Nokia 6100 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6100 Opinie o Nokia 6100

Nokia 6100

w sumie: 69
  • 0

    1. ~grzes  2005-01-02 15:30:00  host: host82-143-154-110.ip.nd.e-wro.net.pl

    Ma bardzo stabilne oprogramowanie,nigdy mi się nie zawiesił jak ma to miejsce w innych bardziej wypasionych telefonach Nokii.

  • 0

    2. ~radi  2005-02-03 21:49:00  host: 80.51.244.14

    szkoda ze nie ma aparatu wymiary sa naprawde cool

  • 0

    3. ~KAma  2005-02-17 23:14:00  host: bvi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon,ale mi go skradziono.Był naprawdę za******y!!!Dranie:PP

  • 0

    4. ~usher  2005-05-06 15:20:00  host: als84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy tel jaki powstal od tej pory za niewielkie pieniadze

  • 0

    5. ~margrabo  2005-05-21 13:12:00  host: gprs5.plusgsm.pl

    Badziew, dlaczego on ma 6 z przodu,

  • 0

    6. ~koralowiec1  2005-05-26 13:29:00  host: pp124.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl

    Plus tego telefonu to faktycznie stabilne oprogramowanie. Minus to obudowa - łatwo porysować ekran, no i klawisze się wycierają szybko rogach. Ale jestem mile zaskoczony, że obudowa mi nie trzeszczy jak co niektórzy się skarżą ;)
    Brak mi także jakiegoś dyktafonu co w serii "6" powinno być obowiązkowe.

  • 0

    7. ~Gutek  2005-06-29 07:37:00  host: ntwklan-62-233-214-10.devs.futuro.pl

    elo wszystkim chciałem siędowiedzieć czy naprawde ten telefon jest spoko i ile mnieij więcej wytrzymuje

  • 0

    8. ~fuuuuuuuuu  2005-07-01 23:17:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    co za gówno !!!!!!!!!!!!! co za dewbil stworzyl taki szajs!! nie chcialbym takiego nawet gdyby dawli mi go za darmo!!!

  • 0

    9. ~damian  2005-08-07 20:46:52  host: sniezka.bmj.net.pl

    super nokia tylko nokia sie liczy

  • 0

    10. ~marco  2005-08-19 21:14:34  host: am157.netis.net.pl

    mam dylemat nokia 6100 czy samsung E480

  • 0

    11. ~Jaras  2005-08-24 12:42:33  host: 83.25.5.85

    Bierz nokie jesli masz dylemat samsung to gowno. Siostra miala to ciagle sie psol:) Ja mam 6100 i od 2 lat uzywam ani razu nie byl w serwisie :)POLECAM

  • 0

    12. ~xxx  2005-10-21 14:35:14  host: ape194.internetdsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec jak uzyc Irdy w tym fonie? bo chce se z kopma pare rzeczy przeslac na fona a ciagle mi blond wyskakuje

  • 0

    13. ~wienio  2005-11-19 13:38:01  host: bhl192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no wlasnie kupilem tego phona i jestem zadowolony!zwyczajny telefon do dzwonienia i pisania!pliki z kompa przez irde wchodza i do tego ladnie wygladaja.. jak na 4 tys kolowow to dosc dobrze..nie zawiesza sie i zadko cos nie tak z nim..polecam:)

  • 0

    14. ~xyz  2005-12-02 18:08:05  host: cih20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mie sie podoba

  • 0

    15. ~Broken  2006-01-08 21:03:19  host: klient-238-93.petrus.com.pl

    mam ten telefon i jest zaje****** szkoda tylko ze nie ma aparatu ale to nic male wymiary i wogule wypas pozdor :-)

  • 0

    16. ~PROBLEM  2006-02-15 22:59:56  host: djp80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJ POWIE MI KTOS CZY WYSYLA NA TAN TEL PRZEZ IRDA JAKIES PLIKI TYPU ZDJECIA OD INNEGO FONA?MAM PROBLEM BO NIE MOGE A I JAK DLUGO TRZYMA WAM BATERIA BO MI CHYBA ZA MALO:(TAK TO JEST ZAJE*****

  • 0

    17.  2006-02-21 09:46:29

    fuuuuuuuuu to nie jest szajs!
    to jest the neściak!
    Najlepszy telefonik duzo lepszy od tych chu* ktore sa wypasione we wszystko.Te wszystkie zabawki:aparat,MP3,256 000 kolorów czy 65tys. na com mi to?! To zabaweczki dla malutkich dzieci ktore sie z tego powodu jaraja az do placzu!
    NOKIA 6100 to najlepszy i najprostrzy telefon NA RYNKU.
    "tylko nokia sie liczy"

  • 0

    18. ~kris  2006-03-07 19:29:46  host: 82.160.135.3

    TYLOKO NOKIA SIĘ LICZY

  • 0

    19. ~_zuzi@_  2006-03-11 12:17:43  host: eut55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam taki problem z nokią 6100 i podczerwienią. jak chcę aby ktoś mi przesłał tapetkę to mój tel w ogóle nie reaguje.lub jeśli ja chce wysłać obrazek przez IrDe to nawet nie ma takiej możliwości...jedni mówią że idzie przesyłać a inni że nie idzie.słyszałam też o jakieś blokadzie na podczerwień. jak to naprawić??? jeżeli wiecie to prosze odpiszcie tutaj! to dla mnie ważne

  • 0

    20.  2006-03-16 19:08:18

    Mam ten telefon i jestem bardzo z niego zadowolony.Jest on duzo lepszy niz te z aparatami albo Nokia 3100.Ma stabilne oprogramowanie bo mam go od 2 lat i jeszcze mi sie nie zwiesil!!!
    Poprostu THE BEśCIAK !!!!!!

  • 0

    21. ~PrezeS86  2006-03-16 22:43:25  host: 62.141.220.69

    a ja mam dylemat, mam obecnie se t620 i zamierzam go zamienic na ten telefonik, mozecie poradzic czy warto?? z gory dzieki;)

  • 0

    22. ~Camel  2006-03-18 22:24:42  host: dlw135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam kupić tę Nokię i mam pytanie: czy obudowa jest szczelna? Tzn. czy telefonik nie kurzy się zbytnio;) Pozdrawiam

  • 0

    23. ~Burner  2006-03-24 15:13:55  host: epc14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~_zuzi@_ z telefonu na telefon nic nie prześlesz przez tą podczerwień. Można tylko przesyłać dane między kompem a telefonem, tylko musisz mieć jakieś oprogramowanie np. Oxygen Phone Manager albo Nokia PC Suite

  • 0

    24. ~kaska 21  2006-04-24 12:44:27  host: cdr169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napiszcie mi czy można przez bluetooth przesyłać dane np,dzwonki tapety lub inne rzeczy z telefonu na telefon tak jak przez irde i czy jest to darmowe?jak ktos wie niech mi szybko odpisze

  • 0

    25. ~sofo  2006-04-26 17:23:35  host: arz60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 6100 to po prostu bardzo dobry telefon bez zadnych bajerów typowy telefon do dzwonienia... nie zawiesza sie jest stabilny. ten którego mam ma jedną maluteńką wadę.. nie wiem czy to programowo sie reguluję ale dzwiek rozmowy wydobywający sie ze słuchawki jest strasznie cichutko. mimo ze jest podkręcony na maksa. ale ogólnie jest okey polecam !!

  • 0

    26. ~leon  2006-04-27 16:12:45  host: aes138.internetdsl.tpnet.pl

    Koszmarny wyświetlacz - w słoneczny dzień nie widać prawie nic, żadnych rewelacyjnych funkcji też nie ma (jak w serii 3XXX) bateria trzyma krótko 3-4 dni

  • 0

    27.  2006-05-23 18:51:13

    Powiem tak...jeżeli masz wybierać coś ze starszych noki to zamiast 6100 wybierz 6610i,która ma normalną IrDa(podczerwień),bo przez tą w 6100 to tylko można się łączyć z komputerem i przesyłać wizytówki! NIE mam pojęcia po co ta IrDa,skoro nic przez nią nie można przesyłać!Zamiast 6100 najlepiej zainwestować w 6610i,3220,albo 3510i !
    JA mam siemens'a CX65 i to co wszyscy mówią o nich to brednie! Telefony są spoko,nie miałem z nim i nadal nie mam najmniejszych problemów...co prawda,że nokia to najlepsze telefony,wiem to,gdyż byłem posiadaczem 6100 i jeżeli chodzi i oprogramowanie i trwałość to jest to jeden z lepszych telefonów.

  • 0

    28. ~Donald  2006-06-27 14:35:43  host: donald.crsnet.pl

    Prawda. Nokia górą i 6100 jest super bo ani za gruba ani za cienka taka w sam raz a bajerow zadnych dla " PODJARY " tez nie ma. Kiklka razy padlo "telefon do dzwonienia i pisania" i prawda. Jezeli maja byc bajery to polecam 6020 :P a sa tez inne, drozsze ale lepsze modele. NOKIA to NOKIA zawsze dobra bedzie ;)

  • 0

    29. ~pudzian007  2006-07-14 11:58:15  host: abpb1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest to ziebany telefon nawet nie chodzi irda do dupy on jest roziebałem go i mam samsunga d800 i jeste zadowolony z niego

  • 0

    30.  2006-07-17 15:06:18

    telefon jest SUPER!!! Jeszcze bys sie przydał aparat.

  • 0

    31. ~  2006-08-05 14:39:21  host: aor218.internetdsl.tpnet.pl

    nokia 6100 to jeden z najlepszych tlefonów ;) miałam w swoim zyciu już dużo telefonów..ale ta nokia przetrwała najdłuzej..mam go po bbracie a on go utrzymywał 2 lata i ja mam go pół roq tak iwec jak sami widzicie ten telefon jest super wytrzymały....chociazc ma małe wady.np. nie ma aparatu,i podczeriwen nie działa =(

  • 0

    32. ~nikiwroclaw  2006-08-11 20:03:56  host: axz195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo lubie ten aparat. bateria trzyma u mnie do tygodnia...po 2 latach... aparat bez bajerow, ktorych ja osobiscie nie potrzebuje. bo ja sie nim komunikuje a nie bawie. pozdrawiam

  • 0

    33. ~Alan.M  2006-08-12 13:47:45  host: auv14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    philip sledziusz dzięki za chwaleniem mojego telefonu nokia 3100 ale ja sobie doczepię aparat

  • 0

    34. ~  2006-08-12 13:52:28  host: auv14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie lepszy od 3100 3100 to jest coś anie te gówna z aparatami i odtwarzaczami Mp3 ale radyjko by się przydało. PS niezły aparat sobie doczepie do nokii 3100 jak dobrze pójdzie

  • 0

    35. ~Alan  2006-08-15 16:14:20  host: auf137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brakuję aparatu i radyjka

  • 0

    36. ~buniek  2006-10-02 18:08:46  host: 213.172.174.130

    mam go od pół roku, mały telefonik tylko do dzwonienia i pisania, spoko wygląda, funkcjami to nie rzuca na kolana ale czego się spodziewać po ponad dwuletnim fonie, polecam dla niewymagających. ogólnie ok

  • 0

    37. ~buniek  2006-10-02 18:23:55  host: 213.172.174.130

    mam go od pół roku, mały telefonik tylko do dzwonienia i pisania, spoko wygląda, funkcjami to nie rzuca na kolana ale czego się spodziewać po ponad dwuletnim fonie, polecam dla niewymagających. ogólnie ok

  • 0

    38.  2006-12-17 01:59:41

    Jest to najleprzy na rynku telefon do smsów-bardzo wygodna klawiaturka.Do dzwonienia-nie slychac szumów gdy mówimy,a przedewszystkim jest niezawodny,bardzo stabilne oprogramowanie!mialem go przez 3 lata zaden tel przez ten okres nie spisal sie tak dobrze jak ten,zero zawiech gubienia zasięgu.jesli nie zalezy ci na aparacie cyfrowym i mp3 to nie znajdziesz leprzego telefonu i przy tym tak ladnego i poręcznego:)

  • 0

    39. ~Mati  2007-01-06 20:55:53  host: aiv54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajefajny telefonik!!! Mam go 3.5 lat i nic sie nie dzieje do tej pory ;] Jedyną wadą tego fonu jest to, że nie można odbierać z innych telefonów rzeczy takich jak polifonia, tapetki czy jakies zdjecia ;/ Z kąpa leci to wszystko szybciotko ;] A zapomnialbym ze mozna przesylac i odbierac przez irde wizytówki ! ;p POLECAM GORĄCO TEN FON!! Pozdro600

  • 0

    40.  2007-01-24 12:55:07

    Gdy ktoś dzwoni do mojej laksi nie wyswietla się kto tylko sam numer, tak samo z sms, mimo że są zapisani w kontaktach, wie ktos jak to naprawic?:)

  • 0

    41. ~szopler  2007-02-04 17:05:44  host: 226.skorosze.net

    mam ten telefon od 2 lat. w zasadzie zastrzezeni nie ma, chcoc byl okres kiedy sam mi sie wylaczal,ale rozebralem, wyczyscilem styki spirytem i smiga, az milo. zadnych bajerow, typowy kom do dzwonienia, smsowania i ew. net via GPRS&IrDA...

  • 0

    42. ~ahan  2007-02-06 11:41:30  host: axv16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *40 - może ma zapisane numery na simie i telefonie; bądź 1 osobę pod 2 opisami.

  • 0

    43. ~Loombago  2007-02-17 23:21:36  host: user5.67.udn.pl

    Gdy ktoś dzwoni do mojej laksi nie wyswietla się kto tylko sam numer, tak samo z sms, mimo że są zapisani w kontaktach, wie ktos jak to naprawic?:) - to może być wina softu ale nie jestem pewien.

  • 0

    44. ~kanciasta  2007-03-28 21:58:22  host: bwj103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz abrdzo dlugo.Jestem z niego bardzo zadowolona, malutki, leciutki, przeszedl juz naprawde wiele.Jego tak naprawde najlepsza zaleta jest to ze jest maly (przynajmniej ja tak uwazam) Mam zamiar kupic sobie nowy fonik ale nie wiem czy to zrobie bo mam po prostu sentyment do tego fonika.... Troche zaluje ze przez podczerwien nie da sie nic przesylac ale ogolnie oki.

  • 0

    45. ~...  2007-06-30 00:19:36  host: bfz196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mały cienki delikatny i elegancki. Miałam go przez dwa lata na umowę i przedłużyłam jeszcze na rok umowę i drań wziął się zepsuł;/ i już mi nie chcą go naprawić bo gwarancja sie skończyła. Teraz kupuję E65. A jeszcze do 6100 to telefon jest w sam raz dla blondynek, dzieci i dziadków. Nie posiada praktycznie żadnych funkcji. Obsługa jest banalna, telefon solidnie wykonany ( dziesiątki razy spadał mi z balkonu z 3 piętra na beton i nic mu nie było. Nie da się zmienić tego że nie są wyświetlane opisy przy wiadomościach i połączeniach. Ma podczerwień, ale nie łączy się z żadnym telefonem i można tylko przesyłać notatki z kalendarza żadnych tapet i dzwonków. Szczerz mówiąc to tęsknie za tym telefonem i bardzo polecam wszystkim tym mało-wymagającym;)

  • 0

    46. ~mirage  2007-09-13 14:44:05  host: aaej178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam go 3 lata i właśnie padł mi buzzer (drugi raz). Wcześniej naprawili w ramach gwarancji a teraz zastanawiam się czy naprawiać - 50 zł a mówi że jak coś pójdzie nie tak to może paść płyta główna :)

  • 0

    47. ~Pogodny79  2007-09-19 13:49:05  host: nat.unipol.net.pl

    Nokia 6100 przereklamowana.1Właściciel Wyświetlacz ma bardzo słaby pod względem obrazu,bateria trzyma góra 3-4dni w spoczynku 6-7dni uleży cudem ale tylko tknij i pada a jej żywotność to 2,5roku czyli tyle samo jak w 1-ych typach baterii z pamięcią,mając ją na dworzu sałbo widać co jest na ekranie,a dzwonki niby 40 tonów a brzmią jak w telefonie z komunii z lat 80-tych ale nokia tak ma do dziś pewnie PS. jak ktoś zapisał nr. Tel. kogoś i nie ma opisu gdy dzwoni lub wyśle sms wyłącz Tel. i włacz mi to pomaga :)

  • 0

    48. ~ewelinka :)  2007-10-11 09:11:59  host: dzm218.internetdsl.tpnet.pl

    mialam ten telefonik przez niecale 2 lata a to dlatego ze nie szanowalam go. bupadal mi niezliczona ilosc razy i wszystko bylo ok-troche obudowa byla porysowana, z czasam zaczla pekac no i nie przezyl swego ostatniego upadku-rozlal sie wyswietlacz :(, ale poza tym telefon nie sprawial problemow a Irda nie chodzila bo przeca w instrukcji tego telefonu napisali ze Irda dziala tylko z kompem!!!

  • 0

    49. ~  2007-10-11 11:33:08  host: arr-6.crt.warszawa.supermedia.pl

    mam go 3 lata. bateria trzyma 3 dni, ale wysłałam nim 3000 sms (promocja) i przegadałam 480 godzin. fajny bo mały.

  • 0

    50. ~?  2007-10-30 15:05:05  host: adoy250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak tam polifonia przy nim

  • 0

    51. ~borek  2007-12-02 22:01:03  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    czytam te wasze opisy i sie zastanawiam... ja miałem 2 takie nokie, pierwsza po dwoch upadkach sie popsula i ja sprzedalem, druga taz spadla pare razy i sie zaczela wylaczac, naprawa kosztowala mnie 50 zła po 3 mies zaczela tracic zasieg az w koncu tez ja sprzedalem jako uszkodzona za 30zl wiec sie dziwie jak piszecie ze jest odporna. mama miala nokie 6610 i to jest dopiero "stalowy" tel. ile on przezyl upadkow przez 3 lata... i nawet mial kąpiel i dzialal. moj kolega tez mial 6610 i sam sie dziwil ze mu wytrzymal 2 lata, a co on z nim robil... wiec obiektywnie mowie ze 6100 to lipa a 6610 super sprzet :)

  • 0

    52. ~Barii  2007-12-24 21:27:48  host: acqe231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6100 jest dobra ze względu na wagę i rozmiary. Dobry telefonik, podstawowe funkcje ma

  • 0

    53.  2008-02-09 21:15:08

    w sumie dalekatny fonik... mi 2 razy wpadł do wody i raz do gorącego oleju... piksele musiałem czyscic... no i po 3 latach użytkowania(dużo dzwonie) padł mi... nie dam rade g właczyć... ale mam inny :) ogólnie spox telefon... przynajmniej nie taki delikatny jak ku800 czy n95 ;]

  • 0

    54.  2008-02-09 21:17:44

    i jeszcze tym fonem można przesyłać przez irde tylko numery kontaktów... przydatna rzecz... jak sie ma ponad 500...

  • 0

    55. ~Rychu  2008-06-20 15:13:59  host: 78.8.105.232

    Telefon nie do zdarcia !!! Dwa razy wylądował w wiadrze z wodą (z detergentem) i po rozmontowaniu i wysuszeniu do dzisiaj działa (4 lata). Bateria po regeneracji w zamrażarce chodzi prawie jak nowa !

  • 0

    56. ~Meru  2008-07-20 17:38:33  host: chello087206050080.chello.pl

    Najwytrzymalszy telefon jaki kiedykolwiek miałem... Miałem go 4 lata i nadal chodzi jak nowy. Tylko widać na obudowie NIEWIELKIE rysy

  • 0

    57. ~Pablo  2008-07-26 21:39:48  host: car88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem dwie nokie 6100.Fajny telefonik dla malo wymagajacych.Mały i dlugo trzyma prąd.Jednak od kilku tygodni traci zasięg.Wymienilem antene,ale nic to nie dalo.Dzisiaj kupilem Nokie E51.Ten 6100 pocisne na allegro od zeta.

  • 0

    58. ~  2008-11-12 12:18:46  host: 86-131.is.net.pl

    Mam ją od 4 lat, działa bez zarzutu do dzis. Polecam !

  • 0

    59. ~GoODMAN  2008-11-20 23:30:47  host: 77-223-220-27.static.kielce.msk.pl

    Telefon naprawde godny polecenia do dzwonienia i smsowania w sam raz bo przeciez do tego jest telefon :) denerwuje mnie tylko ze jak napisze smsa i go wysle to na ekranie pozostaje wpisany tekst( ale tak to juz bylo w starszych modelach Nokii ). POLECAM :)

  • 0

    60. ~  2008-11-30 19:48:00  host: 088156096017.stk.vectranet.pl

    siema jak sie wyłacza t9

  • 0

    61. ~MJG  2009-03-04 19:08:39  host: icy130.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem tak - najlepszy telefon w moim zbiorze, ale także najwięcej przeszedł. Telefon kupiony 21 lutego 2005 w Telepunkcie - Idea (2 miesiące przed zmianą nazwy na Orange). Telefon jak telefon. Rzucany w ścianę, nic mu się nie stało. Nawet pies mi go pogryzł - działał. Trzeba było wymienić korpus. Niedawno padł mi w nim tylny głośnik, a przedni trzeszczy. Nie wiem co z nim zrobić - straszny mam do niego sentyment. Kolega który się na tym zna ukruszył mi zaczep na korpusie, bo nie mógł odkręcić śrubki, która ma "zlasowany" gwint. Zmienić tylko soft i będzie to świetny telefon. Szczerze POLECAM!!! Daję 10/10.

  • 0

    62. ~obscure  2009-05-01 14:18:37  host: public26799.xdsl.centertel.pl

    telefon bardzo wytrzymały i porządny, prosty w obsłudze, ale bez tzw. "bajerów" tzn: brak aparatu, Irda łączy się tylko ze starymi modelami Nokii. bluetootha chyba nie ma. używałam przez parę miesięcy (znam osoby, które używały parę lat. około 5) i byłam zadowolona. spora pamięć sms.

  • 0

    63. ~kuki  2009-07-27 09:34:07  host: dyt207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik zaje...isty xD dostałęm ją w 2004 czy 2003 nie pamiętam teraz ostatnio często jej używam bo jest lepsza i praktyczniejsza od n73 ale teraz zmieniam na 5800 to liczne an brak pomocy tego telefonu xD ostatnio na treningu graliśmy nią w piłkę w korka i dała rady :D

  • 0

    64. ~layos  2009-11-11 10:10:20  host: aayw29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon pancerny;D Kto chce mieć telefon do dzwonienia i wysyłania sms-ów to bardzo polecam ;D

  • 0

    65. ~trzaskuu  2010-08-19 15:58:17  host: dsl-hkibrasgw3-ff5fc100-39.dhcp.inet.fi

    TYLKO NOKIA !!! 6100 FOREVER !!! Telefon stabilny, mały - wszystko czego trzeba do dzwonienia i pisania :) Polecam ... !

  • 0

    66. ~chetimemank  2010-09-07 17:12:13  host: 77-253-149-194.adsl.inetia.pl

    Telefon elegancki, wytrzymały i niezawodny. Dodatkowo nigdy mi się nie zawiesił. Świetny model nawet dzisiaj (jako drugi). Nie ma fajerwerków jako funkcji.

  • 0

    67. ~anionim  2010-12-19 08:45:06  host: 82.160.71.21

    A więc tak powiem: moja mama dała mi go w 2002,byłem bardzo zadowolony, nie psuł się, działał bez zarzutu. Dałem go po 7 latach córce, ponieważ dostałem służbowy i ona ma go rok - tak jak ja jest bardzo zadowolona i mimo że nie ma jakiś bajerów jest bardzo prosty w użyciu. Polecam ten telefon wszystkim, a w szczególności osobom starszym - łatwo się nauczyć, podstawowe funkcje(krótko: DLA SENIORÓW bajer) tak samo jak dla mnie. Moja córka mówi, że nie zamieniłaby go na żaden inny, nawet dotykowy. ;) Bardzo się ciesze, POLECAM!

  • 0

    68. ~  2010-12-22 15:12:22  host: adss178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na co komu irde w takim wypasionym super tel ,,,jk nokia 6100 ,jak mozna te zbędne tpetki i głupie dzwonki wgrywć przez elektrode gsm updater .....bez problem ,,,,pozdr posiadaczy ...

  • 0

    69. ~ryga  2012-08-14 22:17:55  host: user-46-112-92-74.play-internet.pl

    Właśnie sobie kupiłem i czekam na przesyłkę. Zawsze chciałem mieć ten telefon i po latach go sobie sprawiłem, gdy już inne staly się nudne. Jedyne czego się obawiam to że bateria będzie niewystarczająca.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet