Nokia 6151 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6151 Opinie o Nokia 6151

Nokia 6151

w sumie: 450
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-06-19 12:17:07

    Nawet nieżle!! Bateria robi wrażenie, a do tego UMTS. Czy ma kamerkę do wideorozmów?? I IrDa i Bluetooth, tym razem Nokia się postarała.

  • 0

    2. ~adrianet  2006-06-19 13:50:04  host: agy130.internetdsl.tpnet.pl

    przeciez ten wyswietlacz to smiech.

  • 0

    3. ~Dawid  2006-06-19 17:02:43  host: r2chelmno.marton.net.pl

    Wyswietlacz jest straszny, przy bardzo starych modelach takie robili;/

  • 0

    4. ~  2006-06-19 22:19:31  host: ago35.internetdsl.tpnet.pl

    hehe mam zamiar sobie taki zakupić, czy sie to opiłaca, może ktoś mi na to odp KAMiL

  • 0

    5. ~  2006-06-20 00:05:56  host: dlk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na czymś muszą zarobić buuchach mniejsza kamerka , mniejszy wyświetlacz więcej plastiku

  • 0

    6.  2006-06-20 10:05:54

    Nieźle, 1,3 mpix, 262 tyś kolorów. Poprostu telefon na czasie, bez zbednych pierdół. fajnie że ma mp3 ;D Podobna do 6020/6021

  • 0

    7. ~bleeeeeeeee  2006-06-20 18:21:13  host: ewx25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No ładny telefonik;]

  • 0

    8.  2006-06-20 20:08:50

    Trochę większy wyświetlacz i by było już nawet nieźle :]

  • 0

    9. ~kubełek  2006-06-20 20:45:46  host: cache.btk.net.pl

    całkiem mi sie podoba gdyby cena byla mniejsza ( bo nowa nokia zawsze jest droga) za jakość sie płaci niestety to bym ją se sprawił

  • 0

    10. ~Ziomek  2006-06-20 23:38:36  host: 213-238-91-128.adsl.inetia.pl

    Wyświetlacz 128x160... HAHAHA!!!!!!!!!!! Osobiście wole Se niż Nokie

  • 0

    11. ~tubu  2006-06-22 11:36:04  host: 81.219.69.160

    telefon poprostu wspanialy !!! zaoszczedzono troche na wyswietlaczu (choc 256k kol. i 160x128 wystarcza IMO) i drugiej kamerce ale w zamian za niska cene otrzymamy mozliwosci najlepszych telefonow :)

  • 0

    12. ~Emikosss  2006-06-22 12:13:22  host: bum186.internetdsl.tpnet.pl

    Hmm nie ma kamery do videorozmów, czyli pewnie UMTS bedzie do przesylania TYLKO danych... Dziwne rozwiazanie-jak dla mnie (bez kamerki) nikomu nie jest potrzebny UMTS. Telefon ładnym, nawet sie postarali. Ale osobiscie wole SE-wiedza co robia i dla kogo

  • 0

    13. ~SqUn  2006-06-24 16:18:22  host: dfs13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie nawet ciekawy, przypomina Nokie Vertu!!!!!! http://www.vertu.com/Controller?r=true

  • 0

    14.  2006-07-06 20:00:52

    Konkurent k510i. Wydaje mi się ze ten telefon też jest potrzebny, ale nei w Polsce. Będzie potrzebny tam gdzie większy zasięg ma 3G. Może w Australii? ;-) u nas jednak sądzę że to starcie wygra k510.

  • 0

    15. ~witek  2006-07-18 20:06:18  host: aaso228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje

  • 0

    16. ~  2006-08-15 21:10:43  host: sdferwer63.net.autocom.pl

    ile kosztuje to pikus, wazne kiedy wreszcie bedzie na rynku...

  • 0

    17.  2006-08-16 10:17:38

    Na początku będzie kosztował około 1200 - 1300 zł. Ma pojawić się w okolicach listopada lub grudnia br.

  • 0

    18. ~abdank  2006-08-31 19:18:45  host: dzf110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jednak pojawi się już we wrześniu. Ponoć sprzedaż ma się rozpocząć około 15 września. Cena nie za niska: około 1200 zł na początek.

  • 0

    19. ~ves  2006-09-08 11:48:14  host: c135-131.icpnet.pl

    Dla mnie bomba - IRda, bluetooth, MP3, karta SD, kupuję. Do zdjęć to ja używam porządnej cyfrówki a nie zabaweczki (a niech ma nawet 3,2 MPX. A ten zastępuje iPoda ... i dzwoni !

  • 0

    20. ~stan  2006-09-12 21:32:52  host: chello084010046206.chello.pl

    Właśnie pojawił sie na Allegro,1100-1500 zł na poczatek.

  • 0

    21. ~Zephyr  2006-09-15 13:03:37  host: chello212186131117.chello.pl

    co to jest to na środku??? robi za taki joy jak w 6021 czy co?

  • 0

    22.  2006-09-16 09:26:46

    *Zephyr, to nie jest joy, tylko klawisz wyboru. Wokół niego znajduje się 4-kierunkowy klawisz nawugacyjny.

  • 0

    23. ~stankow  2006-09-18 07:12:40  host: chello084010046206.chello.pl

    Stałem sie posiadaczem tego telefonu,wykonanie,wygląd i estetyka tego telefonu są zarąbiste.Nie spotkałem sie jeszcze z tak eleganckim telefonem.

  • 0

    24. ~Zephyr  2006-09-18 11:42:41  host: chello212186131117.chello.pl

    aha, a da sie to obsłużyć przez pokrowiec? mam teraz 6021 i mam dziurę przez którą sie strasznie syfi, a przymierzam sie do tego telefonu, i ciekawi mnie czy bedzie chodziło :)

  • 0

    25. ~Gość  2006-09-19 17:56:58  host: gx260k.security.pl

    Rozbawił mnie ktoś tekstem, że UMTS bez kamerki do video-rozmowy nie jest potrzebny.

    Ja zaryzykuję twierdzenie, że rozmowy video nie są potrzebne (jeśli już ktoś nie musi wyrywać na to lasek... ;-)), natomiast możliwość szybkiej transmisji danych, użycia tego telefonu w powiązaniu z fajnym notebookiem w podróży to extra sprawa - za tak niewielką cenę telefon UMTS z BT, do tego prosty i bez tysięcy dresiarskich gadgetów. Bardzo fajna sprawa (oby soft był stabilny i bez poważnich bugów).

  • 0

    26. ~kris  2006-09-20 16:24:36  host: public-gprs2204.centertel.pl

    kto tu takie bzdury wypisuje? telefon jest dostepny w cenie 900 zl bez problemu -gielda milowice w sosnowcu. zapraszam

  • 0

    27.  2006-09-29 16:13:28

    no dobra tu pisze że ma wideokonferencje, ale gdzie jest ta druga kamera?!

  • 0

    28. ~t_omko  2006-10-01 01:07:15  host: cci239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie ważne dla większości zastanawiających sie nad zakupem: - ile trzyma bateria? - telefon wydaje się dosyć kruchy, czy przeżył komuś upadek?

  • 0

    29.  2006-10-01 20:20:50

    Ci, co myslą, że telefon z 3G służy tylko do videorozmowy, to się trochę mylą. Dla mnie 3G oznacza przede wszystkim szybszą transmisję danych. Nokia w przeciwieństwie do Sony Ericssonów nie okalecza telefonów 3G wywalając EDGE. Tam gdzie jest tylko GPRS - masz gprs, tam gdzie jest EDGE - masz EDGE, tam gdzie jest 3G - masz 3G. I to jest w tym telefonie najlepsze. Za to go kupię, bo superwielkie wyświetlacze i inne prądożerne rzeczy przeciętnemu biznesmenowi są potrzebne jak buty sportowe do garnituru.

  • 0

    30. ~Zephyr  2006-10-02 11:53:36  host: chello212186131117.chello.pl

    no i nie wiem co teraz tak sobie patrzę to tu to tam i nie wiem czy nie lepiej zainteresować się Nokią 6233, czy ktoś może coś poradzić? w tej jest niby więcej pamięci, ale reszta chyba prezentuje się gorzej...

  • 0

    31. ~kirya  2006-10-28 19:12:17  host: ejw58.internetdsl.tpnet.pl

    a czy w tym telefonie, kiedy zapisze się smsa w pamieci jest obok data?proszę o odpowiedz.

  • 0

    32. ~Leon  2006-11-13 17:10:49  host: apn-100-190.gprsbal.plusgsm.pl

    A czy ktoś może wie dlaczego po zainstalowaniu logo w tym telefonie logo menagerem przez sms jest ono takie zniekształcone?

  • 0

    33. ~faza  2006-12-08 18:28:48  host: hakone.magma-net.pl

    ile trzyma bateria i powiedzcie mi czy to mp3 to notmalny odtwarzacz (jesli tak to ile ma mb?) czy ma tylko dzwonki mp3? i jakie są jeszce telefony podobne do tej nokii?odpowiedzcie szybko bo chcialabym sobie sprawic ten fonik :P

  • 0

    34.  2006-12-27 09:26:33

    Moje pytanie rozbija sie o klienta poczty e-mail bo różne stroniki różnie podają a na stronie nokii nic nie pisze ze tą usługe ten telefon posiada. Tradycyjnie dołączam pytanie o jakość bateri do użytkowników tego fona. Pozdro

  • 0

    35. ~Leon  2006-12-30 10:19:02  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    Bateria tej dobra. Bez używania BT i transmisji danych działa do 4 dni. Klien email jest.

  • 0

    36.  2007-01-05 18:18:03

    Dzieki piekne za informacje i wiecej konkretów do inny piszących o fonach na forach. POZDRO

  • 0

    37. ~ziomek  2007-01-19 19:14:04  host: cbv112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh chyba kupie Tą nakie jest zajefajna

  • 0

    38. ~stecu85  2007-01-23 16:45:29  host: cyd10.internetdsl.tpnet.pl

    Witam:) Niech ktos opisze ten telefon lepiej a konkretnie ktos kto ma go troche dluzej i naprawde moze o nim co nieco powiedziec??? Czy sie nie przycina, czy mozna na nim przeniesc film tak jak na pendrivie np bo w koncu ma karte pamieci wiec mozna by to wykorzystac:) Jak stoi z bateria przy dosc duzym uzytkowaniu a konkretnie mp3, radio???prosze o odp. pozdro

  • 0

    39.  2007-01-23 22:28:06

    baterie ma jedną z większych pojemności na rynku więc o to bym sie nie martwił, ma usb więc napewno moze działać jako pamięć masowa czyli wszystkie dane można przenosić i transef jest ok

  • 0

    40. ~stecu85  2007-01-24 16:13:20  host: cyd10.internetdsl.tpnet.pl

    A wiec mozna sie na nia skusic:) Dzieki za rade:) pozdro

  • 0

    41. ~Słoniu  2007-01-25 09:54:40  host: pa94.kielce.sdi.tpnet.pl

    Z wygladu to prawie jak Nokia 6020 :)

  • 0

    42. ~slaw  2007-01-25 10:47:01  host: cen225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super tel. tylko szkoda ze wyświetlacz tylko 128x160,bateria ok trzyma 4 dni przy normalmym uzytkowaniu

  • 0

    43. ~  2007-01-25 13:35:35  host: apn-99-32.gprspla.plusgsm.pl

    Mam ten fon od trzech miesięcy. Bateria przy kilkunastu dwu, trzyminutowych rozmowach wystarcza na 3 dni. Przy aktywnej transmisji danych potrafię ją rozładować w 1 dzień. Problemem jest sytuacja całkowitego rozładowania baterii. Wówczas można ją ładować tylko na wyłączonym telefonie. Nie da się go po prostu włączyć. Mam soft 03,56.

  • 0

    44. ~ws1`  2007-02-02 14:52:41  host: cdm54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel miesiąc,mp3 radio ok,aparat taki sobie,jesli ktos che go kupic"do grania"odradzam.

  • 0

    45. ~milo  2007-02-06 17:16:04  host: 217.153.157.150

    Witam. Orientuje się ktoś, czy ten model ma portfel elektroniczny jak 6020 czy 6230i?

  • 0

    46. ~addy  2007-02-07 14:30:41  host: 212.106.154.103

    Soft 3.56 w ogóle chyba jest felerny. Przy restarcie fona robi się bałagan. Kontakty szaleją jak chcą, układają się imionami bądź nie według kolejności. Myślę, że zmiana softu na wyższy pomoże. Poza tym telefon jest bardzo dobry, świetna jakość dźwięku w słuchawce, dobra moim zdaniem bateria. Uwaga - trzeszczy obudowa (jeden z tych telefonów, co trzeszczą;-)ale nie za bardzo.

  • 0

    47. ~PATRYCJUSZ  2007-02-08 10:33:39  host: ain130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i jest SUPER!!! Ale nie mogę wysyłać dzwięków... Aplikacja MMSa na to nie pozwala.

  • 0

    48. ~Driada  2007-02-24 18:52:14  host: 88-199-90-33.tktelekom.pl

    Mam soft 3.91 z 25.06.2006 r. - jest stabilny i poprawia błędy uprzedniej wersji. Nie mam z tym telefonem żadnych problemów ( użytkuję go od 3 miesięcy, jest bez simlocka). -milo - ten telefon niestety nie posiada elektronicznego portfela, ale są aplikacje, które doskonale ten brak uzupełniają. - addy - masz rację, obudowa przy naciskaniu klawiszy funkcyjnych troszkę czasami trzeszczy, ale jest to do przeżycia.

  • 0

    49. ~eitthel  2007-02-24 23:44:47  host: ejw58.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, bardzo prosze o szybką odpowiedź. A mianowicie, czy w tym telefonie jest e-mail??? Tu pisze, że nie ma, a jednak dochodzą mnie głosy,że jednak jest. To jak to z tą pocztą jest w koncu??? Proszę, odpowiedcie!

  • 0

    50. ~  2007-02-25 16:41:42  host: n01.satfilm.pl

    Do eitthel, 6151 nie ma e-maila, niestety. A tak po za tym, to 6233 nie opłaca się kupować. Ma wiele wad. Trzeszczący głośnik, słaby aparat, soft się tnie. Ogółem, bardziej 6233 przypomina mi kostkę mydła niż telefon. P.S. 6151 i 6125 to praktycznie to samo, lecz w innej oprawce, więc do wyboru, do koloru.

  • 0

    51. ~  2007-02-25 19:41:27  host: n01.satfilm.pl

    Do eitthel, 6151 nie ma e-maila, niestety. A tak po za tym, to 6233 nie opłaca się kupować. Ma wiele wad. Trzeszczący głośnik, słaby aparat, soft się tnie. Ogółem, bardziej 6233 przypomina mi kostkę mydła niż telefon. P.S. 6151 i 6125 to praktycznie to samo, lecz w innej oprawce, więc do wyboru, do koloru.

  • 0

    52. ~  2007-02-25 23:19:20  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    jest tylko sms email, ale podobno mozna zainstalowac klienta email

  • 0

    53. ~gonzo  2007-02-26 00:14:40  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    porownujac ten model do 6230i w ktorym wychodza lepiej zdjecia??

  • 0

    54. ~Leon  2007-03-02 10:36:04  host: apn-99-32.gprspla.plusgsm.pl

    ***Driada. Ja mam soft 3,56 z 11.08.2006, więc jeśli twój 3,91 jest z czerwca to coś tu nie gra. Dajcie znać jak będzie soft 4,xx.

  • 0

    55. ~eitthel  2007-03-02 11:19:54  host: duy54.internetdsl.tpnet.pl

    Ogromnie dziękuję za poradę!Ciekawe, gdzie można zainstalować tą funkcję,jeśli to jest przede wszystkim możliwe?

  • 0

    56. ~oxygen2003  2007-03-11 17:58:18  host: 175-mia-9.acn.waw.pl

    witam.. mam ten fonik od tygodnia i ogólnie mi się podoba - jestem zadowolony, chociaż tylna część obudowy trochę luzu ma i trzeszczy w dłoni.Przed zakupem przeoczyłem pewien fakt - nie ma klienta email ;/ nie wiem od czego to zależy ale czy istnieje możliwość wgrania np softu który to umożliwi czy ew aplikacji jakiejś.proszę o odpowiedź.

  • 0

    57. ~Driada  2007-03-17 20:36:34  host: 88-199-90-33.tktelekom.pl

    ****Leon - masz rację, bo błędnie napisałam datę softu - 3.91 jest z 25.09.2006 r. i nie ma jeszcze nowszego (sprawdzałam na stronie Nokii). ****Oxygen2003 - jest dużo aplikacji = klienta email w internecie (ja zainstalowałam Mail4ME.

  • 0

    58. ~greenie  2007-03-18 16:26:32  host: 82.160.141.253

    ma on symbiana?

  • 0

    59. ~kirya  2007-03-18 16:45:09  host: ejw58.internetdsl.tpnet.pl

    Hej! Słuchajcie, czy z tym mieszaniem się kontaktów przy ponownym włączeniu komórki i ładowaniu komórki tylko przy wyłączonym telefonie to rzeczywiście tak jest w każdej nokii 6151???? Jeśli tak, to są to jedyne minusy, które mnie powstrzymują od kupna tego telefonu. Czy w każdym przypadku to się dzieje w tym telefonie??? Właściciele nokii 6151 - piszcie!

  • 0

    60. ~kirya  2007-03-18 17:01:08  host: ejw58.internetdsl.tpnet.pl

    Hej! Słuchajcie, czy z tym mieszaniem się kontaktów przy ponownym włączeniu komórki i ładowaniu komórki tylko przy wyłączonym telefonie to rzeczywiście tak jest w każdej nokii 6151???? Jeśli tak, to są to jedyne minusy, które mnie powstrzymują od kupna tego telefonu. Czy w każdym przypadku to się dzieje w tym telefonie??? Właściciele nokii 6151 - piszcie!

  • 0

    61. ~  2007-03-18 21:21:12  host: 175-mia-9.acn.waw.pl

    Witam ponownie.Moje pytanie może wydać się nieco dziwne,ale w jaki sposób skorzystać z usługi FOTA?Pytam bo mam soft V 3.56 z 11.08.2006... przy aktualizacji należy zrobić backup zawartości telefonu?Pozdro dla posiadaczy tego fona :)

  • 0

    62. ~kirya  2007-03-18 23:47:52  host: ejw58.internetdsl.tpnet.pl

    Hej! Słuchajcie, czy z tym mieszaniem się kontaktów przy ponownym włączeniu komórki i ładowaniu komórki tylko przy wyłączonym telefonie to rzeczywiście tak jest w każdej nokii 6151???? Jeśli tak, to są to jedyne minusy, które mnie powstrzymują od kupna tego telefonu. Czy w każdym przypadku to się dzieje w tym telefonie??? Właściciele nokii 6151 - piszcie!

  • 0

    63. ~Leon  2007-03-19 16:47:36  host: apn-100-190.gprsbal.plusgsm.pl

    ***kirya Błąd w kontaktach występuje w sofcie 3.56. Można to pokonać bez zmiany softu wpisując całą frazę (imie i nazwisko) np. w rubryce nazwisko i po kłopocie. Zmiana softu wiąże się z utratą książki i innej zawartości. Trzeba zrobić backup, np. przez PCSuite.

  • 0

    64. ~k  2007-03-20 19:29:47  host: ejw58.internetdsl.tpnet.pl

    A jak się sytuacja ma z ładowaniem baterii w tym telefonie?

  • 0

    65. ~Leon  2007-03-23 12:37:45  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    ~k Bateria ładuje się ok. godziny.

  • 0

    66. ~alma  2007-03-26 03:51:33  host: 212.160.172.70

    pytacie o klienta e-mail; w sieci jest w czym wybierać-wystarczy znaleźć odpowiedni midlet java; polecam gmail (~110kB ale tylko dla użytkowników gmail); pzdr

  • 0

    67. ~alma  2007-03-26 03:53:14  host: 212.160.172.70

    pytacie o klienta e-mail; w sieci jest w czym wybierać-wystarczy znaleźć odpowiedni midlet java; polecam gmail (~110kB ale tylko dla użytkowników gmail); pzdr

  • 0

    68. ~mike  2007-03-31 22:41:38  host: chello087207235211.chello.pl

    hej czy ktoś zdejmował simlocka z tego telefonu? Jeśli ktoś coś wie ( gdzie , jak , za ile?) to poproszę o te cenne dla mnie informacje, dzięki!!

  • 0

    69. ~oxygen2003  2007-03-31 23:39:14  host: 175-mia-9.acn.waw.pl

    Witam.mam pytanie,które mnie wręcz nurtuje...otóż wdg danych podanych przez producenta telefon ten obsługuje zdalną aktualizację oprogramowania,jednak nie wiem jak z tego skorzystać - gdy próbuję to pokazuje się info by skontaktować się z operatorem...

  • 0

    70. ~CHATEK  2007-04-03 19:47:31  host: public-gprs23226.centertel.pl

    TEN TELEFON JEST KIEPSKI :/. MOJ TATA GO MA I JUZ NA NIEGO NARZEKA BLOOTACH JEST JAKIS DZIWN NIE CHE SIE ŁACZYC Z SE;/ NIE POLECAM

  • 0

    71. ~misia  2007-04-07 19:37:08  host: inet20909na-0.eranet.pl

    a mp3 to moją dobrą jakość? mosze to koniecznie wiedzieć. dzeki z gory:)

  • 0

    72. ~eitthel  2007-04-09 13:59:54  host: ejw58.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Ile tak naprawdę pamięci wewnętrznej ma ten telefon? Słyszałam już o 10 i 20 MB. Tu piszą,że 30 MB. Jaką pamiecią wewnętrzną on w końcu dysponuje???

  • 0

    73. ~ANDREW  2007-04-10 19:33:07  host: w3cache.zaodrze.punkt.pl

    TEN FON MA 30 MB PAMIęCI WEWNęTRZNEJ!

  • 0

    74. ~swirek  2007-04-14 13:45:20  host: bak69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam który telefonik ma wiekszy wyswietlacz,nokia 6230i czy 6151????

  • 0

    75. ~mleczakm  2007-04-24 15:28:29  host: public-gprs20696.centertel.pl

    ale ten wyswietlacz to smiech, samsung sgh-z400 jest o wiele lepszy

  • 0

    76. ~Lukasz  2007-04-26 13:47:58  host: public-gprs18361.centertel.pl

    Pytanie: Czy Nokia 6151 obsługuje działanie aplikacji Java w tle? Zależy mi na tym, żeby mieć ciągle uruchomionego klienta Jabbera na Javie i żeby nie musieć go wyłączać żeby cokolwiek zrobić na telefonie. Czy w tym telefonie to jest możliwe?

  • 0

    77. ~Leon  2007-04-29 11:26:23  host: host-100-132.gprsbal.plusgsm.pl

    Czy komuś w tej Nokii z softem 3.91 pojawia się problem złych wskazań godziny odebrania sms. Mam kartę Plusa i smsy z tej sieci identyfikowane są godzinę wcześniej niż rzeczywiście przyszły a smsy z innych sieci godzinę później. Czas mam ustawiony jako GMT+1. Jak rozwiązać ten problem?

  • 0

    78. ~  2007-04-30 16:17:30  host: proxy2.tkdami.net

    Mam pytanie , jak zdjąć przednią obudowę ? nasypało mi się piasku i klawisze ledwo chodzą..

  • 0

    79. ~fifo  2007-05-06 10:34:37  host: arf35.internetdsl.tpnet.pl

    ile kosztuje zdjecie simlocka z tego tel?

  • 0

    80. ~nocek  2007-05-06 16:26:45  host: dwd83.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona i nie narzekam wszystkie te uwagi ze ksiażka sie przestawia czy cos to nieprawda!!! Jestem zadowolony z niego :)

  • 0

    81. ~Maciej  2007-05-07 22:43:26  host: 80.51.66.149

    Witam ma do wyboru SE K750i i Nokia 6151 co jest leprze pod względem odtwarzania Mp3 i ogulnie jakie mają wady a jakie zalety... bo wiem ze w SE z serii K**i jojsticki padają bardzo szybko wogule Nokia warta jest około 200 - 300 zł więcej jak patrzyłem na allegro.pl więc co wybrać chodzi mi głównie o jakość mp3 itd. oraz awaryjność telefon ma mi służyć jakieś 5 lat więc co lepiej wybrac na taki okres czasu ?? bede odwiedzał serwis czekam na wasze opinnie

  • 0

    82. ~frytko  2007-05-09 13:16:24  host: ajb61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Maciej: brawo - chcesz miec zestawienie dwoch telefonow, chcesz zebysmy za ciebie odwalili robote wyboru telefonu, chcesz zebysmy wybrali telefon za ciebie. ja ci powiem tak. chcesz miec mp3? to kup sobie playera. chcesz miec telefon, i nie potrafisz czytac, to kup sobie samsunga.

  • 0

    83.  2007-05-10 11:55:00

    jesli chodzi o mp3 to zdecydowanie SE K750i... a Joy jeszcze nikomu z moich znajomych nie padl wiec nie ma co dramatyzowac;)

  • 0

    84. ~venro  2007-05-10 13:19:48  host: ekk122.internetdsl.tpnet.pl

    * maciej - nie wiem jak nokia, ale k750i po 5 latach to bedzie wygladal jak *** (farba z niego schodzi). Poogladaj mocno uzywane tel. na allegro.

  • 0

    85. ~alienaleg  2007-05-10 18:10:34  host: 84.123.87.50.dyn.user.ono.com

    napiszcie jak mozecie product code dla polskiego jezyka w tym tel znajduje sie pod bateria z gory wielkie dzieki :D

  • 0

    86. ~wacek  2007-05-11 12:10:01  host: edq118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy 6151 posiada tryb glosnomowiacy

  • 0

    87. ~Leon  2007-05-11 16:37:51  host: 195-205-27-165.wszif.wroc.pl

    ***wacek 6151 posiada tryb głośnomówiący.

  • 0

    88. ~iwona  2007-05-12 21:33:21  host: router.finemedia.pl

    mam ten telniecaly miesiac i jest swietny mp3 ma dobra jakosc bateria trzyma b dlugo z blootachem nie ma zadnego roblemu wyglad rzeczywisty lepszy niz na fotkach polecam go w 100% !!!

  • 0

    89. ~maderick  2007-05-15 17:54:16  host: 195.116.80.1

    mam pytanie w jakiej maksymalnej jakości odtwarza mp3? da rade odtworzyć ponad 500kb/s?

  • 0

    90. ~Piotrek  2007-05-16 21:58:37  host: cache.piekary.net

    No i stanąłem przed wyborem: Nokia 6151 czy LG KU311, doradźcie :(

  • 0

    91. ~agnieszka  2007-05-17 15:16:36  host: dvq22.internetdsl.tpnet.pl

    ma na pewno 30mb sprawdzalam ... wlasnie sie nad nim zastanawiam

  • 0

    92. ~Kadi88  2007-05-17 23:58:21  host: bev73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nokie 6151 i jak na taki telefon jest poprostu zajebista, kupilem do niej 1GB pamieci i mp3 to elegancko gola :) pozatym jesli ktos lubi sluchac przez glosnik to ma duzo lepsza jakosc niz podobne telefony

  • 0

    93. ~Pati  2007-05-18 07:06:10  host: 87-205-46-167.adsl.inetia.pl

    Mam pytanko do osób,które już ją mają:czy wyświetlacz jest w niej dobry,czy taki sam jak w nokii 6070?Jakiej jakości są zdjęcia robione telefonem?Plis,odpiszcie!

  • 0

    94. ~kkkaamil  2007-05-20 06:52:53  host: cdd1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co proponujecie jest to wazne czy wybrac nokie 6151 czy 6230i??? co doradzacie prosze o szybką odp!!!! dziex z górki

  • 0

    95. ~ziutek  2007-05-20 14:07:56  host: duk12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy da sie sciagnac simloka ?? i ile kosztuje jesli sie da??

  • 0

    96. ~wiolcia  2007-05-22 18:59:47  host: cfe5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech ktos mi nap ile kosztuje sciagniecie simloka!!!!

  • 0

    97. ~Kamil099  2007-05-24 17:09:16  host: 88-199-111-2.tktelekom.pl

    ja bym wybrał nokię 6230i ponieważ tentelefon jest najlepszm modelem noki

  • 0

    98. ~tomek  2007-05-25 22:08:08  host: nat3.eurocom.olkusz.pl

    O CO CHODZI Z TYM WYSWIETLACZEM ?? WIDZIAELEM OPINIE TYPU "TEN WYSWIETLACZ TO SIECH" PRZECIEZ MA 262 TYS KOL. O CO Z TYM CHODZI ?? Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZ

  • 0

    99. ~Stefcia  2007-05-26 17:37:43  host: ejp117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie czaję niektórych ludzi, macie pole do wpisywania opinii na temat tegoż telefonu a wy zadajecie pytania albo macie jakieś dylematy z zakupem, zamiast sie czegoś tu dowiedzieć jak sie fonik sprawuje to piszecie bzdury, chcecie zadawać pytania - pytajcie producenta, idźcie do placówki albo szukajcie sobie forum na pogaduchy...

  • 0

    100. ~mircoch  2007-05-28 18:16:18  host: chello089076123117.chello.pl

    Mam ten fon od 2 dni i jak na razie spoko, wyświetlacz 128*160 nie jest aż taki kiepski przy 262tys. kolorach, poza tym telefon jest bardzo szybki co mile mnie zaskoczyło, aparat przy dobrym świetle robi wyraźne zdjęcia, przy słabym oświetleniu można włączyć tryb nocny ale i tak słabo wychodzą, mp3 i radio gra wyśmienicie na słuchawkach HS-23, ogólnie jestem zadowolony :)))

  • 0

    101. ~agagat  2007-05-28 19:37:57  host: apn-99-45.gprspla.plusgsm.pl

    czy ktoś może mi opisać jak działa odtwarzacz MP3 w tym telefonie. Chciałbym go używać do słuchania różnych wykładów, które trwają dość długo i chciałbym się dowiedzieć czy ma możliwość wznawiania słuchania od miejsca w którym skończyłem. Za informacje zgóry dziękuję.

  • 0

    102. ~mryku  2007-06-03 12:06:42  host: gks106.internetdsl.tpnet.pl

    tak na marginesie ten telefon nie posiada wideokonferencji.

  • 0

    103. ~gula  2007-06-03 16:42:53  host: a72.net157.okay.pl

    jaka wideokonferencja?? przeciez on nie jest 3G :|

  • 0

    104. ~zły  2007-06-03 16:45:29  host: a72.net157.okay.pl

    do STEFCIA co sie tak bulwersujesz?? wlasnie po to sa te opinie zeby pytac ktos odpisze i juz wiesz nie tylko fora do tego sluza wlasnie ja jestem ZA ze kazdy pyta i pisze swoje zdanie ae prawda jest taka ze kazdy lubi cos innego i dopoki sam sie nie pobawisz to sie nie przekonasz

  • 0

    105. ~zły  2007-06-03 17:28:56  host: a72.net157.okay.pl

    do STEFCIA co sie tak bulwersujesz?? wlasnie po to sa te opinie zeby pytac ktos odpisze i juz wiesz nie tylko fora do tego sluza wlasnie ja jestem ZA ze kazdy pyta i pisze swoje zdanie ae prawda jest taka ze kazdy lubi cos innego i dopoki sam sie nie pobawisz to sie nie przekonasz

  • 0

    106.  2007-06-04 11:00:10

    No właśnie - ja go za jakiś niedługi czas biorę w Playu :] fajny funkcjonalny i na moje potrzeby odpowiedni:)

  • 0

    107. ~h  2007-06-05 21:40:40  host: 80.51.167.166

    Nokia 6151 - Nic dodać nic ująć [na fotce wygląda na telefonik wykonany bardzo dobrej jakości] i ... tak się złożyło, że kiedyś miałem Nokię 3310 [niski abonament] i bateria kilka dni po gwarancji wysiadła, a koledzy mając 1600/3410/3510/6020 także troszkę na nie narzekali. Czy porównać można fotki zrobione tą Nokia do SE D750i [Chodzi mi o jakość, a nie rozmiar]...?

  • 0

    108. ~stanleyowski  2007-06-06 09:45:04  host: ip-58-95.mofnet.gov.pl

    Nigdzie nie mogę znalezc odpowiedzi na temat kosztu sciagniecia sim locka !

  • 0

    109. ~zhst  2007-06-08 00:12:09  host: host-89-238-3-72.smgr.pl

    mam ten telefon zplaya, mam rowniez motorole v6 max. Oba te telefony maja wyswietlacz 232 tys kolorow, ale niestety motorola bije na glowe nokie pod wzgledem wyswietlacza. W noki wyswietlacz nie jest za wyrazny, jakis taki "zbyt ostry". Zdjecia wmotoroli i w noki sa podobne (jakosc), mimo iz nokia ma aparat 1,3 mpx a motka 2,0mpx. Jakby ktos chcial wiedziec wiecej -- moje gg 384752. Dysponuje tez telefonem motorola F3 -- wiec na jego temat moge cos powiedziec

  • 0

    110. ~szparagi23  2007-06-08 12:57:49  host: host-87-101-17-87.proxnet.pl

    telefon jest super ma wiele funkcji duzo pamieci a dotego jeszcze wymienna, ma irde, Bluetooth poprostu wszystko, radio mp3, aparat dyktafon, ladnie wyglada a co najwazniejsze to malo kosztuje. jaka komorka kosztuje 450 zl? i posiada tyle funkcji, i dotego z dobrej firmy? nie ma tekiej procz tej noki6151 a ceny podobnych fonow zaczynaja sie od 600 zl i sie czesto zawieszaja!!!

  • 0

    111. ~X10nC  2007-06-08 17:42:41  host: aog130.internetdsl.tpnet.pl

    własnie sie zastanawiam nad kupnem tego telefonu w play'u jedynym jego mankamentem jest słabej rozdzielczosci wyświetlacz no i może jeszcze brak lampy błyskowej ale poza tym jest wypas wygląda tak niepozornie jak na te funkcje które są opisane powyżej

  • 0

    112. ~podeszwa  2007-06-09 09:58:56  host: dhc94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brać ją , lg ku800 czy samsunga z400 ?? Pomóżcie !!!

  • 0

    113. ~jola  2007-06-11 23:11:46  host: ees96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak z korzystaniem z internetu? czy jest porównywalny z samsungiem pod wzgledem internetu? korzysta ktoś z tych funkcji? dziekuję za doświadczenia i radę.

  • 0

    114. ~misia  2007-06-12 08:05:26  host: bti123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile może kosztować 6151 ??

  • 0

    115. ~  2007-06-13 09:59:08  host: bej122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    simlok jest drogi kosztuje 300zł

  • 0

    116. ~opinia  2007-06-14 17:50:15  host: chello089076054179.chello.pl

    Jak ile kosztuje? A czy ciezko wejsc na allegro i sprawdzic

  • 0

    117. ~  2007-06-15 18:55:34  host: aiu213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w playu mozna mniec gg w telefonie? bo mam do wyboru trzy komy z pleya i niewiem czy moga miec gg ;)??

  • 0

    118. ~ja:D  2007-06-16 14:26:19  host: phantom.teldom.pl

    ej sory mam pytanie czy ten telefon ma kamere tzn czy mozna kręcic filmy prosze o szybko odpowiedz bo zastanawiam sie nad kumpen jego w play

  • 0

    119. ~ponio  2007-06-17 08:36:56  host: nat1-1.elomza.pl

    Pom€zcie mam do wyboru w playu samsunga z400 lub nokie 6151 z tego co wiem to z400 jest lepszy ale słyszłem ze szybko sie psuje i bateria sąłbo trzyma

  • 0

    120. ~robik  2007-06-17 12:18:36  host: 212.122.214.139

    Witam mam pytanko jak w tym fonie odbiera odtwarzacz mp3 na słuchawkach prosze o odpowiedz,i czy dobre robi foty.

  • 0

    121.  2007-06-17 15:55:14

    Mam ten telefon już od 2 tygodni, jest to mobilna maszyna:) zdjęcia super, wyświetlacz, mp3, karty pamięci (w PLAY w standardzie), radio, e-mail, stoper, minutniki i wybieranie głosowe ma (na tejnstronie pisze brak danych) POLECAM GORĄCO!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    122. ~bartek  2007-06-18 11:53:35  host: dhe33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie co wy?? cena- wejdzcie na allegro i sprawdzcie simlock-w kazdym miescie kosztuje inaczej przewaznie jest to 20-40 zl

  • 0

    123.  2007-06-19 14:51:35

    do bartek: z tym, ze to jest bb5 i nie kosztuje 20-40zl. ceny sa rozne 150-300zl

  • 0

    124. ~Kleks  2007-06-21 22:46:58  host: etna.magma-net.pl

    Chce wziac te komorke, ale zastanawia mnie czy wyswietlacz mimo ze ma duzo kolorow, nie jest zbyt maly, i widzialem tutaj ze jest napisane ze ten phon posiada wideokonferencje, czy to prawda czy pomylka na stronie?

  • 0

    125. ~gocha  2007-06-22 14:39:49  host: 29-mo4-4.acn.waw.pl

    wydawało mi się, że jest to forum na temat tel nokia 6151, jej zaletach i wadach, a tu widzę same pierdoły

  • 0

    126. ~Damian  2007-06-23 23:21:02  host: m070.c250.petrotel.pl

    siemano wszystkim. Mam pare pytan do posiadaczy tego telefonu. Ile trzyma bateria w tym fonie? Jaka jest jakosc mp3? Glosnik jest glosny? Mam teraz k510i ale brakuje mi w nim wymiennych kart pamieci. Po za tym drazni mnie pare szczegolow w tym telefonie... Np podczas pisania SMS nie jest pokazane ile znakow zostalo do konca itp. Niby szczegol, ale brakuje paru takich przydatnych rzeczy. No i ten dzojstik... Wole zywkle klawisze nawigacyjne :P W Nokii wszystko jest przemyslane (oprogramwoanie) i bardzo ulatwia prace z telefonem.

  • 0

    127. ~Looooooolciak  2007-06-24 08:58:40  host: eos58.internetdsl.tpnet.pl

    Brać?

  • 0

    128. ~szczurek  2007-06-25 09:14:46  host: ip-83-238-173-224.netia.com.pl

    Mam pytanie.. Czy w tej NOKI 6151 moze byc ustawiony mp3 na dzwonek ...? Prosze o szybka odpowiedz .. :)

  • 0

    129. ~Pytajaca_Kasenka  2007-06-25 11:57:29  host: eos58.internetdsl.tpnet.pl

    Ile on może kosztować? Podajcie cene ok.

  • 0

    130. ~patryk  2007-06-25 17:40:11  host: fhs11.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy w tym telefonie glosno chodza mp3 i czy lepiej kupic ta nokie czy samsungaz400 w play??????

  • 0

    131. ~nokia  2007-06-25 21:39:37  host: unregister049027239087.c27.msk.pl

    mam telefon od tygodnia (play) bardzo fajny, zdjęcia dobrej jakości wyświetlacz bardzo fajny (niektórzy mówią, że za mały, ale przynajmniej prądu tyle nie żre), mp3 najwyższej jakości, radio podobnie (możliwość wyszukiwania stacji na określonym terytorium za pomocą visual radio) posiadając kabel oraz oprogramowanie PC Suite z łatwością możemy wgrywać różne aplikacje oraz gry (ale nawet jeśli nie mamy kabla możemy to robić, zgrywając najpierw aplikacje na karte pamieci a pozniej do telefonu). Bardzo łatwa instalacja kart pamięci bez ponownego włączania telefonu. Internet szybki (jak to w telefonie 3G), poza tym możemy zmieniać kolor czcionki w trybie gotowości. Jednym słowem bardzo fajny i funkcjonalny telefon...polecam wszystkim którzy cenią solidność i funkcjonalność jednocześnie...POLECAM!!!

  • 0

    132. ~dad  2007-06-26 15:24:34  host: 213-238-108-44.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie czy da się włączyć muzykę zminimalizować ja i bawić się telefonem >grać,oglądać foty

  • 0

    133. ~Nokian  2007-06-26 15:33:18  host: chello087207006179.chello.pl

    Mam kome od roku i nie mogę dostać siędo neta, wiecie dla czego????? Tak samo nie mogę wysyłać mms i innych rzeczy.

  • 0

    134. ~vulpix  2007-06-26 18:33:23  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    KTÓRY LEPSZY Z400 CZY 6151??????????A i pytanko:wyświetlacz ma wiekszy czy mniejszy od k750i i o ile pliss o odpowiedz..PLISSS

  • 0

    135. ~Marius  2007-06-26 19:03:00  host: aaxk214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ważne pytanie, czy są w nim słuchawki?? pliss, bo chce kupić

  • 0

    136. ~lukasz.www  2007-06-26 21:56:57  host: user-87-239-7-84.dnet.pl

    Kurna ludzie co wy z buszu urwaliście się, na allegro są podane ceny, od 400 wzwyż zależy czy nowa czy używana.

  • 0

    137. ~grzesio  2007-06-27 15:19:29  host: fat243.internetdsl.tpnet.pl

    co byście wybrali nokię 6151 czy SE k750i???

  • 0

    138. ~nokia  2007-06-27 16:32:25  host: unregister049027239087.c27.msk.pl

    do "dad" możesz oglądać foty i przeglądać inne pliki, ale grać jednocześnie i słuchać muzyki nie możesz :) Do "nokian" musisz skonfigurować swój telefon na odpowiednią sieć (ta, w której jesteś), najlepiej zgłoś się z tym do salonu bądź samemu poszukaj informacji na stronce tej sieci ;)

  • 0

    139. ~nynek  2007-06-27 23:04:49  host: bzn181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś kupilem ten fonik w playu. Wrażenie bardzo dobre, świetny aparacik 1.3 mpx, ogólnie solidne i ladne wykonanie, karta 512 mb :D, i b.dobry wyświetlacz. Jedynym mankamentem który zauważyłem jest to że podczas słuchania mp3 na głośniku troche cicho gra :/ Ale poza tym wszystko na +, dlatego gorąco polecam ten telefon :)

  • 0

    140. ~Toornax  2007-06-27 23:19:34  host: taos.magma-net.pl

    Jak bym miał wybierac miedzy nokia 6151 a Samsung z400 wybrał bym samsunga i to do tego w playu. Dlaczego?? Kusi na karta pamieci 1 gb,wideorozmowy oraz ładny wyglad. :)

  • 0

    141. ~Anka  2007-06-28 14:13:42  host: 89.186.21.165.vip-net.pl

    Ile on kosztuje????

  • 0

    142. ~adriano  2007-06-28 15:55:31  host: cnc99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić sobie ten telefon i chciałem się spytać czy warto... chodzi mi o joya i wytrzymałość czy się nie psuje pod tymi względami...? Z góry Dzięki

  • 0

    143. ~nokia  2007-06-29 12:59:25  host: unregister049027239087.c27.msk.pl

    do "adriano" ten telefon nie ma joya :) ma specjalny 4 kierunkowy klawisz...:) Klawiatura jest bardzo solidna, a przy tym wygodna w użyciu (np. pisząc sms nie zdarza sie nacisnąć 2 klawiszy naraz)

  • 0

    144.  2007-06-30 18:03:33

    odp. dla adriano: naprawde polecam ten telefonik, jest on cudowny i można go spokojnie kupić. A joya to on nie ma tylko takie klasyczne strzałki i przycisk w środku pomiędzy strzałkami, których nikt tam nie narysował ;]

  • 0

    145. ~Lukasz  2007-06-30 23:12:08  host: awg34.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ----------Czy ten telefon ma standardowo w zestawie kabel z oprogramowaniem pod kompka? ;)------------ Proszę o odpowiedź.

  • 0

    146.  2007-07-03 13:05:09

    Z estaw z plusa nie ma kabla z oprogramowaniem!!

  • 0

    147. ~gość  2007-07-03 17:54:35  host: ccw217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma kabla. Trzeba go kupić - ja dałem 12 złotych z przesyłką na allegro.

  • 0

    148. ~  2007-07-04 17:43:40  host: abwi104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokian to dlatego ze nie masz konfiguracji ustawionej ;]

  • 0

    149. ~kari51  2007-07-04 19:00:42  host: host-89-238-17-253.smgr.pl

    czy w play'u dają kabel i karte pamięci gratis?

  • 0

    150. ~jasieczek227  2007-07-04 22:25:49  host: host195-116-74-139.cable.wsm.wielun.pl

    gdzie ten telefon ma kamere do wideo rozmowy? bo moze bede go miał i chce wiedzieć i czy w ogole ma?

  • 0

    151. ~santi  2007-07-04 23:20:44  host: avv117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon, nie ma kabla i płyty z oprogramowaniem w zestawie, a w plusie nie ma nawet karty pamięci. Pozdrawiam

  • 0

    152. ~JPM  2007-07-05 15:06:47  host: chello087206097239.chello.pl

    Jak myślicie co wybrać?: Nokia 6151 Samsung sgh-z170 Samsung sgh-z370

  • 0

    153. ~  2007-07-05 17:48:28  host: caf190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pewnie, telefon wdl to udany model

  • 0

    154. ~lukasz  2007-07-05 22:51:41  host: ppp135170.ostnet.pl

    a mozna ustawic mp3 na dzwonek??

  • 0

    155. ~xl  2007-07-06 18:02:45  host: chello087207040175.chello.pl

    do kari51: W playu dają kartę i słuchawki

  • 0

    156. ~azii  2007-07-07 21:51:41  host: abde195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze go nie mam ale mam zamiar kupic:)Moim zdaniem ten telefon to super sprawa ponad 200 000kolorów,Mp3,bluetooth,irDA i karta pamieci:)Gorąco go polecam!!!Nokia jest najlepsza!!!

  • 0

    157. ~bednar  2007-07-08 21:56:15  host: cdz151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    400 zl za tego fona nowiutki to drogo malo czy jak ??

  • 0

    158. ~marcin  2007-07-09 23:01:23  host: zaspa.multicon.pl

    Nokie zdecydownaie se k750i szybko sie psuje:)

  • 0

    160. ~Felinho  2007-07-10 12:59:43  host: 87-205-91-173.adsl.inetia.pl

    Można w tym telefonie ostawić mp3 na dzwonek policzenia i dzwonek sms-a? z góry dzięki :)

  • 0

    161. ~Felinho  2007-07-10 13:07:45  host: 87-205-91-173.adsl.inetia.pl

    Można w tym telefonie ostawić mp3 na dzwonek policzenia i dzwonek sms-a? z góry dzięki :)

  • 0

    162. ~Felinho  2007-07-10 13:17:16  host: 87-205-91-173.adsl.inetia.pl

    Można w tym telefonie ostawić mp3 na dzwonek policzenia i dzwonek sms-a? z góry dzięki :)

  • 0

    163. ~  2007-07-11 19:12:04  host: acwx52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile cali albo centymetrow ma ekran po przekątnej?

  • 0

    164. ~  2007-07-15 11:42:18  host: bct127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A po ile on chodzi?? Po ile go kupiliście?? Używany i nówka. CZy ten telefon czasem się psuje??

  • 0

    165. ~Iceb  2007-07-15 12:27:59  host: bhy136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heja...czy ktos moze mi powiedziec jak przedstawia sie jakosc odtwarzanych dzwonkow mp3 i ich glosnosc...aha, oraz przy okazji ile moze wejsc do pamieci esow? Pozdro for all!!!

  • 0

    166. ~akmk  2007-07-16 14:59:58  host: ip-89.171.49.148.crowley.pl

    baterie ma bardzo dobra- trzymala mi 4 pelne doby i w tym czasie mialem 97 minut polaczen glosowych,26 sms,1 mms,okolo 40 minut sluchania radia ,okolo 30 min sluchania mp3 i okolo 30 minut grania w gry i do tego troche bawienia sie telefonem,dziala bardzo szybko nic sie nie muli naprawde warto kupic ten telefon

  • 0

    167. ~Krzemon  2007-07-17 07:36:38  host: fit98.internetdsl.tpnet.pl

    Jakiej maksymalnie wielkości karte micro SD można włożyc do tej komórki??

  • 0

    168. ~nastka  2007-07-17 16:59:45  host: gsg66.internetdsl.tpnet.pl

    zamierzam go nabyć w sobotę, bo ten co mam ma strasznie mało pamięci, z tego co czytam jest w miarę dobry, zawiodę się kupując go czy przeciwnie... dzieki

  • 0

    169. ~MARTYN  2007-07-17 22:17:08  host: chello087207009141.chello.pl

    Aparat mam miesiąc, w Play. Krótka ocena: Zalety: 1. atrakcyjny wygląd, jubilerskie wręcz wykończenie. 2. wyborna klawiatura 3. intuicyjne menu, bardzo ładna grafika 4. możliwość konfiguracji do własnych oczekiwań (lista/duże ikony) 5. rewelacyjne brzmienie dzwonków (kilka z nich dostarczonych z telefonem jest naprawde fajnych) 6. wyposażenie komunikacyjne (bluetooth i wszystko inne) 7. Radio, które naprawde odbiera (w Katowicach) 8. tanie karty micro SD 9. przyzwoity odtwarzacz mp3 + całkiem dobre słuchawki Wady: 1. Aparat fotograficzny - to zdecydowanie najsłabsza strona Nokii 6151. Nie wiem czy mam sieknięte oprogramowanie, czy coś innego ale aparat jest tak wolny, że nie da się nim zrobić zdjęcia obiektu w ruchu. Po naciśnięciu "pśtryk" obiekt ucieka nam z kadru. Beznadzieja. O robieniu zdjęć w niedoświetlonym otoczeniu można zapomnieć - bardzo zła jakość. Na ekranie pc nie będzie też nic dobrego. 2. Wyświetlacz - ma na szczęście 262 000 kolorów ale jest blady. Te same zdjęcia przesłane do k510i nabierają kontrasu i kolorów. Nie można mówić jednak o katastrofie. Osławiona (?) motorola V3 ma tej jakości wyświetlacz tyle, że większy. Tak czy siak przeciętny. 3. Odtwarzacz mp3 - generalnie jest niezły. Zasadniczo, wadą dla mnie jest brak korektora. Zamiast tego mamy tak jak w boomboxach fabryczne programy typu rock, jazz, classic, pop itp. I da się tam coś dla siebie znaleźć - najleprzym rozwiązaniem jest ładowanie na karciochę pamięciochy świetnej jakości mp3 wtedy możemy się nie czepiać, że za mało basu przy cichym słuchaniu (ale kto w pociągu lub busie słucha cicho muzy?). Słuchawki są fajne, grają przyjemnie. Program Nokia Siut do obsługi pc-telefon jest dość głupkowaty ale można się przyzwyczaić, wkurza też brak mini jacka dla słuchawek (jest szeregowe złącze). Jak widać i czytać z opisu jestem z odtwarzacza zadowolony, więc chyba nie powinien się zanleźć na stronie WADY. :) 4. Bateria - dosyć dziwnie, najdłużej wytrzymała tydzień,

  • 0

    170. ~MARTYN  2007-07-17 23:05:19  host: chello087207009141.chello.pl

    Aparat mam miesiąc, w Play. Krótka ocena: Zalety: 1. atrakcyjny wygląd, jubilerskie wręcz wykończenie. 2. wyborna klawiatura 3. intuicyjne menu, bardzo ładna grafika 4. możliwość konfiguracji do własnych oczekiwań (lista/duże ikony) 5. rewelacyjne brzmienie dzwonków (kilka z nich dostarczonych z telefonem jest naprawde fajnych) 6. wyposażenie komunikacyjne (bluetooth i wszystko inne) 7. Radio, które naprawde odbiera (w Katowicach) 8. tanie karty micro SD 9. przyzwoity odtwarzacz mp3 + całkiem dobre słuchawki Wady: 1. Aparat fotograficzny - to zdecydowanie najsłabsza strona Nokii 6151. Nie wiem czy mam sieknięte oprogramowanie, czy coś innego ale aparat jest tak wolny, że nie da się nim zrobić zdjęcia obiektu w ruchu. Po naciśnięciu "pśtryk" obiekt ucieka nam z kadru. Beznadzieja. O robieniu zdjęć w niedoświetlonym otoczeniu można zapomnieć - bardzo zła jakość. Na ekranie pc nie będzie też nic dobrego. 2. Wyświetlacz - ma na szczęście 262 000 kolorów ale jest blady. Te same zdjęcia przesłane do k510i nabierają kontrasu i kolorów. Nie można mówić jednak o katastrofie. Osławiona (?) motorola V3 ma tej jakości wyświetlacz tyle, że większy. Tak czy siak przeciętny. 3. Odtwarzacz mp3 - generalnie jest niezły. Zasadniczo, wadą dla mnie jest brak korektora. Zamiast tego mamy tak jak w boomboxach fabryczne programy typu rock, jazz, classic, pop itp. I da się tam coś dla siebie znaleźć - najleprzym rozwiązaniem jest ładowanie na karciochę pamięciochy świetnej jakości mp3 wtedy możemy się nie czepiać, że za mało basu przy cichym słuchaniu (ale kto w pociągu lub busie słucha cicho muzy?). Słuchawki są fajne, grają przyjemnie. Program Nokia Siut do obsługi pc-telefon jest dość głupkowaty ale można się przyzwyczaić, wkurza też brak mini jacka dla słuchawek (jest szeregowe złącze). Jak widać i czytać z opisu jestem z odtwarzacza zadowolony, więc chyba nie powinien się zanleźć na stronie WADY. :) 4. Bateria - dosyć dziwnie, najdłużej wytrzymała tydzień,

  • 0

    171.  2007-07-18 09:02:40

    Martyn!!- Nokia6151 posiada korektor ktory można samemu według wlasnego upodobania ustawic!!! interesuje cie jak to zrobic wejdz na www.kom.ok1.pl !!!

  • 0

    172. ~  2007-07-20 23:54:37  host: chello087207025013.chello.pl

    balon84! Dzięki za podpowiedź - korektor znalazłem i jestem uchachany!!! pozdrowionka ;)

  • 0

    173. ~  2007-07-21 00:02:31  host: chello087207025013.chello.pl

    A w 6151 da się przewijać klipy wideo? pozdrowionka ponowne :)

  • 0

    174. ~alien  2007-07-23 15:40:26  host: abfs141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mama problem, który tel. wybrać..se v630i czy nokię6151 doradzcie z gory dziex:)

  • 0

    175. ~kasza  2007-07-24 15:42:07  host: 87-205-211-255.adsl.inetia.pl

    witam mam dylemat bo nie wiem co wziasc czy wlasnie ta nokie czy samsunga z400????

  • 0

    176. ~adicts  2007-07-25 20:37:11  host: 217.153.67.211

    do kaszy wszystkie samsungi są do bani tylko nokie w samsungu nawet swojego mp3 nie ustawisz jako dzwonka zdecydowanie nokie

  • 0

    177. ~Piter  2007-07-26 07:47:52  host: 213.199.219.230

    Ja kupiłem Z630 i powiem ci ze gdybym miał jeszcze raz wybierac to wybralbym te mała nokie. Bateria bez porównania lepsza. Mała rada. Poogladaj sobie wyswietlacz w 6151. Jesli jakość wyświetlania bedzie dla ciebie oki to nawet sie nie zastanawiaj- bierz Nokie. Moze troche mniej ciekawa wizualnie, ale dostaniesz o niebo lepszą jakość.

  • 0

    178. ~CUDak  2007-07-26 08:35:15  host: bsf15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaje.... Telefon ino czy ktoś mi powie czy można go kupić w Era

  • 0

    179. ~  2007-07-26 08:37:18  host: bsf15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon ale powie mi ktoś czy można go kupić w Era

  • 0

    180. ~MkJr  2007-07-27 16:08:48  host: awf186.internetdsl.tpnet.pl

    jaki jest wyswietlacz pod słońce widać coś prosze o odpowiedz...

  • 0

    181. ~Porkil  2007-07-28 08:55:06  host: static-kat-62-233-184-117.devs.futuro.pl

    a mam pytanko czy słuchając mp3 da sie np pisać smsy lub robić coś na fonie??

  • 0

    182.  2007-07-29 13:33:28

    mam ten telefon :). Jest wporządku. Bateria trzyma mi ze 4-5 dni przy użytkowaniu, mp3, robie zdjęcia, jakieś 15-20 sms'ów, rozmów gdzieś 20-30 minut. Jestem bardzo zadowolony z tego sprzęciku :P hehe... Co nokia to nokia, a aparat ma dobry jak na telefon, w sumie nie jest mi to niezbędne, a na tyle co potrzebuje to mi wystarczy :) pozdrawiam i polecam te nokie, super telefon !!!!!!!!!! :D

  • 0

    183. ~uzunbatar  2007-07-29 19:10:01  host: 87-205-191-6.adsl.inetia.pl

    Bardzo bym prosił o wystawienie jakiś przykładowych fotek(linki) zrobionych tym telefonem

  • 0

    184. ~H-Shima  2007-07-29 21:07:57  host: 82.160.4.8

    Porkil - dobre pytanie, wybieram się w tym tyg do Playa przenieść numbera i to było by istotne bo muzyki slucham na okroglo w czasie 4 godzin dziennie w autobusie.

  • 0

    185. ~H-Shima  2007-07-29 21:54:03  host: 82.160.4.8

    Porkil - dobre pytanie, wybieram się w tym tyg do Playa przenieść numbera i to było by istotne bo muzyki slucham na okroglo w czasie 4 godzin dziennie w autobusie.

  • 0

    186. ~olcia  2007-07-30 13:31:36  host: chello087206063109.chello.pl

    chciałam sobie kupić ten telefon ale w media markt kosztuje prawie 1200zł!!! inne tańsze telefony są do kitu bo albo mają mało pamięci (i nie mają slotu na karte pam.), albo nie mają aparatu, albo w opiniach piszą że sie szybko psują.no i co ja mam zrobić??? powiedzcie mi jaką komórke mam se kupić(do 700zł).

  • 0

    187. ~paxx  2007-07-31 16:43:19  host: aaip64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest extra bo go mam a aparat ma taki jak ew mojej cyfrówce a nawet lepsz.

  • 0

    188. ~tomek  2007-08-01 23:53:01  host: xdsl-6378.wroclaw.dialog.net.pl

    Witam, W jaki sposób prowadzi się za pomocą tego telefonu wideo romowy skoro ma tylko jedną kamere i to z tyłu?

  • 0

    189. ~alus  2007-08-02 17:35:31  host: host-87-99-38-166.lanet.net.pl

    mam ten telefon ponad miesiąc, jest świetny wyświetlacz jest bardzo dobrej jakości, kolory są bardzo żywe:)co ciekawe rację mają Ci, którzy mówią,że baterii li-poly nie powinno się rozładowywać, ja tak robiłam i pewnego razu jak podłączyłam tel. pod ładowarkę to nie chciał się od razu ładować i pojawiał się komunikat LOCAL MODE, od tej pory ładujęgdy mam jedną kreskę i bateria mi dłużej chodzi, jakieś 5 dni, wcześniej nawet nie 3!ogólnie rzec biorąc telefon solidny i ładny, dla ludzi nie wymagających..ma trochę bajerów,ale ja używam go głównie do rozmów:)tylko ta bateria...gdyby chociaż tydzień trzymała...

  • 0

    190. ~art15  2007-08-04 17:01:23  host: 87-205-95-122.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon i moge go szczerze polecic

  • 0

    191. ~Aneta_kn  2007-08-05 11:52:10  host: cgg238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! mam pytanie czy jak kupie ten telefon to dostane tez do niego plyte i akabel zeby dac na kompa.Chodzi mi o(USB) I czy ktos sie orientuje po ile ten fon stoi w taryfie kubali 40??

  • 0

    192. ~GSM  2007-08-05 13:06:59  host: coz187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jedno mam ta NOkie w + GSM i w funkcjach brak mozliwosci zdiecia loga operatora z wyswietlacza a w noki np.6103 ten sam operator daje taka mozliwosc, powiedzcie mi czy mozna cos z tym zrobic bo przez to wyswietlacz jest mniej widoczny jak w tle jest niebieskawe logo operatora.Poza tym super fon bo wczoraj sam zmieniłem w nim software a nie jestem w tym specem, i teraz on smiga ze hey

  • 0

    193. ~edyta  2007-08-06 13:32:23  host: static-ip-87-248-77-132.promax.media.pl

    ja tez mam dylemat... biore abonament w playu i zastanawiam sie na tą nokią albo samsungiem z370 lub z400. Moze ktos cos doradzic? podpowiem ze szesc lat miałam 2 nokie i nie narzekałam ale moze warto zmienic marke na którys z tych dwóch modeli...

  • 0

    194. ~adamek  2007-08-06 18:57:46  host: 82.160.29.3

    mam ten telefon tydzien i spoko polecam

  • 0

    195. ~Nokia 6151  2007-08-06 21:38:22  host: abzf222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Interesuje mnie jakość dźwieku MP3. I czy głośno gra? Wie ktos ?

  • 0

    196. ~lukasz  2007-08-07 15:12:57  host: abwo183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    olcia słoneczko :) wejdz sobie na allegro i tam popatrz na foniki wiele mniej zaplacisz niz w MM lub innych (sa tam takze nowe , nie uzywane modele w bardzo atrakycjnych cenach- nie wszyscy oszukuja na allegro ) pozdrawiam :*

  • 0

    197. ~xxx  2007-08-10 09:26:45  host: 87-205-199-106.adsl.inetia.pl

    Ale zdjęciami z tego fona to się nie popiszesz :/

  • 0

    198. ~maniek  2007-08-11 08:42:12  host: ark10.internetdsl.tpnet.pl

    ja bym wybral nokie nisz samsunga z370 lub z400

  • 0

    199. ~Traszql  2007-08-11 11:12:02  host: bvg64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, chcialem napisac pare slow o tym telefonie, kupilem go uzywanego miesiac z PLAY (stan jak nowy za 350 zlotch, dla mnie to jak za darmo za taka maszynke :) telefon jest bardzo dobry, co mnie bardzo cieszy swietnie obsluguje aplikacje java i tak moge sprawdzac poczte czy gg w kazdym miejscu o kazdej porze.. bardzo slaby aparat- na przyklad w 6630 zdjecia wychodzily mi duzo ladniej, lecz prawie w ogole z tego nie korzystam.. odtwarzacz mp3 jest swietny, szkoda tylko ze NOKIA nie wsadza do telefonow minijackow (z doswiadczenia wiem ze sluchawki i lacze sluchawek w telefonie rozleca sie predzej czy pozniej) i czytalem wyzej ze nie ma korektora manualnego- otoz jest, jak wybierasz opcje orektora najezdzasz na "zestaw" klikasz na opcje i tam masz manuala :] a co do trzeszczenia to chyba standart w nokiach- w ogole mi to nie przeszkadza teraz jeszcze musze dorwac samsunga z400 porownac i zdecydowac co kupic w abonamencie PLAY, pozddrawiam

  • 0

    200. ~adicts  2007-08-12 17:10:33  host: 217.153.67.211

    Do edytki nie zastanawiaj się tylko bierz nokie to są naprawdę najlepsze telefony ( i trzymają długi okres wysoką cenę) ja mam teraz 4 nokie i ta teraz bede brał telefon daje radę pozdrawiam 8-)

  • 0

    201. ~teksior  2007-08-12 20:17:50  host: 87-204-198-3.ip.netia.com.pl

    chyba se taki fonik kupie ale doradcie mi czy kupic 6151 czy 5200

  • 0

    202. ~xaz  2007-08-12 22:13:51  host: yp22.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten fon jest lepszy od 6230i? na allegro jest w tej samej cenie i nie wiem co wybrac... w tym jest mniejsza rozdzielczosc ale wiecej kolorow a w 6230i na odwrót: mniej kolorów ale większa rozdzielczość... na którym obrazbedzie ładniejszy?

  • 0

    203. ~Andrew  2007-08-13 15:20:58  host: aayi249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do olcia... kup Sony Ericssona k750i nokie 5200 lub nokie 6230i :D:D

  • 0

    204. ~Lucyna  2007-08-13 16:07:00  host: 088156096147.stk.vectranet.pl

    Witam :) Jak widać Nokia 6151 ma tu dobrą opinię. Przeczytałam praktycznie wszystkie wypowiedzi i teraz jestem utwierdzona, że chcę kupić ten telefon. W Play'u oczywiście ;D. Jedno jednak mnie 3ma nad zastanowieniem: Wymiary 108x47x19 mm Waga 98 g To jednak spory telefonik. Obawiam się, że za 3, 4 lata (telefony zawsze wybieram na dłuższą metę...) ten kto zobaczy mój telefon powie, że to cegła, a z reszta nawet i dziś... Pytanie do tych, którza są już szczęśliwymi posiadaczami: Czyt telefon mieści się do kieszeni jeans'ów xD? i czy nie przeszkadza nikomu waga? Wiem, wiem, to kwestia przyzwyczajenia, ale z ciężkimi telefonami miałam już do czynienia... [Siemens A65 m.in.] Z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Choć jedną. Konkretną ;P. ;] PS. Takie małe powrównanie: Nokia 6151 czy LG KU311? (Facet mnie dzisiaj w salonie bajerował i troche namącił w głowie :?) Głównie zależy mi na mp3, także to pytanie raczej też do posiadaczy telefonu ww.

  • 0

    205. ~Do olci  2007-08-13 17:13:02  host: bdz113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kup sobie nokie 5300 lub 3110clasic na allegro.

  • 0

    206. ~  2007-08-13 21:20:51  host: bve248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Lucyna: mi nigdy nie przeszkadzaly rozmiary telefonow (6310i, 5510, 3300, 3310, 6630- oczywiscie w innej kolejnosci:) i wiele malych tez mialem. jesli sie obawiasz ze ktos powie ze to cegla, to co powie o n70 czy 6630? TO DOPIERO SA WIELGASNE SPRZETY. 6151 ma poziomy duzy wyswietlacz (robi wrazenie duzego, to przemawia za nim z porownianiu do 6310i) Jesli pytasz o jeansy to mi w ogole nie przeszkadza (choc raczej ze zapomnisz ze go masz w kieszeni- to tez moze byc plus) i bardzo wygodnie nosi sie go na szyji (w pracy czasem nawet kilka godzin) i nie czuje przy tym zadnego zmeczenia, wiec nie boj sie o rozmiary telefonu.. hmm mp3 jest bardzo wygodne- sluchajac mozesz chodzic p o menu i korzystac z wiekszosci opcji, czego prawdopodobnie nie oferuje z400, co sam musze sprawdzic bo mi sie wierzyc nie chce :) i jeszcze jedno- jesli bierzesz w PLAY to za 2 lata raczej dostaniesz nowy sprzet, zwaz ze przy podpisywaniu umowy oferuja Ci system, ktory monituje (oczywiscie orientacyjnie) Twoje polaczenia by za 2 lata zaoferowac Ci najkorzystniejszy abonament, wiec i moze beda tez oferowac najkorzystniejszy telefon (albo to ja jestem naiwny:)

  • 0

    208. ~xaz  2007-08-14 08:56:39  host: vv43.internetdsl.tpnet.pl

    wachałem się miedzy tym modelem a 6230i (rożnią się wyswietlaczami) nie wiem jakim cudem bo 6151 ma mniejsza rozdzielczosc ale ma lepszy ten wyswietlacz - porownywalem "łep w łep" ;) i dlatego wybrałem te nokia i nie żałuje bardzo solidnie wykonana, klawiatura miodzio, dzwiek czysciutki, menu szybkie, elegancki no i wyswietlacz, moze wieksza rozdzielczosc polepszyłaby go ale mi ta rodzielczosc wystarcza (bo i tak jest dobra) do tego do czego tel został stworzony a i jak chcesz robic fote to tez wszystko widac dobrze - chcesz widziec jeszcze lepiej kup nokie z lepszym wyswietlaczem. POLECAM te Nokie! :)

  • 0

    209. ~xaz  2007-08-14 09:24:19  host: vv43.internetdsl.tpnet.pl

    wachałem się miedzy tym modelem a 6230i (rożnią się wyswietlaczami) nie wiem jakim cudem bo 6151 ma mniejsza rozdzielczosc ale ma lepszy ten wyswietlacz - porownywalem "łep w łep" ;) i dlatego wybrałem te nokia i nie żałuje bardzo solidnie wykonana, klawiatura miodzio, dzwiek czysciutki, menu szybkie, elegancki no i wyswietlacz, moze wieksza rozdzielczosc polepszyłaby go ale mi ta rodzielczosc wystarcza (bo i tak jest dobra) do tego do czego tel został stworzony a i jak chcesz robic fote to tez wszystko widac dobrze - chcesz widziec jeszcze lepiej kup nokie z lepszym wyswietlaczem. POLECAM te Nokie! :)

  • 0

    210.  2007-08-16 12:48:51

    mam pytanie. Czy orientujecie się, po ile można ściągnąć simlocka z tej nokii? Bo słyszałem wiele opinii, niekoniecznie korzystnych bo często mowa była o kwocie większej niż 100 zł a to mocno podnosi cenę telefonu. Pozdrawiam

  • 0

    211. ~roxa  2007-08-16 22:18:30  host: acfw166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile trzyma bateria w tym telefonie?

  • 0

    212. ~K R Y C H A  2007-08-16 22:31:08  host: h135-54.net.euron.pl

    Proszę !!!!! niech mi ktoś wyśle jakieś zdjęcie zrobione tym telefonikiem ( Nokią 6151 ) Bo zastanawiam się czy go nie wziąść .. plis o pomoc !! Moj E-mail -> nes102@tlen.pl

  • 0

    213. ~łukasz  2007-08-18 10:51:00  host: dzp166.internetdsl.tpnet.pl

    w taryfie kubali 40 kosztuje 349zł

  • 0

    214. ~misiek  2007-08-21 18:07:49  host: abon58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam:) Mam pytanko do użytkowników tego telefoniku:D A mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy antena, umożliwiająca odbiór radia FM jest wbudowana w tym telefonie czy tez trzeba mieć słuchawki z wbudowaną anteną aby cieszyć się radiem??

  • 0

    215. ~misiek  2007-08-21 18:25:51  host: abon58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam:) Mam pytanko do użytkowników tego telefoniku:D A mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy antena, umożliwiająca odbiór radia FM jest wbudowana w tym telefonie czy tez trzeba mieć słuchawki z wbudowaną anteną aby cieszyć się radiem??

  • 0

    216. ~kamil89  2007-08-22 11:21:13  host: abgm138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć mam małe pytanko: czy ten telefon ma dżojstik czy mi się tylko wydaje????????????????pozdrawiam

  • 0

    217. ~mucha  2007-08-24 10:17:25  host: ip-47-37.mofnet.gov.pl

    jak siągnąć sima w 6151, byłem w serwisie i pytałem. Niby jakiś nowy system, drogie oprogramowanie i na razie nie ma takiej opcji. Może ktoś z userów to juz zrobił proszę o opinię

  • 0

    218. ~Kasia  2007-08-25 16:47:59  host: bta251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma dzwonki mp3?

  • 0

    219. ~  2007-08-25 17:05:09  host: 088156096147.stk.vectranet.pl

    Witam :) Przeczytałam praktycznie wszystkie wypowiedzi na temat Nokii i jak widać ma bardzą dobrą opinię tutaj ;D Tylko jedno pytanie dla właścicieli tego wszechstronnego telefonu: Wysokość 108 Szerokość 47 Grubość 19 Waga 98 Waga mówi sama za siebie... Wymiary również, fon mieści sie w kieszeni jeansów? xD Pytanie może absurdalne, ale pytam serio... Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam :)

  • 0

    220.  2007-08-25 17:11:14

    Witam :) Przeczytałam praktycznie wszystkie wypowiedzi na temat Nokii i jak widać ma bardzą dobrą opinię tutaj ;D Tylko jedno pytanie dla właścicieli tego wszechstronnego telefonu: Wysokość 108 Szerokość 47 Grubość 19 Waga 98 Waga mówi sama za siebie... Wymiary również, fon mieści sie w kieszeni jeansów? xD Pytanie może absurdalne, ale pytam serio... Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam :)

  • 0

    221. ~gummis  2007-08-29 08:56:51  host: 212.244.73.182

    Trzeba mieć słuchawki i to koniecznie marki Nokia, bo podobno podróbki nie pozwalają odbierać radia FM.

  • 0

    222. ~  2007-08-29 11:30:16  host: cdd224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ello mam ten telefonik od 2 dni i jestem bardzo zadowolony:D no nie jest taki malutki ale w sam raz:> ładne fotki i filmiki bardzo polecam

  • 0

    223. ~D@m1@n  2007-08-29 11:31:50  host: cdd224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 2 dni jestem bardzo zadowolony bardzo polecam... ładne filmy i zdjecia. nie jest taki az wielki jest w sam raz:>

  • 0

    224. ~6151  2007-08-29 13:58:09  host: klient-75-217-162.petrus.com.pl

    no niestety nokia zeszla na psy szczegolnie te modele ktore sa produkowane na Wegrzech.Kupilem 6151 i na dzien dobry wyswietlacz nie byl symatryczny do ramki obudowy oddalem na gwarancje owszem dostalem po 3 tygodniach z nowym wyswietlaczem i aktualizacja oprogramowania tylko nie wiem po co ta aktualizacja problemy nie ustapily teraz podczas wykonywania polaczenia czy tez odbierania wyswietlacz miga jakby zaklocal sie od fal komorkowych w tych serwisach pracuja nie dorobieni ludzie zaluje ze nie kupilem se k750i

  • 0

    225.  2007-09-02 14:25:02

    co bardziej polecacie tą nokie 6151 czy 3110 classic ??

  • 0

    226. ~Adusia=)  2007-09-03 13:42:02  host: evp147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Zastanawiam się nad kupnem tego alofoniku ale nie jstem do końca pewna czy mis ie spodoba. Czytałam jego opis ze 100 razy i coraz bardziej mi podchodzi do gustu. Lubie nokie bo są wytrzymałe. Mam teraz nokie 3310 bo miałam sony eriksona ale długo nie wytrzymał... =) Chyba zdecyduje się na ten model Pozdrawiam Buźka pa!

  • 0

    227. ~pawel  2007-09-05 17:31:28  host: boy170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za antene robi kabel od sluchawek i bez nich radio nie bedzie gralo

  • 0

    228. ~Anonimowy  2007-09-06 19:55:03  host: bew186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon ma oddzielny głośnik do muzy i do rozmów?Prosze o szybko odpowiedz.Z góry dziękuje.

  • 0

    229. ~Natalija  2007-09-15 11:55:24  host: chello089078063052.chello.pl

    Bylam dzisiaj na gieldzie w celu zakupienia taj noki i jednak nie kupilam. Chodzilam po wielu stoiskach i pytalam ile kosztuje sciagniecie simlocka i jest to w granicach 150 zl. Oczywiscie zrezygnowalam z niego i kupilam lg ku311 i jestem bardzo zadowolona :)

  • 0

    230. ~  2007-09-17 18:05:24  host: axa138.internetdsl.tpnet.pl

    ma oddzielny głośnik do rozmów i do muzy po za tym nie ma joystika mam go już miesiąć i jestem bardzo zadowolony ładny dźwięk mp3 plus to że można zamontować kartę do 2 GB ja mam 1 GB najbardziej boli mnie to że radio działa tylko ze słuchawkami działają jak antena ale w sumie w każdym telefonie tak jest po za tym bardzo ładny wyświetlacz bardzo polecam

  • 0

    231. ~  2007-09-20 21:09:16  host: bzo250.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od dzisiaj i bardzo mi się podoba :) ma wszystko :D Polecam :)

  • 0

    232. ~lestant  2007-09-21 13:51:27  host: auz135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam serdecznie mam ten telefon od 2-óch dni. wprawdzie ten telefon ma służyć mi tylko do heyah gg (do sms-ów oraz rozmów mam SE W810i) lecz to nie jest ważne, telefon jest całkiem fajny, kamera, aparat, radio (jeszcze nie sprawdziłem bo słuchawek nie mam), i 30 mb pamięci wbudowanej (posiada slot na MicroSD), co do głośnika to osobny jest od dźwięków a osobny od rozmowy. No posiada oczywiście Bluetooth oraz irdę. Elegancko działa, nie zawiesza się. teraz bawię sie nim aby czym prędzej baterie rozładować :) w razie pytań pisać na: lestantt@gmail.com chętnie odpowiem Pozdrawiam

  • 0

    233. ~foniak  2007-09-23 21:19:08  host: ecl211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten fon od kilku dni i mi sie podoba. jest ciut duzy ale cuz,cos za cos. niestesty jego wada jest wlasnie radio,trzeba miec sluchawki a ja ich nie mam. no ale sie kupi je nie?

  • 0

    234. ~Rooberto  2007-09-26 19:52:23  host: 80.54.48.3

    Mam pytanie czy ten telefon ma mp3 i ile ma pamięci

  • 0

    235. ~lukas  2007-10-03 12:20:52  host: user-195.555.pl

    hej.telefonik bardzo fajny.jeden problem to taki,iz chcac sluchac radia trzeba miec niestety sluchawki z wbudowana antena.Szkoda tez ze ma tylko 256 tys. kolorow.ogolnie jest ok.

  • 0

    236. ~lukas  2007-10-03 12:22:48  host: user-195.555.pl

    hej.telefonik bardzo fajny.jeden problem to taki,iz chcac sluchac radia trzeba miec niestety sluchawki z wbudowana antena.Szkoda tez ze ma tylko 256 tys. kolorow.ogolnie jest ok.

  • 0

    237. ~  2007-10-05 19:20:28  host: aif140.internetdsl.tpnet.pl

    hej. mam ten telefonik jest bardzo fajny jednak ma słaby aparat mógłby być lepszy ale cóż, a tak to nie narzekam na ten telefon a ja ściągałam simlocka za 100zł.

  • 0

    238.  2007-10-06 12:37:02

    więc tak :) nareszcie go mam i jestem bardzo zadowolony .. jest cudowny :) ma wszystko co potrzebuje :) aparat robi fajne zdjęcia . zaplacilem 400zl(3miesieczny) z playa . do tego simlock za 20 zloty ! a nie jak pisze Natalia wyzej 150 polecam go .. bateria 2-3 dni . to taki maly minus ale laduje sie tylko 2 godziny :)

  • 0

    239. ~@@PEREŁKA@@  2007-10-08 22:52:17  host: 80.50.235.198

    polecam każdemu ten telefonik. po prostu cudo. żaden inny telefon nie pobije noki a przede wszystkim 6151 pozdrawiam papapa

  • 0

    240. ~Szafa  2007-10-13 10:21:16  host: 088156128122.rad.vectranet.pl

    Mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony polecam ;]

  • 0

    241. ~aska  2007-10-13 15:09:23  host: ewg225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy idzie w tym telefonie gdzieś ustawić żeby pokazywało stan konta? Albo gdzie się sprawdza ile mam na kasy na koncie. Prosze odp.

  • 0

    242. ~the  2007-10-14 21:33:10  host: 212-102-24-61.adsl.inetia.pl

    mam go już 10- 15 miesiecy i jest boski mam 8 gr !!!!!!!!!!!!!!!!. a jaki ma aparat uuuuuuu.oj apomniałem powiedieć ze ma dodcerwień , blutu ,kamere magrywarke i [zapomniałem

  • 0

    243. ~gość  2007-10-17 16:58:57  host: amv142.internetdsl.tpnet.pl

    po co wy piszecie ze trzeba sluchawki ktore robia tez za antene przeciez to w kazdych telefonach tak jest,aha i do 236 mozesz podlaczyc byle jakie sluchawki(aby mialy wlasciwe wejscie do telefonu)i bedzie gralo.Tak ogolnie telefon spoko naprawde to moze sie troche zawieszac jesli czesto sluchasz muzyki i masz jej bardzo duzo.Nie jest dobre w tym tel ze ma taki chromowany pasek z przodu bo on sie szybko sciera.Tel godny kupienia,bardzo wytrzymaly,moja Nokia 6151 miala niedawno potezna glebe a mianowicie nagrywalem filmik(bardzo dobra kamera)i moj kolega uderzyl w ten tel tak mocno ze tel polecial na okolo jakies 2 metry spadl na beton,kamera sie wylaczyla i tylko pare rysek sobie zafundowalem na obudowie ktora mogla by byc troche mocniejsza,ale naprawde polecam ten fonik,ladne mp3,ladne zdjecia na kompie wyswietlacz tez niezly.

  • 0

    244. ~monia  2007-10-17 17:32:39  host: drx9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje nokia 6151

  • 0

    245. ~Daar  2007-10-18 02:32:45  host: pc-90-0.akademiki.uni.torun.pl

    Mam ten aparat. Jest świetny i bardzo go polecam. Mam kartę 512 mb. Ktoś wie może maksymalnie jakiej pojemności karte można do niego włozyć. Pzdr.

  • 0

    246.  2007-10-18 17:08:52

    czy aparat w tym fonie ma autofocus????

  • 0

    247. ~Zoś  2007-10-18 19:48:16  host: aaqj115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie można ustawić wyświetlanie stanu konta na ekraniku? jeśli tak, to w jaki sposób bo nie mogę dojść.

  • 0

    248. ~Zoś  2007-10-18 22:13:12  host: aapw170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ustawi wyświetlanie stanu konta na tym telefonie? (mam simplusa). Wiem że teraz jest jakaś nowa platforma, ale mojego telefonu to nie dotyczy z tego co wyczytałam, a żadnego "wyświetl stan konta" czy coś takiego nie mogę znaleźdź :( Pomóżcie.

  • 0

    249. ~Orson  2007-10-19 16:01:21  host: egb99.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam tą nokie jest bardzo fajna prosta w obsłudze i lepsza od nokii 3110c i samsung Z370

  • 0

    250. ~mario  2007-10-20 12:02:25  host: aaym114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile dni bateria wytrzyma????

  • 0

    251. ~Lukash1410  2007-10-20 15:38:31  host: eat58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! chce kupic ta nokie, jest bardzo pozadna i wytrzymala a na allegro.pl bez simloka kosztuje bagatela! 375! wiec juz niedlugo sie pochwale nowa nokia :)

  • 0

    252. ~ziomek  2007-10-20 22:48:19  host: aapa9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mama go od trzech dni jest zajefajny ma 24 mb wewnętrznej rada:kupujcie

  • 0

    253. ~Lukash1410  2007-10-23 18:53:27  host: eck135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sie spytac czy ma ten telefon glosnik na mp3 ?

  • 0

    254. ~Gabryha  2007-10-23 19:46:23  host: dkj199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się czy kupić ten fonik ... Bo mam do wyboru Motorole W375 i ten, a z tego co piszecie to ten lepszy ;) I jeszcze dostanę do tej Nokii kartę pamięci :)

  • 0

    255. ~malenka  2007-10-24 14:54:38  host: 088156044178.ols.vectranet.pl

    no ja sie wlasnie zastanawiam nad kumpnem tego telefonu ale jak narazie zbietam opinie i chcialabym sie dowiedziec czy ten telefon jest przezaczony dla dzieczyny bo tu wikszosc Panow sie wypowiada... i czy jak ja tam nie potzrzebuje jakis niewiadomo jakich bajerow to bedzie pasowal :)

  • 0

    256. ~Aga  2007-10-24 16:45:52  host: chello089077142220.chello.pl

    W Mix Electronics kosztuje 619zł bez sim locka, widział ktoś taniej?

  • 0

    257. ~mateusz  2007-10-26 14:19:50  host: host8925186133.3s.pl

    jak zdjąć obudowę z noki 6151 probowałem kilka razy i nic

  • 0

    258. ~szaleniec23  2007-10-26 20:38:11  host: fhs2.internetdsl.tpnet.pl

    Ja go kupilem Wogole zawieszal mi sie i cos dziwnego sie dzialo oddalem na gwarancje oddali i to samo wiec oddalem go 2raz oddali mi i znow to samo Oddalem go trzeci raz no i czekam Nie wiem kto pracuje w nokii ze nie sa go w stanie naprawic Aha od razu w serwisie sprawdzalem czy dziala a tu lipa nie dziala mam nadzieje ze jak go odzyskam to ze juz bedzie dzialal bo juz 3 miechy go nie mam Mialem go 2 dni tylko w domu

  • 0

    259. ~mody  2007-10-26 22:23:02  host: nat02.kalety.net

    głosna gra ten telefon?? prosze o jak najszybsza odpowiedz! Pozdrawaiam artur:))

  • 0

    260. ~  2007-10-27 15:29:31  host: alfa.intelkom.pl

    Tel mam od tygodnia i nie żałuje bo miałem kupić 3110 classic.Polecam.Zwłaszcza dostęp do plików z kompa.

  • 0

    261. ~you  2007-10-28 14:41:18  host: aapg60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ją ale nie wiem czy można na niej oglądać filmy

  • 0

    262. ~kamienek  2007-10-30 14:43:39  host: 89.187.240.11.ip.airbites.pl

    nie pier***cie smutów ja mam tel ten od wczoraj w play kupilem i jest zaje****y.pozdro..

  • 0

    263. ~TYMEK  2007-11-01 20:23:21  host: ip-181-157.uznam.net.pl

    witam.mam ten telefonik,ale nie moge sciągnąc simlocka z PLEYA.czy ktoś wie jak to zrobić w miare niskiej cenie?Z góry dziękuje za podpowiedż.

  • 0

    264. ~  2007-11-03 09:49:19  host: cuj154.internetdsl.tpnet.pl

    Pamieci ma 30 mb a karte mozna najwiecej wlzyc 2GB

  • 0

    265. ~to jo  2007-11-03 21:25:12  host: buy191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebiaszcy ma go 2 misiecy 30 mb w budowanejoj inne przy nim się kryjo kupujcie zanim jeszcze są

  • 0

    266. ~to jo  2007-11-03 21:27:01  host: buy191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebiaszcay telefon 30 mb wbudowanej pamieci kupujcie a becie scysliwi

  • 0

    267. ~Agent 007  2007-11-04 14:33:43  host: bix86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema =} Mam jedno pytanko, czy opłaca mi sie wymienić se w200i na nokie 6151? za odpowiedzi z góry dziękuję...Pozdr...

  • 0

    268. ~Artur  2007-11-05 18:06:13  host: fhu74.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki glośno gra ten telefon

  • 0

    269. ~;d;d;d;kamilek;d;d;d  2007-11-06 21:31:23  host: 83.68.73.81.debica73.tnp.pl

    ile ta komora kosztuje

  • 0

    270. ~Qlusek  2007-11-07 16:59:47  host: auc250.internetdsl.tpnet.pl

    własnie dzis go kupilem mama pytanko moze ktos wie gdzie jest USB ???????

  • 0

    271. ~leon  2007-11-07 23:34:03  host: aayf17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepiej kupic e50, ma symbiana i 70mb pamieci wewnetrznej:-)

  • 0

    272. ~Qlusek  2007-11-08 10:58:35  host: auc250.internetdsl.tpnet.pl

    ja wole nokie 6151 niz sony eriksona w200i mi sie wydaje ze opłaca sie wymienic a telefon gra głosno {wystarczająco}

  • 0

    273. ~niedzwiedz  2007-11-08 17:45:07  host: chello087207059152.chello.pl

    mam wazne pytanie a mianowicie, jaki jest aparat jakie robi zdjecia i filmy? jaka jest jakosc mp3? w tej nokii chodzi duzo gier? jak dlugo trzyma bateria ?!!!!prosze o odpowiedz

  • 0

    274. ~  2007-11-09 17:31:47  host: cha57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia sprawuje mi sie super mam ja miesiac i jestem bardzo zadowolony baeteria przy takim srednim uzytkowaniu czyli duzo smsuje i gram tez i muzyke słucham to wytrzymie 3 dni... mp3 super wg mnie... a zdjecia dla nie wymagajacych czyli 1,3 MPX jak dla mnie ok.... ogolnie daje mu 5+ na 6 mozliwych punktów!!!!

  • 0

    275. ~pizmak22  2007-11-09 22:49:46  host: emz67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko, nawet bardzo, ale ma tylko jedno ale. czemu tematy jak sie załadują to mają białe paski po boku?? help

  • 0

    276. ~Max  2007-11-10 11:31:58  host: eoy91.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez sie zastanawiam nad tym telefonem, ale mam jeszcze do wyboru SE K530i i nie wime co wybrać,ale Brat mnie nakierował na tę nokie...moze jakies rady???Czekam na odpowiedzi

  • 0

    277. ~winiu  2007-11-10 20:44:44  host: awu190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za Nokią 6151 przemawia przede wszystkim marka. telefon praktyczny-mam go od kilku dni i przyznam się szczerze, że już znudziło mnie korzystanie ze wszystkich dobrodziejstw telefonii 3g. jeśli ktoś nie wymaga od swojego telefonu, żeby za niego myślał, to polecam nokie:)

  • 0

    278. ~dzem  2007-11-11 19:16:50  host: cmpc-089-239-073-189.cnet.gawex.pl

    info dla szaleniec 23 moze byc to samo co u mnie w fonie a mianowicie u mnie byla zepsuta karta pamieci podczas gdy byla w fonie to fon sie zawieszal ale gdy wyjalem karte pamieci to fonik dziala bez zazutow sprobuj w ten sposob

  • 0

    279. ~kasia  2007-11-13 10:51:02  host: acop250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon do dupy!!!!!!juz raz mialam w serwisie i ciagle sie psuje!nikomu nie polecam!

  • 0

    280. ~Tomek Stepien z braatem  2007-11-14 16:20:04  host: gdv18.internetdsl.tpnet.pl

    my to z bratem nagrywamy jak go w dupe jade ale on jest nie zadowolony bo nie widac twarzy i jest rozmazany obraz i tez nie widac jak mu sie na ryj spuszczam

  • 0

    281. ~bartek  2007-11-14 21:47:42  host: static-ip-87-248-65-26.promax.media.pl

    czytałem wszystkie opinie i nie wiem czy ktos odpowie na moje pytanie :P interesuje mnie bowiem ejdno chciałbym kupic ta komórke w play ale nie wiem czy ta siec nie traci zasiegu i czy to prawda ze jak dzwonisz np z orange na pley jest drozej prosze o szybką odp:D

  • 0

    282. ~thomson  2007-11-18 09:43:52  host: ebp238.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem jak u was ale mój egzemplarz ma mocno trzeszczącą obudowe jak się nacisnie ;( poza tym telefon jest w porządku, aparat jest słaby, jak nie ma dobrego światła to nawet nie ma po co go włączać. Natomiast nie mam zastrzeżen do mp3, odtwarzacz działa wyśmienicie, głośnik gra czysto i nie charczy, a na słuchawkach jeszcztr lepiej:P Ten telefon wart jest polecenia go innym osobom :)

  • 0

    283. ~Jarek  2007-11-22 21:31:40  host: acnt137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon w Pleyu jest wybrakowany tzn. ma funkcję radia a sprzedawany jest bez słuchawek które są też anteną, więc ta funkcja w zasadzie nie działa

  • 0

    284. ~maciek97a  2007-11-23 20:31:37  host: gnk122.internetdsl.tpnet.pl

    mam sagemamy501x czy opłaca mi si ego wymienić na nokie 6151???

  • 0

    285. ~A-g  2007-11-24 16:29:52  host: ded37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nom. ;] Mam ten Fon zajebisty jest ;D a ile zdję nim mozna zrobi ;o...szok :D Kocham go normalnie ;]

  • 0

    286. ~piter  2007-11-24 19:45:57  host: public28752.xdsl.centertel.pl

    a jak ze słucawkami ? czy nie rozłączaja sie podczas gdybym mial telefon z podlaczonhmi słuchawkami w kieszeni ? czy mocno sa ulokowane w gnazdku w telefonie ?

  • 0

    287. ~zulus  2007-11-25 11:22:59  host: 4.pia.airbites.pl

    Pytanko - jak działa dyktafon - czy można w tym fonie nagrywać rozmowy? Jak tak to nagrywa do mp3?

  • 0

    288. ~  2007-11-25 19:21:16  host: 240-bem-15.acn.waw.pl

    Witam tesz mam mokie 6151 tylko mam problem złamała mi sie klapeczka i mam fo na na gwaraci jestesm ciekaw czy pszedzie to czekam na porady pozdrawiam serdecznie

  • 0

    289.  2007-11-28 21:38:35

    posiadam ja prawie 2 miesiace LOL i jeszcze sie mi nie znudzila :) jest wywarzona dobrze podobnie jak inne nokie a wierzcie mi mialem duzo fonow w swojej chistorii gsm-u ostatnio sprobowAlem podlaczyc bluetootch sluchawke mono i normalnie sluchac muzy mozna na BT tylko ze mam mono sluchawke ale radia nie da rady zapodac ogolnie polecam nokie 6151

  • 0

    290. ~;Domelo  2007-11-30 17:30:09  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    czy wyswietlacz w tym telefonie jest wiekszy niz w 6020 a jezeli jest to jakiej wielkosci ?

  • 0

    291. ~kamienek  2007-12-01 11:24:03  host: 89.187.240.11.ip.airbites.pl

    ludzie.! co za durne pytania! pytacie sie czy ma mp3 czy ma slot na karty.! nie umiecie czytac czy co??;/

  • 0

    292. ~peter112  2007-12-04 21:20:43  host: ddf55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon posiada głośniki stereoficzne?

  • 0

    293. ~Żulek  2007-12-08 15:29:10  host: 195.116.35.57

    o i czy masz jeszcze wideorozmowy??odpiszcie prosze

  • 0

    294. ~Grzesiek  2007-12-08 18:58:28  host: centronet.vlan373.corcoran.lubman.net.pl

    Bateria trzyma dłużej! Ludzie tylko wy macie 3 G włączone!!!!!

  • 0

    295.  2007-12-08 20:33:53

    czy ten telefon ma usb?? czy go polecacie, czy dobrze chodzi nie zacina się?? czy wyświetlacz jest dobry??

  • 0

    296. ~użytkownik6151  2007-12-09 21:23:57  host: nat1.azartsat.pl

    Witam! Mam ten fonik od blisko 2 miesiecy. W waszym opisie zabraklo kilku szczegółowych danych na temat tego fonu. Ta nokia posiada stoper, minutnik(sa one jak cala reszta w organizerze), oraz ma ona funkcje wybierania głosowego. Pisze to tylko dlatego ze u was tych danych zabrakło! A poza tym ten fon jest calkiem niezly gdyby tylko mial wiekszy ekran... jak 5300 hmmm

  • 0

    297. ~kosa  2007-12-11 15:48:49  host: gml234.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem niedawno ten telefon i duża wadą jest słaby głośnik który już mi się zepsuł trzeszczy jak cholera :/

  • 0

    298. ~Marsjan  2007-12-11 20:47:39  host: abkt170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam kupić ten telefon i mam pytanie czy telefon robi zdjęcia w pionie czy w poziomie

  • 0

    299. ~walton  2007-12-12 17:25:51  host: bmj124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. myśle nad zakupem telefonu i nie moge się zdecydowac. podoba mi sienawet ta nokia, ale są o niej różne opinie i nie wiem. jedni chwala samsungi inni lg, jeszcze inni se. nie wiem. czy może dołozyć trochę i zainwestowac więcej i kupić k550i albo w800i. chodzi mi o to, żeby telefon miał slot na karty,(chodzi o muzykę), a miarę możliwe zdjęcia i solidne wykonanie, bo po przejściach z k300i to trochę jestem już zmęczony... choc i tak na te pieniądze nie głupi telefon. prosze doradźcie coś...

  • 0

    300. ~1782  2007-12-16 10:54:32  host: aoe52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon ma to co potrzebne odp:ma pan racje dobry telefon

  • 0

    301. ~Shade  2007-12-16 23:19:49  host: 160lea007.lama.net.pl

    szczerze polecam ten telefon glosne mp3 ladne robi fotki i filmiki moze tez odtwarzac mp4 ale nie wiem jak sciagnac obudowe:/

  • 0

    302. ~pawel1984  2007-12-17 17:46:00  host: 87-246-196-63.umcs.akademiki.lublin.pl

    mam krótkie pytanko -warto sprzedac sony ericssona k510i dla nokii 6151? prosze o pilne pomoc.pozdro

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet