Nokia 6080 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6080 Opinie o Nokia 6080

Nokia 6080

w sumie: 143
  • 0

    1. ~aptekarz  2006-06-19 13:21:13  host: dch218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejny model noki który nic nie wnosi ...

  • 0

    2. ~szpiegu86  2006-06-19 13:47:57  host: bdl167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Yhy... taka ulepszona 6030. Widać, że Nokia ciągnie tą linię telefonów z niskiej półki. Żeby było śmieszniej, to nawet sporo ludzi bierze te modele.

  • 0

    3. ~szpiegu86  2006-06-19 13:50:41  host: bdl167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Yhy... taka ulepszona 6030. Widać, że Nokia ciągnie tą linię telefonów z niskiej półki. Żeby było śmieszniej, to nawet sporo ludzi bierze te modele.

  • 0

    4. ~  2006-06-19 13:51:16  host: cbs20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny telefon Nokii który wnosi wiele ...

  • 0

    5.  2006-06-19 13:56:48

    nie jest az tak zle ;p

  • 0

    6.  2006-06-19 14:33:05

    Jak zwykle nic nowego . . . nokia stacza sie ostro na dno !! Co dwudziesty telefon ktory wprowadza ma cos nowego a pozostale to tylko pudłami sie roznia

  • 0

    7.  2006-06-19 14:56:16

    Michał: Bo Nokia produkuje telefony dla wszystkich. Gdy firma Nokia wprowadzała coś nowego do kazdego telefonu, to zmniejszyłaa bys się liczba ich uzytkowników, bo nie każdego stac na telefon np. N90 czy N8800. Chcesz zobaczyć najnowsze technologie polecam Nseries. A to coś u góry jest dla ludzi mniej zamożnych :P

  • 0

    8.  2006-06-19 15:10:00

    Mam nadzieję że wiesz że telefony firmy Nokia nie sa tworzone tylko dlatego żeby były najlepsze. Nokia zyska więcej użytkowników produkując telefony mniej funkcjonalne :PP

  • 0

    9.  2006-06-20 10:07:44

    zajebiscie odpocowana 6030 ;D fajna klawiaturka i ładny wyświetlacz.

  • 0

    10.  2006-06-20 19:37:29

    wszystkie nokie takie same wygląd en sam carne prostkątne z brzydkim logiem na bałym tle - ble ja mam sagema i lg b2050 ktury jest dziełem sztuki w poruwnaniu z tymi

  • 0

    11.  2006-06-20 20:07:09

    Z wyglądu całkiem całkiem... Ale parametry mógłby mieć lepsze...

  • 0

    12. ~KORNIK  2006-06-21 12:09:18  host: abrt218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny model mający na celu wyciągnąć kasę od klientów za nic w zamian!

  • 0

    13. ~  2006-06-22 13:43:34  host: crb51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fanatyk: Nokia 7650 i Nokia 7370 to też ten sam wygląd.

  • 0

    14. ~Ya  2006-06-27 15:35:35  host: vera.net.pl

    Fanatyk, sposób Twojej pisowni to również istne "dzieło sztuki".

  • 0

    15. ~kalendarz18  2006-07-03 18:31:12  host: abyv185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i tak robią najlepsze telefony poza tym na tym polega biznes aby wyciągnąć kase i to niwielkim kosztem

  • 0

    16.  2006-07-06 19:57:52

    nihil novi, czyli po co było to produkować?

  • 0

    17. ~  2006-07-07 09:09:50  host: akq134.internetdsl.tpnet.pl

    NIEZŁA , ALE PARAMETRY MOGŁY BY BYĆ LEPSZE...

  • 0

    18.  2006-07-27 20:12:33

    swietny wyglad ale parametry...

  • 0

    19. ~  2006-08-07 16:56:47  host: 213.199.241.18

    ile kosztuje??????

  • 0

    20. ~kirya  2006-08-22 19:35:11  host: ejw58.internetdsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten telefon?????

  • 0

    21. ~KORNIK  2006-08-25 03:50:42  host: 82.160.48.66

    Jeśli NOKIA nie zmieni rozmiarów wyświetlaczy, ogólnego eyglądu i nie doda wszystkich funkcji w jeden naprawdę dobry telefon to może się pożegnać z klientami! Ten fon jest podobny do masy innych zupełne dno! Ja przeżuciłem się na Siemensa którego wcześnbiej nie lubiłem i nie żałuje! NOKIA to syf!

  • 0

    22. ~fefo  2006-08-25 20:47:38  host: cbr39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Troszke zrypana ta Nokia

  • 0

    23. ~Łysy  2006-10-03 15:48:59  host: cbm228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ci co sądzą że nokia to syf to ich wyśmiewam totalnie.Wszystkim podobają sie sony eriksony ale to one szajskie bo mają otwory do słuchania z tyłu i to wielkie a nokia ma malutkie. Siemensowi bateria trzyma max 6dni.samsung jest niewytszymały.Motorola ma cieńką pamięć i to sie tak ciągnie z wszystkimi innymi telefonami.Nokia jest najlebsza

  • 0

    24. ~premier  2006-11-04 18:03:22  host: alo68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    łysy.. co do samsungów to się trochę mylisz... to jest ostatnio jedna z najmniej awaryjnych marek

  • 0

    25. ~Dziki  2006-12-04 15:43:12  host: dns2.21.pl

    Ja sie z łysym zgadzam a szczegolnie w tym ostatnmim zdaniu

  • 0

    26. ~AAron  2006-12-28 11:26:44  host: 82.160.162.23

    Chciałbym żeby wreszcie napisał ktoś kto ma i używa tego telefonu Ktoś poważny a nie dzieciak któremu tylko pamięci w głowie i inne bajery Ja ten telefon dziś kupiłem i jeszcze nic nie moge na jego temat powiedzioec ale na pewno napisze jak go poużytkuję z miesiąc.

  • 0

    27. ~madziaaaa  2006-12-29 14:27:02  host: nat2.piasta.pl

    ja mam pytanie czy ten telefon jest dostępny w jakimkolwiek abonamencie??? bo szukam i znaleźć nie moge... a mi się on naprawde podoba

  • 0

    28. ~GREGY  2006-12-29 14:41:07  host: chello089078024078.chello.pl

    CZY TEN TELEFON W TRAKCIE CZUWANIA MA ZEGAR I CZY JEST ON CZYTELNY..

  • 0

    29. ~misisaaa  2007-01-20 14:53:42  host: il254.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telkefon i naprawde jest super:)a zegar tak..w trakcie czuwania jest czytelny:)chwale sobie ten telefon .. chociaz mam go dopiero miesiac

  • 0

    30. ~MvT  2007-01-28 11:22:35  host: abxq150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta nokia to nic innego jak 6070 tylko z inną obudową- bardziej elegancką. Już kidyś Nokia tak zrobiła z modelami 8310 i 6510 były praktycznie takie same, można było zamienić obudowy, co zrobiłem z kumplem... A pmięć jest rzeczywiście do kitu, poprzednio miałem 6610i tam było 4,5 MB, czyli nokia sie cofa w rozwoju. Kiedyś jak telefon nokii miał "6" jako pierwszą w numeracji to można było sie spodziewać naprawdę jakości i wielości funkcji dziś to już historia. Trzeba kupić modele które zaczynają się od "N" lub "E" żeby można było krzystać z cikawych funkcji tyle że te modele są bardzo drogie. Podobny klasą SE K510i oferuje więcej (gdyby tylko nie ten wypadajacy joy).

  • 0

    31. ~norwayy  2007-01-30 11:05:57  host: 82.160.110.202

    a czego wy oczekujecie za ta cene? szukam najprostrzeg telefon ba swiecie nowego ladnego ale bez tych wszystkich bzdur kore podbijaja cene! szkoda z ema aparat te zmi sie nie przyda. zdjecia robie normalnym dobrej jakosci aparatem.

  • 0

    32. ~prezydent  2007-02-11 17:00:14  host: acjv125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja jestem zniego zadowolony nigdy nie miałem leprzego telefonu.

  • 0

    33. ~  2007-02-18 13:07:02  host: p09-06.opera-mini.net

    Mam go od miesiąca i trochę mnie rozczarował. Minusy to: 1) mała pamięć (1,2 MB, po wykasowaniu niektórych rzeczy można uzyskać ok. 2,5 MB); 2) dość ciche dzwonki; 3) okropna jakość zdjęć i nagrań video; 4) niskiej jakości edytor zdjęć. I nie krzyczcie,że to tylko aparat VGA. W Sagemie X-7,którego właśnie sprzedałam,też był VGA,a zdjęcia były nieporównywalnie lepsze. To samo dotyczy edytora. W Sagemie można zdjęcie "podrasować",a w tej Nokii dodać tylko jakąś durną ramkę,wąsy,czy coś w tym stylu. Poza tym w Sagemie fotka jest wielka na cały wyświetlacz,a w Nokii tylko na pół. 5) bardzo szybko rozłącza połączenia GPRS,mimo ustawienia zawsze on line. 6680 i 6030 trzymają po kilka godzin. A 6080 rozłącza po kilku-kilkunastu minutach. Ogólnie biorąc nie polecam tego modelu bardziej wymagającym użytkownikom. Mniej wymagający będą zadowoleni. Telefon ładny,polifonia i mp3 gra czysto,wyświetlacz czytelny,w pełni programowalny klawisz nawigacyjny,dobra słyszalność rozmówcy,jako ciekawostka możliwość zmiany koloru czcionki na wyświetlaczu,bateria trzyma ok.5-6 dni. Ja osobiście żałuję,że go kupiłam. :(

  • 0

    34. ~aqa  2007-02-20 19:54:26  host: zt226.internetdsl.tpnet.pl

    Dałam za niego 450 na allegro i jestem usatysfakcjonowana jak za taka cene :D

  • 0

    35. ~aqa  2007-02-20 19:54:53  host: zt226.internetdsl.tpnet.pl

    Dałam za niego 450 na allegro i jestem usatysfakcjonowana jak za taka cene :D

  • 0

    36. ~jędrek  2007-04-21 22:38:48  host: adg72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    planuję zakup 6080 albo 6070, zależy mi na bateryjce aby trzymała jak najdłużej, może ktoś ma swoje przemyślenia, albo jskiś inny model tylko bez żadnych klapek

  • 0

    37. ~6600owner  2007-05-06 11:26:31  host: dhx157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Takie gówno, i za 400zł?? Za tę cenę to mogę się postarać o 6630 na orange PL... 16mb bez kart i VGA - to prawie to samo co k500i który kosztuje 180zł...

  • 0

    38. ~6070 górą ;*  2007-05-06 14:11:05  host: dmk241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do jędrek: Kup 6070! Jest o wiele lepsza. Może pamięci nie ma dużo, ale chociaż 4 mb, a nie tak ta tylko 2,5 ;/ Pozatym niczym się nie różnią i w 6070 bateria mi trzyma bardzo długo. Przy średnim użytkowaniu potrafi wytrzymać tydzień, a przy bardzo rzadkim nawet i dwa. ;) Jest na serio fajniejsza i ładniejsza. A i 6070 jest tańsza, bo ta (6080) kosztuje ok. 600 zł (w salonie) a 6070 kosztuje 509 (ja płaciłam tyle trzy miesiące temu) na aukcjach kupisz taniej, ale ją polecam :*

  • 0

    39. ~ryo  2007-05-21 19:20:45  host: 81.69.unknown.vectranet.pl

    Nokia niech dalej robi badziewne telefony.Już nie długo wyprzedzi ją ALCATEL.6610i miał te same funkcje pięć lat temu.CHUJ nie telefon.

  • 0

    40. ~Jan95  2007-06-04 13:18:41  host: dip53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to super nokia.i tak wogole nokia jest najlepszym telefonem.NOKIA WYMIATA

  • 0

    41. ~aga  2007-07-10 11:57:54  host: cpi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potrzebuję pomocy Właśnie przysłali mi telefonik ale nie wiem czemu jak chce zrobić zdjęcie wyskakuje mi operacja się nie powiodła. Kamera nie chce się włączyć też wyskakuje to samo.

  • 0

    42. ~wycior  2007-07-20 21:24:17  host: dbf107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten sam proble - operacja nie powiodła się i z fotek d...a . chyba wina softu, ale pewności nie ma. Poza tym fajna nokia za niewielkie pieniądze.

  • 0

    43. ~Kriss_Lodz  2007-08-02 10:21:23  host: 195.117.116.204

    Co do wywodów z początku listy to przypominam że to Motorola dała Życie nokii i że Nokia jest na podzespołach Motoroli wiec jeśli o czymśnie macie zielonego pojęcia to nie wypisujcie takich bzdur bo każda marka ma coś czego nie ma konkurencja i tak się koło zamyka

  • 0

    44. ~DaWiD1919  2007-08-02 12:49:30  host: anz150.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie o czym wy tu w ogóle piszecie?? Mam ten telefon od jakiegoś czasu, ale to nie mój jedyny kom.? Czego chcieć od nokii? TO JEST KOMÓRKA, chcecie muzy? Kupcie iPoda, chcecie zdjęć kupcie aparat. Mam serwis GSM i z nokią jest mało problemów. Jeśli rzucasz telefonem o ściane, lub spada ci z biurka, to twoja wina. Samsungi to owszem wytrzymałe telefony, ale skoro takm to dlaczego cieszą się mniejszą popularnością od nokii?! Sony ericsson? Te nowsze mają słabszy soft jeśli ktoś go często użytkuje. Motorola?? Ostatnio miałem motorole e1, chciałem ją sprzedać i miałem z tym problemy, bo rzadko kto chce kupić motke, a moja była na gwaracji. Siemens?? Miałem kilka siemensów to najlepszy z nich to był chyba stary C55 :/ Siemensy są słabej konstrukcji. Czy wiecie, że zakładanie silikonowych pokrowców ma wpływ na telefon?? Wilgoś ma wpływ na płyte główną, a przecież owe pokrowce się pocą.. Ostatnio dostałem do serwisu SIEMENSA CXT75 i co z tego, że telefon był w świetnym stanie wizualnym skoro płyta główna się zalała.. Klapa.. 600zł za nokie 6080??!! Ludzie kupiłem ją za 370zł i to nową, jak macie wąty to piszcie, a podam namiary na gościa. Sony ericsson za 180zł z pewnością nie jest nowy, skoro ostatnio widziałem za 170 i to w dodatku uszkodzonego. Miałem najróżniejsze telefony, multimedialne i jakieś cuda inne. Już mi się to znudziło wszystko. Kupiłem nokie 6080 aby mieć kontakt z bliskimi i czasem pogram w coś na tej komórce. Jeśli chcecie bóg wie czego to kupcie sobie coś lepszego.. SE K850i lub Nokia 6288, ale osobiście polecam Nokie 6280, jest tańsza (ok. 700zł nowa, a 6288 kosztuje ok. 1100zł) i ma więcej funkcji. Nie komentujcie mojej wypowiedzi, bo mam to gdzieś co kto myśli.. Ja mam spore doświadczenie i żaden gówniarz tego nie podważy.

  • 0

    45. ~Lenka0710  2007-08-10 10:12:49  host: eic28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mam pojęcia dlaczego w ten sposob oceniacie Nokię. Może faktycznie nie ma mnóstwa dodatków: MP3 itp., ale jest za to bardzo praktyczna, wytrzymala i ma najlepsza baterie ze wszystkich.Siemensa, czy samsunga nigdy nie mialam, ale mieli go moi znajomi.Co kilka tygodni nie robili nic wiecej jak chodzili z nim do naprawy do PLusa. Mialam jednak Motorole, ktorej bateria wyczerpywala sie co kilka godzin. Wiec co jak co, ale nie pozwole obrazac Nokii. Mam do niej wielkie zaufanie i sentyment, nie przejmuje sie glupim gadaniem ludzi, ktorzy w telefonie szukaja niewiadomo jakich cudow. A Na dodatek powiem, ze wlasnie jutro ide by kupic sobie NOKIE6080!!! Bo mi potrzebny jest ladny, solidny telefon a nie wielkie cuda za ogromne pieniadze ze zlej firmy. P.S. Ci, ktorzy chwala Siemensy, Sagemy, Samsungi czy Motorole niech sie za bardzo nie ciesza. Tez mialam frajde, ze ma ekstra dodatki itp,a potem z nimi tylko same problemy. O Nokii nic podobnego nie slyszalam, choc zdaje sobie sprawe,ze nie jest on olsniewajacy i wyjatkowy.

  • 0

    47. ~aroma  2007-08-14 16:11:45  host: gmq206.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tę Nokię od tygodnia. Wcześniej czytałam opinie, ze robi słabe zdjęcia ale i tak ją kupiłam i...miłe zaskoczenie: zdjęcia lepsze niż SE k700i ! bardzo wyraźne.Ma bardzo wygodne przyciski- idealne dla delikatnej damskiej rączki :)Mój ma dwie gry- Sudoku i puzzle. No i radio dobrze odbiera. Polecam.

  • 0

    48. ~TKR  2007-08-15 19:15:18  host: dwb123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widać bardzo wybiórczy masz ten słuch. ; ) Ja miałem kilka motorolek (V170, V220, V500, V3) i z żadną nie było problemów. Podobnie SE - miałem i K700i, i K510i, i K750i. Wszystkie działały bez problemu. Psujący się joystick to mit, powstarzany przez niezorientowanych w temacie baranów, którym ktoś nawkręcał jakieś pierdoły. W moim prywatnym rankingu pierwsze miejsce zajmuje SE, drugie Motorola, trzecie Nokia, a czwarte Samsung. Aa, dla Twojej wiadomości, Lenka: bateria w takiej V3 wytrzymuje spokojnie TYDZIEŃ, więc nie pisz głupot. Nokia wcale nie ma najlepszych baterii. Ma za to coraz gorsze telefony (porównajcie sobie modele ze średniej półki z modelami innych firm - np. Sony Ericssona). O cenie już nawet nie wspomnę. Chcesz płacić za markę? Kup Nokię. Chcesz płacić za dobry sprzęt? Kup Sony Ericssona.

  • 0

    49. ~zuza  2007-08-15 22:29:00  host: z-krosno.mt.pl

    telefon jest ok. może klawisze ma inne ale to kwestai przyzwyczajenia mam go od miesiąca i nie mogę nie złego powiedzieć i lenka masz racje jest solidny i wytrzymały

  • 0

    50. ~Jaco  2007-08-16 00:20:10  host: dynamic-86-111-96-12.tvk.torun.pl

    a jak spisuje się radio w tym aparacie?

  • 0

    51. ~  2007-08-16 09:59:38  host: p05-11.opera-mini.net

    heja, ta nokia jest słabiutka :-) i to bardzo, nie ma co sie cieszyć że ma się tel. z napisem NOKIA, mam 6131 nokie i jak ma kaprys to sie wyłączy,bateria jeden dzień trzyma, może to jest dodatkowa funkcja;-) tak więc nokie spadły jakościowo,a tel bez karty pamięci to też porażka.

  • 0

    52.  2007-08-22 02:13:36

    Witam :). Miałem dotychczas Nokię 6151, ale ją dałem Mamie, która miała "jakże dobrego SE K 750I z bajerami itd", ale niestety, zepsuł się, serwis nie umiał naprawić, i oddał pieniążki, które były wydane za ten telefon (Cała moja rodzinka użytkuje sieć PLUSGSM - polecam :P). Ja oddałem swoją Nokie 6151 (też polecam :)) Mamie, a sam sobie kupiłem Nokie 6080 :). Dla mnie jest ważne to, że ma funkcje sms i dzwoni :P. W sumie i tak rzadko kiedy, korzystam z mp3 czy aparatu :). Nokia ta ma radio, a to mnie bardzo satysfakcjonuje. Ma może małą pamięć, jednak to niesprawia mi wielkich westchnień... Jest dość solidnie wykonana, ładnie wygląda (takaa, ciekawa..). Długo trzyma bateria, co jest dla mnie KOLEJNYM plusem (6-7-8 dni), nie lubię telefonów, które trzeba co dwa dni ładować :/. W tej Nokii jedyne co mi przeszkadza, to klawisze. Hehe, są troszke za małe jak na moje "rączki". Poza tym nie dostrzegam większych wad, które przeszkadzały by mi w DZWOŃENIU I WYSYŁANIU SMS'ów ew. MMS'ów. Ja tutaj zgadzam się w 100% z przedmówcą Dawidem - wie co dobre, hehehe. Z kolei Nokie 6070 ma mój Tata, i też jest z niej zadowolony, w sumie wielkich różnic, między tymi telefonami nie ma !! W jednej korpus czarny w drugiej srebrny, i inna obudowa, która do obu telefonów pasuje :) i właśnie myślę nad zmianą obudowy na taką, jaka jest w 6070. Ogólnie moja cała rodzina użytkowała / użytkuje i będzie użytkować Nokie. Mieliśmy sporo telefonów, SE K750i, SE K700i, Motorola L7, SE W 800i, jakoś każdy z nas powracał ZAWSZE DO NOKII, i raczej przy tym już zostanie. Pozdrawiam serdecznie, myślę, że nikogo nie zanudze tą wypowiedzią.

  • 0

    53. ~marek  2007-08-24 10:51:09  host: hyp-net-74-242.lodz.msk.pl

    Nokie to najlepsze telefony. Jeśli chodzi o model 6080 sam jestem jego posiadaczem i jestem bardzo zadowolony. Prawda jest taka że telefon jest urządzeniem do porozumiewania się. Wszystkie inne bajerki to tylko efekt chwytów marketingowych, na które niestety wielu się nabiera.

  • 0

    54. ~Macieks  2007-08-26 09:20:51  host: cil204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super!!! telefon tylko denne gry 8-(

  • 0

    55. ~Kama17;P  2007-08-26 18:18:43  host: netlog.pl

    Chce kupić ten telefon ale jeszcze sie waham... To co polecacie czy nie? Dobrze służy czy to raczej badziew?

  • 0

    56. ~bafas  2007-08-27 15:02:53  host: gbc250.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ,mam pytanie czy ten tel. ma możliwość ustawienia dzwonków mp3? wiem ze tak jest napisane przy opisie ale, rownież jest napisane ze nie ma odtwarzacza mp3, z tąd moje wątpliwości.

  • 0

    57. ~zielash  2007-08-29 16:43:55  host: amz91.internetdsl.tpnet.pl

    zajebista jest i tylee nie ma tego nie ma tamtego lamusy kupcie sobie cyfrowke jak chcecie foty i odtwaracz jak chcecier muze a nie fiziujecie ze fajni jestescie jak dla mnie gicior

  • 0

    59. ~Neilo dj  2007-09-02 09:10:40  host: aahd161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia jest drogą firmą, nie można porównywać jej do innych firm, ponieważ jest budowana z najlepszych, najmocniejszych elementów!Sony ericsson??Porównujecie telefon prosto z chin?Sprawdź pod bateria "made in china" bateria nie jest lepsza.Jest robiony na ilość a nie na jakość!Abu nokia miała takie same funkcje co k750i należy przeznaczyć minimum 1,500zł a nie 600!Komu nie szwankuje sony ericsson??Bo co ma dopiero rok??to niedługo sie zacznie!Pozdrawiam

  • 0

    60. ~aci  2007-09-03 11:13:10  host: chello087206030146.chello.pl

    telefon jest ok. dla mnie najwazniejsze jest w nim to ze bateria trzyma tydzien, swietny wyglad i niezawodnosc. poprostu telefon do gadania i smsowania

  • 0

    61. ~adidos10  2007-09-08 15:42:41  host: area56.kutno67.tnp.pl

    Czy ten fon ma kartę pamięci

  • 0

    62. ~Rpudzian  2007-09-08 21:45:20  host: 213-238-93-64.adsl.inetia.pl

    Bardzo fajny telefonik mozna mu zarzucic jedynie malo pamieci i troszke ciche dzwonki mp3 ale coz nokia to firma ktora oferuje dobre i wytrzymale telefony a nie tak jak se multimedialny superdelikatny, awaryjny telefon. desing 6080 jest super skromny ale elegancki i ma to cos za to duzy plus dla producentow.

  • 0

    63. ~Niki  2007-09-10 09:05:38  host: rx.rect.uni.torun.pl

    To jest telefon tylko telefon a jak to telefon służy do kontaktów: dzwonienia i pisania sms jeżeli ktoś szuka multimedialnej zabawki to na pewno nie ta Nokia z tą ilością pamięci to totalna porażka 2 dzwonki mp3 i wszystko ani zdjeć dłuższego rejestru dyktafonu a już nie mówie o rejestrze wideo.. Po co wyposażyli ten telefon w to wszystko skoro tak mała pamięc nie pozwala z tego kożystać.??? Będe miała dzwonek ktory lubie ale nic nie nagram lub uda mi sie cos uchwycić ale przy nijakim dzwonku heh żaluje ze go mam ale reklama dżwignią handlu przeboleje ale już nigdy więcej Noki...

  • 0

    64. ~ula87xxxx  2007-09-11 16:21:27  host: 82.160.206.26

    Ile kosztuje i gdzie mozna zdjac sim locka zeby nie stracic gwarancji??

  • 0

    65. ~iga0301  2007-09-14 17:51:43  host: 194.215.219.81.static.kielce.msk.pl

    ja mam sony ericsson w810i i jestem z niego najbardziej zadowolona polecam

  • 0

    66. ~Kamil  2007-09-20 16:53:27  host: 82.160.254.181

    Mam pytanie... Właśnie kupiłem ten telefon i po pierwszym dziesięciogodzinnym naładowaniu telefon trzymał równe 48 godzin,ale co prawda przy intensywnym użytkowaniu.... czy te dwa dni to góra na co stać baterie???

  • 0

    67. ~.  2007-09-24 20:10:52  host: dwo74.internetdsl.tpnet.pl

    Najpierw się czyta opisy telefonu i opinie a dopiero później się kupuje, a nie narzekać tylko... Ula zdjęcie simlocka zawsze się wiąże z utratą gwarancji ;)

  • 0

    68. ~Adam  2007-09-25 19:03:42  host: 088156028065.ols.vectranet.pl

    NOKIA 6080 JEST SUPER POLECAM TEN TELEFON WSZYSTKIM.

  • 0

    69.  2007-09-27 12:28:09

    Kazdy telefon dobry ale nokie najlepsze, jeśli będziemy o tym pamiętac nigdy nie bedziemy mieli problemów z telefonami. P.S. (na llegro pisze ze nokia 6080 posiada odtwarzacz i dzwonki mp3)

  • 0

    70. ~darek  2007-10-03 18:54:00  host: gbc108.internetdsl.tpnet.pl

    niedawno kupilem ten telefon, w salonie plusa napisali ze ma 16MB pamieci a tu nagle w domu okazuje sie ze sa tylko 2,5. podzielam opinie ze po co ten telefon ma tyle funkcji skoro i tak mala pamiec je ogranicza, a co do azjatyckich telefonow to 2 lata mialem samsunga i ani jednego zlego slowa nie moge na niego powiedziec, tak wiec nie wydziwiajcie tu wielce ze nika jest oh i ah bo tak nie jest...

  • 0

    71. ~  2007-10-04 17:58:24  host: p10-11.opera-mini.net

    jeśli nokię porównujecie do se,a jeszcze że ten mit to nieprawda,to słuchajcie.Przy intensywnym użytkowaniu se po prostu sie rozpada!mam se k310i za miesiac zmieniam na nokię n.nokia is the best

  • 0

    72. ~Ania  2007-10-06 12:24:07  host: adoq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Normalnie TKR mnie oburzył!NOKIA to najlepsza firma pod słońcem! A se-totalna denna chinszczyzna szybko sie psuje a bateria jest do dupy! NOKIE GÓRĄ!

  • 0

    73. ~aptu  2007-10-09 10:37:33  host: gde210.internetdsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie, mój ma wadę - w czasie rozmowy sam wybiera numery - kombinację cyfr 5,6,4 - wyczytałam że to wada procesora często spotykana w tym modelu - teraz musze reklamować :((

  • 0

    74. ~  2007-10-11 20:30:32  host: ip83-230-27-178.e-zabrze.pl

    dlaczego jak rozmawiam to wciskaja sie cyferki na wyswietlaczu

  • 0

    75. ~  2007-10-12 17:21:39  host: acxk139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu on nie ma odtwarzacza mp3???

  • 0

    76. ~cmt  2007-10-13 14:34:26  host: chello087206097056.chello.pl

    telefon jak telefon, jedyny problem, to to, że w czasie rozmowy same wybierają się cyferki co niestety przeszkadza w prowadzeniu rozmowy. Okazuje się po rozmowie z serwisem, że jest to problem znany i niestety wymaga wymiany jakiegoś podzespołu. Trzeba oddaćdo serwisu i poczekać 2-3 tyg. na naprawę. Duży minus dla Nokii, że zna problem i mimo to nadal wypuszcza buble. Dodatkowy minus dla pracowników salonów, że nie informują o tym problemie. Jest to zastanawiające przy obecnej konkurencji na rynku telefonów komórkowych. Szkoda.

  • 0

    77. ~hubcio  2007-10-14 19:48:56  host: bkj72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    72. ~Ania 2007-10-06 12:24 adoq160.neoplus.adsl.tpnet.pl Normalnie TKR mnie oburzył!NOKIA to najlepsza firma pod słońcem! A se-totalna denna chinszczyzna szybko sie psuje a bateria jest do dupy! NOKIE GÓRĄ! przepraszam ale zobacz sobie na baterie od swojej "kochanej" noki. i co znajdziesz??? MADE IN CHINA

  • 0

    78. ~  2007-10-24 23:24:24  host: 80.50.236.66

    bateria mi trzyma góra 4 dni, bleee

  • 0

    79. ~sony  2007-11-04 09:27:04  host: ip-88-199-178-235.tczew.net.pl

    sony to dobre telefony psują sie jak każde inne jak sie dba o fon to sie nie zniszczy szybko

  • 0

    80. ~majkel  2007-11-08 09:27:58  host: ust191.p1.interarena.pl

    Czy ktoś uzywał tego tel. do łączenia z internetem? Jak działa taki zestaw?

  • 0

    81. ~Dudi  2007-11-11 11:49:29  host: dvp26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem ta nokie wplusi za 19zl:P Bardzo ladny wyglad, mp3 mi nie potrzebne bo mam odtwarzacz zdjecia robi wmiare dobre jak na VGA, mala pamiec? po co mi wieksza skoro ma kilka tapet i motywow ktore zajmuja 400kb, 3 piosenki mp3 na dzownek i 2 gry razem 1,5mb po ususnieciu wszystkich pierdól standardowych zostalo mi jeszcze 1 mb pamieci. Radio dobrze odbiera extra sluchawki. Dobry wyswietlcz. Malem Motorole v635 zepsula sie koszt naprawy 200zl, mialem motorole e398 zepsula sie koszt 150zl, Sagem my x5 , Nokia 3200 Swiatowy ranking najlepiej sprzedajacych sie telefonow na swiecie z roku 2006: 1. Nokia 2. Samsung 3. Sony Ericsson 4. Motorola 5. BenQ Siemens

  • 0

    82. ~repas28  2007-11-19 14:40:01  host: blk68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a kto produkuje nokie jak nie chińczyki to dopiero jest gówno podczas dzwonienia same wciskają sie guziki a osoba z która rozmawiam nic przez to nie słyszy totalne gówno nigdy więcej żadnej nokii totalne padło nie ma jak motka co japoniec to japoniec

  • 0

    83. ~Daro  2007-11-26 19:20:05  host: eov90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie-Jak ustawic w tym tel. N6080-otrzymywanie dlugich sms? Dlaczego dlugie eski sa dzielone na 2-DZiwne prawda?Moze ktos potrafi-dzieki za odpow.

  • 0

    84. ~adi  2007-11-26 20:55:52  host: chello089077006248.chello.pl

    Czy wielu z użytkowników N6080 ma problem z wybierającymi się cyferkami w czasie rozmowy?

  • 0

    85. ~Alojz  2007-11-27 18:40:19  host: dty108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niektorzy maja racje. Faktycznie jak sie rozmawia to sie same cyfry naciskaja co przeszkadza w rozmowie. nawet jesli klawisze sa daleko od policzka to i tak sie wciskaja. dlatego na dluzsze rozmowy polecam zestaw sluchawkowy. mp3 ma przecietne i nie ma 4x zoomu jak to podaja. tak jest okej:)

  • 0

    86. ~krystian  2007-11-28 20:35:21  host: 77-253-137-7.adsl.inetia.pl

    Podczas rozmowy telefon sam wybiera numery zwłaszcza 6. Czy ktoś miał taki problem i sobie z tym poradził??

  • 0

    87. ~irek  2007-12-07 13:25:58  host: ich.pharm.am.lodz.pl

    Ja byłbym zadowolny gdy nie fakt, ze nie działa mi w pełni mobilne gg (nie ma dzwieku ani wibracji). Producent gg twierdzi, ze to wina Nokii a Nokia, ze to wina producenta gg. PS. Tez miałem problem z wyskakiwaniem cyfr 4,5,6 podczas rozmowy. Po naprawie gwarancyjnej narazie jest dobrze.

  • 0

    88. ~katy  2007-12-12 21:49:39  host: bgw61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 6080 to najlepszy tel. jaki można mieć jest zgrabna nie psuje się jest wytrzymała jedyna jej wada to mało pamięci ale z tym da się żyć telefon jest ogólnie supeeeeeeeeeeer polecam każdemu

  • 0

    89. ~hazi  2007-12-19 05:23:38  host: bpb69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja zgadzam się z wypowiedzią dawid jeżeli telefon to telefon a nie jakieś pierdoły który telefon robi dobre zdjęcia nie spotkałem się jeszcze a miałem ich setki a mp3 następne g.. i reszta.Widzę co w serwisie się dzieje a te nowsze modele to jeszcze większe g...I nie ma i niema która firma czy model jest dobry zależy od tych jak go używa widziałem telefony miesięczne wyglądały tak jak by go ciągnoł a 90% zepsuć telefonów jest od wgrywania różnych pierdołów.Chcesz mieć dobre zdjęcie kup aparat a posłuchać dobrej muzyki wieże HI-FI a nie męczyć uszy??

  • 0

    90. ~Kuba  2007-12-23 21:18:54  host: acyp10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon 3 miesiące i nikomu go nie polecam wady: podczas słonecznego dnia na wyświetlaczu nic nie widać problemy z oprogramowaniem wyłancza się sam był już raz w serwisie, bo same wbijały się cyfry Poraz pierwszy zawiodłem się aż tak na Noki

  • 0

    91. ~Kuba  2007-12-23 21:20:21  host: acyp10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jednym słowem tragedia..

  • 0

    92. ~Kuba  2007-12-24 22:42:16  host: acyd221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie POLECAM. Pierwszy model Nokii, który mnie zawiódł..

  • 0

    93. ~mała  2007-12-26 20:50:35  host: abgd69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzi zastanówcie się czego wy chcecie od nokii 6080 ten telefon jest bardzo dobry to że cyferki w czasie rozmowy się same wybierają da się naprawić mam ją już od dłuższego czasu jest solidna ma bardzo elegancki wygląd a to że ma mało pamięci no cóż nie można mieć wszystkiego jak ktoś się nie zna niech nie rzuca takich opinii ludzie!!! mieli 10 telefonów i się z tego tytułu za znawców uważają kretyni pomyślcie zanim napiszecie jakąś opinie a jak własnego zdania nie macie tylko jedziecie na czyjejś opinii albo wyczytanej to nie wypowiadajcie się na forum publicznym

  • 0

    94. ~szymi1  2007-12-30 21:50:37  host: area54.static.kutno68.tnp.pl

    mam ten telefon i bardzo go lubię .Imam pytanie czy tam napisała lenka z cp?

  • 0

    95. ~vxc  2007-12-30 22:00:53  host: area54.static.kutno68.tnp.pl

    mam ten telefon jest ok czy czy nie rozumiecie słowa OK!?

  • 0

    96. ~  2008-01-06 13:57:04  host: dny45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poprostu dzwoni.tylko tyle.jak pracuję bateria trzyma 2 dni a na urlopie 5 dni jak służy tylko do zegarka.jest ok

  • 0

    97. ~roket  2008-01-07 11:54:36  host: centauri.serv-net.pl

    nie zgadzam sie z toba!!!!moze w sony ericssonach baterie sa najlepsze ale nokie tez sa swietne!!!!!i moze sa drogie ale ma sie za co placic!!!(dla TKR)

  • 0

    98. ~xx  2008-01-13 14:06:29  host: 77-253-191-154.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie, czy da się zmienić tło w menu, żeby zamiast tej truskawki albo niebieskiego budynku w tle była dowolona tapeta lub zdjęcie? Poza tym telefon bardzo dobry, jestem z niego zadowolona. Problem z wybieraniem się cyferek podczas rozmowy szybko został rozwiązany przez serwis

  • 0

    99. ~mariano2008  2008-01-18 13:31:29  host: 87-205-116-6.adsl.inetia.pl

    jest spoko , ale jak by był bluetooth było by fajnie

  • 0

    100. ~gzrech  2008-01-22 12:05:36  host: 80.48.158.138

    czesc jestem posiadaczem noki 6080 i jestem z niej zadowolony . mam dyza firme i super sie w niej sprawdza .............. super jest ta nokia ..

  • 0

    101. ~Mar...  2008-01-23 13:25:09  host: ahx15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon nokie 6080 od 5/01/2008 dzisiaj oddałem do servisu ze względu na wyskakujące cyferki w czasie rozmowy zapisują cały wyświetlacz. Czekam teraz dwa tygodnie na naprawę i jestem ciekaw jak będzie po naprawie, czy dalej będzie się psuł. Tę nokię 6080 produkują Węgrzy to i działają po madziarsku jednym słowem wielka lipa.

  • 0

    102. ~piterek  2008-01-24 12:27:23  host: chello087206149171.chello.pl

    mi sie telefon bardzo podoba, tez uwazam ze tel sluzy do dzwonienia a nie robienia zdjec czy sluchania muzyki. Jest szybki, fajnie pisze sie smsy. NIESTETY> tak jak juz pare osob powyzej pisalo i mi same wybieraja sie cyferki 4,5,6. Przeszkadza to bardzo w rozmowie, bo pika co chwila. Dodatkowo ras mi sie zawiesil i to tak porzadnie ze dopiero po 5 minutach od wyciagniecia baterii ponownie zaskoczyl. Mam go dopiero tydzien, ale obawiam sie ze ciezko mi bedzie na nim polegac. Oddawac do serwisu, czkac 3 tyg, jezdzic, dzwonic - a potem moze znow okaze ie ze kicha. Szkoda mi na to czasu. Albo sie przyzwyczaje do wybieranych cyferek, albo zostawie sobie go na zapasowy i kupie inny. Szkoda, bo gdyby nie te wady to bylby naprawde bardzo przyjazny fon!

  • 0

    103. ~Kasia  2008-01-24 19:06:47  host: abgf29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po co kupili telefon Ci którzy teraz narzekają trzeba było kupić inny a nie teraz marudzić nikt was do kupna do cholery nie zmuszał ja mam ten tel już dość długo i często używam moja kumpela prawie w tym samym czasie kupiła samsunga sgh x680 i rzadko go używała chuchała na niego jak na jajko i co zepsuł się przykro NAJLEPSZY TEL POD SłOńCEM A NOKIA TO FIRMA DOBRA TO I SIę CENI

  • 0

    104. ~www  2008-02-02 22:15:06  host: nat-77.mikolow.net

    fajna jest ale niektóre miewają wade przy rozmowie zaczynają sie włączać cyferki 456 jeżeli sie wam cos takiego zdaży to prosto na reklamacje to wada oprogramowania. właśnie mi to naprawili. 6070 też to miewa. A tak pozatym to fon jest do dzwonienia a nie do robienia zdjęć itp.

  • 0

    105. ~Achikan  2008-02-09 09:23:40  host: a32.net139.okay.pl

    Mi też sam wybiera numer - 568. Normalnie porażka. Widzę nawet, że nie nie tylko mój problem. Strasznie zawiodłem się na Nokii.

  • 0

    106. ~ss  2008-02-10 17:47:39  host: gjb139.internetdsl.tpnet.pl

    Hazi, nie mówię, że całkiem nie masz racji, ale nie lubię gadania, że telefony powinny wszystkim służyć tylko i wyłącznie do dzwonienia. No a jak - przecież każdy cały czas ma przy sobie cyfrówkę i wieżę, no nie? Jeszcze notes z numerami telefonów, albo jeszcze koperty, znaczki i długopis, bo po co nam smsy? Jeśli tak uważasz, to ten telefon jest dla ciebie idealny, choć może trochę za dobry?

  • 0

    107. ~  2008-02-24 10:04:03  host: host22-181.tvk.torun.pl

    We wrzesniu w MixPlusie wzięliśmy z żoną 2 identyczne. Teraz mają 70 i 90 godz na koncie i bateria trzyma 4 dni. Po za radiem nic nie ma, ale do rozmów polecam

  • 0

    108. ~milanek  2008-03-01 18:31:36  host: bte97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia jest ok szkoda ze brak karty pamięci

  • 0

    109. ~sas  2008-03-05 19:55:07  host: cache.piekary.net

    Należałoby tylko wspomnieć że telefony marki Nokia to swego rodzaju mercedesy w skali porównawczej odnośnie samochodów.To tylko tyle i aż tyle.

  • 0

    110. ~ask>>>  2008-03-06 16:59:08  host: 088156168214.szn.vectranet.pl

    no niestety u mojego chlipaka tez wybieraja sie cyferki 4,5,6 a to przeszkadza bardzo podczas rozmowy, poza tym ma mala pamiec i nie ladowal mu sie gdy byl wylaczony:/

  • 0

    111. ~patrik222  2008-03-19 22:34:10  host: bvt22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też miałem problem z cyferkami podczas rozmowy ale załatwiłem to na gwarancji w dwa dni i jest wszystko ok. potrzebna była tylko zmiana oprogramowania na nowe i to wszystko. poza tym polecam tego fonika bo jest naprawde fajny. a jak ktoś chce bajery to są sklepy RTV tam można kupić co sie chce a tel jest do rozmów i smsków. a nokia jest firmą najlepsza.

  • 0

    112. ~heres  2008-03-30 11:43:18  host: eer43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest dobry i posiada ładny wygląd wadą jest mała pamięć ale kupiłem nokie bo one są bardziej wytrzymałe niż Sagemy.Marka telefonu nokia jest najlepsza i dlatego te telefony są drogie. POLECAM TELEFONY MARKI NOKIA POZDRAWIAM.

  • 0

    113. ~agari  2008-04-02 22:53:51  host: 62.87.208.26

    dlaczego nie moge odtworzyc mms video

  • 0

    114. ~Ktos  2008-04-04 20:25:28  host: abyn94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez mialam problem z tymi wciskajacymi sie cyferkami podczas rozmowy. Po pewnym czasie jednak to ustalo samo. I happy. :]

  • 0

    115. ~Damian :>  2008-04-09 21:06:47  host: aaki152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trochę syfna ta koma no bo tak: Klawisze magiczne >>same się wybierają... Gdy się popatrzy z boku na wyświetlacz to kompletnie nic nie widać ...Mało pamięci... Aparat słaby... mam N70 i robi o niebo lepsze fotki...dzwonki mp3 no śmiech normalnie. Jedyne co ma to radio dobrze odbiera, skromny wygląd i bateria dość długo trzyma. Osobiście nie polecam...

  • 0

    116. ~amigo  2008-04-11 18:45:32  host: eat10.internetdsl.tpnet.pl

    ja sobie sam radze z wciskającymi cyferkami...poprostu jak ktoś dzwoni to wlanczam sobie wpisywanie smsów i nic nikomu nieprzeszkadza ;P pozdrawiam!

  • 0

    117. ~Martini  2008-04-12 20:44:57  host: c163-160.icpnet.pl

    To mój pierwszy telefonik i jetsem z niego straszliwie zadowolona!!!!! POLECAM :)

  • 0

    118. ~damian  2008-04-16 13:43:24  host: sniezka.bmj.net.pl

    ładny elegandzki telefon z aparatem radiem bateria dobra kupilem nowa wersją softu dziala super

  • 0

    119. ~epan  2008-04-20 22:21:31  host: cop.vx.pl

    ile ten telefon ma pamici???????????

  • 0

    120. ~ANIA  2008-04-22 19:33:23  host: user-514f50fa.l3.c3.dsl.pol.co.uk

    telefon fajny, do szału doprowadzało mnie włączanie się 456 podczas rozmowy ale wystarczy ściągnąć obudowę i poprawić klawisze i jest ok.

  • 0

    121. ~MadziuL  2008-05-01 09:49:59  host: 77-87-127-128.rev.masterkom.pl

    no cóż... przede wszystkim nie dla młodych... mało pamięci, niby dzwonki o jakości mp3...ale co z tego jak sie zmieści 1 piosenka, szybko się rysa wyświetlacz, sama sie wybierają numerki podczas dzwonienia i wkurza to tego z kim gadamy, brak bajerów...a zalety...hmm..elegancki, łatwy w obsłudze,zdjęcia w miare ladne...a i spadł mi wiele razy i nic się nie popsuło... ogólnie to polecam ludziom tak od 30 do 80 lat, młodym się nie spodoba... młodzieży tym bardziej.. mi się nie za bardzo widzi ale trudno narazie musze go mieć.. a mam 15 lat ...MŁODZI NIE POLECAM>!!! NIE ZADOWOLI WAS!! STARSZYM TAK!

  • 0

    122. ~Donals  2008-05-01 09:52:03  host: 77-87-127-128.rev.masterkom.pl

    16 mg pamięci??śmiech na sali.. nie wiem czy to ma 2mgB...gÓRa!!! a karty pamięci brak!!

  • 0

    123.  2008-05-31 00:19:54

    hmm... telefon do rozmawiania, golas kompletny. jedynie radio i beznadziejny aparat ma, no ale jak za 50 zł jeszcze ujdzie. więcej nie warto płacić. przede wszystkim jakość wykonania fatalna, materiały gorsze niż na chińskich zabawkach :/

  • 0

    124. ~kuba610  2008-06-20 14:22:17  host: ame101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie wiem dlaczego moja NOKIA6080 nie chce sie podlaczyc do pc

  • 0

    125. ~Hamster  2008-07-08 11:05:33  host: aedf226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szczerze odradzam kupna tego badziewia. Tego jeszcze nie było. Samoczynnie wbijające się klawisze?:o A teraz po włączeniu dyktafonu.... Umarł :-/

  • 0

    126. ~Misza  2008-07-27 11:55:00  host: bxk234.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon - niestety milion wad... klawisz same wciskaja podczas rozmowy, bateria nie trzyma za dlugo mimo malej ilosci funkji, w sloneczny dzien trzeba zdjac obudowe zeby cokolwiek widziec, zawiesz sie bardzo czesto. z zalet : mozna tanio dostac, bardzo ladny wyglad, do smsowania idalna mimo pozornie malych klawiszy, jesli ktos nie chce miec mp3, aparatu, kamery i innych cudow w komorce - moze byc :P lecz polecam oddanie do serwisu jesli chcesz miec ten tefeon na dluzej. Ja nie rozmawiam za duzo przez telefon, glownie smsuje, nie narzekam na ten sprzet ^^

  • 0

    127. ~janek  2008-07-28 14:01:51  host: ash90.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon zakupiony pare dni temu.Ma typowa wadę z włączającymi się cyferkami w trakcie rozmowy.Nie będę go oddawał do serwisu,z racji tego ,że mam ''wyciszone klawisze'' i mi to nie przeszkadza ;)w prowadzonej rozmowie.Poza tym ,mała pamięć która nie wystracza na zapisanie choćby kliku utworów w formacie.mp3(już nie wspominając o aplikacjach:/)

  • 0

    128. ~Kris  2008-08-07 15:43:08  host: chello089078096219.chello.pl

    Ludzie, chcecie robić zdjęcia - kupcie aparat fotograficzny. Wiecie co?? Ostatnio kupiłem samochód tylko kurka mać, ma jedną wadę - nie lata. Do jeżdzenia fajny, ale do latania sie nie nadaje... To tyle a propos Waszych tekstów, że Nokia cos ma, lub nie ma.

  • 0

    129. ~Anuna  2008-10-21 13:40:30  host: d43-159.icpnet.pl

    Hej, mam pytanie, może ktoś mi pomoże, bo ilekroś chcę ściągnąć dzwonek czy tapetę do mojej noki 6080 i chce połączyć się z zakładką i pobrać element, to mi wyskakuje okienko, w którym mam podać jakiś identyfikator i hasło...bezsens, i nie wiem co z tym zrobić, a zawsze mi się to pokazuje...

  • 0

    130. ~emi  2008-11-07 16:20:15  host: 75-165.komputersat.pl

    gowniany model, w serwisie byl 3 razy z powodu wszystkim znanego problemu cyferkowego, po roku uzytkowania problem powrocil ale tym razem szkoda zachodu, szukam innego tel...ogolnie porazka

  • 0

    131. ~kaktus_1987  2008-12-18 14:55:18  host: aqm162.internetdsl.tpnet.pl

    ilość pamięci jaką oferuje ten model jest śmieszna nokia w tym przypadku się nie postarała

  • 0

    132. ~michu  2009-02-15 23:15:52  host: aegg202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest telefon skierowany do starszych osób

  • 0

    133. ~muras  2009-02-18 12:04:03  host: adfx94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wciskajace sie cyferki 456 to prawda to jedyna wada tego telefonu. ale po wgraniu nowego softu jest O.K.

  • 0

    134. ~Olka fasolka  2009-03-01 15:57:08  host: dmq84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest telefon dla osób, które zamiast bajerów wolą niezawodny telefon. Ja do takich osób należę i jestem z niego bardzo zadowolona(mam go już od niespełna dwóch lat). Na początku miałam problem z wybierającymi się cyferkami, ale w serwisie wgrali mi nowe oprogramowanie i do tej pory nic nie szwankuje.

  • 0

    135. ~gcjjgd  2009-04-15 17:04:23  host: gqr11.internetdsl.tpnet.pl

    to najgorsze guwno i tyle

  • 0

    136. ~raf  2009-05-28 15:40:24  host: ip-84-201-211-14.nplay.net.pl

    Potwierdzam tak jak już iwle osób tutaj pisało komentarze - przy rozmowie samoczynnie na wyświetlaczu pojawiają się cyfry - u mnie szczególnie "6". Dzisiaj zaniosłem do serwisu. Ciekawe czy naprawią...

  • 0

    137. ~frawron  2009-06-07 09:07:13  host: hgf154.internetdsl.tpnet.pl

    skoda ze nie ma irdy i karty pamieci

  • 0

    138. ~anka257  2009-06-19 17:58:37  host: afhi177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczerze mówiac jeśli jeszcze raz kupowałabym telefon to nie wybrałabym Nokii6080.. mam ja już 2lata i nie bardzo przypadła mi do gustu. najwieksza wada jest BRAK duzej pamieci i zoomu, zrobisz pare zdjeć i tyle.. potwierdzam także ze podczas rozmowy pojawiają sie cyfry które utrudniaja rozmowe. niepolecam

  • 0

    139. ~lisnot  2009-07-23 10:48:15  host: 82.160.23.66

    Mam en telefon ponad 1.5 roku. Bateria trzyma rewelacyjnie coś kolo tygodnia. SMS'y pisze się bardzo wygodnie. I co najważniejsze - nigdy nie miałem problemu z tymi wyskakującymi cyferkami, a nic nie grzebałem w sofcie po prostu tak jak go dostałem tak go używałem. A i obudowa według mnie jest bardzo trwała bo moja wygląda prawie jak nowa. Mi tam taki fonik w zupełności wystarczy-polecam.

  • 0

    140. ~w  2010-01-17 09:56:04  host: 89.231.203.211

    jednym słowem dziadostw o

  • 0

    141. ~Colin3d  2010-01-26 17:05:04  host: mercury.msi.pl

    Akurat ten tele mi bardzo odpowiada,mam go juz 3 lata i powiem ze slózy chodz 3x wgrywalem sowta,ale to z mojej winy.mala pamiec da sie zmiesc wkoncu tylko pisze i esemesuje.w noki cenie sobie wytrzymalosc,prostote i wydajnosc bateri.ile razy zaliczyl asfalt i beton to malo powiedziane,spadl z 2 pietra i nic,rozsypal sie,poskladalem i dziala.przy rozmowie nic sie nie wciska,chyba ze tele przycicne do twarzy zawsze w 110%sprawny.Osobiscie Polecam!!!!

  • 0

    142. ~Damian Gołębiowski  2010-05-10 13:16:42  host: 82.160.111.120

    Ta Nokia to szmelc. Bateria z graniem i słuchaniem muzyki trzyma gdzieś około 4 dni. Pamięć jest bardzo mała (2 MB).

  • 0

    143. ~Egzekutor  2012-02-17 11:56:56  host: z27-09.opera-mini.net

    Ten telefon ma 2.9 MB ma radio i podczerwień

  • 0

    144. ~olo  2012-06-17 15:34:01  host: 093105021069.skarzysko.vectranet.pl

    Wkur... jest biadolenie, że telefon ma mało pamięci. Kupowałeś w ciemno jeden z drugim? Ten telefon służy do telefonowania. Jest solidny. Ludzie, jak kupicie malucha to nie oczekujcie od niego komfortu mercedesa

  • 0

    145.  2013-01-22 16:18:09

    trochę nie wygodnie się pisało smsy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet