Nokia 6150 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6150 Opinie o Nokia 6150

Nokia 6150

w sumie: 13
  • 0

    1. ~mike  2005-02-07 13:43:00  host: yf186.internetdsl.tpnet.pl

    STARY ALE JARY !
    WSPANIAŁE WYKONANIE !

  • 0

    2. ~stefan  2005-05-20 15:21:00  host: ayf248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sl;aby telfon, do muzeum, wg mnie nadaje sie na mydo do wietnamu

  • 0

    3. ~karolla  2006-03-13 20:04:11  host: djf114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    stary badziewny kloc

  • 0

    4. ~  2006-07-02 18:52:59  host: 212.106.17.153

    kiedy doczekamy sie innowacji? bo wypatroje ja juz od 13 lat i nie moge sie doczekac ciekawe jakie bedzie mic bajery :D moze pobija nokie z seri N?!

  • 0

    5. ~Alan  2006-08-15 16:25:02  host: auf137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to istny złom rzucam przekleństwa

  • 0

    6. ~Mystik  2007-04-27 21:14:36  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    Zbieram cegły na dubowe domu... odstąpi ktos telefon

  • 0

    7. ~LOL  2007-06-15 18:20:53  host: 91.90.91.34

    Telefon do samoobrony Ostrzeżenie: Można nim kogoś zabić :PP I oko wydubać antenkom

  • 0

    8. ~Pawel  2007-08-24 15:37:54  host: 217.153.215.135

    Telefon NIE DO ZDARCIA! Kwintesencja technologii komorkowej, po prostu dziadek 6310i ;)

  • 0

    9. ~michcio  2008-04-03 15:30:31  host: h134.integron.pl

    Ten telefon przypomina mi dawne czasy :D To mój pierwszy aparat jaki miałem.

  • 0

    10.  2008-04-18 19:52:46

    1,5 tygodnia na czuwaniu? Zaden problem, kiedys Nokia to byla jakosc i prestiz, teraz produkuja gorsze gowno niz Sagem ;((

  • 0

    11. ~Krzyś  2009-07-26 01:08:07  host: net.security.pl

    Jedna z najlepszych Nokii ever! Po tylu latach, nadal działa jak złoto. Mam obecnie E70, ale 6150 używam do prepaidów. Dokonała jakość (a jakość dźwięku lepsza niż w wielu współczesnych komórkach). No i bateria.. nie do zarąbania!

  • 0

    12. ~filo  2009-11-11 13:05:26  host: bvu72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go do tej pory i chyba już zostanie ze mna do końca na emeryturze mam sentyment poprostu do niego.

  • 0

    13. ~a-di  2010-01-23 20:41:51  host: acdv167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    używałam tego telefonu parę lat, a potem dałam go mamie. I mama nadal z niego korzysta, w dodatku wcale nie chce innego (choć niezliczoną ilość razy ją próbowałam przekonać, że kupię jej nowy telefon, z kolorowym wyświetlaczem itp.) Ale gdzie tam! Mama uparła się, że nokia 6150 jest najlepsza i ma rację. Ten staruszek ma już 9 lat i ciągle działa bez zarzutu. Zero awarii. Jest po prostu nie do zdarcia.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet