Nokia 5700 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5700 Opinie o Nokia 5700

Nokia 5700

w sumie: 346
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~19arek93  2007-03-29 18:46:24  host: lokis04.lokis.net.pl

    moze ktos wie jaki ma CPU ?? Bo mam nadzieje że coś bliżej n93/n93i/n95 niż np n80 :]

  • 0

    2.  2007-03-29 19:45:25

    hm m w danych jest AŻ 369 MHz! to aż podejrzane :| muzyczna nokia z procesorem szybszym od topowych N-Series? [N93i - 330 MHz..]

  • 0

    3.  2007-03-29 19:52:18

    Symbian 9.2, S60 3rd FP1, procesor ARM 11, 369 MHz Wyraznie jest napisane

  • 0

    4. ~TWDonald  2007-03-29 20:09:36  host: aadi213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyżby najmocniejsza Nokia (procesor) ?

  • 0

    5. ~MystiQ  2007-03-29 20:29:20  host: gfk186.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem ciekaw ile będzie kosztować. 2500 niewyjęte pewnie :D

  • 0

    6. ~darodarus  2007-03-29 20:32:39  host: 25-212.89-161.tel.tkb.net.pl

    No jak dla mnie to wreszcie muzyczny telefonik z symbianem w dobrej oprawie :D co do rozmiaru i ksztaltu to moim zdaniem bije N73. Mysle ze i cena bedzie nieco nizsza ;) czekam az bedzie dostepna u ktoregos z operatorow :D

  • 0

    7. ~Bzdura89  2007-03-29 20:33:56  host: bvm140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawe kiedy będzie w sprzedarzy???

  • 0

    8.  2007-03-29 20:36:55

    I'm impressed:)wreszcie nokia wydała jakiś spoko kombajnik, ma wszystko co trzeba

  • 0

    9. ~Taz  2007-03-29 22:15:56  host: acgd16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ciekawo co z tej 5700 wyjdzie i czy dorowna jakoscia muzyki N91? w co szczerze watpie... 3250 nie zachwycila zbyt mocno... ale pozyjemy zobaczymy - nie zapeszajmy:]

  • 0

    10. ~MystiQ  2007-03-29 22:20:53  host: gfk186.internetdsl.tpnet.pl

    Jakby ten fon miał WIFI to byłby dla mnie ideał, ale i tak jest bliższy ideału niż inne komy :) Teraz pozostaje oczekiwać ofert u operatorów i na allegro xD

  • 0

    11.  2007-03-30 09:28:30

    ciekawy fon i wymiary pozabe w dziesiątych mm

  • 0

    12.  2007-03-30 09:29:38

    ja miałem kompóter z 98 roku kuóry miał procesor 300Mhz a teraz w trlrfonach więcej robią

  • 0

    13.  2007-03-30 11:48:36

    no wiadomo bo to nowszy model..teraz bedę powstałwały kombajny hehe

  • 0

    14. ~lukasz  2007-03-30 14:41:19  host: systemy24.toya.net.pl

    to chyba bedzie moj nastepca sx1 :D

  • 0

    15. ~Regis  2007-03-30 16:33:29  host: arctic.ntvk.com.pl

    A dla mnie w sprawach jakosci Muzyki w Muzycznych Telefonach Nokia nigdy nie prześcignie serii W Sonego Ericssona :)

  • 0

    16. ~piwosz  2007-03-31 00:57:47  host: apn-99-42.gprspla.plusgsm.pl

    edge Class 32 ?? jest już taki standard?? ostatnio był 12 ;/ świetny procek i ilość pamięci ram!

  • 0

    17. ~  2007-03-31 13:58:37  host: vlan.efekt.net.pl

    Z wygladu jest to polaczenie nokii 52/5300 z 3250 ale co do funkcji jest to calkiem nowy telefon a do tego ma bardzo dobry procesor. Brawa dla nokiii!!

  • 0

    18. ~Kurt  2007-03-31 19:17:03  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajna kupiłbym ją jakby wyszła i na tym zadupiu co ja mieszkam działał UMTS szkoda oj wielka szkoda !! ale jeszcze rozmyślam bo N77 też jest superancka !!

  • 0

    19. ~bystrzak14  2007-03-31 22:04:39  host: buf57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak myślicie, czy jeżeli z przodu mam klawiaturę numeryczną i na ślepo (albo odwrócę telefon) nacisnę przycisk play to włączy się muzyka?

  • 0

    20. ~simon  2007-04-01 00:37:29  host: dxd234.internetdsl.tpnet.pl

    Ma trafić do sprzedaży detalicznej po szacunkowej cenie 350 euro, nie licząc podatków i subwencji, już w drugim kwartale 2007 roku. Zapowiada sie ciekawie.

  • 0

    21. ~Tila  2007-04-01 00:54:12  host: 80.51.16.2

    Wielka mi afera procesor 369MHz. Motorola Z6 ma procka 628MHz i co z tego. Jak producent źle zoptymalizuje oprogramowanie to i tak będzie się wlekło. Nokia nie słynie z szybkości, więc nie przewiduję rewelacji ale muszę przyznać że jeśli chodzi o design to model 5200 5300 i ten naprawdę mi się podobają.

  • 0

    22. ~PYTANKO ???? KuRT  2007-04-01 09:01:48  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    W którym miejscu ona ma 2 kamerę do wideokonferencji ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

  • 0

    23.  2007-04-01 17:12:29

    telefon ma kosztować 350 euro... w przeliczeniu z aktualnym kursem waluty europejskiej to 1354.50 zł

  • 0

    24. ~Dari  2007-04-01 21:51:11  host: eff35.internetdsl.tpnet.pl

    Ta bateria to jakiś żart?? 900Mah w taki fonie?? Jaja sobie robią z ludzi.

  • 0

    25. ~rzaba  2007-04-02 15:10:28  host: gjc38.internetdsl.tpnet.pl

    kurt wystarczy przekręcić standardową kamerę w stronę facjaty -_-' tila nawet jeśli pierwsze wersje softu będą powolne, szybko wyjdą aktualizacj, które można ściągnąć ze strony Nokii i wgrać samemu w domu. mystik 1354.50 zł bez oferty, promocji itd ^_^ może na wakacje któryś operator go wypuści za min 600 zł w promocji o_O can't wait...

  • 0

    26. ~rzaba  2007-04-02 15:15:18  host: gjc38.internetdsl.tpnet.pl

    kurt wystarczy przekręcić standardową kamerę w stronę facjaty -_-' tila nawet jeśli pierwsze wersje softu będą powolne, szybko wyjdą aktualizacj, które można ściągnąć ze strony Nokii i wgrać samemu w domu. mystik 1354.50 zł bez oferty, promocji itd ^_^ może na wakacje któryś operator go wypuści za min 600 zł w promocji o_O can't wait...

  • 0

    27. ~skee  2007-04-02 19:24:35  host: 213-238-92-84.adsl.inetia.pl

    ~16 64mb ramu i

  • 0

    28. ~adiq1033  2007-04-04 16:42:35  host: bon60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dżojstik ... ohyda :/ A telefon całkiem dobrze się zapowiada. @rzaba, być może ukaze się w ofercie PLAY, cena musi być niższa ;) Wszystko ładnie, pięknie a czas pokaże jakie wady posiada. Nie ma się co podniecać, za kilka miesięcy wyjdą kolejne, piękniejsze i bogatsze w funkcje NOKIE :)

  • 0

    29. ~TinQa  2007-04-04 18:51:18  host: 86-63-82-38.asta-net.com.pl

    Pomóżcie!! Na niektórych stronkach było napisane że on nie ma wibracji czy to prawda??

  • 0

    30. ~cierpliwy  2007-04-06 09:26:24  host: proxy2.anon-online.org

    czekam na iphona appla

  • 0

    31. ~m3chu  2007-04-06 10:11:31  host: nat-35.mikolow.net

    Telefonik super :) Ale ciekawe czy będzie się luzował ten system obracanej klawiatury ...

  • 0

    32. ~rzaba  2007-04-07 00:03:22  host: apn-99-45.gprspla.plusgsm.pl

    TinQa szczerze wątpię. brak wibracji w dzisiejszych komórkach to jak brak monitora w kompie. adiq: czemu ohyda joy? podejrzewam że jest bardzo ergonomiczny i wygodny jak ten z 7650 gdyby ukazał się w playu za osiągalną dla mnie cenę, biorę bez żadnego ale. najwyżej będę miał 2 multimedialne fony. od przybytku głowa nie boli. nowsze, fajniejsze i bogatsze się pokażą, ale tak zwlekając i czekając, nigdy nie doczekasz się fona. bo kiedyś wyjdzie lepszy... m3chu: podejrzewam, że jak każda część mechniczna, i obracadło się będzie POWOLI zużywało, bo o ile w 7650 faktycznie dało się odczuć poziom zjeżdżenia slidera, to w 6260 od ciągłego otwierania, zamykania i przekręcania wyświetlacza nic się nie stało, nie odczułem znacznych zmian, a 6260 ma kumpel, więc niemożliwe żebym niezauważył bo ciągle go używam. miejmy nadzieję że fajniusio bydzie ^_^

  • 0

    33. ~tofik  2007-04-08 15:46:42  host: user-87-248-83-17.promax.media.pl

    Będzie trzeba wymienic moja nokie 5200 na ten bajer. Mam nadzieje ze za rok bedzie w abonamencie bo szykuje sie przedłuzenie umowy;p

  • 0

    34.  2007-04-10 09:32:47

    Jak w zestawie będą pokazane na ilustracji słuchawki, to biore ^^ Rzaba, po prostu nie przepadam za dżojstikiami. Są niewygodne i tyle. Musi się ukazać w ofercie sprzedaży PLAY. Chwyce go po niższej cenie, to chyba że wybiore N73 ME ;-) Z blokadą na tą sieć, można dostać nową N73 ME za 1000-1100zł, z całym kompletem, kartą gwarancyjną. Mi sim-lock nie będzie uwadzać. Obecnie mam 6630 z blokadą na Orange. Ten mi strasznie utrudnia życie. Przechodze na Play, będę kupował doładowania po 50 zł + 20 gratis, co łacznie daje mi 70 zł na trzy miesiące. 0,49zł minuta do wszystkich sieci. po podzieleniu 70 zł na 49 groszy, wychodzi 143 minuty lub 466 SMS-ów ( sms do wszystkich sieci 0,15 zł ). Patrzyłem na zasięg Play. Nie będę miał z nim problemu. Orange to oszuści i wyzyskiwacze. Ojciec jest od 4 lat w sieci i co dostał w zamian za uzbierane punkty ? 32 zł zniżny na telefon. PRZECIEŻ TO KPINA ! JAK TAK MOZNA ?! Orange zawdzięczamy jednak niskie ceny smsów, po 1 grosz do sieci. Jednak teraz przyszedł czas na PLAY.

  • 0

    35.  2007-04-15 11:55:06

    Moim zdaniem ten telefon wygląda jak dziecko noki 3250 i 5300 ... takie jest moje zdanie.. nie podoba mi sie .. ale za tydzień kupuję 3250 :PP

  • 0

    36. ~rzaba  2007-04-15 16:05:48  host: gjc38.internetdsl.tpnet.pl

    bo to jest dziecko 3250 i 5300 i jest to trafiony projekt jak najbardziej. wolę poczekać, zobaczyć co z tego będzie. tymbardziej że 5700 jest ciekawsza i bardziej radosna

  • 0

    37. ~szymcia  2007-04-15 16:12:47  host: wd66.internetdsl.tpnet.pl

    Kupić NOKIE 5300 czy czekac na tą?? PROSZE POMOCY!!

  • 0

    38. ~rzaba  2007-04-18 16:46:15  host: gjc38.internetdsl.tpnet.pl

    czekać. z resztą zależy co wolisz. jeśli bez symbiana dajesz radę, wystarczy ci 5300, ja bym poczekał...

  • 0

    39. ~gruby54321  2007-04-22 21:32:12  host: bww103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czekam na ten tellefonik.. mysle ze jest wart 350 euro fajny wyglad :))... dla mnie exstra tylko sie zastanawiam czy tasme nie bede musiał wymieniac po przekracaniu w telefonie... :P

  • 0

    40. ~kermiciak87  2007-04-23 21:36:26  host: aavt76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do kitu, ma wszystko co potrzeba, ale wszystkie te zalety psuje bateria !!

  • 0

    41. ~GnuseR  2007-04-24 12:54:47  host: dvp194.internetdsl.tpnet.pl

    A BATERIA TO ŻADNA KPINA!!! na stronie Nokii piszą że trzyma 12 dni! To chyba nie jest mało nie? a jak chcesz żeby ci trzymała dłużej to se kup jakiego no-name'a z większą pojemnością na allegro. tel ci się od tego nie zrypie, tylko bateria może szybko paść.

  • 0

    42.  2007-04-24 21:50:05

    Jest poprostu kozacka. Miałem przez pewnien czas 3250 i tam jakość muzyki z głosnika 1 była boska, poza tym lipka, ale tutaj patzre wielki LCD 2 głosniki, aparat z fleszem i wideokonferencja,chyba na niego poczekam aż będzie dostępny na allegro :)

  • 0

    43. ~mik  2007-04-24 23:49:35  host: atm.ssnet.pl

    12 dni ale chyba w laboratorium nokii bo na pewno nie przy normalnym uzytkowaniu.

  • 0

    44. ~Mystik  2007-04-27 21:25:29  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    Ten tel wyglada okropnie (tzn nie wyglada jak telefon) to raczej odtwarzacz z funkcja telefonu... i znajac zycie bedzie nieoplacalna... bo tel z tymi parametrami i swietniej jakosci odtwarzacz kosztuje kolo 1000-1500 zł :) a to bedzie drozsze...

  • 0

    45. ~nieznajoma  2007-04-28 11:33:39  host: host-62-141-241-15.tomaszow.mm.pl

    lo jezusie. cood miood i orzeszki telefon. pierdolicie jak o Chopinie. heh. jesli wam cos nie pasi w ulepszonym telefonie to seee zakupcie stara nokie bez kolorowego wyswietlacza. ;]]] wkoncu takie telefony sa najlepsze !@ yeyeye. elo

  • 0

    46. ~IzUaL  2007-04-28 17:24:06  host: aads55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE TO NIBY TELEFON MA APARAT!!!????????????

  • 0

    47. ~Adik  2007-04-29 21:06:10  host: esi209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich!! Osobiscie mam teraznokie 5300 jestem z niej dumny, naprawde fajna ;]. A co do tego telefonu parametry zapowiadaja sie niezle ale z wygladu...i odzrzuca mnie rzekrecana klawiaturka ;] Pozdro

  • 0

    48. ~agatka022  2007-04-30 18:44:21  host: efb250.internetdsl.tpnet.pl

    w jakiej cenie jest nokia 5300 i 5700?? która z nich jest lepsza??Prosze o odpowiedz bo zastanawiam sie nad kupnem i nie wiem ktora wybrac ktora jest praktycznejsza??????

  • 0

    49. ~MSG  2007-05-05 20:50:39  host: bto128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepsza jest 5700 ale jest jedno ale niema jej jeszcze na rynku!!!!

  • 0

    50. ~SEBA  2007-05-11 15:45:52  host: 85.112.196.9

    Mam pytanko: czy nie wiecie za ile kaski będzie ten telefon? I kiedy on wogóle będzie?

  • 0

    51. ~m3chu  2007-05-12 15:41:17  host: nat-35.mikolow.net

    Telefon już jest na allegro za 1.400zł Jest wypasiony .....ale jeśli dodać by do niego aparat z n95 (5mpx) byłby idealny ... No i Gdyby zrobili jakiś inny system do muzyki bo obracane klawiatury po 3 miesiącach same sie obracają :( Choć może dopracowali już ten błąd :) POZDRAWIAM

  • 0

    52. ~Dari  2007-05-16 17:01:28  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    Tylko teraz jest mały konflikt - 5700 czy N73 ??

  • 0

    53. ~Lacho  2007-05-17 15:54:09  host: 83-238-224-124.adsl.inetia.pl

    Ja już się zdecydowałem ! Kupuje tego fona w sierpniu i myślę że się na nim nie zawiodę. Kupuje go w angli ( tam już jest po 190 funtów )

  • 0

    54. ~Kurt  2007-05-17 15:55:26  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    Jeszcze tylko DVB-H i WlFl I Byłaby moja !!

  • 0

    55. ~jasio  2007-05-17 15:58:28  host: gate.krotoszyn.kaskada.net

    też sie zastanawiam. jak ci zależy na aparcie to n73 jak na muzie to 5700 :D ja biore tę 5700 chyba :P

  • 0

    56. ~heh  2007-05-18 22:19:10  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Czy dioda pełni też funkcje latarki, czy ma autofocusa ?? Czy robi zdjęcia porównywalne do K750 i w jakiej rozdzielczosci kręci filmy??

  • 0

    57. ~rahzell  2007-05-22 22:20:35  host: host84-38-95-63.tvkdiana.pl

    nie wiem która wybrac czy N73 ME czy te 5700 bo ta zajebiscie gra a N73 troszke gozej a zato N73 ma lepszy aparat a tamta ma gorszy ale tez dobry .

  • 0

    58.  2007-05-24 16:22:55

    Widzialem że jest już w ofercie plusa ten telefon, w vobisie z kartą 1GB kosztuje 1600pln w wolnej sprzedaży.

  • 0

    59. ~arti  2007-05-25 15:04:52  host: chello089078174144.chello.pl

    GND masz nieaktualne dane kolego - tak to prawda w Vobisie ten telefon byl po 1600 ale tak sie tym panom z VOBISU odwidziało sprzedawanie tego modelu po tej cenie więc bez żadnej przyczyny podnieśli sobie te cene do kwoty 1749 pln i nie dajcie sie skusic infantylnymi napisami na stronie ze w plusie ten telefon jest od złotówki gdyż jego cena to owszem 1 pln ale tylko dla firm w tej cenie i to dla świrkow ktorzy podpisza 2 letnią umowe w ktorej comiesięczny rachuneczek opiewa na minimum 366 pln :] a w najtanszym abonamencie dla "zwykłych abonentów" 1299 złotych - zawsze można niby kupic z allegro ale ja tego nie polecam - a to chociazby dlatego ze wiekszosc pisze ,że dają oryginalna gwarancje - wszystko cacy tylko ,że sama karta gwarancyjna bez faktury VAT ( a o tej jakos sprzedajacy z allegro bardzo niechętnie wspominają) nie będzie honorowana w serwisie napraw nokii - tak więc tylko usiąść i płakać - dodam jeszcze ciekawostke ,że pierwotnie w Vobisie ten telefon kosztowal 1399 pln - zatem tylko kretyn, nieudacznik bądz nieświadomy faktów da im zarobic tyle kasy dosłownie za nic

  • 0

    60. ~pyrdas  2007-05-26 10:35:14  host: abkj9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema fon jest juz na allegroo wlasnie zbieram pieniazki na niego pozdrawiam.

  • 0

    61. ~rrr  2007-05-27 10:20:00  host: vlan.efekt.net.pl

    takie połączenie 5300 z 3250 :)

  • 0

    62. ~m3chu  2007-05-29 09:04:06  host: nat-35.mikolow.net

    rrr....masz zapłon ... juz to bylo napisane z 10razy jak nie wiecej ...;/

  • 0

    63. ~Makaveli  2007-05-29 14:03:19  host: fed210.internetdsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem niektorych z was... gadac ze jest paskudny no moze piekny nie jest ale ma swietny wyswietlacz glosnik bd aparat itd. wyglad jest najmniej wazny.Ja mam 6280 i nie zamierzam narazie zmieniac.

  • 0

    64.  2007-05-30 03:12:30

    Nie, no tel spoko. Mam tylko jedno pytanie: po kiego ta obracana cześć? żeby dźwięk lepiej było słychać, czy jak? To samego telefonu nie wolno obrócić o 90 stopni?! Chyba jestem za tępy żeby to zrozumieć. Proszę, wytłumaczcie mi!

  • 0

    65. ~pepe  2007-05-30 11:04:01  host: nat2.subscribers.sferia.net

    o rany boskie jaka brzydka!!

  • 0

    66. ~Nęcja  2007-05-30 11:30:14  host: aux200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest supcjo

  • 0

    67. ~mati5  2007-05-30 17:33:09  host: cez4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon w porównaniu do nokii 5300 lub 5200

  • 0

    68. ~lolek  2007-06-01 09:20:25  host: bfz31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia jest z Hi-Fi ale kto ją ma ?! Ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

  • 0

    69. ~  2007-06-03 10:33:45  host: elx88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uHh la la ! Ten peteFfon to niezłe cackOo :D Kiedy go zobaczyłam moje plany w stosunku co do telefonów z klapką niejako legły w gruzach ten kom jest wyczepistyy! Niedługo kupuje fon i nie wiem jesioo dokładnie jaki ale ten jest godny uwagi PzDr.. :***

  • 0

    70. ~arrow  2007-06-03 19:51:15  host: s180pc157.mmj.pl

    na stronie nokii napisano "Duży, jasny, kolorowy wyświetlacz QVGA (320 x 240 pikseli) o przekątnej 2,2 cala z obszarem aktywnym 33,48 x 44,64 mm oraz obsługą do 16 milionów kolorów" Co oznacza "z obszarem aktywnym"?? czy ktoś może powiedzieć o co chodzi??

  • 0

    71. ~frimage  2007-06-05 16:09:37  host: pc197a144.interpc.pl

    *arrow: obszar aktywny to część wyświetlacza na którym pojawia się obraz, prosto mówiąc... :)

  • 0

    72. ~  2007-06-07 17:27:05  host: ene190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomocyy... czy ten telefon jest dostepny w jakiejś sieci wogóle.. na necie nie moge znaleźc info. a sie nie znam i potrzebuje to wiedziec... najlepiej jak by był w orange ;] ale nie wazne jest dostepny w jakiejś..? pliskaa odpiszcie.. będe wdzięcznaaa :***

  • 0

    73. ~nokia  2007-06-08 09:36:55  host: efh10.internetdsl.tpnet.pl

    ja ten telefon zamowilem sobie w penym sklepie i jutro juz bede go mial. ale telefonik miodzio palce lizac tyle funkcji ma... ale najwazniejsza jaet w nim muzyka heH POLECAM I POZDRAWIEM!!!

  • 0

    74. ~dfg  2007-06-08 09:50:25  host: bps35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon do 1 dnia i nie mam z nim problemu jest zajebisty

  • 0

    75. ~Hipek  2007-06-09 15:02:58  host: eun103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wielka nie poreczna cegla!! ja mam 5300 i nie zamienilym za te 5700 bo wyglad tez sie liczy!!

  • 0

    76. ~oszustek  2007-06-10 18:06:18  host: host-89-228-29-136.zamosc.mm.pl

    mam ten telefon kupilem go za 300zl z zagranicy z importu . ma wszystko 2 karty pamieci an wet dostalem . a to wyszystko dzieki znajomosciom jak co piszcie na numer gg.666 moze i wam zalatwie taki telefonik za 300 zl:)

  • 0

    77.  2007-06-13 21:00:53

    Wszystko super ale ile to bedzie kosztowało...?!?

  • 0

    78. ~picollo  2007-06-14 15:33:43  host: 195.116.80.1

    co wybrać 5700 czy n76??

  • 0

    79. ~angie  2007-06-16 10:54:09  host: p5B0741DD.dip0.t-ipconnect.de

    Ja mam nokie 5700 no i nie narzekam ;)Tylko ze zamiast 1650zl talam 420 euro , no i moze maly minus ze nie ma polskiego jezyka...A co do ,,wielkiej nie porecznej cegly,,-Jak to jakis tkos tam okreslil to akurat sie nie zgadzam... :P :)

  • 0

    80. ~Enquax  2007-06-16 18:50:49  host: abdk50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy on odtwarza rmvb lub chociaż avi?

  • 0

    81. ~Sloneczko  2007-06-16 21:12:28  host: 212-182-112-131.walecznych.net

    Mam pytanko w jakiej sieci mozna kupic ten telefonik

  • 0

    82. ~heezootoo  2007-06-17 07:57:32  host: nk-kawika.za.digi.pl

    jeszcze go na allegro nie spotkałem

  • 0

    83. ~dugi  2007-06-22 17:54:12  host: 212.122.223.67

    kossak ten telefon nie mozna zlego slowa powiedziec.. xD tylko bede mial cos sianka to kupuje :> oraca sie bo ma aparat z boku ciemnoto!!! pozdro 4 all

  • 0

    84. ~Agusia:)  2007-06-22 20:03:52  host: bwx116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile taka koma kosztuje?? i w jakiej sieci są te telefony??

  • 0

    85. ~mutka  2007-06-23 15:36:32  host: acyi200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest the best. pozdro dla wszystkich :):)

  • 0

    86. ~aga  2007-06-23 23:04:49  host: nat2-025.sulechow.net

    mam 5300 od niedawna, ale chętnie wymieniła bym go na 5700 :o świetnie wygląda.

  • 0

    87. ~Madzia..;)  2007-06-24 14:48:44  host: apn-100-132.gprsbal.plusgsm.pl

    Kto ją ma?? Polamała się komuś w tym miejscu co się obraca?? W jakiej jest sieci??

  • 0

    88. ~~Kelma  2007-06-25 14:38:37  host: rl98.internetdsl.tpnet.pl

    w salonie Orange widziałam już dawno temu własnie ten fon :)

  • 0

    89. ~rzepa  2007-06-25 15:33:17  host: crd41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon z prockiem i RAM, wreszcie doczekaliśmy tej epoki :)

  • 0

    90. ~vulpix  2007-06-29 22:23:47  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    Co lepiej odtwarza muze(jaokość). ?? W810i czy ten ??Chodzi mi tylko o jakość w słuchawkach

  • 0

    91. ~KILI  2007-06-29 22:45:36  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    LUDZIE!! NIE MA GO W ŻADNEJ SIECI bo jest zbyt "nowy"!! *~~KELMA jaki wkręt niesamowity. Dawno temu to nikt o nim nie słyszał. Może widziałaś 5200 albo 5300. *~ENQUAX pliki *rmvb i *avi są za duże do telefonu. Dlatego istnieją converter'y (np. Nokia Multimedia Converter), które zamieniają np. *avi na *3gp Za 1000zł można kupić na allegro a za 1650zł w Me*ia Ma*kt. Zbieram :D, ale chyba poczekam na oferte w abo....

  • 0

    92. ~KILI  2007-06-29 23:38:37  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    Dodam jeszcze iż: -nie posiada autofocusa (tylko Sony Ericsson) -tzw. "flesh" to "zwykła" dioda służąca jako latarka a nie ksenon (jak np. w SE K800i czy aparatach cyfrowych)

  • 0

    93. ~Kaś  2007-07-01 15:31:50  host: cxo2.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest swietny. Mam go od paru dni i jestem z niego mega zadowolona. Zero probleomow. Mnostwo funkcji. POLECAM

  • 0

    94. ~kili  2007-07-02 22:20:22  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    Telefon: -kosztuje na allegro od ok 1000zł (czasami mniej - trzeba trafić) -to co mówi np. Kelma to ściema; nie jest (jeszcze) dostępny u żadnego z operatorów na abonament -tzw "lampa błyskowa" nie jest taka jak w cyfrówkach czy choćby w SE K800i, jest to zwykła dioda -do Enquax: nie odtwarza .rmvb ani .avi (do tego są convertery na .3gp) -zbieram kasiorke na niego ;> chociaż przeczekam wakacje ---> a nóż, widelec będzie w abo :D

  • 0

    95. ~Songoku  2007-07-04 23:44:59  host: host-ip133-131.crowley.pl

    Do tego ze nie odtwarza .avi to sie nie zgodze.Jesli jaki kolwiek telefonik ktory posiada symbiana to napewno odtwarza ten format.Ja mam narazie nokie 6670.W nocy sobie kino zawsze robie w telefonie.I nawet filmy z DIVX mi chodza.Pod koniec roku zastanawiam sie nad kupnem kolejnego telefonu z symbianem bo to dobra rzecz.Zastanawiam sie wlasnie nad 5700 a N73.Jeden cos ma,drugi tego nie ma.ale jeszcze nic nie wiadomo.Za pól roku moze sie wszystko zmienic,przeciez juz takie fony wchodza na rynek ze szok ...... PzDr 4ALL ;)

  • 0

    96. ~m3chu  2007-07-05 10:19:36  host: nat-35.mikolow.net

    ty kili masz ten fon ze tak gadasz?? Ja go mam i lampa blyskowa dziala tak samo jak w aparatach cyfrowych....

  • 0

    97. ~polik8  2007-07-05 20:25:56  host: bzk30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jakiej max. rozdzielczości nagrywa filmy, dajcie znać.

  • 0

    98. ~  2007-07-12 13:21:59  host: axb90.internetdsl.tpnet.pl

    Ja kupuje tego fona on ma simlocka na orange i ma polskie menu:) SPOX telefonik:>

  • 0

    99. ~  2007-07-14 14:39:25  host: fha234.internetdsl.tpnet.pl

    czy przez ten ten telefon mozna wykonywac połaczenia voip przez gprs?

  • 0

    100. ~sas  2007-07-15 10:18:30  host: abxg210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bzdura z tymi konwertami, no niby sa, ale nie koniecznie konwertuja na .3gp, ten telefon ma symbiana wiec polecam SmartMovie, w paczce jest tez SmartMovie Conventer - pliki .avi smigaja az milo .... w .3gp jakosc jest porazajaco kiepska i glos rowniez...

  • 0

    101. ~znawca  2007-07-16 12:54:16  host: gbo78.internetdsl.tpnet.pl

    badziewie, nie ma WiFI a to teraz podstawa. Nie włączysz Skype ani VOIPA.

  • 0

    102. ~Jaro19  2007-07-17 09:16:14  host: p54baec58.dip.t-dialin.net

    Mam pytanie ktory lepiej gra 5700 czy N73 Music Edition? Prosze o odpowiedz

  • 0

    103. ~klop$$  2007-07-17 17:49:18  host: cju112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który lepszy?? n73 czy ten??

  • 0

    104. ~MaClav  2007-07-17 20:33:23  host: nat.warszawskie.poznet.com.pl

    a jak kupilbym za granica bez polskiego menu to mozna to poprawic np zmieniajac softa?

  • 0

    105. ~witja  2007-07-18 20:41:51  host: fha234.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie wszedzie pisze iz ten telefon ma procesor ARM 11 369MHz a czemu w moim tel. przez aplikacje cpumonitor pokazuje ARM 4 i 192MHz i tak samo w aplikacji SPMark_S60. nokie 3250 programy identyfikują normalnie. czyzby made in hungary cos zmieniło? sprawcie w swoich tel. czy macie tak samo.

  • 0

    106. ~Jaro19  2007-07-19 17:05:36  host: p54bac7ac.dip.t-dialin.net

    To ktory lepiej gra?

  • 0

    107. ~Miki do RZEPA  2007-07-20 10:56:16  host: xdsl-7440.elblag.dialog.net.pl

    DO RZEPA. Po pierwsze to naucz się czytać bo to nie RAM tylko ROM. Aprocek nie jest od tego że se wrzucisz np. Gothica i na typ procku i twoim "RAMIE" to bdzie chodziło. Pzdro 4 ALL

  • 0

    108. ~kili  2007-07-20 12:51:47  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    !INFO! Fonik coraz tańszy! na all*gro kilka cen jest poniżej 1000 a najmniej jest (w chwili obecnej) 849zł! W kompletach łatwo znaleźć zestaw karta 1GB + gwarancja 24 miesiące :D

  • 0

    109. ~Harry  2007-07-20 16:39:02  host: gcz163.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i sprawuje sie świetnie, lecz wykryłem kilka wad, pierwsza wada to zdjęcia robione nocą- kompletna kicha, druga wada to przy włączaniu telefonu musisz odczekać z 3 min aby załadowało sie menu. PS. wie ktoś gdzie dostane do niego pokrowiec?

  • 0

    110. ~Karol  2007-07-22 21:10:04  host: 87-205-39-227.adsl.inetia.pl

    Spox fon

  • 0

    111. ~Maciek  2007-07-23 09:50:42  host: axb90.internetdsl.tpnet.pl

    Oczywiscie ze lepiej gra 5700 on jest najlepszym telefonem muzycznym na rynku a tuz po nim jest motorola e2. POZDRAWIAM

  • 0

    112.  2007-07-23 14:25:38

    już zbieram na niego kase do admina czemuy ten telefon nie jest w "TOP TELEFONY (ocena)"na 3 miejscu skoro ma adekwatnąocene do tego miejsca ??

  • 0

    113. ~Carmi  2007-07-23 18:36:37  host: ip-83-2-91-160.static.xcore.pl

    Ten fonik według mnie jest super idealny muzyczny telefon dla kogoś kto uwielbia muzykę tak jak ja;-)

  • 0

    114. ~kili  2007-07-24 16:49:25  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    ::::::Mam prośbę do wszystkich:::::: wchodźcie na stronę ery i tam jest formularz odnośnie "telefonu, którego nie można znaleźć" i wpiszcie Nokia 5700

  • 0

    115. ~wujas  2007-07-24 20:37:04  host: 213.192.64.210

    mozliwe jest na nim czytanie plikow takich jak txt word pdf itp. moze mozna sciagnac na to aplikacje jak tak to na jakiej stronce?

  • 0

    116. ~dan  2007-07-24 21:00:56  host: 213.192.64.210

    da sie na nim czytac pliki oficowe jak word czy excel?

  • 0

    117. ~  2007-07-25 22:58:28  host: 82.146.225.92

    glosno on gra?

  • 0

    118. ~ziomek  2007-07-26 11:17:41  host: host-81-190-36-243.szczecin.mm.pl

    Pewnie ze sie da, ten telefon jest z SYMBIANEM, wgrywasz odpowiedni program i czytasz pdf, txt, doc i jakie tam chesz :p

  • 0

    119. ~ziomek  2007-07-26 16:15:53  host: host-81-190-36-243.szczecin.mm.pl

    jasne ze sie da to ma symbiana, wystarczy odpowiedni program :P

  • 0

    120. ~mika  2007-07-30 01:25:56  host: cpk233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skoro to tel z symbianem mozna na niego wgrac chyba wszystkie programy o ktore pytacie- i do filmow i biorowe.np ze strony symbianos.pl lub innych z programami na symbian, bezplatnie. a ten tel sama kupuje,zmieniam z nokii 6630,mam nadzieje ze to dobra decyzja(swoja droga tez polecam)jak ktos wie jak z NAWIGACJA w 5700 to prosze o info

  • 0

    121. ~Patka  2007-08-01 18:56:32  host: 77.87.120.22

    :::::::::::Nie wiecie ile ten fonik trzyma dni bo mam zamiar go sobie kupić ale nie wiem ile na prawdę dni wytrzyma:::::::::::: HELP

  • 0

    122. ~Kaja  2007-08-03 20:39:33  host: ejy129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanko do posiadaczy :D to jak to jest ze zdjęciami ? raz czytałam [opinie internautów ;) ] , że ten telefon ma flesz i wszystko świetnie.. wychodzą lepiej niż z cyfrówki.. a raz, że zdjęcia nocą są poprostu lipne .. ?

  • 0

    123. ~johny  2007-08-04 13:21:07  host: aabj100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak działa w nim nawigacja.proszę o info.dzięki

  • 0

    124. ~kili  2007-08-08 16:27:35  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    Na stronie vobis.pl dowiadujemy się iż Nokie 5700 są "Dostepne w ofercie Plus od 1,- zł netto!" co jest nieprawdziwą reklamą. Byłem w salonie Vobis gdzie powiedziano mi iż jest "za 1zł w abonamencie biznesowym za 300 zł miesięcznie". Następnie poszedłem do Plusa - "Niestety NOKIA 5700 nie jest dostepna w naszej ofercie w żadnym z abonamentów" :/ Co o tym sądzicie ? :/

  • 0

    125. ~Rybson  2007-08-09 17:45:29  host: static-81-219-251-44.devs.futuro.pl

    NOKIA N73ME gra o wiele lepiej i wogóle jest dużo lepsza!!!!!!!!!!

  • 0

    126. ~lukasz  2007-08-09 19:18:39  host: aol242.internetdsl.tpnet.pl

    ile ten telefonik kosztuje? i co lepiej kupic sony ericson k800 czy nokie 5700? :}

  • 0

    127.  2007-08-09 20:34:26

    ktoś może wie jak wygląda ten zastaw hs-44/ad-44 czy to są słuchawki poza uszne i bezprzewodowe??? nie mogę nigdzie znaleźć zdjęcia samych słuchawek....

  • 0

    128. ~andkra1  2007-08-14 20:34:41  host: 088156027154.ols.vectranet.pl

    poszukaj na allegro zestawów z real foto i tam powinno byc. Są to słuchawki douszne z pilotem(!) na kablu (przewijanie, pauza, stop)

  • 0

    129. ~coshi  2007-08-14 23:04:49  host: chello084010191123.chello.pl

    gdzie sie głosuje na telefon którego nie ma ?

  • 0

    130. ~stn  2007-08-15 22:11:01  host: w3cache.tsi.tychy.pl

    Czy jest ktos w stanie powiedziec jak dlugo trzyma bateria na samym sluchaniu muzyki. Z gory dziekuje za odpowiedz (sensowna :D).

  • 0

    131. ~Wasabi  2007-08-16 22:10:04  host: abjo152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchawki są PRZEWODOWE douszne do nich jest pilot mp3 pozwalający obsługiwać dźwięki bez wyjmowania telefony np z kieszeni. W czasopiśmie Mobile czytałem, że ma dwa poważne błędy: pierwszy to przy wgrywaniu mp3 z kompa telefon nie czyta ich od razu, trzeba zresetować telefon (tj. wł i wył) druga wada to zacinanie (wyłączanie) się podczas pisania smsów. Co do drugiej wady to mogła ona być akurat konkretnego testowanego modelu co do pierwszej to ma być poprawiona ale kiedy, nie wiadomo. Mnie to raczej przeszkadzać nie będzie, mam zamiar go kupić w przeciągu tygodnia :)

  • 0

    132. ~stn  2007-08-17 10:22:27  host: w3cache.tsi.tychy.pl

    ok, juz wiem ile kom trzyma na mp3 - do 10h

  • 0

    133. ~juliii  2007-08-19 15:24:11  host: w3cache7.zwm.punkt.pl

    hejka nie wie ktoś czy mozna dostac ten fon w erze na abonament ??

  • 0

    134. ~ese  2007-08-21 16:24:15  host: byd171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli chodzi o telefon muzyczny, lepsza jest Nokia N91, 4 lub 8 GB pamięci, świetna jakość odtwarzania muzyki

  • 0

    135. ~heh  2007-08-22 21:31:11  host: cey33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do andkra1 yyy to jest zestaw ad-44 to jest pilocik do zmieniania utworow a hs-44 sa to sluchawki douszne ;p do lukasza kosztuje 1080 znalazlem na allegor z noki poland z 24 miesiaczna gwarancja pelen legal kupiona w polsce. ja bym wzial zdecydowania 5700 gdyz ma symbiana i wogule jest leprza jakosc wykonania

  • 0

    136. ~  2007-08-22 21:35:26  host: cey33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia nie wrzucial do niej 3,2 megapixela bo by stanela sprzedaz innych telefonow ;p napewno kazdy woli maly poreczny telefon niz jakas wielka n 93. a zreszta kto chce robic zdjecia to niech sobie kupi aparat a nie telefonem.

  • 0

    137. ~heh  2007-08-22 21:35:56  host: cey33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do andkra1 yyy to jest zestaw ad-44 to jest pilocik do zmieniania utworow a hs-44 sa to sluchawki douszne ;p do lukasza kosztuje 1080 znalazlem na allegor z noki poland z 24 miesiaczna gwarancja pelen legal kupiona w polsce. ja bym wzial zdecydowania 5700 gdyz ma symbiana i wogule jest leprza jakosc wykonania

  • 0

    138. ~wiq  2007-08-23 22:59:34  host: ejr143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktos moze w jakiej sieci jest ten telefon

  • 0

    139. ~Bomba  2007-08-25 11:20:57  host: gw-81-210-104-23.smstv.pl

    ja mam teraz 3250 nokie i jestem bardzo z niej zadowolony gra zarombiscie mam ja juz z 7 miesiency a nie znudziła mi się wogule ale następnym fonem chyba będzie ta nokia :D bo bardzo podobna i troszku uleprzona a dla mnie najwazniejsza jest muzyka :d

  • 0

    140. ~AnIuTkA  2007-08-27 07:50:27  host: axo131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heej... Mam pewien problem, nie wiem jaki telefon kupić, mam 14 lat i zależy mi na dobrym sprzęcie :D poradżcie mi. Teraz posiadam Samsunga x680, mam go już pół roku i jestem z niego zadowolona. Ale jak to każdemu telefonik mi sie już znudził. Poradżcie jak najszybciej czy u600, e900 a może Nokia 5700

  • 0

    141. ~szmata  2007-08-29 15:32:02  host: cbo158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak robi leprze zdjecia od cyfrówki ktora ma 10 lat :P niech "kaja" nie porównywuje telefonu do cyfrówki

  • 0

    142. ~iza  2007-09-01 10:25:14  host: dzp106.internetdsl.tpnet.pl

    Na ciągłym słuchaniu muzyki wytrzyma jedną dobę. Czyli nei licząc nocy 2 dni ;) Telefon fajny, gra głośno. Nokia 5700 nie jest dostęna w erze. Na stronie Vobis kosztuja ok 1200 zł.

  • 0

    143. ~polik8  2007-09-11 23:10:58  host: cay241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dajcie znać w jakiej maksymalnej rozdzielczości nagrywa on filmy wideo? bo pytałem sie wszędzie ale nikt nic niewie nawet na stronie noki niema napisane!

  • 0

    144. ~Agnieszka  2007-09-13 19:54:02  host: ip-83-2-92-62.static.xcore.pl

    telefonik z opisu i z wyglądu jest po prostu boski hehe xD musze go miec i bede ;D

  • 0

    145. ~Barto  2007-09-16 14:20:52  host: kal9-biel-r1.bater.net.pl

    Dziwne ze kazdy tego czego ten telefon niema to wam brakuje i tak jest z kazdym telefonem, dla mnie ten telefon jest idealny mam go juz 2 miesiace i jestem z niego zadowolony POLECAM

  • 0

    146. ~bartes  2007-09-20 20:11:57  host: erm245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefonik i jestem zadowolony.ma wiele funnkcji,dobre brzmienie muzyki i zdjecia tez sa super.telefonik nie wiesza sie.bateria bardzo dobra.ilosc kolorow robi swoje,gdyz w sloncu widoc obraz:)a wyswietlacz jest duzy i wyrazny:)filmy tez dobrze wychodza.ksztal i obrot jest zajebistym rozwiazaniem POLECAM:)

  • 0

    147. ~reporter28  2007-09-21 21:41:33  host: bgp189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem użytkownikiem tego telefonu od około miesiąca. Kupiłem go za dość spore pieniądze w Media z racji pewnej 2 letniej gwarancji (zabuliłem 1200 zł) Chciałem napisać, że te pseudo wady wypisywane przez "znawców" to bzdury. Telfon nie miał jeszcze żadnej zawieszki tym bardziej podczas pisania smsów. Lista utworów aktualizuje się podczas uruchamiania odtwarzacza (wcale nie trzeba uruchamiać ponownie telefonu). Bateria owszem super długo nie trzyma (z umiarkowanym używaniem odtwarzacza daje około 3 dni radości), lecz trzeba się z tym liczyć kupują praktycznie każdy nowszy fonik wyposażony w 369 MHz procek i 16 mln kolorów wyświetlacz. Jeżeli miałbym go porównać z SE K810i to po raz drugi wybrałbym tę nokię. I nie jestem tylko i wyłącznie zwolennikiem Nokii. Aparat jest w miarę dobry, a lampa dość dobrze oświetla przedmioty na odgległość około 3 metrów. Jeżeli ktoś się jeszcze waha nad kupnem tego telefonu to namawiam do jak najszybszego wyposażenia się w ten model:) Jest jak dla mnie idealny...

  • 0

    148. ~bgp189.neoplus.adsl.tpnet.pl  2007-09-21 21:42:25  host: bgp189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem użytkownikiem tego telefonu od około miesiąca. Kupiłem go za dość spore pieniądze w Media z racji pewnej 2 letniej gwarancji (zabuliłem 1200 zł) Chciałem napisać, że te pseudo wady wypisywane przez "znawców" to bzdury. Telfon nie miał jeszcze żadnej zawieszki tym bardziej podczas pisania smsów. Lista utworów aktualizuje się podczas uruchamiania odtwarzacza (wcale nie trzeba uruchamiać ponownie telefonu). Bateria owszem super długo nie trzyma (z umiarkowanym używaniem odtwarzacza daje około 3 dni radości), lecz trzeba się z tym liczyć kupują praktycznie każdy nowszy fonik wyposażony w 369 MHz procek i 16 mln kolorów wyświetlacz. Jeżeli miałbym go porównać z SE K810i to po raz drugi wybrałbym tę nokię. I nie jestem tylko i wyłącznie zwolennikiem Nokii. Aparat jest w miarę dobry, a lampa dość dobrze oświetla przedmioty na odgległość około 3 metrów. Jeżeli ktoś się jeszcze waha nad kupnem tego telefonu to namawiam do jak najszybszego wyposażenia się w ten model:) Jest jak dla mnie idealny...

  • 0

    149. ~bgp189.neoplus.adsl.tpnet.pl  2007-09-22 00:32:21  host: aqt209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem użytkownikiem tego telefonu od około miesiąca. Kupiłem go za dość spore pieniądze w Media z racji pewnej 2 letniej gwarancji (zabuliłem 1200 zł) Chciałem napisać, że te pseudo wady wypisywane przez "znawców" to bzdury. Telfon nie miał jeszcze żadnej zawieszki tym bardziej podczas pisania smsów. Lista utworów aktualizuje się podczas uruchamiania odtwarzacza (wcale nie trzeba uruchamiać ponownie telefonu). Bateria owszem super długo nie trzyma (z umiarkowanym używaniem odtwarzacza daje około 3 dni radości), lecz trzeba się z tym liczyć kupują praktycznie każdy nowszy fonik wyposażony w 369 MHz procek i 16 mln kolorów wyświetlacz. Jeżeli miałbym go porównać z SE K810i to po raz drugi wybrałbym tę nokię. I nie jestem tylko i wyłącznie zwolennikiem Nokii. Aparat jest w miarę dobry, a lampa dość dobrze oświetla przedmioty na odgległość około 3 metrów. Jeżeli ktoś się jeszcze waha nad kupnem tego telefonu to namawiam do jak najszybszego wyposażenia się w ten model:) Jest jak dla mnie idealny...

  • 0

    150. ~BaRteQ  2007-09-25 15:56:14  host: dpg233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Mam pytanie do osób które go mają. Czy warto go kupić??? bo z wyglądu bardzo mi sie podoba

  • 0

    151. ~Bartek  2007-09-25 19:55:35  host: dpg233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy on ma tryb samolotowy???

  • 0

    152. ~Maciuś  2007-09-26 20:32:00  host: bwu12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon marzenie kupie go jeszcze w październiku na 100%!!!!!!!!!!! zajebiaszczy po prostu kocham nokie

  • 0

    153. ~danielo  2007-09-27 09:26:46  host: ip-88-199-178-204.tczew.net.pl

    ludzie telefon mam tydzien i w sumie juz nie potrzeboje laptopa bo mam to wszystko w tym telefonie

  • 0

    154. ~mrcin  2007-10-02 14:00:50  host: cre186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich. mam jedno pytanko czy ta nokia gra glosniej od nikii 5300

  • 0

    155. ~marcin19  2007-10-02 14:13:45  host: cre186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich, mam pytanko chce sobie kupic te nokie ale niewiem czy ona gra glosniej od nokii 5300 prosze o odpowiedz. bardzo pilne

  • 0

    156. ~Bartek  2007-10-02 14:53:36  host: dpf129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nagrywa filmy w rozdzielczości 320x240 pikseli

  • 0

    157. ~Gość  2007-10-04 13:09:05  host: 212-182-112-131.walecznych.net

    W jakiej sieci mozna dostac ten telefonik:)

  • 0

    158. ~jusynas  2007-10-04 17:35:04  host: hhm202.internetdsl.tpnet.pl

    niezły telefonik :) poproszę babcie żeby mi taki kupiła

  • 0

    159. ~Daviol  2007-10-04 20:25:58  host: dej214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten świetny fonik ma aby przeglądarkę xHTML?

  • 0

    160. ~mateusz  2007-10-07 11:00:39  host: gw05.zeblach.com.pl

    mam ten telefon od tygodnia i narazie jest wzzystko oka ;) robi wrazenie procek, moj poprzedni fon (mda compact II) miał tylko 200mhz, ten działa troszke szybciej, szczegolnie jak sie robi kilka rzeczy naraz. warto go kupić. moglby miec lepszy aparat, bo ten jest duzo gorszy od SE w800 ;( a sony ericsson jest telefon duzo starszym:( widać nokia niedba o to zeby fajne zdj wychodziły ;)

  • 0

    161. ~sarevok  2007-10-08 12:46:22  host: gate52.kolornet.pl

    ma ta nokia autofocus?? wie ktos??

  • 0

    162. ~jaaaa  2007-10-09 13:48:53  host: gcd13.internetdsl.tpnet.pl

    błagam!! oświeccie mnie co to ten symbian!!!!

  • 0

    163. ~floyd  2007-10-09 19:44:07  host: emb179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    system operacyjny opracowany bodajze przez nokie, samsunga i kogostam jeszcze. co to znaczy - system operacyjny ? duzo programow, duzo wiecej mozliwosci niz normalnie, itp. itd ...

  • 0

    164.  2007-10-10 21:45:21

    Ja mam ten tele od 2tyg i niestety wibracja mi siadla:(!Oddalem go juz na gwarancje,ale mam nadzieje ze to jakas mala wada!Ogolnie telefon jest na pelnym wypasie,tylko okaze sie jak bedzie z dzojem!!!!!

  • 0

    165. ~nikom  2007-10-16 16:32:28  host: data-03.subscribers.sferia.net

    czym sie różni od noki 5300 ten telefon?

  • 0

    166. ~skoczeknt  2007-10-18 23:58:39  host: dey189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam dylemat czy kupić tego phona czy SE W900i obydwa są świetne z tym że w SE jest aż 470MB pamięci wbudowanej, bateria dłużej trzyma i robi lepsze zdjęcia, słyszałem też że muzyka w SE gra głośniej i jest lepsza jakość a w nokii znowu mamy aż 16mln kolorów, lepiej się prezentuje, ma procka 369MHz i jeszcze kilka innych bajerów. Jeśli ktoś orientuje się w tych telefonach to prosze o porade. Z góry dzięki ;)

  • 0

    167. ~Piotrex  2007-10-19 19:46:11  host: apn-99-88.gprspla.plusgsm.pl

    Mam pytanie czy mogli byście mi doradzić jaki telefon lepiej kupić SE w800i czy nokie 5700

  • 0

    168. ~Maciuś  2007-10-20 19:17:44  host: bwb39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar ją kupić i to jak najszybciej bo mi się zarąbiście podoba uważam że to kompletna nokia

  • 0

    169. ~mmike  2007-10-21 15:00:23  host: aaxe5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupić nokie 5700 czy moze nokie n70 music edition. p.s sony ericson to najgorszy telefon jaki mialem w reku.

  • 0

    170. ~przyszły posiadacz  2007-10-21 23:18:48  host: kozuchow-klient-35.netdrive.pl

    z tego co o nim czytałem (a czytałem na prawdę wiele) to to jest świetny telefon, który najprawdopodobniej nie posiada wad :) w piątek zamówiłem go na allegro.pl więc powinien przyjść w tygodniu, a jak już się z nim oswoje i rozpracuje wszystkie jego bajery (o ile to możliwe:P) to wypowiem się obszerniej

  • 0

    171. ~SaPeR  2007-10-22 11:23:36  host: bwp98.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ! mam ten telefon około 2 miesięcy nie narzekam jak na razie na niego ale SE K800i który posiada mój braciszek chowa sie pod względem jakości muzyki i wielu innych a poza tym jak kupujecie nokie to wszyscy wiecie ze w ciągu roku nie spadnie tak na wartości jak SE czy inne modele co prawda SE K800 robi lepsze foto ale niema dużej różnicy a wiec szczerze polecam ten model telefonu

  • 0

    172. ~dzonsons  2007-10-24 16:51:27  host: axa251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam bardzo pilne pytanie. czy ten nokia 5700 jest lepsza od 6280 i ktory bardziej sie oplaca kupic?? prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    173. ~Tetek  2007-10-25 18:06:54  host: host1.studioa2.pl

    Czy ten telefon ma faktycznie złącze jack 3,5mm czy trzeba przejściówke?

  • 0

    174. ~Berbo  2007-10-27 16:09:17  host: 213.25.69.1

    Kupilem ten telefon jako nowy na allegro, wszystko super, tylko joystick ma lekkie luzy... to normalne?

  • 0

    175. ~łukasz  2007-10-28 18:47:18  host: dzp166.internetdsl.tpnet.pl

    do jaaaa: symbian to system operacyjny.jeśli co kolwiek zgrasz z kompa na fona z symbianem to ci pujdzie.

  • 0

    176. ~  2007-10-30 18:02:39  host: actd79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon gra głosniej od n73 me

  • 0

    177. ~BuLas  2007-10-31 15:48:07  host: adob96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te nokia 6700 gra 100 razy głosniej od 5300 bo sam ten fonik posiadam

  • 0

    178. ~jojo19  2007-10-31 17:04:47  host: cia55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Telefon mam od 3 miesięcy.Muza z głośników jest niezła(jakoś bardzo dobra),ale nie słychać takiego bassu jak z Motki E398.Zdjęcia w porównaniu z SE W800i gorsze.Ogólnie bardzo przyjemny w obsłudze,nie nudzi mi się(wyjątkowo),trudno znaleźć jakieś wady.Bateria wytrzymuje jakieś 3 dni.Jego mocny procek i najnowszy Symbian sprawia ze praktycznie trudno go zamulić(w N70 to nie był problem).Ale są problemy z aplikacjami na ten rodzaj Symbiana-większość z nich nie chodzi,bo "ważność certyfikatu wygasła" itp.Chodzi tutaj o podpis cyfrowy-zainteresowanym proponuje poczytać o tych zabezpieczeniach,bo mogą się zdziwić.Ale jak ktos będzie bardzo chciał znaleźć działającą aplikacje to ją znajdzie.Ogólnie bardzo polecam!!!

  • 0

    179. ~  2007-11-01 11:38:57  host: dah132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy Nokia 5700 ma kartę pamięci ?

  • 0

    180. ~elo radzi  2007-11-04 12:41:28  host: aaby183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel spoko ale ja wole swoja j210i bez kitu

  • 0

    181. ~redżi  2007-11-06 13:58:12  host: adlh72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mogę wam polecić ten telefon. Mam go dwa tygodnie. Bateria trzyma przy praktycznie zerowym słuchaniu muzyki około 4 dni a przy częstszym używaniu 2. Wyświetlacz bardzo dobry. Aparat jak dla mnie jest ok robi zdjęcia które w zupełności mi wystarczą. W ciemnościach zrobiłem sobie zdjecie i wyszło jakby było robione w dzien. Głośniki dają dobrej jakości dźwięk, ktoś pytał czy lepszy niż w 5300 więc mogę powiedzieć że lepszy ale czy głośniej to nie wiem. Raczej podobnie. Ogółem polecam.

  • 0

    182. ~  2007-11-06 17:08:11  host: ack22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje nokia 5700 ?? mozecie powiedziec??

  • 0

    183. ~;Domelo  2007-11-09 18:12:06  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    z tego co wiem to ten fon ma wbudowane przynajmniej 2 glosniki stereo poniewaz wyczytalem na pewnej stronce ze mozna ustawiac na muzycznej wersji tego telefonu rozne efekty a wedlug mnie mozliwe sa one tylko gdy ma sie przynajmniej 2 glosniki !!!!!!!!!!

  • 0

    184. ~;Domelo  2007-11-09 18:14:11  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    i sie nie mylilem ten telefon ma 2 glosniki stereo plus glosniczek do rozmow !!!!!!!!!!!! prosze zmienic w opisie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    185. ~Anieczek  2007-11-10 13:02:51  host: 82.160.180.2

    fajna nokia ale niema ale

  • 0

    186. ~danielus  2007-11-11 15:26:17  host: 89.174.106.50

    Ja dałem 880zł z kartą 512mb

  • 0

    187. ~~Gary  2007-11-17 21:48:36  host: boe125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy 5700 jest głośna??

  • 0

    188. ~Kubus  2007-11-18 10:23:30  host: xdsl-3974.bielsko.dialog.net.pl

    Mam ten telefon i go polecam dobrze sie sprawuje sie dobrze mam w nim juz pamienc 2 GB i jest ok

  • 0

    189. ~axn  2007-11-20 14:38:45  host: aawx144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik z premiumshop24.pl, super zakup super sprzęt, bardzo dobry dźwięk i w ogóle. nie rozstane siez nim przez spokojnie kilkanaście miechów

  • 0

    190. ~MDP1984  2007-11-23 14:03:17  host: user19-046.satfilm.net.pl

    Ja chciałem kupić k800i, ale jak poczytałem więcej o tej nokii to chyba ją kupie. A jak jest z UMTS wiem, że ma ale czy można prowadzić video rozmowy ? i czy posiada on jakaś lampe do foto lub tryb nocny ?

  • 0

    191. ~lala  2007-11-25 11:22:37  host: gsb146.internetdsl.tpnet.pl

    Wydaje mi sie ze ten telefonik jest najlepszy:)) On jest poprostu SUPERRR:D:D

  • 0

    192. ~ale szajs  2007-11-25 16:30:03  host: 83.230.10.60

    Mam ten telefon od 2 dni i jest beznadziejny totalne dno! Mniej niz 0. Muzyka sie tnie, fotki wychodza jaby były robione aparatem sprzed 100000000000000000000 lat! Klawisze sie zacinaja, telefon bez przerwy sie tnie! Budik nie budzi! Ma spozniony zapłon.

  • 0

    193. ~pytnik  2007-11-27 21:16:55  host: aaim243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jaki fon jest lepszy ten czy nokia 6280 ale szczerze plusy i minusy tych fonów i jakieś rzeczy godne polecenia lub olania wszystko

  • 0

    194. ~zayl990  2007-12-01 12:22:00  host: 39-tor-3.acn.waw.pl

    Czy to cudo ma mp4??

  • 0

    195. ~MlEcZkO  2007-12-09 11:32:02  host: bqk140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon ma symbiana czy jave??

  • 0

    196. ~  2007-12-09 14:21:26  host: aawz26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze was ten telefon jest do bani!! niedosc ze nie ma zmiennej obudowy to jeszcze szybko sie porysuje i rozwali!!! ja polecam n73 ale trzeba troche doplacic niestety .

  • 0

    197. ~saszka24  2007-12-09 16:42:17  host: dyc211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jests poko ten fon

  • 0

    198. ~zonia3  2007-12-11 17:51:21  host: gw.gmb.pl

    a gdzie kupiłeś danielus?

  • 0

    199. ~michaleczek_56  2007-12-13 21:01:28  host: abmd13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Będę miał ten fonik za dwa dni, ale wiem już chyba wszystko o nim co można wiedzieć. Posiada złącze micro jack 2,5mm w które wpina się słóchawki na których jest przejściówka na mini jacka 3,5 mm

  • 0

    200. ~NOKIA5700  2007-12-16 12:52:15  host: dhcp9-192.eastwest.com.pl

    hej mama pytanie czy ta nokia (5700) dobrze odtwarza filmy pełnometrazowe bo to jest wazne

  • 0

    201. ~djbastek  2007-12-17 01:48:52  host: cbm5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dałem za nówke z karta 2b 580zł he he

  • 0

    202. ~agata  2007-12-20 09:44:01  host: user56.227.udn.pl

    Napiszcie kiedy sie pojawi w sieci plus :)

  • 0

    203. ~Slazer  2007-12-21 13:47:45  host: adfn38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sam posiadam se k750i i uwarzam ze jhest to dobrytelefon biorac pod uwage dluuga liste poprzednikow ;] teraz czekam na nokie e61 i zobaczymy to cudo z wifi ;] ale widac ze 5700 jest dobrez zmontowany ;]

  • 0

    204. ~Tox1c  2007-12-22 12:15:05  host: dex62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na allegro jest aukcja tego fona za 690zł nowy z wysyłką 710 gwarancja 6 miesiecy karta 512 było 15 a zostało 12. W kolorze grafitowym. Nie pytajcie się czy ma jave, symbiana,auto focus na telepolis większość jest napisane (jak nie wszystko) o tym telefonie.

  • 0

    205. ~Boss  2007-12-23 10:57:35  host: dslb-082-083-216-134.pools.arcor-ip.net

    Ja se wczoraj ten telefon kupiłem i narazie na neigo nie nazekam narazie mi wszytko fajnie działą mozna na nim duzo zrobic i wogule fajny jest.

  • 0

    206. ~makaron  2007-12-23 19:05:36  host: ego66.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty fon lepszy niz 5200 i 5300 nokia 5700 przebija te oba

  • 0

    207. ~michaleczek_56  2007-12-23 20:05:54  host: abng121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaje****y telefon, przepraszam kombajn multimedialny! Nie dość że odtwarza muzyke rewelacyjnie to jest głośna. Pozatym wyróżnicie się z tłumu bo raczej mało ludzi ma ten telefon. O obrotowej części nie mogę się wypowiedzieć bo mam telefon kilka dni ale sprawuje się bardzo fajnie. Nie słychajcie złych opinii bo to piszą debile którzy nie widzieli tego fonika na oczy. Znacznie lepsza jakość muzyki od n73 ME. Ma wbudowany specjalny chip muzyczny. Oczywiście głośniczki stereo. Z wyglądu może troche plastikowa, ale mi się podoba. Jestem zaskoczony jakością dźwięku na głośnikach, jest zajefajna. Wideorozmowy fajnie się prowadzi w panoramicznym trybie. Jeżeli macie dylemat pomiędzy nokią n73, a nokią 5700 wybierajcie nokie 5700! Wiem co mówie miałem n73, ale jak posłuchałem 5700 to mi szczęka opadła! o niebo lepiej. 5700 gra na głośnikach może ciszej od n73 ale o wiele lepiej

  • 0

    208. ~danielus  2007-12-25 18:19:25  host: 89.174.106.50

    Kupiłem go na allegro i odebrałem sobie osobisćie na giełdzie w krakowie :D teraz są tańsze

  • 0

    209. ~da  2007-12-25 18:24:29  host: 89.174.106.50

    Ja kupiłem go na Allegro i odebrałem osobiście na giełdzie w Krakowie. Telefonik jest super pomimo tego iż ma aparat 2 Mpix to mi to nie przeszkadza w porównaniu z nokią N 80 która ma aparat 3Mpic nie widać żadnej różnicy wyświetlacz super w porównaniu z nokią N73 mp3 chodzą fajnie jednym słowem spoko fonik ;p

  • 0

    210. ~piotrek  2007-12-29 18:58:26  host: 212.182.124.104

    ten telefon jest zajebisty mamgo i n73 i wszystkie to dn

  • 0

    211. ~  2007-12-30 13:14:33  host: abma58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    djbastek ale pewnie za używke, ja za nówke dałem 770 :) ale i tak wolałbym za 580zeta. Telefonik rewelacyjnie odtwarza filmy pełnometrażowe. Można przewijać do tyłu do przodu, dawać pauzę, powrócić do oglądania kiedy się chce. A jakość obrazu jest naprawdę świetna wkońcu 16mln kolorów :)no i oczywiście dźwięk stereo przy tym

  • 0

    212. ~piotrekpo7  2008-01-08 21:59:04  host: addg109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    plis doradzi mi ktoś jaki telefon wybrać w kturym telefonie niewazna jaka firma gra lekko dobze muza

  • 0

    213. ~DiQiD  2008-01-10 17:41:16  host: 77-253-179-114.adsl.inetia.pl

    Mam takie pytanie: czy da się włączyć aparat bez obracania dolnej części telefonu[gdy np jest skierowany w prawo]??

  • 0

    214. ~telemaniak@op.pl  2008-01-14 18:05:04  host: abmu166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak wystarczy wejść w Multimedia Fot-Wideo

  • 0

    215. ~telemaniak@op.pl  2008-01-14 18:06:20  host: abmu166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie muzyka gra najlepiej, spośrud telefonów które miałe w rękach

  • 0

    216.  2008-01-15 02:03:00

    ma AF ??

  • 0

    217. ~assik  2008-01-17 19:32:08  host: addh15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma głośniki stereo i może ktoś by mi go sprzedał za jakomś rozsądną cene

  • 0

    218. ~  2008-01-18 09:25:55  host: addd185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma głosniki stereo i może ktoś by mi go sprzedał za rozsądną cene

  • 0

    219. ~  2008-01-18 09:26:19  host: addd185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma głosniki stereo ?

  • 0

    220. ~beata  2008-01-19 19:41:40  host: 87-205-81-3.adsl.inetia.pl

    proszę niech mi ktoś powie jakie sa roznice miedzy 5700 a 5700 xm

  • 0

    221. ~Laki03  2008-01-25 11:53:43  host: nat-01-038.rtk.net.pl

    xm to tylko sktót od xpres music, i to jest jeden i ten sam fon :) więc nie ma żadnej różnicy

  • 0

    222. ~Laki03  2008-01-26 20:22:49  host: nat-01-038.rtk.net.pl

    to jest jeden i ten sam fon :)

  • 0

    223. ~Laki03  2008-01-26 20:24:30  host: nat-01-038.rtk.net.pl

    to jeden i ten sam fon. XM to skrot od xpres music :)

  • 0

    224. ~Dander  2008-01-30 09:47:32  host: ppp136147.ostnet.pl

    Ja mam ją od wczoraj i za nówkę z całym pakiecikiem dałem 850 zł a ma ktoś stronę z której można pobrać jakieś tematy albo tapetki na ten fonik???"D

  • 0

    225. ~Dander  2008-01-30 09:48:37  host: ppp136147.ostnet.pl

    A tak poza tym to telefonik jet SUPER Miałem wcześniej se k 750I i powiem wam, że se są przereklamowane a telefonik Boski!!!

  • 0

    226. ~skora  2008-02-01 19:27:45  host: host-ip221-131.crowley.pl

    o czym wy tu piszecie.jak tel to tylko motka v3x.nie ma lepszego.nokia jest przereklamowana

  • 0

    227. ~5700 XM  2008-02-01 22:40:51  host: bwd145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! mam te telefon ok 3 tygodni! nie zawiodłem sie:D Wyswietlacz posiada piekne kolory! Dwa głosniki tez graja pieknie ! jakosc swietna! Zdjecia robi az za dobre jak na 2 mpx! Miałem wczesniej N70 i nie załuje ze zmieniłem na 5700 XM! Wogóle sie nie zacina ! jak wgrywasz nowe mp3 to music dac opcje w odtwarzaczu odswiez fonoteke! i cieszysz sie mp3 !:D mp3 na słuchawkach graja bardzo dobrze i głosno !!! Bas Tez dobry (ba słuchawkach) Mysle ze ten telefon mało kogo zawiedzie!!!

  • 0

    228. ~  2008-02-01 22:58:45  host: ehr110.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel i zjeban* do potengi nie polecam juz wole nokie 3310

  • 0

    229. ~re:beata  2008-02-02 00:11:04  host: abpr73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 5200/5300/5700 należą do grupy modeli XpressMusic. nie ma żadnej różnicy po prostu jedni dodają w nazwie XM a niektórzy nie.

  • 0

    230. ~  2008-02-02 14:52:44  host: aeec59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~assik, ~: tak ma glosniki stereo. ~beata: roznic miedzy 5700 a 5700xm jak narazie nie ma zadnych (nokia szykuje jakis model podobno, wyglada tak jak 5700 ale ma lepszy aparat). a ja mam pytanie - czy mozna w niej wymieniac obudowy? chodzi mi o te kolorowe czesci. z gory dzieki za odpowiedz.

  • 0

    231. ~  2008-02-02 16:14:16  host: aeec59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~assik, ~: tak ma glosniki stereo. ~beata: roznic miedzy 5700 a 5700xm jak narazie nie ma zadnych (nokia szykuje jakis model podobno, wyglada tak jak 5700 ale ma lepszy aparat). a ja mam pytanie - czy mozna w niej wymieniac obudowy? chodzi mi o te kolorowe czesci. z gory dzieki za odpowiedz.

  • 0

    232. ~tret  2008-02-03 16:44:08  host: 80.50.237.186

    ej to jest telefon?/ to wyglada jak alcatel przejechany walcem xD

  • 0

    233. ~Sidizto  2008-02-03 20:12:15  host: aapl187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam nokie 5200. Jest w miare dobra ale głośnik juz pada. Teraz napalilem sie na ta kome, tylko droga troszkie;]

  • 0

    234. ~aa xxx  2008-02-03 21:51:29  host: aeck168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    soul blade: niestety nie ma AF. assik: ma głośniki stereo. beata: różnic nie ma żadnych, xm to tylko dodatek tworzący pełną właściwą nazwę modelu. a ja mam pytanie: czy można wymieniać obudowy (niekoniecznie samodzielnie)? chodzi mi o te kolorowe części (czy obudowy ogólnie są do kupienia osobno?). z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    235. ~XXX  2008-02-09 18:19:23  host: ciz51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZE NIBY APLIKACJE NIE CHODZA BO COS TAM Z CERTYFIKATAMI ??! PUKNIJCIE SIE W LEB ;/ PODPISAC APLIKACJE TO BANAL I WSZYSTKIE CHODZA... A ZAREJESTROWAC SIE NA SYMBIANSIGNED TEZ MOZNA - WYSTARCZY POSIADAC MOZG !!!

  • 0

    236. ~BILON  2008-02-09 23:29:32  host: czu146.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki jest lepszy telefon nokia N73 cz 5700 ????????

  • 0

    237. ~bilon  2008-02-10 08:27:46  host: czu146.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie zużywa sie joystick ja w sony ericssonie k310i ?????????????????????

  • 0

    238. ~ewelina  2008-02-10 16:09:43  host: system8589174224.ptvk.pl

    do beata ja nie mam tego telefonu ale będe miała a różnica chyba żadna

  • 0

    239. ~mariolka  2008-02-12 20:11:20  host: nat-w9.itcomp.pl

    Mam dylemat i prosiłabym o rade: Która z Nokii jest lepsza 5700 czy 5610 Xpress Music czy moze 3250 Xpress Music ?

  • 0

    240. ~jam  2008-02-12 21:47:32  host: 78-131-161-2.tktelekom.pl

    Do pytania 218 i 219 czytajcie wcześniejsze wypowiedzi wiele razy było już pisane o głośnikach stereo. Mam zamiar kupić sobie ten telefon jest spoko ale zastanawiam sie czy wybrać ten czy n6120? co wy byście wybrali?? Czy różnica w jakości muzyki na głośniczkach jest duża???

  • 0

    241. ~PILNE mIKI  2008-02-16 18:22:45  host: aasv8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAMM PYTANIE CZY TEN FON SIE TNIE?? CZY WSZYSTKO SMIGA I W OGOLE CZY SIE OPYLA KUPIC?????????????

  • 0

    242. ~KAsia :#  2008-02-16 21:55:05  host: aasv8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1. czy telefon sie zacina prz odtwarzaniu muzyki lub czegos takiego?? 2. czy napewno w serwisie da sie zmienic na polskie menu?? 3.ile był uzywany?? i czy była formatowana bateria?? 4. ile bateria smiga?? w uzytku ?? 5.a i czy te onbrotowe klawisze nie lataja w ta i w tą?? bo to jest tesh wazne.i czy latwo sie robi zdjecia?????? z gory dziekuja za odp... :D

  • 0

    243. ~bolek  2008-02-18 19:29:55  host: apn-77-112-14-127.gprs.plus.pl

    jojo19 niewazne ze wyskakuje certyfikat wygasl cofasz date o kilka miesiecy w telefonie i ci sie instaluje wszsytko ladnie pieknie

  • 0

    244. ~Kuba  2008-02-19 21:32:16  host: aabl140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebista stronka z tematami i czym tylko chcesz na fona jakiego kolwiek to www.mobile9.com Powiedzcie mi prosze czy ten fonik gra głosniej bądz tak samo jak 6233 jako ze mam 6233 i gra bardzo głosno. Jestem na drodze kupna 5700 ze względu na słuchawki na wejscie mini jack bo szeregowe strasznie sie wyrabia i słuchawki nie łączą i czasem robią spięcie i fon sie resetuje... tragedia...

  • 0

    245. ~Erol  2008-03-02 16:30:23  host: host-81-190-139-124.olsztyn.mm.pl

    Witam, mam pytanie. Czym różni się Nokia 5700 od telefonu Nokia 5700 Express Music ?? Pozdrawiam i proszę o odpowiedz :-)

  • 0

    246. ~das  2008-03-05 18:58:35  host: host892520054.3s.pl

    mam pytanie czy ta klawiatura przekrecana sie czasem nie psuje

  • 0

    247. ~mateusz15  2008-03-08 11:14:40  host: host-87-101-21-187.proxnet.pl

    ten telefon chce sobie kupic ponoc jest świetny pozdrÓwk!!

  • 0

    248. ~megi  2008-03-08 12:14:24  host: ablj48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie nic sie nie psuje używam tego telefonu już od 6miesięcy i żadnej usterki jeszcze niemiałam wszystko działa super. to jest mój najlebszy telefon jaki miałam dotychczas. pozdrawiam

  • 0

    249. ~*Ola*  2008-03-09 14:14:27  host: bbb127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy ten telefon będzie w jakiejs sieci???

  • 0

    250. ~WojtassKOZ  2008-03-18 22:32:06  host: docsis-29.nat.tvk.wroc.pl

    Dla mnie śmieszne są pytania czy telefon się wiesza. Jeżeli ktos nie potrafi obsługiwać telefonu z OS i będzie miał zawaloną pamięc ram to bedzie mulic, to oczywiste. Telefon jest bardzo szybki uruchomienie trwa ok 25 sek. Muzyka gra bardzo dobrze, ale mogłaby grać trochę głosniej. Wyświetlacz wspaniały. Obrotowa klawiatura luzuje się, ale w codziennym uzytkowaniu nie zauwaza sie tego. Aparat robi średniej jakosci zdjęcia, ale fajny jest tryb landspace aparatu. Do pełni szczęscia brakuje tylko Wifi. Wadą dla mnie jest joystik, gdyż nie lubię joystików, ale jak się wyrobi to pracuje tu naprawdę dobrze. Fajne jest to, ze joystik jest na taśmie a nie przylitowany do płyty. Ogólnie telefon wart zainteresowania. Dużo szybszy od N73. Pozdrawiam

  • 0

    251. ~WojtassKOZ  2008-03-19 06:27:08  host: docsis-29.nat.tvk.wroc.pl

    Dla mnie śmieszne są pytania czy telefon się wiesza. Jeżeli ktos nie potrafi obsługiwać telefonu z OS i będzie miał zawaloną pamięc ram to bedzie mulic, to oczywiste. Telefon jest bardzo szybki uruchomienie trwa ok 25 sek. Muzyka gra bardzo dobrze, ale mogłaby grać trochę głosniej. Wyświetlacz wspaniały. Obrotowa klawiatura luzuje się, ale w codziennym uzytkowaniu nie zauwaza sie tego. Aparat robi średniej jakosci zdjęcia, ale fajny jest tryb landspace aparatu. Do pełni szczęscia brakuje tylko Wifi. Wadą dla mnie jest joystik, gdyż nie lubię joystików, ale jak się wyrobi to pracuje tu naprawdę dobrze. Fajne jest to, ze joystik jest na taśmie a nie przylitowany do płyty. Ogólnie telefon wart zainteresowania. Dużo szybszy od N73. Pozdrawiam

  • 0

    252. ~bossik  2008-03-22 21:50:51  host: cka13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik,nie równa si ez nim zaden jest za***isty moze aparat troszke mały,ale niech kur*a którys do hu*a powie ze sa lepsze niec sie pie***lnie w głowe

  • 0

    253. ~1564  2008-04-04 21:16:43  host: dudus3.static.debica134.tnp.pl

    ten telefon ma 2 glosiniczki??

  • 0

    254. ~253  2008-04-04 21:17:52  host: dudus3.static.debica134.tnp.pl

    on ma 2 glosniczki?

  • 0

    255.  2008-04-06 01:00:11

    jeżeli chodzi o dźwięk wymiata procek w tym telefonie to bajka symbian śmiga szybciej niż w n73 zdecydowanie. Decyzja muzyka to to aparat to n73 albo jakaś cyfrówka za 200zł w kieszeni albo na odwrót co kto woli :)

  • 0

    256. ~Yo  2008-04-06 17:34:06  host: abph199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go juz kilka miesiecy telefon naprawde jest extra, warty tych pieniedzy. Odbiega zdecydowanie od N-seri z wyjatkiem 90 i 95. pozdro

  • 0

    257. ~Pulinsia:D  2008-04-18 16:52:23  host: dynamic-62-87-214-175.ssp.dialog.net.pl

    Mam ten fonik jest zajebisty,głośny , funkcjonalny i jeszcze nie zdarzylo sie zeby ktos w towarzystwie nie zwrocil na niego uwagi:D:Dpolecam:D

  • 0

    258. ~Marysia  2008-04-19 23:07:38  host: aafr162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym felefonie możliwe są wideo-rozmowy?

  • 0

    259. ~xXx  2008-04-19 23:30:17  host: aafr162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wie ktoś w jakiej sieci będzie ten fonik?

  • 0

    260. ~klaudus  2008-04-22 10:19:40  host: 77-253-254-69.adsl.inetia.pl

    mam taki telefon.Da sie w nim wymienić obudowe?

  • 0

    261. ~tsg21  2008-04-24 12:18:42  host: bcu116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki sobie. lebsza jest nokia n81. 8giga wewnętrznej:) to jest klimat>D pozdro

  • 0

    262. ~  2008-04-27 22:12:17  host: p09-14.opera-mini.net

    Ludzie ten tel to cudo z funkcjonalności to lepszy od mojej 2 letniej 3250. W telu prawdopodobnie da się wymienić obudowę (jak w 3250 się da to i w tym się da . W 3250 wygląda to tak 1 obudowa wewnętrzną mianowicie te stalowe boki -do tego przykrecono płytę główną , na allegro widziałem nowa za 110 zł . 2 reszta mianowicie klawiatura , ramka od klawiatury , szybką na wyświetlacz , tyko część na allegro za wszystko dałem 26zł -oczywiście nie oryginalne . ) ten tel jest lepszy od 3250 w tym że jest nowszy ma symbiana 9.2 obsługuje 3g wideo rozmowy . Co do tego zawiasu ( obracanej klawiaturo to to z lekką się wyrobiłó w mojej 3250 ale to nie przeszkadza a jak się popsuje to na allegro 90 zł . Różnica też jest pomiędzy głośnikami na 2 czyli stereo a w 3250 jest tylko 1 . co do waszych pytań o polskie menu to to jest łatwizna0gdyż wystarczy zmienić tylko symbiana na pl jeśli chodzi o zmianę to można zrobić to samemu ale jest to dostępne w każdym serwisie ja za zmianę w 3250 zapłaciłem 40 zł . Co do joya to w nokiach jest no nieśmiertelny . Ja bym wybrał go zamiast 6120 . Pozdro

  • 0

    263. ~Ala  2008-05-02 21:16:17  host: cbr47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo prosze o szybkie udzielenie mi informacji na temat wad tego telefonu, mam tu na myśli czy szybko sie psuje i co najcześciej sie w nim psuje.

  • 0

    264. ~Andreas786  2008-05-03 09:44:26  host: adqk38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zakupiłem wczoraj ten telefon. Według mnie jest zajebisty. Miałem już N70, 3250 i one leżą przy nim.

  • 0

    265. ~shania  2008-05-15 16:15:41  host: user53-186.satfilm.net.pl

    super foniikk mam wlasnie ochote go kupic jest boski :***

  • 0

    266. ~PikoR  2008-05-24 23:15:40  host: 169-163.static.szczecinek.net.pl

    A ja wam powiem tak. Zal wam tyłki ściska bo takiego nie macie i pier***e o tym telefonie same bzdury. Jak kupicie, to sie przekonacie jaki tak naprawde jest.

  • 0

    267. ~twoj stary  2008-06-07 09:06:53  host: chello089079205170.chello.pl

    bardzo prosze o informacje ile trzyma akumulator w tym telefonie przy srednim uzytkowaniu... tzn dziennie godzina muzyki kilka smsow z pol godziny rozmow...?

  • 0

    268. ~Tox1c  2008-06-11 15:48:50  host: aebi25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Głośniki są 2 ale to nie znaczy że jest głośność porównywalna z innymi komórkami które mają 1 głośnik (może troch głośniejsza )1 z wad to że jak się włączy odtwarzacz muzyczny to potem nie chce się wyłączyć i zabiera tylko ram ale jest na to programik. Wadą jest też joy ale jest nieporównywalnie lepszy od SE. Wadą może też być przekręcana klawiatura ale gdyby jej nie było musieliby dać 2 aparat na wideo rozmowy i wtedy telefon byłby droższy

  • 0

    269. ~  2008-06-11 21:09:26  host: 86-63-80-137.sta.asta-net.com.pl

    no napewno 5200 a 5300 to nie jest to samo..bo 5200 to nawet tego nie mozna nazwac telefonem jedna wielkie gowno...natomiast 5300 telefon super do poki nie zmieni sie oprogramowania...5700 wydaje mi sie ze jest to ulepszona wersja tych dwoch poprzednich modeli ..wiec moze byc to cos ciekawego:))

  • 0

    270. ~madzia  2008-06-14 15:22:54  host: alb92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od paru miesięcy..jest spoko..ale czasem sie zacina ;/

  • 0

    271. ~t0udi  2008-06-17 15:56:21  host: xdsl-210.walbrzych.dialog.net.pl

    siemanko czy dobrze się słucha muzyki Trance na tych sluchawkach z zestawu(tzn te pchelki male douszne), jakby ktos mial stycznosc z telefonem w610i lub podobnym grajacym tak samo na sluchawkach moze porownac??? Zastanawiam sie na kupnem tego telefonu, ok 1-3 h dziennie muzyki sluchalbym, czasem jakies smsy, jakies rozmowy, majac symbiana moze czasem w cos bym przygral - jak dlugo trzyma bateria przy takim uzytkowaniu?? Czy ten telefon jest lepszy od Sony Ericssonów Walkmanów jesli chodzi o jakosc muzyki w sluchawkach?? prosze o odpowiedz

  • 0

    272. ~t0udi  2008-06-17 17:20:18  host: xdsl-210.walbrzych.dialog.net.pl

    aha i jeszcze mam jedno pytanie. Wiadomo mi ze N5700 i N95 maja ta sama wersje Symbiana, wiadomo mi takze ze w N95 jest wbudowany akcelerator graficzny, wiecie moze czy w n5700 rowniez on jest wbudowany?? wszystko prowadzi do pytania czy w n5700 mozna rowniez pograc bez problemowo w takie gry jak brothers in arms, quake, quake 2, i wiele innych gier 3d w tym rowniez gry z n-gage2??

  • 0

    273. ~Adam  2008-07-13 15:32:29  host: apn-77-115-32-249.gprs.plus.pl

    Mam ten tel.od kilku miesięcy i stwierdzam, że to jest najlepszy, jaki miałem:) Mimo kilku upadków nadal jest w idealnym stanie-ani jednej ryski na wyświetlaczu, minimalny luzik na obrotowej części!Joy,jak ktoś już tu napisał, niezniszczalny. Gierki 3D działają, chociaż na niektórych wyścigach nieco przytnie.Dzisiaj wgrałem emulator pegasusa:-D Muzyczka mogłaby grać głośniej, ale jakość super(używam słuchawek TDK nausznych, bo te z zestawu są lipne).Wie ktoś może, jak poprawić w tym tel. jakość nagrywania wideo(np.więcej kl/s)?

  • 0

    274.  2008-07-15 14:09:47

    do 271 moim zdaniem jakosc muzyki jest lepsza od SE wolkmenow ;) bateria przy takim uzytkowaniu bedzie ci trzymala okolo 3 dni:P

  • 0

    275. ~  2008-07-21 01:43:36  host: f143-062.opera-mini.net

    Mam ten telefonik już pół roku,jest naprawdę super!!!muzyczka gra naprawdę fajnie i głośno,jest bardzo wytrzymały,kilkanaście razy spadł mi na ziemię i nic się nie stało tylko się trochę poobijał:)polecam:)

  • 0

    276. ~  2008-07-21 11:57:49  host: aaws143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik mam go 3 dni i jest super

  • 0

    277. ~klis  2008-07-21 12:16:58  host: cya162.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko, czy moznaw tym telefonie 5700 wymienic obudowe ?

  • 0

    278. ~Enquax  2008-08-01 00:06:46  host: 87-205-199-125.adsl.inetia.pl

    Obudowe chyba mozna w serwisie wymienic, tak samo klawisze, na youtubie jest filmik z "rozbierania" tego fonu :D 5700 nie ma akceleratora 3d i nie umywa sie do N95, to sa 2 rozne generacje, choc symbian jest niby ten sam. Co w nim jest fajne to robienie zdjec calkowicie z ukrycia, ale i tak zmieniam ten telefon, jak ktos chce kupic to 700 zeta i jest twoj, wystawilem go na a*leg*o.

  • 0

    279. ~  2008-08-01 00:39:57  host: staticline23517.toya.net.pl

    Hej :D wczoraj zostalam szczesliwa posiadaczka tej nokii i mimo ze jeszcze nie odkrylam jej wszystkim mozliwosci jestem zadowolona :) jak do tej pory to tez moj najlepszy tel :D muzyka jak dla mnie wystarczajaco glosno ale wiadomo zalezy co kto lubi ;p zdjecia tez ok, na razie jedyna wada jest to ze jak wgralam duzo muzyki to chwile trwa wchodzenie do innych funkcji ;p ale jak byl pusty to smigal jak tra lala ;p polecam chociaz szukajcie w komisach bo cena jaka spiewaja w wiekszosci jest wygorowana ja za swoj dalam 750 a w innych nawet do 1300 dochodzilo. (oczywiscie uzywany ale stan swietny i gwarancji jeszcze rok wiec mam czas na testowanie);p

  • 0

    280. ~Mumin  2008-08-02 12:27:30  host: public10190.xdsl.centertel.pl

    Może ktoś się orientuje czy 5700 ma obsługę kart 4 GB bo wogóle tego nie mogę znaleźć?? Z góry dzięki

  • 0

    281. ~kapo  2008-08-04 18:04:06  host: 78.8.105.206

    jestem posiadaczem tego telefony od ok roku i jak dla mnie super telefon! muzyka wymiata aparat to zalezy przy swietle dziennym spuer gorzej przy sztucznym :] mi tez zaczynal mulic ten fon jak mialem full karte zapchana ruznymi grami mp3i programami ale format tel pomogl i wszystko szybciutko chodzi POLECAM nie zawiedziecie sie!

  • 0

    282. ~baczu  2008-08-05 14:02:58  host: 92.40.127.219.sub.mbb.three.co.uk

    swietny telefonik mam i polecam sluzy mi juz rok i nic sie niedzieje

  • 0

    283. ~krzysiek96  2008-08-06 21:41:37  host: djo124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko super tylko bateria krótko trzyma i grubas troche

  • 0

    284. ~pablo  2008-08-07 18:40:14  host: ip-85-198-227-0.broker.com.pl

    tak obsługuje karty 4 gb

  • 0

    285. ~SeBolaS  2008-08-18 19:15:38  host: 77-253-61-101.adsl.inetia.pl

    Super telefonik,ma wszystko co może mieć telefonik,cudo :D

  • 0

    286. ~Ilona  2008-08-20 12:44:32  host: host-81-190-197-174.gizycko.mm.pl

    do czego są te arabskie literki na klawiaturze ???????????

  • 0

    287. ~  2008-08-26 12:31:15  host: dxd99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem sobie ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony.....Mam do niego kartę 2GB i śmiga bez problemu....

  • 0

    288. ~Sai  2008-09-05 16:34:24  host: 078088049009.bsk.vectranet.pl

    278. N95 tez nie ma akceleratora 3D :) pozatym 5700 tak daleko od niego nie odbiega. Pozatym telefon jest naprawwde fajny, na poczatku myslalem ze obrotowa klawiatura moze sprawiac problemy, ale mylilem sie, Polecam telefon, w dodatku jest to wersja muzyczna, co sobie bardzo cenie, a takze jest symbian wiec niczego wiecej nie trzeba ^^

  • 0

    289. ~ziomal 123  2008-09-08 22:58:16  host: abyl146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm mam pytanko chodzi mi o jakosc i glośnosc tego telefonu czy jest lepsza niz w noki n73 ???

  • 0

    290. ~jankes  2008-09-11 17:24:45  host: aden149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączy się odtwarzacz muzyczny i wyjdzie z niego to on się nie wyłącza i muli kome. Wiem że jest na to programik ale nie wiem jak się nazywa jeśli ktoś wie to niech napisze

  • 0

    291. ~PANTERKA  2008-09-27 10:51:29  host: ebh79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM JA MAM TEN TELEFON I JEST ZAJEBISTY MAM GO JUZ ROK I JEST NAPRAWDE SUPER. POLECAM

  • 0

    292. ~noturfuckingbussiness  2008-10-04 13:03:07  host: chello087207192135.chello.pl

    mam ten telefon juz pare dobrych miesiecy, jest naprawdę genialny!!!! przy bardzo czestym uzytkowaniu trzyma mi 2-3 dni przy zadszym nawet do 5! nie zacina sie! jak dla mnie wystarczajaco glosny! jesli sie jeszcze zastanawiasz to przestan i kup go;p

  • 0

    293. ~Graba  2008-10-18 13:26:49  host: host8925226206.3s.pl

    Witam mam pyt kupilem wczoraj wlasnie ten telefon i nie wiem czy flesz moze dzialac jak lataka jak tak to jak tą latarke zalonczyć:D

  • 0

    294. ~O.ola xD  2008-10-18 14:28:34  host: 81.219.49.239

    mam ten fon od jakiś 4 miechów no i super, giterasko itp ludzie z budy mieli nie złą zagadkę : dlaczego on ma klawisze z tyłu? xD A mi się już miesiąc po tym jak go dostałam się znudził! no i mi się czasami zacina... ale mam pamięć zapełnioną na fula, więc to może dla tego...? No i na początku, a tak na serio to dopiero jakiś tydzień temu zaczęła mi działać galeria ;/

  • 0

    295. ~hubert  2008-10-19 13:30:53  host: inet20909nj-1.eranet.pl

    co racja to racja!!! :)) Tel wysmienity i polecam go wszystkim. Gra głośniej od 5310. A bateria trzyma naprawde od 3 d0 5 dni.

  • 0

    296. ~nokia  2008-10-31 18:46:05  host: egi163.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie kupcie se tą kome!!! to najgłośniejsza na ŚWIECIE!!!!!!

  • 0

    297. ~Fiszu  2008-11-09 21:50:16  host: bdg104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam nokie 5300 i uwazam ze to jest telefon niewypal. Chce sobie kupic 5700 lub n73 tylko mam dylemat ktora lepsza???

  • 0

    298. ~m  2008-11-13 12:03:57  host: c57-172.icpnet.pl

    mam ten telefon od 1,5 roku czy cos takiego i... gdybym mogla wybierac jeszcze raz, nigdy wiecej bym sobie nie kupila tego telefonu.. nie dzialaja mi juz mp3 po przewroceniu klawiatury (jedynie gdy wejde w opcje galeria->utwory), plastikowa klapka od baterii juz dawno jest przyklejana na suer glue, bo niestety tak mi niefortunnie upadla ze bolce plastikowe sie odlamaly:( do tego ma jakies dziwne jazy, cos z softem, wylacza sie kiedy chce, a i nie widze kiedy smsy do mnie przychodza, zadnego glosu, nic, jedynie musze sprawdzac bezposrednio w skrzynce pocztowej czy cos jest czy nie, 0 powiadomienia. juz wszystko sprawdzalam w opcjach, nawet robilam fabryczne ustawienia, dalej nie dziala... podsumowujac, nie polecam.

  • 0

    299. ~x  2008-11-13 12:06:50  host: c57-172.icpnet.pl

    to nie prawda ze telefon jest niezniszczalny! plastikowa klapka z plastikowymi bolcami mówi sama za siebie!!!

  • 0

    300. ~5700  2008-11-13 15:39:56  host: djc173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon niecały rok i tylko raz się coś popieprzyło ale zresetowałem i chodziło jak należy a po za tym to wsztstko super. Głośniki stereo dają czadu ;] Polecam bo naprawde warto

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet