Nokia 6085 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6085 Opinie o Nokia 6085

Nokia 6085

w sumie: 178
  • 0

    1. ~Tubus  2006-09-15 14:40:36  host: 62.233.195.86

    fajny tel ma wszystko co potrzebne bez zbednych bajerow czy przesadnie wysokich parametrow jest ok :P

  • 0

    2. ~cinek  2006-09-15 16:38:03  host: aic78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet niezły telefonik ale wyświetlacz mógłby by większy

  • 0

    3. ~obolo  2006-09-15 16:47:38  host: system858917570.mtvk.pl

    spoko fon może być tani ale słaby aparat ma za taką kase kupi się lebszego SE!!!!!
    Sony Ericsson Górą!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    4.  2006-09-15 21:48:42

    zdalna aktualizacja oprogramowania - OTA co to znaczy ??

  • 0

    5.  2006-09-15 22:37:27

    Dziwne w tym telefonie jest to, że w ogóle jak Nokia nie wygląda (z zewnątrz)

  • 0

    6.  2006-09-16 20:39:50

    zdalna aktualizacja programu - pewnie oznacza to to, ze bedzie mozna sobie samemu sciagac i akualizowac oprogramowanie w telefonie a co do telefonu to taki sobie, cos kiebski ten wyswietlacz...

  • 0

    7. ~Rif  2006-09-18 00:29:58  host: arq74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No mnie sie podoba... bynajmnije złego zdania o niem powiedziec nie moge... szkoda tylko ze tak przewaza tu fanatyzm noki... gdyby to był np samsund badz motorola nie bylo by tu zapewne zadnego pozytywnego komentarza... ale przeciez to NOKIA... do marki nic nie mam ale do 12 letnich fanatyków-idiotów wiele. porownajcie to z W300i i powiedzcie czy NOKIA jest taka extra...?

  • 0

    8.  2006-09-18 14:17:06

    na zewnatrz w ogole nie przypomina Nokii, raczej Samsunga albo cos podobnego;)

  • 0

    9. ~Paweł  2006-09-18 20:25:52  host: w3cache.f.INTELINK.pl

    Jeden aparacik VGA, czyli 640/480, to może odrzucić w dziesiejszych czasach. Ciut malutka rozdzielczość ekranu i jeszcze niebieski wyświetlacz zewnętrzny to mi się nie widzi. Ale i tak pewnie znajdzie sie dużo osób, które to kupią... Może nawet będę to ja :) bo w gruncie rzeczy, nie taki zły.

  • 0

    10. ~Alan.M  2006-09-19 15:58:59  host: auu13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak lodówka z przodu wygląda ale poza tym ok.PS może mi ktoś polecić jakąś nokie z mp3 bez radia z góry dzięki.Alan.M

  • 0

    11. ~idol  2006-09-22 21:38:39  host: blz225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Berzydkie ;]

  • 0

    12. ~daniel  2006-12-23 18:48:42  host: 80.48.180.134

    ile on kosztuje??

  • 0

    13. ~:O:O  2007-01-31 23:29:15  host: efq140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za tą cene moglby miec lepszy aparat, wiecej pamieci!!... w koncu NOKIA

  • 0

    14. ~XYZ  2007-02-22 11:42:32  host: aafq194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefon..jest on dla osób wymagających które jednak nie mają zbyt zasobnego portfela..starannie wykonana, ekskluzywnie wyglądająca obudowa jest duzym plusem. A dzieki mniejszym wyświetlaczom bateria dłuzej trzyma.. Dokupiłam kartę 1GB wiec mała pamiec tel. wcale nie przeszkadza.. Wszystko działa 100% Polecam

  • 0

    15. ~XYZ  2007-02-22 11:54:26  host: aafq194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefon..jest on dla osób wymagających które jednak nie mają zbyt zasobnego portfela..starannie wykonana, ekskluzywnie wyglądająca obudowa jest duzym plusem. A dzieki mniejszym wyświetlaczom bateria dłuzej trzyma.. Dokupiłam kartę 1GB wiec mała pamiec tel. wcale nie przeszkadza.. Wszystko działa 100% Polecam

  • 0

    16. ~???  2007-02-23 13:26:19  host: chello087207190079.chello.pl

    czy mozna ustawic mp3 jako dzwonek?jaki ma aparat?

  • 0

    17. ~ana  2007-03-15 19:46:20  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    witam.mam zamiar sobie kupic ten tel tylko mam pytanie odnosnie tego czy nic niepsuje sie w tym tel i czy wszystko jest sprawne i jak dlugo trzyma bateria przy dlugich rozmowach ?

  • 0

    18. ~enro  2007-03-18 01:24:56  host: n01.satfilm.pl

    Fonik poprostu super!!! Szkoda że irdy nie ma, bo przydałaby się w komunikacji ze starszymi fonami, a tak to jest ok. A cena jak to w Nokii, zawsze ZA DUŻA :(

  • 0

    19. ~makaveli  2007-03-19 14:39:55  host: aasw181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za taką samą cene, w niektórych sklepach, można kupić wiele lepszego(moim zdaniem) SE K550 lub samsunga E250 który zajebiście wygląda

  • 0

    20. ~natalka  2007-03-19 16:20:49  host: abnq101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na razie jestem szcześliwą posiadaczką tego telefonu. Moim zdaniem jest ładny i poręczny. jestem zadowolona z aparatu. a odnosnie samsunga- jest to marka nie tak trwała jak NOKIA

  • 0

    21. ~alicja  2007-03-20 07:48:10  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    do natalka:moge wiedziec ile trzyma bateria w tej komórce?i jaki kolor nokii masz ?bo wiem ze są 4 do wyboru i niewiem który ładniej wygląda

  • 0

    22.  2007-03-21 10:06:42

    Mam ten fonod miesiąca-nowy bez simlocka.Sprawuje sie dzielnie chociaż ale ma błędy w oprogramowaniu co zdarza sie w nowych modelach o tak licznych funkcjach.Nie sa to bledy uciążliwe i w żadnym stopniu nie wpływają na funkcjonalność np po wyłaczeniu telefonu i ponownym włączeniu "zapomina" o ustawieniu funkcji klapki by po zamknięciu powracał do ekranu początkowego i wychodził z aplikacji.Do opisu dodam że stoper jest a polifonia ma 64 dźwięki.Świetnie współpracuje z kartą pamięci-mam 1GB i żadnych problemów z przenoszeniem czy usuwaniem plików.Karty nie trzeba nawet formatować-działa po włożeniu.Być może dla kogoś ma za mały ekran albo za słaby aparat foto-no ale za to bateria działa długo.Czas rozmowy wynosi u mnie ponad 5 godzin-sprawdziłem bo mam darmowy nr w orange wiec miałem taka szanse haha.Ma bardzo dobry odtwarzacz mp3 z opcjami wyszukiwania, katalogowania utworów itp udogodnienia.Radio oczywiście też świetne nie gorsze jak w N6610.Dziwne tylko dlaczego w zestawie producent daje słuchawkę MONO ? ? ...WTYD.Dokupiłem słuchawkę HS-23 i mogę się cieszyć w 100% z telefonu.Pamieć wewnetrzna podawana jest wszędzie na 4MB do dla użytkownika ale mi się wydaje że ja wykorzystuję ok 6MB + karta pamięci z 1GB oczywiście.Karty pamięci nie ma w zestawie-trzeba dokupić.Telefon ma bardzo rozbudowane funkcje-przypisanie dzwonka do osoby (nie tylko do grupy),przypisanie dzwonka do alarmu,przypominacza.Dzwięki są wyrażne i głośne.Warto zaopatrzyć sie w czytnik Read/Write do kart pamieci ponieważ zapis przy pomocy bluetooth jest zbyt wolny.Telefon nie jest na pewno żadną rewelacją techniczną ale moze dać dużo zadowolenia z uzytkowania.Za krótko jest na rynku aby cokolwiek powiedzieć o trwałości. Mi na razie działa bez zarzutu a od miesiąca prawie nie wypuszczam go z ręki i katuję na wszelkie sposoby.Polecam każdemu kto chce się cieszyć TELEFONEM, wbudowanym radiem i odtwarzaczem MP3.Dla fotografików polecam co innego.

  • 0

    23. ~beata  2007-03-21 15:35:28  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    czyli jak dlugo trzyma bateria ile dni,bo tez mam darmowy numer i chcialabym to wiedziec przed kupnem tego tel,wytrzyma 3 dni ?i gdzie kupowaliscie ten tel?w sklepie nokii czy w jakis komisach bo mam problem z zakupem bo w moim miescie moge sobie tylko kupic w sklepie nokii ale taniej mnie wychodzi w sklepie internetowym nokii,prosze o rade i odpowiedz

  • 0

    24. ~Mordziasty  2007-03-21 16:18:50  host: byz98.internetdsl.tpnet.pl

    Odpowiadam Beacie: Nie wiem jak długo trzyma bateria bo uzywam tel intensywnie i ładuję co 2 dni.Gadam dziennie ok 2 godz, slucham mp3 i pisze smsy dziesiatkami.W koncu mnie bardziej obchodzi ile godzin mozna rozmawiać przez telefon niz ile godzin moze leżeć nieuzywany.Bateria ma poj 970 mAh i przy zaawansowanych funkcjach oszczędzania energii daje naprawde dużo godzin pracy.Instrukcja podaje ze czas rozmów wynosi 5 godz i to potwierdziło sie w moich warunkach uzywania - więc czas czuwania podany na 240 godz czyli 10 dni moze też sie w odpowiednich warunkach potwierdzić. Kupiłem go w sklepie Avans z gwarancją Nokii na 24 miesiące. Sa w MediaMarkt we Wrocławiu obecnie za 549 zł.Do tego polecam kartę pamięci o pojemności co najmniej 1 GB (mikroSD).

  • 0

    25. ~beata  2007-03-21 17:15:00  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    do mordziasty-dzieki za info,mi wlasnie chodzilo oto jak dlugo bateria wytrzymuje przy np 2 godz rozmow dziennie,zeby nie bylo tak jak w samsungu ze ładowałam go codziennie i nieuzywalam zadnych innych funkcji,co do zakupu to musze nad tym pomyslec bo w sklepie internetowym kosztuje 650 a to kapke duzo jak do tego media markt, a jak znam swoje misto to pewnie media markt go nie bedzie choc musze sprawdzic to:-)

  • 0

    26. ~ewelina:):):)  2007-04-06 10:02:49  host: inet20908nb-3.eranet.pl

    cześć wszystkim;p he he brat mi wczoraj kupił ten telefon to nie mogę narzekać;)macie rację że tochę drogi ale myślę że warto......zawsze przecież można sprzedać:):)mały kłopot z tą jedną słuchawką,ale tam...........:)trzeba dokupić. Nie wiem jak wy, ale mój tel. jest z media markt w W-wie no i ja w zestawie nie miałam USB ale co tam;p ogólnie to telefon fajniutki ..... hi hi hi życzę wesołych świąti mokrych jajek;p pozdro

  • 0

    27. ~kwiatek  2007-04-13 09:12:41  host: ame7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam ten telefonik i tylko czekam az przyjdzie,byl tylko srebrno zloty i nie mam pojecia jak bedzie wygladal... czy ma ktos moze taki???

  • 0

    28. ~Ventur  2007-04-20 16:25:18  host: nat-tar.aster.pl

    Nokia 6085 kosztuje 515zł w sklepie internetowym www.poltim.istore.pl. Można też sprawdzić ceny na skąpcu.

  • 0

    29.  2007-04-24 16:12:02

    tel jest dosc dobry... wada (nie kazdy musi uznać to za wade) jest mały wyswietlaczi slabej jakosci a w zasadzie jej brak aparat. ale gdyby poprawić aparat do przynajmniej 1.3 megapixela i powiekszyc wyswietlacz to otrzymalibysmy dokladnie nokie 6131 (juz nie wspomionam o ilosci kolorow bo w noki 6131 jest ich 16 mln ale ja nie widze dłuzej roznicy w telefonach miedzy ilosciami kollorow 262tys a 16 mln.) a nokia 6131 jest drozsza o przynajmniej 200 zł... ogolnie jezeli komus jest potrzebyn tel w niskiej cenie z odtwarzaczem mp3 to proponuje ten telefon albo se w200i. jesli juz ktos chce miec lepszy tel to z noki polecam 6131 a z se no wiadomo k610i k750i w800i z700i dobry phon

  • 0

    30. ~sebastianp3  2007-05-12 13:15:15  host: host23.stimo.net

    Jakie słuchawki do tej noki pasują z innych modeli? W allegro nie ma słuchawek do nokia 6085;( Proszę o odpowiedż :D:D:D:D

  • 0

    31. ~sylwia  2007-05-15 11:47:18  host: chello087207106218.chello.pl

    ja na swoj nie moge zsciagnac tapet i dzwonkow :( nie wiem moze nie umiem albo trzeba jakas opcje ustawic , pomoze ktos? mam numer w plusie, telefon Nokie 6085 kupilam 2 dni temu

  • 0

    32. ~Natia  2007-05-18 13:59:00  host: cbn90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witajcie. Ile wam trzyma bateria?? Mi 4 dni spokojnie. Pisze dosc sporo i dzwonie, ale nie jakos namietnie (nie mam darmowego numeru)

  • 0

    33. ~Natia  2007-05-18 14:00:44  host: cbn90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witajcie. Ile wam trzyma bateria?? Mi 4 dni spokojnie. Pisze dosc sporo i dzwonie, ale nie jakos namietnie (nie mam darmowego numeru)

  • 0

    34. ~kaja  2007-05-21 13:45:59  host: dfl19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć! Chciałabym ustawić hasło blokujące dostęp do mojej karty pamięci.. czy ktoś wie jak to zrobić!? Juz ustawiałam sobie hasło, ale przy kolejnym wejsciu o nie nie pytało.. :( wiec kicha..

  • 0

    35. ~kani  2007-05-21 19:15:19  host: smok.dragon.kielce.pl

    hej! mam problem, bo nawet podoba mi sie ten telefon, ale nie wiem czy jest dobry.. jezeli ktos moze to niech mi napisze, czy oplaca sie go kupic ;] z gory wieeeekie dzieki :)

  • 0

    36. ~~andzia~  2007-05-24 17:07:22  host: aagy119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel.nie nadaje sie do niczego najlepsze nokie to 6131,n71 oraz 7390!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    37. ~  2007-05-25 23:01:04  host: cag162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja jestem zadowolona. teraz juz mi trzyma caly 3 dzien na pelnej baterii, po trzech ladowaniach do pelna i rozladpwaniach wiec nie jest zle ;)

  • 0

    38. ~pandox  2007-06-07 16:29:20  host: 217.96.105.6

    Czy ten telefon jest do dostania w Erze z jakimś przyzwoitym abonamentem?

  • 0

    39. ~  2007-06-14 19:38:00  host: ema208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel.ma w koncu kamere czy nie???

  • 0

    40. ~michal  2007-06-18 19:35:11  host: router.tvgawex.pl

    czesc czy moze mi ktos powiedziec w jaki sposob ten telefon sygnalizuje ladowanie ale gdy jest wylaczony poniewaz jak probuje po zakupie ladowac na wylaczonym to na wyswietlaczu nic nie pokazuje i nie wiem dlaczego.wydaje mi sie ze wyswietlacz powinien cos pokazywac nawet gdy telefon jest wylaczony.czy moze mi ktos odpowiedziec na to pytanie.pozdrawiam wszystkich.michal

  • 0

    41. ~enro  2007-06-20 16:53:49  host: n01.satfilm.pl

    Odpowiem na wasze pytania. Telefon ma kamere, a wyświetlacz informuje o ładowaniu, nawet jak telefon jest wyłączony. Ale tylko zewnętrzny wyświetlacz (w dodatku obrazek mówiący o stanie naładowania jest bardzo mały). Po za tym telefon fajny, mam od końca marca. Jest lepszy od 6131, bo choć ma słabszy aparat i mniej kolorów (przyznam, że różnicy praktycznie nie widać między 262144, a 16777216 kolorów), ale za to ma lepszą baterie. Nie wiem ile trzyma 6131, jak 1 dzień, to chyba rekord. Świetnie wykonany, solidny model.

  • 0

    42. ~  2007-06-21 15:08:48  host: ekk159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajefajny telefon! Nie ma co jak na taką w miarę małą kwotę telefon jest SUPER. Ja kupuję. POZDRO dla posiadaczy tego telefonu :)

  • 0

    43. ~Sławek  2007-06-26 13:33:25  host: w3cache.tpnet.pl

    Tak to prawda, jeśli chodzi o baterię nie pamiętam telefonu (miałem ich wiele), w którym tak długo trzymała by bateria.W niedzielę po raz pierwszy naładowałem, jest wtorek i nadal stan się nie zmienił.Co prawda dużo nie rozmawiam ale ostatnio miałem Samsunga Z510, w którym przy 2 wykonanych rozmawach bateria rozładowała się 3 dnia rano (tragedia).Ogólnie telefon jest SUPER ,a co najważniejsze tani.

  • 0

    44. ~lena164  2007-06-27 21:07:09  host: acif59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja dzis kupilam ten telefon i nie ma dla mnie zadnych wad :) Jest naprawde super :(

  • 0

    45. ~olaa  2007-06-28 10:10:53  host: acro123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym się dowiedziec czy do tgeo telefonu można dokupic kabel usb? i jaki ten telefon ma aparat... z góry dziekuje i pozdrawiam. :):)

  • 0

    46. ~olaa  2007-06-28 10:11:16  host: acro123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym się dowiedziec czy do tgeo telefonu można dokupic kabel usb? i jaki ten telefon ma aparat... z góry dziekuje i pozdrawiam. :):)

  • 0

    47. ~bim  2007-07-10 22:36:34  host: avz11.internetdsl.tpnet.pl

    czy istnieje możliwość doczenienia smyczy do tego telefonu?? ktos to opatentował?? bo wiem ze nie ma tego uchwytu...

  • 0

    48. ~olka89  2007-07-12 16:56:29  host: cpe-60-230-52-165.vic.bigpond.net.au

    ile kosztuje ten tel w polsce? jestem wlasnie na wakacjach i kupilam go za 150 $ australijskich, mam nadzieje, ze nie przeplacilam, ale tel narazie jest ok

  • 0

    49. ~mati  2007-07-17 18:18:49  host: bhq170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nokie 6085 kupiłam w Kielcach za 570zł tak z miesiąc temu

  • 0

    50. ~fryta  2007-07-18 16:48:28  host: duu226.internetdsl.tpnet.pl

    jest dzisiaj sroda a w sobota ruszam po ten telefon MAXXXXXXXXXxXxXxX naprawde ma wszystko . . .

  • 0

    51. ~joen  2007-07-30 10:49:14  host: 213.76.135.90

    kupiłam w sobote. mialam kupic prosty, najprostszy i chyba dałam się wkręcic sprzedawcy....ale chyba jestem zadowolona. czy ktoś wie czy da się tak ustawić aby po przeczytaniu nie pojawiała sie treść sms-a? to dosc denerwujące. prosze o odpowiedz i jak to ewentualnie ustawić.

  • 0

    52. ~kamillo  2007-08-03 14:47:09  host: bfu219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Czy w tym telefonie jest tak samo wolne menu jak w noki 6070??

  • 0

    53. ~Super tel  2007-08-06 22:48:23  host: nat249.skomur.pl

    jasne ze jest miejsce na smycz na samym dole jak otworzy sie pokrywke przy baterii jest :) pozdro11

  • 0

    54. ~DoDo  2007-08-12 17:48:10  host: chello089078072083.chello.pl

    Mam problem, ja mam tą Nokię 6085 od kwietnia i działała bez zarzutów. Ale wyłączyłam go na burzę i teraz nie chce mi sie włączyć! W ogóle, tak jakby klawiatura nie działała. Pomóżcie! T-T

  • 0

    55. ~aura  2007-08-13 20:57:27  host: host-89-229-134-184.chelm.mm.pl

    czy ten tel na mp3???????

  • 0

    56. ~ola  2007-08-16 22:54:46  host: k186.koniczynka.opusnet.pl

    tak on ma mp3 i jest świetny

  • 0

    57. ~ania  2007-08-16 22:56:59  host: k186.koniczynka.opusnet.pl

    hej niech mi ktoś pomaorze!!! i pokieruje dokładnie jak wyłaczyc funkcje zeby nie odbierac połaczen przez otwarcie klapki prosze bo juz nie moge wytszymac z góry dzieki

  • 0

    58. ~Ola  2007-08-19 11:31:38  host: host-81-190-119-87.gdynia.mm.pl

    super telefonik jestem bardzo zadowolona

  • 0

    59. ~sylwuska  2007-08-28 15:32:22  host: csknet-84-234-39-106.csk.pl

    mam takie pytanko czy ten telefon ma dzwonki mp3?

  • 0

    60. ~anna  2007-08-29 18:12:32  host: nat249.skomur.pl

    zeby nie odbierac polaczenia przez otwarcie klapki trzeba wejsc w ustawienia potem ustawnie polaczen i tam bedzie odbierz dgy pokrywa otwarta to treba ustawic NIE :P i gotowe )

  • 0

    61. ~anna  2007-08-29 18:14:22  host: nat249.skomur.pl

    nie jest wolne menu nic sie nie zacina suoper tel nie mam zdnych problemow z nim

  • 0

    62. ~oo  2007-08-31 11:25:42  host: azm168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma dzwonki mp3? bo jedni pisza ze ma , inni ze nie ma...

  • 0

    63. ~Wercia214  2007-09-01 10:27:07  host: aail250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy do tego fonu da się dokupić kartę pamięci???????????

  • 0

    64. ~COBRA :)  2007-09-02 18:20:23  host: apn-99-42.gprspla.plusgsm.pl

    ania wejdz na ustawienia potem na ustawienia polaczenia ... tam jest napisane ,,OBIERZ GDY POKRYWA OTWARTA,, tam zmien ... i bedzie oki pozdro for you

  • 0

    65. ~Ciapek  2007-09-04 22:50:04  host: 195.136.164.90

    a Czy Głośniki przy działaniu muzyki mp3 są głośniejsze niż w nokiach 5200/5300?

  • 0

    66. ~Monia  2007-09-08 18:35:35  host: pc-77-46-22-18.euro-net.pl

    jaka jest najlepsza karta pamięci do tego tel?

  • 0

    67. ~enro  2007-09-09 21:28:51  host: n04.satfilm.pl

    mam ten telefon od końca marca. jest zajefajny! mam do niego kartę 512MB, choć podobno można max 2GB. dzwonki mp3 brzmią świetnie, aktywny ekran jest bardzo pomocny. tel trzyma ponad tydzień, jest znakomicie wykonany (nic nie skrzypi ani nie trzeszczy, klapka prawie się nie rusza, no może o dziesiątą część milimetra). ja wydałem 588zł, jestem szczęśliwym posiadaczem i nie zmienię go za rok u operatora, bo lepszy w tej cenie telefon po prostu nie istnieje! a co do jednego z pytań, to menu działa szybko i sprawnie.

  • 0

    68. ~Grzesiek  2007-09-11 09:14:36  host: nat-01-033.rtk.net.pl

    Czy wasza Nokia 6085 obija się szybko bo moja jest zmasakrowana:P

  • 0

    69. ~Aneta  2007-09-13 13:20:32  host: xb122.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ma mp3. Można do niego dokupić kartę pamięci.

  • 0

    70. ~Żańcia  2007-09-13 16:31:15  host: 212.160.186.130

    ten telefon jest zajebisty kupie sobie go ma wszytsko co mi potrzeba;)

  • 0

    71. ~mysz  2007-09-15 19:25:09  host: bqs51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest maxmyalna karta pomići (rozmiar)

  • 0

    72. ~ganjjja7  2007-09-20 13:39:16  host: 088156065022.bsk.vectranet.pl

    ja mam takie pytanko a mianowicie czy po otwarciu klapki od razu odbierane jest polaczenie czy tak jak w modelach 6101 czy 6103 otwiera sie klapke i za nim polaczenie zostanie odebrane to jesce telefon dzwoni przy uchu kilka sekund??? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam :)

  • 0

    73. ~ganjjja7  2007-09-21 08:25:42  host: 088156065022.bsk.vectranet.pl

    czy po otwarciu klapki od razu jest odbierane polaczenie czy tak ja w niektorych modelach nokii za nim zostanie odebrane polaczenie to telefon dzwoni jesce przy uchu z otwarta klapka??

  • 0

    74. ~DKDIM  2007-09-26 20:58:33  host: proxy2.tkdami.net

    Mam pytanie w sprawie MP3-ek!! Czy głośno czy raczej cicho słychać??

  • 0

    75. ~DKDIM  2007-09-26 21:02:24  host: proxy2.tkdami.net

    Mam pytanie w sprawie MP3-ek!! Czy głośno czy raczej cicho słychać??

  • 0

    76. ~olo  2007-09-27 18:52:02  host: chello087207195170.chello.pl

    czy można roższeżać do 2giga

  • 0

    77. ~Sandra  2007-09-30 13:51:31  host: rejon202.ztpnet.pl

    Powiedzcie mi prosze czy ten fonik jes wart takiej kaski bo podoba mi sie strasznie i chce go sobie kupic.....Mam kilka pytan...Czy on ma m irde i bluetooth czy ma usb i jaka jest rozdzielczosc zdjec..???? Z gory dziekuje:*:*

  • 0

    78. ~Madz!a  2007-10-02 17:10:23  host: 80.50.255.114

    ten fonik jest najzajebistrzym telefonem na świecie :) ma wszystko czego dusza zapragnie. Ja zapłaciłam za niego 450 zł na allegro. Ma kolor różowy i świetnie pasuje kobitkom :p. Bateria trzyma ponad tydzień nawet kiedy dużo z niego korzystam. Naprawde polecam wszystkim jedyny minusik to jego pamięć, ale ja dokupiłam tez na allegro pamięć 1Gb i kabel USB :). Jestem z niego w 100% zadowolona :] pzdr

  • 0

    79. ~Bartek  2007-10-07 20:53:42  host: ekl237.internetdsl.tpnet.pl

    Proszę o pomoc lub radę. Mam ten model od niedawna, ale niepokoi mnie, że za cicho, a wlasciwie prawie wcale- słychać przychodzące sms-y pomimo głośnosci ustawionej na maksa. Czy to normalne w tym modelu? i jeszcze jedno, czy można gdzieś włączyś sygnał zamykania i otwierania klapki. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam.

  • 0

    80. ~*** olik ***  2007-10-08 13:20:53  host: aaor148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko jest

  • 0

    81. ~*** olik ***  2007-10-08 13:27:59  host: aaor148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    karta pamieci MICRO SD, 2gb wejda ale tel wtedy muli:)ogolnie ladny zgrabny, nie zawiesza sie,ladnie odtwarza muze, sprawnie chodzi,bateria dobrze 3ma ***polecam ***

  • 0

    82. ~Kamil  2007-10-16 12:54:58  host: aauo7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. przymierzam sie do kupna tego telefonu i interesuje mnie sprawa baterii. Jak dlugo wytrzymuje przy kilku rozmowach dziennie i smsach bez zabawy. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

  • 0

    83.  2007-10-16 14:28:32

    Witam przymierzam sie do kupna tego telefonu i mam pytanie odnośnie baterii. Jak długo wytrzymuje przy kilku rozmowach i paru smsach dziennie ? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

  • 0

    84. ~Katarzyna882  2007-10-18 14:41:02  host: acuf251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest po prstu świetny. Elegancki, bardzo prosty w obsłudze. Dzwonki mp3 ładnie odtwarzają. Ma trochę mało pamięci, ale dokupiłam sobie na allegro kartę pamięci 1gb w komplecie z kablem usb i jest super. Naprawdę wszystkim polecam ten telefon. Pozdrawiam wszstkich posiadaczy NOKIA 6085.

  • 0

    85. ~XXX  2007-10-18 18:11:49  host: 195.117.13.9

    Cześć,mam pytanko. Czy w tym telefonie jest funkcja,która umozliwia ustawienie dzwonka mp3 ,jako dzwiek przychodzącego smsa?? Dzięki za odpowiedź

  • 0

    86. ~Mikos  2007-10-20 20:15:56  host: dmg75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefo ma prawie wszystko !!! niema tylko irdy ale tak to ma wszystko a mp3 na dzwonek ustawiasz w ustawieniach !

  • 0

    87. ~Deeloc  2007-10-21 11:09:10  host: cnet-u-253-184.petrus.pl

    Sieee telefonik full wypas ma wszystko co trzeba a mp3 gra normalnie zajebiscie i czysto a do tego mam karte pamieci 2gb i muzy full poprostu polecam a dalem za niego tylko 350pln

  • 0

    88. ~patrycja19820  2007-10-22 11:27:19  host: host-89-228-242-196.kalisz.mm.pl

    Witam.Mam ten telefon dopiero kilka dni i jak narazie jestem zadowolona ale zobaczymy co będzie dalej.Nie podoba mi się tylko jakość zdjęć,ale poza tym jest oki.Mam do niego dokupioną kartę pamięci 1GB.Najlepszą kartą do tgo telefony jest SDmicro od 256MG do 1GB. Pozdrawiam.

  • 0

    89. ~;po;90;u  2007-10-25 21:54:37  host: host-86-63-142-173.pronet.lublin.pl

    jaki ma aparat ile pixseki

  • 0

    90. ~Miki  2007-10-27 01:52:32  host: 89.241.220.99

    Mam tylko pytanko, czy mozna tak ustawic dzwiek przychodzacej rozmowy , aby zawsze mial jednakowa glosnosc? pomimo ze nie mam wybranej opcji o narastajacej głośnosci, on zawsze na poczatku dzwoni ciszej i dopiero stopniowo sie podglasza. Druga sprawa, to po ponownym otwarciu klapki pokazuje ostatni widok a chyba powinien wrocic do głownego widoku... czy ma ktos taki sam problem (o ile to mozna nazwac problemem) ? Poza tym telefon jest superowy, ma dokladnie wszystko czego potrzebuje za niewielkie pieniadze.

  • 0

    91. ~1000  2007-10-28 19:37:47  host: ajn27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jaki kolor najlepszy byłby dla dziewczyny ?

  • 0

    92. ~bateria  2007-10-29 15:41:20  host: drl25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Jak długo trzyma bateria ? chodzi mi o kilka minut rozmow dziennie i kilka smsow. bez zbednej zabawy. Z gory dziekuje za odpowiedz.

  • 0

    93. ~telka  2007-11-07 16:45:16  host: 87.116.202.64.kutno202.tnp.pl

    Mam pytanie.Czy w tej nokii jest dźwięk przy otwieraniu i zamykaniu klapki??Odpowiedzcie :))

  • 0

    94. ~snajper  2007-11-09 19:36:07  host: 80.50.33.10

    bardo polecam, dużo gadżetów bateria długo wytrzymuje ogólnie bardzo dobry telefon

  • 0

    95.  2007-11-18 15:08:19

    mam to samo pytanie co miki w komentarzu 90 odnośnie dźwięków. Pomimo że nie ma ustawionej opcji o narastającej głośności dzwonka, telefon zaczyna dzwonić ciszej, dopiero po chwili się podgłaśnia. Jak ustawić aby tel odrazu dzwonił głośno???

  • 0

    96. ~beksinska  2007-11-18 21:16:58  host: abrr242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś go sobie kupiłam :) cieszę się bardzo i zupełnie nie żałuję!

  • 0

    97. ~Tinka  2007-11-30 20:37:08  host: pkp.abp.pl

    kupiłam nokię 6085 na allegro nówkę jestem zadowolona ,ale nie działa mi aparat???czy coś trzeba tam ustawić??? żeby się włączył???

  • 0

    98. ~lila  2007-12-02 10:39:09  host: ggd252.internetdsl.tpnet.pl

    proszę odpowiedzcie mi czy wyświetlacz jest dość duży? bo na zdjęciach wygląda na niewielki a na zewnętrznym wyświetlaczu tylko godzinę widac?? proszę o odpowiedź

  • 0

    99.  2007-12-19 10:48:24

    Prosze o pomoc :)) mam zamiar kupic ten telefon ale jest mi potrzebnych kilka informacji: czy mozna ustawic na wyswietlaczu w klapce np zdjecie czy wyswietla sie tylko zegar? czy mozna ustawic dzwieki zamykania i otwierania klapki? czy mozna ustawic jako dzwiek smsa np mp3 czy trzeba miec tylko standardowy sygnal? jak dlugo trzyma bateria? prosze o odpowiedz... to dla mnie bardzo wazne

  • 0

    100. ~baksik  2007-12-20 14:49:48  host: 87-205-180-106.adsl.inetia.pl

    Witam, też jestem chyba szczesliwym posiadaczem tego telefonu, tylko jeden problem, przy pisaniu sms po 70 znakach robią sie nagle 2 sms a po 140 juz 3... gdzie powinno byc 160 na 1 sms, czy ktos wie co moze byc tego przyczyną?? prosze o pomoc,

  • 0

    101. ~Anu  2007-12-25 15:58:47  host: cic95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go kupilam za 488 w Wawie w promocji..aa wszedzie indziej jest za 570,jest to najlepszy fon..warto go kupic..masz wszystko czego chcecie,mp3 głośno nawija,podlaczenie do kabla USB,slot na karte pamieci,Bluetooth.jestem z niego zadowolona..daje mi to co chcialam.

  • 0

    102. ~kaczy^^  2007-12-28 09:55:41  host: host-89-229-149-80.plock.mm.pl

    Siemka mam pytanko gdzie mozna kupic i w jakiej cenie tego fona w Wawie ?? Prosze szybko odpisywac :* Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

  • 0

    103. ~  2007-12-28 12:38:50  host: 80.54.41.3

    ja mma różowiutką, jest sliczna slodka kochana, wcale sie nie obija:)baterai 3m 8dni to byl najlepszy wybor w moim zyciu, chodzi szybciutko i sprawnie... poprostu SUUUUPER:)

  • 0

    104. ~SAMASAMOTNA  2007-12-28 15:44:51  host: 82.160.130.2

    Mam ten tel. od wczoraj. kupiłam go za 200zł. nie mam do niej zadnych zarzutów!! jest super!!!tylko trochę cichy :(

  • 0

    105. ~Justynka  2007-12-30 19:56:12  host: bqp135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam go wczoraj superancki telefon a wydałam tylko 500zł!! :))

  • 0

    106. ~Karolina  2007-12-31 11:34:03  host: rc.ists.pl

    Hmm zastanawam się nad kupnem... Co doradzacie:)??

  • 0

    107. ~Arti_Z_Chicago  2008-01-03 14:24:34  host: 71.194.75.211

    Mam juz tydzien ten fon, nie powala moze na kolana ale jest wporzadku.Normalnie uzytkujac,dopiero po tygodniu rozladowala sie w nim bateria.Mankament to mala pojemnosc karty pamieci oryginalnie dolaczonej do telefonu,Plusy teg telefonu to przemyslane menu i mozliwosci konfiguracji menu jaki i samych ustawien telefonu,jakosc baterii i mozliwosc komunikacji z PC przez bluetooth.Dzwonki MP3, kamerka i rozne gadzety z ktorych raczej sie nie korzysta na codzien, no i oczywiscie cena za nowy w pre-paid w sieci AT&T Cingular cena 53$ z podatkiem. Minusy, raczej delikatna klawiatura i chyba tyle.

  • 0

    108. ~asullka  2008-01-09 19:15:55  host: aafz59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pare pytan w sprawie tego telefonu. Mam zamiar kupic sobie nowy telefon ,ale nie wiem jaki ,mam do wyboru 3 telefony: Samsung x680,samsung e250 i nokie 6085 ,nei wiem który kupić,który jest według was najlepszy? Czy mozna w tym foniku ustawic mp3 na dzwonki? Bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam

  • 0

    109. ~monia  2008-01-11 16:51:43  host: dup227.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko ile kosztuje ten telefon ? i jaki kolor jest najlepszy dla dziewczyn ?

  • 0

    110. ~chudy  2008-01-13 15:07:50  host: aavb98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest visual radio

  • 0

    111. ~lolka176  2008-01-22 15:10:59  host: cdg29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam ten sam problem co tinka w komencie 97 a mianowice kupiłam go z allegro i nie działa mi aparat;/ co mam robic??

  • 0

    112. ~max  2008-01-27 18:25:44  host: gate88.kolornet.pl

    odpowiedź w sprawi koloru: dla dziewczyn blondynek kolor wyłącznie różowy, dla pozostałych srebrny.

  • 0

    113. ~Bartek  2008-01-30 10:58:18  host: acub164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Telefonik jest naprawdę super! Mam tylko jeden problem i nie wiem czy to tylko u mnie tak czy w innych też. Kupilem sobie do niego kartę pamięci 1 giga. Ale jak ja wkladam i zamykam to ta karta odkakuje i otwiera mi te"drzwiczki" co powinny blokować i wychodzi na wierzch! Wkurzam się niemiłosiernie. Proszę o odpowiedź!

  • 0

    114. ~Slawek  2008-02-07 14:01:39  host: ds.pk.edu.pl

    Jak ustawić w nim głośność przychodzącego smsa? nie chodzi mi o głośność dzwonka tylko o przychocohdzenie smsa ? I jeszcze jedno pytanie , jak zmienić jasność ekranu?

  • 0

    115. ~MAdz!a  2008-02-08 12:17:49  host: ip-193-138-242-130.profiline.pl

    mam ten fon od września 2007r. i oczywiście zaczęło sie coś ebac...:/ jak otwieram klapke wyswietlacz mruga co jakis czas i jakby tego było mało wibracje nie chodzą tak jak powinny...:/ jak ktoś wie co mam zrobić zeby go naprawic to piszcie tel nie ma gwarancji...;/

  • 0

    116. ~  2008-02-08 15:23:54  host: h-87-199-59-101.dolsat.pl

    czym sie ruzni FOTA od OTA

  • 0

    117. ~nika  2008-02-13 21:47:52  host: gqs74.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon jest dobry???? bo nie wiem jaki sobie kupić

  • 0

    118. ~lena  2008-02-14 22:26:05  host: admb44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie kupiłam ten telefon na Allegro. Bardzo mi się złoty, bo jest oryginalny, a Wasze komentarze upewniły mnie, że to dobry wybór:)Czy to prawda - okaże się jak już go będę mieć i zrobię mu test sprawności;) Oczywiście napiszę co i jak...Do tej pory jestem szczęśliwą posiadaczką Sony Ericssona K750i. Ponieważ mam go bardzo długo i nigdy mnie nie zawiódł-polecam go wszystkim!!!

  • 0

    119. ~qintero  2008-02-18 19:05:19  host: fdb210.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze napiszcie mi na temat aparatu bo nie wiem ile ma MP i czy robi jako takie fotki???

  • 0

    120. ~AdamVIP  2008-02-23 12:46:53  host: 83.2.83.110

    Mam ją od wczoraj jak najbardziej zadowolny jestem wszystko co potrzeba :P tyle, ze nię mogę bateri wyładować. Nawet ładnie ESKA ODBIERA:)) GłOSNICZEK GIT :)) I filmiki 3gp :D:D:D:D i karta wszystko co trzeba:) moze oprocz aparatu ;)) ale jak ktoś chce do fotografowania to nich sobie cyfrówke kupi :))

  • 0

    121. ~miras222  2008-02-23 18:22:12  host: dbz210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    >Bartek< powinieneś tę kartę mocno wcisnąć do środka, tak, żeby było słychać dwukrotne ciche "pstryk-pstryk", to będzie znaczyło że karta jest zablokowana na właściwym miejscu i nie bedzie się już samo otwierać. Jeśli to nie pomoże to masz coś skopane z kartą lub z zatrzaskiem w telefonie. Karta nie może sama wyskakiwać. Pozdro

  • 0

    122. ~jasia  2008-03-05 18:34:05  host: 88-199-241-43.tktelekom.pl

    Jakiego koloru jest podświetlenie klawiatury tego telefonu????

  • 0

    123.  2008-03-10 09:14:10

    @122 podświetlenie klawiatury jest na biało

  • 0

    124. ~the.cure_ka  2008-03-14 20:29:10  host: host-89-238-19-50.smgr.pl

    witam, mam pytanie :) Na początku myślałam, że mam problem z kartą, ale po wymianie jej na nową, problem się powtórzył. Nie mogę zapisać żadnych danych na pamięć, choć jest na niej jeszcze dużo miejsca. Na początku zapisywałam na niej wszystko bez problemu, a po jakimś czasie już mi się to nie udaje. Po sformatowaniu znów jakiś czas działa i problem się pojawia. Nie wiem czy oddawać tel. do reklamacji. Karta działa, bo sprawdzałam ją w aparacie. Proszę o pomoc

  • 0

    125. ~radek  2008-03-22 20:53:32  host: chello089076205207.chello.pl

    Piszecie telefon super itd. On ma ponad 256 tys kolorów??? No śmiech. Polecam LG w takiej samej cenie, zobaczcie jaki tam jest ekran. Również Menu. Nokie podobno mają najprostsze. Guzik prawda. Nie zamierzam prowadzić krucjaty przeciwko Nokii, bo mi to jest obojętne czy to się będzie nazywało Nokia czy coś innego, liczą się wykonanie, funkcjonalność i tym podobne, a to każdy obiektywnie potrafi ocenić. Mam LG KE 820, ba ktoś z rodziny posiada Siemensa C75 (65 tys) i uwierzcie, ich wyświetlacze są o niebo wyrazistsze od tej Nokii. No i gdzie w tym modelu 6085 ustawia się jasność, kontrast wyświetlacz? Tego chyba nikt nie wie... A jak wiecie powiedzcie.

  • 0

    126. ~Miras PP  2008-04-08 22:13:02  host: dhx137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "125. ~radek 2008-03-22 20:53 chello089076205207.chello.pl Piszecie telefon super itd. On ma ponad 256 tys kolorów??? No śmiech. Polecam LG w takiej samej cenie, zobaczcie jaki tam jest ekran. Mam LG KE 820, ba ktoś z rodziny posiada Siemensa C75 (65 tys) i uwierzcie, ich wyświetlacze są o niebo wyrazistsze od tej Nokii." jakbyś nie wiedział to ta nokia ma stosunkowo słabej rozdzielczości wyświetlacz, i głównie to rzutuje na gorszą jakość wyświetlanego obrazu... A nie mniej, czy też więcej kolorów... Oko i tak nie jest w stanie rozróżnić np na telefonie komórkowym 8-, 16-, i 32-bitowego koloru.

  • 0

    127. ~....  2008-04-11 15:54:37  host: acyr109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy w tym telefonie mozna wymienic obudowe???

  • 0

    128. ~mikado  2008-04-13 13:01:56  host: bdu14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy on ma m irde i bluetooth czy ma usb i jaka jest rozdzielczość zdjęć..???? irdę nie blue tak, resztę również masz tam wyżej napisane... mam pytanie, czy do tego modelu mozna dokupić słuchawki sterefoniczne i czy bedzię wtedy odbierało radio?

  • 0

    129. ~mikado  2008-04-13 14:10:44  host: bec27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można do tego tel dokupić słuchawki stereofoniczne??

  • 0

    130. ~mikado  2008-04-17 17:20:35  host: bhr114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam muzykę na karcie pamięci i jak teraz zrobić żeby można ją było słuchać w odtwarzaczu?

  • 0

    131. ~  2008-04-26 19:06:02  host: bfe38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @129 można dokupić słuchawki stereofoniczne tylko muszą mieć zakończenie "nokiowskie" (wtyk obok gniazda ładowania) @130 po prostu uaktualniasz fonoteke i masz piosenki.

  • 0

    132. ~adam  2008-05-04 21:34:45  host: host212.use.pl

    szczerze ten telefon jest badziewny ja pracowalem w komisie i sprzedalem takich ze 30 wszyscy sie zkarzom ze sie zacinaja i formatuja same wiec ja bym nie radzil go kupywac za pol roku te nowe zaczna gubic czasem zasieg i ogulnie ja bym ten telefon ocenil na jakies 7/10 a tak to muzyczke wszystko ma dobre a aparat ma 1.3 mpx wiec lepszy jest k750i lub n70 ale jak ktos chce tom 6085 niech ja kupi ale po polowie roku albo roku zacznie sie psuc ale nie chce zadnych przezwisk tylko mowie swoja wersje wiec nie zycze sobie roznych wyzwisk

  • 0

    133. ~Kasia spiniol  2008-05-08 17:53:09  host: host892513618.3s.pl

    Mam ta nokie od 4 dni jestem zadowolona bardzo jednak nokia to nokia tylko jest jaka funkcia w tel nacisnij i mow przeczytalam intrukcje i ja cholere nie wiem jak to wlonczyc pomocy!!pozdrawiam wszystkich ktorzy dokonali wlasciwego zakupu tel

  • 0

    134. ~Shade Water Wolf  2008-05-11 19:39:43  host: 83.238.70.51

    Mam problem ze znikającym wyświetlaczem, co jakiś czas mruga i jest to bardzo denerwujące - nie wiem tylko dlaczego tak się dzieje :/

  • 0

    135. ~kamileczka5  2008-05-18 12:50:54  host: chello087206032204.chello.pl

    Mam bardzo istotne pytanie czy ten telefon jest prosty w opsudze bardzo chciałabym to wiedzieć zanim kupie sobie ten telefonik. mam nadzieje ,że jest bo bardzo mi się podoba taki w różowym kolorze.

  • 0

    136. ~karolka  2008-05-19 20:00:25  host: public-gprs99495.centertel.pl

    hej wszystkim ja mam ten tel i jestem z niego zadowolona no jedynie nie podoba mi sie jakosc zdjec a kupilam bo za 599 zl

  • 0

    137. ~aguska  2008-05-23 14:32:59  host: strawczyn-gw.c-plus.pl

    heeeja.zastanawiam sie nad kupnem tego fona.nie jestem pewna pod wzgledem aparatu......prosze o pomoc

  • 0

    138. ~domi13  2008-05-23 20:43:38  host: adnw24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... jezeli jest to wyswietlacz dodatkowy to blyka bo tracisz zasieg u mnie tez tak jest...

  • 0

    139. ~Ad  2008-05-23 21:22:09  host: 078088195248.osw.vectranet.pl

    Telefonik jest wprost wyjebist**** mam wszystko czego mizna chcie tylko aparat triche kiepski ale za to jakosc dziwkow mp3 super mam karte 1gb i za fona dalem 60zł :P:P:PMeksykanska wersja

  • 0

    140. ~she  2008-05-24 17:45:20  host: nat-245-164.man.bydgoszcz.pl

    ejj w tym fonie działa gg?

  • 0

    141. ~  2008-05-25 14:18:26  host: nat-242-236.man.bydgoszcz.pl

    Jest to wyświetlacz główny, który co jakiś czas zanika, a momentami robi się cały biały - dziwne....

  • 0

    142. ~nina  2008-05-25 21:22:03  host: 23-65.2-0.pl

    mam pytanie czy można ustawic dzwięk przy otwieraniu klapki?

  • 0

    143. ~observ  2008-05-29 17:50:22  host: user7.94.udn.pl

    wszyscy tylko pytają a mało kto odpowiada.. Ja wiem, że instrukcja obsługi jest po to by rozwiewać wątpliwości, ale z doświadczenia wiem, że producenci unikają w instrukcjach tematów "drażliwych", i takie właśnie fora mogą być pomocne. Ale to zależy tylko od posiadaczy danych modeli.

  • 0

    144. ~  2008-06-10 00:12:43  host: rb8.optinex.pl

    telefon kupiłam w tamte wakacje. aparat ma takie jazdy, że czasami działa, czasami nie. na drugim zewnętrznym wyświetlaczu nie da sie ustawić zdjęcia, jako wygaszacz jest duży rozmiar czcionki godziny, lub zasięg, godzina, data i sieć. dźwięków zamykania i otwierania klapki nie ma. na smsa można ustawić dźwięk w formacie mp3.jeśli wejdziemy powiedzmy w galerię i zamkniemy klapkę, po otwarciu bedzie dalej to samo. idealne na zapisywanie ściąg w szkole. bateria trzyma długo. kupiłam za 599 zł. mimo wszytkich zalet odradzam. mam 6 znajomych, którzy mają taki telefon, dla mnie i jeszcze 3 z nich padł najpierw główny wyświetlacz, później zewnętrzny. naprawa 120 zł w moim mieście, chyba, że gwarancja. nie opłaca mi się kupować. sporo znajomych kupiło ericssona w880i. jak narazie działa bezproblemowo. niedługo tez go kupuje ;]] E.

  • 0

    145. ~  2008-06-10 00:17:52  host: rb8.optinex.pl

    plusem jest też możliwość nagrywania rozmów. można się pośmiać ;]]]

  • 0

    146. ~sylcia  2008-06-24 21:04:17  host: nat-141.ghnet.pl

    ja jutro kupuje ten telefonik, ale jak tak czytam te komentaze to zaczynam miec watpliwosci... czesc pisze ze sa problemy z aparatem i z wyswietlaczem... pomimo to chyba kupie ten telefon... ;] od zdjec jest aparat, a nie telefon a z wyswietlaczem moze nie bedzie problemow... mam nadzieje xdd

  • 0

    147. ~ewik  2008-06-28 23:05:27  host: gate88.kolornet.pl

    telefonik jest fajny, wszystko niby jest ok, tylko wiesza się czasem na karcie pamięci /mam 1Gb/. Tzn. wchodzę w galerię, potem w kartę pamięci i klops, wszystko się wiesza. Dzieje się tak dosyć często. Czego to może być wina, telefonu czy karty pamięci?

  • 0

    148. ~ewelina  2008-06-29 12:01:21  host: ebv49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ogólnie spoko.. tylko po kilki miesiacach uzywania padł mi wyswietlacz.. ;/ na karte gwarancyjna czekam juz 4 miesiace.. widac nikii polandnie zalezy na klientach.. ;/

  • 0

    149. ~`  2008-07-04 20:00:38  host: bfj34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od 6 miesięcy i muszę powiedzieć, że nie mam z nim żadnych problemów, wszystko działa w porządku, nic się nie psuje, aparat mógłby być trochę lepszy ale w końcu to tylko telefon. Mi odpowiada.

  • 0

    150. ~martusiaz  2008-07-12 16:25:04  host: 088156009204.ols.vectranet.pl

    z telefonu jestem jak najbardziej zadowolona!! pomimo iż mam go od ponad pół roku mam wygadane na nim już 196godzin w innych telefonach jakie miałam po przekroczeniu 100godzin zaczal sie tracić zasieg. Nie mam zadnych zastrzeżeń co do tel wszystko działa jak powinno;)

  • 0

    151. ~myszka  2008-07-25 16:15:56  host: 213.25.176.81.unregistered.trzebnica.net

    mam pytanie. :) a jak duże są zdjęcia z tego telefoniku?

  • 0

    152. ~`  2008-08-11 21:37:13  host: bed164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdjęcia są w rozdzielczości 640x480

  • 0

    153. ~kkk  2008-08-17 22:31:48  host: dxz34.internetdsl.tpnet.pl

    po niecałym roku użytkowania zadowolenia z tego telefonu padl wyswoietlacz główny widacc to jest jego wada czytając komenty poprzednie

  • 0

    154. ~ewelina ;/  2008-08-20 12:26:23  host: ece187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiam ten telefon w pazdzierniku zeszlego roku... w kwietniu podobnie jak u kilku osob zaczął sie psuc.. migal ekran a potem juz padl na dobre.. najgorsze jest to ze nokia nie naprawia tej ustreki gdyż podobno "nie podlega gwarancji" ;/ po 5 miesiacach uzerania sie zostalam na lodze ze stara nokia 2600.. jestem zawiedziona..

  • 0

    155. ~anucha  2008-08-26 18:29:25  host: 81.15.152.21

    Nigdy nie miałam lepszego telefonu!!! Pisze około 150 smsów dziennie oraz czesto dzwonie i bateria trzyma 5 dni za kazdym razem-jak w zegarku! To dobry wynik. Tel jest szybki,parametry ma względne-dla mnie jest na maxa wystarczalny. Mam w nim karte 2 GB i jest duzo miejsca. Mam go juz 1,5 roku,miesiąc temu kupiłam nowy telefon ale oddałam go ojcu i mam spowrotem tę nokie bo jest niezawodna! POLECAM!

  • 0

    156. ~3333  2008-09-09 18:10:21  host: cbc248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest taka super jak piszecie?

  • 0

    157. ~blue-mag  2008-09-10 11:37:37  host: iqs50.internetdsl.tpnet.pl

    Hej.Właśnie mam propozycje aby kupić nokie 6085 za 250zł opłaca się?

  • 0

    158. ~slawomir  2008-10-09 18:11:56  host: ghh250.internetdsl.tpnet.pl

    głośny jest ten fon

  • 0

    159. ~Madzioszka  2008-12-18 22:08:01  host: host-89-229-137-76.chelm.mm.pl

    Mam tego Fona ogólnie jest fajny tylko ekran mi miga i aparat jak ma schiz to nie dziala co mam robic????

  • 0

    160. ~Madzioszka  2008-12-25 20:20:08  host: host-89-229-137-76.chelm.mm.pl

    Mam tego foniQa od Lipca i migał mi ekran..:( Zaniosłam goo do naprawyy i jak sie okazalooo byl caly mokry i splesniały(fuuu) po 2 dniach jest naprawiony i za naprawe dałam 75zettt Wartooo!!!:* pozdroo...

  • 0

    161. ~bmk  2009-01-19 22:40:16  host: net18.new-way.pl

    ja tam mam ten telefon juz ponad 2 lata i nic sie z nim nie dzieje. jak sie dba, tak sie ma

  • 0

    162. ~as  2009-01-21 17:24:16  host: public-gprs107514.centertel.pl

    Czy on ma duże littery?

  • 0

    163. ~D@mian  2009-01-26 13:59:40  host: 78.133.207.18

    telefon zamukł i wywitlacz raz zaskauje raz nie co mam robic

  • 0

    164. ~Marita93  2009-01-30 09:52:32  host: apn-77-115-237-162.gprs.plus.pl

    Jestem od roku posiadaczką tego tela. Jesli mam byc szczera to nikomu go niepolecam. Po niespełna pół roku telefon sie zepsuł[wyświetlacz przy otwieraniu klapki zaczął mrugać i głośnk się zjebał.Za naprawe dałam 160 zł]A a dodatek ma słaby aparat,nie ma kabla usb i w ogole menu jakies do kitu. Soryy ale moim zdaniem to nie jest telefon a jakaś zwykła reklamówka.;|

  • 0

    165. ~mmmm  2009-02-26 07:23:45  host: public59876.xdsl.centertel.pl

    super ten font ma go już 1 rok!!!

  • 0

    166. ~hello  2009-04-23 09:06:57  host: adsu22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć mam ten fonik od ok roku i jestem zadowolona. tylko nie wiem czy można w nim obudowę zmienić pliski pomóżcie :)

  • 0

    167. ~Mia Co.  2009-08-02 21:26:12  host: chello089078132075.chello.pl

    HEJA ludzie ten telefon to jest totalny badzieww nikomu go nie polacam jak zamyka sie klapke jest czarno bily masakra wygla..?? wielka ceglowka wierzcie mi i nie kupujcie go!!!!! STRACICIE PIENIĄDZE!!

  • 0

    168. ~kora  2009-09-12 19:25:28  host: 195.116.157.30

    Hej. Mam ten telefon od dzisiaj . Jest super. Żadnych wad . Radio super . Aparat robi fajne i wyraźne zdjęcia . Ogólnie super telefon .POLECAM.

  • 0

    169. ~DAGMARA  2009-11-13 10:40:06  host: alz29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego telefonu. Sama go mam i zaczynam żałować bo dzisiaj jedzie 2 raz w ciągu nie całego roku do naprawy i 2 raz z tą samą usterką, mianowicie główny wyświetlacz mryga na niebiesko a z tego co czytałam w komentarzach w tym modelu to normalne, ale ogólnie to szkoda bo telefon jest naprawdę super, tylko ten wyświetlacz.

  • 0

    170. ~mirella  2009-12-16 13:11:03  host: cis200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    używam go jak nie przecietny uzytkownik,mam go 3 czy 4lata|klapka odpada,przednia obudowa wypada,przedni wyswietlacz nie dziala juz z pol roku,byl 2 razy w naprawie,bateria trzyma ponad 3 dni,choc pisze po 200 smsów dziennie+rozmowy.zalety:to bateria w miare dobre zdjecia(oczywiscie przy dobrym oswietleniu)wygodny w pisaniu smsów,wady:slaby glos dzwonka,psuje sie ciagle ekran jeden jak i drugi.

  • 0

    171. ~dominika  2010-01-06 16:36:45  host: arr196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miał ktoś tak w swoim telefonie, że jak szła do niego wiadomość MMS to telefon się co chwila wyłączał i włączał i tak bez przerwy??? Już 2 razy był w serwisie i nie chciałabym żeby pojechał następny raz.

  • 0

    172. ~  2010-02-23 22:10:59  host: public29459.xdsl.centertel.pl

    co robić kiedy mi wyświetlacz cały czas gaśnie??

  • 0

    173. ~karol!a  2010-02-25 23:32:20  host: acfr109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To pier.... lipa ,mam ten telefon od kilku miesięcy 2 razy był w naprawie,a teraz leży wdomu,bo ekran już nie działa :((((((

  • 0

    174. ~cutie  2010-03-06 20:24:00  host: apn-95-40-188-246.dynamic.gprs.plus.pl

    tasma mi siadła. nie da sie wysyłać smsy. dużo będzie kosztowała naprawa??

  • 0

    175. ~przemek473  2010-04-18 11:39:37  host: 195.205.216.25

    taka taśma kosztuje w okolicach od 15w góre

  • 0

    176. ~ann  2010-05-22 15:22:44  host: ghm94.internetdsl.tpnet.pl

    najlepszy tel jaki miałam, niestety pożyczyłam komuś i padł.... przeglądając to forum można powiedzieć żeby się nie sugerować wypowiedziami przy wyborze telefonu, bo każdy woli coś innego... moim zdaniem robi super zdjęcia - mój chłopak ma 6680 i robi straszne zdjęcia w porównaniu z moim. ogółem polecam, bateria po formatowaniu trzyma ponad tydzień i ogółęm spełnia oczekiwania normalnych ludzi .

  • 0

    177. ~llllll  2011-03-01 14:39:47  host: apn-77-113-112-69.dynamic.gprs.plus.pl

    czy można na niej założyć gg?

  • 0

    178. ~renia  2011-10-13 14:58:08  host: ixs130.internetdsl.tpnet.pl

    tel super, tylko szkoda ze zdechł po 3 miesiacach :( poprostu tasma nie wytrzymuje wiecej. 3 razy był w naprawie i nie podziałał wiecej jak 2 tygodnie. hmm :(

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet