Nokia 6110 Navigator - opinie
Telefony Nokia Nokia 6110 Navigator Opinie o Nokia 6110 Navigator

Nokia 6110 Navigator

w sumie: 150
  • 0

    1. ~abcd  2007-02-12 15:28:42  host: inet20908nb-3.eranet.pl

    wbudowany odbiornik GPS i obsługa HSDPA to duże zalety,trochę słaba bateria ale ogólnie dobry sprzęt

  • 0

    2. ~rzepa  2007-02-12 15:35:54  host: dbl152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie mnie ciekawi ile będzie kosztował na polskim rynku;)pewnie majątek:(

  • 0

    3.  2007-02-12 16:29:30

    spoko ze pomyśleli o mapkach w zestawie

  • 0

    4.  2007-02-12 19:22:08

    Jak miło, Nokia 6280 w nowej obudowie, z dodatkowymi funkcjami i systemem operacyjnym :-) Oby tylko nie było kolejnych problemów z luzami na obudowie :/

  • 0

    5.  2007-02-13 22:26:53

    na innych portalach widziałem w specyfikacji że jest w tym fonie irda. A co do samego telefonu to ciekawe w jakiej będzie cenie z tą mapą GPS, szkoda tylko że to symbian.

  • 0

    6. ~  2007-02-14 21:11:52  host: ekh178.internetdsl.tpnet.pl

    NONO ciekawe telefonik z GPS-em czemu nie jak dla mnie nawet nawet przypomina 6280 a se to ..............

  • 0

    7.  2007-02-23 21:51:13

    na polskiej stronie noki pojawił się ten fonik i w specyfikacji jest jak byk napisane że posiada irdę.

  • 0

    8. ~raf  2007-02-26 14:39:42  host: apn-99-41.gprspla.plusgsm.pl

    a komu teraz potrzebna irda, przeżytek

  • 0

    9. ~  2007-03-03 08:41:04  host: aaba194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem ten telefon będzie kosztował blisko 2500zł. Ten telefon ma wszystko co potrzebne w telefonie. Aparat 2Mpx - są lepsze, ale telefon nie służy do robienia zdjęć! Osobiście to ten fon mi się marzy :)

  • 0

    10.  2007-03-05 22:51:43

    *raf - czy ja się dopominam żeby zamontowali irde ?! Napisałem tylko, że na innych stronach, a także na str. noki w specyfikacji jest opisane, że ten model posiada irdę. Chodziło mi o to żeby ktoś poprawił ten błąd. A tak przy okazji ja czasem kożystam z irdy jak mi się kabelka nie chce wysiągać, a irdę mam fabrycznie zamontowaną w laptopie :P

  • 0

    11. ~ben  2007-03-13 08:01:56  host: ip-83-238-76-32.netia.com.pl

    Nokia 6110 Navigator ma być dostępny w sprzedaży w drugim kwartale 2007 roku, a jego przewidywana cena detaliczna to 450 euro bez podatków i dopłat (około 1 700 zł).

  • 0

    12.  2007-03-13 15:30:18

    po przejrzeniu tego co oferuje nokia wprowadzając ten tel. do sprzedaży jestem zaskoczony. nie wiedziałem że wprowadzą coś tak celnie trafiającego w gusta podróżników. myżlę ze tel. jest skierowany do podróżników bo posiada gps, muzykę, aparat i symbiana który nigdy nie pozwoli na to żebyśmy się nudzili! jestem zadowolony z tej prpozycji NOKI!

  • 0

    13. ~daro  2007-03-18 18:53:48  host: chello089078170138.chello.pl

    osobiście uważam, że ten telefonik będzie się sprzedawał jak ciepłe bułeczki (oczywiście w dobrze dobranym abonamencie). Jestem bardzo ciekawy jak sprawdzi się jako nawigacja w podróży, ponieważ mam na niego niezłą chrapkę!

  • 0

    14. ~daro  2007-03-18 19:30:16  host: chello089078170138.chello.pl

    osobiście uważam, że ten telefonik będzie się sprzedawał jak ciepłe bułeczki (oczywiście w dobrze dobranym abonamencie). Jestem bardzo ciekawy jak sprawdzi się jako nawigacja w podróży, ponieważ mam na niego niezłą chrapkę!

  • 0

    15. ~daro  2007-03-18 21:24:42  host: chello089078170138.chello.pl

    osobiście uważam, że ten telefonik będzie się sprzedawał jak ciepłe bułeczki (oczywiście w dobrze dobranym abonamencie). Jestem bardzo ciekawy jak sprawdzi się jako nawigacja w podróży, ponieważ mam na niego niezłą chrapkę!

  • 0

    16. ~bumerang  2007-04-11 22:13:41  host: ip-89-174-123-181.multimo.gtsenergis.pl

    Ile mniej więcej trzyma bateria w tym cacku??

  • 0

    17. ~arkadiusz1410  2007-04-15 21:16:40  host: dyf6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki sam bateria noawa trzyma w stanie spoczynku ok 3 dni a jak sie nim bawie ok 8 godzin

  • 0

    18. ~Hubertus  2007-04-24 22:04:58  host: ejz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena około 1700 zł. Telefon pod koniec czerwca 2007 powinien być juz do kupienia.

  • 0

    19. ~Hubertus  2007-04-24 22:07:05  host: ejz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bedzie dobrze jak mamy które bedzie miał wgrane beda lepsze od naviEkspert, tylko ze za navi trzeba bylo placic,a tu bedzie wszystko wgrane i korzystac za free. Poczekamy zobaczymy- Pozdrawiam

  • 0

    20. ~aSia_loCzek  2007-04-30 20:22:45  host: 213.76.153.174

    ja mam ten fonik i spelnia wszystkie me wymagannia;P cos jeeszcze? pisaac;p;d

  • 0

    21. ~  2007-05-15 19:04:24  host: exa81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem ciekawy telefon. Ma FP1, BT 2.0, mini USB... Szkoda tylko że nie ma odpowiednika - takiej nokii E66 (albo E65i) z tymi cechami, ale bez GPS, za to z WLANem i nowym symbianem FP1.

  • 0

    22. ~andy  2007-05-15 22:28:29  host: chello087207180225.chello.pl

    Żeby się tak nie psuł jak ostatnio produkowane Nokie. I żeby nie było trzeba tak przepłacać za obecnie"firmę", której daleko tej sprzed lat

  • 0

    23. ~jaco  2007-06-15 21:41:56  host: client-82-20-17-234.brhm.adsl.virgin.net

    a czy do tego fona mozna wgrac tomtom 6?

  • 0

    24. ~Lexus  2007-06-19 14:52:18  host: ajd74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pewnie że można wgrać tomtoma 6 wkońcu posiada symbiana....

  • 0

    25. ~V8  2007-06-22 18:08:25  host: rejon104.ztpnet.pl

    Czy to dego telefonu można wgrać dowlną mapę, ponieważ z tego co się orientuję to do noki n95 był potrzebny zewnętrzny GPS rzeby działały mapy, a nie wydaję mi się by każdemu odpowiadała oferowana przez producenta mapa.

  • 0

    26.  2007-06-24 19:29:55

    Wie ktoś może ile kosztuje klucz licencyjny powiedzmy di jednej mapy.

  • 0

    27. ~thc4  2007-06-29 18:34:16  host: 212-73-44-146.red-acceso.airtel.net

    mam ten mobil nie taki drogi dałem za niego 420 euro i dorzucili jeszcze drukarke do zdjec kodaka jest super testowałem go wczoraj w madrycie a dzis w santiago

  • 0

    28. ~radmit  2007-07-06 18:36:33  host: ao82.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik super mam go juz!!!!!!!!nie jest taki drogi jak piszeci dalem za niego nie co ponad 1600 takze oki!!!

  • 0

    29. ~kol  2007-07-12 13:11:16  host: nat-tar.aster.pl

    telefon całkiem miły, ale bateria do dupy ( czekam może ktoś wpadnie żeby lepszą produkować:-) obudowa trzeszczy ( nedzna jakośc wykończenia) ( ja podbijałem gwarancje wiec nie używany) reszta OK ( chyba na stałe zamieszka on w samochodzie a nie w mojej kieszeni...)

  • 0

    30. ~  2007-07-15 18:31:08  host: host32.abaks.pl

    a ja mam do spredania taka nokie 6110 nawigacja nowa ,albo nokie6131 przywieziony z madrytu

  • 0

    31. ~paulr  2007-07-16 13:29:50  host: ghk218.internetdsl.tpnet.pl

    powieccie mi jak sie mapy sprawują, trzeba za coś płacić, albo jak w n95 dopiero je pobierać, da się zaraz po zakupie bez dodatkowych kosztów (internet czy opłata za mapy) wyszukac odpowiednia trase. bo mam n95 i do nawigacji sie nie nadaje chyba ze sie wykupi. a niechce nie wiecej płacić:)

  • 0

    32. ~małcia  2007-07-20 21:44:10  host: chello087206245202.chello.pl

    telefon fajowy , tylko mnie nie stać.......

  • 0

    33. ~tecafynlamron  2007-07-21 21:58:39  host: public-gprs47943.centertel.pl

    Telefon mam od kilku dni. Jeśli chodzi o GPS to wszystko działa ok. Standardowo wgrana jest mapa Polski. Jeździłem po Śląsku i z pokryciem nie ma problemu. Długo inicjuje połączenia ale jak złapie to cały czas trzyma. Nawigacja działa bez problemu. Nic nie opłacałem. Można planować trasę, wyszukiwać. Jak również głos też jest. Niektórzy twierdzili ze trzeba wykupić licencję aby słuchać lektora… Przeglądarka w telefonie działa bez problemów. Mam orange free. Działa szybko i sprawnie przynajmniej w zasięgu Edge. Bateria 3 dni przy ciągłej eksploatacji. Ogólnie jestem zadowolony. Telefon jest ok. Ma wszystko to co powinno mieć nowoczesne i mobilne urządzenie 21 wieku. Pozdrawiam Krzysiek

  • 0

    34.  2007-07-24 21:01:22

    pisze ,ze ma odtwarzacz video.Jak podejrzewam można też nagrywać co?

  • 0

    35. ~bd  2007-07-27 23:29:14  host: c214-155.icpnet.pl

    GPS ktory jest wbudowany w tym telefonie jest poprawnie wykrywany przez TomToma? Ktos sprawdzal?

  • 0

    36. ~mati22  2007-08-11 15:40:32  host: aakt163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo sie czeka zanim GPS załapie?

  • 0

    37. ~mati22  2007-08-11 20:57:56  host: aakt163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo sie czeka zanim GPS załapie?

  • 0

    38. ~piotr427  2007-08-16 10:06:18  host: eco187.internetdsl.tpnet.pl

    też jestem posiadaczem tego tele, ale pod względem baterii fakt faktem jest do bani. Dobrze że jest polimerowa i można ładowac kiedy potrzebujesz, w moim przypadku :( codziennie. GPS sprawuje się tak jak opisują ma niewielkie błędy do 50m ale jest ok. Używam telefonu także jako modemu do internetu sprawuje się lepiej niż neostrada. Moja ocena: 6+ na 10 A do dziesiątki brakuje mu tylko baterii polimerowej o minimalnej pojemności 1800mAh, a wtedy tylko w drogę ruszac

  • 0

    39. ~marcia  2007-08-17 02:12:19  host: 195.116.80.1

    bardzo fajny jest ten fon..:) w jakiej cenie jest teraz...?? i w jakiej bedzie za rok?? prosze o odpowiedz.!!!!!!!!!

  • 0

    40. ~mati22  2007-08-20 12:20:29  host: aakx206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrac mape????????????

  • 0

    41. ~pm  2007-08-21 20:21:18  host: host-81-190-51-226.lublin.mm.pl

    pytanie nigdy nie pracowałem na symbianie czy można wgrywać tam programy tak jak na windows?

  • 0

    42. ~  2007-08-23 14:53:55  host: 0486.smevpn.tpnet.pl

    telefonik fajy nawigacja bardzo dokładna z numerami bram i kodami pocztowymi ale jeden szkopul niedarady skopiowac mapy z orginalnej karty dolaczonej w zestawie

  • 0

    43. ~retsat  2007-08-23 21:47:47  host: terminal-1-129.retsat1.com.pl

    na GPS czeka się dość krótko, to zależy czy jest się w budynku czy na zewnątrz.Na zewnątrz jest krótki czas oczekiwania około 30sek, w budynku trwa to trochę dłużej

  • 0

    44.  2007-09-04 18:38:40

    jestem bardzo zadowolony - choć po zakupie miałem mieszane uczucia :) (plastik wygląda dość tanio-ale to chyba takie złudzenie ) no i sam telefon sprawuje się rewelacyjnie, system operacyjny poprostu śmiga a fotki mimo 2mpx są dość dobre (w porównaniu do innych 2mpx robionych tel. Nokii)

  • 0

    45. ~  2007-09-06 13:11:28  host: abhc151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiele pytań a mało odpowiedzi. Powiedzcie chociaż czy warto ??? Mam zamiar kupic ale nie wiem sam. Przekonajcie mnie. Pozdrawiam. Marcin

  • 0

    46. ~John Dole  2007-09-06 22:37:33  host: ip-89.171.49.149.crowley.pl

    Uważam, że warto! mam ten telefon od 2 tyg i jestem z niego ogromnie zadowolony. Ten tel ma wszystko czego potrzebuję. To najlepsza Nokia jaką do tej pory wpadła mi w ręce, a miałem już ich trochę :) Jegomość który twierdzi, że plastik "wygląda dość tanio" to jakiś....ehh szkoda słow; telefon jest solidnie wykonany, a całość sprawia wrażenie solidnej konstrukcji. Mogę jedynie przyczepić się do klawisza głośności, którym robi się zbliżenia przy kręceniu video, ponieważ lekko trzeszczy przy wciskaniu a to oddaje swoje echo w nagraniu, ale można używac zamiast niego innego klawisza. Co do map których "nie można skopiować z orginalnej karty dołączonej w zestawie"....ludzie, skąd się biorą takie stwierdzenia?!! Właśnie że można i to bez najmniejszych problemów, służy do tego program Nokia Map Menager (znajduje się na org CD z PCSuite). Po zainstalowaniu mapę można zgrać na PC, a wgrywać można tylko z płyty CD (wystarczy ją wypalić).

  • 0

    47. ~Ponko  2007-09-07 00:26:41  host: ackx45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem jak wy dzialacie hehe Zakupilem nowa karte 2gb zgralem zawartosc starej karty na kompa wrzucilem na nowa karte i wszystko smiga aplikacje jak i mapy. A co do telefonu to pelen wypas ....

  • 0

    48. ~areliusz  2007-09-07 21:35:15  host: chello089076070079.chello.pl

    do tej pory byłem sceptyczny co do Nokii, jednak zdecydowałem się na zakup, po prostu znudziło mi się targać ze sobą telefon i Mio do nawigacji. Co mogę powiedzieć, jest ok, szybki system, brak "zwiech", niezły dźwięk, nawigacja sprawuje się dobrze, nie gubi zasięgu. Polecam ten zakup, wykonanie na dobrym poziomie.

  • 0

    49. ~lolo  2007-09-07 22:19:52  host: aef66.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie czy ten fon dostęny będzie w jakiejś sieci komórkowej?

  • 0

    50. ~czupryn4  2007-09-13 18:28:00  host: staticline16788.toya.net.pl

    mampytanko czy do nawigacji trzeba bedzie dokupywac jakas dodatkowa antene slyszalem ze trzena co wy na to

  • 0

    51. ~tonio  2007-09-16 21:56:53  host: box120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem tego cacka .. jest super ma wszystko to co powinien miec tel. multi medialny tzn. zapomnijmy o telofonowaniu bo do tego sluzy w najmniejszym stopniu to jest tak jaby taka...dodatkowa funkcja.Najwarzniejsza funkcja jest oczywiscie gps. w zestawie plyta cd z programem pc suite i plyta dvd z mapami i nic nie trzeba zgrywac jakiejs orginalnej karty pamieci kupilem 2 gb zainstalowalem program pc suite i nokia map menager i dodatkowo z plyty dvd program RUTE 66 SYNC NA KTORYM SA WSZYSTKIE MAPY , ktore kopiuje sie na dysk a pozniej na nowa karte pamieci .. tel. ma oczywiscie dzwiek stereo , dobre radio super wyswietlacz i szybkie lacze z internetem umts i edge i aparat 2 mgpixel noi oczywiscie symbian os v9.2 s60 3rd edition na ktorym mozna instalowac wiele aplikacji ..aha posiada procesor 369mgh Max User Storage: 40 MB NAND Memory: 128 MB SDRAM Memory: 64 MB ~17 MB Free Executable RAM Memory Memory Card: Micro SD 2gb i wogole wypas pzdrawiam wszystkich urzytkownikow

  • 0

    52. ~slavius  2007-09-17 23:09:30  host: ejk149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od kilku dni. Wczesniej mialem SX1. Zalety w skrocie: bardzo dobry wyswietlacz, szybkie menu, bardzo dobra ksiazka telefoniczna (wyszukuje po ciagu znakow, a nie od pierwszej litery). Ogolnie super. Wady: brak WiFi, kiepskawy dzwiek rozmow przez glosniczek (w glupiej N6021 jest lepszy) i slabe radio, pelno szumow. SX lapal o wiele lepiej. Ale jestem zadowolony i polecam!

  • 0

    53. ~dj virus  2007-10-04 15:28:01  host: 088156152111.srg.vectranet.pl

    witam serdecznie! mozecie mi powiedziec jak jest z glosnoscia tego telefonu?? zastanawiam sie nad jego kupnem i mam wrazenie ze chcem go kupic ale mnie cos cofa... ja jest ze zblizeniem przy robieniu zdjec i kreceniu filmow?? plynne cyfrowe czy jeszcze stary analog??

  • 0

    54. ~  2007-10-08 16:27:18  host: 217-153-221-59.such.nat.hnet.pl

    chce kupic sobie ten telefon ale nie wiem ile trzyma bateria mam nokie 5200 ktora musze ladowac codziennie ewentualnie co 2 dni jak nie uzywam jej zbyt intensywnie ;)

  • 0

    55. ~masta  2007-10-13 08:41:01  host: acp192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM SERDECZNIE. POWIEDZCIE PROSZE, KTORA NOKIA BEST LEPSZA, N95 CZY 6110? GLOWNIE CHODZI MI TU O NAWIGACJE. LATWIEJ, SZYBCIEJ I PRZYJEMNIEJ CHYBA Z 6110. JAK SADZICIE??

  • 0

    56. ~  2007-10-13 13:20:53  host: ip-89.171.49.149.crowley.pl

    Bateria trzyma 2 dni tak jak w e65, 5200 i inn,

  • 0

    57. ~ciempek  2007-10-15 22:10:20  host: host-89-228-138-8.gorzow.mm.pl

    Witam. Przyłączam się do pytanka masta. Mam zamiar kupić n95 głównie ze względu na dobry aparat, świetny wyświetlacz i nawigacje... Co radzicie mam kupić nawigatora czy n 95 ?

  • 0

    58.  2007-10-18 10:07:19

    (do ciempek)Radził bym kupić navigatora,prawda że n95 ma lepszy aparat ale navigator jest tańszy.

  • 0

    59. ~pady-keli  2007-10-20 13:11:00  host: public-gprs39833.centertel.pl

    Witam mam ten telefon wszystko jest ok oprucz bateri ale z navigacji korzystam w samochodzie to podłanczam do ładowari i problem znika. Zachecam do zakupu tego fona

  • 0

    60. ~tom4sz  2007-10-26 08:59:48  host: ip-149-212.piotrkow.net.pl

    W jakiej sieci będzie dostępny?

  • 0

    61. ~haha  2007-10-30 19:08:04  host: host-89-229-28-236.torun.mm.pl

    do zgrania karty czyli odbicia karty z zestawu na karte ktora kupilismy oddzielnie sluzy nokia map manager.

  • 0

    62. ~staw  2007-11-05 19:59:26  host: bbservice2.mmpnet215.tnp.pl

    mam pytanie, czy korzystanie z nawigacji kosztuje??

  • 0

    63. ~Miendju  2007-11-08 00:35:32  host: brk143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do staw: jeżeli korzystasz z samego GPS, to nie. Jeżeli korzystasz z A-GPS (wspomaganie GPS - ustalanie wstępnej pozycji po stacjach bazowych) to tak (na krótko telefon łączy się z netem po GPRS)

  • 0

    64. ~Sierżant  2007-11-11 11:25:07  host: 0x50c61b2a.kd4nxx12.adsl-dhcp.tele.dk

    mam pytanie: czy mapy które są na załączonej płytce pokrywają całą Europę? czy to prawda że za używanie map innych niż preinstalowane trzeba płacić abonament? (59 euro za 3 lata?) w skrócie: czy kupując telefon dostaję automatycznie zestaw map na całą Europę za korzystanie z których już nie będę musiał płacić?

  • 0

    65. ~KoniecPolski7  2007-11-13 08:52:50  host: ipt-waw-onet.plwaw.energis.pl

    Sierżant: mapy z dvd wymagają jednorazowego zakupu licencji na używanie. Pokrywają cały świat (no prawie :)). Oprócz nich są plany niektórych miast i przewodniki (także wymagają zakupu licencji). Preinstalowane mapy i te dokupione można aktualizować już za darmo do nowych wersji.

  • 0

    66. ~saek8  2007-11-17 21:57:52  host: pb64.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl

    kupując telefon dostajemy tylko mape polski czech słowacji,łotwy estoni(nie płaci się żadnego abonamentu!!).Reszta map jest na płycie ale nie działa !!!!dopóki nie wykupi się klucza aktywacyjnego za 50 euro-za każdą mape.Po za tym telefon jest świetny-polecam go każdemu!

  • 0

    67. ~Miendju  2007-11-18 21:49:03  host: akb6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~Sierżanta: jak masz fon kupiony od polskiego dystrybutora to dostaniesz tylko mapę Polski z licencją. Jak kupisz z Niemiec to masz niemiecką itd, itp. Żeby mieć mapy np Europy musisz wykupić licencję (wszystkie mapy z całego świata są na płycie dołączonej do telefonu ale nie zadziałają bez kody za który trzeba zapłacić niestety :( )

  • 0

    68. ~monzi  2007-11-20 19:16:56  host: amp87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde ale padło i dotego jakie droge w niewiele większej cenie jest n95 a 6110 padło nie polecam dziadostwo i szajs 2mpx to żenada za 1300 pojeba..

  • 0

    69. ~paw  2007-11-26 16:59:08  host: chello087206214029.chello.pl

    mam pytanie - czy obudowa nie trzeszczy? czy wysuwana część dobrze sie trzyma i nie ma "luzow"?

  • 0

    70. ~tomtom  2007-12-02 20:12:48  host: chello087206232111.chello.pl

    chodzi w tym telefonie mapa TOM TOM ?

  • 0

    71. ~pstryk  2007-12-03 21:39:43  host: 164-go3-1.acn.waw.pl

    A wie ktoś może ile taka mapa kosztuje? Spotkałem się z opinią, że aby wykupić wszystkie państwa Europy, to koszt tych licencji jest większy niż samego telefonu. Ile powiedzmy kosztuje licencja dla Austrii czy Niemiec albo Danii, czy Czech?

  • 0

    72. ~kwas  2007-12-06 02:32:52  host: 87-205-34-223.adsl.inetia.pl

    mam pytanie czy da sie po zainstalowaniu tom toma w 6110 skonfigurować odbiornik gps nokii zeby wykrył go tom tom bo on wymaga zewnętrznego odbiornika.

  • 0

    73. ~Marchweka  2007-12-13 12:22:20  host: b1-7.koba.pl

    Hej wszystkim ja bym chciała taki telefon mi bardzo sie podoba ale widze że tam gdzie wy mieszkacie to tam jest tani unas w białymstoku takie drogie 18000????Może po nowym roku bendą tanisze

  • 0

    74. ~lucasin  2007-12-15 09:01:03  host: h231165.net.pulawy.pl

    Kupiłem go! Wszystko OK, GPS sprawuje się świetnie, mieszkam w niewielkim miescie i prowadzi mnie po najmniejszych uliczkach - mysle że caly kraj jest tak dokładny. Bateria może nie najwydajniejsza ale bez przesady ze trzeba ladowac codziennie. Mysle ze karta SD 512MB ktora daje nokia jest o wiele zamala do tego telefonu gdyz na niej preinstalowane sa juz mapy, ja dokupilem sobie 2GB (tu pytanie czy wie ktos czy obsłuży on wieksze karty SD ??? - Według Nokii tylko 2GB a na forach czytałem ze mozna instalowac wieksze) Telefonik jest bardzo głosny ma dobry wyswietlacz i jedno tylko mi sie w nim nie podoba a mianowicie wykonanie obudowy, trzeszczy i jest moim zdaniem malo precyzyjnie wykonana (chodzi przedewszystkim o rozsuwanie) Tu mam tez pytanie: Czy po jakimś czsie gdy juz sie całkiem poluzuje serwis nokii to naprawi?? Pozdrwaiam - poza ta obudowa fonik jest super!

  • 0

    75. ~Joe  2007-12-16 08:42:07  host: 6.acn.airbites.pl

    Jak można aktualizować mapy?

  • 0

    76. ~mpmike  2007-12-19 13:58:23  host: chello089078138053.chello.pl

    czy ktoś wie ile kosztują klucze licencyjne do map znajdujących się na dołączonym do pakietu dvd?

  • 0

    77. ~jarruz  2007-12-19 21:30:54  host: nat-go4.aster.pl

    aha...co do tom toma: nie testowałem ale czytałem na kilku poważnych forach komórkowych, że nie wykrywa wbudowanego modułu gps w nokii. ale uwaga...ma się ukazać tom tom 7, który ma już działać na nokii 6110, tak więc można poczekać:)))

  • 0

    78. ~gogi  2007-12-22 17:15:32  host: public-gprs10882.centertel.pl

    czy to ma 2x glosniki stereo??

  • 0

    79.  2007-12-27 14:25:45

    @ monzi - miales telefon czy tylko magia ceferek zadzialala? te 5mpix w n95 to przereklamowany bajer ;) o niebo lepsze zdjecia wychodza na cyfrowkach za 300zl niz w tym pseudo fotograficznym telefonie ;)

  • 0

    80. ~odp procsze  2007-12-27 17:13:01  host: abxs232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ten telefan jest dobry czy nie

  • 0

    81.  2007-12-29 09:50:33

    Instalował ktoś w nim karty pamięci większe niż 2 GB? Mapa całej europy jest na 1,8 GB więc mało co by zostało wolnego...

  • 0

    82. ~pixa  2008-01-05 12:18:58  host: 2.ken.airbites.pl

    Telefon jest ok, ale po miesiacusie go pozbylam, luzuje sie klapka, trzeszcza klawisze, teraz mam N95 i jest super, juz wpadl mi do wody a dalej smiga bez problemu, poza tym zdjecia i gps w nim to rewelacja, zreszta jakos filmow i dzwieku mp3 poprostu niebo. Polecam dolozyc pare groszy i kupic n95 jesli ktos juz planuje kupno 6110 Pozdrawiam fanow NOKI

  • 0

    83. ~albi144  2008-01-08 18:20:47  host: host-81-190-57-168.lublin.mm.pl

    Widać ze ten telefon jest telefonem porzadnym ze wzgledu na to ze WYKONANY JEST Z ALUMINIUM co w E50 jest duza zaleta,a poza tym to ma bardzo szybkie przesyłanie danych dochodzace az do 12 MB,w co nie wierze za barddzo ale na nokia.com to mozna sprawdzic,telefon ma ciekawa zalete darmowy GPS ,fakt jest za free ale tylko podstawowe mapy sa za free-darmo ,za dokładniejsza trzeba płacic,telefon stoi na rynku NOWKA od 1600 do 1900,za rok cena ta spadnie gdzies do 1120 złotych,tak mysle i raczej sie sprawdzi........polecam na dobry prezent

  • 0

    84. ~  2008-01-09 21:48:32  host: 82.160.216.18

    na allegro 1200 n nowa

  • 0

    85. ~rb28  2008-01-20 22:50:20  host: xdsl.233.c83.petrotel.pl

    mam pytanie mam dylemat co wybrać nokie N95, 6110 navigatora, czy navigacje Tom Tom chodzi mmi o korzystanie z navigacji

  • 0

    86. ~Kurt  2008-02-05 23:59:13  host: 200-mo2-11.acn.waw.pl

    Jak w tym cudzie zmienić głośność dźwięku budzika ? Trzeba przyznać że budzik jest skuteczny, ale ten poranny ryk doprowadza mnie do szału !

  • 0

    87. ~Łukasz  2008-02-11 19:29:00  host: host-126-164-rozpylacz.igloonet.pl

    Mam pytanie czy do navigator mozna "wgrać" pirackie mapy, chodzi mi o ty czy jezli sciagne sobie mapy z torenta czy ten telefon je obsłurzy. Prosze o szybka odp. Poniewaz szukam telefonu do nawigacji Navigator czy N73?? co bys cie wybrali??

  • 0

    88. ~bongosm  2008-02-15 17:23:35  host: staticline13473.toya.net.pl

    Dziędobry zakupiłem nokię 6110 Navigator kupiłem wersję JAPOŃSKĄ orginalnie miałem mapę tokio i hongkongu :D:D sam niewiemdziałem skapłem się dopiero w domu musiałem kupic większa karte na nową mape europy zajmuje ona ok 700MB ja kupiłem 2GB mam mape gagarin sprawuje sie bardzo dobrze jezdzę duzo po polsce i nigdy mnie nie zawiudł doprowadził mnie tam gdzie chciałem jezeli jest się w budynku troszke wolniej namierza na dajniki w samohodzie lub powietrzu działa rewelacyjnie BARDZO POLECAM TEN MODEL POZDRAWIAM UŻTKOWNIKÓW TEGO TELEFONU :D::D:D:DD:

  • 0

    89.  2008-02-15 17:51:36

    Dzieńdobry jestem posiadaczem noki 6110 Navigator kupiłem wersję japońską dopiero skapłem się w domu jak na pudełku zobaczylem hińskie pismo orginalnie była mapa TOKIO i HONKONGU musiałem wgrac nowe teraz mam mapy europy zajmuje to ponad 700MB więc zmusiło mnie do kupna karty 2GB żeby mozna było jeszcze wgrac mp3 Mapy wgrywałem w salonie w którym zajmóją sie sprzedarzą telefonów i naprawą. Co do GPS to działa poprawnie i ładnie naviguje ale gdy sie jest w budynku np. domu to wolniej wyszukuje nadajniki. na powietrzu i samohodzie działa szybciutko i sprawnie mama mape gagarina z czego wiem.Jeżdzę duzo po polsce i nigdy niezawiudł mnie ale wbudowane gps to nie to co te navigacje w sklepie nie pokazuje np budynków jeszcze musi to byc dopracowane ale odrazu Rzymu nie zbudowali. polecam bardzo ten model drogę widac bardzo przejzyscie i swietnie nawiguje. I co przedewszystkim jest wszystko w małym pudełku a nie następny ekran i kabel do zapalniczki i wszystko targac do auta wystarczy uchwyt typu "GĄSIOR" i juz mozna wszędzie bez trudu dojechac czy dojść poniewasz naviguje nawet gdy idziemy na piszo. Jednym słowem REWELKA POZDRAWIAM WSZYSTKICH UZYTKOWNIKÓW TEGO MODELU:D:D:D:D

  • 0

    90. ~aaa  2008-02-17 09:35:03  host: host-n1-96-48.telpol.net.pl

    nikt nie pisze (nawet producent) o wadzie tego urzadzenia, która go dyskwalifikuje:bateria trzyma może dwa dni, drogie aktualizacje GPS, brak pokrycia mapa całej Polski. Mały telefon ale druga kieszeń potrzebna na ładowarkę.

  • 0

    91. ~bobas  2008-02-29 08:40:29  host: cii181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super, mam go od około 2 miesięcy i trochę mnie martwi brak wad:-)

  • 0

    92. ~Tanan  2008-03-11 23:11:19  host: h-87-199-60-14.dolsat.pl

    a jak wgram totom to bedzie gps dzialal?

  • 0

    93. ~danielo9696  2008-03-12 09:09:24  host: chello087207090153.chello.pl

    szkoda tylko ze nie ma irdy

  • 0

    94. ~K.  2008-03-12 16:09:10  host: fbi218.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, proszę o dokładana odpowiedzz. Jak jest tak naprawde z GPS w tej noki? To znaczy, czy mapy sa dogrywane za pośrednictwem GPRS w trakcie poruszania sie czy jest juz wgrana kompletna mapa? (jakich krajów). Czy mozna zastosowac inne mapy np: TOMTOM ? z gory dziekuje.

  • 0

    95. ~mapet  2008-03-14 03:26:46  host: staticline10510.toya.net.pl

    mam ten tel od wtorku czyli 3 dobe. dziala lepiej niz bym oczekiwał. gps rewelka inne funkcje tez. w lodzi w salonie NOKIA, kosztuje 1282 zł, nie dajcie sie skusic na zakup w komisie bo czesto sa drozsze niz w autoryzowanych salonach. i na dodatek nie koniecznie sa polskie. bezplatny jest gps kilku krajow europy srodkowej polska czech slowacja i cos tam jeszcze, zachod trzeba wykupic. nokia n95 jest bardzo droga i jesli komus zalezy tylko na nawigacji to nie trzeba przeplacac. jak kto chce kupic ten tel zagotowke to popytajcie naprawde w salonach NOKIA bo nawet w hipermarketach maja drozsze czasem. a wiadomo ze w salonie autoryzowanym nokii najlepiej kupic bo pewne ze wszystko napewno bedzie oryginalne bez simloka i w polsce bedzie dzialac jak sie nalezy, a nie jakies kupione z przywozu z zachodu i problemy z gwarancja potem sa. :)

  • 0

    96. ~lol  2008-03-15 21:56:03  host: acym221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobrze głosnik gara?

  • 0

    97. ~ginek  2008-03-18 15:45:50  host: 87.48.170.50

    mapa jest wgrana i nie korzysta z GPRS'u. Poprostu sam GPS i smiga jak się patrzy. mapa POlski dokładna. pozostałych krajów ościennych gorzej z dokładnoscią. chyba trzeba dokupić licencję. Tom Tom'a nie sprawdzałem, ale Route66 jest prawie identycznie dokladna. Wszystko w tej noki dziala dobrze. Bateria krótko trzyma, ale GPS to smok na powera;) w normalnym uzytkowaniu wystarcza na dłużej. jako handlowiec dużo rozmawiam i bez ładowania 1 dzień wytrzyma. W trasie na GPSie ładuję non-stop więc problemu nie ma. w biurze GPS'u się nie uzywa więc jakoś ta bateryjka sobie radzi;) pozdrawiam

  • 0

    98. ~tołdi23  2008-03-18 19:41:26  host: a80-126-207-147.adsl.xs4all.nl

    widze ze tu kazdy pyta wiec ja tez mam pytanko!skąd mam wziasc do niej mapy ratunkuuuuuuuuuuu

  • 0

    99. ~Rufus  2008-03-21 19:19:13  host: host-217-172-251-235.lodz.mm.pl

    Garmin śmiga na tej Nokii aż miło. Pozdro for ALL.

  • 0

    100. ~monika  2008-03-23 19:18:35  host: wawhsb-197.dial.plusgsm.pl

    witam wszystkich.mam telefon od 2tyg.świetnie sie spisuje.gps jest swietny i nie zawodzi.dokupiłam karte 2G.zdjecia wychodzą dobrze,jest jakas wersja photoshop'a w tel wiec mozna troche edytowac fotki.ponadto tel ma dobra lampę błyskowa.internet jest szybki,infers prosty i przydatny.obudowac solidna.ciesze sie ze aparat jest zasłoniety.zawiera progr.realplayer,odtw.flash,dyktafon,radio,odtw.muzyczny,konwert er,kalkulator oczywiscie,kalendarz,adobe pdf,quickoffice i inne.jest naprawde swietny.jednak ma swoje wady...bateria trzyma 3dni(czasem krócej) czasami lampa błyskowa przeswietla twarz wiec najlepiej czasem robic zdjecia z daleka.oczywiscie zalezy w jakich warunkach robimy zdj ale mi kilka razy przeswietliło zdjecia.i takim małym minusem jest to,że nie mozna wyłączyc dźwięku aparatu/kamerki mimo ze dźwiek w tel jest wyciszony.to tyle.:) polecam ten tel i pozdrawiam

  • 0

    101. ~Mariusz  2008-04-04 07:51:04  host: host-217.149.246.26.zdnet.com.pl

    witam wszystkich nokie 6110 navigator'a mam od tygodnia i jestem z niego w 99 % zadowolony. chwile trzeba zaczekac az zlapie sygnal (gps) ale jest w pelni wygodna w uzyciu. pozdrawiam wszystkich uzytkownikow -mniej lub bardziej zadowolonych Superancki telefon. do czego można się przyczepić to ta bateria. Dwie godziny jazdy z GPS plus 50 minut rozmów równa się rozładowana bateria. Ale nic to, teraz po sformatowaniu baterii będę w samochodzie podłączał do ładowarki i po sprawie. Bez zabawy z GPS trzyma 4 dni - starczy.

  • 0

    102. ~bobas  2008-04-06 09:23:17  host: cjc215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tom Tom nie będzie działał z prostej przyczyny: wersja teraz dostępna nie współpracuje z wbudowanym moduułem gps (mają to podobno poprawić w najnowszej wersji). Polecam garmin i gpmapę. Śmiga aż miło. Pozdro

  • 0

    103.  2008-04-07 00:09:23

    Mam pytanie co do tego telefonu, mianowicie: czy do odebrania rozmowy trzeba go rozsuwać i to samo pytanie jak sie chce wykonać rozmowe np. wejść do ksiażki telefonicznej czy również trzeba go rozsuwać. I czy po pewnym czasie obudowa dalej chodzi ładnie bo czytalem różne opinie. dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam

  • 0

    104.  2008-04-08 21:28:22

    Witam. Czy aby odebrać rozmowe trzeba telefon rozsuwać i te same pytanie przy wybieraniu nr z książki telefonicznej oraz jak sie trzyma obudowa tzn po jakims czasie trzeszczy czy cos sie luzuje bo z tego co tu wyczytalem ta sa różne opinie. Dzieki za odpowiedź. pozdrawiam

  • 0

    105. ~nowynokia  2008-04-11 19:45:49  host: ursus.spray.net.pl

    Panowie mam telefon z polskiej sieci dealerskiej i mam pytanko jak uruchomic tą wstrętną nawigację. Szlag mnie trafi bo nie potrafie sobie poradzic. Czy mape trzeba zgrac z płyty czy jest juz ona zainstalowana w telefonie?

  • 0

    106. ~olaszka  2008-04-17 17:51:50  host: 213-17-144-146.bpa.pl

    moim zdaniem ten telefon jest zarabisty mam go od jakis dwóch tygodni i jak narazie niema żadnych wad ten koles co napisał że słabe radio i słabe gadanie przez głośniczek czy coś to nieprawda a i on BARDZO A TO BARDZO głośno gra np. mp3 strasznie głośno no i zdjecia tez robi dobre ! Moim zdaniem ten telefon jest o wiele lepszy np. niż jakiś tam samsung czy sony ericsson miałam telefony obydówch firm i bateria krótko trzymała góra 2-3 dni a w tym bateria trzyma mi 5 dni!!! i jest poprostu boski i do tego nawet ładny !

  • 0

    107.  2008-04-19 14:32:42

    Ja mam banalne pytanie- jak się wyłącza dzwięk powitalny przy starcie telefonu???

  • 0

    108. ~saxon  2008-04-20 22:20:18  host: cdz238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niech jakiś posiadacz tego fona odpowie ale szczerze: czy mp3 w tym fonie jest dobrej jakości (bardziej mnie interesuje dźwięk przez słuchawki), czy jakość zdjęć jest dobra jak na 2 mln pixele. I jescze jedno czytałem na pewnej stronce że można czasem przypadkowo włanczać navigacje czy inne opcje - nie ma blokady klawiszy czy co?

  • 0

    109. ~saxon  2008-04-20 23:06:48  host: cdz238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam prosze o szczerą odpowiedź posiadaczy tego fona: czy mp3 jest dobrej jakości (głównie przez słuchawki), czy waszym zdaniem jakość zdjęć jest znośna (jak na telefon),czy rozsówana klapka jest dobrej jakości i po dłuższym użytkowaniu się nie luzuje i jeszcze jedno gdzieś wyczytałem, że przypadkowo czasem można włączyć navigacje lub inne opcje - nie ma tutaj blokady klawiszy ?

  • 0

    110.  2008-04-21 23:44:10

    Prosze o szczerą odpowiedź posiadaczy tego fona: czy jakość mp3 jest dobra (głównie chodzi mi o słuchanie przez słuchawki), czy fotki (jak na telefon) są w miare czytelne, czy rozsówana część telefonu nie luzuje się. Jeszcze jedno gdzieś czytałem, że często przypadkiem można włączyć nawigacje czy inne opcje - nie ma tu blokady klawiszy?

  • 0

    111. ~Michal  2008-04-26 09:50:31  host: dynamic-78-8-73-171.ssp.dialog.net.pl

    Witam mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. Kupilem go i mam go juz tydzien ale strasznie cicho slychac w sluchawce jak rozmawiam przez telefon. wie ktos jak mozna podglosnic sluchawke w telefonie? probowalem bocznymi przyciskami w czasie rozmowy ale to ani nie zcisza ani nie podglasnia prosze o pomoc

  • 0

    112. ~BŁAEŻJ  2008-04-28 18:19:33  host: host-217-172-252-18.lodz.mm.pl

    HE LUDZIE JAK JEST Z TĄ NAVIGACJĄ?? JAK POWIECMY BEDE CHCIAŁ JEJ UŻYC TO PŁACE JAKOŚ ZA TO DODATEKOWO CZY NIE?? CZY TA NOKIA DZIAŁ JAK ZWYKŁA NAVIGACJA ZE WPISUJE ADRES A ON MNIE PROWADZI DO CELU?? BEDE WDZIĘCZNY ZA POMOC...

  • 0

    113.  2008-04-28 18:35:41

    hej ludzie powiedzcie jak jest z tą navigacją?? jesli bym chciał np skorzystac z niej to czy miałbym za nią płacic czy to ak zwykła navigacja jest ze wpisuje adres i mnie tam kierujr?? dzieki za pomoc

  • 0

    114. ~bik  2008-05-04 12:30:59  host: brs105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem na kupnie 6110 można ją kupić za 900 zł w sklepie, czy warto? czy może lepiej kupić mio a501 w tych samych pieniądzach?

  • 0

    115. ~maniekf  2008-05-20 10:06:11  host: gdynia.multicon.pl

    Analfabeci wszystkich krajów łączcie się !!! dzieci co wy robicie w szkole ?? tylko wam komórki i fajki w głowie !! W prawie każdym poście jest byk że o oczy kole !! opanujcie się dzieciaki ( pewnie i dorośli też ;) )

  • 0

    116. ~majamsk  2008-05-26 12:27:12  host: 116.46.rev.vline.pl

    Uważam,że telefonik jest fajny.Posiadam go od miesiąca i spełnia moje oczekiwania.Odtwarza avi i inne formaty.Ma duże możliwości:)Polecam.

  • 0

    117. ~maciek  2008-06-08 03:15:24  host: ip-89.171.160.14.crowley.pl

    mam pytanko, czy ten telefon ma juz ten nowy mały wtyk do ładowarki, czy jeszcze ten stary-duży?

  • 0

    118.  2008-06-10 22:58:27

    mógłby ktoś napisać coś o symbianie zainstalowanym na tym telefonie? czy czasami się przycina? i jaki procesor ma ten telefon? a co do gps'u.. ma funkcje zapamiętywania lokalizacji, tj. czy można biorąc telefon sprawdzić w jakich miejscach się znajdował?

  • 0

    119. ~misza  2008-06-12 19:24:18  host: cvs138.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ktos probowal wgrac automape 5

  • 0

    120. ~piękny lolo  2008-06-14 08:38:58  host: abpz118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~maniekf pisze o bykach, a sam cymbał nie potrafi przecików przed "że" stawiać

  • 0

    121. ~PapiezHzhhh  2008-06-14 21:34:26  host: ewi45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten o to telefonik jest swietny... glosnik zewnetrzny zaje*** bit gra glosno i wyraznie nic nie trzeszczy w obudowie solidne wykonanie poza tym ze z tylu jest tani material z ktorego wykonana jest oslonka na aparat... mi sie powgniatala ale jezeli ktos dba to jest to swietny wobor... polecam

  • 0

    122. ~andrea  2008-07-02 17:34:08  host: apn-77-115-135-78.gprs.plus.pl

    Nie wiem co się stało,ale rozmówcy przestali mnie słyszeć(tylko trzaski w telefonie) a ja ich słyszę doskonale,może ktoś wie jak to naprawić-chodzi oczywiście o Nokię 6110 Navigator.

  • 0

    123. ~  2008-07-09 22:38:03  host: mtan19.alfanet24.pl

    Kup sobie gościu navigację blaupunkta i będziesz miał mapy jak się patrzy a tel. używaj do rozmów.

  • 0

    124. ~1Tommi  2008-08-04 19:18:56  host: aaej34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Mam problem gdy wlanczam telefon pojawia mi sie czarny ekran nie wiem co jest tego przyczyna wszystkie funkcje dzialaja jak nalezy tak mi sie wydaje PROSZE O WIELKA POMOC

  • 0

    125. ~pawel  2008-08-04 22:24:54  host: 193.59.89.3

    słuchajcie zadam to pytanie bo sam juz nie wiem kogo słuchac warto kupic ten fon .>

  • 0

    126. ~megika  2008-08-16 12:51:58  host: gno107.internetdsl.tpnet.pl

    Czy da się wyłączyć dzwięk aparatu w nokia 6110 navigator?

  • 0

    127. ~Ruben  2008-09-04 16:36:12  host: 093105079171.legnica.vectranet.pl

    telefon jest dobry mam go od roku i praiw zadna funkcja mi sie nie zepsula ale jak na szczescie po raz 2 musze wymieniac w nim mikrofon bo nie da sie rozmawiac przez niego cz ktos mial jeszcze taki problem z tym modelem??

  • 0

    128. ~Sl  2008-09-06 17:10:17  host: eju166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tel od prawie roku. Jedyne wady - troche za maly wyswietlacz, do gps czy do filmow, krotko trzyma bateria przy gps, i brak wi-fi. Tel nie ma wiecej wad. Super mp3, radio, glosniki, no i symbian. Ceny teraz jeszcze spadly wiec absolutnie polecam!

  • 0

    129. ~sat  2008-11-19 21:31:36  host: abvl33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja wam powiem...filmy oglądamy kinie....gps kupujemy osobno..nie z telefonem a ceny??? hmmmm kupujemy to co drogie- bo najlepsze!!!! LOL

  • 0

    130. ~Dodek  2008-12-29 20:54:53  host: nat22.rev.gsm-grodzisk.pl

    Mam do was pytanie.Jak przesłać sobie muzykę z komputera na telefon, bo w ogóle mi nie znajduje mojego telefonu jak podłączam go przez usb.Z góry dziękuję za info:)

  • 0

    131. ~xxx  2009-01-13 00:29:29  host: eak82.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest tani mapy do garmina dostapne caly czas na torrentach aktualizacje rowniez , jest glosny co do nawigacji jest potrzebne bynajmniej dobrze slychac lektora. poza tym zadnych luzów na klapce jak juz tu gdzies czytalem no i szcerze powiem upadl mi pare razy i to wcale nie tak delikatnie i jak narazie (dzieki Bogu) NIC;d polecam jak najbardziej;)

  • 0

    132. ~re re  2009-01-22 21:38:33  host: inet20907nb-3.eranet.pl

    ia na bank wybrał bym nokie 6110 w ja musicie kupić to iest ful wypas wiem bo sam ja mam

  • 0

    133. ~dodek29  2009-02-06 22:19:49  host: cgx212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. mam do was prosbe pomozcie wybrac mi telefon. Mam obecnie Nokie6500 slide od 5 dni ale nie jestem z niej w 100% zadowolony. Czasami sie przyciski nie zaskakuja. Mam nadzieje ze jakies sie usterki nowe nie pojawia. Zastanawiam sie nad Nokia 6110 navigator ale nie znam nikogo zeby mi powiedzial jego opinie o nim i prosze was o pomoc czy brac navigatora czy zostawic 6500slide lub jakis inny telefon do 900zl. Pozdrawiam i prosze o pomoc

  • 0

    134. ~jarek11  2009-02-23 18:22:02  host: 212.244.129.17

    witam mam pytanie zmieniłem kartę na 2gi i skasowały mi się mapy co robić

  • 0

    135. ~kupie 6110 navigator  2009-02-28 13:00:05  host: dynamic-78-8-75-204.ssp.dialog.net.pl

    kupie 6110 navigator!! xD pisac na gadulca 2925793 ;]

  • 0

    136. ~bercik  2009-03-20 12:36:29  host: 77-253-41-123.adsl.inetia.pl

    ten telefon jest super gps działa nie trzeba płacić wystarczy wyłączyć wspomaganie a-gps wgrać garmina dostępny w necie za free i cieszyć się nawigacją sam sprawdzilem i śmiga w 1000%

  • 0

    137. ~Kalio  2009-05-07 14:25:26  host: public25546.xdsl.centertel.pl

    Witam mam pytanie czy za GPS trzeba coś płacic??????????

  • 0

    138. ~gmb  2009-06-15 11:32:15  host: pc236.quarto.pl

    mam ten telefon od roku i jestem z niego zadowlony nic się nie wiesza nawigacja jest super upadł mi dużo razy i nic się nie stało poważnego oprócz zarysowań (normalne)polecam ten telefon

  • 0

    139. ~Kazik  2009-07-12 14:36:27  host: apn-95-40-42-232.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam Nokię 6110n 2 lata,mogę tylko dodać że jest rewelacyjna.Dobrze sprawuje się jako telefon,aparat fotograficzy,kamera.Piękna żecz w podruży używam map GARMIN.Polecam zainteresowanym.Pozdrawiam użytkowników.

  • 0

    140. ~  2009-09-16 15:47:42  host: host-89-230-49-202.konin.mm.pl

    Mam pytanie do jakiej pojemności można włożyć kartę pamięci??

  • 0

    141. ~Razmin  2009-10-14 14:08:58  host: 77-253-185-35.adsl.inetia.pl

    Potrzebuje pomocy... W mojej nigdy nie zawodnej nokii 6110 coś napstrykałem w nawigacji że zniknęły mi drogi i mam teraz tylko pokazane granice państw i większe miasta i nie wiem jak to spowrotem przywrucić. POMOCY

  • 0

    142. ~doRazmin  2009-11-07 14:43:15  host: host-81-190-223-250.wroclaw.mm.pl

    Może masz przestawioną szczegółowość mapy zmienioną? W ustawieniach spróbuj zmienić.

  • 0

    143. ~zaola  2010-01-17 15:28:07  host: acya66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze niema WIFI

  • 0

    144. ~Tomek  2010-01-20 10:37:47  host: acau42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ostatnimi czasy bardzo potaniał ale to dobrze. Szczerze polecam- telefon idealny do wszystkiego i to jedyny mój telefon który usłyszę wszędzie kiedy ktoś do mnie dzwoni. Nawigacja Garmin śmiga aż miło, telefon bardzo wygodny i praktyczny i mimo, że popsuł mi się w nim mikrofon to go naprawię i będę używał dopóki całkowicie zaniemoże i kupię następny taki sam. Idealne urządzenie jako telefon i nawigacja. Jeżeli ktoś potrzebuje większego wyświetlacza niech kupi Nawigację, komu przeszkadza aparat to od zdjęć są cyfrówki a nie telefony, do muzyki są odtwarzacze mp3 mp4 i-pod. Telefon naprawdę solidny i konkretny POLECAM!!!!

  • 0

    145. ~meydey  2010-03-03 14:06:49  host: 093105022183.skarzysko.vectranet.pl

    ... a do nawigacji jest nawigacja a nie telefon... palant

  • 0

    146. ~eM  2011-02-12 20:25:20  host: 89-77-85-234.dynamic.chello.pl

    mam ten telefon od lat. nie dział już aparat, bateria w trybie telefonu online wytrzymuje 1 dzień, ale nie pozbędę się go dopóki całkowicie się nie rozpadnie. nigdy mnie nie zawiódł. jakość rozmów; soft, głośniki stereo czy szybkość namierzania pozycji - rewelacja. teraz służy mi jako budzik. :) bateria offline wytrzymuje 6 dni... wciąż polecam ten sprzęt.

  • 0

    147. ~kolec  2011-03-20 15:44:39  host: 77.252.65.2

    wie ktos morze jak zalonczyc ta diode nad przednia kamerka?

  • 0

    148. ~ProblemMM  2011-05-07 15:02:01  host: host-81-190-177-247.gorzow.mm.pl

    witam mam problem dostałam telefon od koleżanki i cały czas mi wyskakuje prosze mówić , i nie znaleziono odpowiednika , nie ustawiono znaków głowowych i a ni napisać smsa a nic bo caly czas to wyskakuje prosze o pomoc .

  • 0

    149. ~Luckie  2011-06-01 19:01:55  host: 078088220093.kielce.vectranet.pl

    wylacz sobie glosowe wybieranie kontaktow

  • 0

    150. ~posiadacz  2012-05-30 16:28:28  host: 79.124.100.172.rybnet.pl

    ta dioda nad przednia kamerka to czujnik jasnosci otoczenia, jak jest zbyt ciemno to klawiatura sie podswietla itp

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-125-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet