Nokia 6220 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6220 Opinie o Nokia 6220

Nokia 6220

w sumie: 29
  • 0

    2. ~chce go  2005-05-27 19:54:00  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie do administratora albo do was!!! Ile MB ma ten telefonik??

  • 0

    3. ~  2005-06-01 20:57:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    4096 kolorow ma moja 3510i :D

  • 0

    4. ~jedyny mądry  2005-07-01 23:48:00  host: 80.51.234.198

    ile kosztuje

  • 0

    5. ~Imperatore  2005-08-27 14:18:07  host: ebp27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon jaki miałem !! :) jest super jedyna wada to wyświetlacz

  • 0

    6. ~anonim  2005-10-14 10:00:23  host: c121-169.icpnet.pl

    mam ten telefon fajny jest ale aparat ma slaby
    jego pamiec to 3,2 mb

  • 0

    7. ~  2005-10-18 17:16:15  host: c120-158.icpnet.pl

    sorki 3,9 mb ;-)

  • 0

    8. ~pasio  2005-11-24 20:16:52  host: s252.adsl.elcuk.pl

    nokia 3510i ma 256 kolorów

  • 0

    9. ~!!!mc_patrick!!!  2005-12-17 18:00:43  host: aru226.internetdsl.tpnet.pl

    pasio ty kretynie znawco telefonów od siedmiu boleści nokia 3510i ma 4096 kolorow wiem bo mam matole!

  • 0

    10.  2005-12-28 14:49:57

    3510i moze i ma 400 kolorow ale wyglada jakby miala maksymalnie 100. a tutaj wyswietlacz jest znosny:)

  • 0

    11. ~rafael  2006-01-16 16:43:03  host: acvy34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie odnośnie Bluetooth w tym telefonie bo nie jestem pewian czy on go ma tak jak jest zamieszczone w danych tego fona

  • 0

    12.  2006-01-23 23:49:36

    rafael- ten tel nie ma bluetootha...tylko irda :)

  • 0

    13. ~masciany  2006-02-02 20:53:53  host: awq90.internetdsl.tpnet.pl

    hymm...kupić go czy nie? wydaje sie zajefajny:P bo mam se t630, ale se to shit, więc nie wiem,czy kupić tą nokie czy sendo x

  • 0

    14.  2006-02-06 18:46:11

    masciany- w tej cenie (ok 300-350zl na allegro) to jest naprawde dobry wybor (zwazajac na mozliwosc ktore oferuje) wszystko zalezy jeszcze czego od telefonu oczekujesz- jesli posluchac radia, zrobic jakies zdjecie i wyslac je mmsem to 6220 to dobry wybor :) a porowanie do sendo x raczej chybione- nie ta polka i nie ten przedzial cenowy (sendo ok 600zl) :)

  • 0

    15.  2006-02-28 20:35:58

    Nie no panowie i panie ja bym zainwestowal w nokie 6100 ktora ma bardzo dobre opragromowanie,chyba ze ktos o nia nie dba no to sie zaraz zjeb**e ale moj znajomy ma 4 letnia i sie dobrze spisuje jak nowka i nie byl z nia w serwisie !
    Ja mam zamiar kupic nNOKIE 6100 a pozniej pomyslimy o innych modelach...

  • 0

    16.  2006-02-28 23:07:07

    tylko dlaczego piszesz o tym na tej stronie? :)

  • 0

    17. ~kirlo  2006-03-05 12:34:27  host: dgp65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda na fajny ale ile tonową polifonie ma ten telefon?

  • 0

    18. ~poz  2006-03-23 18:41:24  host: ehs18.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 2 dni i jestem zadowolona, po za przyciskami ktore gleboko wchodza, chcialam zaznaczyc ze telefon nie ma Bluetooth'a

  • 0

    19. ~kuba  2006-04-10 12:49:02  host: ets183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ma ten telefon mozliwosci wpisów do ksiazki telefonicznej:)?

  • 0

    20.  2006-04-25 08:10:38

    kuba- w pamieci telefonu mozesz zapisac 500 numerow

  • 0

    21. ~B@rt  2006-05-05 12:49:44  host: asm230.internetdsl.tpnet.pl

    Elo! mam pytanko czy w tej nokii podczerwień działa jak należy, można przesyła fotki, dzwięki czt działa jak w nokii 6610(i) i 6100 ???

  • 0

    22.  2006-05-06 22:43:48

    B@art- nie ma problemu z komunikacja z innymi telefonami przez port irda

  • 0

    23. ~pyra  2006-06-04 19:15:04  host: abss178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    według mnie 6220 to zajefajny fon i nie dużo odstaje od 6230i

  • 0

    24.  2006-06-05 12:55:27

    hehe od 6230i to odstaje jak maluch do mercedesa :)

  • 0

    25. ~molop  2006-06-25 22:06:37  host: acsq115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    propo nokii 3510i.Ona ma 4096 kolorów tyle,że słaba rozdzielczość wyświetlacza.

  • 0

    26. ~harison  2006-07-19 23:29:22  host: aaot64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze mi ktoś powiedzieć czy ten telefon odczytuje jakies inne formaty dzwonków np. wav,amr itd ??????????. Czy tylko zwykła polifonia

  • 0

    27.  2006-07-31 22:39:39

    Otwiera midy i amry :)

  • 0

    28. ~wonski  2006-10-22 16:53:06  host: bkj38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile pamięci ma ten telefon??

  • 0

    29.  2006-11-03 23:44:47

    wonski- ok 4mb

  • 0

    30. ~pelucha  2007-03-17 17:07:38  host: ultra.net.pl

    4.8 MB. Miałem ten telefon ale zgubiłem...;[[[[No cóż...Byłby całkiem spox gdyby nie ten wyświetlacz...4 096 kolorów to mało, bardzo mało. I jeszcze ta rozdzielczośc....porażka.Zdjęcia obrzydliwe;/Ale jak sie da na komputer to znośna jakość tylko za małe są. Wadą jest to że obudowa nie wymienia się cała tylko zaślepka od aparatu i ta górna część zostaje ....Nigdzie nie mogłem dostać tej części(korpus-chyba tak to sie mówi). Polecałbym go dla osów które korzystają z telefonu gł. do dzwonienia i wysyłania sms-ów. No i do słuchania RADIA FM:]]]

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet