Nokia 6086 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6086 Opinie o Nokia 6086

Nokia 6086

w sumie: 43
  • 0

    1. ~mirpet  2006-12-01 13:52:21  host: nat-9.net-serwis.pl

    parametry wyświetlacza..128x160...to jakiś żart..nokia lubi sobie żartować....nie,dziekuje.

  • 0

    2. ~bart  2006-12-05 21:15:06  host: abuk26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no nie idą im te klapki ;) brzydkie to to niemożebnie :P z zewnątrz i wewnątrz.. to ma być konkurencja dla z310? chyyba nie :) no chyba że ktoś wyznaje zasadę "jak samochod to tylko niemiecki a jak telefon to tylko nokia" ja dziękuję :)

  • 0

    3. ~wow  2007-01-13 01:55:28  host: cpy224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto wpadł na pomysł łączenia WIFI z wyświetlaczem CSTN?

  • 0

    4. ~Olka  2007-02-12 15:17:44  host: ccw136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja ciotka ma ten telefon i na żywca jest naprawde fajny!!!!

  • 0

    5. ~as  2007-04-02 02:22:23  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Taki o telefon szkoda ze nie ma symbiana ale za to ma WIFI i za tto bardzo duży plus czego w byle jakim telefonie sie nie znajdzie a co może sie naprawdę przydać.Pozdro

  • 0

    6. ~Piochu  2007-08-09 19:30:11  host: abqf80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UMA to jego zaleta nie ma być ładny...

  • 0

    7. ~Wercia214  2007-09-01 10:17:05  host: aail250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ma on karte pamięci wogóle??

  • 0

    8. ~karolina  2007-09-18 13:40:59  host: haj126.internetdsl.tpnet.pl

    to ma być ewentualny nastepca 6103 więc czego mwy chcecie?!co każdy telefon ma byc wypaśny?i kto bedzie za to placił?a gdzie będa normalne fony dla ludzi którzy nie mają w głowie nawalone by się nim bawić.tel prosty do dzwonienia a nie że ma byc piękny i bajer.jak chcecie bajer to kupcie sobie najlepiej odrazu telefon z mikrofalówką!!!

  • 0

    9. ~  2007-09-28 11:18:13  host: afh154.internetdsl.tpnet.pl

    telefon hmmm niczego sobie ale czy warto go kupic pomocy nie wiem co robic czy go kupic prosze o rade prosze prosze!!!!!!!!!!

  • 0

    10. ~mat  2007-10-05 14:48:21  host: gjv91.internetdsl.tpnet.pl

    ma slot na microSD. Jestem własnie w trakcie testowiania technologi UMA. Bardzo ciekawe rozwiązanie. Posiadam usługe Unifon w Orange. Jeśli chodzi o jakos rozmów przy korzystaniu z WiFi nie odbiega ona od GSM. Rozmawiając w strefie wifi i przechodząc do sieci GSM nie odczuwamy zmiany. Jesli chodzi o zasieg wifi jest on dośc...kiepski. WiFi w tej noki moze mieć coś koło 10 mW więc malutko. Wymagana jest więc obecność nadajnika z którego czerpiemy sygnał Wifi (testowalem rozne AP - ovislink 5460, tp-link, Edimax, Linksys WRT54G/GS naprawde sporo). Taki slabiutki nadajnik w telefonie zapewne ograniczy zby szybkie zużycie baterii. Powiedzmy ze w promieniu 50 metrów bedzie działać, ale w otwartej przestrzeni. W silnej zabudowie - 10-20 metrów.

  • 0

    11. ~wikiyu  2007-10-06 09:26:33  host: klienci-net3.pai.net.pl

    ten telefon ma wifi - czy można go użyć np dla przeglądarki internetowej lub jakiegoś klienta gg w javie czy tylko dla UMA on działa?

  • 0

    12. ~klaudia  2007-10-07 12:58:31  host: abmj167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi czy on ma nagrywnie filmów....?

  • 0

    13. ~uopat  2007-10-08 00:50:11  host: proxy.sgh.waw.pl

    To chyba jedyna Nokia dostępna w Europie z UMA. Piochu ma rację, to ma być jej zaleta. Dyskusja co do pozostałych nie ma sensu... UMA

  • 0

    14. ~jack_herrer  2007-10-12 23:53:12  host: 80.51.140.1

    kupić czy nie kupić? oto jest pytanie..

  • 0

    15. ~zizia  2007-10-15 18:43:35  host: 078088199169.osw.vectranet.pl

    jack_herrer, jak jeszcze nie nie kupiłeś wybierz coś innego odradzam ja się wpakowałam.

  • 0

    16. ~  2007-10-20 17:27:32  host: eju212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie jest podświetlana klawiatura

  • 0

    17. ~elbe  2007-10-25 14:27:19  host: c54-21.icpnet.pl

    Mam pytanie czy po wi fi można tym aparatem się połączyc z internetem np.posiadając w domu bezprzewodową sieć z dostępem do internetu lub z innymi darmowymi sieciami bezprzewodowymi .

  • 0

    18. ~  2007-11-07 11:02:36  host: 137-mo6-7.acn.waw.pl

    Jest okropna. Kto by w ogóle chciał taka komórkę :(??

  • 0

    19. ~NatuSiaa  2007-12-10 15:35:26  host: adfc235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefon tlyko mam pytanie...co to jest UMA?? bo wszyscy to chwalicie...prosze o odp

  • 0

    20. ~zuza.86  2007-12-13 00:11:28  host: host-86-63-145-12.pronet.lublin.pl

    uważam że nokie to najlepsze telefony! wytrzymałe na uszkodzenia mechaniczne, bateria długo trzyma i ogólnie są bardzo OK. co do nokii 6086 to będę ją mieć dopiero za kilka dni wtedy się szeroko wypowiem. ~pozdro

  • 0

    21. ~zuza.86  2007-12-13 00:15:12  host: host-86-63-145-12.pronet.lublin.pl

    według mnie nokia ma najsolidniejsze telefony, wolę tą nokie niż najnowszego SE z klapką!!! serio, obecnie mam jeszcze SE i wiem co mówie, obecnie czekam na zamówioną 6086 i wątpie żebym się rozczarowała, szczegóły dotyczące użytkowania podam jak dostane fonika do rąk...

  • 0

    22. ~zuza.86  2007-12-13 00:45:52  host: host-86-63-145-12.pronet.lublin.pl

    mam pytanie dotyczące kart pamięci: jaka pojemność karty jest najlepsza dla tego telefonu? żeby mi się nie zamulał? 1GB będzie dobrze działać??

  • 0

    23.  2007-12-13 09:24:05

    osobiście uważam, że nokia ma bardzo fajne telefony, wytrzymałe na uszkodzenia mechaniczne, bateria długo trzyma.... dizajn jest kwestia gustu.... jeśli chodzi o 6086 to właśnie czekam na dostawę tego cudeńka.... wolę ten model od 6131 która z tego co słyszałam ma wadę fabryczną!!! szczegóły użytkowania tego fonu podam jak go dostane do ręki... ~pozdro

  • 0

    24. ~monia  2007-12-21 15:08:43  host: dkj175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wam się nie podoba? no co wy? chyba sobie żartujecie? ten fonik jest naprawdę niezły. no moze na tych zdjeciach przypomina cos w stylu cegłofona, ale na zywca ma seryjnie wypasiony dizajn. :) ja polecam. :):)

  • 0

    25.  2008-01-01 20:30:27

    mam go mam!!! osobiście jestem bardzo zadowolona z tego fonika!!! dokupiłam mu kartę pamięci i słuchawki oraz bluetooth do kompa... pełen wypas, cudo mam tylko jedno pytanko: czy można ściągnąć na niego grę Snake lub podobną?? bo nigdzie nie mogę znaleźć takiej wersji żeby pasowała... duuuuuże brawa dla Nokii 6086 !!! polecam, polecam, polecam :-))

  • 0

    26. ~zuza.86  2008-01-02 19:15:31  host: host-86-63-145-12.pronet.lublin.pl

    do Danych technicznych, ogólnych: ten telefon ma stoper i minutnik! ~pozdro :-)

  • 0

    27.  2008-01-02 19:45:40

    znalazłam mały minus tego telefonu! słuchając odtwarzacza mp3 lub radia przy zamkniętej klapce można tylko przygłośnić albo ściszyć głoś, szkoda że nie można zmieniać utworów lub stacji! ale tak poza tym dalej mi się podoba i nie żałuję zakupu! :-)

  • 0

    28. ~choosen  2008-01-09 18:10:03  host: c147-1.icpnet.pl

    zuza masz problemy o.O dla mnie gorszą rzeczą jest przesuwanie utworów.. tylko 5 sekund przesuwa stoi i znów .. tak w kółko

  • 0

    29. ~kondi  2008-01-25 15:44:53  host: eff186.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon z 4 mies i jest super wszystko a szkoda tylko ze ma taki mały ekranik ale go polecam

  • 0

    30. ~POSIADACZKA  2008-02-01 20:58:16  host: chello089078199228.chello.pl

    telefon jest SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma wszystko co powinna mieć komórka ( jak dla mnie ;)! ), bateria trzyma baardzo długo, aparat i kamera mogą być, ma radio, słuchawki w komplecie, duży wyświetlacz, wyraźne guziki, jest zgrabna i stylowa ;) POLECAM JĄ KAŻDEMU !!!!

  • 0

    31. ~kkaaasiaaa  2008-02-02 13:12:30  host: abei91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ja własnie zakupiłam ten telefon i czekam na jego dostawę a miałam 6103 wiec wiecie, sadze ze 6086 jest o wiele wydajniejsza! karta pamieci chociażby.. a w 6103 nawet nie dało sie przesuwać utworow, a pamieci 3mb..

  • 0

    32. ~Mika  2008-02-12 11:56:18  host: jagiello2.lodz.msk.pl

    Ja mam ten telefon od kilkunastu dni, generalnie jestem zadowolona ale mam jedno zastrzeżenie... dźwięki są ciche:/ jak ktoś do mnie dzwoni to ledwo to słyszę. Poza tym tak jakby w moim telefonie nie było opcji w sygnale przychodzącego połączenia "ciągły" oraz "1 dzonek" bo i jedno i drugie zachowuje się tak jakby była włączona opcja "rosnący". A jak jest u innych?

  • 0

    33. ~Misza  2008-02-29 16:21:57  host: hgj10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam małe pytanie. Czy rozmawiając przez słuchawki można zamknąć klapke? Czy równa się to z zakończeniem rozmowy??

  • 0

    34. ~Misza  2008-02-29 18:44:46  host: 213.77.61.254

    Mam małe pytanie. Czy rozmawiając przez słuchawki można zamknąć klapke? Czy równa się to z zakończeniem rozmowy??

  • 0

    35. ~zuza.86  2008-03-11 21:26:26  host: host-86-63-145-12.pronet.lublin.pl

    hej misza wg mnie jeśli w "ustawienia telefonu/osługa zamykania klapki" masz wybrane: "bez wpływu" to nie powinno ci przerwac rozmowy (tak na logike biorąc) ale osobiście jeszcze tego nie sprawdzałam ~pozdro dla nokiomaniaków :-))

  • 0

    36. ~zuza.86  2008-03-11 21:54:15  host: host-86-63-145-12.pronet.lublin.pl

    mam ten telefon już 3 miesiące i jestem z niego zadowolona! ani razu nie wykazał oznak nieposłuszeństwa ;-) bateryjka trzyma dobrze (mi nie za długo - słucham dużo mp3/radia) mógłby mieć ciut lepszy aparat (wcześniej miałam se k300i i wg mnie tamten robił lepsze jakościowo zdjęcia i nie miał limitu czasu na wideo jak nokia, ale że fotografem/operatorem filmowym nie jestem to nie problem)ogólnie telefonik oceniałam i oceniam wysoko !!! polecam niezdecydowanym :-))

  • 0

    37. ~zuza.86  2008-03-29 16:49:54  host: host-86-63-145-12.pronet.lublin.pl

    czy ktoś wie skąd ściągnąć gry: Snake i Ruskie jajka na ta nokie??????? plissss, bardzo mi na tym zależy.....

  • 0

    38. ~  2008-05-30 22:47:47  host: host-86-63-145-12.pronet.lublin.pl

    do ~Misza: zamykając klapkę nie przerwie ci rozmowy, sprawdziłam :-) pozdro

  • 0

    39. ~do zuza.86  2008-08-14 11:40:58  host: cpc2-walt10-0-0-cust879.popl.cable.ntl.com

    dziewczyno czy ty myślisz że kogoś naprawdę obchodza twoje koemntaże, kogo obchodzi ze chcesz sobie zciąghnąc na komórkę gre ruskie jajka:/ jak ci tak bardzo na tym zależy to poszukaj sobie kretynko w internecie;/ autentycznie jesteś pojebana:/

  • 0

    40. ~spike  2008-09-08 17:08:48  host: ami6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon, można skonfigurować za pomocą wifi darmowe połaczenia

  • 0

    41. ~  2008-12-27 13:02:55  host: dys254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta nokia da rade czytac karte 4 giga?

  • 0

    42. ~Mnich141091  2009-06-13 15:33:10  host: aarz118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ten telefon można podłączyć pod kabel USB?

  • 0

    43. ~boguslavo@gmail.com  2012-12-24 20:31:53  host: afia96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nalepszy, najzgrabniejszy telefon. Po co mi jakieś wyszukane bajery. Wystarczy, że jest mały, lekki, mozna dzwonić, robić zdjęcia itp. Bardzo się cieszę, że go kupiłem. Polecam. Łatwy w obsłudze.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet