Nokia 6136 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6136 Opinie o Nokia 6136

Nokia 6136

w sumie: 46
  • 0

    1. ~  2006-02-13 20:27:46  host: axf214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziwne ze nie ma blutootha chociaz wi-fi ma

  • 0

    2.  2006-02-13 21:47:38

    bateria niklowo-wodorkowa (NiMH)??? to chyba jakieś nieporozumienie

  • 0

    3.  2006-02-13 21:53:10

    czy ja mam haluny czy ten telefon ma baterie Ni-MH ?? to przecierz wyszlo z uzycia ze 5tys lat temu !

  • 0

    4.  2006-02-14 10:35:43

    tubus: dzieki, przekliklo sie, juz poprawione

  • 0

    5.  2006-02-14 14:53:41

    nokia przezucila sie na klapki chyba ??? szkoda ze nie zrobią czegos jak Nokia 6610i tylko parametry niech będa z 3250 :DD heh

  • 0

    6.  2006-02-14 20:01:23

    fajny fon z funkcji to przypomina N6230i tyle za ma wiekszy wyswietlacz i wiecej koloro i jest z klapka

  • 0

    7.  2006-02-15 19:57:36

    z wyglądu (jak prawie kazda nokia-klapkowiec) beznadziejna :)

  • 0

    8. ~  2006-02-18 17:34:52  host: bkx31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o wy macie q*** do tego telefonu :/:/:/

  • 0

    9. ~Kasia  2006-03-12 21:41:13  host: pryzma.ds.po.opole.pl

    to jest przeciez nie mozliwe!!!! nokia produkuje telefony od dobrych kilkudziesieciu lat i czemu za kazdym razem musza tak eksperymetowac jak zrobia juz dobry telefon to zawsze cos w nim brakuje, pozniej tworza nastepny i dodaje to co brakowalo w poprzedniej wersji a odejmuja to co bylo w porzadku i do tego jeszcze obudowe zminiaja na brzydsza, czemu oni sie nie naucze i nie stworza porzadnego fonu ????? nie rozumiem ich :-((( i jestem zawiedziona ich postepowaniem a przez tyle lat tylko czlowiek bazowal na tej firmie chyba czas poszukac innej firmy, wielka szkoda ;-((

  • 0

    10. ~Dominika  2006-05-26 13:01:11  host: 83.68.67.174.kutno67.tnp.pl

    telefony nokia sa BARDZO dobre. Niech mi nikt nie wciska kitu, ze coś im brakuje. One są super. Ja sama mam nokie i ani razu mi się nie zawiesiła, a na brak fajności w telefonie nie ma co gderać. Inne firmy nokii nawet nie dorównują. To moja realna opinia.

  • 0

    11.  2006-06-12 08:33:43

    Pewna rzecz jest dla mnie troche dziwna! Telefonb posiada Karty pamięci, a niema bluetootha!! A co do wyglądu to mugłbym być posiadaczem tego telefonu, ale rzadko bym go otwierał, bo jeśli wyglad zewnętrzny nawet mnie interesuje to środek jest fatalny! Pozdrawiam

  • 0

    12. ~łoś superktoś  2006-06-29 23:27:57  host: 196-1-186-59.nitelnet.com

    czy ta nokia mimo że ma WLAN, to czy ma Operę Mini albo jakąś inną przeglądarkę internetową????? dzięki z góry za info POZDRO

  • 0

    13. ~łoś superktoś  2006-06-29 23:31:34  host: 196-1-186-59.nitelnet.com

    czy ta nokia mimo że ma WLAN, to czy ma Operę Mini albo jakąś inną przeglądarkę internetową????? dzięki z góry za info POZDRO

  • 0

    14. ~kk55  2006-08-11 18:39:28  host: 80.51.206.166

    nokia to najbrzydsze telefony

  • 0

    15. ~  2006-08-31 10:45:09  host: dfr247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    squn zgadzam sie z toba, telefonik ogolnie ladny, ale klawiatura to porazka

  • 0

    16. ~Alan .M  2006-09-12 16:52:37  host: avi144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kk55 gówno a nie się znasz na phonach

  • 0

    17. ~  2006-10-29 03:05:57  host: p07-06.opera-mini.net

    Poza tym że ma WIFI to nic nadzwyczajnego, aparat foto jak na dzisiaj jest kiepski, brak 3G a wygląd to kwestia gustu ale dla mnie to gniot :(

  • 0

    18.  2006-12-02 16:52:13

    czy aby napewno wyswietlacz ma 128x160?? przy aparacie 1,3?? uznam ze to wypadek przy pracy nokii, dobrze ze irde ma:P mysle ze hitem to ten model nie zostanie:P

  • 0

    19. ~Groszek  2007-01-19 19:16:44  host: cxx178.internetdsl.tpnet.pl

    Uwazam,ze ten model nokii nie zrobi raczej kariery:(POZDRAWIAM

  • 0

    20. ~Wandzik  2007-02-08 18:46:09  host: nat-klon-207-23.globalconnect.pl

    :P Mam pytanie ile mniej wiecej kosztuje taka nokia ?

  • 0

    21. ~enro  2007-03-05 10:55:44  host: n01.satfilm.pl

    Ludzie wy to chyba zapomnieliście do czego służy telefon. A tak po za tym to gnioty wypuszcza Motorola, np. V3. Telełopata, możnaby nim rowy kopać. Ja bardziej polecam Nokię 6125, ładniejsza i z Bluetooth.

  • 0

    22. ~  2007-03-17 15:05:45  host: avy79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIEMA BLUTTOTHA A MA TYLKO IRDĘ CZY WAS NOKIA COŚ PO P*********

  • 0

    23.  2007-04-14 23:56:11

    to ma być chyba najtańsza Nokia z WLANem ale z lcd 128x160 i z tego co kojarze w dodatku pasywnym (!!) to nie wiem po co wlan

  • 0

    24.  2007-04-20 22:55:59

    23: do UMA oczywiście

  • 0

    25. ~  2007-05-15 09:26:20  host: 088156034090.ols.vectranet.pl

    Nie kumam strategii Nokii. Wychodzi model 6020 z aparatem bez bluetooth, a potem 6021 z bluetooth ale bez aparatu. Teraz to samo. Wychodzi model 6103 z bluetooth i bez kart pamieci, a potem 6136 z kartami pamieci ale bez bluetooth. POPROSTU TEGO NIE KUMAM!

  • 0

    26. ~sprzedawca  2007-05-19 19:05:58  host: 0375.smevpn.tpnet.pl

    kochani bo nokia delikatnie rzecz ujmujac daje ciala. czasy jej swietnosci powili mijaja. trzeba niestety slono placic juz za sama marke, co nie zawsze przeklada sie na jakosc. najlepszym przykladem jest 6103-wyjatkowao wadliwy model. jesli mam polecac telefony ,ktore zazwyczaj spelniaja wiekszosc oczekiwan to zdecydowanie samsungi-do tego najmniej awaryjna marka na rynku w tej chwili. rowniez sony ericsson-rewelacja. i wiem,co pisze bo sprzedaje telefony od prawie 3 lat. pozdr

  • 0

    27. ~marta  2007-06-07 21:38:43  host: c129-162.icpnet.pl

    tez sprzedaje telefony i co do opinii na temat samsunga sie nie zgadzam... najwiecej reklamacji (zaraz po motoroli)... sama od lat mam tylko nokie...i z kilkunastu modeli jakie mialam poczynajać od 3310 heh z zadnym nigdy nic mi sie nie stalo... wymienialam je po prostu dla urozmaicenia:) pozdrawiam

  • 0

    28. ~VanGreeg  2007-06-15 19:07:09  host: chello087206122151.chello.pl

    Dostałem ten telefon od Orange do testów, potem pozwolili mi go sobie zatrzymać. WiFi ma do UMA - właściwie tylko do tego, bo nie pojawia się w sieci jako dysk, urządzenie ani nic w tym stylu. Bateria trzyma 2-3 dni, jeżeli jednak ktoś odważy się zadzwonić - nawet 1 dzień. Aparat fotograficzny w telefonie to jakieś nieporozumienie, jakość zdjęć pozostawia więcej niż wiele do życzenia - ale co kto lubi. Wyświetlacz nie najgorszy ale i nie najlepszy, z nowymi TFT nie ma nawet co porównywać, szkoda czasu. Wiesza się i to notorycznie - po prostu się resetuje, co ciekawe robi to dość niespodziewanie i przeważnie nie wiąże się z tym nic groźnego. Nie wygląda aż tak źle i na zewnątrz i w środku... Gdy jest nowy... Po jakimś czasie używania, nawet obchodząc się z nim jak z jajkiem delikatna błyszcząca obudowa pokrywa się rysami. Reasumując, miałem w życiu nie jedną Nokię, miałem Samsunga, Panasonica, Motorolę, SonyEricssona... I jak narazie najlepsze było Sony. Telefon z HSDPA, UMA, slotem na MicroSD, obsługą USB 2.0, bluetooth i do tego Symbian albo Windows Mobile to byłoby coś... Samsung SGH-I600? No prawie...

  • 0

    29. ~sarakakabub  2007-06-25 20:15:38  host: 80.51.227.9

    super ale 6131 jest lepsze

  • 0

    30. ~uzytkowniczka  2007-07-17 22:12:52  host: gvj162.internetdsl.tpnet.pl

    vanGreeg przeczytalam Twoja opinie i nie moge sie z Toba zgodzic w kwestii baterii. ja dzwonie bardzo duzo i bateria trezyma mi tydzien czasu. Co prawda ja nie slucham w nim zadnych mp3 no ale. Jesli chodzi o obudowe to faktycznie sie rysuje bardzo latwo, jednak poza tym niczego nie mozna tej nokii zarzucic, wcale sie nie zawiesza itp. Zdjęcia moze nie wygladaja najlepiej w telefonie ale to kwestia wyswietlacza, natomiast po przeniesieniu fotek na kompa sa jak najbardziej dobre.

  • 0

    31. ~...  2007-07-17 22:28:54  host: basia.kolornet.pl

    Ludzie! Kompletnie was nie rozumiem! Nie podoba sie wam ten telefon, to na niego nie patrze, i go nie kupujcie! Ja osobiscie nie głowie się, dlaczego ten telefon nie ma bluetoth. Jeśli się wam nie podoba, że nie ma bluetoth, to kupcie sobie z bluetoth! Albo że nokia daje ciała, to kupcie sobie samsunga za więcej kasy, i niech wam się zepsuje. Samsung się zepsuje, a nokia będzie 10x dłuzej działała! Lepiej się zastanówcie. Lepiej mieć trwały telefon bez bluetoth, czy nietrwały tel. z bluetoth.troche myśleć trzeba.

  • 0

    32. ~  2007-09-13 18:21:02  host: ait90.internetdsl.tpnet.pl

    Moj ojciec go kupil, nigdy w zyciu nie wyslal smsa, umie tylko dzwonic, a ten telefon ma automatyczne wifi. Ogranicza mu to koszty posiadajac u sibie w firmie i w domu hotspoty. Dla tekiej osoby zostal stworzony ten telefon. Bo wyswietlacz aparat, to jest zeby bylo - masakra.

  • 0

    33. ~....  2007-11-17 12:51:27  host: cps107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia jest spoko sama ja mam ... nie jest najgorsza ale wkoncu telefon jest do tego zeby dzwonic i pisac sms-y !!!! i Nokie to najbatrdziej trwale telefony nigdy sie nie psuja !!!! a samsungi to dopiero PORAZKA ... moja kumpela ma samsunga i jej sie caly czas psuje ... ehhh ...

  • 0

    34. ~nokia mania  2007-12-18 17:58:46  host: rejon131.ztpnet.pl

    hallo.jest jeden klopot,mam duuuuuzzzy problem z bateriami,starczaja mi na 3 dni bo ciagle je wymieniam na gwarancji,dlaczego tak sie dzieje?

  • 0

    35. ~  2008-01-01 11:52:09  host: epimetheus.wide-net.pl

    34. a jaka masz baterie ? podaj symbol

  • 0

    36. ~;Domelo  2008-03-21 12:43:34  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Dominika haha nie dorownuja . Chcialas powiedziec przebijaja . Na pewno gdybys sie przesiadla na jakiegos samsunga z serii dla kobiet od razu bys zmnienila zdanie !!!!!! Nokia to szmelc !!!!!

  • 0

    37. ~Mati  2008-03-23 11:37:55  host: clt112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria kończy się błyuskawicznie przy włączonym Wifi. To tak, jakby w innym aparacie mieć włączonego bluetootha i b. często z niego korzystać. Po wyłączeniu UMA'y bateria będzie żyła duuużo dłużej.

  • 0

    38. ~baton  2008-04-09 20:33:02  host: 078088083051.leb.vectranet.pl

    Niestety co do większości opini się nie zgadzam. Telefon ogólnie całkiem spoko. Miałem już Panasonica, Siemensa(tragedia), Motorolę. Nokia mogłaby powalczyć z Panasem. Poprrzednio miałem 6310i służbową, bateria rewelacja. Dziennie ok 4-5 h rozmów, trzymała 1,5 tygodnia. Niestety w 6136 bateria to dno. Góra trzy dni, a jak włączę mp3 na 2 godziny przez słuchawki to 1 dzień.

  • 0

    39. ~miki  2008-09-12 12:51:30  host: gw02.zurich.pl

    Mocno jestem rozczarowana i może nie samym telefonem, bo mam go już prawie rok czasu ale serwicem NOKII tera odbieram telefon 3 x z naprawy i ogólnie mówiąć koszmar naprawiają do upadłego nawet jeżeli naprawiają to samo - najprościj wgrywają nowe menu i mają w .... albo wystawiają rachunek i też mają gdzieś wydawało mi się że nokia to solidna firma - niestety odradzam

  • 0

    40. ~gg  2008-12-16 13:58:25  host: ta194.internetdsl.tpnet.pl

    ehh kurde jak sie wklada karte microsd bo jakos nioe wiem gdziee

  • 0

    41. ~Ado  2009-01-17 12:51:07  host: goc90.internetdsl.tpnet.pl

    tez nie wiedzialem gdzie ja wlozyc...I rozkminiłem po paru sekundach !!!!

  • 0

    42. ~vc  2009-01-18 23:10:49  host: acu111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z boku obudowowy po praweej stronie masz gniazdo

  • 0

    43. ~DD  2009-01-19 16:27:16  host: 217.144.223.154

    SUPER TO MA WIFI!!! LUDZIE JA TO KUPUJE JUZ TERAZ WKONCU DARMOWY NET NO NIE Xd

  • 0

    44. ~Olka  2009-06-22 23:50:03  host: h233163.net.pulawy.pl

    Ja miałam ten telefon przez rok (pół roku temu przesiadłam się na E51 ze względu na Symbiana). Ja polecam ten telefon, jak ktoś chce mieć prosty w obsłudze fonik bez zbędnych bajerów. Aparat w sumie nawet fajne fotki robi (w sepii of course, bo wszystkie nokiowe aparaty robią beznadziejne w kolorze). Świetną rzeczą jest WiFi. Oczywiście bateria jak widać - jest beznadziejna, ale ja ten problem rozwiązałam łatwo - za ok 15zł kupiłam baterię o pojemności 2100 mAh i nie narzekam. Tylko szkoda, że się klawisz nawigacyjny tak odbija na wyświetlaczu.. Ja osobiście powiem, że ten telefon poza swoimi funkcjami bardzo mi się podoba wizualnie, ale oczywiście kwestia gustu - a telefon nie ma być ładny tylko przede wszystkim dobry (ale byłoby miło gdyby jedno szło w parze z drugim :D:D:D). A w ogóle to miałam już kilkanaście nokii i na żadną nie mogę narzekać. Nie mogę się zgodzić z opiniami, że to badziewne telefony.

  • 0

    45. ~Ziomek  2009-08-18 13:41:25  host: acxy250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten model telefonu nie służy do zabawy i tyle... A Wi-Fi to zajebista sprawa!!! Ten tel posiada UMA.. (tzn. Że jak masz np w domu router bezprzewodowy lub masz w pobliżu niezabezpieczoną sieć to ten ten sie z nią łączy i możesz rozmawiać ile chcesz za darmo!!! Czy trzeba czegoś więcej??) Kupujesz ten tel, jeśli chcesz to wrzucasz muzyke przez kabel USB i możesz słuchać mp3!!! Jeśli ktoś się nie zna to prosze sie nie wypowiadać na ten temat!!! KONIEC KROPKA

  • 0

    46. ~Jac  2009-10-01 09:13:31  host: ip-83-246.mofnet.gov.pl

    Rozmowa po UMA w Orange nie jest za darmo. Aby móc ten bajer wykorzystac trzeba miac właczoną usługę Unifon 10 lub 55 zł za 80 lub 1200 min rozmowy i to tylko z Orange i stacjonarnym reszta 40 gr za min do limitu 25 min lub 125 min więcej wg stawek operatora. Pozatym w wiekszosci przypadków Orange blokuje wifi do innych celów!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet