Nokia 6121 classic - opinie
Telefony Nokia Nokia 6121 classic Opinie o Nokia 6121 classic

Nokia 6121 classic

w sumie: 68
  • 0

    1. ~cynamonowy  2007-06-18 22:21:46  host: ip-89-174-40-150.multimo.gtsenergis.pl

    fajny fon, zastanawiam sie nad nim i nad e50. co polecacie?

  • 0

    2.  2007-06-19 00:42:46

    a czym sie rozni od zapowiadanego na czerwiec 6120 classic??

  • 0

    3. ~cynamonowy  2007-06-19 04:53:03  host: ip-89-174-40-150.multimo.gtsenergis.pl

    fajny fon, zastanawiam sie nad nim i nad e50. co polecacie?

  • 0

    4.  2007-06-19 08:35:38

    wiadomo ze ten jest lepszy ma 64MB RAM, a gdy E50 ok 45RAM a w użyciu od 8MB-15MB

  • 0

    5.  2007-06-19 10:51:39

    ciekawe kiedy będzie w zetafonie :)

  • 0

    6.  2007-06-19 16:58:00

    NMonster wydaje mi się że jeśli będzie jakakolwiek różnica to chyba w szybkości HSDPA lub w wielkości obsługiwanych kart pamięci, innych możliwości nie widzę, wszystko identyczne jak w 6120.

  • 0

    7. ~cynamonowy  2007-06-19 17:54:20  host: ip-89-174-40-150.multimo.gtsenergis.pl

    fajny fon, zastanawiam sie nad nim i nad e50. co polecacie?

  • 0

    8. ~TLC  2007-06-19 18:36:22  host: w3cache.dialog.net.pl

    #2 Dokladnie. Ja nie widze zadnej roznicy oprocz nr Cos mi sie wydaje ze nie bedzie 6120 :-( a tak czekalem na tego fona...

  • 0

    9.  2007-06-20 10:27:19

    Piękny ... I pomysleć że miałem kupowac P990i :P

  • 0

    10. ~OLO  2007-06-21 14:30:10  host: 80.50.36.34

    fajna NOkijka...ma wszystko co powinien posiadac telefon.ciekawe tylko, czy symbian się nie sypie...

  • 0

    11. ~OLO  2007-06-21 14:32:30  host: 80.50.36.34

    ciekawy fon.ma wszystko co powinien mieć nowoczesny telefon.tylko ciekaw jestem czy się symbian nie bedzie wieszał...

  • 0

    12. ~lolon  2007-06-23 13:55:45  host: ip-87-204-77-49.stg.pl

    wypasiony telefon. ile on bedzie kosztował?

  • 0

    13. ~siaro  2007-06-27 12:55:16  host: bms239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fonik jestem z niego zadowolony

  • 0

    14. ~prezeswk  2007-06-27 15:37:03  host: c47-65.icpnet.pl

    Czym się różni od 6120?, bo mam wrażenie, że tylko cyferką. A 6120 juz się pojawiły w e-sklepach cenie około 1100 PLN brutto.

  • 0

    15.  2007-07-09 19:43:33

    6120 na allegro za 999pn...Nowa.

  • 0

    16. ~Adamus  2007-07-11 12:12:00  host: absk124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od 6120 różni się (chyba tylko) prezednim aparatem. Ten telefonik z wyglądu przypomina mi moją Nokie 6233 :) tylko że ta jest o niebo lepsza :P Jak by miał jeszcze WiFi to byłby telefon jak z bajki ;) Pozdr

  • 0

    17. ~olkadzialdowo  2007-08-14 08:47:52  host: abyr85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fon, zastanawiam sie nad nim i nad e50 a samsungiem f300. co polecacie?

  • 0

    18. ~ellute  2007-08-22 17:45:43  host: host-89-228-77-199.olsztyn.mm.pl

    olka,bierz ten. E50 muli i się wiesza :) Pooowoooolny strasznie

  • 0

    19. ~k  2007-08-24 19:44:04  host: host-81-190-115-162.gdynia.mm.pl

    dokładnie jedną z różnic jest rozdzielczość przedniej kamery w 6120 jest cif a 6121 vga

  • 0

    20.  2007-08-29 08:02:59

    6121 różni sie od 6120 tym ze 6121 ma WCDMA 9002100, natomiast 6120 ma WCDMA 8502100

  • 0

    21. ~slawo_ss  2007-09-08 23:09:08  host: chello089079056236.chello.pl

    wydaje mi się, że 6020 nie ma symbiana a 6121 ma i to jest zasadnicza różnica...

  • 0

    22. ~Benasi1988  2007-10-04 16:41:11  host: 88-199-132-4.tktelekom.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i stwierdam ze jest wypasiony :-) Polecam wszystkim ten telefon, ma wszystko czego "dusza zapragnie" ;-)

  • 0

    23. ~PISKOR  2007-10-10 18:59:36  host: 212.106.131.210

    CZYM ON SIE ROZNI OD 6120?

  • 0

    24. ~Grabarz  2007-10-31 13:04:34  host: 87-205-88-21.adsl.inetia.pl

    ~ellute ---wiadomo jak ktos sie nie zna na Symbianie to sie wiesza...:)

  • 0

    25. ~wasssuuup  2007-11-06 00:46:08  host: host-179-200.kolonianet.pl

    PISKOR albo zacznij czytać opinie wyżej albo sam sobie porównaj dane techniczne ;) Wszystko jest napisane ludzie wystarczy czytać! Fajny telefon i ja także jestem ciekaw jak na jego pracę wpłynie symbian :)

  • 0

    26. ~  2007-11-08 10:25:22  host: nervosol2.magma-net.pl

    nie polecam E50 nawet wrogowi więc śmialo bierz ten telefon 6120/6121

  • 0

    27. ~  2007-11-10 22:41:05  host: bqs170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko ale zastanowiam sie nad nokia 6500 clasik

  • 0

    28. ~ursyn  2007-11-14 21:39:30  host: terminal-1-139.retsat1.com.pl

    ludzie nie piszcie tekstow w stylu ten symbian sie wiesza ten nie kto mial telefon z symbianem wie ze jego sprawnosc i funkcjonalnosc zalezy od uzytkowania tego telefonu

  • 0

    29. ~mort  2007-12-04 01:13:21  host: chello089076217009.chello.pl

    mam 6120(tydzień)jest super,najnowszy synbian.zainstalowałem 150 gier,na całym ekranie,do pobrania w emule.czyta sms i cyta nazwe kto do ciebie dzwoni,tzn dzwoni poldek to on gra dzwonek ,ścisza muze i gada poldek potem znowu muza itd.

  • 0

    30. ~core  2007-12-12 01:07:37  host: host-89-229-77-232.szczecin.mm.pl

    a czy ktos wie jak wylaczyc dzwiek migawki?

  • 0

    31. ~speeder16  2007-12-16 14:03:17  host: d90-129-78-239.cust.tele2.pl

    witam wszystkich użytkowników tej zajeb***** komóry jaka jest Nokia 6120. Jestem jej szczęśliwym posiadaczem ok 2 tygodni. Jestem z niej bardzo zadowolony. Martwi mnie tylko jeden element...a mianowicie tylna klapka...zastanawiał sie ktoś już może jak można sie pozbyć jej zbędnych i niechcianych ruchów. PoZdRo

  • 0

    32. ~Angel Of Night  2007-12-22 18:44:03  host: xdsl-992.lubin.dialog.net.pl

    słyszałam ze symbian spowalnia telefon.. Czy to prawda ?? Zastanawiam sie nad nokia 6121 i nokia e51 ;) i nie wiem oc lepsze ;) Co radzicie ?? W ktorym głośniej słychać muzykę i ktory robi lepsze zdjecia ??

  • 0

    33. ~anonim  2008-01-06 14:06:02  host: nat228.and-net.pl

    32. przeczytaj tekst 28. a poza tym do 21 my tu nie porownujemy 6020 do 6121 tylko 6120 do 6121 i jakbys chcial wiedziec to oba te telefony maja symbiana

  • 0

    34. ~Robee  2008-01-14 20:12:18  host: apn-77-114-46-93.gprs.plus.pl

    Z tego co ja wiem, to różni 6120 i 6121 różnią sę tylko częstotliwościami w UMTS: 6120 ma 850 i 2100MH, a 6121 900 i 2100 MH. Pytanie tylko, która z ty częstotliwości może pzrydac sie u nas?

  • 0

    35. ~Robee  2008-01-14 20:15:35  host: apn-77-114-46-93.gprs.plus.pl

    speeder16: ja tam nie przypominam sobie żadnej tylnej klapki w tym telefonie

  • 0

    36. ~Robee  2008-01-14 22:08:51  host: apn-77-115-149-160.gprs.plus.pl

    speeder16: ja tam nie przypominam sobie żadnej tylnej klapki w tym telefonie

  • 0

    37. ~nomik  2008-01-19 16:29:45  host: public-gprs82126.centertel.pl

    widzialem rozne wersje tego modelu... biala z bokami chromowanymi, czarna z bokami matowymi, czarną z bokami chromowanymi... JAKA JEST RÓŻNICA W NICH???

  • 0

    38. ~mbm  2008-01-26 23:18:31  host: inet-a3.makronet.pl

    Decydując sę na zakup nowego telefonu intensywnie przeglądałem komentarze pod opisami poszczególnych modeli. W końcu decyzja i kupiłem. Pierwsza refleksja jest taka: Po analizie danych technicznych producenta (kto kieruje się uczuciami do nazw producentów telefonów może sobie darować dalszą część, w tym tekście nie zamierzam opowiadać o miłości czy nienawiści) decyzja miała dotyczyć jednego z trzech konkretnych modeli. Po wczytaniu się w komentarze dot. kilkunastu innych modeli kupiłem ten, który wcześniej wykluczyłem, lub może raczej przeoczyłem, Nokia 6121C. Decyzja była w 100% subiektywna, więc nie warto się o niej rozpisywać. ALE ZAPADŁA PO ZAPOZNANIU SIĘ Z OPINIAMI INNYCH USERÓW, więc teraz czas odwzajemnić się i dorzucić swoje spostrzeżenia. Większość informacji o tym modelu pochodziła z komentarzy do 6120, o jedynej "instrukcyjnej" różnicy za chwilę. Tyle wstępu, teraz konkrety.

  • 0

    39. ~mbm  2008-01-26 23:20:06  host: inet-a3.makronet.pl

    Pudełko, telefon (bez simlocka), bateria BL-5B, ładowarka, słuchawki stereo, kabelek USB, CD-ROM i instrukcja. Sam sobie dorzuciłem do kompletu micro SD 2 GB KINGSTON. Ponieważ było kilka pytań o różnicę pomiędzy modelami 6120 i 6121 to instrukcja dotyczy obu modeli i tylko w jednym miejscu wyłowiłem odzielne odwolanie do obu modeli; w zakresie obsługi sieci 6120-UMTS 850 i 2100 a 6121-UMTS 900 i 2100. Pierwsze wrażenie po wzięciu telefonu do ręki: wygląda lepiej niż na fotkach i reklamach (pewnie dlatego, że ten jest mój). Wygląda solidnie, plastik bez wrażenia tandety. Niespodzianka to brak przycisku zatrzasku pokrywy baterii, jaki znam z wielu innych modeli tego producenta, stąd chwila emocji przy pierwszym otwarciu. ( Niektóre przyciski były super np. 6310, niektóre, że nie wsponę modeli katastrofa, kto ma ten wie). Włączam telefon i nie wierzę oczom SYMBIAN rakieta, czy co ?. Kto zna 6600 (używam jej do dzisiaj) będzie zachwycony. Ekran przy tych parametrach (dane techniczne telefonu na TELEPOLIS, NOKIA itp nie będę ich kopiował ) extra bez zastrzeżeń, klawisze upakowane, ale wystarczająco duże, przyjemna obsługa. Ciut gorzej mi idzie przy klawiszu "Navi", trochę ciasno (trzeba się przyzwyczaić pewnie, bo nie jest za ciasno). Dwie kamery (jakość zdjęć i wideo jak na telefon "super"). Rozbawiłem się, jak zobaczyłem w telefonie lampę błyskową, ale w niektórych sytuacjach wyraźnie pomaga. Można ją też wyłączyć.

  • 0

    40. ~mbm  2008-01-26 23:20:39  host: inet-a3.makronet.pl

    Dodatkowy przycisk aparatu z boku i zoom powoduje, że robiąc zdjęcie telefonem trzymanym poziomo możemy się poczuć jak "rasowy pstrykacz". Jakość dźwięków niezła, głośnik jest z boku telefonu, głośność nie poraża, na maxa jakość się pogarsza. Radia i odtwarzacza jeszcze nie słuchałem. Slot karty micro SD z boku, gorący styk, zatyczka trudna do otwarcia bez patyczka. Od dołu gniazdo mini USB bez zatyczki (już mi się podoba zatyczka gniazda USB w Nokia 3110C - o niej może też napiszę w wolnej chwili ), mini jack do słuchawek i gniazdo ładowarki. Podsumuję tak: elegancki, dobrze wykonany, zgrabny i poręczny. Wolałbym by nie przeżywał takich upadków jakie miała moja 6600 (bez konsekwencji), ale wygląd ma solidny. Bateria po pierwszym ładowaniu "piska" prądu po 24 h ale praktycznie nie daję mu odpocząć. Wideo rozmowy, fotki z lampą błyskową, transmisje (3G hula, chociaż z mapek zasięgu wynika, że w mojej lokalizacji jeszcze nie powinien - ERA i PLAY), konfiguracje i zabawa. No właśnie, fabrycznie można się pobawić w trzy gierki Marble Cannon, City Bloxx i Highroller Casino. Do dyspozycji jest też zainstalowany QuicOffice i Acrobat Reader. Backap i synchronizacja z komputerem po kablu USB bezproblemowa (do instalacji ściągałem ze strony nokia.pl ciut nowszą wersję PC Suite od tej znajdującej się na CD-ROM). Po 48 h posiadania napiszę tak: kto czyta nie błądzi. dla mnie strzał w 10 i .... wyszło mi taniej niż się na początku przymierzałem.

  • 0

    41. ~mbm  2008-02-02 11:07:04  host: inet-a3.makronet.pl

    Jak na telefon z Symbianem chodzi jak rakieta. Od tygodnia zero zwisów, zero problemów.

  • 0

    42. ~niewiadomek  2008-02-16 17:25:29  host: eax191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktora kamerka jest leprza cif albo vga

  • 0

    43. ~  2008-02-16 17:27:36  host: eax191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    która kamerka przednia jest lepsza cif albo vga?? prosze o pomoc i co jest lepsze 6121 albo 6120?

  • 0

    44.  2008-03-09 10:34:23

    czy w 6121 jest opcja minimalizacji muzyki

  • 0

    45. ~Icek  2008-03-13 17:20:02  host: egw204.internetdsl.tpnet.pl

    Przednia kamerka Vega jest lepsza jak dobrze pamietam cif ma 320x240 a vega 640x480

  • 0

    46. ~bzdonek  2008-03-23 11:57:16  host: 212.87.241.112

    mam ten fon od 5 dni tylko nie moge zrobic synchronizacji sciaglem wszystko co trzeba na nowo i lipa zero reakcji.pc siute chodzi ale brak synchro.probowalem mobiledit i tez zero reakcji jak i rowniez w oxygen phone manager.moze macie jakis pomysl????

  • 0

    47. ~patryk  2008-04-06 08:34:50  host: dynamic-62-87-129-48.ssp.dialog.net.pl

    polecam nokia 6121 classic

  • 0

    48. ~Skuter  2008-04-23 10:43:59  host: terminal-4-60.retsat1.com.pl

    Posidam ten fonik i uważam ż jest świetny, bardzo fajny w obsłudze, szybki, wchodzą wszystkie mapy tom toma które chodzą idealnie na tym użądzeniu Pozdrawiam

  • 0

    49. ~lee99  2008-05-03 00:09:37  host: tysiaclecia-z-bie37200223077.c200.msk.pl

    jakie jeszcze telefony obsługują nowy standard umts? a wogóle to w Polsce przykładowo chyba narazie póki co umts900 nie działa hmmm... ps-jeszcze nie działa :D

  • 0

    50. ~efe  2008-05-24 17:49:59  host: bxq21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma kalkulator ?

  • 0

    51. ~młody  2008-07-18 22:03:39  host: bmt188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tele jest zajebisty mam go od miesiąca i stwierdzam SUPER . Ale symbian nie zacina sie mi ani razu.

  • 0

    52. ~mam go!!!  2008-08-08 12:00:58  host: adof122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od miesiąca i może symbiem w innych modelach sie wiesza ale nie w tym aparat robi bosko zdjęcie lepiej od k550i porównywałem z moim kolegą bateria 3dni z srednim użytkowaniem głośnik może nie najgłośniejszy ale dźwięk czyściutki i ten bass miodzio gorąco polecem

  • 0

    53. ~  2008-08-14 19:31:36  host: 90-156-58-71.as.kn.pl

    A czy tym telefonem można nagrywać filmiki czy tylko robić zdjęcia ?

  • 0

    54. ~Roksana  2008-08-17 22:24:11  host: quad.internet.radom.pl

    Telefon jest super, ma go mój szwagier, fotki robi po prostu boskie, z tego co wiem to nie wiesza mu sie, bateria trzyma dośc długo(nie wiem dokładnie ile) również jego zaletą jest to ze ma super jakoś dźwięku ;] także muzyczka nieźle z niego leci ;]...naprawde go polecam ;]

  • 0

    55. ~jała25  2008-08-26 13:01:19  host: ggv18.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie nie znam sie zbytnio na fonach czy ten telefon jest godny uwagi bo zewnetrznie bardzo mi sie podoba a wewnetrznie to nie wiem tyle opini a tak konkretnie jestem wymagajacy prosze o opinie

  • 0

    56. ~BLACHA  2008-11-13 20:29:54  host: acum60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POLECAM TELEFON MAM GO JUŻ ROK I NIC SIĘ NIE DZIEJE. SYMBIAN JEST OK NIE WIESZA SIĘ.

  • 0

    57. ~Kupie se go  2008-11-24 21:10:35  host: apn-77-114-244-3.gprs.plus.pl

    Do 21 oba mają symbiana i niema między nimi prawie żadnej różnicy.

  • 0

    58. ~suseł  2008-12-08 21:14:41  host: 87-205-38-197.adsl.inetia.pl

    Mam telefonik już ok 9 miesięcy i ani razu mi się nie zawiesił.

  • 0

    59. ~capri  2008-12-13 17:25:24  host: ip-85-202-37-22.eltronik.net.pl

    czy ktos moze mi powiedziec ile trzyma bateria w tym tel. ?

  • 0

    60. ~Igor  2009-02-14 21:20:38  host: 157-157-189-54.dsl.dynamic.simnet.is

    A to mam ten telefony :P zafajne :D ;)

  • 0

    61.  2009-02-22 18:59:06

    Telefon jest naprawde super symbianik S60 v3 śmiga elegancko gierki HD prezętują się extra:)dokupiłem modem GPS i TomTom pracuje bez zarzutów (głos Hołka albo Heńka i wiele innych), filmy w formacie AVI, FLV,CVBS...otwiera bez problemu po zaimstalowaniu Divixa lub SmartMovie(szkoda że niudało mi się włczyć napisów do filmu)CorelPlayera i emTuobii :)obsługuje kartę 4GB więc można sobie trochę filmów wrzucić, muzyczkę na słuchawkach odtwarza bardzo dobrze:)wideorozmowy też na+, fajna funkcja czytania przez lektora sms miałem angielskiego ale po zaimtalowaniu Marty czyta mi po polsku, jako dzwonek można sobie ustawić film w mp4 :P Parę razy już mi wypadła z kieszeni na beton i nic śmiga dalej, wyświetlacz 16mln kolorów bardzo ładny, szkoda że nie można ustawić tapety na całym ekranie ale można na ownskin.com zrobić sobie temat z jaką się chce tapetą więc nie ma problemu, aparat 2mpx trochę mało ale można nim cyknąć dobrą fotę i nagrać 1h fim i można jej użyć jako kamery do Skypa na kompie, złącze miniUSB extra spawa nie wymaga kupowania specjalnych kabli. Trochę uciążliwe jest że przy instalowaniu aplikacji wyskakuje że wygasł certyfikat ale można to naprawić na chińskiej srtonie s60.vgooo.com:801 i wszysto gra:)Necik też bardzo dobrze chodzi. Telefon jak najbardziej polecam bo ma full opcji i dodatków :):)

  • 0

    62.  2009-02-22 20:20:37

    Telefonik jest extra symbian śmiga bardzo dobrze gry HD robią wrażenie, filmy po zainstalowaniu Divix, SmartMovie(nie udało mi się włączyć napisów), CorelPlayera i emTube to obejrzysz każdy format telefon obsługuje bez problemy kartę 4GB to trochę filmów wejdzie fajna jest opcja czytania sms-ów przez lektora miałem angielskiego ale po zainstalowaniu Marty czyta mi po polsku, muzyczka przez słuchawki na+, dokupiłem moduł GPS i TomTom śmiga bez zarzutów, szkoda że nie można ustawić tapety na całym ekranie, ale na ownskin.com można sobie zrobić temat z jaką się chce tapetą i wybrać ikonki więc nie ma problemu, wyświetlacz bardzo dobry, można sobie ustawić film mp4 jako dzwonek Podczas instalowania aplikacji wyskakuje że wygasł certyfikat można to naprawić na chińskiej stronce: s60.vgooo.com:801 i wszystko gra  Necik działa ok., kilka razy wypadłą mi z kieszeni i działa. Aparat 2mpx trochę mało ale można cyknąć dobre foto i nagrać 1h filmu i fajnie go zedytować, no i można także wykorzystać jako kamerę do Skypa na kompie. Telefon bardzo dobry ma full opcji i dodatków

  • 0

    63. ~Gugu  2009-03-31 09:40:45  host: ejh252.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym modelu zapisują się raporty w skrzynce odbiorczej jak w nokii 6020

  • 0

    64. ~qqs90  2009-06-25 14:56:22  host: host-110.bbs.com.pl

    Telefon cudowny, mam go od pół roku i żadnych problemów oprócz tego nad czym rozwodzi się większość użytkowników tego telefonu- klapka baterii. Ruchliwa co można złagodzić wkładając złożony kawałek kartki na baterię. Pytanie w stylu "czy ma kalkulator", "czy ma to albo tamto" są bez sensu- to symbian- system operacyjny. Jeśli czegoś nie ma to po prostu sobie instalujesz odpowiednią aplikację. Ogólnie 5/5 P.S. W ciągu pół roku ani razu się nie zaciął, nie zawiesił, ani nie zmulił

  • 0

    65. ~seba  2009-06-26 09:23:01  host: host-89-167-1-117.nplay.net.pl

    Do 59 | Na czuwaniu 4 dni na słuchaniu muzyki 1-2 dni

  • 0

    66. ~Nokia  2009-12-05 15:50:05  host: 217.96.105.6

    mam ten telefon, ale z checia wymienil bym go na lg albo samsunga dotykowego

  • 0

    67. ~patryqqqq  2009-12-27 23:23:07  host: public-gprs35186.centertel.pl

    witam mam pytanko co do tego telefoniku czy posiada on wbudowany nadajnik gps??

  • 0

    68. ~cr17  2010-04-03 12:25:53  host: 213-238-94-186.adsl.inetia.pl

    witam,mam problem z tym telefonem,podczas aktualizacji softa telefon wylaczyl sie i nie da sie go wlaczyc,pomozcie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet