Nokia 6101 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6101 Opinie o Nokia 6101

Nokia 6101

w sumie: 126
  • -1

    1. ~BKX  2005-02-14 15:48:00  host: bwu172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i jak to wyglada!!! Z zewnatrz nawet ladne... Ale wewnatrz... No i ta nazwa... 6101! Nokia schodzi na psy... :(((

  • 0

    2. ~Magico  2005-02-14 18:31:00  host: prosie8-1.aster.pl

    wg mnie powinni iść cały czas do przodu a nie 2 kroki do przodu 1 w tył. Telfonu jeszcze nie ma w sprzedaży(niby wychodzi, że nowość) a brak mu odtwarzacza MP3, bluetootha. Jeden z wyświetlaczy to tylko 4096 kolorów. Nokia powinna popatrzeć na Samsungi, gdzie obydwa wyświetlacze to pełne 65k. Noo i niestety, tak przynajmniej zrozumiałem - brak dodatkowej karty pamięci. Lipa jednym słowem

  • -1

    3. ~Janusz  2005-02-14 18:49:00  host: bqq154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z zewnątrz wygląda jak Motorola, a wewnątrz jak Samsung - czyli nic specjalnego.

  • -1

    4. ~piotrz  2005-02-14 21:33:00  host: host-116-140.rev.vline.pl

    no wiecie co??? nokia schodzi na psy! nie dosc ze na zewnatrz wyglada jak Motorola v 600 a wewnatrz jak samsung e700 to jeszcze nie ma karty pamieci! a jak tu sluchac muzyki mp3 jak to ma 3,5 mb pamieci?? jednym slowem- szajz

  • 0

    5. ~466  2005-02-15 17:00:00  host: 83.68.66.40.kutno66.tnp.pl

    uwazam ze nokie sa bdb telefonami a to ze teraz rzucili sie na klapki to mnie troche szokuje, ale i tak mi sie podoba

  • 0

    6. ~Victoria  2005-02-16 12:43:00  host: but242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam NOKIĘ i nie uważam że to beznadziejny telefon.Ten na zewnątrz bardzo ładnie się reprezentuje,ale wewnątrz...yyyy..czegoś mi brakuje.:

  • 0

    7. ~Trol  2005-02-17 21:19:00  host: meganet.futuro.pl

    Jeżeli ktoś uważa że nokie to złe telefony, to niech popatrzy sobie jakie telefoy mają biznesmeni (co drugi 6310i) albo młodzież mniej zasobna (80% to 3310) no i wogule gdzie sie nie obejrzeć to są nokie... Ich popularność świadczy wyłącznie na ich kożyść... Jak by nie były dobre to bym nie kupił 3raz z kolei Nokii... Każdemu zdażają sie wpadki... Ta nokia powyżej to jedna z takich wpadek... ale to nie powód żeby skreślać całą marke...

  • 0

    8. ~Madzia;)))))))  2005-02-19 20:27:00  host: bvi114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może was zdziwię,ale ten telefon bardzo mi się podoba!Lubię takie rozkładane foniki.Ten akurat spełnia moje oczekiwania.Mam tylko pytanie.Czy może zaglądaliście na stronę www.nokia.com?Bo szukałam o niej informacji i znalazłam wszystkie dane dotyczące tego telefonu a także nokii 6102!!!Ludzie jak sądzicie że ten telefon jest przydki to zobaczcie wnętrze tamtego fona,a wtedy CAŁKOWICIE zmienicie o nim zdanie ;))))

  • 0

    9. ~magicMC  2005-02-24 15:09:00  host: 217.153.32.42

    mi też sie podoba - teraz mnieniam telephon z noki 6100 na jaką z klapką - i nie wiem czy coś z motk wziąć, czy może tą...ale zapowiada sie nieźle....

  • 0

    10. ~mici®™  2005-03-09 15:29:00  host: ajh31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uwazam ze ten telefon był by totalnie zbajerowany gdyby dozucili do niego jeszcze mp3 to był by wypas ;]

  • 0

    11. ~pela  2005-03-11 23:03:00  host: dst227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A może jeszcze ma prać skarpetki i smażyć jajecznicę?!?

  • 0

    12. ~  2005-03-29 13:36:00  host: dsi212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwazam ze nokia to dobra firma telefonów. Jednak troche nie rozmumiem co oni chcą osiągnąć poprzez wyrzucanie na rynek telefonów, które wcale nie są funkcjonalne ani jakies tam rewelacyjne, jedyne co w nich dobre to jakość wykonczenia (telefony wyglądają prestirzowo) i chcą za nie prawie 2000 zł. Za połowe tej ceny mozna kupic sobie cos od motoroli, siemensa, se, i bedzie miało takie same albo i lepsze funkcje od tej nokii. Takie jest moje zdanie, pozdro :)

  • 0

    13. ~Dawid  2005-04-22 18:20:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    z wierzchu jeszcze nie najgorzej, ale wnetrze...jagby czegos brakowalo, no a o funkcjach nie warto mowic, rok temu to by bylo cos, ale teraz to juz zwykly telefonik.

  • 0

    14. ~  2005-04-22 19:15:00  host: drn245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wracając do tego tel jest całkiem spoxxxx; tylko o deko za drogi jak na swoje możliwości...

  • 0

    15. ~Alex  2005-05-09 23:45:00  host: host-81-190-54-235.lublin.mm.pl

    W kazdym badz razie Nokia zaczyna robic fony na podobienstwo samsungow...A kiedys bylem fanem Nokii...

  • 0

    16. ~  2005-06-27 19:21:00  host: NAT-4.autocom.pl

    Z wierzchu tewn telefon wygląda jako tako ale zobaczyłem go w środku i kompletna klapa.

  • 0

    17. ~Mendus  2005-07-16 13:39:00  host: saturn.czajen.pl

    wy jestescie wszyscy klapa :[ nie ma telefonu ktory ma wszystko a nokia wypuszcza na rynek telefony dla tych ktorzy takich potrzebuja przeciez wogole jej nie musisz kupic !!!!!!!! napewno znajdzie sie grono osob ktorym akurat wlasnie taki model z takimi funkcjami a nie inny przypadnie do gustu lepiej kupicie i sie nia pobawcie a nie oceniacie ze zwyklej galerii i krotkiego opisu telefonu!!!!!

  • 0

    18. ~  2005-07-19 13:44:00  host: bnd87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokja jest bęznadziejna zadnych fajnych funkcji i beznadziejna z wyglądu i pewnie jeszcze bardzo droga

  • 0

    19. ~Kaczor  2005-08-05 22:23:42  host: net03.mlyniec.gda.pl

    Trudno ocenic kto ma racje. Mialem rozne telefony i tylko Nokia mi odpowiada. Ale Szczerze mowiac nie robi nic co by mnie zaskoczylo. Jakby troche traca w moich oczach. Zeby w takim telefonie nie bylo Bluetooth'a i 65 tys. kolorów wyswietlacz to raczej skandal jak dla mnie. Telefonik jest ladny ale i tak narazie nie rozpatruje zakupu innego, swierzszego telefonu wiec wbijam. Do czasu kiedy przyjdzie ochota na wymiane to moze cos zrobia konkretnego.

  • 0

    20. ~Alden  2005-08-08 19:15:25  host: pa36.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Fajny teleofnik ale szkoda że nie ma Bluetootha....

  • 0

    21. ~Tomson  2005-08-29 00:50:49  host: chello062179076187.chello.pl

    jest super szkoda ze zaden z operatorów go nie oferuje

  • 0

    22.  2005-09-15 18:03:25

    dla kobitki spoko ;-)

  • 0

    23. ~Raphel  2005-09-19 15:07:04  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    wreście porządny "clamshell" od Nokii... bez żadnych wodotrysków... ale mało wymagających urzytkowników, którzy chcą przedewszystkim telefonu zadowoli

  • 0

    24. ~krzyno  2005-10-02 21:43:05  host: 213.199.196.194

    *Kaczor* ty chłopie czytaj opis dokładnie, wewnętrzny wyświetlacz ma właśnie 65 tys. kolorów. A Ci którzy mówią że tel jest cienki niech kupią sobie inny i nie wypisją negatywów tylko zostawią miejsce dla tych co się zetkneli z tym modelem i mogą coś napisać na podstawie obserwacji związanych z użytkowaniem tego modelu. Ja osobiście uważam, że zewnętrzny wyświetlacz z 4 tyś kolorów wystarcza i jest mniej prądozerny, bo ma za zadanie pokazać kto dzwoni, godzinę, zasięg itp, a tak na marginesie nokia projektując ten model robiła to bardziej z myślą o kobietach. Pozdrawiam przeciwników i zwolenników noki :)

  • 0

    25. ~kusin  2005-10-20 05:20:09  host: users.ump.pl

    juz mialme kupic ale 899 bez blue i z mala pamiecia troszke szkoda kasy

  • 0

    26. ~AnKa  2005-10-20 14:36:57  host: cay44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    815 nowka na allegro.zastanawiam sie nad tym telefonem...i nad nokia 6230.brak mp3 to faktycznie minus,ale do przezycia.mam taka ochote na rozkladana nokie i ta wydala mi sie najlepsza.chyba ze sa inne o ktorych nie wiem,z podobnymi parametrami i do 900 zl.jakas pomoc moze...:) najlepiej szybka bo zostaje za 2 dni bez komorki:)

  • 0

    27. ~macias  2005-10-25 12:36:24  host: 212.160.134.194

    nie ma bluetootha ale ma push to talk.jestem uzytkownikiem tego telefonu i powiem wam szczerze ze jest calkiem fajny napewno lepszy od cienkiej motoroli i jeszcze gorszego samsunga gdzie klapka odpada po 2 miesiacach a o sofcie to juz nie wspominam, wiec odwalcie sie od tego tela.respect

  • 0

    28. ~Marrr  2005-10-29 22:13:28  host: 96-145.espol.com.pl

    Ten tel to pelen wypas, mam go i jest swietny! POLECAM ten sprzet!!!

  • 0

    29. ~kallafior  2005-11-07 11:27:59  host: cch77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest wspaniały w swej prostocie. Posiada wszystkie podstawowe funkcje telefonu, który służy do komunikowania sie z innymi ludźmi. Śmiać mi się chcę jak inni łaszą się na aparaty i mega pamięci w telefonach. Dla mnie IRDA (mogłoby być też blue), klient poczty el. (niestety buraki nie potrafią jej skonfigurować) i wiele innych funkcji. Idealny telefon dla normalnego człowieka, który wie do czeko służy telefon. Pozdrawiam

  • 0

    30. ~sHenRon  2005-11-12 14:12:33  host: host195-136-150-113.ip.intermax.k.pl

    Czy wiecie może kiedy będzie dostępny w Orange?

  • 0

    31. ~Majka  2005-11-12 21:49:02  host: aen197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem jak wy ale mi ten telefon się podoba i jak ktoś uważa że on jest brzydki to spojrzcie na inne modele a na pewno zmienicie zdanie.Pozatym zgadzam się z Madzią.;)

  • 0

    32. ~crimelady  2005-11-20 13:26:21  host: ahr74.internetdsl.tpnet.pl

    Zewnetrzny wyglad mi sie nawet bardzo podoba,chociaz troszeczke jest upodobniony do motoroli v600, ale jakos taki "biedny" jest w srodku:( wlasnie sie zastanawilam nad jego kupnem ,ale skoro tyle niegatywnych opini.

  • 0

    33. ~ciekawski  2005-11-20 23:00:06  host: host-81-190-213-102.wroclaw.mm.pl

    Wiecie co, torche mnie to dziwi, co tu czytam. Oceniacie telefon dla ludzi, a nie najnowszego smartphona, czy cos w tym stylu. Piszecie same pierdoly i nikt nic sensownego o tym telefonie nie napisal. Co ma a czego nie ma, to chyba kazdy moze sobie w specyfikacji przeczytac. Dobrze, by bylo uslyszec pare slow od kogos, kto go rzeczywiscie testowal lub poprostu ma. Juz od jakiegos czasu laze po sieci w poszukiwaniu dobrej strony z zetelnymi opiniami, ale takowa chyba nie istnieje. Pozdrowienia dla wszystkich.

  • 0

    34. ~PaVeLl  2005-12-06 21:44:47  host: 80.240.166.62

    PO pierwsze ta Nokia jest przeznaczona na rynek amerykanski juz od odosyc dawna tam jest i jest to jeden z tzw telefonow ogulno dostepnych i popularnych shitow... czyli tak jak u nas nokia 3100 i siemensy c65...... wiec nie macie co sie burzyc.........

  • 0

    35. ~Martineau  2005-12-10 13:59:24  host: atq62.internetdsl.tpnet.pl

    Witam , ja mam ten telefon i wcale na niego nie narzekam, jedyny brak to ten bluetooth. Nokia zaczyna dopiero sie bawić w "klapkowane" telefony...Pewnie dla ludzi którzy nonstop lookają w nowoczesnościach tele nie bedzie spełniał ich wymagań, ale jak dla mnie jest O.K

  • 0

    36. ~Daro  2005-12-25 09:28:41  host: ip-62-69-194-116.internet.v.pl

    Moim zdaniem fajny telefon. I tak ma za duzo bajerów - telefon jest do dzwonienia, a do robienia zdjeci mam pozadna cyfrowke. Wywalilbym z niego radio i aparat a w zamian dołożyl Bluetooth. Nawet Ird'e mozna wywalic z niego. 2 wyświetlacze, Bluetooth i zlacze Pop-port w zupelnosci w takim telefonie by wystarczyly.

  • 0

    37. ~baton_km  2005-12-30 00:13:48  host: edi172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kaczor: telefon ma 65tys, a 4tys ma ale na zewnatrz. Aha prosze sie zastanowic i wejsc na stronke nokii i zobaczyc ze nokia wypuszcza duzo wiecej telefonow, w ktorych inne marki jej nie dorownaja, fakt - drogich, ale ciagle na topie, z najnowszymi funkcjami. Nokia to poprostu producent, ktory oferuje telefony dla wszystkich, od 300 do 4000zl. Czyzby ktos zapomnial o siemensach z serii A, czy se z serii J? Poprostu sa telefony drozsze, z bajerami i takie ktore sloza do rozmowy a nie zabawy, i takim telefonem, choc nie dokonca, jest napewno 6101.

  • 0

    38. ~BartP.ie  2006-01-12 02:07:40  host: 159.134.255.130

    wyglad ok..ale 3.5mb pamieci...ludzie toz to skandal..pare zdjec i memory full banal na calego ..za wyglad i estetyke 10..ale bebechy to minus 10 oj ta pamiec to masakra..po co mi phone z dzwonkami mp3 skoro rzuce 3 i pamiec pelna..

  • 0

    39. ~CO  2006-02-06 13:41:29  host: yu26.internetdsl.tpnet.pl

    jak wam się cos nie podoba to wymiatajcie!! Jeju, to jaki telefon SPEŁNIA WASZE WYMAGANIA co?!?! Czego wy chcecie. Takie gadanie jest bezsensu. macie lepsze telefony, że mówicie, że ta Nokia to szajs?! Jak tak to spoko, ale jak nie to najpierw sobie kupcie telefon taki jak ta Nokia i zobaczymy czy będzie "tak mało funkcji". Zreszta telefon jest do dzwonienia. Jak chcecie słuchac mp3 kupcie sobie iPoda albo odtwarzacz mp3, a jak chcecie robic foty to cyfrówke. Tyle.

  • 0

    40. ~Maciek  2006-02-07 00:30:39  host: 82.177.183.107

    co wy chcecie od tego telefonu.. jest bardzo fajny.. chcesz sluchac mp3 to sobie kup odtwarzacz.. albo inny tell.. ten jest bardzo mily w wygladzie.. i po co ci 65 tys kolorow na zewnetrznym ekranie.. przeciez robisz wszystko na wewnetrznym..

  • 0

    41. ~macio18  2006-02-07 21:37:08  host: ary61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe niktóre osoby faktycznie wypisuja bzdury !! ta nokia dla mnie jest idealna po pierwsze badzo dobre wykonczenie duzo leprze niz w samsungach czy innych sony ericsonach.. opcje tez ma fajne .. moze tylko brakuje Bluetooth'a . ale jest irda dla waszej informacji ;] mowiecie ze jest szjas bo moze nie macie kasy na takie cudo tylko wolicie tańsze telefoniki przepakowane bajerami ;]pzdR

  • 0

    42. ~Daria :)  2006-02-23 10:29:50  host: szafa.zacisze.zgora.pl

    Nokia to dobre telefony,z dobrą baterią,wieloma funkcjami. Jeżeeli chcecie telefon z MP3 i dobrą pamięcią sięgnijcie po Sony Erricsona. Ja mam k300i i może to słaby telefon ale jestem zadowolon,a chociaż mało pamięci ... A ten telefon mi się pdooba... Tylko dla mnie trzeb apodtwarzacza i nie będzie to następny telefon jakiego nabiore... Ale podoba mi się :)

  • 0

    43. ~zozol  2006-03-02 22:25:20  host: w3cache.gress.com.pl

    Bardzo fajny telefonik, kupilem go w holandii i za przesadna cene, bardzo mi sie podoba ma to co trzeba a mp3 nie jest potrzebne w telefonie, 10/10

  • 0

    44. ~magda  2006-03-02 23:48:18  host: aayj239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że nie jest dostępny w plusie :/

  • 0

    45. ~Anussiiaa :)))  2006-03-06 08:43:10  host: proxy4.satfilm.pl

    A mam pytanko?? ile trzyma bateria w tym foniku ???????

  • 0

    46. ~nokia NIE  2006-03-11 17:47:56  host: gk3.eranet.pl

    nokia shodzi na psy. wszyscy o tym wiedzą ,ale nikt się nie przyznaje. ten jak i inne nokie są za drogie za brzydkie i w ogóle na jedną nutę. DZIADOSTWO po prostu kiedyś lider a teraz jedzie na nazwie wypracowanej w przeszłości.

  • 0

    47. ~O l c i a ; ))  2006-03-12 10:17:55  host: abet197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm mi osobiście fonik się podoba : )). Sa gusta i guściki, ale o gustach sie nie dyskutuje. Jednemu może się on podobać, drugiemu nie. Kazdy ma prawo do swojego zdania : )). Pozderko ; **

  • 0

    48. ~Ala !!  2006-04-05 20:28:37  host: 80.51.249.98

    ten telefon ma mp3 !!!!!!!!!!

  • 0

    49. ~lilly  2006-04-11 18:51:55  host: 213.158.197.59

    ludzie co wy mówicie??? przecierz bez bluetootha da sie żyć!!! oceniam go na 5 tylko szkoda ze tak mało pamięci. A o tym czy jest ładny czy nie to każdy decyduje osobno. Każdy ma inny gust!!!

  • 0

    50. ~kimon  2006-05-02 22:13:08  host: apn-99-86.gprspla.plusgsm.pl

    wedlug mnie lepsza jest nokia 6230i to jest prawdziwe cudo a to to jakies padlo

  • 0

    51. ~ewelina  2006-05-08 16:56:48  host: cmx4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialam ten tel. od 3 msc. i przede wszystkim b.malo pamieci(chociaz nie korzystam z aparatu intensywnie)oraz uwaga : popsula mi sie klapka, a dokladnie zawiasy trzymajace ją,choc chuchalam na 6101 jak nikt inny.Takze teraz nie polecam juz nikomu żadnego tel. z klapka.
    Na plus tylko bardzo dobry akumulator-nawet do tygodnia, przy 2 kolorowych wyswietlaczach to jest niezły wynik.

  • 0

    52. ~~ZAQ  2006-05-12 15:08:22  host: chello084010034103.chello.pl

    mam tego fonika i powiem tyle.. za slaby ma glosnik jak na mp3.. dzwonki mp3 poprostu brzydko chodza.. ale reszta jest OK... pamiec 3.5mb jak masz kabel to wystarczy bo zdjecie to ok.60kb i zdarzysz po powrocie zrzucic na kompa... aha i ja tego fona zbytnio nie szanuje i z nim mi sie nic nie dzieje ani z klapka ani z nimczym... aha i do kimon'a NOKIA 6230i ma to dobre ze ma duzo pamieci a takto to jeden wielki SYF !! wyswietlacz porazka wyglad porazka mp3 szkoda gadac niema porownania... ale ogolnie polecalbym kazdemu bardziej motorolki niz ta nokie

  • 0

    53.  2006-05-20 16:01:43

    Planuję zakup tego telefonu w erze. Mam odtwarzacz Mp3 I aparat cyfrowy więc pamięć odgrywa tu drugorzędną rolę ma mi służyć do dzwonienia i sms-owania, a dziwczyny pragnące od telefonu możliwości komputera niech nic nie mówią. Telefon zajefajny i tyle

  • 0

    54. ~:*  2006-05-29 16:14:04  host: nat-ms.lnet.pl

    Przez wasze opinie nie wiem co mam sądzić o tym telefonie. Ale mam go dostać na DZIEŃ DZIECKA. wIĘC SIE PRZEKONAM

  • 0

    55. ~;)  2006-05-31 17:43:44  host: zs10.internetdsl.tpnet.pl

    WEDŁUG MNIE JEST ŚWETNY.. MP3 NIE POTRZEBUJE BO MAM ODTWARZACZ ;P FUNKCJE SA FAJNE.. WŁĄSNIE TAKIE JAKIE SĄ MI POTRZEBNE.. POLECAM!!!!

  • 0

    56. ~Aga666  2006-06-09 19:56:04  host: acwv112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kimon ... masz nokie 6230 i jest to dla Ciebie prawdziwe cudo bo na alegro chodzi po 19 złotych hehe ... Stary jak bedzie Cie stac na nokie prawdziwa to wyraz swoja oipinie na temat tego telefonu. POZDRAWIAM !

  • 0

    57. ~almer  2006-06-15 22:12:12  host: host-81-190-198-51.gizycko.mm.pl

    Ta nokia jest świetna mam ja od dluzszego czasu i zadnej wady!! Nie osszczedzam jej a klapka chodzi normalnie , bateria 3ma do 1.5 tygodnia wiec jak na 2 kolorowe wysw. jest super. Jest lepsza od Siemensow i kazdego se w ktorym psuja sie joye. Kazdemu polecam ten tel

  • 0

    58. ~Pinki  2006-06-25 20:49:43  host: host-84-9-130-191.bulldogdsl.com

    Mam ten telefon kupiłam dzisiaj podoba mi się a co dalej zobaczymy martwię się tylko tą klapką ciekawe jak długo wytrzyma przy częstym otwieraniu...

  • 0

    59. ~JUST DO IT  2006-07-17 22:10:49  host: awk2.internetdsl.tpnet.pl

    Wydaje mi sie ze ten fon jest beznadziejny i sto razy lepsza sa motorole V300/500/600 (w ogole Vxxx) po pierwsze wyswietlacz 128x160 to prehistoria, aparat w w/w motorolach jest znacznie lepszej jakosci no i co to jest 3,5MB?? smiech na sali... I NIECH NOKIA DA SOBIE SPOKOJ Z TELEFONAMI Z KLAPKA BO TEN PATENT DOPRACOWANY MA DO PERFEKCJI TYLKO MOTOROLA I TE TELEFONY SA NIE DO ZDARCIA A W TEJ NOKII PO DLUZSZYM CZASIE ZACZNIE PASEK SIADAC.

  • 0

    60. ~Pink laska  2006-07-18 13:06:18  host: 125-tar-3.acn.waw.pl

    Ja chce ten tel on jest boski mój tata chce żebym miała jakąś NOKIE i ja wcześniej byłam nie zadowolona bo podobał mi się samsung. Później przegladałam nokie z klapką i w końcu zobaczyłam to cudo. Mam nadzieje że je zdobędę!!!!!!!!

  • 0

    61. ~Lol  2006-07-24 16:38:01  host: dio208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I tak N93 jest najlepsza...

  • 0

    62. ~banzai  2006-07-25 16:18:04  host: lankomdns.lankom.com.pl

    buhaahahha mialem motorolke i powiem szczerze szajs nad szajsy. motorola smierdzi. aby nauczyc sie obslugi musialem przeznaczyc sporo czasu. i w dodatku instrukcja do telefonu miala 156 stron. ludzie przeciez to chala i smieszne zeby instrukcja do telefonu byla dluzsza niz niejedna ksiazka. ps. z motoroli przerzucilem sie na nokie ;). jest poprostu lepsza ;).

  • 0

    63. ~akuku  2006-08-10 21:38:42  host: f88.osiedle.net.pl

    mój brat kupil niedawno ta komórke i ma mp3 i wymienne obudowy:/wiec nie wiem o co chodzi,ale ma wlasnie ten model 6101.

  • 0

    64. ~19stka  2006-08-17 11:09:45  host: blb193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja siora ją ma i się zdeka haczy !!! Długo przesyła się przez podczerwień. Ale nie narzeka bo potrzebuje telefonu do dzwonienia i wysyłania sms, a nie do szpanu(jak wogóle da się tym szpanowac) Ja mam Sony Ericsson'a K510i i jestem bardzo zadowolona i polecam go każdemu kto woli Sony Ericssony !!! Pozdro

  • 0

    65. ~Grzesiek  2006-08-18 22:02:55  host: edw186.internetdsl.tpnet.pl

    gdyby nie ta antana to nawet byłby całkiem fajny telefon. a swoją drogą to bardzo mnie to dziwi że producenci robią telefony z wypuszczonymi antenami - przecież to wielka lipa. no chyba że robią to celowo, np. żeby można się było czym bronić w razie napadu (anteną w oko i spadówka) heheheh

  • 0

    66. ~Dominik790  2006-09-26 12:04:45  host: dvl74.internetdsl.tpnet.pl

    Cześc oczywiście że nokia 6101 ma mp3 ale nie ma odtwarzacza mp3 czy wie ktoś czy można do tego fona dokupic pamięc??

  • 0

    67. ~sandi  2006-09-28 08:53:48  host: duk18.internetdsl.tpnet.pl

    ale te telefony są jakieś dzikie a te moyorole!!

  • 0

    68. ~dave 17  2006-10-14 19:30:47  host: RUD--FE--GW.henet.pl

    mam tego fona od tygodnia i juz sie zepsuł. Gdy ogladałem pliki wideo wyłaczył sie i juz nie chce sie właczyć. Jak ktoś wie co to jest niech pisze thx.

  • 0

    69. ~maro  2006-10-17 11:43:06  host: edx50.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon troche mało pamięci

  • 0

    70. ~laxi  2006-11-05 16:01:38  host: aaxt4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy byl ktos z tym telefonem w stanach albo w kanadzie? czy on rzeczywiscie jest 3-zakresowy i bedzie tam normalnie dzialal? pzdr

  • 0

    71. ~Funia  2006-11-24 16:23:29  host: dji175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6101 jest zajefajna , podiadam ja od 5 dni ,uwazam ,ze nie moglam wybrac lepiej:) :D

  • 0

    72. ~drwlodson  2006-11-26 13:50:41  host: cjr172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam mały dylemat - 6101 czy 6103. Druga ma bluetootha ale czytałem że wyświetlacz się rysuję od klawiszy, czy w 6101 też się rysuje ?? Czy naprawdę trzyma 1,5 tygodnia jak pisze almer ?? I czy ma te wymienną obudowę ?? Jak tak to odpada bo wymienne to szajs i telefon skrzypi jak głupi...

  • 0

    73. ~łasica  2006-12-04 11:39:54  host: aczl188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szurnieci jestescie jak mowicie ze motorola jest lepsza od noki!radze pierwsze sie zastanowic a potem cos powiedziec!ten telefon jest ok i sie od niego odwalcie!

  • 0

    74. ~ija  2006-12-04 11:42:24  host: aczl188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest ok i niech motorole sie schowaja i inne tel tez!

  • 0

    75. ~Heja!  2006-12-04 21:06:53  host: byz43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z tym telefonem od jakiegos czasu, niedziala radio, po podlaczeniu zestawu sluchawkowego wyskakuje komunikat operacja niedozwolona, pomocy :((

  • 0

    76. ~Milena  2006-12-05 14:11:03  host: blz191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Napiszcie o wszystkich wadach tego telefonu. Mam zamiar go kupić ale podobnie jak "drwlotson" mam dylemat: 6101 czy 6103? Ta druga ma o wiele więcej negatywnych opini niż ta, choć jest nowsza no i nie wiem już sama co robić...Dodam jeszcze, że nie potrzebuję żadnego tam Bluethoota czy coś tam. Chcę telefon, a nie zabawkę. Doradźcie coś...

  • 0

    77. ~asfsdfas  2006-12-05 19:06:00  host: 80.48.180.130

    ile taka nokia kosztuje w angli?

  • 0

    78. ~alunia  2006-12-13 11:42:01  host: chello087206142179.chello.pl

    Elo wszystkim!!! Powiedzcie mi KONKRETNIE co ma dobre, a co ma złe ta nokia 6101. Wy wszyscy mówicie że to poracha ale mi się bardzo podoba!!! Pytanie do tych którzy ją mają:Czy coś jej się dzieje z tym głównym ekranem, np. po jakims czasie. (chodzi mi o te złącza)Chcę ją sobie kupić ale teraz nie wiem czy warto. Błagam was niech mi ktoś szybko odpisze.Pozdro.

  • 0

    79. ~roksi  2006-12-13 17:05:59  host: c151-242.icpnet.pl

    Mam tego fona od ponad roku, pochwalić moge baterie- długo trzyma przy częstych rozmowach, wady - kiepskie podłączenie słuchawek, obudowa delikatna, nie wytrzyma częstych upadków, obsługa niby prosta ale nie mogę wyłączyć wibracji nie wiedzieć czemu,polecam solodniejsze modele, ten model nadaje sie dla kobiet i to na jakiś roczek góra dwa do zabawy :)

  • 0

    80. ~Daisy  2006-12-18 14:15:47  host: dxh249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze nie ma bluetootha:( Jak na razie jest ok. Kupilam ja wczoraj. Dzwonki glosne ale niezbyt ciekawe:( chyba bede musiala kupic podczerwien zeby podlaczyc ja do PC i posciagac co nie co:)

  • 0

    81. ~Oleena  2006-12-21 06:16:21  host: adsl-75-35-105-202.dsl.pltn13.sbcglobal.net

    Ta Nokia dziala w Stanach,ale mi popsul sie dzwiek juz po pol roku uzytkowania:/

  • 0

    82. ~Kama  2006-12-24 12:29:09  host: cbw138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka! tata kupił mi tego fona 1-ego dnia wszystko ok ale nast. jakas tasma od wysietlacza sie popsuła ii jestem troche wkurzona ale fonik naprawde ok. i pewnie byl jush uszkodzony jak go kupiłam :( alle tata pojechal po nef. pozdro dla posiadaczy Noki 6101

  • 0

    83. ~hermes999  2006-12-24 23:49:36  host: chello084010068129.chello.pl

    Siemka kupiłem fonka nokia 6101 mojej dziewczynie w Saturnie za 599zł z reszta w Media kosztuje tak samo polecam a co do urzytkowania zdam dalsza relacje

  • 0

    84. ~tomeeeek  2006-12-29 16:22:16  host: nat1.gress.com.pl

    witam, nareszcie pozbyłem sie tego "pudla", malo pamieci=> jedyne 3,5mb nie starczala jak na mnie, sprzedalem i sie ciesze nowa nabycza jaka jest Motorola L7, PolecaM wlasnie L7 bo ma aby zlacze kart do 1gb PozdrO

  • 0

    85. ~joł men  2007-01-14 20:07:43  host: 86.41.197.70

    >do asfsdfas< nie wiema jak w angli ale jestem w Irlandii i kosytuje 99 euro y kredytem 120euro http://www.meteor.ie/makethemove/payg_phones.html pozdro

  • 0

    86. ~NOWA  2007-01-17 10:55:24  host: abym18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić e tego fonika. On jest boski... taki damski... a szczegolnie ten rozowo bialy.. mmmm piekny.. :D xD Ale fajne tesh są siemens cl75, i motorola L6 :) sony ericssony też fajnoskie śa... ale nokie najlepsze ziooom :D polecaam szczerze ;d

  • 0

    87. ~ania  2007-02-06 14:44:53  host: acxf84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest extra, lecz czasami się wyłącza. da się to przeżyć. nie ma porównania z motorolami- mój brat ma motorolę i chciał się zamienić. jednak jest niezawodna!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    88. ~Aga  2007-02-11 22:32:48  host: 82-38-4-40.cable.ubr01.barn.blueyonder.co.uk

    kupiłam tą nokię w Argosie w Anglii za 50 funtów

  • 0

    89. ~Aga  2007-02-11 22:34:34  host: 82-38-4-40.cable.ubr01.barn.blueyonder.co.uk

    kupiłam tą nokię w Argosie w Anglii za 50 funtów

  • 0

    90. ~Elo  2007-02-17 23:13:53  host: dvg35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema! Ja mam ten telefon ponad rok i nie mam zadnych zarzutow raczej...hehe tylko troche mnie denerwuje ze nie idzie karty pamieci wlozyc ale po za tym jestem zadowolony z telefonu...;) polecam

  • 0

    91. ~koks  2007-04-30 01:00:18  host: ell114.internetdsl.tpnet.pl

    zjebany ten telefon naprawde huje jesteście głupie że tyle hajsu dajecie za to gówno 3,5 MB pamięci no chyba was gnie

  • 0

    92. ~szympek_  2007-05-15 10:20:25  host: aii225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do wyboty między 6103 a 6101 to rdaziłbym wybrać ci 6103 bo jest lepsza, nie dużo ale jest. A klawisze odbijają si na eakaranie w każdym telefonie z klapką. itd.

  • 0

    93. ~Malwi ;)  2007-05-25 18:04:01  host: ars224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heja :) od jakis 2 lat mam nokie 6101, a od ok 0,5 roku zaczełą mi sie obluzowywac klapka... heh a teraz nawet na lezaco nie moge napisac esa bez podtrzymywania klapki... wiec zastanowcie sie nad zakupem tego tel ;) bużka dla Was wszystkich :*

  • 0

    94. ~AniulQ  2007-05-26 21:06:01  host: anv245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma mp3??

  • 0

    95. ~mona666  2007-05-29 14:53:58  host: 90-156-36-61.as.kn.pl

    mam tego fona gdzieś od 5ciu miesięcy.. antenka jest ledwo przy życiu, za mała pamiec, ogólnie beznadzeja nie telefon..

  • 0

    96. ~Marta  2007-06-27 14:48:16  host: nat2-077.sulechow.net

    Czesc:) Sluchajcie chce kupic mamie jakas fajna nokie ale warunek jest taki zeby literki na kalwiszach byly duze. Prosze pomozcie mi. Z gory dziekuje :*

  • 0

    97. ~  2007-07-19 12:05:29  host: ekm132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klawiaturka jest naprawde fajna podświetlana na niebiesko :) i obudowa biała ostanio ja kupiłem wyglada super. JAkby telefon był wykonany z porcelany. Pamietam jak miałem inna nokie z chromowana obudowa.kupiłem wtedy bardziej zaawansowany telefon...i brakowało mi tego wygladu,więc znowu wróciłem do nokii. Myslałem zekupic cos co ma wiecej mozliwosci. Ale osobiscie nie korzystam czesto Bluetooth, nie chodze po internecie,chociaz ta nokia i tak ma prawdziwy internet,jak to teraz nazywaja w reklamach hihi. Nie słucham mp3 na telefonie bo mam odtwarzacz. A czenie sobie ładny wyglad i powiem ze ona jest solidna. Widziałem co ona przezyła. Jesli o nia dbasz,to bedzie ci słuzyła. A pozatym czesci do niej sa smiesznie tanie:P

  • 0

    98. ~dadula  2007-08-07 10:27:46  host: ip192-c3.elgrom.laz.digi.pl

    ten telefon jest beznadziejny, mialam go niecaly tydzien i padl mi wyswietlacz a byl nowy...

  • 0

    99. ~ja22  2007-08-07 21:39:02  host: axj189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja kupilam Nokie 6101 w USA i mam go juz ponad rok i jest super:)nic sie nie psuje i wszystko jest ok.

  • 0

    100. ~pasiak  2007-08-21 19:25:21  host: il253.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie co... zal mi was! a Ciebie"`" chyba straszy ze ona ma "hihi" (pop. hifi) Ty zes chyba hifi nie widzial!! a jak na XXI wiek to antena w telefonie... no comment i normalnego neta chyba tez nie widziales ;p wiec jak nie wiesz to sie lepiej nie wypowiadaj!! czesci smiesznie tanie... no nie dziwne!! jak to takie badziewie ten jej wysmietlacz jest tragiczny, pełno na nim pixeli a odobno ma 64tys kolorow... chyba tylko ta papierze. Aparat tez tragiczny zreszta jak caly ten telefon xD wiec tym co sa zainteresowani jej kupnem szczerze odradzam ;]

  • 0

    101. ~Ania  2007-08-25 20:52:09  host: abha144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorki, ale znacie sie zaprzeproszeniem jak świnia na gwiazdach! :D Taka jest prawda! Nokie to najlepsze telefony, nie to co jakieś gówniackie telefony np. motorole itp. Jeżeli wam się psuje- nie moja wina, jesli rzucacie go o ściane. Mam ten telefon wprawdzie od niedawna, ale juz teraz mowie, ze jest zajebisty. MP3 mi nie potrzebna, blue tez. Ważne żeby sie nie psuła, nie chodzi mi o funkcje, telefon nie jest do zabawy tylko do kontaktowania sie. Jeżeli wam zależy na funkcjach to kupcie sobie telefon z bajerami za 3000 zł. i nie miejcie pretensji do tej nokii, bo nie kazdego stac na bajery. Ta nokia jest super, ma swietna klawiarutke (niebieska) i wspaniały wygląd. Aktualnie mam różowo-biały panel, jest taki kobiecy :) A najwięcej uroku dodaje ta antenka :)(nie wiem dlaczego antenki są wysmiewane :/ ) Ten aparat ma podstawowe funkcje i to sie liczy. Dbaj o nią a bedzie ci służyła latami :) Telefonik jest świenty, polecam. A to ze ma mało pamięci-trudno. Wysyłam sobie na e-maila fotki i z głowy :) No ale jezeli ktos ma takie wymagania to niech osbie najlepiej kupi laptopa :D i sobie go nosi w walizeczce. TELEFON BOSSKI!

  • 0

    102. ~kalora  2007-08-29 13:04:03  host: biq222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce go kupić myślicie że warto???

  • 0

    103. ~NatkaAAAL  2007-08-29 23:37:44  host: unregister027009144195.c9.msk.pl

    mam ta nokie i jestem ogolnie zadowolona...tylko ze przy otwieraniu klapki jest taki dziwny dzwiek cykania. w serwisie powiedzieli ze to tasma??? :( ale nie kazdy to potwierdza;/ jesli ktos sie na tym zna to prosze odpiszcie! moze ktos ma taki sam problem !!!

  • 0

    104. ~NAtiiii111111  2007-09-14 18:42:35  host: unregister027009144195.c9.msk.pl

    to jednak zaqwias to zgrzytanie ale nie da sie tego zlikwidowac :(... podobno to normalne w tym modelu??? napiszcie jak to jest???

  • 0

    105. ~gazdzina FFF  2007-09-14 18:47:29  host: unregister027009144195.c9.msk.pl

    ania ma racje ten tel jest zajebisty!!! a kto uwaza inaczej jest idiota ktory sie nie zna na fonach ;/!!! a badziewwiami sa sony ericsony, motki, samsungi itp to sa daremnie wydane pieniadze!!!! czytajcie to bo to prawda najprawdziwsza!!!!

  • 0

    106. ~Ania  2007-10-06 12:29:38  host: adoq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O :) Nareszcie ktoś normalny:P Zgadzam się z Gadziną FFF :D SE to chinskie badziewia!!!!!!!Bateria trzyma ze 3 dni w SE a u mnie w Nokii (tej) 7 dni ! Widać różnice?

  • 0

    107. ~tyŚŚŚ;*  2007-10-10 13:56:57  host: host-89-228-247-251.kalisz.mm.pl

    telefon supcio, jedyna wada to że ma 3,5 MB pamieci!!! to na nic nie starcza!!!!!!!! Nie da się może dograć albo kartę włożyć??? odpiszcie!!!!!!!!!!!

  • 0

    108. ~pięknalejdi`  2007-10-17 21:09:44  host: unregister251031239087.c31.msk.pl

    zgadzam sie w 100% se motki i samsungi to sa badziewia!! ja cenię sobie prestiż jaki gwarantuje mi w tym telefonie wygląd oraz długotrwała bateria!!! która trzyma mi naet 11 dni!!!!

  • 0

    109. ~Wiolla  2007-11-02 21:37:34  host: 12-197-54-80.promax-ck.pl

    Własnie wrociłam z komisu zeby naprawic ekranik. Mam ten telefon nie cały rok a popsuł mi sie juz ekran i aparat. Ma zaje... mało pamieeci ;/. Z wygladu moze nie jest taki zły ale w srodku to gówno. :/ :/ :/ odraaaaadzam pozdro

  • 0

    110. ~Przemo123  2007-11-10 09:56:04  host: byb120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go już 2 lata i nie narzekam.Wszystko jest w idealnym stanie

  • 0

    111. ~klaudia0204  2007-11-12 15:40:17  host: 82.160.254.185

    Ja mam ten telefon od roku!!!Spadł mi chyba na ziemie z 10 razy jakos działa nic mu nie opada!!!Bardzo mi sie podoba!!!Jest fajny!!!Ma MP3 i podczerwien nie potrzebne mi lepsze bajery!!

  • 0

    112. ~Natalka  2007-12-05 20:34:56  host: devil.srv.dobranet.pl

    Mam ten telefon prawie rok i... nie wiem jak innym ale mi bateria trzyma góra 3 dni:/ dla mnie to problem bo bardzo często rozmawiam. co do obudowy... delikatna, szybko się rysuje (choć nie mogę powiedzieć, na upadki jest wytrzymała:p) i nie jest wymienna:/ mp3 też nie ma:/ ale nie dziwie się przy tak małej pamięci ledwie mieści 50 zdjęc:/ a co do klawiszy to po paru miesiącach odbija się na monitorze:/ pare bajerów ma ale żeby to było jakieś cudo... łatwa w obsłudze i ładna wiz ułanie:) ale kto lubi nokie... to niech w sumie będzie :)

  • 0

    113. ~lalal  2007-12-10 15:33:28  host: chello089077131135.chello.pl

    dostałam ten telefon na mikołaja xD i ma mp3 i wymienna obudowe

  • 0

    114. ~aguska  2007-12-11 10:31:52  host: public-gprs104010.centertel.pl

    co do noki 6101 jak slyszysz takie pykniecie przy otwieraniu klapki to raczej na pewno tasma mam serwis to wiem cos o tym

  • 0

    115. ~Magda  2007-12-17 21:39:06  host: 84.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam ten telefon i jest tragiczny :/ naprawde rozlała mi sie juz szybka, w ogole to mp3 niewiem po co jesli ma tak mało pieniedzy.Naprawde szajs

  • 0

    116. ~oska  2007-12-25 20:51:39  host: acev189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon o poltora roku i popsul mi sie tylko raz, ale to ewidentnie z mojej winy.niestety to prawda ze klawisze sie wycieraja ale po prostu nie trzeba odklejac folii i bedzie git. pamieci nie mozna dokupic, obudowa nie jest wymienna ale i tak go polecam, nie jest to telefon do zabawy, ale zwykly, poreczny z malymi bajerami :) i antenka wcale nie przeszkadza, tylko dodaje uroku! :))

  • 0

    117. ~Marta  2008-01-29 19:35:47  host: aefl105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik ładny i zgrabny :) Ma mp3, IrDE, dodatkowy ekranik, aparat, wiecej bajerow nie potrzeba. Bateryjka dluugo trzyma. A odbijajac troche od tematu, kurde no!!!! Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy pisze, ze Sony Ericsson to "szajs" ;/ Nie zaprzeczam, ze Nokia jest swietna firma, ale czy SE od razu musi byc gownem?! Grr... sama mialam SE i jakos bateria trzymala mi o wiele dluzej, niz 3 dni ;| a teraz mam Samsunga i bateria trzyma mi 6-7 dni...! Booze, nie znaja sie [nie maja], a gryzmola... ;/ ;/ ;/ Wiem, ze troche nie na temat, ale musialam to napisac!

  • 0

    118. ~Lena  2008-02-13 15:45:22  host: abvj203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od roku. Jestem średnio zadowolona. Z powodu różnicy temperatur pękła mi szybka (mały wyświetlacz). Klapka ma luzy i obciera obudowę (i od środka i na zewnątrz). Od upadku (z ok. 1 metra!) wibracje raz działają, a raz nie... A z zalet: klawisze nie ścierają mi się; bateria w porządku; zdjęcia jak na taki tel całkiem niezłe. Krótko mówiąc ma swoje wady i zalety...

  • 0

    119. ~ona31  2008-03-30 22:04:21  host: chello087206238127.chello.pl

    Mam pytanko, co się dzieje, że nie mam opcji- przenieś (jeśli chodzi o wiadomość mms będące tylko w skrzynce odbiorczej) do pozycji zapisane wiadomości?? Czy ktoś mi pomoże?? Dzięki!

  • 0

    120. ~gogus  2008-04-17 17:05:16  host: bon14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ktos wie jak włoczyc na tym telefonie gprs

  • 0

    121. ~bp14  2008-04-26 13:23:12  host: beu12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdjęcia robi takie nawet nawet jak na 0.3 pix. :)

  • 0

    122. ~Madzia  2008-05-27 11:14:55  host: buz231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już 2 lata i naprawdę polecam. Jest świetny:)

  • 0

    123. ~  2008-11-12 17:34:28  host: abha199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam okazje kupić za 20 zł co wy na to ale uszkodzony

  • 0

    124. ~agatonek  2009-05-01 11:41:59  host: dtt47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od 3 lat i byłam bardzo zadowolona, wszystko działa-jedyny prawdziwy mankament to ze nie ma bluetooth'a-dlatego chce ja wymienic; a gdyby go miala i dodatkowo jakis system np symbiana to bylaby suuper i kupilabym ja po raz drugi; jesli chodzi o 6103 to faktycznie jest bardziej awaryjna

  • 0

    125. ~  2010-10-20 19:30:42  host: cpc12-finc12-2-0-cust93.4-2.cable.virginmedia.com

    mam samsunga galaxi s ktory upadl mi na ziemie i pekla szybka,czy da sie ja wymienic?

  • 0

    126. ~luki1234  2012-03-30 11:09:25  host: ipi51.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon w zasadzie ok. Minusem jest słaba jakość dzwonków mp3.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet