Nokia 6070 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6070 Opinie o Nokia 6070

Nokia 6070

w sumie: 429
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    301. ~EEEEEEEEEEEEEEEEEE  2007-11-25 16:03:05  host: nat-4.ingram.com.pl

    CZY TEN TELEFON MA DZWONKI MP3? CZY TEN TELEFON MA ODTWZRZACZ MP3? CHODZI MI O TO ILE SIE UTWORÓW NA NIM MIEŚCI?? PISZCIE

  • 0

    302. ~rzuczek2007  2007-11-27 16:18:26  host: ems37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3,2 mb pamięci,aparat 0,3 MPix dupna jakość dzwięku klawisze sie rypią 4 klawisze mi prawie nie działa noc sie ładowała i padła po godzinie,wyłącza sie kiedy chce,nie ma łączności z kompem(próbowałem z Irdą i kablem)jedyne to radio co dobrze działa...Nie polecam dla tych co chcą mieć super fony z jakimiś utworami teledyskami itp.MP3 jest do dupy można tylko 3 minutowe piosenki ze słabą jakośćią.. żałuje że kupiłem...Nie Polecam

  • 0

    303. ~fer  2007-11-28 15:04:41  host: baw12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w tej komórce nie mozna robic duzo zdjęc bo pamięc jest bardzo slaba zrobie 5 zdjęc nagram coś i już musze coś usuwac bo pamięc pełna!

  • 0

    304. ~lesss  2007-11-29 18:08:15  host: yl226.internetdsl.tpnet.pl

    mi zaraz po kupnie padła gwiazdka i wgranie nowego softu pomogło ... polecam więc to rozwiązanie .. ogólnie telefon dobry batera mi mało trzyma i zamula trochę ale ogólnie jest ok :)

  • 0

    305. ~cxxx  2007-12-02 16:18:31  host: 245-to3-7.acn.waw.pl

    Mam ten telefon ponad 11 miesięcy i odradzam zakup go. Ma bardzo mało pamięci. Ma tylko podstawowe funkcje. Dodatkowo niedawno odpadł mi głowny klawisz.

  • 0

    306. ~kalu217  2007-12-03 19:28:57  host: nat-mo4.aster.pl

    Ja go nie polecam, po 3 tygodniach u?ytkowania w firmie, mi i koledze zacz?? sam klawisze 5 i 6 wybija? podczas rozmowy, i nie wcisak policzkiem bo nawet jak przed sob? trzyama to tak robi, hehe

  • 0

    307. ~kokolik  2007-12-03 20:16:47  host: btb169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zryty ma za mało pamięci załuje ze go kupiłem a mam pytanko można dolożyć karte pamięci????????

  • 0

    308. ~pyfko  2007-12-03 20:25:53  host: gtr164.internetdsl.tpnet.pl

    moja 6070 ma troche ponad rok i zaczela sie zawieszac klawiatura- albo nie reaguje wogole albo wskakuja po 2 znaki- pomaga dopiero terapia wstrzasowa, ale tylko na chwile!!!!! I JAK TU PISAC SMSY!!!!!!

  • 0

    309. ~  2007-12-04 18:22:51  host: p03-16.opera-mini.net

    Heja jezeli ktoś pisze ze ten fon jest super to jest w błędzie,5lat temu to super hicior, nokia pogorszyla sie mam 6131 kosztował 750zl bateria trzyma dzień i sam się wyłącza. Noki = kicz

  • 0

    310. ~gienik  2007-12-05 13:14:51  host: dxt6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon:) Mam go 2 miesiące i nie narzekam, ale szkoda że ma tak mało pamięci:(

  • 0

    311. ~Ania  2007-12-09 00:23:55  host: adex4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    masa, mam go od roku, ma strasznie wolny ekran, kijowo małą pamięć, ale muszę przyznać, że wytrzymały jest - nie raz lądował na podłodze i żyje, robi kiepskie jakościowo zdjęcia, raczej dla osób, którym nie zależy na jakichś super funkcjach

  • 0

    312. ~fritz10  2007-12-13 18:43:37  host: as4-26.poleczki.dialup.inetia.pl

    Czego chcecie od tego fona. Jest spoko. Trochę mało pamięci, ale cholernie wytrzymały. Trzy razy mi spadł na beton z wysokości ok. 1,5 metra i dopiero za 3 razem przednia część rozłączyła się. Złożyłem i wszystko nadal spoko działa. MP4 nie ma. Przy takiej pamięci nawet piosenka w formacie mp3 się nie zmieści. Podsumowując: super fon, mało pamięci, ma radio i dyktafon i ja go oceniam na 8+/10

  • 0

    313. ~Marta  2007-12-13 19:39:58  host: dfo220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona! Wygląda ładnie, estetycznie. Jest wytrzymały na uderzenia (chociaż nie wolałam nie testować tego zbyt dobitnie :). Bateria trzyma długo. Aparat nie jest zły, naprawdę. Da się nakręcić fimiki, są dosyć dobrej jakości (chociaż wiadomo, jak to w telefonie). No i ma babel USB. Pamięć moim zdaniem nie jest zła, jak na przeciętnego użytkownika. Dla mnie np. ważne jest to, że mam w tej chwili 114 wiadomości w skrzymce odbiorcej, a telefon działa szybko, więc niczego nie muszę kasować. Ma też podczerwien, to fajna i ważna rzecz. Jak spadła mi ta koma w piasek coś się stało z klawiszami, ale teraz jest ok. Nooo i można bardzo szybko pisać sms-y, bo klawisze świetnie łapią. Ekran duży.NOKIA to NOKIA. POLECAM.

  • 0

    314. ~Marta  2007-12-13 19:47:18  host: dfo220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, ten telefon ma przecież ird-ę. Można przesyłać nią wszystko; dzwonki, zdjęcia... nie tylko kontakty/ej, ja mam ten telefon od pół roku, a nic nie wiem o tym, że ma radio!

  • 0

    315. ~mario  2007-12-16 13:03:19  host: host-81-190-48-94.lublin.mm.pl

    ta nokia jest do bani wali sie oprogramowanie w czasie rozmowy piszczy i wyskakuja na wyswietlaczu liczby a mam go dopiero miesiac jednym slowem ten telefon to porazka

  • 0

    316. ~KAMILOL  2007-12-17 17:27:37  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    mam ten telewon bo mie stary kópił ne nażekan na nego. pryciski dzialaja zajekrusnie jak pohwa mojej dziwczyny. a to wibracja ohhh

  • 0

    317. ~michal  2007-12-24 15:04:10  host: eoi235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niedawna i nie wiem co to znaczy że ten telefon ma Dostępna pamięć (MB) 3,2 MB, cała 16 MB prosze pomóżcie

  • 0

    318. ~yogy  2007-12-27 16:55:27  host: dep63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam N95 jest lipna bo ma tyle pierdoll niewiem o co kamanp

  • 0

    319. ~Jablon  2007-12-27 21:12:03  host: bfo70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DaWiD1919 ma swieta racje zgadzam sie z nim w 100%

  • 0

    320. ~kamo  2007-12-28 15:20:04  host: fgv226.internetdsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z mario ale wymienilem go na sagem my411x

  • 0

    321. ~haol hans  2007-12-30 17:00:00  host: bzs221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefoni i jest super , ale jedno co w nim jest nie do pracowane to że gaśnie po15 sekundach i jak się naciśnie obojętnie jaki klawisz to wychodzi automatycznie z wszystkiego, ale polecam . pozdrawiam i życzę wszystkim do siego ROku

  • 0

    322. ~traper83  2008-01-02 20:08:01  host: net41.telgam.pl

    Moim zdaniem nokia6070 jest bardzo fajna, kazdy telefon ma jakies plusy i minusy i nigdy nie znajdzie sie takiego co by mial wszystko a jakby nawet to ile bedzie trzymac bateria ?. Telefon sluzy do dzwonienia i smsow a na co wiecej. Aparatem cyfrowym tez mozna robic zdjecia i to ladniejsze niz z komorki.

  • 0

    323. ~  2008-01-02 20:09:49  host: net41.telgam.pl

    Ja zarabiam 285 zl i mam rente a telefon kupilem w komisie i jak najbardziej mi odpowiada, bo telefon to tylko telefon.

  • 0

    324. ~ja  2008-01-06 12:35:01  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Który telefon wybrać: Nokię 6020,6070 czy też Sony Ericssona w200i?

  • 0

    325. ~Łukasz  2008-01-11 13:38:39  host: chello089079206249.chello.pl

    mi telefon sie podoba :)a jak wszyscy gadają że ma mało pamięci i marudzą poproscie mamusie albo tatusia i wam kupia N95 albo inna i problem z głowy

  • 0

    326. ~madzia  2008-01-11 14:30:27  host: ekf138.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mi sie podoba.Bateria trzyma 7,8 dni.Fakt nie ma karciochy pamieciochy.Zadzwonic i napisac esemesa daje rade,wiec jest wporzadku.TO TYLKO TELEFON DO POROZUMIEWANIA SIE Z LUDZMI.

  • 0

    327. ~ola  2008-01-12 17:58:55  host: irys.um.pabianice.pl

    zgadzam się z marta jest siwietna ta komóra lepsza niz inne !i wcale sie nie wułącza działa sprawnie itp

  • 0

    328. ~ola  2008-01-12 18:03:43  host: irys.um.pabianice.pl

    ja nie wiem co wy gadacie . mi sie nic nie zacina nie pzuje .. a wam caly czas klawisze nie działają !nic nie piszczy nie wyskakuje nic sie nie wiesza! jak wciskasz niewiadomo ja mocno to się nie dziwie że sie wiesz a...

  • 0

    329. ~kamila  2008-01-23 13:41:12  host: gw2.wsiz.rzeszow.pl

    mam ten telefon 5 miesiecy- czasem sie sam wylacza i na wyswiltlaczu podczas rozmowy samoczynnie wyskakuja cyfry- to jakas masakra- tak byc nie powinno. mysle o kupnie noki 6131 co o niej mysliecie?

  • 0

    330. ~taki se  2008-01-27 13:21:14  host: abwq91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie bardzo dużo osób w rodzinie ją ma.TAKASE

  • 0

    331. ~zasad  2008-01-30 15:35:59  host: auu96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz prawie rok. Swoje przezyl i nadal dziala dobrze. Fakt malo pamieci ale przy odpowiednim oprogramowaniu mozna nawet zmiescic do 5 mp3 :). Obudowa troche sie szybko niszczy ale nie przywiazuje do tego uwagi. Telefon raczej dla ludzi ktorzy nie przejmuja sie wygladem telefonu i nie zalezy im za duzej ilosci funkcji

  • 0

    332. ~x xre  2008-01-31 19:53:49  host: host-89-229-137-37.chelm.mm.pl

    Słaba bateria!!!! max 4-5 dni w stanie czuwania.

  • 0

    333. ~siemka  2008-02-01 17:48:44  host: abuu246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja mama ma taki telefon i on ma MP3.ładnie odtwarza dzwonki.

  • 0

    334. ~alberto7777  2008-02-02 20:58:41  host: 80.54.48.7

    telefon jest dość fajny,tylko ma zbyt mało pamięci... szkoda też że nie ma przybliżenia w aparacie.ale ogólnie jest OK ;] pozdrawiam...a jeszcze mam pytanko jak zkonfigórować mms w tym telefonie w sieci simplus...??

  • 0

    335.  2008-02-06 17:46:04

    Mój kolega go ma i narzeka bo ma tylko 3Mb pamieci.telefon jest słaby bo nie ma karty pamieci,nie odbieraja mp4 i wogule telefon jest do kitu.Nie polecam.Kolega załuje ze go kupił nie kupujcie tego głowna

  • 0

    336. ~znawca  2008-02-11 17:42:48  host: abwq180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny ma MP3,APARAT,IRDE,USB,tylko szkoda że tylko 3,5mb

  • 0

    337. ~snake  2008-02-14 13:16:30  host: 88-199-101-145.tktelekom.pl

    wie ktoś może jak i czy wogóle się da wyłączyć głos w grach w tym telefonie??

  • 0

    338. ~5115  2008-02-20 13:45:32  host: dhs163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile naj wiecej mozna miec wolnej pamieci w tej noki 6070?????

  • 0

    339. ~pat  2008-03-01 19:51:05  host: router.eia.pl

    telefon nie dla osób które lubią bajery - ma bardzo mało miejsca , słaby aparat itp. Typowy telefon do rozmów , bateria długo trzyma , odporny na uderzenia :P no i radio też dobre (tylko że w zestawie jest 1 słuchawka )

  • 0

    340. ~iskierka  2008-03-04 22:17:02  host: dft45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon mam prawie rok jestem strasznie zawiedziona. Bardzo dbam o niego a mimo to przestały działac już przyciski ;/ ma mało pamięci, zdjecia robi tandetne żałuje że nie kupiłam innego :(

  • 0

    341. ~lisiczk_a  2008-03-09 16:24:13  host: bbservice207.mmpnet237.tnp.pl

    telefon sam w sobie jest fajny ale mam do niego zastrzezenia.. ma malo pamieci i chodzi naprawde wolno...

  • 0

    342. ~Coolka  2008-03-30 14:58:33  host: 77-253-61-2.adsl.inetia.pl

    Mało pamięci,strasznie zamula,nawet nie wiem po co ten aparat i możliwość odtwarzania formatu MP3 skoro nawet jedna piosenka się nie mieści...jeszcze słaba jakość dźwięku w tych mp3...mam refren z Remember The Name i naprawdę,żal dupę ściska...i jeszcze nie mogę starych namówić na lepszą,przecież jak się umowa skończy to się wymieni[no przecież to tylko 1,5 roku]tyle ze wtedy oczywiście znajdzie się wujek czy ciotka co sie chętnie wymieni bo mi przecież koma tylko do SMS-ów potrzebna :P

  • 0

    343. ~Emilia10832  2008-04-07 16:11:26  host: alu38.rev.km-net.pl

    Pdoba mi się tan telefonik ale troszke mało pamięci i szkoda że nie ma Bluetooth. Jestem z niego zadowolona, chociarz chyba go sobie wymienie na inny model ;-)

  • 0

    344. ~monia  2008-04-10 22:58:21  host: dwb51.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Nokie już 8 miesiąc i jestem zadowolona. Bateria przy częstym pisaniu i dzwonieniu trzyma 4-5 dni. pamięć w sumie skromna ale nie potrzebna mi większa bo jak chce posłuchać muzyki to słucham mp4. polecam

  • 0

    345. ~kama  2008-04-12 15:44:09  host: 179-194-149-91.cpe.marton.net.pl

    polecam ten telefon lecz ma mało pamięci .Mi batera trzyma ok1 tygodnia.

  • 0

    346. ~344  2008-04-12 15:46:33  host: 179-194-149-91.cpe.marton.net.pl

    do;343 zgadzam sie z tobą a mi zostoly jeszcze 2 lata mam chęc na nokie 5200 lub nokie5300 tylko nie wiem czy sie oplaca odpowie mi ktoś??

  • 0

    347. ~Sally  2008-04-12 18:43:01  host: rb-3.esnet.pl

    No cóż telefon jest ok. Wytrzymały na upadki ( a wierzcie mi coś o tym wiem ), Zdjęcia wychodzą brzydkie, ma mało pamięci. Kilka miesiący temu zepsuło mi się radio, ale już działa. Teraz chyba zepsuł mi się głośnik. Więc owy telefon jest dla ludzi naprawdę cierpliwych.

  • 0

    348. ~Kasia  2008-04-22 14:14:28  host: ask73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do setion wiesz ja mam ten telefon i trzyma prawie2tygodnie wiescie mi kupujcie go!!!!!

  • 0

    349. ~KornFanHead  2008-04-26 23:58:38  host: rb-4.esnet.pl

    Ten model wciśnięto mojej babci w abonamencie. Cóż dla osób starszych może i dobry bo: Przejżystość i wielkość klawiszy oraz duże litery na wyświetlaczu + dobra bateria. Ale za to wszystko pozostałe to same wady. Przesłałem zdjęcie zrobione tą nokią na mojego SEk810i. Co się okzało, że na moim wyświetlaczu nawet ładnie wygladało. Pytanie czemu nie wyglądało tak na nokii z której zostało zrobione? Pamięć nawet po skasowaniu wszelkich aplikacji tragicznie mała. Babcia chciała zrobić zdjęcia bliskim i nie starczyło nawet na to miejsca. Nokia powinna się wstydzić. W obecnych czasach takie parametry to już archaizm.

  • 0

    350. ~~~ziomka  2008-05-02 10:48:41  host: acxe235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te informacje są błędne, po pierwsze: WYSOKOSC= 100mm, SZEROKOSC= 43mm, GRUBOSC= 15mm!!! I TO MA BYC PRAWDA NA TEMAT TEGO TELA!! Nokia 6070 ma pamięć TYLKO 3,2mb a nie jakies 16mb!!Ten tel nie ma karty pamięci...i to najwieksze zastrzezenie co do niego!!Ogolnie jest spoko...i polecam go:D Jak macie pytania co to tela to piszcie na tej stronce, a odpowiem=)

  • 0

    351. ~maryha13  2008-05-05 20:15:47  host: inet20909ng-2.eranet.pl

    mam tekiego i jest to dziad. kupujenowego....

  • 0

    352. ~kersaj  2008-05-09 14:09:59  host: xdsl-9979.walbrzych.dialog.net.pl

    mam ten telefon prawie rok i jest taki sobie.Radio mi nie działa do tej słuchawki, działa tylko na drogich ( najdroższych ) słuchawkach. Do tego bardzo mało pamięci. No i nie ma bloototh'a ale przez irde można przesłać prawie wszystko. Internet wolno działa. daję 5/10 p.

  • 0

    353. ~kura  2008-05-11 15:14:47  host: apn-77-112-21-69.gprs.plus.pl

    Mam tą nokię i żałuję tych pieniędzy które na nią wydałem! Prawie w ogóle nie ma pamięci, ładowarka po paru ładowaniach wydaje dżwięk statku kosmicznego. Denerwuje mnie, ale raz przez przypadek wsadziłem ją do brudnej wody z ludwikiem a ona dalej działała, ma jeszcze fajne słuchawki tylko na jedno ucho (słychać co się dzieje dookoła ciebie)W przyszłym tygodniu kupię se k800.

  • 0

    354. ~Wildstrawberry  2008-05-16 23:00:23  host: host-89-167-32-43.pronet.lublin.pl

    Hmm...Telefon jest dla osób,którym komórka jest potrzebna do dzwonienia i pisania,ale... ogólnie nie polecam,bo...siada klawiaturka... Moja kumpela miała też tą nokie i robiło sie jej to samo co mi... zero reakcji klawiatury przy pisaniu,albo wciskają się kilkakrotnie literki... Słyszałam,że to ogólnie wada tego telefonu ta klawiaturka...Polecałabym coś innego;)

  • 0

    355. ~melodii  2008-05-24 11:22:58  host: 87-205-204-4.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od około roku . Telefonik niezły wadą jest to że ma mało pamięci , ale jest za to bardzo wytrzymały :P odtwarza dzwonki mp3 o ile się jakiś już zmieści :P ;) . Ogólnie dobry dla osób które nie stawiają na gadżety tylko na dzwonienie i smsowanie . Aparat jak każde VGA robi zdjęcia niezłe w zależności od światła . Polecam :)

  • 0

    356. ~ja  2008-05-24 13:30:24  host: ggi194.internetdsl.tpnet.pl

    fajna nokia mam 8 miesiecy i dziala niezawodnie, udalo mi sie uzyskac 16 mb pamieci :-)

  • 0

    357. ~Michał  2008-06-06 21:55:47  host: dik141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niewiem jakim cudem wam się tak psuja te telefony ... Ja mam już długo ten telefon i działa jak nowy. Jak się dba tak się ma...

  • 0

    358. ~skarbuś  2008-06-09 14:45:33  host: 80.50.4.186

    ja ma ta nokie od miesiąc i już dwa razy sie zawiesił ;-]

  • 0

    359. ~andrzej  2008-06-12 12:19:28  host: chello087206097017.chello.pl

    Mam to cos ,nie dziala opcja ukryj swoj numer.

  • 0

    360. ~Martzđ  2008-07-02 18:58:14  host: pc130.220.zamek.net.pl

    Jest do bani w ciagu roku bzl 5 albo 5 rayz na serwisie wzminili go na nowz i ten nowz mam 2 tyg i to samo klawisze nie dzialaja i sie zawiesza a ani razu mi nie spadl takze odradzam do bani

  • 0

    361. ~kamil EXTRA  2008-07-04 13:48:04  host: zv218.internetdsl.tpnet.pl

    nie jest az taka zla

  • 0

    362.  2008-07-05 11:05:53

    Telefonik super, bardzo wytrzymały, spad mi z łóżka piętrowego i nic sie nie stalo tylko troche przedni panel sie przesunąl i mi klawiatura treszczała ale go troche poprawilem juz wszystko jest ok. Ogólnie spoko fon tylko mógłby mieć jeszcze troche lepszą polifonie i więcej pamieci.

  • 0

    363.  2008-07-05 11:10:08

    A własnie jak udało sie " ja " uzyskac te 16mb pamieci???

  • 0

    364. ~szczena  2008-07-06 12:53:50  host: 87-205-90-153.adsl.inetia.pl

    fajna koma ale powinna mieć jeszcze slot na kartę pamięci

  • 0

    365. ~mati6070  2008-07-07 19:06:02  host: acxl142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobra komorka lecz niezbyt dobra pamiec telefonu

  • 0

    366. ~jaś  2008-07-08 03:02:18  host: ckw57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 18 miesięcy.Telefon do dzwonienia -działa,połączenia z internetem żenada,aparat fot.szkoda słów,radio odbiera tylko silnie emitujące stacje i to na spokojnej przestrzeni(w środkach komunikacji porażka)

  • 0

    367. ~Radek  2008-07-12 15:41:40  host: 77-253-119-144.adsl.inetia.pl

    Przyzwoity telefon z niższej półki. Radio sympatyczne, zdjęcia źle wyglądają na ekraniku ale po przesłaniu do kompa (irdą) już dużo lepiej. Java 2 pozwala na uruchomienie wielu aplikacji. W moim na przykład: szachy, słownik, wykresy funkcji, kompas:) Ogólnie niezły telefonik. Gdyby miał więcej pamięci byłby super (i kosztował dużo więcej;) a tak jest "tylko" świetny:)

  • 0

    368. ~VANyA  2008-07-14 13:19:42  host: azj173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz 10 miesiecy. myslalam ze bedzie fajny a okazalo sie ze to zwykly shit ;// klawiaturka mi sie wiesza, nie reaguje czasami a do tego jak mam w skrzynce wiecej niz 40 esów to sie wylacza. najpierw robi sie bialy ekran a pozniej lipa.. trzeba troche poczekac zanim sie wlaczy ;/ nie no tragedia. a potrzebowalam telefon do dzwonienia, pisania nie chodzilo mi o bajery ale kupujac ta nokie myslalam ze ma 16mb pamieci tak nawet mowili w sklepie ;/ wierutna bzdura!

  • 0

    369. ~tomek  2008-07-25 23:10:48  host: acww234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, ten telefon to porażka, kupiłem go bo chciałem po prostu telefon do dzwonienia a tu po tygodniu głośniczek strasznie piszczy podczas rozmowy, radio nie działa, nawet ładowarka zepsuta. Oddawałem go do serwisu 3 razy i zawsze po tygodniu jakiś problem był. Po trzech naprawach wymienili mi na nowy, pomyślałem, może taki mi się akurat trafił i nowy bedzie ok, a tu gdzieś po tygodniu ten nowy zaczyna się psuć i te same usterki: głośniczek, radio, wibry możecie używać jako dzwonka tak głośno brzęczy i teraz coś z baterią bo trzyma tylko 1 dzień. Dwa telefony z podobnymi usterkami to nie przypadek. Ten telefon to po prostu badziew.

  • 0

    370. ~371  2008-07-28 22:57:47  host: 078088181209.elb.vectranet.pl

    Nie wiem co wy robicie z tymi telefonami... Ja swój mam już pół roku a do tego z lombardu. Tylko 2 razy sam mi się wyłączył. Poza tym spadł mi już z 5 razy. I żadna klawiatura mi się nie psuje. A to że wam nie działa to pewnie wasza wina.

  • 0

    371. ~magdusia  2008-08-06 16:03:01  host: abud136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon może być - jest całkiem całkiem. największy plus - bateria trzyma długo ok. 5 dni:) to jest super!! nie trzeba go non-stop ładować bez przerwy. jedyny minus - wielki minus - za mała karta pamięci!!!!!!!!!!

  • 0

    372. ~Bazyli  2008-08-20 16:47:47  host: abws130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest bardzo dobry, nie są potrzebne żadne bajery. Aparat co prawda słaby, ale po co komuś aparat w komórce? Do zdjęć są prawdziwe aparaty. Jeśli chodzi o pamięć, 3,2 MB nie jest zła. Wejdzie kilka tapet, motywów i na pewno jakiś fajowy dzwonek! Nie ma odtwarzacza, ale ta komórka odtworzy muzyczkę w formacie mp3. Wiem o tym wszystkim, ponieważ mój kuzyn go posiada i jest zadowolony.

  • 0

    373. ~do 338  2008-08-30 18:02:00  host: 19523440227.jelonki.robbo.pl

    jak wchodzisz w aplikacje to nacisnij e lewa gorna kreske i bedziedze wylacz dzwiek aplikacj :) :P

  • 0

    374. ~M4rj4n  2008-09-06 13:21:44  host: aduc131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Minus1: mała pamięć. Minus2: powolne działanie. Po za ty, jest spoko. Telefon mam już długi czas. farby na plastiku już prawie w ogóle nie ma. Ale telefon działa bez zarzutu. Jeśli ktoś nie potrzebuje bajerów to ten telefon jest jak najbardziej.

  • 0

    375. ~222  2008-09-19 16:42:15  host: 83.2.207.18

    a mi się nic nie psuje, ale narzekam bo ma strasznie mało pamięci;( żałuje, że go kupiłam

  • 0

    376. ~ninkaa  2008-09-24 19:21:51  host: bti64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego szajsu.. Fon beznadzieja.. Mało pamięci i po pewnym czasie zacina się klawiatura.. szak mie chciał trafic jak go miałam .. żal .. działa strasznie wolno .. zdjęcia koszmar, bateria trzyma tylko dziń .. dobrze radze nie kupujce go ..

  • 0

    377. ~olka  2008-10-11 16:26:16  host: irys.um.pabianice.pl

    Mi się nic nie zacina !!! wpadł do akwarium w serwisie powiedzieli że nie da się naparawić a potem zaczął działać !! radyjko działa z tą słuchwką nic się nie dzieje !! no mało pamięci ma !! :D

  • 0

    378. ~  2008-10-11 16:27:12  host: irys.um.pabianice.pl

    mi bateria trzyma długo mimo tego co przeszedł !! tak 4-5 dni !! ja nie wiem co Ty robisz z tym tel.

  • 0

    379. ~Lorak  2008-10-25 15:15:29  host: 195.117.23.2

    Z jednymi sie zgodze a z drugimi nie. Telefon ogólnie jest slaby. I pamieci ma moze ze 2 mb. Nie ma odtwarzacza i javy. Ale bateria trzyma ok 2 tyg.

  • 0

    380. ~***kris***  2008-11-04 21:53:13  host: host-62-141-203-228.swidnica.mm.pl

    ludzie co wy pierdzielicie mi tu jakieś farmazony !!! wiem bo mam go od nowości ponad dwa lata...kompletnie nic się nie dzieje!!! jak narazie nie planuję jego wymiany na coś innego / a jak już coś to napewno to będzie kolejna NOKIA !!! Pozdrawiam !!!

  • 0

    381. ~NOKIA JEST OK!!!!!!!!!!!  2008-11-09 17:44:04  host: inet20909nj-2.eranet.pl

    ŚlimaKI!!!!!!!!! Jak nie dbacie to nie macie!!!! Potem się nie żalcie że wam coś nie działa!!!! Fakt-ma mało pamięci ale ogólnie jest OK!!!!!!!!! Musicie popracować nad swoją ortografią, bo z tego co widziałam robicie STRASZNIE STRASZNE BŁĘDY!!! I to ortografią powinniście się zająć a nie wadami tego telefonu!!!! GŁĄBY!!!!!!!!!!

  • 0

    382. ~Odradzam na wstępie.  2008-11-21 22:45:09  host: nat-3.4kroki.net

    Ta komórka nie pomieści nawet 30 zdjęć. -.-"

  • 0

    383. ~piotr  2008-11-30 00:44:05  host: inet20908ng-2.eranet.pl

    mam 3 dzien ten telefon i jestem miło zaskoczony. Bateria caly czas na max. Tego szukalem. Nie uzywam "aparatu" i "odtwarzacza mp3" bo telefon służy do rozmów. Zdjęcia robię lustrzanką, a muzyki chodząc po mieście słucham z ipoda.

  • 0

    384. ~teuszek  2008-12-14 21:10:49  host: public19990.xdsl.centertel.pl

    to jest bubel i ch.. . Mam te gówno prawie rok wale tym o ściane ale nie chce się rozlecieć. Wiadomości przychodzą z opuźnieniem ok 2 dni. Padło przerywa przy słuchaniu mp3. Aparat że pożal sie Boże. Kto wymyślił takie główno.??! Jeszcze naklekka Made in Deutschland no normalnie wstyd dla niemców którzy dali to nakleić, przeciesz oni robią to w chinach za grosze. Normalnie mówie gówno i tyle nawet tak mówi mój dziadek który się nie zna ;) . Odradzam kupna i tyle lepiej se kupcie jakiegoś sony ericssona może k 800 albo coś . Pozdro :(

  • 0

    385. ~madzi xD  2008-12-21 11:43:20  host: aow130.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon prawie rok, i szczerze mówiąc nie jestem z niego zadowolona ponieważ jak dla mnnie ma za mało pamięci(bo tylko 3.2 mb).Zdjęcia robi takie sobie, ale filmy do kitu(nie ma żadnego zoomu), jest spoko ale dla ludzi małowymagających, le jeżeli ktoś chce mieć mp3, super aparat to nie polecam tego telefonu!!!polecam za to smsunga d900i, którego zamierzam sobie kupić, już go wypróbowałam i jest nprawde godny polecenia(ma mp3, 62mb pamięci, 3 megapixelowy aparat(robi bardzo duże przybliżenie), można do niego dokupić karte pamięci 1GB, pozatym ma prawie wszystkie opcje które powinien posiadać telefon orócz IrDy i nie posiada wideokonferencji) jest nprwde godny polecenia ,więc polecam(chodzi mi o samsunga d900i) ;))

  • 0

    386. ~madzia xD  2008-12-21 11:47:05  host: aow130.internetdsl.tpnet.pl

    do 337 da sie włączyć głos w grach!musisz wejść w gry, włączyć opcje i wejść w ustawienia no dalej już chyba sam do tego dojdziesz

  • 0

    387. ~Adi  2008-12-25 14:34:42  host: 77-253-161-99.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon już prawie rok i mogę się wypowiedzieć. Słaby soft, tzn bardzo wolny... przyciski nie zawsze działają, słaby dźwięk, jedyny plus to bateria, która trzyma około tygodnia

  • 0

    388. ~budzitsu  2009-01-23 17:45:36  host: blm205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można dorobić do niej wejście na karte pamięci?

  • 0

    389. ~maciek123456789  2009-01-25 08:50:54  host: eiv163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon. to nieudany model. po 6 miesiacach przyciski poszly. obudowa terz sie szybko psuje. polecam goraco też nokie tylko ze nokie 6300

  • 0

    390. ~ufo  2009-01-28 20:58:01  host: xdsl.028.c80.petrotel.pl

    przez jaki program mozna sie polaczyc z pc?

  • 0

    391. ~hehe  2009-01-29 20:19:44  host: bsh161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To i ja się wypowiem. Zdecydowanie jego największą wadą jest pamięć, wgranie 1 dzwonka mp3 i koniec. Ma też dość wolny soft.. Ale może o pozytywach: Zdjęcia jak na VGA są całkiem w porządku. Jest wytrzymały, dobrze się pisze sms'y, jakość połączeń też ok. Wytrzymał także tony przesłanych bajtów poprzez gprs. ^^ Ogólnie jest spoko, dla osób nie potrzebujących wielu bajerów naprawdę sprawdzi się bardzo dobrze. Trzeba po prostu trochę o niego dbać. ;)

  • 0

    392. ~nokia6070  2009-01-29 22:05:42  host: ip-54-38.apus-net.pl

    nie powiedział by e bateria długo trzyma ja jak słucham na nim muzyki to juz pare gozin i juz ie ma 2 kresek malo pamięci to fakt ale to ujdzie ale tak sie klawisze zacinaja jak nie wiem albo cała obudowa ih nie dciska jak powinna albo po prostu gumki się zdzieraja ten tel jest tylko dla tych którzy nie potrzebuja bajerów ja narazie go mam ale planuje go zmienic :D

  • 0

    393. ~kondziu  2009-02-05 19:54:01  host: aahg153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6070 telefon tylko do rozmów i sms. Mała ilość pamięci, słaby aparat (ale przy tej pamięci w ogóle go mogło by nie być) brak kompozytora, dziwaczny sposób przypisywania dzwonka pod "grupy". Bateria dość trwała po prawie 2 latach użytkowania, trzyma 9-10 dni. W porównaniu z 3310 wypada blado biorąc pod uwagę, że jest to już inna generacja. Poważną wadą jest fakt sporadycznego zacinania się klawiatury - co było nie do pomyślenia w 3310 (a już w Erikssonach, Simensach - TAK)

  • 0

    394. ~  2009-02-14 15:37:24  host: irys.um.pabianice.pl

    Teraz mam nokie 3110 classic i moge powiedzieć , że 6070 wymięka przy niej i że odradzam.6070 to badziew i złom !!!

  • 0

    395. ~Krzysiek  2009-02-24 10:06:25  host: bwn10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel juz ok 3 lata. Raz go dalem do przeczyszczenia do komisu bo przyciski nie chcialy dzialac. Mam go raczej tylko do rozmow i juz naprawde duzo godzin przez niego rozmawialem:) a pozatym bateria trzyma ok 10 dni. Jak dla mnie super. Telefon jest do dzwonienia a nie zeby trzymac na nim jakies zdjecia dziewczyn pozwalajacych sobie na robienie zdjec nago. daje 9/10

  • 0

    396. ~@$!@  2009-02-28 12:22:17  host: ecl134.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam tego fona od ponad roku, jestem z niego zadowolona, ale oryginalna obudowa, mi sie rysuje.

  • 0

    397. ~kyly  2009-03-01 17:17:50  host: ede202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A wy to tylko narzekać umiecie i najlepiej jakby telefon miał wodotrysk i zapalniczke. Wiadomo, że producenci telefonów robią fony dla różnych grup wiekowych i ten akurat telefon nie jest dla szpanerów którzy słuchają muzyki oglądają filmy itp. Telefon ma mój ojciec i jakoś nie narzeka bateria długo trzyma miękkie wygodne klawisze dość duży wyświetlacz i aparatem można czasem jakieś zdjęcie zrobić i wszystko jest ok.

  • 0

    398. ~TOM  2009-03-18 11:47:09  host: 213.25.140.197

    Ja mam ten telefon zajebisty jest-polecam go

  • 0

    399. ~heidfeld  2009-04-03 16:38:29  host: public392.xdsl.centertel.pl

    ja mam ten telefon od lipca 2007.I zero awarii,żadnego zawieszania,trzeszczenie-zero.ja wam się nie dziwię że klawisze nawalają jak trzymacie 10godz telefon w kieszeni jeansów to cóż czego chcieć.Pamięć mała fakt.a se k800 ma kilku znajomych i normalnie odpapadają części a to klawisz a to co innego.a wy zamiast narzekać to idzcie do roboty bo narzekać każdy potrafi a robić do nima komu

  • 0

    400. ~KRIS 1990  2009-04-04 21:48:08  host: host-62-141-203-228.swidnica.mm.pl

    mam ten telefonik od chwili wejścia na rynek czyli jakieś dwa latka pracuje na nim codziennie i nic kompletnie się z nim nie dzieje MINUS niestety za zbyt małą pamięć no ale ... WYBACZAM PRODUCENTOWI ZA NIEZAWODNOŚĆ ( przynajmniej w moim przypadku )

  • 0

    401. ~hmmm  2009-04-12 21:03:20  host: 77-254-222-48.adsl.inetia.pl

    a da sie go stuningowac tak, zeby bylo wejsce na karty pamieci?

  • 0

    402. ~xyz  2009-04-15 01:41:10  host: limbo.altec.pl

    Mam ten telefon i powiem tak: ten telefon ostatecznie jest dla starszych ludzi

  • 0

    403. ~asiuula  2009-06-12 21:27:33  host: s187pc91.mmj.pl

    hej.. mam pytanie.. jak chce zrobić zdjęcia (nokia6070) to mi wyskakuje błąd i pisze :operacja się nie powiodła.. i nie wiem z jakiego to powodu.. no a pamięc akurat mam..; / zdarzyło wam się to kiedys??

  • 0

    404. ~~~  2009-06-13 22:56:03  host: 195.205.171.17

    Telefon ten mam już drugi rok, Maksymalnie miałam 34 zdjęcia.W tel jest MP3 ale jest zbyt mało pamięci by je nagrać czy ściągnąć.Faktem jest że da się troszkę pamięć oszukać za pomocą podczerwieni.Przyciski mi się nie wciskają, Wiadomo że jak ma się w kieszeni czy w torebce to może się coś wcisnąć ale jest funkcja blokady klawiatury memu + * .Przy dzwonieniu i esemesowaniu bariera najdłużej ponad 10 dni wytrzymała , Po dobrym formatowaniu baterii (nowej tuż po zakupieniu) ładuje się w niespełna pół godziny. nawet po 6 godzin radia pożera mi tylko 2 kreski baterii. ogółem mówiąc po 2 latach tel działa jak nówka, i jest tylko lekko zarysowany na rogu.mimo że mam możliwość wymiany go za rok,zostawiam go sobie.

  • 0

    405. ~zb1  2009-06-19 17:46:54  host: xdsl.186.c80.petrotel.pl

    dobry fon mam go ponad 2,5 roku i ani razu sie nie zepsul.wada-obudowa sie sciera i rysuje ekran

  • 0

    406. ~arek  2009-07-03 20:56:32  host: host17.w-elektronik.pl

    hej.. mam pytanie.. jak uzyskać 16 mb pamięci? Proszę o szybką odp... z góry dziękuję ;)))

  • 0

    407. ~kurtzzz  2009-07-20 18:25:45  host: 77-254-144-62.adsl.inetia.pl

    Jak ktoś się nie zna niech się nie wypowiada!!! Mam ten telefon od nowości i fakt faktem lubi popiszczeć głośniczek, wysiąść czasem wibracja czy sam się wyłączyć. Ale jest boski do pisania esów (bardzo wygodna klawiatura) i baaaardzo wytrzymały. Chińskie gówniane sony ericssony najmniejszej wysokości nie wytrzymują a aparaty, płyty główne, wyświetlacze uwalają się co chwila. Moja 6070 spadła już dziesiątki razy. Raz rzuciłem nią ile sił w ręku o kamień. Aż się zgiął metalowy pasek z tyłu obudowy a fon rozpadł w mak. Po złożeniu tel działa bez problemu. A głośniczki itp. naprawiają w serwisie (o ile się nowy tel kupuje). pozdro 4 all

  • 0

    408. ~;]]  2009-07-24 14:16:17  host: bde195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To gówno! Beznadzieja! Nikomu nie polecam tego złomu!

  • 0

    409. ~;/  2009-07-24 14:17:47  host: bde195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wady: pamięć zdjęcia klawisze się zacinają

  • 0

    410. ~Elle  2009-08-06 18:46:04  host: nat-12.ghnet.pl

    Posiadam ten telefon od około dwóch lat i jestem z niego zadowolona. Używam go do dzwonienia i czasami do wysyłania smsów. Bateria trzyma co najmniej tydzień, a jeśli dzwonię mniej to nawet dłużej. Fakt, wszystko działa trochę wolno, ale mnie to akurat nie przeszkadza. Ze trzy razy mi się nagle wyłączył, ale poza tym nie miałam z nim żadnych problemów.

  • 0

    411. ~Bazyli  2009-08-28 16:50:20  host: bqp156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem dobry telefon. Nie wiem tylko, po co mu MP3 skoro ma tak mało dostępnej pamięci.

  • 0

    412. ~LazyBoy  2009-08-28 21:26:12  host: acoz190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W październiku minie 2 lata odkąd mam ten telefon. Jest to bardzo dobry telefon dla pierwszego posiadacza komórki. Proste i czytelne menu. Obsługuje MP3 więc można od kumpla przesłać sobie jakiś dzwonek przez IrDe. Czasem niestety brakowało mi takich bajerów jak Bluetooth czy karta pamięci ponieważ gdy chciałem mieć jakiś dźwięk musiałem sprawdzać czy mi się zmieści na telefonie. Dużym plusem jest na pewno bateria. Tylko ostrzeżenie, jeśli chcecie się czymś zająć siedząc w kolejce do lekarza to nie usuwajcie gier bo nowe Wam nie wejdą. Lecz dzięki temu że gry usunąłem mogłem docenić jak żywotna jest bateria. Pisząc parę SMS-ów dziennie komórka potrafiła wytrzymać od 7 do 10 dni w zależności od intensywności używania. Tylko raz komórka sama mi się wyłączyła, ale siedziałem obok kaloryfera a komórka była nie całe 10cm od niego. Aparat robi bardzo fajne zdjęcia, w czerwcu 2008 zrobiłem tak ładne zdjęcie tym aparatem że do tej pory mam jako tapetę. Filmy jednak nie wychodzą dobre więc bójki kolegów w szatni po w-f'ie nie zarejestrujesz nim Generalnie jeśli szukasz długowiecznego telefonu, a nie są Ci potrzebne żadne bajery to ten telefon jest dla Ciebie. Jeśli potrzebujesz jakiejś rady to napisz do mnie na gadu-gadu:3125967 Pozdrawiam

  • 0

    413. ~E  2009-09-14 15:11:26  host: 77-254-223-145.adsl.inetia.pl

    Nokia 6070 to telefon już mocno przestarzały. Ma nieco archaiczny interfejs, mały wyświetlacz, słabą baterię, małą pamięć wewnętrzną bez możliwości rozszerzenia kartami. Poza tym telefon ma niewygodne wymiary, a konkretnie grubości, zatem odstaje po włożeniu do kieszeni np. dżinsów. Zdecydowanie nie jest już wart swojej ceny, która obecnie przekracza 200 zł. Tak około 150 zł można by jeszcze za niego zapłacić. ;-)

  • 0

    414. ~414  2009-11-24 12:42:43  host: chello087206063089.chello.pl

    Ja mam ten telefon już trzy lata i nic z nim mi się nie dzieje, chociaż już spadł wiele razy

  • 0

    415. ~  2009-12-01 10:50:03  host: public-gprs85428.centertel.pl

    to jest złom ani bletooh niema ani 1 mp3 niewejdzie lepszym telefonem jest nokia 2610 albo nokia 2330 classic a nokia 6070 wywalić do kosza niekupuje noki 6070 kupujcie nokie np 2330classic albo nokie 2610 bo mają wiekszą budowaną pamieć

  • 0

    416. ~kazan  2009-12-10 17:37:57  host: ip-213-17-176-201.netia.com.pl

    telefon mam od 3 lat. jast to największa porażka w moim życiu, po 4 miesiącach używania zaczął się psuć i tak do tej pory. Bardz odradzam ten telefon. P.S ma jedną zaletę a jest nią bateria.

  • 0

    417. ~dfasd  2009-12-20 17:27:20  host: host16.w-elektronik.pl

    mam go od 2 lat jest swietny nie psuje sie wogole polecam w 100% dla osob ktore nie potrzebuja bajerow

  • 0

    418. ~Nokiowa  2010-01-19 14:02:46  host: gateway.akashanet.pl

    jak to ci nie pomieści 30 zdjęc? -.- mój ma ok 50 i do tego kilka motywów i dużo tapet ; O

  • 0

    419. ~ddd  2010-08-20 15:52:13  host: 77-255-55-31.adsl.inetia.pl

    beznadziejny telefon, gg nie działa ;/

  • 0

    420. ~sss  2010-09-25 16:10:30  host: host-81-190-20-12.torun.mm.pl

    ty ddd nie gadaj że gg nie działa jak nie potrafisz se nawet tego ustawić ja mam tą komórke i działa gg

  • 0

    421.  2010-11-01 12:44:56

    bardzo wytrzymały telefon mam go 4 lata i musiałem wymienić tylko wyświetlacz i obudowę, oczywiście wyświetlacz rozwaliłem ja a obudowę miałem bardzo porysowaną. pozdo.

  • 0

    422. ~asdw  2011-01-06 15:21:41  host: host-89-230-214-110.lublin.mm.pl

    czy da suie w tym teefonie zmienic widok menu z listy na siatke????????

  • 0

    423. ~Madot  2011-01-24 12:19:26  host: bsd.uwoj.gorzow.pl

    Telefon użytkowałem pełne dwa lata, więc mogę trochę o nim powiedzieć. Ogólnie dla mnie był trochę rozczarowaniem. Szukałem jakiegoś prostego telefonu do rozmów i kupiłem tą nokię w ofercie mix plus. Telefon nie kosztował mało, a jednocześnie nie oferował wiele. Najwazniejsze wady dla mnie to: słaba jakoś dźwięku, praktycznie nie dało się rozmawiać w głośnym otoczeniu, zestaw słuchawkowy z jedną słuchawką co znacznie utrudniało komfortowe korzystanie z radia, mało pamięci praktycznie nie dało się nic wgrać na telefon, brak bluetooth, ale irda działała z większoscią telefonów, pamięć tylko na 150 smsów, aparat słabiutki i z uwagi na małą pamięć niewiele tych zdjęć możnabyło zrobić. Zalety: bardzo dobra bateria, bez problemu trzymała 5 - 7 dni, rewelacyjna klawiatura,dobre wymiary ułatwiające korzystanie, wyświetlacz nie był tragiczny. Obecnie mam Se K800i i jestem z tego telefonu o wiele bardziej zadowolony. Komfort rozmów jest o kilka klas lepszy i ogólnie telefon przyjemniejszy w użytkowaniu i dający więcej możliwości.

  • 0

    424. ~Mistrz  2011-02-10 01:23:16  host: ip-68-036.smtvsat.pl

    Tam. Włącz MENU i klawisz nad zielonym

  • 0

    425. ~kossa  2011-02-22 13:14:48  host: 188.137.91.168

    ten telefon to klasyk he mam po dzien dzisiejszy mialem n-5200, se c902... ale zawsze wracam do niego najpóźniej po miesiącu he

  • 0

    426. ~kkover  2011-05-15 18:31:15  host: catv-user-118-43.bielsat.com.pl

    Telefon mam od końca 2006 roku, czyli prawie 5 lat. Służył mi bardzo dobrze, choć czasem miałem problemy ze słyszalnością, ale myślę, że to już od tego, że ma tyle lat i w różnym otoczeniu bywał. Ogólnie na plus. Minusem jest niska pamięć.

  • 0

    427. ~dzikhubert  2012-08-18 11:46:33  host: 88-199-38-41.pancom.pl

    Jak na moje to bezdyskujnie jest to najlepszy telefon jaki wyprodukowala Nokia - polecam wszystkim;)

  • 0

    428. ~  2013-02-08 22:28:43  host: afkg232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie są kody żeby otworzyć organizator

  • 0

    429.  2013-10-14 12:09:14

    bardzo słaba obudowa i bateria mi co pewien czas pęczniała

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-228-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy smartfon do 500 zł to:

Polecane smartfony - wakacje 2018

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet