Nokia 5510 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5510 Opinie o Nokia 5510

Nokia 5510

w sumie: 67
  • 0

    1. ~usper_electric  2004-11-24 12:38:00  host: cache.ilabs.pl

    Żuuuuuul.Ceglaaaaaaaaaa.Noie dałbym nawet złamanej złotówki!!!

  • 0

    2. ~Pablo Romero  2004-12-16 09:28:00  host: ip154.zsp-olesnica.pl

    Chyba se jaja robisz. Jest niezly i ma mp3 a w noki to raczej malo spotykane. Cegla bo cegla ale uzytkownicy szybko docenia jego zalety...

  • 0

    3. ~OSTRY  2004-12-22 20:34:00  host: terc.internet.radom.pl

    Wg. mnie jest zajefajna, właśnie sobie kupiłem :) I za tą cenę jest naprawde warta podziwu. Wielkości mniej więcej 5110 a ma mp3 radio, net, ... Normalnie bajer :) Pozdrawiam miłośników 5510 ;)

  • 0

    4. ~Junior  2005-01-31 23:50:00  host: avs176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam alcatela 735 i zamierzam zamienic ja na nikie 5510

  • 0

    5. ~lecho  2005-02-05 18:40:00  host: 212.244.255.3

    jest zaj............. normalnie spozio tylko lipa bo ma mono wyświetlacz

  • 0

    6. ~dj  2005-02-15 23:37:00  host: bml157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    5510 nie ma dyktafonu

  • 0

    7. ~Duch  2005-02-17 13:06:00  host: bkd86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem go 2 lata temu zanim mi skradziono i bylem baaardzo zadowolony.. 128 mb na mp3 i nei tylko, mozna inne rzeczy przenosic traktujac go jako maly dysk wymienny ;)
    radio bylo spox, 10 miejsc na rozne radia, ogolnie milutki i przyjazny.. a i pisalo sie na nim jak na zwyklej klawiaturze :]

  • 0

    8. ~KAma  2005-02-17 23:12:00  host: bvi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON TO CEGŁA!!!!:PPP

  • 0

    9. ~dronx  2005-03-07 17:23:00  host: host-81-190-192-131.gizycko.mm.pl

    Jak dla mnie spox,moze poza wielkoscia ale nie ma sie czemu dziwic-jakos trzeba zmiescic te wszystkie przyciski,no i chociaz wiesz ze masz go w kieszeni hehe.
    Pozdrawiam ludków,którzy nie narzekaja na 5510.

  • 0

    10. ~china  2005-06-19 17:06:00  host: nat1.daminet.pl

    fajowy fon Legenda jak by mial chociaz kolorowy wyswietlacz :P spoko kom

  • 0

    11. ~Kubza  2005-09-08 22:53:02  host: smrw-81-219-125-112.devs.futuro.pl

    do Ducha...ciekawe co Ty za telefon miales bo z tego co wiem to 5510 ma 64 mb na mp3, wiem bo mialem go prawie 2 lata. pozdro 600

  • 0

    12. ~Zwolik  2005-10-21 08:47:46  host: gw1.tczew.net.pl

    JA MAM NOKIE 5510 TELEFON JEST ZARABISTY NIE MA NA CO NARZEKAC TYLKO WIEKSZA PAMIEC ALE TELEFON JEST ZARABISTY

  • 0

    13. ~Asia  2005-12-24 21:51:29  host: dfc148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według mnie jest super tez taki talefon mam i to wcale nie cegła jest poprostu idealny

  • 0

    14.  2006-01-26 17:31:58

    Mi sie jakos nie zabardzo podoba...Brak java,polifonii,kolorowego wyswietlacza,no ale trudno dalej sadze swoje:TELEFON JEST DO DZWONIENIA I SMS'OW :)

  • 0

    15. ~karolla  2006-03-13 19:39:45  host: djd26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest radyjko

  • 0

    16. ~Samiec  2006-05-08 22:11:39  host: bgj54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zajefany polecam każdemu kto szuka niedrogiego i dobrego fona. No i przede wszystkim to jest NOKIA!!!!!!!!!!!

  • 0

    17. ~hbrt-216  2006-05-16 16:33:42  host: cyt106.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie sobie kupiłem taki telefon. Zobaczymy jak przezentuje sie w realiahc i dopiero ocenie jego technike i szczegóły. Pozdrawiam

  • 0

    18. ~hbrt-216  2006-05-16 16:34:03  host: cyt106.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie sobie kupiłem taki telefon. Zobaczymy jak przezentuje sie w realiahc i dopiero ocenie jego technike i szczegóły. Pozdrawiam

  • 0

    19. ~mecenas  2006-06-19 21:42:07  host: vlan.efekt.net.pl

    no tak... wszystko spoko fon fajny ale ciezko sie pisze na tak malych klawiszach :( osobiscie wole T9

  • 0

    20. ~bubu  2006-07-05 09:27:20  host: h-82-177-131-218.dolsat.pl

    ej chciałem się dowiedziec czy u was też tak jest że jak nawet ustawicie dzwięk klawiszy to i tak po naciśnięciu pierwszego klawisza nie ma dzwieku i dopiero jak się naciska następne jest dzwięk??

  • 0

    21. ~project88  2006-08-08 21:27:00  host: cjp160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcial bym sie dowiedziec czy w tej nokii jest kompozytor dzwonkow :)

  • 0

    22. ~Waderra  2006-08-14 13:26:24  host: dyp138.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma bajerow typu aparatow,polifoni, kolorkow, kompozytorow. Jest cegla ale dla mnie to zaleta. Mam go od dwoch lat i jestem z niego bardzo zadowolona, szczegolnie z mp3 i radia, a malo telefonow ma te dwie funkcje jednoczesnie (a jak juz to drozyzna). Cala klawiatura to tez plus. Tym telefonem mozna zabic ;)

  • 0

    23. ~Alan.M  2006-08-16 20:10:15  host: avb46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipa bo mono wyświetlacz ale zaletami są radio i odtwarzacz Mp3 pozdro:-)

  • 0

    24. ~patryk1990  2006-09-01 08:49:13  host: amo18.internetdsl.tpnet.pl

    zna ktos moze stronke z ktorej moglbym sciagnac softa do 5510 ?? prosze o odpowiedz

  • 0

    25. ~aaadriaaan  2006-09-15 23:37:29  host: 81.219.70.25

    ile on jest teraz warty ?

  • 0

    26. ~jack  2006-09-23 11:56:15  host: 213-238-82-60.adsl.inetia.pl

    Spox, radyjko, mp3, idealne narzędzie budowlano-bojowe. Celnym rzutem możemy zneutralizować nawet czołg, podejrzewam. Powinny być na wyposarzeniu armi :) A tak serio to jest to dobry telefon. Nie ma z nim problemow. trzeba sie do klawiszy przyzwycziać. No i do rozmiarów :]

  • 0

    27. ~&*%#$@!^&  2006-10-15 14:53:49  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    Ma bardzo dużo pamięci choć wygląda jak klawiatura w komputerze , jest to bardzo trwałym telefonem. ja bym tego nie kupiła bo mam nokię N70 to jest dopiero wypas...pozdrawiam

  • 0

    28. ~grzechotniq  2006-11-11 08:59:18  host: bqp186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupe taki tel do 70zł??

  • 0

    29. ~bt  2006-12-05 20:46:58  host: 195.245.213.9

    spoko tel, miałem go wiele lat, aż pewnego razu najpierw wyłamałem wtyczkę usb, a kilka dni później miał czołowe zderzenie z rurą i wyswietlacz szlag trafił, generalnie działał ok, pod koniec żywota lubił sie powiesić. super bateria jak na tamte czasy a i teraz zdarzają się nokie z gorszymi :(

  • 0

    30. ~bt  2006-12-05 20:50:01  host: 195.245.213.9

    spoko tel, miałem go wiele lat, aż pewnego razu najpierw wyłamałem wtyczkę usb, a kilka dni później miał czołowe zderzenie z rurą i wyswietlacz szlag trafił, generalnie działał ok, pod koniec żywota lubił sie powiesić. super bateria jak na tamte czasy a i teraz zdarzają się nokie z gorszymi :(

  • 0

    31.  2006-12-18 17:37:49

    Jak na tamte czasy full wypas a ta pamiec!!SUPER moja pierwsza koma

  • 0

    32. ~serek  2006-12-20 12:48:58  host: system858917578.mtvk.pl

    co wy mowicie jaki odtwarzac mp3 jak wgrałem na tego fona Mp3 i niechodza, za to sa pliki LSE które po odtworzeniu noramlnie brzmia jak MP3

  • 0

    33. ~  2006-12-30 22:14:08  host: 195.189.142.245

    Bardzo dobry telefon moja ma juz chyba 5 lat i działa bezproblemowo tylko sluchawki cos zaczynają nie łączyć na kablach klawiaturka piękna sprawa smsy szybko sie pisze a funkcję muzyczne no to raczej radio tylko bo 64 mb to dzisiaj jak na mp3 troche malo ogólna ocena -5 za wielkość ale te klawisze gdzies trzeba bylo umieścić.

  • 0

    34. ~Przem@s  2007-01-02 14:59:40  host: dqz210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mozna na niego ściągac dzwonki mp3 ??? takie np z wapstera ...

  • 0

    35. ~Gosia  2007-02-07 14:49:10  host: ayg87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZNAM TAKĄ MŁODĄ PANIĄ KTÓRA MA KOMÓRKĘ TĄ I JEST BAAAAAAAAAARDZO ZADOWOLONA!!!!

  • 0

    36. ~sebo007  2007-02-09 22:21:23  host: bqy134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak slucham tych kolesi co narzekaja na mp3 ze nie da wgrac a tak naprawde to przez zle oprogramowanie noki sciagnijcie sobie z internetu program another audio manager a wszystko bedzie ok pozdro

  • 0

    37. ~szczur  2007-03-14 17:26:29  host: der233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z wapstera??? ale łoś!!

  • 0

    38. ~  2007-04-20 07:58:16  host: acfq236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taką można zabić xD

  • 0

    39. ~frytko  2007-06-08 15:38:24  host: aje78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fon - brak tylko notatnika. tak poza tym kupilem sobie n6822 i juz sie rozwalila,po niecalym pol roku. a n5510 od 7 lat dziala bez sderwisu na oryginalnej baterii.

  • 0

    40. ~  2007-06-28 19:15:06  host: ip-91-192-1-46.techmedia.com.pl

    ~frytko - fajnie ze Ci juz 5510 dziala 7 lat :) naprawde super lol879

  • 0

    41. ~WOjciech  2007-07-05 22:29:20  host: tkt21.ster-net.pl

    Mam ten telefon i jestem zadowony wszystko dziala wporzo naprawde super tez do samoobrony

  • 0

    42. ~sfat  2007-07-31 14:25:00  host: abyi53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon miodzio, mp3,radyjko, sms tylko furcza na takiej klawiaturce, wiadomo nowosc to to nie jest, ale jak na swoje lata to sie trzyma, mialem taki teflon naprawde wporzo

  • 0

    43. ~heblarz  2007-08-29 15:07:34  host: boc138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i jest super na codzien uzywam nokii 6630 a ta pozyczyłem ojcu i mi ja zajechal bo jest stolarzem lakiery i te inne sprawy robia swoje kurz jest wszedzie ale dziala radio i mp3 player to zalety tego fona i doskonala klawiatura do smsow 160 znakow w 15 sekund jak sie sprawnie pisze a co do mp3 to sie da wgrywac mp trojki tylko trzeba mieć program another audio manager i wszystko pozdrawiam uzytkownikow tej nokii

  • 0

    44. ~GorkY  2007-08-31 11:08:40  host: 82.160.142.194

    no telefon jest dobry: mp3, radyjko. mam ten tel i dziala bez zarzutow, tylko nie mam do niego instrukcji a potrzebowalbym bo nie bardzo wiem jak sciagnac przednioa czesc obudowy... :/ jezeli ktos zna stronke na ktorej moglbym znalez info o tym byl bym bardzo wdzieczny!!! :)

  • 0

    45. ~GorkY  2007-08-31 11:10:57  host: 82.160.142.194

    no telefon jest dobry: mp3, radyjko. mam ten tel i dziala bez zarzutow, tylko nie mam do niego instrukcji a potrzebowalbym bo nie bardzo wiem jak sciagnac przednioa czesc obudowy... :/ jezeli ktos zna stronke na ktorej moglbym znalez info o tym byl bym bardzo wdzieczny!!! :)

  • 0

    46. ~ktoś  2007-12-13 16:36:51  host: dkv94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czepiacie się wielkości przynajmniej czuć że masz w kieszeni a nie tak jak ja teraz mam SE k510i i sie co chwila macam po kieszeni bo sie zastanawiam czy mi go ukradli czy nie. a osobiście to lubie duże telefony

  • 0

    47. ~bielak  2007-12-30 21:23:54  host: 77-253-252-50.adsl.inetia.pl

    ma tego fona o dłuższego czasu i nie narzekam plus dlatego co ją zaprojektował

  • 0

    48. ~szymono  2008-01-18 20:47:34  host: acdx198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super tel wytrzymały mam go rok i nic sie nie dzieje

  • 0

    49.  2008-02-27 15:12:57

    ZestawPOP N5510 +bateria +ładowarka +kabel USB(port1.1) +zestaw słuchawkowy +przejściówka na "zwykłego" minijacka do słuchawek/wzmacniacza itp. +płytaCD z oprogramowaniem (lepiej użyć "another audio manager 1.2"). Wkrótce będzie 5,5 roku odkąd używam tej starej poczciwej Nokii, wtedy to było coś całkiem nieźle wyposażonego, dziś już weteran na emeryturce po tysiącach gleb jakie przyjął na klatę;) Fajnie było posłuchać sobie radia, albo wrzuconej muzy - 60,8MB pozwala na wgranie średniej płyty ulubionego wykonawcy. Bateria oryginalna 1dzień dzwonienia i pisania lub 3dni przy lekkim użytkowaniu. Ten aparat NIGDY MNIE NIE ZAWIÓDŁ! (to samo ładowarka i kabel USB) co już jest mało spotykanym faktem przy nowszych telefonach. Jednak "do szkoły nie pójdzie bo już zostało 82%pierwotnej masy;) obity z każdej strony - druga obudowa, krótkoterminówka/chińszczyzna deformująca dźwięk głośniczka:( Pozdrawiam radosnych użytkowników 5510!

  • 0

    50. ~tomek  2008-03-04 19:47:33  host: 088156069253.skr.vectranet.pl

    a jak wgrac na nia mp3 prosze o kontakt 31#!8)1 pisac blagam bo nie wiem co robic z gory dziekuje

  • 0

    51. ~garbaty aniol  2008-03-06 17:51:33  host: public-gprs15382.centertel.pl

    ten telefon jest suuuuuper kiedyś taki miałem ale go musiałem oddać i bardzo tego żałuje. teraz kombinuje żeby taki kupić.

  • 0

    52.  2008-04-03 21:41:56

    Miałem łącznie 3szt. Telefon w miarę udany żywotny klawiatura do smsów bajka. Odporny na upadki. Mp3 i radio fajnie grają 64MB to już coś. Problem z przejśiówką na słuchawki kiepskeij jakości. Obydwa czasami sie wieszały. Klawiatura się zacinała najpierw naprawiałem w serwisie aluminowe podkładki potem samemu. Bateria krótko trzyma około 2-3dni, przy muzyce po godz trzeba ładować. Telefon strasznie prosty typowe mono wyświetlacz mały. Telefon gdyby był chudszy i miał przynajmniej kolorowy wyświetlacz i VGA aparat pewnie bym miał go do dziś. W sumie z tym modelem była moja najduższa przygoda z telefonami po nim w ciagu roku miałem kilka innych. Na dzień dzisiejszy zakupu nie polecam większość pozostałości na rynku jest już poważnie wychodzonych po naprawach albo lada chwila naprawa, "rysy na płycie" przez co sie wyłączał kiedy był naprwade potrzebny.

  • 0

    53. ~wisimutalacha  2008-05-10 15:14:17  host: 87-205-94-214.adsl.inetia.pl

    TEN TELEFON JEST ZAJEBISTY !!! słuzył mi przez jakieś 3.5 (to był mój pierwsyztel. i nie chciałem żadnego innego, tylko ten :D) i nie zawiodłem się. Teraz gdy mam badziewnąn-gage, z przyjemnością powróciłbym do 5510 :)

  • 0

    54. ~DZWONEK  2008-05-20 20:17:27  host: x66x17133.jaskom.pl

    Telefon nie do zdarcia. Naprawde ma super klawiature do pisania esów. Ceni się jak na swój wiek. Dlatego bo telefonów na których można pisać dwoma kciukami już jest mało np.e70 6822 6820. Ale trudno te modele znależć po rozsądnej cenie o ile się je wogóle znajdzie. Ja swoją 5510 szukałem pół roku. I nigdy się z nią nie roztane. Chyba że e70 stanieje to rozsądnych cen.

  • 0

    55. ~  2008-07-20 13:18:44  host: acnq97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o mój Boże ten telefon ma więcej pamięci niż SE k700i!!!! ale nie liczy sie ilosć tylko jakość (mp3 radia i słuchawek) a w tym modelu nie są one zbyt dobre choc jak na tamte lata to niezłe

  • 0

    56. ~wymiatacz  2008-10-07 20:01:33  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona już od 7 lat zejebiste ma MP3 mam teraz N95 czsem go używam

  • 0

    57. ~  2008-11-08 21:41:05  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    znalazłem go w szufladzie kupiłem słuchawki 5 zł obudowa 10 zł i jak nówka

  • 0

    58. ~d  2008-11-10 10:47:21  host: system858917593.mtvk.pl

    Normalnie boje sie tego telefonu!

  • 0

    59. ~krzysiu95959595  2009-01-24 19:25:16  host: eoy117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z tego że duży? przynajmniej wiesz co masz w kieszeni a co do tych wszystkich bajerów to on nie musi mieć k. wyświetlacza, aparatu, java... wystarczy mp3 i radyjko i gitara jedyna wada że nie ma T9

  • 0

    60. ~Majki  2009-03-19 12:13:08  host: 79.162.185.46

    Też mam ten telefon ma przedewszytskim świetną jakość MP3 i czasem się nim bawię choć mam N95 8gb ;) Pzdr.

  • 0

    61. ~  2009-06-08 09:34:35  host: ogr054.multi-play.net.pl

    w swoim czasie wyprzedzał epokę... miałem takiego czerwonego ech, aż łezka w oku się kręci ;)

  • 0

    62. ~nikt  2010-10-10 21:16:42  host: agg151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kapitalny telefon. Do teraz jak patrze na jego zdjęcia to się uśmiecham... aż się łezka w oku kręci.

  • 0

    63. ~OOO  2010-11-15 14:12:44  host: client-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    AHH PIEKNY BYL...W 2004ROKU HIT! NAJLEPSZY TELEFON KTORY MIALAM ... JAK NA TAMTE CZASY WYMIATACZ!

  • 0

    64. ~piotrek  2011-02-08 11:33:23  host: abaz245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja go właśnie cały czas używam. jeden z najlepszych telefonów jakie były i są na rynku. Nie do zajeżdżenia.

  • 0

    65. ~  2011-04-10 10:17:07  host: 83-168-106-57.pz3-nat.espol.com.p.106.168.83.in-addr.arpa

    dziwny ale... fajny ,ale sobie go nie kupie bo za stary ;p taki sam telefon miał taki jeden facet w filmie "Taxi"

  • 0

    66. ~Pasqd  2012-10-09 12:43:59  host: apn-46-76-171-239.dynamic.gprs.plus.pl

    Mój pierwszy telefon - na epokę w której funkcjonował to było coś :) Bardzo dobrze go wspominam :)

  • 0

    67. ~BŁĄD w opisie  2013-12-31 15:14:12  host: 87-205-149-32.adsl.inetia.pl

    KOMUNIKACJA I ZŁĄCZA ! USB - Nie ! typ USB - nie dotyczy No a jak wciągaliśmy pliki do telefonu?! oczywiście że po USB 1.1 Telefon na tamten start był super, choć MASA była katastrofalna.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet