Nokia 5310 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5310 Opinie o Nokia 5310

Nokia 5310

w sumie: 892
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1.  2007-08-29 21:33:57

    no no., poprawka 5300 ale nie powiem że zła..

  • 0

    2.  2007-08-29 21:34:53

    no no., poprawka 5300 ale nie powiem że zła..

  • 0

    3. ~raiders  2007-08-29 23:13:19  host: gateway.chelm.gda.pl

    czym to sie kurde rózni od nokii 6120?? wygladem i mozliwoscia obługi kart do 4 gb??

  • 0

    4.  2007-08-30 00:29:27

    fajna ale wola rozsuwana slasha ... a karta 4bg max to juz jest cos :)

  • 0

    5.  2007-08-30 07:25:25

    Muszę przyznać że własnie na taki model Nokii czekałem. Naprawde Nokia chyba poszła w dobrą strone :) pewnie będzie drogi na początku,ale poczekamy :))

  • 0

    6.  2007-08-31 17:01:33

    podobna do mojej 5300 tylko 16mln kolorów i 2mpix całkiem całkiem :) jak mi się abo za dwa lata skończy to akurat ten będzie na moją kieszeń xD jak to nokia :D:D

  • 0

    7.  2007-09-04 09:24:33

    chyba jest spoko;) nareszcie muzyczna wypasiona nie-cegła od nokii

  • 0

    8.  2007-09-12 21:42:49

    duzy plus dla nokii za tego fona

  • 0

    9. ~6120  2007-09-14 22:15:33  host: aul138.internetdsl.tpnet.pl

    nokia 6120 obsługuje karty do 8gb (SDHC) wystarczy poszukać na forach na ten temat ;]

  • 0

    10. ~barti  2007-09-18 12:48:15  host: 87-205-118-4.adsl.inetia.pl

    w końcu porządny wyświetlacz 320x240 bo 128x160 to do znudzenia, ciekawe jak z wykonaniem oby nie tak jak 5300- plastikowe badziewie

  • 0

    11. ~Makaveli  2007-09-26 20:03:29  host: fed210.internetdsl.tpnet.pl

    No...No.. spoczko fonik mam nadzieje ze ktoras (najlepiej era) z naszych swietnych sieci udostepni ten telefonik .. xD ma wszystko czego mi w telefonie potrzeba :D

  • 0

    12. ~piotrek  2007-09-28 17:55:20  host: abkq116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktoś z Was może wie która sieć będzie miała ten telefon w ofercie? i ewentualnie kiedy? bo póki co żadna jeszcze go nie oferuje prawda?

  • 0

    13. ~  2007-10-03 18:53:38  host: 83.2.170.162

    ile bedze kosztowac ?

  • 0

    14.  2007-10-04 21:27:01

    ~raiders podstawowa roznica 6120 ma symbiana

  • 0

    15. ~jasio  2007-10-07 15:50:40  host: pj163.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    jest zajebista , ile moze kosztowac?

  • 0

    16. ~czy tak... ;?  2007-10-11 15:53:34  host: bzc248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej czy dobre foty on robi i jaka jest muza przez głosnik ;? Głośna i wyraźna i aparat dobry :? Czy tak ??? Oby..... #]#]

  • 0

    17. ~beckenbauer  2007-10-13 05:06:43  host: 87-205-164-243.adsl.inetia.pl

    w Londynie kosztuje ona 80 funtow

  • 0

    18. ~twister007  2007-10-17 09:03:16  host: host-81-190-132-57.olsztyn.mm.pl

    beckenbauer a gdzie w anglii?? jak na angielskiej stronie nokia nie prowadzi sprzedaży tego telefonu. To niby kto go sprzedaje ?? Telefon miał sie ukazać w 3 kwartale 2007 roku ale nokia zmieniła termin i w polsce ma się ukazać w 4 kwartale czy jakoś niedługo powinien być. A w noki poland nikt nie potrafi dokładnie powiedzieć kiedy będzie. Wiem bo już pare razy dzwoniłem do nich i próbowałem takową informacje wyciągnąć.

  • 0

    19. ~uki  2007-10-26 20:36:37  host: cpc1-pete6-0-0-cust319.pete.cable.ntl.com

    mam juz ten telefonik kupilem w cardphone werehouse zajebisty polecam

  • 0

    20. ~marta  2007-10-27 16:25:09  host: 79-68-25-77.dynamic.dsl.as9105.com

    w Londynie nowa kosztuje 129.95 i właśnie zastanawiam się nad jej kupnem

  • 0

    21. ~łukasz  2007-10-29 13:42:24  host: dzp166.internetdsl.tpnet.pl

    mi osobiście nie podoba sie ten fon od niej wolałbym nokie 5300 chociasz sam mam 6300 i też jest spox

  • 0

    22. ~kikson  2007-11-01 22:43:26  host: apn-100-130.gprsbal.plusgsm.pl

    zajebisty fon!!! tylko kiedy bedzie u nas dodtepny???!!!

  • 0

    23. ~nokia faun  2007-11-02 19:16:28  host: dep224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest juz dostepny na allegro :D

  • 0

    24. ~notice  2007-11-03 22:03:09  host: cpc3-barn6-0-0-cust603.brnt.cable.ntl.com

    witam nie wiem jak w polsce ale w londynie takie cacko kosztuje 130 GBP pozdro

  • 0

    25. ~notice  2007-11-03 22:05:58  host: cpc3-barn6-0-0-cust603.brnt.cable.ntl.com

    beckenbauer nie wiem gdzie widziales za 80 funtow,bo ja ostatno za 130 ale chetnie sie dowiem od ciebie to sobie kupie za 80! pozdro

  • 0

    26.  2007-11-04 18:33:31

    Jest juz na allegro od 900 do 1200,super ze jest tez wersja z nebieskimi wstawkami !!

  • 0

    27. ~nokiafan  2007-11-05 20:30:27  host: dew226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro mozna ja juz kupic :)

  • 0

    28. ~nokia rulez  2007-11-08 20:25:56  host: cbl174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeszcze tylko zeby troche staniala :))

  • 0

    29. ~sylwka  2007-11-10 14:06:23  host: aaoe245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto wie z czego jest wykonany ten telefonik, czy jest solidny i czy ma wymienne obudowy??

  • 0

    30. ~swedish  2007-11-11 10:38:02  host: adjh212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest juz od dawna dostepny cena ok 900zl ja i koledzy mamy juz go w ofercie

  • 0

    31. ~  2007-11-12 14:48:35  host: acqd136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem wam ze nokia 5610 jest sporo lepsza od tej i jest za mniej więcej taką samą cene;) jak widzialem to 5310 kosztuje 960zł a 5610 kosztuje 980zł, więc sami widzicie ze bardziej opłacalnie kupic jest 5610!:) ja tylko mowie, moze nie lubicie fonów rozsówanych ale to drobiazg! a roznice między nimi widać juz po aparacie bo 5310 ma 2mpx a 5610 ma 3.2mpx a to jest spora różnica:) ja zdecydowanie wolałbym kupic i kupie 5610!! taka sama cena a lepsza komóra!! mowie wam, zastanowcie sie bo 5310 sie nie oplaca kupowac!! to tylko moje zdanie!! elo;)

  • 0

    32. ~  2007-11-15 11:18:16  host: efl178.internetdsl.tpnet.pl

    ile ma głośników ?

  • 0

    33. ~altaaa  2007-11-17 17:16:36  host: dhh84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos juz testowal ten telefonik?

  • 0

    34. ~nokia rulez  2007-11-17 22:07:28  host: caj182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc! ktos ma moze z Was ten telfon ma bo chce go kupic i niewiem czy jest solidny i ogolnie dobry:) z góry dzięki

  • 0

    35. ~nokia lulezz  2007-11-21 14:57:45  host: caa3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy moze ktos z Was miał go juz w rękach?? :D

  • 0

    36. ~adaskocr7  2007-11-22 19:47:02  host: apn-77-113-31-215.gprs.plus.pl

    mam ten telefonik. niezły kozaczek wyświetlacz rewelacyjny . jednak głośniczek troche cichy . jak mam go w kieszeni to nawet nie wiem do ktorej go włożyłem bo taki cienki. zdjecia robi;/ ładne ale nie można nim zbyt ruszać podczas robienia ponieważ bedą zamazane;/

  • 0

    37. ~SzWaGiErEkKk  2007-11-23 18:49:13  host: ajz147.internetdsl.tpnet.pl

    W Angli KOsztuje on 80 funtów...Głosnik gra bardzo dobrze a aparat robi dobre zdjęcia(lepsze od w810i) POZDRO

  • 0

    38. ~emsi  2007-12-02 17:50:41  host: host86-153-161-210.range86-153.btcentralplus.com

    nie dawno nabylem nokie 5310 i jestem bardzo z niej zadowolony.... suuper telefonik:)

  • 0

    39. ~Alwidas  2007-12-09 18:46:06  host: abzd223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ten telefon posiada radio FM z RDSem??

  • 0

    40. ~gigsa  2007-12-10 01:30:33  host: ool-44c165f1.dyn.optonline.net

    mam go:) jest boski!!! w stanach zaplacilam za niego 260$

  • 0

    41. ~angelaaa  2007-12-10 09:15:41  host: adow52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pracuję w komisie i ten tel mam za 850zł na półce;) jest super! jak go zobaczyłam to od razu chciałam go dla siebie wziąć;)))) ale mam tylko czerwone. Poczekam na inne kolory i wtedy wybiorę najładniejszego dla siebie. Obecnie używam 5300:)

  • 0

    42. ~JArek  2007-12-13 16:13:37  host: chello087207094074.chello.pl

    JAKIES NOWE OPINIE? sporo staniała ta nokia? co mozecie o niej powiedziec/? w porownaniu do K750 ?

  • 0

    43. ~Jimbo  2007-12-15 16:46:41  host: hie131.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ta Nokia ma naprawdę wejście 3.5mm ? Czy potrzebny jakiś adapter?

  • 0

    44. ~Sashaman  2007-12-15 18:53:34  host: cpc2-nott6-0-0-cust720.nott.cable.ntl.com

    w Carphone Warehouse juz kosztuje 109 funtow do tego dochodzi karta 2gb Goraco polecam ten telefon :) dzis zostalem jego wlascicielem ^.^

  • 0

    45. ~dyzia  2007-12-19 23:15:03  host: 078088129192.cho.vectranet.pl

    mam ta nokie, i stwierdzam ze jest rewelacyjna, bateria dlugo trzyma, wyswietlacz duzy, muzyka na sluchawkach slyszalna w dobrej jakosci, do tego radyjko, i wogole jak to nokia....i do tego cieniutka....

  • 0

    46. ~Jimbo  2007-12-20 12:57:45  host: hmo182.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma wejscie jack 3.5 mm? Czy jest tak jak w przypadku Nokii 5700 ze trzeba wpinac w pilot?

  • 0

    47. ~greg  2007-12-20 22:38:02  host: cha250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ją dwa dni temu, jestem naprawdę bardzo zadowolony. do tej pory miałem 3600 ale przy nim ona robi wrażenie cegły ;) bateria super trzyma, to duży plus (bo w tak cienkich telefonach to zwykle problem). drugi plus za szybkie oprogramowanie, podobne ale jeszcze szybsze niż 3600. polifonia - rewalacja. klawisze funkcyjne(górne) trochę niewygodne, trudno bez patrzenia się na nich operować, ale to kwestia paru tygodni. nie widzę w tym komie słabych punktów. waży tyle co piórko...i co chwilę sprawdzam czy mam go w kieszeni... jest idealnie cienki. no i wygląd-rewelka!

  • 0

    48. ~  2007-12-22 13:23:58  host: host-89-238-10-240.smgr.pl

    on ma gry 3d

  • 0

    49. ~UK  2007-12-22 15:54:33  host: 80.54.31.192

    Mam ten telefon i muszę powiedzieć że jest rewelacyjny. Poza fajnym wyglądem ma fajne funkcje (wygląda lepiej niż na zdjęciach, bardziej elegancko). Fotki są extra, tylko nie trzeba machać aparatem. Bardzo ładny zoom. W ogóle to wyświetlacz ma żywe i naturalne kolory. Z wielu telefonów jakie miałem ten jest najlepszy. Polecam każdemu, kto chce mieć telefon, mp3 i aparat w jednym!!!

  • 0

    50. ~borroborro3  2007-12-26 12:04:31  host: adsv36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tę nokie od 2 dni i jak narazie sprawuje mi się całkiem nieźle:P miałam wcześniej 6288 więc porównując obywda to jest spora różnica;D i nie tylko w wyglądzie (mam tu na myśli grubość tych foników. Poza tym wyświetlacz lepszy i głośniczki. Jedynie co mi nie pasi, to ten aparat;/ niby taki sam (2mpx), ale różnica kolosalna...niestety filmu także nie nagrasz dobrego, ale po co ktoś ma kupować muzyczny telefon żeby robić nim zdjęcia?! A do minimalnych potrzeb fotosik może być. Pozdrawiam i polecam:)

  • 0

    51. ~wiktores  2007-12-28 22:37:40  host: agnieszka.nexus.gliwice.pl

    no naprawde fajna nokia mam juz ja od 4 godzin i musze przyznac ze naprawde fajny fon najlepsze sa te przyciski muzyczne klikasz je w dowolnym momencie i nic ci sie nie przelacza

  • 0

    52. ~koza  2007-12-28 22:38:50  host: aalx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile czasu bateria wytrzymuje??????

  • 0

    53. ~Xarvith  2007-12-29 17:31:31  host: acab240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon kilka dni temu i z przykrością muszę stwierdzić, że ma kilka niedociągnięć np.: bateria trzyma max 2dni, zbyt cichy głośnik zewnętrzny biorąc pod uwagę że jest to wersja XPRESS MUSIC, aparat bardzo płynnie "chodzi" tylko przy b.dobrym świetle. Znalazłem również kilka zalet: wejście 3.5mm, świetny wyświetlacz(16 mln. kolorów), lekki, design, głośno grają słuchawki, możliwość podpięcia każdych słuchawek nie tylko oryginalnego zestawu. Ogólnie mówiąc ta Nokia ma to co potrzebne. W skali 1-10 daję 6pkt. :)

  • 0

    54. ~Fiona  2008-01-01 19:26:56  host: fbf210.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest świetny, ma wszystko czego potrzebuję,kupiłam sobie do niego jeszcze karte pamięci 2gb. Ogólnie jestem bardzo z niego zadowolona!!!:)

  • 0

    55. ~gromzo  2008-01-02 21:22:40  host: yq118.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ogólnie bardzo dobry. Kupiłem go ponad 3 tygodnie temu i wcale się nie zawiodłem. Wady- Głośnik jest cichy, i bateria trzyma tyko 3-4 dni. przy słuchaniu muzyki z Mp3 wytrzymuje około 17 godzin + rozmowy (krótkie) 5310 jest dobrym pomysłem dla ludzi chcących uwolnić się od Mp3 i tyć troszkę bardziej mobilnym. Odradzam ją ludziom którzy chcą rzadko ładować telefon. Wielki + za wtyk 3,5 mm i za lekkość oraz ogromny bardzo czytelny wyświetlacz. kamera dobra choć ma tendencję do przycinania obrazu gdy jest ciemno (ogólnie chcesz robić dobre foto? kup aparat) Polecam ten telefon.

  • 0

    56. ~czeslawbond  2008-01-03 07:40:41  host: efw210.internetdsl.tpnet.pl

    Z tego co widzę to bardzo fajny telefonik. Ciekawi mnie tylko jak sprawuje się radio. Jak na muzyczny telefon przystało powinien dobrze zbierać sygnał. Pasowałoby mi, żeby miał RDS.

  • 0

    57. ~Ewela  2008-01-06 01:07:23  host: host86-144-246-107.range86-144.btcentralplus.com

    Ten telefonik jest dostepny jak najbardziej w Vodafone za jesyne 100 funtow. i jest na prawde git. ma male niedopracowania, ale za to co innego to uzupelnia. jest jak poprzedni model 5300. jedynie wieksza karta pamieci w sprzedazy wraz z telefonem ....2 gb.

  • 0

    58. ~gigsa  2008-01-06 19:08:41  host: 44-65.89-161.tel.tkb.net.pl

    hey!ja mam ten fonik od 2 tyg.przywiozlam go ze stanow -tam kupialm go nowego tylko jest jedno male ale co mnie bardzo martwi bo ogolnie jestem zaje... zadowolona a chodzi o to ze czasami przy dluzszej rozmowie cos zaczyna sie z nim dziac sa jakies zaklucenia na lini i rozlacza rozmowe (ja nie chce innego tel bardzo go polubilam) moze ktos wie ocb?? moj chlopak ma identyczny tez ze stanow tylko uzywa go o wiele wiecej wgrywa sporo muzyki i tapet ale u niego nie ma zadnych problemow..

  • 0

    59. ~Żanecia :D  2008-01-06 21:40:20  host: nat-01-033.rtk.net.pl

    Świetny telefoniiik :D , sama go mam : ) Polecam Wszystkim REWELACJA ! :D , cieniutki, ladniutki : ) mp3 , mp4 , radio... videorozmowy... porpstu wypas xD :D

  • 0

    60. ~krukas  2008-01-07 19:31:57  host: abze20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Radio posiada RDS??????

  • 0

    61. ~kamaza  2008-01-08 18:46:14  host: 194-221-149-91.cpe.marton.net.pl

    tel jest super mam go od prawie miesiąca i jestem zadowolony posiada czytelny i jasny wyświetlacz(16mln. kolorów) dużo funkcji zwłaszcza muzycznych oraz niepowtarzalny design bateria trzyma 2-3 przy dużym użytkowaniu (słuchanie muzyki do 20godzin i można podłaczyć dowolne słuchawki 3.5mm). radio z RDS i bardzo dobry aparat szkoda tylko że bez lampy:( Posiada dobre wykonanie. jest to idealne połączenie rozrywki multimedialnej z telefonem daje 9/10pkt

  • 0

    62. ~PAW3L  2008-01-10 10:18:59  host: cnet-u-253-246.petrus.pl

    Napiszcie czy telefonik ten psiada diode sygnalizujaca o nadejsciu smsa czy połączenia jak i czuwania ??

  • 0

    63. ~  2008-01-10 10:26:10  host: cnet-u-253-246.petrus.pl

    czy fonik ten posiada diode sygnalizujaca o polaczeniu lub smsie i trybie czuwania ??

  • 0

    64. ~Agusia  2008-01-10 20:55:12  host: bxo81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten Fonik jest super i wogóle elegancki. Ma dużo bajerów, fajne gry i wszystko co potrzebne.

  • 0

    65. ~kurzu  2008-01-11 11:51:08  host: aaeo123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema, a czy to że ma wejście na słuchawki u góry nie przyspiesza jego zabrudzenia lub zachlapania?? Czy może ma jakąś zatyczkę?

  • 0

    66. ~  2008-01-11 19:40:33  host: adbp5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam a czy ten telefon ma wideo dj ?

  • 0

    67. ~piotrekpo7  2008-01-12 09:24:17  host: adcy174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    plis czy ten telefon ma video dj i jak otwarza filmy i słychąć w nim muze plis napiście

  • 0

    68. ~Agniessia  2008-01-16 23:56:35  host: hnr154.internetdsl.tpnet.pl

    Hej wszystkim. Moim zdaniem to najlepszy telefon w historii Nokii. Telefon jeet elegancki i bardzo fajny;) ma zarabiste funkcje :) jedyna jego wada jest ten aparat :( ale to w końcu elefon muzyczny co nie :P polecam wszystkim którzy sobie cenią prosta obsługę i fajne funkcje!!! Miałam dużo telefonów: samsungi,SE, siemensy itd. Ale nokia to jest nokia. Model 5310 jest rewelacyjny :) w skali 0/10 daję 9 pkt. Tylko ten minus za aparat. Generalnie zarąbisty telefonik. POLECAM!!!

  • 0

    69. ~ziele  2008-01-19 22:21:28  host: abor210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prośba do użytkowników 5310, napiszzcie czy głośno gra? są ograniczenia w kręceniu wideo? jak sprawuje się radio i RDS? czy ktos sprawdzal wideorozmowy? i w ogóle podzielcie się wrażeniami :) Pozdrawiam,

  • 0

    70. ~Starooch  2008-01-20 20:48:39  host: bst240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 8 grudnia 2007. Minusy to cichy głośnik oraz aparat(nie można nim zbyt poruszać bo będą rozmazane). Plusy to wyświetlacz, podświetlanie czułe na światło(jest jasno - nie podświetla, jest ciemno podświetla klawiaturę.pożyteczny bajer:)), jakość dźwięku na słuchawkach zdecydowanie, gdy da sie na maxa, aż uszy bolą, slot na kartę 4GB:), bateria(słucham mp3 około 2,5 godzin dziennie, parę smsów, gdzieś zadzwonię i bateria 3-4dni:)) Telefon jak najbardziej polecam! 9/10

  • 0

    71. ~Domin_n  2008-01-21 11:44:20  host: bmc243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko..ile czyma bateria przy normalnym korzystaniu (wysylaniu ok 20sms dziennie i ok 10 min rozmowy)??i czy ta nokia gra lepiej od 6233??? tez ma dwa glosniczki czy tylko jeden??? dzieki i pozdrawiam

  • 0

    72. ~x  2008-01-24 23:23:29  host: 191-mi2-8.acn.waw.pl

    Mam pytanie, czy po podlaczeniu Noki 5310 do komputera przez USB, mozna korzystac z internetu(przez kompa)?

  • 0

    73. ~paulka  2008-01-28 18:37:39  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    fonik super!!! ale szkoda że taki drogi, dobrzeby było gdyby był w erze... tam wszystkie są taniej przynajmniej o połowę ceny... POLECAM I FONIK I ERĘ!!!

  • 0

    74. ~hawk  2008-02-02 12:29:19  host: bqy71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo stylowy, ładny tel. i ma dobrze rozmieszczone przyciski. Trzymałem go w ręce lekki i cienki, troche długi ale może być. Chyba go kupię bo nie jest taki drogi. Na Allegro widziałem nówki z Anglii po sześć baniek.

  • 0

    75. ~adams  2008-02-03 00:38:45  host: ags218.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik kupiła mi siorka w angli za 80 funtów (420zł) wgrywał ktoś na niego polskie menu??? jak dla mnie telefon jest wypas, tylko trochę za cichy głosnik zewnętrzny :/

  • 0

    76. ~zuku  2008-02-03 14:21:02  host: aacz229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do "Domin":Pisze się trzyma a nie czyma. Bateria wytrzymuje ok 6 dni, jeżeli nie słuchasz muzyki. Ma jeden głośnik, który gra świetnie, zero szumów, zgrzytów, jednak jak już wcześniej ktoś pisał mógłby być trochę głośniejszy (choć w zasadzie w pomieszczeniu głośność jest wystarczająca). Nie ma ograniczeń w kręceniu video. Radio gra dobrze, RDS ok. Rewelacyjny wyświetlacz. Ogólnie telefonik jest wypasiony, pozdro.

  • 0

    77. ~darek  2008-02-06 12:01:01  host: 77.75.167.30.nat.telelet.dk

    uwarzajcie na nokie5310,wlorzylem ja do kieszeni w spodniach razem z zapalniczka plastikowa,ma bardzo delikatny wyswietlacz i szybke plastic,wszystko sie rozlalo,zawsze mialem Nokie ale ten model ma wade,jest za slaby plastik chroniacy wyswietlacz..

  • 0

    78. ~RAFAL  2008-02-07 10:18:33  host: proxy5.messagelabs.net

    w UK mozna go kupic w Orange za 99.95 + 10 doladowanie...male pytanko do osob, kotre juz ten telefon posiadaja...czy taz Wam tak troche w sluchawce "szumi" podczas rozmowy?

  • 0

    79. ~Annngelika  2008-02-07 17:05:22  host: aaun169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten fon ma ograniczony czas kręcenia filmu wideo - jeśli tak to ile??

  • 0

    80. ~Maciek  2008-02-07 17:53:54  host: czh2.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki ma glsonik ?? gra glosniej od nokii 5200 ??

  • 0

    81. ~Mareczeka  2008-02-07 18:16:16  host: eal171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DUpa a nie fon niema symbiana zalosne wydac 1000zł na fona co niema symbiana lepsza moja N70 ;]

  • 0

    82. ~Na, na , na ...  2008-02-09 15:28:52  host: dns2.21.pl

    W jakiej cenie jest aktualnie ten telefon? Czy zdjęcia z niego na komputerze są dobrej jakości ? Proszę o odpisanie... :)

  • 0

    83. ~Annngelika  2008-02-09 17:26:06  host: dqx99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko - mam nokię 6103 (jest baździewna) postanowiłam kupić właśnie tę nokie lecz przed kupnem chce wiedzieć czy jak w nokii 6103 czas na kręcenie filmu jest określony - jeśli tak to na ile??? Powiedzcie mi jak najszybciej bo chce se kupić za 5 dni

  • 0

    84. ~Natalka  2008-02-09 17:50:42  host: apn-77-112-131-64.gprs.plus.pl

    Czy ten telefon odtwarza filmy (np.Testosteron - długometrażowe filmy)???? Czy głośnik zewnętrzny jest bardzo cichy czy nie?!?!?? Odpiszcie pliss!!

  • 0

    85. ~kamilo  2008-02-12 07:56:31  host: host-50.21.pl

    fon jest fajny bo ma karte do 4gb pozdro

  • 0

    86. ~  2008-02-14 14:10:03  host: 79-67-234-26.dynamic.dsl.as9105.com

    telefon jest ok maly mankament ciche dzwonienie a jak sie podlaczy sluchawki to dzewiek naprawde super jest aparat w swietle robi wystarczajace zdiecia kupilem w uk bez simlocka za 120 f nowy i jestem zadowolony ktos tam pytal czy jest rds tak posiada radio rds

  • 0

    87. ~ona126  2008-02-15 09:25:01  host: chello084010223058.chello.pl

    telefonik super... :P ja go kupilam za 999zl i nie żałuję .. jest fajny tylko aparat byle jaki zamazuje zdiecia jak sie lekko reka ruszy ... ale to nic... glosnik dla mnie moze byc nie jest az tak glosny jak w niektorych telefonach ale za to jest ladny i bez trzeszczow...cieniutki zgrabny i wogole fajny ... jest fajnie przemyslany bo wejscie na kazde sluchawki dobra sprawa bo mozna z mp3 np wziasc i sluchac sobie ;D

  • 0

    88. ~JuStInA xD  2008-02-15 16:38:50  host: hqx170.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie - czy w tym telefonie można ustawić kod zabezpieczający blokadę klawiatury ? Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję.

  • 0

    89. ~5310 xpress  2008-02-16 14:17:14  host: 195.205.190.88

    telefon kozak na maxa jest cienki mały w słuchawkach gra głośno i dobrze ale minusy dsa takie jest tak cichy ze ledwo slychac ze ktos dzwoni naprawde jest bardzo cichy bo telefon do sluchania muzyki a nie ze idziesz po miescie i sie lansujesz ne ma szans bateria tzryma 2 dni i to tyle bedzie chyba ze nie slychasz musyki a ni sie nim nie bawisz to z 3 aparat zadna rewelka standart 2,0n golnie to placi sie za wyglad an ie za funkcje bo wcale nie ma ich za duzo

  • 0

    90. ~looka  2008-02-16 16:20:50  host: bry11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie jak w 5310 równolegle skonfigurowac mms'y i internet? jeśli jedno chodzi to drugie nie działa telefon działa w sieci orange...???

  • 0

    91. ~sylwek12  2008-02-17 09:54:07  host: adhf71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik śliczny, posiada bardzo wiele funkcji jest bardzo mały, cienki i jest bardzo lekki. Jest to telefon muzyczny, niestety ta bateria tego nie wytrzymuje a najgorsze, że dźwięk nie jest stereo i głośniczek jest strasznie cichy. Jeśli natomiast zamiast oryginalnych słuchawek podłączymy najprostsze słuchawki creatiwa od mp3-ki dźwięk jest mocny, czysty, bass silny i ogólnie rewelka (czyżby znowu Nokia dała ciała?) Wyświetlacz super. Rewelacyjnie ogląda sie na nim zdjęcia itp. Ogólnie szata graficzna, menu itd jest w tym tel bardzo śliczna. Nawet pisząc tylko smesa jest przyjemnie i najważniejsze niczego długo szukac nie trzeba nawet bez instrukcji łatwo wszystko znajdziemy i ustawimy. Zapiszemy też na nim wszystko bo obsługuje karty do 4 giga. Ja mam 2 giga i zero zawieszeń itp pewnie dlatego,że nie ma symbiana he he. A teraz najważniejsze czyli niestety minusy! Aparat i kamera! Koszmar! Wiem to przecież tel muzyczny ale dlaczego Nokia idzie wstecz!!! Gdyby dobry nawet 2mpix ale ze stabilizacją i lepszą jakością i kamerka która robiłaby filmy bez zacięc i pixelozy to Nokia wypuściłaby najlepszy młodzieżowy kombajn!!! Aha lampy błyskowej też nie ma a bateria jak na Nokie to trzyma kiepsko. Nokia zrobiła śliczny telefonik ale w pewnym momencie zrobiła krok do tyłu zamiast na przód (celowo) pewnie tak bo gdyby usunąc te wady to spadłaby gwałtownie sprzedaż innych modeli. Kto lubi słuchac mp3 lepiej niech zwykłą mp3-ke kupi.

  • 0

    92. ~kokaina  2008-02-17 16:43:38  host: pc14.220.zamek.net.pl

    mam go od dwóch dni, bardzo mi się podoba, ma wszystko to czego wymagam od telefonu.

  • 0

    93. ~ivan  2008-02-17 20:51:43  host: abih172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie nokie zawsze byly gorsze od sony ericssonow. zobaczylem reklame tej nokii w gazecie i jestem zdziwiony. juz wiedzialem na jaki telefon zmienic... az wkoncu spojzalem na wyglad jak dla mnie jest BEZNADZIEJNY.

  • 0

    94. ~  2008-02-18 19:42:46  host: ays239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 73. Już raz ci odpowiedziałem na innym portalu "Przy połączeniu do kompa przez usb spokojnie można korzystać z netu przez kompa".

  • 0

    95. ~walduś  2008-02-18 19:52:41  host: aaea94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie co jest przyczyną tego telefonu, że od czasu do czasu podczas słuchania muzyki z karty pamięci, restartuje się...?

  • 0

    96. ~atis  2008-02-19 09:06:39  host: gw.um.lublin.pl

    Bardzo fajny telefonik, szczegolnie polecam kobietom:) Leciutki, płaski w sam raz do torebki:) Super wyświetlacz!

  • 0

    97. ~Dabek  2008-02-21 16:48:58  host: eds130.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest zajebisty!! nic dodac nic ujac i jeszcze ten wyglad poprostu cudenkooooooooo solidnie wykonany jedyna wada to to ze na glosnikach ma nie zaglosne MP3 ale za to jakosc perfect posiada 3 glosniki ...na sluchawkach nadrabia glosnosc poprostu ucho wysiada :D zachecam do kupna

  • 0

    98. ~gocha  2008-02-22 09:23:11  host: 19523440220.jelonki.robbo.pl

    możę mi ktoś powiedzieć ile ma karta pamięci w zestawie???będę wdzięczna

  • 0

    99. ~KAmilek26  2008-02-22 18:25:29  host: emv122.internetdsl.tpnet.pl

    Wygląd, funkcjonalność bdb. Jedyny mankament to trochę za cichy głośnik o aparacie nie wspominam bo to nie cyfrówka.. ale w dzień nie jest źle. Bateria 3-4 dni przy średnim użytkowaniu( kilka sms, 5-10min rozmów i trochę muzy). Ogólnie na słuchawkach rewelacja ale nie tych noki 9/10.

  • 0

    100. ~luki  2008-02-25 00:52:31  host: gcb178.internetdsl.tpnet.pl

    mam takie małe pytanie ,czy ten telefon może odtwarzac filmy ,poniewaz chce go kupic i bardzo mnie to nteresuje.dziekuje za informacje...

  • 0

    101. ~POMOCY!  2008-02-26 13:55:11  host: dxy242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam okazje zalatwic sobie ta nokie.. ale musze sprzedac swojego k750i a mi zalerzy glownie na dobrym glosniku. wiec pytanie... czy 5310 gra na glosniku lepiej i glosniej niz k750i ?

  • 0

    102. ~desolator  2008-02-29 09:02:42  host: dynamic-62-87-243-222.ssp.dialog.net.pl

    telefonik ma super wyglą i jest strasznie cieniutki , mam go kilka dni i zaskoczylo mnie fajne, przejrzyste meni , glosnik jest bardzo slaby i tylko jeden , bateria tez troche slaba duzym plusem jest wejscie pod zwykle sluchawki i mozliwosc podlączenia sluchawek bluetooth ((a2dp)(stereo)) aparat cieniutki jak w wiekszosci tel kom. wyswietlacz wyrazny i delikatny , ta nokia ma od k7501 wszystko lepsze oprucz glosnika. szybko przesyla dane pomiedzy komputerem i innymi telefonami. ja za nią zaplacilem prawie 700pln z kartą 2gb i 24 miesieczną gwarancją na allegro. troche topornie sie zdejmuje tylną klapke z telefonu , ale to chyba przez to ze bateria jest tam luzem. jak komus zalezy na glosnikach stereo w telefonie to niech sobie kupi motke rokr E1 (taką mialem ) albo nokie 6233 (kumpel taką ma) a jak ktos ma za duzo kasy to niech se wezmie nokie 5610 xpressmusic albo nokie n73 . ja tam z 5310 jestem zadowolony i nie narzekam .:)

  • 0

    103. ~kaMaro87  2008-02-29 10:53:41  host: chello089079169157.chello.pl

    witam, mam ten telefon od pewnego czasu i naprawde rewelka... tylko mam pytanie do osob ktore mają PLUSA... jak w tej Nokii skonfigurowaliście MMS, bo otrzymuje wiadomości ale niestety nie moge wysyłac...

  • 0

    104. ~alka  2008-03-04 10:33:12  host: ark10.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefonik ma lampe blyskowa??

  • 0

    105. ~  2008-03-05 13:32:07  host: dza47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety nie ma lampy.. a przydatna jest mi dosyc czesto

  • 0

    106. ~Help!!!  2008-03-05 18:09:42  host: acqu228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć wszystkim! Mam do Was ogromna prośbę! Doradzcie mi przy wyborze teloelefonu niedługo mam wymianę i nie wiem co mam począć... :( A więc mam do wyboru kilka telefonów: -nokia 6500 classic -nokia 5310 express music -nokia 6120 classic -nokia n70 -Sony ericsson K800i ...jak widzicie jest ich dosyć sporo i nie wiem,który wybrać:(( Plis pomóżcie mi dokonać właściwego wyboru! Liczę na Was! A porady slijcie na email: chole44@onet.eu pozdrawiam Kuba

  • 0

    107. ~gringo  2008-03-05 22:21:02  host: csknet-84-234-33-183.csk.pl

    niestety ten tel nie ma lampy :( w dodatku nie ma stabalizacji obrazu, kto nie ma sztywnej ręki to odradzam :D mi sie telefonik podoba, ale ma zbyt słaby aparat, jak już kupować kombajna to konkretnego

  • 0

    108. ~martuch  2008-03-08 16:34:31  host: 141.8.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    ja tez go chce ale ile on kosztowac???

  • 0

    109. ~me  2008-03-08 18:00:49  host: afy159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 108: kupisz bez problemu za 650zł. Moje prośby: Jaka jest jakość muzyki? Czy tel jest stabilny? Wart swojej ceny?

  • 0

    110. ~ano  2008-03-11 18:55:57  host: ecz142.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik sliczny interfejs nieco gorszy od fonow SE, ale wystarczajacy nie mozna wylaczyc polskich ogonkow w polskim T9 aparat slabiutki, ale da sie zrobic dobre zdjecia do mmsów funkcje muzyczne ok ogolnie placimy za design, rozmiary i dobry ekran ;) i... warto

  • 0

    111. ~kwas  2008-03-12 09:10:56  host: 118-173-240-3.adsl.totbb.net

    Telefon naprawdę fajny, ale bateria właśnie padła mi po 1,5 dnia - słuchania muzy (sumarycznie może z 4 godziny), rozmów (może z 40 minut) i zabawy. Zobaczymy, jak będzie dalej. Druga poważna wada, jaką na razie stwierdziłem, to problemy przy graniu muzy: telefon potrafi się z bani zrestartować, od nowa przeskanować bibliotekę i grać dalej jakby nigdy nic (powiedzmy raz dziennie, soft 03.63), do tego co jakiś czas (raz na minutę?) słyszalne są zakłócenia w dźwięku (zupełnie przypadkowo, w różnych miejscach utworów). Nie są to wady mocno uciążliwe, ale upierdliwość jakaś tego jest.

  • 0

    112. ~elminter  2008-03-12 14:32:34  host: acgy29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ciekawy, wykonanie ok, bateria 3-4 dni.... ale mi obsługuje kartę 8 giga SDHC kingstona ( więc nie wiem czemu jest podane przez producenta że do 4 giga ??) spoko telefon

  • 0

    113. ~Ethan  2008-03-13 20:22:32  host: adjd22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak podregulować jasność wyświetlacza w tym telefonie? Jest ciemniejszy, niż np. w 5300.

  • 0

    114. ~Ethan  2008-03-13 20:24:32  host: adjd22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wyregulować jasność wyświetlacza? Jest ciemniejszy, niż np. w 5300.

  • 0

    115. ~Basia  2008-03-14 19:46:47  host: w3cache.sistbg.net

    aha i teraz pytnanie do tycghh którzy mają ten tel ..;) po ile mniej więcej jest dostęony ?

  • 0

    116. ~JareCek  2008-03-14 21:49:43  host: abzh99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten Telefon Jest Zajebisty w nim wsio jest a sony erikson k550i sie chowa SUPER FONIK!!!

  • 0

    117. ~Zazula  2008-03-15 09:59:23  host: cwd234.internetdsl.tpnet.pl

    Czy komus scieraja sie te kropki z tylu telefonu? Telefon mam od 12 godzin :(

  • 0

    118. ~Power  2008-03-15 10:57:09  host: bnd246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema!! czy ten telefon ma zoom?? czekam na odp Pozdrawiam!!!

  • 0

    119. ~CrazyMAN  2008-03-16 16:30:07  host: ppp-shape.telgam.pl

    Witam serdecznie wszystkich.Posiadam nokie 5310 ktora zakupilem za 990zl miesiac temu. Telefon jest bardzo zgrabny i bardzo przejrzysty i wygodny w obsludze.Fajny mlodziezowy wyglad i bardzo cieniutki co dodaje mu uroku.Posiada bogate menu co dla mlodych ludzi jest jak miodek dla pszczolki heh niestety posiada takze kilka wad...1razaca to to ze od czasu do czasu restartuje sie czesto podczas odsluchu MP3 zapewne jest to wina oprogramowania i zostanie to naprawione przez Nokie,po2slaby i cichy glosniczek zew,czyli mono!!!w tel muzycznym!Po 3 zestaw sluchawkowy jest raczej cichy i jak na tel muzyczny baaardzo badziewny juz ze sluchawkami Philipsa za 20zl gra o niebo lepiej!!! 4 mankament to bateria ktora po prawidlowym zformatowaniu przy normalnym uzywaniu wytrzymuje ledwo 2dni....Brak lampy blyskowej to takze powazny mankament bo zdjecia w ciemnosciach wychodza kiepsko.Plusy to image jest super ta cienkosc i ladnosc jest TheBest!!! Obsluga kart4GB!!!A probowalem juz 8GB i wszystko dziala poprawnie!!!!! Gniazdo na sluchawki 3,5mm to kapitalne posuniecie Nokii no i oczywiscie latwosc z korzystania i dobry dostep do wielu akcesorii. Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    120. ~Kubacznik  2008-03-16 21:47:46  host: ewk21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy on ma lampe blyskowa ??

  • 0

    121. ~Matyk  2008-03-19 13:33:39  host: bsk247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś jak wyłączyć czujnik światła ??? w tym telefonie ??? Bo denerwuje mnie to jak klawiatura raz świeci a raz nie...

  • 0

    122. ~  2008-03-19 13:35:02  host: bsk247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie, nie ma lampy błyskowej

  • 0

    123. ~lukasss  2008-03-21 19:40:30  host: 87-205-229-106.adsl.inetia.pl

    Czy ten telefon ma wideokonferencje?

  • 0

    124. ~aproops  2008-03-23 16:32:10  host: acxg20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad nokia 7500 lub 5310 co poradzicie? chodzi mi glownie o muzyke bo w n73 po-port sie wali i nijak nie idzie sluchac nawet podczas spacerku 2 rzecz to zeby sie nie wieszala ani nie wylaczala, a wiec czy w tych nowszych nokiach 5310 poprawiono to resetowanie? lub czy mozna to jakos poprawic samemu?(np wymieniajac oprogramowanie na nowsze)

  • 0

    125. ~  2008-03-24 14:30:36  host: bue97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kubacznik - nie ma lampy płyskowej... Działa Wam RDS w tej nokii ??? Bo mi nie i jak chcę włączyć to piszę "błąd aplikacji"

  • 0

    126. ~lol2  2008-03-24 16:40:18  host: acck50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kubacznik przeczytaj jeden post pod nad twoim i bedziesz wiedzial hehehe

  • 0

    127. ~Siuśka  2008-03-24 22:42:10  host: ccy108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie, nie ma. ;)

  • 0

    128. ~paulina  2008-03-25 17:11:03  host: w3cache.jaw.vectranet.pl

    nokia nigdy nie bedzie miała lepszego głośnika od sony ericsson-ów. ani rzadne inne firmy. ja mam sony ericssona w880i, jestem z niego zadowolona .jest lekki, fajnie się go trzyma .

  • 0

    129. ~Admin  2008-03-26 15:42:58  host: 213.76.140.22

    Przeczytaj to co kolega napisał powyżej!!!!

  • 0

    130. ~Matyk  2008-03-27 17:59:21  host: bso70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    działa Wam RDS w tej nokii ??? BO mi pisze "błąd aplikacji" jak chcę ją wł.

  • 0

    131. ~  2008-03-29 13:05:48  host: ifw75.internetdsl.tpnet.pl

    W telefonie da się zmienić oprogramowanie na polskie - sam robiłem i to nawet w legalny sposób - poszukajcie na forach . Telefon ogólnie fajny- wszystko działa dobrze, bateria nie jest najgorsza przy normalnym (lekkim) użytkowaniu wytrzymuje z 5 dni. ekran dobry wyraźny, t9 ładnie działa i podpowiada. I faktycznie resetował się ale po zmianie oprogramowania wygląda stabilnie. Co do wyglądu to kwestia gustu - mnie się podoba, na początku delikatny się zdawał ale ogólnie jest solidny. Głośniczek zewn, jest 'wystarczająco' głośny, jak komuś brakuje to to proponuje słuchawki albo kupić sobie boomboxa :P. Głośniczek z słuchawki czasami trzeszczy delikatnie przy głośnej rozmowie ale co w telefonie najważniejsze - jakość rozmowy jest bardzo dobra zarówno słuchawka jak i mikrofon. Minusy - BARDZO DŁUGO zapisuje zdjęcia zwłaszcza te 2Mpix, i aparat ogólnie słabej jakości (chociaż to i dobrze :]) i nagrywanie filmików poprostu zacina także funkcja odpada. Dla mnie telefonik jednak jest bardzo świetny - kupiłem za 650,-

  • 0

    132. ~  2008-03-31 20:16:10  host: cge77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jerona, co dla niektórych komórka to mini komputer.

  • 0

    133. ~kubaa  2008-04-01 18:49:14  host: acpo201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do walduś. Słuchaj wydaje mi sie że to wina karty pamięci.Jesli masz n ie oryginalna noki w tym przypadku np kingstona to sie będzie resetować.

  • 0

    134. ~Mike  2008-04-02 18:50:39  host: 77-253-196-41.adsl.inetia.pl

    Telefon jest super. Cienki, lekki, dobre radio, wyświetlacz BAJKA, menu bardzo intuicyjne nie to co w Sony Ericsson. Aparat fotograficzny jest nieważny, bo jak ktoś chce robić zdjęcia to polecam osobnego Nikona przy sobie nosić... Bateria trzyma wystarczająco długo jak jest dobrze sformatowana... Za te pieniądze nie można teraz kupić lepszego telefonu... Szkoda tylko że nie ma Symbiana :-( gdyby miał to byłby najlepszy fon pod słońcem...

  • 0

    135. ~aproops  2008-04-05 14:16:32  host: acxk113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od tygodnia, bateria po pierwszym ladowaniu przy ciaglym sluchaniu muzyki i czestym graniu 4 dni wytrzymala. Jedna rzecz ktora mi sie nie podoba to ze przycisk to regulacji glosnosci troche lata(gora-dol). aha i jeszcze 2 razy mi zamulil jakos przy sluchaniu muzyki ale po paru sekundach wszystko wraca do normy tylko trzeba od nowa odtwarzacz wlaczyc

  • 0

    136. ~Diana  2008-04-06 20:46:49  host: adsp214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam sobie kupić ten telefonik bardzo mi się podoba nie wiem co macie przeciwko nie mu moja ciocia go ma i jest zawalisty fajnie się w nim słucha muzy , ma fajny aparat dla mnie bomba

  • 0

    137.  2008-04-07 19:08:53

    Matyk musisz przywrócić ustawienia fabryczne i będzie działało :)

  • 0

    138.  2008-04-07 19:51:17

    Jest już nowa aktualizacja oprogramowania 5.81 > nie wiem jak Wam ale mi telefon zaczął głośniej grać (może mi się wydaje ale mam takie odczucie) Jest również możliwość odsłuchania pliku muzycznego bez włączenia się odtwarzacza muzyki, ponad to dodano funkcje wyświetlanie licznika połączeń w trakcie rozmowy...

  • 0

    139. ~rdk666  2008-04-09 17:21:13  host: egu186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko bardzo wypasiony niewiem czemu taki drogi bo za granicą kupiłem za 60 euro

  • 0

    140. ~empe  2008-04-17 22:11:03  host: adpe75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przycisk glosnosci nie jest stabilny i u mnie. Co wiecej MAM PROBLEM Z APARATEM !!! podczas robienia zdjec w ciemnych pomiesczeniach na ekranie pokazuja sie jakby hot piksele w tych samych miejscach zawsze i wychodza na zdjeciach. Gdy jest widno problemu nie ma. Czy ktos z was ma takei anomalia ?? Bo ja sie zastanawiam nad zwrotem fonu i ponownym zakupem 5300 ... jak narazie najlepsza muzyczna Nokia Pozdrawiam

  • 0

    141. ~sdf  2008-04-21 14:12:56  host: 119-035-152.adsl.szeptel.net.pl

    ja mam za 250 zł tylko bez ładowarki

  • 0

    142.  2008-04-21 21:06:14

    czy telefon ma RDS i czy na serio czasem sie restartuje i jeszcze jedno czy dodaja dobre sluchawki. bede wdzieczny

  • 0

    143. ~mati  2008-04-22 18:33:56  host: egd137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z muzom głośno gra

  • 0

    144. ~Spreddo  2008-04-22 21:39:26  host: ip-157-25-237-9.multimo.gtsenergis.pl

    Po zmianie oprogramowania zdecydowana poprawa - głośniczek rzeczywiście gra głośniej - sporo głośniej, a i co ważne przy nagrywaniu video nic się nie przycina już :) Niestety z 136. ~Dianą się nie zgodze - aparat jest bardzo słaby i bardzo długo zapisuje zdjęcia, dla porównania z400 samsung ma znacznie lepszy jakościowo a nie wspomne o k750i to już jak na 2mpix mistrzostwo w telefonach -mimo wszystko brawa dla Nokii, w ogóle że mamy taką możliwość sflashować sobie fona jednym kliknięciem przycisku i mieć najnowszy dostępny soft. Super, a telefonik baardzo dobry - polecam gorąco. Jak ktoś mówi że bateria słabo trzyma to chyba nie miał nigdy telefonu 3G :D tam to 2 dni jest dużo.

  • 0

    145. ~fredka  2008-04-23 15:45:56  host: aedt15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to pewnie kradziony kupiłeś

  • 0

    146. ~  2008-04-24 16:18:27  host: 89.174.4.69

    do ivan 93 calkowicie cie popierdolilo NOKIA zawsze byla na 1 miejscu to sony ericssony sa najgorsze pod kazdym wzgledem nawet tego badziewia za darmo bym newziol zreszta po co na stronce noki piszesz o badziewnyh ericssonah widac ze nigdy nie widziales NOKIA

  • 0

    147. ~Cam  2008-04-29 23:45:40  host: adpg111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma fight mode?

  • 0

    148. ~gallardo12  2008-05-01 13:29:59  host: ajk97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna na nim ogladac filmiki??? BARDZO PROSZĘ O ODPOWIDZ...

  • 0

    149. ~5310  2008-05-01 17:33:45  host: dle243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest cichy chyba tylko dla gluchych

  • 0

    150. ~Bos  2008-05-01 22:06:06  host: ecp202.internetdsl.tpnet.pl

    Nokia 5300 jest starsza i gorsza, ale jest to slider :P A jak z głośniczkiem w tym fonie?;>

  • 0

    151.  2008-05-02 12:02:54

    Chce wymienic telefon i zastanawiam sie nad kupnem 5310 ,t650 ,n73 albo w880i ,co byscie doradzili.Prosze o szybka odpowiedz.

  • 0

    152. ~:) kamyk:)  2008-05-05 21:58:52  host: chello089077122044.chello.pl

    mam pytanie, czy tym telefonie dzwiek jest lepszy niz w se w580i? Prosze o szybka odpowiedz!!!

  • 0

    153. ~kamyk  2008-05-06 17:28:00  host: chello089077122044.chello.pl

    Chce kupić sobie ten telefon i chciałbym wiedziec czy jakosc dzwieku jest lepsza niz w SE W580i. Prosze o szybką odpowiedz! z gory dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    154. ~n  2008-05-07 17:56:31  host: chello089077122044.chello.pl

    Mi bardzo podoba sie ten telefon. Chciałbym go kupić tylko powiedzcie, czy dzwiek jest lepszy niz w Sony Ericssonie W580i? Pozdrawiam

  • 0

    155. ~iga347  2008-05-08 22:13:34  host: 135.243-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    kupiłap ten tel bez polskiej instrukcji jak mam wgrac muze bo nie wiem

  • 0

    156. ~Stawek  2008-05-09 16:14:06  host: abgi37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najczęsciej spotykana to 2 GB

  • 0

    157. ~Jaro  2008-05-11 10:02:31  host: chello089077121159.chello.pl

    Pomocy;D otóż na tylnej klapce jest czerwony napis NOKIA i takie kropeczki szare.I teraz jest problem, ZCHODZI MI TO!!!Czy Wy też tak macie i czy to jest normalne>>>TELEFON MAM OD WCZORAJ i jest z UK.

  • 0

    158. ~P4VL0  2008-05-12 14:13:35  host: apn-77-113-182-131.gprs.plus.pl

    Mam nokie 5200 i mnei wkużyła.. mam pytanko czy ten tel. odtwarza filmy avi ??

  • 0

    159. ~Lisek17  2008-05-13 21:15:05  host: public-gprs47494.centertel.pl

    Zarabisty telfonik. Nic dodać nic ująć xDD

  • 0

    160. ~  2008-05-14 14:50:16  host: host-n1-104-68.telpol.net.pl

    DO TYCH KTÓRYM CICHO GRA! wystarczy zrobić update (soft na stronie nokii)i od razu słychać różnicę.nie zapomnijcie sobie skopiować numerów na sima :)

  • 0

    161. ~nakumarion  2008-05-15 07:45:26  host: csknet-83-142-60-108.csk.pl

    A powiedzcie mi jak te oprogramowania zrobic bo wiecie zamierzam kupic ten i jak narazie widze telefon jest SUPERR ale na wszelki wypadek te oprogramowania z kod sie scioga i jak to sie robi plx powiedzcie to bedzie luzikk!! heh

  • 0

    162. ~problem  2008-05-15 19:04:51  host: proxy33.is.net.pl

    Witam panowie panie :) mam problem prosze o szyba pomoc.Jak wlaczam fona pisze czy chce go odpalic bez sim ? :/ karta sim poprawnie wsadzona zgodnie z instrukcja,pozdro

  • 0

    163. ~murator  2008-05-18 23:25:52  host: user-5af2a7c4.tcl126.dsl.pol.co.uk

    Ma telefon od 2 dni. Jak dla mnie spoko. Jest jeden problem. W trybie "camera" widze na ekranie czerwone i niebieskie kropki na ekranie. Tak jakby byly walniete subpiksele. Widac to szczegolnie na na czarnym tle. W sumie kupilem go zeby dzwonic i troche sluchac mp3 ale chyba co jest nie tak? Wymieniac?

  • 0

    164. ~cyfa  2008-05-21 14:56:10  host: aaws129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    minusy telefonu około 5sek trwa zapisanie zdjęcia,wideo 144x176

  • 0

    165. ~Do problem  2008-05-22 16:18:49  host: dsz101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Być może sim jest uszkodzona. Spróbują na innym telefonie odpalić sim.

  • 0

    166. ~Zionan  2008-05-24 21:05:25  host: aei99.internetdsl.tpnet.pl

    czy kupic tengo fona?

  • 0

    167. ~jowitka  2008-05-24 21:45:04  host: hql74.internetdsl.tpnet.pl

    ten super fonik ma 8-krotny zoom...Pozdrawiam

  • 0

    168. ~Seba  2008-05-25 10:21:32  host: acxu37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest poprostu Super mozna w nim oglądać Filmy i bardzo dobrze otwarza muzyke głośno i wyraznie ma bardzo dobry aparat.Niestety nie ma lampy błyskowej.

  • 0

    169. ~Lukash  2008-05-26 21:47:32  host: biz54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cała prawda o nokii 5310.Zalety: cienki,zgrabny,czujnik światła(co się bardzo przydaję w sprawie baterii,karta pamięci do 16 GB,aparat 2MPX a do cyfa 164.TO JEST PO TO ŻEBY ZDJĘCIE WYSZŁO LEEEPIEJ!dalej Wy`swietlacz 16MLN.Powyżej lepszej.ZASIĘG GLOBALNY.POLECENIA głosowe bajeczka Disneya.Mikrofon dobry.Krystalicznie czysty DŹWIĘK. Wady bateria na wycisku 2 dni a na czuwaniu ok 5-6 dni. Z czystym sercem polecam wszystkim którzy cenią sobie bajery.I z czystym sercem stawiam ocene 8.A najlepiej kupić w erze na aboament 25zł na 3 lata 399zł i 200 minut do jednej osoby.GORĄCO POLECAM

  • 0

    170. ~elel  2008-05-27 09:35:23  host: iat58.internetdsl.tpnet.pl

    Może ktoś wie jak ustawić telefon by odbierał na obu słuchawkach. Zarówno radio (mimo ustawienia na stereo) jak Mp3 gra tylko na jednej.Słuchawki są sprawne.

  • 0

    171. ~Dydek  2008-05-27 11:18:56  host: adf223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy telefon jest dostępny w innych kolorach ? Macie może jakieś inny kolorki ?

  • 0

    172. ~paulinka  2008-05-30 14:05:21  host: ip-213-17-162-22.project4.pl

    ja posiadam ten telefonik od 23 stycznia i jestem bardzo zadowolona. nic złego się z nim nie dzieje wszystko działa jak należy. bateria trzym a około 4-5 dni zależy jak go użytkuje, oczywiście jak słucham muzyki czas się skraca do 1 dnia. polecam wszystkim ten telefon, jeśli by były jakieś pytania chętnie odpisze na forum.

  • 0

    173. ~jaska  2008-05-31 12:02:55  host: dtx250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tyn telefon mom juz jakis czas, jestem z niego zadowolony... minusem może byc tylko krotki czas trzymania baterii oraz od czasu do czasu reset odt muzyki, ogólnie telefon spisuje sie elegancko, polecam :-)

  • 0

    174.  2008-06-04 23:03:25

    Jaka karte pamieci polecacie?

  • 0

    175. ~lalka11  2008-06-05 14:56:52  host: xdsl-298.walbrzych.dialog.net.pl

    niedawno stałam się posiadaczem nokii 5310. telefonik jest super, ale ma kilka wad (jak kazde). dotad miałam sony erics ale nokia to klasa. denerwuje mnie aparat, to, ze sie zdjecia zapisuje dlugo i mimo ze nokia 7500 tez ma 2 mgpixel to aparat robil fotki bez porownania. MINUS to brak flesza a bateria jest oki. jak sie normalnie uzytkuje to trzyma mi nawet 5 dni!!

  • 0

    176. ~nat  2008-06-06 07:22:01  host: ctv-miechowice-91-4-nat.streamnet.pl

    Czy ten telefon posiada kalkulator? Bo wszedzie albo nie pisza wcale, albo, ze nie ma. To tak podstawowa funcja, ze nie wyobrażam sobie aby ten telefon jej nie posiadał;) Pzdr;))

  • 0

    177. ~syta  2008-06-06 12:57:37  host: host86-136-7-241.range86-136.btcentralplus.com

    uwaga tylko na rozwalenie wyświetlacza bo mi pękł przy bardzo małym upadku na miękie podłoże więc uwaga!!!

  • 0

    178. ~Patrysia  2008-06-06 14:39:54  host: cks224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej... Co do Noki 5310 jest zajebista!! Mam ją od wczoraj i jestem z niej bardzo bardzo zadowolona:):):) Wszystko działa... Aparat nie jest zły---zdjęcia robi super:P A co do muzyki to odtwarza ją bez problemu, muzyka głośno gra jest poprostu GIT!!! W zestawie do telefonu jest karta 2GB:P Sporo... mozna wrzucac duzo rzeczy!! Jest leciutki, cieniutki, i fajnie lezy w ręku:P Jednym słowem SUPER! Jeśli ktoś ma zamiar sobie kupić ten fonik to śmiało może brać!!!:):P Łatwy w obsłudze!! Bez wad!:) POZDRAWIAM!! Trzymajcie sie cieplutko!:):)

  • 0

    179. ~matt  2008-06-07 19:35:03  host: esx233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi czy ten telefon ma dobry dyktafon, zastanawialem sie nad nagrywaniem wykladow, na auli jest bardzo dobre naglosnienie ale czy telefon bedzie dobrze sciagal?

  • 0

    180. ~kniaz  2008-06-09 20:03:37  host: chello087207175002.chello.pl

    do nat posiada kalkulator i to nawet zfajnymi funkcjami sin cos pozdro :)

  • 0

    181. ~nat  2008-06-09 20:03:50  host: ctv-miechowice-91-4-nat.streamnet.pl

    CZY TEN FON MA KALKULATOR??? pzdr;))))

  • 0

    182. ~PROSZE ODP  2008-06-12 18:54:42  host: aawk216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym fonie mozna uzywac gg ??

  • 0

    183. ~Klaudia  2008-06-12 22:13:28  host: gmv10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Czy przyciski w tym telefonie są plastykowe czy gumowe? Bardzo spodobał mi się ten telefon, a to taki mały szczegół, który ciągle mnie zastanawia :) Pozdrawiam ;)

  • 0

    184. ~majmaj  2008-06-13 20:14:16  host: geh10.internetdsl.tpnet.pl

    a ile za sciagniecie sima i wgranie meni PL ?

  • 0

    185. ~majmaj  2008-06-13 20:32:28  host: geh10.internetdsl.tpnet.pl

    ile sciagniecie sima i polsmie meni ?

  • 0

    186.  2008-06-14 10:04:35

    Mam pytanie :D czy na Noki 5310 można miec gg ??

  • 0

    187. ~bambooko  2008-06-14 10:49:31  host: actl211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Planuję kupić ten telefon. Szkoda tylko, że w Orange go nie mają :( Mam pytanie - czy jest wytrzymała? Bo mi lubią rzeczy z rąk wypadać, więc pytanie: dzieje się z nią coś jak spadnie na ziemię?

  • 0

    188.  2008-06-15 11:21:10

    witam posiadaczy tej wspaniałej noki. Mam ją od 3 dnie i jak na razie dobrze sie spisuje. jedynie co mi sie nie podoba to ten czas zapisywania zdjęcia, ale w niczym to szczególnie nie przeszkadza. Muzyka gra głośno jak mam wersje 05.81 i jest wszysko ok. pozdrawiam i polecam ten fonik:)

  • 0

    189. ~Dydek  2008-06-15 12:12:01  host: afc189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hallo ! Jest dostępny w innym kolorze ??

  • 0

    190. ~Wook  2008-06-17 22:21:44  host: host-89-228-46-177.elk.mm.pl

    ten telefon ma dżoja czy mi sie zdaje?

  • 0

    191. ~Posiadacz komyxD  2008-06-18 20:08:56  host: cyi2.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon. Polecam wszystkim. Mały, wygodny w użyciu, nieskomplikowane menu. Wyświetlacz nic dodać nic ująć. A muzyka rewelacyjnie w nim brzmi.

  • 0

    192. ~proj88  2008-06-18 22:52:10  host: cil71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy da sie na niego wgrac nawigacje i programi w formacie .sis?

  • 0

    193. ~@nat  2008-06-19 00:52:55  host: 77-253-71-120.adsl.inetia.pl

    @nat, ten telefon posiada kalkulator...przecież to logiczne =]

  • 0

    194. ~project88  2008-06-19 11:27:25  host: fgk195.internetdsl.tpnet.pl

    Czy do tego telefonu da sie wgrac nawigacje i programy w formacie .sis?

  • 0

    195. ~woziu  2008-06-19 11:29:43  host: dmx69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w nim sie zmnienia obudowe?

  • 0

    196. ~  2008-06-19 12:20:41  host: chello087206173237.chello.pl

    Proszę o pomoc! Aktualnie mam sony ericssona jednak zdecydowany jest na kupno nokii tylko właśnie jakiej? Nie mam jakiejś ogromnej sumy pieniędzy, jak na razie interesują mnie modele 5310, 6120 może zaproponujecie jakieś inne których ceny są podobne. Czego wymagam od telefonu przede wszystkim aby był podręczny, funkcjonalny, chciałbym używać go jako odtwarzacza mp3, nie potrzepuje świetnego aparatu gdyż podczas używania sony ericsona k800i dowiedziałem sie ze i tak lepiej kupić zwykły przeciętny aparat robi zdjęcia lepszej jakość, jak dla mnie telefon może nie posiadać aparatu, chciał bym aby wyświetlacz telefonu miał te parę milionów kolorów.

  • 0

    197. ~Ktosiu  2008-06-19 13:20:12  host: drq229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do nat - Tak ten fon ma kalkulator

  • 0

    198. ~Annngelika  2008-06-19 13:24:10  host: drq229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik prawie pół roku. Jestem zadowolona. Zazwyczaj telefony nudzą mi się po trzech miesiącach lecz ten nadal mi się podoba, ma ciekawe opcje choć szkoda że wideo rozmów nie ma. Polecam wszystkim ten telefon.

  • 0

    199. ~m0nia  2008-06-19 20:15:19  host: ip-79-175-200-209.cable.smsnet.pl

    to cudeńko wkrótce będzie moje !

  • 0

    200. ~TaZ  2008-06-20 16:14:19  host: bde65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 5300 jak umyjesz uszy to telefon bedzie glosno gral =] mi zajebiscie glosno gra nie zacina se i zadne guziki ni lataja jak bedzie kupywac jakies uzywane to i ekran moze wam latac :D

  • 0

    201. ~Psik  2008-06-20 19:25:21  host: 87-205-45-228.adsl.inetia.pl

    Ja tam czytałem ze ma zly aparat do robienia zdjec kup sobie cyfrowke a nie komorke kumpel ma nokie N95 i niby 5 Mpixeli ale zdjecia labe i tak zadnych stabilizatorów nic.

  • 0

    202. ~olej  2008-06-21 15:57:57  host: eqy211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten phon jest zajebisty !!! Dzisiaj go dostałam i jestem bardzo zadowolona :)co prawda cenę ma trochę wysoko ale myśle ,że lepiej wydać trochę kasy a mieć bdb telefon :)

  • 0

    203. ~Lipston  2008-06-23 20:43:38  host: host81-154-151-182.range81-154.btcentralplus.com

    do Jaro ja tez mam telefon w UK z O2 i mam go już jakieś 4 miesiące i mi nic sie takiego nie dzieje :) telefon bardzo dobry Polecam wszystkim którzy lubią słuchać muzyki i przy okazji fajny wygląd :D:D Gorąco Polecam ten telefon

  • 0

    204. ~nusiaq  2008-06-23 22:40:08  host: chello089076245136.chello.pl

    nie ma joysticka - niewatpliwie plus;) i jest dostepny w dwoch kolorach: niebieskim i czerwonym. minusy: cichutki! albo za duzo od telefonu wymagam.bateria slaba. srednio poltora doby bez sluchania muzyki (po kwartale uzytkowania), dolaczony zestaw sluchawkowy ma marny mikofon - bardzo nisko zawieszony. ale poza tym bardzo go lubie:)

  • 0

    205. ~Ania  2008-06-24 22:02:39  host: host-81-190-196-225.gizycko.mm.pl

    Napis i kropeczki również mi schodzą. Poza tym mam czasem problemy z zacinającymi sie przyciskami regulacji dźwięku, ale restart telefonu wszystko przywraca do normy. Telefon bardzo fajny, zgrabny, prócz wyżej wymienionych, innych wad nie zauważyłam. Do 155 polska instrukcje możesz ściągnąć z internetu:)

  • 0

    206. ~gabuska  2008-06-25 11:55:31  host: 80.51.122.44

    czy w 5310 jest gadu-gadu?

  • 0

    207. ~Maniek  2008-06-25 14:29:27  host: 194.181.131.226

    Witam wszystkich ja mam mianowicie pare pytan czy telefonik sie nie tnie jak sie go uzywa czy jest mozliwosc przewijania muzy i słuchania podczas normalnego uzytkowania go jak sie zachowuje przy karcie 2gb chodzi mi o to czy czasem sie nie muli narazie tyle pozdrawiam:)

  • 0

    208. ~maruda  2008-06-26 13:59:03  host: inet20909ni-1.eranet.pl

    duzo jest motywow/skorek?

  • 0

    209. ~peter  2008-06-26 20:15:49  host: ghm211.internetdsl.tpnet.pl

    siema. mam pytanie chce wziąć ten telefon w erze . co do niego dostane??czy karta pamięci 2giga jest??i czy są te dodatkowe głośniki?? i czy ten telefonik opłaca sie brać czy era oferuje jakiś lepszy w podobnej cenie

  • 0

    210. ~Marcin  2008-06-26 22:32:15  host: 77-253-134-33.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie, czy do tego telefonu można dołączyć zwyczajne słuchawki np. Philipsa? I czy podłącza się je bezpośrednio do gniazda w telefonie???

  • 0

    211. ~of  2008-06-27 13:00:51  host: adog132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ile macie znakow jak piszecie eski?bo mi w jednym esie miesci sie 60 znakow nie wiem dlaczego tak mało... moze trzeba cos ustawic...?prosze o pomoc :)

  • 0

    212. ~wysoki  2008-06-27 19:56:03  host: aecc43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten fonik jest zajebisty

  • 0

    213. ~do do problem  2008-06-27 22:51:00  host: adfa40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gowno prawda ze sim nie dziala te telefony mozna wlaczyc bez sim i dlatego pisze czy z simem czy bez zaznaczasz ze z simem i chuj fonik normalnie chodzi P.S nic nie jest popsute

  • 0

    214. ~Al  2008-06-28 20:08:20  host: ip-84-201-210-86.it-net.pl

    do 208: fabrycznie do dyspozycji jest 6 motywów, wszystkie dosyć podobne do 209: zwykle (zawsze?) dołączona jest karta 2gb, słuchawki, CD z softem na kompa, ładowarka troche ulotek i instrukcji i USB, dodatkowych głośników nie ma w zestawie do 210: można, jest gniazdo na górze fona Mam go, jest super, nic się nie zawiesza (chyba to model z późniejszej produkcji, najnowszy soft jest wgrany i nie trzeba nic ściągać), jakość muzy ok, bateria przy czuwaniu trzyma nawet do 5 dni, zdjęcia słabe, ale mam cyfrówkę :D

  • 0

    215. ~Ania  2008-06-29 11:10:53  host: host-81-190-196-225.gizycko.mm.pl

    do 210. Możesz podłączyć każde słuchawki, zamontowana jest specjalna przejściówka i to właśnie do niej podłącza się słuchaweczki, a nie bezpośrednio do telefonu

  • 0

    216.  2008-06-30 16:39:57

    Mam pytanie czy wg was to bardziej damski czy męski telefon (chodzi mi o czerwony kolor) :)

  • 0

    217. ~ola  2008-07-03 12:01:44  host: net-194-116-134-2.isk.net.pl

    czy w tym telefonie da sie powiekszyc czcionke co chodzi o pisanie smsow?

  • 0

    218. ~mam odpowiedz  2008-07-04 03:18:11  host: 92-238-104-194.cable.ubr03.bath.blueyonder.co.uk

    mp3 super camera bedzie bateria lipka wyswietlacz lux czasem sie wiesza-wina softa sluchaweczki kazdego rodzaju jack 3,5mm (systemy logitecha 5,1bardzo fajnie wspopracuja) pojemnosc kart pamieci wystarczajaca jak na tel design w czolowce-skromy,awangardowy,praktyczny,-podoba sie cena w normie jak za nowy nie namawiam-proponuje-nie odmawiam bo go lubie

  • 0

    219. ~mati  2008-07-04 20:24:38  host: agv194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko moja siostra go ma i możesz chińskie słuchawki z kiosku wsadzić xDD

  • 0

    220. ~Kasia  2008-07-07 00:19:34  host: ape158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam ten telefonik od niedawna .. niestety nie ma polskiego menu ponieważ był zakupiony w Anglii, jedynie czego nie wiem w tym telefonie to gdzie zmienia się czas blokowania sie klawiatury, mam ustawioną że po 5 sek sama mi się blokuje, strasznie jest to denerwujące. Może mi ktoś opisać pokoleji w jakie opcje wchodzić aby zmienić czas blokady? Z góry bardzo dziękuje i polecam telefonik pełen wypas ;) pozdrawiam.

  • 0

    221. ~lblQ  2008-07-07 08:05:08  host: aqg96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oprogramowanie jest w zestawie na płytce...

  • 0

    222. ~zuzia  2008-07-07 09:20:29  host: xdsl-7093.jgora.dialog.net.pl

    Witam Czy na ten telefon można ściągać gry? Parzyłam na serwisy z różnymi grami, i nie było do wyboru tej nokii :(

  • 0

    223. ~gruby  2008-07-07 21:02:42  host: bhp131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JEDNO PYTANIE!! ILE TRZYMA BATERIA??

  • 0

    224. ~muszka  2008-07-09 17:29:37  host: aach214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba sobie kupie ten telefonik bo jest super lepszy niz sony ericsson w380i tamten to przezytek przy tym

  • 0

    225. ~Anczi  2008-07-11 14:48:16  host: gmv10.internetdsl.tpnet.pl

    Do posiadaczy tego telefonu. Czy styl pisania smsów jest taka sama jak np w Nokii 6300 lub 3100? Czyli że najpierw wpisujemy numer telefonu a później tekst? Wiem że to głupie pytanie ale przeszkadza mi to trochę w Nokiach... :D

  • 0

    226. ~k750i  2008-07-11 20:17:05  host: nmp.robnet.pl

    jakby miał ten tel autofocusa i 3,2mPix to byłby idealny, a tak, to presiadka z k750i pod względem apratowym nie ma sensu, ehh. Bow ygląd jest the best.... nie ma odpowiednika lepszego ;] pzdr

  • 0

    227. ~milesek  2008-07-11 21:47:52  host: abrh194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do elel sluchaj przy pierwszym podlaczeniui sluchawek tez mi graly na jedno ucho po drugim podlaczeniu sluchawek wszystko ok

  • 0

    228. ~Krzychu  2008-07-13 19:31:13  host: hoh178.internetdsl.tpnet.pl

    210.Tak, zgadza się. # Ten telefon niby jest muzyczny, a gorzej wypada od niemuzycznego telefonu którym jest SE K750i :/ Niby nokia jest głośniejsza... Ale kosztem basów... W nokii praktycznie nic nie dudni ani nic nie podkreśla basów podczas słuchania muzy :/ Także pod tym względem BASÓW w Nokii 5310 BRAK!

  • 0

    229.  2008-07-13 19:36:25

    Trzymając 2 telefony w jednej i długiej dłoni... Nokia 5310 i SE K750i i dając głośność na MAX-a słychać prawie tylko Nokie (z lewej dłoni) natomiast z prawej (tak gdzie jest SE) słychać same basy... lecz za to muzyki nie ma... Jest duża różnica w odtwarzaniu muzyki tych telefonów... Szczerze mówiąc myślałem, że telefon muzyczny Xpress music wypadnie DUUUŻO lepiej... Podsumowywując ten tele lecz nie zna pojęcia jakim jest "Bass". I to jest dużym minusem dla Nokii.

  • 0

    230. ~Rado PE  2008-07-15 11:40:44  host: aafw108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanko czy na tą nokie mogę wrzucić jakiś plik tekstowy ?? ważne. Dziękuję za odp.

  • 0

    231. ~Viria  2008-07-16 11:15:02  host: 78.133.149.118

    Mam ten telefon jakis tydzien. Korzysta mi sie z niego bardzo dobrze. Dlugosc zapisywania zdjec zalezy od rozdzielczosci - im nizsza tym krocej zapisuje zdjecie :) ogolnie muzyka ladnie odtwarza, sa wszystkie funkcje organizatora (bo widzialam, ze ktos szukal kalkulatora) no i ogolnie polecam :))

  • 0

    232. ~sylwekspl  2008-07-16 14:02:20  host: um-25.piotrkow.pilickanet.pl

    mam ten fonik od października 2007 r. jestem bardzo zadowolony, polecam wszystim

  • 0

    233. ~KaTusSxD  2008-07-17 22:02:52  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    napewno mozna ściągać gierki xD kurw* wszyscy pytają, vzy jest gg. nie ma xD Trzeba sobie ściągnąć! jakie pyytania... to nie jest dla was jasne? xD Pzdr ;* P.S to nie była złośliwość x

  • 0

    234. ~olus22222  2008-07-18 10:39:59  host: bjw100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Doradźcie mi który telefon lepszy: nokia 5310 czy nokia 6300?? a i czy go można dostać w sieci orange?? proszę o pomoc

  • 0

    235.  2008-07-18 21:23:04

    Czy ktoś mógłby podać gdzie można ustawić wibracje w tym telefonie za pomoc serdeczne dzięki!

  • 0

    236. ~3310@interia.us  2008-07-18 23:18:50  host: aaib137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy ten telefon lepiej odtwarza muzyke, niz 3310??

  • 0

    237. ~mati  2008-07-19 00:32:09  host: host86-158-67-230.range86-158.btcentralplus.com

    mam pytanie czy jak kupie go w irlandi to bedzie on bez simlocka ??????

  • 0

    238. ~..cuso....  2008-07-19 10:47:56  host: chello089078131222.chello.pl

    jaka ma lawiature? dobrze sie na niej pisze ? bo sie zastanawiam nad kupnem

  • 0

    239. ~ruda  2008-07-19 22:30:23  host: absy120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest boooski ;D fajne zdjatka wychodza filmiki tez nie sa zle. Moj poprzedni tel. to sony ericson wiec myslalam ze bedzie sie ciezko przezucic ale serio szybko sie polapalam ;p jedynie co mi sie nie podoba to klawisz nawigacji ciezko jest mi z nim ;/ jednak jakbardziej podoba mi sie muzyka ;D glosniczek jest super glosny a przez sluchawki jeszcze lepiej. I te 16mln kolorow robi swoje serio;p sms sie latwo pisze. Jest naprawde poreczny i cieniutki co robi swoje ;p POlecam wszystkim ten boski telefonik warto w niego zainwestowac ;D

  • 0

    240. ~kacper_kac  2008-07-20 13:44:16  host: abot142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może mi ktoś powiedzieć :) Jak to jest z tapetą, czy można ją rozciągnąć na cały wyświetlacz ? Planuje sobie go za miesiąc w Mix'ie wziąść.

  • 0

    241. ~cs  2008-07-20 23:35:28  host: diq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jaka dobra nokia ma gg ?

  • 0

    242. ~Smietan  2008-07-21 09:59:02  host: 213.25.196.10

    Czy karta 2GB nie spowalnia jej?

  • 0

    243. ~zmarwina  2008-07-21 22:57:56  host: host-81-190-107-104.rzeszow.mm.pl

    hej!!! Wie ktoś może jak można zmienić długość wiadomości, bo ja mogę napisać tylko milka słow i już wskakuje na drugi sms... czekam na wasze propozycje;) pzdr

  • 0

    244. ~Kamil  2008-07-22 00:53:59  host: awh154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W fonie da się podkręcić basy, więc jeśli komuś zależy to to zrobi. Niestety gorsze jest nawigowanie po utworach, ale da się przyzwyczaić do nieintuicyjności.

  • 0

    245. ~dssport  2008-07-22 13:27:13  host: 212-106-30-102.adsl.inetia.pl

    ten telefon ma wideorozmowy ?? na jednej stronie pisze ze sa a na drugiej juz nie

  • 0

    246. ~MiCi  2008-07-22 22:55:00  host: acno14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od dwóch tygodni w sieci Era. Co do telefonu brak większych zastrzeżeń: PLUSY: -dosć łatwy w obsłudze -nie zacina sie(mimo karty 2GB) i obecnie mam 190MB zajete -wygodna klawiatura i dżojstik -odtwarzacz jest w porzadku,bez szumów,jest korektor itp... -wysokiej jakości wyświetlacz , nokia juz nas do tego przyzwycziła -bateria trzyma mi 4 dni i 2 dni kiedy słucham muzyki ok 5 godz na dobę -wejście jacka,(każde słuchawki wejdą) -przejrzyste menu i łatwosc funkcji - dobre 3 głośniki,chociaz ustepują np SE D750I (wcześniej uzywałem,mam porównanie) MINUSY: -po dwoch tygodniach obudowa juz zaczyna trzeszczeć,pojawiają się szpary -aparat , jak na 2mpx jest słaby , brak lampy -dośc trudna obsługa odtwarzacza muzyki -bardzo niskiej jakości słuchawki=słaba jakośc dźwięku I to chyba na tyle , ogólnie telefon,wart swojej ceny(w sumie dośc niskiej jak na zasob funkcji) , polecam jednym śłowem:))

  • 0

    247. ~maagdaa  2008-07-23 11:21:07  host: c222-223.icpnet.pl

    Hej:) mam pytanie. Wlasnie konczy mi się umowa i zamierzam zmienic telefon (aktualnie mam SEw300i) na jakiś inny. Wybralam sobie: Nokię 5310, SEk660i, SEw350i i Nokie 7373. Proszę o pomoc bo nie mam bladego pojęcia jakis chcialabym:). Zalezy mi bardzo na wygodnych klawiszach i odtwarzaczu mp3.

  • 0

    248. ~daro  2008-07-23 11:25:42  host: 195.205.67.166

    gdzie włącza sie wibracje w tym telu ?????

  • 0

    249. ~KaTo  2008-07-23 12:20:49  host: 87-205-48-9.adsl.inetia.pl

    Ja mam problem tej natury że on ciągle świeci ;) nie gaście :)) Wie ktos co jest tego przyczyna ?? Pisac

  • 0

    250. ~omg  2008-07-23 16:47:40  host: bze122.internetdsl.tpnet.pl

    tu sa same pytania zadych odpowiedzi

  • 0

    251. ~justa  2008-07-23 18:23:20  host: 78-131-154-151.tktelekom.pl

    CHCE WZIASC TEN TELEFON W ERZE, NIE STAC MNIE NA 24MIES (300ZL) WIEC CHE PODPISAĆ UMOWE NA 36MIES PROSZE POWIEDZCIE MI CZY TEN TELEFONIK WYTRZYMA 3 LATA :) Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ :)

  • 0

    252. ~  2008-07-23 18:42:53  host: ayi235.internetdsl.tpnet.pl

    ''http:// pl.youtube.com /watch?v=5O krTPRxwMg'' Oto link do prezentacji wideo tego telefonu, po obejrzeniu jej stwierdziłem, że ma ona opcje które w opisie na tej stronie nie zostały uwzględnione ;-P xD (skasujcie sobie tylko spacje w tym linku)

  • 0

    253. ~sl3py  2008-07-24 11:47:06  host: ber187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam do wyboru Nokie: 5310, 5610 i 6500 slide. Którą wybrać? Którą polecacie?

  • 0

    254. ~tomasz defik  2008-07-24 12:28:14  host: apn-77-115-36-253.gprs.plus.pl

    a ja wole nokie 5610, chociaz jest drozsza ale jest rozsuwana ma wideorozmowy, 3,2 mpx, robi zarypiste zdjecia

  • 0

    255. ~blaja  2008-07-24 20:12:35  host: gfd131.internetdsl.tpnet.pl

    który telefonik wg.was jest lepszy- nokia 5310 czy SE k800i? chodzi mi o odtwarzanie muzy:D k800i lepiej odtwarza basy od nokii? prosze odp

  • 0

    256. ~xxx  2008-07-25 09:46:21  host: chello089078078231.chello.pl

    klawiatura calkiem gites. mnie sie na niej dobrze pisze. jednak najwazniejsza cecha tego telefonu jest wyglad, ktory powala...

  • 0

    257. ~zenka  2008-07-25 10:44:36  host: 088156096018.stk.vectranet.pl

    zenka Powiedzcie mi kochani jak ten telefon dzwoni??? chodzi mi o głośność oczywiście bo słyszałam , że odtwarza muzyke extra ale cholernie cicho dzwoni! CZY TO PRAWDA??? Prosze o szczere odpowiedzi!!! w tej chwili mam Nokie 6230i chce wymienić na tel.który lepiej dzwoni... Dzięki z góry za odpowiedź

  • 0

    258. ~zenka  2008-07-25 11:46:01  host: 088156096018.stk.vectranet.pl

    acha! i jeszcze jedno: pytanie to do włąścicieli tego telefonu: czy jest w nim automatyczna blokada klawiatury??? bo piszą , że brak...

  • 0

    259. ~piterq  2008-07-25 21:59:30  host: 5ac4bf2d.bb.sky.com

    Siema! Opłaca mi się go kupić za 90 funtów??? Jak ktoś zna jego poważne wady,to dajcie znać...

  • 0

    260. ~mhm  2008-07-26 13:04:58  host: fhv210.internetdsl.tpnet.pl

    polecam! [jeśli macie możliwość kupcie za granicą, np w Anglii; będzie tam o połowę tańszy niż u nas] producenci trafili z pomysłem czujnika światła - koniec problemów z wyświetlaczem na słońcu. Co do koloru różnią się tylko przyciskami muzycznymi, ja mam różowe istnieją jeszcze czarne, szare, czerwone i niebieskie :)

  • 0

    261. ~ania  2008-07-26 17:29:53  host: host2134.robnet.pl

    telefon idealny :D do 238: piszę się dobrze, klawisze trochę twarde, ale idzie się przyzwyczaić, mówię, że twardę, bo użykowałam wcześnie k750i i nokię 6610i ... Pzdr

  • 0

    262. ~dawidkabanos  2008-07-26 18:30:35  host: 88.220.140.98

    Zdaje ci sie niema dzoja ale telefon jest zadymisty polecam mam go osobiscie i jest swietny:)

  • 0

    263. ~Mysterio  2008-07-26 23:28:49  host: 83.220.105.172.dsl.dynamic.eranet.pl

    Spoko ten telefon jest ja zazwyczaj telefon co miesiąc góra dwa wymieniam a ten fonik mam już 3 miesiąc polecam go

  • 0

    264. ~Voyv  2008-07-27 12:10:18  host: chello089078014064.chello.pl

    Telefon mam od 4 dni i to co każdy mówi, że obudowa skrzypi, kiepskie słuchawki, cichy głośnik itp. to poprostu opinie ludzi którzy tego telefonu nie mają i piep..ą głupoty... obudowa nie skrzypi bo niby jak jak nie jest wymienna i jest to tzw. blok, kiepskie słuchawki wątpię słuchawki HS-45 może są słabe ale tutaj mamy Stereofoniczny zestaw słuchawkowy HS-45 z AD-57 i to właśnie AD-57 poprawia jakość słuchanej muzyki, głośnik jest głośniejszy od głośnika w K850i także jest to zupełnie bez sensu jak ktoś mówi że za cichy, to jak ma grać jak głośniki 5.1 lub lepiej?? Bateria po SFORMATOWANIU trzyma przy słuchaniu muzyki przez zestaw, robieniu kilku zdjęć około 5 dni jak nie ruszasz wogóle telefonu trzyma tydzień i jeden dzień... Wracając do obudowy to nie da się jej zmienić dla jednych to zaleta a dla innych wada... Wyświetlacz 16 mln kolorów 240x320 pikseli wbudowany czujnik światła, Radio z RDS...

  • 0

    265. ~gacek  2008-07-27 18:47:34  host: fgw58.internetdsl.tpnet.pl

    jest dostepny w kolorze niebieskim!

  • 0

    266. ~Aneta 19  2008-07-27 19:52:35  host: acfo206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocy!! :/ kupiłam sobie ten telefon w irlandi. gdy wrocilam do polski poszlam do komisu i mi zdjeli simlocka . probowalam wszystkich kart ze wszystkich sieci i glucho;/ zero zasiegu ;/ co jest nie tak?? :(

  • 0

    267. ~ziolko  2008-07-27 20:44:14  host: cpc3-swin1-0-0-cust595.sol2.cable.ntl.com

    zarabisty ten telefon, i dla kogos kto lubi posluhac muzy tak jak ja to rewelacja jest on boski polecam

  • 0

    268. ~Milenka :):):)  2008-07-28 19:54:31  host: abob182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile trzyma bateria w tym fonie ?

  • 0

    269. ~mika  2008-07-29 19:04:24  host: admn114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIA: czy wy również macie kolorowe kropki jak właczycie aparat?? u mnie widac jes jak jest ciemno. da się w tym tel sluchac radia bez uzywania sluchawek-jesli tak to jak moge to zrobic, bo ciagle kaze mi podlaczac sluchawki. Czytalam ze mozna przerabiac w tym tel piosenki, ale tez nie widze takiej opcji. I co to znaczy ze wyswietlacz ma wbudowany czujnik światła. POMÓŻCIE, z gory dzieki. tel jest bardzo fajny:-)

  • 0

    270. ~mika  2008-07-29 19:09:42  host: admn114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czytalam tez w jednym miejscu ze ma wideorozmowy a w innym ze nie ma-jak wkoncu jest?? odpiszcie prosze

  • 0

    271. ~mateusz9182  2008-07-29 20:09:27  host: adrw124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema czy w każdym nowym zestawie jest karta pamięci?

  • 0

    272. ~oli  2008-07-31 13:11:56  host: nat12-baz.metronet.pl

    czy da się słuchać muzyki z dwóch wejść na raz?

  • 0

    273. ~hellol  2008-07-31 20:51:37  host: abwb233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ehhh...tylko jak pojawi się w orange to go biorę xD

  • 0

    274. ~ania  2008-08-01 16:09:57  host: host2134.robnet.pl

    hey, mam problem, a mianowicie, jak smsy do mnie dochodzą np. o godzinie 4,02 wyswietla mi się h 15,02, przy wiadomosciach wysylanych już tak nie jest. jesli ktos umialby by mi pomoc, t oxz gory dziekuje. pzdr

  • 0

    275. ~ania  2008-08-01 16:12:07  host: host2134.robnet.pl

    do kogoś tam: ma uutoblokację klawiatuiry :D

  • 0

    276. ~zmija  2008-08-01 19:26:25  host: pc9-245.chomiczowka.waw.pl

    mam ten telefon drugi dzien i jest przekocurny, znalazlem kilka wad ale pewnie sa zwiazane z przyzwyczajeniami z mojego poprzedniego k750. najwieksza wada jaka zauwazam to, to ze te klawisze muzyczne sie blokuja razem z klawiatura. moim zdaniem powinna do nich byc oddzielna blokada, moze da sie to ustawic, ja nie wiem.

  • 0

    277. ~Basia  2008-08-03 11:47:45  host: ejq40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jak przestawić w tym telefonie opcję sms, chodzi mi o to że na jeden sms wchodzi mi tylko 70 znaków a nie 160 jak w innych telefonach. Już wcześniej ktoś zadał to pytanie ale niestety odpowiedzi nie znalazłam

  • 0

    278. ~basiaz121  2008-08-03 12:32:45  host: ejq40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ani: musisz wejść w ustawienia = data i godzina = usyawienia daty i godziny = i teraz ustawić datę i godzinę, następnie strefę czasową GMT, czas letni +2 godziny. Pomogłam? a może mi ktoś powie jak ustawić dłuższego smsa bo u mnie na jednego smsa wchodzi tylko 70 znaków.

  • 0

    279. ~Markiz93  2008-08-04 19:30:15  host: 252-goc-19.acn.waw.pl

    Ten telefon jest znakomity! A jakie rozmiary!

  • 0

    280. ~  2008-08-05 10:45:37  host: ayi235.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko? Czy gdy sie ładuje telefon to i wy macie luzy gdy ładowarka siedzi już w komórze, chodzi mi o tą końcówkę cienka ładowarki, czy macha się trochę w telefonie podczas podłączenia ??????

  • 0

    281. ~patryczak17  2008-08-05 10:51:28  host: ayi235.internetdsl.tpnet.pl

    Czy wy tez macie taki problem, że gdy ładowarka podłączona jest do telefonu, to ta cienka końcówka ładowarki, siedząca w komórce, trochę sie rusza w wejściu do ładowania??????

  • 0

    282. ~oli  2008-08-05 10:56:38  host: nat-dzi-1.aster.pl

    wystarczy wyłączyć polskie znaki,to będzie więcej wchodzić

  • 0

    283. ~Dudek  2008-08-05 17:37:46  host: hostk21184.infobiuro.pl

    Prosiłbym kogoś kto sie zna i słyszał jak ten telefon gra ocenił go. Czy on naprawde gra cicho? Zamierzam go kupic a to chyba jedyna rzecz ktora mnie martwi.

  • 0

    284. ~bastek114  2008-08-06 12:31:28  host: acyd130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam pytanko czy ta nokia jest lepsz od n73 pozdrawiam :))

  • 0

    285. ~ja88  2008-08-06 22:32:53  host: hce82.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon jest fajny tylko ze coś jest nie tak z video nagrania są takie niewyraźne zmieniałem w opcjach ale nic z tego czy ktos cos o tym wie proszę o pomoc

  • 0

    286. ~kari525  2008-08-07 21:20:19  host: admt3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawić wibrację ;( ;( ustawienia>dziwieki>sygnalizacja i co tam jest tylko tak i nie xD

  • 0

    287.  2008-08-08 00:36:45

    ma ten fonik od 2dni. jest poprostu super!!! bateria narazie nie zeszla wcale mimo sluchania muzyki... jest funkcjonalny i ladny. co prawda dalem za niego troche forsy ale nie zaluje. zobaczymy co bedzie dalej. narazie widze w nim same plusy bez minusow. karte mam 1gb ale nie tnie sie chociaz jest prawie pelna... mysle ze bede bardzo zadowolony z niego. jest super a wiezcie mi to nie moj pierwszy telefon mialem ich troche wiec sie znam. nie dostalem tylko kabla usb... dzwiek dobrze gra ale nie tak jak powinno... ale damy rade;p nie wiecie moze skad wziac motywy do niego?? pozdro i polecam ten zgrabny fonik bo nawet za taka cene warto...

  • 0

    288. ~czupirambir  2008-08-08 15:07:56  host: host-89-230-131-61.inowroclaw.mm.pl

    zeby pisac smsy o dlugosci 160 znakow trzeba w ustawieniach wiadomosci=>ustawienia sms=>obsluga znakow ustawic na uproszczona;)

  • 0

    289. ~marcin  2008-08-08 22:37:08  host: apn-77-114-155-146.gprs.plus.pl

    jak u was wyglada domykanie sie obudowy nad miejscem gdzie jest karta sd? u mnie jak sciagne tyl - jest taka jakby zaokraglona ta obudowa, nie wiem czy tak ma byc czy to wada czy design , odpiszcie

  • 0

    290. ~marcin  2008-08-09 11:10:48  host: apn-77-115-54-102.gprs.plus.pl

    u mnie nad karta jest takie wybrzuszenie, takjakby zle dociagneli w fabryce. u was tez tak jest?

  • 0

    291. ~zwierz  2008-08-09 11:46:36  host: asd239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zeby w smsie bylo 160 znakow a nie 70 to piscie bez polskich liter :ą ę ó ż ź ,poniewaz telefon inaczej koduje te znaki

  • 0

    292. ~ania  2008-08-09 18:18:45  host: host2134.robnet.pl

    do basiaz121: dzięki teraz ja Ci pomogę :D Wejdż w ustawienia wiadomosci, ustawienia sms, i pozniej OBDLUGA ZNAKÓW, ustaw na uproszczona ;] pzdr :D

  • 0

    293. ~ania  2008-08-09 18:20:17  host: host2134.robnet.pl

    zmija: zgadzam się z Tobą, ale ja teraz zaczęłam przez to używać tego "pilota" co był w zestawie ;] ułatwia ;]

  • 0

    294. ~Janek  2008-08-09 19:47:14  host: c124-252.icpnet.pl

    u mnie nad obudowa (ten element stały po srodku) jest jakby wygiety, zniekształcony. czy u was tez tak jest ? to powoduje ze obudowa po zamknieciu nie lezy idealnie. jest to ledwo co zauwazalne ale jednak wkurzajace. czy u was tez tak jest ze jest ten element zaokrąglony i nie wchodzi idealnie?

  • 0

    295. ~elagresto  2008-08-11 12:41:12  host: c143-144.icpnet.pl

    żal jak widze pytania na które odpowie zajrzenie do instrukcji obsługi... moim zdaniem telefon wymiata, na tyle mały że nie robi się wielki z dobrym futerałem, nawigacja w palyerze mogłaby być lepsza, ale i tak jest całkiem spoko. jak człowiek do klawiatury przywyknie to piszę się dobrze. ja używam tą nikię z kingstonem 4GB HC i śmiga dobrze.

  • 0

    296. ~drSerey  2008-08-11 15:12:28  host: mainframe.rene.com.pl

    nie mam tego telefonu ale odnośnie krótkich SMSów to chyba chodzi tu o polskie znaki (ą, ę, ś itp. "zajmują dużo miejsca"). gdzies w opcjach nalezy wyłączyć polskie znaki

  • 0

    297. ~karo85  2008-08-12 23:49:26  host: gnv101.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik, ale nie wiem jak się zmienia tło w menu. Prosze pomóżcie, odp. dzięki

  • 0

    298. ~oli  2008-08-12 23:56:31  host: nat12-baz.metronet.pl

    trzeba w ustawieniach wiadomości zmienić na "uproszczone znaki" :)

  • 0

    299. ~Stepo  2008-08-13 11:57:01  host: ego10.internetdsl.tpnet.pl

    blaja do ciebie 5310 ma dobre basy jest bardzo glosna mozna sie szybciej dostac do muzyki 1 przyciskiem

  • 0

    300. ~Stepo  2008-08-13 12:00:41  host: ego10.internetdsl.tpnet.pl

    do olus22222 mam ten telefon z orange moj kolega tez ale szkoda ze tylko internet jes tylko w orange :(

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet