Nokia 6125 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6125 Opinie o Nokia 6125

Nokia 6125

w sumie: 278
  • 0

    1. ~Azd19  2006-01-16 14:27:51  host: 82.160.112.66

    Wkoncu jakas nokia z klapka (pomijajac 6260) posiadajaca zlacze kart pamieci szkoda ze taka brzydka

  • 0

    2.  2006-01-16 15:16:09

    ulepszona 6101

  • 0

    3.  2006-01-16 15:25:04

    Wyglada jak kopia Motoroli V3...

  • 0

    4. ~kamil  2006-01-16 17:03:14  host: wlan0-4.srem.net

    pewnie nokia juz nie wie ile chciec za taki telefon ;p siemens cx75 jest/bedzie znacznie tanszy i funkcjonalniejszy od tego badziewia... a moyorolka v3 jeszcze fajniejsza ;)

  • 0

    5.  2006-01-16 17:54:02

    @ KALIN
    To ty chyba Motoroli V3 nie widziałeś...:/

  • 0

    6.  2006-01-16 18:57:26

    takie gówienko......z całą pewnością tego nie kupię;/

  • 0

    7.  2006-01-16 19:07:50

    Telefon nawet nawet, klasa raczej niska, ale cena tez:) Mnie sie nie podoba ale to kwestia gustu. Duzy plus za karte pamieci minus za mała rozdzielczosc wyswietlacza.

  • 0

    8. ~acc  2006-01-17 15:22:29  host: aaxh14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mnie się podoba. Mimo, że od tygodnia mam nowego SE to zmienię go na tą Nokie jak tylko się pojawi na rynku. Trochę słaby wyświetlacz, ale reszta jest ok.

  • 0

    9. ~  2006-01-20 22:06:24  host: c123-103.icpnet.pl

    pierwsza nokia z bluetooth na 100 metrów serio !!!

  • 0

    10.  2006-01-23 10:21:27

    Telefon przynajmniej jeżeli chodzi o parametry prezentuje się bardzo dobrze 256tyś kolorów,wymienne karty pamięci no i Bluetooth , EDGE . Szkoda tylko , że wygląda jak SAMSUNG :(

  • 0

    11. ~viperek  2006-01-28 12:09:20  host: ckt152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola V3 jest po pierwsze wogóle inna a po drugie gorsza. Moża ta nokia nie jest piękna, ale przynajmniej Nokie sie nie psują jak Motorole. Sam już nie wiem ile nokii miałem w życiu (ale baaaardzo dużo) i z żadną nie miałem najmniejszego problemu.

  • 0

    12.  2006-02-09 08:56:59

    mam nokie 6101 a ten zapowiada sie ciekawie wkoncu dolozyli mu to czego mu brakowalo

  • 0

    13.  2006-02-12 09:14:32

    wzorowy telefon... mi juz wiecej do szczescia nie potrzeba :D

  • 0

    14. ~sirk  2006-02-16 20:55:55  host: aat34.internetdsl.tpnet.pl

    chetnie wymienie 6101 na tą - dobrze że dołożyli kartę pamięci co do słów takie gówienko to gościu chyba ma tel z wodotryskami i migajacymi lampkami jak kiedyś miały radiomagnetofony kasprzak ;D

  • 0

    15. ~zielarka  2006-06-05 21:16:58  host: bso216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde kupiłam ten telefon fajny jest lipa tylko ze nie mam go po polsku i nie mam instrukcji,ogólnie mi sie nie podoba, ale zauwazyłam ze im drozszy telefon tym brzydszy,Kochani nie ma to jak Nokia 3210

  • 0

    16. ~mysz  2006-07-02 19:09:19  host: axa134.internetdsl.tpnet.pl

    a cenowo jak stoi ten telefonik?? cholera,gdyby nie wygląd moze bym sie skusiła :/

  • 0

    17. ~barno78  2006-07-07 17:01:29  host: afy54.internetdsl.tpnet.pl

    zal mi czytac co piszecie tele jest naprawde wart kasy jak na ten model (1099zł) i nie macie pojecia co piszecie mam go i go POLECAM wart jest tej kasy ! parametry spoko ale dopiero przy 512 microsd pamieci

  • 0

    18. ~asai  2006-07-20 15:25:29  host: ewd155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chętnie kupię. naprawde super telefon. mój samsung e 350 do niego to kibel!!

  • 0

    19. ~~angel  2006-07-31 14:27:59  host: abta236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem w kropce:((((teraz to juz nie wiem czy kupic sobie sony ericssona w300i czy nokie 6125:(((((( pomocy

  • 0

    20. ~tomcio  2006-07-31 20:55:12  host: 183-26-147.ip.adsl.hu

    ten telefon jest zajebisty zmienie se k700 na ta nokie 6125

  • 0

    21. ~~~JJ  2006-08-27 15:07:47  host: ade172.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: jaka jest właściwie pojemność tego modelu? Ile piosenek w formacie .mp3 się zmieści?
    Z góry dziękuję za pomocną dłoń :P

  • 0

    22. ~africana  2006-09-17 16:44:46  host: aasx14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fon, symbian chodzi szybciutko(jak narazie), nie zwiesza sie, troche skrzypi przy uzywaniu i rokladaniu, wwyswietlacz zew. ma tragiczna rozdzielczosc, reszta super.

  • 0

    23. ~poikolo  2006-09-28 01:06:01  host: chello083144102056.chello.pl

    Tel.jest spoko ma duzo funkcji polecam go zamiast mp3 player

  • 0

    24. ~dd  2006-10-08 11:15:37  host: dfg45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo w tym fonie trzyma bateria???

  • 0

    25. ~fazi  2006-10-11 14:58:04  host: dgi3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon ale dla mnie jest wazne ile trzyma w nim bateria. prosze o jakis komentarz w tej sprawie tych którzy juz maja ten telefon. a jak z obudową ? jest wytrzymała? nie rysuje sie szybko powierzchnia???

  • 0

    26. ~gg  2006-10-25 17:15:22  host: abm114.internetdsl.tpnet.pl

    ile ma panięci??

  • 0

    27. ~justynka  2006-11-05 18:04:38  host: hsiproxy.astra-net.com

    Mam go od wczoraj, bardzo fajny, ma wszystko czego potrzebuję. :-) Rzeczywiście, wbudowana pamięć trochę mało, ale po to jest gniazdo microsd. Ja już sobie zamówiłam 1gb. Mam tylko jeden mały problem, chociaż niektórym może się to wydać śmieszne. Z tego co wiem, w większości klapkowców po zamknięciu klapki, telefon sam "wychodzi" z ostatnio używanej funkcji czy menu. W tym tego nie ma... Tak jest we wszystkich telefonach, czy to ja mam coś nieustawione? Bardzo proszę o pomoc, jeśli ktoś wie, dlaczego tak jest. Bo już mnie to coraz bardzie denerwuje. :|

  • 0

    29. ~Paweł  2007-01-15 15:37:40  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    Zobaczyłem ją w środku i zajechało legendarną 5110. No jak to wygląda?

  • 0

    30. ~Kamil  2007-02-07 08:32:22  host: fhq154.internetdsl.tpnet.pl

    widze co piszecie o tym foniku. odpowiadam na pytania bo mam ten telefon. po pierwsze to bateria trzyma 13 dni. po drugie obudowa sie nie rysuje. następnie ten teledon ma kamerę i wbudowaną pamięć 11 mb. a po za tym telefon jest zajebisty:D:D:D:D:D

  • 0

    31.  2007-02-16 15:31:58

    "bateria trzyma 13 dni" - w to to Ci nigdy nie uwierze...przy tylu funkcjach i mozliwosciach....i bateri LiIon 820mah en telefon nawet leżąc na czuwaniu niewytrzyma Ci 13 dni !!! no ale..grono n00bkow napewno Ci uwierzylo ...dobra siema polowa sukcesu:) EOT ;]

  • 0

    32. ~enro  2007-02-17 22:46:22  host: n01.satfilm.pl

    Nie mowcie, ze 6131 jest lepsza! Blagam, ma tak slaba baterie i tak duzy wyswietlacz, ze nie pociagnie nawet dwoch dni. Nokia 6125 za to nie wiele sie od niej rozni. Jest nawet ladniejsza, a jej obecna cena (798zł) sprawia ze to rarytas na naszym rynku!

  • 0

    33. ~  2007-04-28 15:30:13  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    enro... nokia 6131 jest lepsza... ma usb.. lepszy wysiwtlacz... i wg mnie lepszy wyglada ale to kwestia sporna. a poza tym nokia 6131 powiedzmy w electroworldkosztuje 840 zł wiec w sklepie internetowym znajdziesz o 100 zł taniej a na allegro za 500 zł wiec nie dawaj ceny bo palnałeś głupote. ja mam nokie 3330 i bateria juz trzyma mi pol dnia... a nowa bateria 2 dni... a w instrukcji obsługi pisało ze trzyma 500 godzin. wiec po co wy pytacie sie o to ile trzyma bateria?? jak bedziecie gouzywać to wytrzyma wam 3-4 dni jak nie i bedzie robił za ozdobe na polce to i dwa tygodnie. W ogole Nokia nie wiem po co wypuszcza podobne do sibie telefony takiej jak 6085 6125 i 6131.

  • 0

    34. ~PoRaZKa  2007-05-14 21:51:28  host: 193.19.165.16.osk.enformatic.pl

    Ej ludzie mam tego fona juz od pazdziernika 2006r i byłem nim zachwycony ale teraz wyszły z nim problemy .Kupiłem go na allegro i zauwazyłem ze przyciski rysuja wyswietlacz strasznie ,a teraz wyskoczył mi problem z mikrofone LUDZIE nie wartoo go kupowac ale jeszcze z nim wytrzymam i sprzedam na allego za 400 banki Nie polecamm!!!!! PoZdR 6oo

  • 0

    35. ~Olka :))  2007-06-27 15:10:58  host: cfk190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm... Kamil, wiesz, pierwsze słyszę, że bateria trzyma 13 dni. No, chyba że go nie używasz w ogóle. Mam ten telefon już jakiś czas. Więc tak. Często napotykam się z pytaniami o tą Nokię. Myślę, że w niektórych sprawach mogę pomóc :). Justynko, ja też tak mam. Radziłabym się nie przejmować. Mnie na początku też to denerwowało. Przyzwyczaisz się. Powiem jednak, że to czasem się przydaje. Poprostu jak chcesz, żeby wychodziło w krótkim czasie lepiej nacisnąć przycisk wyłączania telefonu... Obudowa się niestety bardzo rysuje. Żeby się nie rysowała, potrzebny byłby świat z jedwabiu...Ale nie ma tak dobrze, więc trzeba się przyzwyczaić. Ja byłam bardzo zła, jak zauważyłam pierwszą poważną ryskę. Ale później mi przeszło i cieszyłam się z jego zalet ;))... Ja nie zauważyłam żadnego podobieństwa z 5110. W życiu!!! Hmm... myślę, że to już wszystko. jeśli nie będziecie czegoś pewni, piszcie, postaram się pomóc :)). Pozdrawiam, Olka

  • 0

    36. ~duśka  2007-07-03 00:23:58  host: ddh231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie jedno male pytanie... Poniewaz slyszalam i gdzies czytalam ze ten tel. ma jednak usb... czy to prawda?

  • 0

    37.  2007-08-15 10:00:37

    Witam mam ten tel od sierpnia ubieglego roku. Postaram sie opisac go obiektywnie. Wiec tak obudowa to fakt, rysuje sie latwo, moj tel po roku nie wyglada tak pieknie jak na poczatku. Pytacie o wytrzymalosc baterii, przay dosc czestym uzywaniu (rozmowy, sms-y, zadko gry) po roku czasu bateria wytrzymuje 3,5 dnia do 4, cudow nie ma. 13 dni bateria by nie wytrzymala nawet w stanie czuwania. Co by tu jeszcze napisac, pamiec wbudowana jest dobra na mp3, na dzwonki, sms-y (oczywiscie wszystko obciete) i wtedy zostaje miejsca na ok 15 zdjec. Zdjecia wychodza ladnie, oczywiscie najlepiej widac to na komputerze, do tego telefonu jest kabel USB! (DKU-2) oczywisce zaraz po zakupie telefonu zaopatrzylem sie w niego. Na duzym plusie jest ladowarka do tego telefonu, wystarcza 2 godziny i telefon jest naladowany. Prosty interfejs (jak zawsze w nokii). Po 8 miesiacach uzywania, niestety musialem oddac telefon do serwisu problem z oprogramowaniem(telefon stracil zasieg na amen) po naprawie, narazie chodzi bez zarzutu. Glosnosc dzwonkow jest wystarczajaca, a to co mi sie w niej najbardziej podoba to nagrywanie rozmow :). Najwiekszym minusem tego telefonu to jednak obudowa, ja juz sie tym nie przejmuje :) Polecam ten telefon :) pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego modelu :)

  • 0

    38. ~briver  2007-08-19 23:51:46  host: 80.48.161.2

    do africana: Rozbiegnij sie i w ścianę pier.... , to nie jest żaden Symbian!!! a w ogóle to telefon jest do du... ps. Polecam 3250, to jest Symbian i to właśnie jest pożądny telefon.

  • 0

    39. ~jolero  2007-08-26 13:58:49  host: azo3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma usb

  • 0

    40. ~Wercia214  2007-09-07 19:18:04  host: cgy133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile to ma pamięci?? Plis powiedźcie mi!! Chce se kupić NOKIE z klapką i chce żeby miała dużo pamięci, a ogólnie to wszystko co ma powyższa. Jeśli ta ma mało pamięci i nie da sie dokupić karty pamięci to doradźcie mi NOKIE z klapką z powyższymi cechami. Z góry dzięki:*

  • 0

    41. ~Kaszmirowa  2007-09-07 21:58:16  host: acbf157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam małe pytanko, może trochę głupie, ale chciałabym dowiedzieć się od jakiegos posiadacza tej nokii, czy ma ona uchwyt na smycz?Pozdrawiam:)

  • 0

    42. ~stisher  2007-09-10 16:24:47  host: afk178.internetdsl.tpnet.pl

    jest uchwyt na smycz, pamieci ma 11 MB uzytkowej bedzie ok 9 MB, i ma wejscie na karte pamieci "microSD"

  • 0

    43. ~Olka :))  2007-09-13 19:46:07  host: cgr162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    owszem, ma uchwyt na smycz. Jednak żeby łatwiej ją założyć trzeba zdjąć tylną obudowę :)... Pozdrawiam

  • 0

    44. ~agne$  2007-09-15 16:48:22  host: router.kosa.net.pl

    MAłE PYTANIE! czy do tego telefonu jest wejście USB i kabel? Zdjęcia można dać na kompa i ostatnie? Ile ma pamięci i ile zdjęć się na niego zmieści i piosenek?

  • 0

    45. ~dobrydnio  2007-09-16 15:52:03  host: abba78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel jest do du.. po 3 dniach od zakupu zaczął sie zawieszać i wogóle sypać. bateria trzyma mi 3 dni przy malym uzyciu. po tel do noki niczego konkretnego sie nie dowiedziałem. i wten sposób 800 zł poszło na marne

  • 0

    46. ~Wercia214  2007-09-19 21:16:38  host: aaig90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odpowie mi ktoś na pytanie: czy do tej NOKII można dokupić KARTE PAMIĘCI????????

  • 0

    47. ~madzia  2007-09-27 21:06:24  host: host-217-172-243-43.gdynia.mm.pl

    co lepiej kupic nokie 6125 czy nokie 3110 classic?

  • 0

    48. ~Wercia214  2007-09-27 21:57:30  host: cgz62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli można dokupić karte pamięci tak??

  • 0

    49.  2007-10-01 14:28:35

    MOZNA PRZEWIJAC JAK SIE OGLADA FILMY NA TEJ NOKII??

  • 0

    50. ~nendariel  2007-10-02 08:32:42  host: gnt250.internetdsl.tpnet.pl

    Mozna przewijac podczas ogladania filmu??

  • 0

    51. ~luśka  2007-10-02 14:15:37  host: inet20908nb-0.eranet.pl

    jak mam wrzucić muzę na tą komórkę?

  • 0

    52. ~luśka  2007-10-02 15:23:28  host: inet20908nb-0.eranet.pl

    jak mam wrzucić muzę na tą komórkę?

  • 0

    53. ~madzia  2007-10-07 19:58:58  host: host-217-172-241-166.gdynia.mm.pl

    mam telefon od wczoraj i bardzo mi sie podoba, zastanawialam sie tez nad nokia 3110 ale nie dorasta mu nawet do piet. ogolnie w deche, 2 fajne wyswietlacze i duzo przydatnych funkcji :)

  • 0

    54. ~aff  2007-10-09 11:35:35  host: gnt250.internetdsl.tpnet.pl

    mozna w tej nokii przewijac podczas ogladania filmow??

  • 0

    55. ~artek  2007-10-10 14:37:55  host: host-87-99-13-20.lanet.net.pl

    Witam... Wczoraj zakupilem sobie ten telefon, telefonik zajebiasty... Tylko ze mam prbolem mam kabel CA-53 wczesniej uzywalem go do 6680 do swego bylego telefonu teraz zakupilem 6125 i ten kabel CA-53 powinien dzialac. Normalnie w telefonie lapie kabel wybieram tryb domyslny komputer wykrywa nowy sprzet instaluje cos tam i koniec system nie wykrywa mit ego telefoniku ;( Co mam zrobic pomozcie. Pozdrawiam

  • 0

    56. ~Ktoś kto potrzebuje pomocy  2007-10-10 19:10:34  host: aaih232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od 5 dni ale nie wiem czy jest do niego karta pamięci, to znaczy czy da sie dokupić karde pamięci??

  • 0

    57. ~artek  2007-10-12 13:18:48  host: host-87-99-13-20.lanet.net.pl

    Jak sie podgalasnia radio w tym telefonie i MP3 ???

  • 0

    58. ~galuna  2007-10-12 20:33:43  host: eou220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dylemat czy wybrać Nokię 6125 czy 6131... Jak uważacie? Która jest lepsza - zarówno pod względem wytrzymałości, jaki pod względem bajerów?;)A może polecicie mi inny model Nokii z klapką? Pozdrawiam:*

  • 0

    59.  2007-10-12 21:21:21

    Interesuje mnie wadliwość tego telefonu. Możecie coś powiedzieć na ten temat??? Pozdrawiam;*

  • 0

    60. ~madzia  2007-10-12 23:21:31  host: host-81-190-45-61.lodz.mm.pl

    do 54: nie mozna do 55: ja mam ca-53 nieoryginalny zakupiony za 7 zl i dziala :D do 56: karte pamieci trzeba dokupic, ja mam kingstona 1 gb, w zestawie byl z dwoma adapterami, koszt ok. 50 zl do 57: bocznymi klawiszami po lewej

  • 0

    61. ~Bregas  2007-10-13 10:41:21  host: dhcp0-127.eastwest.com.pl

    z boku ma guzik do glosnosci

  • 0

    62. ~madzia  2007-10-13 14:14:52  host: host-81-190-45-61.lodz.mm.pl

    do 59: wadliwosc... moim zdaniem srednia jest jakosc rozmow... wczesniej mialam nokie 3200 i bylo super slychac a teraz czasem przerywa jakby i nie slysze kogos albo ktos nie slyszy mnie... wlasnie, wie ktos czy mozna ustawic jakosc polaczen?

  • 0

    63. ~lucky  2007-10-13 18:34:52  host: atm.ssnet.pl

    trzeba jeszcze do tego telefonu dokupywac radio a jesli nie to jak je zalaczyc?? prosze odpiszcie

  • 0

    64.  2007-10-14 13:22:06

    powie mi ktoś jak to jest z tym gg na tym foniku?bo nie wiem czy bd chodzić...

  • 0

    65. ~ANA  2007-10-15 19:09:20  host: 106-53.espol.com.pl

    Mam bardzo wygurowane zdanie co do tej noki... , mam już ją równy tok i właśnie nie dawno oddałam ją do servisu , ale to najprawdopodobniej wina karty SIM. Ogólnie telefonik spoxik. ma wszytsko . Jednak przydało by się 16 mln kolorów na większym wyświetlaczu. GORĄCO POLECAM!

  • 0

    66. ~madzia  2007-10-17 22:20:59  host: host-217-172-248-250.lodz.mm.pl

    lol... :D lucky, niby jakie radio ty chcesz dokupywac? :D radio masz w telefonie a sluchawki dodaja w zestawie wiec o co chocho?

  • 0

    67. ~gringo plus  2007-10-18 14:03:29  host: host-80-54-212-149.tvteletronik.pl

    do63 radio dziala tylko musisz podlaszyc słuchawki bo one dzialaja jako antena, do 64 gg powinno ci dzialc tylko o ile wiem to jezeli masz karte ery:(

  • 0

    68. ~Hos  2007-10-20 12:54:47  host: abip27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam zastanawiam sie nad wymiana telefonu mam teraz 6288 ale mnie denerwuje wielkośc i wadliwosc... czy moze ktos mi powiedziec czy ta nokia 6125 głośno odtwarza muzyke?? hmm w skali np 10 i czy jakosc przez słuchawki jest ładna i głośna:} z góry dzieki

  • 0

    69. ~Kawcia  2007-10-24 20:16:38  host: bmg69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odpowiem na pytanie : "Czy do tego telefonu jest karta pamięci?" Owszem mozna dokupić karte pamięci rodzaj kart to Micro SD ale moze tez byc w zestawie .

  • 0

    70. ~PaJo  2007-10-29 19:33:06  host: bcv42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest super =)

  • 0

    71. ~fatgha  2007-10-30 21:39:12  host: host-ip21-133.crowley.pl

    prosze napiszcie mi jak moge uaktywnic dane pakietowe w noki 6125 w sieci orange mam sciagniete dzwonki ale kiedy je chce sie polaczyc z zakladka wap pisze mi uaktywnij dane pakietowe.. prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    72. ~KaRoLlO  2007-11-01 09:24:37  host: adpa89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka mam zamiar zakupić ten fon!! doradźcie czy sie to opłaca? Wybieram pomiędzy nią a 5200 :D:D

  • 0

    73. ~Magdalene_  2007-11-01 11:22:56  host: adqo174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak... polecam wam bardziej 6125 niż 6131. ta pierwsza jest ladniejsza, z deka mniej się zdziera kolor i niby nie ma przycisku do otwierania klapki ale mi to sluzy za plus. przynajmniej sie w kieszeni sama nie otwiera...

  • 0

    74. ~Justyna  2007-11-03 12:14:17  host: adsn163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon nie jest duży? Zalezy mi na małym rozmiarze telefonu,a patrząc na parametry wydaje mi się on dosyć duży. Jeżeli ktoś może mi udzielic info na ten temat,to piszcie na maila tiina@o2.pl pozdrawiam i z góry dziękuje.

  • 0

    75. ~xxxx  2007-11-05 21:17:18  host: 82.160.33.3

    czy karta pamieci jest zalaczona do telefonu przy jego zakupie?

  • 0

    76. ~Karta pamięci  2007-11-06 06:51:51  host: chello089076025194.chello.pl

    wiem że jest karta pamięci do 2 GB. Ma ktoś może 2GB?? Jak tak to prosze o odpowiedz czy komórka "muli"?? Z góry dzieki.

  • 0

    77. ~Avril  2007-11-06 20:59:03  host: aaia232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też miałam taki wybór, ale oczywiście od razu wybrałam nokie 6125. Ta 6131 jest jak dla mnie za duża i ogólnie jakos tak nie zbyt ładna. A bajerami to one się aż tak nie różnią ;)

  • 0

    78. ~raffal:D  2007-11-09 15:30:55  host: dse173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos moze wie czy glosno slychac mp3?

  • 0

    79. ~Muric  2007-11-10 09:01:53  host: gfz218.internetdsl.tpnet.pl

    a moze mi ktos powiedziec czy ta nokia po rozłożeniu ma 9cm czy przed ?? prosze o odpowiedz

  • 0

    80. ~doris  2007-11-10 15:30:35  host: ebl81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dylemat . Czy wziąsc ( w mixie) ta nikie 6125 czy Samsunga J600 ? Który telefon jest lepszy , trwalszy ?? z góry dziekuje za pomoc :*

  • 0

    81. ~RENIA:)  2007-11-10 20:04:12  host: admm226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam jak narazie go 2 dni. I jestem zadowolona z tej noki!!! POLECAM

  • 0

    82. ~princcess  2007-11-10 21:28:59  host: adm2.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon posiada wejscie usb?

  • 0

    83. ~hiehie  2007-11-10 21:39:07  host: adm2.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie ten telefon ma wejście usb??!!

  • 0

    84. ~artek  2007-11-12 17:34:08  host: host-87-99-13-20.lanet.net.pl

    Polecam wszystkim NOKIE 6125 jest super nie zawodna przy nonstop sluchaniu muzyki sms rozmowy 2 dni przy nie sluchaniu SMS i rozmowy 7 dni. Telefon ma bardzo ladny dzwiek i wogole wszystko pieknie ladnie.A co najwazniejesz trwala i mala :) POLECAM WSZYSTKIM

  • 0

    85. ~habian  2007-11-13 21:01:38  host: eud180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ona ma 10 cm ale dlugosci ale typ;d

  • 0

    86. ~madzia  2007-11-13 23:45:22  host: host-217-172-252-214.lodz.mm.pl

    telefon ma wejscie usb tam gdzie jest wejscie sluchawek. nie ma wejscia mini usb, wiec trzeba dokupic specjalny kabelek zeby podlaczyc tel do kompa :)

  • 0

    87. ~aga  2007-11-14 20:40:06  host: ejy44.internetdsl.tpnet.pl

    doris.... nokie sa trwalsze zawsze nokie sa lepsze to naj lepsze telefony i naj trwalsze nawet gdy spadnie to sie tak nie uszkodzi tak jak np. simens takiemu siemensowi wystarczy troche mrozu by nie działał

  • 0

    88. ~Olka ;)  2007-11-15 17:08:47  host: cge237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    usb...? na dole, tam gdzie ładowrka ;P

  • 0

    89. ~Anetka  2007-11-18 14:24:56  host: aawi208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytano.. czy ten telefon nie jest duży?? bo mam zamiar go jutro kupić.. a nie chciałabym jakiejś cegły.. wiec prosze o szybka odp. ! :) z góry dzięki.. Ps. Tel wydaje się ogolnie fajny :D:D Kupować czy nie??

  • 0

    90. ~lewus  2007-11-19 19:10:36  host: 213-238-105-96.adsl.inetia.pl

    telefon całkiem fajny, tylko po jakimś czsie obudowa się strasznie niszczy bo jest delikatna i czesto przy otwieraniu klapki sie zacina(zdarza się że jedynym ratunkiem jestr wyciagnięcie baterii), ale jeśli kogoś to nie rusza to polecam:)

  • 0

    91. ~piotrek1919  2007-11-19 22:27:02  host: 213.199.228.26

    mam pytanko czy po dluzszym uzotkowaniu tej noki klawisze odciskaja sie na wsywietlaczu bo wiem ze np. w 6103 sie bardzo odciskaja ;/;/ wybrac ta nokie czy samsunga j600??

  • 0

    92. ~sysiu  2007-11-20 14:15:49  host: gst130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: Jakiej jakości zdjęcia robi ta nokijka?

  • 0

    93. ~KRZYCHO  2007-11-20 21:11:14  host: 62.233.194.200

    którą nokię byście polecili- 6233 czy 6125?

  • 0

    94. ~;Domelo  2007-11-21 13:58:47  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    fajny fonik mozna powiedziec ze jest to model 6101 z klawiatura 6103 z troche zmodyfokowana obudawa i duzo lepszym wypasem ;D

  • 0

    95. ~Jadzia 88  2007-11-22 16:11:13  host: bzf122.internetdsl.tpnet.pl

    Niech mi ktos odpowie czy karta pamienic jest dołanczana do zestawu telefonu??

  • 0

    96. ~Sylwia63  2007-11-29 19:16:57  host: eqn17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    więc tak ..... chce sobie kupić ten telefonik ale coś mi się zdaje że ma mało pamięci ile kostuje karta np.1G do tego fona ?? robi ładne zdjęcia ??

  • 0

    97. ~Basia:)  2007-12-06 20:40:41  host: 81.15.190.92

    Hm wiekszosc osób zachwala tą komórke,ale moim zdanie nie jest taka swietna jak sie wydaje ma ciekawa obudowe ale nigdy nie jest sie pewnym co jest w sierodku ja mam tą komórke od 2 tygodni i juz mi nawala owsze zgadzam sie robi bardzo dobre zdjecia ma wiele fukcji np:mp3,radio, nagrywanie,ale mnie po 2 tygodniach juz nawala bateria rozmawiam około 2 godz dziennie i mało co gram zadko kiedy czasem posłucham piosenki jakies i bateria mi trzyma zaledwie jeden dzien wiec niewiem czy ta komórka jest taka spoko moze tylko z wygladu ale trza sie dobrze zastanawiac co sie kupuje mnie sie komórka bardzo podoba,ale niewiem dlaczego tak krótko trzyma ta bateria ciekawe??

  • 0

    98. ~kosmaty9  2007-12-06 23:41:45  host: apn-77-114-104-225.gprs.plus.pl

    czy ta nokia ma podczerwien

  • 0

    99. ~kosmaty9  2007-12-06 23:49:20  host: apn-77-114-104-225.gprs.plus.pl

    czy ta nokia ma podczerwien

  • 0

    100. ~  2007-12-10 19:40:04  host: dxn143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAle pytanko :) CZy da sie sluchac muzyczki bez podlaczenia słuchawek ..? na glosno ..? TxNx za pomoc ,,:)

  • 0

    101. ~tom  2007-12-10 20:06:10  host: acwn79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam sobie taka nokie kupic ale niewiem jak bługo trzyma bateria i czy ładnie zdjecia wychodza i nagrywanie filmów jest fajne i równierz ładnie słychac mp3. prosze o dopowiedz.

  • 0

    102. ~Alka:):)=)  2007-12-10 20:33:18  host: abce209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanko są słuchawki w zestawie do tego telefonu czy można je dokupić. Mam zamiar kupić sobie ten telefon bo mi się podoba :P

  • 0

    103. ~Kojak  2007-12-11 11:14:19  host: dht224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam pytanko czy lepiej wziąć Nokię 6125 czy SE Z550i. Cena podobna i dane techniczne też, Sony nie ma IrDY i wybierania głosowego, ale w sumie lepiej wygląda...

  • 0

    104. ~koozak  2007-12-11 13:22:34  host: bua74.internetdsl.tpnet.pl

    to ma 8mB pamięci wbudowanej ale mozna karte pamieci dokupić xDxD

  • 0

    105. ~Ona 19  2007-12-11 16:46:10  host: proxy22.is.net.pl

    mam ten telefonik i jest niesamowity ma wszystko co telefon powinien miec jestem z niego bardzo zadowolona i polecam wszystkim

  • 0

    106. ~  2007-12-11 23:20:19  host: eir4.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik,bateryjka,smyczyk,kabelek,radyjko, mp- trójeczka,klapeczka. To wszystko jest w tym telefoniku

  • 0

    107.  2007-12-12 11:38:09

    mam pytanko - co mam zrobić żeby na wyświetlaczu pokazywał mi się stan konta?..bo to się chyba da zrobić ;) i jeszcze jedno z cyklu głupie: co mam zrobić żeby mp3 odtwarzały sie jedna po drugiej?-tzn. żebym nie musiała na każdą kolejno klikać po odtworzeniu? Dzięki jakby komuś chciało się odpowiedzieć! Pozdrawiam!

  • 0

    108. ~rafal  2007-12-12 18:23:17  host: 80.48.189.35

    mam pytanko.czy w telefonie kolo ladowarki,znajduje sie wejscie do ladowarki?

  • 0

    109. ~seba  2007-12-12 18:31:56  host: admu43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie. mam nadzieje że ktoś mi pomoże. mam zamiar zakupic ten telefon ale slyszalem ze bardzo latwo rysuje sie obudowa... czy jest jakis poreczny pokrowiec, futeral na ten fon?? cos slyszalem o Crystal Case. podobno dobre to jest ale czy naprawde godne polecenia??

  • 0

    110. ~Kamil  2007-12-13 11:22:23  host: dynamic-62-87-215-1-167.ssp.dialog.net.pl

    wiecie moze ile mozna dokupic karty pamieci do tego telefonu ?! Zeby sie nie wieszal ani nic ?! Dajcie odp :)

  • 0

    111. ~lulu  2007-12-14 20:49:40  host: bpg55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie.nie moge odbierac mmsów co mam zrobić? piszą mi ze moge je odebac na stronie dziekuje serdecznie

  • 0

    112. ~asha89  2007-12-15 13:15:23  host: gml242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefonik od miesiąca i jest wszystko ok. Karta pamięci micro SD Odtwarza pliki MP3 Dobra komoreczka POLECAM!!

  • 0

    113. ~linka00000  2007-12-16 17:33:40  host: aedx196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super;-) poprzednio miałam samsunga e25 to dopiero padlo bateria 3 dni trzymała masakra a tu 6 radio odtwarzacz muzyki i karta pamieci jest niedroga;-)

  • 0

    114. ~grzesie  2007-12-17 14:28:16  host: dct188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem noki 6125 jestem z niej zadowolony. widziałem pytanie "czy ma uchwyt na smycz". oczywiście że ma uchwyt na smycz. pojemności pa ponad 11MB

  • 0

    115. ~ediQ  2007-12-17 17:45:00  host: systemy115.toya.net.pl

    ważne pytanko ile trzyba bateria ??????

  • 0

    116. ~linka00000  2007-12-18 12:30:40  host: aedn23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kartę trzeba kupić oddzielnie

  • 0

    117. ~kris  2007-12-18 14:06:21  host: ecf130.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona od 5 dni ijestem zadowolony. ma duzo funkcji i super słychac mp3. jedyna wada jest malo wbudowanej pamieci POLECAM

  • 0

    118. ~Ewelaaaaa  2007-12-18 16:00:17  host: host-81-190-0-161.gdynia.mm.pl

    Tak ma podczerwień ;P

  • 0

    119.  2007-12-19 12:38:17

    Mam kilka pytań poniewaz mam zamiar kupic ta nokie :) 1.Czy mozna ustawic na wyswietlaczu w klapce np zdjecie? 2. czy mozna ustawic jako sygnał sms np mp3 czy musza byc to dzwieki standardowe? 3.czy mozna ustawic dzwiek otwierania i zamykania klapki? 4. jak dlugo trzyma bateria? Prosze o odpowiedz :) bardzo mi na tym zalezy:))

  • 0

    120. ~madzia  2007-12-19 23:30:13  host: host-217-172-240-178.gdynia.mm.pl

    niektorzy to naprawde nie pomysla, nie przeczytaja wczesniejszych odpowiedzi i zadaja w kolko te same pytania. mam tela od 3 miesiecy, kilka deeelikatnych ryseczek, wiadomo ze jak ktos nosi koma z kluczami albo bilonem to sie porysuje :/ jak chcecie miec ladny telefon to o niego dbajcie. nie ma dolaczonej karty ale 1 gb kupicie za jakies 40 zl. usb tam na dole gdzie sa styki, trzeba kupic dodatkowy kabel. mp3 mozna sluchac bez sluchawek, trzeba wejsc w multimedia i odtwarzacz mp3 i bedzie sobie gralo. zdjecia ladne ale musi byc dobre oswietlenie. glosnik pierdzi przy wyzszych dzwiekach czasem. ogolnie jestem zadowolona ale wyswietlacz moglby byc troche wiekszy. poza tym kolezanka co ma problem z bateria to nie wiem co z nia zrobila, moze nie slyszala o czyms takim jak FORMATOWANIE, ze jej trzyma 1 dzien? pozdrawiam

  • 0

    121. ~Amundsen  2007-12-21 20:56:36  host: mizzar.multicon.pl

    Mam ten telefon od 3 dni i jestem bardzo zadowolony.Jest o wiele więcej pozytywów niz negatywów

  • 0

    122. ~Nina  2007-12-25 15:15:01  host: 80.238.94.3.ip.airbites.pl

    Telefon mam od 2 tyg ;) Jest bardzo ładny i elegancki :D ma radio :D Ale koniecznie będę musiała dokupić karte pamięci bo 11 mb to za mało jak dla mnie :P Kiedy słucham radia bateria trzymie mi 3dni xD a normalnie jakieś 6 dni :P (choć czasem gram w gry xD) No i jeszcze jedno mi się niepodoba :/ mianowicie jakoś zdjęć :/ mimo że mam wszystko na max. to i tak zdjęcia po zrzuceniu ich na kompa wyglądają fatalnie :/ choć może to dlatego że nie przesyłam ich bezpośrednio ale najpierw na telefon SE a potem na kompa (ponieważ do tej Noki nie ma USB w zestawie) może jest na to jakaś rada? tu przyklad 1280x1024 > http://img169.imageshack.us/my.php?image=zdjcie001vk2.jpg

  • 0

    123. ~peka89  2007-12-25 21:19:35  host: erj122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    racja ta bateria chyba nie jest dobra bo mi po sformatowaniu trzyma 2 3 dni przy czestym uzywaniu sluchaniu muzyki smsowaniu rozmowach wiec ta bateria troche slada ale ogolnie to funkcje ma fajne i polecam mimo ze bateria taka slaba

  • 0

    124. ~miodolada  2007-12-26 13:26:02  host: bsu83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar sobie zakupic tego fona ale chcialabym wiedziec ile mniej wiecej sie miesci piosenek na 8 mB??czekam na odp i z gory dzieks;)

  • 0

    125. ~djmaniek15  2007-12-26 23:57:02  host: adqb37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie moze jaka najwieksza mozna wlozyc do niej karte ??

  • 0

    126. ~Olka xD  2007-12-27 19:02:33  host: cfs84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 108: nie rozumiem twojego pytania.. ale jesli chodzilo Ci o to, co jest obok wejscia na ladowarke, to wlasnie jest wejscie na sluchawki (dolączone do zestawu). do 102: patrz wyzej :PP. do 100: czywiście, że się da. głośność regulowana poprzez guzik, lewa strona telefonu). do 99/98: przed zadaniem pytania, należy porządnie przeczytać (na górze). dla leniwych: a i owszem. posiada. i to nawet fajna jakość ;)do 96: zalezy, co rozumiesz przez "ladne zdjecia". jakość zadowalająca xD!! do 95: no, tutaj mały minus. niestety karta pamieci nie jest dolaczana do zestawu, ale zakup 1 mb kosztować bedzie Cie okolo 40/50 złotych. do 97: odpowiem tak: na 95% słaba żywotność baterii jest spowodowana, jakby to powiedzieć, brakiem zainteresowania o jej wytrzymałość. zadam Ci pytanie; czy pierwsze 4/5 razy ładowałaś baterie po uprzednim wyładowaniu do końca? wiesz, ze dobrze by było naciskać ten głupi guziczek włączania telefonu aż Ci się nie chce fon włączyć, bo już nie ma baterii? przydatne; ładować telefon, gdy jest wyłączony, przez jakieś 7 godzin ;o...i do 110: alez owszem.. najbardziej odpowiednia bedzie pamiec 1mb, jeśli oczywiście Cię zadowala. (na mp3 daje około 250 piosenek!!) pozdrawiam, Olka :P

  • 0

    127. ~Ulcia  2007-12-27 21:44:56  host: evl228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ją dostałam na gwiazdkę i jest super, nie ma żsdnych wad, robi super zdjęcia i wogóle SERDECZNIE POLECAM

  • 0

    128. ~emilusia 1987  2007-12-27 22:26:29  host: eoy91.internetdsl.tpnet.pl

    jestem w posiadaniu tego telefoniku od 3 dni i jestem w siodmym niebie . .. jest wspaniały :D Mam nadzieje ze sie nic nie zmieni:)

  • 0

    129. ~Anetka  2007-12-28 15:22:20  host: aaxn62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podwierdzam fakt ze ta nokia jest super... Ma małe wady ale nie aż takie duże... Jedną z wad jest to że szybko ściera sie obudowa.. (Ps. Moze ktoś wie czy ta sie dokupić pokrowiec?) ale mniejsza z tym... Pamiec ma bardzo mało bo zalegwie 11 mg ;( Ale oczywiście można dokupić (tak jak ja mam to zamiar zrobić) Co ważne... bateria trzyma długo... bo aż 3 dni.. a radia słucham dużo no i czasem zagram w grę.... Nie moge odbierać mms.. a dostaje zadko wiec mi to nie przeszkadza... Jest dość duża ale teraz taka moda... Jeśli ma ktoś zamiar ją kupić... bardzo polecam :) (mam ją już od miesiąca - jest supcio)

  • 0

    130. ~jeanne  2007-12-29 00:46:59  host: 329-m.sm-rozstaje.pl

    ja mam ten telefonik od tygodnia jest swietny baterie tylko raz ladowalam a ciagle sie nia bawie :) mam pytanko dlaczego dwonki ktore ktos mi wysle ciszej sie odtwarzaja i dlaczego pomimo wysokiej jakosci polifonii w tel na najglosniejszym cos' buczy ' moze ktos wie jak to usunac a moze ja mam wadliwy telefon. crystal case jest godne polecenia. tel ma podczerwien. a sluchawki w zestawie

  • 0

    131. ~anetka  2007-12-29 09:42:56  host: ip-193-138-242-130.profiline.pl

    a ja mialam do wybarnia nokie 6125 oraz 5200 wybralam 6125 i nie zaluje wyboru jest suuper!!

  • 0

    132. ~8365  2007-12-29 16:15:38  host: dyn3-158.strowgernet.pl

    obecnie mam ten telefonik i bardzo go polecam,jest zgrabny:D i ma wszystko czego mu potrzeba GORĄCO POLECAM =)

  • 0

    133. ~Matinho  2007-12-30 15:08:24  host: 86-63-89-148.sta.asta-net.com.pl

    Też się zastanawiam czy go kupić w mixie... mam do wyboru albo J600 albo Nokie 6125 co mi radzicie?

  • 0

    134. ~matinho  2007-12-30 17:20:36  host: 86-63-89-148.sta.asta-net.com.pl

    Jaka jakość mp3, radia w słuchawkach i w głośniku?

  • 0

    135. ~Paula0013  2007-12-31 15:38:23  host: hostk2156.infobiuro.pl

    hej..ten telefonik jest supeer!! Tylko, że jak za duzo pykam to tylko trzy dni bateria wytrzymuj :P...pozdro dla ziomków posiadajacych telefon NoKiA 6125 :*

  • 0

    136. ~AnUlka  2008-01-01 16:06:14  host: kazaa.trzebnica.net

    Mam ten telefon od tygodnia i jestem bardzo zadowolona i jęśli zastanawiacie się nad kupnem to gorąco polecam:)

  • 0

    137. ~Tala  2008-01-02 11:10:53  host: adap141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co byście wybrali na mim miejscu: Nokie 6125, Motorole K1, czy może Samsunge E570??????? prosze o pomoc bo nie wiem na co mam się zdecydować, z góry dzięki:)

  • 0

    138. ~DJ Roberthoos  2008-01-02 19:16:28  host: 217.153.4.139

    TELEFON JEST SUPER! BARDZO DOBRA JAKOSC DZWIEKU,SUPER JAKOS ZDJEC,BATERIA PO ODPOWIEDNIM SFORMATOWANIU (PAMIęTAJCIE,żE TO JEST JEDNA Z NAJWAZNIEJSZYCH PODSTAWOWYCH CZYNNOSCI GDY SIE KUPI TEN TELEFON NOWY),JAK SIE FORMATUJE?ZOBACZ W INSTRUKCJI BO ZA DUZO BY PISAC! OGOLNIE TO NA WASZYM MIEJSCU BYM WYBIERAL TO NOKIE,JEST TO OD DAWIEN DAWNA ZAUFANA FIRMA I ROBI BARDZO PORZADNE TELEFONY!POLECAM !

  • 0

    139. ~bez nicku  2008-01-02 23:23:40  host: aje185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. a mam pytanie: na ile smsów skrzynka ma pojemności? :> bo np. 5200 baaaardzo doużo, napewno ponad 4 tysiące :> z góry dzięks za odpowedź.

  • 0

    140. ~  2008-01-03 17:37:28  host: aeem236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można w tym telefonie słuchać mp3 przez słuchawki bluetooth stereo??

  • 0

    141. ~bart  2008-01-03 21:50:35  host: aeem236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da się na niej słuchać mp3 przez słuchawki bluetooth stereo?

  • 0

    142. ~adas  2008-01-04 10:44:40  host: host-89-230-52-137.konin.mm.pl

    witam,kupując tą nokie w mixplusie co jest w zestawie??jakas karciocha pamieciocha??kabel??

  • 0

    143. ~a  2008-01-04 13:42:41  host: host-89-230-52-137.konin.mm.pl

    witam,kupując tą nokie w mixplusie co jest w zestawie??jakas karciocha pamieciocha??kabel??

  • 0

    144. ~hujawei  2008-01-04 16:22:37  host: chello089079117006.chello.pl

    czy ktos kto uzywal tego telefonu, moze mi powiedziec czy ma on mozliwosc przelaczania pomiedzy aplikacjami (np. uzywanie jednoczesnie gadu gadu mobile i opery mini i przelaczanie miedzy nimi)?

  • 0

    145. ~Anusia:)  2008-01-04 16:29:58  host: 77-253-247-115.adsl.inetia.pl

    jesli chcesz kupic telefon w mixplusie w zestawie nie ma nic...jest tylko ladowarka i sluchawki..moj chlopak osotatnio wlasnie bral ten telefonik i kabel USB i karte pamieci musial sobie dokupic.Za 1GB dal 60 zl. W tym telefonie raczej nie da sie sluchac muzyki przez sluchawke bluetooth. Ogolnie telefonik jest bardzo fajny POLECAM:)

  • 0

    146. ~adam  2008-01-04 17:02:14  host: epk250.internetdsl.tpnet.pl

    chicałbym zadać takie pytanie.. Mam telefon od 2 tygodni i bardzo jestem z niego zaowolony. dokupilem kartę pamieci 2 GB i wszysko gites. ale ostatnio pliki nie chcą zapisywać mi sie na karcie ;/ ani zdjęcia ani to co mi przesyłają koledzy przez bluetooth. karta jest dobra poneważ sprawdzałem w innym urządzeniu. bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś wie jak to naprawić!

  • 0

    147. ~JakubK  2008-01-04 19:56:45  host: gw-81-210-104-21.smstv.pl

    właśnie sobie kupiłem taką za 1zł w mixie plusa 24 doładowania po 50zł , fajna, niezła kamerka, podczeerwień jest, bluetooth, mp3:P wejście na karty pamięci, radio Polecam.

  • 0

    148. ~atka  2008-01-04 21:03:14  host: adaf147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hello:):) mam ten telefonik od wczoraj:D ogólnie jestem z niego zadowolona i polecam, mam jednak problem: czy ktoś może wie jak ustwia się w nim wibracje???? bo próbowałam juz 1000 razy i nic:((:(( z góry dzięki:-)

  • 0

    149. ~nati1528  2008-01-05 16:45:20  host: eff122.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie... jaka może być maksymalna karta pamięci do tego telefonu???

  • 0

    150. ~bart  2008-01-05 17:41:46  host: chello089078017102.chello.pl

    witam mam pytanie czy ktoś wie dlaczego mam przy robieniu zdjęc obraz taki zamazany w paski, przy zbliżeniu już nie jest taka dobra jakość... pozdrawiam

  • 0

    151. ~JakubK  2008-01-05 19:34:12  host: gw-81-210-104-21.smstv.pl

    Apropo formatowania, wie ktoś ile czasu trwa takie ładowanie?? Bo w instrukcji nic nie ma o czasie, tylko żeby 2/3 razy to zrobić.

  • 0

    152. ~nati  2008-01-05 20:44:40  host: eff122.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś jaka może być maxymalna karta pamięci do tego modelu??? bardzo ważne!

  • 0

    153. ~  2008-01-05 20:47:50  host: eff122.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś jaka może byc maxymalna karta pamięci do tego modelu aby się nie wieszał itp??? ważne

  • 0

    154. ~Adam  2008-01-05 21:04:36  host: epk250.internetdsl.tpnet.pl

    do Jakub K Po 12 godzin 3 razy ;)

  • 0

    155. ~wilq  2008-01-06 15:56:04  host: adnt1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik zgrabny mały, można do środka wsadzić 2 GB. Słabo robi zdjęcia i słaba jakość muzyki nie polecam!!!

  • 0

    156. ~jojojcia  2008-01-07 16:20:56  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Na ten telefon zgrałam aplikajcę GG. nie chce mi chodzić. :O czemu? chyba muszę pójść z tym do biura obługi. ogólnie nie mam zastrzeżeń do tego tel. mnie pasuje. ma wszystko!

  • 0

    157. ~asia  2008-01-08 00:08:01  host: nat1.azartsat.pl

    mam pytanko czy ekran zewnętrzny ma dobrą rozdzielczośc? proszę o odp. bo chcę kupic ten tel.i nie wiem czy to dobra decyzja

  • 0

    158. ~Matinho10  2008-01-08 17:43:37  host: 86-63-90-223.sta.asta-net.com.pl

    Mam takie pytanie... Czy w telefonie jest dobra jakość mp3? Zastanawiam sie nad wyborem tego fona albo SE W300i ;) Co radzicie? A aparat dobre zdj. robi? Słyszałem że sie rysuje klapka więc spora wada :/

  • 0

    159. ~  2008-01-09 11:02:25  host: dyg206.internetdsl.tpnet.pl

    do wilq. moja mama ma ten telefon jak dla mnie robi dobrze zdjecia i jest wszystko ok. własnie dlatego chce go kupic...

  • 0

    160. ~aaaaaaaaaa  2008-01-09 12:20:53  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Mam ten telefon od kilku dni. Na razie się nie porysował, ale kurcze nie ma w zestawia ani kabla ani pamięci :/ Także wydatek + 100 zł jeszcze się szykuje. Ogólnie polecam, bo jest ładna, nie zawiesza się i jak ma się kartę to jest już gites. A właśnie jaką kartę polecacie do tej komórki?

  • 0

    161. ~Matinho10  2008-01-09 16:51:16  host: 86-63-90-223.sta.asta-net.com.pl

    Ja kupiłbym kartę 1 giga :) Podobno na 2 giga lekko się wiesza... A jak z tą jakośćią mp3 powie mi ktoś? Jak przeciętny odtwarzacz mp3 czy gorzej a może nawet lepiej? ;D

  • 0

    162. ~ELIZA  2008-01-09 19:31:02  host: cyy138.internetdsl.tpnet.pl

    co ma zrobic zeby odbierac mmsy????????????? Prosze pomozcie :)

  • 0

    163. ~  2008-01-10 06:57:46  host: eij122.internetdsl.tpnet.pl

    bateria dobrze formowana trzyma tylko 2 dni. obsługuje karte tylko 1 giga. poza tym jest ok

  • 0

    164. ~to ja  2008-01-10 16:16:17  host: ecb218.internetdsl.tpnet.pl

    dzis chcialam kupic ten tlefon i powiedzieli mi w salonie plusa ze nie ama go i nie bedzie, bo wycofali produkcje. co za pech! tyym bardziej ze zadny mi sie juz nie podoba:/

  • 0

    165.  2008-01-10 16:20:04

    No kurde jaka jakość mp3? !!!

  • 0

    166. ~BreakSkate  2008-01-10 19:47:30  host: bxf170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto mi powie jaka jest jakosc aparatu i mp3 w noki6125 jestem bardzo ciekawy bo nei wiem czy kupic:(

  • 0

    167. ~xD  2008-01-10 22:37:17  host: h-240-24.elektron.com.pl

    co jest lepsze nokia 6125 czy sony ericsson k550i. proszę o odpowiedź. z góry dzięki

  • 0

    168. ~oleksy  2008-01-11 20:10:14  host: bww2.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam tego phona i długo się zastanawiałam z kupnem jego.. Jest ogólnie spoko, choć trzeba go czesto łądowac i trzeba sobie kupić kabelek, żeby móc nagrywac mp3.

  • 0

    169. ~Ziomal  2008-01-12 00:30:26  host: feo66.internetdsl.tpnet.pl

    166. Jakość mp3 jest dobra, aparat nawet nawet

  • 0

    170. ~cskiyu  2008-01-12 08:48:50  host: cmk102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam szatańskie pytanie, jak włączyć T9?:D

  • 0

    171. ~Rafi:)  2008-01-13 14:02:20  host: dqv132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO cskiyu przytrzymaj dluzej # a pozniej wybiez "autotekst włącz"

  • 0

    172. ~aGuSiaa  2008-01-13 17:45:14  host: efz178.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od ok 2 tyg.i powiem wam ze telefonik jest fajny tylko ze bateria jest słabiutka mi trzyma 3 dni..:( i co do aparatu to porazka;/;/ przed zakupem czytałam wasze opisnie i pisaliscie ze aparat jest fajny ale jest do dupy;/ . ale ogólnie to jak za ta cene to lepiej sobie kupic jakis inny tel :P PZDR.

  • 0

    173. ~  2008-01-15 16:47:40  host: chello087206178107.chello.pl

    pytanko czy mozna wgrywac swoje dzwonki na smsy

  • 0

    174. ~MaXimus  2008-01-16 18:43:01  host: acdu190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niemożliwe taka bateria Akumulator (mAh) 820 Nie ma szans aby po dobrym sformatowaniu trzymała 3 dni!!!!!!!!

  • 0

    175. ~ADAS  2008-01-18 13:00:29  host: host-89-230-52-137.konin.mm.pl

    głupie pytanie ale licze na odpowiedz, czy po zamknięciu klapki działa odtwarzacz mp3 lub radio????????!!!!!!!!???????????

  • 0

    176. ~dg10  2008-01-20 12:35:46  host: public-gprs2575.centertel.pl

    kupa złomu rysuje się;/ zdjecia kiepskie;/ mptrie no takie sobie :/ i przy karcie powyzej 2 gb sie zcina ;/ dlatego ja wycofuja i trudno ja dostac ;/ miałem , sprzedałem i teraz jestem szczesliwy ;))))))))) pzdr

  • 0

    177. ~Łukasz  2008-01-20 14:02:25  host: 226-197-149-91.cpe.marton.net.pl

    hej witam wlasnie kupilem nokie 6125 podoba mi sie bardzo ale mialem do wyboru 6111 i chyba lepiej wybrałem a mam pytanko do 6125 czy dzwonki mp3 mozna ustawic na sms?

  • 0

    178. ~ada  2008-01-20 20:47:49  host: 77-253-103-193.adsl.inetia.pl

    czy możliwe jest żeby bateria trzymała tydzień tylko przy niewielkim używaniu? jka jest u was? moża mam wadliwy?

  • 0

    179. ~BreakSkate  2008-01-20 20:54:39  host: buv48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No to znowu ja :):)...To jeszcze pytanko mam czy tak komurka jest wytrzymała czy sie nie rospaduje...Chce wiedziec bo sobie ją kupiłem i neiwiem czy ja sprzedac czy miec dla siebie:):):

  • 0

    180. ~BreakSkate  2008-01-20 20:58:59  host: buv48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    172.Co do aparatu nie ma sie co dziwic przeciez to tylko 1,3mpx . . ..

  • 0

    181. ~said  2008-01-21 20:45:35  host: chello089078246146.chello.pl

    jaki sku.. duzy ogladalem go..

  • 0

    182. ~  2008-01-25 18:35:36  host: epk250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon fajny (mi bateria po sformatowaniu przy intensywnym użytkowaniu trzyma 2 dni a przy ograniczonym ponad tydzień) aparat jest niezły tylko dokupić kartę pamięci i można śmigać :) Polecam

  • 0

    183. ~slick  2008-01-26 14:11:48  host: 108-73.echostar.pl

    mam tego funkiera od miesiąca rewelka tylko trzeba dokupić mocniejszą baterie bo standardowa trzyma około 2 dni:(

  • 0

    184. ~ROBERTO 007  2008-01-26 16:44:17  host: pc-114-21.strong-pc.com

    ELKO WSZYSTKM MAM TAKIE PYTANIE... JAK ZAMONTOWAC DODATKOWA ANTENE DO NOKI 6125 CHODZI MI O "ANTENNE BOOSTER" KUPILEM I NIEWIEM JAK ZAMONTOWAC POMOCY!!!

  • 0

    185. ~mili  2008-01-26 20:10:15  host: acmq7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon już miesiąc i rzeczywiście bateria przy dobrym sformatowaniu trzyma tylko 3 dni...no ale może to dlatego że ja dużo pisze.Poza tym rysuje się i to bardzo z tyłu szczególnie. Zdjęcia są w miare dobre i reszta też jest super...

  • 0

    186. ~:P  2008-01-27 18:51:47  host: geronimo.dream.net.pl

    Telefonik ogólnie jest suuuuuuuper:) Mam go od 3 miesiecy i polecam go goraco:) Ma tylko pare wad... szybko sie rysuje wiec od razu kupcie sobie jakis futeralik i ma słaba rozdzielczosc malego wyswietlacza ;( Ogolnie jestem baaaaaaaaaaaaaaardzooooooooooooo zadowolona i uwazam ze tylko nokie to prawdziwe telefony:)

  • 0

    187. ~Domi  2008-01-29 10:58:23  host: 195.182.20.134

    do wszytskich ktorzy mowią ze bateria jest słaba^^ chyba musieliście źle sformatować ^^ ja mam ten telefon od 1,5 mies i bateria przy ciągłym używaniu trzyma mi 7 dni:).

  • 0

    188. ~michu  2008-01-30 19:46:07  host: 82.160.38.100

    Chcę wziąć ten telefon w mix plusie, tylko mam co do niego wątpliwości. Piszcie jakie są jego największe wady...

  • 0

    189. ~seba1507  2008-02-03 20:39:30  host: admr39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Nokię 6125 prawie od 2 miesięcy i ... mam również problem. Proszę użytkowników aby mi pomogli: czy u Was też klapka dostaje delikatnych luzów po pewnym czasie?? Telefon jest traktowany bardzo delikatnie, bardzo na niego uważam. Dzięki z góry... Poza tym mankamentem tel. jest OK, nawet bardzo OK. Pozdro.

  • 0

    190. ~gage  2008-02-05 22:36:57  host: 91.146.232.1.ip.airbites.pl

    to najgorsze dziadostwo jakie do tej pory miałem. Bateria wytrzymuje 2-3 dni, słaba słyszalność, zawiesza się.... patrząc siuę na działanie tego"cudeńka" zastanawiam sie czy aby czasem nie jestem gdzieś w strefie trójkata bermudzkiego :-)

  • 0

    191. ~kk  2008-02-06 19:44:37  host: cnet-t-236-214.petrus.pl

    Witam .Jestem tutaj pierwszy raz. Czytałem opinie. Owszem wygląd i aparat słaby. Reszt rewelacja. Poważnie Samsung E 250 wysiada przy nim.A nokia to nokia. menu absolutnie rozbudowane dla prostego użytkowania.Uważam tydzień w czuwaniu wystarczy lub 3 godziny rozmowy.Nie mówie o używaniu mp3 lub radia. Ja kupiłem nówke bez simloka za 500 zł.Nie żałuje. Polecam. Wiele

  • 0

    192. ~monisia  2008-02-08 14:20:43  host: 83.238.145.113

    Czy ktoś może mi powiedzieć czy ten telefon ma dużo dzwonków, bluetooth i i czy ma mp3 i mp4?

  • 0

    193. ~anka:)  2008-02-12 11:00:33  host: adah84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej:):) polecam ten telefonik:) sama niedawno sobie go kupiłam i jestem ogólnie z niego zadowolona:) ale mam jeden problem: nie chce mi wysyłac mms-ów nio i nie chce wchodzić do neta, nie wiem co się dzieje, wiecie może jak trzeba to ustawić żeby wszystko działało?????????????? dziękuję i pozdrawiam:):)

  • 0

    194. ~ola  2008-02-12 18:59:26  host: adah84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej:):) polecam ten telefonik, jest bardzo fajny; mam jednak pewnien problem: wiecie jak ustawić dostęp do neta i możliwośc wysyłania mmsów????????? proszę o odp:):):):)

  • 0

    195. ~Formatowanie  2008-02-18 20:18:12  host: 89.174.66.2

    Niestety jak się źle sformatuje baterie to krótko trzyma (nie ma innej opcji). Poprawne formatowanie bateri to 3 razy po 12h (z tym, że za każdym razem trzeba czekać aż telefon się sam wyłączy) nie wolno ładować telefonu jak np. została jeszcze jedna kreska na wyświetlaczu. Bateria musi być rozładowana do zera. =)

  • 0

    196. ~pomocna  2008-02-22 11:02:30  host: 106-53.espol.com.pl

    Mam telefon od 1,5 roku .Ogólnie BYŁAM zadowolona. Oprócz 2 napraw przez ten okres nic w telefonie nie musiałam robić. Co prawda naprawy były poważne. Jednak ostatniotelefon w ogóle się nie włączał. Oddałam go do serwisu , gdzie powiedziano mi , że to tak poważna naprawa , że niestety nie obejmuje jej gwarancja. Musiałam zapłacić 100zł. Teraz czekam na telefon. Ma być to zrobione w miesiąc. Wszysytkie uszkodzenia wynikały z winy telefonu. Jednym słowem NIE POLECAM! [bo co z tego , że ma dużo funkcji jak się psuje]

  • 0

    197. ~Marcysia  2008-02-23 17:12:52  host: gl81-31.master.pl

    mam ten telefon od 2 miesiecy..jak dla mnie jest dobry ..ma nawet dobry aparat kamerke..tylkoow wlasnie nie mam jeszcze kartyani kabla usb..ale ogolnie polecamk ..a wyswietlacz zewnetrzny jest dobry ;D !! POZDROO 600 !! PEACE!

  • 0

    198. ~error100p  2008-02-25 21:19:00  host: ehost-97.mtm-info.pl

    elo mam pytanie jak możecie to napishcie z jakim innym phonem można porównać jakość dźwięku mp3 z głośnika zewnętrznego , bo to mnie interesuje a w tym mixsie to nie ma wielkiego wyboru ;/;/ proshe o shybką odpowiedź :d:d

  • 0

    199. ~  2008-02-25 21:22:20  host: ehost-97.mtm-info.pl

    no jak słychac czy jest w miare dobry dźwięk :) czy lepshy np. w noki 5200

  • 0

    200. ~grrrff  2008-03-02 11:18:29  host: ug235.internetdsl.tpnet.pl

    Ja osobiscie moge polecic Sagema my501x jakosc dzwieku mp3 jest suuuuuper;D ZDJECIA TEZ FAJOWE ROBI DOBRE JAKOSCIOWO;d

  • 0

    201. ~rOMANNO14  2008-03-02 14:23:45  host: gew162.internetdsl.tpnet.pl

    Moja mama ma ten tel juz 3 miechy :)) zdięcia robi spoko zoom jest wypas, zdięcia można pstrykac z zamkniętą klapką:)) Klapka się nie rysuje jak to mówił ktoś, dużo kolorów nawet ten mały ma 65tys duża zaleta. tylko głolśnik trochę trzeszczy:)) ale za to jest głośniejszy niż w samsungu e250 bo miałem go:)

  • 0

    202. ~Markus  2008-03-03 20:41:19  host: dxf150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie....mianowicie cicho mi grają melodyjki, co zrobic że by grały głośno?...telefon uzutkuje od3 dni i nadal nie wiem co zrobic że by grał głośno?

  • 0

    203. ~MENDZIU  2008-03-05 08:47:51  host: gla58.internetdsl.tpnet.pl

    tELEFON SPOKO. NIE KUPUJCIE KABLI ITP; TYLKO KUPCIE NA ALLEGRO BLUTOTCHA DO KOMPA KOSZT 10ZŁ.... I ZGRYWACIE NA WSZYSTKIE TELEFONY Z SZYBKA PREDKOSCIA :-) TELEFON TO MINUS JEST TYLKO ZE BATERIA TRZYMA 2-3 DNI .oGÓLNIE MA PRAWIE WSZYSTKO

  • 0

    204. ~Olcia  2008-03-13 17:01:49  host: adli21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemankoo :)Bardzo spodobał mi sie ten telefonik. Czy on jest duzy? Ja sie chciałam dowiedziec czy da sie w tym fonie ustawic mp3 jako dzwonek? I co dostaliscie w zestawie przy zakupie tego telefonu? A co do pytan o wysyłanie mmsów i ustawianie neta to radze to zrobic w pierwszym lepszym punkcie sprzedazy telefonów. Mozna zrobic to rowniez samemu dzieki wskazówkom na necie:) Ja juz w kilku telefonach tak robiłam bo trzeba było ustawić po zakupieniu. Mam jeszcze pytanie jak bardzo rysuje sie ta klapka? I po jakim czasie zaczeła sie Wam rysowac??? Z góry dziekuje za udzieleni mi inforamcji jesli ktos odpisze;)

  • 0

    205. ~Olcia  2008-03-13 17:05:11  host: adli21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy jest w tym telefoniku raport doreczenia smsów? Tylko taki zeby cały czas działał a nie jak np w Motce V360 za kazdym razem ustawiac raport przed wysłaniem esa ;((

  • 0

    206. ~Damianek  2008-03-16 17:23:59  host: 82160243.air.net.pl

    lol do wszystkich co tu gadaja ze fonik dupny itp. : g*wno prawda!! bardzo dobry i fajny fon. ma wszystko czego wymagam od telefonu. Aparat dobry choc nie naj ale to 1,3 w koncu. Muza tez dobrze gra . pozdro dal wszystkich co maja tego fona :D

  • 0

    207. ~LUCKYMAN  2008-03-17 15:09:09  host: 80.48.237.2

    Więc tak... i tak wiem, że 90% ignorantów zada jeszcze 50 razy pytanie o to, co teraz napiszę, ale co na to poradzić..napiszę..może komuś pomoże. Klapka rysuje się odwrotnie proporcjonalnie do tego jak dbasz o tel. czyli, im bardziej dbasz tym mniej rys. Dźwięk z głośniczka.. słyszałem lepsze (np. se k750i).. i nie ma co porównywać z fonami typowo przygotowanymi do odtwarzania muzyki. Tak ludzie ..mozna ustawić mp3 jako dzwonek. Aparat daremny.. chcesz dobre zdjęcia kup sobie chociaz najtańszy kompaktowy aparat cyfrowy, są małe i tanie. Fon chodzi szybko, nie wiesza się. Bateria trzyma krótko. W zestawie dostajesz telefon, słchuawki stereofoniczne, ładowarkę, instrukcję obsługi, płytkę. Telefon mały, tani i dla kobiet idealny ;) Jeżeli ktoś szuka telefonu do rozmów i esków, i który od czasu do czasu uprzyjemni jazdę komunikacja miejską poprzez umożliwinei odsłuchiwania ulubionych kawałków w mp3, to telefon jest super.

  • 0

    208. ~dd  2008-03-20 03:27:15  host: net-b2.tpn.ceron.pl

    słyszałam, ze w tej noki jest problem z wysylaniem i odbieranie mmsow, to prawda? Prosiłabym o odpowiedz!

  • 0

    209. ~spinka  2008-03-21 16:16:38  host: gtj58.internetdsl.tpnet.pl

    chce go kupic ale nie wiem czy to prawda ze go wycofali??? ogolnie mi sie podoba... na aparacie mi zbytnio dobrym nie zalezy wiec jak dla mnie jest ok... od zawsze kupuje nokie i jestem bardzo zadowolona ;P gdyby ktos mogl odpowiedziec na moje pytanie byla bym wdzieczna ;)

  • 0

    210. ~polik  2008-03-27 09:26:31  host: host-59.76.cable.tvkturek.pl

    jak sprawdzic date godzine polaczenia lub sms

  • 0

    211. ~niunia  2008-04-07 17:14:49  host: 213.199.253.163

    mam ten telefon od 3 miesiecy i jestem zadowolona. mp3 jest swietne i wogole caly telefon the best

  • 0

    212. ~Mati4400  2008-04-17 20:48:29  host: 77-253-125-133.adsl.inetia.pl

    Mam jedno pytanie czy ktoś wie jak się przewija filmy w tym telefonie?

  • 0

    213. ~tonisek  2008-04-17 23:04:04  host: eqv91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam ten telefon od roku i mam maly kłopot z kodem zabezpieczajacym klawiature bo wpisuje kod taki jaki chce a wyskakuje mi info ze kod jest błędny to co ja mam tam wpisac,wie ktos moze,byłabym wdzieczna jakby ktos odpisał Pozdrawiam:)

  • 0

    214. ~Sell  2008-04-19 11:49:27  host: 078088217151.klc.vectranet.pl

    Aparat jest dobry porownałbym go do 2 mpx w niektorych modelach. Telefon chodzi płynnie przy karcie 1gb. Ogolnie jest niczego sobie. Polecam!

  • 0

    215. ~KaMiL  2008-04-28 16:58:47  host: dynamic-78-8-67-178.ssp.dialog.net.pl

    glosnosc telefonu mozna bardzo latwo ustawic na lepsza ! To nie prawda ze telefon gra cicho ! poprostu wejdz w korektor u ustaw tak jak chcesz. Moim zdaniem telefon jest super ;-) Co prawda bateria nie jest najlepsza ale telefon ma to co powinien ;)

  • 0

    216. ~Julka  2008-04-29 22:23:21  host: eqx41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jestb suuper,mam go od 3miesięcy, i jestem z niego bardzo zadowolona,działa bez najmniejszych zastrzeżeń,zaspakaja wszystkie moje wymagania co do telefonu, naprawde polecam!

  • 0

    217. ~Jołpeople  2008-05-05 20:46:26  host: 106-53.espol.com.pl

    Otóż mem ten telefon 1,5 roku więc mogę co nieco o nim opowiedzieć. 1 sprawa - odtwarzacz MP3:według mnie świetny,po zamknięciu klapki muzyka gra nadal :)podczas słuchania można przeglądać listę utworów czy ustawić jakość dźwięku w korektorze. 2. Aparat : średnia jakość , lecz na tapetach wygląda super! zdjęcia z aparatu wstawiam na fotke.pl i wszystko widać( wiadomo , że nie tak jak z cyfrówek ). 3. Złącze kart pamięci: ja posiadam 512 MB i nic mi się nie zacina , wszystko działa płynnie. 4. Można zmieniać tapety na 2! wyświetlaczach :) 5.Telefon posiada dodatkowe przyciski do aparatu czy też do podgłaśniania i zoom'u 6. ZAJEBI*TA klawiatura , piszę się cudownie dzięki niewielkim odstępom między klawiszami tj. tzw. ergonomiczna klawiatura 7.Połączoenie z komputerem : ja mam bluetooth i jestem mega zadowolona , wszystko świetnie (nie polecam przez USB bo to idzie wolniej, sprawdzałam) Maiałam problem z tym telefonem (z mojej winy - zalał się) ale wszystko wimieniono gwarancyjne. Świetny serwis - wymiana ekranu (po zalaniu) jedyne 5 dni. Ogółem? POLECAM! Telefon kupiłam za 899 , pieniędzy nie żałuję - teraz chcem zmienić go na inny , ale żaden mu nie doruwnuje więc po co?! ?Nie zmienie go! Aha i jeszcze jedno , jest świetny w organizacji. Posiada wszystko : kalentarz , stoper minutnik oraz czas na świecie :)

  • 0

    218. ~uprzejma  2008-05-07 22:05:22  host: 106-53.espol.com.pl

    do tonisek #213 - w każdej noki fabrycznie kod zabezpieczający to : 12345 , spróbuj jego

  • 0

    219. ~  2008-05-10 17:52:36  host: 106-53.espol.com.pl

    do tonisek #213 w każdej nokii kod zabezpieczający to : 12345 , spróbuj tego , lecz jeśli wcześniej zmieniałes ten kod , ten , który podałam nie jest dobry

  • 0

    220. ~Vesta  2008-05-11 16:09:39  host: b1-65.koba.pl

    cieszy mnie, że dobrze się o niej wypowiadacie, bo zamierzam ją sobie kupić w plusie^^, ale mam dwa pytania: 1. Jaka jest jakość rozmów? 2. Czy klawisze się odbijają na wyswietlaczu?

  • 0

    221. ~  2008-05-15 21:24:41  host: bcm199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do tonisek: spróbuj "12345" :D

  • 0

    222. ~aia  2008-05-16 19:28:37  host: dwo74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam nokie 6125 i bardzo mi sie podona....!!!!!:))

  • 0

    223. ~aniaaaaa  2008-05-16 19:32:27  host: dwo74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon można powiedzieć!!!!

  • 0

    224. ~ola  2008-05-17 22:11:34  host: auf225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak wysyłac mms-y, bo ja nie moge i odbierac też;((

  • 0

    225. ~Goga  2008-05-18 11:40:59  host: aaew8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! mam zamiar kupi ten telefon bo bardzo długo na niego czekam lecz czytając wasze wypowiedzi sama nie wiem jedni piszą ze to grat a drudzy ze fajowski ej pomużcie czy to prawda ze trzyma tylko 3 dni??? bo nie lubię tandety!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    226. ~Stokrotka  2008-05-22 00:34:43  host: host-89-229-76-126.szczecin.mm.pl

    pomocy.. chce kupić sobie nowy telefon, zdecydowałam sie na nokie, mam do wyboru 6131 i 6125, podobają mi się wizualnie, maja fajny soft, można kombinować.. czytałam Wasze opinie, przy każdym modelu są zarówno pochwały jak i skargi.. wychodząc z założenia, że nic nie jest idealne....teoretycznie rzecz przyjmując.. oba są fajne, ale który jest lepszy.. ? ratunku.. i o co kaman z tym ze nie widac godziny przyjscia smsa.. to nie powino byc w "standardzie".. haaaalo.. przeciez niektóre rzeczy są oczywiste.. pomóżcie wybrać.. pozdrowienia

  • 0

    227. ~tala  2008-05-23 15:24:50  host: aebp52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefonki od pół roku i nie mogę ustawić odbierania i wysyłania mmsów, nie wiem co jest grane:( może mi ktoś powiedzieć jak mogę to ustawić?????????????????????????????? dzięki:):)

  • 0

    228. ~RoBiNn  2008-05-23 20:18:21  host: addq26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie ta komorka jest wypas !!! POLECAM !!! tylko radze dokupic karte pamieci ;]

  • 0

    229. ~brenek  2008-06-02 13:05:06  host: acyx250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go juz 5 miesiecy i nie narzekam. jeszcze nie rozgryzlem do konca jego mozliwosci, ale jest ok!tapety robie swoje z ;terenu" tzn.w plenerze i sa o niebo lepsze niz jakies badziewia z neta.aparat jak na ten telefon b.dobry(8xzoom)tylko trzeba dobrze opcje foto ustawic i w porzo..

  • 0

    230. ~AnItKa  2008-06-03 16:08:46  host: ese132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Czy z tego telefonu można wysyłac zdjęcia na e-maila?

  • 0

    231. ~maciek  2008-06-08 03:33:21  host: ip-89.171.160.14.crowley.pl

    mam ten telefon ponad pol roku, w sumie ok, aparat dobry ale tylko w dzien, jak sie juz robi troche ciemniej to na zdjeciach nic nie widac. pozatym klawiatura odbija sie na wyswietlaczu, i wymienilem juz drugi glosniczek (podobno najpopularniejsza usterka 6125). i tak polecam , bdb telefon

  • 0

    232. ~Magda  2008-06-29 20:54:40  host: aafi178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    superowy telefon Polecam

  • 0

    233. ~ziomek  2008-07-12 16:11:34  host: aabq61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE CZY KLAWISZE ODBIJAJĄ SIE NA WYŚWIETLACZU??? PILNE!!!

  • 0

    234. ~kasia  2008-07-13 11:18:46  host: bhm231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą nokie od prawie roku troche sie zrysowała z tyłu wg mnie bateria jest dobra zdjecia też polecam :P

  • 0

    235. ~Marta  2008-07-14 11:35:49  host: dea218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Mam pytanie.Jaka jest jakoś dźwięków mp3 w tym telefonie?

  • 0

    236. ~Seday  2008-07-27 19:16:18  host: aehh68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szybko sie psuje glosnik juz mam go 3 miesiace i musialem isc z nim do naprawy

  • 0

    237. ~Darianna  2008-08-04 14:12:12  host: 80.54.0.150

    Słuchajcie! mam zamiar kupić ten telefon w Rtv Euro Agd na raty 0% - czy ktoś wie może na czym taka sprzedaż polega? czy nie ma tam przypadkiem jakiegoś "haczyka"? i czy serio jest to 0%??? Pomózcie - please ;)

  • 0

    238. ~  2008-08-05 15:34:54  host: egy190.internetdsl.tpnet.pl

    Hejka! mam ten telefon od Bożego Narodzenia i ani razu nie miałam z nim kłopotu! Gorącą polecam. P.S. Jeden problem pomimo ostrożnego obchodzenia się z nim klapka się rysuje:(

  • 0

    239. ~ana  2008-08-05 18:48:51  host: 106-53.espol.com.pl

    do ziomek : niestety tak ;( mam ten telefon prawie 2 lata i klawisz nawigacyjny jest wyraźnie odciśnięty

  • 0

    240. ~  2008-08-05 19:14:24  host: aaxa107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo.. Moim zdaniem ten telefon jest straszny! Mam go od listopada 2007 r. na początku był super.. na początku.. Dziś już jest po 2 naprawach w serwisie! Jestem niby młoda i przeżył kilka upadków ale zadnych strasznych! Obudowa jest cała starta, głosnik trzeszczy i w klapce poszła sprężynka i sam sie otwiera! a do tego wszystkiego gdy wejde w sms-y wysłane nie moge iść do gówy bo mi sie wyświetluje "operacja nie udana" ! Odradzam wam ten telefon! i sama załuje ze go kupiłam! Nie jest wart swojej ceny!

  • 0

    241. ~  2008-08-05 19:16:30  host: aaxa107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i ten telefon jest starsznie wielki!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    242. ~jaa  2008-08-13 14:07:53  host: 77.252.52.34

    mam ten telefon już od pół roku zdaje się i muszę przyznać że chyba jedynym jego mankamentem jest wielkość. po prostu jest trochę duży i niezgrabny. poza tym może czasem troszkę słabo się słyszy podczas rozmowy. ale poza tym jest fajny. ogólnie uważam, że w środku ten telefon jest naprawdę fajny. ma odtw mp3, radio, bluetooth, aparat. tylko z zewnątrz trochę gorzej.. ale nie ma nic idealnego ;)

  • 0

    243. ~  2008-08-17 15:49:51  host: 78-133-131-32.komster.pl

    Nie mogę się z internetem połączyć, proszę o pomoc

  • 0

    244. ~sysia998  2008-09-18 15:07:53  host: ppp141195.ostnet.pl

    Chce sobie go kupić polecacie?? POMÓŻCIE!!!!!

  • 0

    245. ~katarina:)  2008-09-25 18:53:39  host: 193.19.165.24.osk.enformatic.pl

    mam taki telefonik:) jest bardzo fajny.. mam już dwa lata i co prawda już trzy razy był w naprawie ale i tak służy mi doskonale:) polecam:) i pozdrawiam wszystkich posiadaczy:*

  • 0

    246. ~marek 75  2008-10-06 11:17:34  host: qe162.internetdsl.tpnet.pl

    telefon znosny ale nie za głosny własnie lezy w serwisie. Padł głosnik

  • 0

    247. ~Matylda  2008-10-16 14:56:48  host: 77-253-128-204.adsl.inetia.pl

    Do wszystkich którzy chcą kupić tą nokię.Najczęściej pytacie czy telefon jest dobry i czy szybko się zarysowuje wszystko zależy od was jeśli będziecie dbać o telefon nie trzaskać nim nie rzucać to tak jak ze wszystkimi telefonami wszystko będzie ok. 240. ~ 2008-08-05 19:14 aaxa107.neoplus.adsl.tpnet.pl mówi że jest do dupy ale co ona robiła z tym telefonem że jest w takim a nie innym stanie weźcie to pod uwagę

  • 0

    248. ~rossi  2008-11-03 20:47:46  host: adbm102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie czy karta pamięci działa w tym telefonie? włożyłem kartę Kingstona 2 GB i tel zachowuje się jakby jej wcale nie było! czy gdzieś w ustawieniach jest opcja żeby przejść na kartę pamięci?

  • 0

    249. ~mp  2008-11-13 19:01:16  host: ip-62.111.200.202.static.crowley.pl

    Ja też mam Kingstona 2 GB i działa bez problemu. U mnie żeby wejść w zawartość karty trzeba wejść w galerię i tam jest (początkowo pod nazwą "No name" )

  • 0

    250. ~Hadeus  2008-11-24 10:48:10  host: gmy2.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam od około roku i byłem z niego bardzo zadowolony, zwłaszcza, jak kupiłem kartę pamięci (SanDisk 1GB). Obudowa się zaledwie lekko porysowała, a używałem go nawet w ciężkich warunkach (wakacyjna praca na budowie). Jednak teraz zaczęły się z nim problemy. Po każdym uruchomieniu telefonu muszę na nowo ustawiać tapety i dzwonki. Gry też czasem przestawały działać i musiałem wyłączać i włączać telefon i znowu dzwonki. Z jednej strony telefon już dość mocno używany, więc ma prawo coś się zepsuć, ale z drugiej strony tęsknię do czasów, kiedy jeden telefon nosiłem po dwa lata i nadal działał bezawaryjnie. Daję mu 8/10.

  • 0

    251. ~Gizmo  2008-11-30 20:26:58  host: static-ip-77-89-77-202.promax.media.pl

    witam, ja mam ten telefonik od roku i powiem, że sprawuje mi się b. dobrze. Co prawda bateria trzyma mi 3 dni, ale przez powiem okres dużo słuchałam z niego muzyki i radia więc to pewnie dlatego ;-) . Mam tylko jeden problem.. Czasami jak wchodzę w jakiś folder, nie ważne czy to galeria czy to w wiadomości ekran robi mi się biały, normalnie jakby walił reseta, i potem znowu wszystko jest jak poprzednio.. czy ktoś wie czemu się tak może dziać? Z góry dzięki za info i pozdrawiam posiadaczy tej Nokii :)

  • 0

    252. ~polek  2008-12-16 23:25:17  host: 88-199-250-77.tktelekom.pl

    mam telefon ktory bedzie mial 24 grudnia rok. Nie zadawala mnie no tam te pierwsze 2 miesiace owszem ale pozniej zaczal sie rysac z tylu a jakies 4 dni temu zbiil mi sie wyswietlacz maly a nie wiem jak to sie stalo. Teraz gdy widze innych kolegow telefony to zaluje ze nie poczekalem. NIE POLECAM

  • 0

    253. ~paulina2603  2008-12-23 22:49:18  host: 77-253-16-18.adsl.inetia.pl

    posiadam ten telefon od ponad raku i jestem z niego bardzo niezadowolona! Głośnik bardzo cichy, klapka trzeszczy jakby miała sie oderwać, a bateria trzyma góra 2 dni... Jednym słowem tragedia! Naprawdę nie polecam! Żałuję 500 zł, które wydałam na ten beznadziejny telefon! Tak wiec nigdy więcej Nokii, nigdy więcej klapek!!

  • 0

    254. ~K@$I@  2009-01-16 16:15:00  host: byj142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik i jest bardzo fajny i nie ma żadnych wad :):):) pozdrawiam właścicieli tego telefonika :)

  • 0

    255. ~Natalina  2009-01-17 19:56:57  host: ejj129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefonik od ponad roku, jest w bardzo dobrzym stanie, zbytnio się nie rysuje (po moim nie widac jeszcze żadnych rys), jest w nim wszystko co w tych telefonach co wchdzą teraz na rynek. Polecam!

  • 0

    256. ~Natalia  2009-01-17 20:18:38  host: ejj129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    240. ~ 2008-08-05 19:14 aaxa107.neoplus.adsl.tpnet.pl Dziewczyno nie przesadzaj, telefon jest super, sama mam go już 1.5 roku, trzyma się bardzo dobrze. Nie był jeszcze w naprawie, nie rysuje się, odtwarzac muzyki bardzo dobry. polecam!!!!!!!!

  • 0

    257. ~Bombel091  2009-02-03 18:37:00  host: host-81-190-44-67.lodz.mm.pl

    Ja mam ten telefonik prawie półtora roku i ciesze się że go kupiłem. Fakt szybko się rysuje i jest troche cichy głośniczek, ale i tak nie zamieniłbym na żadnego innego. P.S. czy działa w nim karta 2 GB, bo niewiem czy kupić , pliss

  • 0

    258. ~demo  2009-02-14 20:31:13  host: apn-77-115-25-40.gprs.plus.pl

    Super telefon,mam go już 2,5 roku ,nic się nie zepsuło i działa bez zarzutu .Ma jedną wadę-1,3Mpx to za mało .Poza tym -polecam!!!

  • 0

    259. ~Emiś  2009-02-15 15:46:56  host: inet20909na-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam tą nakie już od 2 lat i co nieco mogę o niej powiedzieć. A więc moim zdanie m jest bardzo fajna pomimo swoich niewielkich wad takich jak odbijaja się klawisze na ekranie i ekran wytarty jest w tych miejscach , czasami się zacina ale żadko no i po 2 latach mogę stwierdzic ze jakoś muzyczna pogorszył się gdy sie słucha jakis piosenek . Przypominam że szanuję komórkę dlatego to raczej nie jest moja wina.Tak poza tym to jest w porządku, wytrzymała spadła mi kilka razy i nic się niestało. Pollecam naprawdę opłaca się.

  • 0

    260.  2009-02-24 21:14:32

    To nie jest telefon dla tych ktorzy lubia multimedia.Dlaczego? Zalety-proste w obsłudze menu ,bateria dlugo trzyma,wygodne klawisze,łatwo pisze sie nim smsy,dosc glono slychac rozmowce podczas połaczenia. Wady-głosnik jest nietrwały,w klapce po roku uzytkowania zepsół mi się zawias,po pewnym czasie na wyswietlaczu glownym pojawiaja sie zarysowania od klawiatury, cala obudowa trzeszczy. Ja osobiscie nie bylem zadowolony z tego telefonu.

  • 0

    261. ~A  2009-02-26 22:45:41  host: cbs33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też ogólnie nie narzekam na ten telefon, aczkolwiek raz padło mi już oprogramowanie :/ poza tym długo się włacza, a teraz coś się stało z klapką, nie zawsze się zamyka. W poniedziałek oddaje do serwisu, zobaczymy, czy coś z tym zrobią. Poza tym jestem raczej zadowolona z niego ;-)

  • 0

    262. ~madziulka210  2009-03-09 14:43:50  host: g3-sn.lom.netster.pl

    Witam a ja mam pytanie jak zdjąć obudowę w tej noki 6125??

  • 0

    263. ~M  2009-03-09 23:27:54  host: 93-181-132-127.as.kn.pl

    Mam ten telefon od prawie 1,5 roku i nie jestem zadowolona:( najpierw padły słuchawki:( potem spierniczyło się wejście na kartę pamięci.. musiałam zakleić taśmą bo masakra, karta mi cały czas wypadała i co za tym idzie zmieniało się wszystko w telefonie:( a żeby tego było mało, to wczoraj zepsuła mi się klapka:( gdyby nie te usterki to telefon jest w porządku, zwłaszcza ŚWIETNA klawiaturka, wygodnie i szybko piszę się smsy!:)

  • 0

    264. ~NaimaDSwDn  2009-03-25 23:19:07  host: palmsr1.portall.net.pl

    Powiem tak. Złom ;] Nie kupujcie tego. Nie dość że po roku aparat robi foty tak niewyraźne że trudno rozpoznać zasilacz (nie jakiś Codi tylko markowy, rzecz jasna) od pudełka na zapałki. Po mizerna obudowa, szybko się rysuje, szybko się łamie. Jak ktoś prowadzi aktywny tryb życia to wie że telefon czasem spada. Ten nie jest dobrym spadochroniarzem.. Połamana obudowa, klapka odlatuje.. Następne.. Głośnik buczy jakby w tle była Delta ze 120mm wentylem na max. I często zamula. Bateria trzyma ok 2 dni. Najlepsza jest tu chyba klawiatura. Ale i tak też się zacina czasami. ZŁOM. PS Zmieńcie zasilacz.

  • 0

    265. ~aggga  2009-04-15 13:42:54  host: afy111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też ten telefon mam od prawie dwóch lat- działa bardzo dobrze i ogólnie jestem z niego zadowolona. ale oczywiście ma też kilka wad. jedną z nich jest to, że telefon szybko się rysuje. po ok. 3 miesiącach użytkowania zepsuła się klapka :( wymienili mi ją na gwarancji ale teraz znów się zepsuła i cały czas trzeszczy :/ ale ogólnie polecam :)

  • 0

    266. ~kasia99  2009-05-09 14:19:33  host: byb117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam bardzo ten telefon:] nie zgadzam się, że jest straszny ja mam go już 4 i pół roku i wszystko sprawnie działa!!!

  • 0

    267. ~eM.  2009-05-18 16:53:42  host: 93-181-132-127.as.kn.pl

    NIE POLECAM TEGO TELEFONU!! Mam go ponad roku i już się zepsuł:/ zepsuła się klapka, przycisk gdzie się wkłada kartę pamięci:/ żeby się trzymała to musi być zaklejona taśmą:/ przyciski odbiły się na wyświetlaczu:/ słuchawki się zepsuły po dwóch miesiącach:/

  • 0

    268. ~  2009-06-23 18:39:31  host: chello089078251228.chello.pl

    nie polecam tego telefonu klapka sie zepsoła wyswiewtlacz ten malyjuz drugi raz słuchawki po dwoch miesiacach głosnik treszzczy

  • 0

    269. ~  2009-07-03 11:49:44  host: jzi26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telofon pół roku i przetwał dużo imprez jest git

  • 0

    270. ~Aga  2009-07-05 19:23:29  host: host-193-239-102-39.solarme.pl

    Mam go jakieś 1,5 roku. Dno, porażka! Głośnik strasznie trzeszczy ! Aparat nie chce się włączyć. Klapka jest niestabilna i czesto przy rozmowie się zamyka ;| a normalnie to lata na wszystkie strony;/ Telefon się często sam się wyłącza czasem także gdy rozmawiam lub słucham muzyki[przez słuchawki oczywiście]...Ostatnio nie chciały dochodzić smsy... Klawisze odcisnęły się na wyświetlaczu... Ładowarka nie chce normalnie ładować i muszę kombinować z kablem ;/ Nie widze w nim nic dobrego. Masakra ! Nie kupujcie tego !

  • 0

    271. ~  2009-08-29 14:34:10  host: cfu53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tragedia odradzam kupna nie mozna odbierac mms ani wysyłac po serwisie dalej to samo klapka strzela nie domyka sie słaba jakość zdjęc bateria słaba wizulalnie ładna i tylko to zaleta łatwo sie rysuje kompletny nie wypał

  • 0

    272. ~aniab  2009-09-03 20:37:20  host: mickiew-m-ce14519522377.c195.msk.pl

    Mam już ten telefon od ponad 1,5roku i sprawuje się świetnie! Mimo wielu upadków na podłoge (kafelki, a nawet beton), żyje i ma się całkiem dobrze. Nigdy nie musiałam go naprawiać. Nie raz trochę się zalał. I działa sprawnie. Faktycznie rysuje się obudowa, ale tak ma każdy telefon wiec tego się nie uniknie. A co do odciskania klawiszy na głównym ekranie, to wystarczy kupić specjalne folie ochraniające ekran (na allegro są dostępne) i nic sie nie dzieje z ekranikiem. A przy okazji folie chronią ekraniki przed porysowaniem. Na głośnik także nie narzekam, mi nic nie trzeszczy. Telefon jest lekki, więc to dodatkowy jego plus. Wada taka że jest troche gruby... Ale można mu to wybaczyć, bo naprawdę jest wygodny w użyciu.

  • 0

    273. ~nokiaclasik  2009-10-27 15:37:52  host: host-155.239.connectic.pl

    do ~ziomek = klawisze się zawsze odbiją , wystarczy ,miękką lekko mokrą szmatką potzeć i jest git . poza tym tel fajny ;)

  • 0

    274. ~fifolada  2009-11-10 13:13:54  host: 213-192-118-11.ip.jarsat.pl

    Mam go od 2 lat. Zadnych napraw mimo wielu upadków obudowa - owszem srednio porysowana po 2 latach walania sie z kluczami w torbie nic dziwnego. Ma bardzo wygodne i ladne klawisze, jest duza i ciezka ale takie lubię- zwykle draznia mnie scisniete klawisze obok siebie-tu nie ma tego problemu. Wady- od samego poczatku slaba bareria- 2 dni i padala -nawet bez uzywania aparatu. Aparat fot. slabiutki. I nie wiem- moze jestem przyglucha ale przy ustawionej na maxa glosnosci srednio slychac rozmowce. Od jakiegos czasu zdarza mu sie wieszac podczas wysylania smsow- bardzo drazniace. Podsumowujac- od poczatku bylam zadowolona z jego powierzchownej strony - solidny odporny wygodny w uzyciu zarowno jesli chodzi o klawiature jak przejrzyste menu. Natomiast bardzo slaba bateria, slaba jakosc zdjec i rozmow powoduje ze ciesze sie iz konczy mi sie umowa i bede miec nowy tel. Ogolnie nie polecam

  • 0

    275. ~agnessylwia  2009-12-06 15:16:54  host: 093105063153.siedlce.vectranet.pl

    Ten telofon to ideał :) Mam go juz ponad dwa lata i nadal jest w super stanie. Nie psuje sie, nie zawiesza. Idealny telefon dla kobiet, ale tez nie dla wszystkich hehe :) Ten telefonik bedzie i bedzie :) NOKIA to nasjlepsze telefony i nigdy nie zmienie zdania :) Pozdrawiam :))

  • 0

    276. ~agnessylwia  2009-12-06 15:29:32  host: 093105063153.siedlce.vectranet.pl

    Niezgadzam sie do wypowiedzi na temat baterii w NOKII 6125. Bateria jest super, trzyma mi ok 3-4 dni przy normalnym uzytkowaniu, a jak zaczyna sie rozladowywac to potrafi padac mi nawet poltora dnia i nie padnie do konca :) Ideal !!! Polecam gorąco :))

  • 0

    277. ~czesiek  2010-04-09 21:54:20  host: hbs106.internetdsl.tpnet.pl

    jak nie pasuje to sobie kup nokie 6131 bedziesz mial ladniejsza nokie z klapka i slotem karty pamieci

  • 0

    278. ~paulaaa  2010-08-09 22:04:15  host: accp145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od ok 3 lat i naprawdę jest świetny! ;D najlepszy jaki miałam :) szczerze go polecam :)podoba mi się klawiatura..jest bardzo wygodna :)jedyny minus to cicha muzyka i nie za rewelacyjne foty...ale to szczegół ;) od tego jest aparat ;D pzdr ;p

  • 0

    279. ~Kukuruku  2012-03-24 19:50:17  host: 89-79-217-73.dynamic.chello.pl

    Miałem problem z kodem zabezpieczającym. Nie przyjmował 12345 ale po kilkunastu próbach i restartach w końcu poszło.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet