Nokia 6212 classic - opinie
Telefony Nokia Nokia 6212 classic Opinie o Nokia 6212 classic

Nokia 6212 classic

w sumie: 10
  • 0

    1. ~misiekmr  2008-04-16 16:43:36  host: acng209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajna ta nokia tylko co to jest to nFC?

  • 0

    2.  2008-04-17 18:20:33

    Fajny fajy :D Zeby jeszcze mial symbiana i wyswietlacz 2,2"

  • 0

    3. ~URZYTKOWNIK  2008-04-19 19:18:03  host: acdq85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie najgorszy ale za duzy...napoczatku zobaczylem na foto i mysle spox ale mu dali maly wyslwietlacz a pozniej patrze wyswietlacz 240 x 320 no to dosyc duzy jak w k800 ale to mi wyglada na cegle...;/ nie lubie nokii

  • 0

    4. ~NanoGee  2008-04-20 12:02:59  host: ip-89-174-127-190.multimo.gtsenergis.pl

    Fajna, fajna. Mnie się podoba :D

  • 0

    5. ~  2008-04-30 22:57:23  host: f142-179.opera-mini.net

    Superacki fonik , tylko ciekawe , czy bedzie dostepny w plusie , kiedy i za jaką cene

  • 0

    6. ~  2008-05-12 22:15:22  host: f142-059.opera-mini.net

    To jes na to czekam

  • 0

    7. ~hwoarang  2008-07-24 10:33:14  host: aef38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia podobna prawie do wszystkich cllasick

  • 0

    8. ~kozak  2009-01-13 12:17:26  host: ds8.uni.lodz.pl

    to bedzie najwiekszy hit roku 2009 zobaczycie. tak wyswietlacz mogłby byc 2.2 i aparat chociaz 3.2 ale i tak jest spoko bardzo ładna nokia długa duze przyciski ma wszystko co trzeba

  • 0

    9. ~????  2009-01-13 12:24:38  host: ds8.uni.lodz.pl

    przestacie juz poruwnywac te sonyericson z nokia jak mozna porownywac mercedesa z z honda. sonyE.... to bubel plastikowa zabawka ja wspołczuje firmie sony ze sie połoczyla z tym ericsonem a sony mogłby prodokowac fajne tel.porownujcie sobie z samsungiem czy motorola.kazdy komentarz porownanie tak ta nokia to bedzie Mega hit 2009 roku.

  • 0

    10. ~  2010-03-13 12:40:52  host: 213.241.1.58

    tańsza wersja 6220classic.. wygląd niemal identyczny lecz funkcje owiele gorsze ;d

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet