Nokia 6060 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6060 Opinie o Nokia 6060

Nokia 6060

w sumie: 147
  • 0

    1. ~Badziew  2005-06-13 18:14:00  host: bej225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W tytule napisalem co mysle o tym fonie !

  • 0

    2. ~;(  2005-06-13 19:09:00  host: bmr179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i to ma być nowość 65 tys kolorów i bez foto polifona 16 głosów hehe ale badziewne

  • 0

    3. ~sussak  2005-06-13 21:57:00  host: ih122.internetdsl.tpnet.pl

    prostota bije z tego telefonu, w koncu do tego jest telefon zeby z niego dzwonic, a nie trzaskać foty, nagrywac filmy.... z drugiej strony swiat pcha nas do przodu wiec trzeba isc z postepem, ten telefon moze byc ciekawą propozycja bo raczej nie bedzie zbyt drogi

  • 0

    4. ~SqUn  2005-06-14 21:03:00  host: dbo91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon niestety nie egrzeszy "urodą"

  • 0

    5. ~  2005-06-16 12:54:00  host: ala99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co ty tam wiesz. Kolejny przedstawiciel klasycznej, biznesowej lini Nokii.

  • 0

    6. ~wojcyc  2005-06-23 16:38:00  host: nat-p1.e-net.pl

    :(:(:( bylem pewien ze ma aparat!! :(:(:( szkoda jestem zawidzeiony BARDZO

  • 0

    7. ~Joe  2005-09-04 12:37:14  host: nat.cyberx.pl

    Maksymalna elegancja, klasa wyższa. Dla tych, którzy dobierają komórki do spinek do mankietów i paska.

  • 0

    8. ~  2005-09-14 15:26:56  host: 80.240.164.70

    bardzo dobry design, prosty klasyczny telefon bez zbędnych bajerów

  • 0

    9. ~master  2005-10-20 00:41:26  host: prosie8.aster.pl

    To najpiękniejszy telefon
    Na to czekałem,bez tych śmieci dla małolatów typu :mini aparat mp3 ,radio
    po co mi to w telefonie Jek ja tylko dzwonie.
    Wymyślaja te głupoty zeby dzieciaki naciagać na te pierdoły obrazki ,dzwięki.
    tak mnie to smieszy.

    Nie mam slow taki Elegancki fonik.

  • 0

    10.  2005-10-22 16:13:31

    popieram mojego przedmówcę w stu procentach! Chętnie bym go kupił, ale na razie jest za drogi.

  • 0

    11. ~  2005-10-27 14:07:17  host: btr246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wypraszam sobie - to nie są śmieci. A poza tym telefon idealny naprawdę dobry.

  • 0

    12. ~Bartek  2005-11-11 17:59:26  host: bdy216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon na prawdę fajny i bez zbędnych pierdoł. Na stron ie nokii kosztuje 650 zł.

  • 0

    13. ~sza  2005-11-16 20:02:35  host: chello084010054243.chello.pl

    Wreszcie zrobiono telefon, szkoda tylko ze bez blue tooth. Ale jest to telefon a nie wydra niby aparat nic nie warty, niby radio, niby kura domowa. Telefon ma być telefonem. Jak ktoś potrzebuje kamere niech kupi TVTrwam, jest na sprzedaz

  • 0

    14. ~good  2005-11-21 15:24:43  host: polsl5-56.rybnet.pl

    TELEFON JEST GANGSTA

  • 0

    15. ~bart  2005-12-08 20:11:03  host: bdv175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rozumiemm, że to jest niższa półka, ale bez przesady ;-) nie posiada nawet bardzo rpzydatnego w clamshell'ach zewnętrznego wyświetlacza choćby monochromatycznego. Design w miare dobry.. za abrdoz przypomina 6020, ale będzie napewno bardzo reklamowana przez operatorów i będzie się sprzedawać tak świetnie jak równie kiepskie Siemens'y. Niestety nie ma nic za darmo na tym świecie ;-)

  • 0

    16. ~pyp  2005-12-09 16:34:04  host: bbt176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest Siemens CF62 tylko wyprodukowany przez Nokie :)

  • 0

    17. ~pikuś  2005-12-17 20:15:36  host: 194.204.184.199

    telefonik jest słodki, miziałbym go co dzień.....

  • 0

    18. ~anka  2005-12-19 15:03:59  host: net-188.forweb.pl

    Mam ten tel.od kilku dni.Nabyłam za 549zł normalnie w sklepie.Choć nie ma bajerów typu:aparat,MP3 jestem w 100% zadowolona, bo wiedziałam co biore.Polecam:)

  • 0

    19. ~freak  2005-12-21 12:02:02  host: staticline4542.toya.net.pl

    telefon jest fantastyczny. brak zbednych bzdetow jak aparaty, odtwarzacze, radia, wodotryski. na co to komu? jak sie ma nascie lat to moze i jest 'niezbedne', ale nie lepiej zaoszczedzic kase na bajerach z ktorych sie w zyciu nie skorzysta? zal tylko ze nie ma bluetootha. Oprocz tego nie mam zastrzezen.

  • 0

    20. ~nod32  2005-12-21 16:06:07  host: 217-153-221-37.such.nat.hnet.pl

    kupilem ten telefon i jest jak dla mnie ok. co trzeba posiada, a wiecej do szczescia mi nie trzeba... mam tylko 1 pytanie: czy gwarancja nokii obejmuje w tego typu telefonach np. wymiane sprezyny od klapki, czy tez wymiane tasmy laczacej wyswietlacz i czy nokia uznaje takie reklamacje...?? moze ktos ma jakies doswiadczenia w tej kwestii...

  • 0

    21. ~nod32  2005-12-21 16:38:51  host: 217-153-221-37.such.nat.hnet.pl

    kupilem ten telefon i jest jak dla mnie ok. co trzeba posiada, a wiecej do szczescia mi nie trzeba... mam tylko 1 pytanie: czy gwarancja nokii obejmuje w tego typu telefonach np. wymiane sprezyny od klapki, czy tez wymiane tasmy laczacej wyswietlacz i czy nokia uznaje takie reklamacje...?? moze ktos ma jakies doswiadczenia w tej kwestii...

  • 0

    22. ~LaNdRiNeN  2005-12-21 21:00:18  host: efx160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na poczatku jak sie dowiedziałąm ze bnde miała ten tel sie wku**iłam ale jak zobaczyłam jakim jest królem z wsojej klasie to jestem bardzxo zadowolona bardzo polecam

  • 0

    23. ~mordka20  2005-12-25 14:24:43  host: cix134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest naprawde fantastyczny:):) od dwóch dni go posiadam i sprawdza sie znakomicie. Jestem z niego BARDZO zadowolona.

  • 0

    24. ~dudzik  2005-12-27 00:17:35  host: abzg34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Byłby fany gdyby miał symbiana :( szkoda.

  • 0

    25. ~rock  2006-01-08 12:53:15  host: bfz173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Te wypowiedzi na początku forum są poprostu śmieszne. Ludzie przecież każdy wie co kupuje, nie? Chcielibyście upchnąć do takiego eleganckiego telefonu jakieś badziewia w stylu Mp3, aparat, video, radio i może jeszcze kamerę? Dla szczyli jest inna klasa to niech sobie kupią Ngage'a albo jakiegoś naszpikowanego pierdołami Siemensa(co sie wiesza średnio 3 razy dziennie) Dużą zaletą Nokii 6060 jest jej dynamiczność i niezawodność, a do tego mamy jeszcze elegancki wygląd. To NIE jest tel. dla dzieci.

  • 0

    26. ~user  2006-01-27 11:41:45  host: system858917528.mtvk.pl

    telefon jest naprawde fantastyczny, jedynymi minusami to wlasnie brak bluetooth'a, EDGe i Wi-fi... ale nadrabia wyglądem- czysta elegancja- oraz tym ze nie posiada zbednych telefonowi bzdetow (aparat-co zazwyczaj w telefonach co posiadaja go to zdjecia wychadza ze szkoda slow-, mp3 -zazywczaj te komy ktore to posiadaja to malo miejsca i brak zlacza karty pamieci... goraco polecam telefon jest fajny, mialem go ale wymienilem na 6030 (roznic praktycznie nie ma poza tym ze 6060 ma klapke)

  • 0

    27. ~shogun_smutku  2006-01-30 10:26:30  host: ip-83-238-100-202.netia.com.pl

    :>>ja mam swoją 6060 od tygodnia,nosiło mnie czy nie sprzedać i nie wziąć czegoś z usb chociażby ale jest taki śliczniusi a i inne bzdety tez mi nie potrzebne, wszystko co chce dodać do telefonu można zassać z netu, gitez jest, oi!

  • 0

    28.  2006-02-01 17:47:38

    TO najwieksza poraszka (chyba)m NOKI !!!
    wole ja juz sonego ericssona W800i,K508i
    lub K700i
    odpowiada mi tez SAGEM myX6-2 ;)

  • 0

    29. ~Tomek960  2006-02-01 23:59:39  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawe z ktorej ona strony jest podobna do 6020 :> Bo ja tu zadnego podobienstwa nie widze.

  • 0

    30. ~rrr  2006-02-07 11:05:52  host: bin82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6030 Tomuś baranku... ;-)

  • 0

    31. ~Dj Spider  2006-02-10 15:55:48  host: eei113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon czasem trzeba sie podłączyć pod komputer ale w tym telefonie jest nowe złącze. i co dalej? nie ma kabla.

  • 0

    32. ~himler  2006-02-21 22:12:23  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    telefon jest ok i nie mam zednych problemów z nim

  • 0

    33. ~matys  2006-03-02 10:48:00  host: acsm204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy posiada melodyjki mp3 wie moze ktos..........

  • 0

    34. ~milka  2006-03-03 23:16:30  host: acsy248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest piekny,ma swoja klasę,zastanawiałqam sie długo czy kupic nokie 6060 za 390:),czy motorolę v3za 600,kupiłam nokie! i cieszę się ze swojej decyzji,telefon ma wszystko to co jest potrzebne!!!














































  • 0

    35. ~edek  2006-03-05 17:53:09  host: ct42.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest naprawdę funkcjonalny, nie wiesza się, bateria trzyma koło tygodnia,smsy piszą się ekspresowo, malutki, lekki i do tego ładny:). I żadnych bajerów mu nie brakuje- niezawodny telefon do codziennego użytku. dla ludzi niekonwencjonalnych, świadonymych swoich potrzeb i nie poddającym się modzie na "kombajny multimedialne"

  • 0

    36. ~tommy  2006-03-13 13:54:06  host: btl196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klasyczny przedstawiciel biznesowej linii nokii badziew jakich malo

  • 0

    37. ~qbełek  2006-03-13 16:48:00  host: proxy.btk.net.pl

    telefon za duży moze ładny ale ja za tą cene wole kupić coś z aparatem i może mp3 niektórzy nielubią bajerów ale ja je lubie i powiem wam ze ostatnio na allegro widziałem telefon który ma 6 megapixeli i 16,7 mln kolorów (to nie była nokia n92) moze ktos mi powie ze zdjecia wychodzą zjebane ?

  • 0

    38. ~czeki  2006-03-18 20:11:13  host: bgn224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieci mama ta tel sie pobawic i mysla ze wszystko jest ok a jak przyjdzie zadzwonic to juz lipa

  • 0

    39. ~stan  2006-03-28 19:21:45  host: chello084010046206.chello.pl

    miałem ten telefon, bardzo mi sie podobał ale po kilku dniach powsał dość wyczuwalny luz w klapce z jednej strony/moze nie jest to wielki mankament ale zawsze coś nie tak/.Wizyta w salonie firmowym Noki w Gdańsku i teksty pani ,ktora tam pracuje spowodowały ,ze sprzedalem.Ale mimo tego telefon nadal mi sie podoba, prosty , bez zbędnych bajerów tylko troszke niedopracowana sprawa klapki/może to przypadek/ .

  • 0

    40. ~  2006-03-29 10:13:53  host: abi42.internetdsl.tpnet.pl

    naprawdę wygodny telefonik.Nawet dla starszej osoby wszystko jak na dłoni.

  • 0

    41. ~dawid_bania  2006-03-31 16:38:03  host: sc38.internetdsl.tpnet.pl

    mam badziewie jakich mało:(

  • 0

    42. ~Agagus  2006-04-16 14:20:43  host: aaxr146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie1 ten fone jest świetny! Telefon chyba nie jest po to by cykać fotosy i słuchać mp3? Sorry, ale kiedy byłam małym dzieckiem też tak sądziłam, teraz wiem, że jest do dzwonienia!

  • 0

    43.  2006-04-17 15:48:46

    siemka!! osobiście mam sonego ericssona k700i... Ale niestety po pewnych czasie ten telefon moze sie znudzic. dlatego szukam jakiegos fajnego fona.. myslalam nad nokia 1600,2650 az wreszcie wylookala nokie 6060... nie potrzebne mi zadne mp3, ani aparat. bede zrobic fote to zrobie cyfrowka(lepsza jakosc), bede chciala posluchac muzy to wlacze kompa czy wieze... jest to wogole mi nie potrzebne. se mam jush 3 miechy, a mi sie znudzil... mam dosyc malo latek i wiem ze bardzo duzo nastolatek i natolatkow mysli zeby zaszpanowac i troche pobawic siem tym fonem. telefon jest po to aby dzwonic i wysylac smsy... dlatego sprzedaje se k700i i chyba jednak kupie nokie 6060... mam nadzieje, ze bedzie mi siem dobrze sprawowac... pozdro dla wszystkich.

  • 0

    44. ~Patryk  2006-04-19 14:08:19  host: eft234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No witam :) ja jestem małolatem ale tez uważam że aparat, mp, itp sa zbędne posiadam ten telefonik od niedawne i jest suuuper :) Pozdrawiam

  • 0

    45. ~Patryk  2006-04-20 19:12:53  host: 212.160.131.59

    telefon jest ok, zamierzam go kupic, komórka jest do komunikowania się, a nie robienia zdjęć czy słuchania muzyki itp., a poza tym uważam , że jest bardzo elegancki

  • 0

    46. ~Dawidke 6060  2006-05-09 13:44:20  host: 212.106.128.20

    Super foon mam go 2 dni jest ok funkcjonalny, zgrabny,urodziwy czegoż mozna chciec więcej

  • 0

    47. ~BOLEK  2006-05-10 10:46:17  host: nat-3.infoland.int.pl

    koledzy napiszcie mi jak to jest naprawde z tym tel.zdania wasze sa podzielone i juz sam nie wiem co mam robic czy kupowac czy szukac cos innego.jest moze ktos taki co ma ten telefonik juz troche dluzej.pozdrawiam.

  • 0

    48. ~snoop  2006-05-15 19:53:18  host: eok150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 6060 od 4 miesiecy i jestem narawde zadowolony z niego ! uzywam go dosyc drastycznie i jest dosyc mocno porysowany i poobijany ale mimo wszystko luz na klapce jest zerowy ! wiem to moze niewiarygodne ale klapka trzyma jak zaraz po zakupie a nie jak w motkach po tygodniu klapka w kazda strone lkata, a co do funkcji to dla mnie sa wystarczajace najwazniejsza funkcja z jakiej korzystam poza dzwonieniem i smsami jest klient e-mmail i dziala on bez zarzutow poczte mozna szybko i sprawnie sprawdzic jedyne nadczym ubolewam to bral irdy badz BT ale wlasnie sobie kupilem kabel i wkoncu bede mogl wgrac jakies mp3 na dzwonki. Szczerze mowiac po 4 miesiacach uzytkowania goraco polecam ten telefon !

  • 0

    49. ~zalamany  2006-05-16 20:37:18  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    mam spory problem z tym fonem. dzisiaj go kupilem i okazalo sie ze nie moge odbierac polaczen :( wie ktos cos moze na ten temat? cos na pewno jest gdzies w ustawieniach ale ja nie moge w zaden sposob tego znalezc... pomocy

  • 0

    50. ~goomisia  2006-05-19 20:38:29  host: 213-238-68-32.adsl.inetia.pl

    witam. mam pytanko. zastanawiam sie jaki ftelefon lepszy nokia 606 czy sonny ericsson z300i. drodzy koledzy i kolezanki co lepsze?

  • 0

    51. ~goomisia  2006-05-19 20:39:30  host: 213-238-68-32.adsl.inetia.pl

    witam. mam pytanko. zastanawiam sie jaki ftelefon lepszy nokia 606 czy sonny ericsson z300i. drodzy koledzy i kolezanki co lepsze?

  • 0

    52. ~pio  2006-05-20 22:05:30  host: aor106.internetdsl.tpnet.pl

    słuchajcie nie wiem dlaczego co niektórzy krytykuja ten model ja urzywam i nie narzekam miałem juz nie jeden telefon z róznymi pierdołami ale szybko stwierdziłem ze telefon ma słuzyc a nie cieszyc, byc reprezentacyjny, i nie zawodny a 6060 właśnie takim jest pozdrawiam i miłego urzytkowania

  • 0

    53. ~Kris  2006-05-22 12:20:05  host: pf.epsa.pl

    czy sygnalizuje jakoś nieodebrane rozmowy i wiadomości jak jest zamknięty?

  • 0

    54. ~Kris  2006-05-22 12:22:04  host: pf.epsa.pl

    czy sygnalizuje jakoś nieodebrane rozmowy i wiadomości jak jest zamknięty?

  • 0

    55. ~Vanilka  2006-05-28 08:56:51  host: chello212186083128.chello.pl

    Czy on ma podczerwień? pewnie to czerwone to właśnie ona ale wolę spytać... Bo zamierzam takowy dostać na dzień dziecka :D.

  • 0

    56. ~kasia  2006-05-28 11:12:20  host: 80.50.52.30

    ten telefon nie ma podczerwieni a to czerwone z przodu swieci się wtedy gdy ktoś do ciebie przyśle sms-a albo masz nieodebrane połączenie i wtedy to miga, świeci się! telefon jest fajny sam w sobie i nie potrzeba mu żadnych bajerów! moja mama go ma i jest baaardzo zadowolona!!! pozdrawiam

  • 0

    57. ~  2006-05-30 17:07:25  host: chello212186083128.chello.pl

    Kasia dzięki :). Mimo podczerwieni (a raxczej jej braku) i tak go chcę :). Jest fajny, ładny i nie potrzebne mi mp3 czy aparat (mam je odzielnie =P).

  • 0

    58. ~A.  2006-06-01 18:41:07  host: 213-238-69-176.adsl.inetia.pl

    Telefon bardzo ładny, przyjazny w obsłudze, ma duży wyświetlacz i fajne tapety. Pozatym Nokia 6060 obsługuje mp3, ale miejsca starczy tylko na jeden utwór, w sam raz na dzwonek.

  • 0

    59. ~elle  2006-06-02 16:15:06  host: ayd99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, mam juz ten kabelek cudo usb, ale nie wiem, jakas porazka, nigdzie nic nie pisze czy mozna z kompa cos wgrac czy nie, czy ktos juz probowal? Dajcie znac!

  • 0

    60. ~A.  2006-06-04 16:28:53  host: 213-238-76-65.adsl.inetia.pl

    Tak, można przesyłać pliki pomiędzy telefonem a komputerem, potrzebne są do tego sterowniki i program (np. Oxygen), które powinny być na płycie dołączonej do kabla.

  • 0

    61. ~agi  2006-06-09 21:44:49  host: 82.160.55.74

    Witam, ja bym sobie nawet taką nokie kupiła ale nie wiem jak ztą anteną.. Nie pzreszkadza? I czy telefon jest lekki??? I co o nim sądzą KOBIETY:-)). ACHA, i jak tam z kolorystyka?

  • 0

    62. ~neon-lady  2006-06-15 15:18:48  host: any152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Antenka na początku odrzuca...ale kwestia przyzwyczajenia-mi juz nie przeszkadza. Śliczne kolory-najlepiej widać po grach :P Bardzo fajnie, że ma mp3. Elegancki wygląd-telefon dla kobiety z klasą idealny :))

  • 0

    63. ~Wieslaw  2006-06-22 15:23:42  host: widok.eu.org

    Telefon jest bardzo dobry,tylko ma ciche dzwonki.reszta jest OK!

  • 0

    64. ~Modus  2006-06-23 23:47:42  host: adv64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobrze wykonany i swietnie dzialajacy telefon.Bateria po dobrym uformowaniu trzyma ok 5 godzin rozmow a wiec znacznie wiecej niz podaje producent.Trzy wielkosci znakow do pisania/odczytu wiadomosci, w tym jedna "bycza" dla okularnikow ktorzy zgubili okulary :-) Pozbawiony pierdół typu nibyfoto,wyzymaczka,toster,centryfuga i elektroniczny wałek do ciasta....na szczescie, bo to APARAT TELEFONICZNY GSM. Polecam bez najmniejszych oporow :-)

  • 0

    65. ~Arek  2006-06-29 21:59:44  host: ayw92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bede mial ten telefon za pare dni...i sporo o nim czytalem tylko ze nigdzie nie bylo napisane ze ma wejscie na mini usb a tutaj na zdjeciu zobaczylem ze jest :D i bardzo mi sie podoba i jak dlamnie te funkcje co ma to mi wystarczaja...przedtem mialem motke c651 z aparatem ale na nic mi sie nie przydal...tak wiec jestem zadowolony z tego telefonu choc go jeszcze nie mam :P hehe pozdrowionka dla wyszstkich

  • 0

    66. ~patay  2006-06-30 22:57:08  host: ait89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest ok tylko przydałaby mu sie podczerwień

  • 0

    67. ~parton  2006-07-01 13:03:37  host: eeo74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ogolnie fajny dla osob ktore cenia prostote i funkcjonalnosc telefonik ma niska cene (a to przeciez nokia) ma mp3 co jest nawet modne teraz naprawde polecam

  • 0

    68. ~czarnaaa  2006-07-08 22:40:41  host: dsw205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komóreczka jak marzenie. spełnia moje wszystkie oczekiwania:). w telefonie zbędne są gadzety takie jak radio czy aparat z kamerą.. serdecznie polecam(bo sama mam) ^^

  • 0

    69. ~aguska  2006-07-26 18:05:46  host: bzh26.internetdsl.tpnet.pl

    hello! kupilam telefonik nokia 6060 i uwazam że jest super. Ale jak ściąga sie te dzwonki ???? mam juz kabelek, oxygen ale co z czym sie "je" prosze o instrukcje

  • 0

    70. ~aguska  2006-07-28 21:06:21  host: bzh26.internetdsl.tpnet.pl

    no i jak poglasza sie sluchawkę????????

  • 0

    71. ~dzyn  2006-08-01 18:56:46  host: ip126-c6.gl.digi.pl

    @aguska: jesli chodzi o glosnosc sluchawki, to w trakcie jakiejkolwiek rozmowy, naciskaj przycisk w lewo (sciszanie) lub prawo (zglasnianie)
    Programu oxygen nie polecam, gdyz ponoc zawiesza komorke - lepszy jest Cell Phone Manager

  • 0

    72. ~:|  2006-08-05 12:21:16  host: 217.153.221.162

    Kurde czy tutaj same staruszki piszą ?? Co drugi komentarz to : Telefon służy do dzwonienia blablabla... :| Właśnie że bajery sie przydają w telefonie - wyjdziesz gdzies z przyjaciolmi na jakąs fajną miejscowe i mozesz sobie zrobic z nimi zdjecia (nie bedziesz ze sobą wszedzie targał aparatu), mp3 tez sie przydaje, bo nie zawsze nosisz ze sobą odtwarzacz, ja kupiłem Motke V360 i ona to jest dopiero wypasiona .. Nie to co 6060 , ona nawet nie ma drugiego wyswietlacza :/

  • 0

    73. ~e30  2006-08-12 14:06:39  host: apd125.internetdsl.tpnet.pl

    "Czy on ma podczerwień?" haha, Vanilka: DANE:IrDA - Nie. Co to znaczy wg. Ciebie? :P

  • 0

    74. ~NOKIA CLUB  2006-08-14 17:43:46  host: mpk.pnet.com.pl

    Nie pisza tutaj ludzie starzy tylko Ci dla ktorych ten telefon jest przeznaczony. Jesli nasz 16 lat to wazne sa dla ciebie kolorowe migawki aparaciki i inne zabaweczki. Wybierz Motorolle V360 ktora jest do tego przeznaczona. Nokia 6060 w kwestii funkcjonalnosci telefonicznych ktore sa zasada kazdego aparatu telefonicznego bija ja mocno na glowe. Telefon idealny dla ludzi potrzebujacych niezawodnego aparatu okrojonego ze zbednych dziecinnych opcji. Uzywam juz jakis czas i ten telefon to to czego poszukiwalem w calym tym zagmatwanym swiecie telefonow. Pozdrawiam!

  • 0

    75. ~misiek  2006-08-27 19:05:44  host: sun2.smsnet.pl

    po tych wszystkich informacjach ktore tu przeczytalem chyba postanowilem sobie kupic nokie 6060.mam pytanie duzo mp3 sie w niej miesci?odpiszcie plis

  • 0

    76. ~martucha_85  2006-08-27 21:15:50  host: acrf39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka :) ja tez mam telefon nokia 6060 - nic sie z nim nie dzieje, ale moj chlopak ma z nim same problemy. ma go 3 miechy, a juz 2 razy byl w serwisie - wylaczal sie, a przy naprawie zepsuli mu mikrofon! pech. bateria trzyma dlugo, bardzo dlugo. mamy darmowe rozmowy i jestesmy naprawde zadowoleni z baterii :) tylko mam problem, mojemy chlopakowi spadl ten sliczny telefonik i odpadla mu antenka,ale ma zasieg, wysyla smsy i dzwoni! co robic? pomozcie, prosze :(

  • 0

    77. ~***  2006-08-29 14:23:42  host: 80.48.103.61

    witam!potrzebuje pilnych informacji na temat baterii w tym telefonie,uzywam bardzo duzo fona wiec chce jak najlepsza baterie czy ta sie nadaje??

  • 0

    78. ~n6060  2006-08-30 23:20:42  host: adl183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nadaje..bateria jak smok ale jak chcesz duzo dzwonic i zapomniec o zasilaczu, nie potrzebujesz absolutnie zadnych dodatkow to kuo Nokie 1600...potwor a nie bateria.Wbrew temu co podaja wytrzymuje do 8-10 godz. rozmow po dobrym sformatowaniu :)

  • 0

    79. ~n6060  2006-08-30 23:21:04  host: adl183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nadaje..bateria jak smok ale jak chcesz duzo dzwonic i zapomniec o zasilaczu, nie potrzebujesz absolutnie zadnych dodatkow to kuo Nokie 1600...potwor a nie bateria.Wbrew temu co podaja wytrzymuje do 8-10 godz. rozmow po dobrym sformatowaniu :)

  • 0

    80. ~Marta  2006-09-02 09:36:30  host: 88.147.28.68

    mam NOKIE6060 jakieś pół roku.Ogólnie to bardzo fajny tetefonik,bateria super.Ale mam też problemy z tym telefonem,np.miałam ustawiony jakiś tam dzwonek i nagle sam się zmienił,myślę co jest do cholery i chciałam wrócić do mojego dzwięku,a tu wyskakuje"plik uszkodzony"w większości dzwonków,po jakimś czasie telefon sam się wyłączył i włączył i było oki.Dziwne,co?

  • 0

    81. ~aga  2006-09-15 13:13:10  host: acqt91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ściąga się dzwonki MP3 do noki 6060

  • 0

    82. ~katarina  2006-09-25 14:43:18  host: z-infostrada.SILWEB.PL

    bardzo jestem zadowolona z tej noki;>

  • 0

    83. ~Domka  2006-10-14 20:44:03  host: 193.24.198.102

    a czy ma real music?

  • 0

    84. ~praktyczny  2006-10-30 10:39:26  host: abce171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tak: kupiłem ten tel żonie i .... jest bardzo zadowolona, uważa, że tel jest ładny (co dla kobiety jest istotną sprawą), funkcjonalny (moja żona miała wcześniej nokie z "aparatem" i nie korzystała z tego), dodatkowo prosty w użyciu (wiadomo - NOKIA), i jeszcze ta bateria - 1,5 tygodnia. PANOWIE - idealny prezent dla kobiety!!!

  • 0

    85. ~  2006-10-31 19:30:29  host: afb220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam okola pol roku ten tel i jestem zadowolona tylko strasznie mnie wkurza ze nie ma podczerwieni ani aparatu (przydalo by sie)cos mi sie psuje z wylacznikem i wlacznikem telefonu.

  • 0

    86. ~cykoria  2006-11-02 16:16:49  host: 193.24.198.102

    *Domka Ten telefon nie tylko ma real music ale takze dzwonki MP3...

  • 0

    87. ~cykoria  2006-11-02 16:18:15  host: 193.24.198.102

    *Domka Ten telefon nie tylko ma real music ale takze dzwonki MP3...

  • 0

    88. ~czarnylechu  2006-11-24 13:14:17  host: gbq115.internetdsl.tpnet.pl

    W mojej nokii 6060 po 2 miesiącach użytkowania padła klapka, otwiera się z przeskokami i już nie tak płynnie, słyszałem od kilku osób że też mają ten problem.

  • 0

    89. ~Aga;)  2006-11-24 17:56:32  host: dvi246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od niedawna go posiadam, ale jest super. Naprawdę polecam. Jedyne co to żadko jest przy abonamentach, a szkoda.

  • 0

    90. ~davidienko  2006-12-03 20:44:44  host: 85-31-238-125.marsoft.net

    Bardzo mi się podoba ten fonik. Czy ktoś posiada oprogramowanie do tej nokii lub zna stronkę z oprogramowaniem? Jeśli tak to niech napisze. Z góry dziękuję :D

  • 0

    91.  2007-01-01 22:53:51

    Kupilem zonie 6060. Przed kazda zmiana dzwieku w menu, przed przychodzaca rozmowa czy sms'em jest trzask, nie za glosny, ale denerwuje. W serwisie pokazali mi drugi, gdzie bylo tak samo. Nie wiem czy jakas wadliwa seria czy ten typ tak ma. Zastanawiam sie czy reklamowac dalej. Tez tak macie?

  • 0

    92. ~ewelka  2007-01-06 17:51:14  host: kazia7-2.zax.pl

    czy ten telefon ma mozliwosc regulacji glosnosci w sluchawce? w mojej bardzo slabo slychac - np nie ma mowy o rozmowie w tramwaju :/ czy wy tez tak macie, czy tylko ja zle trafilam? prosze o pomoc!!! Wojtaszek - ja tak nie mam

  • 0

    93. ~marcin  2007-01-06 20:51:49  host: c181-30.icpnet.pl

    ale jaki trzask ? zamierzam kupic sobie ten telefon i teraz zaczalem sie zastanawiac. myslalem ze jest idealny, ze jest tak prosty ze nie ma co sie w nim zepsuc..

  • 0

    94. ~eLuś  2007-01-06 22:23:29  host: h82-143-147-38-static.e-wro.net.pl

    ja też sobie sprawiłam taki telefonik jakieś pół roku temu i powiem że jestem zadowolona :)

  • 0

    95. ~marcin  2007-01-20 21:58:19  host: c144-70.icpnet.pl

    ewelka jest regulacja glosnosci , tez nie moglem jest znalezc ale jest. na tym srodkowym przycisku naciskaj z lewej i prawe strony,pozdr

  • 0

    96. ~ewelka  2007-01-25 19:49:17  host: kazia7-2.zax.pl

    marcin teraz juz tez wiem - zapytalam na stronce nokii :) ale regulowac mozna ylko w trakcie polaczenia! to wazne, bo inaczej nie dziala ;) telefon mam juz miesiac i jestem w 100% zadowolona - bateria trzyma ponad tydzien! Jesli tylko telefonik sie nie zepsuje ;) to nie zamienie juz go na zaden inny!

  • 0

    97. ~marcin  2007-01-26 15:34:30  host: c144-70.icpnet.pl

    mi tez sie bardzo podoba, ja mam srebrna a ty ?

  • 0

    98. ~marcin  2007-01-27 09:56:16  host: c144-70.icpnet.pl

    mi osobiscie bateria trzyma tryz dni, laemoze dlatego ze jeszcze nie jest sformatowana dobrze, bo kupilem tydzien temu

  • 0

    99. ~Kantaro  2007-02-11 19:44:19  host: aao102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Komóreczka bardzo fajna. Bez zbędnych bajerów. jeśli ktoś potrzebuje komórki to dzwonienia ,sms-owania to telefon dla niego! Jest bardzo ładna tylko uwaga na kolor srebrny obudowa się szybko niszczy. Bardzo załuję ,że nie ma wymiennej obudowy :( .Trzeba uwazać mam 15 lat i komóreczka spadnie tu i tam i po tygodniu wyglkąda jakby miała 2 lata :P

  • 0

    100. ~MARCIN  2007-02-14 20:49:10  host: c144-70.icpnet.pl

    JA MAM PONAD DWADZIESCIA LAT I NIE RZUCAM TELEFONEM I PO MIESIACU WYGLADA TELEFON JAK NOWY . POLECAM

  • 0

    101. ~szklarys  2007-02-23 21:59:55  host: abpb219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik perfekcyjny ,mały , brak zbędnych bajerów , jasny wyswietlacz , dobrze łapie zasieg a do tego przezył gdy cisnelem nim po pijaku o ściane i jeszcze przeżył około 10 sekundowe zanurzenie w wodzie , bateria trzyma blisko 1 tydzień - czego więcej chciec od telefonu??

  • 0

    102. ~patryk  2007-03-01 20:20:09  host: xdsl-6502.lodz.dialog.net.pl

    ile ten telefon ma pamięci ?? może ktoś wie :D

  • 0

    103. ~mARCIN  2007-03-04 13:41:39  host: c144-70.icpnet.pl

    malo. chyba ze 2 mega. jak zalezy ci na pamieci to odradzam.ten telefon ma klase ale nie pamiec. mi zalezalo na klasie,wygladzie i cenie dlatego go wybralem.

  • 0

    104. ~KKwiaatekk  2007-03-06 21:13:18  host: chello084010180095.chello.pl

    ten telefon ma mp3 czyli wav sie przeksztalca na mp3;/

  • 0

    105. ~nokia  2007-03-11 14:46:39  host: acsj132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niedawna i bardzo mi sie podoba. Kto wie czy mozna sciagac dzwonki MP3? szkoda ze nie ma IrDy ale to nic jest OK

  • 0

    106. ~john  2007-03-13 18:08:29  host: dzq138.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon ponad rok, działa świetnie, szkoda tylko że tak mało bajerów ma, ale ogułem jest boski

  • 0

    107. ~carmen  2007-03-22 08:53:38  host: bne61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest naprawde super!!! maly, zgrabny, elegancki- cudo :). nie potrzebuje w telefonie zbedynch bajerow jak aparat czy inne. mialam juz taki telefon-zabawke z roznymi niepotrzebnymi funkcjami i wg mnie ta nokia jest o wiele lepsza! bateria trzyma naprawde dlugo. Nie mam zamiaru zamieniac tego tela na zaden inny. Polecam go kazdemu!

  • 0

    108. ~Karolcia  2007-03-26 09:48:19  host: ip-80.54.191.5.eltronik.net.pl

    Kto wie ile kosztuje ten telefon.prosze o odpowiedz

  • 0

    109. ~Carex  2007-03-28 12:11:26  host: ali15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zrobić w tym telefonie żeby lampka pulsowała cały czas ? swoją drogą polecam ten telefonik wszystkim którzy cenią sobie elegancję, wygląd i jakość , jest to telefon do dzwonienia a nie do zabawy ! pozdrawiam

  • 0

    110. ~serek  2007-04-01 00:11:32  host: bge40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak łapie zasieęg??? ważne !!! pozdo dla wszystkich

  • 0

    111. ~marcin  2007-04-08 22:12:07  host: eik59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez mam kolor srebrny i faktycznie bardzo sie niszczy ta obudowa. mialem w kieszeni razem z plastikowa plakietka i nie iwme jakim cudem farba tak strasznie sie zdrapala. bardzo wrazliwy telefon. teraz wyglada tak jakby ktos go przypalil papierosem na przedniej obudowie. strasznie , ale i tak mi sie bardzo podoba. zasieg jest bardzo dobry i wszystko ma dobre. nie jest drogi i wyglada fajnie. polecam

  • 0

    112. ~marcin  2007-04-08 22:17:28  host: eik59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak jest u was z tym rysowaniem, zdzieraniem sie farby ? no mowie wam u mnie wyglada to jakby ktos papirosem przypalil tak sie wfarba zdarla. uwazajcie zeby w kieszenie nosic go samego a klucze przelozyc do drugiej kieszeni - zeby nie rysowaly go

  • 0

    113. ~adam  2007-05-07 08:26:51  host: ayp142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ogolnie uzwam motoroo L6, ale ta nokia 6060 to telefon zapasowy. Bateria trzyma bardzo długo, ponad 7 dni nawet. Wyświetlacz dobry, żadna farba z obudowy mi się nie ścierała jak go używałem. dużo funkcji w małym telefonie. minus - pamieć 2 MB. Brak Bluetooth? Ogólnie jak każda praktycznie NOKIA godna polecenia dla ludzi, którzy używają telefonu do normalnych rzeczy a nie do robienia zdjeć co 5 sekund, oglądania filmów , słuchania muzyki. Dobry telefon w dobrej cenie.

  • 0

    114. ~ewelka  2007-05-24 22:15:47  host: kazia7-2.zax.pl

    ja mam czarną, noszę w futerale :D więc się nie rysuje. trochę tylko wkurzają tłuste ślady od paluchów na obudowie i na wyświetlaczu od twarzy ;) no i brak zewnętrznego wyświetlacza -> żeby sprawdzić która godzina trzeba otwierać telefon :/ ale i tak go lubię :) a bateria trzma mi 9-10 dni!

  • 0

    115. ~marcin  2007-06-03 11:29:21  host: c171-146.icpnet.pl

    moj ma 6 miesiecy a wyglada jakby mial 3 lata. mimo to go kocham.

  • 0

    116. ~Ewelinkaa;)  2007-06-12 15:30:49  host: bgi100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super jutro sobie kupuję właśnie opłaca sie??chyba ja tak myślę;)

  • 0

    117. ~Kris  2007-06-16 13:49:29  host: uk66.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem wypuszczanie na rynek w tych czasach telefonu którego wg producenta nie można podłączyć do kompa to nieporozumienie. Wszystko trzeba wklepywać z klawiaturki telefonu. Pozostaje tylko Oxygene ale chyba nikt nie kupi do tego telefonu softu za 150zł. Baba się uparła no i ma ten telefon bo ładny design. Ja w w Siemensie wszystkie notatki, spotkania i kontakty synchronizuje darmowym softem z tym co mam w outlooku. Nigdy nie kupiłbym tego telefonu ze względu na brak darmowego połączenia z PC.

  • 0

    118. ~marcin  2007-06-18 20:02:27  host: c176-144.icpnet.pl

    jasne ze sie oplaca kupuj bez zastanowienia

  • 0

    119. ~Maciej  2007-06-19 08:57:32  host: azq38.internetdsl.tpnet.pl

    hej. z zapytaniem: bedzie ktoś tak mily i sprawdzi, czy telefon ma w opcjach język szwedzki? (svenska) niby wszystkie głowne języki Europy, ale 'głowne' to pojęcie względne ;) pozdrawiam

  • 0

    120. ~  2007-07-05 14:32:03  host: 43.v35.interkam.pl

    telefon niczego sobie ale 6103 moze troche drozszy ale znacznie lepszy

  • 0

    121. ~  2007-08-26 13:26:41  host: eqm37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na niego sciagac dzwonki? Zawsze wyskakuje mi polączenie niedostępne.

  • 0

    122. ~anka  2007-09-01 17:10:40  host: dr74.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłam sobie ten telefonik (czerwony) zupełnie niedawno (miałam dylemat między tym modelem a nokią 6030, ale w końcu wybrałam ten:)) Jak na razie jestem z niego bardzo zadowolona. Ma duży, jasny, czytelny wyświetlacz. Nie ma jakichś szczególnych opcji do bajerowania, lecz one nie są mi potrzebne i nawet nie odczuwam ich braku. Polecam ten telefon w stu procentach, nawet ze względu na jak na nokię niewielką cenę(349zł). Komórkę można podłączyć do komputera, jednak trzeba mieć specjalny kabelek (można go kupić np. na allegro). Żadna farba mi się nie zdziera :-).

  • 0

    123. ~diabolik  2007-09-21 19:44:01  host: apn-99-5.gprspla.plusgsm.pl

    witam... pytanie... wysyłam sobie mms z dzwonkiem mp3 z internetu na swój numer.. a dzwonek nie chce działać... dlaczego? ktoś wie? dzięki za odp...

  • 0

    124. ~ja=)  2007-10-05 18:52:07  host: axx68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie ile ten telefon ma pamieci wewnetrznej?

  • 0

    125. ~UZIEL  2007-10-31 21:39:54  host: adcm150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia szczerze mówiąc mój pierwszy tel z klapką ale zawsze miałem nokie musze sie przyzwyczaic do ciągłego otwierania ale ogólnie ok poleca, cena tez dobra a na brak bajerów nie narzekam to w sumie jest telefon

  • 0

    126. ~niunia  2007-11-19 20:39:41  host: 82.160.38.75

    ogolnie to mam kilka telefonów m.in. nokie 6020, sony ericsona w200i, i jakies inne nokie tylko nawet nie wiem jakie ....caly czas uzywalam se w 200i, ale kilka dni temu zaczelam uzywac nokie 6060, ( przez rok byl to kom mojej mamy) teraz lezal bezuzytecznie postanowilam ze troszke se go ponosze i stwierdzam ze to naprawde bardzo fajny i elegancki telefon...mimo ze brakuje mi radia irdy mp3 i wielu innych bajerow to i tak nigdy nie zmienie zdania ze obojetnie jaka by to nie byla nokia to NOKIA zawsze najlepsza.....dodam tez ze mimo iz ma rok to jest w idealnym stanie...

  • 0

    127. ~as  2007-11-25 10:21:28  host: caa234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko Czy mozna tego fona podłączyc do kompa za pomoca kabla USB Z odpowiedz z góry dzięki

  • 0

    128. ~aaa  2007-12-09 11:29:59  host: cao79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ta długość podana w wymiarach 85 mm to jest z antenka czy bez

  • 0

    129. ~piter  2007-12-20 22:24:59  host: 213.25.140.254

    zastanawiam się między 6060 a 2760, moze ktoś może coś doradzi

  • 0

    130. ~Bilo800  2007-12-22 22:53:00  host: public-gprs6529.centertel.pl

    Ale wy ludzie na życiu się nie znacie...:( skoro jest tam na dole wejście mini usb to da się podłączyć do kompa.Jeśli chodzi o mp3 to mi po ściąganiu zawsze wychodziło że nie można odtworzyć mimo ze niby powinno. Mms i wap to trzeba sobie skonfigurować...Tyle :P

  • 0

    131. ~kasia  2008-01-29 20:17:27  host: abft222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi moze powiedziec jak w nokii 6060 wymienia sie obudowe

  • 0

    132. ~Marcin  2008-02-15 04:17:21  host: 90-227-170-142-no123.tbcn.telia.com

    Ja mam moją 6060 już przeszło 3 lata. Nadal wygląda dobrze, nie psuje się - a bateria trzyma czasami nawet ponad 2 tyg. Wygodny, elegancki czego chcieć więcej? W dobie telefonów 3g i innych 'cudaków' techniki zdarza się, że ludzie wciąż zwracają na ten model uwagę, ponieważ jest idealny pod każdym względem. Zresztą ponad 3 lata użytkowania przekonało mnie o tym - nie zamierzam go zamieniać na inny, będę go miał nawet drugie 3 lata jeśli się da. Pozdrawiam

  • 0

    133. ~mmm  2008-02-22 13:38:52  host: apn-77-113-5-88.gprs.plus.pl

    da rade zmienic obudowe, tylko ze nie tak jak w innych nokiach express on tylko z apomoca srubokrecika wszystko da rade ja wlasnie zamowilem sobie nowa obudowe na allegro za 30 zl

  • 0

    134. ~Ponny  2008-03-24 04:57:40  host: chello084010080171.chello.pl

    Kupiłem go ostatnio, był zupełnie nowy i na dodatek niebieski :) Już po drugim 12-to godzinnym formatowaniu bateria mi wytrzymała 6 dni bez wyłączania na noc przy średnim użytkowaniu. Super!!! Miałem w ciągu 10 lat ze 40 telefonów i ten jest nie do pobicia jeśli chodzi o baterię!!!

  • 0

    135. ~Justysia  2008-07-20 16:02:37  host: aaey66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam taki telefon jest super tylko nie ma aparatu i podczerwieni

  • 0

    136. ~Honorata  2008-08-14 18:53:36  host: iix226.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest absolutnie boski,nigdy mnie nie zawiódł...Bateria dobra,super zasięg,wadą jest tylko to,że strasznie się rysuje..wygląda jakby miał pół wieku:PP Szkoda,że nie posiada podczerwieni i aparatu..mimo to kocham ten telefonik i nie zamienia go na innego....nigdy;D:D:D:D

  • 0

    137. ~motylek85  2008-09-07 17:25:00  host: cew61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ten telefonik mam juz 2 lata i jestem bardzo zadowolona.Jest super i jak do tej pory nie mam z nim zadnych problemow. Jesli ktos chce moze zmienic sobie obudowe na inna srebrna lub czerwona.Jest niezawodny.

  • 0

    138. ~elo  2008-09-15 20:09:27  host: djn74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ponad 2 lata, jego minusy to przede wszystkim brak aparatu, karty pamieci, podczerwieni i niestety dosc latwo go zarysowac, w dodatku nie ma wielu bajerow, ale jest to solidny telefon, ze swietna bateria, ktora bardzo dlugo trzyma, fon obsluguje mp3, dzieki zewnetrznej antenie zasieg jest praktycznie wszedzie. Ten telefon to narzedzie do dzwonienia, smsowania, ewentualnie jako organizator czy do korzystanai z kalkulatora, bez fajerwerkow, ale wszystko co ma (moze poza rysujaca sie obudowa) jest na najwyzszy poziomie.

  • 0

    139. ~KLAUDIA  2008-09-18 16:16:27  host: apn-77-112-156-199.gprs.plus.pl

    MAM TEN TELEFON 2,5 ROKU I JEST TAK PORYSOWANY ZE SZOK SZKODA TYLKO ZE NIEMA PODCZERWIENI I APARATU OGOLNIE SPOKO BATERIA BARDZO WZTRYZMALA MAM PYTANIE JAKI MODEL USB MUSZE DOKOPIC?

  • 0

    140. ~kinia  2008-10-15 10:40:55  host: 195.116.59.122

    ja sobie też sprawiłam tego fonika.fajny jest tylko szkoda że nie ma aparatu.ale kit.tylko właśnie nie wiem jak odebrać zdjęcia:(ustawiłam sobie ten kod na mms ale nadal nic.mam iść do sieci??

  • 0

    141. ~fres  2008-10-28 17:30:45  host: ece55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ni bateria trzyma ok.10 dni

  • 0

    142. ~Ann  2008-11-27 20:55:03  host: dr74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tą komórkę od roku. Sprawuje się świetnie. Bateria trzyma mi do dwóch tygodni. Brakuje mi tylko bajerków ;-)

  • 0

    143. ~M.  2009-04-11 16:57:29  host: chello089077044157.chello.pl

    Mam ten telefon od 3 lat i wciąż wszystko działa idealnie, obudowa troszkę się zdezelowała, ale po 3 latach użytkowania (a zatem i przypadkowych upadków z różnych wysokości :P) to i tak jest dobrze. bateria trzyma świetnie, po 3 latach używania wytrzymuje 4, 5 dni. brakuje tylko karty pamięci...

  • 0

    144. ~???  2009-10-09 17:20:04  host: aary54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a darmowy program nokia pc suite ???

  • 0

    145. ~Daqico  2012-03-10 07:50:47  host: ipb236.net.lannet.org

    J prawde muwiac to go nie polecam raz mi spadł i już brak zasiegu tylko po 1 do 2 kresek zasiegu badziew

  • 0

    146. ~okretka  2013-06-10 22:56:46  host: dynamic-78-9-116-253.ssp.dialog.net.pl

    Jest rok 2013... i tak, nokia 6060 mająca 7 lat nada działa, nie ma luzów w zawiasie klapki, nie traci zasięgu, bateria trzyma ok tygodnia :) tylko gniazdko ładowarki się ciut wyrobiło ;) świetny niezawodny telefon, moja Mama nie zamieniła by go na żaden inny, odziedziczyła go po moim mężu i już nie odda. :-)

  • 0

    147. ~Marta  2013-11-03 16:38:02  host: 83-238-152-131.ip.netia.com.pl

    Wykopałam w szufladzie swoją starą Nokię 6060 i chcę ją oddać znajomemu, ale najpierw chciałam oczyścić telefon z ew. plików, które mogły tam zostać po tym, jak z niej korzystałam (jakieś zdjęcia, smsy czy kontakty - nie wiem co dokładnie, bo używałam jej dawno, dawno temu). Niestety telefon bez włożonej karty sim nie włącza systemu (nie jest tak jak z innymi moimi telefonami, że włączam bez karty i widzę tylko to, co jest zapisane w pamięci telefonu). Telefon ma simlocka w innej sieci, niż jestem obecnie, więc nie ma mowy o włożeniu karty jakiej używam teraz. Jakieś rady co mogę zrobić? Jak sama mogę sformatować pamięć telefonu bez tej karty sim?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet