Nokia 6030 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6030 Opinie o Nokia 6030

Nokia 6030

w sumie: 370
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • -1

    1. ~Wojtek  2005-03-01 21:31:00  host: dial-3570.zgora.dialog.net.pl

    Co to ma byc my chyba naprawde zamiast isc z technika doprzodu to sie cofamy>Brak aparatu dobijające

  • -1

    2. ~stics  2005-03-02 08:48:00  host: 195.94.216.178

    Znowu to samo tylko inna obudowa!!! TRAGEDIA!!!

  • 0

    3. ~TUBUS  2005-03-04 07:13:00  host: aphel.ltd.pl

    nowe nokie są piękne ale to ciągle jeden soft to nie wybieg, czas na zmiany bo takie firmy jak alcatel czy LG mają większy wybór niż nokia bo tu sie liczy tylko wygląd

  • 0

    4. ~BKX18  2005-03-04 23:22:00  host: bwd12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia jest smieszna :))) 16 glosowa polifonia, 0,5 mb pamieci! NO lepszego zestawu nie widzialem, co to telefon na kontynent afrykanski??? Chyba trzeba sie cieszyc, ze ten telefon ma wibracje :))))Powinna sie nazywac NOKIA -6030 :)

  • -1

    5. ~michal  2005-03-08 16:18:00  host: host-81-190-35-172.szczecin.mm.pl

    cooo??? tylko 0,5 Mb pamieci?? to chyba jest błąd albo faktycznie...

  • 0

    6. ~  2005-03-16 12:27:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    mi sie podoba - bedzie tani,jest nie najbrzydszy,ma jave, 65 tys kolorów - zobaczycie ze to bedzie taka komórka jaka teraz jest 3510i - prawie kazdy ja ma.

  • 0

    7. ~:)  2005-04-11 15:46:00  host: 83.68.66.81.kutno66.tnp.pl

    fajna nokiotorola :)

  • 0

    8. ~lucasso55  2005-04-12 23:10:00  host: eug191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie nawet podoba.i wreszcie zaczynaja produkowac tel. bez aparatow:)
    nie potrzebne mi to wogole normalan cyfrowe mam zawsze w kielini i tyle.

  • 1

    9. ~ya  2005-05-19 10:50:00  host: cbn171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEFONY SŁUŻA DO ROZMÓW A NIE DO ROBIENIA ZDJEC !!!!!!!

  • 0

    10. ~lukas  2005-07-28 16:03:00  host: bmd115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wie ktos czy on dziala w simplusie??

  • -1

    11. ~Nemesis  2005-08-01 16:20:00  host: axd161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mnie to przypomina Sony-Ericssona K300i normalnie.

  • 0

    12.  2005-08-11 00:06:02

    Istny szłam, ale czemu Nokia taka popularna - dzięki reklamie + wielkim micie o extra wytrzymałych bateriach które występowały może 6310. Wystarczy wejść na strone nokii jak tam wszystko jest wycukierkowane - a w rzeczywistości to iście nie opłacalna inwestycja. Polecam K508i lub K500i - Sony Ericsson wygrywa

  • 0

    13.  2005-08-11 00:51:52

    Istny szłam, ale czemu Nokia taka popularna - dzięki reklamie + wielkim micie o extra wytrzymałych bateriach które występowały może 6310. Wystarczy wejść na strone nokii jak tam wszystko jest wycukierkowane - a w rzeczywistości to iście nie opłacalna inwestycja. Polecam K508i lub K500i - Sony Ericsson wygrywa

  • 0

    14.  2005-08-25 19:55:32

    "Wystarczy wejść na strone nokii jak tam wszystko jest wycukierkowane" pff wystarczy wejść na stronę SE a będzie to samo o telefonach SE... Mądry się znalazł...

  • 0

    15. ~Paqel  2005-08-30 12:25:49  host: aps218.internetdsl.tpnet.pl

    Jak dla mnei idealny,telefon sluzy mi do rozmowy i do smsow (bo po to jest) a jesli ktos chce robic fotki to niech sobie kupi cyfraka (jest taki jeden w Mango,napewno styknie dla gadzeciarzy:P) Wie ktos, czy to cudo ma irde ?

  • 0

    16. ~RAFCIO  2005-08-30 13:39:15  host: aip162.internetdsl.tpnet.pl

    JEST WYJEBISTA!!!!!!!!!!! SZKODA, ŻE NIE APARATU!!!!!!!! OGÓLNIE JEST OK!

  • 0

    17. ~JACHU  2005-09-22 22:28:24  host: c10-60.icpnet.pl

    UZYWAM I TYLKO JEDNA WADA NIE MA IRDY:(

  • 0

    18. ~Piki  2005-09-25 12:27:13  host: 217.153.221.37

    CZY TEN TELEFON MA MOZE DZWONKI REAL TONES, NA RÓŻNYCH STRONACH SĄ RÓŻNE- SPRZECZNE INFORMACJE...??

  • 0

    19. ~Zakath  2005-10-01 20:17:25  host: byk184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    real tones nie stwierdzono :(
    Co do pamięci, to jest jej ok. 2,8MB współdzielonej na aplikacje, wiadomości, dzwonki i grafikę.
    Brak irdy czy pop-portu to duży brak, ale da się wytrzymać.
    Jest jakieś wewnętrzne złącze pod baterią (podobne do tego, do jakiego się podłącza kabel w 3510i) i jakieś śmieszne podobne do miniUSB złącze z dołu nazwane w instrukcji "dolne złącze", tak że niewykluczone, że jakieś kabelki się w końcu pojawią (mam nadzieję;).
    Poza w/w mankamentami telefonik jest bardzo dobry - wygodne, dosyć szeroko rozstawione klawisze, czytelny wyświetlacz, dobra jakość dźwięku, na długie dojazdy autobusem radyjko, na nudne wykłady JAVA - czego więcej wymagać ;)
    Bateria trzyma ok. 4 dni przy dosyć intensywnym korzystaniu z radia (3-4h dziennie).

  • 0

    20. ~waldi  2005-10-03 18:27:44  host: ntwklan-62-233-169-78.devs.futuro.pl

    tyle samo kosztuje wypasiony sony ericsson t630 to co wybrac oczywiscie se

  • 0

    21. ~Kamil  2005-10-04 15:15:08  host: 83.22.155.243

    se t630 nie polecam nikomu, no chyba ze moim wrogom :) mialem pare dni i takiego muła dawno nie widzialem. mozna osiwiec czekajac az zrobi cokolwiek. nawet jak pisalem sms-a to wyswietlacz byl o jakies 2 wyrazy do tylu w stosunku do tego co pisalem, masakra naprawde...

  • 0

    22. ~Jula  2005-10-08 16:05:10  host: 82.139.28.45

    Czy można tak zrobić, żeby nie było żadnego tematu na ekranie w menu. Żeby był po prostu bialy ekran?

  • 0

    23. ~FiLiP  2005-10-14 21:59:25  host: fv78.internetdsl.tpnet.pl

    ZgAdzam sie z toba Kamil, prawdę okropny i strasznie wolny telefon, do tego po co mu aparat skoro robi zdięcia - tzn nie robi ich bo taka jakoś zasługuje na śmietnik. Więc traktować go jako bez aparatu trzeba chyba :). Co do 6030 Zamierzam kupić. Telefon świetny, wyglądem a co do softu faktycznie można by było już zmienić ale to da się zrobić samemu w jakim kolwiek serwisie :)

  • 0

    24. ~jareko  2005-10-14 22:56:51  host: proxy2.tkdami.net

    mozna. sciagnij ze stony nokia motyw np. wave.ustaw go jako temat. nastepnie wyłacz telefon i po właczeniu powinno byc czyste tło ekranu

  • 0

    25. ~NALEPA  2005-10-15 14:02:33  host: 80.72.40.157

    Aparaty, szmery bajery, dziadostwo, zbedne gadzety! Jedyne czego jej brakuje do MOJEGO IDEALNEGO TELEFONU to MP3 player i irda badz bluetooth :) Radyjko ma wiec MP3 troszke zaspokojone :P no nie ma bezprzewodowej komunikacji kom-kom ale tak szczerze to za czesto i tak bym jej nie uzywal, braciak ma t630 od 1,5 roku i aparatu nie uzywa, nie szaleje z tapetami i innymi duperelami, a jedyne czego mu brakuje to wlasnie jakiejs muzyczki ze sluchaweczek :) 6030 - telefon dla ludzi ceniacych sobie prostote i niezawodnosc! ktorzy nie maja czasu na zabawe tymi wszystkimi niepotrzebnymi psiukaczami i fajerwerkami! Nie powalilo mnie jeszcze bo bym zaraz JAPONCEM-PODNIECACZEM zostal :) btw. do Japonii nic nie mam i z checia bym ja kiedys odwiedzil :P Pozdrawiam hehehe, nie kupujcie tylko czarnego 6030 bo jest bardzo ladny i ja tylko chce go miec w tej wersji koloru! :D

  • 0

    26. ~stylon8  2005-10-16 11:26:02  host: chello084010225161.chello.pl

    czy on ma aparat

  • 0

    27. ~alien  2005-10-16 17:31:28  host: ip-83-238-47-11.netia.com.pl

    A ja mam ten telefonik od dwoch dni i musze zdementowac pare sprzecznych informacji co prawda nie ma aparatu ale mozna go dokupic za 99zl a powiedzcie mi ktory telefon w tej kategori cenowej ma juz przewidziana opcje wideokonferencji???

  • 0

    28. ~Arti  2005-10-18 09:35:23  host: hv82.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia to jeden wielki syf każda jest we wnętrzu taka sama tylko obudowa inna!!:/Polecam sony ericsson!!!!!!

  • 0

    29. ~Homer  2005-10-18 15:08:49  host: 81.15.226.3

    Czyli kolejna nokia 3510i z leprzym wyświetlaczem i w nowej skórze :/
    Bez sensu

  • 0

    30. ~KOALLA  2005-10-20 13:12:47  host: host-10.sti.net.pl

    jak sprawdzić stan konta?

  • 0

    31. ~TOMS  2005-10-21 23:12:51  host: 83.238.69.217

    CZY N6030 DZIAŁA W SIMPLUSIE

  • 0

    32. ~grze  2005-10-30 14:23:25  host: ab98.internetdsl.tpnet.pl

    czy o ten telefon ma jakąś dziurkę na smycz i czy można podłączyć aparat?

  • 0

    33. ~raiders  2005-10-30 15:02:05  host: chelmsystem.futuro.pl

    witam!mam ta nokie i jestem zadowolony telefon ten ma 2,1 mb pamieci a nie jak podaja 0,5 mb.Pozatym ten telefon nie został stworzony dla tych którzy chcą mieć jakiś wypas ale dla tych którzy szukają zwykłego telefonu do dzwonienia i sms-owania
    Mi ten telefon wystarczy i ma chociaż radio.Jak wiadomo bateria jest kolejną zaleta tego fonu

  • 0

    34. ~poz  2005-10-30 15:02:11  host: dbi197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rewelacyjna nokia to e60:) tez pewnie bedzie ladnie kosztowac

  • 0

    35. ~baYeR  2005-10-31 23:12:13  host: ddi172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest łysa Nokia - nie kupujcie jej, nie ma nic oprucz niedziałającego radia, ale po h*j nam radio, lepszy odtwarzacz mp3!
    OGÓŁEM NOKIA - SYFdziesiąt dwadzieścia

  • 0

    36. ~Stiwi  2005-11-01 14:20:40  host: dti41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napewno wadą jest brak irdy, a zaletą jak dla mnie brak aparatu. Ogólnie aparaty w tel. są nic niewarte. W końcu to ma być telefon :p

  • 0

    37. ~zuzi  2005-11-06 17:03:26  host: rtr.kompex.pl

    nokie są prostsze w obsłudze,SE wolno chodzą.Ja na dzien dzisiejszy jakbym miał wybierac pomiędzy SE t630 a nokią 6030 to wybrałbym nokie.

  • 0

    38. ~sss  2005-11-20 17:39:56  host: dyo131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry i tani za 350zł na allegro polecam nówki...za taka kase...jest ok

  • 0

    39. ~tomek  2005-11-22 01:20:11  host: 195.116.84.129

    ma nokie 6030 od tygodnia i bardzo Ciekawy fon co prawda mialem te. 3G i ten im do piet nie dorasta, ale chcialem zwykly te. i z k700i zmienilem na 6030. bateria trzyma 5 dni a sporo dzwonie, eskow wysylam i radyjko mam wlaczone. k700i to fajna zabawka a nie tel. a nokia przypomina mi tel.polecam ten tel. ludzia co chca tel. a nie zabaweczke. PS. pamiec w nim to 2.8 mb
    PS2. pewnie i tak za miesiaz kupie motorole a1010 :P

  • 0

    40. ~;)))  2005-11-24 20:01:41  host: 213-238-105-162.adsl.inetia.pl

    heh... no coz... mam ten telefonik... i mowiac powaznie nic do niego nie mam... jest maly, poreczny, wygodny...
    i przedewszystkim fajny
    ma ciekawe menu i przydatne opcje...
    ma radio...
    oczywiscie poszukiwaczom mocnych, super - drogich telefonow... z aparatem i kamera i innymi dziwnymi bajerkami - ten telefonik sie raczej nie spodoba...
    nokia to dobra i solidna firma...
    wogole uwazam ze ten telefon naprawde jest niezly...
    a jak sa tacy co wymagaja aparatu to sa teraz takie z drukareczka...
    ale to jest telefon... czyli takie urzadzenie do dzwonienia i smsowania... heheh...ogolnie w swojej funkcji sprawda sie dobrze... polecam...
    Ps. do radyjka wygodne sluchaweczki... hehe... - pelen luksus... ;PPP...
    pozdrawiam i polecam...

  • 0

    41. ~Dawid  2005-11-26 20:24:45  host: ait141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wojtek telefon jest do dzwonienia a nie zdjec do zdjec jest cyfrówka!!! a po za tym ok telefon dobrze bateria trzyma

  • 0

    42. ~andrzej  2005-11-27 17:22:21  host: bcd119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ja mam pytanko jak w tym telefonie dzila T9> Pisze ale jak pozniej zmienic wyraz na inny z tych samych liter ktorym przycieskiem przesiadlem sie z siemensa tam bylo wszystko oczywiste a tu.. ??

  • 0

    43. ~ona;]  2005-11-28 18:36:03  host: host97-15.master.pl

    ja mam ten tel. i jestem z niego zadowolona sms-ki pisze sie bardzo szybko az byscie sie zdziwili:P

  • 0

    44. ~maniek  2005-11-29 20:30:07  host: 80.51.241.206

    nie wiem czy mam brać ten telefon? doradzcie mi

  • 0

    45. ~piotr  2005-12-04 23:48:10  host: proxies.inter-c.pl

    moja nokia 6030 ma 3.0 mb pamieci kabelek tez jest dostepny na allegro i dziala

  • 0

    46. ~Tomek960  2005-12-07 22:36:19  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Co z tego że telefon jest do dzwonienia, to wcale nie przeszkadza w tym żeby miał dobry aparat. Tak samo można powiedzieć że od Mp3 są playery a od TV telewizory. Ja jestem za telefonami multimedialnymi, wkońcu technika ma się rozwijać a nie stać w miejscu.

  • 0

    47. ~Redbull55  2005-12-10 21:58:49  host: aee179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem użytkownikiem tego telefonu! I muszę powiedzieć że tel. jest poprostu zajebisty!!!! to prawda że mógłby mieć coś więcej ale telefon jest po to aby dzwonić a jśli koś chce się "bawic" to do piaskownicy. jedyny mankament to bateria!!.

  • 0

    48. ~hahaha  2005-12-11 18:39:09  host: 80.244.131.209.mielec131.ptc.pl

    najbardiej rozsmieszył mnnie trzeci koment, poco komu polifonia wieksza niz 16 tonów xD aparaty w komorkach sa do dupy 1,5 mgpikseli dziadostwo i zoom cyfrowy badziew

  • 0

    49. ~hajto  2005-12-13 18:37:55  host: dslgw1.astra-net.com

    w simplusie po wbiciu odpowiedniego kodu śmiga.

  • 0

    50. ~  2005-12-18 17:22:05  host: bby178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja sobie ten telefon kupuje i o to mi chodziło zeby był bez aparatu bo to tylko dla szpanerów

  • 0

    51. ~GrubyDick  2005-12-19 11:13:58  host: 195.117.29.129

    NOKIA to szit. Np. Co z tego ze 6310i ma aparat i irde jak nie mozna nią przesyłać zdjęć na inne telefony i do kompa. Miedzy Siemensami a SE irda działa a nokia juz nie ale szit!

  • 0

    52. ~sucharev  2005-12-21 02:10:08  host: host-ip130-109.crowley.pl

    Kupilem go sobie i czuje, ze to bedzie dobry tel. ostatnio mialem i sagema i siemensa ale nokia to nokia. polecam, jest naprawdeswietna a czarna wyglada tak eleganck jak wyzsze modele

  • 0

    53. ~lukecz  2005-12-21 20:07:52  host: 113-rak.elwico.pl

    Jak w tym telefonie zwiekszyc glosnosc rozmowy? (nie chodzi mi o przelaczenie na glosnomowiacy, tylko o zwiekszenie glosnosci rozmowy w sluchawce). Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam!

  • 0

    54. ~kubełek  2005-12-24 22:38:04  host: proxy.btk.net.pl

    pomocy jak wyłączyć w tym fonie jak się włącza gre to żeby ten dźwięk wyłączyć mam na profilu milczy ale dźwięk jest nadal wie ktoś co trzeba zrobić ?

  • 0

    55. ~hmmm....  2005-12-25 12:04:57  host: dial-2186.elblag.dialog.net.pl

    a ja wole moja motke v300

  • 0

    56. ~jedro_92  2005-12-26 13:06:21  host: d213-102-143-133.cust.tele2.pl

    Mam ten fon od 2 dni i naprawde nie narzekam...Spok klawisze,porzadny wyglad,65 tys kolorow, maprawde spox. Jedyna wada to brak Irdy.. ale da sie przezyc..Jak ktos potrzebuje telefonu nie do zarywania lasek i szpanowania(co za idioci zarywaja na komorke i nimi szapanuja..:D)to polecam. Do tego jest jeszcze tu radyjko,ktore mozna przelaczyc na glosnomowiace..A co do pamieci to u mnie jest 2 mb.

  • 0

    57. ~raiders  2005-12-27 16:36:50  host: chelmsystem.futuro.pl

    do GrubegoDicka:"Co z tego ze 6310i ma aparat"od tego zacznijmy ze ten model nie ma aparatu.a jeżeli chodzi o tą nokie to jestem jej posiadaczem od 2 miesięcy i musze przyznać ze jest fajna tyle ze dla mnie minusem jest brak IRDY a tak to wszystko o.k.

  • 0

    58. ~mlody  2005-12-28 12:16:49  host: aox57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja korzystam i jest spoko tylko brakuje irdy ale. Mi aparat jest zbedny więc mi to lata. Bateria trzyma 1 dzień ale rozmawiam średnio ok 4 godzin dziennie i to dlatego :P A tak pamięc ok 2,8 MB spokojnie wystarcza mojm zdaniem. Czytelny wyświetlacz i JAVA noi radyjko jest :D. Polecam dla każdego kto szuka telefonu do dzwonienia i pisania esków. Mam bardzo milą w dotyku klawiature i pisanie esków to sama przyjemność.

  • 0

    59.  2006-01-05 21:20:11

    świetny telefonik. ma wszystko to czego oczekuje od komórki. dzwoni, dobrze sie pisze esemesy, wyglada w miare, ma sprawna baterie. fakt nie ma aparatu -uzuwam olympusa 5060, nie ma mp3- mam discmana mp3 a w plecaku zapas plyt- co daje zazwyczaj 3gb muzy a nie 40 mb. wiec jak ktos nie potrzebuje kombajna ktory ani dobrze nie dzwoni ani nie zmiesci duzo muzy ani nie zrobi dobrych zdjec to to jest swietna opcja. jak zajezdze swoja CEGIEłKE nokie 7650 to chyba sobie kupie cos takiego. za 300 pln- prosze! nic dodac nic ujac

  • 0

    60. ~radi  2006-01-06 17:21:06  host: dobremiasto.net

    ja mam ten telefon i mam 2,5 mega pamięci i jeszcze kilka obrazków. a po *** wam aparat :) nie lepiej se cyfrówke kupić?

  • 0

    61. ~qba1551  2006-01-11 18:42:57  host: xdsl-3601.elblag.dialog.net.pl

    jak dla mnie wporzo, latwa w obsludze i ma dwie najwazniejsze funkje: dzwoni i pisze esy :P a jak gdzies na cos czekamy mozna sobie posluchac radyjka, no i cena przystepna;)

  • 0

    63. ~maxsio  2006-01-12 20:30:54  host: pb160.pabianice.sdi.tpnet.pl

    Jak wyglada obecnie sprawa z kablem? Na Allegro sa jakies przez baterie, ale czy one sie dobrze komunikuja z fonem, tzn. nie ma zadnych problemow przy wgrywaniu, soft widzi fona poprawnie ?

  • 0

    64. ~WICKED  2006-01-21 21:19:48  host: host-81-190-46-19.lodz.mm.pl

    jaki lolekz Was:) pamięci to ona ma 4 megsy :P i jest zajebista tak ogólnie...

  • 0

    65. ~blanka  2006-01-25 11:55:29  host: acpc155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to telefon do banii jest beznadziejny ma głupi wyświetlacz i wogóle wole nokie 6020 a nie 6030

  • 0

    66. ~T H C  2006-02-01 09:42:21  host: ccj213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy zachowujecie sie jak dzieciaki i nie wiecie do czego służy telefon .. a jak chcecie żeby sie coś wam psułoi krótko baterie czymało to polecam ericssona i inne badziewie .. przykro mi ale na rynku liczą sie 3 marki tak naprawde i jest to nokia, motorolla i ewentualnie siemens
    pa

  • 0

    67. ~Matrix  2006-02-04 16:56:35  host: aul90.internetdsl.tpnet.pl

    Okropny telefon mam so k300i a siostra tak nokie badziewie z tej noki sony jest o wile lepszy nokie sa do dupy!!

  • 0

    68. ~sl@wek  2006-02-05 22:03:18  host: 82.160.42.61

    czego sie wszyscy wyswietlaczem zachwycaja, skoro jest taki maly:P

  • 0

    69. ~raiders  2006-02-06 16:19:55  host: chelmsystem.futuro.pl

    wyświetlacz jest w miare dobrze rozmieszczony w przestrzeni.jedynym - tego telefonu jest brak irdy

  • 0

    70. ~Mattias  2006-02-16 18:31:59  host: byt130.internetdsl.tpnet.pl

    Juz prawie pół roku go mam i co dzień jestem bardziej zaowowlony.Bateria trzyma 10-13 dni !!! i to jest ważne.Żadnych problemów technicznych.Porządny teefon dla osów dużo dzwoniących i sms'sujących !!!
    Czytelne menu i łatwy w obsłudze. daje mu 9/10 (9 za brak irda):)

  • 0

    72. ~hawr  2006-02-21 09:19:27  host: 212.160.172.70

    Czy to radia jest monofoniczne? !!!

  • 0

    73. ~marcinn4  2006-02-23 10:42:13  host: 193.111.144.162

    Jednym słowem "lipa" nie telefon:D Irda to podstawa i 32 tonowe dzwięki. To juz SE J210i ma to a kosztuje 100zł mniej i pawmięci też ma wiecej.

  • 0

    74. ~****andzia*****  2006-02-23 11:47:04  host: drw166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebuje czegos taniego bez bajerow( mam cyfre i odtwarzacz mp3 i podejrzewam ze takie bajery w tel nadawaly by sie tylko do....) Interesuje mnie tez jakosc glosu podczas polaczeia bo mialam juz 3 motorolle c550,c650 i v980 i jakosc glosu jest beznadziejna mimo ze ta ostatnia mtoka miala byc wypasiona.wada tych otorolek bylo tesz niszczenie sie obudowy wiec nie chce zeby moja nowa kom po mies wygladala jak shit. aha no i oczywiscie bateria. jak dlugo trzyma w tej noki przy ok 1 godz rozmow dziennie? jak myslicie oplaca sie ja kupic dla moch potrzeb??

  • 0

    75. ~:)  2006-02-25 18:03:08  host: 213-238-99-1.adsl.inetia.pl

    Andzia: mysle ze dla Twoich potrzeb starczy, bateria trzyma okolo 5 dni przy srednim użytkowaniu i obudowa jest całkiem wytrzymala... :)
    mam takie pytanie? czy jak dostane zdjecie mmsem to czy moge je ustawic tak zeby bylo ono pokazane w momencie kiedy ktos do mnie dzwoni...???
    plis o odpowiedź...
    pozdro :)

  • 0

    76. ~joł  2006-02-26 18:07:41  host: akt150.internetdsl.tpnet.pl

    aparaty cyfrowe lu zenit:)sa od robienia zdjec!!!

  • 0

    77. ~luki  2006-03-01 22:03:45  host: enx110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile to ma pamięci serio 0,5mb

  • 0

    78. ~raiders  2006-03-05 10:19:24  host: chelmsystem.futuro.pl

    nie pamiec tego fona to ok.4 mb ale gdy dostajemy ten fon to jest ok.3 mb wolnego miejsca.

  • 0

    79. ~piotr  2006-03-06 07:06:10  host: proxies.inter-c.pl

    tel ma 3 mega pamieci i nastapił blad pozdrawiam

  • 0

    80. ~  2006-03-18 18:41:00  host: chello062179014136.chello.pl

    Polecam K508i lub K500i - Sony Ericsson wygrywa - ta, tylko kosztuje pare razy tyle co 6030. Pamieci w instrukcji jest napisane ze ma 3.5 mb a nie 2.8 o ile mnie pamiec nie myli. Ogolnie spoko telefon, mozna wyslac mms, sms, zadzwonic (wow, cud techniki:P) posluchac radyjka i pograc, czego chciec wiecej za taka cene? (99zl w EraFun + 20zl/miesiac przez 2 lata, 250-300zl na allegro) A zamiast kupowac telefon z mp3 i aparatem mozna kupic 6030, mp3 player i kompaktowy aparat cyfrowy i jeszcze pewnie wyjdzie taniej niz mega hiper cool telefon za 1000-1500 zl.

  • 0

    81.  2006-03-19 15:48:01

    głupi telefon

  • 0

    82.  2006-03-19 15:48:26

    to złom!

  • 0

    83. ~Szakal  2006-03-20 08:17:38  host: det171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma kabel ale czy ma on mp3 bo znalazłem na jednej stronce że gościowi działaja mp3 i amry więc już nie wiem o co chodzi.....prosze o odpowiedz w szybkim czasie

  • 0

    84. ~Dj Thunder  2006-03-20 17:07:30  host: adan248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupa fajnego złoma

  • 0

    85. ~Mat205  2006-03-22 20:48:19  host: dvc166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie co wy chyba macie złe informacje ten telefon nie ma tylko 0.5mb pamięci tylko 3.0mb więc chyba oni tam mają błąd jakis narka:):):):):):)

  • 0

    86. ~microcom  2006-03-24 12:16:23  host: dsr162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie za telefon z dobrym aparatem trzeba zapłacić, a za byle jaki aparat w roździałce VGA to się nie opłaca dawać, a pozatym telefon jest dobry lepszy niż 6610i.

  • 0

    87. ~hellowek  2006-03-30 13:41:28  host: acqp58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny tel, polecam. jedyna jego wada - BRAK IRDY :(( ale bez tego też można żyć

  • 0

    88. ~slonko  2006-03-31 18:21:58  host: awz158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce se kupic ta nokie bo w plusie jest promocja plisss pomozcie czy to jest dobra inwestycja? ja nie potrzebuje wypasionych telefonow

  • 0

    89. ~vikingo  2006-04-01 23:37:43  host: drq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badziewie podkopujace opinie nokii. Zla jakosc wykonania, trzeszczy, po paru dniach uzywania pod wyswietlaczem pelno paprochow. No i nie przezyla krotkiego kontaktu z woda.

  • 0

    90. ~nikt>>>  2006-04-04 14:38:49  host: aanv102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie dziadostwo do czego to jest???

  • 0

    91. ~slonko  2006-04-05 13:44:01  host: axl80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to polecacie mi ja kupic czy nie? ja osobiscie cenie sobie takie komóreczki bez calego tego wypasu:P kom jest do dzwonienia a nie do szpanu wiec...:D i jeszcze mi powiedzcie jaki jest wyswietlacz! dobra jakosc? duzy? plisssssssssssssssssssssssssss

  • 0

    92. ~Basienka91  2006-04-08 20:28:50  host: bsm243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlaczylam w tej noki TEMAT czy powie mi ktos czy wogole sie da go wylaczyc i jak to sie robi? Dzieki piszcie na 7855259 :):] pOzdRO

  • 0

    93. ~lenek  2006-04-13 18:21:07  host: gprs9.orange.pl

    do nikt: czy ty jesteś normalny??????

  • 0

    94. ~Hubert  2006-04-14 18:14:15  host: 82.177.1.12

    Kurde, smieszy mnie to co tu czytam. Co wy myslicie, że fony komórkowe muszą mieć aparat, mp3, radio, bluetooth, irda, 40mb pamięci i jeszcze złącze flash i przy tym kosztować kupe kasy :) A co z ludźmi którzy potrzebują prostego w pbsłudze koma, za rozsądna kase a tu przy okazji super bateria i świetne radio. SUPER kom za tą kasę. Szczerze polecam. Kupilem siorce taki, i musze powiedziec ze za tą kase nic lepszego nie kupicie. :) PZDR

  • 0

    95. ~Hubert  2006-04-14 18:16:34  host: 82.177.1.12

    Aha, po co komu aparat w komie, skoro najgorsza cyfrówka na rynku o,5 MPix robi o 1000x lepsze foty a te z komów może sobie za przeproszeniem wsadzic w... kieszeń :)Co do irdy to moze i by sie przydala ale zawsze alternatywa jest kabel :)

  • 0

    96. ~-=[Kret_Na_Rondzie]=-Paladyn  2006-04-18 00:19:30  host: dlo209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam ten telefon jakis czas i jest fajny ale niemoge sluchac radia mam tylko szum co robic?????? POMOCY

  • 0

    97. ~karol  2006-04-26 14:29:38  host: 81-219-134-4.futuro.kielce.msk.pl

    Extra Nokia, tylko trochę wolny soft

  • 0

    98. ~nikt  2006-05-02 22:23:12  host: 195.116.189.2

    Co wy tak z tymi aparatami w komach??, przeciez telefon jest po to żeby dżwonić i smsowac. Mam ten telefon i bardzo mi sie podoba. Jedną wada to brak irdy.

  • 0

    99. ~megido  2006-05-03 15:46:01  host: ags34.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ta sluchaweczke i naprawde nie mam pojecia o co chodzi ludziom ktorzy na nia bluzgaja-bateria rewelka, jest radyjko, ladny wyswietlacz, czego chciec wiecej... jak juz ktos pisal do robienia zdjec sa cyfraki a nie komorki a co do SE - miałem i nie chce nigdy wicej nawet za darmo

  • 0

    100. ~megido  2006-05-03 15:58:32  host: ags34.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ta sluchaweczke i naprawde nie mam pojecia o co chodzi ludziom ktorzy na nia bluzgaja-bateria rewelka, jest radyjko, ladny wyswietlacz, czego chciec wiecej... jak juz ktos pisal do robienia zdjec sa cyfraki a nie komorki a co do SE - miałem i nie chce nigdy wicej nawet za darmo

  • 0

    101. ~allah  2006-05-05 13:06:07  host: gandalf.siodemka.waw.pl

    ogolnie telefon daje rade, tylko pytanko czy da rade wrzucic softa od jakies noki zeby odtwarzal wave mam jeden dzwoneczek na ktorym mi strasznie zalezy :/

  • 0

    102. ~posiadacz  2006-05-05 13:07:43  host: dvl30.internetdsl.tpnet.pl

    tel ma 3 mb pamieci z czego ok 1 mb jest juz zajesty przez soft producenta, to dobry prosty telefon a nie jakas zabawka z aparatem, mp3, itp. ma wszystko co powinien miec PROSTY I FUNKCJONALNY a to najwazniejsze ...

  • 0

    103. ~slonko  2006-05-19 19:46:59  host: axf8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heyah maniak:P kupilam se ten fonik i nie macie nikt racji co do niego:P jest popsrtu the best:P suuuper mega odlotowy a jak szukacie sobie takich bajer to prosze wylozcie kase i se kupcie a nie kryttykujecie wiecie co wstyd mi za was:):):)

  • 0

    104. ~Papeja  2006-05-20 14:43:01  host: 213-238-101-230.adsl.inetia.pl

    mam ten tel. od paru miechow i tyle razy mi spad i nic sie niestalo wiec nie mowcie ze jest niewytrzymały

  • 0

    105. ~Edward  2006-05-20 22:12:42  host: apd34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefonik i powiem jedno ZAJEBSITY. Kolega ma SE K700i i sie go boi nosić bo ukradną a ja wrzucam w kieszeń i loooz :PP po jakiego H*** mi aparat, odtwarzacz mp3 jak to mam. Moim zdaniem wypasione telefony są dla szpanerów którzy nie mają kasy na cyfraka, mp3 i tela a pozatym wogóle nie spełniają swojej powinności jakiej reklamują producenci. NOKIA THE BEST miałem już pare innych telefonów innych marek i jak teraz sobie kupiłem NOKIĘ to normalnie matrix zajebiocha i tyle!! HAIL NOKIA

  • 0

    106. ~dilukii  2006-05-24 18:33:28  host: boy227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon wspanialy dla niewymagajacych ludzi. dla reszty - badziewie ;p niesztety nie mam aktualnie kasy na jakiegos sonyericssona z katrtami (d750 - najtanszy z serii) wiec chyba zakupie ta wlasnie nokie... co o niej sadzicie?

  • 0

    107. ~damian  2006-05-27 09:17:02  host: ed123.internetdsl.tpnet.pl

    mi telefon przyszedl wczoraj do domu. troche na telefonach sie znam i stwierdzam ze jest to bardzo dobry fon. ma wszystko co potrzebne, ladny wyswietlacz, jest maly i przy okazji super radio, ktore da sie wlaczyc przez glosnik! wtedy to nawala! za tak cene jak teraz ten fon mozna kupic nic lepszegi nie znajdziecie a aparaty w telefonach robia na prawde paskudne zdjecia! polecam nokie 6030!

  • 0

    108. ~elka  2006-05-30 18:08:26  host: cbn16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo, mam prosbe, jak sprawdzic stan konta, bo na wyswietlaczu w tym fonie nie ma, ps mam plusa

  • 0

    109. ~daro  2006-06-02 14:57:50  host: ajx26.internetdsl.tpnet.pl

    wpisz *100# i wtedy sprawdzisz stan konta

  • 0

    110. ~Neo  2006-06-06 18:22:22  host: pa146.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl

    ta nokia jest jak narazie wystarczająca dla mnie,ale niepogardziłbym nokią np. N93 NOKIE są zajebiste!

  • 0

    111. ~Kamil  2006-06-16 16:28:21  host: efh218.internetdsl.tpnet.pl

    Mam od dziś ten telefon, a już jestem z niego bardzo zadowolony.ma ładny wyświetlacz no i oczywiście super radio. Polecam:)

  • 0

    112. ~Emi  2006-06-23 13:08:17  host: eud39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest fajny, jestem z niego zadowolona;d Nie rozumiem ludzi, którzy muszą mieć koniecznie aparat czy kamerę.Pozdrawiam;)

  • 0

    113. ~N6030  2006-06-24 22:41:27  host: aanu18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam takie pytanie, czy na tą Nokie można wogóle zgrywać gry, dzwonki ściągnięte z internetu na komputer, a z komputera przez kabel USB do telefonu ?? Prosiłbym o odpowiedź !!!

  • 0

    114. ~zła  2006-06-25 13:47:41  host: bei185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skoro jest taki zajebisty to czy ktoś chce go ode mnie kupić?

  • 0

    115. ~MAQDZIOLEK  2006-06-25 20:20:05  host: chello087206193017.chello.pl

    Chce kupić ten fon po tych waszych opiniach tak stwierdziłam ;)

  • 0

    116. ~Alicja;)))  2006-06-28 09:05:31  host: cjm126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj i już jestem z niego bardzo zadowolona tym bardziej że w orange zapłaciłam za niego 15 zyla na abonament po 24 zł.naprawde SUPER!!!!

  • 0

    117. ~pustelnik12  2006-06-28 17:43:05  host: db83.internetdsl.tpnet.pl

    nie umiem zainstalowc kabla usb! pomocy czy jest jakies oprogramowanie do nokii na necie??????????????????????????????
    pustelnik12

  • 0

    118. ~kiniasz  2006-07-02 22:47:45  host: 82.160.77.66

    telefonik mam juz ok. 2 tyg. i podoba mi sie... jednak wolalabym zeby mia.l irde.... ale tak poza tym to naprawde spox....

  • 0

    119. ~Derytrus  2006-07-03 10:01:34  host: host85147742.sukcesnet.pl

    hmm, telefon fajny, ale IrDA mogła by być :( przymierzam się do jego kupienia... obym się nie zawiódł ;) A co do softu do nokii - Oxygen Phone Manager for Nokia - świetny program... używam go do mojej 3510i

  • 0

    120. ~Cinek  2006-07-05 16:50:51  host: 217.98.102.26

    hmmm :) jutro kupuje :) a o co chodzi z tym radiem że takie dobre ?:>

  • 0

    121. ~hania  2006-07-05 19:59:32  host: ecf167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest teraz po zlotowce w zetafonie i ja go chyba biore bo z tych wszystkic telefonow ten jest odpowiedni i ładny iwogule. zreszta jak czytam opinie to mysle ze jest ok :) pozdr.

  • 0

    122. ~beata  2006-07-06 13:57:19  host: nat-mia.aster.pl

    ile ma pamieci smsow ?

  • 0

    123. ~Anek  2006-07-07 18:50:36  host: dyr195.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ta nokie juz od pol roku i jak dotad mnie nie zawiodl :) Jest prosty w uzyciu i wygodny... Mnie zadowala i naprawde polecam go !! Zwykle po miesiacu uzywania kazdy telefon zaczynal mi sie zacinac, a ten dziala jak nalezy po prostu jest the best! :)

    Mnie sie miesci okolo 130 smsow.Ale to zalezy od rozmiarow tych wiadomosci :P

  • 0

    124. ~Pallek  2006-07-09 21:46:06  host: ayw178.internetdsl.tpnet.pl

    Wiecie moze jakie typy dzwonków odtwarza ta nokii bo ja mam ale dobiero 1 dzien i nie bardzo sie znam jeszcze:P

  • 0

    125. ~raf83  2006-07-10 09:12:50  host: agb42.internetdsl.tpnet.pl

    Możecie mi powiedzieć ile trzyma bateria w tym fonie??

  • 0

    126. ~monka  2006-07-10 21:41:44  host: static-sz-62-233-173-222.devs.futuro.pl

    Własnie chcialabym kupic sobie ten tel w zetafonie w orange. Wlasciwie najwazniejsze dla mnie to zeby mial radio. Jezeli bede je wlaczala na jakies 2-3 h dziennie to na ile dni wytrzyma bateria?Dobra jest ogólnie?

  • 0

    127. ~zbig  2006-07-11 06:51:19  host: kghm-251.lubin.dialog.net.pl

    Aparat zgrabny.
    Bateria trzyma przy umiarkowanym korzystaniu z telefonu ok 2 tygodnie
    Tylko nie wiem jak usunąć uaktywniony temat. Podobno jest to usługą sieciową.
    Instrukcja nic nie mówi że samemu nie można tematu wyciąć jak tapety. Jak zlikwidowaś temat?

  • 0

    128. ~  2006-07-11 17:17:50  host: akq134.internetdsl.tpnet.pl

    spox telefon!!!!! kupiłem go za 69zł w abonamencie 25zł miesięcznie w Erze. Działa bez zażutu, nie zacina się radyjko pięknie działa, jest zgrabny i przy tym ładny . POlECAM GO KAŻDEMU!!!!!!:)

  • 0

    129. ~madzia  2006-07-11 22:09:23  host: 80.54.31.65

    uważam ze ten telefon jest super i warto go mieć !!!

  • 0

    130. ~krzys  2006-07-16 20:59:22  host: 62.29.133.86

    mam ten telefon ogólnie jest fajny

  • 0

    131. ~  2006-07-18 17:46:16  host: 82.160.102.130

    odtwarza on tylko polifonię i mono

  • 0

    132. ~aga  2006-07-18 19:27:16  host: aaya208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie co jestem osoba młoda mam 15 lat moj tata ma ten telefon i powiem wam ze nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem ze jest szajski telefon to telefon słuszy do dzwonienia a nie robienia fotek i filmów od takich rzeczy sa cyfrówki lub kamery sama jestem posiadaczka sony ericsson z520i i ma te bajery bo jestem młoda i wstyd miec teraz telefon bez takich duperszmanców ... ale mówie prawdziwie telefon jest do dzwonienia i smsowania a nie bawienia sie nim ... jak wam sie nie podoba to kupcie sobie zabawki i nimi sie bawcie ... telefon prosty w obsłudze i ma fajne radyjko o bateri nie wspomne mój sony sie chowa ... i ooo :D:D: polecam !!!

  • 0

    133. ~Perez  2006-07-20 14:46:02  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    Który telefon jest lepszy ?? Ta Nokia 6030 czy SE J210i. Odpiszcie plx. z góry thx.

  • 0

    134. ~vinc  2006-07-21 13:47:55  host: klonowa.jota.digi.pl

    Nigdzie w zetafonie nie można go kupić !!!!'Orange leci w pręta z tym fonem . Żenada !!

  • 0

    135. ~lol  2006-07-24 15:44:31  host: dla198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest ta irda

  • 0

    136. ~Marta  2006-07-24 16:12:44  host: prosie24-1.aster.pl

    Mam od wczoraj jak narazie lUziik:P

  • 0

    137. ~Chucky  2006-07-24 19:08:32  host: chello087207071208.chello.pl

    A ja mam tą nokie kupiłam ją w zetafonie za zeta i jak na razie jestem zadowolona z niego.Tylko nie wiem gdzie kupić kabelek usb do niego i jaki program wziąść i zkąd. prosze powiedzcie mi :))

  • 0

    138.  2006-07-24 19:17:26

    A ja mam tą nokie kupiłam ją w zetafonie za zeta :PP Jak na razie jest fajny i podoba mi sie. Tylko mam jeden problem nie wiem jaki i skąd wziąść kabelek usb oraz program. prosze powiedzcie mi :))

  • 0

    139. ~A  2006-07-25 12:27:10  host: atz10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja osobiście mówię żeto dzieło sztuki ale inne nokie tesz są nie zawodne na przykład moja nokia 3100 będzie miała doczepiany aparat i z tyh opini o tej nokii wychodzi że doczepiane aparaty do tej czyli 3100 nokii są super .polecam tę 6030 i 3100 .Alan

  • 0

    140. ~Paulina  2006-07-25 14:00:03  host: 14-228.89-161.tel.tkb.net.pl

    Dla mnie ten telefon jest super.Nie potrzebuje komórki z aparatem bo są do tego apataty,komórka jest ładna i ma duże klawisze.=)

  • 0

    141. ~looooooool  2006-07-25 15:24:49  host: edm246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka. Kupiłem ten telefon w germanosie fabrycznie bez simlocka za 369zł, w komisach były po 300 nówki sprowadzane z niemiec z ściągniętym simlockiem i wgranym polakiem. Wolałem trochę dopłacić, a mieć telefon od producenta. Dawniej miałem telefony z foto, wideo i takimi pierdołami, ale postanowiłem kupić sobie coś porządnego do dzwonienia sms i mms. Wcale nie tęsknię za aparatem cyfrowym w komórce :-). Dawniej miałem siemensa CXT70, ale jak zmieniłem na Nokię, to od razu mam lepszy zasięg. Obudowa bardzo dobrej jakości, miła w dotyku ( a nie tak jak np sagem ). Telefon jest bardzo fajny, jak ktoś nie oczekuje niewiadomo czego od telefonu. Mam odtwarzacz mp3 creative'a, a aparat cyfrowy sobie kupiłem za 1500 zł :). Pozdrawiam i polecam ten telefon wszystkim, którzy wachają sie przed zakupem.

  • 0

    142.  2006-07-26 01:22:05

    Według mnie strasznie cicha jest słuchawka nawet przy ustawieniu najgłośniejszym.

  • 0

    143. ~  2006-07-26 20:02:20  host: 82.160.102.130

    te całe zetafony to skurwysyństwo i nigdzie nie można ich dostać bo mało ich dają do magazynu i wycofali już lepsze telefony ze spżedaży bo sie kapneli że są za dobre. Ja tą nokie sprowadzam od znajomej z innego miasta i uważam że to dobry telefon i żadnych aparatów badziewnych jej nie potrzeba

  • 0

    144. ~bartek  2006-07-28 21:55:14  host: apollo.cresh.net.pl

    czy ktos wie czy ten telefon ma podczerwień

  • 0

    145. ~Perez  2006-07-30 11:41:38  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    Ktory telefon jest lepszy Sony Ericsson J210i czy Nokia 6030 ?? Odpiszie plx bo niewiem którą kupić.

  • 0

    146. ~utuś!!  2006-07-31 11:49:32  host: 194.165.130.93

    No ja mam ta komóre i dla mnie jest super niepotrzebuje żadnych aparatów kamer i innych bajerów mi wystarczy że jest fajna zgrabna i wogóle ludzie kupujce Nokie 6030!!

  • 0

    147. ~DJ Perez xD  2006-07-31 12:38:45  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    do Bartek: nie ten telefon nie ma podczerwieni

  • 0

    148. ~dudus  2006-07-31 19:29:27  host: duq27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze wszystkim moja mama ma ten telefon kupila go za 38 zl w abonamencie po25 zl przez 2 lata telefon jest zajebisty szkoda tylko ze nie ma irdy i ze ma 16tonowa polifoniie ja mam SE t290i i moj ma 32 glosy ale ogolnie telefonik ten jest fajny

  • 0

    149. ~Marcinnn  2006-08-01 14:39:04  host: acqq41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest te CSD kto wie niech otpiusze telefon jest w porządku polecam

  • 0

    150. ~gusia  2006-08-08 10:11:42  host: ejh125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sobie kupic ten telefonik jak czytalam komenty o sagemie tym plaskim to pomyslalam ze lepiej sobie kupic nokie niz jakies tam badziewie ale nokie ma prawie cala moja rodzinka i chce sobie wlasnie taka kupic bo nokie sa najlepsze na swiecie bo wytrymuja bardzo dlugo bez doladowania baterii i w ogole sie tak szybko nie niszcza moze minimalnie ale to nic nie szkodzi.....nie wiem jak inni uwazaja.

  • 0

    151. ~  2006-08-08 18:09:29  host: 80.51.37.175

    Kupiłem sobie ten telefon w mixie w orange i jest poprostu zajefajny. Z allegro kupiłem sobie kabelek za 17 zlosiszy, programik jest na stronie producenta i nazywa sie Nokia Suite. Co do aparatu jest to telefonik prosty jak... zajebiscie prosty smsy pisze sie bardzo szybko szybko. Dzwoni tez prosto wszystkie dzwonki chodza i nawet przekonwertowane z mp3 działają POPROSTU POLECAM!!

  • 0

    152. ~piter1  2006-08-10 15:32:30  host: bxa10.internetdsl.tpnet.pl

    ja kupilem za zeta telefon jest spoko tylko rze nie ma irdy czyli podczerwieni teraz czekam na usb zobaczymy co da sie do niego wepchac bateria trzyma super 7 dni

  • 0

    153. ~Suicider  2006-08-11 23:09:55  host: bch5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest naprawdę godny polecenia. Zatem polecam. Stanowczo odradzam jakiekolwiek wypusty ze stajni Sony Ericson...nawet nie chce mi sie pisać...jeżeli chodzi o N.6030 - mam problem...nie wyświetkla mi nigdzie stanu konta. Ktoś może coś poradzić..?

  • 0

    154. ~eM  2006-08-14 02:26:53  host: chello087206201118.chello.pl

    1. łatwiej o zetafony w Salonach Orange (dawne Salony Firmowe Idea)
    2. telefon jest taki sobie. absolutny standard. technicznie jest to zmodernizowany model 1100. dodano moduł gprs, kolorowy wyświetlacz i polifonię... płyta gł. jest taka sama.

  • 0

    155. ~Lukasz  2006-08-15 19:49:42  host: CMPC012-014.CNet2.Gawex.PL

    jest spoko,mam go 6 miechow i wszystko ok,bateria bardzo dlugo trzyma,nawet okolo 2 tygodnie(bateria BL-5c),oczywiscie zalezy ile sie dzwoni,calkowite minimum to 3-4 dni,polecam!

  • 0

    156. ~  2006-08-16 14:55:24  host: riviera.nat.student.pw.edu.pl

    Bardzo polecam ten telefon! uzytkuje go od jakis 2 miesiecy, nie mam z nim zadnych problemow - bardzo szybka nawigacja, bardzo wygodne klawisze, szybko i wygodnie pisze sie esemesy, swietny uklad klawiatury - zdecydowanie najlepszy telefon na rynku Low-End-ów. Co prawda plyta glowna jest ta sama co w 2600 i 1600, ale jest o wiele lepszy! jeszcze raz polecam!

  • 0

    157. ~Marcin  2006-08-21 23:32:50  host: dja46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest super bateria trzyma mi az 10 dni mozna sluchac radyjka a jesli chodzi z aparatem to tej nokii jest ona niepotrzebna

  • 0

    158. ~baz  2006-08-27 18:53:35  host: chello081018197134.chello.pl

    Mam ten telefon juz od roku i moge powiedziec ze jest to solidny model bez zadnych bajerow, bardzo dobra bateria (jeszcze trzyma ok tygodnia). Szczerze polecam!!

  • 0

    159. ~  2006-08-27 23:36:27  host: p09-14.opera-mini.net

    Ktoś napisał że zestaw Nokia Pc Suite obsługuje ten telefon a to nie prawda, tak samo nie obsługuje dzwonków z mp3. Jak nie wiesz to nie pisz głupot.

  • 0

    160. ~  2006-08-27 23:43:00  host: p09-14.opera-mini.net

    W plusie nie wyświetla stanu konta-tak jest i koniec. Jeżeli zastanawiasz się który jest lepszy np. Se j220i czy 6030 porównaj ceny. Osobiście uważam że najlepiej kupić na allegro-za nowy dałem 269. Czy ma irde wystarczy przeczytać wyżej. Jak byk że nie ma. I ostatnie: żegnasz się z blokadą = żegnasz się z gwarancją. Więc kup z blokada w swojej sieci.

  • 0

    161. ~hytry  2006-08-30 10:31:38  host: abbv234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamienie jeśli sie da obudowe z srebrnej na czarną

  • 0

    162. ~ll  2006-08-30 13:11:34  host: dsr2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak właczyć wysyłanie polskich ogonków w tym telefonie?

  • 0

    163. ~ata  2006-08-30 19:49:00  host: host-81-190-111-63.gdynia.mm.pl

    no właśnie, ja też się zastanawiam nad kupnem tego modelu, ewenualnie se k300i. Trudna decyzja zważywszy na fakt, że od 6 lat używam siemens c35:) a nie chcę wydać kasy na telefon z bajerami, które nie są mi potrzebne. A zatem nokia czy se? z perspektywy kolejnych 6? lat? hihi

  • 0

    164. ~wiatrak  2006-09-02 21:43:21  host: ip150-c4.za.digi.pl

    powiem tyle- badziew. Za taką cenę kupisz bardziej funkcjonalny telefon. Największą wadą w tym telefonie jest obudowa- siada po krótkim czasie urzytkowania tj. skrzypi i rozlatuje sie. Ogólnie telefon słaby jeśli chodzi o funkcje a design także nie powala. Telefon przeciętny dla przeciętniaka. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, lecz... taka prawda ;) Pozdrawiam...

  • 0

    165. ~eMTe  2006-09-02 23:41:07  host: 3.76.classcom.pl

    Telefon dla przeciętniaka - cieszę się bo jestem przeciętniakiem. Sory, małolaty, nie jarają mnie te wasze podczerwienie i co tam jeszcze wypisujecie...telefonu używam od lat do dwóch rzeczy - telefonowania i wysyłania smsów. Poza tym mógłby dla mnie nie mieć żadnych funkcji. Mam 6030 - prosty, funkcjonalny, bez bajerów - dla przeciętniaka, trochę zbyt wyrośniętego w dodatku żeby szpanować komórą przed kimkolwiek. Polecam innym przeciętniakom.

  • 0

    166. ~Kina  2006-09-06 23:12:42  host: ehg170.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie jak wylaczyc temat? bo uaktywnic go jest latwo, tylko teraz nie moge go zlikwidowac, pomocy :)

  • 0

    167.  2006-09-14 11:31:05

    Sympatyczny telefon... Moja siostra wzieła go sobie w promocji "zetafon" i jest bardzo zadowolona. Radio naprawde dobrze gra, bateria również zadowala użytkownika. Niestety brakuje tutaj tylko jakiś połączeń bezprzewodowych typu IrDA czy BT ...

  • 0

    168. ~blubaju  2006-09-19 12:34:52  host: 217.153.44.73

    Kupiłam tel w sieci orange mam wrazenie ze zbyt słabo słychac rozmówcę, głos jest jakby przytłumiony, dla porównania mam inną nokię w plusie i dział bez zarzutu. Czy ktoś ma podobne odczucie i czy jest możliwość poprawienia jakosci dźwięku bo w ustawieniach nic nie znajduję

  • 0

    169. ~aga  2006-09-20 12:02:20  host: acof161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejcia! ja mam ten telefonik od 2 misiecy, jestem bardzo zadowolona, telefonik jednym slowem zajebisty, zalety"ladny wyglad, prosta obsluga, radyjko, a przede wszystkim bateria, ktora wytrzymuje mi 8 dni mimo tego ze duzo rozmawiam i smsuje, polecam

  • 0

    170. ~Dawid  2006-10-01 21:53:04  host: acgs163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opłaca mi sie kupic N.6030 za 280 zł??:)

  • 0

    171. ~nianio  2006-10-07 09:55:07  host: host-81-190-115-127.gdynia.mm.pl

    Własnie moja mama wzieła go w plusie tylko ze ja sie ciagle nim bawie :). No ale troche o niej wiec jest super bardzo prosty w obsłudze i niema tam wielkich zabawek jak mp3 i aparat bo i poco jak dla mnie w tym fonie wystarcza radio.Irda mogla by znalesc swoje miejsce troche by to ulatwilo sprawe nowych dzwonkow itd. sumujac wady i zalety 6030 jest to bardzo dobry fon jak za taka cene...

  • 0

    172. ~BeTa:P  2006-10-14 15:39:25  host: eed224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile sms-ow mozna w tej nokii trzymac???duzo pisze wiec jest to dla mnie wzne...z gory dzieki:)

  • 0

    173. ~kasia mixer  2006-10-15 16:01:12  host: acpy219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam go wlasnie dzis .brakuje mi tylko mp3 i polaczenia z pc

  • 0

    174. ~  2006-10-16 11:06:45  host: p01-11.opera-mini.net

    Korzystam z tej Nokii od 5. mies. Jestem bardzo zadowolona i nie zamieniłabym jej na żaden inny. Bardzo wygodna klawiatura,dobry słownik,świetnie się pisze sms-y. Wyrazy w słowniku zmienia się gwiazdką. Można tworzyć własne foldery do archiwizowania sms-ów i dowolnie je przenosić oraz nadawać nazwy,co szalenie mi się podoba. Fon się nie wiesza,nie gubi zasięgu. Bardzo dobra jakość rozmów.

  • 0

    175. ~  2006-10-16 11:21:12  host: p01-11.opera-mini.net

    Głośność rozmowy reguluje się w czasie trwającego połączenia naciskając 4-kierunkowy klawisz w prawo/lewo. Dzwonki są głośne,niestety tylko Midi (nie obsługuje Mp3 ani AMR),ale polifonia brzmi przyjemnie. Rozbudowana książka tel.(jednak nie można przypisać zdjęcia do kontaktu-N6021 ma taką funkcję). Dobry kalendarz z różnego rodzaju przypominaczami. Radio mono. Dziurki na smycz aż dwie. ;)

  • 0

    176. ~  2006-10-16 11:33:42  host: p01-11.opera-mini.net

    Bardzo fajne jest to,że do 4-kierunkowego klawisza nawigacji można przypisać sobie funkcje wg własnego uznania (w N6021 joy jest nieprogramowalny). Przydatny jest też klawisz "idź do" oraz przypisywanie nr-u tel. do poszczególnych klawiszy,czego nie oferują ani Sagemy,ani śliczny BenQ-Siemens S68. Korzystam też z profili,zwłaszcza z opcji 'tymczasowy'.

  • 0

    177. ~  2006-10-16 11:48:33  host: p01-11.opera-mini.net

    Opera Mini 2.0 śmiga aż miło. Fon mi się nie brudzi i nie rysuje,gdyż noszę go w silikonie. :-P Jedyne,czego brakowało mi w tej Nokii,to notatnik,ale dokupiłam go za 2zł. w javie. W ciągu 6-ciu lat miałam telefony różnych marek (jednak nigdy Nokii),ale zawsze było coś nie tak i wciąż szukałam tego jedynego,akurat do moich potrzeb. I wreszcie znalazłam Nokię 6030. Szczerze polecam!

  • 0

    178. ~jack  2006-10-23 18:48:43  host: acxj10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mógłby mi ktos podac strone gdzie mozna pobrac program do przesyłania do kompa róznych rzeczy?? dzieki. Moim zdaniem telefon jest super tylko obudowe ma bardzo słaba jedyny minus. dzieki za odpowiedz

  • 0

    179. ~gie  2006-11-15 23:55:39  host: bei52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon gdzieś tak już od 7 miesięcy, i z tygodnia na tydzień wydaje mi sie coraz bardziej badziewny...w sumie bajery do telefonu są nie potrzebne ale kto co lubi mi by sie przydało małe co nieco np. mp3 i aparacik dlatego sprzedam tego repa i kupię sobię 6230! to jest dopiero telefon

  • 0

    180. ~Kolcz  2006-11-26 19:38:01  host: chello087206228089.chello.pl

    zawalista komureczka bardzo mi sie podoba i do tego jest tania :) polecam

  • 0

    181. ~~Dawidek  2006-12-14 17:48:15  host: 82.160.254.183

    To świetny telefon.Chociaż szkoda, że nie ma irdy i aparatu foto daje 5 . Jestem jego posiadaczem.

  • 0

    182. ~jarek  2006-12-16 09:58:43  host: ano91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiem jak usunąć "temat" nie ponosząc żadnych kosztów(nie poberać innego tematu).JEST BARDZO PROSTY SPOSÓB NA OBEJŚCIE TEGO,NIE INGERUJĄC W OPROGRAMOWANIE.DROBNA ZMIANA W USTAWIENIACH. SZCZEGÓŁY POD NR 669-180-450

  • 0

    183. ~kacer13  2006-12-19 15:34:45  host: eav88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ta nokie od miecha mam takze n70 ale wole ta bo jest wygodna w noszeniu a n70 od czasu do czasu bo jest za duza ale supre bajerki

  • 0

    184. ~TYLKO NOKIE  2006-12-26 22:01:21  host: ael110.internetdsl.tpnet.pl

    kupujecie tylko nokie bo bateria mi czyma 8 dni i non stop radio gra ten fon jest spoko warto wyaci kase

  • 0

    185. ~Mała  2006-12-30 00:01:35  host: host-ip203-200.crowley.pl

    Hej. Mam pytanko: czy da się jakoś zlikwidować napis orange i miłego dnia?? bo pzrez to nie widać tapety :(

  • 0

    186. ~Kasia  2006-12-30 09:42:21  host: csknet-84-234-41-2.csk.pl

    Mam go od wczoraj. Kupiłam tą nokie w zetafonie za 99 zeta na 36 miechów. Naprawdę się opłaca, a radyjko jest cool.

  • 0

    187. ~gosc  2007-01-14 18:45:09  host: cag-ep-dbp-nc03-e0.energis.pl

    Fajny telefon bateria jest bardzo dobra i radio tez szczególnie głośnik szkoda tylko ze nie ma połączeń bezprzewodowych i lepszej jakości dzwonków ale ogólnie telefon jest bardzo fajny i przyjemny w obsłudze

  • 0

    188. ~bushido  2007-01-14 23:15:45  host: host-89-229-0-131.torun.mm.pl

    Mam ten telefon od okolo pol roku i jestem umiarkowanie zadowolony. Najwieksze jego zalety to: dobra bateria, wygodne menu, ergonomiczne klawisze wady to: kiepskiej jakosci obudowa (trzeszczy i jest zle spasowana) jakosc rozmow tez bywa slaba. Po za tym telefon moglby obslugiwac wiecej formatow dzwiekow.

  • 0

    189.  2007-01-20 15:51:54

    Witam wszystkich! Dwa pytania: 1) Czy szybki procesorek ma N6030? Czy są jakieś opóźnienia przy szybkim przeskakiwaniu pomiędzy opcjami w menu, przy szybkim pisani sms'ów? 2) Za ile można kupic ten telefon w markecie (MediaMarkt, Saturn, itd.), bez sim-locka? Zmieści sie w 300zł? Czy jest na niego obecnie jakaś promocja w którejś sieci sklepów RTV? Chyba wyszły 3 pytania. Dzięki wielkie za pomoc, pozdrawiam! :-)

  • 0

    190.  2007-01-20 16:06:58

    Witam wszystkich! Dwa pytania: 1) Czy szybki procesorek ma N6030? Czy są jakieś opóźnienia przy szybkim przeskakiwaniu pomiędzy opcjami w menu, przy szybkim pisani sms'ów? 2) Za ile można kupic ten telefon w markecie (MediaMarkt, Saturn, itd.), bez sim-locka? Zmieści sie w 300zł? Czy jest na niego obecnie jakaś promocja w którejś sieci sklepów RTV? Chyba wyszły 3 pytania. Dzięki wielkie za pomoc, pozdrawiam! :-)

  • 0

    191. ~shprychoo  2007-01-22 16:30:53  host: nat-4.autocom.pl

    nie chce nic mówić ale ten telefon ma 2,1 mb pamięci a nie 0,5;]

  • 0

    192. ~majhen  2007-01-24 18:44:53  host: public-gprs14341.centertel.pl

    telefon z 1489 roku Kolumb taki miał (he GPRS class 6 128 x 128 65tys kolorów).

  • 0

    193. ~DoMiNiKa=*  2007-01-25 21:50:15  host: abin248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ao ma być telefon?. Na poczatku mi sie podobal jezeli chodzi o opcje ale tylko jakies 2 tygodnie. Nie mialam wygurowanych wymagań. Tam dzwonki sa glupie, tylko airy fajne. Wyglad mi sie podoba ale opcje bez nadziei. Ale opisze jakie ma ten phonik opcje: tylko 4 tapety fajne a reszta ...bez koma, kontrast jest dobry, kolrystyka tez, tematy ma zaledwie 2 i to jeszcze beznadziejne, mozna zmieniac widok komtaktow: "groba czcionka", "opis i numer, "lista", wap i gprs jest, radio jest ale poco ono komu?, mozna oczywiscie ustawic jaki dzwonek dla odpowiedniej grupy, np dla "rodzina", nie mozna zmieniac dzwienkow klawiszy oraz nie ma oddzielnych dzwonkow do budzika, jest alarm wibracyjny, gry sa do kitu bo...jest tylko jedna...sa dwa rodzaje widoku menu, ale te obrazeczki na menu nie ruszaja sie i wogole sa gluuupie. Jest funksja mms i sms, jest kalendarz, budzik oraz przypomnienie i mozna zapisywac notatki, mozna ustawiac profile(glosny, wibracyjny dysketny rosnacy) no i tio bedzie na tyle. Radze nie kupowac!! Jak obaczylam phon kolezanki to poprostu w porownaniu z tym. Mnie tam nie obchodzi za bardzo czy ma kamere zdiecia itd, ale jej telfon byl wogole taki ładniejszy i 100% wiecej opcji. Aha, nie lubie telefonow z klapka(taka moja opinia). To pap

  • 0

    194. ~Kuba  2007-01-31 20:06:38  host: host-52-196.compi.net.pl

    mam pytanie czy wymiana obudowy to coś trudnego w tym modelu czy proste zatrzaski jak w 3310 czy 6100???

  • 0

    195. ~KORNIK  2007-02-04 13:13:34  host: 82.160.48.66

    Telefon w porządku. Idealny dla człowieka pracującego. Nawet gdy się ma grube palce nie ma problemu z obsługą. Dzwoni i wysyła SMS-y. W drodze do pracy można sobie posłuchać radia. Jest wytrzymały (wiem z autopsji) i nawet ładny desing. I chyba zapisze się w historii bo jak na NOKIĘ jest dość tani. Polecam dla niewymagających.

  • 0

    196. ~xv  2007-02-21 23:05:26  host: bhp135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, co to jest??? Powinni nie wpuszczać do obiegu takich szmat... Przesada totalna... Żadnej komunikacji bezprzewodowej... Brak aparatu żeby zrobić chociaż zdjęcie zadań z matematyki dyskretnej - co, może miałbym na egzaminie z cyfrówką wyskoczyć??? śMIECH NA SALI!!! NOKIA ZNOWU ZROBIłA KROK W TYł.

  • 0

    197. ~do  2007-02-24 20:48:33  host: host-81-190-129-234.olsztyn.mm.pl

    Człowieku zastanów się co piszesz:"NOKIA ZNOWU ZROBIłA KROK W TYł." Czy ten telefon wciskają na siłę? Każdy ma wolny wybór i ci, którzy nie potrzebują "bajerów" w telefonie wybierają takie właśnie modele. Gdybyś nie wiedział jest coś takiego jak segmentacja rynku, czyli dostosowanie oferty producenta do wymagań poszczególnych grup klientów. Polecam używać szarych komórek i zastanowić się przed napisaniem głupot. W tej cenie telefon jest niezły, wiadomo, że np. N70 lepsza, ale jakim kosztem!

  • 0

    198. ~  2007-02-26 18:01:31  host: w3cache.cn.net.pl

    witam wszystkich! ten telefonik jest zajebisty tylko szkoda ze nie ma dzwonków MP3. wspaniale trzyma bateria i jest naprawde wytrzymały bo juz upadł mi kilka razy i działa dalej bez zastrzezeń! Polecam jest the best:)))

  • 0

    199. ~Landryna1818  2007-03-02 19:13:29  host: bip122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pewien problem ponieważ od pewnego czasu niegra mi radio i niewiem dlaczego do tej pory wszystko było ok ale teraz niegra i niewiem dlaczego Kiedy podlanczam zestaw sluchawkowy na ekranie pojawia sie zupełlnie inna ikonka niz dotychczas (zamiast obrazka słuchawek jest jakiaś inna ikonka) i radio niegra Dlaczego ktos może wie ???

  • 0

    200. ~  2007-03-03 19:05:36  host: bhf117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedziała mi radio od kilku dni ktos wie dlaczego ????

  • 0

    201. ~asdfghjtyt  2007-03-11 08:40:45  host: dst163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny zmienilem softa z motoroli v360

  • 0

    202. ~leo  2007-03-12 11:01:56  host: fjb90.internetdsl.tpnet.pl

    To Tak telefon jest swietny jesli chodzi o baterię która trzyma wyjątkowo długo nawet jak na nokie i radio z głosnikiem ok ale trzeszczy obudowa i malo ma bajerów tj. dyktafon i pzrynajmniej wiecej formatów dzwiekowych a nie 16 tonowa polifonia i troche jo muki w grach. Telefon? ok dla niewymagających klijentów

  • 0

    203. ~hmm  2007-03-14 18:11:53  host: dsi181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy 6030 ma zdejmowaną obudowę-głównie przednią? bo od początku pod ekran wpada pył z ubrań, kurz, itd.dużo go już.strasznie nieszczelny ten talefon.

  • 0

    204. ~tomek_94  2007-03-21 16:16:46  host: ago35.internetdsl.tpnet.pl

    to jest zlom nie kupujcie polecam przekonalem sie

  • 0

    205. ~BBBBB  2007-03-23 18:31:34  host: 213.25.189.50

    BARDZO FAJNY TELEFONIIIIIIIIIIIK

  • 0

    206. ~Krzysiek  2007-03-31 16:22:27  host: unregister050031239087.c31.msk.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i nie narzekam.Bateria trzyma około tygodnia(przy częstym słuchaniu radia), nie zawiesza się.Polecam wszystkim którzy chcą mieć dobry telefon nie koniecznie z "mikrofalówką i prysznicem". Pozdrawiam

  • 0

    207. ~Gural_NS  2007-04-04 20:05:12  host: vpn2.ehs.dk

    telefonik ok w przystepnej cenie, dla niewymagajacych wystarczy. Osobiscie uwazam ze koniecznoscia jest Bluetooth i badz co badz ale taka firma jak Nokia powinna miec to w standardzie!

  • 0

    208. ~green  2007-04-07 09:32:33  host: w3cache.daminet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego fona, ale tylko dlatego,że mój obecny zaczyna się wyłączać. Najbardziej chodzi mi o; dobrą baterię, wygodne klawisze do częstego używania, żeby był dobry do rozmów i żeby odbierał fotki..

  • 0

    209. ~21bartekk  2007-04-10 16:06:01  host: fcm242.internetdsl.tpnet.pl

    te bajery w tych telefonach to glupota.Nokia 6030 jest swietna posiadacze sony erricsonow ale macie dziadostwo

  • 0

    210. ~nedrju  2007-04-11 23:06:47  host: csknet-84-234-45-10.csk.pl

    mam ten telefon od grudnia.2005 jest bezbłędny, włączony non stop i ani razu nie zawiódł, bateria trzyma 1 tydzień. POLECAM!!!

  • 0

    211. ~kiki  2007-04-21 15:52:58  host: nat-mo3.aster.pl

    bawiłam sie tym telefonem i nie jest taki zły ,przeraza mnie tylko latajaca klapka z tyłu .wybierajac telefon wolalabym 2626

  • 0

    212. ~Radekk3  2007-04-22 17:15:50  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon naprawdę bardzo dobry!!! jest prosty ale tu o to chodzi co do latającej klapki zakrywającej baterię jest bardzo prosty sposób kawałek karteczki kładziemy na baterii i na to klapka wszystko siedzi sztywno jak trzeba i to jest jedyny minus tego telefonu. Bardzo dobra jakość radia ale radia nie włączymy jak nie podłączymy mikro zestawu (słuchawek) bo to one służą za antenę .radia można słuchać przez słuchawki jak i przez głośnik. jakość rozmów jest bardzo dobra głośno i wyraźnie byłem bardzo mile zaskoczony . Wyraźny wyświetlacz 65tys kolorów bardzo dobra bateria 6-7 dni bezproblemowo. Bardzo dobre skróty które można zmienić według swoich potrzeb . Telefon pracuje błyskawicznie nie ma mowy o jakimś przycinaniu się lub zwalnianiu wszystko płynnie i szybko. W moim po ponad roku używania odlutował się włącznik zaniosłem do serwisu 5 minut roboty 5 zł i zrobione w serwisie stwierdzili że to częsta usterka w tym modelu ale niegroźna .Miał sporo upadków i niektóre wyglądały groźne a skończyło się jedynie drobniutkimi rysami chociaż lądował na betonie .Jeżeli ktoś ma potrzebę wgrania dzwonków i tapet kupuje kabelek pod USB za 9-15zł konfiguracja z komputerem co wymaga trochę cierpliwości :) i ma nowe tapetki . Wcześniej miałem nokię 6610 i tez byłem z niej bardzo zadowolony chociaż ten jest fajniejszy .Ogólnie polecam !!! Jest to telefon który nie zawiedzie i można na nim polegać .

  • 0

    213. ~Edyta  2007-05-06 10:02:54  host: host-62-40-83-34.ustronet.net

    Nokia 6030 jest super! Mam juz ją prawie rok i nie mam z nia żadnych problemów. Telefonik fajny i prosty w obsłudze, super sie na nim pisze. Bateria nawet podczas długich rozmów, pisania sms-ów i słuchania radia trzyma bardzo długo bez używania tydzień albo jeszcze dłuzej.Można rozmawiać przez słuchawki. Telefon ładny, opcje ma bardzo fajne i nigdy się nie zacina co często sie zdarza przy Sony Ericssonie. Wytrzymały spadł mi juz pare razy i tylko troszeczkę się odarł w jednym miejscu. POLECAM

  • 0

    214. ~ada  2007-05-06 16:06:05  host: ahe170.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też mam tentelefonik i jak narazie nie narzekam..Mialam mot.V3 ale ona nie dorownuje noki 6030... Najfajniejsze jest to ze bateria potrafi trzymać nawet 1,5 tygodnia. I osobiście uważam ze radio w komorce jest lepsze niz np. mp3. Gorąco polecam

  • 0

    215.  2007-05-09 20:16:07

    Jeśli ktoś mam problem lub czagoś nie wie o tym telefonie proszę pisać pytania na e-maila z wielką chciom odpowiem (mam ten telefon i mam go opcykanego w jedny alcu)

  • 0

    216. ~piter  2007-05-16 14:34:06  host: bmt242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie się zastanawiam co jest lepsz samsung c 300 cz ta nokia

  • 0

    217. ~lukasz  2007-05-22 23:08:31  host: 088156205141.slp.vectranet.pl

    mam ten telefon od 1,5 roku i jestem zadowolony. dziennie rozmawiam okolo 60 minut przez niego i bateria trzyma 6-7 dni. laduje na ziemi srednio 5-10 razy dziennie i jeszcze nie mialem zadnej usterki poza rysami na obudowie. polecam!!!!!!!!!!

  • 0

    218. ~Łuikasz  2007-06-03 12:50:08  host: 251-195-54-80.promax-ck.pl

    Rozmowy przychodzące można podgłosić, naciskając czterokierunkowy przycisk ( strzałkę wprawo), w trakcie rozmowy.

  • 0

    219. ~  2007-06-08 13:03:35  host: host-87-101-17-87.proxnet.pl

    ma ten telefon przeszlo rok jestem z niego zadowolona, ma wymienna obudowa jest ladny w czarnej obudowie, posiada radio z bardzo dobra jakoscia, bateria trzyma powalajaco dluga, przez 6 dni suchalam radia przy tem. 30 stopni C po 2h, wysylalam sms i dzwonilam, i tak przez rok jest swietna, nie ma bajerow ale po co ma miec?

  • 0

    220. ~prezzio  2007-06-11 16:47:14  host: ehs215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon. Bateria trzyma dłuugo, ma mało bejerów, ale mało wymagającym wystarczy. Dużym plusem jest radio.

  • 0

    221. ~  2007-06-12 18:40:00  host: fhd186.internetdsl.tpnet.pl

    nokie to najgorsze telefony na rynku juz alcatel jest lepszy bo ma irde i bluta

  • 0

    222. ~brzydula99  2007-06-13 21:02:31  host: il226.internetdsl.tpnet.pl

    mialam tek telefon prze 1,5 roku:) polecam go w 100% !! :)

  • 0

    223. ~ks  2007-06-14 15:38:03  host: 80.51.206.165

    tak beznadziejnego fona to ja nie widziałem tak zamula ze az żygać się chce mały wyświetlacz mało pamięci syf a w dodatku cegła że hohoho

  • 0

    224. ~ziomalaug  2007-06-15 15:49:06  host: acfc128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam se dzisiaj go sporawilem i jestem zadowolony te bajery to tylko dla wiesniakow siedzacych na pks-ach czekajacych na autobusy ha telefon jest do dzwonienia anie do grania czy do sluchania muzyki do tegosa inne urzadzenia wiec ludzie nie patrzcie na to bo to jest upowszechnoina plotka producentow na wiekrzy popyt trzymta sie palacze sortu

  • 0

    225. ~ziomalaug  2007-06-15 15:50:20  host: acfc128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam se dzisiaj go sporawilem i jestem zadowolony te bajery to tylko dla wiesniakow siedzacych na pks-ach czekajacych na autobusy ha telefon jest do dzwonienia anie do grania czy do sluchania muzyki do tegosa inne urzadzenia wiec ludzie nie patrzcie na to bo to jest upowszechnoina plotka producentow na wiekrzy popyt trzymta sie palacze sortu

  • 0

    226. ~dawid  2007-06-15 22:55:42  host: cad206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo dobra komórka ... Nie zacina sie nie ma z nią problemu głośnik dobrze odbiera :) bateria u mnie nawet trzyma z 2 tyggodnie ...Po prostu polecam radio super odbiera !! Spadła mi z drugiego piętra i tak działała po prostu cudo nie potrzeba mi bajerów które ciągle sie psują ja potrzebuje soliwnej komórki :)

  • 0

    227.  2007-07-05 11:45:29

    Miałam ten telefon rok i byłam z niego bardzo zadowolona :) smsy pisało się po prostu bosko, a rozmowy przez niego były też samą przyjemnością :) bateria bardzo długo trzymała, nawet podczas częstego używania :) polecam go :) wcale nie potrzebny jest bluetooth czy irda.

  • 0

    228. ~Kamil  2007-07-06 10:44:41  host: 80.51.196.6

    Ta nokia jest super,nie ma aparatu,co chcecie professionalny tel nie zawiesza się nie ma z nią problemu,radio bdb odbiera ja mam 3.5 mb pamięci i mi wustarcza a nie se,w nim padają dżojstiki,bateria mało trzyma,jest problem z ładowaniem,a taka nokia 6030 jest za*****ta,ja mam już ją ponad rok i mnie nie zawiodła,wogle nie była naprawiana.Bardzo gorąco polecam NOKIA 6030.A co do se to ma durzo bajerów i jest full wypas ale są problemy.

  • 0

    229.  2007-07-06 10:54:18

    Ta nokia jest super nie ma aparatu co chcecie professionalny telefon nie zawiesza się nie ma z nią problemu. Radio bdb odbiera ja mam 3.5 mb pamięci i mi wystarcza a nie se, w nim padają dżojstiki,bateria mało trzyma, jest problem z ładowaniem ,a taka nokia 6030 jest za*****ta , ja mam już ją ponad rok i mnie nie zawiodła ,wogle nie była naprawiana .Bardzo gorąco polecam NOKIA 6030.A co do se to ma dużo bajerów i jest full wypas ale są problemy.

  • 0

    230. ~trzasq  2007-07-11 12:59:35  host: chello089077028097.chello.pl

    tyle razy co mi spadla na ziemie to z innego tel nic by nie zostalo,polecam

  • 0

    231.  2007-07-15 12:44:41

    czy w tym telefonie jest licznik sms bo kumpel sobie kupil i mowi ze nie ma a to by bylo bardzo dziwne...

  • 0

    232. ~Gigerc  2007-07-15 13:57:36  host: aaez79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super fon:) Mam go już 1,5 roku. Wymieniłem tylko wyświetlacz bo sie wylał, ale to z mojej winy. Ogólnie polecam bateria 6-7 dni spokojnie trzyma przy słuchaniu radia. W szpitalu słuchałem non stop dzień i w nocy i 3 dni trzymała. Aha i kupujcie najlepiej orginalne części bo zamienniki nie zawsze są najlepszej jakości. Ogólnie polecam. Pozdrawiam

  • 0

    233. ~wielebny radziu  2007-07-15 14:52:25  host: host-ip1-108.crowley.pl

    Kupiłem ten telefonik 4 miesiące temu.Od tamtej pory nie miałem z nim problemów.Od początku było mi wiadome czego się spodziewać po jego funkcjach i możliwościach dlatego śmieszą mnie wypowiedzi lamusów w stylu: "ale szajs !! ", "nie ma nawet aparatu", "złom bez karty pamięci i aparatu" itp. Jak się chce kupić telefon to najpierw wypadało by poszukać jakiś info o nim w necie a nie kupować w ciemno i potem biadolić czego to owy telefon nie ma a co chcielibyśmy żeby miał. Nokia 6030 to nieskomplikowany telefonik dla ludzi którym służyć on będzie głównie do rozmów i sms-ów, w chwilach relaksu możemy posłuchać radia.I jest to jedyny akcent multimedialny tej słuchawki.Radyjko gra głośno i czysto.Oczywiści musi być podłączony zestaw słuchawkowy,inaczej się nie uruchomi.Radia możemy słuchać poprzez słuchawki lub głośniczek w telefonie.Wadą dla mnie jest to że nie możemy tego różnicować.Tzn: muzyczka leci ze słuchawek albo z głośniczka i słuchawek, nie da się z samego głośniczka.Co do baterii to jest świetna.Mi wystarcza na ok 7 dni.Codzienne słuchanie radia jakoś jej nie nadwyręża za bardzo.Co do pamięci wew to jest mała ale na kilkanaście gier wystarcza,trzeba tylko pamiętać żeby nie zapełniać jej na maxa bo telefon może nieźle "zamulać".Zastrzeżenia mam do klapki zasłaniającej baterie-jest beznadziejnie spasowana,rusza sie na wszystkie strony,ale to podobno normalka w tym modelu.Mi ten telefonik służy głównie do dzwonienia,smsów i jako budzik i to mi wystarczy.

  • 0

    234. ~Gigerc  2007-07-15 15:02:42  host: aaez79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super fon:) Mam go już 1,5 roku. Wymieniłem tylko wyświetlacz bo sie wylał, ale to z mojej winy. Ogólnie polecam bateria 6-7 dni spokojnie trzyma przy słuchaniu radia. W szpitalu słuchałem non stop dzień i w nocy i 3 dni trzymała. Aha i kupujcie najlepiej orginalne części bo zamienniki nie zawsze są najlepszej jakości. Ogólnie polecam. Pozdrawiam

  • 0

    235. ~  2007-07-16 13:38:14  host: efx207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak usunąć różne paprochy zza wyświetlacza?

  • 0

    236. ~Avcia  2007-07-23 20:07:00  host: eky155.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już ponad rok... i co? jest świetny! ani razu się nie zawiesił, zero problemów... smsy pisze się cudownie, klawiatura jest miękka ;) Tylko polecić :) nie potrzeba mi kombajnu, telefon to telefon ^^ Pzdr ;)

  • 0

    237.  2007-07-24 21:44:08

    Po prostu zdjąć obudowę, nie? ;) i wyczyścić.

  • 0

    238. ~arni1964  2007-07-27 16:16:10  host: internet.starlan.pl

    ten telefon jest do dupy mam go 3 lata szajs zero mp3, bluethot, irdy poprosti mówiąc jest do bani i tyle!

  • 0

    239. ~pp  2007-07-28 10:22:52  host: 87.204.155.4

    Mam ten telefon dobry rok, nigdy mnie nie zawiódl. Bardzo dobry model dla ludzi, którzy nie potrzebują dodatkowych funkcji ponad telefon i wiadomości. Przede wszystkim bateria jest rewelacyjna - oduczyłem się brać ładowarkę w podróż (spokojnie można liczyć na tydzień bez ładowania). Nie używam radia, więc go nie oceniam. Jedyny minus to dla mnie wykonanie - telefon wcale nie wygląda solidnie, klapka z tyłu rusza się mimo, że nie kombinuję wcale z wyciąganiem karty/baterii. Większe przyciski też jakieś takie luźne... Mimo tego, telefon nigdy się nie rozpadł, ani nic z tych rzeczy i działa naprawdę niezawodnie. Noszę go w kieszeni lub luzem w plecaku bez żadnego etui, a nadal wygląda bardzo dobrze. Wcale się nie porysował ani nie powycierał (tylko logo orange na klapce się ściera, ale za to nie mozna winić producenta telefonu ;-)). Nigdy nie musiałem też czyścić czy naprawiać tej Nokii, a nie przykładam miary do dbania o telefon... Jakość rozmowy jest bardzo zadowalająca. Polecam osobom, które szukają solidnego telefonu bez aparatu fotograficznego i odtwarzacza mp3.

  • 0

    240. ~Mistrzu  2007-07-29 17:56:44  host: abvz237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tylko tak: ZłOM ZłOM I TYLKO ZłOM!!!

  • 0

    241. ~asia  2007-07-31 11:34:51  host: aop132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, mam pytanko: jak się uaktywnia dane pakietowe i dostęp do internetu w Nokii 6030? Telefon jest super.

  • 0

    242. ~mlody  2007-08-01 10:05:27  host: apn-99-45.gprspla.plusgsm.pl

    najlepszy fon jaki mialem.uzywalem juz SE k510i ale wlaśnie k510i to szajs mimo tego ze ma bajery, tu niema bajerów ale dobrze sie pisze SMSy i dobrze slychac jak sie rozmawia

  • 0

    243. ~damian1525  2007-08-04 12:50:28  host: bfh57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten kto powiedział że ten telefon to szajs jest idiotą!!!! Mam go 2 lata i zero problemów. Bateria trzyma 1,5 tygodnia.... SUPER!! A jak komóś potrzebne są bajery to niech sobie kupi nowy i nie narzeka. spoko tel...

  • 0

    244. ~max  2007-08-06 19:20:46  host: 213.25.189.50

    jak bym spotkał tych co mówią że ten tel.to złom to bym im nogi z d...powyrywał.mam ten telefon 2lata i nigdy mnie nie zawiódł!!! telefon nie do zdarcia! przynajmniej 4,5razy dziennie telefon upada mi na ziemie i nic(tak już od 2lat)nieraz wpadał mi do wody i dalej się trzyma!obódowa nie posiada zadnych peknięć tylko kilka głębszych rysek.do bateri nie mam żadnych zastrzeżeń ponieważ trzyma cały czas 4,5dni i to przy ciagłym uzytkowaniu! inne telefony już by dawno wysiadły a ten daje rade:))) polecam go kazdemu kto potrzebuje telefonu do dzwonienia i smsowania:))) napewno was nie zawiedzie!

  • 0

    245. ~doti  2007-08-09 22:54:12  host: abxb215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja się zastanawiam...

  • 0

    246. ~czesio :P  2007-08-11 11:32:07  host: alo120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanko czy orientuje sie ktos czy ten telefon odtwarza dzwonki mp3? a jesli nie to czy da sie przerobic jakos dzwonki na inny format i za pomoca jakiego programu?

  • 0

    247. ~natalcia  2007-08-12 13:08:59  host: ehr186.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku szczerze mowiac znudzil mi sie. nie ma aparatu, dzwonkow MP3, kamery,bluetooth.Ogolnie to szajs!!!

  • 0

    248. ~klocek  2007-08-14 11:12:57  host: abfb69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szajs i tylke nic niema wyłącza sie tnie sie ciągle nieda sie dzwonków sciągac wyswietlacz 200 kolorów bania i tylke

  • 0

    249. ~menxx  2007-08-15 15:29:19  host: abvy60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 247 mogłaś wybrać telefon z mp3.A po za tym to nie dziw się że niema kamery i innych bajerów bo w końcu masz ten telefon już rok. dawniej zapewne byłaś zadowolona,ale technika poszła na przód.

  • 0

    250. ~menxx  2007-08-15 15:30:45  host: abvy60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 248 to nie jest szajs widocznie twój telefon wiele przeszedł lub kupiłeś używany.Dlatego się tnie a wyświetlacz ma 65tys kolorów i wcale nie jest zły.

  • 0

    251. ~menxxxx  2007-08-19 16:12:32  host: abvo75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Natalci ten telefon to nie szajs jak chcesz mp3 i aparat to mogłaś kopić inny a nie teraz krytykujesz telefon który rok temu zapewne uważałaś za świetny

  • 0

    252. ~LuMa  2007-08-21 18:20:25  host: dth65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    -funkcjonalność ok. -wszystko ok, poza tym, że czasem się wiesza lub gaśnie(całkiem się wyłącza) i spowrotem włącza.i inne dziwne rzeczy się znim dzieją. -podstawowa wada-nieszczelna i skrzypiąca obudowa-od samego początku pod szybę wyświetlacza wpada pył z ubrań, kurz, itd.co już ogranicza widoczność.nie umiem zdjąć obudowy z przodu, żeby go wyczyścić.może ktos mi podpowie. -obudowa strasznie się rysuje. -brzydkie dzwonki ;o)

  • 0

    253. ~LuMa  2007-08-21 18:38:36  host: dth65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    -funkcjonalność ok. -wszystko ok, poza tym, że czasem się wiesza lub gaśnie(całkiem się wyłącza) i spowrotem włącza.i inne dziwne rzeczy się znim dzieją. -podstawowa wada-nieszczelna i skrzypiąca obudowa-od samego początku pod szybę wyświetlacza wpada pył z ubrań, kurz, itd.co już ogranicza widoczność.nie umiem zdjąć obudowy z przodu, żeby go wyczyścić.może ktos mi podpowie. -obudowa strasznie się rysuje. -brzydkie dzwonki ;o)

  • 0

    254. ~bushido  2007-08-24 15:43:16  host: host-89-229-15-142.torun.mm.pl

    Mam ten telefon przeszło rok. To prosta i niezawodna Nokia. Bardzo funkcjonalna z wygodna klawiaturą i intuicyjnym menu. Bateria - rewelacja trzyma dluzej niz tydzien, czesto zapominam o ładowaniu a tel jest na chodzie nawet kilkanaście dni!!! Pewnie dzieje sie tak dlatego, ze nie bawie sie fonem (radia nie slucham a poza tym nie ma czym). Minusy tej nokii to kiepskiej jakosci plastykowa obudowa i marna polifonia. Wkrotce zamienia ja na cos multimedialnego z playa.

  • 0

    255. ~Naciol  2007-08-27 21:12:07  host: dynamic-62-87-164-89.ssp.dialog.net.pl

    A tam!!!! Nie znacie sie. Telefonik zarypisty i tyle. Moze i nudny ale za to wytrzymały i prosty w obsłudze. Tylko te duze przednie klawisze n9eco sie ruszaja po 1.5 roku obsługi. Ale słuzy i to sie liczy:)

  • 0

    256. ~ona  2007-08-28 18:58:18  host: bzc34.internetdsl.tpnet.pl

    też mam ten sam problem... nie wiem jak rozebrac ten telefon by usunac pyl i kurz spod szybki wyswietlacza... help!!! telefonik superasny:)

  • 0

    257. ~ona  2007-08-28 19:27:43  host: bzc34.internetdsl.tpnet.pl

    też mam ten sam problem... nie wiem jak rozebrac ten telefon by usunac pyl i kurz spod szybki wyswietlacza... help!!! telefonik superasny:)

  • 0

    258. ~prezes  2007-08-29 20:18:20  host: blc149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ojciec ma ten tel i jemu to on nawet odpowiada, bo gada ok godziny dziennie czasami dłużej i wytrzymuje mu kilka dni bateria. A jemu nic więcej nie potrzeba. MI sie on nie podoba w ogóle, bo to tak jakby 3310 z kolorowym wyświetlaczem hehehehe Ale jest zapotrzebowanie i na takie tel. ale nokia i tak mimo wszystko jest super. O i ten tel sie czasami wiesza jakos.

  • 0

    259. ~fryston  2007-09-08 14:00:19  host: abqi52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    otwiera sie ja po ludzku wystarczy spojrzeć na strzałeczki na korpusie. najpierw tył potem wyswietlacz

  • 0

    260. ~fajna  2007-09-08 15:37:13  host: 88-199-123-1.lukman.pl

    mam nokie 6030 i problem gdy przyjdzie mi dluzsza wiadomosc to calej nie moge przeczytac bo ucina dlaczego???

  • 0

    261. ~OLCIA :*  2007-09-08 19:36:07  host: 87-205-239-120.adsl.inetia.pl

    kupilam dzis tego tela. ogolnie jest spoko..tylko wkurza mnie pare rzeczy.moze po prostu jesczze nie doszlam jak tro wlaczyc albo zmienic.mam pytanie jak mam podglosic, albo dobrze nagrac cos w notatkach glosowych??? PROSZE POMOZCIE!!! :*

  • 0

    262. ~Marunia  2007-09-09 18:32:39  host: host-538ead3d.elsat.net.pl

    Ja sie tak bardzo przywiązałam do tego telefonu że nie oddam go na chiny ;) jest bardzo prosty w obsłudze, nie przeszkadza mi że niema aparatu,ma za to świetny wyświetlacz którego nie jeden telefon moze mu pozazdrościć. Niema problemów z WAP'em, śmiało moze wysyłaś mms'y i odbierać je, a ci którzy narzekają na telefon to ciemne lamery i tyle...

  • 0

    263. ~max  2007-09-12 09:40:59  host: 213.25.189.50

    do 256: najpierw zdejmij tylną obydowe=> potem zdejmuje się mały kawałek z górnej obudowy(przy włączniku)podwadź ten panel od strony baterii,troche się wygnie ale napewno się nie złamie=> i obudowa z przodu sama zejdzie:) do 260: ponieważ może nie masz utawionych dłuższych wiadomości bądź przychodzi Ci więcej niż 3 wiadomości bo tylko tyle może zmieścić się za jednym razem.

  • 0

    264. ~magda  2007-09-12 19:13:28  host: public-gprs12492.centertel.pl

    telefon mam przeszło rok ;) bardzo dobrze się sprawuje, nie mam z nim żadnych problemów, nigdy mi się nie wyłączył sam, nie wiem co Wy z nimi robicie, że wam się wyłącz i włącza sam? kilka razy nim rzuciłam, po jakiejś rozmowie w złości i nic mu się nie stało... jest lekko porysowana obudowa, bo często wrzucam do torebki w ktorej są klucze itd, ale mi to nie przeszkadza, bo obudowę zawsze można w łATWY sposób wymienić. Namolnie używam w nim radia :) Jeśli komuś zależy na prostocie i potrzebuje telefon do kontaktowania się z innymi, a nie do szpanowania, to bardzo polecam.

  • 0

    265. ~maniek  2007-09-20 14:43:31  host: guc90.internetdsl.tpnet.pl

    mam go jest bardzo dobry

  • 0

    266. ~Pinek  2007-09-20 21:13:49  host: acyq54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ta nokie dwa lata. wszystko Ok.nic sie z nia nie dzieje>baterie trzyma tydzien,ale zmieniam ten lelefon na SE K510i jeszcze sie zastanawiam doracie cos :D

  • 0

    267. ~  2007-09-27 16:26:46  host: apn-99-9.gprspla.plusgsm.pl

    w JAKICH notatkach głosowych Olcia??

  • 0

    268. ~ebi16  2007-10-06 21:48:56  host: chello089076025174.chello.pl

    fajna komórka lepszaod 6020

  • 0

    269. ~dorota  2007-10-11 15:36:18  host: adon186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam 2 lata, jest abrdzo fajny i naprawde wytrzymaly. ile razy przezyl rozne rzeczy, po ktorych inne telefony dawno by padly. telefonik zwykly, prosty. bardzo fajnie sie na nim pisze. bateria dlugo trzyma. szkoda, ze nie jest troche mniejszy, ale i tak abrdzo go polecam;)

  • 0

    270. ~  2007-10-20 17:15:44  host: eju212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon przeszło 1,5 roku jest niezawodny bateria trzyma prawie dwa tygodnie, jestem bardzo zadowolona

  • 0

    271. ~123  2007-10-28 13:40:26  host: 77-253-165-17.adsl.inetia.pl

    Bardzo fajny skromny telefonik. Bateria rewelacyjna.

  • 0

    272. ~Bogusz  2007-10-28 22:05:21  host: rejon109.ztpnet.pl

    Mam ten telefon juz 2 lata ani razy mi się nie zawiesił ,nigdy mi się nie psuł , i po tych 2 latach nawet nie widać śladów użytkowania . Polecam bo naprawdę warto tel wytrzymały i godny polecenia.

  • 0

    273. ~mel  2007-10-29 13:19:20  host: mgsp.com.pl

    Mam ten telefon odkąd tylko pojawił się na rynku, czyli 2 albo 3 lata. Nigdy nie miałam z nim żadnych, nawet najmniejszych problemów, zero samodzielnego wyłączania się, wieszania, czy przerywania. Kilka razu upadł na ziemię i nic, nawet się nie wyłączał (chyba że bateria wypadała). Bateria trzyma naprawdę długo, czasem w gołe zapominam że trzeba go ładować. Faktycznie kurz za szybką mi się zebrał, ale jak już tu ktoś napisał można zdjąć i wyczyścić. Bardzo przykro będzie mi się z nim rozstać :-(

  • 0

    274. ~bobek  2007-10-31 22:17:45  host: gtj242.internetdsl.tpnet.pl

    2 lata go mam i nie narzekam... w sumie nie ma bajerow zadnych ale za to bateria trzyma ho ho... dlugo:D a pisze esy non stop...:] obudowa mogla by byc bardziej dopracowana...;)

  • 0

    275. ~zbyszeq  2007-11-28 18:57:01  host: gby139.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mam 2 lata i jest jak najbardziej w porządku.był 2 razy problem z odtwarzaniem dzwonków ale pomógł mu reset(wyjęcie baterii),poza tym zero problemów.bez bajerów ale do rozmów i sms pierwsza klasa.polecam

  • 0

    276. ~paula  2007-12-01 15:01:24  host: aip162.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik bardzo dobry, mam go już dwa lata i nie narzekam... Ostatnio poszedł mi wyświetlacz, bo spadł mi na twarde podłoże...

  • 0

    277.  2007-12-08 20:29:01

    A więc.. był to mój 1 fon i wiąze z nim miłe wspomnienia....byc moze nie ma aparatu, irdy, mp 3 ale jezeli ktos jest mało wymagający i ceni sobie prostote i funkcjonalnosc oraz baterie to powinien zakupic ten telefon..ani razu mi się nie zaciął nigdy nie był w naprawie. Ocena 10/10. Trzeba równiez podkreslic ze ten telefon ma bardzo fajne radio... To tyle polecam..

  • 0

    278. ~mario007  2007-12-12 15:29:22  host: out1.bphpbk.pl

    Mega wytrzymały telefon! Bateria też super mimo czestego słuchania radia (innych bajerów nie ma) Wady to kurz pod wyświetlaczem i... tyle :) Ostatnio jescze popsuły mi sie dzwonki (nie wiadomo od czego), ale jak ściagnąłem inne z neta to tamte same się naprawiły! Dziwne ale prawdziwe i uniknąłem oddania do serwisu. Mam go od roku i jestem bardzo zadowolny, ale trochę mi się znudził i biorę coś innego z mp3 i radiem ;)

  • 0

    279. ~kisiel  2007-12-15 14:17:59  host: host-109-34.derby.waw.pl

    jeszcze nie miałam z nim problemów ale chce juz wymienic po 2 latach bo mi sie znudził a ja lubie bajery. wogóle to moja pierwsza komórka, a w szkole sie głupio z takim moim obdartuchem pokazywac (obdartuch z mojej winy).aczasem chce sie jakies zdjecie pstryknac czy cos, ale dla tych co tylko do dzwonienia sms-ow radia i budzika to goraco polecam

  • 0

    280. ~shnider  2007-12-20 13:09:12  host: fw10.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik raczej dla ludzi mniej wymagajacych.ogromny plus za baterie i wytrzymałocs obudowy.radyjko tez niezłe...w swojej kategorii-thebeściak

  • 0

    281. ~bizantikos  2008-01-02 19:32:27  host: chello087206134087.chello.pl

    Ten telefon jest jak... Kałasznikow AK-47. Banalny w obsłudze, tani, wytrzymały. Jeżeli ktoś nie szuka bajerów, a potrzebuje po prostu komórki do dzwonienia i smsowania, to naprawdę gorąco polecam.

  • 0

    282. ~JJ  2008-01-02 23:38:35  host: drt219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nie ma żadnych bajerów jedyny bajer to radio szczerze mówiąc ale mam już go 2 lata i naprawde nic z nim się nie dzieje używam go dzień w dzień mam do niego sentyment!! naprawde twardy i łatwy w obsłudze telefon można go polecić staruszkom

  • 0

    283. ~Natalia xD  2008-01-05 15:34:46  host: system858917552.mtvk.pl

    tez mam ten telefon i jest swietny .. telefon w aparacie ani kamera nie potrzebne . xD wystarczy ze se kupicie cyfrówke i mocie .a w telefonie na co . ? wszystkiego sie czepiacie . myslicie ze dzieki temu zaszpanujecie ?! zal;/

  • 0

    284. ~  2008-01-09 12:01:22  host: ux131.wshe.lodz.pl

    Telefon jest świetny jeśli wie się co się upuje. Bez bajerów bez kłopotw można by rzec. Jeden feler niestety ma i nie wiem jak to jest w innych telefonach. Jeśli po zakończonej rozmwie (telefnia na kartę) nie wyłącze powiadmienia ile mi zostało na koncie to budzik za Chiny nie zadzwoni. Kilka razy przez to prawie spóźniłem się do pracy. Ale to phone nie budzik więc ...

  • 0

    285. ~Asiek  2008-01-12 09:28:29  host: c514736bc.cable.wanadoo.nl

    Witam. Telefon ten mam juz prawie dwa latka i nigdy nie narzekałam. Czasami załowałam ze nie ma aparatu ani mp3,ale nie mialam serca sie z nim rozstac. Teraz jestem za granicą. Kupilam telefonik z bajerami na karte holenderską w nokii mam polską, tak wiec wilk syty i owca cała :) Nigdy nie mialam z nim problemow. Smsmy pisze sie szybko i wygodnie, dzwonki sobie pośćiagalam swoje a stadart usunelam ;) wyświetlacz miodny. Nie jeden aparat wymięka pod tym względem. Zero pixelozy, zywe kolorki. Bateria pomimo swojego wieku( jeszcze od nowości nie wymienialam) na pełnych obrotach ( troszke radia, mnóstwo smsów, dzwonienie) trzyma okolo 5,6 dni a znowu kiedy nie uzywam go praktycznie wcale oprocz sprawdzena godziny i budzila wytrzyma nawet i do 2 tygodni. Telefonik naprawde godny polecenia dla osob nie wymagających najnowszego sprzętu. Pozdrawiam do284. =>nie wiem jak Ci pomóc bo u mnie nawet jesli telefon byl wyłączony albo bateria padla to zawsze jeśli mialam ustawiony budzik to pomimo wszytskiego sie włączał i mnie budzil. Radze iść do salonu w ktorym telefon zakupiles.

  • 0

    286. ~  2008-01-12 09:29:13  host: c514736bc.cable.wanadoo.nl

    Witam. Telefon ten mam juz prawie dwa latka i nigdy nie narzekałam. Czasami załowałam ze nie ma aparatu ani mp3,ale nie mialam serca sie z nim rozstac. Teraz jestem za granicą. Kupilam telefonik z bajerami na karte holenderską w nokii mam polską, tak wiec wilk syty i owca cała :) Nigdy nie mialam z nim problemow. Smsmy pisze sie szybko i wygodnie, dzwonki sobie pośćiagalam swoje a stadart usunelam ;) wyświetlacz miodny. Nie jeden aparat wymięka pod tym względem. Zero pixelozy, zywe kolorki. Bateria pomimo swojego wieku( jeszcze od nowości nie wymienialam) na pełnych obrotach ( troszke radia, mnóstwo smsów, dzwonienie) trzyma okolo 5,6 dni a znowu kiedy nie uzywam go praktycznie wcale oprocz sprawdzena godziny i budzila wytrzyma nawet i do 2 tygodni. Telefonik naprawde godny polecenia dla osob nie wymagających najnowszego sprzętu. Pozdrawiam

  • 0

    287. ~ebi16  2008-01-12 12:58:02  host: aege209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    6030 rządzi samsung c300 to ..... tak samo jak mitsubishi mars 6020 jest spoko

  • 0

    288. ~aneczka18  2008-01-16 08:24:47  host: aaqf162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go już przeszło dwa lata i ani razu mi się nie zepsłł jest suuuper

  • 0

    289. ~shido  2008-01-17 23:19:24  host: 078088229175.klc.vectranet.pl

    mam telefon 2 lata, bateria swietna !! rozmawiam dziennie po 2-3godziny a trzyma minimum 5dni! bardzo solidny telefon (upadl nie raz i nic mu nie jest). Zdazylo sie ze padlo mi gniazdo sluchawek ale na gwarancji wymienili mi w godzine. Poza tym idealny telefon do rozmow i tylko do tego, gier, radia itp nie uzwaym bo i po co. Zestaw sluchawkowy SUPER WYGODNY wejscie podobne do mini jacka a nie jakies udziwniane w nowych telefonach..

  • 0

    290. ~290  2008-01-27 22:44:27  host: abuu13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od 10 miesięcy i mi nie nawalił jest spoko poza tym że niema aparatu,kamery, dyktafonu, podczerwieni, ale ma troche zalet nigdy nie zaalił mi jeszczemożna pisać nim długie tetsty jest ogulnie spoko !!! tylko (musze przyznać , chociaż mi jest smutno) technika poszła w przud a ja zostałam w tyle i się już lozglądam za nowy0 te3ef6ne0 a d6sta3a0 g6 na 2604n5e -a-a

  • 0

    291. ~Cenex  2008-01-28 13:02:59  host: gks34.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia 6030, ogólnie spoko telefon, bez super dodatków. Bateria bardzo na PLUS. Tylko ten głośnik. Gdy ktoś mówi bardzo słabo go słychać. Czy w waszym modelu 6030 też tak jest ???

  • 0

    292. ~ogi  2008-01-29 19:28:27  host: pub70014.brzesko.net.pl

    zgodze sie - nie ma bajerow, ale jest jak na razie nie do zdarcia (mam go ponad dwa lata). jedyne co mnie wqrza, to klapka z tylu - juz lekko "lata" :P ale poza tym wszystko ok! bateria kolo tygodnia trzyma, w ogole go nie wylaczam. sms-y, rozmowy - wszystko ok :)

  • 0

    293. ~dziubek ;)  2008-01-30 17:36:09  host: emf9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel i zyje :) mi tam sie podoba, mam go w "spadku rodzinnym" jasne, ze z bajerami, nowszy bylby lepszy ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :)

  • 0

    294. ~spongbob  2008-02-01 13:21:24  host: ayy210.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest ok, mam go już dwa lata i nie było z nim jakichkolwiek problemów. fakt po długotrwałym użytkowaniu trochę skrzypi obudowa, ale nic po za tym. bateria trzyma 5 dni.(inne telefony mogą podskoczyć. dobrze ze są jeszcze jacyś fani tego fona. pozdrawiam i polecam

  • 0

    295. ~lol  2008-02-08 21:32:15  host: xdsl-282.bielsko.dialog.net.pl

    mam ten telefon 2 lata i nie wiem na co wy narzekacie.... jest super dla osob majacych niskie wymagania. nie jest telefonem sprzed epoki, ale nie jest tez super wypasiony. ma podstawowe funkcje jakich potrzeba! jest bardzo dobry bateria dobrze trzyma i dlugo. wsytarczy go szanowac. mi spadl kilka razy podrapal sie lekko, klawisze sie wytarly po ok 1.5 roku dopiero. jest wysmienity dla osob majacych niskie wymagania. polecam :)

  • 0

    296. ~stu  2008-02-09 12:28:59  host: tkt20.ster-net.pl

    247. ~natalcia 2007-08-12 13:08 ehr186.internetdsl.tpnet.pl mam ten telefon od roku szczerze mowiac znudzil mi sie. nie ma aparatu, dzwonkow MP3, kamery,bluetooth.Ogolnie to szajs!!! __ Mam ten telefon 2 lata i jeszcze ani razu mnie nia zwiodl! Narawde jest swietny, prosta obsługa, przejzyste menu jak to w nokiach no i bateria trzyma bardzo dlugo ;) a Co do tego tekstu wyzej, telefon jest do dzwonienia a nie do robienia zdjeci czy sluchania muzyki, a moze jeszcze TV i mikrofalówke bys z nim chciala? ogolnie b. dobry telefon pozdrawiam!

  • 0

    297. ~  2008-02-15 16:34:54  host: host-81-190-177-16.gorzow.mm.pl

    otrzymalam wiadomosc multimedialna jak ja odebrac

  • 0

    298. ~Beatka  2008-02-16 16:39:26  host: ewj92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Solidny, radio duzy plus. Nie ma duzo bajerow, ale kazdy bajer sie w koncu znudzi. I ludzie ktorzy wydaja 500 - 1000zl na tel sa smieszni, bo kupuja sobie zabawki, jak duze dzieci. Ten tel nigdy was nie zawiedzie, pisanie nie meczy, dobrze sie rozmawia. A na nude masz radio. Polecam!

  • 0

    299. ~P  2008-02-19 12:41:30  host: aace8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od ponad dwóch lat. Telefon pozbawiony jakichkolwiek bajerów i dlatego go chcialem, chodzi idealnie, dzwoni idealnie, bateria trzyma tydzien, radio dziala super, mozna czasem w cos zagrac no i dziala na nim ReadManiac bez problemow - mozna czytac mBooki. Niczego wiecej nie chce. Przez ten czas bylem takze w posiadaniu N73 jak i K800i i prawde mowiac nie sa warte swojej ceny. Po prostu ja do mp3 wole jednak mp3Playera a do zdjęć lustrzanki.

  • 0

    300. ~zadowolony  2008-02-21 23:53:37  host: pradnika.gemini.net.pl

    Mam ten telefon od 2 dni. Jest super (mówię o czarnym :) ). Mimo swojej odległej premiery prezentuje się bardzo dobrze - klasyczna forma i czarna elegancja (przypomina obecną 3110 classic) Bateria rewelacja - trzyma jak złoto. Do dzwonienia telefon idealny. Bez aparatu i innych szitów. Brakuje trochę dzwonków w formacie mp3 ale ściągnąłem fajne dzwonki polifoniczne i dzwoni bardzo fajnie. Obsługa miód. Za parę groszy: prostota, elegancja i funkcjonalność. Po prostu. PS: Ruszająca się tylna klapka to kwestia tygodniowego przyzwyczajenia, w niczym to nie przeszkadza.

  • 0

    301. ~Anonymous  2008-02-22 16:45:02  host: 90-156-54-51.as.kn.pl

    Po 2 letnim użytkowaniu, jestem bardzo zadowolony z tego telefonu, ze względu na to że nadal działa i spełnia swoje podstawowe funkcje. Telefon przeżył wiele upadków, imprez i koncertów. Bateria jest niezła i mimo upływu czasu nadal dobrze trzyma (nawet do 11 dni, w zależności od stopnia użytkowania). Ma bardzo prosty interfejs i wygodne klawisze. Minusem jest średnia obudowa, trochę się pozdzierała i klapka z tyło po pewnym czasie stała się niestety nieco luźna (ale to jest jedynie wynik ciężkich przeżyć telefonu). Przy częstym zmienianiu kart sim, może się czasem jej nie wykryć (trzeba ją po prostu dobrze włożyć). Raz zdarzyło się, że przy włączaniu telefonu zawiesił się on na białym ekranie (wyjęcie i włożenie baterii pomogło). Jeśli komuś (tak samo jak mi) zależy na tym by telefon mu wiernie służył przez długi czas i był wytrzymały, szczerze go polecam. Nie zamierzam zmieniać tego telefonu.

  • 0

    302. ~KALA  2008-02-27 18:11:49  host: kazimierz.nat.fucio.pl

    Ja też jestem zadowolona z tego telefonu Mam go dwa lata i można przeżyć To po parostu zależy od tego co kto oczekuje po telefonie Mnie wystarczy że mam go pod ręką i elegancko wygląda Jedyny problem jaki mam to taki że otworzyłam w telefonie w ustawieniach temat a że nie ja go ściągnęłam (telefon kupiłąm od znajomego) to cały telefon mi że tak to ujmę zatakowało Teraz cały wyświetlacz i gdzie nie wejdę jest na pomarańczowo i nie da się tego usunąć Pytałam się i ponoc muszę cały program od nowa wgrać Ale może któś sie na tym troszkę zna i co s by mi doradził To co uaktywniłam to : microdots.n Pomóżcie proszę Z góry dziękuję

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet