Nokia 5500 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5500 Opinie o Nokia 5500

Nokia 5500

w sumie: 102
  • 0

    1.  2006-05-10 15:06:48

    wyposażenie telefoniku fajne a nawet bardzo fajne, troszkę gorzej z wyglądem (nie bardzo podoba mi się ta "alcatelowa linia")
    stawiam 8

  • 0

    2.  2006-05-10 15:09:35

    całkiem fajny, tylko troche 'podpaskowaty'

  • 0

    3. ~zergling777  2006-05-10 15:12:04  host: bpi168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no wreszcie zrobili jakis porzadny telefon... ktos im widocznie nalal ojeju do glowy. tylko cena nas nie zachwyci...

  • 0

    4. ~piotrz  2006-05-10 15:29:22  host: 116.60.rev.vline.pl

    a to co? symbianowiec z wyświetlaczem 208x208? a symbiana ma (widać po przycisku menu i wyglądzie menu)

  • 0

    5. ~tubus  2006-05-10 17:05:41  host: 81.219.69.160

    wspanialy jest :D

  • 0

    6. ~  2006-05-10 17:31:33  host: prosie2.aster.pl

    Ma symbiana, zmienne kolory podświetlenia niektórych klawiszy i bedzie kosztował cos około 300 euro na początku... jak na symbiana, to tanio...

  • 0

    7.  2006-05-10 18:37:35

    mozecie jakos udowodnic ze ma Symbiana bo tu nigdzie nie pisze a na innych serwisach rowniez nie ma o tym ani slowa

  • 0

    8.  2006-05-10 19:38:13

    Widze, że pan dragon bardzo zna się na telefonach...

  • 0

    9.  2006-05-10 19:39:35

    Chłopie zobacz sobie na układ baterii, zasięgu, a potem na dół wyświetlacza, zobacz opcje, exit, a potem jeszcze znowu w góre i zobacz na ten napis Tening...identyczne jak w standartowych programach na symbiany(np. Today na SX1)...

  • 0

    10.  2006-05-10 19:40:44

    Pozatym to wstydził bym się wyciągnąć taki telefon na ulicy...przecież to wygląda jak alcatel z klawiszami(c i wap) skopiowanymi z SE(a fe :/)

  • 0

    11.  2006-05-10 20:13:44

    jak już pisałem - podpaska

  • 0

    12.  2006-05-11 09:29:39

    Komórka z funkci fjna.....Co do Przycisku C..Vinamp,bredzisz...ja w swojeje n6600 tez mam klawisz C,i co tez go niby skopiowali od SE ??

  • 0

    13. ~Nokia Fan  2006-05-11 10:12:13  host: atj24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Owszem, telefon bardzo fajny, oznaczenie mi przypadłod do gustu - 5500 :) Ale mam jedno najważnejsze pytanie, skoro telefon nie ma PDA, to po jakiego grzyba ma taka obsługe klawiszy jak Nokie z Symbianem?????

  • 0

    14. ~Nokia Fan  2006-05-11 10:22:04  host: atj24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha i jeszcze chciałem sie zapytać, dlaczego nie pojawił sie news o najnowszych modelach z dolnej półki firmy Nokia??? Już od dobrych 2 tyg. na stronie producenta sa takie modele jak 2310 i 2610... Dość ciekwie wyposażone jak na tak tnie propozycje...

  • 0

    15. ~cinek  2006-05-11 17:13:50  host: ain155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    będzie nieźle kosztował jak to nokia:))

  • 0

    16.  2006-05-11 18:58:13

    Nokia 5500 Sport is not just an ordinary phone. It's a full-featured smartphone with Symbian OS and S60 user interface.

    Hewe najs dej.

  • 0

    17.  2006-05-14 17:53:57

    kurcze cos na telepolis ciagle jakies bledy dotyczace specyfikacji telefonow:/ Witek juz pisal ze to zostanie wszystko naprawione jak bedzie nowa wersja strony ale jakos dlugo juz jej nie widac...Witku trzymam kciuki zeby byla jak najszybciej nowa strona:)

  • 0

    18. ~Degree  2006-05-16 12:29:41  host: cpp85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W sumie fajny fonik :P

  • 0

    19. ~Paweł  2006-05-16 15:25:15  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    I o to chodziło... wypasiony telefon ze wszystkim co się da upchnąć do telefonu, do tego nokia. Zapewne kosztuje majątek, całą pensje nowaka, ale myślę że warto...

  • 0

    20. ~adawin  2006-05-20 23:37:50  host: ip242.internetdsl.tpnet.pl

    super tel tylko ciekawi mnie do jakiej grupy jest zaliczany E czy N ???bo symbrian najnowszy

  • 0

    21. ~eud  2006-05-31 22:28:49  host: eud199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda jak lg B2050...

    http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=801#

    tylko ze ciapke lepszy...

  • 0

    22. ~Kaka  2006-06-26 11:05:43  host: acoy69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A nie wiecie kiedy będzie dostępna w Polsce i za ile???

  • 0

    23. ~miro  2006-07-02 18:40:17  host: cbi109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za granicą kosztuje 300 euro bez promocji.

  • 0

    24. ~pawel  2006-08-03 16:23:34  host: chello084010248150.chello.pl

    przeciez klaiwsz "c" był juz w pierwszych nokiach wiec wątpie zeby oni to od nich odgapili.

  • 0

    25. ~zdesperowana  2006-09-02 19:25:11  host: swan-cache-6.server.ntli.net

    Niech mi ktos poda wymiary wyswietlacza w milimetrach. Prosze.

  • 0

    26. ~helmett  2006-09-30 22:54:22  host: 084202110028.customer.alfanett.no

    mam pytanie, kupiłem nokie 5500 ale bez polskiej istrukcji i nie bardzo wiem jak sie włącza funkcje samolotową oraz jak ustawić automatyczną blokade klawiszy? czy ktoś mi pomoże to znaleść

  • 0

    27. ~krisstiano  2006-10-02 12:41:18  host: 195.117.96.2

    wymiary wyświetlacza 31mm na 31mm

  • 0

    28. ~  2006-10-14 22:45:52  host: aeh50.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie ten telefon jest fajny !! On odczytuje ci smsa na glos !! :-)

  • 0

    29. ~nick:P  2006-10-16 19:17:22  host: aall64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik po prostu super w koncu Nokia sie postarala :P

  • 0

    30. ~macior  2006-10-27 08:16:18  host: abyh158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon, fajne funkcje tylko że strasznie delikatny. mam go kilka dni i już odkleiła się i porwała klawiaturka.i bateria trzyma niecałą dobę jak się słucha mp3

  • 0

    31. ~mtk  2006-11-01 23:41:03  host: chello087206246118.chello.pl

    A nokia 5500 ma polskie menu??

  • 0

    32. ~:)  2006-11-12 21:12:16  host: cvp202.internetdsl.tpnet.pl

    Mój znajomy kupił go za 5.5 tysiaka

  • 0

    33. ~Brozdoo  2006-11-14 18:40:12  host: host-217-172-237-65.gdynia.mm.pl

    I ona ma Symbiana :D

  • 0

    34. ~...........  2006-11-25 10:09:55  host: arf10.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon paskudny!! nie weim za co te 300 euro

  • 0

    35. ~  2006-12-02 21:51:34  host: m83-178-156-180.cust.tele2.se

    Nie dajcie sie nabrać na te super wytrzymałe mate iały użyte do wykonania nokii 5500.Gumowa klawiatura odkleja się po miesiącu normalnego klikania.NOKIA WSTYD NIGDY WIĘCEJ

  • 0

    36. ~Mop  2006-12-17 09:35:38  host: 217.116.110.185

    sorka VINAMP ale to SE kopjuje od nokii lepiej sobie sprawdź SE W710i. Mająwszystko prawie takie same tylko inny wygląd:(. Ale słyszałem, że ta nokia jest lepsza od tego SE:)...

  • 0

    37. ~Bart  2006-12-17 19:19:30  host: een156.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wrzesnia i byl juz 3 razy w serwisie. Odkleja sie klawiatura. A za kazdym razem montuja nowa obudowe.

  • 0

    38.  2006-12-18 17:23:28

    Nokia nie moze sie opamietac do kazdego modelu daje symbiana na co to komu?!Nie ja juz nie moge NOKIA schodzi na psy! Nie ma juz pomyslow...

  • 0

    39. ~mm  2006-12-27 11:52:07  host: nat.dora.pl

    mam telefon nokia 5500 i odkleja mi się klawiatura nie jest na gwarancji ile może taka naprawa kosztować i gdzie to naprawić można ją klejem przyklejić

  • 0

    40. ~skiptik  2007-01-17 17:38:24  host: aci162.internetdsl.tpnet.pl

    serio z tymi klawiaturkami tak zle ?

  • 0

    41. ~SKATE  2007-01-18 08:51:37  host: abmy230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest naprawdę super!!!

  • 0

    42. ~migawa  2007-01-18 15:34:08  host: 217.116.110.185

    mam tą nokie 3 mięsiące i również odkloeiła mi się klawiatura, jak na model o zwiększonej odporności to dosyć dziwne, tymbardziej że to chyba standart w tym modelu wnioskując z poprzedniego wpisu! nie da się też wykorzystać całej wielkości wyświetlacza na np.tapete co przy jego i tak znikomych rozmiarach jest lekkim nieporozumieniem. Delikatnie podsumowując napewno przereklamowany produkt, trzeba będzie w przyszłości pomyśleć o innej marce, pozdrawiam!

  • 0

    43. ~  2007-01-19 22:49:53  host: apn-99-34.gprspla.plusgsm.pl

    Aha,i pamiętajcie że gwarancja na obudowe jest 6-cio miesięczna tak że wymienić obudowe da się w tym czasie tylko raz.Jest to wada fabryczna tego modelu a nokia nie potrafi się przyznać do błędu.

  • 0

    44.  2007-01-25 19:01:41

    ten tel to jakies nieporozumienie nokii to wyglada jak by wypuscili n6230i ze ma jeszcze tylko systemem oper symbiana i oczywiscie duzo bardziej brzydszej obudowie choc n 6230i przypomina mi trumne z frontu jednym slowem droga imitacja smart fonu bo do najtnszych nie nalezy

  • 0

    45. ~Bart  2007-02-01 10:16:42  host: ayl42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz 6 miesiecy, z czego 2 przelezał w serwisie (3 razy trafił tam ze wzgledu na odklejajaca sie klawiature). Teraz czekam az odklei sie poraz 4 i oddaje go w ramach rekojmii.

  • 0

    46. ~  2007-02-02 13:58:27  host: cmz244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie!!!!!!! w życiu brzydszego telfonu nie widziałem!! irobi beznadziejne zdjęcia!! co z tego że 2 MPX jak foty są do dupy!! 6230i ma 1.3 MPX, a roi zdujęcia o niebo lepsze!!! Nie kupujcie tego!!!

  • 0

    47. ~paaatka  2007-02-15 21:54:27  host: 222-199.is.net.pl

    ej o co biega z tymi klawiaturkami?

  • 0

    48. ~the best  2007-02-22 17:22:19  host: beitris.static.korbank.pl

    jak można kupić tą nokie miałem ją i aż żal mówić o niej. klawa do kitu ale itak odejdzie podwóch miechach, wyświetlacz jak w starych siemensach nie bajeruje nawet w teście tak jest napisane, tragiczna jakość mp3 i odbiornika fm. nigdy więcej nie kupie noki wam też tak radze se sąniezawodne moje se które miałem nigdy mnie niezawiodły, aha niepisałem już o bateri bo zą żal

  • 0

    49. ~hjerneskal  2007-03-10 20:15:29  host: 56346e52.rev.stofanet.dk

    Powiem Wam tak, kupilem ten tel. z mysla o wykorzystaniu jego glownej cechy- wytrzymalosci (czeste podroze, aktywny tryb zycia) niestety owa nokia dodajmy sport super wytrzymala :), wypadla mi z reki na okolo 20 cm nizej polozony blat biurka i zgadnijcie co sie stalo... wysiadl mikrofon :(((, byl/jest to dla mnie szok. W swojej karierze mialem rozne tel. w tym nokie 6310i, 9210i, 7650, kazda z nich zaliczyla po kilka upadkow, i nic sie nie stalo, dzialaly dalej, a to g... 2tyg. po zakupie taki problem. Powiem o innych: Nie czyta 2 gb microSD. Symbian jest strasznie powolny. Utrudniona mozliwosc przegladania stron www z uwagi na maly wyswietlacz Obudowa bardzo szybko sie zarysowuje, np. od noszenie w kieszeni, kładzenia na biurku, otwierania tylnej klapki etc. Genralnie jeden wielki niewypal...

  • 0

    50. ~KROKO  2007-03-20 14:19:50  host: public-gprs6763.centertel.pl

    do Paaaaaaaaaatki! historia z klawiaturą jest taka iż jest ona tandetna (jakość gorsza niż w marnych chińskich podróbkach obudów), utrudniająca wybór niektórych funkcji, a na dodatek się odkleja!Dzięki temu naszą ekstremalną nokie może szlag trafić przy byle mżawce! o baterii i wielkości wyświetlacza lepiej nie wspominać...WIELKA KAKA!

  • 0

    51. ~AK  2007-03-29 13:51:11  host: static-62-233-151-13.devs.futuro.pl

    Pewnie wielu sie to przytrafilo ale ja mam swoja od 3 miesiecy, uzywam ja w warunkach ekstremalnych, duze zawilgocenie itd i nic sie nie odkleilo a telefon nadal wyglada jak nowy. jedyna wada to bateria-okolo 2 dni ale to standart w symbian. poza tym telefon swietny w kazdym calu.poprzednio mialem se w710 sport. tez super ale przeszkadzala mi klapka.

  • 0

    52. ~admiral  2007-04-07 09:09:48  host: mh1.gardline.co.uk

    Po tych wszystkich wpisach widze ze rzeczywiscie sporo osob ma pecha z ta klawiatura, ja mam swoja nokie 5500 juz ponad 2 miesiace (kupilem ja w Hong Kongu)i caly ten czas testuje ja w warunkach ekstremalnych (dwa miesiace w ponad 40 stopniowych Indonezjyjskich upalach przy olbrzymiej wilgotnosci i nic sie nie odkleja, jedyna usterka byl rozpadajacy sie zamek klapki ale kropelka zalatwila sprawe. Czyzby Nokie przeznaczone na daleki wschod byly trwalsze ??? Jedyny minus tej klawiatury to napisy w jezyku arabskim tuz nad standardowymi co na poczatku troche komplikuje obsluge.

  • 0

    53. ~mion  2007-05-25 09:41:16  host: dzz55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy po wymianie klawiatury w serwisie dalej sie odkleja ? ;-)

  • 0

    54. ~Daro  2007-05-30 10:37:10  host: aes122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam te nieszczęście mieć ten telefon 2 miesiące.Klawiatura odkleiła się już 2 razy. drugim razem sam ją przykleiłem i na razie trzyma, ale radzę Wam : NIE kupujcie tego telefonu To prawdziwa chała.

  • 0

    55. ~Mania  2007-06-27 11:52:38  host: dlt177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hehe...to dziwne...Ja mam ten telefon od początku roku i trzyma się bdb :] Spadł mi na ziemię z dość dużej wysokości parę razy, zleciał całe piętro ze schodów, zmoczył się...i nic, klawiatura się trzyma, jest wygodna, wszystko działa jak należy :) Ja osobiście polecam tą komórkę, ale po poprzednich opiniach na jego temat mam wrażenie, że po prostu mi się poszczęściło :]

  • 0

    56. ~5300  2007-06-30 16:47:30  host: rt-ilan.welnowiec.net

    To tani kiepsciusienki złom, ja polecam k750i , 6820i i 5300- TO COOL FONY

  • 0

    57. ~BUREK  2007-07-26 19:22:18  host: bnx154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Slyszalem ze problem z odklejajaca sie klawiatura mial byc poprawiony w kolejnych egzemplarzach czy to prawda??

  • 0

    58. ~DANIEL  2007-07-29 22:18:10  host: gfk250.internetdsl.tpnet.pl

    mamy z bratem taka nokie kupilismy je w grecji,mi po miesiacu odkleila sie obudowa,bratu tez,myslalem ze to tylko nam.nigdy noki juz nie kupie,nawet nie podkleje sobie klawiatury bo sie naciagla.

  • 0

    59.  2007-08-10 18:44:20

    ***Burek nie jest to prawda, klawa nadal się odkleja ;(

  • 0

    60. ~cruckinho  2007-08-23 00:01:43  host: ags218.internetdsl.tpnet.pl

    dzieki za komentarze bo juz mialem go kupic Pozdro

  • 0

    61. ~Sport  2007-10-12 18:36:14  host: dc234.vegajaslo.pl

    Zajebista komóra, pod każdym względem! Klawiaturę można bardzo łatwo przykleić. Praktycznie jest ona niezniszczalna, ma mnóstwo funkcji. Jeśli ktoś porównuje Nokie 5500 Sport do np. SE K750i to jest po prostu błaznem.

  • 0

    62. ~mpkk  2007-10-18 20:53:10  host: public-gprs16456.centertel.pl

    co kupić aby było jak najbardziej wodoodporne ? a cena nie gra roli

  • 0

    63. ~darkgor  2007-10-30 12:27:04  host: dynamic-87-105-66-71.ssp.dialog.net.pl

    mamten telefon rok czasu jestem zawodowym strażakiem i ten przeszedł niezłe męczarnie i spisuje się okej choć klawiatura mi się odkleiła nosze go teraz w pokrowcu. Zastanawiam się czy nie podkleić jej jakimś dobrym silikonem ma ktoś jakieś doświadczenie z tym.

  • 0

    64. ~major  2007-11-04 14:36:45  host: anc165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja 5500 jest miesiąc czasu testowana przez 10 miesieczne dziecko, czyli upadki nawet z duzej wysokosci, slina, a jej poprostu nic, no jedynie te poodbijane ząbki na tylnej części obudowy :)

  • 0

    65.  2007-11-12 16:54:41

    Beznadziejny telefon. Słaby aparat, bardzo bardzo słaby. (Co k... się dzieje, że nie mogę pisać w tej--> linijce?). Słaba muzyka. Dzięki symbianowi jest bardzo wolna... Beznadziejnie mała karta pamięci w zestawie, brak PCsuite w zestawie, dziwna rozdzielczość wyświetlacza-208x208. Czemu nie QVGA? Już lepiej nie oceniać wyglądu... Ehhh... 1/10 w oceń fon

  • 0

    66. ~Sprite  2007-11-14 23:00:47  host: bzj162.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam moja juz pol roku i mi sie wlasnie klawiaturka odkleila;(wogole to bylem zadowolony, ale teraz to nie wiem...

  • 0

    67. ~  2007-12-06 09:16:07  host: aqw170.internetdsl.tpnet.pl

    nie moge pisac słownikowo zeby napisac 160 liter

  • 0

    68. ~  2007-12-24 22:42:57  host: azw34.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem czy każdy to ma ale mój ma nawigacje nokia5500

  • 0

    69. ~Maro23  2007-12-24 22:45:32  host: azw34.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem czy każda nokia 5500 ma nawigacje bo moja ma a to super sprawa

  • 0

    70. ~Maro23  2007-12-24 22:56:19  host: azw34.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiem czy każda 5500 ma nawigacje ale moja ma i jestem z niej zadowolony mam już prawie rok i działa bez zastrzeżeń

  • 0

    71. ~szczeniak  2007-12-26 16:41:06  host: asr206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to pomyslka. szkoda pakowac symbiana i to v3 do takiego telefonu. wyswietlacz nie wykorzysta tej platformy. nie ma pozadnego aparatu. nie ma nic mowego oprocz tych pomiarow do biegania i czytania smsow, ktore zle slychac

  • 0

    72. ~Jassa  2008-01-07 21:52:19  host: 29.208.bakcyl.dew.pl

    3 miechy normalnego klikania i klawiatura się odleiła,kucha1111

  • 0

    73. ~daaamian  2008-01-12 00:29:06  host: 88-199-85-164.tktelekom.pl

    mam ten telefon i jak narazie nie sprawia zadnych problemow. aparat jaki jest taki ejst(w koncu to telefon) mp3 slychac wszystko fajnie i wyraznie. uwazam ze jest to super telefonik ..

  • 0

    74. ~;Domelo  2008-01-28 16:22:47  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    to oczywiste ze w w tym fonie sie cos dzieje np. odkleja klawiatura bo przeciez to nokia !!!!!!!!!

  • 0

    75. ~pastor  2008-02-19 09:01:07  host: wipll-178-9-static.12b.piotrkow.pilicka.pl

    witam wszystkich mam n0kię 5500 od września czyli już prawie pół roku i klawiatura jest na swoim miejscu może dlatego że kupiłem w salonie nokii...? tak to super telefonik przez przypadek wpadł mi do klopa ale wystarczył ludwik trochę pod kranem poszorować i jak nowy. teraz szukam jakiegoś fajnego odbiornika gps i instaluję nawigację

  • 0

    76. ~pastor  2008-02-22 12:06:51  host: wipll-178-9-static.12b.piotrkow.pilicka.pl

    mam w nim tomtoma i działa dobrze klawiatura też po pół roku

  • 0

    77. ~Marek  2008-03-06 21:21:35  host: 77-253-158-79.adsl.inetia.pl

    telefon ogulnie fajny co prawda klawa mi sie odkleiła już po tygodniu ale kropelka załatwiła ten problem;))Oprogramowanie mi sie źle wgrało i oddałem na gwarancje mam nadzieje że teraz będzie lepiej z moim tel.;)))))))))Podro dla wszystkich.

  • 0

    78. ~xxx  2008-03-14 15:51:50  host: dhx107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ma ktos moze NokiE 5500 Music Edition? Czy tam tez odkleja sie klawiatura? odp

  • 0

    79. ~ma(j)ster  2008-04-12 23:35:22  host: bbx79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie wiem o co kaman? ja miałem ten telefon kilka miesięcy, sprzedałem kumplowi i żadnych odklejających klawiatur nie ma, telefon był spoko, tylko trochę maławy wyświetlacz a spokojnie 320x240 by się zmieścił ale to szczegóły...pykadło jest super i ryje banie ludziom :D

  • 0

    80. ~Cegi  2008-04-27 15:31:54  host: 193.19.165.35.osk.enformatic.pl

    Klawiatura jak ma się odkleić to się odklei, czy to music version, czy też nie. Jeśli kupicie nowy telefon to nie będzie problemu z klawiaturą, lecz jeśli kupujecie od kogoś (a telefon został kupiony więcej niż 2 lata temu) to będziecie mieć problem, otóż to 2 lata temu Nokia wprowadziła małe wzmianki w tym modelu m.in. poprawiła klawiaturkę :-) A poza tym telefonik fajniusi ^^

  • 0

    81. ~kikaki  2008-05-04 21:05:03  host: abht56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boze ale macie problem ludzie. Dla mnie telefon jest suuper i nie mam do niego zastrzeżeń. Tak to jest kiedy się kupuje telefon nie dowiadując się jak się sprawuje... Ja osobiście jestem z niego zadowolona:)

  • 0

    82. ~  2008-05-30 10:56:39  host: ip-89-174-124-100.multimo.gtsenergis.pl

    tel fajny sportowy do niego gps bezwzględnie jak do kompa internet

  • 0

    83. ~Majki911  2008-06-19 16:18:25  host: icr146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego fona jakiś jeden miech i uważam że to spoko fon.Bateria jakoś daje rade, głośnik głośno gra a aparat spoko.Ma on swoje wady takie jak łatwo rysujący się panel i jego klawiatura ,ale na wszystko jest sposób.Ogólnie polecam.

  • 0

    84. ~aaa  2008-07-01 07:54:03  host: apn-77-114-65-118.gprs.plus.pl

    Najbardziej wodoodporny jest sonim x

  • 0

    85. ~  2008-07-20 21:40:33  host: 195.117.198.2

    mam ten tel od jakis 2 miesięcy jest doje*bany ale klawiatura odchodz :// alee looz ogółem oceniam go 8.5/10

  • 0

    86. ~0000  2008-09-10 18:57:32  host: ably222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny telefon... mialem go jakis rok i rozwalił się jego "odporny" ekranik, oczywiście odkleiła sie klawiaturka i jeszcze gumowa klapka u dołu sie urwała ;/ NIE POLECAM!

  • 0

    87. ~placek  2008-10-14 12:55:23  host: 88-199-85-164.tktelekom.pl

    Mam ten telefon od ok roku, jeszcze nie odklelila mi sie klawiaturka ani nic sie na to nie zapowiada ;)) mimo iz telefon ladowal wiele razy w wodzie czy w piasku. Glosnik szybko sie psuje a aparat nie robi najlepszych zdjec. Maly wyswietlacz tez nie jest zadawalajacy. Moje ocena to 6/10

  • 0

    88. ~misio  2008-10-21 11:39:02  host: 86-58-n1.aster.pl

    Niedawno kupiłam ten telefon i jestem z niego zadowolona.Jestem wymagającą osobą ,jeśli chodzi o dźwięk ,więc zadziwiło mnie czyste brzmienie.Czuje się ustatysfakcjonowana, Moim zdaniem telefon jest odjazdowy!!!

  • 0

    89. ~  2008-12-01 08:31:01  host: gij73.internetdsl.tpnet.pl

    telefon zaj*****y tylko się czasem zacina

  • 0

    90. ~wojtoo  2008-12-10 10:07:51  host: eia233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie sie klawiatura nie odkleja

  • 0

    91. ~wojtoo  2008-12-22 21:02:25  host: 77-254-8-118.adsl.inetia.pl

    mnie sie klawa nie odkleja a podoba mi sie tr. sportowy, mp3 i aparat jest b dobry

  • 0

    92. ~omik  2009-01-06 15:12:03  host: d90-129-114-227.cust.tele2.pl

    Klawiatura mnie się nie odkleiła, za to się często wiesza, klapka gumowa u dołu dobrze nie trzyma. Dużym plusem jest głośny głośnik. Mam rok ten telefon i jestem w miarę zadowolony.

  • 0

    93.  2009-02-19 04:58:59

    ***omik mi klapka gumowa zamykająca złącze Pop-Port odkleiła się od metalowej klapki dekielka - słowem fon - WIELKI SZAJS ;(

  • 0

    94. ~  2009-04-06 20:27:32  host: 87-205-36-119.adsl.inetia.pl

    siemka mam takie pytanko jaka on obsługuje maks karte???? 4gb podniesie??? za wszystkie odp dziek

  • 0

    95. ~McAms  2009-05-20 20:22:02  host: 82.160.240.248

    Ja też myślę , że porównywanie tej Noki z SE K750i jest błaznowaniem się :PP Owszem , ta się strasznie jebie , ale SE wcale nie mniej ;P I może się zepsuć tak , że naprawa jest kompletnie nie opłacalna ;P A tę Nokię zawsze się opłaca ;]

  • 0

    96. ~user  2009-07-24 11:56:20  host: opolh001-rechmed.dsl.opol.bdi.inetia.pl

    Witam, mam ten telefon od grudnia 2008 i jestem bardzo zadowolony, klaw sie nie odkleja a pisze srednio ponad 800 sms w miesiacu, jedynie co mnie wkurzało to zawieszanie sie telefonu ale po wgraniu ponownie nowego softu w serwisie NOKI wszystko smiga jak nalezyiu do zewnetrznego GPS Pentagrama. Odporny na 2 małych dzieci i rzucanie po schodach :) POLECAM

  • 0

    97. ~Ringabulina  2009-08-04 10:11:38  host: ci.wp.mil.pl

    Mam ten telefon 2 lata i to używany kupiłam. W międzyczasie zmieniałam telefon na czekoladkę LG i LG cookie, ale za każdym razem wracam do nokii 5500. Żadna klawiatura mi się nie odkleja ani nie rozciąga. Wiele razy mi spadł z dużych wysokości, na wilgoć też jest odporny. Bateria trzyma ok tygodnia. Dźwięk jest rewelacyjny, nawet na głośniku zewnętrznym, lepszy niż w jakimkolwiek innym telefonie. Czujnika ruchu używam głównie do przewijania utworów. Nie narzekam. Czasami tylko się symbian zawiesza, ale to chyba norma i da się przeżyć.

  • 0

    98. ~Lilly  2009-09-07 12:40:00  host: 91.209.116.35

    Mam ten telefon już jakiś czas. Klawiatura sie nie odkleiła, aczkolwiek chciałbym zmienić na jakąś inną Nokie. Możecie mi coś zaproponować?

  • 0

    99. ~gazo  2009-12-14 08:21:38  host: czd11.internetdsl.tpnet.pl

    gowniany fon. cała obudowa sie rozleciala ale chociaż muza dobrze nawala

  • 0

    100. ~maciek  2012-09-19 20:33:38  host: cyberfox.pl

    Ona nie ma latarki?

  • 0

    101. ~grzesiek2422  2012-10-06 22:25:53  host: afc95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma latarke

  • 0

    102.  2013-12-25 22:52:33

    Klawiatura odklejała się tylko w pierwszej serii tego modelu, producent szybko poprawił ten błąd.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet