Nokia 6021 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6021 Opinie o Nokia 6021

Nokia 6021

w sumie: 124
  • 0

    1. ~blee  2005-03-01 21:33:00  host: dpo156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bleeeeeeeeee

  • 0

    2. ~stics  2005-03-02 08:45:00  host: 195.94.216.178

    Kolejny telefon z tymi samymi bebechami tylko inną obudową! Że są ludzie którzy to kupują...

  • 0

    3. ~RobertX  2005-03-02 18:54:00  host: bww174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem wierny Nokii od lat ale to co ona wyprawia to przesada!!! Od kilku lat caly czas to samo tylko obudowa inna!!! Póła średnia i niższa Nokii to Ch...nia!!! Nawet najtańsze aparaty sonyericssona bija te nokie na głowe mnogościa funkcji i wyświetlaczami. Na czasie jeszcze jakotako sa nokie series 60

  • 0

    4. ~  2005-03-02 18:55:00  host: bww174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ta niby nowsza a okroili o aparat od poprzedniczki!!! I co to ma znaczyć???

  • 0

    5. ~TUBUS  2005-03-04 07:16:00  host: aphel.ltd.pl

    nokia od kilku lat nie zmienia się, nowe telefony to tylko nowe obudowy i wiecej kolorów (65k) od tych pierwszych jak 6610 czy 7210

  • 0

    6. ~  2005-03-27 19:32:00  host: aos197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta Nokia od 6020 różni się tylko odjętym aparatem i dodanym bluetooth... Trochę dziwne, ale być może tak bedą robić wszystkie firmy? (oszczędności... ew zaspokajanie potrzeb wszystkich klientów)

  • 0

    7. ~rObaK  2005-04-05 06:45:00  host: ip-81-15-184-150.unregistered.net.telenergo.pl

    ja mialem sony eircssona T610 i uwazam ze byl lepszy od tej nokii ... jeszcze 6020 ujdzie ale ta to juz naprawde klapa nowsza niby od tamtej a ujeb... jej aparat i sie ciesza ... ehhh nokia sie coraz gorsza robi ... niedlugo to chyba nawet moze wroce do mojego sony eircssona... zeby przypalow nie miec :x

  • 0

    8. ~LuD  2005-06-21 17:52:00  host: aok195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem o co wam chodzi!? osobiscie nie lubie telefonow tej marki ale jest duze grono osob ktorym aparat w telefonie jest ABSOLUTNIE zbędny i mysle ze ta oferta jest skierowana wlanie do nich!

  • 0

    9. ~czaro  2005-07-17 15:58:00  host: chc172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy telefon ma aparat foto bo na stronie ery napisali ze ma jako akcesorium a na stronie Nokii nic takiego nie ma

  • 0

    10. ~owp  2005-09-10 14:13:12  host: 62.233.185.138

    No przecież telefon jest równolegle sprzedawany z 6020. Kazdy może wybrać czy chce czy nie. Lepiej niech ktoś napisze jak się sprawuje ten telefon. Ja potrzebuję EDGE i bluetootha. Telefon do gadania i internetu. Czemu jest gorszy od najtańszych SE ? Ja tam nie znalazłem odpowiedniego dlamnie SE...

  • 0

    11. ~hryc  2005-09-16 12:04:55  host: sun2.szczecinek.lasy.gov.pl

    Sony_Ericsson, to tandeta z Chin. W firmie zakupiliśmy ich 25szt. i połowa wiecznie jest oddawana do naprawy. Nokia jaka by nie była jest o niebo lepsza, a aparat w telefonie to chyba tylko dla małolatów jest dobry. Brawo w końcu normalny telefon??

  • 0

    12. ~DoriMan  2005-09-19 23:57:18  host: 80.51.235.125

    Chce kupic 6021 i sie waham miedzy SEk700i! Dajcie jakas recenzje obu telefobnow!

  • 0

    13. ~Miwał  2005-10-03 16:33:21  host: 80.50.80.238

    6021 jest dla tych, których stać na porządny aparat cyfrowy a telefonu używają do rozmów i sms'ów. Dodatkowo bluetooth, o który w SE ciężko. Więc jeśli potrzebujesz ładnego (choć to rzecz gustu ale osobiście nie lubię "wyświetlaczy z klawiaturką") i przede wszystkim TRWAŁEGO telefonu o pojemnej baterii. Polecem

  • 0

    14. ~  2005-10-06 07:44:18  host: pb221.szczecin.sdi.tpnet.pl

    kicz dobry sklep do sprzedazy to wszystko za 5zl

  • 0

    15. ~pavel  2005-10-22 15:49:20  host: agz13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telofon od kilku dni i jestem z niego zadowolony. dalem za niego 59zł a za ta cene to jest super telefon. kompletnie nie rozumiem tego narzekania. widze ze glownie narzekają na brak aparatu i ze jest w nim to samo co w innych nokiach. przepraszam, ale co wy chcecie nowego w tym telefonie?? latarke?? poziomice i inne zbedne pierdoly?? za nokie6020 musialbym dac o 250zł wiecej tylko po to zeby miec aparat do zabawy, osobiscie wole dodac 100 i kupic sobie jakas cyfrowke. w tym tel sa funkcje ktore w zupelnosci mi wystarcza i wystarcza kazdemu kto lubi porzadny tel. a im wiecej funkci tym czesciej tel sie psuje i tym jest mniej wytrzymaly (np na upaki). polecam!!!

  • 0

    16. ~mateo  2005-11-02 13:57:44  host: host-81-190-214-86.wroclaw.mm.pl

    mam zamiar nabyc ten telefon i wcale mi nie przeszkadza brak aparatu . po co mi skoro mam cyfrowke, a gadanie ze nie kupie telefonu bez aparatu bo to obciach jest smieszne. telefon sluzy do komunikowania sie a nie bajerowania kolegow i kolezanek.a co do sony ericssonow to czesto sie wieszaja.

  • 0

    17. ~Jurek  2005-11-29 22:50:21  host: cio190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bo po internecie surfuje masa guffniarzy ;) którym w głowie tylko "aparaty foto" w komórkach, wyświetlacze mulitkolorowe na pół komórki, mp3 plejery i masa innych zbędnych często i energożernych gadżetów.
    Mam k700i i zdjęcia robi beznadziejne, filmy kręci słabiutkie i właśnie zamieniam ten super-wypasiony "soniak" na prosty, klasyczny i bez "aparatu" telefon komórkowy do dzwonienia i SMS-owania. A że dla dzieci zabawki to podstawa egzystencji to norma tylko, że powinni sobie pójść na jakiś serwis gsm-kids.pl ;-) a nie na serwisach gsm zaśmiecać swoimi idiotycznymi wypowiedziami fora... Pozdrawiam serdecznie, Jurek.

  • 0

    18. ~pele  2005-12-08 08:56:44  host: 80.51.39.10

    Dajcie spokój z tym gadżeciarstwem!!! Telefon mam od 2 tyg. Działa bez zarzutu i posiada niezbedne funkcje do komunikacji, a chyba o to chodzi w telefonie? Jak będę chciał porobić sobie zdjęcia to kupię sobie cyfrówkę. Wytrzymała bateria i funkcjonalność sprawiają, że polecam ten telefon z czystym sumieniem.

  • 0

    19. ~Mateusz  2005-12-14 09:24:45  host: proxy.interecho.com

    Nie mam tego telefonu,ale uwazam ze telefon nie bedzie aparatem foto i odwrotnie.Telefon sluzy do rozmow,a nie do robnienia zdjac ktore jak wiemy sa kiepskiej jakosci.Zbedny gadzet.na ktory trzeba dodatkowo uwazac! Pozdro

  • 0

    20. ~  2005-12-21 00:20:58  host: apn-99-86.gprspla.plusgsm.pl

    Telefon jest w porządku. Jak to Nokia.
    Aparat w komórce to jak mp3 w parasolu. Można wstawić, ale po co?
    A bluetooth to jest to.
    Właśnie piszę z notebooka połączonego z internetem via Nokia 6021 przez Bluetooth :)

  • 0

    21. ~kokos_bp  2005-12-26 02:30:36  host: pb191.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    witam mam male pytanko dla tych ktorzy maja ten tel. czy tel obsluguje dzwonki w formacie mp3, wav albo amr??

  • 0

    22. ~Paolo  2005-12-29 14:41:36  host: adn146.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie!!! czy wiecie że w naszym kraju są pracodawcy zabraniający wnoszenia telefonów z aparatami foto! Dlatego dla mnie ten telefon jest super.

  • 0

    23. ~Ya  2006-01-01 12:33:11  host: vera.net.pl

    A ile Wam wytrzymuje bateria w tym telefonie? Również nie potrzebuję wodotrysków typu aparat. Niezbędny jest mi za to bluetooth do rozmowy w czasie prowadzenia autka :)

  • 0

    24. ~Wojtek  2006-01-02 20:48:26  host: dfc182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgrabniutka komórka dla poważnych ludzi. Mam kilka tygodni i nie zawiodła mnie. Zdjęcia robię Olympusem.

  • 0

    25. ~gothaur  2006-01-05 19:54:32  host: chq172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja uwazam ze k700 jest lepszy przy podobnej chyba cenie. Ma co prawda aprat - jesli ktos uwaza to za wade to niech nie uzywa - tyle. Co do baterii to czas rozmow k700i to 6 godzin a tej nokii 3 godziny - to chyba cos znaczy. Smsy pisze sie lepiej w k700 z dwoch powodow - telefon w t9 zapamietuje ktorych slow uzywamy czesciej i proponuje je jako pierwsze - znacznie przyspiesza pisanie. Przy wysylaniu zapamietuje do kogo wysylalismy ostatnio i proponuje ten numer obok opcji "wybierz numer z ksiazki". Wiec w czym ta nokia oprocz edge (ktorego malo kto uzywa) jest lepszy od k700i? Nie rozumiem tego. Jest jeszcze jedna kwiestia. Moze w telefonie nie potrzebne sa gadgety ale np ja w swoich kieszeniach nie zmieszcze naraz odtwarzacza mp3, telefonu komorkowego i aparatu cyfrowego. A jesli telefon moze mi to zaoferowac to czemu nie. Nie mowie o aparatach vga ale np o oparacie 2mpx w k750i. Widzialem zdjecia z tego telefonu - sa BARDZO dobre i przy wydrukowaniu ich u fotografa NIE MA ROZNICY w porownaniu do zwyklych zdjec. Chyba ze ktos chce wydrukowac w formie plakatu - to co innego. Generalnie jesli ktos nie lubi gadgetow to niech nie uzywa ale jesli moge kupic telefon z gadgetami za tyle samo co inny bez to ja wole pierwsza opcje. Poza tym ostatnio nokia i siemens faktycznie sie skiepscily w przeciwienstwie do se ktory jest coraz lepszy. Ja mialem rozne telefony, siemensy, nokie, samsunga, motorole i se (t610) i jak na razie za najwygodniejszy, najbardziej intuicyjny, najlepszy i najbardziej stabilny uwazam t610 i zaluje ze go sprzedalem, bo chcialem sprobowac czegos innego.

  • 0

    26. ~debet  2006-01-21 12:25:42  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    chce sobie zakupic ten telefonik i wcale mi to nie przeszkadza ze nie ma foto jesli ktos lubi sie szpanowac to niech sobie kupi 6020 ale mi wystarczy ten 6021

  • 0

    27. ~debet  2006-01-21 18:38:50  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos wie ile ten telefonik moze kosztwac w komisie prosze powiedzcie

  • 0

    28.  2006-01-23 20:11:52

    czesć! niech jakiś użytkownik tego telefonu napise ile trzyma bateria i jak czas się ładuje? dzięki

  • 0

    29. ~KACZOR  2006-01-30 14:30:58  host: ip-81-210-9-50.netia.com.pl

    Swietny telefonik. Mam k700 i jestem z niego rowniez zadowolony, Ale kupilem wczoraj ta Nokie zonie i nie zaluje. Zalezalo mi bardzo na bluetooth'ie, a aparat jest w telefonie tylko zbednym gadzetem. Polecam ten telefonik. K700 rowniez :).

  • 0

    30. ~6021  2006-02-13 22:30:13  host: abcd124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uzywam N6021 i jest spoko telefon. Posiada wszystko czego od telefonu oczekuję, bez bajerów. A zdjęcia robię Canonem 350D, radia słucham w samochodzie i w pracy, tv oglądam na LG, itd... Pozdrawiam.

  • 0

    31. ~Kamil  2006-02-20 23:22:57  host: chello083144079147.chello.pl

    A jak książka adresowa, ile wpisów mieści?

  • 0

    32. ~domel  2006-02-24 19:25:54  host: aps134.internetdsl.tpnet.pl

    witam. mam ten telefonik od kilku godzin i stwierdzam, ze nic specjalnego. Dzwieki z siebie wydaje jakby uderzano po rynnie...na dodatek na srodku dupny napis " ORANGE PL MILEGO DNIA" i nie idzie sie tego gowna pozbyc. Poprzednio mialem S55 i bylem z niego o niebo bardziej zadowolony.

  • 0

    33. ~Kamcio  2006-03-18 21:24:27  host: abte207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest bardzo dobry i nie mam narazie z nim problemów a aparat mi jest zbędny a bluetooth się przyda tylko troche mało pamięci ma :( ale pozatym wporzo a aparat jako akcesorium jest! nara

  • 0

    34. ~Kamcio  2006-03-18 21:40:48  host: abte207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i ja wiem swoje - ten telefon jest lepszy od sonych sricsonów, które ciągle sie zawieszają i od simensów które sie wciąz psują. Acha i jeszcze ktoś napisał że nie może sie tego guwna pozbyć chociaż ma go parę godzin? Ja nie rozumiem takich ludzi, jak można sprzedać telefon w pół godz? Jak macie jakieś pomysły to piszcie bo ja jeszcze nie mogę się pozbyć mojego starego telefonu! nara

  • 0

    35. ~Maties7  2006-03-20 00:20:18  host: enz161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma jakis super bajerów. Co może niektórych wnerwiać, ale ja nie jestem wymagający, choć żałuje że nie ma aparatu. Tak czy inaczej i bez niego da się zyć, zresztą widziałem zdjęcie zrobione z 6020 to jednak nie jest tak dobry jak aparat cyfrowy, chociaż jakość jest znośna. A co do pytania kokos_bp ten tel. obsługuje format amr.

  • 0

    36. ~Jacek  2006-03-27 16:58:47  host: 217.96.21.180

    Interesuje mnie faktyczny czas czuwania. Czy ktorys z wlascicieli moglby sie wypowiedziec nt. z zastrzezeniem co do sposobu uzytkowania?

  • 0

    37. ~david  2006-03-27 21:48:12  host: ip-80.51.112.70.eltronik.net.pl

    no,no z tym aparatem to fakt...i troche te nokie sa zacofane jak na te czasu...a w hooy sie cenia!!!!!

  • 0

    38. ~Pablo  2006-04-11 02:16:02  host: ant150.internetdsl.tpnet.pl

    ..phone spoko, ile wam trzyma bateria po sformatowatniu?..jedyne co mnie denerwuje to gdy chcemy napisac nowego sms to widzimy pozostalosc starego :| ale lipa, trzeba kasowac wszystko caly czas...

  • 0

    39. ~Bednar  2006-04-19 22:51:06  host: sn-prokocim.ramtel.pl

    Po co aparat w telefonie? Jeszcze takiej marnej jakości? Wolę bluetooth do auta, żeby mieć wolne ręce. A poza tym porządny terminarz i dobrą książke adresową. Z konkurencji tylko niektóre Siemensy mają obie te funkcje nie gorsze niż w Nokii. S-E nie mają powtarzalnych terminów, a w Motorola nie ma dobrej książki adresowej.

  • 0

    40.  2006-04-20 12:57:17

    Niebawem bede *szczesliwym* posiadaczem nokii 6021. Mój poprzedni tel (SE T630) faktycznie miał wiele interesujących funkcji i oczywiście bluetooth, o który w SE wcale nie jest trudno, bo znajduje się nawet w starszych modelach takich jak T68i. Jednak wadą jest to, że nie jest całkowicie kompatybilny z zestawami słuchawkowymi innych producentów. Tego problemu nie ma jeśli chodzi o nokie - bez względu na to, jkiej marki jest sprzęt bezprzewodowy -funkcjonuje sprawnie. Aparat jest właściwie zbednym akcesorium, którym posiadacz bawi się przez pierwszą godzinę użytkowania telefonu. Jeżeli zajdzie jednak taka potrzeba, można przesyłać na telefon (za pomocą wielu możliwych połączeń z komputerem) zdjęcia zrobione zwykłą cyfrówką. Jeżeli ktoś potrzebuje telefonu do pracy, sprawnego i rewelacyjnie funkcjonującego pod względem komunikacji, to nokia 6021 jest odpowiednim sprzętem w tej kategorii.

  • 0

    41. ~mitch  2006-04-28 18:55:44  host: nat-dzi.aster.pl

    mam tylko jedno pytanie i proszę Was o odpowiedź.
    Jak to jest z tymi 16-głosami w tym telefonie (Nokia 6021). Z tego co wiem Nokia 3100 miała 40-głosów, a ta przecież nowsza ma tylko 16 ?! Czy to znaczy, że wydaje z siebie piski w stylu 3310? Proszę o opinię

  • 0

    42. ~N~ok  2006-04-28 19:05:20  host: lankomdns.lankom.com.pl

    nokia sie ceni ale jakosc zawsze trzyma. w Noki nie raczej uswiadczycie(ja nie widzialem) pod bateria napisu MADE IN CHINA. niestety ceny pracy w €OPIE sa troszke wyzsze, tak samo jak i wymagania co do wyksztalcenia pracownikow, jakosci pracy i produktow...

  • 0

    43. ~nikt1234  2006-05-10 10:28:32  host: byp179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do d**y tel 3 mb polifonia 16 tonowa poco BT jeśli jest 3mb lepiej kupić se k300 z mp3.W tej cenie tel się nie opłaca.

  • 0

    44. ~greg  2006-05-23 21:18:45  host: xdsl-212.elblag.dialog.net.pl

    fon OK. Szybko laczy sie z zestawem BT. Prywatnie mam Motke_ROKR ze wszystkimi bajerami ale ksiazka do niczego i zeby polaczyc sie z zestawem BT to trzeba poswiecic zbyt duzo czasu /jak dla mnie/. Nokia jednak robi to lepiej.

  • 0

    45. ~PIT  2006-05-29 11:50:55  host: bzy206.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie co Wy wypisujecie na tym forum (co niektórzy)!! Piszcie O FUNKCJONALNOŚCI aparatu a nie o tym czy ma czy nie ma aparat foto!!!Bo sobie o tym moge przeczytac np. na tej stronie!!! Piszceie ile trzyma bateria czy sie zawiesza czy psuje jak z obsłógą jest ITD.!!!! A aparat w komurce to jest pomyłka, nigdy nie dorówna cyfrówce(sprwa obiektywu i flesha)(Ja ma Cannona:-))!To jest zabawka dla 16-latków!!albo szpanerków!!!Która sie zreszta nudzi szybko!!! A jakosc marna!!!A taki "ZĄBEK"(czyt. BT) mozna wykożystac do bezprzewodowej słuchawki np.!! Pozatym telefony z aparatami sa BARDZO delikatne!!!!

  • 0

    46. ~MM  2006-05-30 00:02:24  host: lukasz10.net.autocom.pl

    Witam, mam ten telefon od około tygodnia, co do ładowania to dopiero raz go ładowałem (jestem w trakcie formatowania baterii) a rozmawiam bardzo długo. Książka telefoniczna mieście coś ok 500 do 1000 wpisów, dokładnie nie wiem bo mam wpisane dość dużo numerów (po kilka w jednym kontakcie) a książkę mam zapełnioną w 13%. Naprawdę polecam ten telefonik jest Extra

  • 0

    47.  2006-06-29 08:53:09

    Ja kupiłem mój egzemplarz pół roku temu i jestem bardzo zadowolony.
    Rozmawiam niewiele (kilka minut dziennie), rzadko gram i używam BT. Telefon trzyma mi 12-14 dni. Chodzi OK. Nie wiesza się, nie zacina. W windzie nie gubi połączenia. Pozwala odbierać i pisać e-maile z firmowego konta z protokołem IMAP. Dźwięk ani dzwonki nie są rewelacyjne. Najbardziej brak mi uruchamiania dyktafonu klawiszem z prawej strony obudowy (wbrew temu co napisano w dokumentacji - klawisz uruchamia tylko funkcję PushAndTalk).
    Dla mnie to solidny wół roboczy bez bajerów. Polecam osobom, które wiedzą czego chcą.

  • 0

    48. ~Seba  2006-07-21 18:37:21  host: bmq141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc ja mam ten telefon / i polecam go innym / a jesli chodzi ile trzyba bateria to mi trzyma jakies 9-11+ dni

  • 0

    49. ~IWAN  2006-08-10 20:09:45  host: pool-0.jasien.net

    Tewlefon świetny, lepszego nie miałem a aparaty w telefonach to jedna wielka pomyłka, lustrzanka cyfrowa 9.1Mpix z obiektywem Lenis to jest aparata a nie jakiś aparat w telefonie.
    BT świetna rzecz, po kupnie adapttera BT do komputera można obsługiwać cały telefon z PCeta.
    Bateria trzyma ponad ponad (9-10dni)tydzień przy wyłączonym BT.
    Kalendarz i notatnik poprostu extra.
    Jedynym mankamentem jest mała ilośc pamięci.
    Jeśli ktoś wie czy dało by rade jakimś cudownym sposobem ją rozbudować to był bym wdzięczny za informacje.

  • 0

    50. ~bubu  2006-08-11 08:18:44  host: w3cache.dolsat.pl

    Witam wszystkich.Wczoraj właśnie zakupiłem nokie 6021.Jest to spoks telefon.Wczoraj zacząłem sobie przesyłać przez IRDE z noki 5140i dzwonki midi.Ale po przesłaniu dzwonków większysz nież 10 kb w moim tel wyskakiwał komunikat że plik uszkodzony.Chciałem się tylko dowiedzieć,czy u wasz też tak jest,czy mój telefon jest uszkodzony.

  • 0

    51. ~max  2006-08-14 11:31:41  host: chello062179068015.chello.pl

    Mozliwe jest połaczenie po bluetooth z nokia 6021 i sony erykiem k700i? Moja kobieta ma k700i i malo mi sie ten aparat podoba 0 i, wiesza sie. co mnie zaskoczylo. Teraz ja wymieniam w erze fona na 6021 i chcialbym wiedziec czy te telefony mogą sie połączyc zesoba po irda czy BT. Wrzucilbym sobie fotki do 6021 z sonego :> Pozdrawiam

  • 0

    52. ~max  2006-08-22 18:23:43  host: chello062179068015.chello.pl

    tiam ,kupile ten telefon. Jest tandetny i UBOGI - dodatkowo 2 dzien po zakupie i juz mam uszkodzony klawisz 5 - czasami wklika sie 5 czasami nie. mimo ze klik wydaje normalny. Nie polecam nikomu tego telefonu: zatrzymalsie na etapie nokii 3220 i jest NEDZNY. Jedyne co dziala sprawnie to BT i irda ale zeby wgrac aplikacje do nokii trzeba miec platny oddzielny soft. normalnie mozna tylko wrzucac zdjecia i dzwonki - aplikacje javy jar nie sa rozpoznawane. dopiero specjalnym programem powrzucalem giekri i aplikacje - ta komorka jest wooolna a wyswietlacz malutki. Telefon jest prymitywny, nalezy do dziwnej series 40v2 ni to uboga 6233 ni to uj wie co. Poza wygladem, irda, BT i bateria nie ma zadnych zalet! Nawet jako fon do rozmowy malo sie nadaje bo jakosc dzwieku do uzytkownika tej nokii jest..zaszumiana i nędzna. NIE POLECAM - kupi ktos mojego ofna za 400 zl ?:L nówka sztuka.

  • 0

    53. ~max  2006-08-22 19:19:01  host: chello062179068015.chello.pl

    tiam ,kupile ten telefon. Jest tandetny i UBOGI - dodatkowo 2 dzien po zakupie i juz mam uszkodzony klawisz 5 - czasami wklika sie 5 czasami nie. mimo ze klik wydaje normalny. Nie polecam nikomu tego telefonu: zatrzymalsie na etapie nokii 3220 i jest NEDZNY. Jedyne co dziala sprawnie to BT i irda ale zeby wgrac aplikacje do nokii trzeba miec platny oddzielny soft. normalnie mozna tylko wrzucac zdjecia i dzwonki - aplikacje javy jar nie sa rozpoznawane. dopiero specjalnym programem powrzucalem giekri i aplikacje - ta komorka jest wooolna a wyswietlacz malutki. Telefon jest prymitywny, nalezy do dziwnej series 40v2 ni to uboga 6233 ni to uj wie co. Poza wygladem, irda, BT i bateria nie ma zadnych zalet! Nawet jako fon do rozmowy malo sie nadaje bo jakosc dzwieku do uzytkownika tej nokii jest..zaszumiana i nędzna. NIE POLECAM - kupi ktos mojego ofna za 400 zl ?:L nówka sztuka.

  • 0

    54. ~OMFG  2006-08-29 17:55:20  host: acxq97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jakie wy macie problemy, ja mam ten telefon juz rok i nienazekam chociaz dalem za niego 650zl ale jest wart swojej ceny, niemam zamiaru go wymieniac jeszcze przez najblizsze dwa lata, polecam !!!

  • 0

    55. ~bubus  2006-08-30 21:29:38  host: 80.51.122.21

    moze na drunia wyjde ale naprawde chce wiedziec do czego sluzy bluetooth, czy to cos podobnego do podczerwnieni?? plisss powiedzcie,

  • 0

    56. ~zwyklychlopak  2006-08-31 10:43:42  host: bhm148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej wlasnie kupilem ten telefon ale chyba popsuty lol bo nie da sie zdjac tylnej czesci fona zeby wsadzic baterie i karte, wciskam przycisk który sam sie wyciska i nie moge zdjac obudowy, tez tak macie czy ja mam jakis zwalony tel ? %-)

  • 0

    57. ~  2006-08-31 13:54:10  host: chello062179068015.chello.pl

    Bluetooth to cos takiego bezprzewodowego jak WiFi, komunikacja bezprzewodowa w obrębie 10 metrów od telefonu. W przeciwienstwie do irdy nie wymaga by telefony sie widzialy wzajemnie. Np masz sluchawke BT na uchu i gadasz z ludzmi a telefon masz w kieszeni i miedzy sluchawka a nim nie ma zadnego kabelka. Fajne. I w sumie do teog nadaje sie BT w tej nokii. No i do podlaczenia do laptopa. Jezeli myslisz o wymianie plikow za pomoca BT w tej nokii dziala to koszmarnie zle, zdecydowaniej lepije irda wypada.

  • 0

    58. ~sl@wek  2006-09-12 16:16:06  host: olimp2219.resetnet.pl

    mój ojciec takiego ma, ekstra jest: ładna obudowa, porządnie zmontowany, prosty w obsłudze, BT, no i ekran czytelny bardzo

  • 0

    59. ~ravwen  2006-09-14 17:37:22  host: azl116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można w tym telefonie ustawić żę jak otwieram edytor sms to jet pusty czy cza cały cza kasować sms ?????? odp

  • 0

    60. ~max  2006-09-20 13:27:26  host: chello062179068015.chello.pl

    Nie, trzeba kasowac sms po napisaniu. To raptem 1 klick w opcje. Mnie ta opcja sie przydaje bo nie zawsze pamietam co naisalem ;]

  • 0

    61. ~qsp  2006-09-22 12:50:25  host: c38-169.icpnet.pl

    Telefonik do pracy a nie do zabawy... Po co mi aparat...wolę BT i EDGE. 6020 jest dla ludu a 6021 jest do pracy i tyle. Nie rozumiem po co dyskusja czy ma mp3 albo jakieś bajery...to może być do rozmowy o aparatach hi-end a nie masówkach.
    Pozdrawiam

  • 0

    62. ~aguś  2006-12-27 21:20:39  host: aakx254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem jest świetny mam go od niecalego roku i nie mam zasterzezen tylko trchę malo pamięci na galerię i kontakty... A dźwięki są strasznie zniekształcone..

  • 0

    63. ~basia  2006-12-31 14:29:39  host: h82-143-162-133-static.e-wro.net.pl

    powiedzcie mi ja wczoraj kupilam NOKIE 6021 w simplusie i nie wyswietla mo sie ile mam pieniedzy na karcie,jak to zrobic zeby mi sie wyswietlao. odp...

  • 0

    64. ~Astrala  2007-02-12 21:46:18  host: abir24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon świetny. leciutki, ekstra opcje. naprawdę polecam.

  • 0

    65. ~inspiron4150  2007-02-21 16:24:27  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    Właśnie wczoraj taki telefonik otrzymałem jako służbowy i testuje go. Podoba mi się. BT jest mi niezbędny. Nie korzystam z usługi NIM /naciśnij i mów/, a chcę, aby tym przyciskiem uruchamiał mi się dyktafon. Czy ktoś potrafi pomóc w tym temacie? Z góry dziękuję.

  • 0

    66. ~  2007-02-23 10:37:50  host: aakq149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co kupować ten telefon jak możnakupic 6020 i jest prawie to samo tylko że z aparatem!!!

  • 0

    67. ~zeta  2007-03-03 11:02:57  host: dgt204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest troche do dupy bo niema aparatu kamery

  • 0

    68. ~  2007-03-04 15:30:01  host: aals219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co kupować 6020 jak możnakupic 6021 i mieć BY zamiast badziewnego aparatu!!!

  • 0

    69.  2007-03-10 20:59:57

    mam tez chęc na ten telfon, tylko nie wiem czy brac w EraFun za 129zł na 24 miechy czy w TT za 399zł, korzystniej w TT, bo w Era Fun tel min 529zł by kosztował (8x 50zł przy umowie na 24 miechy). Jest lepszy od 6020!

  • 0

    70.  2007-03-23 17:41:33

    ile mieści się w nim smsów? :)

  • 0

    71. ~PIT  2007-03-28 12:58:40  host: bzy206.internetdsl.tpnet.pl

    Mam fona od jakiegoś czasu jest spoko, wkurza tylko słownik. Kupiłem w sklepie internetowym za chyba 425zł. Ma za to BT !!! I nie ocenia sie fona po tym czy ma czy nie aparat!!! Do dupy to jest papier toaletowy!! A taki aparat jaki jest w telefonie to sobie możesz właśnie do dupy wsadzić!!! Do zdjęć to mam Canona !!! A nie jakiś shit o rozdzielczości 800x600. Jak sobie takie zdjęcie na kompa wrzucisz to zobaczysz co jest warte!!!

  • 0

    72. ~monia  2007-03-29 13:31:50  host: static-62-233-140-6.devs.futuro.pl

    Kiepski telefon, oddałam go do naprawy po trzech dniach od momentu zakupu, naprawa trwała prawie półtora miesiąca,wrócił jeszcze bardziej uszkodzony, teraz już trzeci tydzień jest w kolejnej naprawie.

  • 0

    73. ~problem  2007-04-04 18:33:11  host: aclc157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy dzwonie do kogoś to automatycznie rozmowa sie przerywa jak zaraz ktos odbierze.Jeśli ktos wie jak to zmienic to niech napisze please

  • 0

    74. ~pancho  2007-05-03 15:48:56  host: axg236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do PROBLEM: wklepujesz *101*11*99#

  • 0

    75. ~Zysy  2007-05-05 02:41:32  host: chello083144121036.chello.pl

    Niech ktoś napisze jak sie wkłąda baterie ?????????????????????????????????????????????????????????

  • 0

    76. ~Konrad  2007-06-25 14:46:56  host: aczl115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon.mam go od dzisiaj i już jetstem bardzo z niego zadowolony.Bateria fajnie trzyma.

  • 0

    77. ~ela  2007-06-28 13:13:44  host: x775.bremultibank.com.pl

    mam do wyboru nokia 6021 lub nokia 6103, co mam wybrac

  • 0

    78. ~piomar  2007-07-07 23:22:10  host: 212.2.101.16

    jest nawet niezły korzystam z niego jako modem tylko ten edge trocheę wolny

  • 0

    79. ~MIKI  2007-07-20 10:51:52  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    Ten telefon można uważać za następce wysłużonej już Nokii 6310i. Ogółem dobry fon bateria na czuwaniu 14dni. Mam go 3 miechy i trzyma sie on dobrze.

  • 0

    80. ~  2007-07-23 00:29:26  host: cjr143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    raczej e50 jest zastępcą 6310i

  • 0

    81. ~Qu3ntin  2007-07-23 08:35:37  host: dik42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemano wszystkim. Nokie 6021 posiadam od 2 dni - jej popprzedniczka byla 6310i - pierwsze wrazenie bardzo dobre - funkcjonalny telefon z wieloma uzytecznymi funkcjami,bez "niepotrzebnych bajerów" - Wczoraj mój telefon przeszedł prawdziwy chrzest bojowy, wpadł wraz ze mną do strumyka i został wyłowiony z jego dna!- myslalem ze po nim ale został skrupulatnie osuszony i wszystko hula (mam nadzieje ze juz na dobre). Z wczorajszego incydentu zarysowuje sie wręcz wojenny charakter tej nokii ;) oby tak do końca.

  • 0

    82. ~Damianek88  2007-07-30 10:30:03  host: apn-99-85.gprspla.plusgsm.pl

    Witam. Telefon może być ogólnie mówiąć... Kupiłem go w erze ale niestety po zdjęciu simlocka zaczeła sie makabra ;/ telefon zaczoł sie reserować itp... używam go jako modem bo mam iPlusa niestety mi sie modem pcmcia rozwalił i jedyne to moje wyjście :D bo taki modem jest bardzo drogi ;p. Telefon oddałem do zmiany softu nic nie pomogło... Łączyłem sie przez bluetooth i takie coś występowało.. że sie rozłanczał gprs albo co gorsza reserował telefon ;/ Jak narazie lece na kablu DKU-5 i jest wszystko w pożądku. Polecam ten telefon mało wymagającym osobą. Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    83. ~elo  2007-08-05 20:13:35  host: 246.181.unknown.vectranet.pl

    czy on ma aparat ja mam nokie 6288 a wy

  • 0

    84. ~;p  2007-08-22 21:13:49  host: 90-156-4-148.as.kn.pl

    no to przeplaciles:P bo widac Tobie grzechotka potrzebna nie telefon:P

  • 0

    85. ~~~mokro~~  2007-08-26 12:12:57  host: public-gprs41155.centertel.pl

    ten telefon ma troche mało bajerów, ale to jednak nokia, a nokie są najlepsze

  • 0

    86. ~>user6680  2007-08-26 12:18:57  host: public-gprs41155.centertel.pl

    witam miałem kiedyś ten telefon i nie narzekałem, fajnie się pisało esy i fajne menu, potem miałem 6020 miał to wszystko co poprzednik + aparat VGA i kamerke QCIF(128x96 jak by ktoś nie wiedział) a więc potecam tego fona dla osub którzy w telefonie widzą tylko urządzenie do telefonowania i pisania sms`ów ...::Pozdro::...

  • 0

    87. ~  2007-09-08 16:34:32  host: 212.160.172.70

    Prosta, wytrzymala, funkcjonalna, solidna idealna dla kogos kto wykorzystuje telefon do komunikacji a nie mp3 itp. Mysle ze ten telefon jest po czesci nastepca legendarnej 6310i. Polecam.

  • 0

    88. ~  2007-09-08 16:35:55  host: 212.160.172.70

    Prosta, wytrzymala, funkcjonalna, solidna idealna dla kogos kto wykorzystuje telefon do komunikacji a nie mp3 itp. Mysle ze ten telefon jest po czesci nastepca legendarnej 6310i. Polecam.

  • 0

    89. ~supcio  2007-09-17 19:00:28  host: emo70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mailam juz ten telefonik ale go sprzedalam poniewaz dostalam inny ,mam zamiar znowu go kupic, poniewaz jest maly, zgrabny,taki maly fajny telefonik, niewymaga instrukcji:)lubie tekie telofony poprostu PROSTE

  • 0

    90. ~Sfidt  2007-10-03 17:43:10  host: emv106.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten forn odtwarza .jar .jad czy moze symbian

  • 0

    91. ~maciej  2007-10-13 23:52:05  host: inet20909na-2.eranet.pl

    ta nokia jest ok uzywam jej jako modemu i potrzebny jest mi BT i EDGE a 6020 ma aparat ale lipny. normalnie uzywam SE K800 i tym tel mozna zrobic super fotki, ma 3,2mpx i nie potrzebuje cyfrowki!!

  • 0

    92. ~jacek  2007-11-03 21:46:05  host: dynamic-87-105-113-172.ssp.dialog.net.pl

    średni telefon - jakość połączeń marna, może to wina egzemplarza ale w moim bez przerwy słychać denerwujący szum a czasem przerywa połączenie nie wiedzieć czemu. świetny do esemesów - muszę powiedzieć że w porównaniu do samsunga którego posiadam jako drugi fon edycja esemesów jest o wiele lepiej pomyślana.

  • 0

    93. ~  2007-11-11 22:32:51  host: p07-07.opera-mini.net

    rany myślałem że czytam posty z 2005 roku, takiego grata bez mp3, pamięć malutka, wolny edge,szok , na złom nawet sie nie nadaje:-)

  • 0

    94. ~ggg  2007-11-16 11:52:56  host: gnc234.internetdsl.tpnet.pl

    bez przesad ~ telefon dla normalnych ludzi którzy nie traktuja go jak zabawki do wszystkiego.

  • 0

    95. ~csnv  2007-12-07 20:32:00  host: ds-out.man.olsztyn.pl

    kolego, na złom nawet to już sie twoja matka nie nadaje. a to jest telefon dla doroslych ludzi, a nie dla takich gówniarzy jak Ty... .pzdr all

  • 0

    96. ~Haku  2007-12-13 19:31:20  host: host227.net81.citysat.com.pl

    Mam 6230i i 6021 fajny on jest ale ten telefon ma strasznie mało pamięci. Liczyłem chociaż na 10mb. Menu mi się w nim nie podoba ale można użyć jakiegoś motywu i będzie ok. Polecam lecz jak ktoś chce czegoś więcej to 6230i jest super.

  • 0

    97. ~sensei84  2008-01-02 23:42:30  host: cga237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś mógłby mi napisać jak ustawić podświetlenie w tym telefonie na dłuższy czas niż ok. 5 sekun, bo własnie po takiej chwili jeśli nie naciskam żadnego przycisku to obraz ciemnieje. Z góry dzięki :)

  • 0

    98. ~bbb  2008-02-12 16:16:33  host: ado241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdjac z niego obudowe?

  • 0

    99. ~ja  2008-02-24 19:04:54  host: bye179.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od kilku dni jest naprawdę ok, tyle że nie dla kogoś kto nie szuka w telefonie aparatu i mp3... Polecam

  • 0

    100. ~  2008-05-19 08:41:31  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    Dobry burak, mam go od roku. Banalny w obsłudze, chodzi się po nim jak po własnej kuchni. Niemowlak by wyczaił ten telefon, nie to co samsungi erickssony i inne jakieś tam szity. W nokii jest konkret. Lekki, rozkłada się go na części w 45 sekund. Trochę się kurzy w środku i wiesza się (z wyłączeniem), gdy mu się za szybko wyśle smsa długiego. Ale to jedyne wady wobec całego ogromu zalet jakie ma ta nokia.

  • 0

    101. ~anonim  2008-06-11 00:48:01  host: dynamic-78-8-84-87.ssp.dialog.net.pl

    Krótko telefon jest dla nie wymagajacych dużo od telefonu ludzi. Miałem go bateria trzyma bardzo długo(trzeba jak w kazdym tak jak w instrukcji odpowiednio sformatować) i jest wytrzymały na upadki, wstrzasy i nawet na wode.

  • 0

    102. ~cosmopolitan  2008-06-12 17:45:11  host: aajs9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja matka ma takiego ale zmienia bo biedak nie wytrzymal juz jej sposobu uzytkowania. Gubi sie zasieg tzn zasieg jest raz w tygodniu tylko w srode :/ ale telefonik mi sie podoba, fajnie sie z niego dzwoni, wchodzi duzo sms-ow (500!) i naprawde podstawowe funkcje, dobijaja tylko dwie rzeczy: fatalnie pisze sie smsy bo klawisze sa twarde, i zbyt malo pamieci, 2mmski i juz pamiec szlag trafil :-/ ale tel ogolnie fajny mojej matce sluzyl 2 lata, wyslala z niego 100tysiecy smsow, i przegadala wiele wiele godzin! Bateria fajnie trzyma, 3dni przy gadaniu i ciaglym pisaniu ! Polecam ocena 8/10punktow.

  • 0

    103. ~  2008-07-05 16:16:19  host: pc8.alto.com.pl

    mam jako firmową naprawdę dużo przeszła mam go od 2 lat i zaliczyła loty z 3 i 5 piętra. Często mi wypada i nic się z nim nie dzieje. Miałem SE i nie wytrzymał miesiąca... Polecam Telefon

  • 0

    104. ~6021  2008-07-27 16:51:46  host: 212-102-25-118.adsl.inetia.pl

    genialny telefon, szkoda, że teraz już wszystkie mają aparaty i inne badziewia... po 2 latach użytkowania mój telefonik jest w bdb stanie, zastrzeżenie można mieć tylko do wyświetlacza - się zakurzył w środku, nie wiem czego to wina ;p bateria trzyma do 7 dni ! po 2 latach !

  • 0

    105. ~zapisz  2008-08-22 17:05:29  host: hmo250.internetdsl.tpnet.pl

    czym on sie rozni od 6020? Tylko BT? Nie wiecie czy obudowa od 6020 bedzie pasowac do 6021?

  • 0

    106. ~nokia  2008-08-28 16:09:24  host: hmo250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam 2 letnia nokie 6021. Po dwoch latach zeszlo troche farby kolo wyswietlacza. Telefon sie nie wiesza, przyciski idealnie chodza. Telefon ma malo pamieci, ale starcza na kilka dzwonkow, gierek czy motywow. Mozna samemu robic motywy, dzieki czemu telefon zmienia sie nie do poznania. Zmienic ikonki, tlo, tapety i jest bardzo ladny. Standardowe ikonki sa wyjatkowo brzydkie. Wyswietlacz bardzo czytelny, brak dzwonkow mp3 po czesci wynagradza amr (choc jakosc o wiele gorsza). Telefon jest dosc maly porownujac do "kombajnow" jakie dzis sie sprzedaje. Bateria dlugo trzyma. Telefon odpormy na upadki. Mozna zniszczyc obudowe, ale nie telefon. Cos jak 3310, 3510. Plusy: prosty w obsludze, mocny, dlugo trzyma bateria, bdb. wyswietlacz, IRDA i bluetooth, maly rozmiar. Minusy: Z obudowy schodzi farba (nokia niestety maluje plastik), tylko podstawowe funkcje. Dla starszych osob idealny telefon, dla mlodziezy juz obciachowy.

  • 0

    107. ~vevw  2008-08-28 16:39:42  host: dsp20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon, bez zbędnych funkcji (tj. aparat, kamera, mp3). Ładna obudowa. Telefon jest ok, nawet bardzo.

  • 0

    108. ~beel  2008-11-20 19:41:39  host: pradnikg.gemini.net.pl

    świetny telefon!! mam go dwa lata i myślę, że się z nim prędko nie rozstanę. nie potrzebuję szpanować aparatem - służy mi do rozmów i czasem smsów. Przycisk do nawigacji genialny!! Baterię ładuję co tydzień, materiał użyty na obudowie sprawił, że wygląda jak nowy, nic się nie rysuje. uwielbiam mój telefon ;-))

  • 0

    109. ~alfons  2008-12-19 15:44:41  host: access19.mielec254.tnp.pl

    ten telefon może mieć gg

  • 0

    110. ~telefonNA6  2008-12-30 11:40:16  host: apn-77-112-167-28.gprs.plus.pl

    mój egzemplarz jest super chociaż ma wspomniane wady: kurzy się pod szkiełkiem wyświetlacza i odpryskuje farba (może to lipna obudowa; odkupiłem go). Jak wgrać nowe oprogramowanie? tzn używam gprs, w instrukcji jest podane, że ma edge, ale tel z niego nie korzysta, a nawet nie ma w ustawieniach edge-a (tylko gprs). Proszę o pomoc. używam bluetooth. Jak zdjąć obudowę? śrubokręt do podważania i dużo uwagi. Połączona jest przez zapadki-pamiętaj że środkowa część widoczna z boku należy do telefonu-nie obudowy.

  • 0

    111. ~shaun baker  2009-01-20 11:13:12  host: cache.btk.net.pl

    opłaca sie go kupic za 70 zeta z kąpletem i słuychawka blutu?>?

  • 0

    112.  2009-01-21 13:01:56

    Ej, ale 6021 ma baterię 900 mAh, nie 760... Przynajmniej tak mi się wydaje : |

  • 0

    113. ~Piotrek  2009-01-29 23:14:20  host: cache.btk.net.pl

    Witam! Kupiłem tą nokie używaną jakiś tydzień temu.Zapłaciłem 70 pln za cały zestaw z orginalna słuchawka BT.Moim zdaniem to najlepszy telefon do tej ceny który ma BT i długo bateria 3ma

  • 0

    114. ~oolalalaaaa  2009-04-27 17:50:59  host: staticline789.toya.net.pl

    mam telefon 2 lata, wcześniej miała go moja mama, przez 1,5 roku. bardzo długo rozmawiam, czasem 2h dziennie i wysyłam dużo smsów. telefon trzymał 1,5 tygodnia, obecnie około 5 dni (ale ma prawie 4 lata!). fakt brak aparatu bywa męczące ale da się przeżyć.teraz chcę coś nowszego, ale mało który telefon dorównuje temu modelowi nokii. trudno będzie coś znaleźć:( uważam, że każdy kto chce by telefon służył do rozmów, to ww 70zł to bardzo dobra cena! POLECAM

  • 0

    115. ~Tadek  2009-07-01 16:16:27  host: gbe147.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon trzy lata. Mankament to głośnik. obudowa się wyciera

  • 0

    116. ~Tadek  2009-07-01 18:23:20  host: gbe147.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon trzy lata. Mankament to głośnik. obudowa się wyciera

  • 0

    117. ~dod  2009-10-04 15:05:09  host: ip-89.171.192.186.static.crowley.pl

    ten fon troche jest do dupy bo ma mało miejsca nie ma a paratu i sie farba szybk zdziera

  • 0

    118. ~wd  2010-05-01 23:54:41  host: 80-225-47-18.dynamic.dsl.as9105.com

    telefon prosty, bez zbednych funkcji. Ogolnie bezawaryjny. Bateria dlugo trzyma. Jest niewielkich rozmiarow. Korpus wygada solidnie. Mi telefon niejednokrotnie wypadal na ziemie i nic sie nie dzialo. Za ktoryms razem pekla obodowa oraz wyswietlacz. Telefon tylko i wylocznie do dzwonienia i SMSowania.

  • 0

    120. ~  2010-05-04 12:49:35  host: 80-225-47-18.dynamic.dsl.as9105.com

    obudowa od 6020 posuje do 6021 i na odwrot. Roznia sie tylko otworem na aparat foto. Jedna obudowa go ma druga nie.

  • 0

    121. ~Xz ja  2011-05-29 17:57:18  host: public27122.xdsl.centertel.pl

    Mialem tego fona...dostalem go na komunie(5 lat temu :) ) teraz mam motke defy...ta nokia to byl dobry telefon...aaa, ale po roku przed wf-em popatrzylem na ekran, a tu jakies biale literki na niebieskim tle i fon pasl :(

  • 0

    122. ~Grzes  2011-11-01 23:26:35  host: 217.97.240.55.meganet.net.pl

    Telefon dla dorosłych. Bluetooth, prosty kalendarz. Głośne dzwonki, bateria długo trzyma. Ponadczasowy, elegancki design. Obudowa się starła, ale podmieniłem przedni panel na tez z Nokia 6021 - pasuje a łatwo dostępny. Mam teraz E72 ale ten jest w domu jako zapas. Właśnie E72 idzie znów do serwisu a 6020 nie do zdarcia. Jak się komuś znudzą zabawki, to polecam poszukać tego właśnie. On was nie zawiedzie:)

  • 0

    123. ~6021  2013-05-07 16:42:42  host: d107-154.icpnet.pl

    bardzo wytrzymaly telefon dziala do dzis 07.05.2013 u mnie lezy jako zaminnik jak terazniejsze smartfony ida na gwarancje..

  • 0

    124. ~wlodomur  2013-12-27 13:25:00  host: 87-206-69-165.dynamic.chello.pl

    wlasnie go wyciągnąlem z szuflady i z powrotem uruchomiłem,mam ericssona k8800i ale znowu padł jojstick/3/ nokia n97 mini mnie osobiście wnerwia,potrzbyje prostego telefonu nie zabawek

  • 0

    125. ~nick  2015-03-16 01:47:41  host: apn-31-0-1-137.dynamic.gprs.plus.pl

    To samo co 6020 tylko bez aparatu. Nowsze i gorsze, po co coś takiego?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet