Nokia 6111 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6111 Opinie o Nokia 6111

Nokia 6111

w sumie: 181
  • 0

    1. ~  2005-06-13 18:10:00  host: aky242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widac, że te tylne klapki powoli zaczynają wracać do Nokii.

  • 0

    2. ~OoOOO  2005-06-13 18:12:00  host: bej225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Badzxiewny telefon

  • 0

    3. ~Dawid  2005-06-15 18:01:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Prubują naśladować Samsunga. Tylko, że nigdy im się to nie uda, bo Samsung ma styl a Nokia nic nie ma.

  • 0

    4. ~tubus  2005-06-15 19:56:00  host: aphel.ltd.pl

    a mi sie podoba ma wszystko co powinien miec dobrej klasy fonik a pozatym jest ogólnie "spox" :p

  • 0

    5. ~wojcyc  2005-06-23 16:43:00  host: nat-p1.e-net.pl

    DAWIDZIE!!!!!!!!! tylko że to nokia pierwsza zaprezentowała teelfon tego typu- 7650 i to inne marki zaczęły ją naśladować!!!! http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/7650/ jak sie nie znasz to nia gadaj NOKIA THE BEST

  • 0

    6. ~anetazk  2005-06-25 16:27:00  host: 195.136.247.162

    Ehh... Szkoda, ze nie ma slotow na karty pamieci:( Gdyby mial to napewno bylby to idealny telefon dla mnie, chociaz napewno ucierpialby na tym design i waga telefonu:D

  • 0

    7. ~Dawid  2005-07-13 23:26:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    wygląda jak jajko, haha

  • 0

    8. ~panol  2005-08-11 19:29:07  host: 217.117.128.97

    Widzę tutaj dpowiedź Nokii na modele SL od Siemensa i E800 Samsunga

  • 0

    9. ~onia  2005-08-20 16:49:35  host: proxy4.kom-net.pl

    Zamierzam kupić ale jakoś tanio i okazyjnie :)

  • 0

    10. ~Patus:*  2005-09-01 17:26:16  host: cee201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest spox...mi sie podoba i juz mam namiary zeby go kupic,hehehe mysle ze to dobry zakup:*

  • 0

    11.  2005-09-22 10:18:05

    Mi sie ani troche nie podoba z wygladu - niewazne jakie ma funkcje jest zdyskwalifikowany za wyglad!!! ;)

  • 0

    12. ~woJcyc  2005-11-18 09:28:40  host: nat-p1.e-net.pl

    oj.. . sorki pierwszym sliderem był siemens chyba s10... sorry za pomyslke ;)

  • 0

    13. ~Edunio  2005-11-19 13:44:33  host: s2-dobra.ust.tke.pl

    Mam ten fonik i jest zajefajny i nie ma równych może tylko n6280 po za tym nokia je najlepszą firma robiąca komórki a dużą zaletą tego telefonu są wymiaryi i prostoa obsługi tak jat to w nokiach

  • 0

    14. ~Krygsm  2005-11-24 18:43:54  host: cgb250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Skoro ten telefon ma możliwość odtwarzania mp3 to i musi mieć karty pamięci. W końcu nokia to nie sony-erricson gdzie do telefonu z 12 mb pamięci wewnętrznej (k300i) lub 41 mb (k700i) dają odtwarzacz mp3 bo to byłoby poprostu śmieszne :/

  • 0

    15. ~krzyno  2005-11-28 18:54:33  host: fw2.iase.wroc.pl

    *Dawid - Pierwszą rozsuwaną słuchawką była nokia 8810 (tz banan ) zaraz po niej siemens zrobił model z wysuwanym w górę głośnikiem.

  • 0

    16. ~krzyno  2005-11-28 19:10:51  host: fw2.iase.wroc.pl

    Sorki zakradł mi się błąd pierwsza była nokia 8110 a nie tak jak napisałem 8810.

  • 0

    17.  2005-11-28 19:41:52

    krzyno: oj, oj... Zainteresuj się lepiej Siemensem SL10 i pogrzeb w googlach o ile był szyciej na rynku niż 8110. ;)

  • 0

    18. ~Koval  2005-11-30 09:35:33  host: gaja.tpnet.pl

    * Krygsm - chyba jednak ta nokia jest po prostu śmieszna bo ma połowę MB i żadnych kart pamięci. Czyli Eryk z 2004 (SEk700i) mimo tego, że obsługuje mp3 ma dwa razy więcej pamięci, lepszy wyświetlacz. Prawda jest smutna - nokia się kończy, dlatego pewnie próbują zdobyć chiński rynek (czytaj: dużo, tanio, byleco). A tak na marginesie to jaki jest sens i gdzie logika porównywać dwa tak różne telefony, których premiera na rynku jest tak oddalona w czasie? Jak już tak chcesz porównań se vs. nokia to proponuję trzymać się jednej półki cenowej oraz przynajmniej zbliżonej daty premiery urządzeń. Jeśli chodzi o ten aparat to tak jak słusznie zauważył Dawid - brzydka imitacja samsunga :)

  • 0

    19. ~gostek  2005-11-30 22:49:04  host: bad149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie chcę się spierać, ale ten siemens to był sony CMD-1000 a u nas znany jako S6. Poza tym to czytając te opinie dochodzę do wniosku, że odtwarzacze mp3 jeszcze do nas nie dotarły. To jest telefon, a wiekszość oczekuje, że w przerwie między kręceniem fimów, sesją zdjęciową, słuchaniem muzyki jeszcze pranie zrobi.

  • 0

    20. ~  2005-12-07 20:17:02  host: 62.29.254.6

    **WitekT - czytaj dokładnie, chodziło mi o wysuwaną w górę klapką GŁOŚNIKA, a nie tak jak ty myślisz o rozsuwanym fonie tak jak było z SL10. W pewnym momencie Sony podpisało z Siemensem umowę i zrobili klona Siemensa S4 POWER, symbol tego Soniaka to tak jak wymienił "gostek" CMD-100, TAK WIĘC JA POMYLIŁEM PRODUCENTÓW, BO TE DWA TELEFONY BYŁY DO SIEBIE BLIŹNIACZO PODOBNE. Jeżeli uważasz się za znawcę tematu to powinieneś poprawić mnie w ten właśnie sposób. Mam nadzieję, że nie urażę Cię moją wypowiedzią. NIE MYLI SIĘ TEN KTO NIC NIE ROBI :):):) pozdrawiam

  • 0

    21.  2005-12-07 21:19:15

    Ale ja się odnosiłem do modelu 8110. :) Poza tym rozsuwany to rozsuwany - tzw. "slider". :)

  • 0

    22. ~krzyno  2005-12-08 11:00:55  host: 62.29.254.6

    sorki zapomniałem się podpisać przy wczorajszej wypowiedzi ( 2005-12-07 20:17 )

  • 0

    23. ~mrowasz  2005-12-17 19:55:19  host: dsm233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest de best

  • 0

    24. ~Jarek  2006-01-25 00:06:51  host: 164-go2-3.acn.waw.pl

    Mam taki telefon i jestem BARDZO zadowolony! Drobny mankament to brak slotu na karty. Mialem N6150 N6210 N3210 SE T68I SE T610 Simensa C25 ASimensa c35 Moto Timeport i kilka innych i to jest telefon najbardziej konfortowy w użyciu (nie porównuje funkcjy a tylko ergonomie)

  • 0

    25. ~......  2006-03-31 17:48:33  host: dzm250.internetdsl.tpnet.pl

    zamiast porownywac go do innych telefonow ci ktorzy sie na tym znaja powinni tu napisac czy oplaca sie go kupic czy jest dobry czy nie bo chyba o to tu chodzi?

  • 0

    26.  2006-04-14 08:35:53

    Jak dla mnie extra telefonik - zamierzam go kupić:) Zastanawiałem się nad tym, żeby żonie sprezentować 7360, który jej się bardzo podoba (wersja "ciepła") i wtedy dostałbym od niej jej 6020, ale jak zobaczyłem 6111 to wybór już zapadł - 6111 for me:)

  • 0

    27. ~Melodii  2006-04-22 00:05:50  host: aake93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dajcie sobie siana z waszymi siemensami! Miałam telefony w takiej kolejności: nokia, nokia, siemens, nokia - i w życiu nie zamienię już telefonu na inny niż nokia!!! Siemensy to największe dziadostwo!!! Baterii nie trzyma w ogóle nawet jednego dnia (mimo zapewnien i kilkukrotnej wymiany i na pewno poprawnego formatowania), potrafi się zwiesić najzwyczajniej w swiecie, jak komputer, a poza tym w extramalnych warunkach nawet miesiąca nie wytrzymała. A tymczasem wszystkie moje nokie zawsze działały bez zarzutu, mimo ciężkich przeżyć, od spadania na ziemię począwszy, poprzez nurkowanie w wodzie (na szczęście tylko kilka sekund), o podeptaniu przez konia nie wspomniawszy. Siemens nawet miesiąca nie wytrzymał moich treningów jazdy konnej i częstego pobytu w stajni! Niech żyje nokia!!!

  • 0

    28. ~nem  2006-04-28 14:14:13  host: 213.192.75.2

    zgadzam sie z dawidem i choć siemens był pierwszy ze sliderem to i tak robi gorsze od samsunga!!

  • 0

    29. ~Czesiu  2006-07-13 14:33:51  host: buo98.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ta nokia ma złącze kart pamięci?

  • 0

    30. ~Lol  2006-07-24 16:39:30  host: dio208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry aparat; taki jak 6630, cena też pewnie podobna...

  • 0

    31. ~DzIuNiA-VeE  2006-08-09 13:28:27  host: w3cache.ino.tvknet.pl

    Ta nokia jest zajehasta...mam ją od niedawna i jestem zadowolona...na początku chciałam nokie 6280 ale jak zobaczyłam ją na żywo...kloc dosłownie...jak na mnie za duży. A to jest phon w bardzo modnym kolorze i wogle cool, Łatwy w użyciu i MAŁY MAŁY i jeszcze raz MAŁY pozdrawiam :*

  • 0

    32.  2006-08-11 11:08:32

    Witam.Widzę że wkradł się mały błąd!Ta NOKIA 6111 nie ma wymiennej obudowy ponieważ jest skręcana na śrubkach!.Pozdrawiam.

  • 0

    33. ~s  2006-09-14 17:15:31  host: host85146962.galileusz.3s.pl

    Ludziska pomocy, żona uparła sie że chce ten phon albo Samsunga D500. Parametry podobne(nie mówie takie same), oba slidery, oba 1,3Mpx. Co wybrać. Nie chce zebym za miesiąc musiał kupowac nastepny. Poradzicie co lepsze. Pozdro

  • 0

    34.  2006-10-11 02:27:02

    TU JEST BŁĄD!!!!!!!!!!TEN TELEFON NIE MA WYMIENNEJ OBUDOWY!!!!!!!!!!POZDRAWIAM!!!!!!!!!!

  • 0

    35. ~guga  2006-10-14 11:33:29  host: 215-62.is.net.pl

    moze i byloby to smieszne ale niestety prawdziwe ta nokia nie ma slotu na karty pamieci...niestety.:( bo poza tym jest swietna :)

  • 0

    36.  2006-10-14 20:04:36

    James123: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    37.  2006-10-15 01:50:41

    s:Jeżeli już coś kupić to porządnego!Więc polecam NOKIE 6111.Parametry podobne do D500 ale NOKIA jest solidniejsza oraz w razie jakiejś usterki łatwiej o częsici do 6111.Pozdrawiam James123.

  • 0

    38. ~Gusiek  2006-11-06 15:20:59  host: nh98.riz.pl

    ja mam tą nokie od ponad pół roku i nie zamieniłabym jej za zadne skarby. jest bardzo wygodna robi fajne zdjecia. wyswietlacz nie niszczy sie tak szybko. poza tym ma blue co jest bardzo przydatne. ok moze i z pamiecia troche przesadzili i powinna byc wieksza ale t tak ja uwielbiam. to telefon typowy dla kobiety:)

  • 0

    39. ~tusia  2006-11-18 22:13:50  host: 90-225-113-146-no122.tbcn.telia.com

    ja wlasnie zamierzam ja kupic, jestem w trakcie licytacji. mysle, ze bede zadowolona. wczesniej mialam tylko dwa telefony, nokie i motorolke. oba okolo 2 lat. ale po katastrofie z motorolka ktora 3 razy byla w naprawie a aktualnie da sie przez nia hadac tylko na glosnomowiacym, kategorycznie zarzadzilam powrot do niesmiertelnej i najlepszej w swoim fachu nokii. ta jest wygodna, mala i ma dobre parametry. mysle, ze bede zadowolona :)

  • 0

    40. ~jasio  2006-11-29 17:08:13  host: host242-114.smgr.pl

    byście napisali coś więcej o tym fonie a nie się kłucić. jak się ma bateria do słuchania muzyki ile wam trzyma przy częstym użytkowaniu.jak wychodzą zdjęcia w ciemniejszych pomieszczeniach, jek odbiera radio itp. jak ktos mi odpowie to będę wdzięczny.

  • 0

    41. ~Kasia  2007-01-17 19:37:29  host: awg242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko:mam adapter do telefonu,zainstalowalam i mi nie dziala,co mam robic,pomozcie,prosze co mam robic?

  • 0

    42. ~  2007-01-26 21:31:36  host: 212.244.27.154

    Czy karta pamięci noki 6280 zwiększa jego pojemność Mb większą od 23 Mb ? Czy nokia 6280 jest lepsza,nowsza od 6111?

  • 0

    43. ~serpent  2007-02-05 14:51:38  host: ayr118.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik zajebisty... problem w tym, że nie drinkoodporny. kumpela zanurzyła go (oczywiście niechcący) w drinku i baterię szlag trafił mimo natychmiastowego wyciągnięcia tejże. ale przed "wypadkiem" sprawował się idealnie. polecam

  • 0

    44. ~gabriela  2007-02-06 21:16:03  host: ddt120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik fajny i owszem , ale materiał z którego jest zrobiony okropieństwo , po 2 miesiącach szybka i obudowa sa porysowane , katastrofa , reszta ok , pozdrowionka

  • 0

    45. ~Olcia  2007-02-18 12:50:19  host: cmf89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę odpowiedzcie ile mieści się w tym telefonie zdjęć, muzyki, itp. bo ma bardzo małą pamięć, więc dlatego zastanawiam się czy ją kupić!

  • 0

    46. ~anka  2007-02-25 12:59:56  host: abdi87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo potrzebuje pomocy!! Podoba mi się nokia 6111 ale nie wiem jaki kolor jest ładniejszy platynowy czy różowy?? Prosze pomóżcie !! Pozdro dla wszystkich Anka

  • 0

    47.  2007-03-14 09:10:11

    Anka - nie polecam różowej. Miałam w ręku tylko te co wyżej na zdjęciach i z czystym sumieniem polecam tę platynową. Różowej nie widziałam, ale myślę, że szybko się tobie znudzi (tak jak mnie czerwony samsung x480).

  • 0

    48. ~igor  2007-03-16 19:43:56  host: 83-71-111-255.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net

    to super telefon bardzo chcę go mieć le jednak kosztuje 150euro ale będę go miał chociasz nokia 5300 jest fajniejsza i tańsza o 10euro dlamnie ten telefon dostaj ocenę:10-10

  • 0

    49. ~  2007-03-17 19:14:12  host: cnq126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super są te telefony ten kto stworzył tę stronę niech żyje

  • 0

    50. ~AnIuSiA=)  2007-03-30 22:10:53  host: buw178.internetdsl.tpnet.pl

    A JAK MYŚLICIE, KTÓRY TELEFON LEPSZY - NOKIA 5300, NOKIA 6111, CZY SE 750 ??

  • 0

    51.  2007-04-06 20:06:34

    aniusia nokia 5300 oczywiscie.

  • 0

    52. ~iza  2007-04-20 14:02:28  host: asj201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mogłby mi ktoś powiedziec jak się rozbiera ten telefon bo chciałam sprawdzic czy sie nie odpiela tasma lcd a nie wiem jak go rozkrecic ;/

  • 0

    53. ~olcia  2007-04-21 16:31:09  host: nat1.telkonet.pl

    mam problem... chce sobie kupic ten telefon , ale nie wiem czy ma kamere , a chce zeby moj telefon mial kamere... pomozcie .. to bardzo wazne... czekam... plis..pa

  • 0

    54. ~  2007-04-22 14:23:16  host: 3.70.unknown.vectranet.pl

    TELEFON JEST SUPER... JEGO JEDYNĄ WADĄ JEST BRAK SLOTU NA KARTY PAMIĘCI .... OPRÓCZ TEGO TO APARAT NAWET DOBRY , WYŚWIETLACZ WIELKI I DOBRY , NO I JEST TANIA.POLECAM TEN FONIK .

  • 0

    55. ~bidinho  2007-05-14 11:35:58  host: bjj76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale cienki aparat tutaj jest.

  • 0

    56. ~G  2007-05-24 21:17:40  host: 64-tor-4.acn.waw.pl

    Witam, czy wie ktoś może jak doinstalować język w tym telefoniku? dzięki

  • 0

    57. ~ELO  2007-05-26 22:33:34  host: bcy238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej... czy tutaj filmy można kręcić ile pamięć na to pozwala czy jest ograniczony czas? Proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    58. ~landrynka  2007-06-25 21:58:51  host: 134.99.39.11

    Hej, mam pytanie, widzialam ostatnio na allegro ten telefonik, jest przesliczniusi! chcialabym miec taki rozowy a najlepiej z cekinkami z tylu!!! cudenko!!! czy myslicie ze wszystkie moje kolezanki beda mi go zastroscic? lubie byc wyjatkowa! i jedyna w swoim rodzaju, bo taka mnie lubia faceci:)

  • 0

    59. ~migotka20  2007-07-05 13:42:42  host: akh210.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie chcialabym kuc nokie 6111 ale nie wiem jak ze zdieciami jaka jest ich jakosc ipt bardzo mi na tym zależy dzieki

  • 0

    60. ~madzia  2007-07-06 15:33:31  host: ip-83-238-171-122.netia.com.pl

    hej mam zamiar sobie ten telefon kupić.Dużo na nim wchodzi zdjęć i muzyki,czy jest wytrzymały i odporny na zarysowania? plis odpiszcie

  • 0

    61.  2007-07-06 18:13:49

    ja kupuje na dniach! tu w Walii jest bardzo tania: 50 funtow! a co do nokii jestem przekonana!

  • 0

    62. ~natu$  2007-07-16 12:15:11  host: eef178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar sobie go kupic ale nie wie czy on ma kalendarz czy nie super fonik także polecem samsunga e530

  • 0

    63. ~PawciO  2007-07-16 19:40:33  host: bev175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli ma ktos ten telefon juz jaksi czas nie napisze jak tam bateria działa i czy nie poluzował sie przy rozsuwaniu. Dzieki ;]

  • 0

    64. ~Monia  2007-07-19 11:58:29  host: dzp166.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefonik ma 23 MB pamieci,wiec jest lepiej od nokii 6103.telefon ok!ja jestem za

  • 0

    65. ~biały  2007-07-20 06:48:45  host: chz4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolega słusznie wspomniał o baterii i o luzach na klapce. a to jak łatwo jest ten tel porysowac to poezja... Nie polecam

  • 0

    66. ~Anubis  2007-07-22 10:13:25  host: 2.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    Ostatnio bawilem sie tym telefonem,moja ciocia ma:) Jak dla mnie to za delikatny ,mialem wrazenie ze zaraz sie zlamie:/ Aparacik robi spoko fotki.

  • 0

    67. ~  2007-07-24 19:29:30  host: bei79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moze zaproponujecie jakis inny telefon o podobnych parametrach za podobne pieiadze?? tylko chciałbym zeby to była nokia lub samsung otwierany lub rozsuwany ?? z góry dzieki :)

  • 0

    68. ~A-Dziunia  2007-07-29 19:18:17  host: ess121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KMam małe pytanie. Ile utworów mp3 max zmieści sie na telefonie?

  • 0

    69. ~kkk  2007-08-02 13:17:20  host: shop-nat.idsl1.pcnet.com.pl

    a mozna w nim zmieniac obudowe? tutaj pisze że nie ale na allegro znalazlam obudowy ... wiec jak ?

  • 0

    70. ~sebek  2007-08-13 11:34:43  host: eqk17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon generalnie ok troszke slaba jakosc wykonania(no ale to w wiekszosci wspolczesnych telefonow) aparat chodzi dosc przyzwoicie, radio i mp3 ok, wada napewno jest brak slotu na karte, ale nie kazdy ja potrzebuje generalnie wyglada powazniej niz np 5200 a cena podobna w zamian za slot dale lepszy aparat( z "lampa") generalnie mozna zaryzykowac...

  • 0

    71. ~sebek  2007-08-13 11:37:13  host: eqk17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ps. filmy mozna krecic takie dlugie jak na to pamiec pozwala a utworow zmiesci sie znacznie wiecej w formacie *.m4a (program od nokii potrafi konwertowac w locie na niego z mp3)

  • 0

    72. ~babel  2007-08-16 19:38:04  host: cache-frr-ab05.proxy.aol.com

    telefon jest super.Polecam go wszystkim!!

  • 0

    73. ~Wikus  2007-08-23 18:25:16  host: host8925184138.3s.pl

    Kurde mam ten tel. pare miechow i sie jeszcze nie zepsol !!!!!!!!!!!!!! POLECAM !!!!!!! Wszystko jest spoko aa i nie wiem co wy macie do aparatu bo zdjecia robi wyrabane a jezeli komus sie nie podobaja zdjecia to niech sobie cyfrowke kupi lub telefon za dziesiec tysiakow TEL JEST ZAJEFAJNY !

  • 0

    74. ~martyna  2007-08-27 16:25:57  host: xdsl.247.c83.petrotel.pl

    elo. Zastanawiam sie nad zakupem nokii 5300 i Nokii 6111, ktr bardziej polecacie? z gory dzieki

  • 0

    75. ~viki  2007-08-29 16:22:04  host: aczz135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej własnie nie wiem co robic macie racje że wada tego tel jest to że nie ma slotu pamięci ;/ jestem w kropce bo nie wiem czy kupić ten telefon czy nie co jest lepsze 5200 czy ta własnie nokia????

  • 0

    76. ~pytanie  2007-08-31 14:08:10  host: pe71.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    ten telefon czy nokia 6230i

  • 0

    77. ~ćPUN  2007-09-01 16:57:25  host: aadj133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super sto razy lepszy od 5200. N5200 wygląda jak zabawka z TARGU 10 LECIA

  • 0

    78. ~edzia  2007-09-08 09:44:03  host: aabl90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile pamięci ma ten telefon?????

  • 0

    79. ~  2007-09-13 18:57:15  host: bem229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy pamięć 23 MB jest bardzo duzym problemem ? do ilu zdjec miesci i jak dlugo mozna nakręcać filmy ?

  • 0

    80. ~Karolina  2007-09-16 12:50:17  host: host-81-190-195-86.gizycko.mm.pl

    kupuje ten tel na dniach juz na allegro zamowilam wiec niedlugo dojdzie! Wczesniej mialam motke V3 i w porownianiu do tego to nokia jest bossska polecam kazdemu kto ceni se wyglad i funkcje!

  • 0

    81. ~adasia  2007-10-02 12:00:52  host: 88-105-145-115.dynamic.dsl.as9105.com

    wiec tak ja mam ten telefonik nic sie nie poluznia juz rok minoł jak ja mam pamieci ma 28mb

  • 0

    82. ~miotła  2007-10-05 09:44:34  host: host-89-228-244-15.kalisz.mm.pl

    mam ten telefon już od roku i z checia zamieniłbym go na inny.uważam ze jest dość odporny na zalania.3 razy wpadl mi do wanny i przestała działać tylko irda.

  • 0

    83. ~NarKi  2007-10-06 12:35:56  host: 81-194-149-91.cpe.marton.net.pl

    to jest chyba babski telefon??

  • 0

    84. ~  2007-10-06 20:16:02  host: 87-205-195-201.adsl.inetia.pl

    ~ 2007-07-24 19:29 bei79.neoplus.adsl.tpnet.p podobna jest 6280 zajebisty telefon:)

  • 0

    85. ~mrybcia  2007-10-09 21:00:27  host: ackd114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam okazje kupic ten telefon w angli ale mam problem czy polska kart a orange pojdzie na tym?? bo ponoc co poniektorych to idzie polska karta. I czy mozna dokupic do niego karte pamieci?? Ile piosenke miesci sie na tej komie?? z gory dzieki :)

  • 0

    86. ~PięknaLejdi~  2007-10-17 20:52:53  host: unregister251031239087.c31.msk.pl

    mam ten telefon i jest bosski idealny dla takiej kobiety jak ja :) ma troche bajerów i to mi wystarczy!robi idalne jak na tel zdjecia!!! a jak ktos chce słuchac mp3 to niech sobie kupi odtwarzacz! telefon jest do pisania sms i dzwonienia!!!!

  • 0

    87. ~ala  2007-10-23 14:52:52  host: dslb-084-061-160-150.pools.arcor-ip.net

    mam ten telefon od ponad roku, i jak dla mnie jest poprostu boski...ma wszystko to co powinien miec dobry telefon czyli dobrej jakosci kamerke,radio i mp3...polecam wszystkim:-))

  • 0

    88.  2007-10-25 19:56:23

    kupilem ten telefon w angli jest swietny mam karte sim z plusa i dziala mi nez zarzutow wiec "mrybcia" kupuj smialo.... Dobre zdjecia z aparatu .... duza zaleta to Irda i bluetooth

  • 0

    89. ~bodzia  2007-11-04 13:35:08  host: host-89-228-27-209.zamosc.mm.pl

    ej czy ten telefon ma kamerke i mozna na nim ogladac filmy??

  • 0

    90. ~`liili``  2007-11-10 09:43:08  host: unregister251031239087.c31.msk.pl

    Bodzia umiesz czytac??? kazdy pisze ze ma kamere i mozna ogladac filmy a ty sie glupio pytasz!!! pfff

  • 0

    91. ~róża39  2007-11-10 16:35:59  host: gcc254.internetdsl.tpnet.pl

    telefon podobno fajny kupiłam go córce na 12urodziny w wersji różowej bez żadnej umowy za 600zł bardzo jej się podoba wcześniej miała sony ericsona k310i ale się szybko popsół niema to jak nokia

  • 0

    92. ~Nusiaaaaa  2007-11-10 18:20:25  host: dyd212.internetdsl.tpnet.pl

    jejku zastanawiam sie czy ta nokia jest lepsza czy 5200 :/ radzcie mi plissss

  • 0

    93. ~niutniut  2007-11-12 12:12:25  host: dhcp19-216.eastwest.com.pl

    ja miałam ten telefon półtora roku i byłam bardzo zadowolona, fakt brak złącza na karty pamięci był małym problemem ale jakoś sobie poradziłam! niestety telefon po raz 2 mi sie popsuł dwa tygodnie temu oddalam go do nokii i niestety nie udało im sie go naprawić wiec telefon już jest historia!! mój kuzyn tez miał podobny problem po roku siadł mu całkowicie telefon!!

  • 0

    94. ~Patrii  2007-11-14 20:10:47  host: aadn34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie proszę jak długo trzyma bateria

  • 0

    95. ~kika  2007-11-18 15:45:31  host: 90-156-52-228.as.kn.pl

    powiedzcie tak szczerze czy kupic ten telefon czy nie. Boje sie bo chce kupic uzywany jak mi sie popsuje to bedzie koniec siwata!!!!! poradzcie cos:)

  • 0

    96. ~kika  2007-11-18 15:50:18  host: 90-156-52-228.as.kn.pl

    jejku!!!!!! kuz nie wiem czy mam go kupic czy nie, ma za malo pamieci? a jak z odtwarzaczem mp3 dobra jakosc muzy? poradzcie jakis fajowy telefon Z mp3 dla 14-latki.z gory dziekuje

  • 0

    97. ~mariov  2007-11-21 14:57:16  host: siedlce8-tp.sdl.vectranet.pl

    odp. do 92 - nokia 5200 jest lepsza, poniewaz ma przede wszystkim zlacze kart pamieci oraz wszystkie funkcje nokii 6111(chyba).

  • 0

    98. ~nioch nioch  2007-12-03 22:48:36  host: proxy.tvgawex.pl

    czy na ten telefonik wejdzie taka aplikacja jak gadu gadu ? :D prosze o odp :D

  • 0

    99. ~Ananakofana  2007-12-05 20:29:58  host: acal132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon,ma duzo bajerów i w ogóle ale niestety bateria szybko pada...i ta obudowa szybko sie rysujebaaajuu

  • 0

    100. ~Nieznana :P  2007-12-09 20:50:18  host: 2.200.54.80.static.rdi.pl

    Mam ten telefon pół roku i mi się nie podoba bo cały jest juz zarysowany i powoli chodzi więc na gwiazdke może dostanę SE S500i ;)

  • 0

    101. ~Ktoś :):)  2007-12-12 18:25:31  host: aeev109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przecież ja widziałem na necie ze ten telefon ma slot.

  • 0

    102. ~r&k  2007-12-14 19:45:08  host: chello087206070106.chello.pl

    nie mam jeszcze tego phonikaa:) ale wygląda bossko;* pozdr

  • 0

    103. ~Anusiak  2007-12-18 23:01:45  host: host-89-228-76-18.olsztyn.mm.pl

    Nie polecam telefon robi slabe zdjecia i nie ma slotu na karte...latwo sie zarysowuje i wogule nic w srodku nie ma;/ ja go mam i zaluje ze kupilem;/;/ jest tylko dobry do pokazu...

  • 0

    104. ~NATALIA  2007-12-20 13:22:57  host: gdb26.internetdsl.tpnet.pl

    teraz wypowiem sie ja jesli chodzi o ten typ to bardziej polecam nokie 5200 bop ma karte pamieci 1 gb karta jest tania 38 zł a tak poza tym sie nie rozni niczym tamta 5200 ma tez klawisze muzyczne a ta nie ma tam wystarczy wcisnac klawisz zeby grala jak szalona wiec polecam NOKIA 5200

  • 0

    105. ~Piekna__Lejdi  2007-12-21 20:53:30  host: unregister11319422377.c194.msk.pl

    fajna jest ale strasznie szybko sie rysuje mimo noszenia non stop w futerale ;/ nie polecam dla pan z dlugimi paznokciami badz tipsami.

  • 0

    106. ~JA:D  2007-12-27 15:46:06  host: bno127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zależy co robisz... jeśli ciągle nagrywasz filmy, albo odtwarzasz teledyski, to pada szybko bateria, ale ja ładowałam całą noc przedwczoraj i do dziś jest cała. Zdjęcia robi fajne szczególnie z fleszem, no i jest śliczna mała i wogóle. POLECAM!!!!!!

  • 0

    107. ~icotynato  2007-12-28 18:44:43  host: public-gprs110341.centertel.pl

    telefon jest lipny! w 2 miesiacu posiadania zepsulo sie wejście do ladowarki. cały się rysuje. bateria krótko trzyma. sa przerwy w obudowie i cala sie buja

  • 0

    108. ~jula  2007-12-29 19:40:52  host: c237-131.icpnet.pl

    telefon ogolnie spoko, ale bateria katastrofa!!! trzyma nie całe 2 dni , ze wzgledu na ten fakt nie polecam!!

  • 0

    109. ~Ool  2007-12-31 13:17:12  host: user19-167.satfilm.net.pl

    Ej ma ten fon mozliwosc kupienia karty pamieci ? odp xdd.

  • 0

    110. ~adas136  2008-01-05 23:57:36  host: acqz171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon... ma aparat 1M pix a nokia 5200 ma tylko 0.3 m pix wiec jest gorsza pozatym jest wieksza od 6111 . 6111 robi bardzo dobre zdjecia lepiej niz niektore aparaty 1.3 m pix naprawde polecam tan telefon

  • 0

    111. ~2121  2008-01-09 15:44:41  host: dti242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po ile chodzą teraz takie tel ??

  • 0

    112. ~adas136  2008-01-09 23:43:17  host: acud254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nowy kosztuje 650 zl a uzywane ze 450

  • 0

    113. ~nokia6111  2008-01-11 23:55:45  host: dyd50.internetdsl.tpnet.pl

    powie mi moze ktos jak w tym telefonie mam sciagnac z kompa mp3 na niego ?mam kabel usb ale jak podlaczam kabel to tel i kompa to pokazuje ze nie wykryto nowego sprzetu(a z tego co wiem powinno mi sie podazac "dysk wymienny") czy ktoos potrafilby mi pomoc?albo chociaz jakas wskazowke dac?

  • 0

    114. ~zwolenniczka-noki1  2008-01-13 18:58:30  host: unregister11319422377.c194.msk.pl

    myslalam ze bedzie supper az tu nagle posulo sie wejscie ladowarki i nie laduje ;/ w tym modelu jest to problem poniewaz wejscie na ladowarke jest dosc luzno zamontowane. muse sie wybrac do serwisu z tym problemem :( nie polecam z tego względu!!!!!

  • 0

    115. ~__smutna:(  2008-01-14 22:50:42  host: unregister11319422377.c194.msk.pl

    moja piekna nokia padła :( poszla taśma lub wyświetlacz bo wszystko działa tylko ekran świeci na biało, może ktoś wie co to dokładnie za problem?? pomóżcie prosze :( podobno koszty naprawy to ok 100zł :(

  • 0

    116. ~888Agusia  2008-01-15 14:31:34  host: unregister11319422377.c194.msk.pl

    szczerze myslałam ze to fajny telefon, ładny zgrabny kobiecy. niestety po krotkim czasie uzytkowania (3miesiace) nokia ta wyglada jak telefon po 5latch uzytkowania, pomimo iz nosze ja ciagle we futerale, bardzo szybko zdziera sie obudowa, klawisze, o ekranie juz nie wspomne! naprawde zawiodlam sie! jestem kobieta dbajaca o tego typu sprzet ale tym razem zawiodlam sie na noki bardzo bardzo ;/ naprawde radze zainwestowac w bardziej trwały model z reka na sercu! pozdrawiam!

  • 0

    117. ~DAMIAN  2008-01-18 23:25:05  host: 81.15.190.84

    JA MAM TAKą NOKIE, JEST SUPER BATERIA TRZYMA PONAD 3 DNI I JEST MNIEJSZA OD NOKI 52OO CZY 5300, pOLECAM

  • 0

    118. ~DAMIAN  2008-01-18 23:26:39  host: 81.15.190.84

    OBUDOWY W TEJ NOKI SIę WYMIENIAJą, JA KUPOłEM TAKą NOWą NA 2 LETNIEJ GWARANCJI ZA 400Zł

  • 0

    119. ~Anonim  2008-02-05 08:34:08  host: voyar.pmcnet.pl

    Mam ten telefon, tylko, że w kwiatuszki ! Nie dość, że jest śliczny to aparat ma super, mp3 hulają spoko .. I ogólnie ma 1 wadę mianowicie brak wejścia na kartę pamięci, ale w porównaniu do innych Nokii ma w sobie naprawde dużo pamięci . Nokia 6300 ma w sobie 7.8 :) Polecam, szczególnie ten w kwiatuszki ...

  • 0

    120. ~mel  2008-02-05 13:07:05  host: chello087206152182.chello.pl

    Mam telefonik od sierpnia i jest zajebisty:) Nie noszę go w futerale i wygląda jak nowitki! Nic mi się nie pościerało, a gadam i piszę non stop:) Ja polecam!!!!!!

  • 0

    121. ~kasiora005  2008-02-06 19:40:15  host: static68.debica220.tnp.pl

    ja sobiie chce taka kupic starsznie mi sie podoba różowa napiszcie czy jest łatwa w obsłudze bo wczesnieja miałam samsunga x660 ale nie miał radia i mp3 ....:(

  • 0

    122. ~NOwa  2008-02-07 16:55:34  host: byk.onlinesc.net

    Tel mam 6 miesiecy... Od rozsuwania ma wytarte slady, czasami sie wiesza, najczesciej przy pisaniu esow... Poza tym calkiem spoko... Polecam ale na pewno nie na dluzszy okres czasu... Sama rozgladam sie juz za jakims innym modelem...

  • 0

    123. ~JaAnia  2008-02-08 13:03:24  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    Hm... są różne o niej zdania.Moim zdaniem są lepsze fony od niej np.5200

  • 0

    124. ~amandaoop  2008-02-10 22:03:28  host: unregister58192223077.c192.msk.pl

    mam ta nokie od roku na poczatku bylam z niej zadowolona, niestety oststnio coraz mniej.... wyglada tragicznie odubowa zdarta pomimo noszenia w pokrowcu;/ dwa razy zepsuty wyswietlacz z niewiadomych powodow;/ w srewisi powiedzieli ze w trym modelu z wyswietlaczem jest jak z zarowka w kazdej chwili moze sie spalic;/ mam juz tego dosc bo naprawa to koszt ponad 100zł;/ serdecznie odradzam tego modelu...

  • 0

    125. ~wiki  2008-02-12 16:45:33  host: ip-193-19-215-26.static.metro.comel-it.com

    ja mam ten tel od ponad pol roku i jestem w miare zadowolona. aparat ok ale moglby byc lepszy, bateria trzyma w miare dlugo, szkoda ze ma tak malo pamieci.. bardzo malo zdjec sie w nim miesci a nie wspomne juz o muzyce ;/. mi tez sie popsulo wejscie do ladowarki ale jakos sobie radze. telefon bardzo zgrabny i wygodnie sie pisze ale musze powiedziec ze szybko sie rysuje...

  • 0

    126. ~  2008-02-17 12:39:19  host: gkv54.internetdsl.tpnet.pl

    Najlepsza jest 5300 i 5200 ! nie bierzcie tago gówna!

  • 0

    127. ~promyk  2008-02-18 18:35:03  host: aegb241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel. jest ok podoba mi sie ale ostatnio cos mi sie stalo bo swieci tak bardzo jasnoo, niewiem szukalem w menu i nic nie ma ustawien jasnosci. wiec?

  • 0

    128. ~del  2008-02-22 16:58:22  host: 83.2.116.13

    Telefon mam od kilku dni i muszę powiedzieć, że mimo jego "bajerów" już zaczynam dostrzegać jego wady. Głównym problemem wg mnie jest te jego "chybotanie" jak jest zasunięty, ogólnie telefon wygląda bardzo mało odpornie i podejrzewam ,że kiepsko by było gdyby nagle spadł (nie tak jak mój se T630, który przeszedł wiele, a jedyne co się w nim popsuło to złącze do ładowarki). Do tego nie wiem jak u innych ,ale u mnie jest coś nie tak z IrDą (nie zbyt chce łączyć z komputerem - ciągle przerywa, ale nie wiem czy to wina telefonu), następną naszczęście niewielką wadą są wszystkie złącza do tego telefonu, nie dość że najpierw nie mogłam zamknąć klapki do karty sim, to nie mogłam podłączyć słuchawek praktycznie, i wg mnie jest dość dziwne wejście do ładowarki. Oprócz tego telefon fajny, robi dobre zdjęcia, mp3 jest, bardzo wygodne menu, nie wiem czemu wszyscy się czepiają baterii, bo u mnie trzyma lepiej niż dobrze.

  • 0

    129. ~luska  2008-03-08 20:00:13  host: 212.160.152.138

    hej niech mi ktos pomoze mam problem z podłączeniem komurki z komputerem

  • 0

    130. ~iwoneczka  2008-03-18 17:57:57  host: epimetheus.wide-net.pl

    hm:) słuchajcie:) ja wam cos powiem:) telefon mam juz rok:) i poki co to nie narzekam;) wady: duzy jest, np w porównaniu do samsungów, moze zle powiedziałam jest gruby,i czeszczy jak sie na nim pisze, no coz normal bo to plastik:P i chyba wad wiecej nie ma. naprawde jestem bardzo zadowolona z niego, nie wiesza sie, robi dobre zdjęcia, ma szybki przycisk do robienia zdjęc, duzo profili, no i tez ma małą klawiature, ja mam dłuzsze paznkocie i cięzko przyciskac mi 123. fajnie odtwarza muzyke, ksiązka telefoniczna moze miec grupy, dzwięk mozna przypasowac kazdy inny do dzwoniącego, ma budzik, kalendarz, liste spraw, notatnik, kalkulator, minutnik, stoper, radio tez fajnie odbiera, jest tez dyktafon, korektor, fuzkcja nacisnij i mow, pasuje do niego duzo gier, :) ale ogolnie jest naprawde bardzo fajny:) naprawde polecam, ale ja wam go nie sprzedam:PP:P:P:P za dobry jest i poki co nie mam zamiaru go zmieniac;)kupujcie:) no i jest juz dosc tani, ja jak kupowałam rok temu to dałam za niego 600 zł wiec duzo staniał:) pozdrawiam:) a co do baterii to zalezy jak kto uzywa. ja ładuje co 2 dni, ale nie rozstaje sie z nia:)

  • 0

    131. ~polska  2008-03-20 15:58:20  host: host-81-190-67-147.gdynia.mm.pl

    Ten telefon ma miejsce na zawieszke

  • 0

    132. ~kamiLa  2008-03-21 01:40:17  host: cit33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten teLefon ma wymienna karte pamieci?

  • 0

    133. ~flora  2008-03-21 14:38:54  host: eus146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który fon lepszy nokia 6111 czy nokia 7373

  • 0

    134. ~vYp  2008-03-29 17:53:37  host: geg202.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam takie pytanie.. moze ktos pomoze.. dlaczego w jednym smsie miesci mi sie 80 a nie 160 znakow?:/ a poza tym czy da sie sie jakos 'podglosic' glosnik bo slabo slychac jak z kims rozmawiam a tel kupilam tydzien temu:/ z gory dziekuje za pomoc:)

  • 0

    135. ~aska  2008-03-31 18:47:34  host: btj147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 5300 i 5200 jest jak z odpustu a jak wam trzeszczy telefon podczas pisania sms to zatkajcie sobie uszy

  • 0

    136. ~mini233w  2008-04-03 16:47:49  host: nat-mi2.aster.pl

    mam pytanko czy obudowe ma plastikowa nokia 6111 bo nokia 5300 ma plastikowa dzieki

  • 0

    137.  2008-04-18 20:03:39

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaa bbbbbbbllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhh

  • 0

    138. ~:)  2008-04-20 21:06:47  host: host-89-228-251-57.olsztyn.mm.pl

    mam juz ten telefon ponad rok i sie bardzo dobrze sprawuje.

  • 0

    139. ~Michal  2008-04-30 21:31:36  host: aaiy108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też go mam ale niewiem czy jest podczerwien??!

  • 0

    140. ~sebeq  2008-05-06 11:48:14  host: 195.94.215.34

    Korzystam z tego telefonu juz ponad rok, naprawde spisuje sie rewelacyjnie. Dobry glosnik, dobrze daje ;d Jest o wiele glosniejszy od tego ktory ma 5200; jedyna wada tego telefonu jak dla mnie jest brak slotu na karte sd, jezeli by takowa byla to juz telefon bylby na wypasie. ->do mini233w : telefon ma obudowe plastikowa. Ale wiesz mi dobrze sie spuje. pozdro

  • 0

    141. ~zaklopotana  2008-05-07 12:58:19  host: 078088071061.sie.vectranet.pl

    kupilam telefon w angli i jest teraz w serwisie bo sciagaja mi simlocka i wgrywaja polskie menu.czy bede miala z tym problemy? niektorzy mowia ze bede sie zacinac albo sie popsuje:/

  • 0

    142. ~Lincia  2008-05-09 19:23:05  host: gic244.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem lepsza jest Nokia 5200 ale ta Nokia jest o wiele ładniejsza. Ja mam w tej chwili LG KE970 SHINE polecam bo ani sie nie psuje a niektórzy pisza że może sie szybka potłuc ja mam juz go prawie 4 miesiące i nic się nie stałlo.Polecam LG KE970 SHINE.

  • 0

    143. ~superrrrrrrrrrrr  2008-05-15 14:27:07  host: chello084010195204.chello.pl

    aparat 3,2 mpx

  • 0

    144. ~Martysia  2008-06-03 19:49:20  host: hsm186.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefonik bardzo mi sie podoba i mnie kusi. wiec pomóżcie mi i napiszcie czy warto go kupic??

  • 0

    145. ~nokia mobile  2008-06-04 20:10:34  host: c90-57.icpnet.pl

    Ten telefon nie jest idealnie stworzony ale nie moge narzekac bo duzo ludzi o nim rozmawia... kupujcie a zobaczycie do czego zdolne jest to cacko

  • 0

    146. ~Emiko  2008-06-07 21:41:39  host: efz201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczką owego telefonu i jestem nawet zadowolona. ;) Czasem ma awarie, ale na ogół sprawuje się dobrze. Co do pamięci - jest jej mało, ale jeśli się chce wgrać muzykę, można wgrać więcej niż 3 piosenki, trzeba jedynie uważać z rozmiarem. Ogólnie ten model nie jest ideałem, ale w miarę wymagającemu użytkownikowi się spodoba. Polecam.

  • 0

    147. ~...  2008-06-15 15:49:11  host: aajw120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie mi się podoba ten telefon, a to czy się zdziera czy nie, zależy od teg jak się o niego dba.moja koleżanka ma go już 6 miesięcy i nie jest ani troche zdarty, a nie nosi go w żadnym futerale

  • 0

    148. ~Pomóżcie!  2008-06-17 14:32:21  host: 195.117.172.162

    chce sobie kupić ten tel ale nie wiem czy sie opłasca i czy są jakieś fajniejsze... czekam na odp

  • 0

    149. ~Emerson Borson  2008-06-22 16:48:49  host: ablt153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od wczoraj, ale nie potrafię wysłać MMS, czy ktoś wie jak to działa? Telefon informuje, że brak odpowiedniej konfiguracji, co mam z tym zrobić? Dzięki z góry za pomoc!

  • 0

    150. ~Angie  2008-06-23 20:29:45  host: 88-199-33-137.tktelekom.pl

    kupuje ten telefon za 380 zl(rozowy) jest super!!!;)

  • 0

    151. ~Marcysia...:)  2008-06-29 23:36:38  host: d90-129-243-41.cust.tele2.pl

    Niech mi ktos powie czy mam kupic tego koma czy nie...?...Czekam...:))

  • 0

    152. ~  2008-07-02 18:45:42  host: 87-204-55-34.ip.netia.com.pl

    jejciu... kupiłam go sobie dzisiaj i jak teraz tak czytam to wszyscy na niego narzekają... bardzo długo na niego zbierałam.., bo prawde mówiąc nie jestem za bogata ;( a teraz jeszcze wszyscy piszą że go nie polecają. niewiem co robić.? czy on jest naprawde az taki zły? PROSZę O ODPOWIEDź

  • 0

    153. ~zagubiona;/  2008-07-03 22:26:33  host: abpl218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem świeżo upieczona uzytkowniczka tego tego tel i niestety nie moge dojsc do tego gdzie jest Bluetooth ;/ w kazdym opisie nokii 6111 pisze ze posiada on ta funkcje, moglby mnie ktos naprowadzic xD !

  • 0

    154. ~...  2008-07-03 22:31:06  host: abpl218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Emerson Borson : wejdz na swojej sieci kom, i tam skonfiguruj fona, przynajmnije ja tak robilam w orange gdy mialam nowy fon i nie moglam wysylac mms ! ;))

  • 0

    155. ~Anka  2008-07-30 16:22:15  host: chello087207057177.chello.pl

    ten fon jest glupi moja kol go ma jest fatalny ciezki psuje sie glos i w ogole do bani ja mam nokie 5200 jestsuper!

  • 0

    156. ~koj  2008-08-16 20:05:34  host: xdsl-117-134.wist.com.pl

    no włąsnie ludzie czy wam tez sie miesci w jednym smsie tylko 70 znaków ? :| bo to katastrofa jest ! czy to zalezy od softa ? odpiszcie

  • 0

    157. ~Damian1846  2008-08-27 15:59:23  host: apn-77-112-113-234.gprs.plus.pl

    Co wy hamy chcecie od tego tel jest super mam go 2 lata i jest wszystko ok jak sie k.... potrafi szanować tel to każdy jest k..... dobry!!!!!!!!!!!

  • 0

    158. ~egg  2008-09-15 19:04:34  host: witosa-k-ce20919522377.c195.msk.pl

    fatalny po raz 2 mi sie wyswietlacz spalil ;(

  • 0

    159.  2008-10-07 20:12:42

    Hej mam taki tel ~! jest zajebisty! chociaz ma aparat 1 mpx ! prawie codziennie ładuje ten telefon bateria jest funkielnóffka! lepszego tel nie ma! jest lepszy od 5300 ! POLECAM KAŻDEMU KTO CHCE KUPIĆ DOBRY FOON!!

  • 0

    160. ~klaudyna321  2008-10-14 11:36:15  host: ip-68-68.mofnet.gov.pl

    hej, mam pytanie czy wie ktos gdzie w tym telefonie jest mikrofon ?

  • 0

    161. ~Mariusz  2008-10-16 14:28:46  host: acuj187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i nie nazekam bardzo fajny polecam go wszystkim

  • 0

    162. ~Jaaa ;P  2008-10-28 08:26:35  host: bql214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lipa!!! Telefon mi się po 3miesiącach zepsuł ... głośniość się włancza i nie da się rozmawiać,sam się wyłancza. Nie ma karty pamięci,nie dokupisz pamięci ... Nie polecam

  • 0

    163. ~kamila  2008-10-31 18:23:44  host: 83.1.81.242

    kupiłam go sobie na allegro za 100 zł ;D

  • 0

    164. ~Guliver  2008-11-04 15:29:08  host: franus.hstl3.put.poznan.pl

    gdzie sie znajduje bateria tutaj ??

  • 0

    165. ~ona  2008-11-15 13:12:58  host: dynamic-78-8-71-101.ssp.dialog.net.pl

    pewnie poszla tasma. ja w swoim telefonie też tak mialam. kupilam tasme [do 20zl] a naprawa wynosi do 30zl. niestety kupilam podrobe tasmy, wiec lepiej kupic oryginalna, a takie juz sa drozsze.

  • 0

    166. ~Ja89  2008-11-19 15:22:39  host: cqo167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo proszę o pomoc. chcę sobie kupić ten model, ale po przeczytaniu czterech forum nie jestem pewna. co mam zrobić kupić czy nie. co mi się bardziej opłaca?

  • 0

    167. ~gabi  2008-11-25 18:53:17  host: awo113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od lipca i powiem szczerze ze nie jestem zadowolona ;/ telefon kupiłam na allegro. Działał sprawnie przez miesiac a potem sie zepsół ;/ a własciwie wejscie do ładowarki i dopiero dzis postanowiłam cos z tym zrobic ale jeszcze nie wiem co

  • 0

    168. ~mrufka  2008-11-25 21:06:45  host: duq126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny, ale na kilka miesięcy potem się nudzi. Według mnie to te bajery jak na te czasy sa mało atrakcyjne, ale za tą cenę to polecam. Co do odporności to jest niezniszczalny, moje dziecko już tyle razy go zrzuciło i waliło nim o ziemię i nic. Bardzo łatwy w obsłudze. Jedno co mi się nie podoba to to, że nie można obrócić zrobionego zdjęcia.

  • 0

    169. ~krix1992  2008-12-08 11:28:05  host: aza220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia jest fajowa tylko ,ze nie ma karty pamieci .Mam ja od wakacji i jestem zadowolony .dosyc glosno gra i ma duzo funkcji

  • 0

    170. ~  2008-12-26 14:06:48  host: acux214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM TEN FONIK I JEST SUPER TYLKO ŻE NIE MOŻNA WKŁADAĆ KARTY PAMIĘCI.JEŚLI KTOŚ WIE CZY MOŻNA WKŁADAĆ KARTĘ I GDZIE?NIECH NAPISZ!

  • 0

    171. ~  2008-12-27 16:09:00  host: adgc182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy za nawigację się płaci?

  • 0

    172. ~Tysia  2008-12-28 23:09:45  host: ayh35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą nokię od pewnego czasu, na początku sądziłam, że to jakiś badziew bez karty pamięci [poprzednio mialam sony ericssona z serii walkman] i wiecie, co Wam powiem? moja siostra miała se k850i... większego niewypału nie widziałam. nokia 6111 jest w porównaniu do niego po prostu BOSKA.! ma wszystko co mieć powinna: lampe błyskową, aparat .. Bardzo dobrze wyświetla grafikę, ma sprytnie schowane wejście do ładowarki a muzykę odtwarza głośno i wyraźnie. na pochwałę zasługuje także bardzo zgrabnie i sprawnie przesuwająca sie klapka. jest malutka i zgrabniutka- idealna dla dziewczyny.. Bateria trzyma średnio 5 dni przy dziennie około 3 godzinnym słuchaniu muzyki, pisaniu mnóstwa sms'ów i rozmawianiu. z boku ma umieszczone klawisze do podgłaśniania i zciszania muzyki, które, kiedy włącza się funkcję aparatu służą, jako tzw. 'zoom'. ma podczerwień, bluetooth, radio, budzik, dyktafon, funkcję wysyłania mms'ów , 'listę spraw' [czyli przypomnienie o danej rzeczy, np. o spotkaniu itp.] , aplikację, galerię, funkcję 'naciśnij i mów', organizator, mobilny dostęp do internetu.. co do wad, to to, że nie ma slotu, na karty pamięci. ale pomyślmy racjonalnie: czy te 3 piosenki to niewystarczająca ilość? dzwonek, sygnał sms i jedna na wypadek gdyby któraś z używanych nam się znudziła... w końcu żadna komórka póki co nie dorównuje odtwarzaczowi mp3, czy aparatowi.

  • 0

    173. ~natalia s  2009-03-02 20:05:41  host: akk198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie bardzo podoba ten telefonik to co ze nie ma karty pamieci ale ogolnie super sie prezetuje polecam...

  • 0

    174. ~...  2009-04-10 15:25:01  host: 88.220.105.14

    jest ok mam nadzieje ze sie szybko nie popsuje:)

  • 0

    175. ~swirzbi  2009-10-31 10:22:15  host: 078088185236.stk.vectranet.pl

    mi też sie zlacze do ładowarki zepsuło a bateria sie wyczerpala i wlaczyc nie idzie. cholera co ja mam zrobić bo nie kupie nowego bo mam go dopiero troche i rodzice mi nie pozwola.;p kurdee ratunmkuu no .;p !

  • 0

    176. ~Paulinaaak  2010-03-17 19:11:46  host: 078088185019.stk.vectranet.pl

    Ej jak wam sie zepsulo zlacze do ładowarki i bateria sie wyczerpala to tak samo jak mi tylko ja podlaczylam do innej ładowarki z Nokii tez i mi dziala już XD

  • 0

    177. ~mazoti  2010-04-02 14:10:41  host: 87-204-198-109.ip.netia.com.pl

    jak mozna wejsc na muzyke jak nic nie widze na wyswietlaczu

  • 0

    178. ~dada  2010-05-19 22:04:11  host: atf202.internetdsl.tpnet.pl

    nokia najlepsze telefony robi ale to coś to telefonem nie można nazwać !! totalny niewypał

  • 0

    179. ~dziolax33  2010-06-22 18:11:54  host: 93.159.10.22

    tel mam od jakichś bodajże 3 lat. hym. pierwsze co to kolor różowy mi się nie spodobał. w końcu to prezent od taty, który myślał, że będę happy :] a jednak.. dalej: grubość a bigg. nie pasuje do takiego małego tel moim zdaniem. cholernie wkurzające to, że nie można mieć karty pamięci. praktycznie co chwila słucham muzyki, a bateria krótko trzyma. zdjęcia okroopne. gdy piszę smsy zdarza się, że treść mi się usuwa co mnie denerwuje. zrobione zdjęcia nie można obrócić . niby nokie taakie wytrzymałe, a się zepsuł wygaszacz z taśmą czy coś w tym stylu. i kurde bela muszę na zastępstwie przez jakiś czas mieć starego siemensa. ale powiem, że jest on u mnie w domu dwa razy dlużej niż ta nokia i w ogóle się nie zepsuła nokia już drugi czy trzeci raz, ale i tak siemensow też nie polecam ^^. naprawię fona, sprzedam i w końcu kupię upragnionego sony ericssona w580i xdd muaah :]* polecam tylko dlla osób dużo nie wymagających i chcących po prostu coś co wysyła smsy i dzwoni. teraz ta nokia tania jest i jak dla niewymagających osób git. no, ale ja na reszcie się jej pozbywam ! xdd

  • 0

    180. ~wlasciciel  2011-01-11 12:29:14  host: abdv82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam telefonu mialem go pol roku do pierwszej powaznej awarii wyswietlacza. ponadto robi okropne zdjecia ma wbudowana pamiec wewnetrzna 20mb i nie ma mozliwosci uzycia karty pamieci

  • 0

    181. ~ati223  2011-05-23 21:42:56  host: host242e.i24.pl

    Jestem właścicielką tego telefonu i powiem wam,że telefon jest bardzo zgrabny i mały idealny dla dziewczyny. Jednak taśma dosyć często się psuje a naprawa jej wcale nie jest tania. Zdjęcia nie wychodzą najgorzej. Podoba mi się schowek na kartę SIM, ale to już taki szczegół. Myślę,że telefon jest warty kupna i ja polecam go wszystkim, którzy rozmyślają czy go kupić.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet