Nokia 6020 - opinie
Telefony Nokia Nokia 6020 Opinie o Nokia 6020

Nokia 6020

w sumie: 663
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~Anderson  2004-11-02 23:07:00  host: futuro.wolne-85.interecho.com

    Hmmm... Nowy telefon i nie ma ani mp3 ani anwet radia... Ale poza tym niezły.

  • 0

    2. ~rychu  2004-12-03 22:50:00  host: rychu.infinity.net.pl

    patrząc na ten model zauważyłem ,że jest cholernie podobny do sony-ericssona t630

  • 0

    3. ~Blackall  2005-01-03 21:44:00  host: bqy70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest chyba kontynuacja 6230(20) bardzo podobny. Po za tym wymianiony telefon ma radio więc wydaje mi się że ten tez powinien mieć.

  • 0

    4. ~meczek  2005-03-06 23:46:00  host: aib116.internetdsl.tpnet.pl

    Brak radia i mp3 troche dokucza,ale poza tym to nawet w Plusie mowia,ze tel.prezentuje wysoki poziom telefonow kl,sredniej-i mi sie podoba

  • 0

    5. ~takitam  2005-03-07 18:15:00  host: nat-ld2.tvsat364.lodz.pl

    Dziwne a stronie noki noki podaja że ma irdę...

  • 0

    6. ~WitekT  2005-03-08 11:28:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    takitam: dzięki za zwrócenie uwagi, poprawione! :)

  • 0

    7. ~rObaK  2005-04-05 06:41:00  host: ip-81-15-184-150.unregistered.net.telenergo.pl

    moze i nie ma radia i mp3 ale jest bardzo fajny :) ja go mam od niedawna ( od taty zabralem :D) i ma mozliwosc krecenia filmimkow ma ladna obudowe , nie niszczy sie , ladnie klawisze ustawione a mp3 to podobno nokia wycfuje z telefonow najnowszych poniewaz po sluchaniau sie dyktafon psuje i jakies tam problemy , tak jak bylo z ktoryms sony ericssonem mial 72 tonowa polifonie ale byly prolbemy to do 40 zmneijszylo :) Pozdro

  • 0

    8. ~TeeJey  2005-04-11 16:06:00  host: w3cache.dami.pl

    A moze mi ktos powiedziec ile tonowa polifonie ma ta nokia? bo cos z nie zawsze jest podane, a szkoda
    z gory THX

  • 0

    9. ~Homzik  2005-05-02 00:56:00  host: bjw29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polifonia 16-tonowa. Jeszcze jakies pytania? Jesli tak to moge odpowiedziec, gdyz posiadam ten telefon. Jest naprawde ok, bateria trzyma duzo dluzej niz w 6230 :)

  • 0

    10. ~  2005-05-04 19:28:00  host: 81.15.198.138

    nie ma też liter polskich

  • 0

    11. ~Adam  2005-05-05 18:26:00  host: alx14.internetdsl.tpnet.pl

    mi tam sie podoba chociaz go nie mam ale moj brat go mial jest wypas i nawet tani jest i to jest duzy plus (kosztuje na allegro nowy jakies 600-650 zl )

  • 0

    12. ~SqUn  2005-05-16 20:29:00  host: daw75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Planuje zakup nokii 6020! Rozczulacie się, że nie ma mp3 i radia! Po co to w telefonie! Telefon służy do dzwonienia! Jak szukacie rozrywki to platforma Symbian się kłania! Telefon stylistycznie jest poprostu maXem! Funkcje też niczego sobie! Po prostu ideał!

  • 0

    13. ~Rafael  2005-05-25 14:22:00  host: CLIENT-eb-6.elblag.dialog.net.pl

    Zakupiłem sobie taki telefon wszystko jest spoko, jedno mnie wkurza producent robi telefon z aparatem i możliwością nagrywania sekwencji wideo a pamięć w aparacie 2,5MB. Śmiechu warte.

  • 0

    14. ~Rafael  2005-05-25 14:22:00  host: CLIENT-eb-6.elblag.dialog.net.pl

    Zakupiłem sobie taki telefon wszystko jest spoko, jedno mnie wkurza producent robi telefon z aparatem i możliwością nagrywania sekwencji wideo a pamięć w aparacie 2,5MB. Śmiechu warte.

  • 0

    15. ~milka  2005-06-02 15:39:00  host: amf22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakiej jakosci są zdjęcia robione tym telefonem?czy warto go wymienić mam Necka e 228 i zastanawiam sie nad zamiana,co mi radzicie?

  • 0

    16. ~Pele  2005-06-03 16:03:00  host: 193-0-65-67.noname.net.icm.edu.pl

    Od wczoraj mam ten telefon. I tak: po wlaczeniu nie dzialal joystick na dol. Po wielu probach, rozruszal sie. Teraz znowu nie moge wyslac mms choc moge je odbierac. Wszystko mam ustawione tak ja powinno byc. Nawet oprogramowanie zmienilem.
    A plusy: wyglad, jak to nokia-wszystko tam gdzie powinno byc, dobre fotki ale malo pamieci (nie mozna dopupic).
    Generalnie jest OK. Nie zaluje zakupu (jeszcze).
    A moze ktos mi powie czy mozna zmienic wyglad aparatu na srebrny?

  • 0

    17. ~luq666  2005-06-03 18:28:00  host: pf59.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl

    hmm mam zamiar kupić ten font ile trzyma mu bateria i ile ma pamięci
    z gory THX

  • 0

    18. ~pm  2005-06-08 23:40:00  host: 160-208.82-139.bia.tkb.net.pl

    moglby ktos mi wytlumaczyc ile w tym aparacie mozna trzymac zdjec zrobionych i jak dlugi filmik mozna nagrac

  • 0

    19. ~RB  2005-06-09 15:40:00  host: co82.internetdsl.tpnet.pl

    ON MA EDGE A CZY KTOŚ SPRAWDZAŁ PRĘDKOŚĆ PODŁĄCZAJĄC GO LAPTOPA

  • 0

    20. ~Rafwald  2005-06-11 11:47:00  host: dug231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, pracuję od dłuższego czasu w tez branży (najpierw 2 lata idea teraz 2 lata era) i przesiadłem się właśnie z mojej 6210 na 6020 powiem jedno - nie żałuję! Telefon przemyślany, długo trzyma bateria - u mnie tydzień, żadnych problemów z gprs itp. Ktoś napisał że nie ma polskich liter, nieprawda ma świetny słownik T9, irda oczywiście też jest. Telefon solidny i pewnie działają przyciski i wszystkie funkcje. Mogłem mieć inny ale z jakiegoś powodu ten wybrałem. Kupiłem za gotówkę 879 zł u siebie w salonie z 2 letnią gwarancją. Szczerze polecam!

  • 0

    21. ~Grzes  2005-06-11 12:22:00  host: 213-238-83-16.adsl.inetia.pl

    Telefon jest spoko poza jednym - w czasie rozmowy słychać szumy w słuchawce. I niestety dotyczy to wszystkich egzemplarzy tego modelu (sprawdzałem 5 szt w kilku salonach Idei) - jakość rozmowy znacznie gorsza w porównaniu do 6310i - i bateria też słabsza

  • 0

    22. ~Kuba  2005-06-14 22:35:00  host: chello084010016132.chello.pl

    Wiec tak : Telefon ma klasyczny wygląd który ładnie sie prezentuje, to nie jakiś futurystyczny gniot jak te które są teraz na rynku, jest poprostu zwyczajny ale za to funkcje ma bardzo zaawansowane. Jeśli chodzi o pamięć to małe sprostowanie, dokładnie posiada on 2.4MB na gry/obrazy to wystarcza na bardzo dużo u siebie posiadam 96 dzwonków polifonicznych (do 16 instrumentów) i 52 tapety kolorowe - poza tym zostało 1MB wolnego i nie mam co wpakować bo nic ciekawego nie ma. Pamięć na gry/aplikacje jest bardzo mała w/g mnie, wynosi około 200KB - jest to mało ponieważ zaawansowana aplikacja bądz gra ma na ogół 60-70KB więc niewiele ich wejdzie do telefonu. Te dwie pamięci są osobne nie myślcie że jeśli wgracie mniej dzwonków to wejdzie wiecej gier. Filmy standardowo kręci 20sek ale w ustawieniach można podnieść do max 50sek. Bateria w tym telefonie to wielka zaleta, trzyma 6-7 dni o wiele lepiej niż te modele z radiami czy mp3 które trzymaja 1-2dni (nokia 6230). Ma polskie czcionki w SMS trzeba tylko troche pokombinować - pisząc SMS wcisnij # i wybierz język polski i będą (ąśćńó itd.). IrDA oczywiście jest znajduje sie na wysokości wyświetlacza gdzie są przyciski NIM. To o zaletach teraz o wadach... są to drobne wady chodz można różnie je przyjmować, po pierwsze gdy zaznaczysz opcje raportów o dostarczeniu smsa i uzbiera ci ich sie sporo nie ma możliwości "Usuń wszystkie raporty" więc trzeba sie bawić z każdym osobno kasując je. Kolejna mała niedogodność to simlock nie łatwo go zdjąć kodami i może nie obejść sie bez płacenia za to. I to tyle. Mimo to aparat świetny POLECAM

  • 0

    23. ~Kuba  2005-06-20 00:48:00  host: chello084010016132.chello.pl

    Grzes ma wiele racji co do szumów, są one obecne podczas rozmowy ale da sie to wyregulować w miare klawiszami z lewej strony od wyświetlacza (poziom głośności rozmówcy). Zapewne przyczyną jest bardzo mocny głośniczek który wyłapuje wszelkie szumy i przekazuje, podobnie jest z dzwonkami są bardzo głośne - to nie bzdura, posiadałem wcześniej wiele modeli aparatów NOKIA i ten jest najgłośniejszy z nich wszystkich. Czasem nawet polifonia jest nieco zniekrztałcona przez to iż jest głośna więc trzeba ściszać poziom dzwonka - u mnie mam na 3 bo na 5 to masakra, chyba że ktoś niedosłyszy to dobra rzecz. Obudowy wymienne do tego modelu istnieją ale narazie są bardzo drogie i trudno dostepne... ale poczekamy zobaczymy.

  • 0

    24. ~abonent  2005-06-24 18:48:00  host: v20-s1.itpp.pl

    Telefon piękny - taki tradycyjny. Przerzucam się na niego. A co do pamięci - to ile wy na telefonie chcecie zdjęć trzymać?? Aparat w telefonie jest tylko dla bajeru...

  • 0

    25. ~Blade21  2005-06-25 10:58:00  host: 213-238-127-39.adsl.inetia.pl

    Jeśli o mnie chodzi to ten telefon to dno... JA mam nokie 6230 który ma radio, mp3, kamere karta mmc do 1gb nówka kosztuje 850zł wię proponuje dozbierać 200 zł do tej noki 6020 i mieć telefon o 3 klasy wyższy, I jeżeli ktoś mówi że są problemy z mp3 w nokiach to cbyba jak był mały to mu ktoś granat do kołyski zarzucił...

  • 0

    26. ~backi  2005-06-27 08:33:00  host: tm114.internetdsl.tpnet.pl

    tutaj tez pisze ze ma IrDe

  • 0

    27. ~Kuba  2005-06-29 02:08:00  host: chello084010016132.chello.pl

    dolozyc 200zl jak mowi blade i kupic telefon 3 klasy wyzszy a tym samym 1000 klas nizej bo bateria w tamtym trzyma 2 dni przy uzywaniu telefonu, a nie by sobie lezal bo tak wytrzyma 3 dni. A chyba wszystkim posiadaczom telefonow przenosnych najbardziej zalezy by dlugo trzymala bateria i dlugo miec kontakt, w tym przypadku nokia 6020 spisuje sie bardzo dobrze

  • 0

    28. ~BigPit  2005-07-08 00:53:00  host: chello084010221242.chello.pl

    Witam. Telefonik Nokia 6020 posiadam od 2 tygodni. Poprzeni mój telefon Nokia 6610 sprawdził sie doskonale a ten daje jeszcze więcej. O niebo lepsza polionia + true tony, wyraźniejszy wyświetlacz, doskonały słownik T9, kamerka z opcją wideo - nagrywanie filmów do 50 sek., dyktafon do 5 min., klawiaturka na której naprawdę miło się pisze sms-y. Obawiałem się joya ale niepotrzebnie bo przypadkowe zadziałanie jest minimalne. Po kilku godzinach poruszasz się nim po menu bez pomyłek. Gry i programy ruszają szybko. GPRS i EDGE zapewniają szybki transer z internetu. No i można wszystko przesyłać przez irdę: dzwonki, odrazki i filmy. Poza tym lekki i poręczny. Zmiany w menu wymagają przyzwyczajenia. Ja osobiście polecam. Telefon DO rozmowy, pisania
    sms-ów i trohce do grania i w rozsądnej cenie.

  • 0

    29. ~ostr  2005-07-28 19:23:00  host: aew46.internetdsl.tpnet.pl

    czy 6020 posiada symbian??

  • 0

    30. ~xdd  2005-08-03 16:21:00  host: chello212186158075.chello.pl

    Ten telefon niczym nie zachwyca. Rozmiar wyświetlacza nie zachwyca; nie ma radia, które posiadają nawet starsze modele nokii; wygląd nie zachwyca; dźojstik chodzi dość topornie, choć można się przyzwyczaić. Zdjęcia i filmy robi całkiem ładne, ale co z tego, jak pamięci na nie jest bardzo mało. W życiu nie zamieniłbym mojego se k300i na ten telefon, bo ma znacznie więcej funkcji i kosztuje o 1/3 mniej.

  • 0

    31. ~lookas  2005-08-09 21:06:07  host: aat59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon naprawde spox. Tylko bateria mi 3ma góra 3 dni:( Czy to wina baterii czy fona? Niech ktos doradzi bo zastanawiam sie nad kupnem nowej baterii. Jezeli tak to jak lepsz do tego fona? Litowo jonowa czy li.polimerowa? Pozatym nie mam zastrzeżeń - fonik spox;]

  • 0

    32. ~Maniek  2005-08-15 14:24:57  host: squid.veranet.pl

    cze mam tego koma od 4 dni a juz mi sie zawiesl:| to bylo dziwne 5 sek!!(sadze ze powodem byla mala ilosc wolnego miejsca)
    Ale nie zaluje wyboru 50sek filmu sadze ze to niezle jak na komorke:>Net chodzi jak mazenie a menu chodzi plynnie i bez problemu sie w niej odnalazlem;]A co do fotek niebo w gebie!Nie wiem czy to standart ale mowie ze rozdzielczosc jest 640-480 wiec chyba niezle ("wysoka" jakosc)I dalem za to cudo 590zl z 2 letnia gwarancja:P(do chlopa powyzej;] )

  • 0

    33. ~BKX18  2005-08-23 17:14:24  host: aok51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    xdd: co ty gadasz? miales ten telefon w rekach? Ja kupilem swego czesu K500i a moj starszy wlasnie ta Nokie i bylem cholernie zazdrosny, bo niby ma mniejszy wyswietlacz, niby jest taka prosta, itd. ale to wszystko to same plusy, wszystkie telefony sie nudza i wlasnie wtedy widzimy zalety baterii, szybkosci obslugi itd. a gierki, alpikacje, motywy itp. sa na poczatku fajnym bajerem, wiec telefon polecam, bateria trzyma okolo 1 tyg, mysle ze mozna go nazwac nastepca 6210/6310... Wracajac jeszcze do K300 to nawet za darmo bym go nie chcial, ma tak samo maly wyswietlacz jak 6020, a jest o wiele bardziej zamazany i nieczytelny... i ten tandetny wyglad calego telefonu... bbbblllleee

  • 0

    34. ~Sadman  2005-08-29 18:49:26  host: chello087207255157.chello.pl

    Spoko to tylko telefon,dlugo trzyma baterja,funkcjonalny,pare fotek mozna zrobic i jest ok. a mp3 to słucha sie na dyskmenie.

  • 0

    35. ~Sadman  2005-08-29 19:10:33  host: chello087207255157.chello.pl

    Spoko to tylko telefon,dlugo trzyma baterja,funkcjonalny,pare fotek mozna zrobic i jest ok. a mp3 to słucha sie na dyskmenie.

  • 0

    36. ~Piterek  2005-09-01 19:06:54  host: bgj119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kuba te dzwonki na 16 gł;sach nie sa zbyt denne. Ogolnie telefon mi sie podoba i chce go sobie sprawic ale zastanawiam sie nad Nokia 6020 za 399zl a Sagem myx7 za 199zl prosze pomorz.

  • 0

    37. ~artur51  2005-09-03 17:28:07  host: m150.c158.petrotel.pl

    telefon cudo bateria 7-8 dni, w erze trzyma najdłużej bo ERA ma najlepszy zasięg w załej Polsce, a przy plusie i idei trzyma krócej bo musi zuzyc wiecej energii na sprawy sieciowe. Krótko mówiąc : telefon cudo. najlepiej go kupić w sieci ERA.

  • 0

    38. ~rodak  2005-09-04 08:23:50  host: host1.citinet.com.pl

    poczatkowo planowalem 6021 (bo duzo tanszy a zamiast pseudoaparatu ma BT) ale maja go narazie tylko w erze :/ przesiadlem sie z 6230 (zbyt droga zabawka). uzywam go juz drugi miesiac - jestem bardzo zadowolony. zero problemow. brak BT jeszcze mi nie dokucza. stylistyka i ergonomia jest rewelacyjna. swietna klawiatura, dobry wyswietlacz i solidne wykonanie. bateria trzyma okolo 7 dni. menu graficzne prezentuje sie duzo lepiej niz zalosne ikonki 6230. wodotryskow brak: telefon posiada wszystkie istotne cechy/funkcje 6230 pomijajac radio, BT, mp3 i karty pamieci - czyli rzeczy zbedne w telefonie biznesowym. naprawde godny polecenia - choc niestety nie w tej cenie poniewaz dokladajac jakies 100 zl na allegro mozna cieszyc sie 6230. osobiscie udalo mi sie go kupic za cene 6021 czyli jakies 250 zl mniej niz 6230 wiec jestem zadowolony. polecam :)

  • 0

    39. ~Messiash  2005-09-14 20:05:19  host: nat.udn.pl

    Telefonik fajny prosta obsługa niedrogi, IrDA swietnie działa mógłby być blut. Jeszcze niewiem jak wygladają zdj na kompie ale na komurce mogą być. tylko jedenw ał jest raz wchodziłem na strone jamby i nimozna było ściągnąć dzwonków real tune a dziś własnie mi kumpel przesłął i świetnie działało. A co do jakości rozmów to jeszcze neiwiem bo nie rozmawiałem:P

  • 0

    40. ~luna11  2005-09-15 15:18:07  host: byz17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To bardzo dobry,solidny telefon.bateria trzyma dlugo,jest maly,wygodny,lekki,funkcjonalny.serdecznie polecam.jednak co nokia to nokia:)

  • 0

    41. ~aDI  2005-09-18 19:22:48  host: saturn.czajen.pl

    POCO TEMU TELEFONOWI MP3 PLAYER JESLI MA TYLKO 3 MB PAMIECI NIE POMYSLELISCIE!!A JAK WAM NIE PASUJE TO SONBIE KUPCIE 6230I

  • 0

    42. ~Bartek  2005-09-26 21:40:19  host: 80.51.246.102

    Ja mam Nokie 6020 od soboty, a nawet dwa egzemplarze. Telefony Fajne jednak mam pewien problem, w jednym z nich mam cholernie blade kolory a nie mam pojecia jak ustawic kontrast, może ktos pomoże ?? jak nie dojde o co chodzi chyba oddam go na gwatancje, a co do szumów to strasznie denerwujące.

  • 0

    43. ~5qty  2005-09-28 15:15:03  host: sik-2.zory.msk.pl

    Ja mam tego fona (nokie 6020) i wg mnie jest to wypasiony telefony, miałem wczesniej 6310i ale wole zdecydowanie tą nokie pomimo ze nie ma bloototha, ani radia ani Mp3, Jest po prostu rewelacyjny i w zupełności taki telef wyztarczy :)

  • 0

    44. ~pak_  2005-09-28 17:45:31  host: host82-143-158-119.ip.nd.e-wro.net.pl

    witam. dostalem ten telefon w ofercie urodzinowej ery (wczesniej mialem Motke E398-przebajerowana i z zawieszajacym sie softem, pozniej K700 w ktorym bateria trzyma max 3 dni-w koncu dostalem Nokie) musze powiedziec ze tel. zaj..prosty, z wszystkimi potrzebnymi funkcjami i dlugo trzymajaca bateria-do dzwonienia a nie do szpanowania-niestety poszedl do serwisu bo mial krzywo zamontowany wyswietlacz. Uwazajcie na telefony jak je bierzecie z salonu-lepiej na miejscu sprawdzic niz pozniej do serwisu biegac

  • 0

    45.  2005-09-28 18:13:46

    a ja mam pytanko co byście woleli Nokie 6020 czy Siemensa C75, ja osobiście wybrałem Nokie, ale jestem ciekaw waszych opini

  • 0

    46. ~stefanb  2005-10-04 11:53:11  host: dkk216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna z tego telefonu zdjac simlocka kodem

  • 0

    47. ~skrot  2005-10-06 17:59:40  host: serwus.bnet.pl

    Slyszalem z kilku zrodel, ze sa problemy z szumami w czasie rozmowy... Jak jest naprawde uzytkownicy 6020/6021???

  • 0

    48. ~  2005-10-06 18:03:46  host: asr94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić ta nokie jest wszystko na tej drodze :) Jezeli chodzi o parametry spelnia moje oczekiwania w pelni z tym, że nie wiem jak z praktyka. Nikt z moich znajomych go nie ma... Prosze kogos by opisal mniej wiecej jak sie sprawuje... Ile trzyma jak wychodza zdjecia z gory dzieki!

  • 0

    49. ~Maciek  2005-10-07 20:34:31  host: cqy101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Wydaje mi sie ze spelnia wszystkie moje oczekiwania. Nie wiem tylko czy ma zoom i czy za pomoca irdy mozna tez komunikowac sie z komputerem czy tylko miedzy telefonami. Do tego nie wiem czy mozna przez irde komunikowac sie np z siemensem prosze o odpowiedz...

  • 0

    50. ~ya  2005-10-12 16:37:03  host: dko101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    irda jest ok mozna pliki wysylac bezposrednio z telefonu bez oprogramowania lub przez pc suite zoomu nie zauwazylem ale moge go sobie zrobic w komputerze

  • 0

    51. ~Izza  2005-10-15 13:15:36  host: 217.97.0.178

    Mój brat kupił mi taki za 420 zł w Norwegii i naprawdę świetnie się sprawdza. Polecam

  • 0

    52. ~Michał  2005-10-16 14:36:19  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    Zdjęć na jakości wejdzie inaczej filmiki to klip 15sek a najdluzszy 50s nie wiem czy potem braknie pamieci ale nie powinno bo ma w miare. tel mam od 2dni i jest odlot wszystko działa jak sie należy na początku miałem problemy z połączeniami ale to tylko problem plusa który szybko znikł szczeże polecam ! Pozdrawiam

  • 0

    53. ~Siekiera  2005-10-18 09:23:02  host: bex1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie który telefon wybrać: Nokie 6020 czy właśnie Sony-Ericsson K700i? Dzięki za odpowiedź.

  • 0

    54. ~franko  2005-10-18 14:35:30  host: hy10.internetdsl.tpnet.pl

    Przestan 2,5 MB pamieci w telefonie z aparatem i nagrywaniem filmow:/ Mozna nagrywac dzwonki nagrana na dyktafonie??

  • 0

    55. ~luzi66  2005-10-18 18:18:38  host: wa22.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem noki 6020. i troche mnie martwia te opinie.to jak jest pisze ze jest mp3 a mowiecie ze nie ma???? i co z tymi zdjeciami?? prosze o odp...

  • 0

    56. ~michu  2005-10-20 17:49:05  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    Ten model to porażka po 6 dnaich mi sie cos popusuło! po zropbieniu filmu kom sie wył i do teraz jej nie mozna wł! katastrofa jak na nokie ponoc taka dobra moja 1 i ostatnia miałęm sagema myx1 i przez 2.5roku żadnej awarii!! i pewnie do czasu naprawy i sprzedaży tego dziadostwa przy tym zostane.

  • 0

    57.  2005-11-01 17:17:18

    Sieeee wszystkim niech ktos mi pomoze bo chce kupic ten fonik!!Ile zdjec wejdzie do tej pamieci??jakies przeliczenia jak ktos wie albo ile filmikow?piszecie ze mala pamiec ale moze mi styknie prosze o szczegolowa wypowiedz posiadacza tej Nokii ktora wedlug mnie stylowo wyglada elegancka jest skubana:)

  • 0

    58.  2005-11-06 12:01:04

    Ilość zdjęć wysoka jakość: zdj.standart 51/ zdj.portret 436/ tryb nocny 51:: jak ktoś potrzebuje więcej to kupić aparat cyfrowy a nie telefon. jedyna niedogodność brak zoomu przy robieniu zdjęć: Polecam wszystkim nokie 6020 mam trzecią i jestem zadowolony. Do tej pry miałem ich chyba z 30-ci i każdy mi się nudził po 2 do 3 tygodni.

  • 0

    59. ~Agnieha  2005-11-06 12:42:45  host: aqw94.internetdsl.tpnet.pl

    prosze Was nie wiem czy mam sobie kupić ten telefon.... doradźcie mi prosze Was bardzo, bardzo,bardzo

  • 0

    60. ~ZADOWLONY  2005-11-06 14:13:23  host: bnr158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od ponad tygodnia. ktoś pytał ile można zrobić zdjęć - 10. Kupiłem go za 800 zł i polecam go wszystkim! Widziałem już wiele telefonów, ale ten przypadł mi do gustu najbardziej. Wszystko ok, ale jak każdy tel ma też wady: no może i mało tej pamięci ma, ale nie najmniej, lecz nie to jest najważniejsze. Więcej wad nie posiada. Bateria trzyma do dwóch tygodni, a więc baaaardzo długo a gdyby miał radio i mp3, to trzymałaby zdecydowanie krócej, z resztą jak chcecie czegoś posłuchać, to sobie kupcie discmena a nie telefon:P

  • 0

    61. ~cincin  2005-11-06 14:24:33  host: bnr158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szumy w rozmowie? chyba byliście za długo na słońcu! zaje... się rozmawia hehe wiem coś o tym:) nie zamieniłbym go na nic innego!!!! haha na nic:) pozdrawiam wszystkich i polecam go wszystkim, bez obaw, nie zawiedziecie się, jest rewelacyjny:D normalnie zazdroszcze mu nawet wyglądu:P:P

  • 0

    62. ~damian  2005-11-08 14:05:59  host: pc24.ZiW.osi.pl

    super telefon zdjecia video dobre bateria dlugo trzyma

  • 0

    63.  2005-11-11 13:29:58

    super fon mój tata go ma. żadnych problemów. POLECAM

  • 0

    64.  2005-11-11 13:32:16

    super tak ja wszystkie NOKIE a nie badziewie takie jak sagem i inne tanie jednorazówki

  • 0

    65. ~meg  2005-11-15 18:44:00  host: avj154.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jest możliwość wymieniania express on'ek?

  • 0

    66. ~adam  2005-11-17 18:42:49  host: dell.satfilm.pl

    ziokmi pomocy prosze zdjełem simlocka z noki 6020 i nie wiem jak sprawdzic w niej stan konta bo na wyswietlaczu nie mam

  • 0

    67. ~mała  2005-11-19 14:48:59  host: gw-nat2-atm.nitronet.pl

    ile ten telefon ma MB????

  • 0

    68. ~damian  2005-11-20 02:16:03  host: sniezka.bmj.net.pl

    super telefon dobre zdjecia robi video bateria trzyma 7dni

  • 0

    69. ~Maciek  2005-11-21 16:10:15  host: apw123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon zajebisty!!! Mam go od dwoch tygodni i sie sprawdza jak nalezy. Zgrabny wswietlacz i dosyc duze zdjecia pelen loooooozz...

  • 0

    70. ~Przemo987987  2005-11-26 14:25:40  host: przemek987987.hstl3.put.poznan.pl

    telefon dobrze zaprojektowany, oprogramowanie przemyślane pod wzdlędem użyteczności, jednak jedyną wadą jest mała ilość pamięci. Ogólnie można powiedzieć - dobry sprzęt!

  • 0

    71. ~szpihler  2005-11-26 20:02:09  host: ccq187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanko jak dlugo mozna nagrywac na dyktafonie chodzi mi o czas nagrywania :)
    Pozdrawiam

  • 0

    72. ~on  2005-11-28 14:20:21  host: bhs176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak podłączyć Nokię 6020 na podczerwień do kompa IRDA

  • 0

    73. ~Roger  2005-11-28 23:05:07  host: ntwklan-81-219-117-66.devs.futuro.pl

    Witam.. Na różnych stronach pisza różne liczby odnośnie ile ma pamięci wew. To w końcu ile on ma jej..?

  • 0

    74. ~damian  2005-11-29 02:49:32  host: pc24.ZiW.osi.pl

    super telefon bateria dlugo trzyma dobre zdjecia robi

  • 0

    75. ~~Szymon_90  2005-11-29 06:46:06  host: cvr250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia bardzo mi się podoba nie ma znim żadnych problemów jak narazie jest prosty w obsłudze polecam go!

  • 0

    76. ~jelcyn  2005-11-29 14:50:36  host: zsee.toya.net.pl

    Spoko komórka, fajne funkcje, dużo możliwości! :-)

  • 0

    77. ~Iglo'14'  2005-12-04 16:03:51  host: chello084010243205.chello.pl

    Elo.Ja właśńie chce sobie kupić ten fonik ale właśnie się zastanawiam nad tym lub SE K300i..niewiem który wybrać.K300i ma dzwonki mp3 i filmiki wraz z pamięcią 12MB a 6020 ma krókie sekwencje (50sek)z pamiecia 2,5MB!Pomóżcie w wyborze!

  • 0

    78. ~jagusia  2005-12-07 16:16:51  host: brw231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko spoko tylko jak w tym komie zaabonowac GPRS ???????????

  • 0

    79. ~101krystian  2005-12-08 15:21:41  host: 80.51.42.2

    ile czasu tym telefonikiem mozna krecic filmy??

  • 0

    80. ~101krystian  2005-12-08 15:27:36  host: 80.51.42.2

    ile czasu tym telefonikiem mozna krecic filmy??

  • 0

    81. ~Melon  2005-12-08 20:24:17  host: 217.153.161.142

    a czy irda w tym telefonie dziala miedzy wszystkimi modelami czy tylko miedzy nokiami ??

  • 0

    82. ~rademenezz  2005-12-10 19:11:00  host: oswiecenia.compower.pl

    bardzo fajny telefon dla ludzi którzy wiedza do czego słuzy nie dla dzieciaków które potrzebują fajerwerków, bateria ok , obudowa odporna na upadki i nie trzeszczaca jak w innych nokiach polecam

  • 0

    83. ~Edi  2005-12-12 18:36:40  host: abi39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Komórka sama mi się zaświeca, przy włączonym wygaszaczu zegara sam sie włącza ekran główny i przy tym pożera 1 kreske baterii.Czy ktos wie co to może być pe77@op.pl

  • 0

    84. ~Ola 14  2005-12-13 15:00:54  host: 83.9.23.145

    Jeszcze nie mam tego telefonu ale mam pytanie czy ten telefon jest ok i cz ma podczerwień i fajne dzwonki?

  • 0

    85. ~Gibon  2005-12-14 23:29:05  host: px117.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl

    telelefon jest zajebisty i to jest pewne szkoda tylko że nie ma radia bo nie wiem komu mp3 w telefonie ile tego tam zmieścisz lepiej kupić odtwarzacz mp3 który ma 20Gb niż telefon

  • 0

    86. ~magda  2005-12-15 20:38:51  host: awz202.internetdsl.tpnet.pl

    szczerze telefonik jest spoko troche szkoda że nie ma mp3 przydałoby sie.mam zamiar zakupić sebie tego fonika i chybanie nie zrezygnuje!a radio to nie potrzebne posłucham sobie z normalnego radia!ten telefon jest na serio cool moja koleżanka sobie zakupiła go 5dni temu i jestspoko!zdięcia wychodza bardzo czysto dała zaniego w erze 300zł niedrogo jak na taki fonik!polecam go!pozdro

  • 0

    87. ~mate  2005-12-15 20:50:11  host: orange-ipfw.gni.pl

    niby nie ma mp3 nie ma za duzo mijsca ale mozna na dzwonek ustawic amr to chyba za miast mp3 i w sumie to nie jest zle rozwiazanie bo amr zajmuje duzo mniej niz mp3 czy wav

  • 0

    88. ~monia 13  2005-12-19 14:25:51  host: 195.136.36.164

    zdaje sie na was bo kupuje sobie telefon 6020 i mam nadzieje ze jest dobry !!!!!!

  • 0

    89. ~artur  2005-12-20 19:52:51  host: afe98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon od dzisiaj, według mnie to poprostu hit. Najlepszy telefon jaki widziłem, polecam

  • 0

    90. ~kuba92  2005-12-25 21:59:09  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest spoko...Całkiem fajny moze troche gorszy od 6230!!!!!!!!!

  • 0

    91. ~kamil  2005-12-27 17:44:25  host: wlan0-4.srem.net

    lepiej kupic siemensa c75. macie minutowe filmy, nowe oprogramowanie, wspanialy wyswietlacz, i znacznie piekniejszy... no i siemens, a nie nokia pfffu... mam siemensa a moja dziewczyna ta nokie... siemens gora!!! przynajmniej szumow nie ma i sie nie tnie...

  • 0

    92. ~Grzegorz  2005-12-29 19:18:25  host: a0a6.krak.tke.pl

    w zyciu bym nie kupil siemensa to w ogole nie wchodzi w gre... najgorsze telefony to marka siemens: wystarczy popatrzec na forum (nazwy nie podam ale to najslynniejsze forum o tematyce telefonow ) gdzie najwiecej napraw wlasnie opisanych jest w siemensach .. co za tym idzie i jest on najgorszy.. ale nie o tym mowa.. jesli chodzi o nokie 6020 - telefon bardzo elegancki nie mam z nim żadnych problemow :) najbardziej mnie smieszy jak ktoś pisze, że brak w nim radia i mp3... Panowie i Panie - nie trzeba dokladac 200 zl ( jak to ktos napisał wyzej ) za 200 zl macie mp3 player z radiem pamieć 1gb :) i zadnych problemow nie bedzie - chyba zapominają coniektorzy do czego sluzy telefon komórkowy :) na 10 oceniam 9 :) ma wszystko czego potrzebuje telefon czyli mozliwosc wysylania mms,sms, mozliwosc laczenia po przez Irde, dodatkowymi autatmi jest aparat Cyfrowy, Kamerka i wiele wiele roznych bajerów o ktorych nie sniło sie wykonawcom pierwszego telefonu Motorolii :D Pozdrawiam jak zwykle bardzo wylewnie Grześ :)

  • 0

    93. ~kubuś92  2006-01-05 00:18:54  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Posiadam ten telefon już od września i nie narzekam.Bateria trzyma około tygodnia...aaa...Telefon jest tak dobrze wukonany że spadł mi na kafelki pare razy nno i nic mu nie jest!!!!!!!!!Aparat nie jest za dobry ale to jest telefon!!!!!!!!!Ogólnie jestem zadowolony lecz nie jest szczelna obudowa(coś podobnego jak w NOKII 6230)...POMIMO TEGO POLECAM TEN TELEFON!!!!!!!!!

  • 0

    94. ~Jakub1919  2006-01-06 00:08:00  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Kupiłem ten telefom w listopadzie tego roku w abonamencie w Plusie za jedyne 149zł.Telefon ma 2lata gwarancji.Ogólnie jest to telefon funkcjonalny.Wyraźny wyświetlacz,zdięcia robi dobrej jakości,filmy kręci również dobre.Bateria trzyma przynajmniej 5dni czyli bardzo dobrze.Polifonia jest bardzo fajna.Może brakuje troszeczkę MP3 i Radia ale przecierz telefon służy do dzwonienia.Ale jego wadą jest szybka ścieralność obudowy mam ją od listopada i jest cała ściorana.Jutro jade kupić nową.Druga wada to nieszczelność obudowy.Po za tym telefon jest dopracowany do użytkownika oraz jest prosty w obsłudze.Jest niewielki i mieści sie doskonale w kieszeni.Ma IrDe a to mi jest potrzebne.Brakuje troche Blooteoch.Nie wiem dlaczego 6021 ma.Jest to moim zdaniem gorszy model.Telefon Nokia6020 jest udanym telefonem posiadający wszystkie funkcje potrzebne w telefonie.Telefon godny ceny i najlepszy w swojej klasie!!!!!!!!!Polecam ten telefon!!!!!!!!!

  • 0

    95. ~james26  2006-01-08 03:21:47  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Zakupiłem ten telefon i powiem.Do niczego.Same wady.Obudowa to naprawde totalny szajs.Oczywiście nieszczelna.Aparat chodzi tragicznie.No jednym słowem porażka!!!!!!!!!Jedynym jego atutem jest to że ma dobrą baterie.Polifonia również do kitu brak MP3 a nawet nie ma Radia.Noo,nie wiem.Jak tylko sie trafi okazja wymieniam na coś innego.Fatalny telefon.NIE POLECAM!!!!!!!!!

  • 0

    96. ~BAGS  2006-01-08 03:23:14  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego fona i powiem że jest do niczego.Obudowa sie ściera jakby tandetny plastik no nie ma czgo opisywać.NIE POLECAM!!!!!!!!!

  • 0

    97. ~LIPA  2006-01-08 03:25:59  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    hey.Uczulam na zakup tego telefonu!!!!!!!!!Jego jedynym atutem to dobrze trzymająca bateria.Telefon miałem już kilka razy w serwisie z powodu jakiegoś błędu.Telefon jest do bani.NIE POLECAM!!!!!!!!!

  • 0

    98. ~WIOLCIA  2006-01-08 03:28:16  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    HELLO.Mam ten telefon już kilka miesięcy i nie jestem zadowolona.Najgorszy telefon jaki do tej pory miałam.Załamanie!!!!!!!!!Wymienie jak najszybciej sie da!!!!!!!!!

  • 0

    99. ~  2006-01-08 03:34:37  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    polifonia 16głosów i z czymś takim na rynek!!!!!!!!!

  • 0

    100. ~  2006-01-08 03:34:55  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    SSZZMMEELLCC!!!!!!!!!

  • 0

    101. ~  2006-01-08 03:35:22  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    nie wieze ze nokia wyprodukowała takie gówno!!!!!!!!!

  • 0

    102. ~  2006-01-08 03:38:17  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    HEY.Mam ten telefon od 4miesięcy i powiem.Telefon gabaretowo ładny i wydaje sie pożądna.Ale po miesiącu musiałem wymienic w nim obudowe poniewaz jest zle wykonana.Telefon ma dosyć dobrą baterie i to jedna jego dobra cecha.NIE POLECAM!!!!!!!!!

  • 0

    103. ~maniana  2006-01-08 15:47:38  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    powiem tak: telefon od dawna nie służy już tylko do rozmów/smsów. Ja wiem ze jest rzesza ludzi, którzy nie używają bajerów, ale telefon dziś powinien mieć chociażby dzwonki mp3, nie mówie już o odtwarzaczu. Telefonik mam, bo potrzebowałem edge, a nokia ma najwiecej fonów z edge. Gdyby nie edge to bym kupił co innego w tej samej cenie. Przyznam ze opera mini chodzi calkiem sprawnie na nim, ale przydałby się system symbian i więcej pamięci żeby całość była ok, a tak to trzeba wszystkie dzwonki/tapety itp. wykasować zeby bylo te 3mb pamieci:( ogólnie telefon denny dla kogoś kto lubi bajery a nie uzywa transmisji danych. już lepiej kupić nokie 6021, bo i tak w tym aparat jest do kitu, a na filmiki za mało pamieci, to po co ten aparat.

  • 0

    104. ~JAMES  2006-01-08 18:46:02  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Mam ten telefon od listopada.I przyznaje wykonanie tego telefonu jest tendetne.Wyświetlacz może być.Aparat jaki ona ma ujdzie.Kamera też.Obudowa jest nieszczelna jak...hmmm...nie ma co gadać.Zgadzam sie że jedynym jego atutem to dobra bateria.Ale na te czasy dobra bateria to zamało.Polifonia również słaba.Brab MP3 a nawet radia.Żal mi pieniędzy których ma ten telefon wydałem.Mogłem kupić np.SE k 500...Żałosny telefon.NIE POLECAM!!!!!!!!!

  • 0

    105. ~JAMES  2006-01-09 02:43:05  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Hey.Staram sie o kupno jakiegoś innego lepszego telefoniku.Nareszcie sie pozbęde tego GÓWNA!!!!!!!!!

  • 0

    106.  2006-01-09 15:23:49

    Mam ten telefon od trzech miesiecy ; przede wszystkim zalecam zakup telefonu z softem 04.10V lub zmiane softu z 03.92V na 04.10V - telefon bardziej pracuje na nim stabilnie i nie zrobi Wam niespodzianki w postaci zawieszenia co mialo miejsce w moim przypadku i zostało potwierdzone w serwisie NOKII, że to czesty objaw na sofcie 03.92V. Ogolnie telefon zajefajny bez zbednej Cepeliady, bateria trzyma ok 6-7 dni. Aparat foto traktujmy z przymruzeniem oka ;)Polecam

  • 0

    107. ~VaXi  2006-01-09 18:01:41  host: gizmo.robikom.com.pl

    Czy nokia 6020 ma Zooma?

  • 0

    108. ~JAMES  2006-01-10 22:07:10  host: NAT.wieszowa.pl

    Hey.Nareszcie zakupiłem telefon naprawde godny polecenia.Sony Ericsson k700i za 499żł na karte.Noo...nie ma porównania do tej Nokii...Lepszy aparat kamera oraz ma 41mb pamięci.MP3 oraz Radio z RDS...Nooo...Jestem strasznie zadowolony że udało mi sie kupić lepszy.Nokie sprzedałem w komisie za 350zł.Polecam SE k700i!!!!!!!!!

  • 0

    109. ~Emi  2006-01-11 12:31:01  host: dns.elpos.net

    ja mam nokie 6020 od ponad miesiaca jest to dobry tel bylam z niego zadowolona dopoki mi sie w nim cos nie zepsulo

  • 0

    110. ~Przemek  2006-01-13 08:53:11  host: aawr144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest spożo. A dzwonki amr brzmia podobnie do formatu wave i mp3 moze sa troche gorsze ale zajmuja mniej pamieci i wiernie odtwarzaja dzwiek. Polifonia jest ok mniej nie znaczy gorzej.Wyświetlacz jest ok.Aparat robi zdjęcia z duza dokładnością. Komórka wyglada bardzo elegancko. Polecam !! Ciesze że nie jest smartfonem bo nie złapie wirusa.

  • 0

    111. ~Mateusz  2006-01-18 09:32:09  host: proxy.interecho.com

    Nie moge czytac opinii tych,ktorzy tak bardzo cierpia z powodu braku mp3 lub radia.Ludzie telefon sluzy do rozmow, a nie glupot.Muzyki sobie posluchacie w domu albo w samochodzie!!To samo z aparatem w telefonie.latem wstydzilem sie za tych co robili zdejacia dzieciom na plazy z telefonów-żenada!!! Nokia 6020 to wporzo telefon i ma wszystko czego potrzeba.POzdrawiam!

  • 0

    112. ~stanwin  2006-01-19 06:21:45  host: abcr64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BATERIA - ok.5dni przymocnym uzytkowaniu (30min.rozm.dziennie).

    APARAT - 640x480 przy realnym 2MB pamieci to porazka! Po wywaleniu wszystkich firmowcych zdjec i animacji -miesci sie tylko ok.
    50zdjec (w najgorszej jaokosci). Szkoda ze nie ma opcji 1/2 VGA (jak np.w SE k500i)-zdjecia by zajely 7KB a nie 20kb...

    SZUMY -podczas rozmowy. Ja nie mam, ale jakosc gorsza niz np.w 3510. A juz w porownianiu z telefonami Samsunga (jakosc dzwieku to im sie udala...)

    KLAWIATURA - marna,ale nienajgorsza.Lepiej sie pisze smsy na 3510 oraz na SE z serii k300, k500.

    JOISTICK - duzo gorszy niz w SE, w SE mniej energi trza wlozyc by "zalapal", jest delikatniejszy.
    Aha -nie mozna przypisac dowolnych fukcji joistickowi (jak w 6230i)

    SMSY - kasowanie raportow to horror -brak "delete all", mozna pisac WYLACZNIE malymi literami(po kropce sie nie robi duza!)-wystarczy kilka razy wcisnac #.
    Niestety - albo polski slownik -i mamy "b" zamiast "c" po wcisnieciu klawisza "2", albo bez slownika i mamy "c". Kiedy oni to zmienia wreszcie...

    IRDA - dziala dobrze.

    WYSWIETLACZ- bardzo czytelny,wyrazny. Sagemy niech sie schowaja (i starsze Nokie tez)

    GENERALNIE polecam jesli uzywasz do dzwonienia , a robisz 5zdjec na miesiac, jesli wiecej, to mala pamiec cie wkurzy 5x dziennie

  • 0

    113. ~Sephiroth  2006-01-24 00:02:01  host: 195.177.196.240

    Nie wiem nie mam tego telefonu ale mysle że jest wykórwisty choć chciałbym 6030 (black) zobaczymy kórwqa jak to bedzie z 6020 !!!!!!!

  • 0

    114. ~Grzechu92  2006-01-25 21:10:58  host: bcr37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja kuzynka ma ten telefon i jest on świetny. Trzyma dłużej jak tydzień jak to w nnokiach jest. Słuchajcie po co mp3 i radio? I tak mp3 lepiej odtworzy na wieży lub w odtwarzaczu mp3. A jak chciecie posłuchać radia to włączcie zwykłe radio lub radio na internecie lol. Telefon służy do dzwonienia i wysyłania smsów no i ewentualnie do robienia zdjęć (takich na szybko bo naprawdę lepiej wiąć zwykły aparat) Polifonia bardzo ładnie brzmi. Jest on lekki i poręczny. Bateriajest naprawdę super! Mam teraz siemensa C65 i bateria (nowa) trzyma 2 dni jak się jej nie używa:(:/ Kamera? I tak zwykła kamera lepsze filmy kręci:/ lol Przecież telefon to nie wodotrysk. (no niektóre są) Naprawdę polecam ten telefon.

  • 0

    115. ~cinek  2006-01-27 16:30:47  host: air97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepiej ten czy sagem myx5-2v

  • 0

    116. ~Playboy  2006-02-02 19:09:56  host: eal6.internetdsl.tpnet.pl

    Co polecacie sagem myx5-2v czy nokie 6020

  • 0

    117. ~sl  2006-02-03 22:13:45  host: 82.160.42.61

    shit!!! Nie wiem czego nokia sie tak ceni... Moj SE k300i kosztowal 180 zl, a ta nokia 300zl(abonamet Nowy Plus 25). A przegladajac tabelke zauwazylem, ze nokia ma gorsze parametry(nie ma choćby mp3), i ma tylko 16 tonowa polifonie(zalosne jak na dzisiejsze czasy SE ma 40 tonowa)nokia stoi w miejscu pod wzgledem technologii!!! skąd ta cena...

  • 0

    118. ~sl  2006-02-03 22:18:44  host: 82.160.42.61

    shit!!! Nie wiem czego nokia sie tak ceni... Moj SE k300i kosztowal 180 zl, a ta nokia 300zl(abonamet Nowy Plus 25). A przegladajac tabelke zauwazylem, ze nokia ma gorsze parametry(nie ma choćby mp3), i ma tylko 16 tonowa polifonie(zalosne jak na dzisiejsze czasy SE ma 40 tonowa)nokia stoi w miejscu pod wzgledem technologii!!! skąd ta cena...

  • 0

    119. ~usio  2006-02-10 18:24:50  host: avy58.internetdsl.tpnet.pl

    telefon kupiłem 2 dni temu.Idealny ma wszystko co potrzebne

  • 0

    120. ~aga  2006-02-14 19:41:30  host: aaxs250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam Nokię 6020 - a tym bardziej w kolorze srebrnym, bo czarny jest smutny...

  • 0

    121. ~anonim  2006-02-17 20:45:02  host: bdp97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest naprawdę bardzo fajny. Można nagrywać filmiki a to że nie ma mp3 to nie jest żaden problem bo jak ktoś zechce posłuchać muzyki to telefon nie służy do tego. Bateria jest bardzo mocna i szczeże polecam.

  • 0

    122. ~PAWEŁ  2006-02-19 12:52:14  host: b7net.pl

    JEżeli macie problem z ustawieniem WAPU do nokii 6020. wejdź na orange.pl jeżeli jesteś w tej sieci lub pop lub do najbliższego salonu orange i powiedz facetowi i ci ustawi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    123. ~kostek  2006-02-22 15:44:29  host: axb98.internetdsl.tpnet.pl

    co wy gadacie to spoko telefonik bo sam go mam i jestem z niego zadowolony!!!! tylko zeby był troche tańszy>>>........

  • 0

    124. ~Filiposek206  2006-02-25 15:01:57  host: ech42.internetdsl.tpnet.pl

    Witam chce kupić ten telefonik mam SE K700i i neiwem czy warto jak radzicie???

  • 0

    125. ~Nicol  2006-02-26 21:43:10  host: 212.160.234.90

    co zrobić jak sie nie pamieta kodu zabezpieczenia i nie mozna mi sie dostac do telefonu. jak mozna usunąć ten kod

  • 0

    126. ~Asiullka  2006-02-28 16:52:52  host: deu74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    !! Telefon mam od wczoraj. Ogolnie bardzo mi sie podoba jednak przeslalam od kumpla kilka fotek i mi pokazuje BRAK MIEJSCA!! No paranoja!! Tel z podczerwienia i takimi mozliwosciami a mam tak "gigantyczna" pamiec!! Ciekawe kto to wymyslil!!

  • 0

    127. ~oli  2006-02-28 18:34:00  host: dfc170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie jaki telefon jest lepszy Sony Ericsson t630 czy nokia 6020?>??????????? odpiszcie

  • 0

    128. ~  2006-03-01 16:51:54  host: cfo182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tyle ci powiem ze mi sie zawsz podobal sony ericssont630 ale nie moze odtwarzac wav i to jest jego feler ale ogolnie to do mnie jest lepszy sony ericsson

  • 0

    129. ~adam 12  2006-03-01 16:57:08  host: proxy.system-sat.pl

    Świetna komura . Mam ją . Jak chciecie kupić nokie to tylko tą.

  • 0

    130. ~turzanin  2006-03-01 19:04:10  host: cfo182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to tandeta adam12 ona wogole nie ma pamieci a zdjecia tez maja duzo do zyczenia lepszy jest siemens c75

  • 0

    131. ~vanzan  2006-03-02 21:32:37  host: ip-225-2.elb.vectranet.pl

    ile ten telefonik ma pamieci ???

  • 0

    132. ~Leon  2006-03-16 21:52:07  host: de3.tcompressor.com

    Czy może ktoś wie, jakim programem ładować do tego telefonu logo kolorowe?

  • 0

    133. ~mefisto  2006-03-22 09:19:45  host: dvc134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefon od 5 dni i już się zepsół...

  • 0

    134. ~Lanit  2006-03-23 10:13:02  host: deb142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ktoś wie jak usunąć napis operatora z ekranu?

  • 0

    135. ~carlos  2006-03-24 21:36:20  host: unusedaddr2-233.dnet.pl

    Chcę się dowiedzieć czy posiada on funkcję wyświetlania czasu połączenia, ale w trakcie rozmowy. Wiem, że po zakończeniu rozmowy wyświetla, ale mnie interesuje wyświetlanie czasu połączenia w trakcie rozmowy. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

  • 0

    136. ~aaaaa  2006-03-25 12:52:35  host: bev153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie podoba a poza tym barteria trzyba nawet do tygodnia.

  • 0

    137. ~Primo  2006-04-03 14:48:57  host: rs190.internetdsl.tpnet.pl

    Który telefon wybrać: Nokię 6020, czy Sagema My400X?

  • 0

    138. ~luki  2006-04-23 18:57:01  host: host-D9ADA5FA.elsat.net.pl

    mam ten telefonik i bardzo jestem z tego sprzeciku bardzo zadowolony:) nokia ta jest solidnie wykonana i posiada wiele funkcji. Tylko mam pytanko - czy ktoś może mi powiedzieć, czy ten telefon posiada funkcje PRZYPOMNIENIE?? dzieki z gory za odp pozdrawiam

  • 0

    139. ~ProgresiV  2006-04-25 16:16:32  host: proxy.btk.net.pl

    mam pytanie czy ten ta nokia odczytuje REAL MUSIC:>??

  • 0

    140. ~Tiger  2006-04-29 13:48:19  host: 195.205.241.19

    siemka.telefonik bardzo mi sie podoba dobra jakość zdięc o rozdzielczośći (640-480)pliki wideo do 50 sekund,posiada irde.wyświetlacz 65tys kolorów.minusy-mała pamięć i brak blutotha. mam teraz motorole v500 i zastanawiam sie nad zmianą na tą nokie ;]co o tym myślicie?;]

  • 0

    141. ~  2006-04-29 22:37:22  host: 213-238-70-241.adsl.inetia.pl

    ~Rafael 2005-05-25 14:22 CLIENT-eb-6.elblag.dialog.net.pl
    Zakupiłem sobie taki telefon wszystko jest spoko, jedno mnie wkurza producent robi telefon z aparatem i możliwością nagrywania sekwencji wideo a pamięć w aparacie 2,5MB. Śmiechu warte.

  • 0

    142. ~  2006-04-30 13:50:10  host: 193.17.14.216

    JAK OTWORZYĆ TEN CH*L*R*Y TELEFON I WYCZYŚCIĆ SZYBKĘ OD WEWNĄTRZ?? Błagam o pomoc, bo zwariuję!

  • 0

    143. ~KUBA  2006-04-30 21:41:26  host: 195.136.178.50

    nom telefonik spoko fajnie wygąda jednak ma dwa mankamenty mała wyświetlacz stary ma 6630 i jest różnica po za tym byłby super jakby miał mp3 podobno da sie wgrać ale nigdzie nie moge zanleżc oprogramowania... jak macie jakieś linki do tego oprogramowania to podajcie telefonik ogólnie spoko///:)

  • 0

    144. ~666  2006-05-04 19:42:15  host: ntwklan-sz-62-233-173-222.devs.futuro.pl

    hej czy ktos wie jak dodac aplikacje radia do nokii 6020?
    i skad wziac te aplikacje?

  • 0

    145. ~MADZIARA911  2006-05-05 15:55:10  host: pc64-90.cable.satra.pl

    JADE NIEDŁUGO PO TEN TELEFONIK KUPUJE GO ZA JEDYNE 380ZŁ NOWIUTKI Z FOLIĄ NA WYŚWIETLACZU MYŚLĘ ŻE BĘDZIE REWELACYJNY ZA TE PIENIĄDZE

  • 0

    146. ~bartek  2006-05-06 16:47:10  host: bbq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sagem myx 5-2v jest lepszy i tańszy

  • 0

    147. ~Legwin  2006-05-09 21:16:24  host: aog210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6020 jest jednym z lepszych telefonów Nokii. Bateria bez zabawy mozy wytrzymać aż półtora tygodnia. Szkoda ze gry z Siemens C65 nie chodzą :(. Ten tel oceniam na 9/10 , dlatego ze radio moglo by być.

  • 0

    148.  2006-05-12 08:16:13

    Telefonik dobry,ale sonyeriksonk700i jest jednak lepszy.Nokia ma ciekawa forme produkcji fon 6020 ma taki sobie aparat,natomiast6021 ma blutacza. Nic razem tylko robi sie mnogo typow.Zdiecia robi cieniutkie.

  • 0

    149. ~benio6020  2006-05-17 17:47:51  host: gb227.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go ale potrzebuje wiecej pamieci na jaki tel. w takiej cenie moge wymienic,doplacic??

  • 0

    150. ~darla  2006-05-18 08:06:32  host: blf119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z tym "cudem", czysci mi liste sms, albo przenosi do "wyslane" i nie da sie wtedy ich odczytc bo wygladaja jak puste!!!czy ktos mial taki problem?

  • 0

    151. ~Michł  2006-05-19 20:50:44  host: unregister113029239087.c29.msk.pl

    mam problem ponieważ wysłałem puste logo do tej noki (6020) i jak chcialem zapisac to wyskoczyło " nie udana operacja zapisu " :/ co jest grane ?

  • 0

    152. ~Mati  2006-05-21 09:45:50  host: 212.122.214.206

    ~mefisto ja mam ta kome od 5 miesiecy i jeszcze sie nic nie stalo -.-

  • 0

    153. ~misio  2006-05-22 16:30:02  host: w3cache.it-net.pl

    Czy wie ktos może w jaki sposób pozbyć się tego głupiego tła w menu ? Dzieki za pomoc.

  • 0

    154. ~Rozmen  2006-05-22 19:51:56  host: aakx201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super.Nokie to sa najporządniejsze i najlepsze telefony.Moj wpadł mi do basenu i chodzi dalej jakby nigdy nic

  • 0

    155. ~  2006-05-27 12:54:27  host: c39-6.icpnet.pl

    Masz rację koleś śmiechu warte.

  • 0

    156. ~Justyna  2006-05-28 16:03:28  host: adaf42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam problem z tym fonem. Ma strasznie malutką pamięć 2,5MB co to jest dla takiego fona, filmiki można nagrywać do 50 sek.a zdjęć też wiele nie można zrobić, a poza tym jak już wcześniej jakaś darla wspomniała ten fon czyści wiadomości w skrzynce odbiorczej, dostaje smsa a na drugi dzień kiedy chce go ponownie odczytać wygląda jak pusty. Ale dostałam go za friko to nie narzekam;-)

  • 0

    157. ~Acer  2006-05-29 17:56:28  host: proxy2.zicom.pl

    Zdecydowanie jeden z najlepszych telefonów Nokia jakie miałem okazje użytkować. Ma wszystko czego potrzeba do dzwonienie i sms-owania a oprócz tego pewne dodatkowe "bajery" jak aparat, IrDA czy np. bardzo przydatny system głośnomówiący. Nie miałem z tym komem żadnych problemów. Dlatego jak najbardziej polecam ! :D

  • 0

    158. ~bidziu3  2006-05-30 19:33:40  host: 193.243.146.253

    Mam ten telefon od kilki dni i naprawde fajny. Polecam Zdjecia nienajgorsze DAJE RADE :)

  • 0

    159. ~klaudia:)  2006-06-03 21:32:58  host: dzd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest troche zbyty... głupio bo ma małą pamięć i wogule dzwonkow sobie nie mozna posciagac bo zaraz pisze pamiec zamała...

  • 0

    160. ~Maciey  2006-06-04 15:14:28  host: aalv27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon doskonaly a co do pamieci po co wiecej jak i tak nie ma sie ustawionych na dzwonek wiecej niz jednej melodi. Polecam dla mnie 10/10

  • 0

    161. ~CHŁOPAK  2006-06-07 14:41:02  host: aft172.internetdsl.tpnet.pl

    ILE WAM TRZYMA BATERIA JA MIAŁEM Z MP3 ALE KUPIŁEM SOBIE TEN FONIK BO TRZYMAŁA MI BATERIA DO DOPY A MP3 W TELEFONIE MI NIEPOTRZEBNE ODPISZCIE

  • 0

    162. ~anka  2006-06-11 08:33:43  host: axb74.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie niech ktos napisze jak otworzyc ten telefon i wyczyscic szybke od wewnatrz...............

  • 0

    163. ~anka  2006-06-11 08:48:03  host: axb82.internetdsl.tpnet.pl

    niech ktos mi napisze jak ja mam wyczyscic szybke od wewnatrz.........proszeeeeee.....z gory dziekiii :-)

  • 0

    164. ~  2006-06-11 14:35:16  host: hsiproxy.astra-net.com

    Potrzebuje sterowników IrDY do noki 6020! Pilne

  • 0

    165. ~rolandus  2006-06-13 12:10:37  host: abe50.internetdsl.tpnet.pl

    Mnie osobiście,jako wieloletniemu użytkownikowi telefonów kom. wiele opinii wydaje się śmiesznych (ale przeważnie pierduły piszą Ci, co mało wiedzą o telefonach). Jak ludzie mało wiedzą o swoich telefonach... Mam od 01-06-2006 N6020, jest to mój 15 telefon w tym 5 Nokia z rzędu (nie muszę uczyć się obsługi, niektóre firmy bardzo komplikują życie użytkownikom). Sprawuje się b.dobrze, stabilna (oprogramowanie wer.4.50, sieć Era). Przy drugim ładowaniu bateria trzyma 8 dzień (przy umiarkowanym użytkowaniu)jest to bdb wynik.Kupiłem kabel do połączenia z PC (kabel DKU-5 za 32 zł w salonie Plusa)i mogę zrobić wszystko, co mi się podoba.Nie ma wówczas problemu z małą pamięcią. Instalacja kabla bezproblemowa i działanie również, tylko trzeba umieć to zrobić. Fotki mogą być do przeglądania w kompie. Ogólnie temu telefonowi w skali od 1 do 10 daje 8,5. Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    166. ~agnes  2006-06-14 15:40:11  host: aaxs61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokię 6020 mam od 3 miechów. Jestem z niej zadowolona i polecam tym, którzy lubią długie rozmowy albo dużą sms-ują, bo bateria rewelacyjnie trzyma, trzeba tylko po kupnie 3 razy ją kompletnie rozładować, by sformatować i można korzystać. Polecam gorąco!

  • 0

    167. ~obcy98  2006-06-17 11:17:14  host: cye26.internetdsl.tpnet.pl

    nie rozumie firm ktore produkuja telefony z aparatem, kamera i wyposazaja je w 3,5mb pamiecm, bezsensu.....

  • 0

    168. ~Xantus  2006-06-18 12:33:52  host: chello083144102146.chello.pl

    Do dupy telefon, beznadziejny. Polifonia tylko 16-tonowa, nie ma bluetootha, nie ma MP3, pamięć tylko 3 MB. Co za gówno. Za tą cenę na allegro można kupić nówkę telefon o wiele lepszy niż ten syf. Jakby ta Nokia 6020 była o połowę tańsza to wtedy byłaby spoko cena, ale przy dzisiejszych możliwościach technologicznych taka cena za taki syf będący daleko w tyle za obecnymi standardami to gruba przesada. Odradzam każdemu zakup tego telefonu bo to marnacja pieniędzy.

  • 0

    169. ~Gor  2006-06-20 12:01:13  host: xdsl-6905.wroclaw.dialog.net.pl

    wiem, że pytanie dość często spotykane ale nie znalazłem odpowiedzi. Czy wie ktoś jak usunąć logo operatora w tym modelu? Mam już przezroczystą tapetę ale nie wiem czy da sie nią jakoś zastąpić istniejące już logo. Jeśli tak to jak? A może jakieś inne wyjście? Z góry dzięki za pomoc.

  • 0

    170. ~Aga  2006-06-20 15:24:23  host: bea168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec co sie dzieje ze nie moge jej wlączyc? nic sie nie stało a właczyc sie nie chce;/ Ale poza tym to sprawuje sie bardzo dobrze

  • 0

    171. ~ania  2006-06-21 17:52:37  host: host-81-190-191-243.kwidzyn.mm.pl

    mam telefonik od kilku mieciecy wszystko było by oki oprucz małej pamieci,lipa!!!!

  • 0

    172. ~rolandus  2006-06-24 13:46:48  host: abe50.internetdsl.tpnet.pl

    Jest nadzieja, że skończy się problem małej pojemności, bo trzy firmy: Orange, M-Systems oraz Oberthur Card Systems ogłosiły współpracę mającą na celu wprowadzenie do sprzedaży pierwszej karty SIM dla telefonów komórkowych o pojemności 512MB - ma ona nosić nazwę MegaSIM. Pojemność tego modelu jest 8000 razy większa od standardowej karty SIM o pojemności 64 KB i pozwala na umieszczeniu ponad 100 utworów w formacie MP3 lub na przykład dwóch-trzech całych filmów. Jako pierwszy tę kartę chce wprowadzić Orange - początkowo we Francji wraz z telefonem LG U8210. Ma to nastąpić jeszcze w tym roku a następnie karta ta będzie wprowadza na kolejnych europejskich rynkach. Karta została wyprodukowana przez Oberthur Card Systems przy współpracy firmy M-Systems.

  • 0

    173. ~Karolinka  2006-06-26 23:48:14  host: 217.97.177.230

    Ludzie nie kupujcie tej nokii!! mam ją nawet spoko ale ta pamięć..tylko 2,5 mb!!!

  • 0

    174. ~  2006-06-27 09:28:42  host: cco218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dokładnie ten telefon ma 3,5 MB

  • 0

    175. ~kas  2006-06-28 15:59:33  host: abeq25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić ten telefon. Jak myślicie dobra decyzja??

  • 0

    176. ~remus12  2006-07-01 21:36:47  host: aczr59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest dla ludzi którzy używają ich do zabawy.nie potrafią wykorzystać jego możliwości bawią sie tylko aparatem.

  • 0

    177. ~annnnnia  2006-07-03 18:35:28  host: w3cache.wro.vectranet.pl

    polecam tę nokie jest naprawde dobra!!! pozdrawiam wszystkich użytkowników tego telefonu!!

  • 0

    178.  2006-07-05 14:41:50

    Moja matka miała kupić ten telefon, ale nie dokonała tego wyboru. Wzięła K300i, który jest o niebo lepszy i tańszy. ;)

  • 0

    179. ~maja_0211  2006-07-10 22:41:14  host: bky29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie podoba mi sie glupi ten telefon...Mala pamiec maly wyswietlacz i w ogole ma malego...I od nowosci ciagle jest cos zepsute...;/

  • 0

    180. ~LENEK  2006-07-16 12:34:25  host: gprs9.orange.pl

    SUPER TELEFON, POLECAM WSZYSTKIM. NO I MAM PYTANIE, PO CO WAM WIĘCEJ PAMIECI??????????

  • 0

    181. ~D  2006-07-16 19:13:22  host: 80.51.180.110

    37: Aleś szczelił... w moim rejonie z zasięgiem wygrywa Orange, potem Plus a Era z trudem łapie zasięg, więc mi tu nie piperz głupot bo Era nie ma najlepszego zasięgu w Polsce, różnie to jest - tu jest sliniejszy a tu słabszy.

  • 0

    182. ~.........  2006-07-17 11:07:54  host: dse84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie......o czym wy wszyscy mowicie......ta nokia jest spoko naprawde..nie ma żadnych uwag do niej.mam ten tel od paru miesięcy i nic się nie psuje....i nie wiem na co komu mp3 w tel;/albo jakies tam inne bajery..wg mnie najważniejsze w tel jest to czy bateria długo trzyma......a w tej nokii bateria trzyma długo..

  • 0

    183. ~hubert  2006-07-17 12:53:42  host: bms10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wypas telefonik, tylko ta pamiec :/...

  • 0

    184. ~ewelka  2006-07-18 23:04:46  host: aak58.internetdsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się czy można krytykować tel. za małą pamięć lub brak mp3, przecież parametry tel. są znane, więc można zastanowić się przed zakupem. Możnabyłoby być niezadowolonym jeśli np. trzymałaby zbyt krótko bateria, wieszał się lub coś w tym stylu, a tak jest to bezpodstawne! Sama mam ten fonik i jestem bardzo zadowolona, bo przecież tel. jest do pisania mesków i dzwonienia, a nie do robienia zdj. itp., bo jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego:) Pozdrawiam cieplutko;)

  • 0

    185. ~ewelka  2006-07-18 23:09:14  host: aak58.internetdsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się czy można krytykować tel. za małą pamięć lub brak mp3, przecież parametry tel. są znane, więc można zastanowić się przed zakupem. Możnabyłoby być niezadowolonym jeśli np. trzymałaby zbyt krótko bateria, wieszał się lub coś w tym stylu, a tak jest to bezpodstawne! Sama mam ten fonik i jestem bardzo zadowolona, bo przecież tel. jest do pisania mesków i dzwonienia, a nie do robienia zdj. itp., bo jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego:) Pozdrawiam cieplutko;)

  • 0

    186. ~ewelka  2006-07-18 23:09:51  host: aak58.internetdsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się czy można krytykować tel. za małą pamięć lub brak mp3, przecież parametry tel. są znane, więc można zastanowić się przed zakupem. Możnabyłoby być niezadowolonym jeśli np. trzymałaby zbyt krótko bateria, wieszał się lub coś w tym stylu, a tak jest to bezpodstawne! Sama mam ten fonik i jestem bardzo zadowolona, bo przecież tel. jest do pisania mesków i dzwonienia, a nie do robienia zdj. itp., bo jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego:) Pozdrawiam cieplutko;)

  • 0

    187.  2006-07-20 11:50:31

    ewelka: popieram Cie w pelni. Ta nokia jest bardzo ciekawa propozycje, ale tylko dla osob ktore wiedza do czego sluzy telefon - dla dzieciakow ktore szukaja zabawki aby sie pochwalic to ten fonik nie jest dla nich.
    Generalnie aparat, mp3 i inne bajery sa w telefonie tylko zabawkami. Telefon jak sama nazwa wskazuje ma dzownic, nawet sms'y sa juz bajerem aczkolwiek bardzo przydatnym. Do robienia zdjec kupuje sie cyfrowke (i tak nie istnieje telefon ktory jest w stanie dorownac jakoscia cyfrakowi z bardzo niskiej polki - niestety optyka w cyfrakach robi swoje a to co mamy w telefonach to ciezko optyka nazwac - nawet te pseudo zeiss'y to syf tak naprawde).
    Do sluchania muzyki kupuje sie dobrego mp3 - tutaj podobna zasada jak wyzej i tak jakoscia telefony nie sa w stanie sie zblizyc do rozsadnych mp3.

    W tej noki najbardziejboli brak BT, faktycznie pamiec jest dosc niewielka, tak naprawde to wiecej niejest bardzo potrebne ale koszty wiekszej pamieci sa tak minimalne ze mozna bylo dac wiecej. Wyswietlacz jak dla mniejest ok, duza rozdzielczosc nie jest mi potrzebna - zdjecia ogladam na komputerze a nie na telefonie.

  • 0

    188. ~derko18  2006-07-21 00:46:48  host: host-81-190-222-171.wroclaw.mm.pl

    telefonik jest zajebisty i tyle dzwoni ?? dwoni!! idzie pisac sms?? idzie !!! wiec czego wicej trzeba bateria dlugo trzyma nie psuje sie jest gicio ludzie czego wy tam chcecie od tego fonika pozdro dla wszyskich :):):)

  • 0

    189. ~lolo  2006-07-21 12:24:15  host: acha96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam ten tel od wczoraj i nie mam zamiaru miec ani dnia dłuzej ! tel bez mp3 to nie tel! dzis sie zamieniam na sagema my x6-2 to jest dopiero sprzecik a tak ogólenie to do telefonunic niemam bateria jest swietna (od wczoraj nieznikneła mi ani jedna kreska) aparat tandeta zato internet smiga jak formuła1;)

  • 0

    190. ~KUDŁATY :)  2006-07-23 00:07:59  host: d213-102-146-249.cust.tele2.pl

    JEST BOSKI! CHYBA TEŻ GO SOBIE KUPIĘ!!!
    C00L 8-)

  • 0

    191. ~K!n!@  2006-07-23 11:52:24  host: 213-238-83-195.adsl.inetia.pl

    Ludzie ta NOKIA jest wyrabista i to jeszce jak tylo ma jedbna wade wszyscy je maja !! ale w porzo i jest dla mnie najjjjjjjjjjjlepsza i tyle!!

  • 0

    192. ~lol nie odpisywać  2006-07-24 13:59:48  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    Ci co mówią że telefon jest tylko do dzwonienia to mają coś z głową bo po co by robili takie tele jak 6230 lub 6230i?
    A każdy wie że nokia jest najlepsza bo się nic w nich nie psóje oraz ładowarki pasują do wszystkich modeli np. Ładowarka od N6230 pasuje do 6230i. Lol nie odpisywać.

  • 0

    193. ~Ziomalek  2006-07-24 14:00:41  host: b5b8-cr1.krak.tke.pl

    Rety co z tego ze mp3 nie ma? Mozna sobie kupic kabel i sciagnac program co mp3 zamienia na cos co w telefonie dziala. Ja kupilem sobie ta nokie a moja siostra K600i w tym samym czasie. I co ze ona ma mp3,radio i inne jak jej bateria trzyma 1 dzien moze 2, a mi to od 4 do 7 dni. Do tego jakosc rozmow u niej jest beznadziejna i do tego co chwile jej sie zacina.A dała o 300 zl wiecej ode mnie :P

  • 0

    194. ~lukas  2006-07-25 19:11:06  host: aaok237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile pamieci ma NOKIA 6020????
    z góry dzieki ;-) thx

  • 0

    195. ~giertyszek  2006-07-31 15:25:26  host: abe50.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś w końcu poda przepis na pozbycie się szarego tła w menu !!!!!
    Pozdro dla fanów Nokii

  • 0

    196. ~daniel  2006-08-03 18:32:25  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie ile taka nokia kosztuje w anglii??:) z góry dziękuje :)

  • 0

    197. ~Boniek  2006-08-03 21:43:02  host: 83.238.148.208

    czytajac wszystkie komenty stwierdzam ze nokia 6020 jest bardzo dobra:) i nie bede sie dlugo zastanawial nad innym telefonem poprostu kupie ja:D pzdr dla wszystkich posiadaczy noki!!!!!!!

  • 0

    198. ~anniaa  2006-08-04 14:57:46  host: eck61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wczoraj kupiłam ten telefon jak narazie jest super ale kto wie jaki będzie potem ??

  • 0

    199. ~Totti  2006-08-04 21:32:49  host: bmf44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja wahałem się miedzy trzema telefonami, wybrałem inny, ale idąc z siostra (ona brała na siebie ten telefon) powiedziala, że mi nie kupi takiego, a chcialem sagema. Wiedziala, ze wahałem sie tez miedzy tą nokia, i ją mi wzięła. i jestem bardzo zadowolony, telefon jest świetny, ma wszystkie funkcje jakich sie powinno wymagać od telefonu! Przy tym jest bardzo łądny, na fotkach tego nie widać. NAPRAWDE GORĄCO POLECAM TEN TELEFON! NIE BÓJCIE SIE I BIERZCIE GO!!! NOKIA TO NAPRAWDE ŚWIENA FIRMA, A TEN TELEFON BARDZO DOBRZE TO POKAZUJE!!! Mialem juz kiedys motorole i siemensa, jednak ta nokia bije tamte na glowy!

  • 0

    200. ~Gusto  2006-08-04 21:39:45  host: apn-100-191.gprsbal.plusgsm.pl

    Telefonik jest spox słyszałem że pomimo braku odtwarzacza MP3 i większej pamięci jest o niebo lepszy niż Sonny Ericsson K300i. A tak wogóle telefon powinnien być do dzwonienia a nie do Słuchania muzy czy zapychania go jakimiś bzdetami

  • 0

    201.  2006-08-05 13:05:28

    Nie Wiecie Gdzie Można Siącgnąc Gry Java Na Ten Telefon Mam USB:)

  • 0

    202. ~tabaluga10  2006-08-07 04:48:16  host: aue181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie to fajny telefon, ale niestety nie chciałbym takiego gdyż gdzie sie nie obejrze któś ma właśnie taki telefon!!!!!Nokia odniosla sukces wpyszczając na rynek ten model.

  • 0

    203. ~  2006-08-07 09:26:19  host: blu131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak się teraz przyglądałem ekranowi tego telefonu, i się zastanawiam gdzie oni upchnęli w tym fonie 65tys.kolorów. Wyświetlacz jest niczym 4096

  • 0

    204. ~Marcin  2006-08-07 13:29:11  host: chello062179053202.chello.pl

    ale kontaktów można zapisać w tym telefonie nokia 6020

  • 0

    205. ~  2006-08-07 19:15:47  host: chello062179053202.chello.pl

    czy można zmienić obudowe w nokii 6020 ??

  • 0

    206. ~  2006-08-07 23:17:02  host: dxs244.internetdsl.tpnet.pl

    Jestescie dziwni mowiac ze telefon sluzy tylko do dzwonienia ktos napisal ze smsy to bajer to po co kupowal nokie 6020 zamiast np sagema myx1 lub nokie 3310 ?? moim zadaniemci ludzie zazdroszcza komus wypasionych telefonow i ich gryzei ja mam nokie 3250 i nawet ten telefon to dla mnie zamalo ale ma zbedne minimum i pomyslcie o tym ze nikt nie nosi na codzien aparatu cyfrowego bo sie zgubi zepsute itd a komorke ma sie zawsze w kieszeni i jesli trzeba zawsze mozna zrobic zdjecie i miec to uwiecznione jeden klik i gotowe a cyfrowke odpalaj itd minie 5 minut zanim zrobisz zdjecie a czasami nie mozna czekac.

  • 0

    207. ~  2006-08-07 23:37:24  host: boh252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można zmienić obudowe....dostałem dzisiaj ten telefon!!bardzo fajny !!jest taki uniwersalny (dla chłopaka i dziewczyny)
    jak macie kupić ten telefo n ale sie wahacie to kupujcie go póki czas!!!(u mnie w salonie plusa a nokia sie sprzedaje 5 na dzień

  • 0

    208. ~...  2006-08-08 12:02:41  host: 87.204.167.1

    ja właśnie zamierzam kupić ten telofonik :) czytajac Wasze opinie na jego temat jeszcze bardziej się w tym zakupie upewniłam :) buśśka

  • 0

    209. ~kazik_kaka  2006-08-08 12:19:53  host: bcy98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja telefonem zamieniłam sie z mamą miałam wcześniej 1600 nie była zła jak dla mnie spoko ale w porównaniu z nokią 6020 to niebo a ziemia!polecam ją wszystkim!!!!

  • 0

    210. ~niuniek  2006-08-09 22:18:03  host: chello084010196087.chello.pl

    mam ten fonik już od listopada i nie narzekam.tylko male pytanko czy ktoś umie zmienić ten straszny dzownek w budziku??z gory bardzo dziekuję!!!!!!

  • 0

    211. ~damian  2006-08-10 02:00:44  host: sniezka.bmj.net.pl

    super telefon bateria dlugo trzyma

  • 0

    212. ~  2006-08-10 17:23:51  host: auf194.internetdsl.tpnet.pl

    Do "niuniek" Masz telefon od listopada? i nie wiesz gdzie zmienić dźwięk dzwonka?? wejdź w menu "organizator" , potem "budzik" i tam zmieniaj na jaki chcesz, pozdrawiam

  • 0

    213.  2006-08-10 17:26:51

    Do "niuniek" Wejdź w menu "organizer", tam "budzik" i wybierz jaki chcesz dźwięk.Pozdrawiam

  • 0

    214.  2006-08-11 07:46:11

    Ten telefon robi beznadziejne fotki!!! Dlaczego nie ma zoomu??!!

  • 0

    215. ~kiomo  2006-08-12 08:46:52  host: os-gornik.bochnia.pl

    ma jedna paskudna wade mianowicie gdzie sie nie popatrzec wszyscy dookoła maja 6020 ale telefon bardzo fajny

  • 0

    216. ~Martinox  2006-08-13 23:24:25  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefonik od wczoraj i bomba niemoge narzekac zobzaczym jak bedzie dalej

  • 0

    217. ~filip  2006-08-14 23:40:03  host: bpo158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta nokia jest jedną z najpopularniejszych telefonów w europie (może gdzie indziej też)....bardzo dużo osób ma ją dlatego że jest ładna,solidna,mała,funkcjonalna,niezawodna
    itd.
    powinni ją ogłosić telefonem roku (poco ogłaszać telefonami roku aparaty na które mało kogo stać i które są większe niż cała Rosja?!to bez sensu!!przecież normalny człowiek nie uszedłby jednego kroku(np.)z Nokią n90!!(nie chce nikogo obrazić ale nokie podobne do n90 nie będą sie nigdy tak dobrze sprzedawać jak 6020 itp. gdybym miał kase to bym sobie mógł kupić taki telefon ale musiałbym mieć naprawde wielką depresje żeby kupić tą cegłe!!))
    popieram przemowe nr. 206, skoro telefon jest do dzwonienia to poco kupujecie takie telefony?!jeśli uważacie że bajery są zbędne to spadówa z tąd i idżcie do forum o nokii 3310 i tam możecie sie puszyć!!
    macie takie zdanie pewnie dlatego że was nie stać na taki telefon..fakt... jest czego zazdrościć..ta nokia jest świetna!!!
    mam 11 lat i nie ściemniam że bajery nie są mi potrzebne!! mam tą nokie i mi sie podobają jej bajery (to mi wystarcza!!)a jeśli dla kogoś ten telefon ma za mało bajerów to won z tąd i spadówa do forum o nokii n90!! jeśli ona jest za bardzo uboga dla was to jesteście naprawde rąbnięci!!

  • 0

    218. ~  2006-08-15 09:15:42  host: chello087206205173.chello.pl

    ehhhh..... ludzie jak checie mp3 to sobie kupcie odtwarzcz mp3 fonik jest zajebwabisty ma ladne kolory i bateria jast ok nie to co w siemensie:P

  • 0

    219. ~Mały  2006-08-16 00:05:25  host: host26.ternet.com.pl

    tą nokię mam już od roku i muszę przyznać że jestem z niej bardzo zadowolony. nie jest przede wszystkim duża, a więc zajmuje mało miejsca w kieszeni. popieram wypowiedź 206., że w telefonie można zrobić zdjęcie w 5 sekund, a w aparacie cyfrowym przez 3-5 minut, bo dopóki się włączy, to jeszcze trzeba coś przestawiać.oczywiście każdemu przydałby się aparat cyfrowy, ale tak jak to mówiła jedna osoba aparat cyfrowy można łatwo zgubić czy zepsuć. Aha i jeszcze jedno. Osoba pisząca opinię nr 218 dobrze powiedziała że jak ktoś chce słuchać mp3 to niech kupi sobie odtwarzacz. pozdro, narq;)

  • 0

    220. ~mh  2006-08-16 01:06:22  host: wil.235.vip-net.pl

    odnosnie 206 gosciu by wyszlo ok zdjecie z tego fona trzeba pozowac i musi byc jasno i tez jasno ze swiatla naturalnego, owszem zgadzam sie z toba ze cyfry sie nie nosi a czasem mozna zrobic fotkektora sie trzyma ale zalezy w jakie syt bo na wieczor tez sie nie nadaje pozatym TO NIE JEST TELEFON W APARACIE JAKO DODATEK TYLKO RACZEJ ODWROTNIE i mozna zrobic fotke ale ona nigdy nie dorowna zdjeciu zrobionemu tradycyjnym aparatem foto,uwazam tez ze cyfrowki kupowane w promocjach itp od 300 do 1000 zl sa gowno warte a naprawde piekne zdjecia TRADYCYJNE wychodza z ZENITA coprawda trzeba troche czasu i wiedzy by go obsluzyc i nie ma mozliwosci zdjec w formie elektronicznej ale poza tym czlowieku jaka cyfrowke tys obslugiwal 5 min chyba GRUBO PRZESADZILES

  • 0

    221. ~Adi  2006-08-16 15:22:40  host: klient-75-239-95.petrus.com.pl

    Trochę mała ta pamięć w fonie, nagrałem 2 filmy, zrobiłem z 10 fotek i mi już wyskakuje:
    "Aparat wyłączony, pamięć pełna, usuń pozycje z galerii"

    CZY DO TEGO TELEFONU MOŻNA DOKUPIĆ KARTY PAMIĘCI?!

    Odpiedzcie mi, plis! ;)
    Pozdro dla posiadaczy tej komy.

  • 0

    222. ~niuniek  2006-08-17 22:50:45  host: chello087207163170.chello.pl

    dzieki za pomoc!!!a tak wogole to nigdy chyba tam nie zagladalam nio i to dlatego.pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje :*

  • 0

    223. ~Tusia  2006-08-18 16:38:06  host: chello087207091131.chello.pl

    elo nie wiecie może czy da sie zmienic tło w menu ??

  • 0

    224. ~giertyszek  2006-08-19 08:02:19  host: abe50.internetdsl.tpnet.pl

    Niektórzy marudzą, że jedną z wad N6020 jest jej popularność. Nic bardziej błędnego, jest to zaleta. Trzeba pamiętać, że ten telefon ma funkcję "NIM", "naciśnij i mów" (działa jak łoki-toki), przycisk z prawej strony obudowy. Tylko problem - jak to działa - co nie, więc odsyłam do instrukcji (którą mało kto czyta i zadaje na tym forum głupie pytania)oraz do operatora. Proletariusze wszystkich krajów łączcie się przez "NIM".

  • 0

    225.  2006-08-20 09:07:26

    telefon bardzo dobry, nie wiesza sie....polecam

  • 0

    226. ~LuToCiĄg  2006-08-21 15:52:12  host: f73.osiedle.net.pl

    Rlz telefonik. Mam go. Warto było chociarz ma troszkę mało pamięci, ale co tam. Powiem ciekawostkę: spadł mi z 5 piętra na beton i wystarczyło tylko (no może i aż) wymienić wyświetlacz (wsadzili mi tez nowe oprogramowanie na grawancji z czego się wcale nie cieszę oraz nowy głośnik). Cool nie...? Tak nawiasem to dla mnie najlepsza by była obudowa z metalu... ^^'

  • 0

    227.  2006-08-22 09:44:07

    Witam. Czy wszyscy posiadacze 6020 mają takie beznadziejne kolory??przecież to chyba 4tys. a nie 65tys. Paskudztwo!!!

  • 0

    228. ~M  2006-08-23 11:55:23  host: ehost-97.mtm-info.pl

    mam pytanie, czy w tej Nokii wyświetlacz się kurzy (od środka oczywiście), bo w 6021 bardzo (wiadomo że sa bardzo podobne do siebie) prosze o szybko odp. bo niedługo chce ją kupić (albo i nie)

  • 0

    229. ~prosze o odp  2006-08-24 03:29:34  host: w3cache.ino.tvknet.pl

    Siema ja tez sie zastanawiam nad kupnem nokii 6020 i chcialem sie dowiedziec czy w tym telefonie miesci sie duzo zdjec, dzwonkow, sms-ow i innych tego typu rzeczy? Wiem ze ta nokia ma okolo 3,5 mb pamieci a inne telefony maja nawet po 40 mb. Wiec nie wiem czy 3,5 mb to wystraczajaco duzo. Z gory dzieki za ODP !!! Pozdro :)

  • 0

    230. ~Drej  2006-08-25 10:00:08  host: bbt173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie mozna wylaczyc joystick w funkcji odbierania rozmowy poniewaz wystaje z aparatu i moze sie włączyć samoczynnie (zeby odbierac połączenia nim tylko przeznaczonym do tego klawiaszem)i drugie pytanie-czy można w wykaszaczu powiększyć wielkość cyfr zegarka?

  • 0

    231. ~krakowianin  2006-08-25 12:21:32  host: pradnikc.gemini.net.pl

    Dzis tj.25.08.2006 jest w Mediamarkcie za 300 zl

  • 0

    232. ~Andrzej  2006-08-25 15:32:46  host: bbt173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie moje brzmi:nie mam gwarancji na telefon a skasowal ktos (jestem drugim wlascicielem) jeden z "tematow" pod nazwą "blow-gow"(o ile dobrze pamietam) czy mozna to odzyskac?Pozdrawiam

  • 0

    233. ~  2006-08-25 16:05:43  host: klient-2-72-83.petrus.com.pl

    CZY W TYM APARACIE MOŻNA DOKUPIĆ I ZAINSTALOWAĆ ODPOWIEDNIO KARTY PAMIĘCI???
    ŻEBY ZWIĘKSZYĆ PAMIĘĆ TEGO TELEFONU!!!

    Odpowiedźcie, plis!!!

  • 0

    234. ~adik  2006-08-25 18:36:51  host: ddr222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja siostra kupiła ten telefonik wczoraj nie ma z nim żadnych problemów ja mam siemensa c65 itroche trudno mi sie przyzwyczaić do klawiatury. I jeszcze co mnie zadziwiło to bardzo mała pamięć bo 2,5 jak na telefon z takimi bajerami to bardzo mało. Nie zgadzam sie że telefon słurzy tylko do gadania i wysyłania sms bo jak ktoś ładuje w niego tyle kasy to on musi mieć conajmniej 10 mb pamięci ja tyle mam w siemensie i ledwo mi starcza chociaż 2,5 mb też by mi wystarczyło kilka tapet givów i troche jeszcze wolnego miejsca trzeba zostawić na jakieś filmiki (proponuje wywalić strare tapetki kture były już w telefonie bo zajmują 700kb umnie a na 2500kb to strasznie durzo).Macie jakieś pytania walcie do mnie z chęcią odpowiem

  • 0

    235. ~vego  2006-08-25 22:20:03  host: acsx35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta nokia ma format wav bo jeśli nie to nie mka też reala i jest zwała a ja sobie kupiłem i teraz niewiem czy żałowac

  • 0

    236. ~HELP !!!  2006-08-26 01:05:14  host: w3cache.ino.tvknet.pl

    Siema chce sobie kupic telefon myslalem o nokii 6020 ale wolalbym cos co ma wiecej pamieci tak chociaz z 10 mb. Wiecie jaka jest moze oferta telefonow mi mixie? POtrzebuje telefon z aparatem, irdą i z duza iloscia pamieci co polecacie???

  • 0

    237. ~Leon  2006-08-26 10:32:43  host: de3.tcompressor.com

    ***~M Wyświetlacz kurzy się niestety jak w 6021.

  • 0

    238. ~Adi  2006-08-26 19:31:01  host: klient-2-72-83.petrus.com.pl

    CZY W TYM APARACIE MOŻNA DOKUPIĆ I ZAINSTALOWAĆ ODPOWIEDNIO KARTY PAMIĘCI??? ŻEBY ZWIĘKSZYĆ PAMIĘĆ TEGO TELEFONU!!! Odpowiedźcie, plis!!!

  • 0

    239. ~avar  2006-08-26 22:52:43  host: b1b7.krak.tke.pl

    Aparacik w porządku tylko, że między innymi autoblokada klawiatury działa tylko wtedy gdy nie jest włączona żadna pozycja menu. Miałem do tej pory Samsunga C100, w którym autoblokada klawiatury działała zawsze. A tak, to zdarzyło mi się w 6020, że "samowolnie" wysłała SMS-a. No i bateria nie jest aż tak rewelacyjna jak podaje producent. Poza tym słuchawka robi pozytywne wrazenie.

  • 0

    240. ~ULCIA  2006-08-28 19:56:12  host: ph69.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl

    NOKIA 6020 JEST SUPER POLECAM ..... POZDROWIENIA

  • 0

    241. ~ilka  2006-08-29 18:16:04  host: rybnicka.gl.digi.pl

    Telefonik mam od dzisiaj jak narazie jest extra :D:D:D:D pozdrowka :)

  • 0

    242. ~Pajo  2006-08-30 23:20:51  host: arle.org

    Spoko telefon... ale mało ma pamięci i nie czyta plików mp3... ale ujdzie w tłoku...

  • 0

    243. ~Alan.M  2006-08-31 18:44:04  host: avd201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę go mieć jest wytszałowy

  • 0

    244. ~Alan.M  2006-08-31 18:50:38  host: avd201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie chcę go kupić w simplusie bo właśnie mam phona n3100 i chcę nowszego doradzcie mi proszę z całego serca do który phon lepszy n 3200 3220 6230i 6230 6020 czy może 6610i. serdecznie pozdrawiam.:-)

  • 0

    245. ~Alan.M  2006-08-31 18:51:25  host: avd201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę go mieć jest wytszałowy

  • 0

    246. ~msnight  2006-09-01 23:43:04  host: est233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jestem bardzo zadowolony fakt 3,5Mb to nie dużo ale cóż nie można mieć wszystkiego. Pamięci niestety nie można dorzucić. Do tej pory uzywałem 5510 a klawiatura spodobała mi się od razu w przeciwieństwie do innych modeli. Pozdrawiam

  • 0

    247. ~Alan.M  2006-09-02 22:08:12  host: avg163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~vego słuchaj ma reale sprawdzałem :-)

  • 0

    248. ~paulina  2006-09-03 17:37:49  host: 80.51.74.71

    macie moze wiedzę o jakiejs fajnej nokii?odp.z gory dzięki

  • 0

    249. ~  2006-09-03 18:33:59  host: nat-mo4.aster.pl

    I to jest dowód że Nokia zrobi BARACHŁO a wszyscy kupuja.....

  • 0

    250. ~adriano  2006-09-03 20:59:20  host: 87.116.193.254.debica193.tnp.pl

    mam problem z komem mianowicie włącza sie wszystko jedt Ok tylko ze jak dzwonie to dzwoni 2 sekundy i sie rozłącza i pisze ustaw NIM

  • 0

    251. ~mario800  2006-09-05 16:30:27  host: aya57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam bardzo duży problem(w pewnym sensie) z tym telefon bo ja mam 2,2 MB a tu pisze ,ze mam 3,5 mb więć gdzie te 1,3 MB pliska o odpowieć bardzo mi na tym zalezy

  • 0

    252. ~madox  2006-09-07 14:25:32  host: bwt130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w tym telefonie jest pamięć dzielona 1mb mają gry 2,2 czy iles tam na zdjecia filmy polifonie a reszta na wiadomosci notatki i takie tam czyli jak byś nie patrzył uzbierasz te 3,5 mb

  • 0

    253. ~madox  2006-09-07 14:28:19  host: bwt130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam maly problem z tym telefon. wszystko byłoby git gdyby nie gry. Jak wgrywam różnego rodzaju gry przez irde to pisze mi ze plik nie obsługiwalny próbowałem z rozszerzeniem jad i jar a nawet sis i nic czy ktos wie co jest grane

  • 0

    254.  2006-09-09 08:11:43

    adriano, masz simplusa:P musisz platforme zmienic:) bo 6020 juz nie obsluguje kasy na wyswietlaczu, tez sie na tym przejechalem:) przejdz sie do salonu tam Ci zrobia:D

  • 0

    255.  2006-09-09 08:39:41

    mialem ten fonik jak tylko wszedl:>, rewelka:D przeszkadzala mi tylko mala pamiec,ale kupilem irde do kompa i juz po klopocie:P bateria spoko, duzo sie bawilem, gadalem smsowalem i 3 dni bez problemu bateria trzymala:) obsluga nikomu nie przysporzy problemu, polecam ten fonik osobom ktore glownie kozystaja z funkcji glosowych, ale nie obce sa im nowinki(fotki, video,mms:D) tu potraktowane po macoszemu. teraz siostrze opchnalem:P jest z niego b.zadowolona, o dziwo nie zajechala jeszcze baterii a gada min godzine dziennnie i ze 100sms:P ja mam teraz 6230i(wieksza pamiec...:P) i ten fon, to taka lepsiejsza 6020:P aha, zajebista w tym modelu(6020) jest klawiatura, a dzoj to mozna dac za wzor doskonalosci i prostoty:) niech sie SE uczy jak sie dzoje robi:D

  • 0

    256.  2006-09-09 08:54:42

    aha, gdzies tam wyzej ktos pisze ze bateria nie jest tak rewelacja jak producent podaje:/ nie spotkalem jeszcze telefonu ktory by mial te czasy co producent podaje, dotyczy to nie tylko noki ale kazdego innego producenta:) bo oni robia pomiary w jakis super warunkach tj: blisko nadajnika i tel NIE DOTYKANY:P wiec nie ma co sie spodziewac tych czasow co podaja:D pozdrawiam tych co chca sobie ten fonik kupic:) jesli cenicie jakosc wykonania, niezawodnosc i chcecie tel o klasycznym, eleganckim wygladzie, Glownie do rozmow i sms, to bedziecie zadowoleni:)a to ze popularny telefon to zajebista zaleta, znaczy ze sie ludziom podoba:) 3310 tez sie podobala:P

  • 0

    257.  2006-09-09 09:02:44

    madox w tym fonie tylko jar Ci pojdzie,moze masz jakies lipne kopie tych plikow?? ja wgrywalem do niego co tylko moglem i 80% sie odpalalo, nawet jak gra byla na wieksze wyswietlacze, to poprostu mniej widzialem:p sproboj zdobyc jakis SPRAWDZONY(tj.wgrany na inny fonik i odpalony) plik z gra i wtedy bedziesz wiedzial czy cos masz z grami czy z telefonem:)

  • 0

    258.  2006-09-11 00:35:52

    madox, a tak pozatym to giery sie wgrywa uzywajac pc suit przez irde w kompie:/jak przeslesz przez irde od kolegi z innego tele, to nic z tym nie zrobisz...

  • 0

    259. ~maro@@  2006-09-11 16:14:06  host: dvh3.internetdsl.tpnet.pl

    jak zdiac obudowe

  • 0

    260.  2006-09-12 00:43:56

    maro@@ rzucasz o sciane az sama spadnie:/ fuck, nie mozesz byc tak ograniczony czlowieku:/ instrukcje obslugi masz?? aaaa, no tak to ksiazka, ty tego do reki nie wezmiesz:/ ludzie albo wy se jaja tu wszedzie robicie,z takimi pytaniami albo... nie to nie moze byc prawda:/

  • 0

    261. ~malam  2006-09-14 18:10:10  host: aalu57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że niema dzwonkó mp3

  • 0

    262. ~CoNe  2006-09-16 17:04:43  host: abwv151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pajo można przerobić mp3 na 3gp i odczytuje mp3 ,wiec to zaden problem .Ogólnie zajefajny telefon sam go mam.Polecam każdemu!

  • 0

    263. ~masa  2006-09-18 19:39:15  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    co musze zrobic, aby moc odbierac dzwonki czy tapety z internetu ?? taki sm problem mam z smsami z internetu ;/ prosze o pomoc

  • 0

    264. ~martus  2006-09-20 18:59:33  host: abvw37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie co to irda??(nie smiejcie sie please)

  • 0

    265. ~Wiola  2006-09-21 20:35:58  host: absl28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    irda to innaczej podczerwień. Mozesz przesyłam pliki z telefonu który ma irdę na inny fon który tez musi mnieć podczerwień. Kupujesz sobie usb do kompa i możesz sciagać zdjęcia z tego fona. A co do komy to jest super, trochę już ją mam. Nie narzekam. Bateria jak wiadomo, im dluzej rozmawiam i smsuje to wytrzymuje mniej, ale mi jakos ok 5 dni. Ja sie nie urzywa to dluzej. Jak jakies pytania to pisac

  • 0

    266. ~giertyszek  2006-09-22 08:21:52  host: abe50.internetdsl.tpnet.pl

    ~Hej "Wiola" mam pytanko , jak pozbyć się szarego tła w menu????? , bo nikt jeszcze tego nie napisał.

  • 0

    267. ~matgen  2006-09-22 20:24:59  host: est219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą komę od dwóch tygodni.Kupiłem używaną,bo na nówkę miałem za mało kasy. Ma wgrany jakiś inny soft. Teraz jest ponoć stabilniejszy,szybszy no i obsługuje MP3. Odziwo nawet dobrze słychać. Problem jest taki,że te dzwonki MP3 zajmują troszkę dużo miejsca,więc muszą być krótkie. Ogólnie telefonik spoko.

  • 0

    268. ~  2006-09-22 20:27:41  host: est219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szarego tła można się pozbyć zmieniając temat. Tylko uwaga na niektórych koma może się ścinać,ale wtedy wystarczy usunąć

  • 0

    269. ~boehehehe  2006-09-23 20:59:21  host: dfv136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja poprostu nie moge sie powstrzymac ze smiechu jak ktos mowi ze ten telefon jest jednym z lepszych. Co prawda ma troche tych bajerow ale to najwieksze scierwo jakie w zyciu widziałem juz wole 6030!!!

  • 0

    270. ~bazm  2006-09-24 11:56:52  host: pc-55134.zdnet.com.pl

    jak ustawic w tym telefonie zeby pokazywalo ile mamy kasy na telefonie? prosze o odpowiedz!

  • 0

    271. ~  2006-09-24 12:25:23  host: pc-55134.zdnet.com.pl

    jak mozna ustawic na wyswietlaczu zeby pokazywalo nam ile mamy kasy na koncie? prosze o odp.!

  • 0

    272. ~adi  2006-09-24 14:21:59  host: klient-75-217-50.petrus.com.pl

    ~Wiola, jak można się pozbyć tego wstrętnego tła z tymi okręgami? No bo ustawiam temat i nic, tylko tapeta, wygaszacz i kolorystyka się zmieniła, a te tło w menu nie!

  • 0

    273. ~pz  2006-09-26 10:48:46  host: erm165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    piwosz masz raczje niech SE sie uczy dżoje robić

  • 0

    274.  2006-09-27 16:48:42

    Ten telefon nie obsluguje kasy na wyswietlaczu,w opcjach menu tez tego nie ma,pisalem to juz. Jezeli ktos jest w simplusie to ma maly problem,musi zmienic platworme,wtedy wszystko wyglada jak w popie czy tak taku,sprawdza sie kase kodem. Nie pamietam jakie to kody,najlepiej na stronce simplusa sobie sprawdzcie.

  • 0

    275. ~weronika  2006-09-28 16:05:04  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    kiedy włączam aparat wyskakuje mi znak stop i pisze operacja sie nie powiodla. moze ktos wie o co chodzi?? odp. plissss

  • 0

    276. ~wera  2006-09-28 19:16:31  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    irda to inaczej podczerwień:)

  • 0

    277. ~Nita  2006-09-28 21:26:02  host: eeb65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tak... mamm telefon niespełna 2 miesiące i za dwa dni jade go wymieniĆ.... nie polecam go dla maniaków robienia zdjęĆ na fonie... i dla kogoś komu telefony nudzą się bardzo szybko

  • 0

    278. ~Thunder  2006-09-29 14:22:26  host: 243.cache1.n1.isko.net.pl

    ile ma mega pixeli ten telefon??

  • 0

    279. ~MSK  2006-09-30 16:46:48  host: bwv154.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie proszę, jak pamięć na gry przenieść na galerię(na galerię jest 3,5mb a na gry 1mb) z góry thx

  • 0

    280. ~strazak  2006-10-01 19:39:27  host: dai223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema. czytajac te opinie wydaje mi sie ze telefon jest spox. mam go zamiar sobie kupic na allegro ale nowego. szkoda tylko ze niema mp3 ale szczeze mi telefon niejest potrzebny do szpanowania tylko do rozmawiania i pisania.

  • 0

    281. ~Leon  2006-10-01 21:38:57  host: apn-100-190.gprsbal.plusgsm.pl

    Wie ktoś może jak włączyć tryb EFR w tej Nokii w Plusie?

  • 0

    282. ~jagodasoft  2006-10-02 11:09:38  host: 213-238-113-138.adsl.inetia.pl

    chyba wymienie go na k310i jest duzo lepszy

  • 0

    283. ~Ania  2006-10-02 13:03:26  host: 166-152.komputersat.pl

    hej wszystkim!!! ostatnio popsuł mi się fon motorolla v300 i teraz musze kupić nowy i myśle że będzie to nokia 6020 z tego co piszecie to wynika że nie jest taka zła pozdrawiam:P:P:P:)

  • 0

    284. ~misia  2006-10-02 17:31:25  host: abvl134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka! wlaśnie zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu! tylko mam małe pytanko! można sciągać na niego real musik? i czy zdjęcia robi dobrze?

  • 0

    285. ~  2006-10-04 13:06:24  host: fad122.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajny fon. szkoda tylko ze nie ma radia no i 3M pamieci to tez troszke malo

  • 0

    286. ~  2006-10-04 15:48:20  host: klient-75-217-13.petrus.com.pl

    Fotki robi w porzo, real music jak najbardziej.

  • 0

    287. ~Mała  2006-10-04 21:55:28  host: drt71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie ile trzeba ładować tą nokię za pierwszym razem??? Proszę o bardzo szybką odpowiedź :)

  • 0

    288. ~Mała  2006-10-04 22:19:29  host: drt71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie ile trzeba ładować tą nokię za pierwszym razem??? Proszę o bardzo szybką odpowiedź :)

  • 0

    289. ~dzidkowa  2006-10-05 20:26:25  host: abvu141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    należy ładowac min. 2 razy po 12 godzin po całkowitym rozładowaniu. Mam juz aparat ponad rok, bateria trzyma ok. 4-5 dni przy średnim uzytkowaniu. Dla mnie fonik jest ok.!

  • 0

    290. ~robek  2006-10-08 20:15:52  host: rev-92-4.systemx.com.pl

    zalezy, najlepiej sobie ja wlacz o 8 wieczorem wstaniesz o 8 rano i odłącz:)

  • 0

    291. ~~Dave  2006-10-11 21:35:38  host: gniezno5.serv-net.pl

    jak ustawic w tym fonie, by skrot w prawo wlaczal kalendarz a nie PTT??

  • 0

    292. ~Paweł  2006-10-17 15:38:16  host: 62.87.223.125

    Czy ktoś przedłużał niedawno umowę w Orange Mix 25? Za jakiś czas kończy mi się umowa i chciałbym wziąść ten telefon, nie wiem tylko w jakiej bedzie cenie. Jeśli ktoś orientuje się w tej sprawie to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich...

  • 0

    293. ~kubii89  2006-10-21 21:11:07  host: cfz209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widze ze nie tylko ja zmieniam zepsuta motorole na nokie:D

  • 0

    294.  2006-10-22 08:40:10

    jak ustawic w tym fonie, by skrot w prawo wlaczal kalendarz a nie NIM

  • 0

    295. ~spoko  2006-10-25 09:27:33  host: bcv1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten kom ma mp3

  • 0

    296. ~PLASTIK  2006-10-27 23:44:37  host: abdt100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Nie wiem jak uaktywnić jakiś temat żeby obrazek w tle sie zmienił i czy w ogóle w tym modelu się da???

  • 0

    297. ~misiekx123  2006-10-29 20:02:05  host: cfu38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam pytanka mozna na ta nokie wysyłac gry przez irde ?? a i dzwiekow wav nie odtwarza

  • 0

    298. ~nokia 6020  2006-10-31 11:33:59  host: ait90.internetdsl.tpnet.pl

    fajny:-) szkoda że tylko 3,5 MB

  • 0

    299. ~czarnuch  2006-10-31 12:34:11  host: cvo82.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon prawie rok, czasem sie wiesza, ale bateria 3ma 7/8 dni fotki wychodza dosc dobre polecam!

  • 0

    300. ~czarnuch  2006-10-31 12:46:42  host: cvo82.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon prawie rok, czasem sie wiesza, ale bateria 3ma 7/8 dni fotki wychodza dosc dobre polecam!

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet