Nokia 6110 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6110 Opinie o Nokia 6110

Nokia 6110

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Pablo Romero  2005-04-21 09:22:00  host: ip154.zsp-olesnica.pl

    IRDA? to chyba jakis pryma aprilis :/ hehehe

  • 0

    2. ~WitekT  2005-04-21 11:29:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Pablo Romero: nie, nie prima aprilis. ;)) Ale fakt, nie jest to standard IrDA, ale DirectIR, co zostało napisane w "Dodatkowych informacjach" na samym dole. :)

  • 0

    3. ~Misiek  2005-07-23 21:48:00  host: 233.18.akron.wroc.pl

    kuzyn mi mowil ze ostatnio zostal pobity przy uzyciu tej cegly :D:D:D:D

  • 0

    4. ~:)  2006-03-04 01:08:15  host: aae226.internetdsl.tpnet.pl

    Mój telefonik, szanowny(tymczasowy) Nokias 6110 przelaciał całą długość pokoju i uderzył wściane... jedynie ekran się trochę smsuł ,ale to dąło się naprawić ręcznie:)
    Polecam, wytrzymały;P....mało miejsca na wiadomości... bardzo... ogólnie mało pamięci...ale... kto w obecych czasach kupowałby takieego dziada?
    chyba ze do samoobrony:)

  • 0

    5.  2006-03-15 17:39:00

    Moj kuzyna ma takiego ;] podoba mi sie ale nie dlatego zeby sluzyl do samoobrony ale ostatnio zaczolem kolekcjonowac telefony komorkowe:D:D:D
    Pierwszym byl ericcson T20s :P

  • 0

    6. ~berdys  2007-07-21 22:36:46  host: 32.grybow.net.pl

    ja mam jeszcze 2110... tego tez mialem ;) i 1611 :)

  • 0

    7. ~lolzzzzzzzz  2007-09-19 16:17:30  host: 71-56.espol.com.pl

    wytrzymał i do dupy :)

  • 0

    8. ~Stifler  2008-06-06 22:43:24  host: ados27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój pierwszy telefon wytrzymały mam sentyment mimo jego wad

  • 0

    9. ~hihi  2008-08-29 21:16:47  host: chello089076084044.chello.pl

    świetny :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet