Nokia 6210 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6210 Opinie o Nokia 6210

Nokia 6210

w sumie: 20
  • 0

    1. ~BKX  2005-02-07 22:54:00  host: bwb221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawde swietny telefon, mial go moj starszy 3 lata i bateria trzymala zawsze dlugo... okolo tygodnia, przy codziennym uzytkowaniu. Polecam wszystkim zainteresowanym kupnem uzywanego tel.

  • 0

    2. ~cypel  2005-03-13 11:59:00  host: iB2.rudanet.pl

    Jeśli ktoś potrzebuje telefonu do rozmów a nie do zabawy gadżetami to jest to ponadczasowy ideał!!!

  • 0

    3. ~rafcio  2005-07-14 23:31:00  host: tr82.internetdsl.tpnet.pl

    Po prostu profesjonalista!

  • 0

    4.  2005-10-18 19:18:04

    Czy irda w tym telu do czegoś służy prócz przesyłania kontaktów?

  • 0

    5. ~jumboo  2005-11-06 04:41:40  host: jumbo.hstl6.put.poznan.pl

    ponadczasowa maszyna. bateria dużo leprza niż w 3310. dlugo wysyla sms ale do dzwonienia i piania świetna

  • 0

    6. ~kuba  2006-03-21 16:37:41  host: dte65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakimialem po mamie chyba ze 3 lata, mama 2. pewnego dnia po protu wyswietlacz mu padł ale ja nim rzucalemwiec :D swietnytelefon!

  • 0

    7. ~Ma  2006-03-25 09:40:55  host: dip29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny tel bateria długo czyma jest cienko i lekki i sie niezawiesza ale szkoda ze sms graficznych niemozna ustawiac jako tapeta tylko mozna logosy

  • 0

    8. ~  2006-08-16 20:04:52  host: avb46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do d*** z nim lepsze 3100 3200 3220 i 2600

  • 0

    9. ~DANZI  2007-10-31 15:33:58  host: chello087207206039.chello.pl

    Mam pytanie za ile mozna sprzedac tego fona bo mam takie 2 i chciałbym sie dowiedzieć ...

  • 0

    10. ~Adas  2008-03-13 23:24:55  host: pc-112-200.strong-pc.com

    Mam go od nowości, mija 6 rok... bateria trzyma 4 dni. Niezniszczalny klasyk, do tego ładny, ponadczasowy klasyczny design nokii z najlepszego okresu ;)

  • 0

    11. ~  2008-04-25 00:12:50  host: pc241.quarto.pl

    ja jak ~Adas, tel mam od nowosci (wtedy zaplacilem za niego fortunke niemałą :)) Do tej pory mam ten telefon, ani razu sie nie zepsuł, nie uszkodził, tylko baterię musiałem wymienić, bo się zużyła, no i klawisze ciut starte, ale jak sie ma jedną klawiaturę tyle czasu, to na ślepo można eski wysyłać :) Polecam każdemu, kto ma mało gotówki a zbędne mu są wszystkie dodatki współczesnych "urządzeń multimedialnych z funkcją dzwonienia i wysyłania smsów"

  • 0

    12. ~imx  2008-05-08 23:17:27  host: ip-193-151-115-220.mnc.pl

    najlepszy telefon jaki miałem. po 4 latach bateria 7 dni. doskonały - potwierdza to chociażby fakt że na niemłody już telefon, cena ok 1000zł jest całkiem normalna na np. allegro.

  • 0

    13. ~Bazyli  2008-07-15 10:03:37  host: abvd101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SŁABIZNA!!!!! NIC NIE MA!!!!!! W ogóle nie wiem po co zrobili mu tę irdę? PLX napiszcie mi po co mu irda?? Ocena 1/10

  • 0

    14. ~Ciekawski  2008-11-02 21:40:15  host: 77-253-255-78.adsl.inetia.pl

    IrDa służy np do wykorzystania telefonu jako modem. I generalnie do połączenia z komputerem. Tego telefonu nie używają osoby, które przesyłają mp3 i obrazki, od tego użytkownicy takich nokii mają komputery :D

  • 0

    15. ~Wojtek  2008-11-02 21:42:55  host: 77-253-255-78.adsl.inetia.pl

    IrDA do połączenia z komputerem (laptopem) bez kabla. To takie skomplikowane?

  • 0

    16. ~smok  2008-12-14 19:03:55  host: 2.zw.pl

    Naprawde spoko telefon polecam wszystkim zainteresowanym jest tańszy o ponad połowę od 6310 a ma prawie te same funkcje.Baterie to rewelka. Hej

  • 0

    17. ~misiekk  2009-07-02 13:52:19  host: bnv144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik typowa biznesowa nokia bez bajerów.Wiadomo dlaczego się nie psuje bo bez bajerów:)

  • 0

    18.  2009-07-14 16:29:40

    Ten telefon zasługuje na miano telefonu niezniszczalnego. Powinien być na wyposażeni komandosów :P. Mój tata miał ten telefon przez 10 lat i nigdy go nie zawiódł ! Ta komórka to cud techniki, bateria 3ma 10 dni lekko przy ciągłym dzwonieniu.Ponadto skutkiem kąpieli w Bałtyku był tylko zaparowany wyświetlacz.Można by tak długo wymieniać. POLECAM TEN TELEFON DLA OSÓB KTÓRE CHCĄ DZWONIĆ i ESEMESOWAĆ .

  • 0

    19. ~nokia 6210  2010-12-04 16:28:59  host: host-89-231-128-173.rawamaz.mm.pl

    posiada on kalkulator?

  • 0

    20. ~a poco?  2013-05-17 18:53:05  host: 178.252.28.207.internetia.net.pl

    a ja GO mam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet