Nokia 6124 classic - opinie
Telefony Nokia Nokia 6124 classic Opinie o Nokia 6124 classic

Nokia 6124 classic

w sumie: 24
  • 0

    1. ~Lukash1410  2008-03-04 18:27:04  host: eck31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejny hit tych wspaniałych telefonów.. :}

  • 0

    2. ~tybur  2008-03-06 07:50:28  host: acmy68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest naprawde zaje*****

  • 0

    3. ~Marcin  2008-03-07 09:43:01  host: 212.160.139.162

    Podobna troszke z wyglądu i możliwości do mojej Noki 6120:)

  • 0

    4. ~hand  2008-03-11 09:46:11  host: chello089076215102.chello.pl

    taka naprawdę ulepszona wersja Nokii 6151.

  • 0

    5. ~tom  2008-03-14 11:31:52  host: efw162.internetdsl.tpnet.pl

    calkiem fajny

  • 0

    6. ~  2008-03-17 19:24:00  host: ns1.elsat.net.pl

    mam te gówno i powiem scheze noweth za 2 złothe bymh tego nie kupiłh bo nich nie działa wogóule tak do dupy że hej Pozdro ze stolichy

  • 0

    7. ~Thomas-PA3  2008-03-24 11:54:15  host: chello089078089072.chello.pl

    prawie Nokia 6120 tylko w innym opakowaniu

  • 0

    8. ~jj  2008-03-24 12:23:30  host: bmp240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wypowiedz nr 6 to jest zenada!!! Współczuje Ci szczerze!!! :-P

  • 0

    9. ~adam  2008-03-26 17:23:39  host: 158.75.59.10

    funkcje identyczne jak w 6120 chyba (którą zresztą ostatnio zgubiłem ;/)

  • 0

    10. ~idea  2008-03-28 19:30:32  host: acgq169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak tak dalej pójdzie to nokia znajdzie się za lg

  • 0

    11. ~Lukash1410  2008-07-04 23:01:21  host: eas164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm.. telefonik wspaniały fajny deign a koles z pod numeru "6" nawet tego telefonu nie trzymał a pozatym mama mu pewnie kupila na mikołaja k300i i szpanuje harczacym glosniczkiem po szkole. Nokia 6124 classic fonik idealnie pasujący dla kogoś kto potrzebuje dobrego aparatu, szybkiego sofciku i klawiaturki bardzo podręcznej. Pozdrawiam.

  • 0

    12. ~sww  2008-07-13 22:58:59  host: abio217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EE myślałem, że będzie większy ekran min.2.4 cala, WIFI obowiązkowo, a tego brak, miałem 6120c był bardzo fajny, lecz brakowało mi wifi, i przesiadłem się na E51.

  • 0

    13. ~abc  2008-08-09 09:33:48  host: bus147.internetdsl.tpnet.pl

    a gdzie go można kupić?

  • 0

    14. ~Moror  2008-11-26 22:46:43  host: abzb76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można w ogóle zmienić na softa z językiem polskim?

  • 0

    15. ~....  2008-12-04 18:08:13  host: abgc58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro są:P

  • 0

    16. ~inter  2009-01-01 19:41:05  host: public-gprs14041.centertel.pl

    mniej szpanerska wersja mojej 5320XpMsc... . Ehhh... . fajny ale mega podobny do mojego pod względem funkcji i wyglądu. Moja ma tylko ten plus że jest muzyczna. z drugiej strony gdyby baterie w tych nokiach przy bardzo intensywnym korzystaniu wytrzymywały dłużej niż 37 godzin byłoby fajnie. ;( No nic, telefonik fajny się wydaje i taki normalny, szczerze taki mniej szpanerki i bardziej poważny by mi się przydał ale gdy szukałem czegoś takiego znalazłem tylko 5320XpMsc, telefon który faktycznie spełnia moje wymagania ( jako modem hsdpa, symbian od którego nie można się odzwyczaić łatwo, jakiś tam aparat- przydaje się gdy nagle potrzebujemy zrobić jakieś śmieszne zdjęcie a cyfrówki nie ma pod ręką, bluetooth komunikacja z laptopem, wyraźny i ładny wyświetlacz - 2 cale+idealnie widać nawet w pełnym słońcu,szybkość - 128Mb pamięci ROM robi swoje, bez porównania z prędkością systemu np.: w n70, złącze kart pamięci, no i NOKIA MAPS 2.0, ostatnio średnio używam 3 razy w tygodniu żeby na przykład znaleźć choćby pizzerię, jednobryłowy - nie lubię obracać kręcić łamać telefonu gdy ktoś zadzwoni, łatwa duża klawiatura, szkoda tylko że ma Micro USB a nie Mini USB, w każdym domu z komputerem znajdzie się jakiś kabel z miniUSB ale znaleźć microUSB w każdym domu to już może być problem :/. )

  • 0

    17. ~qmn  2009-03-26 13:41:04  host: we178.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ma ktoś informacje jaka jest w tym telefonie bateria?Czy jest to ta sama co w 6120 tzn.890mah ?

  • 0

    18. ~szw  2009-07-23 01:12:55  host: akb234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukam polskiego softa!! pomocy ;(

  • 0

    19. ~ddd  2009-08-23 21:25:55  host: kobo.sukcesnet.pl

    Telefon mam od trzech miesięcy, sprawuje się świetnie. To jest 6120 classic w zmienionej obudowie, produkowanej dla Vodafone. Polski symbian bezproblemowo dostępny. Zalety: - mały, trudno zarysować obudowę (a ma błyszczący front) - szybki soft - obsługuje 3G (współpracuje z Linuksem, na Ubuntu działa bez problemu) - przyzwoity aparat fotograficzny - idealna platforma do emulacji GBA (vBag) - wygodna klawiatura (choć wymaga przyzwyczajenia) Wady: - brakuje przycisku "rysika" - czasem wciska się zieloną słuchawkę zamiast 1 (uciązliwe przy pisaniu smsów) - bateria trzyma 2-2,5 dnia (ok. 30 smsów, 30min rozmów, kilka godzin mp3) - brak wifi - ciężko czyści się ekran (trudno otworzyć obudowę) - jack 2,5mm zamiast 3,5mm (słuchawki), trzeba stosować przejściówkę - beznadziejny uchwyt na smycz - linka potrafi sama wyskoczyć, jednak kawałek gumowej uszczelki skutecznie ją blokuje - słabe zamknięcie slotu na kartę pamięci - ząbek blokujący je pęknął i czasem samo się otwiera Względem e51 jest znacznie tańsza, lepiej leży w dłoni i jest wytrzymalsza. Jedynie wifi brakuje. Inter: złącze to normalne miniUSB. Używane w większości zewnętrznych urządzeń komunikujących się z PC po USB. qmn: mam ją z baterią BL-5B szw: jeżeli go sam nie znalazłeś, to też sam go nie wgrasz. Załatw to w serwisie.

  • 0

    20. ~xx  2009-09-25 21:45:18  host: bpc233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma karte pamieci??

  • 0

    21. ~Pietras  2009-12-25 17:53:28  host: 77-254-5-203.adsl.inetia.pl

    Ja mam ten telefonik i jestem zadowolony tylko nie wiem czy mozna sciagnac przedni panel bo mam go dopiero 4 dni a chcialbym troszke wyczyscic go

  • 0

    22. ~*Wii*Lku$$  2010-01-27 18:45:29  host: arl194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel,wszystko jest ok gry dzialaja i woglole fajnie mp3 dziala i kodeki mozna wgrywac tylko szkoda ze niema WIFI ale to jedyny uszczerbek tego tela.chyba ze ktos lubi sobie poszpanowac :D

  • 0

    23. ~mslawkowksi  2010-08-25 13:37:19  host: aaw128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik...jakości muzyki na głośniku niejeden muzyczny telefon by pozazdrościł a poza tym wytrzymała bestia :D

  • 0

    24. ~2latana6124c  2011-06-12 14:01:41  host: gem98.internetdsl.tpnet.pl

    polecam wam ten telefonik, piekna jakosc dzwieku, niezly aparat(szkoda ze nie ma AF), duzo ramu i przez to nie zamula wcale, dla mnie wada jest wspominany juz brak wifi i slaba dostepnosc czesci zamiennych w polsce[rozwalilem plytke klawiatury i nie wiem gdzie wymienic moglbym na nowa;/ ] ogolnie za niego dalabym 8.5/10

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet