam SIEMENSA CXT70 ...nie umywa sie do 6230 ktora zakupilem niedawno...jednak NOKIA to NOKIA ;)

  • 0

    160. ~Szymek  2006-08-03 21:16:43  host: bon74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem czy kupić nokię 6230 czy może 7260?? Proszę o pomoc!! Pozdro!!

  • 0

    161. ~ciapek  2006-08-05 15:55:57  host: 228.59.jawnet.pl

    Kupiłem karte pamięci,jest to Kingston 512 MB. Po włożeniu do telefnu (i sformatowanu) widzi tylko pojemnośc 80 MB. Sprawdzałem na aparacie cyfrowym - karta pamięci jest dobra (jest widoczna cała pojemność). Jeśli włoże do telefonu standardową karte 32 MB to 'widzi' ją całą. W czym tkwi problem?


    musiałbyś wgrać nowego softa,ale masz tyle pamięci ile masz mieć czyli 512Mb

  • 0

    162. ~nowy  2006-08-09 22:27:03  host: r3-r2-rtr.provider.pl

    kupiłem ją i teraz tylko czekam z utesknieniem :) a co do tego czy k700i jest leoszy to polecam chyba jednak nokie SE ma joystika ktory sie nieraz zepsuje choc trzeba trafic no i nokia ma slot na karty a o V3 tez myslałem ale jednak biore nokie potrzebuje tego slotu :) a reszta w tym komie to to samo tylko k700i ma flesza V3 fajny wyglad a noki fajny wyglad i ten slot dzieki niemu koma mozna uzywac jako mp3 czy pamiec przenosna a pozatym słyszałem, że nokia w swych aparatach uzywa dobrej jakości jak na telefony obiektwu itp POLECAM NOKIE

  • 0

    163. ~neoplus  2006-08-11 10:52:23  host: abmn43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 2 pytanka do osoby zorientowanej:można wziąść tego komura w plusie; i czy lepsza jest 6230i czy 6230 duże są różnice między nimi? odpisz ktoś:) bo mi starzy zaraz zabiorą modem!!!!!!!

  • 0

    164.  2006-08-11 14:25:04

    soft zmieniony, wszystko działa

  • 0

    165. ~b_zet  2006-08-11 15:43:30  host: itel.com.pl

    neoplus: 6230i ma większą rozdzielczość wyświetlacza, co rzeczywiście widać, menu jest wyrazistsze, do tego ładnie animowane, obrazki i fotki ładniejsze. Ale osobiście to bym nie przepłacał.. acha no i push to talk ma 6230i... ogólnie 6230 rządzi!! Pozdro!!

  • 0

    166. ~don  2006-08-12 13:23:56  host: 213-238-99-222.adsl.inetia.pl

    mam dylamat ktora koma wziac 6600 3660 czy 6230?? prosze doradzcie mi!!

  • 0

    167. ~yhjtg  2006-08-17 16:56:01  host: dow47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktory tel jest lepszy v3 czy 6230

  • 0

    168. ~Ziooom  2006-08-18 21:44:57  host: 213-238-102-172.adsl.inetia.pl

    do yhjtg pod wzgledem funkcji lepsza jest nokia zalezy komu na czym zalezy! a tak ogolnie mam pytanie zy mozna w niej ustawic mp3 na dzwonek?

  • 0

    169. ~Misiek  2006-08-20 11:46:55  host: edu170.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Ile max pamięci można włożyć do tej Nokii?

  • 0

    170. ~>lol  2006-08-21 10:12:10  host: 213-238-96-231.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony. mi osobiscie nie dostaje sie kurz pod wyswietlacz. ale bateria u mnie trzyma z 3 dni z wylaczaniem na noc. mp3 slychac bossko. wyswietlacz tez jest niczego sobie. takze jestem zadowolony z tego telefonu!! jest bosski

  • 0

    171. ~  2006-08-21 18:58:50  host: aub75.internetdsl.tpnet.pl

    mam te nokie i mam maly problem co chwila mi wyskakuje "sprawdz serwis info" i co chodzi a tak to ta nokia jest miodzio.polecam

  • 0

    172. ~Łukasz  2006-08-22 13:16:08  host: os-gornik.bochnia.pl

    Witam
    Mam takie pytanko ile Mp3 zmiesci sie na karcie 32MB

  • 0

    173. ~kajaszek  2006-08-26 13:38:12  host: 85.219.140.30

    Czy ten tel. jest dostepny w OOrange (Twój Plan)?!

  • 0

    174. ~aja  2006-08-26 15:36:24  host: bgn159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec tak....mam ją rok...niedługo bede miała sony ericssona k510i.Nie moge juz z nia wytrzymac.
    1.wyswietlacz na obudowie jest kompletnie porysowany.
    2.czesto sie zacina
    3.ekran sie wyłacza...
    4.zdjęc miesci sie bardzo duzo...ale beznadziejna jakosc
    5.bateria nie trzyma długo

  • 0

    175. ~lole  2006-08-28 15:34:36  host: h-236-16.city-net.pl

    jak tgo bateria nie trzyma dlugo??? u mnie przy uzytkowaniu 20 sms dziennie i 30 minut rozmow trzyma ok. 6 dni , najczesciej 5 . i czy to jest malo??? to jest bardzo duzo.

  • 0

    176. ~dabek  2006-08-30 08:20:34  host: cpw45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo dobry ale rowniez czasem wyskakuje mi "sprawdz serwis info"nie mam do niego zastrzezen

  • 0

    177.  2006-08-30 09:43:24

    bierz nokie czkoda tylko że odtwarzecz mp3 i video mają mało funkcji ale miałem ją pól roku i nie żałuje

  • 0

    178.  2006-08-30 09:46:59

    (do ciapka) to ci w niczym nie przeszkadza że wykrywa tylko 80mb. ćz y ktoś wie czy można założyc do niej 1gb ?

  • 0

    179. ~duniec  2006-08-30 21:32:13  host: aboh254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można 1gb ale to trzeba dobrej firmy np Kingston. Jest troche droższa ale opłaca się. Pozdroo

  • 0

    180. ~Kamilo  2006-09-04 20:27:46  host: eju148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak to ma 6 MB pamięci u mnie jest 10 MB. A tak przy okazji wiedzieliście że mp4 też chodzą na tym fonie. A ktoś się pytał mp3 można ustawic jako dzwonek w telefonia ale także jako dźwięk budzika to jest jazda. Zresztą za dzwonek można wstawić nawet własne nagranie z dyktafonu. - tego telefonu aplikacje

  • 0

    181. ~Milusinska  2006-09-08 15:45:49  host: 80.48.33.38

    Witam wszystkich! Zwracam sie do Was z prośbą o radę w kwestii zakupu telefonu.. Mam dylemat pomiedzy Sony Ericssonem K510i a Nokią 6230.. Przyznaję, iż od bardzo dawno była zwolenniczką Nokii, ale ostatni model 6610i trochę mnie rozczarował. Uważam, że marka jest odrobinę przereklamowana... Ale czekam na Wasze rady. Pozdrawiam i z góry dzięki za komentarze.

  • 0

    182. ~siewc  2006-09-09 19:49:21  host: rtr-27.core.lanet.net.pl

    do milusinskiej: to jest kwestia gustu, aleja osobiscie bralbym nokie poniewaz sa mniej awaryjne, 6230 ma slabszy aparat ale tto nie ma znaczenia. z tego co wiem to k510i nie ma obslugi kart pamieci, takze to zalezy tylko od twojego gustu

  • 0

    183. ~shabik  2006-09-14 23:10:07  host: 80.54.121.252

    a ja mam takie nietypowe pytanie ;-/ i nobowskie 6230 nokia jaka ma maksymalna mozliwosc rozbudowe karte pamieci 1gb zadziala? czy nie bardzo

  • 0

    184. ~SzYmEk  2006-09-19 08:48:00  host: egz202.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko czym ten telofon czyli nokia 6230 różni się od noki 6230i ??? poza ceną oczywiście.I jeszcze jedno czy te telefony maja system operacyjny symbian????

  • 0

    185. ~hemer  2006-09-19 13:59:54  host: aoj115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1 giga dziala sprawdzalem

  • 0

    186. ~kulwik  2006-09-21 21:20:30  host: host229.net81.citysat.com.pl

    Ja mam 6230 ale gdy zobaczylem v3 to bylem pewny ze jest o niebo leprza.Teraz moja mama chce kupic v3 zobaczylem parametry v3 i 6230 zdziwilem sie.Jak to zobaczylem jestem za 6230 wystarczy dokupic se karte 1gb i wszysko jest pieknie,v3 moze jest drozsza ale 6230 jest lepsza.Jakby wiekszy wyswietlacz w 6230 to by niebylo co porównywac

  • 0

    187. ~jaco  2006-09-22 09:04:22  host: umcs.vl42.renfri.lubman.net.pl

    elo ziomy !
    mam zamiar kupić ten telefonik , jak go kupię to wam napiszę moją skromną opinię o nim.
    strzała

  • 0

    188. ~zioombmx  2006-09-24 13:48:46  host: 213-238-104-2.adsl.inetia.pl

    Witam! jestem posiadaczem tego tela! ogolnie jestem zadowolony radio elegncko wszedzie slychac, mp3 glosno wyraznie (przy mocnym bassie troche harczy ) ale to kazdy telefon. wswietlacz nie jest szczytam marzen ale bardzo ladne bry kolorow ma, apart bez zaskoczen (ale to telefon a nie apart), bateria faktycznie troche kiepska z 3 -4 dni z wylaczaniem na noc (zalezy jeszcze od uzytkowania) ale ladowarka bosska do tego tela 40 min i naladowany tel, co jeszcze moge powiedziec jak normalnie zmienialem telefon co 3 miechy tego mam juz 6 miechow i jeszcze sie nie nudzi :D dokupilem karte 256 MB nokii i jest ok :D!! polecam telefon kademu zaspokoji wszytskie potrzeby! nara

  • 0

    189. ~shogo  2006-09-26 23:30:52  host: pp89.lubartow.sdi.tpnet.pl

    Posiadam 6230 juz od ponad roku, jest to swietny telefon, ktory mozna polecc kazdemu. Napisalem nim juz 30k sms'ow a klawisze nadal jak nowe, co swiadczy o wysokiej jakosci uzytych materialów. Mp3 w tym fonie to poprostu wypas. ponadto ebooki, masa gier. Telefon bardzo latwo podlaczyc do kompa, wystarczy zainwestowac 8 zl w kabel z allegro. Moja nokia nie jest telefonem zadbanym, ciagle spada i ogolnie jest eksploatowana na maksa, mimo tak ciezkich prob ani razu sie nie zawiesila. Bateria rzeczywiscie nie trzyma zbyt dlugo, ale ladowanie tez tra zaskakujaco krótko. Jesli chodzi o jakosc zdjec to w dzien genialna, a 'tryb nocny' daje spore mozliwosci robienia fot przy b. slabym swietle.Jesli chodzi o wyglad to ten tel ma ponadprzecietny disain. Moim zdaniem ten telefon to ideal. POLECAM

  • 0

    190. ~Killer  2006-09-30 12:40:15  host: acwe14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Prosze powiedzcie mi za ile kupiliscie ten fonik i czy kupowaliscie nowy! prasze

  • 0

    191. ~pawcio  2006-10-01 18:15:22  host: host-81-190-240-211.malbork.mm.pl

    ja kupilem miesieczny bez karty z allegro za 580zl z wysylka + jkarta 512 40zl

  • 0

    192. ~aiii  2006-10-01 22:23:45  host: 44.52.74-86.rev.gaoland.net

    Witam ;))) mam do Was takie male pytanko... jak zgrac mp3 bezposrednio na karte??? uzywam karty "kingston" 512 mb i lacze sie z kompem przez kabelek... ale system za cholere nie chce zgrywac muzy na tel... moze wie ktos czemu tak sie dzieje..??? i co mozna z tym zrobic..??

  • 0

    193. ~Boczkowiak  2006-10-03 15:28:56  host: blo43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WYŚWIETLACZ ZA MAŁY A TAK TO FAJNE ......A NO I JESZCZE DROGO TROCHE HEHE

  • 0

    194. ~Karus  2006-10-03 19:23:54  host: azm82.internetdsl.tpnet.pl

    swietny telefon ma praktycznie wszystko i tak jak wiekszosc pisala jedynie bateria jest slaba ale rekompensuje sie za to tym ze laduje sie 40 min czad!!polecam kazdemu!!

  • 0

    195. ~skabol_87  2006-10-08 18:51:48  host: zs82.internetdsl.tpnet.pl

    elo. jak ktos moze to niech przesle mi jakies uzyteczne programy do nokii 6230 bylbym bardzo wdzieczny. pozdrawiam

  • 0

    196. ~bartez  2006-10-09 22:09:28  host: eez190.internetdsl.tpnet.pl

    Witam...mam ten telefon i cchce go uzywac w semplusie i moge tylko rozmawiac 3 sekunsy...Prosze o pomoc...

  • 0

    197. ~mario72  2006-10-14 08:48:59  host: public-gprs11289.centertel.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego fona. Pytanie moje jest następujące: lepszy jest 6230 czy 6230i? Najbardziej interesuje mnie żywotność baterii

  • 0

    198. ~~Przemo23  2006-10-16 11:00:27  host: host-n2-75-128.telpol.net.pl

    telefon nokia 6230i iwogule srie 62.. nie sa seriami do tak zwanej zabawy ma odwarzacz i wogule wszystko ale jest łatfa w obsudze i fukcionalna

  • 0

    199. ~CZARNY !!:P  2006-10-17 14:35:40  host: gilead-masq.media4.pl

    WITAM JA MAM TEN TELEFON I JEST ON FULL WYPAS.MAM PYTANIE JAKIEJ FIRMY KUPIC KARTE MMC I CZY MOZNA NP.WłOZYC(1GB) I CZY WSZYSTKO BENDIZE CHULAłO ????? Z GóRY DZIEX :)

  • 0

    200. ~Rafal  2006-10-18 21:51:06  host: ajz213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde ludzie mam problem!ktos mi poradzi co to moze byc ze najpierw w glosniku do sluchania mp3 w nakii 6230 slychac bylo wczesniej jakies szumy i przez to bateria trzymala jeden dzien.ale jak sie wylaczylo i wlaczylo telefon to juz bylo ok.a teraz slysze z tego glosnika jakies dziwne ciche traski i tez bateria trzyma 1 dzien.wylaczanie i wlaczanie fona nie pomaga.ludzie pomozcie co mam z tym zrobic??

  • 0

    201. ~  2006-10-19 20:08:53  host: cxy18.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Mam zamiar kupić tego fona.. Czy odtwarzacz mp3 jest mono czy srereo?? Jakiej jakości jest dźwięk w słuchawkach?? Czy można w jakiś sposób rozszerzyć pamięć na smsy?? Jeśli ktoś zna odp.na moje pytania i może mi pomóc, to proszę o odpowiedź.

  • 0

    202. ~moduL  2006-10-19 22:00:11  host: 80.54.41.131

    nokia 6230i ma lepszej jakości wyświetlacz oraz aparat 1,3mpx...to tyle jeżeli chodzi o główne różnice....ja nie dawno kupiłem 6230..naprawde świetny telefon...100%satysfakcji...POLECAM!!!

  • 0

    203. ~wojta$  2006-10-20 19:25:50  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    siema mam ten teleon od roku i jest on super telefonem juz raz go sprzedalem ikupilem siemensa sx1 i rałuje ale mam znow taka nokie i jest ok mam pytanie czy wie ktos czy zadziała w nim soft od 6230i słyszalem ze jest szansa pozdro

  • 0

    204.  2006-10-25 23:12:19

    witam ile pikseli ma aparat w tym telefonie??

  • 0

    205. ~alla21  2006-10-29 21:38:12  host: 80.244.157.49.ip4.tnp.pl

    spoczko fon mam go juz roczek i nie narzekam pozdro papa

  • 0

    206. ~boing  2006-10-29 22:22:23  host: dco85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty ale juz mi sie znudził :P:D

  • 0

    207. ~bobek  2006-11-01 12:46:40  host: gcm59.internetdsl.tpnet.pl

    spoko tel ile daliscie

  • 0

    208. ~NeoZiom  2006-11-03 19:43:41  host: 80.51.57.151

    Witam Przymierzam sie do zakupu tego telefonu,niebęde wypytywał czy ten telefon jest fajny czy tam to ... niech sie ktos wypowie o tym telefonie co ma go z rok czy cos takiego i powie jak sie sprawuje, ile bateria trzyma, i takie am... niech powie o tym telefonie troche jaki on jest :) dziekuje

  • 0

    209. ~Matek  2006-11-05 12:30:29  host: enu251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super bede go kupywal wole go niz se k700i pozdro dla tych co maja ten telefon :)

  • 0

    210. ~resza  2006-11-05 16:57:48  host: aft154.internetdsl.tpnet.pl

    zawiesza się wam telefon na karcie 512 mb jak macie całą zapełnioną , bo chcę kupić tą kartę i nie wiem czy mi telefon nie będzie się zawiszał

  • 0

    211. ~Kondziu13  2006-11-05 18:13:42  host: 83.238.44.4

    witam.moęe mi ktoś powiedzieć jak zgrać mp3 na ten telefon?? pozdro

  • 0

    212.  2006-11-07 18:21:36

    Witam! Mam pytanko do osób tu obecnych :) Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem N6230, ale mam pewien problem.. z odebraniem w tym wypadku mp3 przez bluetooth.. mam karte pustą karte pamięci, ale w tel podobno nie ma mijsca.. czy z tel jest coś nie tak czy trzeba jakoś ustalić docelowe miejsce przesyłu danych tzn karte?? Pomocy :)

  • 0

    213. ~AbC  2006-11-16 13:33:50  host: ckw74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja używałem już wielu telefonów marki nokia i tych droższych i tańszych lecz musze stwierdzić jedno nokia robi teraz masówki strasznie się zawiodłem na tej marce i przesiadłem się na telefony HTC znane u nas pod marką SPV miałem już kilka i jestem naprawde zadowolony cena adekwatna do możliwości a nie jak w noki :) Pozdrawiam wszystkich posiadaczy smartphonów HTC:)

  • 0

    214. ~olafka  2006-11-19 19:37:57  host: fil42.internetdsl.tpnet.pl

    mam juz ja od 2 lata jest super i tyle!!jedna ma wade jest droga hihi:)

  • 0

    215. ~jaras  2006-11-23 17:44:35  host: cxy18.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Mam od niedawna ten tel. Ustawilem sobie kod zabezpieczajace i go zapomialem!!! Co zrobic, by zmienic ten kod?? Prosze o pomoc!!

  • 0

    216. ~maro samo zł0  2006-11-24 21:04:29  host: bpt27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon spoko.tylko ma kilka wad . pierwsza , mały wyświetlacz(tylko 128*128), aparat tylko VGA anie np .1,3 megapixel, oraz wolny bluetooth.ja mam motorole c975 i jestem zadowolony . tel 3G i w ogole spox.

  • 0

    217. ~noob_saibot  2006-11-26 17:39:31  host: fgz74.internetdsl.tpnet.pl

    telefon spoko tylko ten aparat ;/ a ten telefon nie kręci filmów w rozdzielczości 640x480

  • 0

    218. ~  2006-11-28 15:34:49  host: fs83.internetdsl.tpnet.pl

    super k7OOi fajne

  • 0

    219. ~tyu  2006-11-28 20:01:55  host: cmw232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszyscy tu piszą że wystarczy sobie włożyć kartę 1gb i będzie spoko, a czy ktoś już próbował ją włożyć albo jeszcze lepiej 2gb? Chciałem sobie kupić większą kartę ale nie wiem czy ten tel to obsłuży.

  • 0

    220. ~kamil  2006-11-28 21:16:20  host: dsr122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich mam pytanko mam nokie 6230 i nie moge podłaczyc wejscia USB program wykryl jakąś awarie nie wiem co może być pomoże mi ktoś??

  • 0

    221. ~ziutek  2006-12-02 09:29:23  host: chello087206084243.chello.pl

    jak masz bluthofa to przez niego

  • 0

    222. ~alan98@o2.pl  2006-12-02 19:28:56  host: auy121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepraszam czy ten telefon ma wbudowany modem bo 6230i ma za odpowiedzi serdecznie dziękuje:-)

  • 0

    223. ~zaklopotana  2006-12-05 09:18:50  host: cfn90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszytstkich;)właśnie mam zamiar zakupic sobie ta nokie 6230. Mam pare pytan o nokie 6230 na ktore oczekuje szybkich odpowiedzi!! 1.Czym sie rozni telefon nokia 6230 od nokia 6230i ? 2.Czy ten nokia 6230 ma wygodna klawiature do pisania smsów? 3.Jakie są ewentualne wady tego telefonu? Bardzpo prosze p szybkie odpowiedzi!!!!

  • 0

    224. ~Gugoolo  2006-12-05 14:42:29  host: cxl234.internetdsl.tpnet.pl

    czym sie rozni 6230 od 6230i??

  • 0

    225. ~derdewil  2006-12-05 20:22:51  host: pf71.bialystok.sdi.tpnet.pl

    czy to prawda ze ten telefon kreci swietne filmy w rozdzielczosci 640*480?

  • 0

    226. ~  2006-12-06 20:39:42  host: acn112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny. mam go ze pół roku. fajnie mam karte 1 gb i full muzy na nim.robi mi jako mp3 xD troche nudy już...zmieniłbym najchetniej. bateria od 3-7 dni. bez słuchania muzy wyciąga spoko tydzien.

  • 0

    227. ~adam  2006-12-09 18:56:21  host: ati25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel fajny, ale bateria do bani. Max 3 dni . Sprzedałem go i kupiłem Nokię 6151. Przynajmniejh tu bateryjka trzyma 4-5 dni. Polecam!

  • 0

    228. ~zielony  2006-12-13 18:23:17  host: dto254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim zamierzam kupic se tego fona ale mam jedno pytanko. Czy menu w tym telefonie jest takie normalne jak w innych czyli na ekranie pojawiajo sie male ikonki ? Czy tak jak w satrszych modelach noki?? wiecie o co chodzi

  • 0

    229. ~icek  2006-12-15 13:03:43  host: cpi30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam 6230 kartę 1 GB Kingstona. Mp3 kopiuję najpierw przez czytnik (USB 2.0) na kartę, a potem kartę wkładam do telefonu. Kopiowanie przez kabel dedykowany nokii to udręka przy takiej pojemności. Przez Bluetooth jest jeszcze gorzej, bo tak naprawdę kopiuje się przez jakąś pamięć podręczną - i jeśli plik jest większy niż 6 czy 8 MB (już nie pamiętam) to kopiowanie się wywala. Używanie karty 512mb i 1gb jest możliwe, ale BYWA uciązliwe - Jeśli są w całości wypełnione odtwarzacz włącza się baaardzo długo i zdarza się jakaś zwiecha. Ale generalnie to bardzo udany telefon - te zwiechy jeśli się zdarzają to jest 1 na 1-2 tygodnie - do wytrzymania. Po drugie to jest chyba najtańszy porządny telefon z mp3 - w tej chwili za 400 można kupić. Po trzecie mimio tego, że mam nawet kasę, to nie mam jakiegoś dużego ciśnienia, żeby zmienić go na 6233, 5300 czy e50 - mimo ich dużych przewag np: karta pamięci wyjmowana bez wyłączania telefonu, zdecydowanie dłuższy czas pracy na baterii w e50, lepsze ekrany, szybsza obsługa odtwarzacza, większe karty... Aha, jeśli ktoś chce mieć dłuższy czas pracy na baterii, to pasuje tu BL-6C (od N-gage) ma nieco większą pojemność. Jeśli ktoś ma jednak tylko troszkę więcej kasy, to chyba lepiej wziąć w tym momencie nokię 5200 - jeśli trafi się ją za 500zł - to tylko 100 więcej niż 6230 a bateria nowa, telefon nowy...

  • 0

    230. ~NIcole  2006-12-21 18:01:58  host: 213-238-91-144.adsl.inetia.pl

    Telefonik naprawdę fajny:) NIc się nie zawiesza, aparta może i nie najlepszy, ale jeśłi chcesz super aparat, to kup cyfrówkę:) Pozdrwiam wszystkich posiadaczy tego fona:)

  • 0

    231. ~NIcole  2006-12-21 18:09:54  host: 213-238-91-144.adsl.inetia.pl

    Telefonik naprawdę fajny:) NIc się nie zawiesza, aparta może i nie najlepszy, ale jeśłi chcesz super aparat, to kup cyfrówkę:) Pozdrwiam wszystkich posiadaczy tego fona:)

  • 0

    232. ~tomazi  2006-12-23 17:01:21  host: eon242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6230i ma tylko lepszy aparat i wolniej pracuje!!

  • 0

    233. ~CHOMIK  2006-12-26 15:00:04  host: aki178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka wiecie może ile kosztuje nowa NOKIA 6230 najlepiej bez simolocka????

  • 0

    235. ~dracoo  2006-12-27 11:31:15  host: fhl178.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko. jakiego fona się bardziej opłaca kupić Nokie 6230 czy 3650??

  • 0

    236. ~johny 11 palców  2006-12-30 13:13:29  host: unregister209027239087.c27.msk.pl

    Mam takie pytanie.Czy do tej Nokii normalnie wsadze kartę SD czy tylko MMC??Proszę o odpowiedz.

  • 0

    237. ~ruta93  2006-12-30 15:19:19  host: dex96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile SMSow miesci sie w pamieci 6230 ??? I jak przeniesc muzyke z karty pamiecie do odtwarzacza mp3 ??? ma tego fona 3 dni i polecam spoko fon tylko ze bateria slaba ale reszta super !!!!

  • 0

    238. ~ktos  2007-01-01 21:30:35  host: 80.50.232.214

    Dracoo - Zdecydowanie o wiele lepsze jest nokia 3650 xD :P

  • 0

    239. ~lukasz  2007-01-02 18:00:18  host: aaoj17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nokie 6230 kupiłem bez karty pamięci.jaki typ karty mam zamówić?czy pasują wszystkie do noki?

  • 0

    240. ~dawid!!!!  2007-01-05 19:40:41  host: bhn76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zajebisty wlasnie kupilem go sobie dzis za 350 zeta!!!!!!!!!!!

  • 0

    241. ~Paweł  2007-01-05 23:02:19  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    A ja zrobiłem numer... podłączyłem moją 6230 do kompa kablem, który nie ma zupełnie nic wspólnego z tym telefonem i odpaliłem oprogramowanie, zupełnie nie stworzone do tego telefonu. Efektem była awaria słuchawki i nie słysze rozmówcy. CZY TO MOŻLIWE, ŻE STAŁO SIĘ TO, PRZEZ TAKIE WŁAŚNIE POŁĄCZENIE, CZY POWÓD BYŁ INNY???

  • 0

    242. ~n6230i  2007-01-06 15:12:07  host: inet20908na-1.eranet.pl

    polecam! jezeli chodzi o baterie: opinie, ze bateria trzyma max 3 dni sa zwyklym klamstwem, albo tacy ludzie zle baterie sformatowali, albo maja wadliwa (podejrzewam ze to zdarza sie rzadko). owszem, jezeli duzo rozmawiasz, sluchasz muzyki itp. to oczywiste. ale przy normalnym (tzn bez `zabaw` z komorka) uzytkowaniu bateria trzyma 4-7dni (mnie trzyma srednio 5-6dni) - oczywiscie w zaleznosci od czasu rozmow.

  • 0

    243. ~holdus  2007-01-07 00:13:57  host: apv26.internetdsl.tpnet.pl

    super sie eski pisze nokia 6230i muli jak nie powiem co

  • 0

    244. ~KAMIL pilne  2007-01-08 16:42:31  host: cfl18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo ten telefon moze nagrywac na kamere co? Czy 2o sekund?

  • 0

    245. ~Kamilcia  2007-01-11 15:26:01  host: bws169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik superowy:):) mam go ponad pół roq i jak na razie to sie we wszystkim sprawdza.. ale oczywiście jak wszystko inne po jakimś czasie sie nudzi..

  • 0

    246. ~madzia górecka  2007-01-11 16:39:55  host: gnc114.internetdsl.tpnet.pl

    hej...ja sadze ze to jest bez sensu telefon poniewaz nic nie mam i jest jednym słowem do dupy sorka za wyrazenie ale taka prwda...narka .

  • 0

    247. ~CyGaN  2007-01-12 20:27:00  host: 83.68.82.171.ostrow82.tnp.pl

    Tel kupilem na allegro na poczatku mi sie wydawalo ze jest do bani ale teraz co raz bardziej sie do niego przywiazuje :) tel coraz bardziej mi sie podoba nie widze w nim wad tylko same zalety narx

  • 0

    248. ~KAMIL 5  2007-01-13 12:47:09  host: cfu244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mona kupic wiekszą karte pamieci np 1gb co jest to bardzo wazne i czy na kamere mozna nagrywc tyle ile jest wolnej pamieci?

  • 0

    249. ~bombele  2007-01-13 19:50:59  host: dsh9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w tej noki zmienić system? Chodzi mi o częstotliwość z USA na Polska?

  • 0

    250. ~kamil0071  2007-01-15 08:28:41  host: acxq19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jaki jest zoom w aparacie. optyczny czy cyfrowy. ile razy mozna przyblizac i ile sekund mozna nagrywać wideo i czy bardzo zacina przy nagrywaniu wideo. prosze o pomoc bo nie wiem czy sobie kupić ten telefon

  • 0

    251. ~zetor  2007-01-15 14:45:50  host: ggv18.internetdsl.tpnet.pl

    czemu kazdy z was ma inna opinie?? przeciez piszecie o tym samym tel? a jednemu nie pasuje bateria a drugiemu dzwonki:/ jak kupujecie buble od jakichs ped** to moga zdarzyc sie wady... ja mam zamiar kupic ten tel nowy a po przeczytaniu waszych opinii ti jestem troche zakolowany. nie moge sie teraz zdecydowac. napiszcie czy warto kupic ten tel bo sprowadzam go z niemiec i jeszcze dochodzi simlock i menu... to tez wydatek ale kupuje go za to za 90euro z karta

  • 0

    252. ~mikel  2007-01-15 21:32:47  host: host-80-238-103-44.jmdi.pl

    ja tam mam nokie 6230i i jestem z niej zadowolony tyle ze nie wiem jak robic nowe listy odtwarzania...czy ktos pomoze? plz na gg 7552065

  • 0

    253. ~  2007-01-18 16:20:15  host: axf202.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam karte 1 gb i wszystko chodzi super tylko po wyjeciu bateri troche dlugo muzyka sie laduje max czas filmu jaki mozna nagrac to 4 min

  • 0

    254. ~gromwie  2007-01-19 01:47:01  host: nat-mia.aster.pl

    ~bombele, skoro 6233 jest na trzy czestotliwosci , to nie musisz nic zmieniac (w USA bedzie biegac na 1900, w Polsce 900 i 1800). Musisz miec jedynie wlaczony roaming (u swojego operatora). Dzwonisz i rozmawiasz. PS. Wlasnie dlatego ze 1900, to moja Nokia 6210 jest tam bezuzyteczna (900/1800) i musze pozyczac jakiegos 3-zakresowego fona :(

  • 0

    255. ~darunia:*  2007-01-19 16:27:55  host: anv218.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanko... jak zrzucic z telefonu na kompa fotki?? mam kabel i nie wiem co dalej... :( pomoze ktos?? prosze

  • 0

    256. ~  2007-01-19 17:03:39  host: axf202.internetdsl.tpnet.pl

    darunia.zainstaluj program nokia pc suit do pobrania za darmo na stronie noki wchodzisz w menadzer plikow i poprostu przezucasz zdjecia do dowolnego folderu na kompie

  • 0

    257. ~Tomas  2007-01-21 23:42:30  host: 1.ozd.airbites.pl

    ZETOR Moge Cie zapewnić, że telefonik 6230 jest super. Mial go mój brat i jest naprawde bardzo wytrzymaly(przezył nawet zanużenie w wodzie). Poza tym ma wszystko co trzeba i to na wysokim poziomie. Sam własnie zamierzam go kupić ale jest trudno dostać całkiem nowy telefon. Moze masz takie możliwości?

  • 0

    258.  2007-01-22 01:05:51

    czy to prawda że ciezko wciska się klawisz nawigacyjny?

  • 0

    259. ~ila  2007-01-23 19:32:12  host: awz202.internetdsl.tpnet.pl

    nw tym telefonie niedziala aparat ani niemozna wejsc w galerie wie moze ktos jak to mozna zrobic?

  • 0

    260. ~tomek  2007-01-23 23:49:05  host: 149.254.192.205

    tak naciskasz tem przecisk wlancza sie menu kligasz nagalery[galeria] selectem i whodzisz na mage albo na co tam chcesz. kapisz

  • 0

    261. ~  2007-01-23 23:51:04  host: 149.254.192.205

    kupiles jakiegos zloma moze masz zepsuty aparat normalnie wchodzisz na niego i idzie

  • 0

    262. ~prejza  2007-01-24 18:29:17  host: net4-host26.wislanet.pl

    mam pytanie czy karty mmc sa micro czy zwykle??

  • 0

    263. ~  2007-01-24 22:56:54  host: nat-247-48.man.bydgoszcz.pl

    jak to filmiki można nagrywać po 4 min? co ty gadasz :D nagrywasz tak długo ile ci pamięci na karcie styknie, wystarczy zmienić ustawienia ;]. Dla mnie telefonik superowy 6230i+SDkingston 2 GB.. Karte co prawda musiałem troche przerobić żeby sie zmieściła, ale działa zarąbicho :)

  • 0

    264. ~  2007-01-25 12:43:11  host: axf202.internetdsl.tpnet.pl

    ty mowisz o 6230i a w 6230 max nagrywania filmu to 4 minuty ,prejza zwykle

  • 0

    265. ~KAMIL 5  2007-01-26 16:58:54  host: cfp205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czt ten telefon ma opcje taka ze moze byc pilotem do tv? bardzo prosze o szybka odpowiedz z góry dzieki :-))

  • 0

    266. ~  2007-01-29 15:50:01  host: axf202.internetdsl.tpnet.pl

    tylko telefony z systemem symbian mozna uzywac jako pilota do tv wiec w tej noki jest to niemozliwe

  • 0

    267. ~  2007-01-29 17:36:59  host: 212.244.23.11

    ten telefon jest suuuuuuper mam go 3 lata i chodzi jak nówka

  • 0

    268. ~pytanko!  2007-02-01 13:27:07  host: bhv227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak włożę kartę SIM to fon pisze taki text: 445GD SOFT ERROR. Czym to jest spowodowane? Błagam o pomoc!

  • 0

    269. ~pytanko!  2007-02-01 13:31:47  host: bhv227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha i jeszcze z niego wydobywa się przeraźliwy pisk

  • 0

    270. ~baro  2007-02-01 16:48:20  host: a33.net153.okay.pl

    mam ten telefon od miesiaca i nie narzekam. uwarzam ze jest ok dzwonki mp3 sa bardzo dorej jakosci nigdy nie mialem z nim zadnych problemow. doskonale wspolpracuje z karta pamieci nie trzeba czekac wiekow zeby otwarla sie galeria na karcie no to co w nokii 6270 ktora wydaje sie lepsza nokia wszystko dziala bez zarzutow mam tylko pytanie czy radio zeby chodzilo musze podlaczyc sluchawki czy da sie to jakos ominac bo mi pisze zebym podlaczyl akcesorium i jak podlacze to hula a ja chce zeby normalnie z glosnika lecialo da sie tak ??

  • 0

    271. ~baro  2007-02-01 17:22:20  host: a33.net153.okay.pl

    mam ten telefon od miesiaca i nie narzekam. uwarzam ze jest ok dzwonki mp3 sa bardzo dorej jakosci nigdy nie mialem z nim zadnych problemow. doskonale wspolpracuje z karta pamieci nie trzeba czekac wiekow zeby otwarla sie galeria na karcie no to co w nokii 6270 ktora wydaje sie lepsza nokia wszystko dziala bez zarzutow mam tylko pytanie czy radio zeby chodzilo musze podlaczyc sluchawki czy da sie to jakos ominac bo mi pisze zebym podlaczyl akcesorium i jak podlacze to hula a ja chce zeby normalnie z glosnika lecialo da sie tak ??

  • 0

    272. ~Do baro  2007-02-02 10:25:44  host: biz101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zeby radio dzialalo to musisz podłączyć słuchawki. potem wchodzisz w Radio potem w opcje i tam masz Głośnik. ale nie odłączaj wtedy mikrozestawu(nawet jesli masz na głośniku) bo Ci się radio wyłączy. Bo z tego co słyszałem to kabel od mikrizestawu służy jako antena. POZDRO

  • 0

    273.  2007-02-03 14:35:36

    cze. Powiedzcie konkretnie ile trzyma u was bateria ?? Przy normalnym użytkowaniu. Bo tel. jest całkiem całkiem ale najważniejsza bateria.

  • 0

    274. ~karolo  2007-02-03 16:12:25  host: klakier.blt.pl

    Mam pytanie ile czsu trzyma batria w 6230 oraz czy ten telefon opłaca się kupić bo musze sobie kupić ?

  • 0

    275. ~kamil289  2007-02-04 20:14:40  host: acvx48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem z tym fonem mianowicie jesli chce wyslac plik przez bluetooth to nie wyyszukuje zadnych urzadzen czy ktos wie co sie stalo pliska pomozcie

  • 0

    276. ~izbam@vp.pl  2007-02-04 21:14:27  host: host-195-66-73-134.leon.com.pl

    MAM PROBLEM Z NAGRYWANIEM WIDEO W MOTOROLI V3i mam ustawione nagrywanie na maksimum telefon ma prawie cała pamięc wolną i karta też a nagrywa mi tylko po kilka sekund raz 7 sekund czasem 38 sekund maksymalnie to 54 sekundy potem sie rozłancza nagrywanie nie wiem co moze byc tego powodem??

  • 0

    277. ~ero  2007-02-08 18:39:09  host: host-89-229-166-221.augustow.mm.pl

    nie stety tak u mnie to jest tak śmiesznie z tymi klawiszami chcę nacisnąć klawisz nawigacyjny a wciska mi się jakis inny . A tak na ogól to jest to świetny telefonik polecam ja se kuiłem za 360 na allegro i jest jak nowy . POLECAM bardzo dobry telefonik naprawde sie opłaca

  • 0

    278. ~Ruta  2007-02-10 18:08:33  host: dhf130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam prosbe. kupilem kabel usb jakis czas temu chodzil bez problemu gdy w telefonie byla karta 32mb gdy kupilem karte 512mb przesylam pliki muzyki i w polowie wysylania pokazuje ze uzadzenie sie rozlonczylo gdy przesylam filmy czy tepety idzie bez problemu. pomozcie !!! co robic ???

  • 0

    279. ~  2007-02-11 19:47:36  host: axf202.internetdsl.tpnet.pl

    Ruta kup sobie czytnik kart pamieci sto razy lepszy sposob na wgrywanie filmow i mp3 a przedewszystki bardzo szybki

  • 0

    280. ~made in china  2007-02-16 10:53:44  host: actk97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak nie idzie kablem to znaczy ze masz bład na karcie. kup czytnk włóż karte i przejedź po niej skandiskiem :)

  • 0

    281. ~93mateusz  2007-02-16 20:14:03  host: bus46.internetdsl.tpnet.pl

    SIEMKA MAM TAKĄ SPRAWĘ MAM ZAMIAR KUPIĆ DO SWOJEJ NOKII 6230 KARTE 2GB LUB 1 GB CZY TEN TELEFON OBSŁUŻY TAK WIELKĄ KARTE????? PROSZE O KONTAKT GG 5445846

  • 0

    282. ~  2007-02-18 23:18:58  host: axf202.internetdsl.tpnet.pl

    moja nokia nie miala problemow z onsluga karty 1gb z 2gb nie probowalem

  • 0

    283. ~kati  2007-02-21 10:39:36  host: dqs177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę pomóżcie, co się dzieje?! Mam od wczoraj nową kartę sim 3G,która została aktywowana dzisiaj w nocy.Dzis rano odpalam komórę a tu mi wyskakuje"Ograniczenia w funkcji tel" (nadmienię, że w innej komórce np. 6210 karta działa bezproblemu).Co to może być?

  • 0

    284. ~Do kati  2007-02-27 13:15:05  host: abvg106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak to możliwe ,że w noki 6210 chodzi karta 3g. Żeby działała karta 3g to powinien być telefon 3g taki jak np Sony ericsson k800i albo nokia 6270.

  • 0

    285. ~Ivar  2007-02-27 19:08:58  host: bgq143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co do jakości odtwarzacza mp3. 32 głosy to nie zadużo. Jaka jest jakość odtwarzanej muzyki? Czy można robić inne rzeczy np. pisac sms podczas działania odtwarzacza? No i czy działa ten bluetooth, łaczy się z innymi telefonami, przesyła pliki? Chciałbym kupić ten telefon i używać go jako odtwarzacz mp3. Czy on sie do tego nadaje(głównie chodzi o jakość i sposób działania odtwarzacza)? Z góry dziękuję za odpowiedz.

  • 0

    286. ~  2007-03-02 23:05:48  host: axf202.internetdsl.tpnet.pl

    do Ivar jakosc odtwarzacza mp3 jest zadowalajac podczas odtwarzania muzyki na telefonia mozna robic praktycznie wszystko odtwarzacz mozna (zminimalizowac) bluetooth dziala tak jak powinien wydaje mi sie ze bedziesz zadowolony uzywajac tego telefonu jako mp3 tylko radze dokupic jakas wieksza karte i czytnik kart poniewaz przez kabel czy bt muzyka bardzo wolno sie wgrywa

  • 0

    287. ~Do Ivar  2007-03-03 13:30:16  host: aacw3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    32 głosy to jakość polifonii a nie odtwarzacza mp3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bluetooth powinien się łączyć z innymi telefonami. Umojego znajomego który miał ten telefon wysyłał pliki bez najmniejszego problemu.

  • 0

    288. ~Nusia:*  2007-03-04 20:08:39  host: nat-pr2.aster.pl

    Ten fonik jest suuuper:)Podoba mi się,całkiem świetne menu i oprogramowanie. Będe go miała już nie długo i w związku z tym chce zadać pytanko: czy aparat robi ładne zdjęcia i ma tryb nocny? Niech ktoś mi da znać.Moje gg 8084768.Buziaki:* Nusia

  • 0

    289. ~car92  2007-03-06 13:45:18  host: aade178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i gdy włączony jest odtwarzacz można robić wszystko pisać smsy, grać w gry itp. bluetooth działą bez problemu (przynajmniej u mnie :)jakość mp3 jest niezła. naprawde polecam ten telefon mam go już ponad 2 miesiące i jako odtwarzacz sprawuje się dobrze. ja jestem z niego zadowolony

  • 0

    290. ~zwierzak  2007-03-08 15:34:27  host: acao45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a nie pomysleliscie o simlocku?????to napewno to...

  • 0

    291. ~qwwqwq  2007-03-08 16:42:43  host: bpv233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do tego tel wejdzie karta 1GB bez wgrywania softu

  • 0

    292. ~Damian  2007-03-09 20:53:15  host: 217.153.82.75

    sony ericson to badziewie , najgorsze jakie oze być!!!!!!!!zawiesza sie, i ten dzistik. ma mało pamieci miesci sie moze 8 mptrujek.I BARDZO słaba bateria!!!! juz soniaka nigdy nie kupie i odradzam jego kupno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie ma to jak nokia!!!!

  • 0

    293. ~david  2007-03-15 23:38:40  host: ds242.internetdsl.tpnet.pl

    posiadalem ten telefonik przez półtora roku i przyznaje ze nie miałem zastrzezen. nawet dobry aparat, bateria dlugo 3mała i wogole fajny fonik. teraz kupilem se w710i i tez jestem zadowolony:) pozdrawiam

  • 0

    294. ~tabb  2007-03-17 17:29:19  host: ultra.net.pl

    Najbardziej denerwuje mnie to że wsztscy(przwie wszyscy) porównują nokię 6230 albo 6230i do innych modeli nokii, często tańszych, przeznaczonych dla innego grona odbiorców i obsmarowują te telefony ile wlezie(zajrzyjcie choćby na opinie nokii 6220) że nie mają tego tamtego i owego a nokia 6230 ma. Że nokia 6230 jest lepsze i wogóle. Że to i tamto ...itd. itd. To okropne. Jak chcecie zaszpanować to zaszpanujcie nim na ulicy poieście se na smyczy na szyi i idźcie przez miasto!!!! A nie bedziecie ją wychwalać jakby tylko ona była najlepsza a reszta to szmelc!!!Krytykując przy tym inne telefony!!!Masz nokię 6230 (6230i)??? TO SIĘ CIESZ, I NIE PORÓWNÓJ, BO TO SĄ OPINIE UŻYTKOWNIKÓW A NIE STRONA PORÓNAŃ!!!!!!!!

  • 0

    295. ~  2007-03-20 23:51:04  host: 82.139.32.36

    zamierzam kupic.najlepsza z ostatnich nokii (nie psuje sie) i ma wszystko czego wymagam!!!

  • 0

    296. ~NOKIA 6230  2007-03-26 20:39:19  host: unregister011009144195.c9.msk.pl

    ja mam pytanie;/ co musze zrobic zeby słuchac w noki 6230 na odtwaraczu piosenki z karty pamieci? bo jedyny sposob jaki znam to jest wrzucenie piosenek do folderu ktory sie znajduje w pamieci telefonu.a pamiec tel jest ograniczona;/. nie wiem co robic.. POMOZCIE!!!!!!

  • 0

    297. ~nokia 6230  2007-03-26 20:51:22  host: unregister011009144195.c9.msk.pl

    co mam zrobic zeby słuchac piosenek na odtwarzaczu muzycznym w noki 6230 z karty pameci a nie z pamieci telefonu????? pomozcie!:/

  • 0

    298. ~iotr1  2007-04-04 08:37:19  host: w3cache.dialog.net.pl

    jak działa ten telefon bez locka

  • 0

    299. ~lucko  2007-04-04 23:57:04  host: bkg164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mp3 w 6230 są odtwarzane przez zestaw słuchawkowy w STEREO ??? i radio to też STEREO ???

  • 0

    300. ~toma  2007-04-09 16:50:13  host: bfy94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak mp3 i radio są odtwarzane stereo

  • 0

    301. ~hgjhgjgh  2007-04-12 14:57:22  host: dum12.internetdsl.tpnet.pl

    ta komorka jest hujowa duzo lepsza jest siemens cx65

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet