Nokia 6070 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6070 Opinie o Nokia 6070

Nokia 6070

w sumie: 429
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-02-13 19:50:26

    Co to jest? Słaby, mały wyświetlacz, brak mp3. aparatu też nie ma...? Nie no... Kiedy Nokia zrobi coś fajnego...

  • 0

    2.  2006-02-13 19:51:00

    a nie sory... jest aparat... ale nie widze ile ma Mpix...

  • 0

    3.  2006-02-13 21:24:23

    jeśli bedzie dosyc tani (ta nokia i niska cena... :D) to może byc udany telefonik myśle ze to będzie konkurent konkurent dla k300i i c75

  • 0

    4.  2006-02-13 21:46:28

    Anderson aparta VGA czyli 640x480 a tak poza tym to taka 6020 po tuningu więcej pamięci i wyświetlacz ciut wyższy

  • 0

    5. ~  2006-02-13 23:01:49  host: n12.pro-internet.pl

    Ten telefon chyba udowadnia wszystkim ze Nokia robi zdecydowane kroki do Przodu :p

  • 0

    6.  2006-02-14 08:03:55

    To taka troszke lepsza 6020

  • 0

    7.  2006-02-14 14:51:29

    ładny telefonik bardzo lekki 88g mi sie podoba :D nokia chyba wyszła z cienia :)

  • 0

    8.  2006-02-15 17:00:44

    Ladny, prosty telefon, cena pewnie nie przekroczy 700 zl na poczatku... A na roznych aukcjach kupi sie go taniej :) 16 mb powinno wystarczyc osobie, ktora raczej tylko dzwoni z tel, niz sie nim bawi, mp3 palyer rowniez nie potrzebny, wystarczy, ze obsluguje ten format jako dzwonek, czekam niecierpliwie na ten model.

  • 0

    9.  2006-02-15 18:57:23

    Nie ma kart pamięci ! Moja 6630 jest lepsza !EJ Anderson co Ty piszesz że nie ma aparatu jak ma ! :/

  • 0

    10. ~kamil  2006-02-18 18:46:06  host: wlan0-4.srem.net

    czy ja wiem czy takie kroki do przodu... rok temu w siemensach byly juz wyswietlacze 176x132 a w nokiach gorowaly 128x128 a mp3 to w innych nowych telefonach to juz od dawna sa nawet w takim jak k300i ... nokia jest nadal w tyle z tanszymi modelami... syfff jak nic...

  • 0

    11. ~lanolina  2006-03-02 11:34:24  host: cut106.internetdsl.tpnet.pl

    Mi tam MP3 nie jest potrzebne, bo telefon sluzy mi tylko do dzwonienia. Jak chce sobie muzy posluchac to biore MP3 Player i slucham. Uwazam, ze telfonik jest fajny i tylko czekam az sie pojawi na rynku.

  • 0

    12. ~d  2006-05-21 18:36:38  host: cqu65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie to kupic??

  • 0

    13. ~cc  2006-06-15 11:04:22  host: adas183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma 3,2 MB nie 16MB !!

  • 0

    14. ~f  2006-07-10 21:53:28  host: bpu244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kamil tylko że nokia już 4 lata temu (albo więcej) wprowadziła wyświetlacze 176x208 pikseli.najpierw sie zastanów ,potem powiedz!

  • 0

    15. ~grddgd  2006-07-18 22:53:18  host: 80.244.155.24.wifi155.tnp.pl

    on ma 16 ale do dyspozycji jest 3.2MB lol to jest jakis chwyt reklamowy 16 mega co oni tam naldowali ze 3.2 zostalo

  • 0

    16.  2006-07-24 09:18:46

    Tak jak kilka osób pisało,N6070 to ztuningowana N6020. Telefon jets dostępny na oficjalnej stornie Nokii za 645 Pln, w dwoch kolorach-srebrnym i czarnym. Jeśli kots ceni sobie minimum i prostote to polecam(VGA+podczeriwen+trwałość Nokii). Proponuje sie jednak wstrzymac poniewaz zakladam ze niedlugo bedzie dostepny u operatorow za jakies grosze.
    Poza tym Nokia moglaby juz przestac ladowac ciagle to samo w inne pudelka. Lepiej mniej a ciekawiej. Niestety finski producent tego nie rozumie i zawala nas ogromna iloscia teleofonow rozniacych sie glownie wygladem(i to tez nie zawsze).
    Coz, niektorzy nigdy nie madrzeja...

  • 0

    17. ~witek  2006-07-26 19:06:58  host: aasg143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ty anerson co ty glupoty gadasz mam ten telefon kilka godzin i jest bardzo fajny ma zaje fajny glosnik calkiem niezly aparat i jest tani jak na nokie ja go kupilem bez simloka za 565 zl

  • 0

    18. ~alek  2006-07-28 18:10:41  host: aatb22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie uruchamia reszte pamieci

  • 0

    19. ~dfdgffg  2006-08-01 09:24:35  host: 80.244.155.57.wifi155.tnp.pl

    buhaha zeby zmienjszyc pamiec z 16 mb do 3.2 mb musieli by wgrac ze trzy mp3 lol napewno niema 16 mb to taki chwyt dla tych co sie nie znjaja ze niby telefon ma 16 mb ja mam k300i i moze se kupie kiedys te nokie po pasuje mi tel z radiem

  • 0

    20. ~ola  2006-08-01 20:29:28  host: bx66.internetdsl.tpnet.pl

    KTO POWIEDZIAL ZE NIE MA APARATU !! OCZYWISCIE ZE MA !!!!! I MA DUZY WYSWIETLACZ I WCALE NIE MALY !!!! MOZE NIE MA MP3 ALE MA RADIO !!!! Ma tez podczerwien, dyktafon.... - Po prostu 7 niebo. TELEFON JEST BOSKI ! taki se kupuje niedlugo

  • 0

    21. ~karo  2006-08-06 23:35:22  host: 213-238-93-178.adsl.inetia.pl

    kto wie ile miesci smsów??

  • 0

    22. ~  2006-08-19 19:32:56  host: n10do2.resetnet.pl

    Dzwonki MP3, dzwonki typu True Tone i MIDI, dzwonki polifoniczne, alarmy i dźwięki do gier (obsługa do 24 głosów)
    Funkcje pamięci

    16 MB pamięci, w tym 3,2 MB pamięci dostępnej dla użytkownika
    Stereofoniczne radio FM
    Standard AMR zapewniający lepszą jakość dźwięku
    Odtwarzanie wideo

  • 0

    23. ~maciek  2006-08-19 21:37:42  host: n10do2.resetnet.pl

    ma MP3

  • 0

    24. ~***  2006-08-23 21:40:26  host: 213-238-113-216.adsl.inetia.pl

    Chcę kupic ten telefon ze strony nokia.pl za 645zl. Jak myślicie opłaca się?? Doradzcie mi!!!

  • 0

    25. ~Magda  2006-08-24 20:26:23  host: acwn157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~*** nokia6070jest tańsza w sieciach marketów ze sprzętem elektronicznym. A telefonik całkiem przyjemny, mam go od 2 tyg. i nie narzekam.:))

  • 0

    26. ~Tyszanin  2006-08-25 12:53:43  host: uy242.internetdsl.tpnet.pl

    Dzisiaj kupiłem sobie ten tel. 549zł wiec idzie dac. w skrócie BOSKI!!

  • 0

    27.  2006-08-26 23:19:40

    Witam, mam pytanko do uzytkowników 6070. Czy posiada on "normalną" irdę? tzn czy można przesyłać nią obrazki, dzwonki itp? Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :-)

  • 0

    28. ~oleśka  2006-08-29 13:51:28  host: 213-238-126-144.adsl.inetia.pl

    jestem posiadaczką i stwierdzam że telefon jest na "6":)

  • 0

    29.  2006-09-01 18:44:07

    Telefonik nawet niczego sobie za tą cene. Moje pytanie do posiadaczy jak się sprawuje IRDA?? CZy normalnie da sie przesylac i odbierać dane czy tylko kontakty jak to było w starszych modelach.

  • 0

    30. ~Mooler  2006-09-01 23:52:03  host: aaoo60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A dziala w nim IRDA ale w sensie wymiany plików?? Czy tak samo dziala jak w starszych modelach??

  • 0

    31. ~wos  2006-09-05 14:25:46  host: 83.238.70.51

    Kupiłem wczoraj w Media Markt /nie dla idiotów/.
    Nie ma żadnych blokad, ale też nie ma ustawień.
    Ustawienia są na nokia.pl - prześlą na życzenie dane konfiguracyjne bezpłatnie./MMS, GPRS...i inne/
    Telefon - klasa
    Radio Stereo / a o to mi najbardziej chodziło/ klasa.
    Jakość świetna.
    UWAGA - sprzedają Nokię 6070 z jedną słuchawką !!!
    Dokupiłem kompatybilny zestaw stereo i KLASA
    :)
    Cena:
    W Media Markt w Bydgoszczy - 499 PLN

  • 0

    32. ~bruksa  2006-09-06 14:32:57  host: host-81-190-124-160.stargard.mm.pl

    mam ta komórke od wczoraj i jest bardzo fajna odtwarza mp3 a pozatym ma 16mb a nie 3,2 3,2 jest tylko do zdjeci kamery :) fajniutki telefonik opłaca sie kupowac

  • 0

    33. ~ERIKSONIAŻ  2006-09-07 20:34:34  host: 195.85.229.2

    no telefonik niczego sobie kurwa co ja gadam badziewie połowa z moich starych dzwonkuw aparat i kamera są gorsze niż w sonym ericsonie, a na dodatek BRZYDAL

    SONY ERIKSON ŻĄDZI HE HE (muj model to K300i)

  • 0

    34. ~endzi  2006-09-09 20:37:54  host: ast26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik ale wkurza mnie to ze nie da sie przesylac przez mms dzwiekow ;/ Ale ogolnie jestem Z niego zadowolona Moze mi ktos powiedziiec jak uzywac tej funkcji push to talk? z gory dzieki :P ;]

  • 0

    35. ~dj mysz  2006-09-10 13:31:54  host: bog8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3,2 mega?? co za idiot to kupi????

  • 0

    36. ~endzi  2006-09-10 18:06:34  host: aoe175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Mooler przez IRDA da sie przesylac wszystkie pliki tylko przez MMS nie da sie przesylac dzwiekow Nie wiem czy to moj telefon jest wadliwy czy we wszystkich tak jest

  • 0

    37. ~Wyśmiewacz  2006-09-11 16:05:46  host: abqy243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ERIKSONIARZA tylko baby mają k300i jaka porazka!!!!! ha ha ha
    a 6070 jest zajebista

  • 0

    38.  2006-09-11 20:18:02

    Witam!Kupiłem ten telefon w VOBISIE za 499zł bez blokady sim-lock.Mam ten telefon już 5dni i jak narazie oneniam na 8.Ma praktycznie wszystko.Brak mi jedynie MP3.Poza tym ma wszystkie najważniejsze żeczy które powinien mieć telefon.Ma również WYMIENNE OBUDOWY.Ogólnie jestem BARDZO ZADOWOLONY!!!!!!!!!

  • 0

    39. ~Bobovit  2006-09-14 20:01:42  host: abpd133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zakupiłem ten telefonik 2 dni temu:) jest zaj******, bałdzo mnie sie podoba, wszysciutko działa w prządeczku.IRDĄ przesyłasz wszytko co chcesz...

  • 0

    40. ~Michal  2006-09-15 13:05:42  host: acpc42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem go dzis za 499 zl. Za takie pieniadze naprawde swietna sluchawka do dzwonienia i sms-owania. Duzy czytelny wyswietlacz, szybkie menu, dobra jakosc polaczen oraz bardzo wygodne klawisze (brak joystick-a). Kamery nie uzywam, wole radyjko ;)

  • 0

    41. ~kama  2006-09-15 20:21:53  host: acqd121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a na jak długo starcza wam bateria?? zastanawiam sie ktora z tych nokii wybrac:6070, 6103 czy 6230i. co sadzicie?

  • 0

    42. ~pawel  2006-09-16 14:21:37  host: abuk98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema, ja sie zastanawiam czy kupic sobie ten telefon :)
    tylko mnie ciekawi czy ta koma odczytuje pliki w formacie .mp3
    otoz miałem Motorole C651 która oficjalnie nie ma mp3 ale gdy pisoenke sobie zamienie na dźwiek monofoniczny to na tym telefonie mi odczytywalo .mp3
    czy na tej noki też tak jest?
    ma podczerwień?
    i czy można ta nokie łaczyc z kompem kablem USB?
    i czy moze ktos zapodac jakas fotogrofaie zrobioną tym telefonem?

    z gory dzieki za odpowiedź ;)

  • 0

    43. ~marta  2006-09-18 21:08:13  host: cci92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mozna zmienic menu na siateczke tnz zeby ikonki były obok siebie.... wiecie o co chodzi?

  • 0

    44. ~kwasek  2006-09-19 16:55:03  host: ip-87-204-77-127.stg.pl

    do posiadaczy tego telefonu
    ile pamieci jest dostepne dla usera ?
    raz pisze 16 raz 3,2 i nie wiem jak jest dokladnie

  • 0

    45. ~kwasek  2006-09-19 18:41:52  host: ip-87-204-77-127.stg.pl

    do posiadaczy tego telefonu
    ile pamieci jest dostepne dla usera ?
    raz pisze 16 raz 3,2 i nie wiem jak jest dokladnie

  • 0

    46.  2006-09-21 22:42:15

    marta:Tak do wyboru MENU jest w formacie LISTY oraz TABELI(siatka).Pozdrawiam.

  • 0

    47. ~matthew  2006-09-22 21:02:26  host: v20-s1.itpp.pl

    dajcie link do oprogramowania do tego telefonu błagam dajcie na irde nie na kabel please

  • 0

    48. ~michał  2006-09-23 17:18:49  host: eds94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem tego tela w Avansie za 499. Jest zajebisty. IRDA jest, bateria trzyma długo jak w każdej Nokii. Tylko brakuje mi lampy błyskowej w aparacie.

  • 0

    49. ~funio  2006-09-23 21:03:29  host: dux14.internetdsl.tpnet.pl

    a ja kupilem w Avansie i trafilem na wadliwa sztuke.. :-( telefon bardzo ergonomoczny .Niestety jakosc zdjec i wyswietlacza nie jest najlepsza, a obudowy sa bardzo delikatne i telefon juz porysowałem po dwóch dniach zapieciem od kurtki ..teraz telefon ma zewnętrzne blle i fuj jak z reklamy Plusa.

  • 0

    50. ~tt  2006-09-29 07:32:11  host: chello084010040210.chello.pl

    kama: Z całej tej trójki 6103 ma najwolniejesze menu. Niby wszystkie maja takie same, a w 6103 działa z dużym opóźnieniem. Dlatego 6070 bardziej mi się podoba w użytkowaniu niz 6103. Jesli chodzi o 6230i to jest z nich najlepsza. No ale to taki "flagowy" model dla biznesu. Od dawna w ofercie i ciągle dobrze się trzyma.

  • 0

    51. ~no_ja  2006-10-21 15:14:16  host: fiz226.internetdsl.tpnet.pl

    ile bateria trzyma w tej nokii ?

  • 0

    52. ~no_ja  2006-10-21 15:22:01  host: fiz226.internetdsl.tpnet.pl

    ile bateria trzyma w tej nokii ?

  • 0

    53. ~no_ja  2006-10-21 15:35:36  host: fiz226.internetdsl.tpnet.pl

    ile bateria trzyma w tej nokii ?

  • 0

    54. ~ja  2006-10-21 21:38:19  host: aln91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czy mam kupić ten telefon bo mam dylemat nad k 700i albo tą nokię pomużcię mi wybrac

  • 0

    55. ~ZIOM  2006-10-23 16:56:18  host: eko98.internetdsl.tpnet.pl

    Nie mogę przesłać nic z k750i przez irde na tą 6070 i w kompie irda też go nie wykrywa :( :( :( !!!Co JEST grane???Może ktoś coś mi doradzi!!!

  • 0

    56. ~ziomek  2006-10-23 18:10:04  host: aiz109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem co wybrac motke v3 czy n6070 bo oba strasznie mi się podobają PPOOMMOOCCYY!!!

  • 0

    57. ~and_88  2006-10-23 22:27:43  host: 82.197.39.70

    witam! mam pewne klopoty z polaczeniem telefonu przez irde z kompem.irda jest na pewno sprawna bo probowalem z innemi telefonami i dziala.natomiast gdy probuje podlaczyc do kompa,zaczynaja sie klopoty.caly czas mi przerywa polaczenie,Nokia PC suite w ogole nie widzi mi telefonu podobnie jak Oxygen Phone Manager II v2.11.jedyne polaczenie jakie udalo mi sie nawiazac to przy pomocy programu dolaczonego do irdy.czy ktos wie jak temu zaradzic??moze ktos ma pomysl?z gory dzieki za porady :)

  • 0

    58. ~pudzian  2006-10-24 23:07:02  host: oo6.ipartners.pl

    hej kupiłem ten telefon i jest super polecam bardzo pozdro

  • 0

    59. ~kleju94  2006-10-25 20:52:33  host: chello084010199032.chello.pl

    EEEj ludzie ta nokia ma te rzeczy na których jest napisane brak danych (tam powyżej prze jego cechach)?? ogólnie fajny??

  • 0

    60. ~radzio  2006-10-29 13:08:06  host: aczy159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ten tel i jets zrebisty plecam!!!!!

  • 0

    61. ~x  2006-11-03 10:23:40  host: cw.wp.mil.pl

    mam pytanko mozna sobie w niej ustawiac mp3 jako dzwonek ?

  • 0

    62. ~gnomj  2006-11-04 09:51:35  host: aoq118.internetdsl.tpnet.pl

    ja chcem kupić ten telefon ale czy on napewno ma kamere

  • 0

    63. ~bateria  2006-11-07 17:10:52  host: 85.219.207.17

    słychajcie mam ten telechon od tygodnia i trochę przeraża mnie krótki czas trzymania baterii, starcza tylko na 2 dni a ładuję ją zawsze ponad 12 godzin. Czy to normalne?

  • 0

    64. ~baja  2006-11-13 17:30:11  host: 80.51.243.246

    to ile ten telefon ma pamieci ? 16mb czy 3.2?

  • 0

    65. ~lol  2006-11-15 01:25:35  host: ip83-230-21-197.debacom.pl

    to wrescie ma ona mp3 czy nie !!

  • 0

    66. ~  2006-11-19 20:15:54  host: 80.54.104.3

    16 MB pamięci, w tym 3,2 MB pamięci dostępnej dla użytkownika

  • 0

    67. ~Krzysiek  2006-11-20 18:19:33  host: acye120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    16 MB pamięci, w tym 3,2 MB pamięci dostępnej dla użytkownika CO TO JEST TA PAMIEC UZYTKOWNIKA??

  • 0

    68. ~RUTEK  2006-11-21 17:29:56  host: chz240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a 1MB to ile KB

  • 0

    69. ~kerapap  2006-11-24 15:42:35  host: absf21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1 MB to 1024KB

  • 0

    70. ~:-)  2006-11-28 15:01:26  host: efw83.internetdsl.tpnet.pl

    A co trzeba zrobic aby uzyskac pełny dostep do pamieci w nokii 6070?????

  • 0

    71. ~Alaa13  2006-11-28 20:06:19  host: aasa119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ale nie moge wysłac ani mmsa ani przez irde co jest? a dotego USB kabel w niej nie działa!! echh...;/

  • 0

    72. ~Damian  2006-11-30 15:57:15  host: static-62-233-189-142.devs.futuro.pl

    Kup sek700 zamist tej noki

  • 0

    73. ~yOGI  2006-11-30 16:07:07  host: abro139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy irda ( podczerwien ) działa w niej dobrze ?? co jest lepsze sagem my x5-2v czy nikia 6070 ??

  • 0

    74. ~alien  2006-11-30 17:21:18  host: abqw82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar zakupic ten telefon, calkiem calkiem sie wydaje. A wiec go kupie za 390 zeta:)

  • 0

    75. ~asia  2006-11-30 18:43:45  host: chello084010133014.chello.pl

    hehe ja tez mam zamiar go kupic,ale na raty 10x39zł;p pzdr

  • 0

    76. ~Taki jeden załamany ...  2006-12-01 19:54:14  host: nat-0.vlan.euronet.net.pl

    Siemka ... mam tą nokie w języku ang. jak włączam radio to mi wyskakuje connect an enhancement , nie wiecie może co trzeba zrobic aby radio działało ? ale ogólnie telefonik jest wypasiony :] Proszę o odpowiedzi ;)

  • 0

    77. ~int  2006-12-01 20:07:24  host: c144-70.icpnet.pl

    a co trzeba zrobic zeby kupic go na raty ? jakis dokument z pracy ? a jesli nie mam stalej pracy ?

  • 0

    78. ~CmoQ  2006-12-01 20:39:07  host: a151.net145.okay.pl

    wie ktos moze czy ten tel ma polskie menu??

  • 0

    79. ~krisolas  2006-12-01 21:46:36  host: aib14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do radia i komunikatu"connect an enhancement" znaczy podłącz mikro zestaw jak niemasz do niego sluchawek nie posłuchasz radia:)

  • 0

    80. ~Darkslide  2006-12-03 00:56:25  host: pc-82-91.akademiki.uni.torun.pl

    a ja mam nokie 6230i i pociska jak świeża ale mojej chce kupić taką nokie i mysle ze za 400setki bym ją zassał ale z tym 16mb to jakis kaszel jest. a 3.2 to tez not nice bo mam zamiar duzo MMS wysylac a pojecia nie mam jak u niej z tym jest jakby ktoś wiedział to piszcie thx i pozdro!!

  • 0

    81. ~Timi  2006-12-03 09:55:16  host: byg237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    **Darkslide - Pamięci masz dostępnej tylko około 3 mb (do własnego użytku). Pozostałe 13 mb są "zarezerwowane" dla telefonu. Jeżeli miałyby to być MMS-y w postaci zdjęć zrobionych tym telefonem, to lepiej poszukaj innego modelu. Chyba że wszystkie zdjęcia będziesz robił w bardzo dobrym oświetleniu.

  • 0

    82. ~jytij7i  2006-12-03 10:13:12  host: 212.160.111.2

    jest nawet fajny ten telefonik tylko czy można pamięć dokupić?

  • 0

    83. ~Ala  2006-12-03 11:01:00  host: acua24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hym... czy ta podczerwień jest normalna czy tylko na wizytówki??

  • 0

    84. ~LOL :)  2006-12-03 14:25:05  host: bzzit.pl

    Mam do wyboru Nokie 6070 i Sony Ericsson k510i. Jak sądzicie - co lepsze ??

  • 0

    85. ~wojtasik  2006-12-03 21:25:44  host: ejz66.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon jest, zakup jego to byl blad(wielkie nic) nigdy wiecej noki, nie ma jak wielki Sony Ericsson. do LOL kupuj sonego ericssona,ja nie wiem po co zmienilem se k300i na ta nokie(wielki blad). Pozdro i odradzam tej NOKI

  • 0

    86. ~mikk  2006-12-03 22:14:55  host: n04.satfilm.pl

    Czy nokia 6070 ma odtwarzacz mp3?

  • 0

    87. ~LOL :)  2006-12-04 09:46:26  host: bzzit.pl

    A czemu żałujesz wojtasik?? Psuje się ta Nokia 6070, czy ma słabsze parametry od Sony Ericsson?

  • 0

    88. ~solider  2006-12-04 15:21:56  host: c118-68.icpnet.pl

    to jak to jest z tą pamięcią???

  • 0

    89. ~bezradany  2006-12-05 12:11:42  host: cgh130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wytam wszytskich!! właśnie wybieram sie po kupno noki 6070 w sieci era na abonament:) tylko że niewiem doklanie co to za telefon więc mam kilka pytań: 1)Czy da sie przesyłać jakieś zdjęcia lub obrazki tego telefonu do innych i czy ktoś może mi przesyłać obrazki lub fotki? 2)Czy aparat jest wmiare dobry?:) 3)Czy klawiatura jest wygodna w pisaniu? Prosze o szybki odpowiedzi!!!! pzdr :)

  • 0

    90. ~LOL :)  2006-12-05 15:06:00  host: bzzit.pl

    No właśnie... Można dokupić pamięć?? Jeśli tak to ile kosztuje??

  • 0

    91. ~justa  2006-12-07 15:51:13  host: p4d102.traco.pl

    kupiłam tę komurke i bardzo m9 sie podoba

  • 0

    92. ~Ewunia  2006-12-07 20:35:11  host: bzq215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pamięć jest darmowa ... Komorka jest do dupy a jak sie ją otworzy to tylko bateria i karta jest a aparat i tak dalej to dla zjeby jest ;/;/ Odradzam

  • 0

    93.  2006-12-07 22:09:26

    Pamięci nie można rozszerzać, klawiatura całkiem dobra szczególnie pięciokierunkowy wydaje się wygodniejszy w porównaniu do innych Nokii. Można przez irde przesyłać wszystkie multimedia. Aparat to stary VGA czyli szału nie robi. Ale ten tel jest tylko następcą 6030 można powiedzieć, więc w tej klasie niczego więcej nie ma co się spodziewać. Ogólnie dwa poważne minusy to: pasywny lcd(CSTN)jak w 6030,3100,2600 tylko że większy i ta mała pamięć! Poza tym jest ok:)

  • 0

    94.  2006-12-07 22:18:39

    Pamięci nie można rozszerzać, klawiatura całkiem dobra szczególnie pięciokierunkowy wydaje się wygodniejszy w porównaniu do innych Nokii. Można przez irde przesyłać wszystkie multimedia. Aparat to stary VGA czyli szału nie robi. Ale ten tel jest tylko następcą 6030 można powiedzieć, więc w tej klasie niczego więcej nie ma co się spodziewać. Ogólnie dwa poważne minusy to: pasywny lcd(CSTN)jak w 6030,3100,2600 tylko że większy i ta mała pamięć! Poza tym jest ok:)

  • 0

    95. ~haker  2006-12-08 16:23:55  host: bkw40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem brać ja z ery na abonament. Całkiem fajny telefonik. Jedyna wada: mało, mało pamięci!!! Telefonik dla tych którzy nie przesyłają dużo plików.

  • 0

    96. ~mkmkm  2006-12-08 20:08:12  host: gprs9.orange.pl

    telefonik zajefajny musz kupić pamięć mała ale to nic jakoś sie przerzyje kupywać czy nie odp.

  • 0

    97. ~Nala  2006-12-08 20:25:37  host: abqf131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten fon ma potwierdzenie odbioru esa a jak tak to jak to ustawić?

  • 0

    98. ~max  2006-12-10 14:54:19  host: chello062179068015.chello.pl

    czy ja sie doczekam na tani tel nokii z RADIEM, TFT matryca, irda,BT, i aparatem VGA, min 24 poli i dzwonki mp i min 10mb pamieci ??? chyba nie.. bo 6021 ma BT ale nie ma aparatu, 6020 ma aparat nie ma BT, zadna z nich nie ma radia które ma 6030 która z kolei nie ma NIC poza radiem, a 6070 niby ma radio , niby mp3 tylko kurfa nie ma BT, i ma az 3 mb pamieci...szok. wybierak k510 i, mimo ze wyswietlacz w tym se jest NEDZNY w porownaniu do swietnego k700i

  • 0

    99. ~sadj  2006-12-15 13:58:08  host: host-81-190-53-199.lublin.mm.pl

    witam:) mam ten telefon i nie mam do niego zadnych zastrszezen.jednyne co mi sie w nim nie podoba to jest menu,no ale...pozdrawiam wszystkihch

  • 0

    100. ~DaAcid  2006-12-22 16:29:54  host: cau205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja z kolei mam 6600 na symbianie.jak chcecie miec cos porzadnego zainteresujcie sei tym telefonikiem.Maly to on nie jest.ale dzieki temu trudniej go zgubic.co do funkcji:pamieci nie ma duzo ale da sie ja rozszerzyc na mmc.chodzi w nim wszystko.pilot na podczerwiec do urzaddzen np. programy do obrobki zdjec wszelkiego rodzaju translatory slowniki zajefajne giery itd.PO LE CAM !!!

  • 0

    101. ~bx440  2006-12-25 20:14:03  host: host-89-228-67-65.olsztyn.mm.pl

    nokia 6070, jakosc/cena 10pkt w przedziale do 500zl, niech zaden debil nie pisze ze telefon ma za malo pamieci (3,2MB), ze nie posiada mp3 (bo posiada) ... ludzie telefon nie jest do robienia zdjec czy sluchania mp3 ... tylko czekac jak jakis idiota wyskoczy ze nie ma golarki, telefon jest do dzwonienia i smsow (mms) a nokia 6070 taka jest, chcecie robic zdjecia kupcie sobie profesjonalny aparat za 2tys, chcecie sluchac muzyki to kupcie sobie sprzet hi-fi (nawet najlepsze mp3ki to tylko "smiech na sali" jak to mowi cygan), macie 500zl i chcecie miec telefon z pro aparatem, mp3, pamiecia 1gb, a czy czasem wam sie w glowach nie popierdolilo ?

  • 0

    102. ~Maciek eSz  2006-12-26 00:35:05  host: cki34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajna koma :D poprzednio mialem 3200, wiec w porownianiu z tamtym, to jest mercedes:P czy ktos wie, jaka to jest seria (n.p. Nokia 3200 - S40)??

  • 0

    103. ~drwlodson  2006-12-26 13:28:44  host: chv12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Obecnie mam 6030 i chce kupić 6070 tylko mam pytanie jak jest z mocowaniem tyłu? Czy się rusza czy trzyma stabilnie? W 6030 tył ma wielkie chęci odpaść i mam wrażenie że cały fon zaraz się rozpadnie... Jak jest w 6070???

  • 0

    104. ~nokia  2006-12-26 15:13:46  host: host-217.153.164.84.zdnet.com.pl

    bardzo dobrze sie trzyma bo jest na dosyć solidny klips, który raczej nie wykazuje chęci odpadania:) polecam telefonik bardzo dobry, wszystko obsługuje, jak macie mało pamięci to przeróbcie mp3 na mar i spoko

  • 0

    105. ~NicK  2006-12-26 17:34:33  host: dhg57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z bx440 jestescie pojeb... za taka cene to rewelka nawet jak by byl droyszy to i tak jest spox:D ale z miejscem macie racje

  • 0

    106. ~CTRL  2006-12-27 12:43:40  host: blz171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik, ale denerwuje mnie ta piepszona pamie. Mialo byc jej 16mb a dla uzytkownika jest tylko 3,2mb

  • 0

    107. ~Niunia  2006-12-29 16:28:35  host: 212.87.241.112

    kupilam tel nokia 6070,jestem nawet zadowolona bo poprzednio mialam siemensa c 65 ktory doprowadzala mnie do szalu.poprostu masakra.

  • 0

    108. ~slawo  2006-12-29 22:45:54  host: suzuki.tvk3.pl

    czy w tym telefonie sa wymienne obudowy?

  • 0

    109. ~bini  2006-12-30 08:15:17  host: ehv01e.pixs.philips.com

    fajny telefonik ale gdyby mial miejsce na karty pamieci to by bylo jeszcze lepiej :)

  • 0

    110. ~Krzysiek  2006-12-30 12:18:49  host: acwe208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SLAWo -----> tak, sa wymienne obudowy

  • 0

    111. ~drwlodson  2007-01-07 14:37:48  host: chw199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak są wymienne to ja dziękuję - idę po samsunga... mam dość czyszczenia wyświetlacza z kropek dostających się przez szczeliny w obudowie...

  • 0

    112. ~Pablo  2007-01-12 11:19:22  host: act176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA 6070 jest OK. Polecam 100%

  • 0

    113. ~Izka  2007-01-16 18:53:30  host: bmi247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam taką nokię i - oprócz tego, że ma tak mało pamięci - jest ok!!!

  • 0

    114. ~jol  2007-01-17 16:03:05  host: bpj215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tom kome jest super ale z pamięciom bym się kłucił

  • 0

    115. ~INVestor  2007-01-17 18:38:37  host: host84-38-93-253.tvkdiana.pl

    mam ten fon.. nawet spox ale nie moge za huja ustawic radia :/ a tylko to mnie do niego skusiło :(

  • 0

    116. ~MIKI  2007-01-18 19:36:30  host: host-89-228-221-139.kalisz.mm.pl

    ile ten telefon ma mega-bajtow??

  • 0

    117. ~cosmic_girl  2007-01-19 13:11:40  host: user-87-248-71-82.promax.media.pl

    MIKI: telefon ma 3.2 mb fakt troche malo no ale w koncu to jest telefon a nie komputer. Wg mnie bardzo dobry telefon stabilny, wygodny w użyciu jak dla mnie jest ok. Polecam

  • 0

    118. ~  2007-01-20 22:17:50  host: do-nitka-net.ipartners.pl

    czy da sie podlaczyc nokie 6070 do komputera i wgrac mp3ki a potem uzyc je jako dzwonki???

  • 0

    119. ~  2007-01-20 23:54:13  host: ejw211.internetdsl.tpnet.pl

    czy tem fon ma karte pamieci wymienna

  • 0

    120. ~Tajemniczy x103  2007-01-22 20:08:51  host: dam.atol.com.pl

    ! podobno nie ma bluetooth ! ? nokia? taka marka produkująca nędzne komórki ? bez bluetootha! z irdą bez www! wielkie mi halo ta nokia 6070 lepszy nawet aparat vivitar vivicam 6105s

  • 0

    121. ~nicpon  2007-01-24 19:28:43  host: nat-69.ghnet.pl

    Hmm nie wiecie co lepiej kupić? czy SE k510i czy NOKIE 6070?? dzieki za info i pozdrawiam

  • 0

    122. ~EGON  2007-01-28 16:49:48  host: dye181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od niedawna ale jak narazie działa bez zarzutu pozdro dla wszystkich użytkowników i użytkowniczek B-)

  • 0

    123. ~qpa  2007-01-29 20:00:49  host: acub212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktoś mi powie jak przerobić pliki mp3 na coś tam innego ,żeby na pamięci zyskać to będe wdzięczny

  • 0

    124. ~Oli  2007-01-31 13:17:08  host: klient-75-217-117.petrus.com.pl

    Mam takie pytanie - bo ja jednak nie korzystam z gier, czy jesli je usune to zyskam miejsce na dzwonki? Czy te dwie pojemnosci są niezalezne?

  • 0

    125. ~Oli  2007-01-31 13:18:08  host: klient-75-217-117.petrus.com.pl

    Mam takie pytanie - bo ja jednak nie korzystam z gier, czy jesli je usune to zyskam miejsce na dzwonki? Czy te dwie pojemnosci są niezalezne?

  • 0

    126. ~lebron  2007-01-31 16:24:20  host: unregister050031239087.c31.msk.pl

    fajny jest ale powinnien mieć 16mb a nie 3,2mb

  • 0

    127. ~glikus  2007-01-31 22:01:47  host: host-n1-70-181.telpol.net.pl

    siemka ludziki mam pytanko jakie formaty ten kom usługuje mp3 a wav lub amr ??

  • 0

    128. ~longer  2007-02-01 21:37:10  host: ebe86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry fon ale pamięć marna, no i brak karty pamięci.

  • 0

    129. ~chudy  2007-02-04 17:30:44  host: unregister050031239087.c31.msk.pl

    zarąbisty ale z tą pamięcią jest nie tak

  • 0

    130. ~adam  2007-02-04 20:17:04  host: host-89-228-231-202.kalisz.mm.pl

    dobry telefon. kupilem go w Media Markt w Kaliszu za 419 zł. za taka cene niczego wiecej nie trzeba. dzwonki mp3, aparata i kamera VGA, podczerwien (mozna przesylac pliki), radio, duzy czytelny wyswietlacz, dyktafon. czego chciec wiecej? moi znajomi maja 6020 i gdy porownalem oba stwierdzam ze 6070 jest zdecydowanie lepszy. lepszy wyswietlacz, wieksze przyciski no i nie ma joysticka.

  • 0

    131. ~adam  2007-02-04 20:53:19  host: host-89-228-231-202.kalisz.mm.pl

    dobry telefon. kupilem go w Media Markt w Kaliszu za 419 zł. za taka cene niczego wiecej nie trzeba. dzwonki mp3, aparata i kamera VGA, podczerwien (mozna przesylac pliki), radio, duzy czytelny wyswietlacz, dyktafon. czego chciec wiecej? moi znajomi maja 6020 i gdy porownalem oba stwierdzam ze 6070 jest zdecydowanie lepszy. lepszy wyswietlacz, wieksze przyciski no i nie ma joysticka.

  • 0

    132. ~  2007-02-05 09:59:52  host: dbw236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma 16MB pamieci z czego dostepne jest tylko 3.2MB a co z resztą??????

  • 0

    133. ~  2007-02-08 09:31:39  host: ip-83-2-93-173.static.xcore.pl

    mam probrlem z podczerwieniom doradcie coś dzięki

  • 0

    134. ~beha  2007-02-08 16:56:21  host: abnq135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    warto go kupic?

  • 0

    135. ~FAULER  2007-02-09 12:52:05  host: 104-169.espol.com.pl

    Do glikus jej ale ty masz pytania sprawdz se sam a nie pytasz ten tel jest ok!!

  • 0

    136. ~mariox333  2007-02-09 14:14:44  host: chello087206207182.chello.pl

    moim zdaniem ten telefon jest super. Tani i dobrze wykonany nie ma sie do czego przyczepic. Nokie trzeba lbic a nie tylko wybrzydzac. Jak wam nie pasuje ten telefon to se kupcie SE

  • 0

    137. ~lori  2007-02-10 13:05:33  host: bug1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niewiem czy ten tel jest ok...dzisiaj go kupiłam w awansie za 400 zł. to dobra cena...przynajmiej tak mi się wydaje..jade dopiero w poniedziałek go odebrać ale jak wiedze z waszych komentarzy to dobrze że go kupiłam...a jabym nie kupiła tego to kupiła bym SEk510i mam nadzieje że ten będzie dobry:):) pzdr:*

  • 0

    138.  2007-02-13 09:35:17

    jedyny poważny minus tego telefonu to pasywny lcd

  • 0

    139. ~Madzia  2007-02-16 20:00:24  host: abhx141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do adama: podobno 6020 ma lepszy wyświetlacz niż 6070. Ale ja sama mam nokie 6070 i jestem w pełni z tego telefonu zadowolona. Nic mi sie nie przycina, wszystko chodzi jak należy. Na początku był problem z konfiguracją ale teraz jest ok.

  • 0

    140. ~macius  2007-02-17 09:07:04  host: ewb137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do= nicpon radze ci kupic se k510i ja mam ten fon a moja mama ma 6070 lepiej kup se bo ma bloototh i podczerwien i tez ma wiecej pamieci polecam se k510i pozdro dla wszystkich panienek ktore maja te tele pozdro xD*********

  • 0

    141. ~  2007-02-18 14:59:22  host: acbv45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ile Wam trzyma bateria przy nowce?? i jak ją dobrze sformatować ?? odpiszcie mi błagam. pozdrówki dla użytkowników tego fonu

  • 0

    142. ~hugo  2007-02-18 15:01:08  host: acbv45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ile wam trzyma bateria w tym fonie ?? i jak ją poprawnie sformatować. odpiszcie mi pliss

  • 0

    143. ~hugo  2007-02-18 15:05:01  host: acbv45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ile wam trzyma bateria w tym fonie ?? i jak ją poprawnie sformatować. odpiszcie mi pliss

  • 0

    144. ~sszczepan  2007-02-19 15:08:54  host: elz62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Największym atutem tego telefonu jest bateria.Mi czuwa 12 dni.

  • 0

    145. ~  2007-02-19 17:44:21  host: acel230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczepan a jak ją sformatowałes??

  • 0

    146. ~MiiiChhhAlll  2007-02-19 18:53:26  host: chello083144100079.chello.pl

    Sagem Myx6-2 Lepszy niz to małe gowienko

  • 0

    147. ~  2007-02-19 20:13:34  host: acel230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sformatować baterię?

  • 0

    148. ~LEON  2007-02-21 10:40:58  host: 213.25.189.50

    JAK NAJLEPIEJ SFORMATOWAC TA BATERIE

  • 0

    149. ~kasztanek_55  2007-02-21 15:50:03  host: bog20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jak na swoją cenę na wszystko czego chcemy. przeglądałam parametry i moim zdaniem jest dobry, zamierzam go kupić. xD * mam tylk jednopytanie ;? czy ten telefon ma polskie menu?? p.s. z góry dziękuję za odpowiedź :lol:

  • 0

    150. ~LEON  2007-02-21 16:46:38  host: 213.25.189.50

    ILE WAM TRZYMA BATERIA

  • 0

    151. ~Sally  2007-02-21 23:06:18  host: d148.bie.lama.net.pl

    Zamierzam go kupić w erze bo można na nim używać gg. Wygląda spox. Szkoda tylko, że ma pamięć malutką

  • 0

    152. ~nokia 6070  2007-02-22 14:43:18  host: cwb134.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telofon zaledwie od dwóch dni a już tak mi się spodobał że narazie nie sprzedałbym go za 1 000 000 zł.

  • 0

    153. ~Nokia 6070  2007-02-24 13:53:25  host: pb58.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefonik kupiłem go nie dawno ale bardzo mi sie podoba polecam ten model

  • 0

    154. ~  2007-02-24 16:04:42  host: fhn202.internetdsl.tpnet.pl

    JA mam tego fona od grudnia i jestem z niego bardzo zadowolony. A jak chcecie żeby lepiej wam wychodziły zdjęcia na aparacie to se dajcie w opcjach "TRYB NOCNY". POZDRO DLA POSIADACZY:D0

  • 0

    155. ~  2007-02-24 23:09:40  host: achi89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy pamięć która posiada ten tel (16 MB) można w pełni wykorzystać, czy jest jakieś ograniczenie??

  • 0

    156. ~olo  2007-02-27 16:29:33  host: 80.50.36.14

    do wszystkich pytających się o żywotność baterii - dużo piszę smsów - średnio 50 dziennie, często odbieram wiadomości, do tego rozmawiam około 35 minut dziennie - ładuje telefon co drugą noc

  • 0

    157. ~Gvs  2007-02-28 15:03:28  host: afz10.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam talefonik od nie dawna i.... JEST EXTRA! Poprzedni to byl k700i i nawet ine chce komentowac bo to straszne G.....! Polecam w 100% a ludzie którzy chcą mieć wszystko w 1 czyli w teleofnie super aparat mp3 kaemry i inne duperele do niech kupia sobie se ktore ciagle sie zacinaja a zreszta POZDRO DLA WŁASCICIELI NOKII!

  • 0

    158. ~autentyk  2007-03-01 21:33:48  host: staticline10756.toya.net.pl

    Może ktoś napisac ile zdjeć mieści się w tej pamięci? (z tego co czytalem na innych portalach do wykorzystania jest jedynie 3MB)

  • 0

    159. ~  2007-03-02 12:29:16  host: auc250.internetdsl.tpnet.pl

    fajny fon ????? Bo nie wiem czy kupić ? :P

  • 0

    160. ~tysia2oo7  2007-03-03 22:02:56  host: 66-215.89-161.tel.tkb.net.pl

    mam ten telefon od nie dawaba i jest zajebSty ;D polecam go wszystkim ;))

  • 0

    161. ~eurochild  2007-03-04 00:37:43  host: absz35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    faaajny kupilem za 350 w media bo mialem cisnienie na nowy. Swietny design i lubie go coraz bardziej ale ta ilosc pamieci to jednak ciut przeszkadza..rzeczywiscie tylko 3,2 mega i to w sumie z wiadomosciami aplikacjami itd

  • 0

    162. ~Zmiana menu ??  2007-03-09 10:37:06  host: 195.205.202.40

    Czy moze mi ktos napisac jak zmienic menu z listy na siateczke ??? Czy potrzebny jest jakis program czy co ??

  • 0

    163. ~iwo  2007-03-11 13:01:15  host: aahq47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tem lelefonik jest fajny bateria ni czyma 5 dni ale jes tez maly minus ma mala pamiec ale da sie przezyc i ma minutnik stoper, kalendarz ,notatnik, liste zadan

  • 0

    164.  2007-03-12 19:58:41

    Ja mam takie pytanko jaka jest jakość zdjęć i czy można nagrywać filmiki ile się chce czy jest jakiś limit. Pisać na gg 8800401 dzięki i Pozdro

  • 0

    165. ~Gonzo  2007-03-12 20:47:03  host: host-87-101-16-167.proxnet.pl

    a wiec telefon tak na prawde nie ma 16mb albo i ma ale do wykorzystania jest o wiele mniej wiem bo mam ten telefon w rękach

  • 0

    166.  2007-03-14 19:18:12

    To ten telefon ile ma pamięci bo piszą że 16 a eurochild pisze że 3,2 prosze o odpowiedz dzięki

  • 0

    167. ~Artu  2007-03-17 20:40:20  host: 83.2.77.182

    Tak, tez mam ten telefonik i jest fajny. Pamięć użytkowa to jedynie 3,2 Mb, ale jak się ma kabelek do kompa to żaden problem. Fotki są rozdzielczości 640x480. Duży plus to radio z głośnikiem zewnętrznym. Jednym słowem super solidny tel noki :)

  • 0

    168. ~mix  2007-03-20 20:34:26  host: dys174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak to możliwe że wy macie 3,2mb a ja tylko 2,7. Ile wam trzyma bateria mi ledwo co 6 dni ale ogólnie super tel. POLECAM:)

  • 0

    169. ~darter  2007-03-21 23:48:51  host: accr244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6070 czy samsung e250

  • 0

    170. ~k700I  2007-03-22 17:44:02  host: aaoa38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do GVS: nie osmieszaj sie ten telefon nie umywa sie do k700i

  • 0

    171. ~hujowy  2007-03-26 16:18:04  host: pv139.internet.piotrkow.pl

    ten telefon to zlom i nie powiem co

  • 0

    172. ~tomo  2007-03-26 17:18:04  host: 86-63-104-39.asta-net.com.pl

    czy ten telefon odtwarza dzwieki mp3

  • 0

    173. ~Nokioman  2007-03-28 07:05:12  host: fcn18.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia 6070 jak na razie jest OK. Prosta i łatwa w obsłudze, polecam wszystkim, a zreszta wszystkie Nokie są proste w obsłudze. Pozdrowienia dla maniaków NOkii

  • 0

    174. ~Johemtschyck  2007-03-28 13:59:12  host: cbf32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry telefon to jest. Proszę sobie go kupować. :)

  • 0

    175. ~j@  2007-03-28 20:30:40  host: col226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ale jakoś u mnie sie nie sprawdza...... Przy zakończeniu rozmowy sie wiesza.... :( reklamowałam go ale nic, oddali i powiedzieli że jest dobry.

  • 0

    176. ~Mat  2007-03-29 14:07:28  host: host-89-228-46-94.elk.mm.pl

    cześć mam ten telefon ale może ktoś powie mi jaki jest potrzebny program do USB bo nie moge z niego spożystać.Odp.

  • 0

    177. ~lisi  2007-03-29 16:20:18  host: abpd5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    program do tej noki do kabla sciągnij z neta PC Suite albo Oxygen,a tak po za tym jak masz książkę z instrukcją do tego tel to tam powinno być napisane lub na cd

  • 0

    178. ~średni  2007-03-29 22:10:42  host: eeh220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dobry lecz pamieci ma mało i mozna pomiescic niecałe 60 zdjec a max czas trwania filmików trwa chyba 1,40sec

  • 0

    179. ~niuniu  2007-04-02 22:38:39  host: bas198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wystawili go w mix-sie w plusie nawet za fajnoą kaseale trzeba by sie nad nim poważnie zastanowić!!!

  • 0

    180. ~Gosiaczek  2007-04-06 13:27:42  host: 80.54.169.77

    Zgadza się że ta Nokia ma małą pamięć.Miałam ją w ręku więc mogę co nieco powiedzieć o niej.Standardowe dźwięki i tapety są nieładne.Wyświetlacz nawet duży i robi wrażenie.Fotki takie sobie.Radio ładnie gra tylko na jedno ucho słuchawka.Koleżanka kupiła zimą w Media Markt w promocji za 399zł więc warto.Tylną klapkę ciężko się zdejmuje,mało paznokci nie połamała.Nawet obsługa klienta w MM miała problem.Klawisze są wygodne do smsów.Brak dżojstika to może być dla niektórych zaleta.Irda działa dobrze.Ta Nokia nie ma 16mb pamięci.Ogólnie dobre wrażenie robi ten fon.Funkcje podobne do Nokii 6020 tyle że 6070 ma radio,większy wyświetlacz,nie ma dżoja.Pozdrawiam

  • 0

    181. ~Dorka  2007-04-07 09:35:29  host: aapi149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od miesiąca i do tej pory było ok. Teraz muszę go ładować co DWA dni mimo, że niewiele korzystam.....Bardzo mnie to zniechęciło!

  • 0

    182. ~kasia  2007-04-08 20:43:46  host: ip85-219-167-5.conn.pl

    Hej!Czy może ma ktoś sposób na użytkowanie całkowitej pamięci 16MB.Dzięki

  • 0

    183. ~damian  2007-04-10 18:18:36  host: awh190.internetdsl.tpnet.pl

    mam ta komorke 5 godzin jest super polecam!!!

  • 0

    184. ~Grzesieq  2007-04-11 21:17:03  host: host-87-101-20-179.proxnet.pl

    Telefonik dość dobry ale zdjęcia robi kiepskie gdy jest troszeczkę ciemniej jest mało pamięci i przy takiej ilości pamięci kamera nie jest w ogóle potrzebna... Wiesza sie troche na tematach

  • 0

    185. ~kolerek  2007-04-12 15:21:34  host: abw6.internetdsl.tpnet.pl

    Planujęzakup tego tela... Ale mam mieszane uczucia i zależy gdzie kupicie tylko będziecie mieli pamięci.... W serwisie Nokii w plazie widzialem ten telefon z pamięcią 16MB

  • 0

    186. ~MW  2007-04-14 14:42:54  host: bqb61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    planuję kupic ten telefon , ale nie wiem czy jest dobry... POMÓŻCIE..!! Zastanawiam sie jeszcze nad samsungiem x200... ktory lepszy ????????

  • 0

    187. ~  2007-04-17 17:23:52  host: apn-99-32.gprspla.plusgsm.pl

    co z ta pamiecia??? ma niby 16 MB a co do czego nie wchodzi nawet jedna mp3... :/ ogolnie spoko telefonik :D POLECAM...

  • 0

    188. ~KERMITXXL  2007-04-19 07:32:03  host: gw.slowianin.pl

    do MW mam ten telefon i jest ok ! ma wszystko co potrzebujesz do komunikacji MMS SMS EGPRS dobry wyswietlacz prosta intuicyjna obsluge ITD ja go mam i mam spokuj pozdrawiam MW

  • 0

    189. ~Zosia  2007-04-20 20:50:57  host: ewi134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mnie się bardzo podoba ten telefon, jedyną jego wadą jest tak właściwie minimalna pamięć, ale jeśli ktoś nie ściąga dużo rzeczy (czyli ja) jest to idealny telefon. Najbardziej "zachwycił" mnie duży ekran

  • 0

    190. ~pablik6070  2007-04-22 10:30:43  host: gnk94.internetdsl.tpnet.pl

    Pomóżcie mi bo nie mogę się zdecydować który telefon jest lepszy SE K310i czy Nokia 6070

  • 0

    191. ~radas  2007-04-25 11:14:17  host: 82.146.248.73

    ale cos sie da zrobic zeby bylo minimum 13 mb jakas zamiana bo nie wieze ze taki tel ma tylko 3.2 mb a ja mam 2.7 mb to wogle zal

  • 0

    192. ~lolo  2007-04-25 14:58:56  host: aboc89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik zajebisty kupiłem wczoraj i ma mp3 jako dzwonki fajny aparacik leprzy niz motoroli v235 podczerwien ponad 3mb na zdjecia reszta na inne rzeczy. ja mam w nim z 20 mp3 poskracanych i naprawde jest super. Nie bojta sie kupowac telefon. W abonamencie za 30zł jest za 29 złocichów.

  • 0

    193. ~aldo  2007-04-27 21:44:08  host: abii219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam problem nie wiem czy kupić nokie 6070 czy sony ericssona k510i jeżeli mógłby mi ktoś doradzić byłabym wdzięczna pzdr

  • 0

    194. ~paul89  2007-04-30 19:43:56  host: 088156096070.stk.vectranet.pl

    kupiłem ten tel dzisiaj i jest super! sam zastanawiałem sie pomiędzy se k510i a nokią 6070, wybrałem go bo ma lepszy design niż k510i i jest bardziej stylowy niż se.

  • 0

    195. ~mimi  2007-05-01 16:45:56  host: abt21.internetdsl.tpnet.pl

    Chce kupić Nokie 6070, ale nie wiem czy wychodzą dobre zdjęcia. Prosze odpiście ;) z góry dziękuje!!!

  • 0

    196. ~paul89  2007-05-03 13:11:58  host: 088156096070.stk.vectranet.pl

    Zdjęcia wychodzą takie sobie:/ ale to jest tylko telefon więc za tą cenę to i tak dobrze.

  • 0

    197. ~thekasiunia  2007-05-04 10:30:24  host: ecc56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od 2 m-cy mam samsunga X510 i zastanawiam się, czy go nie zmienić na tą nokie... co o tym myślicie???

  • 0

    198. ~Maeas  2007-05-05 14:17:48  host: rt0-fe0.core.mip.pl

    Mam prośbę napiszcie mi jak jest z tą pamięcią mam ten telefon i mam 3.5 mb a wyżej jest napisane że 16 mb a slotów nie mam więc jak to można powiększyć ?

  • 0

    199. ~Marty$  2007-05-05 16:56:00  host: dkz246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i jest ok :) Jak narazie nie mam z nim problemów ;D Kiepsko tylko że jest wymienna obudowa ;(, ale jak ktoś nie nosi go w kieszeni z kluczami to spoko ;P Ile on ma wogóle pamięci bo ja mam chyba to 16 mb, dlatego że bardzooooooo dużo rzeczy mi się w nim mieści. Może Wy macie jakieś podróby, bo ja na serio mam tyle dlatego że właśnie sprawdzam i mam 9 mb, ale ile już plików tam nawpychałam ;P Może Wy też macie tyle? Odp. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tej nokii :* :*:*:*:*

  • 0

    200. ~obserwator  2007-05-06 18:06:00  host: dvg41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem i właśnie się go pozbyłem.Najbardziej byłem niezadowolony z wyświetlacza.Patrząc na niego z lewej strony nawet pod lekkim kątem jest nieczytelny w słońcu niewyrażny.Drażniło mnie też to że jest bardzo wolny.Mała pamięć jak dla mnie była bardzo duża.Poza tym telefonik OK.

  • 0

    201. ~=/  2007-05-12 17:32:20  host: dmb190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Głuuuuuuupi kom.! Jak ściągnęłam sobie tapetę i przyszedł adres na który mam go pobrać. No i ok. Weszłam, ale wyświetli mi się komunikat "Połączenie danych pakietowcyh niedostępne" i co mam zrobić? ;( Ale debilna ta komórka! Niestety dopiero za dwa lata ją zmienię =( Nie polecam ;( to złom nie kom! Proszę o odpowiedź ;)

  • 0

    202. ~Zenek  2007-05-13 20:46:13  host: axp27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja to widze tak. Patefon jest zarabisty to fakt troche sie naszukalem ale mam full dostep do komory z kompa :) ten patefonik wyposazony jest w stara wersje portu IRDA dlatego trzeba pobrac starsza wersje Oxygena ja mam 2.12 i chula jak smietana :) pozdro

  • 0

    203. ~damian  2007-05-14 22:58:36  host: host-89-228-23-16.zamosc.mm.pl

    Bo debilko musisz sobie najpierw skonfigurować telefon,a dopiero później pobierać coś.Jak sie nie znasz,to sie nawet tu nie wypowiadaj!!

  • 0

    204. ~ta_nokia_do_kitu  2007-05-18 19:40:15  host: bkz207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam tego telefonu ponieważ ma niewyraźny wyświetlacz tylko pod jednym kontem dobrze coś tam widac po drugie ma mało pamięci a po trzecie beznadziejnie nagrywa filmy a zdjecia takie sobie wychodzą polecam wam MOTOROLE e770v

  • 0

    205. ~kaktus_1987  2007-05-20 05:50:12  host: 217.97.207.2

    Ten telefon ma ok 3mb na mp3 i inne takie pierdoły reszta jest na aplikacje telefonu i nic się z tym zrobić proponuje zmniejszyć objętość mp3 do 1 mb

  • 0

    206. ~rzuler  2007-05-20 18:31:37  host: xdsl-5926.elblag.dialog.net.pl

    jezeli chodzi o porownanie SE k510i i N 6070 to jak dla mnie SE jest bez porownania lepszy. Ma o wiele wiecej pamieci, ekran taki jakby...dokladniejszy. Same zdjecia na telefonie sie tez duzo lepiej prezentuja, na nokii gorsze odswiezanie i w ogole takie przeswietlone sa(nie wiem jak na kompie to bedzie wygladalo, ale watpie, aby bylo odwrotnie;] )

  • 0

    207. ~rzuler  2007-05-20 18:37:22  host: xdsl-5926.elblag.dialog.net.pl

    zapomnialem napisac, ze k510i ma duzo lepszy glosnik i bez porownania lepsze motywy, ladniejsze menu i wogle bardziej dopracowany interface (bynajmniej moim zdaniem)

  • 0

    208. ~rzuler  2007-05-20 19:28:10  host: xdsl-5926.elblag.dialog.net.pl

    jeszcze jedno: nokia nie ma BT. co prawda niektorzy mowia, ze to niepotrzebne jak jest irda, ale ja uwazam, ze zawsze lepiej miec niz nie miec. Jest jeszcze kwestia rozdzielczosci aparatu. w k510i to 1,3MegaPixela, a w tej nokii 0,3 :/

  • 0

    209. ~smartofblack  2007-05-22 20:56:33  host: aboz3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam telefon od miecha. Narazie jeszcze nic nie zawaliło. Jednyna jego wadą jest to ze ma mało pamięci wbudowanej a niestety nie mozna jej rozrzerzyć...Pozatym bateria trzyma mi ok 8 dni (bez uzywania radia z volume na full xP, które potrafi grac głośno). Telefon jest fajny. Tylko szkoda że ma mało pamieci

  • 0

    210. ~bydgoszcz  2007-05-29 15:22:37  host: abus133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy radyjko może grac bez słuchawek.....? dzięx

  • 0

    211. ~bydg  2007-05-30 14:37:01  host: abtq111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym fonie można słuchać radia bez słuchawek??? dzięx

  • 0

    212. ~xD  2007-06-02 11:14:30  host: dkj159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie można ;/ To złom nie telefon :(

  • 0

    213. ~szympek  2007-06-03 12:43:34  host: 80.51.218.73

    ile to ma pamięci??

  • 0

    214. ~Maksym  2007-06-03 13:43:40  host: aclu11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesli chodzi o SE 510i, to jest lepszy niz ta nokia. Czemu? 1) ma więcej pamięci (Nokia - 3,2 mb, SE - 28mb) 2) zdjęcia wychodzą dużo lepsze (Nokia - 0,3 megapixela, SE - 1,3 megapixela) 4) SE ma ładniejsze menu, czcionke i jest bardziej funkcjonalny (wedlug mnie) 5) nokia jak na swoje walory jest za droga (389 zł nowa w Avansie, może gdzieś znajdziecie taniej) Ogólnie - nie jestem niezadowolony z tego telefonu, ale zadowolony też nie... Żałuję, że nie kupiłem sobie SE... Teraz conajmniej rok muszę się z nią przemęczyć :(

  • 0

    215. ~nokiofun  2007-06-11 17:35:56  host: bbservice171.mmpnet255.tnp.pl

    ja mam tę Nokie! Nawet fajna! Można nawet dokupić USB! a do ciebie mimi to ta nokia kosztuje około 500zł! :)

  • 0

    216. ~xD  2007-06-11 21:23:27  host: dla161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyrwał mi się klawisz i to bez powodu! ;( Przecież dbałam o ten kom.!

  • 0

    217. ~Jogi  2007-06-12 21:04:31  host: bap176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik juz dość długi czas. Zdjęcie wychodzą dosyć dobrej jakości - nie narzekam. Ma Mp3 przez co polifonia jest troche gorsza, nio ale ma mp3 :) Niestety nie mozna załadowac zbyt wielu tych mp3ójek bo jest ma ło pamięci. Mam raptem 5 melodyjek ok 30 sekundowych i kilka obrazków - łącznie galeria zajmuje mi 2 MB (razem z rzeczami wgranymi przez nokie) więc zajmuje 2 MB a jest 16 których wcale się nie odczówa! Mało, bardzo mało tej pamieci jest - co do wymiennych obódów - są, niestety nie są az tak dostępne :/ Radio gra czysto ale, nie tak jak niektóre modele Sony Eriksonów - mój kumpel ma SE K300i a jakość mp3 ma o wiele lepszą gdyż (nie wiem jak to określić) ma "zabudowany" głożniczek - natomiast dzwiek z nokiii 6070 wydobywa się prosto ze środka - u kumpla przechodzi to jeszcze przez coś (coś otłumiającego) i dzwiek brzmi lepiej - pozatym telefon jeszcze nigdy mi się nie zawiesił, nie popsuł. Bateria trzyma długo... Pozdumowując: PLUSY: Dobrze gra radio Jakość fotek może być działa bez problemów MINUSY: Mało pamięci Kiepska jakość MP3 w porównaniu do Sony Eriksonów Filmy zapisywane sa w formacie 3gp - nie wiem - nie moze być coś bardziej popularnego? Jakbyście mieli jakieś pytania piszcie gg: 2515211

  • 0

    218. ~smartofblack  2007-06-17 17:34:36  host: abpf39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do szympek: Pamieci ma strasznie mało bo ok 16 MB z czego tylko 3 MB jest przeznaczone na galerię czyli na swoje obrazki, dzwieki itp.

  • 0

    219. ~smartofblack  2007-06-17 17:36:45  host: abpf39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do szympek: Mało bo 16 MB. Z czego 3MB jest poswięcona na galerie czyli na twoje własne dzwieki i obrazki

  • 0

    220. ~paul89  2007-06-18 06:39:50  host: 088156096070.stk.vectranet.pl

    A mi nawaliły wibracje w telefonie po nie całych 2 miesiącach używania go... nawet nie wiem dlaczego... przełączyłem profile i nic...

  • 0

    221. ~sabina  2007-06-19 21:48:01  host: public-gprs44734.centertel.pl

    mam pytanie czy jest wkońcu w tym telefonie mp3 bo w wiadomościach ogólnych o tym tel u góry pisze że nie a niektórzy piszący na forum mówią że jest. to jest czy nie???

  • 0

    222. ~zaba  2007-06-20 14:22:27  host: aanw136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    według mnie jest nawet spoko ale ma mało pamięci ...gdyby miał kartę pamięci to bym go odrazu brał ;] a ogulnie to hyba spoko telefon...nie mialem go osobiscie ale przezentuje sie calkiem dobrze;]

  • 0

    223. ~mmm  2007-06-20 17:04:39  host: ackw214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś czy można z tego telefonu wysyłać darmowe wizytówki?? bo dopiero go kupilem i mam nowy numer a chcialbym nim sie podzielic z innymi...

  • 0

    224. ~ewelcia1605  2007-06-24 12:35:42  host: 91.90.59.81

    Mam ten telefon od ponad pół roku i uwazam, ze jest do bani. Ma malutko pamięci zdjecia robi do bani filmiki tez nie najlepsze. Ogółem go nie polecam nikomu!!!

  • 0

    225. ~ewelcia1605  2007-06-24 12:38:06  host: 91.90.59.81

    Mam ten telefon od ponad pół roku i uwazam, ze jest do bani. Ma malutko pamięci zdjecia robi do bani filmiki tez nie najlepsze. Ogółem go nie polecam nikomu!!!

  • 0

    226. ~rullin  2007-06-24 21:25:32  host: cqa245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja sobie go kupię, strasznie potaniał!!!

  • 0

    227. ~slwek  2007-06-25 23:52:02  host: olimp2219.resetnet.pl

    ta nokia to wielki szit! przybajmnej dla mnie... jezeli masz 40 lat i wymagasz zeby dzwonil to polecam, bo ma duze guziki, ale jezeli jestes aktywnym nastolatkiem to nie kupuj tej nokii, bo ona nie ma pamieci i to jeje podstawowa wada

  • 0

    228. ~Solider  2007-06-29 14:21:15  host: ip-83-2-95-179.static.xcore.pl

    ten tel jest ok, ale jedyna wada to mało pamięci!!!!!!!

  • 0

    229. ~colin05  2007-07-03 12:04:20  host: aayl30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon naprawdę ma 16 MB pamięci?? Ja mam go od wczoraj i mówił mi koleś z ery, że ma on tylko 3 MB i nie można powiększyć pamięci.To ile ma on 3 MB czy tu jest pomyłka z 16 MB?

  • 0

    230. ~Baksio  2007-07-05 11:41:32  host: bfa190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jest lepsze sony Ericsson K510i czy sony Eriksson W200i

  • 0

    231. ~wafel  2007-07-09 09:30:24  host: ip-84-201-216-169.it-net.pl

    ale wy downy jestescie jak wam mało pamieci to sobie kupcie laptopa dzieciaczki.pozdro dla "aktywnych nastolatkow"(aktywny nastolatek nie musi miec zapchanego telefonu głąbie)pozdro

  • 0

    232.  2007-07-09 20:16:04

    oczywiście że k510, w200i to właściwie k310i.

  • 0

    233. ~maja  2007-07-11 14:11:25  host: default-gw.timplus.net

    to ile on ma tej pamieci????????????

  • 0

    234.  2007-07-11 15:03:45

    Uwaga: telefon bardzo powolny, wynik benchmarku ponad 10 razy słabszy niz na SE K510. Jesli ktos potrzebuje prostego telefonu do dzwonienia to moze byc, do przeglądania stron wapowskich na Operze Mini ten telefon sie średnio nadaje /powolne ładownai stron, powolne przewijanie treści w okienku itp./

  • 0

    235. ~J_Adams  2007-07-14 15:45:48  host: apn-99-40.gprspla.plusgsm.pl

    ja mam ten telefon od 8 mies i mi wystarcza dzwonić idzie pisać sms idzie co więcej?????????

  • 0

    236. ~fura  2007-07-17 17:46:59  host: ablw35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile można minut nagrywac filmik?

  • 0

    237. ~radas  2007-07-17 22:41:27  host: 82.146.248.73

    qrde chce mieć pamieć 16 mb chociaz 10 co ja mam zrobić to po chuja piosza 16 jak jest z 3 mb qrde cos napewno da sie zropbić zeby to powiekszyc nie ma bata ;/;/ ale telefon spoko tylko pamiec niech bedzie z chociaz 10 -12 mb ale nie 3 mb poratujta mnie

  • 0

    238. ~mrowa  2007-07-22 17:00:10  host: bnw10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest syfff mam go jakies pół roku a juz musze nim ciskac o ściane zeby mi klawisze chodziły ma za mało pamięci zaluje ze go mam juz wole siemensa c35 x]

  • 0

    239. ~Informatiker  2007-07-25 11:14:20  host: gkr2.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem tak mam go 2 dzień już go przetestowałem ;) ogólnie jest nieźle oczywiście nie jest to najnowszy model i nie będzie miał wszystkich rozwiązań i nowinek technicznych no z tą pamięcią to jest deczko kicha ale mam dobrą wiadomość dla ludzi którzy chcą słuchać MP3 jest taka możliwość tyle że trzeba je skonwertować ale niestety w niskiej jakości ale da rade chodzą ;) o a jak chcecie powiększyć pamięć to wywalcie trochę standardowych obrazków, dźwięków itp.

  • 0

    240. ~  2007-07-27 17:44:08  host: 217.96.23.2

    zastanawiam sie czy sobie kupie ten tel czy może nokie 6080 w sumie i tak nie widzę w tym różnicy może mi ktoś ją uświadomi ??

  • 0

    241. ~  2007-07-31 13:22:15  host: qw123.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od wczoraj faktycznie tyko 3 mb pamieci, ale poza tym to nie narzekam

  • 0

    242. ~ko  2007-07-31 19:54:57  host: staticline12712.toya.net.pl

    ten tel ma 1 wade. sam wyglad i przejrzystosc to jedno ale jezeli chodzi o pamiec 3,5 MB to zenada. ale bateria spoko i wyglada tez elegancja francja.

  • 0

    243. ~Jazda  2007-08-01 10:30:32  host: proxy2.bsk.vectranet.pl

    Mam pytanie jak sie zdejmuje obudowe z tego telefonu?? prosze o szybką odpowiedź

  • 0

    244. ~Gosia  2007-08-01 20:17:23  host: 80.51.92.241

    jakie wymiary ma wyswietlacz ??

  • 0

    245. ~Michał  2007-08-05 23:46:47  host: awn145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ten telefon ma pamięci?? Piszcie szybko bo planuje kupic go.

  • 0

    246. ~SweetHell  2007-08-06 00:01:54  host: chello089076002184.chello.pl

    mam pytanko, jak długo działa bateria i czy fon mieści dużo wiadomości?

  • 0

    247. ~tomo  2007-08-11 01:01:46  host: dzu218.internetdsl.tpnet.pl

    nagle przstaly mi dzialac klawisze z czerwona i zielona sluchawka oraz boczne regulujące glośnośc rozmowy, jak moge to naprawic i dlaczgo tak sie zrobiło??? pomozcie prosze

  • 0

    248. ~Moni  2007-08-11 20:52:09  host: 87-205-236-65.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon gdzieś od miesiąca> Nie narzekam jest bardzo dobry. Mogło by być trochę więcej pamięci, ale to nic! A co to sweetHell mieści około 150 wiadomości. Bateria jest bardzo wytrzymała. Trzyma 5 dni i więcej!

  • 0

    249. ~Przemek  2007-08-12 22:41:39  host: chello089078136021.chello.pl

    Mój kolega ma ten telefon, i uważam że jest to bardzo kiepska nokia, ale mysle ze to tylko ze względu na jej wiek. Brzydka i mało pamięci.

  • 0

    250. ~gość  2007-08-15 12:56:34  host: w3cache.sistbg.net

    Mnie tylko zastanawia, dlaczego w N6070 firma zrezygnowała z "kultowego" już sposobu wyświetlania bardzo czytelnych wskaźników zasięgu sieci i poziomu naładowania baterii na rzecz nieczytelnych wskaźników, malutkich i niewidocznych.

  • 0

    251. ~jarko2227  2007-08-18 17:23:00  host: acwo166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam rok te komórke a dostępna pamięć (MB)4, tylko.

  • 0

    252. ~Dx  2007-08-20 08:54:14  host: chello087206165210.chello.pl

    Bardzo fajny fon. Mam go już prawie rok i jestem bardzo zadowolona. Może i ma mało pamięci, ale wcale nie chodzi wolno. Wszystkie klawisze chodzą prawidłowo, nie ma żadnych problemów.

  • 0

    253.  2007-08-22 02:31:17

    Dobry telefon :). Polecam go ludziom wymagającym trwałości, długiego czasu czuwania, oraz łatwości w obsłudze :). Nie rozwydrzonym dzieciaką z komórką w ręce dla szpanu...

  • 0

    254. ~Mada  2007-08-24 00:10:39  host: dpv167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niby wszystko ok, tylko po co pamiec, aparat itp skoro nie da sie tego zgrac na komputer. Probowałam kable, irda i nic nie dziala

  • 0

    255. ~Mada  2007-08-24 00:30:13  host: dpv167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napiszcie jak zgrac zdjecia. Na diabla pamiec, aparat foto itp skoro nie da sie zgrac zdjec. Probowalam 2 kable, podczerwien - zadne oprogramowanie nie widzi komorki. Zaluje ze kupilam ten badziew. Dno.

  • 0

    256. ~rafcio  2007-08-24 12:15:39  host: aaau58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma sobie kupić tego fona tylko nie wiem warto???????????? doradżcie cos

  • 0

    257. ~behemot  2007-08-24 20:35:23  host: 80.50.235.198

    jak w nokii 6070 wymienić klawiaturę? czy można to zrobić samemu- dajcie krótką instrukcję, proszę. czy taka wymiana narusza warunki gwarancji? czy ta wymieniona klawiatura jest takiej samej jakości i z tego samego materiału co ta pierwsza (chodzi o oryginalną za 20-30 zł, nie taką za 5 zł)? czy można ją kupić w sklepie np. ery czy tylko w sklepach z akcesoriami gsm? dzięki

  • 0

    258. ~qqq  2007-08-26 17:52:35  host: abfg237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bład w opisie pamieci ona ma 3,2m

  • 0

    259. ~gazik0s  2007-08-28 15:29:50  host: ehc194.internetdsl.tpnet.pl

    da rade powiekszyc pamiec w tym telefonie !! odpiszcie !!

  • 0

    260. ~Mikis  2007-08-29 13:21:40  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    pomożcie! Chcę kupic ten tel bo jest w dobrej cenie 359zł w avansie. Czy fotki z tego tela sa ok i ile ma pamieci po wyrzuceniu seryjnych plikow. proszę o odpowiedź pozdro

  • 0

    261. ~maniak tel.  2007-08-31 09:23:51  host: auc250.internetdsl.tpnet.pl

    co ja mam zrobic kupic 6070 czy 6080 powiedcie . da sie włozyc karte sim??

  • 0

    262. ~fura  2007-09-03 22:49:43  host: bry129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może wiecie jak w tym telefoniku włączyć zoom w aparacie??? ;) z góry dzięki

  • 0

    263. ~ja...  2007-09-04 12:57:23  host: gj76.internetdsl.tpnet.pl

    za te pieniadze i za nowy model.. i za nikie przede wszystkim.. ludzie nie narzekajcie. kupcie sobie sony..er i bedziecie wymiatac mp3 na przystankach na wsi i bedzie zabawa. ja mam ten tel i wiem po co go kupilem. dzwonie i sle wiadomosci i smiga sobie bo to nokia a jak komus sie klawisze zacinaja to czas wyczyscic kieszenie i myc rece haha :)

  • 0

    264. ~avenger  2007-09-06 16:15:02  host: 195-54.is.net.pl

    fon w porządku, mam zastrzeżenia co do ilości pamięci (3.2 mb), aparatu (jakieś 0.3 megapiksela) jest troche wolny, ma słaby głośnik.

  • 0

    265. ~DaWiD1919  2007-09-06 17:12:21  host: anz150.internetdsl.tpnet.pl

    Czytam te wasze opinie i to poprostu ŻENADA!!! Telefon jak telefon, każdy jest cwany jak ma bogatych starych lub weźmie fonik w mixie... Ciekaw jestem ilu z was kupi sobie tel. typu NOKIA N95, podejrzewam, że nikt...

  • 0

    266.  2007-09-08 19:23:28

    znudzila mi sie obudowa mojej nokii 6070. chcialbym zamienic ja na obudowe z nokii 6080. czy bedzie pasowac??

  • 0

    267. ~6070:)  2007-09-09 09:17:44  host: 195.205.60.116

    mam go od kilku dni i nie narzekam chociaz ma mala pamiec

  • 0

    268. ~skiti  2007-09-09 22:48:51  host: 195.82.187.166

    Wedlug mnie ten tel jest spoko... tyko gdybym wiedziala wczesniej ze nie pasuej do niego Bluetooth.. ekspedientka w sklepie mi go sprzedala twierdzac ze pasuje do NOKII.. no coz chyba sie pomylila :/;/ grrrr.. ale ogolnie fon mi pasuje :):)

  • 0

    269. ~Zaniepokojony  2007-09-10 12:29:41  host: acwl75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od kilku tygodni w moim egzemplarzu zdarzają się błędy bodajże w oprogramowaniu - budzik dzwoni kiedy chce, zawiesza się kultowa gierka w węża, przestawia się sygnał alarmu. Telefon ma 9 miesięcy, a w drugim egzemplarzu (żony) pojawiają się inne ciekawostki: sam się na chwilę wyłącza, alarmuje zupełnie poza kontrolą. Czas na skorzystanie z gwarancji producenta!

  • 0

    270. ~Bebol  2007-09-15 21:56:02  host: xdsl-316.bielsko.dialog.net.pl

    Mam go 4 dni i jest dupny ale niewiem jak sie ustawia dzwonek :PP

  • 0

    271. ~fragles  2007-09-15 22:51:06  host: 82-160-131-125.tktelekom.pl

    Do ~qpa: jeśli chcesz ustawić sobie mp3 jako dzwonek to sugeruję wyciąć tylko interesujacy cię fragment utworu jakimś programem do edycji dźwięku (polecam darmowy: Audacity). Przecież jak ktoś do Ciebie dzwoni to po co Ci cały utwór skoro potrzebujesz tylko ok.15-30sek. na odebranie. Jak już okroisz plik mp3 to potem ściągnij program: dbPowerAMP Music Converter i obetnij swój plik ze zbędnej jakości, zmniejsz próbkowanie (wystarczy bitRare 48) i daj mono. W ten sposób bedziesz miał wypasioną mp3 o małej pojemności. Ucho nie zauważy utraty jakości.

  • 0

    272. ~MOKI:p  2007-09-17 19:10:08  host: cfm105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja mama go ma i jest fajny ma radio i wogole mi sie podoba

  • 0

    273. ~lola  2007-09-21 23:17:35  host: abgq139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten telefon ale jeszcze nie jestem pewna, ile tem sie miesci mp3 i czy radio sprawnie chodzii ile zdjec sie tam miesci

  • 0

    274. ~Asi@  2007-09-26 15:32:50  host: abce160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej:) Czy tym telefonem da się "nakrecić" jakieś filmiki i czy wogule jest dobry? Zastanwiam sie nad jego kupnem ale nie wiem inny nie bedzie lepszy niż on.Inne telefony które mnie interesuja to:sony ericsson k310i sagem my501x lub sagem my 411x LG KP202 lub LGKG220.

  • 0

    275. ~baniolek  2007-09-26 20:58:53  host: abic162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi menu wlacza sie 1 sekunde, rotfl

  • 0

    276. ~  2007-10-03 12:12:35  host: 82.160.104.148

    eeeeeeeeeee.......... co wy w ogóle mówicie?? TEN TELEFON JEST PO PROSTU DO DUPY..... odtwarzacz mp3- i po co na jeden kawalek?? oddałem go dla babci... i nie żałuję...

  • 0

    277. ~help  2007-10-03 18:30:08  host: 209-61.compnet.com.pl

    ILE CZASU trzyma bateria przy pisaniu i dzwonieniu?

  • 0

    278. ~alfred  2007-10-11 10:38:15  host: chicken.t17.ds.pwr.wroc.pl

    do 278: mi bateria w tym telefonie trzyma średnio tydzień do tego jeszcze często słucham radia

  • 0

    279. ~adrian  2007-10-12 10:58:20  host: 87-205-36-25.adsl.inetia.pl

    dla niewymagających jest oki

  • 0

    280. ~asia  2007-10-12 17:57:32  host: fei34.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mi sie podoba.. chce go kupic i mam nadzieje ze nie bede zelowac

  • 0

    281. ~edyta  2007-10-16 16:04:06  host: bji238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BEZNADZIEEEEJAA! mam ten tel i zalujeeeeee jak niewiem co! nie radze kupywac:]

  • 0

    282. ~kasia  2007-10-16 16:22:51  host: 212-102-25-65.adsl.inetia.pl

    ej ta nokia ma dzwonki mp3

  • 0

    283. ~WARSZAWKA DZIWKA Z ROGU  2007-10-17 01:16:23  host: aavn237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SLUCHAJ POMIOCIE TO TELEFON KLASY HIGH-END WIEC JEZELI NIE WIESZ CO TO ZNACZY LUB WIESZ I KRYTYKUJESZ TEN TELEFON TO ZNACZY ZE JESTES BURAKIEM.TO JEST TELEFON KLASY NISKIEJ Z MOZLIWIE DOSTEPNYMI WSZYTKIMI DODATKOWYMI OPCJAMI LECZ NIESTETY W TEJ KLASIE TELEFONOW JAKOSCI NISKIEJ.WIEC ALBO POPROS MAMUSIE TATUSIE O PIENIAZKI NA LEPSZY TELEFON NA KTORY NIE BEDZIESZ NARZEKAL ALBO BARDZO CIE PROSZE ODEPE SIE OD TEGO TELA.PZDRW FSZYSTKIM

  • 0

    284. ~  2007-10-21 09:58:17  host: acjl31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey ja mam pytanie czy wogóle nie da sie dolączyć karty pamięci ;| 3,2 MB lol ;;/ załuje że go kupilem ;/

  • 0

    285. ~Change?  2007-10-23 17:45:09  host: ip-85-198-237-229.broker.com.pl

    Nie narzekam na fona ale chetnie zamienilbym sie za SE k700i

  • 0

    286. ~sandraaa  2007-10-24 20:11:00  host: 87-205-63-127.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od roku i sprawuje sie niezle.. aparat troche kiepski, ale bateria ok... tel. miesci do ok 200esow (?) moj jest juz niesle porysany no ale troche przeszedł :P ogolnie ocena 7/10

  • 0

    287. ~sandraaa  2007-10-24 20:11:57  host: 87-205-63-127.adsl.inetia.pl

    i zapomniałabym... bardzo mała pamiec ;p no ale co zrobić...

  • 0

    288.  2007-10-25 19:07:33

    Niby fajny, ale coś bateria nie zachwyca. U mnie trzyma max 5-6 dni w stanie czuwania.Przy średnim używaniu 3-4 dni Jeszcze mnie irytują wskaźniki baterii i zasięgu. Tylko po 4 kreski, trochę to nieczytelne. Ale nie jest zły daje 6,5/10 ;)

  • 0

    289. ~fluxxx  2007-10-28 23:57:01  host: abtm196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jak większość nowszych średnich Nokii jest koszmarny... chodzi wolno, topornie, no dramat.

  • 0

    290.  2007-10-29 16:19:07

    Pytanie do osób które mają ten tel juz dłuzszy czas. Jak jest z obudową, niszczy sie bardzo?

  • 0

    291. ~olas  2007-10-30 07:47:03  host: elc188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do bani ten telefon jest do dupy nic w sobie fajnego nie ma

  • 0

    292. ~Dave  2007-10-30 10:39:25  host: aaiw228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    totalna kicha! no i co z tego, że odtwarza mp3 skoro nic się przy tak ograniczonej pamięci nie da się wrzucić...głupi pomysł, no ale gdyby tylko dało się dołączyć kartę pamięci byłby całkiem ok. i gdyby obudowa się tak szybko nie ścierała... a może to tyklo ja tak się z ną nieostrożnie obchodzę. mój telefon to musi być nokia... każdy inny rozsypałby się na kawałki po 2 dniach ;P

  • 0

    293. ~pipi  2007-11-02 16:19:50  host: chello084010046182.chello.pl

    2 miesiace uzytkowania i stwierdzam ze jest po prostu slaby, nie wart uwagi

  • 0

    294. ~  2007-11-03 17:57:10  host: blf170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który telefon wybrać samsung m300 czy nokie 6070? Prosze was piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    295. ~setion  2007-11-08 10:47:53  host: aael242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mnie rozczarowal, beznadziejne opcje kalendarza,bateria trzyma 3 dni, a laduje sie na oryginalnej ladowarce nawet 3 godziny.Kupowany byl jako nowy w Saturnie,wie cjestem zawiedziny. Kupilem go z mysla o tym,ze nie bede musial przez tydzien uzywac ladowarki, bo czesto podrozuje i dlatego nie polecam go ludziom, ktorzy oczekuja dlugiego czasu pracy na baterii

  • 0

    296. ~kakakd  2007-11-09 12:41:15  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Chciałbym sie dowiedzieć czy ta nokia 6070 ma MP3 i MP4 czy nie? Czekam na odpowiedz od kogoś co się zna na telefonach PLEAS!!! Bo w gazecie pisało że ma?

  • 0

    297. ~  2007-11-19 07:35:09  host: 0370.smevpn.tpnet.pl

    Mam nokie 6070 ponad rok,teraz zamierzam sprzedać,bo po pół roku zaczyna się psuć.Klawisze się zacinaja.

  • 0

    298. ~zakrześ  2007-11-22 11:58:00  host: nat0-2.elomza.pl

    telefonik super, posiadam tez n70,6070 jest słuzbowy i gdzie ok 4godz dziennie rozmawiam przez nia to bateria trzyma mi 5dni.polecam telefonik super jak z taką cene.pozdrawiam

  • 0

    299.  2007-11-22 15:25:08

    nie czaje jak ona ma 16 MB pamieci a dostepnej 3,2 ?? jak nawet po usunieciu zbednych rZeczy ( dzwonki,tapety,obrazki ) ma nadal 2 MB ta komorka jest fajna ale jakby byl bluetooth i Karta pamieci to by byla lepsza ale takto to jest grat

  • 0

    300.  2007-11-24 22:39:00

    kakakd, a po co komu jakieś MP3 i MP4 w tym telefonie??:P Ten telefon ma 3 Mb pamięci!!!! Dzwonek MP3 możesz ustawić, ale lepiej MIDI graja niz MP3 na tym telefonie. Nie wiem skąd ludzie wymyslaja ze bateria i trzyma tydzień?? Nie zaczepiany góra 5-6 dni:( A szkoda, bo telefonik przyjemny w używaniu.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet