Nokia 6170 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6170 Opinie o Nokia 6170

Nokia 6170

w sumie: 36
  • 1

    1. ~pabloromero  2004-12-16 09:31:00  host: ip154.zsp-olesnica.pl

    Lodówka???

  • 1

    2. ~agd  2005-01-20 20:18:00  host: 81.186.239.6

    nie lodówka !
    tylko prostownica do włosów ;-)
    (spytaj siostry albo dziewczyny)

  • 1

    3. ~hassel  2005-02-21 23:38:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    jednak lodówka i prostownicha do włosów! hehe :-)

  • 0

    4. ~lucasso55  2005-03-23 13:23:00  host: buo98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie zajeciscie podoba ta nokia!!!

  • 0

    5. ~howado  2005-03-23 19:02:00  host: dk10.internetdsl.tpnet.pl

    żadna rewelka !!

  • 0

    6. ~Yo  2005-04-13 20:36:00  host: 212.106.28.160

    Fajna powinien byc jeszcze tylko odtwarzacz mp3 :D

  • 0

    7. ~silver  2005-04-14 18:46:00  host: as1-120.leczna.dialup.inetia.pl

    Dla mnie super. Wreszcie coś sensownego u Nokii.

  • 1

    8. ~pabloromero  2005-04-16 23:53:00  host: atx29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze i fajne ale zamkniete i tak przypomina lodowke.

  • 0

    9. ~krystek  2005-05-28 20:21:00  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    mało pamięci, i beznadziejny aparat... ;/

  • 0

    10. ~Axel  2005-07-10 13:49:00  host: dns1.techmedia.com.pl

    Yo: "Fajna powinien byc jeszcze tylko odtwarzacz mp3 :D" na te 1,6mb w ujj wladujesz mp3.... w ogole brzydki fon

  • 0

    11. ~nokia 6170 jest boska  2005-08-12 16:54:01  host: cei145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj i powiem tylko tyle: jest wart każdej kasy. Obudowa i jakość użytych materiałów to obecnie szczyt luksusu. nie ma (jak dla mnie) bardziej eleganckiego telefonu na rynku (jeszcze tylko nokia 8800 jest elegancka). 99% telefonów na rynku to plastikowe tandety które po kilku dniach/tygodniach używanie skrzypią jak stare drzwi.
    a co do funkcji: to nie jest telefon dla 15-letnich dzieci,które dopiero wróciły a czata i szukają w komórkach debilnych błyskotek, świecidełek i innych pierdół.
    ten aparat jest docelowo kierowany do ludzi biznesu i tym podobnych i ma wszystko to, co jest niezbędne i praktyczne.
    POLECAM NA MAXA !!! WARTO, WARTO,WARTO!!

  • 0

    12. ~koniu  2005-09-06 11:22:18  host: 195.205.249.18

    mam ten telefonik juz jakis czas jest super i ma fajny wyglad i jest rzadki jak narazie ta pamiec wszystko psuje ale i tak jest super

  • 0

    13. ~ZIOMEK  2005-10-06 13:37:46  host: 195.205.249.18

    Mam tego fona i jest wypas :)pa Nokia rzadzi!!!!!

  • 0

    14. ~will  2005-10-21 13:44:34  host: bnw32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie kupiłem ten tel i jestem zadowolony jest dobry wszystko co powinien miec to ma.Warto go miec pozdrawiam

  • 0

    15. ~Friko  2005-11-02 11:13:56  host: bqt160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik, posiadam go już miesiąc, ale pamięci za mało!!! Zamykanie nie chodzi już tak dobrze jak na początku,aparat nie za rewelacyjny,bateria to jedno wielkie nieporozumienie ma czówać 240godzin a 72h nie jest wstanie wytrzymać!!! Co do menu jest proste, zażdnej rewelki. Gdyby moja stara 6310i nie padła to na pewno bym go nie kupił, ale ogólnie jestem zadowolony. A i dobry ma zestaw głośno mówiący, bez problemu można go używać w samochodzie i bardzo dobrze słyszą obie strony. Pozdrawiam i polecam ten telefon

  • 0

    16. ~  2005-11-09 20:02:04  host: pa157.radom.cvx.ppp.tpnet.pl

    czasami w tej 6170 nie ma karty pamięci??? Jak nie to dla mnie klapa!!!

  • 0

    17. ~koniu  2005-11-14 13:11:30  host: 195.205.249.18

    Friko cos ci sie chyba po....ło w tym opisie najpierw piszesz ze jest do dupy a pozniej polecasz go!!!Probujesz z ludzi zrobic idiotów czy co?

  • 0

    18. ~Kamila  2005-11-25 14:44:49  host: cge32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    friko - żle sformatowałeś baterie. U mnie trzyma 6-7 dni i telefon jest włączony 24h/ dobe. Codziennie dzwonie, pisze esy itd..
    Komóra jest przewypasiona i podoba sie każdemu kto ją u mnie zobaczy.
    polecam baaaaardzo mocno.

  • 0

    19. ~andre cantrlo  2006-02-24 16:21:27  host: bms66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajefajna z wygladu, ma troche bajerow, brakuje mp3 i pamieci i mogla by miec inne menu bo jest troszeczke do bani

  • 0

    20. ~patrol  2006-04-13 13:45:08  host: c140-179.icpnet.pl

    najgorsze jest to ze ma niby dzwonki mp3 ale odtwarzacza mp3 nie ma i ta pamiec psuje tego fona ogolnie fajny ale z ta pamiecia to szmelc jakich malo

  • 0

    21. ~444  2006-05-19 08:50:21  host: bdx100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zlom a nie telefon 1,2mb to chyba zart

  • 0

    22.  2006-05-21 11:00:53

    zlozona wyglada nawet nawet ale po rozlozeniu to jest beznadziejnie brzydka

  • 0

    23. ~martix  2006-06-27 12:39:41  host: acvz96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląd jest super, tylko gdy by miała co najmniej aparat 1.3 i większy wyświetlacz!!! takto kupił bym sobie ją na pewno

  • 0

    24. ~  2006-08-01 15:36:40  host: avb75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomyliłem się jest ładna ala zamknięta do dupy

  • 0

    25. ~=)  2006-11-07 15:19:11  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    fajna:) tylko głupio ż eradia nie ma

  • 0

    26. ~Snajper  2007-02-10 13:21:35  host: acqs157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W opisie fabrycznym 6170 pisze ze nie odtwarza mp3. A widzialem na innych opiniach tego telefoniku ze u nich smigaja mp3 ( wprawdzie bardzo male bo malo pamieci ale sa). Czy moze ktos mi powiedziec jak to jest mozliwe? Czy to jest spowodowane wgraniem jakiegos programu??? Z gory dziekuje!!!

  • 0

    27. ~rogal  2007-02-15 18:15:37  host: acqc149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka w tej noki jest radyjko??bo w menu jest ale jak podacze suchawki to nie smiga:/

  • 0

    28. ~pell  2007-03-17 17:31:22  host: ultra.net.pl

    fajny fajny. Wygląda może trochę jak dwie płaskie deski złożone za pomocą zawiasów do siebie....ale nie ocenia sie telefonu po wyglądzie...:>>>

  • 0

    29. ~Fabian  2007-04-17 14:48:58  host: acsw51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy nokia 6170 ma odtwarzacz MP3 prosze odpisać bo ckce kupić ten telefonik.A tak wogle to ten telefonik jest super ! ja go miałem raz w ręce i nie patrzałem czy ma MP3 bo to było 2 lata temu POLECAM TEN TELEFON !.

  • 0

    30. ~  2007-04-17 21:33:50  host: actx102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O to chodzi że nie ma tak jak w noki 7600 odtwarzacza mp3 tylko normalnie bez żadnego programu !

  • 0

    31. ~adaś  2007-05-19 20:11:17  host: gkp18.internetdsl.tpnet.pl

    ogólnie zajefajna ale trochę brzydko pachnie spod klawiatury jakimś końskim moczem pozdrawiam i polecam

  • 0

    32. ~Jaras  2007-11-20 20:30:44  host: adr59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam kupic tego fonika lecz zastanawiają mnie równiez te mp3 co bylo ruszone przez wczesniejszego komentujacego. Cena jest okazyjna 100 zł z tego co patrzylem na aukcjach to naprawde warto. Lecz stawiam pytanie czy nie beada to pieniadze wyrzucone w bloto. Pamiec poprostu nieporozumienie ale ogolnie podoba mi sie fonik wiec czekam na wasze rady. Pozdro JARAS

  • 0

    33. ~maro  2007-12-01 13:52:05  host: gmw211.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest fajny w wyglądzie jego wada to brak gniazda na karty brak mp3 i radia no i aparat powinien mieć więcej megapikseli ale obudowa jest 1 klasa no i klapka co z tego ze wielka jak cegła i wyglądem przypomina lodówkę w tej klasie telefonu jest niezla

  • 0

    34. ~*PLC*Nos->  2008-03-30 21:50:52  host: abvo253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko mam ten telefon od 1 roku i jestem zadowolony z niego.Bateria trzyma mi 5-6 dni a co chwila gdzies dzwonie i pisze!W moim fonie pisze ze jest radio ale jak klikam nanie to nic sie niedzieje:/Jezeli ktos szuka telefonu biznesowego wytrzymalego to jest to telefon własnie dla niego:))Zrymowałem fajnie:DD Pozdro Nokia the best:)

  • 0

    35. ~magdalene  2008-05-14 23:06:58  host: 194.181.62.118

    Mam ten telefon... ponad 2,5 roku :) Bateria nadal trzyma 3-4 dni, odporny na wstrząsy i upadki, zero problemów technicznych, a naprawdę dużo już przeszedł... Obecnie myślę o wymianie na nowy, ale ten naprawdę polecam - najtrwalszy telefon jaki dotychczas miałam.

  • 0

    36. ~magmatroniX  2008-09-29 18:53:20  host: 078088186012.stk.vectranet.pl

    Telefon mam ponad rok, a fon ogolnie ma ponad 2 lata, co moge powiedziec ... jest niezniszczalny. Zaliczal masakryczne upadki na beton i ledwie sie porysowal, wpadal do wody, dziala po dzis dzien. Jedynie po tylu latach lata klapka i zaczyna tracic powoli zasieg, ale rzadko i w piwnicach itp. Ogolnie jesli ktos potrzebuje ladnego telefonu do dzwonienia tylko to POLECAM!!! Made In Finland

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet