Nokia 5300 - opinie
Telefony Nokia Nokia 5300 Opinie o Nokia 5300

Nokia 5300

w sumie: 1049
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›
  • 0

    1. ~Maja;)  2006-09-27 17:33:28  host: aaon172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta nokia jest calkiem spoko...A co sądzicie o nokii 7373??

  • 0

    2.  2006-09-27 18:49:58

    Wygląd może nie jest zbyt innowacyjny, ale dobrze, że nie upchnęli UMTSu, bo od razu by więcej ważył. W sumie niczym nowym nie zaskakuje, mozna ten design zobaczyć we wcześniejszym modelu, przyciski do obsługi mp3 też już były, funkcje standardowe, wyświetlacz standardowy. Pomimo tego, wydaje mi się, że jest w porządku, bo telefon to nie choinka, nie musi ładnie wyglądać, świecić i jeszcze pachnieć :D

  • 0

    3.  2006-09-27 18:51:14

    I 5 MB pamięci wewnętrznej to trochę mało, jak na w sumie muzyczny telefon :/

  • 0

    4.  2006-09-27 20:16:31

    super fon! mp3, radio, wyswietlacz 240x320, bt, ird, fot 1,3 mp

  • 0

    5. ~TransFlash  2006-09-27 22:00:01  host: mail-kapitaen.dyndns.org

    TransFlash? Wow!

  • 0

    6. ~tosia  2006-09-28 13:45:41  host: pc1-2.digicom.net.pl

    heh...nio jaos nie ma zaskoczenia...ciężkawy a w sumie standard...i tylko 5MB.

  • 0

    7.  2006-10-14 14:21:29

    ciupke lepszy od poprzedniego ;)

  • 0

    8. ~dzwiedz  2006-10-15 12:55:09  host: 088156096069.stk.vectranet.pl

    jak sadzicie lepszy jest 6270 czy 5300? w sumie mam 6270 i jestem zadowolony.

  • 0

    9.  2006-10-21 21:41:43

    6270 ma lepszy aparat ale nie jest muzyczna za to.

  • 0

    10. ~Bzdura  2006-10-26 18:55:58  host: bvk46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tem myśle że fonik jest ok i mam zamier sobie takiego nabyć mam nokie 6230i jestem z niej zadowolony ale ten mi jakoś bardziej leży

  • 0

    11. ~macias  2006-11-08 23:56:44  host: 88-107-240-232.dynamic.dsl.as9105.com

    moja kobieta chce mi sprezentowac takie cudo jest calkiem niezly chyba to lykne

  • 0

    12. ~pixel  2006-11-09 01:06:49  host: 217.149.243.241

    dziś kupiłem ten telefon i jestem oczarowany. Długo zastanawiałem sie na jakimś modelem (takze 7373) ale stwierdziłem... W końcu telefon to indywidualna "zabawka". Ma sie podobać włascicielowi. Uważam ze to świetny model zarówno wizualnie jak i technicznie (mimo aparatu 1.3 mpx którego i tak mało kto używa... nie oszukujmy sie to nie lustrzanki cyfrowe...) pozdrawiam.

  • 0

    13. ~  2006-11-09 17:39:43  host: zagorzeb.smstv.pl

    mam ten telefon ale nie potrafię uruchomić w odtwarzaczu muzyki która znajduje się na karcie pamięci, odtwarza tylko muzykę z pamięci telefonu. POMOCY!

  • 0

    14. ~elooooooo  2006-11-13 20:17:13  host: 83.68.76.148.brzesko76.tnp.pl

    SE k750i jest duzo lepszy od tej noki i na dodatek jest duzo tanszy od niej. mam k750i i jestem zadowolony. 2 mgpix aparat, 34 mb mamieci wew, slot karty pam. SE k750i jest juper, ale wolalbym SE k800i oczywiscie :d

  • 0

    15. ~cork  2006-11-16 17:45:27  host: 86.43.86.213

    jak dlamnie to lipnie, ze nie ma w nim bluetooth!niby taki nowy a nie ma juz tak istotnej funkcji!no nie wiem czy taki super?

  • 0

    16. ~dodo1226  2006-11-18 15:47:27  host: 82.177.244.134

    o wiele lepszy jest k750i niz ta nokia i mozna pamiec powiekszyc

  • 0

    17.  2006-11-19 11:39:41

    Ten telefon ma symbiana?

  • 0

    18. ~nowa  2006-11-23 18:01:13  host: aczw175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam prosbe, ta pamiec wewnetrzna, to oznacza, ze ja bede mogla sluchac 1 piosenki, jezeli nie kupie wiekszej karty?:/ z gory dziekuje, za odpowiedz, bo ja nie jestem w tym temacie zbyt madra;)

  • 0

    19.  2006-11-23 23:14:18

    nowa, kartę 256MB będziesz miala w zestawie!

  • 0

    20. ~nowa  2006-11-24 18:11:02  host: aczs224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziękuje:) wkurzyłam się, bo chciałam sobie dzisiaj taki sprawić, a tu cholera nie ma (Era - Rzeszów) i musze czekać do czwartku;/ wrrr

  • 0

    21. ~mooby  2006-11-24 21:02:06  host: erq182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale wy pierdoly gadacei, ten telefon ma bluetootha, ma wymienne karty, pamiec mozna bez ograniczen powiekszac, karty sa duzo tansze niz do SE, i owiele lepsze,

  • 0

    22. ~rts-iak  2006-11-26 13:34:27  host: widzew-114.rainbownet.pl

    ciekawe kiedy bedzie w mediamarkt i moze bedzie czarny

  • 0

    23. ~nowa  2006-11-29 18:13:21  host: adah103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mooby - nie denerwuj sie tak, nie wszyscy sa pewnie tak oblatani w tych tematach (czyt.ja) jak Ty, wiec zrozum, ze to normalne, ze sie pytam:]

  • 0

    24. ~rafikkk  2006-11-29 23:55:32  host: w3cache.trzebinia.msk.pl

    WYPAS!!! Byłem fanem SE a Noki nie cierpiałem za CENE i za OGROMNY WYGLAD!!! a tu prosze! Ten fon zrobił na mnie wrazenie!!! 1.3 aparat robi naprawde swietne zdjecia! prosze mi wierzyc! Nie duze gorsze do K750i! Wyswietlacz CUDO! K750i niech sie schowa!!! Bardzo ladny wizualnie odtwarzacz nie taki badziew jak K750i! Korektor dziewku jest bardzo rozbudowany mozna go dowolnie edytowac i zapisywac nawet kilka ustawien!!! Muzyka jest naprawde superrr!!! a co tu wyroznia ta nokie jeszcze od K750i to DZIEK PRZESTRZENNY tak tak fani SE na takie bajery musisie sobie np W850i za 1400 zl z badziewnym rozsuwaniem z duzym tel.strasznie grubym (dla mnei porazka a byłem pewny ze to bedzie moj nastepny telefon ;/ ) i jeszcze jedna zalate NOKI to wymiary! Jak dla mnei jest IDEALNY! po 10 ja kupuje wersje BLACK moja dziewczyna RED i juz nie zmieniam na duzszy czas telefonu!!! NOKIA 5300 robi wraznienie :D pozdrawiam

  • 0

    25. ~mooby  2006-12-01 17:02:23  host: erq107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~nowa -> no spox ale zauwazcie ze serwisy czesto telekomunikacyjne dadza komorke ale nie uzupelnia danych o niej dlatego nieraz warto pochodzic po stronachtypu nokia.pl albo cos i sie dowiedziec :P jesli ostro zabrzmiala moja wypowiedz i Ciebie urazila, to przepraszam :)

  • 0

    26. ~t  2006-12-02 23:57:55  host: 62.29.133.85

    Siemka :). Mam pytanko i baaardzo zalezy mi na syzbkiej odpowiedzi. Nie potrafię się zdecydowac jaka nokię mam wybrać czy właśnie tą czy też nokię 6131.. Jezli ktos by mogl by mi odpowiedziec co i dlaczego to by byla wdzieczna.. z gory thx :)

  • 0

    27. ~jeee  2006-12-03 00:48:12  host: w3cache.trzebinia.msk.pl

    Odpowiedz jest prosta NOKIA 5300 a dlaczego? Moim zdaniem ta nokia jest bardzo ladna z wygladu 6131 w ogole mi sie nie podoba :| 5300 ma wiekszy wyswietlacz i jest telefonem muzycznym ma specialne przyciski - wygonie obslugowac mozna muzyke a takze jakos muzyki jest napewno lepsza! i fajne jest samo to rozsuwanie ogolnie super fon!!! Ty zrobisz jak zechcesz ale jak dla mnie nic nowego nokia 6131 nie wnosi a nokia 5300 owszem jest inna i napewno bedzie rzucac sie w oczy :-))) pozdrawiam

  • 0

    28. ~kate  2006-12-03 17:12:46  host: axd121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeee ^^^^^ ma racje ;D popieram ;) pozdro!! :*

  • 0

    29. ~mooby  2006-12-03 22:08:30  host: erx116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ja tez biore 5300 :D:D:D dlugo sie zastanawialem a co do 6131 to ona ma mp3 mono podobno, bynajmniej na mobilmania.cz tak pisalo...a co do 5300 mam jedyny taki problem ze mam wymiane 16 grudnia no i jak nie beda miegli go na sklepie to cos czuje ze nie sprowadza go do swiat ;/ a wyjezdzam do zakopanego to juz calkiem glupio bedzie :( bo max chcem miec go przed swietami :(

  • 0

    30. ~Fabi;]  2006-12-06 14:35:27  host: lan-4.elomza.pl

    a ja mam dylemat czy Nokia 5300 Czy nokia n70 ;/ pomocy;/

  • 0

    31. ~Mati  2006-12-06 17:06:21  host: os-jana.bochnia.pl

    Mam pytanko i zależało by mi na szybkiej odpowiedzi. Otórz mam wymieniac telefon i zastanawiam sie nad nokią 5300 i samsungiem d600e. Wiem ze samsun stary ale ma świetny wyświetlacz i aparat, mozliwośc połączenia z TV i takie tam ale jednak jest już to stary telefon. W noki razi mnie słaby aparat. choc przezucając sie z se k700i to i tak będzie cos:P Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam

  • 0

    32. ~Tynka  2006-12-08 21:39:34  host: 62.29.133.86

    No no.. jutro mam zamiar wlasnie ejchac po ten tel.. i raczej jestem zdecydowana wlasnie na ten, a nie na 6131... noo mam nadzieje tylko, ze bd w salonie.. haaa a teraz to zostaje pytanie jaki kolor lepszy :) czy zcerwony czy tez czarny ?

  • 0

    33. ~  2006-12-09 11:58:45  host: aru7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aby wlaczyc otwarzacz z muzyka inna niz domyslna trzeba otworzyc fonoteke i wybrac opcje "uaktualnij fonoteke"

  • 0

    34. ~nowa - Paula  2006-12-09 19:04:37  host: adak2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mooby nie uraziłeś mnie:) ale miło z Twojej strony, że pytasz;)ja mam 5300 od tygodnia:D i nie umiem ustwić tapety:P - wiem genialna jestem prawda:D tzn. chce ustwić tapetę, dajmy na to zdjęcie, to cholera zostaje mi pasek z góry i z dołu jednym słowem nie jest na całym ekranie, ale proszę Państwa, ja już raz to zrobiłam, ale nie mam pojęcia, jak to się robi ponownie:D więc jak wiecie, to dziękuje z góry:D ogólnie telefon jest fajny:D ale nie obczajam wszystkich funkcji, a miałam nokie 3220 więc mam nadzieję, że się połapie, ogólnie polecam:D:) - żeby nie było, że jestem tumanem do końca to lepiej mi idzie kierowanie samochodem niż połapanie się w niekótrych funkcjach:D;)- ale wszyscy na jej widok mówią jedno - wow:D

  • 0

    35. ~  2006-12-09 21:55:12  host: bua183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten fon ma symbiana

  • 0

    36. ~Tynka  2006-12-10 00:04:20  host: 62.29.133.84

    Nowa--> heee tez mialam nokie 3220 :D..a telefon.. zdecydowalam sie xD.. mam od dzis... hmm noo juz 6 godiznek minelo :D... haaa.. no narazie sie alduje {bateria sie formatuje} zobaczymy zobaczymy co bd dalej hee :))

  • 0

    37. ~Agatka  2006-12-10 08:51:13  host: abni243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    możecie mi pomóc? JA się waham pomiędzy Nokia 5300, a samsung E770, tylko, że samsunga nigdy nie widziałam i niewiem jaki jest "na żywo" a tą tak. No i sama już nie wiem...

  • 0

    38. ~maciak  2006-12-10 20:41:44  host: aaof56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od około 2 tygodni jestem nastawiony na n 6131, ale kiedy zobaczyłem, że w erze jest też 5300, zacząłem się nad nią zastanawiać. 6131 kusi rewelacyjnymi wyświetlaczami - zew. 265 tys., a wew. 16 mln kolorów i tym Innowacyjnym Przyciskiem Do Otwierania Klapki. Ale mam 14 (no, prawie 15 :) lat i chyba ten telefon ma dla mnie trochę za poważny wygląd (chociaż najważniejsze jest to, co ma w środku). Kocham muzykę, więc taki telefon muzyczny to Odzwierciedlenie Mojej Duszy, chociaż obydwa obsługują karty do 2 gb. No i nie wiem co począć. Bo za 6131 przemawiają te wyświetlacze, a za 5300 rozsuwana klapka, klawisze muzyczne i bajerancki wygląd. Może ktoś miał je obydwie w dłoniach i poczuł impuls? Prosiłbym o radę tu lub na maila zasmazambaklazan@wp.pl

  • 0

    39. ~nowa-Paula  2006-12-10 21:45:02  host: aczq11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tynka, moje gumki z 3220 zniknely bardzo szybko, ale efekty swietlne sa czadowe:D:D:P a co 5300 - ja tez robie formata wlasnie, po raz ostatni:D jak obczaisz tapete jak sie robi,zeby byla na calym ekranie to daj znac, bo ja nie pamietam jak to sie robi:P Agatka nie znam sie na tym w ogóle, ale ja bym brała nokie, zwlaszcza jak jestes mloda osoba, ja mam 18 i uwazam, ze ten telefon jest idelany dla mnie:D:) pozdrawiam:)- ale mozesz mnie nie sluchac:P, moja mama ma samsunga wiec, pewnie dlatego tak mówię;)

  • 0

    40. ~Łukasz  2006-12-12 22:36:39  host: prosie20.aster.pl

    co jest lepsze SE k750i czy Nokia5300? nie wiecie jak wychodza zdjecia z tej nokii?odpiszcie prosba!

  • 0

    41. ~htclub@wp.pl  2006-12-14 21:56:19  host: 82.139.31.170

    Tapetka musi byc w rozmiarach 240x320. Tu macie pare tapetek na ten telefonik. Nie sa one doskonale ale na poczatek starcza. A p[ozniej pozostaje sobie je samemu zrobic albo po prostu sciagac z netu odpowiednie obrazki o odpowiednich rozmiarach :) http://htclub.ovh.org/nokia_5300.zip Jak cos to pisac na meila :)

  • 0

    42. ~Lolitka  2006-12-15 20:41:32  host: static-81-219-148-11.devs.futuro.pl

    Mam ta kom i jestem z niej zadowolona.Tylko jak ja kupilam to nie miala zadnych fajnych tapet

  • 0

    43. ~Lolitka  2006-12-15 20:43:17  host: static-81-219-148-11.devs.futuro.pl

    A fotki wychodza super

  • 0

    44. ~nowa -  2006-12-15 21:38:36  host: adaj133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Łukasz, ja mam nokie, a moja siostra 750i, i w sumie, szczerze to jej zdjęcia są może ciut ( na moje oko) lepsze. w koncu ma 2 mega, ale te moje tez sa dobre;d tylko wiadomo na zoomie 8 krotnym to juz moze gorsze, ale tez nie najgorsze, ogolnie to gut i polecam. jak ustawilam sobie tapete sciagnieta przez kabel, to... tak wpadałam w zachwyt... takie szczegóły widać:) polecam

  • 0

    45. ~~Duke  2006-12-17 22:08:20  host: a.ns.mv.net.pl

    czy sie rozni od 5200

  • 0

    46. ~noname  2006-12-17 22:20:31  host: cvq162.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie na nim ogladac filmy ?

  • 0

    47.  2006-12-18 10:24:04

    ~Lolitka*** ja mam 6131 i tez nic fajnego na niej nie mialem w standardzie :/ procz jednego dzwonka :P tapety do bani jakies guziki, zelki i gitara :P hehehe starsze nokie byly lepiej zaopatrzone ;))

  • 0

    48.  2006-12-18 15:45:48

    Mi osobiscie nie podoba sie ten telefon ale dla tych co chca miec lekki nawet dobrze 'wyposarzony' telefon ktory odtwarza pliki MP3 jest super.To dobry telefon:)

  • 0

    49. ~marria  2006-12-19 15:35:50  host: sunwalker.hapay.pl

    Czy karta pamieci i kabel usb jest dolaczany do kazdego telefonu niezalenie od sieci? (bede miala w erze)

  • 0

    50. ~Trespasser  2006-12-20 03:17:55  host: cuh130.internetdsl.tpnet.pl

    Z samego rana ide kupic sobie ten telefonik juz nie moge sie doczekac tylko bardziej podoba mi sie wersja red i taka wlasnie zakupie zajebisty wyglad ma i niezle bajerki

  • 0

    51. ~mara91  2006-12-20 21:20:55  host: 87-205-87-214.adsl.inetia.pl

    ja dzisiaj sobie wlasnie kupilam ten telefonik i jestem bardzo zadowolona. jest w nim wszystko i jest ladny. czego mozna wiecej chciec ;*

  • 0

    52. ~Paula  2006-12-21 22:19:06  host: adar228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze pomożcie mi bo już nie mogę:P jak mam ustawić tą tapetę, żeby nie było tych cholernych pasków? w sensie żeby była na cały ekran?:( dziękuje z góry

  • 0

    53. ~karola  2006-12-23 14:48:29  host: dhh185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest roznica tego telefonu od komy 7370?? nie wiem ktory mam kupic

  • 0

    54. ~Acze  2006-12-23 16:16:41  host: ablj26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żeby było w nim wszystko i oprócz wszytskiego to to, czego on nie ma np. Edga, albo 2- Mpixelowego aparatu z zoomem CYFROWYM!

  • 0

    55. ~Dario  2006-12-23 19:33:47  host: dyl76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik spoko pomimo aparaciku 1.3 piksela robi spoko zdiecia napewno duzo lepsze niz motorole o tych samych pikselach mozna sie zekochać w tym telefonie dla mnie bąba

  • 0

    56. ~gloria  2006-12-24 11:48:54  host: svprze3.it-net.pl

    wiecie moze czy na tym telefonie mozna odpalic jadu gadu?dzieki za pom oc

  • 0

    57. ~Łukasz  2006-12-24 13:00:29  host: nat-go2.aster.pl

    dzięki nowa!jusz ogarnołęm te dwa tel i wybrałem nokie!co nokia to nokia!

  • 0

    58. ~neptun  2006-12-24 20:44:30  host: atk199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na tym telefonie da się oglądać filmy na pełnym ekranie? Pozdro

  • 0

    59. ~norm@n  2006-12-24 22:04:19  host: xdsl-13062.wroclaw.dialog.net.pl

    mam ten fon ale......... Po 3 sek zawiesza rozmowe jeśli macie go w simplusie tak jak ja to pamoże ten kod:*101*11*99#. pozdro

  • 0

    60. ~fafik  2006-12-24 22:08:21  host: csknet-83-142-58-90.csk.pl

    wiecie ile trzyma bateria w tej nokiewce po dobrze sformatowanej baterii czyli pierwsze 3 ladowania po okolo 13 godz??? pozdro

  • 0

    61. ~colo  2006-12-25 10:41:39  host: xy130.internetdsl.tpnet.pl

    moze ma ktoś do sprzedania nokie 5300 z okolic Mielca tak do 1tys zl zeby byla karta pamieci

  • 0

    62. ~TYnka  2006-12-25 13:46:54  host: 62.29.133.84

    Ta Nowa. haaa mi te gumeczki tez szybko zeslzy..ale ja jednak tesknie za tmyi efektami swietlnymi {kochalam je :D}. a tapeta? haa.. anie wiem.. hcoc mam jzu ten telefon od 2 tyg.. to nei mialam sie tak naprawde keidy nim pobawic ^^...bo ciagle szkola i szkola... a tak wogle to ile wam trzyma bateria ?

  • 0

    63. ~iv  2006-12-25 16:21:52  host: aclt92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem bardzo zadowlona z telefonu:)) super funkcje... wszystko latwo da sie zrobic potrzeba tylko troche czasu:P najlepszy jaki dotad mialam a bylo ich juz troszke:)

  • 0

    64. ~RaFiTi_Pl  2006-12-26 23:04:23  host: csknet-84-234-35-232.csk.pl

    mam ten telefon jestem bardzo zadowolony lecz nie wiem jakie formaty on odtwarza chodzi mi o formaty dzwiek+obraz chodzi mi glownie o teledyski

  • 0

    65. ~Kasia  2006-12-27 16:17:43  host: sunwalker.hapay.pl

    Telefon odtwarza 3gp (jezeli chodzi o viedeo) Pozatym swietny telefon. Zdjecia przswietle dzienym wychodza super wyrazne. Muzyka ladnie brzmi, duzo przydatnych funkcji. Jedyna, jak dla mnie wada, jest slaba bateria. Mi przy pelnym uzywaniu (mp3, radio itp ) dziala 3 dni.

  • 0

    66. ~aguś  2006-12-27 21:11:25  host: aakx254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja właściwie już od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem, no ale jakoś nie chce potanieć :)

  • 0

    67. ~Marvin  2006-12-29 19:59:57  host: abkd2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupiłem tą komórke dla Dziewczyny i mam nadzieje ze jej się ona spodoba:)

  • 0

    68. ~nokia fan  2006-12-30 12:17:37  host: 88.220.113.100

    chce ten telefon ale nie wiem czy się opłaca pomocy???????

  • 0

    69. ~jasio  2006-12-31 16:26:41  host: host242-114.smgr.pl

    Kasia a ile trzyma ci tak średnio bateria trzymała chociaż ze 5 6 dni, czy raczej zapomnieć o tym telefoniku i zapodać coś innego

  • 0

    70. ~kaper3611  2007-01-02 20:53:49  host: abso141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo dobry. tylko szkoda ze słuchawki które NOKIA daje do odtwarzania muzyki są beznadziejne... ale dają w zestawie przejściówkę na normalne wejście i gdy podłączyłem słuchawki od brata mp3 CREATIVA dźwięk i bas był 300 % lepszy :) POLECAM !

  • 0

    71. ~ifona  2007-01-05 17:50:19  host: gcl34.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik spoko, ale bateria jest naprawde kiepska trzyma max 3 dni przy normalnym użytkowaniu, jak używam mp3 to krócej. aparacik jak na 1.3 robi naprawde dobre fotki w świetle dziennym. ogólnie polecam miłośnikom nokii jak komuś jest wszystko jedno to polecem sony ericssony. za napis nokia sie płaci

  • 0

    72. ~weronika  2007-01-06 00:46:05  host: csknet-84-234-41-119.csk.pl

    mam problem ;] chcem kupic nokie 5300 lub 6280 lecz nie moge sie zdecydowac ;/ pomozcie mi! ktora jest lepszaa ? i wogle ktora radziliscie by kupic?

  • 0

    73. ~Kati  2007-01-06 14:57:54  host: nat.dzi.vectranet.pl

    Ja też chciałam sobie kupić nokie 6280 ale jak wyszła 5300 to zdecydowałam że kupie ją pzdr

  • 0

    74. ~rimbox  2007-01-06 15:06:06  host: 81.210.36.154

    a o co w tym chodzi: "Rozsuwanie jedną ręką za pomocą mechanizmu ze sprężyną" Czy to dobrze z tą sprężyną czy nie bo ja się nie znam.

  • 0

    75. ~jasio  2007-01-06 17:55:34  host: 87-204-113-240.ip.netia.com.pl

    ifona a czy ty masz ten telefonik od nówki czy ktoś miał go przed tobą chodzi mi o to czy kupiłaś w sklepie komisie czy gdzie. rimbox bawiłem się tym telem dwa dni i jest spoko ''rozsuwana ze sprężnynka'' pomaga w otwieraniu bo wystarczy do połowy rozsunąć klapkę a potem sama ciągnie i odwrotnie tak samo przy zamykaniu. "czy to dobrze" sam nie wiem kolejna rzecz co może się zepsuć dlatego chcę kupić tego tela gdzieś ze sklepu nówkę na gwarancji jak co to naprawa za frico. Mam też pytanie do posiadaczy tego tela ale tych co maja go więcej niż miesiac. czy jesteście naprawde zadowoleni z niego czy już wam przeszło bo to niby klapka zaczeła się bardziej ruszać bateria trzyma krótko itp.

  • 0

    76. ~koleszka  2007-01-06 20:15:41  host: chello084010034174.chello.pl

    mam ten telefon jest świetny muza chodzi rewelacyjnie a aparat jest rewelacyjny robi piękne zdieńcia w nocy i w dzień

  • 0

    77. ~MyShkA  2007-01-08 13:52:27  host: user-87-248-77-130.promax.media.pl

    To rozsuwanie jest bardzo poreczne, ja mam Samsunga d600 i chce zmienic na nokie 5300, Samsunga nie polecam, jedyne co mi w nim pasuje to wlasnie ten sposob otwierania..

  • 0

    78. ~Kasia  2007-01-08 15:33:32  host: sunwalker.hapay.pl

    Ja mam juz prawie miesiac ten telefon i naprawde mi sie nie 'przejadl'. Ktokolwiek go nie zobaczy to mowi ze fajny, szpanerski telefonik :) JASIO niestety nie masz sie co ludzic ze bateria bedzie trzymala ponad 5 dni...Ale moim zdaniem, dla tej jednej wady warto go miec :)

  • 0

    79. ~matysia  2007-01-09 14:15:27  host: aky180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej a wiecie moze ile czasu mozna nagrywac filmik na tym telefonie? i jaka jest sugerowana cena?

  • 0

    80. ~jeewa  2007-01-09 16:58:40  host: 90-156-22-83.as.kn.pl

    ile kosztuje przykładowa karta 512mb pamieci? bo wbudowana to 5mb tak? i czy starczy wam te 5mb czy dokupiliscie pamieci?

  • 0

    81. ~ifona  2007-01-09 23:32:14  host: ajo145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jasio mam ten telefon od miesiąca, kupiłam nowy w salonie i początkowo byłam zachwycona, ale teraz żałuje... bateria sfomatowana poprawnie (gdzie teoretycznie te nowe baterie w nokii tego nie potrzebuja) trzyma max 3 dni. klapka zaczyna się powoli ruszać, a ja zaczynam się tym naprawde martwić. jeżeli chodzi o gumowe "obicie" to strasznie się brudzi nie wiem jak inne kolorki, ale na czerwonym to widać i nie wygląda najlepiej. osobiście zawiodłam się na ozsuwanych nokiach, ale jeśli już to niezdecydowanym radze 6280 przynajmniej robi ładniejsze zdjęcia :P

  • 0

    82. ~ifona  2007-01-09 23:33:59  host: ajo145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jasio mam ten telefon od miesiąca, kupiłam nowy w salonie i początkowo byłam zachwycona, ale teraz żałuje... bateria sfomatowana poprawnie (gdzie teoretycznie te nowe baterie w nokii tego nie potrzebuja) trzyma max 3 dni. klapka zaczyna się powoli ruszać, a ja zaczynam się tym naprawde martwić. jeżeli chodzi o gumowe "obicie" to strasznie się brudzi nie wiem jak inne kolorki, ale na czerwonym to widać i nie wygląda najlepiej. osobiście zawiodłam się na rozsuwanych nokiach, ale jeśli już to niezdecydowanym radze 6280 przynajmniej robi ładniejsze zdjęcia :P

  • 0

    83. ~jasio  2007-01-10 13:28:23  host: host242-114.smgr.pl

    myślałem o zakupie bateri o zwiększonej pojemności widzialem gdzieś na allegro taką 1400mah lit-polimerową tylko niewiem czy to rzeczywiście coś daje czy to tylko pic na wodę z tą zwiększoną pojemnością

  • 0

    84. ~MajuŚ  2007-01-10 17:16:08  host: asm145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go będe miała jutro ... miałabym gzisiaj gdyby nie to ze mama nie mogła wyjść zz pracy :P Ale byłam w "zaprzyjaźnionym" komisie i juz jest czeka na mnie i wogóle i w szczególe dosyć tych pierdół ;)Nio ale telefon jest rewelacyjny...aparat ma świetny jeśli na tą rozdzielczość ;) Mam pytanko ile daliście za swoje Nokie 5300?? Ja dałam 860 zeta...tylko tyle że mam angielskie menu ;P Ale da się przerzyć :) Pozdrawiam systkich zadowolonych urzytkowników ;*:*:*;*

  • 0

    85. ~grimer  2007-01-10 17:53:11  host: inet20908nb-1.eranet.pl

    laduje cala no i bateria mi trzyma pol dnie .....

  • 0

    86. ~sunwalker  2007-01-12 21:30:48  host: sunwalker.hapay.pl

    Ja mam czarna wersje i jezeli chodzi o brudzenie to nie mam z tym problemu. Jest czysciutki i schludny mimo ze nosze go w najroznijszych miejscach i nie mam pokrowca

  • 0

    87. ~elM  2007-01-12 22:37:33  host: user29.131.udn.pl

    czy ten telefon obsługuje mp4??

  • 0

    88. ~MaRcIa  2007-01-13 21:23:58  host: airspan-148-45-static.11.radom.pilicka.pl

    dla mnie telefonik supcio, no bateria za długo nie trzyma. Słuchawki rzeczywiscie kiepskie, bo nie można ich wyregulować.

  • 0

    89. ~tedek  2007-01-13 22:36:04  host: bytom-16.streamcn.pl

    Z kartami pamięci nie ma problemu . Za 75 zł. można kupić kartę 1 Giga na allegro np.

  • 0

    90. ~aduduius  2007-01-14 00:09:31  host: cuh106.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od czwartku:) polowalem na niego chyba 2 miesiace:p az w koncu do jednego ze sklepow ery przyszla dostawa:D Po 4 dniach moge juz troche powiedziec. najpierw plusy: pomijam designe bo to widzi kazdy:p telefon wydaje sie byc naprawde solidnie zbudowany, muza gra wspaniale (ale jesli chcecie miec naprawde dobra jakosc, zapomnijcie o firmowych sluchawkach z kompletu i wpakujcie creativki:D), wspaniale lezy w dlonie, super pisze sie smsy(duza klawiatura), wpsaniale wspolpracuje z pecetem, fotki robi bardzo dobrej jakosci (porownalem z SEk510i ktory ma tą samą matrycem 1,3 i sonio wyszedl przy niej blado), Teraz minusy: najbardziej denerwuje mnie to ze gdy przesle sobie empetrojke przez usb, system tworzy specjalne foldery dla kazdego kawalka, czyli przykladowo zamiast miec kawalek bezposrednio w folderze MUSIC, musze wchodzic w kolejne foldery o tym samym tytule co plik:/ strasznie mi to zasmieca widok. kolejna denerwująca mnie rzecza jest daremny sposob otwierania tylnej obudowy (by np dojsc do karty pamieci) otwiera sie ją za pomoca takiego guzika/bolca, ktory dosc opornie chodzi i trzeba uzyc wiecej sily by klapke otworzyc, a nie ma sie o co zaprzec bo telefon jest rozsuwany i od razu mi sie chce otwierac:/ (boje sie ze mi sie szyny kiedys obluzują). ostatni minus to taki maly pryszcz:p mianowicie w ciemnosci, gdy podswietla sie klawiatura glowna(te cztery kolorowe przyciski, swiatlo przebija dolną czesc obudowy i widac cienie tych wszystkich zaczepow przedniej obudowy, co troche psuje wizerunek( z tym ze musi byc naprawde ciemno) Ale generalnie telefon wywarl na mnie piorunujące wrazenie. a jako ze wczesniej mialem sony ericssona k700i (sprzedaje) stwierdzam ze nokia to zupelnie inna polka niz sony ericsson. moze i niektore modele wygladaja podobnie, ale jakosc i solidnosc wykonania soniakow jest naprawde daleko w tyle za nokia. Chcialem zamiast 5300 zafundowac sobie k750 ale ciesze sie ze wybralem nokie. Polecam.

  • 0

    91. ~rimbox  2007-01-14 11:27:37  host: 81.210.36.154

    A z tymi bateriami to jak jest? bo tez na allegro sie rozgladalem i znalazlem POLYMER 3000mA. Ja sie na telefonach nie znam i nie wiem czy rzeczywiscie sa takie baterie. moze mi ktos doradzi czy kupic?

  • 0

    92. ~marcin brzeszcze  2007-01-14 12:06:45  host: 213-238-80-77.adsl.inetia.pl

    siemka. zakupiełm ten telegon i jestem z niego bardzo zadowloony. ma praktycznie wszystko czego sobie życzyc można:):D zdjecia wychodzą spoko możę poza cimnymi miejscami, ale tryb nocny całkowicie poprawia jakość, dodatkowo x8 zoom (jedynym minusem jest to że nie ma lampy błyskowej) do ifoni: ciekawe czemu Ci sie brudzi?? pewnie nosisz gow jakiś smiesznych miejscach i to dlatego. do jeewa: 5 mb to bardzo mało, ale nokia dorzuca odrazu do zestawu karte 256 mb na która można nagrać filma ponad 4 h na najlepeszj jakości. wogóle cały zestaw jest bogaty. przy zakupie otrzymujemy; -ładowarke -kabel usb -karte micro sd 256 mb -słuchawki przejscióke audio (dzieki niej możemy do telegonu podpiąc dowolne urzadzenie audio- mały jack- np głosniki komputerowe. jakośc odtwarzania muzyki przez głosnik jest naprawde bardzo dobra. co do kalp[ki nie mam pojecia czy sie bedzie ruszała czy nie. mi narazie sie nie rusza. naprawde w tym przedziale cenowym lepszego telefonu nie jestem w stanie sobie wyobrazić. jeżli ktos zastanawia sie nad jesgo kupnem to naprawde polecam go serdecznie

  • 0

    93. ~martita  2007-01-14 17:00:36  host: dlr12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefonik miesiąc i jest super. Bateria nie trzym długo, ale przecież to nie wielki poblem podłączyć go do ładowarki. Wogóle bardzo mi się podoba i warto go kupić. Polecam :))

  • 0

    94. ~Mayday  2007-01-15 23:09:22  host: bielsko.bsb.vectranet.pl

    Mam ten telefon od paru dni jest bardzo wypasiony i polecam milosnikom muzyki i filmików.Jedyna wada to aparat który robi lipne fotki.Pozdro

  • 0

    95. ~Mayday  2007-01-15 23:15:50  host: bielsko.bsb.vectranet.pl

    Mam ten telefon od paru dni jest bardzo wypasiony i polecam milosnikom muzyki i filmików.Jedyna wada to aparat który robi lipne fotki.Pozdro

  • 0

    96.  2007-01-16 17:58:20

    Hej mam ten telefon od paru dni.Moim zdaniem jest wypasiony i super odtwarza muzyke.Jedyny problem to to,ze w zadnym komisie nie maja simlocka...POMOCY!!!Pozdro

  • 0

    97. ~wallpaper  2007-01-16 19:58:46  host: ebu64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie co wy... System rozsuwania ma luzy jak 6280; nawet nowe maja już. Obudowa się brudzi gównie części gumowe i ma tendencje do ścierania. Aparat tragedia bez lampy i w żadnym wypadku do 750 nie można porównywać! 1.3w troszku gorszych warunkach tragedia. nawet w dzień krzywizny an zdjęciach zamazy... no i te wypukłe lusterko" całe zarysowane. Player, wyświetlacz i słuchawki lepsze niz w K750. Bateria porownywalna max 3 dni, z plusem na korzyść SE. Podsumowując SE tańszy i bardziej uniwersalny a jeżlei ktos potzrebuje do muzyki nowego kolorowego, rzucającego sie w oczy to tylko 5300!

  • 0

    98. ~grzenek  2007-01-16 20:39:20  host: dkc120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam to cudeńko ale nie mogę ustawić dzwięku rozsówania klapki

  • 0

    99. ~akludan  2007-01-17 09:12:18  host: acqc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefonik juz dwa miesiace i jestem z niego bardzo zadowolony. jedynym minusem jest bateria max 4-5 dni tylko przy rozmowach. jak zapodam girke jakas to 3 godzinki i pada. a ponadto wyroznia sie wygladem i zachwyca ludzi.

  • 0

    100. ~Gosiaczek:*  2007-01-17 12:51:35  host: abig254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może mi ktoś pomóc?!Nie wiem który telefon wziąść czy nokie 5300 czy SE D750i ???Pomóżcie...

  • 0

    101. ~LordMen  2007-01-18 12:22:26  host: redziny.21.pl

    Naprawde polecam ten telefon to wszystko co o nim pisza w negatywach to nie prawda naprawde telefon jest wspaniały i ma bardzo duzy wyswietlacz i ogólnie jest zajefajny

  • 0

    102. ~Laki  2007-01-18 12:45:07  host: abjx21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, jakiej jakosci jest wyswietlacz w tym telefoniq? bo moja mamuska ma 5200 i wyswietlacz jest do bani!!! jak patrzy sie pod katem to zmieniaja sie kilory :(

  • 0

    103. ~Ola  2007-01-18 23:54:56  host: xb178.internetdsl.tpnet.pl

    Moglby mi ktos pomoc z odtwarzaniem utworow przerzuconych z PC na telefon? Jak dodac je do playlisty? Swoja droga bardzo fajny telefon. Polecam!

  • 0

    104. ~terezzzka  2007-01-19 09:38:17  host: cwd154.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym tel mozna ogladac teledyski sciagniete jasli tak to jak to zrobic ??

  • 0

    105. ~wildboy  2007-01-19 12:04:40  host: etg64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ściągasz teledysk w 3gp., mp4. lub wmv. wrzucasz na telefon i ogladasz.. nic prostszego :).. moj telefon przyjdzie do mnie w poniedzialek, juz nie moge sie doczekac=)

  • 0

    106. ~  2007-01-19 18:24:46  host: 125-20-2-83-rawa.marton.net.pl

    jestem zle nstawiony do noki ale ten model jest calkiem calkiem polecam i prosze o pomoc niemoge znaleź aplikacji irremote control na ten model a nie obsluguje plikow .sis za pomoc z gory dzieki

  • 0

    107. ~_K)a)s)i)a_  2007-01-19 20:06:57  host: cmq90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o matko!! A ja nie umiem ustawic wibracji:P jak to sie robi??

  • 0

    108. ~marcin.brzeszcze  2007-01-20 12:14:22  host: 83.238.238.131

    Wibracje ustawia sie np w ustaiweniach profilu i są oznaczone jako sygnalizacja. tak jak w poprzedniej wypowiedzi dalej chwale ten telefon:D jedyny minusem jest wąłsnie ta nieszczęsna bateria trzyma mi max 2 dni:(:( ale jest to chyba wina złego sformatowania. piszcie wy ile wam trzyma i czy ktos kupił jakąś inną np polimerowa i jak ona sie sprawuje. jeżeli chodzi o wyśiwtlacz to jest olbrzymi. 2 cale przekątna i rozdzielcziść 320x240 co daj naprawde imponującą jakość-- ale jest tez ródłem krótkiego czasu trzymania baterii

  • 0

    109. ~Agusia  2007-01-20 15:37:30  host: chello084010098232.chello.pl

    Mam dylemat... Chcę kupić telefon i nie wiem który wybrać Nokie 5300 czy Nokie 6131? Mógłby mi ktoś doradzić??

  • 0

    110. ~matigor  2007-01-20 16:12:55  host: 89.174.244.2

    telefon super tylko holerne luzy na szynach

  • 0

    111. ~paolo  2007-01-20 20:35:24  host: cfu189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem 5300 i 6131 którą byście mi polecili. Z góry dzięx

  • 0

    112. ~wildboy  2007-01-20 21:35:16  host: ewx31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Agusia wybieraj 5300 . super fon ! xD

  • 0

    113. ~  2007-01-20 21:36:00  host: ewx31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~matigor w glowie chyba masz luzy.. bo ja w tym fonie zadnych takich zjawisk nie dostzregam xP

  • 0

    114. ~  2007-01-20 21:59:31  host: ewx31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~matigor w glowie chyba masz luzy.. bo ja w tym fonie zadnych takich zjawisk nie dostzregam xP

  • 0

    115. ~speede  2007-01-21 08:09:27  host: ciw141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polaecam ywsycya ye ma szmbiana i moyna oglondac neta po yainstalowaniu np opera mini:D

  • 0

    116. ~olucha  2007-01-21 11:36:10  host: static-195-254-156-74.devs.futuro.pl

    Tak se mysle czy warto kupowac skoro tak piszecie ze malo trzyma baterie a bardzo duzo uzywam telefonu muzyki i pisze caly czas sms czy wytrzyma to ta bateria dlugo ??

  • 0

    117. ~Agusia  2007-01-21 12:00:59  host: chello084010098232.chello.pl

    Wildboy dzięki za radę :*

  • 0

    118. ~Madzia ;)  2007-01-21 13:34:47  host: abis161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elloxD mam pytanko czy w tym telefonie da się zmieniac obudowy bo nie moge sie zdecydowac jaki kolor...:( baaardzo prosze o pomooc z góry thx =*

  • 0

    119. ~  2007-01-21 20:52:44  host: abiq165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maaam ogromną prośbe...moja poprzedniczka zamieściła juz to pytanie ale ja prosze jeszcze raz o odpowiedz!!! zbieram juz ponad rok na jakis porzadniejszy telefon i teraz ta nokia na mojej drodze sie pojawia tylko wlasnie świtną sprawą byłoby zmienienie obudowy gdy mi sie znudzi zarysuje itp. dziekuje za wszystkie odpowiedzi :)

  • 0

    120. ~chudy  2007-01-21 21:21:43  host: djy23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam do was takie małe pytanko.Co jest fajniniejsze nokia 5300 czy se w800i

  • 0

    121. ~Arek89  2007-01-21 23:50:24  host: drr113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytania odnosnie jakosci dzwieku w sluchawkach. czy jest on porownywalny ze zwyklymi mp3? oraz jaka jest glosnosc? w telefonie ktory teraz mam ( Samsung x700) jest ona niestety bardzo niska. szukam telefony ktory zastepowal by mi mp3. nadaje sie na to?:)

  • 0

    122. ~wildboy  2007-01-22 16:26:06  host: eux81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Agusia :* (zawsze do uslug).. ~Madzia ;) jasne, ze da sie wymieniac obudowy:).. koszt to okolo 35 zl, obudowy oczywiscie dostepne w kilku kolorach:) ~chudy ja polecam 5300: soft lepszy niz w SE, nie przymula, super design, mp3 bezporownania lepszy w nokii, ustepuje tylko aparatem.. ~Arek89 przeciez to jest kurde telefon muzyczny, jakosc dzwieku doskonala, zastapuje mp3 wystarczy tylko wieksza karte wsadzic (1 gb mozna juz miec za 46 zl !!!).. polecam ci ten telefon jako mp3player :).. ~olucha to nie wibrator :P

  • 0

    123. ~Paulinka  2007-01-22 19:07:56  host: cjh187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od tygodnia mam ten tel i narazie jestem z niego zadowolona,ale ma jedna wade klapka jest troche do bani...ale ogolnie telefon bardzo fajny polecam:)

  • 0

    124. ~DonLukasso  2007-01-22 19:38:22  host: ejq18.internetdsl.tpnet.pl

    do marcin.brzeszcze ....to nei wina złego formatowania baterii , ona tyle trzyma , a co do wymiany na polymerową to dobry pomysł lecz czasem aparaty nie znajdują jej gdyż nie jest to oryginalne akcesorium do telefonu ( mój kolega tak miał , ja jestem z mojego tel zadowolony, też mam 5300, co prawda mp3 troche przerywa ale da sie wytrzymać )

  • 0

    125. ~kasia  2007-01-22 20:13:26  host: sunwalker.hapay.pl

    Arek89 - jezeli chodzi o jakos mp3 to jest moim zdaniem bardzo dobra. Mam porownanie z mp3 i moge powiedziec ze wielkiej roznicy nie ma. Jezeli chodzi o glosnosc to z telefonow z jakimi mialam stycznosc jest najglosnejszy. A wiec telefon do sluchania mp3 jest wysmienity

  • 0

    126. ~madzia  2007-01-22 21:41:44  host: abjo102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    thxD wildboy za odp. =;-]

  • 0

    127. ~  2007-01-22 21:45:00  host: abjo102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do paulina -> nie wiem czy zauważylaś ale ten tel nie posiada klapki tylko wysuwaną klawiature...

  • 0

    128. ~kwiatoooshek  2007-01-22 21:54:07  host: abjo102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do wszystkich którzy mieszkają w nowej hucie czy w którymkolwiek ze sklepów spotkali te nokie???????? bardzo prosze o odp. nie hchce kupowac go przez neta jakos nie ufam tej dziesiejszej technologii i zakupoam przez neta...;{

  • 0

    129. ~xD  2007-01-23 18:04:22  host: ablh71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Nowej Hucie to popytaj dresiarzy, bo na pewno mają takie telefony na swoich pseudo straganach. Nie wierze żeby takiego telefonu jeszcze nie ukradli :). Osobiscie telefon kupuje jutro i uważam że jest spoko :)

  • 0

    130. ~mjk  2007-01-23 20:49:13  host: abbw48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon, ale po 2 m-cach są duże luzy na szynach

  • 0

    131. ~ja  2007-01-23 21:54:55  host: abjz21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja se go dzisiaj zamowilem i w piatek bedzie u mnie juz nie moge sie doczekac, a ci ktorzy pisza ze to jest szajski tel to niech se sciagna ubranie i go pilnuja a nie pisza glupoty bo pewnie nawet go nie wiedzieli na oczy i nie wiedza co to za tel a pisza o nim

  • 0

    132. ~ja  2007-01-23 21:56:58  host: abjz21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja se go dzisiaj zamowilem i w piatek bedzie u mnie juz nie moge sie doczekac, a ci ktorzy pisza ze to jest szajski tel to niech se sciagna ubranie i go pilnuja a nie pisza glupoty bo pewnie nawet go nie wiedzieli na oczy i nie wiedza co to za tel a pisza o nim

  • 0

    133. ~adrian  2007-01-24 13:59:57  host: acpw10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ten tel,tydzien temu,jest spoko,ale klawisze sie blokuja.

  • 0

    134. ~Chocolate  2007-01-24 16:13:21  host: 238.52.jawnet.pl

    Mam pytanie i wielką prośbe do was. Czy ktoś z was wie gdzie mozna kupic w Katowicach,Sosnowcu NOKIE 5300 w Orange.To jest dla mnie ważne.Czekam na odp. Pozdrawiam.Pa

  • 0

    135. ~Agnieszka  2007-01-24 18:23:26  host: 88-199-34-76.tktelekom.pl

    Hej.Ja mam ten telefonik od wczoraj i jest ok.O malo nie popuscilam w acie jak dostalam go w prezencie... Radio chodzi doskonale mp3 zrownuja sie z normalna mp3`ka czyli jest git.Aha zdjatka tez sa okey tylko nie moglam na poczatku dojsc jak zrobic zdjecie aby wyszlo pionowo(debil)... Pozdrowka!

  • 0

    136. ~Gnt  2007-01-25 18:54:55  host: edu118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jest lepsze: motka L7 czy nokia 5300??

  • 0

    137. ~hehehex))  2007-01-25 20:50:45  host: abju33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ->ja

  • 0

    138. ~jaa  2007-01-26 10:25:14  host: cce234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma on dzwonki mp3 na polaczenia i na smsy??

  • 0

    139. ~tita  2007-01-27 10:56:30  host: luna.hypair.net

    Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką tego cudownego telefonu:):) Jakość dźwięku jest doskonała! szczególnie przy funkcji stereo! zdjęcia bardzo dobrej jakości jak na 1,3mpx! na kompie wychodzą świetnie:)podczerwień, bluetooth, usb, wszystko działa bez zarzutu. I jeszcze dodatkowo dostajemy oprogramowanie Nokia PCSuite do wgrywania zdjęć i mp3 na telefon!! Polecam Nokię 5300!!

  • 0

    140. ~Lukdab3  2007-01-27 13:26:15  host: cxk218.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam taką prośbę który z telefonów Waszym zdaniem jest lepszy SE W550i czy NOKIA 5300 niewiem który wybrać podobają mi się obydwa.

  • 0

    141. ~jakobs  2007-01-27 15:38:17  host: rejon107.ztpnet.pl

    ja kupilem ten telefon wczoraj i juz mam problem. Wylaczylem go na noc a rano po wlaczeniu telefon nie wykrywal karty pamieci. Wie ktos co moze byc nie tak??

  • 0

    142. ~Świder  2007-01-27 22:51:13  host: dcp50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam takie pytanie...W którym telefonie gra głośniej muzyczka? Chodzi mi o Sony Ericssona W550i i Nokię 5300. W W550i są 3 głośniki i tam muzyka gra bardzo głośno, a w tej Nokii ile jest głośników??? Pozdrawiam!

  • 0

    143. ~Madzia ;)  2007-01-28 10:48:49  host: abkh146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm... mam pytanie czy ten telik posiada wideokonferencje??? tu pisze ze nie ale moze wkradl sie jakis bład?? prosze o odp od kogos kto posiada ten fon =*

  • 0

    144. ~iro  2007-01-28 14:47:29  host: abej163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie na jakim sofcie jest ta nokia chodzi mi o wersje symbiana?

  • 0

    145. ~Adam()_133  2007-01-28 18:52:28  host: public-gprs20171.centertel.pl

    Mam pytanie czy te wymiary sa podane jak telefon jest złożony czy rozłożony ??

  • 0

    146. ~kat :)  2007-01-28 19:11:26  host: gw-www.lublin.enterpol.pl

    Właśnie kupiłam tego fona na allegro i mam nadzieję, że to dobra inwestycja :) Pozdrwaiam wszystkich posiadaczy nokii!!

  • 0

    147. ~pampersik  2007-01-29 15:55:27  host: polsl4-1.rybnet.pl

    Witam,ja tez jestem szczęśliwym posiadaczem nokii 5300,czy może ktoś orientuje się co zrobić żeby zdjęcia wychodziły pionowo??Pozdrawiam

  • 0

    148. ~a  2007-01-29 19:24:07  host: cbh206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma wideokonferencji gdyż nie obsługuje UMTS. @pampersik - obróć sobie fotki na kompie. PS - ma on dzwonki mp3 na smsy i polaczenia??

  • 0

    149. ~przerebel  2007-01-29 21:11:39  host: abuj148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no coz...ma dzwonki i sms'y jako mp3- fajna funkcja. a co do bledow ktore sie "wkradaja" do oprogramowania to nie jest to komputer:) pozdrawiam

  • 0

    150. ~Masin  2007-01-30 10:44:55  host: 217.116.110.185

    cześć. Mam pytańko. Posiadam tą nokie ale niewiem jak zobić aby otwarzacz muzyki otwarzał tylko te mp3 które sobie wgrałem(bez tych dzwoneczków które juz były na telefonie) Denerwuje mnie to poniewaz musze przełanczac je aby sobie słuchac swoje. Z góry dziękuje za odp. i Pozdrawiam.

  • 0

    151. ~NELA  2007-01-30 19:00:11  host: 82.160.221.122

    zostałam posadaczek teog telfonu i jestem zadowlna :D co do luzów na szynach to racje są ale tak jest w wiekszości tel co sa w ten sposób otwerane, ale wsumie to niczemu nieprzeszkadza :)

  • 0

    152. ~anika  2007-01-30 21:19:45  host: w3cache.abp.pl

    mam ten telefon od ok.miesiąca. Telefon jest ok pod każdym względem, ma tylko jedną wadę bateria, która trzyma 3 dni, gdy słucham MP3 to wytrzymuje 1 dzień. Jeśli to komuś nie przeszkadza to polecam go całym sercem, mnie osobiście troche to wadzi (poprzednia nokia 6020 trzymała mi 7-8 dni)no cóż za bajery takie jak duży wyświetlacz, świetna muzyka, zjęcia są tez całkiem całkiem ponosi sie koszty w postaci baterii.

  • 0

    153. ~adas  2007-01-30 23:39:26  host: dickensa.compi.net.pl

    od niedawna jestem posiadaczem 5300 do plusow zaliczam ladna jakosc dzwieku w plejerze, dobre znane i przejrzyste menu, wejscie na karty, przejsciowke na normalne sluchawki, spory i duzej rozdzielczosci wyswietlacz... do minusow: lichej jakosci plastik, niedokladne wykonanie i dzialanie klawiszy, no i mam tez obawy do trwalosci wykoania szyny, jednak slidery nie sa najmocniejsza stroną noki wg mnie. Aczkolwiek telefon mi sie podoba :) polecam

  • 0

    154. ~czubol  2007-01-31 09:54:34  host: cmpc010-211.cnet2.gawex.pl

    telefon bym powiedzial fajnyyyyyyy :] aczkolwiek powiedzcie jak wlaczyc radio bo pokazuje ze mam wlaczyc jakies akcesorium nei rozumiem tego :]

  • 0

    155. ~K@mil  2007-01-31 14:37:33  host: 217.116.110.186

    opłaca się kupić ten telefon ? ? ? i ile on ma pamięci ? bo pisze , że 5Mb a to troche mało :| prosze o odp :)

  • 0

    156. ~ultramaryna  2007-01-31 14:56:55  host: fgt50.internetdsl.tpnet.pl

    Czubol... może poczytaj instrukcję ;) musisz podpiać słuchawki, zeby słuchać radia, nawet jeśli chcesz słuchać przez głośnik. Kamil.... W zestawie jest dołączona karta 256 MB

  • 0

    157. ~Niki  2007-01-31 21:01:10  host: bhr135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka :) Jestem bardzo szczesliwa bo kupilam sobie ten fonik! On jest zarabisty! dzwonki wypasione i jeszcze te Basy! Yea xD Czekalem na niego 2 miechy i nareszcie ! Wzialem go sobie w erze na abo.. xD Polecam! Brzmienie zajebiste,glosne dzwonki,obsluga prosta i wogule hiper :D Wyswietlacz mega bombowy ^^ duzy i extra.. Ogolnie jestem bardzo zadowolony!!!!! ;-) =.-

  • 0

    158. ~L.O.L  2007-02-01 11:33:34  host: nat-be2.aster.pl

    ile czasu mozna nagrywac film na tym telefonie? bo mam zamiar go dzis kupic ale jezeli film mozna nagrywac do 1min. to lipa. prosze o szybko odp

  • 0

    159. ~L.O.L  2007-02-01 11:38:51  host: nat-be2.aster.pl

    ile czasu mozna nagrywac film na tym telefonie? bo mam zamiar go dzis kupic ale jezeli film mozna nagrywac do 1min. to lipa. prosze o szybko odp

  • 0

    160. ~K  2007-02-01 14:08:53  host: gprs10.orange.pl

    ultramaryna ! Dzieki Bardzoo ... :] to kupujeeee...!!! :D

  • 0

    161. ~hmmm  2007-02-01 16:41:15  host: 212.122.214.218

    masin: podlacz do kompa i wykasuj w odpowiednim folderze pliki .aac czubol: bo potrzebna jest antena a ona jest w zestawie słuchawkowym :) moje ocena telefonu - moglby byc lepszy. plastiki tandetne, swiatlo przenika przez nie miejscami, sluchawkowy zestaw sredni raczej jakos bardziej mi przypomina zabawke mp3 niz fona :) wole cos SE

  • 0

    162. ~tret  2007-02-01 18:39:40  host: abpi130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego ten głupi tel nie chce się włączyć?? jak go wyłączę to musze czekac ok 30 min żeby się włączył a nawet dłużej!!!!

  • 0

    163.  2007-02-04 19:24:56

    tret To jest symbian, telefonu się nie wyłącza poprostu.

  • 0

    164. ~ździsław  2007-02-04 21:01:26  host: aev234.internetdsl.tpnet.pl

    cześc mam ten telefon jest super,czy ktoś wie jak sie wchodzi w menu

  • 0

    165. ~paolo  2007-02-07 12:37:40  host: cgd97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nidawno kupilem ten fonik i jest po prostu świetny. super dzwieki . aparat tez jest spoko. Jedyny minus to troszke słaba bateria ale co za problem podłaczyc ja do pradu. POLECAM

  • 0

    166. ~paolo  2007-02-07 12:40:37  host: cgd97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do zdzislawa. nacisnij klawisz wyjdz. potem wejdz do ustawien, wyswietlacz i potem ustaw aktywny tryb gotowosci na nie.

  • 0

    167. ~Lukdab3  2007-02-07 17:05:15  host: cxk218.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam taką prośbę który z telefonów Waszym zdaniem jest lepszy SE W550i czy NOKIA 5300 niewiem który wybrać podobają mi się obydwa.

  • 0

    168. ~sitt  2007-02-07 22:07:36  host: ecs125.internetdsl.tpnet.pl

    jak nagrac dluzszy film na video? mnie nagrywa pliki krotkie

  • 0

    169. ~lukasbiggie  2007-02-07 22:33:16  host: gbm66.internetdsl.tpnet.pl

    L.o.L mozesz nagrywac ile chcesz ja na karcie 256mb moge nagrac okolo 3godz filmiku, SPOKO FON

  • 0

    170.  2007-02-08 02:40:23

    ***klawy! Jak ten telefon ma symbiana to znaczy ze ja nie lubie piwa! Na jakiej podstawie twierdzisz ze go ma??? Moze mi powiesz jeszcze ze go masz?!?!? Haha:D

  • 0

    171. ~asdasd  2007-02-08 11:40:59  host: e1-211-k7b.elartnet.pl

    co to jest symbian??

  • 0

    172. ~gosia  2007-02-08 12:11:58  host: dmf208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie włacza radio trzeba podłączyc słuchawki idioto

  • 0

    173. ~MATEUSZ  2007-02-10 19:43:31  host: wyszynskiego1.gl.digi.pl

    czy moje wideo , które nakręce,i będe chcial przeslać na kompa (win.xp.prof), czy media player odczyta format,w którym ta komórka (nokia 5300) nagrywa???czekam na państwa odpowiedz na mojepytanie,z góry dzękuje.

  • 0

    174. ~piwosz  2007-02-11 09:43:32  host: apn-99-35.gprspla.plusgsm.pl

    symbian to system operacyjny w komórkach. Media player nie odczyta tego formatu (3gp), za to jak nasz pakiet pc suit to on sobie poradzi tylko nie można przewijac do przodu:(

  • 0

    175. ~  2007-02-11 12:17:17  host: 217.153.160.214

    mam mały proble m bo nie czytam mi karty pamieci ( ktora była w zestawie ) gdy wkładam ja do telefonu tak jak by jej nie było. Jezeli ktos wie co na to zaradzic prosze o kontakt gg 3126473

  • 0

    176. ~Dzadzam  2007-02-11 12:43:39  host: bwq190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jaki jest rozmiar wyświetlacza (chodzi o mm)?? telefon jest zajefajny i se go kupie!!!

  • 0

    177. ~Damian  2007-02-11 17:28:57  host: ant76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tel jest super mam go miesiąc i nie mogę się od niego oderwać dźwięki są super, perkusyjka gra, bardzo głośne są też porpsotu ten telefon jest najlepszy z nokii baaardzo go polecam z tego względu że jest mp3 i inne zarąbiste bajerki kupujcie ten teleefon jak najszybciej !!!

  • 0

    178. ~kraszki  2007-02-11 18:41:49  host: host85146643.galileusz.3s.pl

    mam pytanie jakie zdjecia robi ten telefon czy opłaca sie go kupic i czy on na serio ma symbiana ?

  • 0

    179. ~sabina  2007-02-12 19:03:26  host: ecd51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej. mam zamiar kupić sobie ten telefon, z tym że bardzo ważna jest dla mnie bateria, jaka ona jest?? z góry dzięki!!

  • 0

    180. ~natalia  2007-02-13 12:04:32  host: dyo194.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super. mam go od wczoraj i kazdemu polecam. super dzwiek, ekstra zdjecia :))) duzy plus

  • 0

    181. ~mona  2007-02-13 12:30:36  host: cgt20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest5 zajebisty i wymiata a po diabła mi np. wideo konferencja!!!!nokia 5300 XM jest zajebicho

  • 0

    182. ~Braille  2007-02-13 18:18:17  host: ludwik.warynski.net

    Witam, zakupiłem Nokie 5300 , jak dlugo ładować pierwsze raz baterię??? własnie po okolo 3 h skonczyla sie ładować ale słyszałem że pierwszy raz trzeba dłuzej?? ktoś pomoże? pozdrawiam

  • 0

    183. ~Paula  2007-02-13 23:19:39  host: adar191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak się robi, żeby tapeta była na cały ekran?

  • 0

    184. ~mysia  2007-02-13 23:31:40  host: host-89-228-248-86.kalisz.mm.pl

    Witam.Mam ten tel od tygodnia i narazie jest wszystko ok!fuul wypasik,ma troche bajerów.D źwiek ma ekstra i robi nie najgorsze zdjęcia.Wygląd też ma fajny-nowoczesny.Osobiście bardzo polecam!!!No ale cóż są gusta i guściki.Serdecznie pozdrawiam! :-)

  • 0

    185. ~gustav116  2007-02-15 12:59:01  host: byf35.internetdsl.tpnet.pl

    co za debil powiedział ze ten fonik ma symbiana downy

  • 0

    186. ~dodek  2007-02-15 15:47:13  host: epa106.internetdsl.tpnet.pl

    Po ile byl by ta komura nokia 5300 w erze ? bo chce sobie ja kupic ale niewime po ile jest .. thx za odp z gory :)

  • 0

    187. ~gosiek  2007-02-15 17:16:48  host: cjk40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    help;/ mam takie pyatnie majac do wyboru Se750i nokie 6131 i 5300 co byscie wybrali?

  • 0

    188. ~kingggaaa  2007-02-16 00:28:45  host: epd203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ratuuunku...!!1 jade dzisiaj o 16 po nowy fon i nie wiem co mam wybrac nokie 7373 czy 5300... pomozcie... tym bardziej ze mi sie obydwie podobaja czekam na odpowiedz

  • 0

    189. ~pawel  2007-02-16 12:02:47  host: host1-35.btk.net.pl

    kupilem go... żałuje teraz, bo - razem z wgraną muzyką do odtwarzacza muzyki, telefon gra mi dzwonki :/ , gdy wychodze z np. gier to zamiast cofac mnie do MENU to wyrzuca na pulpit i - kasuje ustawiona tapete i jest białe tło, a stan bateri, zasieg itd wolna sie ładuja na ekran i potem jest ok ale to przeziez to jest usterka. ponad to, wgrana muzyka charczy przy odtwarzaniu na kazdych słuchawkach jakie podłacze do telefonu jak i na głośniczku, i to przy ustawieniu siły dźwięku na 3 jak i na maksa, nawet po zmniejszeniu basu w EQ na zero!! paranoja ten telefon. ide w poniedziałek do gwarancji go oddac. ja... 900 zł w plecy o jaaa. tu moje gadu 3100795 jakby lktos cos chciał mi napisac na ten temat , pozdrawiam i radze - nie kupujcie tego telefonu, juz lepiej ten nowy sony ericson !

  • 0

    190. ~monius  2007-02-16 21:03:08  host: public-gprs3667.centertel.pl

    ile ten fon kosztuje ?? Jesli ma się na abonament ??

  • 0

    191. ~marcinek  2007-02-17 12:16:43  host: abnc228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezwykły telefon???Odradzam - nie kupować najgoeszy z najgorszych ja 1000 zł na marne ???????????????????

  • 0

    192. ~marchewa  2007-02-17 21:13:00  host: xdsl-6422.zgora.dialog.net.pl

    Który telefon jest lepszy? 5300 czy 6131? Co doradzacie?

  • 0

    193. ~sitt  2007-02-18 17:30:22  host: ecs125.internetdsl.tpnet.pl

    jak nagrywac film bez przerwy??????????

  • 0

    194. ~zamen  2007-02-19 21:54:07  host: c182-138.icpnet.pl

    Dzisiaj go kupiłem i jest BOSKI. Świetnie leży w ręce i niesamowity wyświetlacz. Polecam.

  • 0

    195. ~gossssssssss  2007-02-20 17:05:14  host: cmr74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale jak mp3? dobrze odtwarza?

  • 0

    196. ~piotrek  2007-02-20 20:26:51  host: acfq164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma symbiana tylko planforme series 40 ktora jest bardzo podobna do s60(symbiana)

  • 0

    197. ~eowynka  2007-02-20 23:14:22  host: bmr91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam teraz nokie 5300 i 6131.bateria się dopiero formatuje-więc za dużo na jej temat napisać nie moge ale wiem,ze 6131 wytrzymała po przyniesieniu z salonu 2 godzinki potem praktycznie były dwa formatowania pod rząd dlatego,że po pierwszym formacie potrzymała z2-3 godziny i drugi fomat, a nokia 5300 po przyniesieniu z salonu i mordence jaką zadaje każady użytkownik nowego telefonu swem fonowi potzymała 27-28 1dzień i 3-4 godziny.to jest plus.Plusem jest też lepszy dzwięk o wiele lepszy i lepsze zdjecia pomimo iż nokia 6131 ma lepszy wyświetlacz. wiec jestem za 5300,a odnosnie se750i tez słyszałam,ze to dobrze telefony wiec w.g.gustu i uznania.pozdrawiam

  • 0

    198. ~MM  2007-02-21 00:41:40  host: lukasz10.net.autocom.pl

    Telefon bardzo dobry, przy bardzo długim słuchani mp3 i bardzo długich rozmowach bateria trzyma dwa dni, to bardzo dobry wynik, poza tym mam w nim kartę 1GB i wolne przechodzenie między plikami zależy chyba od karty, bo u mnie chodzi rewelacyjnie szybko przy prawie całej karcie załadowanej mp3 (karta Kingston), poza tym nic nie charczy, wszystko chodzi pięknie, telefon rewelacyjny polecam. Np 6230i jest okropnie wolna w porówaniu do tego i bardzo cicha :-)

  • 0

    199. ~koko  2007-02-21 11:32:34  host: inet20908na-3.eranet.pl

    dobrze na niej internet smiga

  • 0

    200. ~Adam  2007-02-21 19:56:46  host: bbq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak sie sprawuje klapka po okolo 7 dniach użytkowania? Mam tu na mysli luzy itp przy wysuniętym elemencie do gory.

  • 0

    201. ~piotr78  2007-02-21 21:30:46  host: eeh49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj wieczorem otrzynałem tel. przez kuriera,niestety klapka ma luzy :( Ciekaw jestem czy wymienią mi na nowy...hmmm

  • 0

    202. ~Adire  2007-02-22 15:16:48  host: fdm234.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie skierowane do dobrych i miłych osbób. Czy mozna zminimalizować mp3 jak sie chce robic cos innego?

  • 0

    203. ~piotr  2007-02-22 19:07:30  host: ega90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie do posiadaczy 5300 Czy klapka u Was ma minimalne luzy? dołączam również do pytania Adire.....

  • 0

    204. ~paulinaa  2007-02-22 21:20:38  host: dzn34.internetdsl.tpnet.pl

    Mam mały dylemat...Mam do wyboru albo Nokie 5300 albo Sony Ericsson W300i.Który mam wybrać? Poradźcie mi,proszę!!!

  • 0

    205. ~Asia  2007-02-22 21:46:57  host: cej45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko co byscie wybrali: nokie 5300 na 3 latka czy Sony ericcson W300i na 2 lata?;/ ja sie nie moge zdecydowac a kasa ta sama:/

  • 0

    206. ~szymek5300  2007-02-22 22:36:53  host: abdz127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TAK. odtwarzacz muzyki wlaczasz sobie i smigasz po telefonie :) piszesz smski itd. to bardzo przydatna funkcja w telefonie. moje wrazenia: BARDZO FAJNY jestem w trakcie formatowania baterii zapowiada sie piekniea wiadomo, ze na poczatku gra non stop:) JEDYNIE moge sie czepic klawiszy pod wyswietlaczem sa niezbyt trwale i latwo sie beda brudzily bo maja duze otwory. ale nie patrzcie na to tylko bierzcie bo ma duzo wiecej plusow+++++++++++++++++

  • 0

    207. ~MM  2007-02-23 12:28:59  host: lukasz10.net.autocom.pl

    Luzy na klapce są, ale działa wszystko ok, można zminimalizować odtwarzacz mp3 bez problemu :-)

  • 0

    208. ~Pulsado  2007-02-23 14:48:29  host: ecg186.internetdsl.tpnet.pl

    witam zamiezam kupic ten telofon za okolo 2 miech ;] i mam pare pytan do osob posiadajacych ten fonik. 1. czy ten telefon ma eqalizer ? 2. ile kanolowy jest ten eqalizer ? 3. czy ten telefon jest w multimediach i ogloem mp3 bardzo dobry ?

  • 0

    209. ~gosc  2007-02-23 15:44:47  host: bsc74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zminimalizowac mozesz przez roznego rodzaju konvertery ale wtedy traci sie na jakosci mp3jki. ja wlasnie zamierzam kupic ten fonik bo fajnie wyglada i ma fajne opcje bynajmniej z tego co wiem=)

  • 0

    210. ~Gniewomir  2007-02-23 23:33:15  host: bjd123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A 5300 ma chociaż on Kamerkę

  • 0

    211. ~adams  2007-02-24 10:53:58  host: dsr216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nawet fajny ladnie graja mp3 zdjecia tez dobre z karta 1 gb to kombajn ja posiadam nokie 6280 telefony sa porownywalene lecz 5300 lepiej gra. Nokia mogla by sie postarac i zreobic taki telefon zeby mial funkcje z 5300 i 6280 wtedy nie bylo by lepszego teelofonu w tym przedziale cenowym a tak to polecam te 2 telefony 5300 jest bardziej dleikatna mi lepiej lezy w reku 6280 pozdrawiam

  • 0

    212. ~pepe  2007-02-24 12:18:31  host: eff133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś się orientuje ile kosztuje Nokia 6280 przy abonamencie w Erze ???

  • 0

    213. ~Nowy  2007-02-24 18:28:28  host: gld98.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie dzisiaj dostalem ten telefon kurcze wizualnie mi sie podoba ale wkurzyla mnie jedna rzecz mianowicie mam go w czerwieni :(( i zastanawiam sie czy ta cala klapka nie wyrobi sie i nie bedzie tak opadac (oby nie)

  • 0

    214. ~bunio  2007-02-24 22:21:30  host: xdsl-17548.wroclaw.dialog.net.pl

    witam mam pytanie: czy do zestawu dołączona jest karta pamięci??jesli tak to jakiej pojemnosci

  • 0

    215. ~oli  2007-02-24 23:42:44  host: chello087207156174.chello.pl

    nokia 6280 z tego co pamietam przy 60zl abonamety kosztuje ok.499zl.

  • 0

    216. ~ewa  2007-02-25 00:56:24  host: bmr144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytania czy komuś moze trzeszczą jakoś dziwnie któeś klawisze bo mi trzeszczy 1 i 4 i zastanawiam sie czy to kwestia wyrobienia ich czy czeka serwisek?z góry dzieki za odpowiedź

  • 0

    217. ~ewa  2007-02-25 00:58:04  host: bmr144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytania czy komuś moze trzeszczą jakoś dziwnie któeś klawisze bo mi trzeszczy 1 i 4 i zastanawiam sie czy to kwestia wyrobienia ich czy czeka serwisek?z góry dzieki za odpowiedź

  • 0

    218. ~Tom  2007-02-25 16:20:58  host: adg200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest rewelacyjny. Takie modele jak k750 czy 810 nie mają szans z tym modelem. Polecm wszystkim którzy żadaja od telefonu więcej niż tylko możliwość wysyłania sms, mms i dzwonienia. Telefon zapewnia bardzo dobrą jakoś odsłuchu utworów zapisanych w formacie MP3. Szczerze polecam

  • 0

    219. ~Pawlutek  2007-02-25 16:46:48  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Witam. Mam pytanie: ile kosztuje zdjecie simlocka z 5300??Pozdro

  • 0

    220. ~kaza  2007-02-25 20:47:13  host: gca250.internetdsl.tpnet.pl

    ej powiedzcie mi ile u was trzyma bateria, bo mi tylko 1 dzien. sformatowalam ja, chyba ja nalezy. tzrmalam ok 12 h na ladowarce i po odlaczeniu pokazala mi sie taka ikonka baterii, ze tak jakby miala jedna kreske i tak za kazdym razem jak ja naladuje. czy jest cos z nia nie tak?? reklamowal ktos baterie kiedys?? przyjmuja do reklamacji?

  • 0

    221. ~gertruda  2007-02-25 21:01:24  host: dta237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic nie trzeszczy:P mnie denerwuje prześwitująca obudowa, szumy przy słuchaniu mp3, to, że niektóre zdjęcia wgrywane z komp. nie chcą się otwierać, no i to, że się 'kołysze' ale tak ma każdy ;]w erze dają kartę 256, aktualnie zmieściły mi się na niej 82 nagrania i pare fotek ;] polecam konwersję na AAC 96 kb/s.

  • 0

    222. ~Monika  2007-02-25 23:20:09  host: c80-216-225-187.bredband.comhem.se

    No ja mam telefon od dzis, moim zdaniem to fajny jest :) i ladny. :D polecam

  • 0

    223. ~kaza  2007-02-26 20:33:54  host: gca250.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm...prosze o wypowiedzi na moje oytania. to dla mnie wazn ebo niedlugo jade wo stolycy i nie wiem czy jest sens leciec do serwisu czy mnie tylko wysmieja.plisss :)

  • 0

    224. ~kaczorek  2007-02-26 23:23:52  host: cxr125.internetdsl.tpnet.pl

    ta nokia ma wogole jakis flash?? albo cos takiego?

  • 0

    225. ~piommer  2007-02-27 21:39:00  host: kmicic9.uni.opole.pl

    witam, mam jedno pytanie;) Czy da sie wyeliminowac te niebieskie paski na gorze i dole wyswietlacza?? bo ucinaja mi tapety i zainstalowane tematy;) polecam stronke : www.zedge.net !! Z gory dzieki za inforamcje:) pozdrawiam

  • 0

    226. ~piotr78  2007-02-27 22:19:03  host: ehb127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam nadzieje, że pojawią się wymienne obudowy, które nie będą prześwitujące...i nie koniecznie białe...

  • 0

    227. ~zielonarzabka  2007-02-28 21:28:28  host: ackh46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Nie znalazłam wcześniej odpowiedzi. Jak ustawić tapetę, żeby zajmowała ona cały ekran? z góry dziekuję

  • 0

    228. ~g  2007-03-01 19:36:23  host: net147.netcontrol.pl

    mam zamiar kupic ten telefon ale niepokoi mnie ta klapka. Jak sie ona sprawuje po dluzszym uzytkowaniu??? Bedzie dalej stabilna??? Prosze o odpowiedzi osob ktorzy juz troche maja ten telefon. Bardzo prosze o odpowiedz!!

  • 0

    229. ~moni  2007-03-01 20:59:43  host: 83-145-167-114.cable-modem.tkk.net.pl

    ja mam ten fon i musze powiedziec ze jest swietny...poprostu rewelacja. Tylko nie iwm jak mam zrobic zeby te paski z wyswietlacza zniknely i jak mam wylaczyc wibre????z gory dzieki

  • 0

    230. ~Arek  2007-03-02 19:29:39  host: brama.prenet.pl

    ma ktoś do sprzedania ten telefon ????

  • 0

    231. ~mloda  2007-03-02 20:32:05  host: anm110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawic tapete na caly ekran, zeby nie bylo tych niebieskich paskow?

  • 0

    232. ~kretafka  2007-03-03 10:21:53  host: 81.210.8.190

    Telefon posiadam od tygodnia no i niestety znajduję w nim co raz więcej minusów :( poprzednio posiadałem nokię 3300 no i przede wszystkim zależało mi na telefonie z porządnym odtwarzaczu, ale niestety nokia 5300 jest zdecydowanie gorsza od starszych modeli. Mocniejsze kawałki trzeczą tak że normalnie porażka, poza tym gra na słuchawkach zdecydowanie ciszej. Przy słuchaniu mp3 i grzebaniu w telefonie co chwila przeskakuje muza. No i na koniec same słuchawki - BADZIEWIE !! stare HDS-3 były o wiele lepiej wykonane no i miały lepsze brzmienie (Te wypadają z uszu) i wogóle na co oni tyle tego kabla dali mam ciągnąć telefon po ziemi czy co ??? Narazie pozostaje mi po prostu zakup innych słuchawek, no ale tu kolejny minus, tą przejściówke na normalne słuchawki to mogli zrobić na kablu za pilotem, bo tak to wieka kicha, ehhh szkoda. szkoda.

  • 0

    233. ~benek  2007-03-03 11:19:09  host: ii114.internetdsl.tpnet.pl

    ~**do 212 w abonamencie 60 zł na 2lata umowa-- 599 a na 3 lata 399 zł

  • 0

    234. ~  2007-03-03 23:00:50  host: dzt136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aby zblikwidowac te paski musisz wejsc w : MENU->USTAWIENIA->WYSWIETLACZ->AKTYWNY TRYB GOTOW.->PERSONALIZUJ WIDOK-> i wybierasz co chcesz

  • 0

    235. ~Nitka  2007-03-04 11:50:25  host: dvt159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to "obudowa prześwituje"?? Co to znaczy? Ja niedługo kupuje ten model i jestem ciekawa wszystkiego na jego temat... Dobre to?? :)

  • 0

    236. ~Kermit  2007-03-04 13:17:10  host: aczv80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co do wysuwanej klawiatury to nieobluzowuje się??Bo wygląda na delikatną:/

  • 0

    237. ~deszcz  2007-03-06 09:45:46  host: 212.160.172.70

    przy pierwszym kontakcie z telefonem po wlaczeniu mp3 zawiesil sie :( lol potem w ciagu godziny jeszcze 2 razy takze duzy minus ;p

  • 0

    238. ~MM  2007-03-07 00:14:29  host: lukasz10.net.autocom.pl

    ODP piommer i moni. Paski usuniecie poprzez zmianę tematu, temat który macie włączony jest na telefon z wyświetlaczem 208x208pixeli, wy potrzebujecie 240x320pixeli, nie polecam nie oryginalnych tematów, wgrajcie sobie temat tylko oryginalny z nokii, tez polecam stronkę www.zedge.net ale tylko tapety i dzwonki nie tematy. Miałem złe doświadczenia z nie oryginalnymi tematami które zapchały miejsce w telefonie nawet po ich wykasoaniu, pomogła tylko zmiana softu, dlatego jeśli chcecie się bawić w tematy to tylko oryginalne które bardzo ciężko sciągnąć z netu, miłego szukania, pozdrawiam :-)

  • 0

    239. ~kamil  2007-03-08 16:42:23  host: cfs211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy działa tu gg??

  • 0

    240. ~lolek123  2007-03-08 22:44:49  host: dvx231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon, jaki kiedykolwiek miałem. Naprawdę polecam !

  • 0

    241. ~novi  2007-03-11 13:19:12  host: birdy.uz.zgora.pl

    a ja jesyem zadowolony.i to bardzo nawet.telefon mnie "zauroczyl".przed kupieniem go troche sie zorientowalem i poczytalem.ma wiele zalet.ps jestem znawca ale prosze nie porownywac go z se 810i-telefon w ktorym wyswietlacz i aparat to dodatek a po rozlozeniu wyglada jak trumnacena tez jest nieprzystepna(lepiej miec inny model i mp4).ponadto se k750 przegrywa na starcie chocby za wyglad i awaryjny joystick.nokie oceniam na 8,5/9.pozdrawiam

  • 0

    242. ~kaatfe  2007-03-11 18:36:44  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    243. ~kaatfe  2007-03-11 18:39:25  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    244. ~kaatfe  2007-03-11 19:15:06  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    245. ~kaatfe  2007-03-11 19:36:22  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    246. ~kaatfe  2007-03-11 19:50:56  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    247. ~kaatfe  2007-03-11 19:59:36  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    248. ~kaatfe  2007-03-11 20:43:03  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    249. ~kaatfe  2007-03-11 21:19:38  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    250. ~kaatfe  2007-03-11 22:05:09  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    251. ~kaatfe  2007-03-11 23:14:16  host: chello089079173165.chello.pl

    co lepsze nokia 5300 czy se w300i ? no i pytanie czy slide jest jakis taki w miare porzadny ze po chwili sie nie rozleci tudziez poluzuje ?

  • 0

    252. ~AdrienNe  2007-03-12 20:30:02  host: 90-156-60-9.as.kn.pl

    Co do trzeszczenia w odtwarzacu mp3, to rzeczywiście tak jest. Przy kawałkach, które grane są głośniej, szumi po porstu tak mocno, ze nie słyszy się wykonawcy. Ale mi zależy na muzycznym teleofnie, a te nie powinny mieć takich problemów... No cóż, nie można mieć wszystkiego:D, ale nie trzeczszący odtwarzacz to nie jest chyba dużo...:P

  • 0

    253. ~lucky  2007-03-13 15:19:50  host: c83-252-30-144.bredband.comhem.se

    mam kilka pytan do posiadaczy tego fona jak trzyma bateria ale przy jak najwiekszym obciazeniu sluchania mp3 uzywania aparaty itp po drugie to jak tam dzialaja sluchawki nokii czy aparat robi dosyc dobre zdjecia chodzi o to czy dobrze wygladaja na telefonie czy przez irde dasie przesylac piosenki lub obrazki i czy ten system operacyjny sie nie przycina bardzo prosze o odpowiec na gg 9977543 lub maila- luki_1993@poczta.onet.pl z gory dzieki

  • 0

    254. ~krystiano  2007-03-13 18:59:18  host: host-81-190-115-104.gdynia.mm.pl

    telefon jest po prostu zajebisty

  • 0

    255. ~pawel  2007-03-14 21:44:52  host: aaed156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie pomyslcie przez chwile...spojrzcie na konstrucje slidera i zastanowcie sie co by bylo gdyby nie bylo luzow na klapce...nawet by nie drgnela z miejsca albo by bardzo ciezko chodzila a przy uzytkowaniu i tak by sie urobila...luz po prostu byc musi...i przestancie wreszcie zadawac to glupie pytanie...

  • 0

    256. ~Lisek  2007-03-15 16:54:23  host: gld195.internetdsl.tpnet.pl

    Nie Wiecie Kiedy Ten Telefonik Bedzie W Plusie??

  • 0

    257. ~Mery  2007-03-15 22:37:52  host: 088156071028.pil.vectranet.pl

    Ja jestem ogolnie zadowolony z tego telefonu. Doskonalej muzyki nie odtwarza ale na sluchawkach slychac ja calkiem niezle w koncu to nie jest odtwarzac najwyzszej klasy. Zdjecia nie wychodza jak z aparatu cufrowego ale dosyc dobre, jedyny minus to to ze obiekt nie moze sie ruszyc i trzeba trzymac kome bez ruchu. Jedyne co mi nie pasuje w fonie to ikonki ktorych nie umiem usunac na tapecie i mam problem z glosnikiem bo czasem gdy dzwonie to strasznie buczy i nie slysze rozmowcy niewiem czy to blad seryjny czy to tylko chwilowe ;/ ogolnie 7,5/10

  • 0

    258. ~asiek  2007-03-16 18:49:25  host: azm178.internetdsl.tpnet.pl

    kattfe oba fony sa dobre,sprawdzilam na wlasnej skorze,ale moim zdaniem w300i jest lepszy

  • 0

    259. ~Nicole  2007-03-16 18:52:43  host: azm178.internetdsl.tpnet.pl

    kaatfe oba fony sa dobre(sprawdzilam na wlasnej skorze),ale polecam W300i

  • 0

    260. ~?????  2007-03-16 19:13:36  host: azm178.internetdsl.tpnet.pl

    kaatfe oba fony sa cool(sprawdzilam na wlasnej skorze0,ale ja polecam W300i

  • 0

    261. ~nicole  2007-03-16 19:25:07  host: azm178.internetdsl.tpnet.pl

    kaatfe oba sa cool (sprawdzilam na wlasnej skorze),ale wole W300i

  • 0

    262. ~dziala?  2007-03-16 22:38:15  host: bzs235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy na tym telefonie dziala gg?

  • 0

    263. ~Łukasz  2007-03-17 08:00:45  host: acke84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zapachałem 5300 tematami z neta no i nie odpala gier:( Jak Zmienić soft??

  • 0

    264. ~Łukasz  2007-03-17 08:08:34  host: acke84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak się zmienia soft??

  • 0

    265. ~Pika  2007-03-18 13:57:54  host: gld195.internetdsl.tpnet.pl

    Nie Wiecie Kiedy Nokia 5300 Bedzie W Plusie?? prosze o odpowiedz pilnie;]

  • 0

    266. ~Evik  2007-03-18 14:02:50  host: gld195.internetdsl.tpnet.pl

    Nie Wiecie Kiedy TA Nokia bedzie W Plusie?? Bo kurde nie maja;/ a musze miec w plusie fona !! prosze o odpowiedz:] Baardzo Prosze:]

  • 0

    267. ~ppp  2007-03-19 21:39:13  host: maur-np.inpoland.pl

    Pawle to ty przez dluzsza chwile pomysl, sprawdz inne modele telefonow. W moich Samsungach D900 i D600E obudowa nie lata jak w tej Nokii. Nie polecam tego telefonu. Bubel!

  • 0

    268. ~....  2007-03-20 21:16:49  host: aajy199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mówicie, że ma mało pamięci wewnętrznej (5MB), ale zapominacie o kartach Micro SD do rozbusowy pamięci do 2GB... Osobiście uważam, że telefon jest spoko, zobaczymy jak się sprawdzi.

  • 0

    269. ~raval  2007-03-20 22:36:36  host: proxy4.satfilm.pl

    Ja właśnie sprzedałem ten telefon, luzy w klapce owszem, ale bez przesady. Po trzech tygodniach były większe niż na początku. Poza tym telefon jest naprawdę bardzo dobry i zdjęcia robi bardzo dobre ale bateria nie trzyma tak długo, jak podaje producent. Srednio przy 10 minutach rozmowy dziennie i sporadycznym krótkim działaniu odtwarzacza bateria trzyma 4 dni, jak dobrze pójdzie. Większość baterii zżera wyświetlacz. Polecam dla tym co nie martwią się zbyt szybko zuzywana baterią.

  • 0

    270. ~kasia  2007-03-22 21:42:05  host: clr198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! jestem osobą, ktora potrafi zespuc wszystko co dadza mi do reki, a ten telefon mimo, ze wyglada tak delikatnei mam juz 3 miesiace:D Telefon uwilbiam. a co do luzow, to ludzie jak moze ich ne byc! jakosc mp3 bardzo dobra, ale tylko w dobrych sluchawkach bo te dolaczone do zestawu to istna kompromitacja. Bateria nie trzyma dlugo, ale nie potrzeba jej tez dlugo ladowac, wiec nie widze problemu.

  • 0

    271. ~musli(fan tego fona)  2007-03-23 17:11:57  host: baz124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon już za kilka dni będzie mój . Ja nie moge jak mozna nie lubiec tego fona?

  • 0

    272. ~DawidDarflin  2007-03-23 20:04:22  host: aia230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich mam małe pytanko jak sie wymienia obudowe z przedniego panelu? potłukła mi się szybka i chce wymienic , nie widze żadnych śrubek ..... może trzeba podważyc? pls pomocy

  • 0

    273. ~RasH  2007-03-23 21:41:22  host: w3cache.astral.lodz.pl

    Witam=) Przepraszam za moje głupie pytania jakie zadam=( Zamierzam kupić ten telefon i mam kilka pytan: 1) Mowiliscie o jakiś luzach w klapce, tzn ze co, sam bedzie mi sie zsuwał gdy np bede pisał smsa (tak mniej wiecej po 6 miesiącach) jak moja Nokia 7650?? 2) Mowiliście ze trzeszczy głóśnik - tzn ze niebedzie mozna posłuchać zadnej MP3 na głosniczku?? 3) I ktoś napisał ze w czasie rozmowy mu głosniczek tak trezeszczy ze niesłychać rozmowy, czy to prawda, czy komuś jeszcze się to przytrafiło?? Bo teraz mam (tzn. mam od 3lat) NOKIE 7650 i chce ją wreszcie wymienic bo głośniczek mi padł i niesłysze rozmowy i klapka (ekranik) sam mi się zsuwa po rozłożeni=/ BŁAGAM O ODPOWIEDZ NA MEJLA (pic100@o2.pl) PONIEWAŻ ZALEZY MI NA NICH BO ZAMIERZAM KUPIC TEN TELEFON I NIE CHCE WPASC W JAKIS BUBEL JAK Z TA NOKIĄ CO TERAZ MAM!!!=) BŁAGAM POMÓŻCIE!!=) pic100@o2.pl

  • 0

    274. ~piotr  2007-03-24 00:54:05  host: ip-89-174-83-190.multimo.gtsenergis.pl

    DawidDarflin przednią obudowę możesz wymienić wyłącznie w serwisie, koszt szybki to ok. 50zł.

  • 0

    275. ~bruce_n5300  2007-03-25 11:40:01  host: chello089078100154.chello.pl

    Po okolo 2 miesiacach tego telefonu zauwazylem nastepujace wady i zalety: zaczniemy od wad :) - a.)przede wszystkim slaba bateria - przy intensywnym uzytkowaniu trzyma tylko 2 dni, to prawda, ze szybko sie laduje ale i tak jest to irytujace b.)slaba jakosc wykonania obudowy, jezeli jest ciemno to mozna zauwazyc przebijajace przez obudowe diody, jesli chodzi o luzy na szynach to w swoim aparacie tego nie zaobserwowalem, wszystko dziala bez zarzutu c.)irytujace sa tez dzwonki, ktore sa zapisane w komorce, nie mozna ich usunac z odtwarzacza muzyki, trzeba kombinowac d.)szkoda, ze sluchawki trzeba polaczyc przez przejsciowke, mozna bylo od razu zastosowac odpowiednie wejscie uniwersalne teraz przejdzmy do zalet :) a.)przede wszystkim telefon swietnie sprawdza sie jako odtwarzacz muzyki, 256 mb na karcie dodawanej przez ere to troche malo, ale 1 gb to koszt okolo 30 paru zlotych a to jest juz calkiem sporo pojemnosci, bardzo dobry pomysl z zewnetrznymi klawiszami muzycznymi, jakosc glosniczka jest dostateczna, jakosc przez sluchawki bardzo dobra b.)telefon bardzo dobrze radzi sobie z odtwarzaniem filmow c.)swietny wyswietlacz w wysokiej rozdzielczosci i dosyc duzy, choc moglby byc troche wiekszy d.)wyglad jest kwestia gustu ale nie mozna odmowic telefonu oryginalnosci, zwraca uwage e.)rewelacyjna klawiatura - pisanie sms w tej komorce najprzyjemniejsze ze wszystkich telefonow jakie uzytkowalem - jakosc sama w sobie d.)duze mozliwosci personalizacji, dostosowania menu, motywy i dzwonki oczywiscie rowniez Ogolnie rzecz biorac telefon uwazam za udany, napewno nie zaluje zakupu.

  • 0

    276. ~Kinga  2007-03-27 19:40:29  host: awl82.internetdsl.tpnet.pl

    Ja telefon posiadam juz prawie miesiac i jestem zadowolona :) nie mam z nim zadnych problemow, zadnych luzow na szynach, wszystko jest jak najbardziej ok! jak dla mnie (osoby ktora nie posiada wlasnej cyfrowki) to aparat jest genialny, zdjecia w terenie i w pomieszczeniu w swietle dziennym wychodza super, gorzej pod wieczor ale jest tez tryb nocny;) i tez nie jest koszmarnie. Ja posiadam 1GB pamieci takze mp3 i innych rzeczy moge miec wiele, wkoncu nie musze sie martwic ze braknie mi pamieci :) co do wspomnianych mp3 rowniez nie narzekam, slucham dosc czesto przez sluchawki dostarczone w komplecie i wg mnie dobrze slychac :) jedynie co mnie denerwuje to trudnosc utworzenia wlasnych list utworow.. trzeba pierw dodac te piosenki ktore chcemy miec na liscie do ulubionych, pozniej zobaczyc liste tych piosenek i wtedy da sie zapisac.. to tylko jest troche nie przemyslane.. Pierwsze co gdy zobaczylam tel telefon to wyswietlacz mnie po prostu powalil na kolana, jest wielki i wyrazny i taki kolorowy, super :) a i co do wyswietlacza to te ikonki na nim da sie usunac w ustawieniach.. wylaczyc po prostu aktywny tryb gotowosci :) a co do paskow jesli sciagamy tematy z neta to da sie tez i temu zaradzic :) program do tego to nokia theme studio v 2.2 :) i tam sobie wszystko ladnie robimy, ze nic nie widac, troche trzeba w tym posiedziec i wszystko da sie zrobic ;) podoba mi sie przydzielanie zdjecia dzwoniacej osoby, jest duze, licznik wyslanych, odebranych smsow ;) kazdy moze ten telefonik spokojnie dostosowac do siebie poprzez wlasnie motywy, tapety, dzwonki, wygaszacze, filmy, zdjecia mp3 :) reasumujac, ja jak najbardziej polecam ;)

  • 0

    277. ~Kinga  2007-03-27 19:48:31  host: awl82.internetdsl.tpnet.pl

    ahaa zapomnialam o wadzie jedynej, tj slaba bateria, trzymajaca przy silnym uzytkowaniu 2,3 dni, bez sluchania mp3 i robienia zdjec dluzej ;)

  • 0

    278. ~Kinga  2007-03-27 19:50:21  host: awl82.internetdsl.tpnet.pl

    ahaa zapomnialam o wadzie jedynej, tj slaba bateria, trzymajaca przy silnym uzytkowaniu 2,3 dni, bez sluchania mp3 i robienia zdjec dluzej ;)

  • 0

    279. ~vulpix  2007-03-28 17:46:59  host: bxk236.internetdsl.tpnet.pl

    jak jest z jakością muzyki mp3 lepsza niż w300 czy gorsza proszę o odpowiedz zgóry thx

  • 0

    280. ~pmp61  2007-03-28 19:04:10  host: dze237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja polecam nokie 6280 to jest zajebisty phon!!!!!!

  • 0

    281. ~elo  2007-03-31 11:32:32  host: 217.98.79.33

    POLECAM nokie 5300. W porównaniu z k750i jest dużo lepsza. Obydwa telefony mialem w reku. Nokia sporo glosniej odtw. mp3., lepszy wyświetlacz, super design. Zdjęcia mimo 1,3mpix wychodzą elegancko.

  • 0

    282. ~zna  2007-03-31 19:57:01  host: eee34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh takie pytanie "jak jest z jakością muzyki mp3 lepsza niż w300 czy gorsza" moj tata ma ten tel. a ja te nokie i bez porownania jest duzo llepsza jakos dzwieku niz w300 jak ogolnie we wysztkich SE jest jakos dzwkieku do niczego

  • 0

    283. ~Szczyps  2007-04-03 13:29:23  host: gts12-1.rybnet.pl

    WITAM!!!! Mozna dostac ten telefon na plusa??? Wszedzie widze tylko ere ;/ szczyps@interia.pl PROSZE PISZCIE Z gory bardzo dziekuje.

  • 0

    284. ~Panther  2007-04-06 12:51:03  host: dwv11.internetdsl.tpnet.pl

    Czy wie ktoś może o grach dostępnych na ten telefon?Chodzi mi o gry logiczne-sudoku,kuroru itp.Proszę o info...

  • 0

    285. ~mateusz  2007-04-10 09:57:34  host: 80.50.233.58

    Tego telefonu w Plusie nie będzie, gdyż Plus nie podpisał umowy z Nokią, tylko z Sony Ericssonem i Samsungiem. Przykro mi. Ja przeszedłem do Ery, zostawiając swój stary numer i też zakupiłem sobie ten telefon. Jest rewelacyjny... Pozdrawiam...

  • 0

    286. ~lukdab3  2007-04-11 13:59:24  host: cxk218.internetdsl.tpnet.pl

    chce sobie kupić ten fonik ale mam obawy co do niego a mianowicie do tej baterii jak bym wymienił w nim ją na inną co by miała więcej mAh to trzymała by dłużej??I jak jest z tym mechanizmem sprężynkowym nie siądzie mi od częstego rozsuwania telefonu?Bo dużo pisze esków i rozmawiam.Ja używam dużoo telefony i musi przetrwać wiele.Niechciałbym go wymieniać tak szybko.Czy przy częstym i intensywnym urzytkowaniu tego fona wytrzyma mi bateria chociaż 2 dni??dziękuje za pomoc...

  • 0

    287. ~seba!!!  2007-04-11 21:07:53  host: public-gprs24518.centertel.pl

    Napiszcie prosze jakie ten telefon ma zalety a jakie wady? czy jesteście zadowoleni? jak tak to dlaczego jak nie to dlaczego? czy nie lepiej kupić sony ericsona np. k750i albo w300i. Słyszałem ze jest jakis problem z odtwarzaczem bo odtwarza wbudowane dzwonki i nie mozna tego usunać.? Czy on ma zewnetrzny glosnik? ładnie brzmi muza z głośnika?

  • 0

    288. ~seba!!!  2007-04-11 21:10:45  host: public-gprs24518.centertel.pl

    czym on rozni sie od nokii 5200? jak jest z ta bateria? polecacie zebym go kupił czy lepiej wziac sony ericsona np. k510i ,k750i,w300i a moze macie inna alternatywe ?

  • 0

    289. ~seba!!!  2007-04-11 21:16:07  host: public-gprs24518.centertel.pl

    czy kupujac go nowke np w avansie dostajemy karte pamieci?ile pamieci? jaki jest koszty takiej karty?(rozne pamieci) moze ktos mial porownanie z np sony ericsonem i co poleca? czy on ma duzo opcji (nowy folder,lista odtwarzania)

  • 0

    290. ~Bunny Master  2007-04-11 21:58:02  host: dzm74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko-można dostać ten telefon na orange??

  • 0

    291. ~Zainteresowany  2007-04-11 22:18:46  host: nat-245-12.man.bydgoszcz.pl

    Mam pytanie odnośnie tego czy ten telefon ma opcje czasowego uruchamiania profili??? Dzięki za pomoc :)

  • 0

    292. ~xxx  2007-04-12 16:08:42  host: aazc250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy głośnik w tym telefonie gra głośno cz cicho

  • 0

    293. ~az  2007-04-13 17:43:41  host: awy143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja koleżanka teraz sobie ja kupiła i jest spoko fajnie słychać muze kalpka jej się nie zówa idt

  • 0

    294. ~pa.  2007-04-14 09:39:44  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon dwa dni i kupiłam go w komisie ale jest nowka i orginalnie byl sciagniety simloc wiec mi dziala w plusie.musisz poszukac

  • 0

    295. ~lukdab3  2007-04-14 20:41:24  host: cxk218.internetdsl.tpnet.pl

    chce sobie kupić ten fonik ale mam obawy co do niego a mianowicie do tej baterii jak bym wymienił w nim ją na inną co by miała więcej mAh to trzymała by dłużej??I jak jest z tym mechanizmem sprężynkowym nie siądzie mi od częstego rozsuwania telefonu?Bo dużo pisze esków i rozmawiam.Ja używam dużoo telefony i musi przetrwać wiele.Niechciałbym go wymieniać tak szybko.Czy przy częstym i intensywnym urzytkowaniu tego fona wytrzyma mi bateria chociaż 2 dni??dziękuje za pomoc...

  • 0

    296.  2007-04-16 12:31:52

    Właśnie niedawno zachorowałem ciężko na ten model:] jedak co Nokia to Nokia:)

  • 0

    297. ~koles  2007-04-16 21:50:31  host: np-rw29.lom.netster.pl

    super fon mam juz 2 taki i jest super bo tamten zgubilem:D

  • 0

    298. ~kacper17_13  2007-04-17 15:48:50  host: bow68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko odnosnie głośnika czy to są 2 stereo czy jeden zwykły i czy można na nim słychac muzyki bez obawy ze za jakiś czas bedzie on ,,charczał''???? prosze o szybką odpowiedż... pozdro i z dzieki...

  • 0

    299.  2007-04-17 18:36:18

    Nokia 5300 jest świetna,mam ją trzeci dzień i jestem zadowolona.Mysle,ze dlugo mi posłuży...mam tylko jeden problem-nie moge wysylac MMS-ów. Telefon zakupiony bez simlocka, nówka, działa w plusie.Jesli ktos wie jak uruchomić wysylanie MMS-ów prosze o podpowiedź!

  • 0

    300. ~Shot  2007-04-17 21:02:34  host: ego218.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem tel nowy i ma luzy male na klapce;/ a tego chyba nei nie powinno byc...u kogos jeszcze sa ?

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet