Nokia 5610 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5610 Opinie o Nokia 5610

Nokia 5610

w sumie: 346
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2007-08-29 18:49:36

    Brak MMSow? Błąd Telepolis czy Nokii? :)

  • 0

    2.  2007-08-29 21:08:59

    z tym brakiem MMS to chyba jakaś pomyłka, bo nie sądzę aby nie było możliwości wysyłania MMS-ów

  • 0

    3. ~Intermann  2007-08-29 22:24:02  host: public-gprs12012.centertel.pl

    yyyyyyyyyyyyy ale mi paszcza opadła jak zobaczyłem że takie cudo MMSow nie ma :/ czy to aby nie jest błąd ?? nie potrafię w to uwierzyć

  • 0

    4. ~djadolf  2007-08-29 23:11:18  host: host8925148207.waldex.net

    wreszcie nokia wypuscila nawed fajny telefon i bez symbiana ale brak mms ?? to troche kpina z ich strony ...

  • 0

    5. ~raiders  2007-08-29 23:15:25  host: gateway.chelm.gda.pl

    z wygladu moze i nie ale z funcji troche mi zaleciało n73:)

  • 0

    6. ~adamo  2007-08-29 23:47:32  host: aazg102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu jest napisane ze nie ma mms? :p

  • 0

    7.  2007-08-30 08:29:49

    niezły wygląd, ciekawe jak bateria....

  • 0

    8.  2007-08-30 08:54:25

    Nokia z pewnością skopiowała design z Sony Ericssona W850i.

  • 0

    9.  2007-08-30 10:34:10

    brak MMS? błąd na stronie czy powaznie producent pominal te funkcje?

  • 0

    10.  2007-08-30 14:58:41

    dziwne posuniecie... brak mms przy takim wyswietlaczu

  • 0

    11.  2007-08-30 16:04:10

    Ma aparat, gprs i edge a nie obsługuje MMS-ów? Dziwne conajmniej...

  • 0

    12. ~ijo  2007-09-01 16:16:49  host: 120-167.espol.com.pl

    mam ją już od 2 lat, sprawuje sie świetnie

  • 0

    13. ~hy  2007-09-01 17:27:55  host: host-81-190-115-162.gdynia.mm.pl

    on nie ma mms-ów to chyba żart

  • 0

    14.  2007-09-02 11:33:54

    BEZ ROZWODZENIA SIE! CZEKAJMY NA TEN TELEFON! 5700 JEST NIEDOPRACOWANA!! A 5610 JEST MISTRZYNIA! WRESZCIE 'TANIA' NOKIA XPRESS MUSIC 3,2 MPIXA WRAZ Z 16 MLN WYSWIETLACZEM. KTOS WIE KIEDY STARTUJE SPRZEDAZ W POLSCE>???? WIEM ZE 4 KWARTAL 2007 ALE KIEDY JAKOS DOKLADNIEJ???

  • 0

    15.  2007-09-02 11:42:00

    TYLKO CZEMU NIE JEST NA SYMBIANIE?

  • 0

    16. ~Adams  2007-09-02 14:04:08  host: 144-pog.skranetcan.pl

    Nokia sie stara ale nigdy nie dorowna jednak dla Sony Ericssona...Moze szalec z wyswietlaczem ktory ma 16 mln. kolorow ale zdjecia i tak sa gorsze jakosciowo...

  • 0

    17. ~Kurt  2007-09-02 15:11:12  host: ebj10.internetdsl.tpnet.pl

    to jest dopiero telefon brawo dla nokii

  • 0

    18. ~kwzg  2007-09-03 16:54:20  host: adnh35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak mms coś tu nie gra. Telefon multimedialny i brak w nim mms nie rozumie tego.

  • 0

    19. ~Makaveli  2007-09-04 21:31:05  host: fed210.internetdsl.tpnet.pl

    Niezly ciekawe jak cena jezeli wejdzie wogule na nasz rynek Spoko fon

  • 0

    20. ~Radzio  2007-09-05 13:45:22  host: dsw23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powrownywlny z nokia 6500 slide, choc ten ma duzo ladniejszy wyglad, przyciaga przede wszystkim wysokiej rozdzielczosci aparat noi obsluguje chyba wszystkie mozliwe formaty dzwieku.. :)

  • 0

    21. ~LOLek  2007-09-05 23:15:54  host: etna.magma-net.pl

    Chcę kupić W 960i,ale widzę,że będzie miał konkurencję.Szykuje się niezła batalia...

  • 0

    22. ~Ero  2007-09-06 07:59:58  host: host-550b7aa6.sileman.net.pl

    ON MA MMS

  • 0

    23.  2007-09-07 06:40:11

    w jakich granicach cenowych bedzie sprzedawany?? moze ktos wie??

  • 0

    24. ~  2007-09-07 18:32:52  host: 131-ld.sm-rozstaje.pl

    telefon będzie dostępny od początku grudnia ,cena będzie wynosić 1900 zł

  • 0

    25. ~Denisek  2007-09-08 08:37:49  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    do Emilia K. hahah w play ten fon :D ale dałas to jest nie możliwe :D ! ale ludzie to lubia zmyśląc i bajki puszczać :D lol

  • 0

    26. ~Anonim  2007-09-16 09:54:24  host: abxl124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej adams.. bo w Sony Ericssonach nie montują cybershotów tylko chińskie gówna zwane Sanyo, dlatego widać taką różnicę w klasie, ahahahhaha

  • 0

    27. ~  2007-09-18 13:01:53  host: 87-205-118-4.adsl.inetia.pl

    dobrze ze nie ma symbiana, cena to jakieś nieporozumienie wole sek800 starszy ale zrobiony perfekcyjnie

  • 0

    28. ~znawca  2007-09-25 16:52:27  host: dxj155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MMS Tak i nie ma mms nie umiecie czytać.

  • 0

    29. ~telefon  2007-09-25 16:56:30  host: dxj155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cena nie będzie przekraczała 1300zł.

  • 0

    30. ~Xmil  2007-09-25 20:15:17  host: 082139047117.ski.vectranet.pl

    W pewnym dwutygodniku (nie będę reklamował) jest napisane że cena około 1200zł

  • 0

    31. ~Angel  2007-09-27 12:01:19  host: dqf66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do tego, ze telefon będzie dostępny na początku grudnia i że będzie kosztować 1900zł to bzdura, na bardzo wielu stornach jest podane: dostępny od listopada b.r. w cenie 300 euro- czyli ok. 1150zł...

  • 0

    32. ~magda  2007-09-29 20:11:43  host: gmq98.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie ten telefon ma MMS-y a nie ma EMS-ów !!!

  • 0

    33. ~macieq  2007-10-03 17:36:58  host: 80.48.68.172

    ma mms znawcy tylko trzeba czytac uwaznie

  • 0

    34. ~Sokół645  2007-10-05 11:19:43  host: eru253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie ile mniej wiecej bedzie kosztowac ten telefonik??

  • 0

    35. ~ShoX  2007-10-11 15:40:57  host: polsl1-28.rybnet.pl

    Nie nazekajcie tak ze nie ma ta nokia symbiana. Załoze sie ze wielu z was dokonca niewie co to jest ten "symbian" ,jest to oprogramowanie takie jak w palmtopach, czyli mozesz robic wiele zeczy naraz np. grac w gre i sluchac mp3. Ale symbian strasznie muli nokie . Uważam ze moze to i lepiej ze ta nokia nie ma symbiana. Choc jak by dali innego PDA np. windowsa bylo by super.

  • 0

    36. ~ShoX  2007-10-11 15:41:51  host: polsl1-28.rybnet.pl

    I jeszcze odnosnie zdjec w nokiach wychodza gorsze zdjecia bo nokia ma gorsza optyke i slabsze sterowniki to tyle

  • 0

    37. ~  2007-10-13 18:06:57  host: byc179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cze... normalnie zajebista nokia ;! ;! ;! Co wy tu gadacie... jakie kolwiek cudo by nie było to wy zawsze macie sie do czego przyczepic!!!!!!!!!!!!! Niema mms-ów co wam ludzie na głowe padło... niema mms-ów to yżeba iść do serwisu oniwam gdzies tak zadzwonią i gotowe!!!!!!!!!!!!! Fon jest ful wypas!!!!!!!!!!!!! Kocham Sony Ericssony i uważam że nokie to smieci ale ta mnie zaskochyła... nadal uwazam że nokie to smieci ale oprócz tej jednej dlatego biore ją do razu w jakiej by to nie było sieci ;];];];];];];];];];];];];];];];];];] A cena 1300 ich chyba pogieło... taka niska a fon cudoo za taką cene to nawet się nie zastanawiam i biore.... Ale czy ktos wie jak beda wygladaly foty z niego ???????????????????????????????? Ktoś by mi odpowiedział... ;?;?

  • 0

    38. ~Darek  2007-10-20 21:38:37  host: gts12-1.rybnet.pl

    Mam nokie 5300 jestem z niej zadowolony tylko sluzy mi jusz 7 miesiecy przydało by sie coś nowego i chyba zdecyduje sie na ten fon wypas

  • 0

    39. ~Jaskół  2007-10-24 17:44:32  host: dhr46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro za niecalem 1300 nowy trzeba zbierac kase:D

  • 0

    40. ~piotrek  2007-10-26 22:56:02  host: adpx7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon kosztuje ok 1300zł na allegro jest już pare sztuk naprawde zajefajny fon trzeba se go fundnąć

  • 0

    41. ~madzikka  2007-10-29 16:03:09  host: pc13-196.cable.tmark.pl

    Ten telefon juz jest na allegro i kosztuje 1200 zl a nie 1900 zl

  • 0

    42. ~freept  2007-11-01 22:31:02  host: 87-205-218-74.adsl.inetia.pl

    Zamierzam się nad kupnem :) Ten telefon nie posiada Symbiana ? ( tak wnioskuje z opisu ale wole sie upewnic, mialem 5700 i n70 z symbianem. W 5700 jeszcze jakos dzialal aw n70 co chwile zawieszki ... )

  • 0

    43. ~freept  2007-11-03 18:44:54  host: 77-253-251-219.adsl.inetia.pl

    mam nadziej ze nie posiada symbiana ? bo z opisu wynika chyba że nie ?

  • 0

    44. ~źleee...  2007-11-05 08:06:36  host: byi52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma ktos wolny tysiak na pożyczke dla nie wypłacalnych i nie pełnoletnich.... A co do fona to mi mowe odjęło ;];];] ;*;*;*

  • 0

    45. ~Werek  2007-11-10 11:32:14  host: 84-bem-6.acn.waw.pl

    telefon jest juz dostepny w niektorych komisach rowniez na allegro a ceny to od 959zl-1300zl i trzeba doliczyc koszty przesylki;]

  • 0

    46. ~Rafał  2007-11-11 15:49:18  host: adoi45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy te klawisze u góry są dotykowe? Właśnie się tak zastanawiam...

  • 0

    47. ~powodzke  2007-11-12 08:12:29  host: byx107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie są dotykowe... po prosty tym długim poziomym pod ekranem poruszasz się w MENU ;];]

  • 0

    48. ~Rafał  2007-11-12 20:42:01  host: adod96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powodzke: aa... to taki myk :P. A co jeśli chce się poruszać w pionie, a nie w poziomie (bo ten suwak służy tylko do ruchu w poziomie)?

  • 0

    49. ~Rafał  2007-11-12 21:22:04  host: adod96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już wiem jak to działa: Tam gdzie jest przycisk play/pause jest takie widoczne zaglebienie i na jego boki naciskamy ;). Czyli tak jak w większości telefonów :). Zmyliły mnie jedyne odbierania/ rozlaczania, gdyz nie s aone w ogole wypukle (przynajmniej na zdjeciu sie tak wydaje)

  • 0

    50.  2007-11-14 10:07:26

    wie ktoś czy ten telefonik bedzie dostępny w plusie albo 6500 slide ???

  • 0

    51. ~majki  2007-11-15 11:22:11  host: dg146.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam tą nokię i jest całkiem fajnym sprzętem! klawisze tylko wyglądają na dotykowe, a w rzeczywistości są normalnymi klawiszami, które mają odpowiedni skok-dobrze chodzą! tym suwakiem pod wyświetlaczem się porusza między radiem, odtwarzaczem a stroną główną i tylko to! w każdej funkcji/aplikacji/menu tym suwakiem przełączysz się na muzykę! wyświetlacz jest bardzo dobry, czytelny, wyraźny z b.dużymi kątami widzenia!:D odtwarzacz muzyki też jest ok, radio z rds-em ładnie łapie. głośnik niestety jest tylko jeden i nie jest to jakieś cudo (metallic'i nie da sie słuchać na pełnej głośności, d750 na pełnej głośności gra czyściej niż 5610, ale za to 5610 na 3/4 głośności gra tak samo głośno jak se! jakość dźwięku jest podobna) aparat jest całkiem porządny, ma dużo ustawień i fotki wychodzą dość dobre. slider działa bardzo fajnie, pewnie i solidnie, po otwarciu ma minimalne luzy na dole slidera, ale w zasadzie to nie przeszkadza, tylko pytanie czy się nie będzie powiększać? trzeba uważać przy zdejmowaniu tylnej klapki, żeby nie powyginać, nie uszkodzić zaczepów, a łatwo sie jej nie zdejmuje! są dwa modele kolorystyczne: czerwony, który ma czerwone menu i czcionki, oraz niebieski, który ma niebieskie menu! nie ma opcji zmiany koloru menu w fonie (można ściągnąć tematy, ale fabrycznie są tylko odpowiadające kolorystyce tel)! trzeba się przestawić na obsługę tego telefonu, ale nie jest źle! działa dość szybko i nie nastręcza zbyt dużych problemów! narazie mam go za krótko, żeby dokładnie recenzować, jak na pierwsze wrażenie jest ok! ;)

  • 0

    52. ~majki  2007-11-15 12:52:10  host: dg146.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam tą nokię i jest całkiem fajnym sprzętem! klawisze tylko wyglądają na dotykowe, a w rzeczywistości są normalnymi klawiszami, które mają odpowiedni skok-dobrze chodzą! tym suwakiem pod wyświetlaczem się porusza między radiem, odtwarzaczem a stroną główną i tylko to! w każdej funkcji/aplikacji/menu tym suwakiem przełączysz się na muzykę! wyświetlacz jest bardzo dobry, czytelny, wyraźny z b.dużymi kątami widzenia!:D odtwarzacz muzyki też jest ok, radio z rds-em ładnie łapie. głośnik niestety jest tylko jeden i nie jest to jakieś cudo (metallic'i nie da sie słuchać na pełnej głośności, d750 na pełnej głośności gra czyściej niż 5610, ale za to 5610 na 3/4 głośności gra tak samo głośno jak se! jakość dźwięku jest podobna) aparat jest całkiem porządny, ma dużo ustawień i fotki wychodzą dość dobre. slider działa bardzo fajnie, pewnie i solidnie, po otwarciu ma minimalne luzy na dole slidera, ale w zasadzie to nie przeszkadza, tylko pytanie czy się nie będzie powiększać? trzeba uważać przy zdejmowaniu tylnej klapki, żeby nie powyginać, nie uszkodzić zaczepów, a łatwo sie jej nie zdejmuje! są dwa modele kolorystyczne: czerwony, który ma czerwone menu i czcionki, oraz niebieski, który ma niebieskie menu! nie ma opcji zmiany koloru menu w fonie (można ściągnąć tematy, ale fabrycznie są tylko odpowiadające kolorystyce tel)! trzeba się przestawić na obsługę tego telefonu, ale nie jest źle! działa dość szybko i nie nastręcza zbyt dużych problemów! narazie mam go za krótko, żeby dokładnie recenzować, jak na pierwsze wrażenie jest ok! ;)

  • 0

    53. ~majki  2007-11-15 14:02:33  host: dg146.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam tą nokię i jest całkiem fajnym sprzętem! klawisze tylko wyglądają na dotykowe, a w rzeczywistości są normalnymi klawiszami, które mają odpowiedni skok-dobrze chodzą! tym suwakiem pod wyświetlaczem się porusza między radiem, odtwarzaczem a stroną główną i tylko to! w każdej funkcji/aplikacji/menu tym suwakiem przełączysz się na muzykę! wyświetlacz jest bardzo dobry, czytelny, wyraźny z b.dużymi kątami widzenia!:D odtwarzacz muzyki też jest ok, radio z rds-em ładnie łapie. głośnik niestety jest tylko jeden i nie jest to jakieś cudo (metallic'i nie da sie słuchać na pełnej głośności, d750 na pełnej głośności gra czyściej niż 5610, ale za to 5610 na 3/4 głośności gra tak samo głośno jak se! jakość dźwięku jest podobna) aparat jest całkiem porządny, ma dużo ustawień i fotki wychodzą dość dobre. slider działa bardzo fajnie, pewnie i solidnie, po otwarciu ma minimalne luzy na dole slidera, ale w zasadzie to nie przeszkadza, tylko pytanie czy się nie będzie powiększać? trzeba uważać przy zdejmowaniu tylnej klapki, żeby nie powyginać, nie uszkodzić zaczepów, a łatwo sie jej nie zdejmuje! są dwa modele kolorystyczne: czerwony, który ma czerwone menu i czcionki, oraz niebieski, który ma niebieskie menu! nie ma opcji zmiany koloru menu w fonie (można ściągnąć tematy, ale fabrycznie są tylko odpowiadające kolorystyce tel)! trzeba się przestawić na obsługę tego telefonu, ale nie jest źle! działa dość szybko i nie nastręcza zbyt dużych problemów! narazie mam go za krótko, żeby dokładnie recenzować, jak na pierwsze wrażenie jest ok! ;)

  • 0

    54. ~cziko34  2007-11-15 22:40:19  host: aakg219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel na allegro za 899zł... czy ktos mi powie czy do tego telefonu sa słuchawki lub czy jest możliwosc podpięcia głosników???

  • 0

    55. ~emil  2007-11-18 14:55:42  host: duh98.internetdsl.tpnet.pl

    napiszcie czy ten telefon bedzie dostepny w sieci sklepow avans lub euro.

  • 0

    56. ~zniesmaczony  2007-11-20 21:04:39  host: adcw3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon... w sumie najpierw bylem nim zauroczony... szczeg wygladem... teraz przeszlo... zdjecia jak na 3,2mpix sa srednie (s/e robia ladniejsze) to jest moja pierwsza nokia od roku (zawsze s/e) i STRASZNIE BRAKUJE MI funkcji tak cudownej jak trackID jest alternatywa na nokiie z tym ale musi byc symbian... a... glosnik gra TRAGICZNIE w tym tel... wiec szpanerskie dzieciaczki se nie poszpanuja... jest metaliczny jakby brakowalo niskich tonow... jednak s/e to s/e... teraz wyczekuje w960i... Pozdrawiam

  • 0

    57. ~zniesmaczony  2007-11-20 22:45:54  host: adcw3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon... w sumie najpierw bylem nim zauroczony... szczeg wygladem... teraz przeszlo... zdjecia jak na 3,2mpix sa srednie (s/e robia ladniejsze) to jest moja pierwsza nokia od roku (zawsze s/e) i STRASZNIE BRAKUJE MI funkcji tak cudownej jak trackID jest alternatywa na nokiie z tym ale musi byc symbian... a... glosnik gra TRAGICZNIE w tym tel... wiec szpanerskie dzieciaczki se nie poszpanuja... jest metaliczny jakby brakowalo niskich tonow... jednak s/e to s/e... teraz wyczekuje w960i... Pozdrawiam

  • 0

    58.  2007-11-21 19:12:28

    czy ktoś wie czy do tego telefonu mozna dostać głośniki takie przenośne??? i czy klapka jest solidna??? moze lepszy w910i????????

  • 0

    59. ~movado  2007-11-22 14:29:54  host: bvq241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik już parę tygodni i zdążyłem się z nim co nieco zapoznać . Wiem jedno aparat jest słaby a jakość nagrywanych nim filmów jest jeszcze gorsza . Ale można powiedzieć że jest to w tym momencie najlepszy muzyczny telefon. ponieważ N91 jest już stara a Sonyericsson robi tylko dobre słuchawki bo raczej telefony im nie wychodzą . Tak więc polecam po za jedną wada jakośći aparatu telefon jest naprawdę ładny , mały i przede wszystkim odporny . Ponieważ mój zaliczył już małego lota :)

  • 0

    60. ~adriano  2007-11-29 18:22:33  host: 84.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    powiedzcie mi czy 5610 ma gniazdko 3.5 mm

  • 0

    61. ~cziko34  2007-12-03 20:33:28  host: aamp164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak pod względem jakości wykonania??? i czy jest to zle ze nie ma symbiana czy w tym fonie nie jest potrzebny (bo symbian ponoć muli nokie)????

  • 0

    62.  2007-12-04 21:48:58

    mam pytanko... czy ten telefon jest soilidny????? czy nie ma jakichs luzów??? i czy to dobrze ze ten model nie ma symbiana??? bo słyszałem ze symbian strasznie muli nokie...

  • 0

    63. ~Karla  2007-12-05 20:12:39  host: 212.160.169.190

    Jestem posiadaczem tego wspaniałego telefonu od prawie miesiąca. Jestem bardzo zadowolona bo to był telefon na którego bardzo czekałam. Trochę o użytkowaniu: w telefonie nie znalazłam jeszcze poważnych wad i mam nadzieje ze nie znajdę chociaż może dwa razy zawiesił się i musiałam włączyć od nowa. Muzyka bardzo głośna jak na jeden głośnik. Duży przejrzysty wyświetlacz, zdjęcia dobrej jakości chociaż nie sprawdzałam jak wychodzą na kompie bo nie posiadam kabla. To chyba wszystko ;)

  • 0

    64.  2007-12-08 10:22:08

    Ten suwak służy (tak jak w 5300) do przełączania piosenek (-> następna,

  • 0

    65. ~lena  2007-12-09 13:13:27  host: bwo160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... na stronie nokii pisze ze ma WiFi i PDA, a tu nie ... jak jest w rzeczywistosci??

  • 0

    66. ~  2007-12-16 01:10:37  host: adhp173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    są słuchawki i głośniki tez można podłączyć, nie wiem jak dają ale na pewno są!

  • 0

    67. ~Trafimow  2007-12-16 15:01:41  host: adhk91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sa głosniki do kupienia i sluchawki tez. nie wiem czy go kupowac bo ciagle tanieje

  • 0

    68. ~Jimbo  2007-12-17 01:03:25  host: bqt123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @ciko34 Tak sa sluchawki w zestawie i da sie podpiać głośniki przez bluetooth. :) ---------------------------------------- Mam ją tez i podobnie jak pisal kolega maki, czasem mozna niechcaxy spierniczyc tylna klapke podczas otwierania, ale jesli ktos uwaza to raczej nie ma problema... Mnie osbiscie czasem denerwuje ten maly przeswit po wysunieciu klawiatury - czasem trzeszczy. Co do glosnosci - nie mam nic, gra git, slychac ja nawet pod gruba kurtka puchową. No i troche szkoda znie nia ma dwóch glosników (stereo) tak jak np. 6233 (choc da sie przezyc). mysle ze do niej najlepiej dokupic sluchawki pod Bluetooth... Pozdrawiam !

  • 0

    69. ~Pagani  2007-12-19 14:27:19  host: duq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAm 5300, i jesli bym zmienial to tylko na ta lub 5700. Ale raczej 5700 jednak co symbian to symbian, jego brak bardzo ogranicza fona. Na symbiana masz wiele programów do odtwarzania multimediow,a bez niego jestem ograniczony jednym, wgranym seryjnie. I nie narzekajcie na symbiana, bo jak tylko aktualizujesz softa to nie powinno sie nic zlego dziac. Chyb, ze masz 2gb cala zapelnione, ale na mojej 5300 tez muli jak dopakowalem karte pam. do konca, a symbiana nie ma.

  • 0

    70. ~klepa  2007-12-19 22:53:39  host: cpc1-papw3-0-0-cust403.cmbg.cable.ntl.com

    coraz lepiej ale ja to widze jeszcze lepiej

  • 0

    71. ~dana :)  2007-12-20 15:59:20  host: aabb206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy ta nokia wejdzie na polski rynek?

  • 0

    72. ~jolk  2007-12-20 17:45:04  host: abek94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten fon gra głośniej niż nokia 5300 ?!

  • 0

    73. ~ktosss  2007-12-26 19:55:02  host: dwo78.internetdsl.tpnet.pl

    do adamsa ciebie po******liło chyba sony e ma dorównac noki??? ciebie chyba bóg opuscił nokie to najlepsza marka telefonów a sony e jest dla uposledzonych i sie szybko psują idz sie schowaj z twoimi sony e

  • 0

    74. ~dana :)  2008-01-03 19:54:37  host: dyy152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z ~ktosss. moja siostra ma sony ericsson'a to jest totalny szajs!! jedno wielke nic! nokia rządzi!! :D:D

  • 0

    75. ~Andrzeyyy  2008-01-06 12:43:31  host: adho18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czy lepiej kupic tego fona czy nokie 5700 pomozcie

  • 0

    76. ~  2008-01-07 15:56:39  host: adcl94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam nokie e50 polecam super fon ale mam już go długo i chciałbym kupic coś muzycznego niewiem co lepsze se w610 albo w850 albo nokie 5610 pomuście a i niewiecie ile ok kosztuje taki nowy albo prawie nowy fon

  • 0

    77. ~Piotrekpo7  2008-01-07 15:58:27  host: adcl94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie e50 super fon ale chce kupic cos muzycznwego i najlepiej jak by miało jeszcze dobry aparat niewiem co lepiej kupic nokie 5610 se w850 albo se w610 pomuscie a i ile kosztuje ok ta nokia bo niewiem jak bym sprzedał moje e50 ile bym musiał doplacic

  • 0

    78. ~podręcznik ;]  2008-01-08 14:05:21  host: dwi48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta Nokia to 1100zł zależy też w jakim sklepie bo jak na razie to u operatorów jej niema. Ta twoja E50 koło 700zł... to 400zł góra 500zł musiałbyś dopłacić.

  • 0

    79. ~podręcznik ;]  2008-01-08 14:58:26  host: dwi48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo... "ktoss" miałes kiedys Sony Ericssona... bo chyba niee... ja użytkowałam Samsunga Sony Ericssona i Nokie. Najgorszy był Sansung, a Sony Ericsson i Nokia dużej różnicy w sobie nie mają. Prawda że w Sony Ericssonie zaczęła latac mi tylna obudowa ale Nokia maja nie za dobry odtwarzacz MP3. ;];] Teraz decyduje się jednak na Nokie 5610 ale tylko dla tego że ma i aparat i MP3 jako chyba jedyna z Nokii a SE jeszcze takiego nie mają. Pozatym jak byś na niego nie reagował to takich ludzi jak on że dokładnie nie wie co pisze byłoby mniej bo by ich wszyscy olewali... :(:( NASTĘPNY "jolk" tak gra głośniej ale czym głośniej ustawisz tym bardziej trzeszczy. NASTĘPNY "dana :)" ona juz jest na rynku i chodzi po 1100zł NASTĘPNY "lena" ona nie ma WiFi ani PDA. NASTĘPNY " cziko34" troszke luzu ma przy wysuwaniu ale to nie przeszkadza a takto poza jeszcze delikatną tylną obudową jest solidna. DZIEKUJE ZA WYPOWIEDŹ ;];]

  • 0

    80. ~assik  2008-01-08 16:13:18  host: adck13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś by mi doradził w kturych telefonach najlepiej gra muzyka

  • 0

    81. ~MMARULEZZ  2008-01-10 12:55:14  host: 80.48.237.2

    DO "podręcznik ;]" To żeś chłopie dał wywód :P Nówka Nokia E50 to koszt około 500 zł, wystarczy dobrze poszukac. Uzywki nie wziłabym za więcej jak 395 zł. Nokie 5610 widziałem za 850 zł - nówka, ale gwarancja na 12 miechów. Za model z gwarancją na 24 miechy płacisz niecałe 1100 zł. Tak dla Twojej informacji to obecnie mało który telefon nie ma MP3 i aparatu foto jednocześnie. Czasy, kiedy trzeba była decydowac miedzy mniejszym "złem" mineły. Odtwarzacz mp3 ma większość fonów, tylko nie wszystkie jeszcze mają czytniki kart pamięci, co obecnie takze się juz zmienia i praktycznie każdy nowy model czytnik kart. Obecnie nalezy się zastanowić, co kto potrzebuje. Obecnie wybierasz to co najbardziej Ci się podoba i ma jak najlepsze paramerty w jak najbardziej przystępnej cenie. Kupujesz K800i czy K550i i zmieniasz soft na taki z SE z serii "W" i masz walkmana. Telefon to telefon, sposób wykonania zależy od egzemplarza, zawsze można trafić na feler nawet jak bedzie kosztował 8 tys. zł. Pozdro for all.

  • 0

    82. ~dana :)  2008-01-10 16:29:55  host: dxm38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to prawda że ten telefon jest także dostepny w samym kolorze czarnym? i czy są wogóle jakies inne oprócz ty na zdieciach....

  • 0

    83. ~BiQ  2008-01-13 03:49:24  host: btc4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O ile mniemam chyba nie... Jesli by byl to spoko, bo zawsze obudowe mozna wymienic. ;) Jak narazie moja 5-6-1-0 sprawuje sie nie najgorzej, fotki good, MP3 też (choc na KD Playerze jeszcze lepsze). Ogolnie rzecz biorac nie mam nic do tej Nokii.

  • 0

    84. ~:* ;* =*  2008-01-14 16:07:44  host: bzg28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchaj ziomek "MMARULEZZ" po pierwsze to ja nie jestem chłopem :D:D a po drugie jak bym chciała aparat i MP3 naraz to kicha, tak... to chyba wole już te stare czasy jak powiedziałes gdzie nie trzeba było wybierać :P:P i jeszcze jedno gdzie widziałeś 5610 za 850 zł bo byłam już chyba w każdym sklepie w Katowicach i okolicach i nic takiego nie widziałam... ??

  • 0

    85. ~dana :)  2008-01-15 16:44:22  host: dyq142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do :*;*=* tlefony w tekiej cenie i tańsze mozna kupic na allegro....ja własnie kupiłam:D:D tylko ze za 1000 ;p

  • 0

    86. ~cichy106  2008-01-18 20:45:55  host: adsq182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wie nikt kiedy ten telefon wejdzie do oferty operatorów ? Konkretnie Plus ?

  • 0

    87. ~rok$ia  2008-01-22 12:26:03  host: byx10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo ...;]"cichy106" ja tez na to czekam ale mnie jest obojętne jaki operator jak coś będziesz wiedział to w komencie mi napisz...

  • 0

    88. ~serwal4  2008-01-23 10:55:46  host: host8925193151.3s.pl

    Telefon ma szansę pojawić się w ofercie Ery zapewne (jak z 5300). 5300 Pojawiła się w okolicach lutego, więc tak 1-2 miesiąc trzeba będzie poczekać. Orange, Plus - jak obecnie - mają 5200, więc może trafi im się 5310... A telefon - owszem - można kupić za 850zł - ale bez gwarancji Nokii, z amatorskim ściągnięciem SIM-locka jak i wgranym PL językiem, często bez kompletnego wyposażenia i w zamiennym pudełku (brak numeru IMEI zapewne). Ja wolałem dać 1050zł za telefon od Nokia Polska.

  • 0

    89. ~:* ;* =*  2008-01-23 11:58:41  host: dwr98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do "dena :)" wiesz może to dziwne ale boje się kupowac na allegro...

  • 0

    90. ~Tyler  2008-01-25 11:38:40  host: bxy182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Kupiłem tego fona i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej miałem N73 ale zmieniłem ze względu na symbiana który jest dla mnie bezużyteczny. Aparat niestety nie dorównuje temu z N73:/ Fotki są wyraźnie słabsze i brakuje trybu makro. Ale i tak jak na telefon ładnie wychodzą. Poza tym wszystko jest naprawdę OK. Jest wykonany z dobrej jakości materiałów i pewnie leży w dłoni. Dałem za niego 880 zł z kartą pamięci 1Gb i 24 miesięczną gwarancją komisu oczywiście nówka bez sima z polskim i całym zestawem. Jeżeli ktoś lubi posłuchać sobie muzyki i od czasu do czasu zrobić fotke to polecam. Ale coś jest nie tak z przyciskiem na boku + -. Trzeba go mocno wcisnąć aby zaskoczył mam takie uczycie jakby był za głęboko umieszczony. Czy Wy też tak macie??

  • 0

    91. ~teasty  2008-01-25 23:03:53  host: xdsl-5484.lubin.dialog.net.pl

    Ktoś wie jak tym telefonie w trakcie słuchania muzyki przełączyć na kolejną piosenkę?

  • 0

    92. ~KiTaS  2008-01-26 12:59:08  host: boh16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić tego tela ale nie wiem czy to jest prawda ze nie mozna wysyłac mms? odp

  • 0

    93. ~Rafał  2008-01-28 12:22:26  host: adop216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj kupiłem go w komisie w Krakowie za równe 1000 zł. Jak na razie jestem bardzo zadowolony, nie mam porównania aparatu czy odtawrzacza, gdyż moją poprzednią komórką była Motorola V3. Bateria jak na razie padła po dniu, ale wiadomo, musiałem się nacieszyć :P. Ja ją serdecznie wszystkim polecam.

  • 0

    94. ~  2008-01-31 18:28:38  host: abre124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na samym koncu jest napisane w danych ze posiada wejscie 3.5 mm to nie prawda 2,5

  • 0

    95. ~struglin  2008-02-02 19:01:43  host: host-d9ada9b0.elsat.net.pl

    który wedlug was kolor jest ladniejszy czerwony czy niebieski ?

  • 0

    96. ~bangok  2008-02-03 11:26:51  host: acya100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokie to najlepsze telefony wiec nie porównujcie ich nawet z jakimiś tam badziewnymi SE

  • 0

    97. ~hering ;]  2008-02-03 15:48:47  host: 213-238-95-23.adsl.inetia.pl

    fajny fon bardzo mi sie podoba tylko szkoda ze nie ma podczerwieni

  • 0

    98. ~struglin  2008-02-04 16:34:47  host: host-d9ada9b0.elsat.net.pl

    Mam pytanie czy ona obsluguje micro SDHC ?

  • 0

    99.  2008-02-05 23:19:40

    Witam!!!Posiadam ten telefonik od paru dni.Kupilem go na allegro.Powiem Wam szczerze ze bardzo dlugo zastanawialem sie nad tym jaka marke i model mam wybrac.Interesowalo mnie to co wszystkich a mianowicie:dobra bateria,fajne zdjecia,niezle grajacy odtwarzacz,nie wieszajacy sie system itd itp.Jak narazie ten telefon sprawuje sie calkiem nie zle jak za taka kwote(849zl)ma wszystko co w zupelnosci wystarcza dla normalnych ludzi.Glosnik nie trzeszczy a pozatym sa ustawienia dzwiekow(wiecej basow mniej basow wiecej sopranow albo i mniej itd)aparat tez niczego sobie a przede wszystkim jest szybki w obsludze i sie nie wiesza a nie ma chyba nic gorszego jak tel jesz wolny i lapie zawieszki.Naprawde polecam ten telefonik wszystkim niezdecydownym.Chyba ze jestescie biznesmenami to wybierzcie lepiej cos innego :D

  • 0

    100. ~sid  2008-02-06 20:35:33  host: c38-51.icpnet.pl

    a jak to jest w WiFi jest wkoncu czy go nie ma na stronie nokii pisza ze jest WLAN a to jest przeciez WiFi...? nie? tak mi sie wydaje

  • 0

    101. ~agnes  2008-02-07 11:00:31  host: abjr176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 miesięcy i ... już oddałam go do serwisu... padł wyświetlacz. Jest fajny ale jeżeli jeszcze raz się z nim coś stanie to będę żadała zwrotu pieniędzy. Kupie sobie Slaid-a.

  • 0

    102. ~ja chce te nokie  2008-02-08 21:20:15  host: dbn66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh teraz na allegro za 800zł sie znajdzie nówka;D tanieje i to ładnie

  • 0

    103. ~ziomo  2008-02-09 11:33:06  host: gsb98.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny fonik... mam pytanie czy odtwarza filmy w avi

  • 0

    104. ~fifi15  2008-02-09 19:43:55  host: aehl129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka, chce kupić tego fona ale nie wiem czy jest taki wyjątkowy. Mam NOKIE 6110 Navigator i nie wiem czy jest od niej lepsza

  • 0

    105. ~pem123  2008-02-10 13:33:34  host: bfp67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma symbiana nie ??

  • 0

    106. ~sid  2008-02-12 19:01:04  host: c38-51.icpnet.pl

    witam czy ktos wie co to jest ta funkcja WLAN w tym telefonie??

  • 0

    107. ~Wadi  2008-02-15 21:45:44  host: bnn14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie!!!!! Czy was kompletnie popierniczyło!!??? Jak czytam niektóre opinie to mi się słabo robi!! "Mam nokie 5300 jestem z niej zadowolony tylko sluzy mi jusz 7 miesiecy przydało by sie coś nowego" Albo "Zamierzam się nad kupnem :) Ten telefon nie posiada Symbiana ? ;miałem 5700 i n70 z symbianem." przecież różnica miedzy tymi telefonami to zaledwie zasrany aparat (i kilka nie znaczących szczegółów) który i tak nie będzie rewelacyjny bo jak na razie nie dorównuje zwykłym cyfrówką!!. A to że jeden ma aparat 3.2 megapiksela a drugi 2 to wcale nie znaczy że ten z 3.2 jest lepszy!! bo najważniejsza w aparacie jest optyka!! a matryca jest praktycznie na ostatnim miejscu!! . Więc nie patrzcie tak na to bo zdjęcia i tak nie będziecie miec lepsze (mając nawet matrycę 20 megapikseli) od cyfrówki z matrycą 5 megapikseli jeśli będzie miała lepszą optykę. Musimy się po prostu pogodzic z tym że na razie aparat w telefonie to tylko drobny dodatek służacy do zabawy i szybko się to nie zmieni. A po drugie ja pierwszy telefon jaki miałem (Siemens M55) zmieniłem po około 3 latach, sam dałem za niego (nówke) ponad 700 złotych mimo że rodzice odradzali mi kupna tak drogiego telefonu,ale był wart ceny i nie żałuję że go kupiłem bo w "tamtych czasach" był jednym z najlepszych telefonów i doskonale mi służył (teraz używa go mama :)) jedyna jego wada po tylu latach to to że się klawiatura przycina i ze klapka od baterii uszkodzona a tak to nic poza tym ani razu w naprawie,tylko bateria dwa razy wymieniana .Uwierzcie że mnie samego stac na te telefony teraz - te całe nokie N95 czy E90 (Pracuję więc kasę mam :)), Ale wydanie tej sumy na ten telefon tylko po to żeby sie pobawic tym aparatem czy pochwalic przed innymi czy tez po to żeby go po paru miesiącach wymienic na nowszy czy lepszy to wybaczcie - ale to dla mnie do cholery wielka pieprzona Parodia!! To wszystko co chciałem powiedziec. Mam nadzieję że do wiekszosci dotarło co mówię.

  • 0

    108. ~kOsa  2008-02-16 22:01:00  host: renicom.eth0.raptor-cl-renicom-lwowska.lubman.net.pl

    ja własnie zakupiłam na allegro tą nokię ;] i kosztuje ona 870 - 1000 . czekam wlasnie na odebranie paczki ;] jeszcze 3 dni i bede uzytkowac:) to powdziele sie wtedy z wami moją opinią ;]

  • 0

    109. ~DvG  2008-02-22 22:34:06  host: static-78-8-79-80.ssp.dialog.net.pl

    Z wyczytanych opnii widze ze glosnik trzeszczy ... pisza(www.nokia.pl) ze 5610 ma wbudowany "elektroniczny uklad audio". Moje pytanko brzmi: jak z muzyka w sluchawkach ? mam w tym momecie SEW800i i jesli chodzi o sluchawki to kozacko. Prosil bym szczegolnie o opinie ludzi ktorzy słyszeli jakiegos muzycznego SE i nokie 5610. PZDR

  • 0

    110. ~zzzzz  2008-02-23 21:39:47  host: adjm249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sciagnac sim lock z tel??

  • 0

    111. ~SaintUnnamed  2008-03-02 21:11:32  host: xdsl-262.lodz.dialog.net.pl

    WLAN jest to nic innego jak wi-fi czyli siec bezprzewodowa co ty kurnia czlowieku psp na oczy nie widziales ? (albo o nim nie slyszales?)

  • 0

    112. ~Andrew  2008-03-05 20:20:12  host: acch241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam teraz nokie e51 i jest zajebistym telefonem ale moim marzeniem jest wlasnie ta nokia i chce wymienic teraz telefon i zastanawiam sie czy kupic nokie n73 czy własnie to cudko :D gdyby cena byla identyczna to kupil bym tego a nokia n73 wyniesie mnie mniej o 150 zł... Warto zainwestowac? pytam uzytkownikow tego bajeranckiego telefoniku ;P

  • 0

    113. ~gosika  2008-03-06 22:44:40  host: proxy.lipska.net.74.13.83.in-addr.arpa

    hej:) mam pytanko:) posiadam ten telefonik od wczoraj i tak sie bawiąc nie znalazłam opcji przełączania na przednią kamerkę... czy nią tez można robić zdjęcia czy to tylko do wideo rozmowy służy????

  • 0

    114. ~RaKu=)  2008-03-07 19:11:46  host: acxk253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam SE w910i a moj kolega nokie 5610. Jesli codzi o muzyke to zdecydowanie wygral Soniak (czysciej i glosniej gra). Mimo ze nokia ma lepsze parametry wyswietlacza to oba wyswietlacze sa porownywalne:D Wiec za ta cene nokia 5610 powinna byc lepsza pod wzgledem muzyki bo jednak telefon muzyczny powinien miec jakies spoko glosniki:P:P:P:P

  • 0

    115. ~Tyler  2008-03-08 11:39:39  host: byw221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Posiadam ten telefon już dwa miesiące i mam ten sam problem co agnes, czyli padł mi wyświetlacz:( Najpierw myślałem ze to sofcik, później jednak zapytałem się kolegi, Który siedzi w telefonach i powiedział mi że to taśma. Przed zgaśnięciem wyświetlacz przewracał sie do góry nogami, gasł i za chwile sie włączał itp. Oddaję go do serwisu , ale boje się że mi powiedzą że to z mojej winy. I jeśli moje obawy są prawdziwe to czeka mnie koszt - + 150 zł. !!! Nie wiem dlaczego nokia nie poprawi w końcu jakości tych taśm, przecież problem ten ma większość sliderów nokii. I tak z każdą kolejną nokia coraz bardziej bierze mnie nie chęć do tej marki. Miałem już telefony simensa, SE, samsunga, motoroli, SPV i było ich dość sporo. I w serwisie byłem tylko z nokiami n-gage, 6630, n73 a teraz 5610, telefony innych producentów były OK. Patrząc na siebie i moich kumpli którzy mają nokie stwierdzam że są one najbardziej awaryjne choć może to też przyczyna tego że jest ich najwięcej na rynku. Taka jest prawda co chwile słyszę że się włączyć nie chce, że to nie działa tamto nie działa to nie jest już ta sama firma co parę lat temu. Jeżeli chodzi o WLAN (Wi-Fi) to nokia 5610 NIE posiada takiej funkcji, ale jest UMTS. Oraz nie ma opcji autoportretu z wykorzystaniem przedniej kamerki. POZDRAWIAM

  • 0

    116. ~Tyler  2008-03-08 18:04:06  host: bxp27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Posiadam ten telefon już dwa miesiące i mam ten sam problem co agnes, czyli padł mi wyświetlacz:( Najpierw myślałem ze to sofcik, później jednak zapytałem się kolegi, Który siedzi w telefonach i powiedział mi że to taśma. Przed zgaśnięciem wyświetlacz przewracał sie do góry nogami, gasł i za chwile sie włączał itp. Oddaję go do serwisu , ale boje się że mi powiedzą że to z mojej winy. I jeśli moje obawy są prawdziwe to czeka mnie koszt - + 150 zł. !!! Nie wiem dlaczego nokia nie poprawi w końcu jakości tych taśm, przecież problem ten ma większość sliderów nokii. I tak z każdą kolejną nokia coraz bardziej bierze mnie nie chęć do tej marki. Miałem już telefony simensa, SE, samsunga, motoroli, SPV i było ich dość sporo. I w serwisie byłem tylko z nokiami n-gage, 6630, n73 a teraz 5610, telefony innych producentów były OK. Patrząc na siebie i moich kumpli którzy mają nokie stwierdzam że są one najbardziej awaryjne choć może to też przyczyna tego że jest ich najwięcej na rynku. Taka jest prawda co chwile słyszę że się włączyć nie chce, że to nie działa tamto nie działa to nie jest już ta sama firma co parę lat temu. Jeżeli chodzi o WLAN (Wi-Fi) to nokia 5610 NIE posiada takiej funkcji, ale jest UMTS. Oraz nie ma opcji autoportretu z wykorzystaniem przedniej kamerki. POZDRAWIAM

  • 0

    117. ~ola  2008-03-09 08:36:49  host: abza193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon jak myslicie jest dobry

  • 0

    118. ~SzczupakPL  2008-03-12 19:36:30  host: esl148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam 5610 od jakiś 3 godzin i jest z******** i wogule. Co do głośnika, to w k800i (miałem przed tym) był dużo lepszy, chociaż cichszy, ale nie jest źle. Narazie nie mogę się przyzwyczaić do jego kształtu (2 razy spadł mi na klawiaturę od PC). Aparat niby 3,2 ale w k800i był lepszy ( ale w k800i zrombana lampa, gdy robiłem zdjęcie z włączonym fleshem zdjęcie robiło się ciemniejsze niż w żeczywistości!!!). Podoba mi się to, że wreszcie w nokii można zmieniać tematy w odtwarzaczu mp3! I ogólnie tematy są bardzo ładne - wszystkie te do menu też! Bardzo mi się podoba i polecam! Mam tylko pytanko: Czy ma ona wbudowany odbiornik GPS? Czekam na odp! POZDRAWIAM!

  • 0

    119. ~  2008-03-14 15:38:56  host: bub78.internetdsl.tpnet.pl

    Lepsza od tych 5700 i 5300! Jaki wygląd. Mnie ona powala od pierwszego wejrzenia. Pozatym 3mpx, dobra bateria i brak mulącego symbiana.

  • 0

    120. ~dzide  2008-03-16 16:15:58  host: aaht55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim marzeniem jest włanie to cudeńka

  • 0

    121.  2008-03-19 15:26:55

    hejka ma nadzieje ze nie wtopilem 1200 zl. jak narazie fonik mi sie podoba chociaz wczoraj sie jakos wylaczyl jak zgrywalem muze moze wiecie dlaczego??? pozdrowionka

  • 0

    122. ~oliwka  2008-03-19 17:18:29  host: duf224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam 5200 ale 5610 to jest bomba!! I super ze nie ma tego durnego symbiana :) Trzeba kase odkładać. Pozdro 4 @ll.

  • 0

    123. ~GFM  2008-03-20 16:31:52  host: fhg58.internetdsl.tpnet.pl

    Kupujcie kupujcie... Ale najpierw radze sie zastanowic nad SE serii "W". W podobnej cenie znajdziecie naprawde dobry telefon.Ten jest Made in Hungary ... Decyzja i tak nalezy do WAS !!! ps. ~Tyler - ewenetualnie mogl Ci pojsc wyswietlacz.

  • 0

    124. ~:P:P  2008-03-21 22:23:06  host: fhz10.internetdsl.tpnet.pl

    Dostępny jest jten fon w jakiejś sieci?? jak tak to w jakiej i za ile :P Najleoiej mix :)

  • 0

    125. ~Alicja343  2008-03-24 22:52:02  host: ccy108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Komórka bardzo podatna na psucie się, często wyświetlacz pada, i ten suwak jest słabo przymocowany.. Nie polecam, chyba, że chcesz mieć komórkę na 5 miesięcy, a bateria trzyma max 1,5 dnia !!

  • 0

    126. ~karolka  2008-03-26 14:04:27  host: dvj38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    popieram DvG - niech ktos porzadnie porowna se walkmana z nokia xpress music. ja waham sie miedzy w910i a 5610 wlasnie. to co przechyla szalę na stronę nokii to aparat i wyswietlacz, no i troche nizsza cena.. a na strone walkmana jego odtwarzac, bo generalnie mowia ze odtwarzacz w walkmanach jest lepszy niz xpress music.. Czy dla aparatu i wyswietlacza warto sklonic sie ku nokii? Czekam na jakieś konkretne rady!!

  • 0

    127. ~  2008-03-28 17:10:54  host: cgo124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wow mam ten fon no i trzbea przyznać, że niezły szpan. :D Tylko polecam, dźwięk kurcze jak z wieży. :D To z wyświetlaczem to chyba pojedyncze przypadki, bo mi działa dobrze, tym bardziej, że tel był używany 6 miesięcy... Zdjęcia jak dla mnie rewelacja, lampa błyskowa I klasa! Ten fon możan kupić w komisie nawet za 600 zł bez simlocka tylko szukać,

  • 0

    128. ~  2008-04-01 00:38:48  host: enlubpade14.enterpol.pl

    dopiero go kupilem i malo urzywalem sporo fonow mialem ale jak dla mnie to chyba w tym sie zakochalem ;) pozdro dla wszystkich posiadaczy !!! :)

  • 0

    129. ~remik  2008-04-04 11:43:52  host: 87-205-68-165.adsl.inetia.pl

    Jaka jest maksymalna pojemność karty pamięci do tego telefonu??

  • 0

    130. ~BartoszzG  2008-04-07 18:01:22  host: 85.219.234.68

    Ja tam nie mam zadnego SE "W" czy nokii xpress music tylko przecietna nokie 3110clasic i musze powiedziec, ze za taka cene lepszego telefonu do sluchania muzyki nie znajdziecie. Głośnik jest zaskakujaco glosny, a dzieki equalizerowi mozna pozbyc sie calkowicie trzeszczenia towazyszacego tylko przy najglosniejszym sluchaniu ostrego basu. Na słuchawkach wysiadaja wszystkie MP3 jakie mialem wczesniej (oprocz Creative MuVo ) i tutaj sie nie bede rozpisywal. Co prawda wyswietlacz jest 128x160, ale 262 tys kolorow co daje naprawde niezla jakos, a aparat 1.3mpx robi ladne zdjecia tylko w pogodne dni, ale uwazam ze lepiej kupic ten telefon i jakas cyfrowke za 300zl 3.2mpx niz ta 5610, chodz przyznam, ze sam jestem zachwycony tym telefonem.

  • 0

    131. ~Rafał  2008-04-08 16:07:39  host: adnv160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do remik: 4 GB

  • 0

    132. ~krzychu  2008-04-11 19:43:06  host: 81.219.121.200

    To w końcu ma ten tel mms czy nie ma? odp z góry dzięki!

  • 0

    133. ~Tevion  2008-04-12 14:15:17  host: cgf79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od 2 dni jestem z niego zadowolony super bassy polecam go dla innych jest super :]

  • 0

    134. ~trex  2008-04-13 14:36:35  host: bmc179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4GB

  • 0

    135. ~damek  2008-04-15 17:00:01  host: achu217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4gb

  • 0

    136. ~Korona  2008-04-18 13:19:50  host: adlj252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pojemnosc z karta 4gb. ja kupilem telefon w media i po 2dniach okazalo sie ze czytnik kart jest zepsuty i telefon sie nie chcial wlaczyc. Oddalem go i czekam na nowy. Telefon super

  • 0

    137. ~  2008-04-19 11:42:17  host: cde130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba 4Gb

  • 0

    138. ~inna  2008-04-22 15:28:12  host: cgu101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do krzychu ma

  • 0

    139. ~Gabi1991  2008-04-22 15:35:34  host: cgu101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do BartoszzG rozumiem , że jestes zachwycony nokią3110, ale napisz to na stronie tejże nokii, bo nas, przynajmniej mnie interesują informacje o nokii 5610. ;) A to, że ta nokia jest świetna to nie trzeba mi dwa razy mówić. Co prawda ekran czasem się zetnie, ale tylko jak się bawię przesuwaczem, mam ją miesiac, a kupiłam ją jako używaną rok, a osoba przede mną nie była ekonomiczna. ;p Przez słuchawki muzyka wyraźna jak nigdy, a jak się włączy poszerzone stereo to... jest bosko. ;) Zdjęcia robi bardzo dobre, ale lepiej wychodzą na zewnątrz niż w pomieszczeniach zamkniętych. Lampa błyskowa jest, co moim zdaniem jest bardzo praktyczne, filmy kręcone na tym telefonie też świetnie wychodzą, muzyki słucham często `na fulla` i nic nie trzeszczy, a gra naprawdę głośnie, nie wiem czego można więcej od komórki chcieć. ;) A no i dzięki ogroooomnemu wyświetlaczowi grafika wygląda powalająco, a w gry się gra znakomicie. Pozdrawiam i zachęcam do kupna tego że telefonu. ;D

  • 0

    140. ~Twist  2008-04-27 20:01:54  host: eco204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie zebrałem kase na ten telefon i waham sie czy go kupić czy nie... :/

  • 0

    141. ~  2008-04-30 00:13:37  host: 191-186.tepsalan.net.pl

    a jak z bareria ile komu trzyma ??

  • 0

    142. ~Fiorello  2008-05-01 16:47:27  host: ip-62-69-198-100.globalconnect.pl

    Symbian to najlepsze co moze byc w telefonie dlateo właśnie kupie n73

  • 0

    143. ~  2008-05-02 15:49:49  host: aawj45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hhh

  • 0

    144. ~darek101010  2008-05-03 17:45:07  host: apn-77-113-106-85.gprs.plus.pl

    mam ten telefon jakiś czas i nic mi się w nim nie zepsuło. Pozatym gra głośniej i lepiej od k800i, odtwarza filmy mp4 w niezwykłej jakości. Wcześniej miałem n70, ale ten jest owiele lepszy. Polecam

  • 0

    145. ~~djsexyalucia ~  2008-05-11 17:54:06  host: s1cr1.pul.tke.pl

    siema =* czy ten telefon kosztuje az tyle !!?? mialam wczesniej nokie 3110classic i byla strasznie szajska !! :/ specjalnie ja zepsulam zeby sobie teraz uzbierac na to cudo tylko ze nie spodziewalam sie takiej kwoty !! :/ i teraz musze miec stara nokie (6610i) i mam wielkiego dola !! =( ile ten telefon moze kosztowac najmniej !!?? bo raczej watpie ze bede mogla wybulic 800zl za fona !! pliss powiedzcie =)

  • 0

    146. ~  2008-05-11 17:58:18  host: s1cr1.pul.tke.pl

    siema =* czy ten telefon naprawde kosztuje az 800zl ?? ja wczesniej mialam nokie 3110 c i byla beznadziejna i spacjalnie ja zepsulam zeby kupic to cudo a jak przeczytalam ze to kosztuje 800zl czy nawet 1000zl to mi szczena opadla !!

  • 0

    147. ~jarus106  2008-05-13 16:54:59  host: ip-85-219-222-253.static.system77.pl

    Jestem zainteresowany tym telefonem ale zastanawiam sie jeszcze nad n73. Co lepsze??

  • 0

    148. ~Anja  2008-05-13 21:40:15  host: 49.237.spine.pl

    Ja miałam nokie 5200 , którą niestety mi ukradli i teraz zamierzam kupić sobie ten telefon albo nokie 5310. Tylko nie wiem która by była lepsza. Może doradzicie coś??

  • 0

    149. ~Ania  2008-05-13 21:50:35  host: 49.237.spine.pl

    A ten telefon ma wejście USB??

  • 0

    150. ~Mickey  2008-05-14 17:31:55  host: aatf241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE DO TYCH KTORZY MAJA TEN TELEFON.. CZY WYGODNY JEST TEN SUWAK DO MUZYKI..??

  • 0

    151. ~naydayxxx  2008-05-14 22:26:18  host: 77-254-67-115.adsl.inetia.pl

    ja sie o nia pokusilem i czekam jutro ma byc ;D napisze pozniej jak wrazenia :D

  • 0

    152. ~Adi8621  2008-05-17 01:10:48  host: static-ip-77-89-127-19.promax.media.pl

    Mam do posiadaczy tego super telefonu pytanie a mianowicie: w jakim formacie kręci filmiki 5610?? W MP4? I jaka jest ich jakość?? Bo na stronie producenta jest napisane że odtwarza filmy w mp4 z szybkością klatek 30 na sekundę ale właśnie mnie nurtuję to czy tak samo nagrywa jak odtwarza. Z góry dzięki za odpowiedz.

  • 0

    153. ~Piotrekk  2008-05-18 13:42:33  host: c177-139.icpnet.pl

    Fonik jest przedni i ten koles co sie tak rozpisal to on piepszy glupoty bo glosnik wcale nie trzeszczy a poza tym jest cool.......

  • 0

    154. ~5610  2008-05-18 13:49:34  host: apn-77-114-53-18.gprs.plus.pl

    suwak bardzo upraszcza sprawę przemieszczania się pomiędzy "pulpitem" a odtw. muzy miałem 5310 i 5610, 56 jest głośniejsza, a jakośc ta sama. Ma mms, lecz słuchawki to 2,5mm a nie jack 3,5 zdjęcia super... od n73 ma mniej funkcjii multimedialnych, lecz muzycznie bije na głowe

  • 0

    155. ~Zachwycona  2008-05-19 18:16:18  host: cdb118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Suwak jest bardzo wygodny, szczególnie jak szybko chcesz włączyć/wyłączyć muzykę, jedyną wadą suwaka jest, że jak masz mało wolnej pamięci to się ścina, ale to chyba tez zależy od szczęścia. :) I jest nawet wytrzymała na wodę, przemokłam dziś, a koma też i działa. :]

  • 0

    156. ~lolo  2008-05-20 15:55:37  host: azb170.internetdsl.tpnet.pl

    do 102 tak za 800, nie bo juz za 50 ja kupisz na allegro!!

  • 0

    157. ~rbol22  2008-05-21 14:10:52  host: host-80-48-71-73.finemedia.pl

    Mam telefon jest bardzo fajny,ale ma dwie wady przynajmniej w moim egzemplarzu.Bylem juz z tymi wadami w serwisie i nadal one wystepuja.Pierwsza to nie dziala rds.Nawej jak go wlacze i przykladowo nastawie rmf to nie wyswietla mi informacji a sygnal stacji jest bardzo mocny i odbiera czysciutkie stereo.wyswietla mi tylko czestotliwosc.Druga wada to brak ladowania przez kabel usb.dostalem kabel ca101 ktory powinien ladowac telefon podczas transmisji danych i ja nie widze na wyswietlaczu telefonu aby wzkaznik baterii sie zmienial.Kupilem telefon w vobisie byc moze mam jakoms jego okrojona wersje,bo po podlaczeniu go do kompa widzi mi jako Nokia 5610-D-1 a nie jako 5610.Czy wy tez tak macie?Bardzo prosze uzytkownikow tego fonu o szczera odpowiedz,o jesli rds faktycznie nie dziala to ja mam prawo zadac zwrotu pieniedzy od sprzedawcy,bo towar niezgodny ze specyfikacja producenta,albo niech nokia wymieni mi na nowy badz inny model.

  • 0

    158. ~Kamil  2008-05-25 14:43:39  host: s34.strefa.com

    do 150: wygodny jest suwak. mam ten telefon od kilku dni i jak narazie to super !!:) polecam innym

  • 0

    159.  2008-06-04 17:04:49

    Witam! Zastananiam sie nad kupnem 5310 lub 5610?? 53 jest o wiele mniejszy i tanszy i nie ma slidera. Czy ten aparat w 5610 robi ladne zdjecia??

  • 0

    160. ~ahan  2008-06-08 10:49:08  host: inet20908ni-3.eranet.pl

    * BossToroech - 5310 faktycznie mniejsza i ładniejsza, ale ja sam sobie kpiłem 5610 - robi bardzo ładne zdjęcia, nawet przy słabym świetle, bo ma autofocusa, jakość muzyki bardzo dobra. Naprawdę polecam

  • 0

    161. ~  2008-06-08 10:52:32  host: inet20908ni-3.eranet.pl

    no i do tego 5610 ma 3g, a 5310 tego nie ma...

  • 0

    162. ~kuba0727  2008-06-09 17:01:34  host: acnu74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka,mam zamiar kupic ten tel tylko nie wiem ile w nim trzyma bateria wiec prosze o odpowiedz pozdrawiam:)

  • 0

    163. ~lejdi  2008-06-11 15:40:59  host: 85-31-234-214.marsoft.net

    mam ten telefon od kilku miesięcy. często się sam wyłacza , wogule czesc obok suwaka się odłamała .. zacina się .. z wyglądu piękny , ale nie polecam ..

  • 0

    164. ~  2008-06-13 18:26:52  host: acjp120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zajebis.ty, polecam każdemu kto zwraca uwagę na styl, funkcjonalność a także aparat, jest naprawdę niezły, zdjęcia wychodzą super! polecam

  • 0

    165. ~nukemaster  2008-06-13 22:30:01  host: 88.220.132.81

    brak symbiana to wada (oczywiście nie dla tych którzy nie potrafią go uzywać i wykorzystywac w pełni jego możliwości)

  • 0

    166. ~Max  2008-06-15 21:27:25  host: 116-119.echostar.pl

    Do 163 (lejdi) idz sie wypowiadaj nad swoja marka SE a nie nokii pozdrawiam

  • 0

    167. ~gregor  2008-06-16 13:12:47  host: 83.1.132.16

    nokia super.. dla mnie bomba.. pieknie słuchac muzyke .. zdjecia super.. mam nowa i sformatowałem baterie i trzyma mi tydzien czasu bez wiekszego uzytkowania .. super rozwiazanie z suwakiem .. zacina sie innym mozliwe ja mam zarabane 3 giga muzy a karte mam 4 giga ii tez mi czasami zamula ..jak właczam apre opcji na raz.. to normalka ale telefon super... POLECAM ..

  • 0

    168. ~  2008-06-17 23:17:41  host: inet20909ni-1.eranet.pl

    *kuba0727 - mi trzyma 3 dni przy słuchaniu muzyki/radia

  • 0

    169. ~djkospdo  2008-06-18 08:00:00  host: cxk142.internetdsl.tpnet.pl

    nom zajebisty telefon finek mowi ze jest fajny i nie wiem czy kupic finek mowi ze zajebisty jest ale ja nie wiem co mam zrobic

  • 0

    170. ~finek  2008-06-18 08:00:56  host: cxk142.internetdsl.tpnet.pl

    fajny jest ten telefon musze sobie takiego kupic

  • 0

    171. ~Jaro  2008-06-19 20:40:04  host: aaam159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytając wypowiedzi dochodzę do wniosku że w większości zabierają głos ci którzy nie mieli tego telefonu w rękach.Przywiozłem sobie tą Nokię Anglii i sprawuje się bez zarzutu przez prawie rok.Co do maniaków cegieł ze znaczkiem SE mogą się schować głęboko,i tak Nokii nie dorównają nigdy.

  • 0

    172. ~paulisa  2008-06-23 14:18:02  host: adcb83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon krotko .. dobrze mi sluzy . tylko wkurza mnie w nim to ze symbiana nie ma bo w poprzednim tel mialam i jak najbardziej symbian mi pasuje. ale tak to ta nokia jest super . ;]

  • 0

    173. ~ewelina  2008-06-25 16:25:36  host: public-gprs2746.centertel.pl

    czy ten telefonik ma dotykowe klawisze czy mi sie zdaje???

  • 0

    174. ~Kamil  2008-06-25 21:54:23  host: xdsl.185.c94.petrotel.pl

    Ja mam ten telefon od 2 dni i jest super polecam a dalem za niego 984.50zł ale bylo warto ;)

  • 0

    175. ~Kamil  2008-06-25 21:59:35  host: xdsl.185.c94.petrotel.pl

    Mam tą nokię od 2 dni i jest super polecam kupujcie jest warta ja dalem za swoją 984.50zł bo na abonament nie jest raczej dostępna ja w swoim miescie mam ten telefon tylko w dwóch sklepach i ja bralem na zamówienie.

  • 0

    176. ~dOMI  2008-06-29 14:06:17  host: user15.233.udn.pl

    Hej.. telefon super gdyby nie to ze czesto sie zawiesza lub sam sie na chwile wyłącza i po chwili włącza . Mam ten telefon od lutego.. i kilka dni temu odlamal mi sie calkowicie ten suwak do muzyki.. najgorsze jest to ze ta czesc telefonu nie podlega reklamacji .. eh.. zastanawiam sie co teraz zrobic. Chyba pójde do komisu moze mi to jakos naprawia .. a jak nie mam pytanie czy ten telefon ma zmienna obudowe?

  • 0

    177. ~~Wajsik  2008-06-30 12:07:45  host: 77-253-160-8.adsl.inetia.pl

    Czy w noki 5610 odtwarzacz muzyczny gra glosnej niz w Noki 6233 ? Prosze o odpowiedz !!!!

  • 0

    178. ~tedunio  2008-06-30 17:15:58  host: 078088047002.grc.vectranet.pl

    Ja mam kilka pytan ktore mnie gnebiom lepiej inwestowac w ten fonik czy w 5310 nastepnie czy ten fonik jest duzo grobszy i czy dobrze sie pisze sms na nim ze wzgledu na wysowana klawiature ???? plis o rade i podpowiedz

  • 0

    179. ~przemax  2008-07-01 03:05:09  host: bvg212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ma 2.5mm czy 3.5mm złącze. Nie mówie o przejśćiówkach

  • 0

    180. ~Karolina  2008-07-02 20:09:33  host: cis154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaro... Ile dałeś w anglii za ten telefon?

  • 0

    181. ~franekkimono;p  2008-07-03 00:35:34  host: knz.metroport.pl

    siemanko mam pytanko do posiadaczy jak formatuje sie dokładnie baterie w noki 5610 ?? mam zamiar kupić ja za 2-3 dni i nie chce nic odwalić chciałbym żeby elegancko śmigała ;p czekam na odpowiedz z góry dzieks :)pozdro

  • 0

    182. ~hell  2008-07-04 08:35:02  host: acyf170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony ericsson to dziadostwo będziesz miał 5 miesięcy i do serwisu a nokia trzyma sie solidnie no i niższa cena i większe możliwości

  • 0

    183. ~Starfire  2008-07-04 15:01:14  host: 217.153.219.198

    Chcialbym kupic ten telefon i mam pytanie do tych, ktorzy go uzywaja. Ile wytrzymuje bateria podczas roznych czynnosci?(sluchanie muzyki, rozmawianie itd.) z gory dzieki ;)

  • 0

    184. ~morlany mentor  2008-07-06 21:21:44  host: host-89-229-6-188.torun.mm.pl

    witam mam bardzo oryginalne pytanie jak wyglada sprawa muzyki jaka mozna wrzucic na ten telefon ? bo wyczytalem gdzies o zabezpieczeniach dotyczacych praw autorskich

  • 0

    185.  2008-07-07 13:29:51

    Pytanie do 154 - jak niby, że ten telefon ma wejście 2,5mm a nie 3,5mm? Jak dla mnie to absurd, z resztą wszędzie (wszędzie sit!) piszą, że ma 3,5mm to czemu ma wg Ciebie 2,5mm? Przecież to widać gołym okiem. Weźcie go poprawcie, bo chcę ten fon kupić, a on mi teraz miesza we łbie xD

  • 0

    186. ~Złośnica  2008-07-07 22:37:08  host: aavp151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile kosztuje ta nokia 5610 XM? Chciałabym sobie ją kupić (nieużywaną), ale nie wiem ile kaski potrzeba. Proszę o szybką odpowiedź! Z góry dzięki! Pzdr ;)

  • 0

    187. ~??  2008-07-08 20:56:08  host: 77-254-59-203.adsl.inetia.pl

    czego ta nokia rozbija mi połączenia ?? mam ją od 2 h ;/ mam numer w plusie pomocy

  • 0

    188. ~karolcia  2008-07-12 15:04:17  host: bgu72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey, mam takie pytanko.. czy tym suwakiem posługiwać się trzeba również w menu ???? a i czy robi lepsze zdjęcia niż SE k550i? Z góry dzięki za odpowiedź :)

  • 0

    189. ~rrrzzzzzz  2008-07-15 08:27:42  host: acbe125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon naprwde nie ma symbiana??

  • 0

    190. ~olo  2008-07-15 16:32:58  host: w3cache.dialog.net.pl

    Telefon super. Na początku bałem się o baterie, bo się naczytałem na necie różnych rzeczy. Ale po kilku ładowaniach bateryjka się rozbujała. Te negatywne opinie o bateriach pisane były chyba a gorąco ;) Przy słuchaniu muzyki, oglądaniu filmików, rozmowach itp. Trzyma spokojnie 2dni. Słuchawki z zestawu nie były złe, zgubiłem po tygodniu... ;) Zakupiłem WH-700 i teraz słyszę bass. Aparacik moim zdanie świetny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd630dc928421210.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a8054eb7fa0233ae.html

  • 0

    191. ~  2008-07-16 11:27:14  host: host-89-229-161-74.augustow.mm.pl

    mi sie wydaje ze ten telefon jest ulepszona wersja 6500 slide. Jest zrobiony do sluchania muzyki i ma dodane kilka bajerow, ten sam aparat i ta sama obudowa ale ten fon bardzo mi sie podoba.

  • 0

    192. ~Kuba  2008-07-17 21:26:09  host: cmh179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potrzebuje pomocy. Zastanawiam się czy kupić 5610 czy 6500 slide. Niby parametry mają podobne, a jednak 5610 jest tańsza. Czemu? Miałem wcześniej N73ME i nie chcę zmienić telefonu lepszego na gorszy, więc pomogła by mi rada fachowcy. I nie przepadam za symbianem ;P

  • 0

    193. ~grucha  2008-07-21 22:38:13  host: atm.orneta.arkusnet.pl

    do tej pory byłem szczęśliwym posiadaczem motki z3 i byłem zadowolony. od 12 godzin jestem posiadaczek tego telefonu i jestem w szoku. Jes poprostu wypas. tego nie da sie opisać jest war swojej ceny. Jedyną wadą jest tylko chyba brak symbiana ale nie każdemu jest on potrzebny.

  • 0

    194. ~Mii  2008-07-23 21:03:03  host: aasy233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Suwak smiga dobrze.. latwo i caly telefonik jest poraczny

  • 0

    195. ~kociemba88  2008-07-26 23:49:33  host: acdt33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doradzcie eksperci :) co lepiej kupic 5610 czy 6500 slide? podziekowal z gory

  • 0

    196. ~piecia  2008-07-27 13:15:53  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    a powiedzcie mi jak mam znalezc karte pamieci bo nie wiem

  • 0

    197.  2008-07-29 12:37:28

    haha. dobra na temat tego suwaka - w jakiś dziwny sposób mi się złamał, trochę go nosiłem , potem odpadł kawałek i końcowo cały się wykruszył z telefonu. więc oczywiście serwis- gwarancja nie obejmuje rzecz jasna mechanicznych usterek- wiec co diagnoza zniszczony przycisk sterujący koszt 120zł . kupiłem telefon jak tylko wszedł za 900zł dokupiłem głośniki md 6 bodajze za 160zł kupiłem skórkę za 39zł nokii=daje to razem 1100zł + naprawa teraz 120zł kur.. troche mnie wyniósł. ale ogólnie jest zajebisty- wygląda fenomenalnie, głośniki grają fenomenalnie, ekran jest fenomenalny, suwak jest fenomenalny do zabawy:) bardzo ciekawy pomysł, oraz rozsuwanie jest na maxa przyjemne- fenomenalne.:) polecam tą nokię. używka w dobrym stanie też będzie git a sporo tańsza. w sprawie 6500slide. to zależy czego chcesz. tamten telefon jest raczej do garnituru a ten wyróżnia się designem w strefie nowoczesnej:) ja mam czerwoną zajebiście się prezentuje:) 6500slide bym nie kupił. wydaje mi się większy, ma wyjscie tv out ale nie ma wyjscia jack. każdy kupuje co mu bardziej pasuje.mam 22 lata. nokia 5610 doskonały wybór. teraz czekam na iphona 3g z usa za 300basków a nie za 2000zł z allegro:) haha. a potem kto wie nowy samsung prezentuje się mistrzowsko. ale nokia n96 również.pozdrawiam fanów gadżetów.ema

  • 0

    198.  2008-07-29 12:38:02

    karta pamięci na karcie sim pod baterią

  • 0

    199. ~.......:):):)  2008-07-31 21:07:16  host: enu11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Własnie dzis kupiłam ten telefonik i jest zayebisty wszytsko jak narazi działa bez zarzutu bardzoo fajnee sie obslugujee fajnee menuuu switnyy polecamm :D

  • 0

    200. ~Trefl  2008-08-03 14:24:08  host: ip-77-252-21-167.ipv.net.pl

    Piękny Design niebieski szczególnie:)

  • 0

    201. ~  2008-08-04 20:47:00  host: pb168.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl

    Do czego służy ten przcisk pod ekranikiem ???

  • 0

    202. ~CandyMan  2008-08-05 15:49:27  host: bus46.internetdsl.tpnet.pl

    a czy w tym telefonie nie zacinają się filmy mp4 o rozdzielczości 240x320?? bo u mnie tnie jak nie wiem co:( mam SE w580 i stwierdzam że SE to gu..no dla dzieci. proszę o odpowiedz.

  • 0

    203. ~kac333  2008-08-05 23:00:28  host: host86-147-74-216.range86-147.btcentralplus.com

    widze i czytam Ze fon dobry. Chyba se go kupie.

  • 0

    204. ~gosc  2008-08-06 12:01:46  host: ais69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dylemat czy kupic tą nokie czy lepiej 5700XM ;((((((( pomocy !!!!

  • 0

    205. ~sLIDER8711  2008-08-07 21:56:10  host: 217.98.102.202.ip.airbites.pl

    WITAM WSZYSTKICH.NIE JESTEM WIELKIM ZNACHOREM TELEFONOW, ALE BEDE MIAL A NOKIE W NAJBLIZSZYM CZASIE I NIE SLYSZALEM NIGDY SLOWA "SYMBIAN",WYTŁUMACZYŁBY MI KTOS W SKRÓCIE CO TO OZNACZA I NA CZYM TO POLEGA?? Z GÓRY DZIĘKI WIELKIE.POZDRO

  • 0

    206.  2008-08-08 23:17:47

    Witam, Mam ten telefon od grudnia i kilka uwag: 1. Fatalnie umieszczony klawisz ciszej/głośniej - obsługa wymaga dużej wprawy i wyczucia, szczególnie w nocy. 2. Najważniejszy feler telefonu - suwak muzyczny, którego obudowa łamie się po kawałku. To wada techniczna, w telefonie żony już raz wymieniono obudowę suwaka wraz z suwakiem, bo to element wymieniany w komplecie. W moim widzę już pierwsze oznaki: pęknięta obudowa suwaka.

  • 0

    207. ~qwert  2008-08-11 19:06:33  host: agu114.internetdsl.tpnet.pl

    osobiscie uwazam ten telefon za kompletnie nieudany produkt marki nokia. Nie polecam

  • 0

    208. ~Zachwycona  2008-08-16 15:43:34  host: cfo223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mnie suwak chodzi znakomicie. :) W ogóle telefon chodzi rewelacyjnie. :D Pierwszy raz w życiu mam taki dobry telefon, super gra się w gierki komórkowe oraz serfuje po internecie, no i nie zapominając o najważniejszym, muzyka tak dobrze gra, że nawet lepiej niż moja wieża w pokoju (oczywiście przy zakupie głośników). Zdjęcia może nie jak w aparacie cyfrowym, ale ładne, zależy czy w środku, bo w środku wychodzą na dostateczny +, na zewnątrz na dobry+. ;] Rzadko sie ścina, ale jaka komórka w dzisiejszych czasach się nie ścina? Gorąco polecam ludziom, którzy chcą posłuchać dobrej jakości muzyczki, od czasu do czasu zrobić zdjęcie oraz zagrać czasem w jakąś gierkę na zabicie czasu.

  • 0

    209. ~VoLVeRiNe  2008-08-18 12:30:36  host: adku40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam , chcialbym zakupic ten fon. Chce wiedziec czy glosnik glosno gra i czy aparat rzeczywiscie jest taki dobry (wkoncu to telefon muzyczny) Prosze o Odp i Pozdrawiam :)

  • 0

    210. ~sylwai123344  2008-08-23 13:04:33  host: evdo-78-30-95-20.subscribers.sferia.net

    jak wam sie ta nokia zacina to znaczy że macie na niej za duzo plików też tak miałam a jak wolno chodzi to, jest to samo.

  • 0

    211. ~Ktoś  2008-08-23 19:37:16  host: z.tpnet.do.f-net.pl

    Ja się chciałem tylko zapytać, czy jeśli pęknie ta obudowa suwaka to da się ją wymienić w jakimś serwisie? proszę o odpowiedź, ponieważ bardzo mi zależy na tej informacji :)

  • 0

    212. ~mat  2008-08-24 09:43:26  host: bho183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam takie pytanie ile glosnikow ma ta nokia?? chodzi mi o to czy gra w stereo na glosnikach?? I czy glosnik umiejscowiony jest pod tylnia klapka gdzie na obudowie ssa dziury??

  • 0

    213. ~  2008-08-24 10:52:55  host: chello084010145050.chello.pl

    witam ! mam pytanie czy ta nokia ma plastikowe kawisze czy gumowe ???

  • 0

    214. ~przemjoz  2008-08-27 08:12:54  host: chello084010145050.chello.pl

    Kurde czy ktos mi powi czy ten telefon ma klawisze dotykowe czy mi sie tylko wydaje . prosze o szybką odpowiedż

  • 0

    215. ~dekster  2008-08-30 22:31:05  host: apn-77-112-85-156.gprs.plus.pl

    dobrze ze do niej nie zamontowano symbiana bo by sie mulila jak n 70

  • 0

    216. ~Kubamil  2008-08-30 22:36:41  host: public-gprs48231.centertel.pl

    ~Volv glosnik jest glosny aparat jest rewelacyjny nokia wg. mnie wymiata ; d Karta 1gb w zestawie mnie nie zadawalala wiec kupilem 4gb i dziala bez problemu

  • 0

    217. ~Nicker  2008-08-31 23:58:17  host: public-gprs87106.centertel.pl

    Witam was mam pytanko nie wiecie może czy ten telefonik ma latarkę. Zastanawiam się nad jego kupnem a latarka się jak wiadomo często przydaje.

  • 0

    218. ~  2008-09-03 16:03:01  host: gge122.internetdsl.tpnet.pl

    witam rowniez planuje zakup tego telefonu i prosilbym o opinie jak glosno i czysto gra na nim muzyka ... chyba wszyscy znaja nokie 5300 wiec moze ktos porownac tak prowizorycznie jakosc i glosnosc tych dwoch telefonow ? z gory thx i pozdrawiam

  • 0

    219. ~xxx  2008-09-08 20:09:18  host: 80.50.238.178

    Wiecie jak sie wlacza druga kamere? ja mam ten tel od wczoraj i za nic nie moge tego wlaczyc;( pomozciee;(

  • 0

    220. ~bULA  2008-09-09 14:15:06  host: hik122.internetdsl.tpnet.pl

    BEZNADZIEJNY TELEFON!!!!

  • 0

    221. ~miłośniki nokiiiiiiiiiiiiiiiiii  2008-09-09 17:24:25  host: proxy2.bsk.vectranet.pl

    ja mama 2 mies i sest spoko nic sie nie robi bate sformatowałem i muzy słucham se z niej

  • 0

    222. ~Patka  2008-09-10 18:00:55  host: acju250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec tak telefon fajny zdjecia robi no poprostu miod i orzeszki łapie bardzo dobra ostrosc smsy sie pisze baaardzo wygodnie i szybko hmm obsuguje duzo roznych plikow ... bateria dłuugo trzyma ... ma flesza taki jak w normalnym aparacie (czyli jako latarka nie posłuzy ten telefon) i dziekki temu zdjecia w ciemnosci mozna robic tez :D gadu gadu mozna na nim zainstalowac co do muzyki to na słuchawkach idzie bardzo głosnoo a na głosniku tez głosno tylko pamietajcie ze to tylko telefon gra głosno i czysto a nie jak niektore nokie ida tak głosno ze az charczy głosnik i z ta druga xpress music to hmm jest o tyle lepsza ze 5610 jest silderem i wyswietlacz ma wicej kolorow i duzo lepszy aparat ale za to jest drozszy o ok 200 -300 zł i ma jedna wade tnie sie okropnie czesto (wiem bo mam telefon moj chłopak tez go ma i rownie czesto sie tnie :|) NOKIE 5610 mozna kupic za 670 zł NOWA komisie wiec nie przepłącajcie !!!! bo widziałąm nawet po 1000 zł

  • 0

    223. ~  2008-09-10 18:03:37  host: acju250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    symbian to jest oprogramowanie takie jak w komputerach windows to tam jest symbian i jak sie ma duuzo plikow na komie to wlono chodzi

  • 0

    224. ~kecaj  2008-09-10 22:34:18  host: 217.97.192.253

    dzis go kupilem dalem 1099 jest boski ma tyle funkcji muzycznych ze jeszcze nie lapie polowy

  • 0

    225. ~jac  2008-09-23 14:37:22  host: 82.160.182.160

    mam go dwa tyg i badziewie, bateria krótko trzymie, zdjęcia po zbliżeniu słabej jakośći, nie ma możliwości zainstalowania aplikacji GG, gdy karta zapełniona długo myśli, brak Irda!, cichy!!!, suwak w każdej chwili odleci itd wiele wad, z początku był fajny ale szybko się znudził.

  • 0

    226. ~po  2008-09-27 13:24:24  host: adpt114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fon od tygodnia i jest poprostu cudowny wyglad super i wogole ful wypas naprawde polecam on jest duzo lepszy od nokii 6233 Polecam!!!!!

  • 0

    227.  2008-09-27 21:24:34

    a jak wygląda sytuacja z baterią? dobrze trzyma?

  • 0

    228. ~  2008-09-29 14:37:57  host: i120.zicom.pl

    przyciski nie są gumowe ani dotykowe.czuć specyficzny "klik" :P hehe ogolnie zajebisty tylko suwak.. wykruszyl mi sie i musiałem oddac do naprawy... strasznie uciazliwy ten suwak;/

  • 0

    229. ~Hahaha  2008-10-03 15:00:27  host: abjl45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ta komóra ma mms-y bo ja mam i smiga zeje***cie

  • 0

    230. ~Alus  2008-10-05 21:36:49  host: ewz232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma symbiana, zdjecie lepsze niz w k550i, ja tam gg mam ;p bateria 1-4 dni, irda to przeżytek ;p suwak jak sie wie gdzie to nie za 50 ale za 15zl sie kupi ;] w ogole polecam ;)))

  • 0

    231. ~nananaa  2008-10-07 21:59:57  host: zary.zar.vectranet.pl

    siemano;)) ja mam takie pytanie w związku z tym telefonem czy mozna w nim zaistalować gg i czy dobrze slychac muzyke.Pozdro:*

  • 0

    232. ~Bill  2008-10-08 21:11:52  host: 116-119.echostar.pl

    Naprawde swietny fon wiem co mowie bo go posiadam :) wszystko jest w jak najlepszym porzadku duzo sie nie bede rozpisywal bo jak widac co niektorzy duzo sie rozpisali o tym telefonie oczywiscie o samych + Ci co go krytykuja to male dzieci ktore maja SE i poprostu nam zazdroszczą, pozdrawiam posiadaczy telefonow marki NOKIA! POLECAM !

  • 0

    233. ~monika  2008-10-15 22:17:28  host: iu90.bbs.com.pl

    ja też się zastanawiam nad kupnem tego telefonu ale obawiam sie o ten suwak,w koncu i tak ciezko jest znależć ideal bo ich niema.Mam stary tel bez żadnych bajerów a ten jak słyszałam jest świetny

  • 0

    234. ~bulwers  2008-10-16 14:21:38  host: ehk15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehh, wszyscy tylko pytania i pytania. A odpowiedzi mało. może zamiast pytać to się samemu nauczyć, poszperać po necie. wszędzie tego pełno. dane techniczne, porady itp. bulwers

  • 0

    235. ~BuBa  2008-10-19 09:00:01  host: ip-88-199-180-198.tczew.net.pl

    Hee Mam Ta Nokie OD Kilku Dni i Sprawuje Sie Extra Chodziarz mogła by być głośniejsza

  • 0

    236. ~jymal  2008-10-19 11:12:13  host: apn-77-114-0-99.gprs.plus.pl

    Słuchajcie. To tak. Starsza wersja(czerwona) jest wadliwa. Powiedzieli mi tak w serwisie. Za to nowsza(niebieska) nie. Powiedzieli że na 10 zepsutych 8 to czerwone. Suwak rozpada się bardzo często w starszej (czerwonej) wersji. Mi się zepsuł, poszedłem do serwisu, a tam mi mówią że gwarancja go nie obejmuje. Na to ja że to wada konstrukcyjna i żeby to wysłali do nokii, i że ja nic za to nie zapłacę. No i tak zrobili, naprawili mi suwak, teraz działa zajebiście, a ja nic nie zapłaciłem.

  • 0

    237. ~przemo  2008-10-19 16:18:55  host: pa234.konin.cvx.ppp.tpnet.pl

    jak z tym suwakiem ? słyszałem że często odlatuje ??

  • 0

    238. ~DMaster  2008-10-19 19:08:15  host: byy21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam smaka na tom nokie ale musze troche kaski nasbierac :D, o co chodzi z tymj rozsypującym sie suwakiem? Napraw jest droga?

  • 0

    239. ~niosd  2008-10-25 10:24:44  host: adnn29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon kolega naprawde nie ma symbiana

  • 0

    240. ~Enquax  2008-10-30 14:50:08  host: adb66.internetdsl.tpnet.pl

    Niw wierzę, on naprawdę nie ma symbiana :O

  • 0

    241. ~Kubamil  2008-11-01 16:33:30  host: public-gprs109279.centertel.pl

    Miałem ten tel 2 miesiące ani razu mi nie spadł lecz zaczęło robić się coś z wyświetlaczem.Najpierw zaczął zmieniać kolory potem już totalnie padł.Mam pytanie czym mogło to być spowodowane?Telefon oddałem do naprawy teraz działa tylko po prostu chcę wiedzieć.

  • 0

    242. ~kasia  2008-11-01 17:01:08  host: 77-254-33-26.adsl.inetia.pl

    BARDZO FAJNY TELEFON.MÓJ MA JEDNAK ISTOTNĄ DLA MNIE WADĘ-NIE DZIAŁA RDS.CZY KTOŚ MA PODOBNY PROBLEM I WIE CO Z TYM ZROBIĆ?

  • 0

    243. ~joha  2008-11-01 22:44:56  host: apn-77-112-128-124.gprs.plus.pl

    mam ten tel juz dlugo i nie zamienilabym na zaden inny! a wiekszosc kupuje ten tel i nawet poslugiwac sie nie potrafi albo uzywa go do nie tego co trzeba! zalosne! jak czytam te opinie niezadowolonych i tych ktorzy go nie mieli a sie wypowiadaja to mi sie zygac chce- sa zenujacy! pozdro dla posiadaczy n5610-tych zadowolonych!

  • 0

    244. ~Kasiula1724  2008-11-04 16:49:03  host: pc-85-202-99-139.siedlce.domtel.com.pl

    telefon bardzo fajny chyba kupie chociaz zastanawialam sie nad se k800i ale ten mi sie bardziej podoba prosze o rade

  • 0

    245. ~pan x  2008-11-13 22:09:35  host: staticline50110.toya.net.pl

    witam. a ja ma pytanie czy tym telefonnem mozna nagrywac filmiki z lampa blyskowa???? z gory dziekuje za odpowiedz

  • 0

    246. ~WALKMAN  2008-11-18 18:48:41  host: 91.90.78.18

    nokia znowu wydala se w innej obudowie (mam na myśli se w850)

  • 0

    247. ~Bill  2008-11-21 21:15:50  host: 116-119.echostar.pl

    Do 246: U CIEBIE OBOJETNIE JAKI TELEFON MUZYCZNY TO ODRAZU SE SERII WALKMEN JESTES ZALOSNY. SPÓJRZ LEPIEJ NA SWOJ WYSWIETLACZ CIAGLE TO SAMO MALE EKRANIKI I 256 tys KOLOROW HA HA HA ! Ten telefon to bajka mam go od czerwca i nie zmieniłbym na zaden inny POZDRAWIAM !

  • 0

    248. ~vipek  2008-11-25 17:49:43  host: 83-238-53-2.ip.netia.com.pl

    jak dla mnie supr cacko ;) poprostu rzadzi ... zajefajny wyglad, muza daje glosno ze hu hu :D no i nawet szybko chodzi Pzdr dla wszystkich co maja nokie 5610

  • 0

    249. ~Krzysiu  2008-11-25 21:58:45  host: aeds226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widzę, że wszyscy chwalą telefon ja za 3 miesiące wymieniam telefon mam teraz n73 każdy tak chwalił jak kupiłem to się okazało że to totalny zawias a ten to rewelacja

  • 0

    250. ~nikt  2008-11-30 12:13:47  host: fey82.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem ją około póltora miesiąca temu,wydawał się super.Od dwóch dni nie moge zniego korzystać,ponieważ zepsół sie wyświetlacz.Nie wiem czy wam doradzać tą nokie,są chyba inne i lepsze...

  • 0

    251. ~  2008-12-08 08:01:51  host: staticline50110.toya.net.pl

    witam. a ja ma pytanie czy tym telefonnem mozna nagrywac filmiki z lampa blyskowa???? z gory dziekuje za odpowiedz

  • 0

    252. ~Krzychu  2008-12-10 11:15:09  host: ip-72-12.kolornet.pl

    Mam problem.... mam koma w heyah... jednak mam problem z łączeniem się aplikacji do internetu... Wyświetla się błąd nie "niewłaściwy punkt dostępu" Próbuje zmienić preferowany punkt dostępu ale tam są wszystkie punkty dostępu (Era Internet, Internet_GPRS) i nie wiem jak ustawić ręcznie lub ściągnąć poprawny punkt dostępu...

  • 0

    253. ~  2008-12-11 16:20:54  host: 35.zawidow.com

    wszystko gow prawda mam fona od pol roku wszystko git zepsul mi sie 4 razy raz poszedl uklad klawiatury raz cala obudowa do wymiany raz wyswietlacz i raz glosnik ten do rozmow :D ale to wszystko po moim brawurowym urzytkowaniu :P( upadl mi 54 razy liczylem :) raz mocniej raz lzej to sie nie dziwie ) teraz naprawilem wszystkie usterki i dziala jak nowy tyle wam powiem jezeli sie dba to sie ma :D i wiem co mowie polecam tego fona filmy sie nie scinaj jest szybki jakosc muzy zajebioza i aparat 3.2 to juz cos polecam go bo w kategorii cenowej jest prawie ze najlepszy polecam

  • 0

    254. ~Michcio  2008-12-11 18:49:42  host: aqy197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo kupic ten fon czy nie czy lepszy se jakis w tej cenie a i jaka najwieksza karta pamieci do niego z gory dzieks

  • 0

    255. ~Yeti  2008-12-13 13:14:23  host: 116-119.echostar.pl

    Jasne zepsol Ci sie wyswietlacz i odrazu co musiales zrobic to napisac titaj ze wyswietlacz poszedł smieszny jestes i tak wiadomo ze posiadasz słony eriksłona a naokii5610 nie posiadasz POZDRAWIAM ! Co do nokii 5610 to wspanialy telefon muzyczny POLECAM !

  • 0

    256. ~Mizik  2008-12-15 22:08:11  host: ip-85-198-226-47.broker.com.pl

    Ja mam go od tygodnia. Telefon się fanie sprawuje tylko video się zacina (resetuje tel). Nie wiecie dlaczego? DO niej podpina się 4 giga spokojnie (254).

  • 0

    257. ~jojo  2008-12-16 15:13:16  host: aeii225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma naprawde ciekawe funkcje chciałbym sie tylko doweidzic czy posiada symbian rozwazam jego zakup jednak niepodoba mi sie tylko ten koszmarny suwak z przodu obudowy moim zdaniem psuje nieco ogólną estetyke

  • 0

    258. ~Lizz  2008-12-22 19:52:40  host: s1cr1.dab.tke.pl

    Ja też chciałabym kupic ten telefon ale czy to prawda że czerwone bardziej się psują??

  • 0

    259. ~  2008-12-25 14:18:28  host: c43-48.icpnet.pl

    jezeli czerwona wersja jest stara to co z rozowa.? chce zakupic N5610 PINK, bo jest w ofercie, nie bedzie sie psula jak czerwona.? prosze o odp. i wogole jak on nie ma symbiana.??? mailam N76 i pomoimo siwtnego wygladu i wogole obudoiwa schodzila i zawiasy od klapki sie rozluznialy po jakims czasie. mama nadzieje ze z tego bede zadowolona. PROSZE O POMOC CO DO KOLOROW.! pozdrawiam^

  • 0

    260. ~tyna  2008-12-25 15:47:30  host: c43-48.icpnet.pl

    witam. chce kupic rozowa nokie 5610(pink) czy jest ona stra taki jak czerowna czy to jest nowy wypust.?? w ofercie nokii tez juest dostepna owa rozowa tylkoz e bardzo rzadko. pozdrawiam i prosze o odp.

  • 0

    261. ~"""Damian"""  2008-12-25 20:54:49  host: aecc34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Teraz SE W910i i mysle nad zmiana wlasnie wpadla mi w oko nokia 5610 czy ktos wie czy oplaca sie zmieniac bo niby se910i tez muzyczny ale: cicho gra, ścina sie.... Ogolnie jest fajny ale nokia chyba fajniejsza...Kto cos wie niech pisze z góry dzięki

  • 0

    262. ~struglin  2008-12-26 21:08:21  host: host-5db0c136.sileman.net.pl

    mam telefonik od pół roku :P zlecial mi tak chyba z 2-3 razy na beton z wysokosci ok 1-2m i jakos mu nic nigdy nie bylo :D suwak tez sie nie rozwala (mam czerwona) :P a wogole to aparat troche szwankuje przy sztucznym oswietleniu ale na dworze jest ok!! telefon oceniam tak na 8,5 na 10 :] Yeti do niego wejdzie 4gb napewno ale 8gb tez powinno wejsc :P

  • 0

    263. ~struglin  2008-12-26 21:10:30  host: host-5db0c136.sileman.net.pl

    sory to mialo byc do Michcio :P i nie kupuj se bo to badziewie jest :P ale SE ma jeden + bo mozna w nim zmieniac soft i stery itd.

  • 0

    264. ~M  2008-12-27 11:19:24  host: abcy43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osobiście uważam że telefon jest wart swojej ceny, nie zauważyłam u niego żadnych wad, suwak muzyczny mógłby być w sumie lepiej wykonany bo troche się zacina ale telefon jest sliczny, łatwy w obsłudze. Super sie słucha muzyki, robi naprawde ładne zdjęcia, klapka wygodna w obsłudze, nawet gry ma fajne xD Uwielbiam ten telfon i wszystkim go szczerze polecam. Jest naprawde super

  • 0

    265. ~Adamoss  2008-12-27 18:37:32  host: cpc4-leds5-0-0-cust896.leed.cable.ntl.com

    Witam! Słuchajce mam pytanie...xD czy ten telefon ma wejscie uniwersalne do sluchawek...? Czy tez moz zupełnie inne.. Prosze odp...;D dzienX...;P

  • 0

    266. ~gosc  2009-01-04 12:52:44  host: 83-145-189-51.cable-modem.tkk.net.pl

    Mam ten telefon i ma on kilka wad. Najwieksza wada tego telefonu sa zwiechy przy odtwarzaniu muzyki raz sa czesto a raz w ogole ich nie ma :/ Oczywiscie jak to na nokie przystalo dzwiek odtwarzany przez sluchawki nie jest idealny i definitywnie dzwiek jest gorszy od SE serii W

  • 0

    267. ~roberta151  2009-01-09 21:24:03  host: gpi180.internetdsl.tpnet.pl

    ja jestem prawie zdecydowana żeby kupić ten telefon, ale martwię się że rozleci się ten suwak. jeśli by mi się rozleciał to co wtedy mam zrobić??? odpowiedzcie

  • 0

    268. ~M  2009-01-10 15:44:56  host: abbx153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Suwak jest super łatwo sie obsługuje telefon i nawet ładnie wygląda xD

  • 0

    269. ~Adam1711  2009-01-13 18:50:29  host: aclc130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę sobie kupić ten telefon. Zachwyca mnie tylko jest jeden problem. Przeczytałem że niektórym kruszy się ten suwak i to mnie trochę odstrasza. Czy on na prawdę jest taki słaby??

  • 0

    270. ~maniek  2009-01-13 22:08:40  host: evt89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy do tej komórki wchodzi karta 4gb a może większa??? z góry dzięki za odp.

  • 0

    271. ~xxxxxD  2009-01-17 19:13:52  host: gby114.internetdsl.tpnet.pl

    T-Mobile USA zawiesił sprzedaż telefonu Nokia 5610 XpressMusic i usuwa wzmianki o telefonie ze wszystkich materiałów reklamowych. Wada fabryczna Nokii 5610 XpressMusic sprawiła, że krótko po rozpoczęciu sprzedaży pojawiła się fala reklamacji w związku z uszkodzonymi ekranami. czy ktos mial taki problem? i czy faktycznie jest to mankament tych telefonow?

  • 0

    272.  2009-01-17 19:16:23

    T-Mobile USA zawiesił sprzedaż telefonu Nokia 5610 XpressMusic i usuwa wzmianki o telefonie ze wszystkich materiałów reklamowych.Wada fabryczna Nokii 5610 XpressMusic sprawiła, że krótko po rozpoczęciu sprzedaży pojawiła się fala reklamacji w związku z uszkodzonymi ekranami. czy komus ujawnila sie ta wada?? i czy to jest naprawde mankament tego modelu?

  • 0

    273. ~ilzas  2009-01-21 14:48:46  host: netpanel-87-246-202-44.ar.akademiki.lublin.pl

    Mam pytanie czy do nokii 5610 da rade dozucici karte 4gb i jaka ona musi byc???

  • 0

    274. ~  2009-01-23 20:23:24  host: dynamic-78-8-62-131.ssp.dialog.net.pl

    wlasnie ;p jak ta druga kamere wlaczyc ;p czy wogle sie da?? czy jest tylko do wideo rozmow

  • 0

    275. ~yyyy  2009-01-23 23:30:48  host: 97-mo7-2.acn.waw.pl

    Jesteście żalośni. Mam Nokie 5610 CZERWONĄ już pół roku RAZ zepsół się wyświetlacz ale to z mojej winy. Po jakie gówno piszecie że czerwone są stare a niebieskie nowe jak w tym samym czasi cały czas je produkują. To chyba logiczne....... yyyyyyy??????

  • 0

    276. ~maxiu  2009-01-24 15:11:04  host: host134d.hades.net.pl

    ten telefon jest zbyt standardowy moim zdaniem dla osób lubiący dużo grać na telefonie ale całkiem całkiem jest ładna i łatwo ją obsługiwać

  • 0

    277. ~:/  2009-01-30 15:48:05  host: fey82.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego phona od miesiąca,już sie ekran popsuł i jest w naprawie,niepolecam,ładny ale sie psuje...

  • 0

    278. ~biffius  2009-02-02 13:44:39  host: aefm159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kwietnia 2008 i do tej pory sprawował się rewelacyjnie, mnóstwo funkcji, odtwarzacz muzyki odtwarza muzykę głośno i wyraźnie. Jednak od jakiegoś miesiąca zauważyłem dziwne rzeczy z wyświetlaczem. Podczas użytkowania, przynajmniej raz-dwa razy dziennie, ekran robił się na chwilę czarny. Nie trwało to długo, jakieś sekundę, góra dwie, jednak zaniepokoiło mnie to, a teraz jeszcze przeczytałem, że Nokia wycofuje ten model ze sprzedaży, właśnie z powodu wyświatlaczy. Jeśli ktoś trafi na dobry model, to szczerze go polecam.

  • 0

    279.  2009-02-08 08:19:52

    nokja to 1 wielka wada i pomyłka :D

  • 0

    280. ~hehe  2009-02-08 14:59:24  host: ds-131.netmax.net.pl

    muzyke slychac w nim moim zdaniem zajebiscie jak na telefon zdjecia tez robi naprawde ladne a bateria w moim telefonie trzyma przyzwoicie 2-5 dni zalezy jak uzywam co do pytania o cene to np na aukcjach swistaka idzie juz za 400 wychaczysz :)

  • 0

    281. ~d4st1n  2009-02-10 19:29:29  host: ust94.p2.interarena.pl

    mam z tym telefonem mały problem, otóż cały czas mam podswietlany ekran z widoczną tapetą główną, pomimo,że mam włączony tryb oszczedny i wygaszacz który i tak nie działa... proszę o jakieś porady

  • 0

    282. ~luk  2009-02-10 22:35:35  host: bwa74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja posiadam samusnga D900i i uwazam ze jest rewelacyjny mam go juz ponad rok i ani jednej wady, klapka nie posiada zadnych luzow, ta nokia ma tylko wiecej kolorow na wyswietlaczu ale uwazam ze i tak nie dorowna temu samsungowi, nokia ma wyrobiona marke i produkuje teraz szajs....

  • 0

    283. ~Paweł  2009-02-12 19:06:28  host: 83-238-238-193.adsl.inetia.pl

    Mam takie pytanie, czy ten telefon jest lepszyy od K550i ? ;> Bo mam k550i i niewiem właśnie, czy zamienić go na Nokie 5610 ; ]

  • 0

    284. ~michau  2009-02-12 21:38:58  host: 195.205.252.131

    Ludzie od jakiś 3 lat mam nokie E65 (też slider) i jakoś nigdy nie miałem problemów z "suwakiem" ! Tutaj sytuacja musi wyglądać tak samo, ponieważ podzespoły prawdopodobnie są takie same, bo cóż innego można wsadzić w slider żeby się rozsuwał.

  • 0

    285. ~roboss  2009-02-13 12:26:52  host: abcr165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    karta 4 giga owszem z reszta sie reklamuje do tego tel... a co do wyswietlacza to raczej cos z nim jest... w szczegolnosci pojawia sie jak chce odtworzyc jakis film(wszczegolnosci nagrane na najwyzszej jakosci i rozmiarze)... albo robi sie bialy ekran albo film sie przycina... dodatkowym minusem jest bateria... mogla by trzymac dluzej... moji znajomi posiadaja tez ten tel i z tymi samymi problemami sie borykaja... noki zrobze cos z tym!!!

  • 0

    286. ~aneta1408  2009-02-13 12:34:09  host: aayf241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialam kupic ten telefon , ale po tych wszystkich wypowiedziach mi sie odechcialo. :/

  • 0

    287. ~golab  2009-02-15 11:11:48  host: aehd214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Symbian to nie tak jak windows na kompie! Ma podobne funkcje ale to jest coś przejściowego między softem a windowsem. Można to prosto usazadnić. Po co mieliby robić Windows Mobile jeżeli symbian jest taki jak windowns? Symbian ma mniej funkcji niż windows.

  • 0

    288. ~novy57  2009-02-18 11:38:40  host: 195.205.225.121

    Nokia chyba nie miała pomysłów na telefon i obudowe zerżneła z alcatela ot-c825

  • 0

    289. ~kwasny  2009-02-18 18:09:33  host: bam16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko mam zamiar kupic ten telefon ale zastanawiam sie czy glosno gra muzyka jadni muwia ze gra bardzo glosno a inni ze gra cicho

  • 0

    290. ~japko  2009-02-23 21:06:29  host: 77.252.171.16

    fajna koma tylko niewiem czy ma glosnik, bo ja chce posaluchac radia- opcjonalnie radia PIK lub Maryja. Hmm a co to jest ten suwak...?taki jak od spodni?.Jestem poczatkujacym uzytkownikiem nie mam komy.

  • 0

    291. ~suchy ;d  2009-02-24 14:38:08  host: aefb184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam powiem tak ja mam Nokie 5220 XpressMusic w niej nie ma zadnej wady i tyle...^^ polecam

  • 0

    292. ~  2009-02-24 20:47:58  host: 195.116.35.200

    czy on naprawdę tak siepsuje? bo już nie wiem;/

  • 0

    293. ~kosiarz_umysłów  2009-02-26 13:55:24  host: aekm66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogromnym minusem muzycznych nokii jest brak możliwości ustawienia tak ładnego i niezagłuszającego wyższych tonów basu jak w walkmanach. po za tym wg mnie dokanałowe słuchawki dołączane do walkmanów są dużo lepsze niż słuchwaki nokii. prawda jest taka, że rzadko widać jakąś wielką różnice między 16 mln kolorów w nokii a 256 tys. w SE. tak jest przynajmniej przy porównaniu 6300 i w890i, może przy innych nokiach, mających większy wyświetlacz niż 6300, to porównanie wypadałoby na korzyść nokii.

  • 0

    294. ~ola092  2009-02-26 20:35:41  host: abca105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam tego telefonu! kupilam go dwa miesiace temu, od tego czasu byl juz dwa razy w naprawie, a teraz zepsul sie trzeci raz. ;| być może trafiłam na wybrakowany telefon, ale myślę, że za taka cene [ok. 850-900z] Nokia mogla by lepiej zrobic ten telefon technicznie. klawiatura jest niestabilna, tylnia klapka opornie sie otwiera. po fakcie stwierdzam, iz zaluje, ze kupilam ten telefon. ;/

  • 0

    295. ~  2009-02-27 19:11:55  host: aekc89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A Mi ten telefon sie p odoba..;] MAm go juz 6 mies. i jestem z niego zaddowolona. WOgole mi sie nie psuje.. jest wytrzymały..! Ja nie wiem co wy z nim robicie..;/ moj tez kilka razy upadl i wogole ale jakoś nic a nic mu nei jest :PP "jak nowy" bez wad..

  • 0

    296. ~gaciaa9  2009-03-01 10:49:13  host: chello084010147176.chello.pl

    mam pytanie w jaki sposób można włączyć w tej komórce kamerę wideo rozmów, chce jej użyć do zrobienia zdjęć. Nie mogę nigdzie znaleźć tej opcji...

  • 0

    297. ~gaciaaaa  2009-03-02 22:40:03  host: chello084010147176.chello.pl

    jak można używać kamery wideo rozmów, jest możliwość robienia nią zdjęć? telefon jest MEGA mam od tygodnia i jestem pod wrażeniem, porownujac do 5300 która mialam wcześniej to nie ma porównania, 5610 lepsze wykonanie, stabilniejsza,super aparat, świetna muzyczna komórka. Polecam!!

  • 0

    298. ~MaG  2009-03-07 04:28:49  host: piasty-125.tp.unicity.pl

    A ja napiszę tak-Nie miałem,nie mam i nie mam zamiaru mieć tego telefonu:) Mogę mieć złą opinię? Mogę :D więc krótko-Nie lubię telefonów :) PPC przebija wszystko ;) Pozdrawiam

  • 0

    299. ~uju  2009-03-07 20:43:40  host: hmx188.internetdsl.tpnet.pl

    odpowiedzcie czy czerwona seria nokii 5610 bardziej się psuje?? prosze o szybką odpowiedz

  • 0

    300. ~g  2009-03-08 18:35:09  host: orunia-151-224-032.nat0.sta.nsm.pl

    Nokia 6510 kupiona styczeń 2008, nowa. Po dziś dzień wszystko działało, czasami sama się wyłaczała podczas urzytkowania i sama się włączała. Czasami się wieszała. Ostatecznie dziś padł wyświetlacz-jutro zaniosę poprostu do serwisu bo telefon naprawdę się podoba i nie zamierzam zmieniać.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet